Watergeklater Januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Watergeklater Januari 2015"

Transcriptie

1 Watergeklater Januari Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Personeel Onderwijs Vanuit de MR Leerlingvolgsysteem SeoL Voortgezet Onderwjis Bibliotheek Belangrijke data 10 februari adviesgesprekken groep 8 19 februari maandsluiting groep 6/7 20 februari koffieochtend 23 t/m 27 februari voorjaarsvakantie 2 maart studiedag: 1 t/m 8 vrij 19 maart start meedraaiweek Vanuit het kamertje Het zal u niet ontgaan zijn dat in alle klassen gewerkt wordt aan de Cito toetsen. Dit gebeurt ieder schooljaar in januari en in juni. In januari worden de M-toetsen afgenomen en in juni de E-toetsen. De kinderen kunnen voor de Cito toetsen niet slagen of zakken. De toetsen geven ons een beeld van de vaardigheden van de kinderen of van opvallende patronen in een groep. Op deze manier kunnen wij ons onderwijsaanbod beter afstemmen op de behoefte van de kinderen waardoor kinderen meer zelfvertrouwen gaan krijgen en wij de kinderen meer uitdaging kunnen bieden. Ook volgende week zullen er nog toetsen worden afgenomen. Naast dat er cognitief getoetst wordt zijn we cultureel ook op de goede weg. Zo heeft groep 1/2 weer een mooie maandsluiting verzorgd en zijn we in de groepen 5 t/m 8 weer gestart met het muziekproject, waarin 40 kinderen de kans krijgen om een instrument te bespelen. Twee muziekdocenten komen elke vrijdagmiddag om de lessen te verzorgen. Wij hopen dat wij op deze manier kinderen enthousiast maken om hun creatieve kant te ontdekken en te ontwikkelen. Samen met juf Monique werk ik momenteel aan het beleidsplan cultuur, zodat culturele vorming naast alle leervakken een vaste plek gaat krijgen binnen ons onderwijs. Ieder kind heeft talent op welk gebied dan ook! met vriendelijke groet, Mascha Paliama Trefwoord In de groepen zijn we deze week gestart met het thema: Dat heb je verdiend! Als je iets verdiend hebt, dan heb je daarvoor ook iets gedaan. Dat iets kan een beloning zijn in de vorm van geld. Het kan ook een compliment zijn. Pagina 1 pcb De Ichthus Rijnweg 10 Almere (036)

2 God van alle mensen, Wij denken vaak in woorden als verdienen, belonen, geld. We doen er soms alles voor om het beste te krijgen. Of het meest of het mooiste. Maar bij U is alles net andersom. We hoeven voor U niet keihard te werken voor de meeste liefde. U vraagt van ons niet het uiterste om een beloning van U te krijgen. We hoeven bij U niet onszelf voorbij te rennen voor het allerbeste. Want bij U is het genoeg om onszelf te zijn. Eerlijk en betrouwbaar. Liefdevol en mild voor anderen. God, dank U wel dat we Uw liefde al verdienen door gewoon een goed mens te zijn. We zullen de komende weken verhalen vertellen naar de gelijkenis die Jezus vertelt in Matteüs 20 en Lucas 15. Personeel Op dit moment zijn juf Carrie en juf Angélique beiden aan het reïntegreren. Beiden bouwen steeds meer uren op. Juf Carrie pakt momenteel steeds meer IB-taken op. Juf Angélique doet werkzaamheden buiten de groep. Juf Mascha staat daardoor op maandag en dinsdag voor groep 6/7. Na de kerstvakantie zijn we met twee kleutergroepen gestart. Juf Anke is in haar oude lokaal gebleven en werkt daar nu de gehele week. Juf Elze is naar het nieuwe lokaal gegaan. Zij werkt op de woensdag t/m vrijdag. Juf Aletta is ons team komen versterken en werkt op de maandag en de dinsdag voor de nieuwe kleutergroep. Zij zal dit tot 1 april doen. Na 1 april zal, volgens afspraak, haar contract aflopen en zal er een nieuwe meester of juf komen. Wij houden u hiervan op de hoogte. Voor schooljaar zullen wij wederom met 6 groepen gaan starten, omdat wij qua leerlingaantal vrijwel gelijk zijn gebleven. Hoe de groepen geformeerd gaan worden hoort u in mei van ons. Onderwijs Op de Ichthus zijn we hard aan het werk om onze opbrengsten te verhogen. In januari zijn we gestart met een inhaalplan rekenen. Met dit plan hebben we de lat hoger gelegd. Onze nadruk zal liggen op de verlengde instructie tijdens onze rekenles. Maar het belangrijkste is het handelen van de leerkracht: De leerkracht doet er toe! De directie en de IB-er zullen groepsbezoeken afnemen en gesprekken voeren met de leerkrachten over de rekenles. Het uiteindelijke doel is dat in de komende jaren het rekenen in de gehele school voldoende is en we beter presterende leerlingen krijgen op rekengebied. Pagina 2 pcb De Ichthus Rijnweg 10 Almere (036)

3 Vanuit de Mr De Medezeggenschapsraad behartigt de belangen van de ouders, de kinderen en het personeel van de school. De MR zorgt ervoor dat er voldoende overleg is tussen ouders en personeel enerzijds en de directie en Stichting anderzijds. Een medezeggenschapsraad bestaat uit meerdere personen, leerkrachten en ouders zijn gelijk vertegenwoordigd. De MR vergadert ongeveer 6-8 keer per jaar. De MR adviseert schriftelijk of mondeling aan de directie over zaken als het onderhoud van het gebouw, het schoolplan en de financiën. Op dit moment bestaat de MR uit 4 personen (2 ouders en 2 personeelsleden), namelijk Linda Daalder (voorzitter), Rob van den Akker (secretaris), Monique de Groot en Anke van Wijk (vervangend lid). Linda zal met ingang van het nieuwe schooljaar stoppen met haar werkzaamheden voor de MR. Met ingang van volgend schooljaar zijn we op zoek naar een nieuw ouder lid voor de medezeggenschapsraad. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar mr@pcb-ichthus.nl Linda Daalder Rob van den Akker Monique de Groot Anke van Wijk Leerlingvolgsysteem SeoL Kinderen ontwikkelen in hun eigen tempo hun sociaal-emotionele vaardigheden. Al enkele jaren maken wij gebruik van het leerlingvolgsysteem SeoL: Sociaal emotionele ontwikkeling Leefstijl. Met het SeoL leerlingvolgsysteem van onze methode Leefstijl krijgt de leerkracht een duidelijk beeld van de ontwikkeling van deze vaardigheden. Het leerlingvolgsysteem SeoL helpt ons bij het bespreekbaar maken van gedrag en de keuze van passende acties om vaardigheden te versterken. Aan de hand van 36 vragen worden de emotionele en sociale vaardigheden en de vaardigheden ten aanzien van het zelfbeeld van de leerling gescoord op een vijfpuntschaal. Het leerlingvolgsysteem bevat drie vragenlijsten. Tot op heden hebben wij slechts één vragenlijst ingevuld. De vragenlijst voor de leerkracht. Om een breder beeld te krijgen van de kinderen is er ook een vragenlijst voor ouders en kinderen (vanaf groep 5). Pagina 3 pcb De Ichthus Rijnweg 10 Almere (036)

4 Door de drie vragenlijsten met elkaar te vergelijken ontstaat er een zogenaamd 360- gradenfeedbackmodel. Wij willen voor de meivakantie alle drie de vragenlijsten invullen. Als dit ons een beter beeld geeft van de kinderen zullen wij dit systeem in de komende jaren voortzetten. U krijgt zo spoedig mogelijk van ons bericht hoe we dit gaan organiseren. Voortgezet Onderwijs Al enige tijd geleden is de nieuwe website online gegaan; een gezamenlijke productie van de Almeerse VO-scholen. Deze website geeft leerlingen en hun ouders alle informatie over het voortgezet onderwijs in Almere. Zo geeft de website informatie over het voortgezet onderwijs in het algemeen (onderwijsniveaus, aanmeldingsprocedure, passend onderwijs enzovoort), maar ook over het onderwijsaanbod van de Almeerse scholen voor voortgezet onderwijs. Daarnaast kunnen de bezoekers op direct de Almeerse middelbare scholen met elkaar vergelijken en hebben zij in één overzicht alle Informatieavonden en Open Dagen van de Almeerse VOscholen bij elkaar. Zo wil groep 8 leerlingen en hun ouders ondersteunen bij het maken van een juiste keuze voor de middelbare school. Vanuit de bibliotheek Vanuit de bibliotheek willen we u graag vertellen wat wij de komende maanden gaan doen. Een nieuw thema bij de bibliotheek is de schrijf(ster) van de maand. Rond om dit thema organiseren we elke maand iets leuks en gaan we er met een klas aandacht aan besteden. Door onder andere kleine wedstrijden te organiseren. Schrijfster van de maand februari is Hetty van Aar Hetty van Aar, bekend door haar meidenboeken reeks For Giris only. Daarnaast heeft ze ook spannende boeken geschreven. Zoals opgepakt en Poen. Hetty van Aar werkt ook voor de studio Willy van der Steen. Zij schrijft verhalen over Suske en Wiske voor groep 3. De tekeningen worden verzorgd door het echtpaar Broecks. Ook is zij de schrijfster van Kaatje, de gelijknamige kinderserie op Ketnet Pagina 4 pcb De Ichthus Rijnweg 10 Almere (036)

5 Hetty van Aar komt bij ons op bezoek in groep 7/8 en zal daar een workshop gaan geven over hoe schrijf ik een boek. Ook houden we in de klas een wedstrijd verhaal schrijven. Wij zullen samen met juf Myrna twee mooie verhalen uitkiezen. En de winnaars worden door Hetty van Aar bekend gemaakt en ontvangen van haar persoonlijk een mooi gesigneerd boek. Er is ook een kleurwedstrijd van Kaatje voor groep 2/3 en groep 3 uit de klas van juf Ana en Daniëlle. Hiervoor zijn de kinderen nu al druk bezig met kleuren. Deze kleurplaten hangen we op in onze bibliotheek. Hetty van Aar zal ook bij deze kinderen de winnaar bekend maken en de prijs persoonlijk uitreiken. We zullen in de volgende maandbrief u op de hoogte brengen van dit feestelijk bezoek. Groetjes Diana en Monique Pagina 5 pcb De Ichthus Rijnweg 10 Almere (036)

Watergeklater December 2016

Watergeklater December 2016 Watergeklater December 2016 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Vaderavond Enquête Vanuit Bubbels Het Wijkteam Vanuit het kamertje Belangrijke data Kerstvakantie 23

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Dinsdag 17 januari School-schaken start weer. Vrijdag 27 januari.

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... Dinsdag 17 januari School-schaken start weer. Vrijdag 27 januari. NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Dinsdag 17 januari School-schaken start weer Vrijdag 20 januari Klassenmail Maandag 23 januari Oud papier Vrijdag 27 januari Nieuwsbrief 10 Woensdag

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015

Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Maandbrief Klimop-Stad januari 2015 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 5 januari: Eerste lesdag in

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015

Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Maandbrief - Klimop-Buiten - Januari 2015 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda januari 2015: Maandag 5 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

Watergeklater juli 2013

Watergeklater juli 2013 prot. chr. basisschool Rijnweg 10 1316 EP Almere tel. 036-5332746 dir.ichthus@prisma-almere.nl www.pcb-ichthus.nl Inhoud maandbrief Vanuit het kamertje Vakantierooster 2013-2014 Nieuw schooljaar Lokaalverdeling

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan

Verantwoording van ons onderwijs in Evaluatie jaarplan Verantwoording van ons onderwijs in 2015-2016 Evaluatie jaarplan 2015-2016 Als school werken wij met jaarplannen. In dit jaarplan beschrijven we de doelen die we hebben voor onze school. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Vullerflits 16. Gorssel, 21 april KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei verkleed komen start 4 e ronde keuzeateliers

Vullerflits 16. Gorssel, 21 april KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei verkleed komen start 4 e ronde keuzeateliers Vullerflits 16 Gorssel, 21 april 2017 KALENDER maandag 24 april t/m vrijdag 05 mei 2017 woensdag 10 mei 2017 vrijdag 19 mei 2017 Meivakantie juffendag kleuters; kleuters mogen verkleed komen start 4 e

Nadere informatie

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl

Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Watergeklater April 2015 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Trefwoord Telefoongebruik Kinderherdenking Bibliotheek Terugblik april Belangrijke data 4 t/m 15 mei meivakantie

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 10 De beste wensen Allereerst iedereen een heel gezond en voorspoedig 2019 toegewenst. In deze Torenpraat veel informatie over de 2 e helft van dit schooljaar. Een belangrijk item

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie

1 e rapport mee. Vanaf 14.30 uur start de voorjaarsvakantie Start 1 e schooldag na de vakantie NIEUWSBRIEF nummer 4, Januari-februari 2015 Kalender December Ma 2 & di 3 feb Activiteiten De kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn vrij. De leerkrachten hebben twee studiedagen. De kinderen uit de Cobogroepen

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft

Hoop u snel te zien als versterking in onze commissie. Groeten, Manon Kroft Periode vrijdag 18 januari t/m 25 januari 2019 39 e jaargang nr. 18 Ouderbetrokkenheid: Dinsdag 15 januari is er een bijeenkomst geweest van MR, OV, team en MT. Het doel van deze bijeenkomst was tweeledig.

Nadere informatie

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur

Info avond NIO voor groep 7 ouders om uur Nieuwsbrief nummer: 7 juni 2017 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Hebt u vragen of opmerkingen over onderwerpen die in de nieuwsbrief staan? Regelmatig is er een Oudercafé waarin de directeur

Nadere informatie

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl

Ouderinfo. 14e jaargang nr. 13 4 maart 2016 www.obspassepartout.nl Van de directie Afgelopen maand zijn er vooral intern veel besprekingen geweest. Het CITO-overleg met alle leerjaren, waarin we gekeken hebben naar de opbrengsten en welke accenten er gelegd moeten worden

Nadere informatie

Watergeklater Maart 2016

Watergeklater Maart 2016 Watergeklater Maart 2016 www.pcb-ichthus.nl Inhoud van de maandbrief Vanuit het kamertje Personeel en meer Trefwoord Terugblik Zending 10 minutengesprek Muziekproject GO! Kinderopvang Schoolreis MR Verlofaanvragen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek!

Weekmail 5. Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! Weekmail 5 Leren zorgen voor jezelf en de ander Kinderboekenweek 1 t/m 12 oktober Feestelijk geopend op de Driehoek! 3 oktober 2014 Woensdag 1 oktober was het feest op de Driehoek. Feest omdat de Kinderboekenweek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016

t Mozaakje Jaargang Nr.8 Vrijdag 9 december 2016 Jade 41 3893 EB Zeewolde tel. 036-5358000 Locatie In de Lichtkring Naarderweg 2 3891 DK Zeewolde Tel. 06-47 54 3133 hetmozaiek@codenz.nl www.mozaiekzeewolde.nl t Mozaakje Jaargang 2016-2017 - Nr.8 Vrijdag

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK verslag van het TEVREDENHEIDSONDERZOEK afgenomen in NOVEMBER 2014 Inleiding Eén keer in de twee jaar wordt er een tevredenheidsonderzoek gehouden. Ouders, leerlingen van groep 5, 6, 7 en 8 en personeelsleden

Nadere informatie

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje Wiekslag Speciaal Vanuit het kamertje Zoals wij hebben aangekondigd starten we deze week met 'de Wiekslag speciaal'. 'De Wiekslag speciaal' verschijnt een aantal keer per jaar met actuele thema s voorafgaand

Nadere informatie

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team,

Inhoud MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK. Bijbelverhalen. Lucas 24: 13-35; Handelingen 1: 1-11; Namens het team, Inhoud MAANDBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 April 15 MAANDBRIEF CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE FONTEIN RIDDERKERK HET DRUPPELTJE Liefde doet bij kinderen wat de zon doet bij bloemen. Bij volwassenen werkt het

Nadere informatie

Weekbrief 15 januari 2016

Weekbrief 15 januari 2016 Weekbrief 15 januari 2016 Dinsdag 12 januari Oud papier Maandag 18 januari Dinsdag 19 januari Studiedag team alle kinderen vrij Zondag 24 januari Presentatievering 1 e Communie Woensdag 27 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst!

Kalender. In en om de groepen - In unit 1, groep 1 heten we welkom Corné van der Hoef en Vera Versteeg. Een fijne tijd op De Hoeksteen gewenst! Nr. 9, 16 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016

Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom in groep 8! Schooljaar 2015-2016 Welkom! Vanaf dit schooljaar zit uw kind in groep 8, hartelijk welkom! In dit boekje gaan wij u en uw kind wat meer vertellen over het reilen en zeilen in 8a en

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Agenda. Grote Rekendag woensdag 25 maart: Meetkunde uit de kunst in de klas. Maandsluiting. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 12, 2014-2015 12 Denkt u er aan om geld mee te geven voor onze adoptiekinderen van Happy and Joy?

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer februari 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 109 - februari 2019 Voorwoord Voor u ligt de nieuwsbrief van februari. De voorjaarsvakantie is alweer in zicht. Vorige week hebben de kinderen hun rapport meegekregen.

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering

Agenda: Schooljaar Nr. 17. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Kerstviering Schooljaar 2018-2019 Nr. 17 Kerstviering De kerstviering is dit jaar op donderdag 20 december. De kinderen zijn op deze dag om 12.00 uur uit en worden om 15.45 uur weer op school verwacht voor de kerstviering.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 3 32 E JAARGANG VRIJDAG 17 NOVEMBER 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer. Belangrijke data: Datum schoolreisje. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 16 Maart 2018 nummer 12 In dit nummer Datum schoolreisje Extra vrije dagen Pasen PSV plaatjes Grote rekendag Kangeroewedstrijd Jarigen Belangrijke data: 22 maart inloop kleuters 30 maart goede vrijdag

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) Nr. 14 schooljaar 2018-2019 Opening Wereldwijs 27 oud papier 29 peuterochtend Open dag 14 Groep 3 naar bibliotheek op 19 Kind op maandag Periode-overzicht nr. 5 (11-03 t/m 19-04) We lezen deze weken uit

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud JANUARI Beste ouders,

Van de directie. Inhoud JANUARI Beste ouders, JANUARI 2019 Van de directie Inhoud Oudertevredenheid... 2 CITO en avond 4-daagse... 2 Voorleeswedstrijd 2018-2019... 3 Schoolstrip door Luna en Daimy... 3 Werk gezocht voor Alaa... 4 Vertrouwenspersoon...

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 1 / 12 september Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 12 september 2014 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 7 14 SEPTEMBER 2017

WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 7 14 SEPTEMBER 2017 WELKOM INFORMATIEAVOND VAN GROEP 7 14 SEPTEMBER 2017 Even voorstellen: Thijs Backx Femke de Graef 2 Groep 7: - Belangrijk jaar - Meer eigen verantwoordelijkheid (zelf nakijken) - VO informatie avonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Vakantierooster : Bijna af.

Vakantierooster : Bijna af. In dit nummer: Nautilusgroep Infoavond: Nieuwe naam! Nautilusgroep infoavond Vakantierooster 15-16 Thema-avond MR en AC Voorleesdagen Kerkdienst Wijkscholen Advies VO groep 8 Vieringen Creamiddag Eerste

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon Oktober 2016 1 2 40 3 4 Dierendag OC 5 Dag vd leraar / start Kinderboekenweek MR 6 7 Kinderboekenbal 8 9 41 10 11 KNGF groep 4 / Dode hoeklessen groep 8 12 13 Logopedist bezoekt kleutergroepen 14 15 16

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 10 Jaargang 18 woensdag 24-01-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Komende week zullen de laatste cito-toetsen afgenomen worden. Als deze ingevoerd zijn begin februari kunt u zelf

Nadere informatie

Verbeterplan OBS De Winde

Verbeterplan OBS De Winde Verbeterplan OBS De Winde 2018-2019 Ouderversie 1.Inleiding Voor u ligt de ouderversie van het verbeterplan 2018-2019 van openbare basisschool De Winde te Nootdorp. Het verbeterplan 2018-2019 is met inbreng

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 09

JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 09 Personeelsbezetting Wat betreft de personeelsbezetting vinden er de komende periode wat wijzigingen plaats. Juf Tamara Kamman gaat vanaf 1 maart 2018 een nieuwe uitdaging

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsbulletin November 2015

Nieuwsbulletin November 2015 Nieuwsbulletin November 2015 Beste ouders / verzorgers, De eerste periode van dit schooljaar zit er al weer op. De kinderen krijgen nu herfstvakantie en de klok wordt verzet naar de wintertijd. Terugkijkend

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 25 december t/m 5 januari kerstvakantie 8 januari studiedag, kinderen vrij 10 januari VO-gesprekken gr. 8 26 januari Nieuwsbrief januari Kerstknutselen Het was weer gezellig druk

Nadere informatie

Weekbrief 28 september

Weekbrief 28 september Weekbrief 28 september Ouders en verzorgers, Fotograaf Vandaag lopen er wel drie fotografen door het gebouw. Het lijkt wel een fotostudio. En wat zien alle kinderen er feestelijk uit. Dat moeten mooie

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan

Week Belangrijke data IEP Pre-test voor groep 6 Ouderkring sociale media TIPS voor ouders onderaan Belangrijke data Juni 02 juni Dag van de bouw 06 juni MR workshops en scholing update 07 juni Bootcamp groep 3 t/m 8 07 juni Informatieavond musical groep 7/8 19.30-20.15 uur 08 juni Hockeyclinic groep

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3

Muizenkrabbel september 2015 nummer 3 Beste ouders, Afgelopen donderdag was onze informatieavond en deze is in de meeste groepen druk bezocht door u als ouders. We hoorden goede berichten van u en we waren zelf ook erg blij met de goede sfeer.

Nadere informatie

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1 In Digiduif kunt u deze data ook in de agenda terugvinden. Dit jaar is het gymrooster in 3 periodes ingedeeld. Dit komt doordat de groepen 6, 7 en 8 een periode één zwemles en één gymles hebben. De gymroosters

Nadere informatie

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE

Jaargang: 19 Nr NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Jaargang: 19 Nr. 5 31-1-2016 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Cindy de Winter, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen

14 januari 2016. Nieuw jaar, nieuwe stichting. Medezeggenschapsraad. Oudervereniging. Cito toetsen 14 januari 2016 Nieuw jaar, nieuwe stichting Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud en daarmee is de tweede helft van het schooljaar ingegaan. Vanaf 1 januari is De Polderrakkers onderdeel van stichting

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie