50% 9.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> CADEAU. op een Pelgrim combistoomoven*

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "50% 9.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> CADEAU. op een Pelgrim combistoomoven*"

Transcriptie

1 Culineo 635 Modern-landelijke keuken in Zweeds pijnboom 9.995,- NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl

2 Kwaliteitskeukens tegen de scherpste prijzen Het ontwerpen en plaatsen van een nieuwe keuken is maatwerk LOYAAL, MET AANDACHT VOOR ONZE KLANT Tip MET EEN 3D-ONTWERP KRIJGT U EEN DUIDELIJK BEELD VAN UW NIEUWE KEUKEN Ons prachtige bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot een compleet woonwarenhuis. En toch, onze zaak wordt ook vandaag de dag nog altijd door onze eigen familie geleid. Bij al uw vragen en wensen voorzien we u van een vakkundig advies. Door de jaren heen zijn onze medewerkers stuk voor stuk uitgegroeid tot bekende gezichten binnen ons bedrijf. Hun toegankelijkheid tekent onze werkvloer. François Scheepers, keukenadviseur Toen & nu Groenen: in 1930 gestart als bouwbedrijf, in 1976 begonnen met een eigen bouwmarkt. Klanten kunnen al meer dan 40 jaar bij ons terecht voor goed advies en uitstekende service. Daar zijn we groot door geworden. En daar zijn we trots op. In ons woonwarenhuis vindt u keukens in alle soorten en maten. Wij helpen u met plezier bij het vinden van de Mooiste: want daar zijn wij als De Mooiste Keukenwinkel goed in! Altijd de zekerheid van de Mooiste keukencollectie!

3 NU EXTRA VEEL VOORDEEL bij aankoop van een Pelgrim combi-stoomoven* Profiteer nu van extra voordeel! U heeft al een luxe combi-stoomoven vanaf 550,-. NU 597, 50 MAC524RVS Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm NU 662, 50 MAC624RVS Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm NU 812, 50 MAC724RVS Multifunctionele oven met magnetronfunctie, nis 45 cm NU 1.195, , , ,- 900,- OVS624RVS Combi-stoomoven, nis 45 cm * De afgebeelde ovens zijn slechts voorbeelden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden en ontdek welke ovens deel uitmaken van deze actie. genieten in deze leefkeuken composiet, marmer hout of kunststof Het keukenblad is een sfeerbepalende factor H-collectie Bali Greeploze eilandkeuken incl. complete apparatenset 8.995,- In uw keuken maakt u de heerlijkste gerechten klaar. Maar ook wanneer u niet kookt, wilt u natuurlijk optimaal van deze prachtige ruimte kunnen genieten. Die boodschap hebben de ontwerpers van deze greeploze hoogglans eilandkeuken maar al te goed begrepen. Of u nu kiest voor hoogglans wit, parelgrijs of satijn: dankzij deze moderne keuken uit onze Huiscollectie loopt u voortaan met een grote glimlach door uw huis.

4 verfijnde uitstraling Mooie materialen en luxe details klassieke charme overstijgt elke trend De keuken is de plek waar we koken, maar bovenal de ruimte in het huis waar we het goede van het leven ervaren. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor een keuken die écht bij u past. Zeg nou zelf: zou u hier niet graag vertoeven? Deze sfeervolle hoekkeuken met klassieke betonlook kenmerkt zich door haar uitnodigende karakter. Geniet van een heerlijk glas wijn en een aangenaam gesprek terwijl u ondertussen de heerlijkste gerechten bereidt. In deze charmante keuken kan het allemaal tegelijk. H-collectie Bristol Klassiek-landelijke hoekkeuken 7.995, ,- collectie huiscollectie ontworpen om écht in te leven Een karakteristieke keuken met een warme uitstraling: willen we dat niet allemaal? Deze modern-landelijke keuken biedt u het beste van twee werelden: kookplezier én woongenot. stijlvol Strakke lijnen met een landelijke uitstraling Ziet u zichzelf al door de pannen roeren? En ruikt u de heerlijke gerechten al? De eikenhouten tinten en stijlvolle lijnen maken dit ontwerp simpelweg onweerstaanbaar. In deze keuken is het aangenaam thuiskomen. H-collectie Boston Modern-landelijke keuken hout Warmte en kleur in uw interieur Laat u adviseren voor een vrijblijvend keukenontwerp op maat!

5 lekker luchtig Wandplanken met een aantal mooie eyecatchers Uw keuken is geen afzonderlijke ruimte, maar een belangrijk onderdeel van uw huis. U brengt er immers heel wat bijzondere delen van de dag door. De ontwerpers van onze Huiscollectie begrijpen dat als geen ander. Deze modern-landelijke keuken is daarom van alle gemakken voorzien, maar biedt u ook volop leefruimte. Wilt u een keuken om in te koken, te eten én te leven? Dan is deze keuken misschien wel de keuken van uw dromen. H-collectie Montana Sfeervolle keuken in zijdegrijs eiken 7.495,- Hoogwaardige keukens voor vriendelijke prijzen Kijk op onze website voor meer informatie over de H-collectie stijlvolle kleuren Geven uw keuken een frisse uitstraling praktisch Opbergen en decoreren H-collectie Laser Strak-moderne keuken 7.495,- Soms ontwerpen we keukens waar we extra trots op zijn. Deze strak-moderne keuken is daar een treffend voorbeeld van: klassiek, praktisch en eigentijds tegelijk. Opgeruimd staat netjes, want aan opbergruimte heeft u in deze keuken geen gebrek. En door het gebruik van frisse kleuren creëert u bovendien een plek waar u aangenaam verblijft: iedere dag weer. Opnieuw een kunststukje uit onze Huiscollectie!

6 Culineo 104 Greeploze hoekkeuken met hoge kastenwand 8.495, ,- Deze greeploze hoekkeuken van Culineo combineert wonen en koken in dezelfde ruimte. Hierdoor voelt u zich in deze fijne keuken meteen op uw gemak. mix & match Combineer met materialen en kleuren Een ruimte met een bijzonder uitnodigend karakter: zo mogen we deze aantrekkelijke hoekkeuken wel omschrijven. Met deze inrichting verzekert u zich van één centrale, gezellige leefplek in huis en geeft u uw woning tegelijkertijd een compleet nieuwe dimensie. Design en lifestyle in één houtlook Nieuwe kleur steeneiken Culineo 345 Moderne open keuken open keuken Zorgt voor een ruimtelijk effect Een keuken vertelt veel over uw voorkeuren en smaak. Deze eigentijdse open keuken van Culineo biedt anderen een uniek kijkje in uw karakter. Bent u op zoek naar een keuken van deze tijd? Die tegelijkertijd opvalt door haar sfeervolle elementen? Dan nodigen we u van harte uit om deze elegante opstelling eens te komen bekijken. Goed om te weten: deze keuken is in meer dan negen verschillende uitvoeringen verkrijgbaar! De Mooiste op maat gemaakte keukens van puur ambachtelijk vakmanschap!

7 Culineo 205 Moderne keuken in betonlook tijdloze esthetiek door greeploze fronten industrieel Krachtige betonlook Robuust, stoer en eigenwijs: het zijn drie kenmerkende eigenschappen van deze moderne keuken. Vooral de betonlook en de fraaie kastenwanden zorgen voor een krachtig effect. Maar vergis u niet: deze tijdloze industriële keuken is veel méér dan alleen een stoer plaatje. Met haar ruime opbergruimte en grote gebruiksgemak bevat deze topkeuken ook voldoende zachte eigenschappen contrast in materialen verrassend mooie effecten inbouwkasten Creëren extra ruimte in uw keuken speelse lijnen Zorgen voor een strakke uitstraling Culineo 888 Strak-moderne keuken 7.995, ,- Modern of traditioneel? Strak of speels? Soms wilt u helemaal niet kiezen. Wij begrijpen dat en presenteren u daarom ook keukens met het beste uit beide werelden. De keukens van Culineo worden uit liefde voor de keuken gemaakt. Dat ziet u duidelijk terug in deze strak-moderne keuken met een traditionele uitstraling. Speelse invalshoeken in een eigentijds ontwerp: met deze keuken haalt u een échte sfeermaker in huis.

8 strak design met spannende contrasten Ladekasten Ruime lades voor riante opbergruimte Culineo 345 Eilandkeuken in ultrahoogglans grafiet/wit 6.495,- Een kookeiland maakt deel uit van bijna iedere keukendroom. Een genot voor het oog en een opstelling die zorgt voor ongelofelijk veel keukenplezier. In deze ultrahoogglans eilandkeuken van Culineo is zoeken naar keukengerei voorgoed voorbij. De ruime lades in het kookeiland bieden u alle gewenste opbergruimte. Bovendien zorgt het strakke design voor een opgeruimde uitstraling. Kortom: een keuken om van te smullen Kijk op onze website voor meer inspiratie en informatie. Groenen Bouwmarkt De Run LH VELDHOVEN T E info@groenenveldhoven.nl Openingstijden Maaandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag * Bij aanschaf van een complete keuken. Vraag naar de actievoorwaarden. Acties kunnen niet gecombineerd worden. Alle genoemde acties en aanbiedingen gelden tot 14 dagen na verspreiding van deze folder. Voorwaarden van de acties zijn in de winkel in te zien. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

Gratis grillen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl

Gratis grillen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl H-collectie Bali Greeploze eilandkeuken incl. apparatenset 8.995,- Gratis grillen met Pelgrim! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl Kwaliteitskeukens

Nadere informatie

8.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! HOME IS WHERE YOUR APP IS. Siemens Home Connect. groenen.demooistekeukenwinkel.

8.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! HOME IS WHERE YOUR APP IS. Siemens Home Connect. groenen.demooistekeukenwinkel. Culineo 345 Strak design met ruimtelijk karakter 8.995,- HOME IS WHERE YOUR APP IS Siemens Home Connect Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl

Nadere informatie

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! groenen.demooistekeukenwinkel.

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! groenen.demooistekeukenwinkel. H-collectie 4030 designeiland 14.995,- Granieten of composiet keukenblad voor een kunststofprijs! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl Kwaliteitskeukens

Nadere informatie

Gratis vaatwassen met Pelgrim! groenen.demooistekeukenwinkel.nl. H-collectie Toronto Oud Eiken Greeploze moderne keuken COMPLEET VOOR 9.

Gratis vaatwassen met Pelgrim! groenen.demooistekeukenwinkel.nl. H-collectie Toronto Oud Eiken Greeploze moderne keuken COMPLEET VOOR 9. Toronto Oud Eiken Greeploze moderne keuken 9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! Kijk snel op pagina 3 >> De keukens voor de groenen.demooistekeukenwinkel.nl prijzen! Kwaliteitskeukens tegen de scherpste

Nadere informatie

50% 9.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> CADEAU. op een Pelgrim combistoomoven*

50% 9.995,- De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> CADEAU. op een Pelgrim combistoomoven* Culineo 635 Modern-landelijke keuken in Zweeds pijnboom 9.995,- NU EXTRA VEEL VOORDEEL! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! hummel.demooistekeukenwinkel.nl sief een uitgebreide

Nadere informatie

9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl

9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistekeukenwinkel.nl Toronto Oud Eiken Greeploze moderne 9.995,- Gratis vaatwassen met Pelgrim! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste s voor de Mooiste prijzen! groenen.demooistewinkel.nl Kwaliteitss tegen de scherpste prijzen

Nadere informatie

50% korting 7.995,- De Mooiste apparaten nu met 50% korting! op een complete apparatenset!*

50% korting 7.995,- De Mooiste apparaten nu met 50% korting! op een complete apparatenset!* GROENEN op een complete!* Culineo CG737 Grafiet Incl. ETNA met 50% KORTING! 7.995,- Intuïtieve bediening, tijdloos design en geavanceerde technologie: met de keukenapparaten van Pelgrim en ETNA wordt iedereen

Nadere informatie

7.995,- Graniet of composiet voor een kunststofprijs! Tijdelijk extra voordeel op deze schitterende werkbladen

7.995,- Graniet of composiet voor een kunststofprijs! Tijdelijk extra voordeel op deze schitterende werkbladen Culineo 205 Hoekkeuken met kastenwand incl. ETNA apparatenset 7.995,- Keukens en ideeën die u inspireren om de keuken nog meer bij het huis te betrekken. Kies voor een persoonlijke touch die past bij uw

Nadere informatie

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Een dinerbon voor 2 personen cadeau bij elke offerte! ijtsma.demooistekeukenwinkel.nl

De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! Een dinerbon voor 2 personen cadeau bij elke offerte! ijtsma.demooistekeukenwinkel.nl H-collectie Bali Greeploze eilandkeuken incl. apparatenset 8.995,- Een dinerbon voor 2 personen cadeau bij elke offerte! Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! ijtsma.demooistekeukenwinkel.nl

Nadere informatie

HOME IS WHERE YOUR APP IS

HOME IS WHERE YOUR APP IS Culineo 345 Strak design met ruimtelijk karakter 8.995,- HOME IS WHERE YOUR APP IS Siemens Home Connect Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! bouwhof.nl WEET WAAR JE AAN

Nadere informatie

50% korting 7.995,- De Mooiste apparaten nu met 50% korting! op een complete apparatenset!*

50% korting 7.995,- De Mooiste apparaten nu met 50% korting! op een complete apparatenset!* op een complete!* Culineo CG737 Grafiet Incl. ETNA met 50% KORTING! 7.995,- Intuïtieve bediening, tijdloos design en geavanceerde technologie: met de keukenapparaten van Pelgrim en ETNA wordt iedereen

Nadere informatie

Gratis Quooker bij aanschaf van uw nieuwe keuken

Gratis Quooker bij aanschaf van uw nieuwe keuken H-collectie Montana Modern landelijke keuken in zijdegrijs eiken De!""#$%& keukens voor de!""#$%& prijzen! Gratis Quooker bij aanschaf van uw nieuwe keuken Vraag naar de voorwaarden. hummel.demooistekeukenwinkel.nl

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS HAAL MEER UIT UW KEUKEN! 2016 Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar!

1.995,- eindejaarsshow bij boco keukens. keuken trends! Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! eindejaarsshow bij boco keukens Het Boco-team staat ook tijdens onze eindejaarsshow voor u klaar! woensdag 19 09.00-18.00 uur donderdag 20 09.00-18.00 uur vrijdag 21 09.00-20.00 uur zaterdag 22 09.00-16.00

Nadere informatie

EEN KEUKEN MET KWALITEIT

EEN KEUKEN MET KWALITEIT EEN KEUKEN MET KWALITEIT TRENDS 2016 HAAL MEER UIT UW KEUKEN! Ontdek de vele PLUSPUNTEN VAN ONZE KEUKENS Sterke pluspunten! Kwaliteit staat voorop. Dat merkt u als u de vele pluspunten van onze keukens

Nadere informatie

9.995,- de mooiste keukens 499,- voor de mooiste prijzen! inductie actie onze keukens proef de sfeer

9.995,- de mooiste keukens 499,- voor de mooiste prijzen! inductie actie onze keukens proef de sfeer WONEN, SLAPEN EN KEUKENS de mooiste keukens voor de mooiste prijzen! 9.995,- prachtige combinatie van hout en glas Deze prachtige keuken biedt u een combinatie van houten en witte kastjes met en zonder

Nadere informatie

Your Desire! de mooiste keukens. voor de mooiste prijzen! combineren goed! met de betonlook!! ijtsma.nl

Your Desire! de mooiste keukens. voor de mooiste prijzen! combineren goed! met de betonlook!! ijtsma.nl de mooiste keukens voor de mooiste prijzen! WONEN, SLAPEN EN KEUKENS J ub i l e u m a ct ie g e l d ig v a n 9 t/ m 1 3 o k to b e r! huiscollectie 1097 Your Desire! Moderne keuken met laatste trends Deze

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans!

INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! INSPIRATIE MAGAZINE 100% slagingskans! 2 KeukenCowboys 1. Voorwoord: Hartelijk dank voor het aanvragen van ons magazine. Bijgaand sturen wij u ons magazine met daarin een klein overzicht van onze collectie.

Nadere informatie

'Get this look' 9.995,- de mooiste keukens. voor de mooiste prijzen! ijtsma.nl. ontvang 10% Ruimtelijk en super modern! WONEN, SLAPEN EN KEUKENS

'Get this look' 9.995,- de mooiste keukens. voor de mooiste prijzen! ijtsma.nl. ontvang 10% Ruimtelijk en super modern! WONEN, SLAPEN EN KEUKENS WONEN, SLAPEN EN KEUKENS de mooiste keukens voor de mooiste prijzen! 'Get this look' ontvang 10% van uw aankoopbedrag retour 9.995,- huiscollectie 6000 Ruimtelijk en super modern! Maak kennis met een van

Nadere informatie

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,-

De genoemde prijzen zijn inclusief 19% btw, aansluitingen van de apparatuur en montage. Hoekkeuken 7.250,- KEUKENAANBIEDING Speciaal voor u hebben wij een projectaanbieding laten maken voor de keuken via onze vaste partner Imabo Nobel te Haaksbergen. Hieronder geven wij u 4 suggesties in diverse prijsklassen.

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

keukenbeurs te brugge donderdag KIES UW beursactie FORNUIS FORNUIS win deze dagen uw vespa scooter Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

keukenbeurs te brugge donderdag KIES UW beursactie FORNUIS FORNUIS win deze dagen uw vespa scooter Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis VOOR INSPIRATIE, MAAK KENNIS MET ONZE RECENTE COLLECTIES EN TRENDS win deze dagen uw vespa scooter te brugge donderdag 28 FEBRUARI vrijdag 1 zaterdag 2 batibouw condities zondag 3 10-18u 10-18u 10-18u

Nadere informatie

KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS. keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw

KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS. keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw KEUKENS INSPIRATIE & TRENDS 8 pag i na, s keuken trends! Keukens Badkamers Installaties CV Tegels Verbouw WITTE KEUKENS 11.690,- IN MAT WIT EN OXID BLUE Verfijnde designkeuken met overal laden die volledig

Nadere informatie

KEUKENS OPEN HUIS 40% Altijd meer keuken voor uw geld! zelf combineren in ons keuzecentrum! KOOKDEMO S EN EEN LEKKER KORTING. Nieuwe locatie!

KEUKENS OPEN HUIS 40% Altijd meer keuken voor uw geld! zelf combineren in ons keuzecentrum! KOOKDEMO S EN EEN LEKKER KORTING. Nieuwe locatie! Altijd meer keuken voor uw geld! KEUKENS zelf combineren in ons keuzecentrum! U BENT VAN HARTE WELKOM TIJDENS ONS VRIJDAG ZATERDAG DV 3 MEI DV 4 MEI 10.00-17.00 UUR 10.00-17.00 UUR OPEN HUIS TIJDENS ONS

Nadere informatie

Vakmanschap met oog voor detail

Vakmanschap met oog voor detail Vakmanschap met oog voor detail Professioneel vakmanschap Modern Het toppunt van Dutch Design. De greeploze deuren kunnen met, maar ook zonder greeplijst worden uitgevoerd, dankzij het toepassen van elektrische

Nadere informatie

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING FRISSE DURF MET VINTAGE VLOERKLEED SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* *vraag naar de voorwaarden in de winkel VINTAGE VLOERKLEED 3 FRISSE DURF MET VITRAGE 5 DESSIN

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS

MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. zondag SEPTEMBER. ACTIE te waregem. gratis FORNUIS verjaardagsactie MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD donderdag vrijdag zaterdag zondag 5 6 steeds 7 open op 8 zondag reeds jaar 39! ACTIE te waregem 6 toestellen FORNUIS bij aankoop van een

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Maatwerk en kwaliteit Maak uw Mooiste keukendromen waar!

Maatwerk en kwaliteit Maak uw Mooiste keukendromen waar! Scorpio Massief eiken woonkeuken met kookeiland van ambachtelijke makelij Hollands fabricaat Hoogwaardige kwaliteit Hand- en maatwerk Kies voor een persoonlijke touch die past bij uw levensstijl! Welke

Nadere informatie

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen!

BELEEF KEUKENWEEKEND. uw keuken BRUISEND 35% DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN. Bruisende ACTIE TE WAASMUNSTER. Niet te missen! donderdag 28 vrijdag 29 zaterdag 30 zondag 31 Niet te missen! BRUISEND KEUKENWEEKEND TE WAASMUNSTER BELEEF uw keuken DE MOOISTE KEUKENCOLLECTIES VAN VLAANDEREN 13.262 * 19.710 1 13.262 1. Modern De gelakte

Nadere informatie

PETERs KEUKENWERELD. Woonkeuken. Moderne keukens Landelijke keukens Houten keukens

PETERs KEUKENWERELD. Woonkeuken. Moderne keukens Landelijke keukens Houten keukens PETERs KEUKENWERELD Afmetingen eiland: ca. 244 x 94 cm, Kastenwand: ca. 185 cm, front: Wit hoogglans, werkblad: Composiet Apparatuur Bosch, Incl. kokend waterkraan Franke 9.770 excl. Montage en transport

Nadere informatie

Stijlvolle luxe voor u

Stijlvolle luxe voor u Ons assortiment De keuken is steeds meer een leefruimte. Een plek waar u kookt, maar waar ook gegeten wordt, gelezen en gezellig bijgepraat. Logisch dus dat u hoge eisen stelt aan de uitstraling, het comfort

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ U ONTVANGT T/M MAANDAG 28 MAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLETE KEUKEN 21% BTW-KORTING * KOOPZONDAGEN

KOOP NU BTW-VRIJ U ONTVANGT T/M MAANDAG 28 MAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLETE KEUKEN 21% BTW-KORTING * KOOPZONDAGEN BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED e 7.850 Moderne hoekkeuken afmeting 305 x 245 cm. Voorzien van Whirlpool koel/ vriescombinatie, Whirlpool vaatwasser, Whirlpool oven, Whirlpool kookplaat, Whirlpool

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. BAANHOEK WEST 2^1 KAP WONINGEN SLIEDRECHT WOONCOMFORT

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00

KOOP NU BTW-VRIJ KOOPZONDAGEN. + zondag 2 juli: Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00 BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED e 9.750 e 8.057 Hoekopstelling met een spoeldeel 300 cm en een kookdeel 215 cm. Inclusief Siemens apparatuur: combimagnetron, kookplaat, afzuigkap, vaatwasser

Nadere informatie

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget

Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget Passie voor keukens Het adres voor uw ideale keuken Modern design Een Duitse kwaliteitskeuken voor elke smaak en elk budget De interieurarchitectuur van een ruimte leeft van vormen, kleuren en structuren.

Nadere informatie

Innovatief keukendesign. XL efficiënte opbergruimte. Modern Mix. Slim design

Innovatief keukendesign. XL efficiënte opbergruimte. Modern Mix. Slim design Innovatief keukendesign XL efficiënte opbergruimte Modern Mix Slim design De Spirit of Nature Kleuren uit de natuur en natuurlijke houtoptieken zijn gewoon een perfecte oplossing wanneer men graag een

Nadere informatie

Let's get Industrial!

Let's get Industrial! WONEN, SLAPEN EN KEUKENS de mooiste keukens voor de mooiste prijzen! Let's get Industrial! huiscollectie Comet Stoer met veel opbergruimte Robuust, stoer en eigenwijs: het zijn drie kenmerkende eigenschappen

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ U ONTVANGT T/M ZONDAG 3 JULI BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLETE KEUKEN 21% BTW-KORTING *

KOOP NU BTW-VRIJ U ONTVANGT T/M ZONDAG 3 JULI BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLETE KEUKEN 21% BTW-KORTING * BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED Moderne hoekkeuken afmeting 305 x 245 cm. Voorzien van Whirlpool koel/ vriescombinatie, Whirlpool vaatwasser, Whirlpool oven, Whirlpool kookplaat, Whirlpool afzuigkap.

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 Visser meubelen wonen & slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

Nadere informatie

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl

De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl De mooiste inspiratie voor je eigen woonstijl 35 JAAR WE KOMEN GRAAG BIJ JE OVER DE VLOER Een inspirerende ontmoeting... POST Woonadvies & Realisatie is dè specialist op het gebied van vloeren, raamdecoratie,

Nadere informatie

SPECTACULAIRE KEUKENACTIES T/M ZONDAG 4 OKTOBER GRANIETEN OF COMPOSIETEN WERKBLAD VOOR DE PRIJS VAN KUNSTSTOF * KOOPZONDAGEN

SPECTACULAIRE KEUKENACTIES T/M ZONDAG 4 OKTOBER GRANIETEN OF COMPOSIETEN WERKBLAD VOOR DE PRIJS VAN KUNSTSTOF * KOOPZONDAGEN KEUKENS & WITGOED e 6.950 Greeploze hoogglans gelakte hoekkeuken 328 cm x 285 cm. Inclusief Bosch combimagnetron, Bosch kookplaat, Bosch afzuigkap, Bosch koelkast en Bosch vaatwasser. SPECTACULAIRE KEUKENACTIES

Nadere informatie

Passie voor keukens OOK VOOR KEUKEN- RENOVATIE. KüchenTreff. Het adres voor uw ideale keuken. Eibergen.

Passie voor keukens OOK VOOR KEUKEN- RENOVATIE. KüchenTreff. Het adres voor uw ideale keuken.   Eibergen. Passie voor keukens Het adres voor uw ideale keuken OOK VOOR KEUKEN- RENOVATIE 8650 Modern design Eilandkeuken met aardse tinten, warm en zonnig het najaar in. Fluweelzacht aanvoelende deuren met elegante

Nadere informatie

Altijd een kast die bij u past!

Altijd een kast die bij u past! Altijd een kast die bij u past! Kwaliteit, service en vakkundige plaatsing VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 VJ_2013.indd 55 29-03-13 12:27 16-04-15 14:15 VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten

Nadere informatie

Den Haag (Forepark) van tot Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00

Den Haag (Forepark) van tot Zoeterwoude-Rijndijk (Rijneke boulevard) en Cruquius van tot 17.00 BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED BTW KORTING Hoogglans gelakte design keuken voorzien van een composieten werkblad en Siemens apparatuur: vaatwasser, oven, kookplaat, afzuigkap en koelkast. Afmeting

Nadere informatie

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak

Bowisse. Voor levensgenieters met smaak Bowisse Voor levensgenieters met smaak LOODS We zijn er trots op. Wis en waarachtig, vast en zeker; Bowisse! Eerlijke materialen, ambachtelijk vakwerk en vriendelijk design. Robuuste terrasoverkappingen,

Nadere informatie

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR

KEUKENZAAK 5.198,- INCLUSIEF APPARATUUR. De voordeligste. Daarom kiest u voor Primo Keukens! www.primokeukens.nl IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR De voordeligste KEUKENZAAK 5.198,- IN DIVERSE KLEUREN LEVERBAAR FOCUS LAK, WIT ULTRA-HOOGGLANS Ca. 307 x 100 / 180 cm toeslag voor vaatwasmachine Daarom kiest u voor Primo Keukens! Veel mensen denken goedkoper

Nadere informatie

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij:

voor Spiritprijzen e 2.669,- Spirit compact keuken Spiritkeukens vindt u bij: e 2.669,- Spirit compact keuken Starterskeuken, maar toch al compleet met alles wat een ieder nodig heeft in de meest gebruikte ruimte, de keuken. Maatvoering 270 cm lang, zoals afgebeeld voor e 3.099,-.

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

HOME IS WHERE YOUR APP IS

HOME IS WHERE YOUR APP IS Culineo 345 Strak design met ruimtelijk karakter 8.995,- HOME IS WHERE YOUR APP IS Siemens Home Connect Kijk snel op pagina 3 >> De Mooiste keukens voor de Mooiste prijzen! hummel.demooistekeukenwinkel.nl

Nadere informatie

INCLUSIEF Extra grote lades Werkblad & spoelbak Vaatwasser Inbouw oven RVS

INCLUSIEF Extra grote lades Werkblad & spoelbak Vaatwasser Inbouw oven RVS meer dan 120 showrooms in Nederland Volg ons op 5295,- DESIGNKEUKEN 312 Wit lak ultra-hoogglans 460 Afmetingen ca. 184 / 230 x 100 cm kleuren RVS / Glas eilandschouw Ontdek jouw stijl bij ons KBK Breukelen

Nadere informatie

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE. ONTSPANNEN MET DEALERNAAM// ACTIE GRATIS LUXE VOET* 210,- TER WAARDE VAN NEEM DIT MAGAZINE MEE NAAR DE WINKEL! No SMART//IN STIJL MOOI, DUURZAAM EN COMFORTABEL. DAT KENMERKT DE VEELZIJDIGE SMART COLLECTIE.

Nadere informatie

2998.- KEUKENHUIS HET MOOISTE VAN EUROPA! 3. 95 INCLUSIEF: INCLUSIEF. pallen ALL-INPRIJS 3

2998.- KEUKENHUIS HET MOOISTE VAN EUROPA! 3. 95 INCLUSIEF: INCLUSIEF. pallen ALL-INPRIJS 3 HET MOOISTE! hangkasten met glazen deuren VOOR DE- ZELFDE 1894/601 TRENDY KEUKEN ca. 120 cm + 240 cm + eiland 180x90 cm, met rvs inbouwapparatuur. oven, autarkische keramische kookplaat, koelkast A+, inbouwspoelbak,

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Bewaar exemplaar VOORWOORD INHOUD Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie

Meimaand MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. te brugge. vrijdag APRIL. luxetoestellen. Gratis. luxetoestellen

Meimaand MAAK KENNIS MET DÉ TRENDSETTER IN DE KEUKENWERELD. te brugge. vrijdag APRIL. luxetoestellen. Gratis. luxetoestellen te brugge donderdag 2 vrijdag 26 zaterdag 27 zondag 28 10-18u 10-18u 10-18u 10-18u steeds open op zondag! ontdek de nieuwste technieken maak uw vip-afspraak gratis advies interieurarchitect BESTEL NU UW

Nadere informatie

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag.

Raak geïnspireerd! WONEN ANNO Everyday happiness. met verse bloemen op tafel. gratis advies van een interieur stylist. Zie pag. 2. Zie pag. Raak geïnspireerd! WONEN ANNO 2018 gratis advies van een interieur stylist Zie pag. 8 Everyday happiness met verse bloemen op tafel Zie pag. 2 2018 Wat blijft......is blauw. Dit jaar is de toon gezet met

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf

e 4.762,- Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duo keuken vanaf Duo keuken vanaf e 4.762,- Een topmodel! Deze Duo keuken is zodanig ontworpen dat de elementen vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden. De keuken bestaat uit een spoel- en kookgedeelte van 245 cm lang

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. Parkeiland ZOETERMEER WOONCOMFORT OP HOOG NIVEAU BEGINT

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens Trendy keuken Het model dat alles slaat. Een trendy keuken 300 cm lang, half hoge kast met nis 88 cm koelkast daarboven een combinatie oven/magnetron en oven in één daarboven afgewerkt

Nadere informatie

Ambachtelijk & Mooi!

Ambachtelijk & Mooi! Ambachtelijk & Mooi! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in vol U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek

Nadere informatie

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk.

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk. ruimt op Mijn huis restylen wordt met wel héél aantrekkelijk. Het delige huismerk de échte. profiteer nu zonwering laminaat PVC Parade tapijt tmcs.nl/opruiming opruiming Het huismerk. Hollands design met

Nadere informatie

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence.

WOONWENSEN STIJL! STOER MET. bij VARWIJK. Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart VANAF 529,- ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN. Bank Terence. WOONWENSEN VOORJAAR 2017 bij VARWIJK Bank Terence VANAF 529,- Fauteuil Evans ACTIE: 2 EETKAMERSTOELEN GRATIS! STOER MET STIJL! Varwijk Wonen Slapen in Dedemsvaart STOER DRESSOIR EEN BANK OM VERLIEFD OP

Nadere informatie

2,5 zits + longchair Hull

2,5 zits + longchair Hull IJTSMA 50 JAAR Salekrant 2016 IJtsma Livingworld WONEN, SLAPEN EN KEUKENS Tweede kerstdag geopend van 11:00 tot 17:00 uur! 2,5 zits + longchair Hull Leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en

Nadere informatie

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal

Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal 2 Eiken Project Gewaagde maar geslaagde combinatie van hout en staal Het ruwe, natuurlijke karakter van eikenhout gecombineerd met de industriële uitstraling van staal vormt de rode draad doorheen deze

Nadere informatie

Betaalbare designkeukens

Betaalbare designkeukens Betaalbare designkeukens e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast nis van 88 cm met daarboven een combimagnetron. De bovenzijde van

Nadere informatie

21% jouw stijl. Jouw interieur 1650,- BTW VRIJ! * winkelen! & PINKSTERACTIE Het hele weekend is àlles BTW-vrij! IJTSMA.NL

21% jouw stijl. Jouw interieur 1650,- BTW VRIJ! * winkelen! & PINKSTERACTIE Het hele weekend is àlles BTW-vrij! IJTSMA.NL Woonkrant mei 2019 IJtsma Livingworld WONEN, SLAPEN EN KEUKENS Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder, van 1999,- voor 1650,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen

Nadere informatie

DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. DE PERFECTE COMBINATIE VAN LIFESTYLE EN FUNCTIONALITEIT EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. OPTIMAAL GENIETEN BEGINT IN UW NIEUWE KEUKEN. WO O N CO M FO RT O P H O O G N I V E AU B EG I N

Nadere informatie

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u!

Massief Houten Keukens. op maat gemaakt voor u! Massief Houten Keukens op maat gemaakt voor u! Vakmanschap in U bent op zoek naar een nostalgische keuken die naar uw eigen smaak kan worden samengesteld? Breng dan eens een bezoek aan Kral Keukens & Interieurs

Nadere informatie

Warm kleurspel met Petrol

Warm kleurspel met Petrol Warm kleurspel met Petrol BANK BARI - Een ruime 3-zits bank van hoge kwaliteit, door vakmensen gemaakt in Nederland. Je kunt kiezen uit stof of leer in heel veel kleuren. De sledepoten zijn leverbaar in

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2019 INHOUDSOPGAVE CONTIGO DELTA BALI-LINE CONTIGO DELUXE CUBICLINE FLAVOUR JAVA RUBANO SAMOA TRENDYLINE 6010 9025 9030 CASSCA COMBI-BLOKKEN MAATWERK 04

Nadere informatie

7794.- 9850.- 3999.- ACTIE KWALITEITSKEUKENS EXTREEM VOORDELIG! van 9772.- van 11980.- van 6875.- ZANUSSI APPARATEN SET VOOR t1790,-

7794.- 9850.- 3999.- ACTIE KWALITEITSKEUKENS EXTREEM VOORDELIG! van 9772.- van 11980.- van 6875.- ZANUSSI APPARATEN SET VOOR t1790,- KWALITEITSKEUKENS EXTREEM VOORDELIG! ZONDER MEER LEVERBAAR IN 40 VERSCHILLENDE KLEUREN. ACTIE HOOGGLANS Hoekkeuken in mat wit gecombineerd met hoogglans zwart. Voorzien van grote laden, hoekcarrouselkast,

Nadere informatie

KOOP NU BTW-VRIJ! U ONTVANGT T/M 31 DECEMBER 21% BTW-KORTING + EEN STRAAT 1/2 OUDEJAARSLOTEN

KOOP NU BTW-VRIJ! U ONTVANGT T/M 31 DECEMBER 21% BTW-KORTING + EEN STRAAT 1/2 OUDEJAARSLOTEN BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED VAN E 7.850 E 6.487 Moderne hoekkeuken afmeting 305 x 245 cm. Voorzien van Siemens koel/vriescombinatie, Siemens vaatwasser, Siemens oven, Siemens kookplaat, Siemens

Nadere informatie

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE*

10% KORTING VOORDELIGE VLOER TAPIJT MET NIEUW IN EEN TWIST DE GORDIJN COLLECTIE OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 10% OP ALLE MAATWERK VLOERKLEDEN VAN DESSO, PARADE EN BONAPARTE* VOORDELIGE VLOER 3 TAPIJT MET 9 EEN TWIST NIEUW IN 11 DE GORDIJN COLLECTIE *) vraag naar

Nadere informatie

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR

Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl. Collectie. MARCO MARKNESSE. Leef! LICHT RUIMTE KLEUR Bekijk meer op www.marcomarknesse.nl Collectie. MARCO MARKNESSE 2013 Leef! LICHT RUIMTE KLEUR BEKIJK ONZE JAARCOLLECTIE 2 De Meubelier pasklare comfortabele fauteuils RELAX IN ONZE WINKEL Boxspringcombinatie

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Trendy keuken Een eigentijds, trendy ontwerp van 300 cm lengte. De keuken heeft een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best

Het luxe lentegevoel. Toppers. Primeur Patterns & Shades. Zie pag. 3. woningtextiel op z n best Het luxe lentegevoel 10 Toppers woningtextiel op z n best Primeur Patterns & Shades Zie pag. 3 Love Life Marmoleum 1 Covermodel Duette Shades stijlvol, efficiënt en met TruFit TM profielen, ideaal voor

Nadere informatie

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen*

20% Thuis met betonlook Mix & Match. Comfortabele vloer KORTING. op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* 3 4 8 Thuis met betonlook Mix & Match Comfortabele vloer 20% KORTING op alle raamdecoratie uit de huiscollectie m.u.v. gordijnstoffen* * Vraag naar de voorwaarden in de winkel De 4 uitgangs punten van

Nadere informatie

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN

TAPIJT & TRAPLOPE RS MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! KARPETTE N > NIEUW: POSH FASHIONATION KARPETTEN I N S P I R E R E N D M E E S T E R S C H A P W I N T E R 2 0 1 0 MAGAZIJN U ITVE RKOOP! VRAAG NIET HOE HET KAN, MAAR PROFITEER ERVAN! TAPIJT & TRAPLOPE RS > 19% BTW KORTING! O.A. PARADE & BONAPARTE >

Nadere informatie

Masterclass (zie pag. 4) 21 en 22 april, start: 11.00

Masterclass (zie pag. 4) 21 en 22 april, start: 11.00 BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED Royale hoekopstelling 305 x 305 cm. Inclusief Bosch apparatuur: combimagnetron, kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. e 7.850 T/m zaterdag 28 april op

Nadere informatie

T/m maandag 21 mei 15% extra korting op de laagste prijs

T/m maandag 21 mei 15% extra korting op de laagste prijs BEMMEL & KROON GARANTIE KEUKENS & WITGOED Witte, greeploze keuken met super strakke uitstraling, brede laden blokken, klepkasten en granieten werkblad. Deze keuken is voorzien van AEG koelkast, AEG kookplaat,

Nadere informatie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie

in style Gratis koffiemachine * WOONMAAND ACTIE www.edamo.be boordevol inspiratie in style boordevol inspiratie Gratis koffiemachine * Bij een aankoop vanaf 2000,- krijgt u een gratis Illy X7.1 koffiemachine t.w.v. 199,- Bij een aankoop vanaf 1000,- krijgt u een gratis Illy Y1 koffiemachine

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie

CJMS. interieur. 12 Pagina s aan interieur inspiratie CJMS interieur 12 Pagina s aan interieur inspiratie Vergaderen op top niveau Vergadertafel Geef uw bedrijf een stijlvolle uitstraling met bijvoorbeeld een massief eiken (vergader)tafel, wengé gebeitst.

Nadere informatie

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID.

D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. D E P E R F E C T E C O M B I N A T I E V A N L I F E S T Y L E E N F U N C T I O N A L I T E I T EEN KEUKEN ZO UNIEK ALS UW EIGEN PERSOONLIJKHEID. ZONNESTEIN 64 VRIJSTAANDE WONINGEN AMSTELVEEN WOONCOMFORT

Nadere informatie

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren

Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren www.svedex.nl Svedex Hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren Toen Oer-Hollands vakmanschap 4 5 Dé expert in afgelakte stijldeuren 6 7 Deuren ontwerpen is leuk 8 9 Wij houden van wit 10 11 Svedex

Nadere informatie

Keukens. Stijlen: Modern. Zachte, rustige kleuren, uitgepuurd design, geslaagde combinatie van kleuren en moderne materialen bepalen hun beeld.

Keukens. Stijlen: Modern. Zachte, rustige kleuren, uitgepuurd design, geslaagde combinatie van kleuren en moderne materialen bepalen hun beeld. Stijlen: Modern Zachte, rustige kleuren, uitgepuurd design, geslaagde combinatie van kleuren en moderne materialen bepalen hun beeld. Traditioneel Maak kennis met deze tijdloze, klassieke keukens waarbij

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 City wonen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. diverse kleuren

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen

Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen Duitse topkwaliteit voor Zweedse prijzen e 2.999,- Trendy keuken Een top model! Een trendy ontwerp van 300 cm lengte. Een halfhoge kast met een koelkast van 88 cm hoog met daarboven een combimagnetron.

Nadere informatie

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen

DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen www.pelipal.nl DE COLLECTIE Pelipal Badmeubelen 2018 2018 Voor elke badkamer een passende oplossing! DE COLLECTIE PELIPAL BADMEUBELEN DIT ZIJN WIJ! Met Pelipal Badmeubelen kiest u voor ruim 111 jaar ervaring

Nadere informatie

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Het Eiland Elst In deze prachtige woonomgeving geniet u iedere dag van groen, rust en ruimte. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Voortman keukens is voor dit project geselecteerd als keukenleverancier;

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

DE MOOISTE WOONWINKEL

DE MOOISTE WOONWINKEL COLLECTIEKRANT NOVEMBER 2015 - IJTSMA LIVINGWORLD WONEN, SLAPEN EN KEUKENS Thuis in je huis! DE MOOISTE WOONWINKEL Geef sfeer aan uw interieur! 1 2 Woonprogramma Sila 1. Dressoir Sila. Leverbaar in diverse

Nadere informatie

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak

Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak Meer ruimte meer voordeel! Goed opbergen is ons vak voorwoord Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één van onze kastensystemen.

Nadere informatie

Goed opbergen is ons vak

Goed opbergen is ons vak ACCESSOIRES & VERLICHTING Model- en prijswijzigingen voorbehouden 2013/04. Aanbiedingen geldig tot 4 weken na verspreiding. Niets uit deze uitgave mag worden gereproduceerd zonder toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie