SAMEN DOEN advertentiekrantje nr 27 februari 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SAMEN DOEN advertentiekrantje nr 27 februari 2014"

Transcriptie

1 advertentiekrantje nr 27 februari 2014

2 SAMEN DOEN advertentiekrantje nr 27 februari 2014

3 HOE WERKT SAMEN DOEN TOT EN MET 1 JULI 2014? Samen Doen brengt mensen met dezelfde interesse met elkaar in contact. Niet om een relatie aan te gaan, maar gewoon om samen gezellige dingen te doen. Er zijn zo veel dingen die leuker zijn, als je ze samen met een ander kunt ondernemen. Reageren op een advertentie N.B.: Voorwaarde is dat u lid moet zijn van Samen Doen om te kunnen reageren op een advertentie. Het lidmaatschap kost 12,50 per jaar. In deze advertentiekrant staan advertenties, waarin leden van Samen Doen aangeven wat zij graag samen met iemand anders zouden willen ondernemen en waar hun interesses liggen. Iedere advertentie heeft een nummer. Ziet u een advertentie die u aanspreekt, bel dan naar Vivaan locatie Uden en geef uw naam, adres en telefoonnummer door én het nummer van de advertentie waar u op wilt reageren. U kunt dit doen op werkdagen van 9.00 tot uur: (0413) U kunt ook een met de genoemde gegevens sturen naar suzanne.cochius@vivaan.nl Een medewerker van Vivaan, neemt dan contact op met de adverteerder om te laten weten, dat iemand hem of haar wil ontmoeten. Als de adverteerder ook geïnteresseerd is, maakt de medewerker met beide partijen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. De medewerker kan aanwezig zijn bij die eerste kennismaking. Als de kennismaking positief verloopt, gaat u samen verder, zonder Vivaan. Een advertentie plaatsen N.B.: Voorwaarde is dat u lid moet worden van Samen Doen voordat wij u in contact brengen met een ander. Het lidmaatschap kost 12,50 per jaar. Als u dus zelf ook graag iets met een ander wilt ondernemen en u staat nog niet in deze advertentiekrant, dan kunt u een advertentie plaatsen door contact op te nemen met Vivaan: (0413)267882, op werkdagen van 9.00 tot uur. Of stuur een naar suzanne.cochius@vivaan.nl Een medewerker van Vivaan, maakt dan met u een afspraak om de inhoud van de advertentie te bespreken. We sturen u de tekst ook nog toe, zodat u die eventueel kunt aanpassen. De advertentie wordt dan in de eerstvolgende advertentiekrant geplaatst. De advertentiekrant verschijnt nog. Als u dat wilt blijft de advertentie er het hele jaar in staan. Eventueel kunt u de tekst tussendoor aanpassen.

4 De advertentiekrant wordt verspreid onder de leden van Samen Doen. We leggen hem ook op een aantal plaatsen waar veel 55-plussers komen in de gemeenten Boekel, Uden en Veghel en in Heeswijk, Dinther en Loosbroek. We plaatsen de advertenties ook op internet, op onze website (onder het kopje ouderenwerk). Beëindigen van een contact Hebt u contact met iemand, maar wilt u van verder contact afzien, dan is het de bedoeling dat u dat samen regelt. Mocht u er samen niet uitkomen, dan mag u een beroep doen op Vivaan om u daarbij te helpen. Mocht u naar aanleiding van deze uitleg of andere informatie vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Suzanne Cochius, tel: of via mail suzanne.cochius@vivaan.nl.

5 S022 Ik ben een 79-jarige, levenslustige, eerlijke vrouw en hou van humor. Ik vind het leuk om te sporten (maar dan wel overdag), zwemmen, fietsen, winkelen en ik houd erg van gezelschap-gezellig bij iemand op visite gaan. Natuurlijk staat ook bij mij thuis de koffie klaar! Wie lust er een bakkie? Wellicht komen we al buurtend ook nog op andere leuke dingen die we samen kunnen ondernemen. S070 Ik ben een sportieve vrolijke man van 64 jaar en werk nog in de buitendienst van de gemeente. Graag zou ik kennis willen maken met een sportieve vrouw tussen de 50 en 60 jaar om zo af en toe eens iets mee af te spreken om leuke dingen mee te doen. Ik hou van Nederlandstalige muziek, fietsen, antiek, zwemmen en ben lid van de Heemkundevereniging. Tevens heb ik als hobby een eigen boomkwekerij en ben ik geschoold in het geven van massages. Te denken aan klassieke massages. Ik zou het leuk vinden om massagetechnieken uit te wisselen met anderen. S081 Ik ben een 68-jarige, energiekedaadkrachtige-spontane-bourgondischestadse vrouw en houd erg van mooi / iets eigens, maar bovenal van gezelligheid. Aangezien ik niet uit deze omgeving kom en steeds minder ga werken, vind ik het belangrijk om in deze omgeving nieuwe mensen te ontmoeten. Ik hou van winkelen, genieten van een terrasje, uit eten gaan en ben "in" voor een theater-, film- of museum bezoek. Ik kom graag in contact met mensen met levenswijsheid. S102 Ik ben een 81-jarige vrouw en zoek een leuke vlotte vriendin, die net als ik houd van netheid en vooral ook humor belangrijk vind. Ik hoef geen dagelijks contact, maar zeker in de weekenden wil ik graag iets afspreken en stel ik contacten zeer op prijs. Samen winkelen (ook al heb je niet direct iets nodig), een terrasje pikken, kaarten (jokeren) of sjoelen en leuke evenementen bezoeken. Als iemand aan me vraagt "ga je mee" dan ben ik van de partij! Ik heb altijd veel gereisd en ga nu nog graag op vakantie een aantal dagen. Wie weet als het goed klikt kunnen we samen iets afspreken. S132 Ik ben een 81-jarige vrouw en wil graag een actieve vrouw ontmoeten die het leuk vind om samen met mij treinreizen te maken. Ik had eerst zo n voordeelkaart van de NS, en zou deze graag opnieuw willen aanschaffen. Maar niet als ik alleen op stap moet. Dat is niet gezellig! Zo zouden we bijvoorbeeld kunnen gaan winkelen. Gezellig slenteren en neuzen, op zoek naar leuke snuisterijen en dan onderweg lekker een kopje koffie drinken en/of ergens lunchen. Tevens ben ik dol op lezen en ben dan ook regelmatig in een (2e hands)boekenzaak te vinden. Ook wandelen en fietsen zijn graag gedane activiteiten van mij. Maar het is veel leuker om met z n tweeën een bepaald doel te hebben. Wie gaat er met mij mee? S133 Ik ben een 74-jarige vrouw en zou graag contact willen hebben met een man of vrouw om er samen nog iets van te maken en te genieten van de dagelijkse dingen. Gewoon gezellig buurten, evt.

6 kaarten, het thuis gezellig maken, samen tv kijken, samen een keer naar de straat (Uden) en ergens een kop koffie drinken of samen boodschappen doen. Allemaal niet al te moeilijke dingen dus. Wie voelt hier iets voor en is in het bezit van een auto? Neem dan contact op. S202 Hallo, ik ben een vrouw van 61 jaar en ben op zoek naar mensen voor ontspannende activiteiten. Ik heb belangstelling voor spiritualiteit, kunst, dansen, yoga, fietsen, wandelen en eventueel om toerbeurt eten bij elkaar. Dit mag vegetarisch zijn, maar is geen must. Reageer, wie weet is er een klik! S220 Goededag, ik ben een 83- jarige weduwnaar uit omgeving Veghel. Ik heb een leuk en goed gevuld leven. Ben altijd in de weer met tuinen en bloemen en ik kweek vogels. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk. Toch mis ik vrouwelijk contact. Een goed gesprek of het delen van ervaringen, mag ik graag met een vrouw doen. Verder vind ik samen fietsen, eten, spelletjes, met de auto weg, tuinen bekijken en kaarten ook leuk om te doen. De weekenden en de avonden zijn voor mij het meest geschikt. Lijkt het jou leuk om mij te ontmoeten, bel dan naar Vivaan. Wellicht treffen we elkaar. S311 Hoi, ik ben een 65- jarige weduwman. Ik sta nog volop in het leven en ben daarom op zoek naar een leuk vrouwelijk contact van dezelfde leeftijd. Mijn hobby's zijn: fietsen in het buitengebied, samen uiteten, winkelen, glas in lood, brandschilderen, tuinieren, glas graveren, vogels kweken. Respect voor elkaar is bij mij zeer belangrijk! Spreekt dit jou aan, dan lijkt het me leuk om elkaar te treffen. S330 Hallo, ik ben een 67-jarige weduwe en kom uit een dorp vlakbij Uden. Ik ben op zoek naar een maatje (m/v) om activiteiten te ondernemen. Ben zelf in het bezit van een auto. Mijn karakter is eerlijk, aanhankelijk, open, vlot en ik hou erg van gezelligheid. Mijn hobby's zijn: dagjes uit, concert, bios, winkelen, handwerken, ceramieken, schilderen, dansen, lekker eten. Daarnaast houd ik van de natuur om er te wandelen of te fietsen of zomaar in mijn tuin bezig te zijn. Heeft u ongeveer dezelfde leeftijd en houd u ongeveer van dezelfde dingen, dan zou ik graag met u in contact willen komen. S338 Hallo, ik ben een 76-jarige man. Mijn vrouw zit in een verpleeghuis. Daarom ben ik op zoek naar een maatje voor gezellige ontspanning. Mijn hobby's zijn fietstochtjes maken, kaartje leggen en met mijn paard en wagentje bezig zijn. Trekt dit u aan en bent u ongeveer van dezelfde leeftijd, dan verneem ik graag een reactie van u. Ben zelf in het bezit van een auto. S341 Hallo allemaal. Ik ben een 70-jarige vrouw uit omgeving Uden. Ben ondernemend, vitaal, zacht van karakter, eerlijk en ik houd van een portie stevige humor. Mijn hobby's zijn fietsen, dagtochten maken, bioscoop, theater en creatief met materialen bezig zijn. Natuur is mijn ware passie en ik mag dan ook graag boeken van lezen en genieten van mijn tuin. Wat

7 dat betreft heb ik groene vingers. Ik ben op zoek naar een gezellige, positief ingestelde man of vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd, die samen met mij in de weekenden op pad gaat. Gezellig samen fietsen, filmpje pikken. Het is allemaal bespreekbaar. Ik wacht op een berichtje! S342 Goededag, ik ben een 79-jarige weduwnaar uit omgeving Veghel. Ik ben nog volop actief in het vrijwilligerswerk. Toch mis ik, met name in de avonden en weekenden, gezelschap. Mijn hobby's zijn tennissen, kaartje leggen, een goed gesprek, op vakantie gaan en biljarten. Ik vind het leuk om met zowel een man of een vrouw om te gaan. Het liefst wil ik graag met iemand op vakantie gaan voor een week. Mijn karakter is; bescheiden, rustig en ik kan goed luisteren. Wilt u met mij in contact komen, bel dan naar Vivaan. Wellicht treffen we elkaar. S348 Dag allemaal. Ik ben Jo, weduwman en kom uit Uden. Ben een 75-jarige man met technisch aanleg. Heb jarenlang bij de Philips gewerkt en mag ook nu graag klussen. Ik houd van Brabantse gezelligheid. Te denken aan Brabantse avonden, museumboerderij en rommelmarkten. Ook busreizen en winkelen vind ik leuk. Ik ben op zoek naar een vrouw om bovenstaande interesses mee te delen. Ben jij een vrouw, tussen jaar, niet rokend en van Brabantse afkomst? Dan hoor ik graag van je. Aangezien ik zelf 1.65 cm ben, vind ik het prettig als jij ook rond dezelfde lengte bent. S353 Goededag, ik ben een 81- jarige man uit Veghel. Mijn karakter is spontaan, goedlachs, vlotte babbel en brede interesse. Vorig jaar ben ik alleen komen te staan en aangezien dat niet bij mijn karakter past (Hollandse gezelligheid), ben ik op zoek naar een vrouw rond de 70 jaar om lekker mee te lachen, te buurten, koffie te drinken, terrasje te pakken. Als het echt goed klikt, is een reisje zeker bespreekbaar. Welke gezellige vrouw heeft interesse? S356 Hallo dames, ik ben een 72-jarige weduwvrouw uit Veghel. Het lijkt me hartstikke leuk om samen met jou op pad te gaan naar rommelmarkten, braderiën of ergens een terrasje te pikken met een lekker gebakje. Voorheen heb ik zelf jarenlang op rommelmarkten gestaan en kocht ik Engels servies. Ondanks een longaandoening kan ik vrij veel. Echter mag er bij mij niet gerookt worden en zijn huisdieren een taboe. Welke vrouw gaat gezellig met mij op stap? Een auto zou handig zijn. S382 Alleenstaande 73-jarige vrouw met interesse voor lezen, kienen en kaarten zoekt vriendin bij voorkeur uit Veghel om gezellig samen dingen mee te ondernemen. Ik denk dan bijv. aan samen fietsen, wandelen, kaarten (jokeren/duizenden) of een dagtour met de trein maken. Wie gaat er met mij mee? S398 Hallo Dames, ik ben Bert 59 jaar en woon in Boekel. Ik werk 18 uur per week en doe vrijwilligerswerk bij de tussenschoolse opvang en op maandagmiddag wandelen

8 met bejaarde mensen. Mijn verdere hobby's zijn graag voetbal kijken, biljarten en sinds kort jeu de boulen en lezen. Ik ben op zoek naar een dame, die samen nog wat leuke dingen wil doen zoals fietsen, wandelen of een potje kaarten. Ook vind ik het leuk om een keer voor elkaar te koken (gewone pot), om niet altijd alleen aan tafel te zitten. Lijkt dit je ook leuk, laat dan iets van je horen. S399 Hallo, ik ben een 88-jarige vrouw uit Uden. Ik ben qua karakter vrolijk, gemakkelijk, positief ingesteld, recht door zee en gesteld op manieren. Aangezien ik moeite heb met lopen, heb ik een rollator. Ik vind het leuk om bij elkaar op de koffie te komen of spontaan bezoekjes af te leggen. Mooie gesprekken vind ik heerlijk. Houd u ook van gezelligheid en bent u niet rokend, dan wil ik u graag een keer ontmoeten. S412 Hallo, ik ben een 79- plusser met als hobby tennis, fietsen, bridgen. Ik kom uit Veghel en ik ben op zoek naar een vrouw vanaf 70 jaar. Graag wil ik met jou leuke dingen ondernemen. Ik heb een auto, dus vervoer is geen probleem. Zin om samen met mij de tijd in te vullen, laat dan een reactie achter bij Vivaan. S413 Meneer uit Veghel, 61 jaar, open, spontaan, wil graag in contact komen met mensen die ook graag doen wandelen en fietsen. Het liefst zoek ik een vrouwelijk maatje uit mijn eigen omgeving. Als het klikt, lijkt het me leuk om gezellig met jou uit eten te gaan, bij elkaar op de koffie te gaan om babbelend de dag door te nemen. Zie ik je een keer? S jarige vrouw uit omgeving Boekel is op zoek naar vrouwelijk contact om mee te fietsen. Verder samen winkelen, dagjes weg, terrasje pikken of bij elkaar op de koffie. Ben zelf sinds een jaar weduwe, niet rokend en in het bezit van een auto. Ben zelf een echt buitenmens. Ben jij dat ook, dan gaan we samen op pad. S417 Ik, 81-jarige vrouw uit het westen van Nederland, ben op zoek naar een gelijkgestemde vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. Ik ben sportief ingesteld; wandelen, fietsen, zwemmen. Klassieke muziek vind ik prachtig, dus ik bezoek graag concerten. Daarnaast hebben voorstellingen, dagjes weg met de auto of bus mijn aandacht. Ik ben in het bezit van een auto en een lieve boerenfox van 13 jaar oud. S419 Ondernemende 71-jarige vrouw uit Veghel zoekt gezelschap, zowel in een één op één vriendschap maar ook in groepsverband. Ik vind het leuk om samen een dagje te gaan winkelen, lunchen, met de bus uitstapjes te maken, schouwburg of museum te bezoeken en samen bij elkaar op de koffie komen. Ik luister graag naar klassieke muziek. In groepsverband zou ik trouwens graag willen kaarten. Bent u niet rokend en komt u uit de buurt van Veghel, dan hoor ik graag van u.

9 S jarige positief ingestelde man zoekt een vrouwelijk maatje om mee te buurten. Ik vind gezelligheid en humor belangrijk. Mijn hobbies zijn tuinieren, puzzelen, biljarten en mooie muziek (James Last, André Rieu). Heb jij ook zin om mij te leren kennen, laat dan iets van je horen. S429 Wie houdt er net als ik van tekenen, schilderen, terrasje pikken en gezellig bij elkaar buurten? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen. Ik ben een jongedame van 82 jaar, wonende in Veghel en in het bezit van een kater. Ben zelf dol op jazz en boogie woogie. Mag ook graag naar een musical, cabaretvoorstelling of museum gaan. S430 Kunstzinnige man uit Uden zoekt vrouwelijk maatje voor galeriebezoek, musea, fietstochtjes/ fietsvakantie of samen het strand bezoeken. Ik ben zelf 82 jaar, geef schilderlessen en volg zelf een cursus bridgen. Aangezien ik alleenstaand ben en ook geen kinderen heb, lijkt het me leuk om samen met jou bovenstaande hobby's te ondernemen. Ben jij net zo ondernemend als ik, maar vind je het ook fijn om lekker rustig thuis te zitten, dan heb je aan mij een goede. S435 Ik ben een vrouw, die nog elke dag werkt. Toch zoek ik een lieve vriendin om samen dingen mee te doen en vooral op de zaterdag en zondag. Ik hou van een terrasje pikken, bv. Als er iets te doen is op de markt en lekker koffie leuten. Ook ga ik graag naar de bios en het theater. Ik ben getrouwd met een lieve man, die deze hobby s niet deelt. Hij is vaak in de moestuin, wat zijn hobby weer is. Ik zoek iemand uit Veghel, omdat ik geen auto heb. Heb je interesse, dan is de koffie klaar. _ S 436 Hoi allemaal, ik ben een vrouw van 61 jaar. Ik zoek een sympathiek vrouwelijk wandelmaatje, waarbij naar elkaar kunnen luisteren fijn is. Gemiddeld gaan we 1 keer per week 10 kilometer wandelen. Aangezien ik zelf uit Veghel kom, is het handig als jij daar ook vandaan komt. Naast het wandelen, ben ik bezig met het lezen van het boek een cursus in wonderen. Graag wil ik een groepje vormen, om over de teksten van het boek te praten. Heb jij zin om met mij een leesgroepje te vormen? Ik hoor het graag. S440 Welke man gaat met mij gezellig koffie drinken, kaarten, naar de Brabantse avonden of een terrasje pikken? Ik ben een 66-jarige vrouw uit Uden, weduwe, moeder van 2 zonen. Ik houd erg van gezelligheid en dan is alleen ook maar alleen. Ben jij net als ik een sociaal type, goedpraats en in voor een kaartspelletje, dan wil ik graag jou een keer ontmoeten. _ S441 Goededag, ik ben een 72-jarige weduwe uit Uden. Ik hou van gezelligheid, sta klaar voor een ander en mag graag tuinieren, fietsen, kaarten (duizenden, jokeren). Het alleen zijn, vooral tijdens de lange winteravonden, valt me wat zwaar. Ik zoek daarom gezelschap (m/v) om samen de avonden door te brengen. Samen wandelen, kaarten, buurten, winkelen, tv kijken lijkt me leuk om te doen. Word jij mijn maatje?

10 _ S442 Hallo, ik ben een 83-jarige zachtaardige vrouw uit omgeving Volkel. Ik zou heel graag in contact willen komen met een man om samen de avonden door te komen. Samen buurten, koffie drinken, tv kijken, goede gesprekken hebben of er op uit gaan. Bent u net als ik zachtaardig, vriendelijk, betrouwbaar en dol op gezelligheid en warmte, dan wil ik u graag leren kennen. S442 Hallo, ik ben een 82-jarige zachtaardige vrouw uit omgeving Uden. Ik zou heel graag in contact willen komen met een man om samen de avonden mee door te brengen; samen buurten, koffie drinken, tv kijken, goede gesprekken hebben of erop uit gaan. Bent u net als ik, ook zachtaardig, betrouwbaar, dol op gezelligheid en warmte, dan wil ik u graag treffen. S445 Goedemorgen, ik ben een 81-jarige gezellige vrouw uit Uden. Ik wandel, fiets, ga op vakantie, kortom ik leef nog volop het leven. Toch mis ik een mannelijk maatje, met name voor de zondagen. Ik zou graag met jou willen wandelen, terrasje pikken, samen eten en als het goed klikt op vakantie gaan. Mijn karakter is open, eerlijk, houdt van gezelligheid, ben een huiselijk type. Ben jij zelf een rustige, eerlijke, goed luisterende man, dan wil ik graag contact met je opnemen. Andere werkplaats coördinator Per 1 januari is Suzanne Cochius volledig werkzaam in Uden. Haar werkadres is Aldentiendstraat 21A te Uden. Tel. nr Mocht u haar willen bereiken, dan kan dit op maandag, dinsdag en vrijdagochtend. en kan ook: suzanne.cochius@vivaan.nl Iets voor een ander betekenen of zelf een vraag hebben? Heeft u een talent, wilt u binnen uw wijk iets voor de ander doen, of heeft u een vraag? Dan kunt u deze op de lokale burenhulpcentrale plaatsen. Ook kunt u binnen Vivaan bekijken of er behoefte is aan vrijwilligers. Binnen de oppasdienst, waar de vrijwilliger wekelijks oppast bij een oudere, is een vrijwilligerstekort. Lijkt het u iets om een mantelzorger te ontlasten, doordat u wekelijks gaat oppassen, laat het Suzanne Cochius weten. Tel.nr Zelf iets organiseren en niet weten hoe? Vivaan ondersteunt beginnende groepjes, die zelf iets willen organiseren. Te denken aan een hobbyclubje, fietsclubje, e.d. Mocht u een leuk initiatief hebben en weet u niet goed hoe u deze kunt omzetten naar een concreet activiteit of hobbyclubje, neem dan contact op met Vivaan

11 BOODSCHAPPENPLUSBUS Mensen van 55 jaar en ouder uit de gemeenten Uden en Veghel en uit Heeswijk, Dinther en Loosbroek worden op afspraak thuis opgehaald om met een groepje boodschappen te gaan doen. Na de boodschappen is er tijd voor een kopje koffie, waarna de deelnemers weer thuis worden afgezet. Vrijwilligers helpen de deelnemers bij het winkelen, als dat nodig is. Hieronder het programma van maart Een vast onderdeel is het boodschappen doen op maandag en op donderdag. BOODSCHAPPENPLUSBUS PROGRAMMA MAART 2014 ma u Boodschappen doen bij JUMBO, Uden wo u uitstapje Nostalgische route: De Acht Zaligheden do u u Boodschappen doen bij Jan Linders, Erp Boodschappen doen bij EM-TÉ Uden vrij u uitstapje Winkelen in Kleef ma u u Markt Uden Boodschappen doen bij JUMBO, Uden di u uitstapje Snert-rit naar het Willibrordusputje Oss wo u uitstapje Diner in Zorgcentrum Maartenshof in Cuijk do u u Boodschappen doen bij Jan Linders, Erp Boodschappen doen bij EM-TÉ Uden vrij u uitstapje Noord-Brabants Museum Den Bosch ma u Boodschappen doen bij JUMBO, Uden di u u uitstapje Winkelen in Dukenburg, Nijmegen Alzheimercafé wo u uitstapje Lenteroute Ooijpolder, met pannenkoeken do u u Boodschappen doen bij Jan Linders, Erp Boodschappen doen bij EM-TÉ Uden vrij u uitstapje De jaren in Horn (L) ma u Boodschappen doen bij JUMBO, Uden di u uitstapje Klooster Nazareth Oirschot, diner en rondleiding wo u uitstapje Diner in Zorgcentrum Madeleine, Boxmeer do u u Boodschappen doen bij Jan Linders, Erp Boodschappen doen bij EM-TÉ Uden vrij u uitstapje Shell-diner in Den Haag ma u Boodschappen doen bij JUMBO, Uden Wilt u het nieuwste programma wel eens zien of meer weten? Bel het ouderenwerk van Vivaan, ( ) op werkdagen tussen 9.00 en uur en vraag het programma aan. U kunt ook een sturen naar: bplusb@vivaan.nl of op de website kijken. Wilt u mee met de BoodschappenPlusBus? Bel Vivaan, (0413) om u aan te melden als lid van de BoodschappenPlusBus. Dat kost 12,50 per jaar en u krijgt het programma dan elke maand thuisgestuurd. Thuis kunt u op uw gemak in het programma uitzoeken op welke tijd u met de BoodschappenPlusbus mee wilt. Geef dat weer door en op de afgesproken tijd komt de bus voorrijden. Voor het winkelen en voor de uitstapjes kunt u zich elke werkdag van uur opgeven.

12 BOODSCHAPPENPLUSBUS: WINKELEN EN LEUKE UITJES Mensen van 55 jaar en ouder die moeilijk zelfstandig boodschappen kunnen doen, kunnen gebruik maken van de BoodschappenPlusBus van Vivaan. Maar de vrijwilligers maken met de bus elke week ook enkele uitstapjes, een enkele keer zelfs tot in Duitsland. Iedere maand verschijnt er een programma, waar in staat waar de bus de volgende maand naar toe gaat. Het programma voor de maand maart vindt u als voorbeeld in dit krantje. Vanaf woensdag 26 februari kunnen leden van de BoodschappenPlusBus zich opgeven voor de uitstapjes. U kunt zich telefonisch opgeven als lid; dat kost 12,50 per jaar en dan krijgt u elke maand het programma thuisgestuurd. In dat programma wordt uitgelegd hoe u een en ander precies werkt. Vivaan is telefonisch bereikbaar op werkdagen via telefoonnummer (0413) en via het adres ouderenwerk@vivaan.nl. Winkelen Op maandag en donderdag halen de vrijwilligers met de bus mensen thuis op en gaan samen met hen boodschappen doen. Na het boodschappen doen is er altijd tijd om even samen ergens een kopje koffie te gaan drinken. Daarna worden de mensen met hun boodschappen weer thuisgebracht. Wie boodschappen wil gaan doen met de BoodschappenPlusBus betaalt 3,50 euro voor de rit. Uitstapjes Heel populair zijn de dagtochtjes die de BoodschappenPlusBus maakt. De kosten voor de uitstapjes variëren van 16,50 euro voor het winkelen in Kleef in Duitsland tot 30 euro voor een dagtochtje naar een nostalgisch museum in Horn in Limburg. In dat laatste bedrag is koffie met vlaai en de entree voor het muzeum inbegrepen. Bijzonder in trek zijn de ritten met een diner onderweg. Er zijn altijd twee vrijwilligers die de mensen helpen waar dat nodig is. Ook mensen met een rollator kunnen met de bus mee.

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

editie 6, december 2013 activiteitencontact

editie 6, december 2013 activiteitencontact M E E R S A M E N editie 6, december 2013 activiteitencontact Activiteitencontact MEER Samen heeft als doel mensen met dezelfde interesses en belangstelling met elkaar in contact te brengen. Samen erop

Nadere informatie

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho

Bureau Activiteiten Bemiddeling. Activitei wrinken tocht. tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken FIETSEN VITAA winkelen samen TV kijk korte vakantie actiefdansje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen UIT eten OF THUIS dagtocht ka leggen museum genieten terras

Nadere informatie

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk korte vakantie ActieFdAnsje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen uit eten of thuis dagtocht ka Leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen september oktober november 2013 Wisseling van de wacht Beste leden, Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe redacteur van

Nadere informatie

Bewust wonen in Nijmegen

Bewust wonen in Nijmegen CONTACT nummer 1 mei 2015 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen juni juli augustus 2013 Beste Leden, Voor u ligt het zomernummer van uw contactblad. Het staat weer vol mooie plaatjes en er

Nadere informatie

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho

bureau Activiteiten bemiddeling Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk tuinieren dames kunst uit ho Activitei wrinken tocht maken Fietsen vitaa winkelen samen tv kijk korte vakantie ActieFdAnsje rum tuinieren dames kunst uit ho ergens samen uit eten of thuis dagtocht ka Leggen museum genieten terras

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen juli augustus september 2014 Voorwoord Beste leden van Ouderen in Contact, Voor u ligt de nieuwe editie van Ouderen In Contact

Nadere informatie

Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek)

Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek) Gezocht vrijwilligers voor het sportmaatjesproject: april 2013 Regio Zuid Kennermerland (Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Bennebroek) Zwemmaatjes gezocht Algemeen De mensen die via de RIBW K/AM begeleiding

Nadere informatie

Swon is druk bezig met de voorbereiding

Swon is druk bezig met de voorbereiding CONTACT nummer 2 november 2015 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

Wildernis aan de Waal

Wildernis aan de Waal CONTACT nummer 2 november 2014 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

CONTACTPUNT ADVERTENTIEMAGAZINE nummer 3, november 2009 Activiteitenbemiddeling via RIGOM

CONTACTPUNT ADVERTENTIEMAGAZINE nummer 3, november 2009 Activiteitenbemiddeling via RIGOM CONTACTPUNT ADVERTENTIEMAGAZINE nummer 3, november 2009 Activiteitenbemiddeling via RIGOM 3 Zoekt u een maatje, doe dan mee en sluit u aan bij contactpunt. Contactpunt, activiteitenbemiddeling Voor u ligt

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Vacature overzicht 2017

Vacature overzicht 2017 Dordrecht: Vacature overzicht 2017 1. Binnenstad: Een lieve, vriendelijke dame van in de 80 jaar zoekt een gezellige vrijwilliger die eens n de week wil langskomen. Mw vind het gezellig om naar buiten

Nadere informatie

Solotentoonstelling. beeldend kunstenaar Christiaan Zwanikken

Solotentoonstelling. beeldend kunstenaar Christiaan Zwanikken CONTACT nummer 3 december 2013 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Als u dit leuk vindt, kunt u zich aansluiten. ontmoeten elkaar.

Als u dit leuk vindt, kunt u zich aansluiten. ontmoeten elkaar. CONTACT nummer 1 april 2014 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. 1 In de vrije tijd schrijf ik graag gedichten, verhalen en romans, en speel ik flamencogitaar. 2 In de vrije tijd ga ik graag zelf sporten (hardlopen)

Nadere informatie

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl.

0060-0511 Woonhuis : Lohengrin Scorlewald Tijdsvraag : 2 uur, op woensdagmiddag Omschrijving : Wandelen met Matheno in de mooie omgeving van Schoorl. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 12 mei 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even tussenuit

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je!

Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed naar mij geluisterd, fantastisch! Daar heb je goed over nagedacht, echt slim van je! Wat heb jij netjes opgeruimd, tjonge wat knap! Je bent een echte doorzetter, bravo! Je hebt goed op jouw beurt gewacht, je bent een kanjer! Wat ben jij goed aan het spelen, ik ben trots op je! Je hebt

Nadere informatie

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken?

VACATURES VRIJWILLIGERS. Midgard. Kom jij ons team versterken? VACATURES VRIJWILLIGERS Midgard Kom jij ons team versterken? Augustus 2018 Wij zijn opzoek naar Nieuwe vrijwilligers die het huidige team komen versterken waardoor we onze bewoners nog meer mogelijkheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is

de gelegenheid om te ervaren wat welkom is de gelegenheid om te ervaren wat welkom is Gravenallee 12 7591 PE Denekamp T. 0541-358 045 E. gravenstate@zorggroepsintmaarten.nl de gelegenheid om te ervaren wat welkom is 02 Welkom De gelegenheid om

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/

Dijkgatshoeve Wieringerwerf Zie de website van Dijkgatshoeve: http://www.raphaelstichting.nl/dijkgatshoeve/vrijwilligers/ Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 5 februari 2014 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden

Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden Onderzoek naar wensen en behoeften op het gebied van dagbesteding van (kwetsbare) ouderen en hun mantelzorgers in het Schilderskwartier in Woerden Voor wie is dit onderzoek? 1) Zelfstandig wonende ouderen

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Juni 2016 Vrijdag 24 juni Sint Jan Wie wil ons helpen tijdens het St. Jansfeest? Vanaf 14.00 uur opbouwen en alles klaarzetten zodat om 16.00 uur het feest kan beginnen. Rond

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Ter info Editie 5-2019 Vrijwilliger aan het woord. In dit nummer 1 Vrijwilliger aan het woord. 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Activiteiten SWZ Het lijkt

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur.

0035-0910 Werkplaats : Fermento (Alkmaar) Tijdsvraag : 2 uur, dinsdag, donderdag of vrijdag van 09:00-11:00 uur, of woensdag van 09:00-13:00 uur. Vrijwilligers Scorlewald Een inventarisatie van Wensen 14 februari 2011 Maatjes gezocht: Scorlewalders zitten te springen om jouw hulp! Samen iets leuks ondernemen je krijgt er veel voor terug! Er even

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 2 Regio Waardenlanden Februari 2016 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. In deze nieuwsbrief natuurlijk weer kort nieuws. Ook vertellen we iets over het nieuwe jaarplan

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Swon Contact online. Festival Trek Nijmegen

Swon Contact online. Festival Trek Nijmegen CONTACT nummer 1 mei 2017 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen

Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Kwartaal 3 2012 Ouderen in Contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Beste leden Hiernaast laten wij een

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrienden & Relaties MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrienden & Relaties s Avonds en in het weekend zit ik vaak alleen thuis. Ik bel dan wel eens met mijn vrienden, maar ze bellen me nooit terug. Ik heb verkering,

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp

Vrijwilligerswerk Vrijwillige hulp Vrijwilligerswerk Mantelzorg Vrijwillige hulp Burenhulp Maak samen het verschil. Vrijwilligerswerk Vrijwilligers maken het verschil. Hun inzet op het gebied van onder andere cultuur, zorg, sport, natuur

Nadere informatie

Samen zijn wij sterk. Even voorstellen... Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl

Samen zijn wij sterk. Even voorstellen... Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl Donateur worden? Kijk op www.buddyhulp.nl Samen zijn wij sterk Even voorstellen... Foto: Roy Beusker Buddyhulp is voor mij een winnaar. Ze hebben een plan. Ze denken in mogelijkheden. En ze laten iets

Nadere informatie

Invulschema aanpassen activiteit

Invulschema aanpassen activiteit Invulschema aanpassen activiteit Een goede voorbereiding voorkomt teleurstellingen. Als je een prettige bezigheid hebt uitgekozen, bedenk dan van te voren hoe u deze het beste kan uitvoeren. Het onderstaande

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Een berichtje naar Swon

Een berichtje naar Swon CONTACT nummer 2 november 2016 Swon Contact Winkelen en een terrasje pakken op de Waalkade. Naar een voorstelling in de schouwburg. Een dagje weg met trein of fiets. Naar een tentoonstelling in het Valkhof

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2. 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef

De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2. 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef Thema 2 De Samenleving: samen of ieder voor zich? Oefening 2 1. b. Alle mensen zijn anders en dat moeten we respecteren. 2 Han van Eijk - Leef Niemand hoeft alleen maar goed of slecht te zijn. Niemand

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retour: Postbus 2210, 6802 CE Arnhem. Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen

Indien onbestelbaar retour: Postbus 2210, 6802 CE Arnhem. Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen Indien onbestelbaar retour: Postbus 2210, 6802 CE Arnhem Ouderen in contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling voor ouderen November 2011 Ouderen in Contact Advertentiemagazine Activiteitenbemiddeling

Nadere informatie

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor!

Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Onze vaste invalkrachten stellen zich graag aan u voor! Elise Mijn naam is Elise, 32 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee dochters Emma (2 jaar) en Lisa (6 maanden) in Schijndel. In

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap

JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN. Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Werk voor mensen met een (arbeids)handicap JE ONTMOET ELKAAR BIJ COFFYN Koffiehuis & branderij Coffyn is al jaren een geliefde plek in Nijmegen. Gasten komen bij Coffyn genieten

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 1-2019 In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Uitnodiging kookclub voor vrouwen 5 Programma Alzheimer café 2019 Ter info In de

Nadere informatie

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2015

PROGRAMMA NOVEMBER 2015 ouderenwerk PROGRAMMA NOVEMBER 2015 Maxim s Mode, Liederentafel De Stapperij, Kerstshow Tuincentrum Best Veghel Coppelmans Oss November, de vroegere slachtmaand, korte dagen. Om deze maand gezellig door

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSWERK. Ik vind het erg leuk om te doen: met mensen omgaan, ik ben graag in de weer. En als je ziet hoe de bewoners daar van genieten.

VRIJWILLIGERSWERK. Ik vind het erg leuk om te doen: met mensen omgaan, ik ben graag in de weer. En als je ziet hoe de bewoners daar van genieten. VRIJWILLIGERSWERK pagina 4: Ik vind het erg leuk om te doen: met mensen omgaan, ik ben graag in de weer. En als je ziet hoe de bewoners daar van genieten. Zorggroep Ter Weel SERVICE VERLENEN OP HET GEBIED

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 1 Januari 2015 Van de redactie Hallo, Een nieuw jaar en ook weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een

Nadere informatie

Wat staat er in zorgblad Het manteltje?

Wat staat er in zorgblad Het manteltje? Het zorgblad voor mantelzorgers en zorgvragers Hoe kunnen mantelzorgers ontlast worden? Alle mantelzorgers zouden zich minder belast voelen als ze eens op vakantie zouden kunnen gaan. Ze zouden er dan

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in!

VRIJWILLIGER IN BORNHOLM. Daar zit muziek in! VRIJWILLIGER IN BORNHOLM Daar zit muziek in! Woonzorgcentrum Amstelring Bornholm Amstelring Bornholm is een woonzorgcentrum in Hoofddorp. In dit centrum wonen 150 bewoners en verblijven 30 revalidanten.

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine?

Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? Thema Op het werk. Lesbrief 13. Hoe werkt de machine? is op het werk. moet aan de machine werken. De chef vertelt eerst hoe de machine werkt. Dan werkt met de machine. De machine doet het niet. roept een

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw

Maand programma. januari 2016. Activiteiten in de Beijerkorf groen. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw ma 4 09.30-12.00 uur Nieuwjaarsreceptie voor bewoners, familie, vrijwilligers en personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 8-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures Wil je graag op een laagdrempelige manier anderen helpen met het oefenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 7-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures Kledingbank info Per 1 augustus 2018 neemt het Leger Des Heils de kledingbank

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer:

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: GEGEVENS datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: E-mailadres: IBAN-nummer: Voor reiskosten/onkosten vergoeding

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert

Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Nieuwsbrief Stichting Welzijn Zundert Editie 10-2018 Ter info In dit nummer 1 Ter info 2 Nieuwe vacatures 3 Openstaande vacatures 4 Bijlage 1. nieuwe folders Cursussen voor vrijwilligers vergeet niet om

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS

HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS PROGRAMMA MEI 2019 HOF VAN LOF LEKKER N EI OSSE NOTEKRAKERS Er staan weer leuke uitjes in deze krant. Deze krant staat bol van nieuwe uitjes, dank voor Uw tips! We wensen u heel veel leesplezier en hopen

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie