De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed"

Transcriptie

1 De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed Tom Beugelsdijk Samen maken we kanker kansloos in Den Haag

2 Kanker raakt ons allemaal Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Eén op de drie mensen krijgt kanker. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 nieuwe gevallen van kanker bij. Daar moeten we wat aan doen! Robert Medenblik Fred Zuiderwijk 'Samen maken wij kanker kansloos in Den Haag!' Een mooi streven voor onze stad. De grondleggers Sethi Plaisier, namens de Daniel den Hoed Stichting, Robert Medenblik van Mondial Van der Velde 't Veentje Verhuizingen en Fred Zuiderwijk, een Haags icoon, hebben de 'Haagse' handen ineengeslagen met als fantastisch resultaat: De Haagse (Daniel den) Hoed. Wij roepen dan ook alle bedrijven en inwoners van Den Haag op om mee te helpen kanker kansloos te maken! Je kunt op vele manieren je steentje bijdragen: doe een gift, start een actie of word donateur!

3 Daniel den Hoed Stichting De grootste wens van de Daniel den Hoed Stichting is het overwinnen van kanker. Wij dragen daaraan bij door baanbrekend onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland! Het Erasmus MC Kanker Instituut is dé plek waar op internationaal topniveau onderzoek, behandeling en onderwijs op het gebied van kanker samenkomen. Onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven, steeds meer mensen van kanker genezen en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. Er is al veel winst geboekt op het gebied van diagnose en behandeling van kanker. Zo is de overlevingskans van kankerpatiënten verhoogd van 25% naar 61%. Maar nog steeds overlijden meer dan mensen per jaar aan deze ziekte. En dus gaat het Erasmus MC Kanker Instituut onverminderd door met het doen van onderzoek. Immers, onderzoek redt levens! Patiënten die een bepaalde vorm van kanker hebben, krijgen nu meestal eenzelfde behandeling. Er zijn echter grote verschillen hoe individuele patiënten antikankermedicijnen verdragen en hoe tumoren erop reageren. Op basis van baanbrekend onderzoek ontwikkelt het Erasmus MC Kanker Instituut hoogstaande behandelingen die precies passen bij het individu. We hebben al zoveel geleerd over de oorzaak en de behandeling van kanker, maar we zijn er nog niet. Prof. dr. Pieter Sonneveld, Directeur Daniel den Hoed Stichting

4 Founding fathers Robert Medenblik Robert is 37 jaar oud, getrouwd en vader van 4 kinderen. Als eigenaar van het Haagse verhuisbedrijf Van der Velde t Veentje is Robert zeer betrokken bij de stad Den Haag. Hij vindt het erg belangrijk om iets terug te doen voor de stad waar zijn verhuisbedrijf ook zijn inkomsten mag verdienen. Van dichtbij heeft Robert meegemaakt hoe kanker levens kan veranderen. Momenteel richt Robert zich mede daarom volledig op de Haagse (Daniel den) Hoed met als motto Samen maken wij kanker kansloos in Den Haag! Een mooi streven voor onze stad. Fred Zuiderwijk De bekende Haagse cabaretier, televisie- en radiomaker Fred is een typische Haagse 'gauzâh' met het 'hagt' op de tong. Fred: Ik ben jarenlang donor geweest bij de Daniel den Hoed en heb daar persoonlijk gezien wat een enorme impact kanker heeft op patiënten en hun omgeving. Daar kan niet genoeg voor worden gedaan! Daarom is de Haagse Hoed zo belangrijk.

5 Geef gul met liefde voor het leven Enkele maanden geleden werd Cesar gevraagd om het gezicht te worden van de Haagse (Daniel den) Hoed. Zowel mijn vader als moeder zijn overleden aan kanker, vertelt hij. Ik was 13 jaar toen mijn vader overleed aan kanker. Dit sloeg een enorm gat in mijn leven. Mijn verdriet ben ik van me af gaan rammen door met stokken op lege augurkenblikken en omgedraaide mayonaise emmers te gaan slaan. Deze tragische gebeurtenis heeft me uitzonderlijk gemotiveerd. Ik had maar één doel: een hele goede drummer worden. Mijn vader speelt nog steeds een grote rol in mijn leven; er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan hem denk. Door het overlijden van mijn vader en omdat ik enig kind was had ik een hele sterke band met mijn moeder. Mijn moeder is op latere leeftijd overleden aan kanker. Omdat kanker zo'n belangrijke rol in mijn leven gespeeld heeft, wil ik mij dan ook inzetten om kanker kansloos te maken.

6 Scoor voor de Haagse Hoed en doneer Tom Beugelsdijk, inmiddels niet meer weg te denken uit de basis van ADO Den Haag, heeft Hagenezen gekend die kanker hebben gehad en er niet meer zijn. Kanker is een verschrikkelijke ziekte, vertelt hij. Als ik hoor dat mensen aan de ziekte lijden dan doet dit mij heel veel pijn. Het is frustrerend dat een deel van de mensen dat kanker krijgt niet voldoende geholpen kunnen worden. Het ergste vind ik dat je mensen met deze ziekte langzaam ziet aftakelen. Je wordt als het ware opgegeten door de ziekte. Wat mij het meeste is bijgebleven, is het overlijden van mijn vroegere trainer. Hij was niet alleen mijn trainer, maar ook mijn vertrouwenspersoon, vriend en raadgever. Hij gaf me vertrouwen, pakte me aan, wist me te raken en te stimuleren. Dat zo'n sterke man kanker krijgt en er niet meer is..oneerlijk is dat. Het heeft heel veel indruk op me gemaakt.

7 Onderzoeker Erasmus MC wint 2 miljoen euro voor onderzoek naar bloedkanker Ruud Delwel van het Erasmus MC heeft in 2016 de Koningin Wilhelmina Onderzoeks prijs gewonnen. De onderzoeker prof. dr. Ruud Delwel heeft 2 miljoen euro gekregen om grootschalig onderzoek te doen naar leukemie: "Dit is echt heel bijzonder, dit is een ongelofelijke opsteker. Want het is niet altijd gemakkelijk om geld te krijgen voor onderzoek, dat is echt bikkelen." "Het onderzoek doe ik met een heel team. Met meerdere onderzoekers en artsen van het Erasmus MC hebben we het leukemieonderzoek in de afgelopen 25 jaar op de kaart gezet. Er is ook heel veel samenwerking tussen de Nederlandse instituten. Ik durf best te zeggen dat ons leukemie-onderzoek voorop loopt in Nederland en ook in Europa en daarbuiten veel aanzien heeft." Veelbelovend Volgens prof. dr. Ruud Delwel komt de onderzoek prijs op een goed moment omdat zijn team onlangs een doorbraak in het onderzoek meemaakte. "Bij een hele specifieke patiëntengroep met leukemie hebben we vorig jaar kunnen ontrafelen wat er misgaat in het DNA. Dat was een belangrijke vondst en die biedt ook aangrijpingspunten voor verder onderzoek en mogelijk zelfs voor therapie. Ik denk dat het onderzoek heel veelbelovend is. Je moet natuurlijk voorzichtig zijn, je moet het eerst maar eens laten zien, maar ik denk dat we hier iets bij de kladden hebben. " Donaties Delwel gaat de komende jaren verder met fundamenteel onderzoek: "We gaan steeds dieper de cellen in om beter te begrijpen wat er mis gaat in de leukemiecellen en die twee miljoen euro gaan we daarvoor gebruiken. We gaan goede jonge onderzoekers aantrekken: moleculaire wetenschappers, bio-informatici, arts-onderzoekers en analisten. Onderzoek is niet goedkoop, je hebt er veel geld voor nodig. Het is niet anders.

8 ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) De Daniel den Hoed Stichting is door de overheid erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het doel van de stichting en haar activiteiten dienen het algemeen belang, zonder winstoogmerk. Als ANBI is de stichting vrijgesteld van belasting over schenkingen en erfenissen. Giften aan de Daniel den Hoed Stichting zijn binnen de geldende regels aftrekbaar voor inkomsten- of vennootschapsbelasting. Wist je dat? Één op de drie Nederlanders de diagnose kanker krijgt. Kanker doodsoorzaak nummer één in Nederland is. Per uur er 10 gevallen van kanker bij komen. Kanker ontstaat door fouten in het DNA. Iedere tumor uniek is. Jaarlijks meer dan mensen overlijden aan kanker. De overlevingskans van kankerpatiënten is verhoogd van 25% naar 61%. ADV Oranje van loon zelf plaatsen

9 Doe een gift! We hebben al veel bereikt, maar er is nog meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen. Met jouw donatie steun je baanbrekend onderzoek en de aanschaf van geavanceerde apparatuur. Een eenmalige of periodieke gift Help mee in de strijd tegen kanker en doneer een vast bedrag per jaar, per kwartaal, per maand of doneer eenmalig op rekeningnummer NL 49 INGB t.n.v. Daniel den Hoed Stichting Schenken Wil je de Daniel den Hoed Stichting voor langere tijd steunen en genieten van maximaal belastingvoordeel? Dat kan eenvoudig door de overeenkomst, die je op onze website kunt downloaden, in te vullen. Nalaten Nalatenschappen zijn voor de continuïteit van kankeronderzoek onmisbaar: kanker kansloos maken is namelijk niet van vandaag op morgen gerealiseerd. Het is een traject van stap voor stap meer kennis vergaren om onze gezamenlijke ambitie waar te maken.

10 Word donateur Ik word donateur van de Daniel den Hoed Stichting en machtig de Daniel den Hoed Stichting om met ingang van - - (datum) jaarlijks, een bedrag van af te schrijven van mijn bankrekening. per kwartaal, een bedrag van af te schrijven van mijn bankrekening. per maand, een bedrag van af te schrijven van mijn bankrekening. Ik ondersteun de Daniel den Hoed Stichting met een eenmalige donatie. Ik machtig de Daniel den Hoed Stichting om eenmalig een bedrag van af te schrijven van mijn bankrekening. Dhr./Mw....Achternaam... Voorletter(s)... Straat en huisnummer... Postcode...Woonplaats... Telefoon Bankrekening... Datum... Handtekening... U kunt deze antwoordcoupon in een gesloten envelop sturen naar (postzegel is niet nodig): Daniel den Hoed Stichting, Antwoordnummer 55, 3000 WB Rotterdam BLIJF OP DE HOOGTE Meld je aan voor onze maandelijkse online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van baanbrekend onderzoek en alle activiteiten! Ga naar

11 Start een actie! Help mee en maak kanker kansloos. Start zelf een actie! Laat je sponsoren voor een sportprestatie of organiseer een sponsoractiviteit met je sportvereniging Organiseer een feest, benefietconcert of veiling Verkoop zelfgemaakte spullen Of steun de actie van een ander Laat je inspireren door de vele acties op de actiepagina en meld je eigen actie aan! Actiewebsite Wij raden je aan om jouw actie aan te melden op Hiermee kun je jouw actie namelijk eenvoudig delen op Social Media en kun je gemakkelijk donaties ontvangen. Ook doe je veel inspiratie op bij mede-actievoerders. Snel aanmelden dus!

12 Met je bedrijf in actie De Daniel den Hoed Stichting nodigt alle bedrijven, groot en klein, uit om samen een stap te nemen in de overwinning op kanker. Er zijn vele manieren waarop u met uw bedrijf mee kunt helpen: Verkoop van een Daniel den Hoed product Structurele sponsoring in geld en/of in middelen Jaarlijkse gift Aanbieden relatienetwerk Organisatie van een jaarlijks fundraising event. Wij denken graag met u mee! Doe mee met de Haagse Ondernemershoed Doe mee met de Haagse ondernemershoed en voer een maand lang actie voor de Haagse Hoed. De Haagse Ondernemershoed is een estafette van de Haagse hoed. Het bedrijf dat de hoed aanvaard zal gedurende één hele maand een eigen fundraisingactie starten binnen zijn of haar netwerk. Gedurende deze maand zal een artikel over zijn of haar actie verschijnen in de Haagse Courant. Meer informatie of meedoen? Mail met Sethi Plaisier van de Daniel den Hoed Stichting via info@danieldenhoedstichting.nl

13 Postbus CA Rotterdam - T: Website: - danieldenhoedstichting Stuur ons een bericht: s.plaisier@erasmucmc.nl of info@danieldenhoedstichting.nl Donaties - NL 49 INGB t.n.v. Daniel den Hoed Stichting

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Vroeger kregen mijn broertjes alle aandacht. Nu ben ik aan de beurt Linda, acute lymfatische leukemie Maak kanker kansloos Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Even voorstellen

Nadere informatie

Voordelen voor vrienden

Voordelen voor vrienden Voordelen voor vrienden U ontvangt gratis ons kwartaalblad de Antoni (met daarin verhalen van patiënten en medewerkers van het, fondsenwervingsacties en Vriendennieuws). U wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse

Nadere informatie

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten

Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Steun het Helen Dowling Instituut Help kankerpatiënten en hun naasten Het HDI hielp mij en mijn gezin om te gaan met de ziekte. Want kanker heb je niet alleen. Monique Het Helen Dowling Instituut Kanker

Nadere informatie

Samen voor een gezonde toekomst

Samen voor een gezonde toekomst business friends Samen voor een gezonde toekomst Business Friends De Business Friends van het Erasmus MC Vriendenfonds is een groep van zakelijke relaties en bedrijven in de regio die we regelmatig uitnodigen

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Illustraties: Anna Deen student Grafisch Lyceum Rotterdam Lay-out: Arlette Hol student Grafisch Lyceum Rotterdam

Illustraties: Anna Deen student Grafisch Lyceum Rotterdam Lay-out: Arlette Hol student Grafisch Lyceum Rotterdam Naam Illustraties: Anna Deen student Grafisch Lyceum Rotterdam Lay-out: Arlette Hol student Grafisch Lyceum Rotterdam Inhoud De Daniel Basisschool Challange 4 Sponsorloop 5 Laat je sponsoren 6 Je eigen

Nadere informatie

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Samen komen we verder Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Uw bijdrage zorgt voor vooruitgang Juan Garcia, onderzoeker bij VUmc CCA: Ik studeerde geneeskunde omdat ik mensen wilde

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg

AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg AMC: voorop in onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg Stichting AMC Foundation Het AMC wil vooroplopen met wetenschappelijk onderzoek, patiëntenzorg en onderwijs. Zodat onze innovaties direct verschil maken

Nadere informatie

Helpt u mee? VUmc. Cancer Center Amsterdam. Children

Helpt u mee? VUmc. Cancer Center Amsterdam. Children Helpt u mee? VUmc Cancer Center Amsterdam Children Onderzoek Naar Kinderkanker Kinderkanker is de meest dodelijke ziekte bij kinderen in Nederland. Ongeveer 75% van de patiëntjes geneest, maar één vierde

Nadere informatie

Graag informeren wij u hier verder over. Kunnen wij na het lezen van de informatie op uw steun rekenen?

Graag informeren wij u hier verder over. Kunnen wij na het lezen van de informatie op uw steun rekenen? RSIN: 8206.10.033 Stop Darmkanker Nederland Stop Darmkanker Nederland is ontstaan nadat de oprichter van de stichting, Marthen Bakker, het ziekteproces van darmkanker van heel dichtbij had meegemaakt.

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift

Overeenkomst Periodieke gift Exemplaar voor de ontvanger Overeenkomst Periodieke gift Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan Fonds verstandelijk gehandicapten, onderdeel van Stichting Meedoen

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor ontvanger Overeenkomst Periodieke gift in geld Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof

Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof Stichting Vrienden van De Stichtse Hof: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ruim 2 miljoen Nederlanders met reuma. Helpt u mee om reumatoïde artritis (RA) te voorkomen?

Nieuwsbrief voor ruim 2 miljoen Nederlanders met reuma. Helpt u mee om reumatoïde artritis (RA) te voorkomen? 18 e Jaargang Nummer 1 Januari 2019 Nieuwsbrief voor ruim 2 miljoen Nederlanders met reuma Helpt u mee om reumatoïde artritis (RA) te voorkomen? De bloedtest bestaat al. Nu zorgen dat deze snel in de ziekenhuizen

Nadere informatie

ZORGEN VOOR EEN WERELD ZONDER TBC OOK ALS U ER STRAKS NIET MEER BENT

ZORGEN VOOR EEN WERELD ZONDER TBC OOK ALS U ER STRAKS NIET MEER BENT ZORGEN VOOR EEN WERELD ZONDER TBC OOK ALS U ER STRAKS NIET MEER BENT Ten geleide Nadenken over ons overlijden doen we niet dagelijks. Maar erover praten wordt wel steeds gewoner. We gaan bewuster om met

Nadere informatie

Schenken met belastingvoordeel

Schenken met belastingvoordeel Schenken met belastingvoordeel Helpt u mee aan een mooie toekomst voor Antoine? Helpt u ook mee? Een veilige toekomst De dieren die bij Stichting AAP binnenkomen zijn er vaak slecht aan toe. Ze zijn zwaar

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van gliomen. Dr J Bromberg, prof M.J. van den Bent Neurologen Erasmus MC Kanker Instituut Rotterdam

Nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van gliomen. Dr J Bromberg, prof M.J. van den Bent Neurologen Erasmus MC Kanker Instituut Rotterdam Nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van gliomen Dr J Bromberg, prof M.J. van den Bent Neurologen Erasmus MC Kanker Instituut Rotterdam Nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van gliomen Twee uitersten

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Stichting Vrienden van de Posten. Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Stichting Vrienden van de Posten Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig Iets extra s doen Een uitstapje naar de binnenstad van Enschede, apparatuur om de concerten van de politiekapel en andere optredens in de

Nadere informatie

Laat nierpatienten overleven.

Laat nierpatienten overleven. Laat nierpatienten overleven. Alles op alles, zodat nierpatiënten zoals Fabian in leven blijven en ook écht blijven leven! Dia l yse is zwaar. De gedachte da t Dirk dit straks ook moet doormaken, maakt

Nadere informatie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie

Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Fantasierijk danstheater vol humor, muziek & nostalgie Wie is Danstheater VOS Danstheater VOS is een groep professionele danseressen, die moderne dans toegankelijk wil maken. Voor een divers publiek. Sinds

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld

Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling of vereniging) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-003/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van Hogewey Heemraadweg 1 1382 GV Weesp tel: (0294) 210 500 e-mail: hogewey@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenhogewey Rekeningnummer (IBAN): NL37 RABO 0343 1354 34 FW - B-003/vivium 02/2014

Nadere informatie

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet

Informatie over geef om schenken en nalaten. het nationale ballet Informatie over geef om schenken en nalaten het nationale ballet ballet van wereldklasse Het Nationale Ballet is trots op zijn vooraanstaande plaats in het Nederlandse culturele leven. Het gezelschap behoort

Nadere informatie

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd

Stichting Nationaal Ouderenfonds. het overlijden van de schenker. 2a Wat is de looptijd van de gift? 5 jaar jaar (minimaal 5 jaar) onbepaalde tijd Exemplaar voor de schenker Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan het Nationaal Ouderenfonds. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld 1: Verklaring gift Exemplaar voor de schenker De ondergetekende (naam schenker)... verklaart een gift te doen aan Stichting Hoge Veluwe Fonds De gift bestaat uit vaste

Nadere informatie

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3

1l Partner Ja / Nee; bij Ja door naar vraag 2, anders vraag 3 OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING 1 Gegevens van de schenker 1a Aanspreekvorm Mevrouw / De heer 1b 1c 1d 1e 1f 1g 1h 1i 1j 1k Achternaam Voornamen (voluit) Straat + huisnummer Postcode + woonplaats

Nadere informatie

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5)

SCHENKINGSOVEREENKOMST (lees eerst de toelichting op pagina 4 en 5) Hierbij verklaar ik (ondergetekende/schenker) dat ik periodiek een gift schenk aan Stichting De Luisterpost Bralectah (LPB media). 1. Mijn schenking bestaat uit een vaste en gelijkmatige gift van: (jaarbedrag

Nadere informatie

Wilt u een gift aan de AVKV doen?

Wilt u een gift aan de AVKV doen? Belastingtechnisch voordeel bij schenkingen aan de AVKV Nederland Wilt u een gift aan de AVKV doen? De Alvleeskliervereniging Nederland (AVKV) staat bij de Belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

Maastro Cancer Foundation

Maastro Cancer Foundation Maastro Cancer Foundation Kanker? De overlevingskans neemt steeds meer toe! Ruim één op de drie Nederlanders krijgt te maken met kanker. Iedereen kent wel iemand die erdoor getroffen is. Vroeger betekende

Nadere informatie

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage?

Jaarlijkse actie Wat doen wij zoal met uw bijdrage? PAROCHIE H. ANDREAS Jaarlijkse actie Ook dit jaar doet de Andreasparochie weer mee met de jaarlijkse actie Kerkbalans. De actieperiode is van 19 januari t/m 2 februari. Het thema is hetzelfde als vorig

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Survivorsland

Jaarverslag Stichting Survivorsland 2014 Jaarverslag Stichting Survivorsland Op 09 januari 2014 heeft het bestuur van Stichting Survivorsland hun jaarvergadering gehouden. Hierbij werd 2013 geëvalueerd. Een mooi jaar, succesvolle evenementen

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst- Periodieke schenking in geld Frederique en Robert-Jan van Zijtveld Fonds

Schenkingsovereenkomst- Periodieke schenking in geld Frederique en Robert-Jan van Zijtveld Fonds Schenkingsovereenkomst- Periodieke schenking in geld Frederique en Robert-Jan van Zijtveld Fonds 1 Verklaring schenking Naam van de schenker M V Naam van de begunstigde Bedrag schenking per jaar in cijfers

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Nikai 4 Life Beleidsplan 2018-2020 22 juni 2018 Inhoud Voorwoord Inleiding Organisatie Visie en Missie Doelstelling Bestuur en organisatie Voorwoord Wij zijn Arjan en Marrie Kroes uit IJsselmuiden,

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift

Overeenkomst periodieke gift Exemplaar voor de schenker 1. Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift* te doen aan Stichting Landschap Overijssel gevestigd te Dalfsen. De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

ONZE KPI S VOOR 2025 FUNDING MOTHERS

ONZE KPI S VOOR 2025 FUNDING MOTHERS DE FEITEN WOMEN Inc. Vrouwen besteden anderhalf keer zoveel tijd 48% van de vrouwen is aan onbetaalde zorgtaken financieel onafhankelijk als mannen. 292.000 kinderen groeien op in armoede. WOMEN Inc. streeft

Nadere informatie

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com

FW - B-002/vivium 02/2014 Vormgeving: Zeezicht.com Stichting Vrienden van De Bolder Akkerweg 57 1276 BB Huizen tel: (035) 577 31 00 e-mail: bolder@vivium.nl www.vivium.nl/vriendenbolder Rekeningnummer (IBAN): NL19 RABO 0329 9371 62 FW - B-002/vivium 02/2014

Nadere informatie

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer

Nico van Dijk, voorzitter; Janny van de Werfhorst-Mulder, secretaris; Martin van Dorp, penningmeester; Wim Balfoort; Fenna Frens en Jan-Paul Timmer ANBI informatie Stichting Protestant Christelijk Hospice De Regenboog Hospice is door de belastingdienst geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Voor wie geld aan Stichting wil nalaten

Nadere informatie

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker

Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Sleuteldragerschap Schenkingsovereenkomst Periodieke gift in geld Exemplaar voor de schenker Door ondertekening van deze schenkingsovereenkomst wordt u Sleuteldrager van de Universiteit Leiden. De ondergetekende

Nadere informatie

SAMEN VOOR EEN GEZONDE TOEKOMST

SAMEN VOOR EEN GEZONDE TOEKOMST SAMEN VOOR EEN GEZONDE TOEKOMST Stichting Erasmus MC Foundation Beleidsplan 2018-2021 Stichting Erasmus MC Foundation Burg s Jacobplein 51 3015 CA Rotterdam KvK 41128623 NL88 INGB 0000 0029 95 erasmusmcfoundation.nl

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Zandzee

Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee Stichting Vrienden van De Zandzee: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Als je ouder wordt en afhankelijk van zorg, zijn veel dingen die vroeger gewoon waren

Nadere informatie

Nalaten aan het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis. Laat uw idealen voortleven, ook als u er straks niet meer bent

Nalaten aan het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis. Laat uw idealen voortleven, ook als u er straks niet meer bent Nalaten aan het Erasmus MC - Sophia Kinderziekenhuis Laat uw idealen voortleven, ook als u er straks niet meer bent Laat uw idealen voortleven Iedereen maakt zich in het leven wel eens ergens sterk voor.

Nadere informatie

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T

Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T Stichting Vajra Oudegracht 246bis 3511 NV UTRECHT T 030-2316266 olthof@vajra.nl www.vajra.nl Geachte donateur, Hartelijk dank dat u onze stichting als ANBI-instelling met een structurele gift wilt ondersteunen.

Nadere informatie

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring

Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring Informatie over schenken aan de Haastrechtse Kring ANBI en belastingvoordeel Stichting De Haastrechtse Kring Stichting Voor Culturele Belangen is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent

Nadere informatie

SAMEN MAKEN WE KANKER KANSLOOS!

SAMEN MAKEN WE KANKER KANSLOOS! Uitgever: NIAN Uitgevers BV, Rolde. Telefoon: 050-4029520. Niets uit dit magazine mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de redactie. Editie: Capelle aan den IJssel

Nadere informatie

Beleidsplan Historisch Festival Almelo

Beleidsplan Historisch Festival Almelo Beleidsplan Historisch Festival Almelo Juni 2014 1 Inhoud 1 Inleiding 2 Uitgangspunten 2.1 De Stichting 2.1 Doelstelling 3 Activiteiten 3.1 ANBI 3.2 Beheer 3.3 Samenwerking 3.4 Activiteiten 4 Organisatie

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers)

De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van (bedrag in cijfers) Exemplaar voor de schenker Periodiek schenken Overeenkomst Met deze overeenkomst legt de schenker zich vast voor een periodieke gift van minimaal vijf jaar aan MIND. Periodieke giften die zijn vastgelegd

Nadere informatie

Voorwoord 2. Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3. Gegevens Stichting Teddy. 4. Het doel. 5. Werkzaamheden. 6.

Voorwoord 2. Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3. Gegevens Stichting Teddy. 4. Het doel. 5. Werkzaamheden. 6. Inhoudsopgave: Voorwoord 2 Aanleiding voor oprichting van onze Stichting 3 Gegevens Stichting Teddy. 4 Het doel. 5 Werkzaamheden. 6 Bestuur 7 Financiële gegevens 8 ANBI 9-10 1 Voorwoord Voor u ligt het

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst

Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum. Toelichting bij het invullen van de overeenkomst Schenkingsovereenkomst met het Teylers Museum Vrienden Fonds ten behoeve van Teylers Museum U wilt een periodieke gift doen aan Teylers Museum. Alle schenkingen ten behoeve van het museum worden bijeengebracht

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) Naam van de schenker Dhr / Mevr

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) Naam van de schenker Dhr / Mevr OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1 VERKLARING GIFT 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr 1b Naam van de begunstigde Stichting Zaadgoed Postbus 127, 3700 AC ZEIST 1c Vast bedrag per

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST

PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST Exemplaar voor de schenker PERIODIEKE SCHENKINGSOVEREENKOMST 1 VERKLARING GIFT * De ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan (naam instelling) De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige

Nadere informatie

Print en vul zelf in!

Print en vul zelf in! t i k Tool Print en vul zelf in! pagina 7 t/m 10 Voor je vrienden, op je club, school of vereniging: uitnodigin g Bedankt! kom gezellig koffie drinken en steun het NKI-AVL Fonds actie.nki-avlfonds.nl/koffieschenkochtend

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke schenking

Overeenkomst Periodieke schenking Overeenkomst Periodieke schenking Exemplaar voor de schenker 1a Uw naam m/v 1b Naam van de begunstigde Wilde Ganzen 1c Vast bedrag per jaar in cijfers Vast bedrag per jaar in letters 2a Looptijd (minimaal

Nadere informatie

Jaarlijkse actie Kerk zijn we samen

Jaarlijkse actie Kerk zijn we samen PAROCHIE H. ANDREAS Jaarlijkse actie Op 20 januari start de actie Kerkbalans. Het thema is dit jaar 'geef voor je kerk'. De kerk krijgt zoals u weet geen overheidssubsidie en is dus afhankelijk van de

Nadere informatie

Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN

Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN Katja Tähjä VOORDELIG SCHENKEN voordelig schenken U kunt uw gift aan Amnesty International volledig fiscaal aftrekbaar maken. Als u uw gift door de notaris laat vastleggen in een notariële akte, mag u

Nadere informatie

Overeenkomst Periodieke gift in geld

Overeenkomst Periodieke gift in geld Overeenkomst Periodieke gift in geld 1 Verklaring gift De ondergetekende (naam schenker) Verklaart een gift te doen aan: WereldOuders De gift bestaat uit vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen van

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud)

Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) Overeenkomst periodieke schenking (op te maken in tweevoud) 1. VERKLARING SCHENKINGSOVEREENKOMST De ondergetekende (naam schenker).. verklaart een schenking te doen aan Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen

Nadere informatie

Print en vul zelf in!

Print en vul zelf in! t i k Tool Print en vul zelf in! pagina 8 t/m 11 Voor je vrienden, op je club, school of vereniging: uitnodigin g Bedankt! kom gezellig koffie drinken en steun Radboud Oncologie Fonds actie.radboudoncologiefonds.nl/koffieschenkochtend

Nadere informatie

Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar)

Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar) Overeenkomst tot periodieke schenking (minimaal 5 jaar) Exemplaar voor de schenker 1 Verklaring Schenking 1a Naam van de schenker De heer/mevrouw 1b Naam van de begunstigde Stichting Universiteitsfonds

Nadere informatie

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol.

Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014. Denk ondernemend. Denk Bol. Verenigingen en stichtingen Fiscale actualiteiten 2014 Denk ondernemend. Denk Bol. Als bestuurder zet u zich in voor uw vereniging of stichting. Daarom wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten.

Nadere informatie

nalatenschap Een manier om het leven verder te zetten

nalatenschap Een manier om het leven verder te zetten De nalatenschap Een manier om het leven verder te zetten Aan uw testament werken is niet altijd gemakkelijk. Het is echter voor ieder van u de enige manier om te garanderen dat uw wensen perfect gerespecteerd

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond. Fonds Instandhouding Predikantsplaats

Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond. Fonds Instandhouding Predikantsplaats Protestantse Gemeente Beusichem-Zoelmond Fonds Instandhouding Predikantsplaats Inleiding Net als bij veel andere kerken in Nederland, nemen ook bij ons de inkomsten langzaam af. Dat heeft op termijn gevolgen

Nadere informatie

Ik geef om VUmc... ook in de toekomst. Nalaten aan Stichting VUmc Fonds

Ik geef om VUmc... ook in de toekomst. Nalaten aan Stichting VUmc Fonds Ik geef om VUmc... ook in de toekomst Nalaten aan Stichting VUmc Fonds De receptioniste bij de balie, de verpleegkundige op de IC, de kinderarts, het personeel in de traumahelikopter allemaal geven we

Nadere informatie

Stamcellen kunnen het afbraakproces van artrose stoppen.

Stamcellen kunnen het afbraakproces van artrose stoppen. 17 e Jaargang Nummer 6 November 2018 Nieuwsbrief voor ruim 2 miljoen Nederlanders met reuma Wij werken aan een toekomst zonder reuma. Helpt u ons? Stamcellen kunnen het afbraakproces van artrose stoppen.

Nadere informatie

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Welkom Bedrijfsvriend! Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Wat fantastisch dat uw bedrijf besloten heeft zich in te zetten voor het

Nadere informatie

Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren

Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren Filantropie Advies Schenkwijzer: uw mogelijkheden om te doneren Losse/periodieke gift, fonds op naam, stichting, legaat of erfgenaam Er zijn verschillende vormen om te schenken of na te laten aan en. Zo

Nadere informatie

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank!

Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen. Hartelijk dank! Wilt u doneren? Lees dan hieronder hoe u dat kunt doen Eenmalige schenking Periodieke schenking U kunt uw gift overmaken op: IBAN: NL11 RABO 0117 5713 26 t.n.v. Stichting Peuple du Monde. Zie onderstaand

Nadere informatie

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan

Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei Beleidsplan 2018-2021 December 2017 1 Inhoud Inleiding.3 Stichting Eureka Onderwijs Gelderse Vallei....3 Activiteiten van de Stichting 4 Taken Stichting Eureka

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift

Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift Voor hetzelfde geld geeft u meer Steun uw kerk met een periodieke gift Steunt u uw plaatselijke gemeente met een kerkelijke bijdrage, bijvoorbeeld via Kerkbalans? Geeft u uw diaconie geregeld een gift?

Nadere informatie

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker

* het overlijden van de schenker * het overlijden van een ander dan de schenker OVEREENKOMST PERIODIEKE GIFT exemplaar voor de schenker 1 Verklaring periodieke gift Ondergetekende (naam schenker) verklaart een gift te doen aan Stichting Het Nationale Ballet Fonds. De gift bestaat

Nadere informatie

Alzheimer Magazine 19

Alzheimer Magazine 19 Per 1 januari 2015 worden gemeenten verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Dit heeft ingrijpende gevolgen, met name voor thuiswonende mensen met dementie en

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

Zorgen voor een wereld zonder tbc. Ook als u er straks niet meer bent

Zorgen voor een wereld zonder tbc. Ook als u er straks niet meer bent Zorgen voor een wereld zonder tbc Ook als u er straks niet meer bent Ten geleide Nadenken over ons overlijden doen we niet dagelijks. Maar erover praten wordt wel steeds gewoner. We gaan bewuster om met

Nadere informatie

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015

Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 Overeenkomst Schenking periodieke gift 2015 De ondergetekende(n), de heer/mevrouw (naam schenker), verklaart/verklaren te zijn overeengekomen dat de hierna te noemen schenker een periodieke gift doet aan

Nadere informatie

Steun voor mensen met kanker aan:

Steun voor mensen met kanker aan: vereniging voor mensen met blaas- of nierkanker Steun voor mensen met kanker aan: blaas nier nierbekken urineleider plasbuis Steun voor u De diagnose kanker komt onverwacht, roept veel vragen op en maakt

Nadere informatie

Een vriend erbij is een zorg minder!

Een vriend erbij is een zorg minder! Een vriend erbij is een zorg minder! Informatie over schenken en nalaten STICHTING Vrienden van Ypsilon Positief en creatief In mijn studententijd raakte ik betrokken bij Ypsilon. Een van mijn vrienden

Nadere informatie

Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang

Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang Als uw instelling bijdraagt aan het algemeen belang Zet uw instelling zich in voor algemeen nuttige doelen? Uw instelling heeft belastingvoordelen, als wij uw instelling aanwijzen als algemeen nut beogende

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! Iedere euro telt. Daarom vertellen we u graag hoe u met een periodieke schenking aan Stichting

Nadere informatie

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee

Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Voor hetzelfde geld, helpt u ze alle twee Alles over het voordeel van periodiek schenken Iedere euro telt! Iedere euro telt. Daarom vertellen we u graag hoe u met een periodieke schenking aan Stichting

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde

OVEREENKOMST TOT PERIODIEKE SCHENKING (LIJFRENTESCHENKING) 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr. 1b Naam van de begunstigde 1 BASISGEGEVENS 1a Naam van de schenker Dhr / Mevr 1b Naam van de begunstigde 1c Vast bedrag per jaar in euro Vast bedrag per jaar in letters 2 LOOPTIJD PERIODIEKE SCHENKING 2a Looptijd schenking (minimaal

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut

Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013. Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut Verslag van uitgeoefende activiteiten in 2013 Stichting Vrienden van het Hubrecht Instituut 1 UITNODIGING Dromen worden waarheid Conferentie 2013 Donateurs bedankt voor uw giften in 2013. 2 Hubrecht Instituut

Nadere informatie

Stichting Vrienden Kalorama

Stichting Vrienden Kalorama Stichting Vrienden Kalorama Word vriend van Kalorama! Kalorama doet er alles aan om haar bewoners de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden. Dankzij uw steun kan de Stichting Vrienden Kalorama de

Nadere informatie

Steun voor mensen met kanker aan:

Steun voor mensen met kanker aan: vereniging voor mensen met blaas- of nierkanker Steun voor mensen met kanker aan: blaas nier nierbekken urineleider plasbuis Steun voor u Steeds meer mensen worden geconfronteerd met blaas- of nierkanker.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc Beleidsplan Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc 2013 2015 Aanleiding Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Naarderheem

Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem Stichting Vrienden van Naarderheem: Nauw betrokken bij ouderen met een zorgbehoefte Het welzijn van iedereen die in Naarderheem verblijft, revalideert en wordt behandeld

Nadere informatie

Overeenkomst periodieke gift in geld

Overeenkomst periodieke gift in geld Overeenkomst periodieke gift in geld Met uw bijdrage helpt u Museum Boijmans Van Beuningen bijzondere projecten realiseren zoals een gedroomde kunstaankoop, een urgente restauratie, een fundamenteel onderzoek

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE Stichting 2climb2raise BELEIDSPLAN 2017 ALGEMEEN Als stichting zetten wij ons in om (ex) Kankerpatiënten deel te laten nemen aan de Alpe d HuZes. Onze stichting is afhankelijk van giften en sponsorgelden

Nadere informatie

PERIODIEKE SCHENKINGEN

PERIODIEKE SCHENKINGEN PERIODIEKE SCHENKINGEN Human Rights Watch staat geregistreerd als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Periodieke schenkingen aan een ANBI komen in aanmerking voor belastingvoordeel. Wanneer u met

Nadere informatie

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017

Stichting Welzijnsfonds Saffier jaarverslag 2017 Saffier jaarverslag 2017 Saffier is de koepelstichting die het beheer voert op financieel en administratief gebied voor: Vrienden van Domus Nostra Vrienden van De Lozerhof Vrienden van Nolenshaghe Vrienden

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANDREAS 2016 Mijn kerk inspireert Kortom: de Andreaskerk is een inspirerende plek!

PAROCHIE H. ANDREAS 2016 Mijn kerk inspireert Kortom: de Andreaskerk is een inspirerende plek! PAROCHIE H. ANDREAS 2016 Van 17 tot en met 31 januari wordt de jaarlijkse actie Kerkbalans gehouden. Alle kerken vragen hun leden dan om gul te geven voor de plaatselijke kerk. Ook onze parochie doet mee.

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie