Het verhaal van De Stelvio Trip Donderdag, 22 augustus 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het verhaal van De Stelvio Trip 2013. Donderdag, 22 augustus 2013"

Transcriptie

1 Het verhaal van De Stelvio Trip 2013 Donderdag, 22 augustus 2013 Na ongeveer een jaar ernaar uitgekeken te hebben en een lange (voor de meeste) trainingsperiode, vertrokken we met 9 personen om 23:30 uur (lastig zo'n skibox monteren) vanuit G+H richting ons doel: "Passo dello Stelvio". Met 3 auto's, volgepakt met wielerkleding, fietsen en veel eten, reden we tussen de "bouwstellen"door naar Italië. De reis verliep goed. Het stuur werd door bijna iedereen (Gijs?) overgenomen en zo kwamen we de nacht goed door.

2 Vrijdag, 23 augustus 2013 Half 9 kwamen we aan bij Hotel Traube. Één auto vondt het nodig om eerst bocht 48 vast te gaan bekijken en kwam iets later op de plaats van bestemming aan. Nadat de kamerverdeling had plaatsgevonden, stond er een lekker ontbijt voor ons klaar. Aan tafel werd besloten dat we even lekker in zouden gaan fietsen. Iedereen ging alles in stelling brengen en er werd besloten dat we af zouden dalen naar Prato en van daaruit onze eerste klimmende kilometers zouden maken. Dat viel niet mee na een lange reis en weinig slaap uren. Sommige besloten daarom ook om het na deze klim voor gezien te houden en een zestal reed nog door richting Solden (top ongeveer op meter en een gemiddeld stijgingspercentage van 5,5%). Het weer werd echter steeds slechter en het begon te regenen, maar wat nog vervelende (en gevaarlijker was) ook te bliksemen. De top hebben we dus niet gehaald en we kwamen helaas niet droog terug. In het hotel teruggekomen, gedoucht en fris gekleed in het "TWC de Trappisten" polo, kregen we een lunch. Daarna werd er nog wat nagepraat over de eerste kilometers. Langzaam begon er ook een band te onstaan tussen onze voorzitter en de vrouw des huize: Omi. Tot het avondeten werd er nog wat gerust, fietsen gepoetst en de resterende spullen ingeruimd op de kamers. Het waren 4 fantastische dagen. Eigenlijk onbeschrijflijk, maar ik heb toch geprobeerd een samenvatting op papier te zetten. Kortom: Fantastisch! Mannen, allemaal bedankt. Ter afsluiting nog wat tips: - Bij de Burger King hebben ze knapperige broodjes (Joris). Bestel deze dan zonder tomaat, dan zijn ze altijd vers (Maurice). - Maak 's avonds nooit de gordijnen van je balkon open (Gijs). - Maak een banaan altijd aan de onderkant open. Gewoon inknijpen en open is ie (Casper). - Je kunt je benen beter met Cocosolie insmeren, dan met smeerolie (Nol, Maurice). Maurice Veltmeijer

3 Er werd weer veel gelachen, goed gegeten en nagepraat over de zeer geslaagde trip. Daarna hebben we buiten nog koffie gedronken en nog een heel klein stukje gelopen. Toen ging bij de meesten het licht langzaam uit. Rond 23:00 uur verlieten ook de laatste de stube (een enkeling met een voorraad bier, om deze vervolgens aan het riool te schenken). Om 19:00 uur werd er gegeten. Er werd een overheerlijk 5-ganger diner geserveerd. Tijdens het eten werd veel gelachen en gepraat over de dag erna De Stelvio. Na het eten zijn we nog even de benen gaan strekken in het dorpje en werd duidelijk dat de helling met een stijgingspercentage van 40% toch echt in Stilfs lag (discussie tussen de voorzitter en Gijs). Helaas bleef het regenen, maar "Omi" had ons belooft dat het zaterdag goed weer zou worden. Met deze gedachten bij ons, gingen we naar onze kamers en alvast dromen over de dag daarna. Zaterdag, 24 augustus 2013 Maandag, 26 augustus 2013 Helaas weer regen. Er werd dus door niemand (ook niet door Gijs) gefietst. Om 8:00 uur werd er weer ontbeten. Iedereen had goed geslapen en we besloten om op tijd te vertrekken, zodat we met een beetje geluk redelijk op tijd thuis zouden zijn. Alles moest nu over 2 auto's verdeeld worden. Met veel passen en meten kregen we hier 7 personen inclusief fietsen en bagage in. Om 9:45 uur werd, na afscheid genomen te hebben van Omi en Michael, de terugreis ingezet. deze verliep beter dan die van Sjoerd en Oscar (die er 12,5 uur over deden). Rond 20:00 uur was iedereen weer veilig terug. Vandaag DE dag van het (fiets) jaar. Eindelijk was de dag aangebroken waar we met zijn allen al lang naar toegeleefd hebben, het beklimmen van de Passo dello Stelvio (48 haarspeld bochten, 25 km lengte, hoogte meter en een gemiddeld stijgingspercentage van 7,6%). De regen was gelukkig verdwenen (zoals Omi ons ook belooft had) en de zon begon door te komen. Om 8:00 uur zaten we met zijn allen aan het ontbijt en probeerden we ons van een voorstelling te maken van de klim. Nadat we genoten hadden van het goed verzorgd ontbijt, ging iedereen zich klaarmaken voor de beklimming.

4 Fietsen werden nog even gesmeerd, banden gecontroleerd en opgepompt. Er werd nog gediscussieerd over hoeveel eten je mee moet meenemen, wel of geen regenjasje. Uiteindelijk had iedereen zijn fiets startklaar gemaakt en meegenomen wat hij zelf het beste leek. Nol zat inmiddels alweer onder de olie (later bleek dat dit fenomeen zich iedere dag herhaalde). Nadat er nog een groepsfoto was gemaakt voor Hotel Traube en onze voorzitter ons allemaal toegesproken had, begonnen we om iets na 9:00 uur (iets te laat dus voorzitter!) aan onze uitdaging. De klim werd gezamenlijk ingezet en na bocht 48 (dit is de eerste bocht) koos iedereen zijn eigen tempo. De jongste generatie (Gijs en Nol) had het tempo wat hoger liggen dan de rest en verdween langzaam uit het zicht van de overige. John had er voor gekozen om te gaan proberen om zo ver mogelijk te komen met zijn ongetrainde goddelijke lijf en zijn niet helemaal op de juist wijze geprepareerde fiets ("ossekop" stuur en tijdrit pillon). Maar zoals we al vaker gehoord hebben: ieder nadeel, heb zijn voordeel. Toen Joris even af moest stappen bij bocht 26, omdat zijn rug niet wilde wat hij wilde, kwam John met zijn (wel goed geprepareerde Passat) om de hoek vliegen. John heeft zijn doel bijgesteld en de gehele groep super begeleid. Hij heeft ons voorzien van eten, foto's gemaakt, aanmoedigingen gegeven en begeleid naar de top (complimenten hiervoor!). Inmiddels was ook besloten dat John toch nog de Stelvio af wilde dalen. Alles werd in gereedheid hiervoor gebracht. Joris werd gebombardeerd als chauffeur en gaf zijn taak over aan Casper (met tele-lens). Nol werd nog net op tijd verstandig en besloot niet mee af te dalen, maar als begeleider mee te gaan. De (paarse) Concorde werd in stelling gebracht en de missie werd gestart. Inmiddels zaten Sander, Gijs en Maurice te genieten in de Sauna. Bij het opgaan van de Passo dello Stelvio, begon het van langzaam regenen over te gaan in harder regenen en uiteindelijk natte sneeuw. Bovenop aangekomen was het 4 graden. John besloot toch af te dalen. Hij vond het zo geweldig, dat hij afdaalde tot in Prato (of had hij gewoon de afslag gemist?!). Bevroren, maar voldaan, werd John opgehaald en keerde zij terug naar het hotel. Omdat de hele dag geleefd was op banen, Snelle Jelle, bananen en repen, verheugde iedereen zich op het avondeten. Het 5-gangen diner was voor ons aangepast en bestond uit een grillteller als hoofdmaaltijd, hirtenmaccheroni als voorgerecht, Omi soep, salade buffet en als nagerecht himbeerroulade (ik heb alles genoemd, omdat Sander er waarschijnlijk niks van meegekregen heeft).

5 Nadat Omi met Petrus had gebeld en ons beloofd had dat het droog zou worden, werd besloten om richting Val Martello te fietsen en deze klim aan te gaan (stijgingspercentage van gemiddeld 6%, hoogte meter en hoogtemeters). Vanaf Stilfs is dit eerst een afdaling naar Prato, vervolgt door een zeer rustige klim tussen de boomgaarden en daarna een beklimming naar het stuwmeer. Joris had te veel last van zijn rug en besloot om samen met John in de verzorgingsauto mee te gaan. Het werd een super dag. De route leidde ons over een goed fietspad tussen de appelbomen. De zon deed inmiddels goed haar best. De volgauto (vol met eten, drinken, reserve kleding, Joris paparazzi en de ploegleider) reed continu bij ons met begeleidende muziek en opbeurende commentaren. Onderaan de Val Martello aangekomen, pakte iedereen zijn eigen tempo. Omdat de dag ervoor nog in de benen zat en de klim toch iets onderschat was, werd het toch wat lastiger (voor de meesten) dan verwacht. Uiteindelijk hebben John en Joris iedereen naar boven geschreeuwd. Eenmaal boven aangekomen had iedereen trek in iets hartigs te eten. Helaas was het restaurant ter plaatse gesloten. Omdat het langzaam dicht begon te trekken, werd besloten om eerst een stuk af te dalen en daar te kijken of er iets open zou zijn. Het was een zeer mooie afdaling. Nol wist zelfs een andere weg in te slaan met 100 km/u. Eenmaal beneden aan de berg aangekomen werd besloten, nadat geconstateerd was door de voorzitter (alias Joris paparazzi) dat alles tussen 14:00 en 19:00 uur gesloten was, dat er doorgefietst zou worden naar Prato. Daar aangekomen besloot iedereen om de dag fietsend af te sluiten, en begon aan de klim terug naar Hotel Traube. Langzaam kwam bocht 1 dichterbij en een voor een kwam iedereen boven. Nol en Gijs (zoals verwacht en aan hun stand verplicht) als eerste. Daarna kwamen respectievelijk Maurice, Sander, Casper en Sjoerd, Oscar en daarna onze door blessure geplaagde voorzitter binnen. Van iedereen een super prestatie. Hier hadden we het uiteindelijk allemaal voor gedaan. Het was een mooie klim, met een mooie omgeving, super weer en onbeschrijflijke ervaring. Boven werd gesnuffeld in de souvenirs winkeltjes (hier verkopen ze wel het bekende roze tasje, maar van een km-paaltje van de Stelvio hebben ze nog nooit gehoord) en daarna zijn we met zijn allen helemaal boven op de berg op het terras gaan zitten. Hier bestelde iedereen wat lekkers te eten en drinken. De meeste hadden dit ook zo weer op, alleen Sjoerd zat nog vol van de 48 BOOM repen (op advies van Gijs moest hij continu blijven eten en dat had hij zich ook ter harte genomen). Ook Oscar had beter het geld gewoon aan de serveerster kunnen geven. Sander had uiteindelijk meer spaghetti om z n mond dan in z n buik. Aan tafel werd nagepraat over de mooie ervaring en over hoe de dag er verder uit zou zien. Er vormde zich 2 groepen: Oscar, Sjoerd

6 en Joris kozen ervoor om de Stelvio weer van dezelfde kant af te dalen en in het hotel na te gaan genieten. Nol, Gijs, Casper, Sander en Maurice kozen ervoor om af te dalen richting Umbrail pass en vanuit St. Maria weer om te draaien richting de top. De laatste drie zijn een paar kilometer voor St. Maria gestopt om van hieruit de beklimming aan te gaan (de weg ging over in een grindweg). Tijdens deze beklimming werden zij continu begeleid door John. Hij moest halverwege nog bijna afscheid nemen van zijn auto (ideaal zo'n electronische handrem?!). Het was een mooie, maar zware klim. Nol en Gijs zijn helemaal tot St. Maria afgedaald en hebben van daaruit de beklimming ingezet. Ook voor hun was het een mooie ervaring en ook goed om te horen dat zij het ook af en toe zwaar hadden. Inmiddels zijn Casper, Sander, Maurice en John boven op de Stelvio aan. Daar genoten ze van de tweede klim en werd nog een overheerlijk kop koffie gedronken, die in het goed Italliaans door John besteld werd (wir bringen aussen). Enige tijd later kwam Nol boven aan zonder Gijs. Gijs had zijn doelstelling nog niet bereikt en was bij de Umbrail pass weer omgedraaid om naar Bormio af te dalen (fantastisch!!). Vanuit hier is hij aan zij 3e klim van de dag begonnen, weer richting de top van de Stelvio. Inmiddels was er besloten om af te dalen naar het Hotel. De lucht werd steeds donkerder en het begon ook kouder te worden. Dit was een mooie afdaling. Op eenderde moest nog gestopt worden, omdat Nol zijn voorband warmgelopen was en dus lek (inmiddels had hij meer olie op zijn benen dan op zijn fiets). De afdaling werd verder ingezet en als groep kwamen zij bij Hotel Traube terug, waar Sjoerd, Oscar en Joris hen buiten op het terras verwelkomden. Zij hadden inmiddels Abfelstrudel mit "sahne" (hier waren de meningen over verdeeld) van Omi gehad en hadden nog even de 40% helling in Stilfs genomen. Er werd met zijn allen (behalve Gijs die nog aan zijn beklimming bezig was) een biertje gedronken op de behaalde prestatie. Daarna werd er genoten van de Sauna, nog een biertje gedronken en toen kwam Gijs ook moe maar voldaan binnen (super prestatie). 's Avonds werd er weer genoten van het wederom overheerlijke 5- gangen diner en veel gelachen aan tafel. Vervolgens ging iedereen zijn eigen weg. Een aantal gingen moe, maar voldaan naar bed. Andere bleven nog lang in de "stube" zitten onder het genot van een biertje en er werd nog veel en lang gelachen en gepraat. Het afsluitende drankje werd genomen op kamer 108. Hier werd nog naar de Vuelta gekeken en Gijs had nog een act!?! John moest nog naar de derde verdieping en kwam hier met de deur (lees tas) in huis vallen. Zondag, 25 augustus :15 uur ging de wekker. Buiten viel het met bakken naar beneden. Iedereen kwam weer vrolijk en redelijk fris aan het ontbijt. Voor Sjoerd en Oscar zat het erop. Zij gingen na het ontbijt terug naar "de boze wolf". Zij reden continu vooraan in de file?

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim.

Onderaan werd er vanaf half vijf gestart in groepen van 500 klimmers en zo gebeurde het dat wij om 5:10 begonnen aan onze eerste klim. Weekje Alp d-huez Op zondag 3 juni vertrokken wij met ons gezin in alle vroegte naar de berg waar we al zolang naar hadden uitgekeken. Onderweg worden we al diverse malen ingehaald door motorrijders in

Nadere informatie

6x de berg op voor het KWF!

6x de berg op voor het KWF! 6x de berg op voor het KWF! Bonjour Ted et Felix Het is gelukt! 6x de Alpe d Huez op 1 dag!!! Samen met 65 andere renners, waarvan er maarliefst 62, zes keer de top hebben gehaald, hebben we al bijna 300.000

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven.

Oostenrijkreis 2013. Het huis waarin we verblijven. Oostenrijkreis 2013 Op zondag 21 april 2013 om 19:00 vertrokken 32 leerlingen uit 4H en 5V naar Schröcken, Oostenrijk. De busreis was erg gezellig, sommige leerlingen zijn nauwelijks aan slapen toegekomen.

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

De HandbikeBattle 2014

De HandbikeBattle 2014 De HandbikeBattle 2014 Raisa, mijn fysiotherapeute van revalidatiecentrum De Vogellanden, vroeg mij half Januari of ik mee wou doen aan een hanbikebattle in Oostenrijk. Ze was zelf heel enthousiast. Ze

Nadere informatie

!"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,

!#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;, !"#$%&'()*+,-./0,12,3+45$6')',78$9:2;,, ((24(5,-?,(@#19,, A:#B#:C,2((#,3:#91D2,:2,((2C$E6B,D:"54*:#F:#5,!, "#!$%%&'%(!)*!%#+,-!)./0!12%$! '3!(+43#!567%13+5!3&!78&! 93(3-3,'3+5!+4&'!.:;..!88+!9,

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012

Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Cols de Force Klimmen voor Michael Wings internet aan bed Locatie Barcelonnette 2012 Een week fietsen in de hoge Alpen. (Van huis vrijdagavond tot thuis zondagmorgen 0.00 uur) Eigen vervoer. Appartementen

Nadere informatie

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school.

O, antwoordde ik. Verder zei ik niets. Ik ging vlug de keuken weer uit en zonder eten naar school. Voorwoord Susan schrijft elke dag in haar dagboek. Dat dagboek is geen echt boek. En ook geen schrift. Susans dagboek zit in haar tablet, een tablet van school. In een map die Moeilijke Vragen heet. Susan

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Italiaanse Alpenrit op de fiets!

Italiaanse Alpenrit op de fiets! Italiaanse Alpenrit op de fiets! Ben jij een liefhebber van mooie beklimmingen en afdalingen in het hooggebergte van de Italiaanse en Zwitserse alpen? Dan hebben wij voor u de perfecte fietsweek (6 dagen

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters

Giro di KiKa e etappe IL Classico / Bolzano Bormio = 153 km en hoogtemeters Giro di KiKa 2016 In januari heb ik de beslissing genomen om dit jaar mee te doen aan Giro di Kika 2016. Dit is een 6 daagse fietstocht ten bate van de strijd tegen kinderkanker, door de Dolomieten met

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb

Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb 15-12-2010-24-02-2011 Ik ben Linda (18 jaar), ik zit nu in het derde leerjaar van de MBO opleiding dierverzorging. Afgelopen winter heb ik de tijd van mijn leven gehad! Ik heb de kans gekregen om in Finland

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Frank in de eerste lengte van Friends and Nuts route: Psychoactive toad!

Frank in de eerste lengte van Friends and Nuts route: Psychoactive toad! Dagje Les Awirs Zaterdag 11 mei zijn we met maar liefst 7 Friends and Nuts leden gezellig een dagje in Les Awirs (België) gaan klimmen. Chris, Jorik en Frank vertrokken al lekker vroeg om de dag volledig

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen!

Mascha Pijnenborg. Naast een nieuwe outfit, hoort daar ook een natuurlijk ook nieuwe fiets bij. Deze fiets kon ik begin januari op gaan halen! Nieuwsbrief Mascha Pijnenborg Uitgave 1, 2011 Nieuw jaar, nieuwe ploeg, nieuwe fiets Een nieuw jaar is begonnen! Mijn oude ploeg bestaat nu écht niet meer en ik start nu officieel bij het nieuwe Dolmans

Nadere informatie

4daagse Journaal 2018

4daagse Journaal 2018 4daagse Journaal 2018 avondvierdaagse van 11 t/m 15 Juni 2018 Maandag 11 Juni dag 1 van de 4daagse 2018 Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en heftig iedere week voor deze

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de KERSTREIS DUSSELDORF 2014 Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond 14.00 uur op de Rijnkade om de medereizigers daar welkom te heten.

Nadere informatie

De Road Runners naar Luxemburg.

De Road Runners naar Luxemburg. De Road Runners naar Luxemburg. Donderdag 13 mei was het weer zo ver de Road Runners { zo noemen zich tegenwoordig } en aan hang { supporters } 11 personen, zijn we naar Luxemburg geweest, het is een combinatie

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C

Jeroen Driessen Maatschappelijke stage TG3C Pagina 3 Inleiding. Pagina 4-5-6 De voorbereiding. Pagina 7 De motorische demodagen. Pagina 8 na de demodagen. Pagina 9 Wat heb ik er van geleerd Pagina 10-11-12 logboekkaarten Voor school moeten we een

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag

Daan zwienenberg. Dag 1 dinsdag Daan zwienenberg Dag 1 dinsdag Ik fiets naar school met mijn rugzak. Gingen we in de bus zitten en toen gingen we naar de domelaar we gingen uit de bus en we gingen naar het kantoor van de domelaar een

Nadere informatie

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer -

Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon. - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon - Eelco de Boer - Gratis Rapport : Wat Te Doen Voor, Tijdens En Na Je Eerste Marathon Beste lezer, Ik hoop dat jouw doorzettingsvermogen

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer.

La Marmotte Alle 10 de Molenrijdes + Peter Hofland waren dinsdag op camping Belledonne aan de voet van de Croix de Fer. Afstand: Hoogtemeters: 174 km 5000 m Col Alph d'huez Col de la Crox de Fer Col du Telegraphe Col du Galibier La Marmotte 2004 La Marmotte 2004, ook dit jaar weer deelname van een aantal Molenrijders. In

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Heuvelklas in Westouter

Heuvelklas in Westouter K L A S N I E U W S U I T K L A S 4! Jaargang 9, nummer 31 23 mei 2016 Heuvelklas in Westouter De maandag na de heuvelklas stonden we nog even stil bij de heuvelklas. We speelden een heuvelklasquiz en

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk.

Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Week mountainbiken in Gerlos te Oostenrijk. Zaterdag morgen 15 juni 2013 om 5 uur gaat het trainings weekje mountainbiken in Oostenrijk beginnen. Onze verblijfplaats in Oostenrijk is het appartement van

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar)

Groetjes Jasper (12 jaar) en Nathalie (11 jaar) Comenius project Spanje Eerst zijn we met Jaspers vader naar Schiphol gereden. Toen gingen we opzoek naar incheckbalie, daar gingen we onze koffers wegen. Daarna moesten we door de douane. Als we hogen

Nadere informatie

Une Belle Histoire Nou, daar sta je dan. Met je goede gedrag, langs de snelweg in Belgie met een lekke achterband. Maar wacht, ik ga veel te snel. Vrijdagochtend zouden we met 14 Goodfellas vertrekken

Nadere informatie

Op 7 juli zijn we met groep 5, 6 en 7 op schoolreis geweest naar de Beekse Bergen.

Op 7 juli zijn we met groep 5, 6 en 7 op schoolreis geweest naar de Beekse Bergen. Op 7 juli zijn we met groep 5, 6 en 7 op schoolreis geweest naar de Beekse Bergen. We vertrokken rond 9.30 uur en waren rond 10.00 uur als eerste binnen. We hebben toen een plekje gezocht voor de tassen

Nadere informatie

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit.

Zondag Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. ~~Weekly Diary 37~~ [social_share] Zondag 08-09-2013 Heerlijk rustdagje, daar zijn de zondagen toch echt voor. En natuurlijk lekker eten dus maakte ik Kip Jambalaya, zo lekker is dit. Maandag 09-09-2013

Nadere informatie

Week van 21 september tot 25 september 2015

Week van 21 september tot 25 september 2015 Week van 21 september tot 25 september 2015 Project: verkeer: fiets/verkeersborden Maandag: Zoals elke maandag startten we met het forum, gevolgd door de praatronde. Aangezien de herfst officieel van start

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Koffer inpakken voor Parijs

Koffer inpakken voor Parijs Koffer inpakken voor Parijs Op mijn reisblog wil ik het niet alleen bloggen over mooie bestemmingen, dromen bij de bucketlist en de leuke, interessante en actieve dingen die je daar kunt gaan doen. Wat

Nadere informatie

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias

16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Reisverslag Portugal 16-23 oktober 2015 Met in de hoofdrol: Alex, Sanne, Gideon, Wieneke en Mattias Vrijdag 16 oktober De vakantie kon eindelijk beginnen! Al om half drie `s nachts verzamelde iedereen

Nadere informatie

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2

Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Dag 2: Goed aangekomen & dag 2 Hallo allemaal, Eerst even een bedankje voor de post, sms'jes die wij gekregen hebben en aan allen die ons uitgeleide hebben gedaan. En natuurlijk aan Maaya voor de koffie,

Nadere informatie

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink

London. klas 2B kompas. Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink London klas 2B kompas Dagboek: Gemaakt door Stacey Wilbrink Dag 1 Klas 2b van het kompas moesten allemaal verzamelen op het station Breda. Daar werden de kinderen uitgezwaaid door hun ouders. De kinderen

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014.

Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014. Vrijdag 18 april 2014 - Vertrekdag 40 ste Paaskamp 2014. Eindelijk was de dag aangebroken voor onze jongste leden. Het kamp was daar, vier dagen spel, plezier en vooral zo min mogelijk proberen te slapen.

Nadere informatie

MAKEN WINTERBANDEN KETTINGEN OVERBODIG?

MAKEN WINTERBANDEN KETTINGEN OVERBODIG? INLEIDING Zo daar is ie dan weer, de 3e Skinfo van dit jaar. Dat betekent, dat het jaar aardig ten einde loopt. Het skiseizoen is net begonnen en gelukkig kwam er net op tijd een flinke depressie over

Nadere informatie