2014 Cardec Algemene Presentatie Balieplus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2014 Cardec Algemene Presentatie Balieplus"

Transcriptie

1 2014 Cardec Algemene Presentatie Balieplus

2 Wie is Cardec? Cardec is een besloten vennootschap, opgericht door Mr P.J.Ph. Dietz de Loos, advocaat te Wassenaar. Van zijn advocatenpraktijk én bancaire achtergrond uit ontstond de gedachte/behoefte aan een databank en meer (financiële) diensten. Aanleiding was de constatering dat cliënten van advocaat wisselden met achterlating van onbetaalde nota's. De oplossing werd gevonden in de bancaire praktijk, immers banken hebben voor een vergelijkbaar probleem indertijd het BKR opgericht.

3 Een goede zaak voor de beroepsgroep Zowel natuurlijke als rechtspersonen registreren Ook internationale registraties

4 UNIEKE databank Pluspunten: + Preventieve en waarschuwende werking door (mogelijke) registratie + Beperking debiteurenrisico door het aan de poort toetsen + Verbetering van uw liquiditeitspositie en vermindering afschrijvingspercentages (25-30%) + Grotere kans op volledige betaling van uw diensten

5 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO De standaard voor ondernemen in de 21ste eeuw + Minder doorberekening op kosten c.q. tarieven als gevolg van non-betaling + Meer tijd voor uw core-business, hetgeen de dienstverlening ten goede komt

6 Cardec is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens Een lang, zorgvuldig traject is voorafgegaan aan de oprichting van de Cardec databank. Ook recentelijk hebben wij onze algemene én privacy voorwaarden wederom grondig laten checken. Nu door Professor mr. dr. G.J. Zwenne, partner bij Bird & Bird LLP. Prof. Zwenne is benoemd tot hoogleraar recht in de informatiemaatschappij bij de afdeling Hij houdt zich bezig met de toepassing en werking van de huidige privacywet- en regelgeving. Een kantoor kan nooit de totale invoer dubieuze debiteuren van een ander kantoor inzien.

7 Cardec is lid van de NVH Nederlandse Vereniging van Handelsinformatiebureaus De NVH is een kwaliteitskeurmerk voor de wijze waarop financiële en/of kredietwaardigheidinformatie verzameld wordt. Alle leden van de NVH hebben zich onderworpen aan de 'Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens van de Nederlandse Vereniging van Handelsinformatiebureaus'. Dit vormt een waarborg voor zorgvuldigheid, kwaliteit en naleving van de beroepsethiek. Voor klachten en geschillen is voorzien in een onafhankelijke raad.

8 Naast de UNIEKE databank hebt u door aansluiting bij Cardec ook toegang tot: Bedrijfskredietrapporten Consumententoetsingen Credit Management Factoring Financieren Incasso Verificatie Informatie Systeem Verhaalsrapporten Cardec heeft gunstige condities én prijzen voor haar Deelnemers bedongen!

9 Bedrijfskredietrapporten Neem geen onnodige risico's: vraag een kredietrapport op! In de beginfase al op de hoogte van de kredietwaardigheid van uw cliënt. Zodat u uw risico's en kansen vooraf goed kunt inschatten. U bent hierdoor in staat uw condities aan te passen. Zo beschermt u uw bedrijf tegen dubieuze c.q. niet betalende debiteuren. Met het toetsen in de Cardec Databank én een bedrijfskredietrapport opvragen, legt u de basis voor een (financieel) gezond bedrijf met een goede liquiditeitspositie. Download via onze website een voorbeeldrapport.

10 Consumententoetsingen Ken uw (nieuwe) cliënten! Met minimale input én kosten een indruk van de betalingsmoraal van uw cliënt! Consumententoetsingen helpen u om proactief uw kredietrisico's te beperken. Snel en eenvoudig inzicht in de betalingsmoraal en de kredietwaardigheid van uw (nieuwe) cliënten. Naast de Cardec Databank, helpen ook consumententoetsingen u om in te schatten in hoeverre uw (nieuwe) cliënten aan hun betalingsverplichtingen kunnen en/of zullen gaan voldoen. Het vooraf toetsen geeft u een gedegen beeld en leidt tot een grotere kans op volledige betaling van uw diensten en minder afschrijvingen.

11 Credit Management Concredis is een landelijk specialist in credit management, waarbij de mens centraal staat. Vanuit deze achtergrond ontwikkelde Concredis een producten dienstenaanbod voor ondernemingen die hun cashflow willen verbeteren en financiële risico s willen verminderen. Concredis zet haar mensen tijdelijk in als consultant of collector, werft en selecteert mensen voor de permanente invulling van credit management functies. Tevens traint en leidt Concredis de medewerkers van haar opdrachtgevers. De credit management opleidingen van Concredis zijn CEDEO erkend. Concredis is middels de Credit Management Scan in staat om snel, effectief en objectief knel- en/of verbeterpunten aan te geven op het gebied van CM. Meld u nu aan bij Cardec en profiteer van de voordelen voor Deelnemers!

12 Factoring Duurt het steeds langer voordat uw cliënten u betalen? Factoring is een vorm van debiteurenfinanciering, waarbij u het debiteurenbeheer kunt uitbesteden aan een factormaatschappij, zorgvuldig door Cardec geselecteerd. U draagt uw debiteurenportefeuille over aan de factormaatschappij. Factoring met kredietverzekering biedt u maximale flexibiliteit. Meer werkkapitaal t.o.v. traditionele vormen van bevoorschotting. Voordeel t.o.v. bancair krediet is dat er een hoger percentage van de onderliggende waarde kan worden gefinancierd (tot wel 85% van uw uitstaande debiteuren). Uw geld op tijd en dus verhoging van uw liquiditeit!

13 Financieren Laat uw cliënt online een (zakelijke) financiering aanvragen! Voordelen voor uw cliënten én voor u: Uw cliënten zijn zeker van uw dienstverlening Uw cliënten hebben een gespreide betalingsmogelijkheid U kunt al uw aandacht weer richten op uw werk voor uw cliënten Mét de zekerheid dat uw facturen door uw cliënten worden betaald Als de financiering rond is, wordt het bedrag op uw derdengeldrekening gestort. U stuurt uw factuur en na akkoord machtigt uw cliënt u om te debiteren op de derdengeldrekening. (Cardec heeft ook de Stichting Beheer Derdengelden Cardec B.V. opgericht)

14 Incasso Specialisten zorgen dat u zo snel mogelijk uw geld krijgt Goede resultaten en snelle overdracht van geïncasseerde bedragen Vaste, deskundige contactpersonen met veel werkervaring Focus op 't behoud van uw debiteur in casu uw cliënt Speciale tarieven voor Deelnemers van Cardec

15 Verificatie Informatie Systeem De echtheid en geldigheid van documenten verifiëren Identiteits-, rijbewijzen en reisdocumenten uit > 200 landen Meer dan 10 miljoen geregistreerde documenten Informatie over de unieke nummers van gestolen, vermiste of om andere redenen ongeldig verklaarde identiteits- en reisdocumenten uit binnen- en buitenland. Het voorkomen van schade door frauduleus handelen met ongeldige documenten. Het systeem checkt gegevens bij: Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) Agentschap Basisadministratie Persoonsgegevens en Reisdocumenten (BPR) Korps Landelijke Politiediensten (KLPD)

16 Verhaalsrapporten Ook in het kader onderzoek Wwft (UBO's/PEP's) Uw cliënten gefundeerd adviseren Wilt u inzicht in de mogelijkheden tot beslaglegging of overweegt u een gerechtelijk traject te starten en wilt u uw cliënten gedegen adviseren over de te nemen stappen? Cardec werkt samen met EDR Credit Services. Met behulp van de database van EDR en deskresearch door ervaren analisten, wordt onderzocht of er verhaalsmogelijkheden zijn. Kosteloos een kort vooronderzoek, waarna de offerte volgt. Cardec heeft voor u een korting van 15% op de rapporten bedongen.

17 Tarieven lidmaatschap Cardec Balieplus leden ontvangen 10% korting op de Licentie Op onze website staan de geldende tarieven vermeld. Een 1-mans kantoor is voor nog géén 1 per dag al lid van Cardec. Met meer Deelnemers per kantoor, ligt deze prijs zelfs beduidend lager. Prijs per toets 1 - afhankelijk van de grootte van de toetsenbundel. Uiteraard sturen wij u graag vrijblijvend een offerte voor deelname aan Cardec of maken een afspraak met u en komen bij u langs op uw kantoor.

18 Nog meer goede redenen om u aan te sluiten bij Cardec Eén site voor het regelen van uw financiële zaken én oplossingen Preventieve werking door (mogelijke) registratie in de Cardec databank Het aantal niet-betalende en dubieuze debiteuren neemt af Zo verbetert u op eenvoudige wijze uw liquiditeitspositie Aantrekkelijke tarieven zijn door ons voor u bij onze Partners bedongen Hulp bij het vinden van de beste (financiële) oplossingen Meer tijd voor uw core-business en dus ook meer declarabele uren

19 MELD U NU ONLINE AAN ALS DEELNEMER VAN CARDEC Of bel ons voor meer informatie (gratis) Cardec BV Postbus 453 Langstraat 58b 2240 AL Wassenaar 2242 KN Wassenaar Tel : Fax: E- mail : info@cardec.nl Website:

De kredietverzekering

De kredietverzekering Euler Hermes Nederland De kredietverzekering Met een gerust hart zaken doen. Exclusief voor klanten van de Rabobank www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren

Nadere informatie

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Werkkapitaalfinanciering ING Commercial Finance Zicht op Zaken Het vermogen om te ondernemen Succesvol ondernemen is niet het resultaat van een spontane ontbranding. Als ondernemer zet u zich dagelijks

Nadere informatie

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald

Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Incasso. Snel en effectief uw vorderingen betaald Waarom kiest u voor Graydon? Met 125 jaar ervaring in credit management hebben wij voor elk incassovraagstuk een oplossing. Uw voordeel: Realtime inzicht

Nadere informatie

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl

Euler Hermes Nederland. Corporate. Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd. www.eulerhermes.nl Euler Hermes Nederland Corporate Uw waardevolle en kwetsbare business beschermd www.eulerhermes.nl Euler Hermes is wereldmarktleider op het gebied van kredietverzekeren en corporate incasso en is onderdeel

Nadere informatie

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector.

Graydon Presentatie. Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Graydon Presentatie Brancheonderzoek financiële situatie transport & logistiek sector. Het percentage in de transportsector dat zaken doet met bedrijven en/of particulieren. De verwachte omzetgroei of

Nadere informatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie

Informatie & Inspiratie. Solveon. Geld incasseren en je klanten behouden. Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Informatie & Inspiratie Solveon Geld incasseren en je klanten behouden Maurice Sluis Hoofd Marketing, Sales en Communicatie Agenda 1. Solveon 2. Wie zijn uw klanten 3. Hoe organiseert u een goed debiteurenbeheer

Nadere informatie

ALGEMEEN De brief die niemand wil ontvangen :

ALGEMEEN De brief die niemand wil ontvangen : ALGEMEEN In de herziene Gedragscode NVI Leden 2014 zijn de algemene normen vastgelegd waaraan NVI leden moeten voldoen. Het doel van deze gedragscode is te waarborgen dat de NVI leden hun incassoactiviteiten

Nadere informatie

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder

Interpolis Kredietverzekeringen. AfnemersCheck. Hoe goed kent u uw afnemers? Interpolis. Glashelder Interpolis Kredietverzekeringen Hoe goed kent u uw afnemers? Eenvoudig inzicht in de kredietwaardigheid van uw afnemers met de Interpolis. De Interpolis geeft u direct inzicht in de kredietwaardigheid

Nadere informatie

ALGEMEEN De brief die niemand wil ontvangen :

ALGEMEEN De brief die niemand wil ontvangen : ALGEMEEN U staat voor een maatschappelijk verantwoorde incassoprocedure middels een correcte behandeling van debiteuren op basis van algemeen aanvaarde beginselen van zorgvuldigheid en deskundigheid. Onder

Nadere informatie

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen

De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen De alles-in-1-oplossing voor uw onbetaalde facturen Met DAS Zeker bent u verzekerd van betaling powered by + Zeer lage afschrijving op uw debiteuren dankzij de unieke samenwerking tussen Atradius en DAS

Nadere informatie

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO

TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO TARIEVEN INTERNATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen op debiteuren in het buitenland INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet incasseren,

Nadere informatie

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer

De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer De 11 stappen van effectief debiteurenbeheer Veel ondernemers besteden nauwelijks tot geen aandacht aan debiteurenbeheer. En dat terwijl de consequente opvolging

Nadere informatie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie

commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie commercial factors Factoring voor het MKB Voor ondernemers met ambitie : ruimte voor zakendoen Als ondernemer wilt u verder. Kansen benutten. Groeien als dat kan. Een interessante transactie niet laten

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

Uw partner in creditmanagement

Uw partner in creditmanagement Uw partner in creditmanagement In-Kas Intermediair In-Kas Intermediair is van mening dat u het geld beter In-Kas kunt hebben dan uitstaan bij uw klant dan wel debiteur. Intermediair staat voor bemiddelen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Om in aanmerking te komen voor een lening dienen Geldnemers minimaal te voldoen aan de volgende voorwaarden:

Algemene Voorwaarden Om in aanmerking te komen voor een lening dienen Geldnemers minimaal te voldoen aan de volgende voorwaarden: Algemene Voorwaarden 1.1. Deze algemene voorwaarden (de ) zijn van toepassing op het gebruik van het financieringsplatform dat via de website http://www.lenderspender.nl wordt aangeboden (het " ). 1.2.

Nadere informatie

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ]

INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] INCASSOWIJZER [ KNLTB verenigingen ] Inhoud KNLTB EN INTRUM JUSTITIA 3 NATIONALE INCASSO-OVEREENKOMST VOOR KNLTB VERENIGINGEN 4 INCASSO OP DEBITEUREN 4 DE INCASSOPROCEDURE 5 a) Minnelijke incassofase 5

Nadere informatie

Business Club DAS abonnement

Business Club DAS abonnement Business Club DAS abonnement Voorwaarden (09-2018) Inhoudsopgave 1. Business Club DAS 3 2. Looptijd van het abonnement en het verbeter- en onderhoudsprogramma 4 3. Business Club DAS kortingen 4 4. Wat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden Bouyaghjdane Law 1. Bouyaghjdane Law is een onderneming van advocaat mr. F. Bouyaghjdane, gevestigd te Rotterdam en opgericht naar Nederlands recht. Bouyaghjdane Law is ingeschreven

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO WIN NO FEE Wij hanteren het no win, no fee principe: indien wij niet

Nadere informatie

Een optimale cashflow met credit management van Vesting Finance

Een optimale cashflow met credit management van Vesting Finance Een optimale cashflow met credit management van Vesting Finance Een optimale cashflow, hoe bereikt u die? Om de continuïteit van uw organisatie te borgen en groei te realiseren heeft u werkkapitaal nodig.

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

People in control. drs Geert HJ Amijs Directeur Credit Alliance

People in control. drs Geert HJ Amijs Directeur Credit Alliance Omzet en kosten vormen de peilers onder iedere organisatie, maar de aandacht voor cashflow wordt steeds groter. Niet voor niets geldt het gezegde Cash is King. Per slot van rekening wordt geboekte omzet

Nadere informatie

Privacy Statement Nationaal Incasso Bureau

Privacy Statement Nationaal Incasso Bureau Privacy Statement Nationaal Incasso Bureau Nationaal Incasso Bureau B.V. verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement geven wij u

Nadere informatie

VERBETER UW CASHFLOW HOE FACTORING WERKT WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTUURFINANCIERING ACTIVAFINANCIERING

VERBETER UW CASHFLOW HOE FACTORING WERKT WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTUURFINANCIERING ACTIVAFINANCIERING VERBETER UW CASHFLOW HOE FACTORING WERKT WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTUURFINANCIERING ACTIVAFINANCIERING FACTORING NADER TOEGELICHT Het beheersen van de cashflow is voor elk bedrijf een voorwaarde voor

Nadere informatie

Checklist Creditmanagement

Checklist Creditmanagement Checklist Checklist Algemeen: Zorg dat u weet hoeveel klanten u heeft. Weet wat het uitstaand saldo is. Krijg inzicht in de gemiddelde betalingtermijn van uw klanten. Maak een verdeling van het klantenbestand

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Validata Group BV

Algemene Voorwaarden Validata Group BV Artikel 1 Definities: Betrokkene: Bewerker: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door Validata Group BV betrekking heeft; degene die

Nadere informatie

We hebben een oplossing of we vinden er een

We hebben een oplossing of we vinden er een We hebben een oplossing of we vinden er een Daarom heten wij Xolv Succesvol zakendoen wordt in belangrijke mate bepaald door drie factoren: een goed en bij voorkeur- onderscheidend product, de beschikbaarheid

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT VALIDATA GROUP BV

PRIVACY STATEMENT VALIDATA GROUP BV Dit Privacy Statement geeft u, als betrokkene, informatie over waarom en op welke wijze Validata Group BV ( Validata ) omgaat met uw persoonsgegevens. Het is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV

Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Artikel 1 Definities: Algemene Voorwaarden Curriculum Vitae Zeker BV Betrokkene: persoon in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) op wie de verwerking van persoonsgegevens door CV-OK betrekking

Nadere informatie

Productinformatie wehkamp.nl balansrekening

Productinformatie wehkamp.nl balansrekening Productinformatie wehkamp.nl balansrekening Inhoudsopgave WIE ZIJN WIJ? 4 CONTACTGEGEVENS 4 WAAROM DEZE INFORMATIE? 4 KENMERKEN VAN DE WEHKAMP.NL 6 BALANSREKENING Doorlopend krediet Bepaal uw eigen kredietlimiet

Nadere informatie

DEBTOR BUSINESS Outsourcing Consultancy Factoring

DEBTOR BUSINESS Outsourcing Consultancy Factoring DEBTOR BUSINESS Outsourcing Consultancy Factoring BROCHURE Debtor Business Outsourcing Inzicht en inzet, op de juiste plaats en tijd Diensten Werkt uw Credit Management op de best mogelijke manier? Is

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening

Dienstenwijzer. Alles over onze financiële dienstverlening Dienstenwijzer Alles over onze financiële dienstverlening 1 Dienstenwijzer Wie zijn wij: Huiskamer Hypotheken is een onafhankelijk landelijk werkend financiële dienstverlener, gespecialiseerd in hypotheken,

Nadere informatie

Consumenten informatie

Consumenten informatie Consumenten informatie Waarom ontvangt u deze informatie? U heeft een betaalachterstand bij een opdrachtgever van Lindorff. De vordering is in behandeling bij Lindorff B.V. In deze brochure leggen wij

Nadere informatie

ONTWIKKELINGEN TRANSPORT SECTOR

ONTWIKKELINGEN TRANSPORT SECTOR B R A N C H E O N D E R Z O E K 2 0 1 8 ONTWIKKELINGEN TRANSPORT SECTOR C O N T A C T Koninginnegracht 14c, 2514 AA Den Haag + 070 762 0330 S P E C I A L I S T mr. J.J.F.M. Konings Branche Manager Transport

Nadere informatie

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g

Dienstenwijzer. All e s ov e r on z e. f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Dienstenwijzer All e s ov e r on z e f i n a n c i ë l e di e n s t v e r l e n i n g Wie zijn wij: Financiële Meesters is een onafhankelijk landelijk werkende financiële dienstverlener, gespecialiseerd

Nadere informatie

TRAINING Risk Management

TRAINING Risk Management TRAINING Risk Management www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING RISK MANAGEMENT In deze ééndaagse groepstraining Risk Management of Risico- management

Nadere informatie

INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB

INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB Wanneer moet ik een ingebrekestelling sturen? Hoe verloopt een incassotraject? INCASSODIENSTEN VOOR CONSUMENTEN EN MKB Wat moet ik aanleveren om een incasso traject te starten? Wat zijn de kosten van een

Nadere informatie

OPLEIDING. Debiteurenbeheerder. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

OPLEIDING. Debiteurenbeheerder. www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING Debiteurenbeheerder www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management OPLEIDING DEBITEURENBEHEERDER Een modulaire opleiding die uitstekend geschikt is voor

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen

Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie. Bepaal eenvoudig met wie en onder welke voorwaarden u zaken wilt doen Bedrijfsinformatie U wilt verantwoord zakendoen en komt dagelijks in contact met prospects, klanten en leveranciers.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument:

Dienstverleningsdocument: Dienstverleningsdocument: Algemene informatie Het Bespaarhuis is een financiële dienstverlener met een breed aanbod van diensten en producten. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de verzekeringsbemiddeling.

Nadere informatie

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken

Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance. Zicht op Zaken Overname debiteurenrisico ING Commercial Finance Zicht op Zaken Omzet is pas echt omzet als de factuur is betaald. Daarom vraagt u kredietlimieten aan voor klanten met wie u zaken doet en voor potentiële

Nadere informatie

De Kluijver Actief voor uw zaak

De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver Actief voor uw zaak De Kluijver. Actief voor uw zaak Actie ondernemen op een factuur die te lang uitstaat? Dan wordt het tijd voor De Kluijver. De Kluijver in Alphen aan den Rijn is al vele

Nadere informatie

TARIEVEN NATIONALE INCASSO

TARIEVEN NATIONALE INCASSO TARIEVEN NATIONALE INCASSO Tarieven bij vorderingen van Nederlandse crediteur op Nederlandse debiteur INCASSO ADVOCATEN 1 VERDER DAN NO CURE NO PAY Wij hanteren een no cure, no pay variant: indien wij

Nadere informatie

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven.

Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Graydon Brancheonderzoek 2015 Brancheonderzoek 2015. Stand van zaken onder exporterende bedrijven. Voorwoord Nederland is een echt exportland. Op de wereldranglijst van exporterende landen staat Nederland

Nadere informatie

Zorgeloos zaken doen. EOS Nederland B.V. With head and heart in finance

Zorgeloos zaken doen. EOS Nederland B.V. With head and heart in finance Zorgeloos zaken doen EOS Nederland B.V. With head and heart in finance Succes is teamwork. En het resultaat van consequentie en sympathie EOS Nederland vindt voor u de oplossing Uw debiteuren zijn uw klanten,

Nadere informatie

SFZ Dienstverleningsdocument

SFZ Dienstverleningsdocument SFZ Dienstverleningsdocument Duidelijkheid over de dienstverlening SFZ, vindt het belangrijk dat u goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Deze dienstenwijzer richt zich met name op

Nadere informatie

Lendico Geld heeft geen bank nodig.

Lendico Geld heeft geen bank nodig. Lendico Geld heeft geen bank nodig. Lendico, de internationale online kredietmarktplaats voor ondernemers en particulieren Wereldwijd kredietnemers en investeerders aan elkaar verbinden Banking is essential,

Nadere informatie

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy Statement Collactive B.V. Collactive B.V. verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement geven wij je antwoord op de belangrijkste

Nadere informatie

Doe veilig zaken het is gedekt!

Doe veilig zaken het is gedekt! Doe veilig zaken het is gedekt! Vooruitgang brengt altijd risico s met zich mee Frederick B. Wilcox Waar ligt u s nachts wakker van? Zorgen over niet betaald worden? Geen bankkrediet verkrijgen? Cashflow

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl

TRAINING Balanslezen. Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit. www.inputsupport.nl TRAINING Balanslezen Activa Passiva Liquiditeit Solvabiliteit Rentabiliteit www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus 1102 2288 GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk T (070) 30 70 333 W www.kemperassurantie.nl E info@kemperassurantie.nl TOELICHTING OP DIENSTVERLENINGSDOCUMENT en DIENSTENWIJZER

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER PAPYRUS ASSURANTIËN

DIENSTENWIJZER PAPYRUS ASSURANTIËN DIENSTENWIJZER PAPYRUS ASSURANTIËN INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Op alle diensten die door Papyrus Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden

Nadere informatie

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT

Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Wij zijn Rechtelijk Incasso Bureau DE PARTNER DIE U ONTZORGT Ons personeel is ervaren in het effectief behandelen van incasso-dossiers en werken vanuit een klantgerichte benadering. Wij achten het van

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Branche onderzoek 2015. Credit management beleid en Wwft naleving van accountancy- en administratiekantoren.

Branche onderzoek 2015. Credit management beleid en Wwft naleving van accountancy- en administratiekantoren. Branche onderzoek 2015. Credit management beleid en Wwft naleving van accountancy- en administratiekantoren. Voorwoord De accountancy- en administratie sector is aan verandering onderhevig en wordt gedwongen

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Bent u op zoek naar een geschikte lening van DEFAM of wilt u een lening aanvragen? Maak dan een

Nadere informatie

VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht.

VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht. VDL Hypotheken B.V., Kerkbuurt 52 te Sliedrecht. Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft inzicht in wie wij zijn, wat wij doen en wat u van ons kunt verwachten. Het geeft daarnaast informatie over

Nadere informatie

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel

Dé flexibele diensten voor elke ondernemer. Huisvesting Backoffice Commercieel Dé flexibele diensten voor elke ondernemer Huisvesting Backoffice Commercieel Juridisch Administratief Flexibel werken op unieke locaties in heel Nederland Wilt u als ondernemer een professionele uitstraling

Nadere informatie

Aard van onze dienstverlening Binnen het kader van onze vergunning kunnen wij u op de volgende manieren van dienst zijn:

Aard van onze dienstverlening Binnen het kader van onze vergunning kunnen wij u op de volgende manieren van dienst zijn: Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder dan de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl

Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Algemene Voorwaarden Bijlesje.nl Per 1 september 2013 Artikel 1 Toepassingsgebied 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Bijlesje.nl, hierna

Nadere informatie

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika

TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika TRAINING Incasso Noord & Zuid Amerika www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INCASSO NOORD & ZUID AMERIKA De training Incasso Noord & Zuid Amerikais

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Gedragscode Stichting BrowseSafe Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Voorwoord Deze Gedragscode behorend bij het BrowseSafe Keurmerk is tot stand

Nadere informatie

Privacyverklaring. Gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld je naam en adres maar ook financiële gegevens.

Privacyverklaring. Gegevens die direct of indirect iets over je zeggen. Bijvoorbeeld je naam en adres maar ook financiële gegevens. Privacyverklaring Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Debiteuren365.nl B.V. gevestigd in Hoorn aan de Geldelozeweg 33, 1625 NW. 1. Begripsbepaling

Nadere informatie

Dienstenwijzer.

Dienstenwijzer. Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Dienstenwijzer & Dienstverleningsdocument Geachte cliënt, Spée & Van der Maden Verzekering B.V heeft een dienstverleningsdocument opgesteld ter bevordering van een juiste voorlichting aan cliënten omtrent

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Let op! De informatie in deze brochure is niet toegesneden op uw persoonlijke situatie. Laat u goed informeren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Introductie. 2. Gebruik maken van het Platform. 3. Lenen

Algemene Voorwaarden. 1. Introductie. 2. Gebruik maken van het Platform. 3. Lenen Algemene Voorwaarden 1. Introductie 1.1. Deze algemene voorwaarden (de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op het gebruik door gebruikers (de Gebruikers ) van het financieringsplatform dat via de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso

Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Algemene voorwaarden Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso Artikel 1. Toepassingsgebied: A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aan Kroep Gerechtsdeurwaarder en Incasso verstrekte opdrachten

Nadere informatie

Bespaar tijd en geld

Bespaar tijd en geld Bespaar tijd en geld Brengt financiële mogelijkheden en risico s in kaart Da Vinci Finance voor financiering en financiële vraagstukken. Het is bijna onmogelijk om op alle gebieden de actuele kennis bij

Nadere informatie

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer

TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer TRAINING Internationaal Debiteurenbeheer www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING INTERNATIONAAL DEBITEURENBEHEER De training Internationaal Debiteurenbeheer

Nadere informatie

Wie zijn wij? Onze diensten

Wie zijn wij? Onze diensten DIENSTENWIJZER HEEMSTAETE Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij wederzijds

Nadere informatie

Meijer Assurantiën DIENSTENWIJZER

Meijer Assurantiën DIENSTENWIJZER DIENSTENWIJZER Op alle diensten die door worden geleverd zijn Algemene voorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst op de site van www.meijer-assurantien.nl en worden op verzoek

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV

Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV Dienstverleningsdocument (DVD) Bloemendal Assurantiën BV 2013 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT BLOEMENDAL ASSURANTIËN (DVD) U bent zich momenteel aan het oriënteren op de markt voor financiële dienstverlening.

Nadere informatie

Boozt24. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat.

Boozt24. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat wij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemen wij dat. Boozt24 Als ondernemers geloven wij dat het financieringspotentieel van een bedrijf bepaald moet worden door haar gezondheid van vandaag en haar potentieel van morgen. Daarom verstrekt Boozt24 een faciliteit

Nadere informatie

Wat doet BKR voor mij?

Wat doet BKR voor mij? Wat doet BKR voor mij? bkr.nl Vrijwel iedereen die een krediet heeft, is bekend bij BKR. Is dat erg? Integendeel. Een registratie bij BKR heeft voornamelijk voordelen. Wij leggen u graag uit wat BKR voor

Nadere informatie

Reverse factoring is Win-Win en Win.

Reverse factoring is Win-Win en Win. Graydon epaper Reverse factoring is Win-Win en Win. Hoe optimaliseert u uw werkkapitaal anno 2014? 2 Wat leert u in deze epaper? Als klant wilt u het betalen van uw facturen zo lang mogelijk uitstellen,

Nadere informatie

Privacy STATEMENT. Privacy STATEMENT

Privacy STATEMENT. Privacy STATEMENT Privacy Privacy PRIVACY Vista Hypotheken verder Vista, verwerkt als onderdeel van de Rabobank Groep -persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. In dit privacy statement

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V.

Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V. Algemene Voorwaarden van toepassing op diensten door NewFunding B.V. Versie 3.2 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: deze voorwaarden zoals op de Website gepubliceerd en bij de Kamer van Koophandel zijn

Nadere informatie

Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV

Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV Dienstenwijzer Bloemendal Assurantiën BV 2014 DIENSTENWIJZER BLOEMENDAL ASSURANTIËN (DVD) U bent zich momenteel aan het oriënteren op de markt voor financiële dienstverlening. Om inzicht te krijgen in

Nadere informatie

Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk

Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk Dienstenwijzer Roggeveen assurantie-adviespraktijk Inleiding: Wij vinden het belangrijk, dat u een goed inzicht heeft in de dienstverlening die wij u bieden. Om u een helder beeld te geven van wat u van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer )

Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer ) Algemene voorwaarden Cardec Incasso B.V. ( KvK-nummer 65322487) 1.Toepassing: 1.1 De algemene voorwaarden van Cardec Incasso B.V., gevestigd en kantoorhoudende te Wassenaar aan de Langstraat 58b, zijn

Nadere informatie

TRAINING Balanslezen. Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management

TRAINING Balanslezen.  Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING Balanslezen www.inputsupport.nl Training & Opleiding, Consultancy, Coaching en Interim Management TRAINING BALANSLEZEN Een ééndaagse training die bestemd is voor bijna iedere medewerker binnen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze.

Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Dienstenwijzer Geachte cliënt, Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Als u besluit van onze dienstverlening gebruik te maken, weet u waar u aan toe bent en wat wij

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF

DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure leest u daar

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit DEFAM. Specialist in verantwoord lenen. Let op! De informatie in deze brochure is niet toegesneden op uw persoonlijke situatie. Laat u goed informeren

Nadere informatie

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit

Zodat u kunt leven zoals u wilt. uw lening onze specialiteit Zodat u kunt leven zoals u wilt uw lening onze specialiteit Inhoud 4 Welkom 5 Onze leningen Persoonlijke Lening Huiseigenaar Persoonlijk Lening Doorlopend Krediet Flex&Zeker Huiseigenaar Doorlopend Krediet

Nadere informatie

Koetsier Financiële Diensten

Koetsier Financiële Diensten Koetsier Financiële Diensten DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Op alle diensten die door Koetsier Financiële Diensten worden geleverd zijn Algemene voorwaarden Koetsier Financiële diensten van

Nadere informatie

Deze Privacyverklaring maakt onderdeel uit van onze Algemene Voorwaarden welke u eveneens op deze site aantreft.

Deze Privacyverklaring maakt onderdeel uit van onze Algemene Voorwaarden welke u eveneens op deze site aantreft. Privacyverklaring Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in deze Privacyverklaring. Wij verwerken persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming

Nadere informatie

Toch incasseren op lastige vorderingen en fraudezaken?

Toch incasseren op lastige vorderingen en fraudezaken? Toch incasseren op lastige vorderingen en fraudezaken? Toch incasseren op lastige vorderingen en fraudezaken? Iedere organisatie heeft er helaas mee te maken, fraudegevallen en lastige dossiers die naar

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor

Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor Dienstverleningsdocument HAVES Assurantie- & Financieringskantoor Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving

Nadere informatie

Model Bureau DFO DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF

Model Bureau DFO DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF DIENSTENWIJZER INCLUSIEF PRIVACY PARAGRAAF Op alle diensten die door Bureau DFO worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Gooi en Eemland.

Nadere informatie

Jouw persoonlijke financiering intake rapport

Jouw persoonlijke financiering intake rapport Jouw persoonlijke financiering intake rapport Jouw persoonlijke financiering intake rapport Gefeliciteerd! Je hebt de eerste stap gezet in The Funding Network van Symbid; de snelste en meest efficiënte

Nadere informatie

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat.

Om deze algemene voorwaarden zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn hieronder de belangrijkste punten samengevat. Karen Poot Parkweg 53 7602JE Almelo M 06-248 22 962 E info@aansluitenbijcommunicatie.nl I www.aansluitenbijcommunicatie.nl KvK 56063040 Bank NL 45 SNSB 0898474361 BTW NL 127054819.B01 Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Dienstenwijzer Wet Financieel Toezicht. Axi-Plan Adviesgroep BV (versie 05/2018)

Dienstenwijzer Wet Financieel Toezicht. Axi-Plan Adviesgroep BV (versie 05/2018) Dienstenwijzer Wet Financieel Toezicht Axi-Plan Adviesgroep BV (versie 05/2018) 1 Informatie over onze dienstverlening Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende

Nadere informatie