Jan de Wit geeft aan dat het verslag van de afdelingsvergadering van 7 mei te raadplegen is geweest op de website van Rabobank IJmond Noord.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jan de Wit geeft aan dat het verslag van de afdelingsvergadering van 7 mei te raadplegen is geweest op de website van Rabobank IJmond Noord."

Transcriptie

1 Rabobank IJmond Noord Onderwerp Afdelingsvergadering Uitgeest Vergaderdatum 3 november 2009 Datum 3 november 2009 Bijlage(n) 1 Pagina 1/5 Verslag Aanwezig Afwezig Kopie aan Van Jan de Wit (voorzitter) Micha Nielen Herman Houben Marja Broers-Heiloo Louis Reuzenaar (directeur Bedrijfsmanagement) Tevens waren er 14 leden van de Rabobank IJmond Noord aanwezig Met kennisgeving: Hans Weeren Bep Hansen-Koopman Raad van Commissarissen Directie M.W. Bastijn B. Haupt 1. Opening Voorzitter Jan de Wit opent de vergadering om uur en heet alle aanwezige leden van harte welkom bij de derde afdelingsvergadering van de afdeling Uitgeest. De afdeling Uitgeest vergadert in de Moulin Rouge Zaal van het Kennemer Theater. Jan de Wit heet ook Bart Dobber, lid van de raad van commissarissen, en Adri Rodenburg, voorzitter van het Ranonkel Fonds, van harte welkom. Tenslotte gaat er ook een welkom aan de aanwezige medewerkers van Rabobank IJmond Noord en aan Louis Reuzenaar, directeur Bedrijfsmanagement. Hij zal aan het einde van de vergadering een presentatie houden over de economische situatie aan de hand van branche informatie. Als hier vragen over zijn wil Louis deze graag beantwoorden. Twee leden van de afdeling Uitgeest zijn helaas niet aanwezig. Hans Weeren is op vakantie naar Mauritius. Bep Hansen is op vakantie in Japan. Er zijn 23 personen aanwezig in de zaal. Jan de Wit concludeert dat de opkomst niet erg hoog is, maar dat de aanwezige leden wel erg betrokken leden zijn.

2 Pagina 2/5 2. Vaststelling agenda en ingekomen stukken De voorzitter deelt mee dat de notulen van deze vergadering worden verzorgd door Bettina Haupt van de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie. De notulen worden binnen twee maanden na de vergadering voorlopig vastgesteld. De agenda wordt vastgesteld. Jan de Wit geeft aan dat er veel wat met de coöperatie te maken heeft vanavond naar voren komt. Deze vergadering is alleen voor de afdeling Uitgeest. Na afloop is er een pauze en daarna zijn alle leden van de drie afdelingen van harte welkom in de grote zaal om naar spreker Herman Pleij te luisteren. Er vindt een verkiezing plaats van leden van de ledenraad. Er volgt informatie over het Ranonkelfonds en de stand van zaken over Jongeren en Cooperatie Er zijn geen ingekomen stukken. 3. Verslag afdelingsvergadering 7 mei 2009 Jan de Wit geeft aan dat het verslag van de afdelingsvergadering van 7 mei te raadplegen is geweest op de website van Rabobank IJmond Noord. Naar aanleiding van hetgeen genotuleerd is over de coöperatiefondsen, geeft de voorzitter aan dat de heer Leistra inmiddels heeft laten weten dat er op korte termijn geen samenvoegingsvoorstellen komen van de coöperatiefondsen. Jan de Wit vraagt of er inhoudelijk of tekstueel nog opmerkingen zijn naar aanleiding van het verslag van de vorige vergadering. Na een korte stilte worden de notulen definitief vastgesteld De voorzitter geeft een korte aanvulling van de actuele gegevens van het Ranonkel Fonds. De dotatie voor het Ranonkel Fonds is met 500 verhoogd naar Er is al voor aan donaties toegezegd en grotendeels uitbetaald. Er is op dit moment nog ruim te besteden. Deze bedragen lopen tot en met juni. Met zuinig beheer moet het lukken om donaties te kunnen blijven doen tot er een nieuwe dotatie uitgekeerd wordt in juni. Adri Rodenburg houdt dit als voorzitter van het Ranonkel Fonds in de gaten. Jan de Wit noemt enkele voorbeelden van initiatieven die recent door het fonds gesteund zijn. Het gaat hierbij om bedragen tussen ongeveer 500 en voor lokale initiatieven. Over de donatieaanvragen wordt regelmatig vergaderd. Jan de Wit benoemt het speerpunt jongeren en coöperatie. De afdeling Uitgeest heeft uitgesproken dat Rabobank IJmond Noord actief zou moeten participeren in het programma van Rabobank Nederland over jongeren en coöperatie. Micha Nielen heeft dit in de voltallige ledenraadvergadering aangekaart. De ledenraad gaf aan achter dit standpunt te staan. De directie heeft toegezegd voor actieve participatie in de programma s van Rabobank Nederland. Eea wordt opgenomen in de activiteietenkalender.

3 Pagina 3/5 Louis Reuzenaar voegt hieraan toe dat Rabobank Nederland in 2010 met een speciale proef komt voor het programma jongeren en coöperatie. Er was echter zoveel animo voor dit programma dat de inschrijving snel vol was. Zodra inschrijving opnieuw mogelijk is zal Rabobank IJmond Noord hier actie op ondernemen. Het onderwerp wordt vervolgd. Jan de Wit noemt als eerste stap in de goede richting de Spaarweek van de Rabobank. Tijdens deze actie konden kinderen hun spaargeld op hun rekening komen storten en kregen zij een premium. De Spaarweek is net geweest en was een succes. Dit is positief. Klanten zijn middels direct mail direct benaderd voor de actie. Bart Dobber, lid van de raad van commissarissen vertelt dat hij bij Rabobank Nederland is geweest. Daar heeft hij een presentatie bijgewoond over het beleid van communicatiemiddelen om klanten te benaderen. Vaak worden klanten nog via de post benaderd, maar Rabobank Nederland bekijkt hoe je dit via andere kanalen kunt doen, bijvoorbeeld via netwerksites als Hyves en blogs etc. Voorzitter Jan de Wit benadrukt dat men inderdaad met de tijd moet meegaan en aan de wensen van de jongeren tegemoet moet komen. Hij geeft aan het soms wel nog een ver van zijn bed show te vinden. Specialisten moeten onderzoeken wat de beste manieren zijn om jongeren te benaderen. We moeten er niet van uitgaan dat benadering via direct mail of internet de enige manier is. De afdeling Uitgeest wil weer in contact komen met de directie van de bank met wensen en voorstellen over de jeugd. De heer Roozendaal vertelt dat de Spaarweek inderdaad een groot succes was, maar dat het de doelgroep kinderen van 3 tot 10 jaar betreft. Deze kinderen zijn nog te jong voor benadering via bijvoorbeeld Hyves en nieuwe media. Jan de Wit geeft aan dat de Spaarweek echter wel een begin is om te praten over jongeren en coöperatie. Het was bedoeld als voorbeeld. Je kunt echter niet jong genoeg beginnen vindt de voorzitter. De voorzitter vraagt of er formeel nog vragen zijn. Dit is niet het geval en dit agendapunt wordt daarom afgesloten. 4. Verkiezing vacatures afdeling Twee leden van de afdelingscommissie Uitgeest, Hans Weeren en Bep Hansen- Koopman, zijn volgens het rooster aftredend en herkiesbaar voor een termijn van vier jaar. Ze zijn er helaas allebei niet bij wegens vakantie. Jan de Wit meldt dat er geen tegenkandidaten zijn aangemeld. Dit betekent dat Hans Weeren en Bep Hansen- Koopman herkozen worden voor een termijn van vier jaar in de afdeling Uitgeest van de ledenraad. De voorzitter geeft aan hier blij om te zijn omdat beiden een behoorlijk positieve inbreng hebben in de commissie. Jan de Wit feliciteert de twee afwezige leden met hun herbenoeming. Omdat zij er niet bij zijn is hun foto wel te zien in de presentatie. Er volgt applaus en gelach vanuit de zaal.

4 Pagina 4/5 5. Vragen en discussie Jan de Wit geeft het woord eerst aan Louis Reuzenaar. De heer Reuzenaar, directeur Bedrijfsmanagement bij Rabobank IJmond Noord, wil de leden graag bijpraten over de economische situatie aan de hand van branche informatie. Namens de directie heet hij alle aanwezigen van harte welkom. Hij laat in een tabel cijfers en trends zien die per branche aangegeven zijn. Deze wordt als bijlage bij deze notulen gevoegd. Naar aanleiding van de presentatie worden enkele vragen gesteld. Er is een hoop beroering in de zakelijke dienstverlening. Als voorbeeld noemt Louis Reuzenaar de DSB bank. Hij kan hier inhoudelijk echter niet veel over zeggen. Het bedrijfsmodel van DSB was helaas niet goed. Bij de Rabobank kan een dergelijke situatie niet zo gauw voorkomen. Micha Nielen vraagt of de bouw van de Waldijk in Uitgeest nu kan stagneren. Louis Reuzenaar geeft aan dat dit best zo kan zijn. Het tweede deel van de bouw van de wijk Waldijk ligt nu stil. Gegevens over de markt zijn ook te raadplegen op de website van de Rabobank. Hier kan een vergelijk gemaakt worden voor bedrijven ten opzichte van concurrenten in dezelfde branche. Het volume in de transportsector is enorm diep gegaan in In 2010 wordt weer een voorzichtige opleving verwacht. Jan de Wit geeft aan dat er grote verschillen in de verschillende onderdelen van de transportsector kunnen zitten. Ook de binnenvaart krijgt nu grote klappen te verduren. Het gaat verder op een lager niveau. Het wegvervoer heeft hier minder last van. De heer Broers geeft aan dat de omzet in 2008 met 13 procent daalt. Er komt weliswaar iets bij, maar in 2009 blijven we nog in de min. De volumes zijn flink naar beneden gegaan. Jan de Wit vraagt of er meer vragen over dit onderdeel zijn. De heer Plaisier vertelt dat hij eerder gehoord heeft dat het in de horeca slecht gaat. De omzet is minder gedaald dan het volume. Hij verklaart dit doordat de prijzen verhoogd zijn. Dat is de reden, prijzen opvoeren. Louis Reuzenaar zegt dat dit wel economie is, maar inderdaad een slechte gewoonte. De heer Plaisir heeft ook vernomen dat het slechter gaat met de duurdere restaurants. Bij de kleinere restaurants is het volume ook gedaald maar de prijzen zijn zo verhoogd dat de omzet gelijk is gebleven. De voorzitter geeft normaals aan dat dit wel economie is. Jan de Wit wil graag weten of er nog meer vragen zijn. Mevrouw Broers-Heiloo vertelt dat zij zakelijk per 1 november verplicht is overgestapt met telebankieren op het programma Sepa. Zij vindt dit een waardeloos programma en vraagt zich af of zij hier de enige in is. De heer Broers is het met haar eens. Louis Reuzenaar licht toe dat er binnen Europa één systeem is ingevoerd voor het betalingsverkeer en dat daarom aanpassingen in de distributie van het betalingsverkeer noodzakelijk waren. Telebankieren gaat nu inderdaad op een andere manier met een ander programma. Mevrouw Broers-Heiloo noemt als minpunten van het programma Sepa dat men maar 13 maanden terug kan kijken. Eerder was dit een paar jaar. Met het nieuwe programma moet de bankpas in een kaartlezer geplaatst worden.

5 Pagina 5/5 Bij het uitloggen vergeet je deze nog wel eens eruit te halen. Zo kan het gebeuren dat je bij het boodschappen doen zonder bankpas met lege handen staat. Ook logt het programma de gebruiker vanzelf uit als het even niet gebruikt wordt. Al met al vindt mevrouw Broers- Heiloo dat het nieuwe programma 10 stappen achteruit betekend. Louis Reuzenaar geeft aan dat hij deze zorg mee zal nemen. Misschien kan er centraal iets veranderd worden. Mevrouw Christophe vertelt dat het in Haarlemmermeer mogelijk is om tot 1 januari op de oude wijze te kunnen blijven telebankieren. Zij houdt haar hart vast voor het moment dat het nieuwe programma ook in Haarlemmermeer wordt ingevoerd. Voorzitter Jan de Wit merkt op dat er voor dergelijke problemen ook een officiële klachtenprocedure is. Hij stelt op prijs dat Louis Reuzenaar de boodschap door wil geven, maar het zou fijn zijn als de reactie dan ook naar de desbetreffende leden teruggekoppeld wordt. Voorstel van de heer Broers zou zijn om het oude programma nog een tijd in de lucht te houden. Louis Reuzenaar zegt de leden toe op deze zaak terug te komen. Tot slot wil de heer Broers graag meer weten over de DSB bank en de positie van de Rabobank hierin. De voorzitter geeft aan dat er wellicht op de volgende afdelingsvergadering meer aandacht voor dit onderwerp gereserveerd kan worden. 6. Einde vergadering Voorzitter Jan de Wit bedankt een ieder voor de aanwezigheid en de participatie in de vergadering. Hij vertelt dat het nu tijd is om over te gaan op de koffie. Na de pauze is er een lezing van Herman Pleij in de grote zaal. Als afsluiting is er een gezamenlijke borrel waarvoor hij een ieder graag uitnodigt. Er volgt applaus uit de zaal. De vergadering wordt om gesloten.

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

Ledeninformatiebijeenkomst bestuursmodel. 2 november 2010

Ledeninformatiebijeenkomst bestuursmodel. 2 november 2010 Ledeninformatiebijeenkomst bestuursmodel 2 november 2010 1 Agenda 20.00 uur Opening door dagvoorzitter Marianne Carrière 20.05 uur Inleiding Teus Boerman, voorzitter bestuur 20.10 uur Waarom een nieuw

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Vergadering vrijdag 10 juni 2016, 13.00 uur Ten kantore van Optimix Vermogensbeheer NV, Johannes Vermeerstraat 14 te Amsterdam

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter van de afdelingscommissie Private Banking, de heer Grielen, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

1. Opening De voorzitter van de afdelingscommissie Private Banking, de heer Grielen, opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Verslag Onderwerp Ledenafdelingsvergadering Private Banking Vergaderdatum 5 juni 2008 Datum 5 juni 2008 Rabobank de Leijstroom Managementondersteuning Pagina 1/ 5 Aanwezig Afwezig Van 116 leden 16 medewerkers

Nadere informatie

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld.

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld. VERSLAG Algemene Ledenvergadering Groen Wonen Vlist (GWV) Aanwezig 17 leden Raad van Commissarissen Groen Wonen Vlist: Joke Storm (voorzitter), Wim de Wit (vice-voorzitter), Harro Janssen, Christianne

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

Werkoverleg in de groothandel in Levensmiddelen, Zoetwaren, Tabaksproducten en Bakkerijgrondstoffen

Werkoverleg in de groothandel in Levensmiddelen, Zoetwaren, Tabaksproducten en Bakkerijgrondstoffen Werkoverleg in de groothandel in Levensmiddelen, Zoetwaren, Tabaksproducten en Bakkerijgrondstoffen Maart 2002 INLEIDING Deze brochure is ontwikkeld door vertegenwoordigers van medewerkers en werkgevers

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 14 juni 2016. Plaats: Vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: D. Warnars (Voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. B. van Uggelen. (verhinderd) VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom.

punt besproken/afspraken actie Opening De voorzitter Ruud van Touw opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. Personeelsvereniging EPZ Concept Besprekingsverslag bespreking op : 13 maart 2012 referentie : PV/AJB/V122069 onderwerp : Algemene ledenvergadering 2012 plaats : Bedrijfsrestaurant aanwezig : zie presentielijst

Nadere informatie

Training. Vergaderen

Training. Vergaderen Training Vergaderen Halide Temel 1-5-2014 Inhoudsopgave Inleiding 3 Doelen 4 Deelnemers 4 Werkvormen 4 Programma 4 Voorstellen & introductie 5 Opdracht Luciferspel 6 Theorie 7 Opdracht - Vergaderen 12

Nadere informatie

Notulen van de ledenbijeenkomst van Rabobank Venray op 23 maart 2009, gehouden in de Schouwburg in Venray.

Notulen van de ledenbijeenkomst van Rabobank Venray op 23 maart 2009, gehouden in de Schouwburg in Venray. Notulen van de ledenbijeenkomst van Rabobank Venray op 23 maart 2009, gehouden in de Schouwburg in Venray. Voorzitter : F. Janssen, voorzitter afdelingscommissie Bedrijven Vice-voorzitter : ing. A. Straten,

Nadere informatie

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt.

Vanuit de Directie Namens het hele team wensen wij u een heel gelukkig Wij hopen dat het voor iedereen een SCHITTEREND jaar wordt. Jaargang 10 Nummer 10 11 januari 2019 Agenda Vrijdag 11 januari 2019 Woensdag 16 januari 2019 Vrijdag 18 januari 2019 Zondag 20 januari 2019 Maandag 21 januari t/m Vrijdag 1 februari Woensdag 23 januari

Nadere informatie

Leeswijzer bij concept statuten Coöperatie Royal FloraHolland U.A.

Leeswijzer bij concept statuten Coöperatie Royal FloraHolland U.A. Leeswijzer bij concept statuten Coöperatie Royal FloraHolland U.A. Datum 19 april Coöperatie Royal FloraHolland U.A. Legmeerdijk 313, 1431 GB Aalsmeer Postbus 1000, 1430 BA Aalsmeer KvK 34284016 T +31

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 18 mei 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha, Ellen en Marielle. Afwezig: --- Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 31 mei 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Samenstelling Ledenraad.

Samenstelling Ledenraad. 1. Opening Aschwin van den Abeele, voorzitter van deze vergadering opent de vergadering en heet iedereen welkom. Hij geeft een toelichting op de te behandelen agendapunten van vanavond. 2. Ledenraad aan

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

Notulen TPE vergadering maandag 2 oktober 2017

Notulen TPE vergadering maandag 2 oktober 2017 Notulen TPE vergadering maandag 2 oktober 2017 Aanwezig: Afwezig: Notulist: Eugène Kramer, Jan Moojen, Theo Gebhard, Wim de Vries, Anne Veenma, Herman Hoekstra, Dick Beemster en Theo Peerdeman Stephan

Nadere informatie

Gaat u met ons de uitdaging aan? Neem plaats in de ledenraad! Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel

Gaat u met ons de uitdaging aan? Neem plaats in de ledenraad! Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel Gaat u met ons de uitdaging aan? Neem plaats in de ledenraad! Rabobank Sint-Oedenrode Schijndel De invloed en zeggenschap van leden vormt de kern van de coöperatieve Rabobank. De maatschappij verandert

Nadere informatie

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen

Concept verslag COVM-vergadering van 11 september Opening en mededelingen Concept verslag COVM-vergadering van 11 september 2014. 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heeft geen mededelingen. Secretaris vermeldt dat er naast een aantal afmeldingen,

Nadere informatie

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen De Ledenraad van de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Vereniging

Nadere informatie

2. Aanwijzing door de voorzitter van een secretaris en twee stemopnemers

2. Aanwijzing door de voorzitter van een secretaris en twee stemopnemers Rabobank Hoeksche Waard U Onderwerp Afdelingsvergadering 2009 Vergaderdatum 27 oktober 2009 Datum 27 oktober 2009 Pagina 1/5 Verslag Interne adrescode Doorkiesnummer Van S.Y. Boere-Flobbe (0186) 89 13

Nadere informatie

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - BESTUUR CONCEPT Verslag. EXTRA Vergadering dd om uur bij ENCI-Maastricht

Van: STICHTING ONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ ENCI-GEBIED - BESTUUR CONCEPT Verslag. EXTRA Vergadering dd om uur bij ENCI-Maastricht Memo Stichting Ontwikkelingsmaatschappij ENCI-gebied SOME - Verslag 27/2015 Aan: J. Mans, G. van der Bijl (afw), W. Gerardu (afw), J. de Jong, F. de Schepper, P. Mergelsberg Van: M. Meertens C.c.: W. Hazeu,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, uur. Raadhuis Amstelveen

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, uur. Raadhuis Amstelveen Nieuwjaarstoespraak burgemeester Mirjam van t Veld Maandag 4 januari, 19.30 uur. Raadhuis Amstelveen Dames en heren, Fijn om u hier vanavond te zien! Afgelopen jaar heb ik voor het eerst alle seizoenen

Nadere informatie

Social Media zakelijk gebruiken

Social Media zakelijk gebruiken Social Media zakelijk gebruiken KENNISSESSIE 7 NOVEMBER 20 13 Welkom SMO2 Agenda 14.00 Ontvangst 14.15 Introductie 14.35 Social media in de praktijk: Dirkzwager advocaten en notarissen Zytec International

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis.

Eén panellid, werkzaam in de juridische dienstverlening, geeft juist aan dat zijn omzet is toegenomen door de kredietcrisis. Respons Van 25 juni tot en met 5 juli is aan de leden van het Brabantpanel een vragenlijst voorgelegd met als thema Kredietcrisis. Ruim de helft van de 1601 panelleden (54%) vulde de vragenlijst in. Hieronder

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Notulen Ondersteuningsplanraad 2 juni 2015

Notulen Ondersteuningsplanraad 2 juni 2015 Notulen Ondersteuningsplanraad 2 juni 2015 Aanwezig: Jarl Baas (Haarlem Schoten), Andrea Koopmans (De School), Rik Landkroon (Dunamare), Carola van der Schrier (Spaarnesant vz) en Leonie Stoel (Spaarnesant).

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Vergaderdatum Verslag door 16 maart 2015 Elma Koenders Aanwezig Thea van der Berg (TvdB ), Manon van Dinther (MvD),Tessa van Doorn (TvD), Berry Franssen (BF), Mieke van Goor(MvG),

Nadere informatie

VERGADEREN VOOR DUMMIES

VERGADEREN VOOR DUMMIES VERGADEREN VOOR DUMMIES DE AGENDA VASTSTELLEN Er zijn verschillende soorten agendapunten: Open Bij open agendapunten zijn er nog geen plannen gemaakt, er is nog geen concreet voorstel. De discussie is

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.30 uur NOTULEN MR -VERGADERING Aanwezig: 9-7-2015 Evelien de Klerk, Melanie van Benthem, Liesbeth

Nadere informatie

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden.

Aanwezig Breda: 27 leden; aanwezig Apeldoorn: eveneens 27 leden, inclusief bestuursleden. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Wegener VVG gehouden bij BN/De Stem op vrijdag 19 april te Breda en op dinsdag 23 april bij Koninklijke Wegener N.V. te Apeldoorn

Nadere informatie

Jaarverslag Coöperatief dividend 2008

Jaarverslag Coöperatief dividend 2008 Jaarverslag Coöperatief dividend 2008 Rabo Foundation Rabo Coöperatiefonds overig MVO/MBO Rabobank xxxxx Maatschappelijk betrokken op de Utrechtse Heuvelrug R 1 Inleiding Voor u ligt het jaarverslag coöperatief

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015 R.K. Basisschool De Heydonck www.bs-heydonck.nl Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015 Voorwoord In dit jaarverslag wordt een overzicht gegeven van de onderwerpen en werkzaamheden van de

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen

Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen Relatiegeschenken: meer geven dan aandacht alleen 02 U wilt de goede relatie met uw afnemers bezegelen, het imago van uw bedrijf op alle manieren versterken en daarbij ook de naamsbekendheid verder uitbouwen.

Nadere informatie

Notulen MR - vergadering, maandag 18 juni 2012 ( locatie Olympiaweg ) de heer J. Bakker, de heer F. van Dam, de heer A. Huizer, de heer G.

Notulen MR - vergadering, maandag 18 juni 2012 ( locatie Olympiaweg ) de heer J. Bakker, de heer F. van Dam, de heer A. Huizer, de heer G. Notulen MR - vergadering, maandag 18 juni 2012 ( locatie Olympiaweg ) Aanwezig: mevr. J. van Brussel, mevr. J. Hagenaars de heer J. Bakker, de heer F. van Dam, de heer A. Huizer, de heer G. Millekamp,

Nadere informatie

Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel

Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel Notulen openbare vergadering Medezeggenschapsraad De Triangel Datum: 20 december 2011 Aanwezig: Janny Hakkers, Colinda van Milligen, Gezien Stam Afwezig met kennisgeving: Jan-Matthijs Hulsman, Marianne

Nadere informatie

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom.

01. Opening / Welkom Chantal opent de vergadering en heet iedereen welkom. Actie en besluitenlijst GMR-vergadering Datum: 25 juni 2018 Aanwezig: Afwezig: Notulen: Chantal Pijls (voorzitter), Melanie Verbeek, Richard de Wilde, Angèle Gubbels, Marc van der Meulen en Stephan Gerards

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018

Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018 = Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018 Aanwezig: Aanwezig aspirant-lid: Afwezig met kennisgeving: Gast verdiepingsonderwerp: Ronald Brouwer, Gabriela Ferrari, Henk Heerdink,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: zaterdag 7 november 2009 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 16.00 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015

Notulen van de voorjaarsvergadering Regio Noord d.d. 12 maart 2015 Secretaris GOU Notulen van de voorjaarsvergadering d.d. 12 maart 2015 1. Opening Voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Ons bestuurslid Henk de Groot is met kennisgeving afwezig.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 10.30 uur en heet

Nadere informatie

CP17. het werkoverleg

CP17. het werkoverleg CP7 het werkoverleg Als u in Nederland aan het werk bent, overlegt u ook vaak met collega s over het werk. Soms overlegt u tijdens het werk met een colleg Soms doet u ook mee aan een speciaal werkoverleg

Nadere informatie

Datum: 17 juni 2017 Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum. 6. Moties De vicevoorzitter opent het openbare gedeelte van de vergadering om uur.

Datum: 17 juni 2017 Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum. 6. Moties De vicevoorzitter opent het openbare gedeelte van de vergadering om uur. Notulen (concept) Algemene Leden Vergadering (openbaar) Datum: 17 juni 2017 Locatie: Aanwezig: Theater Gooiland, Emmastraat 2 Hilversum Jan Nagel (voorzitter) Maurice Koopman (HB-vicevoorzitter) Hans Cornet

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 12 november 2009. Plaats: grote vergaderzaal kantoor VBM NOV te Den Helder. Bestuur: A. van der Schans. (Voorzitter) W.J. Sanders. (vice-voorzitter/secretaris)

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014

Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014 Concept verslag Jaarvergadering NKBV Regio Oost-Brabant d.d. 27 maart 2014 Aanwezig: Anne Joustra, Marloes Berkers, Mark Claassen, Ank Tielrooij, Ton van Baal, Jan Ernest, Marleen van Aartijk, Armando

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Van Partnershipmodel naar Rabomodel Bijeenkomst juli Leden geven de bank betekenis. Dat is het idee.

Van Partnershipmodel naar Rabomodel Bijeenkomst juli Leden geven de bank betekenis. Dat is het idee. Van Partnershipmodel naar Rabomodel Bijeenkomst juli 2010 Leden geven de bank betekenis. Dat is het idee. Agenda 1. Opening door Anco Sneep (voorzitter projectgroep) 2. Projectgroep 3. Waarom een nieuw

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur.

Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Verslag van de bijeenkomst van het PMV op 22 mei 2008 vanaf 20.00 uur tot 20.40 uur. Aanwezig: De heer E. Schotting, plv. voorzitter; Mevrouw N.M. van Dijk, secretaresse PMV; Mevrouw N.M. Vergeer, PMV

Nadere informatie

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Inhoudsopgave Pagina 1 Inleiding 3 2 Belangrijke regels voor een vergadering 4 2.1 Vergaderregel 1: vergaderen doe je samen 4 2.1.2 Duidelijke regels helpen

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER

VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING DEN HELDER Datum: 9 december 2014. Plaats: vergaderzaal kantoor VBM te Den Helder. Bestuur: G. Klinkhamer. (voorzitter) W.J. Sanders. (secretaris) M. Huijsman. D. Warnars. R. van der Pol. VERSLAG VAN DE AFDELINGSVERGADERING

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering, 2 juli 2015

Algemene Ledenvergadering, 2 juli 2015 Algemene Ledenvergadering, 2 juli 2015 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Notulen ALV 27-01-2015 4. Verantwoording bestuur 2014-2015 5. Halfjaarrekening 2015 6. Verkiezen nieuw bestuur 7. Sluiting Agenda

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën.

Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën. Geeft u de ledenraad een gezicht? Rabobank. Een bank met ideeën. Geeft u de ledenraad een gezicht? Iets voor u? In 2011 gaat de ledenraad van Rabobank Amstel en Vecht aan de slag met 35 leden. Voor deze

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV Pitchvideo

geen dag zonder een goed CV Pitchvideo Pitchvideo Een pitchvideo is een korte kernachtige videoboodschap waarin je je van je beste kant laat zien en aantoont wat jouw toegevoegde waarde is voor een toekomstige werkgever of klant Voor wie is

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LEDENRAAD. FidesWonen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LEDENRAAD. FidesWonen HUISHOUDELIJK REGLEMENT LEDENRAAD FidesWonen versie 3.0 Middelharnis, 24 mei 2018 Artikel 1 Lidmaatschap 1. Lid van de vereniging kunnen worden zij die de leeftijd van achttien jaar hebben bereikt. 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie.

Nieuwsbrief juli 14. Voorwoord. Rommelmarkt. C1000 Cambuurplein spaaractie. Voorwoord. Hier is weer de nieuwsbrief, tevens laatste dit jaar, van onze school, met de nodige informatie over school erin opgenomen. In deze nieuwsbrief is er info over de schoolkalender, de schoolgids,

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Het idee is dat uw stem telt. Rabobank Maastricht e.o.

Het idee is dat uw stem telt. Rabobank Maastricht e.o. Het idee is dat uw stem telt Rabobank Maastricht e.o. De Rabobank is een bijzondere bank, namelijk een coöperatieve bank. Een bank waar leden een streepje voor hebben. Onze bank heeft geen aandeelhouders,

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Ad 3. Stemming Accountants in business kunnen voorafgaand aan de vergadering (20 oktober t/m 3 november) online stemmen op de volgende zaken:

Ad 3. Stemming Accountants in business kunnen voorafgaand aan de vergadering (20 oktober t/m 3 november) online stemmen op de volgende zaken: Vergadering : Ledengroepvergadering accountants in business Te houden op : 6 november 2014 Plaats Aanvang : Undercurrent- Amsterdam Noord : 17.00 uur (ontvangst vanaf 16.30 uur) 1. Ontvangst 2. Introductie

Nadere informatie

GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD

GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD September 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Opzet enquête... 4 Resultaten enquête... 5 Conclusies... 8 Aanbevelingen... 9 2 Inleiding Er is de laatste maanden veel

Nadere informatie

Zorg investeert in social media, maar durf ontbreekt. #gezondcommuniceren2014 - onderzoek social media bij zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland

Zorg investeert in social media, maar durf ontbreekt. #gezondcommuniceren2014 - onderzoek social media bij zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland Zorg investeert in social media, maar durf ontbreekt #gezondcommuniceren2014 - onderzoek social media bij zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland Room8 Transmissie Gorinchem, 12 februari 2014 Voorzichtige

Nadere informatie

NOTULEN STAK FUNDA 2012

NOTULEN STAK FUNDA 2012 NOTULEN STAK FUNDA 2012 Notulen van de vergadering van Certificaathouders van Funda d.d. 23 april 2012 van 13.30-14.30 uur te Amsterdam, Wyndham Apollo Hotel Aanwezig namens Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Basisschool de Leerlingst Ringoven 5 6081 GR Haelen Onderwerp Notulen vergadering 15 september 2014 Aan Leden MR, secretariaat ouderraad en directeur Aanwezig Leon Boom, Ingrid Housmans, André Huxkens, Jolanda Colnot, Veronique Schreurs, Josine Neuhof,

Nadere informatie

STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE

STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE STICHTING LEERGELD LELYSTAD JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE VOORWOORD Pagina 3 DOELSTELLING Pagina 4 BESTUUR en ORGANISATIE Pagina 4 WERKWIJZE ACTIVITEITEN 2016 FINANCIEEL OVERZICHT HET JAAR 2016 BEGROTING

Nadere informatie

Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling

Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling Notulen Oudercommissie (OC) de Tweeling Datum: 3 april 2017 Aanwezig: Nicolette, Erna, Renée, Anne, Jessica, Stan, Gerwin,, Afwezig: Wouter Notulist: 1. Welkom nieuw lid/leden + voorstellen Nicolette opent

Nadere informatie

Reglement van de kringen

Reglement van de kringen Reglement van de kringen Reglement van de kringen, overeenkomstig artikel 66 van de statuten van Rabobank Nederland. Artikel 1 1. Leden van de kring kunnen uitsluitend zijn coöperatieve banken die lid

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

NOTULEN STAK FUNDA MEI 2016

NOTULEN STAK FUNDA MEI 2016 NOTULEN STAK FUNDA MEI 2016 (Concept) Notulen van de vergadering van Certificaathouders van Funda d.d. 18 mei 2016 van 13.30-14.01 uur in Wyndham Apollo Hotel te Amsterdam Aanwezig namens Stichting Administratiekantoor

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne

Veelgestelde vragen. Clubkas Campagne Veelgestelde vragen De Rabobank is er om de verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag is bedoeld om de vereniging te ondersteunen bij activiteiten die ze ontplooit.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur

Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur MR OBS Harlekijn Notulen MR-vergadering p.a. Strijthagerweg 10 donderdag 04-09-2008 6372 AC Landgraaf Tijd:19:30-22.00 uur mr@obsharlekijn.net Plaats: directiekamer Aanwezig waren: MR-leden: ouders: Nicole

Nadere informatie

Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water

Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water Commissie Veiligheid, Voldoende en Schoon Water Concept verslag commissievergadering Veiligheid, Voldoende en Schoon Water van 10 juni 2015 Aanwezig: mevrouw Heeringa en de heren Doeven (voorzitter), Douwstra,

Nadere informatie

Thematisch werken in de groepen 5-8.

Thematisch werken in de groepen 5-8. Femke Wellen Augustus 2013 Inhoud presentatie: Waarom hebben we voor thematisch werken gekozen? Een aantal jaren hebben we veel gesproken over visie. Hoe kijken wij naar ons onderwijs, wat vinden we belangrijk,

Nadere informatie

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom.

De voorzitter van het bestuur, de heer prof. dr. W. van Voorden, opent de vergadering om 12.00 uur en heet de aanwezigen welkom. Notulen van de Vergadering van Certificaathouders van de Stichting Administratiekantoor van aandelen Ballast Nedam, gehouden op woensdag van 12.00 12.30 uur in Party- en Congrescentrum Artis aan de Plantage

Nadere informatie