De complete oplossing voor de grafische industrie Powered by Microsoft Dynamics NAV.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De complete oplossing voor de grafische industrie Powered by Microsoft Dynamics NAV."

Transcriptie

1 De complete oplossing voor de grafische industrie Powered by Microsoft Dynamics NAV.

2 grafische PrintVis: industrie. De veelzijdige, ERP/MIS voor grafische productie. Gebouwd op, en gecertificeerd voor, Microsoft Dynamics NAV regelt PrintVis alle taken en processen voor verkoop, ordermanagement, inkoop, pre-press, drukkerij, afwerking, kwaliteit, logistiek en financieel. PrintVis is een kosteneffectieve, flexibele en modulaire oplossing die uitzonderlijk schaalbaar is, waardoor het mee kan groeien met uw bedrijf. PrintVis kent meerdere soorten gebruikers en implementatieopties die op uw bedrijf en budget kunnen worden afgestemd. PrintVis ondersteunt u om in uw bedrijf kosten te besparen, waarde te creëren en continue te innoveren met enorme functionaliteiten die Microsoft Dynamics NAV te bieden heeft. Met PrintVis handelt u iedere fase van de bedrijfsprocessen gemakkelijk af - van offerteaanvraag tot en met de levering, facturatie en analyse. Het bevat een robuust, wereldwijd bewezen, volledig geïntegreerd financieel totaalpakket. PrintVis is compleet JDF gecertificeerd en integreert met alle JDF-geschikte en compatible producten en systemen.

3 PrintVis kenmerken Calculatie en Offerte De flexibele opzet heeft het mogelijk gemaakt om een bedrijfsbreed systeem te bouwen dat het voor diverse gebruikers erg gemakkelijk maakt om orders te calculeren met behulp van een aantal bouwstenen. Of nog gemakkelijker met sjablonen. Offerteaanvragen in verschillende varianten worden eenvoudig met een paar klikken gemaakt. De calculaties in PrintVis geven alle kerngetallen die u nodig heeft een compleet overzicht van alle economische aspecten van een order, zoals directe en variabele kosten, overhead, toegevoegde waarde en uiteindelijke verkoopprijs. Dit maakt het mogelijk om creatief om te springen met offertes die u aanbiedt in een concurrerende markt. Orderverwerking en Management Het projectbeheer in PrintVis geeft een volledig overzicht van orders met informatie zoals deadlines, levertijden en klantdetails. Hiermee bestuurt u de klantgebaseerde workflow van uw bedrijf. Voorraadbeheer Betrouwbare voorraadprognoses houden uw voorraden op optimaal niveau en besparen u daarmee kapitaal. Aanvullende voorraadmanagement functionaliteit leidt tot efficiëntieverbetering in grondstofgebruik, tot verminderen van inschiet en zorgt voor goed gebruik van aanwezige voorraad. Customer Relationship Management Gebruik CRM voor doelgerichte marketing campagnes en geef meerwaarde aan uw relatie. Beschik over zinvolle contextuele klantgegevens en ontvang signaleringen voor klantgerelateerde activiteiten (te ontvangen bestanden, nabellen van offertes, etc). Planning Geautomatiseerde planning optimaliseert uw mensen, machines en middelen om de winst te verhogen en kosten te verlagen en geeft volledig inzicht op de werkvloer met het digitale Gantt planbord. Met planfunctionaliteit stelt u data en tijden van de projecten vast. Werkvloer Management Gebruik digitale orderinstructies om opdrachten van de planning naar productie over te dragen. Iedere keer als een opdracht wordt geproduceerd wordt alle informatie geregistreerd en opgeslagen in een database waar het beschikbaar blijft voor u en de drukkerij voor eenvoudige communicatie en statuswijzigingen. Met de digitale orderinstructie wordt alle orderinformatie real-time opgeslagen zodat betrokkenen beschikken over relevante informatie waar en wanneer ze die nodig hebben. Nacalculatie PrintVis geeft u het volledige inzicht en verloop van iedere order, waarbij de (verkoop)voorcalculatie met het werkelijk verbruik vergeleken kan worden. Profiteer steeds weer van de informatie in het systeem, zodat u iedere keer efficiënter kan reageren met meer kennis over kosten en andere invloedsfactoren. U beschikt over een volledig overzicht van ieder project om te beoordelen of uw calculaties overeenkomen met de werkelijkheid. Inkoop en Facturatie Maak met de inkoopwizard eenvoudig inkooporders die geprint of g d kunnen worden. Zo ook facturen, zo complex en gedetailleerd als u wenst, met functionaliteit om de lay-out aan te passen binnen NAV.

4 PrintVis kenmerken (vervolg) Financieel Management Doe Meer en Weet Meer - Kijk verder dan klantsaldi: Zoom snel in op details en filter eenvoudig irrelevante informatie uit. Werk in een programma dat gemakkelijk is in gebruik omdat de gebruikersinterface intuïtief is en vanwege de consistentie gemakkelijk te onthouden. Gebruik de cijfers uit het grootboek om uw bedrijf te runnen met een reeks van voorgedefinieerde rapporten, of uw eigen bedrijfsspecifieke rapporten. Business Analytics stelt u in staat om inzicht te krijgen in kortingen, betalingsvoorwaarden, en nog veel meer. Creëer eenvoudig uw rapporten om de financiële gezondheid van uw bedrijf te monitoren en solide businessplanning op te stellen. Analyse en Rapportage Analyseer met een variatie van criteria, zoals winst, kostendragers, afdelingen, regio s, productgroepen of welke andere rapportage-eenheid dan ook. Gebruik een reeks van voor gedefinieerde rapporten, of uw eigen bedrijfsspecifieke rapporten. Presenteer de resultaten op internet of distribueer via , zodat managers en medewerkers, netwerkpartners en investeerders geïnformeerd blijven over de activiteiten van uw bedrijf. Microsoft Dynamics CRM en O365 Integratie Maak uw business intelligence arsenaal compleet met de bekende gebruiks-ervaring van Microsoft Office en Dynamics CRM. Met toegang tot het enorme Microsoft Partner ecosysteem, ontdekt u een wereld van speciale addons voor vrijwel elke behoefte, van transport- en magazijnintegratie tot talenpakketten, standaard HRM- en salarissystemen en bijna alles wat u zich kunt voorstellen. Groei efficient Onderneem overal Sluit aan met klanten Stel uw bedrijf veilig JDF Integratie (CIP4) JDF is ontwikkeld om informatie uitwisseling tussen diverse applicaties en systemen te stroomlijnen. JDF is bedoeld om de hele industrie, inclusief mediaproductie, ontwerp, print, verpakking, fulfilment, ondemand en e-commerce bedrijven met eigen workflow oplossingen te laten werken. JDF integreert naadloos met diverse systemen van verschillende leveranciers om zo een workflow oplossing te creëren. Met meer dan tien jaar lidmaatschap van de CIP4 organisatie zijn we erg betrokken bij de constante ontwikkeling van JDF enabled MIS integratie modules voor ons PrintVis systeem. Web Integratie Web-2-Print oplossingen geven klanten de mogelijkheid om samen te werken met uw bedrijf en real time zaken te doen. De web-integratie van PrintVis geeft u zelfs de mogelijkheid van een gepersonaliseerde webapplicatie voor iedere klant. Verschillend ontwerp maar met gebruik van dezelfde kern.

5 Embedded t.o.v. add-on. Wat is het verschil? PrintVis is helemaal geïntegreerd met Microsoft Dynamics NAV Het is geen apart systeem. Een add-on (soms plug-in genoemd) is een extern stuk software dat is ontworpen om samen te werken met een programma en aanvullende functionaliteit toe te voegen. Onze software is gebouwd om in Microsoft Dynamics NAV te werken, zodat deze over de aanvullende printspecifieke functionaliteiten en eigenschappen beschikt die standaard niet in NAV aanwezig zijn, terwijl standaard NAV de andere taken tegelijkertijd uitvoert. Zo krijgt u een robuust-en-toch-flexibel management informatie systeem dat u controle geeft over ieder proces van calculatie tot order planning en magazijn management (uw papier, uw inkt, uw platen, uw stansvormen) tot en met facturatie, verzending en nacalculatie. Wij focussen op de unieke behoeftes in grafische industrie en laten de standaard ERP functies afhandelen door Microsoft. Bottom line: U kunt Microsoft Dynamics NAV aanschaffen zonder PrintVis, maar u kunt PrintVis niet aanschaffen zonder Microsoft Dynamics NAV. Dynamics NAV is één van onze sterke punten en is het onderscheidend vermogen ten opzichte van de andere MIS producten. De meeste MIS producten zijn gebaseerd op basale print-gerelateerde functionaliteit maar laten u stoeien met integratie van uw overige vitale bedrijfswensen financieel, uw magazijn, uw logistieke proces vaak dwingt het u te werken met meerdere systemen, los van elkaar of om hiervoor add-on systemen te gebruiken. PrintVis biedt alles wat u wilt in één geheel systeem. We streven naar constante ontwikkeling in onze samenwerking met Microsoft om onze upgrades op elkaar af te stemmen (deze inspanning is naar tevredenheid gewaarborgd in een betrouwbare jaarlijkse update in plaats van meerdere kleine updates door het jaar heen). Natuurlijk betekent dit ook dat wanneer u kiest voor PrintVis voor uw onderneming, u ook werkt met de grootste, en meest bekende en vertrouwde producent van software in de wereld. Microsoft. Al sinds lange tijd is PrintVis een Gold-certified Microsoft Partner en PrintVis kan u vertrouwen geven in uw toekomst, door een platform te bieden dat door zijn flexibiliteit in staat is om mee te schakelen met uw veranderende omstandigheden, maar het is ook een solide organisatie die blijft. Tegemoetkomend aan Microsoft s ambitieuze groeidoelstellingen, zet PrintVis de MIS/ERP standaard voor de internationale grafische industrie.

6 De juiste partner. De juiste oplossing. PRINTVIS: THE COMPLETE SOLUTION FOR THE GRAPHICS INDUSTRY Het PrintVis partnermodel is uniek Indien mogelijk, wordt PrintVis lokaal geïnstalleerd, door een samenwerking van gecertificeerde Microsoft Partners in uw regio met hooggekwalificeerde PrintVis implementatie Partners. Door samen te werken met het Microsoft Partner Network kunnen onze verkoop- en implementatiepartners waarborgen dat uw installatie voldoet aan onze bewezen methodieken en hoge eisen, en dat u altijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft. U werkt met specialisten die hoog gekwalificeerd zijn om met uw lokale accountant- en belastingadviseur samen te werken op het gebied van de wet- en regelgeving van uw land. Lokale partners zijn bijvoorbeeld op de hoogte van functionaliteit voor facturatie, boekhouding, bankbetaling, lokale belastingstructuur en andere complexe fiscale onderwerpen die per land kunnen verschillen. PrintVis is de uitbreiding van de functionaliteit van Microsoft Dynamics NAV om aan unieke behoeften van de grafische industrie te voldoen. Bij PrintVis geloven we dat de beste software en technologie niets waard is zonder de juiste personen om deze toe te passen; de echte waarde van de software wordt zichtbaar als deze in staat is om snel veranderingen door te kunnen voeren, waarbij de bedrijfsvoering minimaal gestoord wordt. Verbeter uw succes door een systeem te implementeren met vooruitstrevende mogelijkheden op het gebied van financiën, calculatie, business intelligence, productie en werkvloer aansturing gebouwd op Microsoft Dynamics NAV en geleverd door PrintVis of een van onze gecertificeerde partners.

7 Controle over uw onderneming met een software oplossing speciaal ontwikkeld voor uw industrie. Anders dan andere productie bedrijven die zowel gestandaardiseerde als maatwerkproducten leveren, maken grafische bedrijven altijd unieke producten. Als diverse bedrijfssoftwaresystemen en productiemiddelen moeten samenwerken kan het moeilijk zijn om deze hoogwaardige, gespecialiseerde en steeds veranderende projecten te volgen en te managen. Om dit te doen moet u niet alleen de dagelijkse bewerkingen van de drukpers zo efficiënt en winstgevend mogelijk aansturen, maar u moet ook uw productie zodanig managen dat deze gebaseerd is op unieke producten. Voor drukkerijen zijn vijf hoofdoelen vaak moeilijk te bereiken: o Voldoen aan de klantwens om snel, goede offertes te leveren voor een breed scala aan drukwerk producten o Integreren van verschillende systemen om productiviteit te verbeteren en gegevensuitwisseling te vereenvoudigen o Aanpassen van bedrijfssystemen om aan de veranderende behoeften van uw onderneming te voldoen o Beheren van een flexibele en inzichtelijke planning o Controle over documenten waarbij toegankelijkheid voor alle specialisten gewaarborgd blijft Geïmplementeerd door PrintVis of een van onze partners. Microsoft Dynamics NAV bedrijfssoftware met de PrintVis oplossing kan helpen om deze doelstellingen te bereiken en om winstgevende omzetgroei te realiseren. Microsoft Dynamics NAV is een kosteneffectieve, flexibele en modulaire bedrijfsoplossing die met uw bedrijf meegroeit en laat u alle bedrijfsactiviteiten in uw organisatie efficiënt organiseren en aan elkaar verbinden. PrintVis, gebouwd met dezelfde middelen die ook Microsoft gebruikt om Microsoft Dynamics NAV te ontwikkelen, biedt een effectieve manier om grafische ondernemingen aan te sturen, op basis van de specifieke behoeften van onze industrie. PrintVis vervangt vele losse systemen binnen een drukkerij. De geïntegreerde oplossing van PrintVis en Microsoft Dynamics NAV geeft u grip op uw bedrijf. U kunt de vele maatwerkproducten die u produceert efficiënt beheren, een hoogproductieve operatie realiseren en snel specifieke offertes maken voor uw klanten. PrintVis is volledig uitgerust voor Job Definition Format (JDF) en integreert met alle JDF-geschikte en aansluitbare producten en systemen.

8 Maak succes PRINTVIS: compleet THE COMPLETE SOLUTION met FOR Business THE GRAPHICS INDUSTRY Intelligence Maak succes compleet met business intelligence. Microsoft Dynamics NAV biedt een schat aan business intelligence en analyse mogelijkheden welke u en uw mensen helpen uw bedrijfsprestaties beter te begrijpen en aan te sturen. Microsoft Dynamics NAV heeft een bekende user interface en integreert met andere technologie in uw organisatie, het verhoogt de waarde van uw investeringen in technologie en ervaring. Als u de geïntegreerde Microsoft Dynamics NAV en PrintVis oplossing gebruikt, worden schijnbaar ongrijpbare problemen beheersbaar. Hierdoor kan u zich focussen op de richting waarin u het bedrijf wil laten groeien. U heeft volledige controle en inzicht over de gehele productiecyclus zelfs als u niet kunt terugvallen op een stuklijst of wanneer u speciale expertise nodig hebt in bijna ieder project. Doordat informatie direct beschikbaar is wanneer deze nodig is, kunt u kritische succesfactoren verbeteren, tijd besparen en productiviteit verhogen. Overweeg de volgende scenarios: Met PrintVis is betrouwbare en accurate facturatie eenvoudig. Facturatie is volledig geïntegreerd met de voor- en nacalculatie in uw systeem. U kunt specifieke facturen aanpassen zodat alleen relevante informatie zichtbaar is voor uw bedrijf en klanten. De krachtige kostenanalyse in PrintVis maken het mogelijk om de meest kosteneffectieve productiewijze van een order te kiezen. PrintVis genereert informatie over kosten, totale kosten, overhead, meerprijzen en verkoopprijzen waardoor u concurrerend blijft door unieke, klant specifieke offertes te maken. De calculatiemogelijkheden in PrintVis en Microsoft Dynamics NAV zorgen ervoor dat u onderdelen van projecten kunt combineren om automatisch accurate offertes te maken en foutieve prijzen in uw bedrijf vermijdt. Statistische Analyses: Gedetailleerde overzichten van projecten en de volledige nacalculatie van alle onderdelen zorgen voor relevante en tijdige analyses. PrintVis kent meer dan 20 manieren om statistische analyses te produceren en het biedt de mogelijkheid om uw eigen analyses te maken inclusief dwarsverbanden.

9 Één complete en flexibele oplossing voor de grafische industrie. Software naar behoefte Dankzij de groei van digitalisering en de opkomst van de vele cloud hosting opties, biedt PrintVis de flexibiliteit om te starten met de functionaliteit die u nu nodig heeft en vervolgens uit te breiden wanneer hier behoefte aan is. Het maakt niet uit of uw bedrijf groot of klein is, met meer dan 100 werknemers of minder dan 10. Aanschaf van ERP is niet meer een exclusief concept. Afhankelijk van uw bedrijf, kan een gehost- of licentieabonnement de perfecte keuze zijn om u te verlossen van ICT werkzaamheden en de focus op de werkelijke business te houden. Maar niets weerhoudt u er van om de software op uw eigen server te installeren. Belangrijk is dat PrintVis u keuze geeft. De installatie en inzet van PrintVis zal van klant tot klant verschillen, afhankelijk van vele factoren van uw onderneming, maar u kunt op ons vertrouwen bij de beoordeling van uw behoeften. Lange termijn Vanuit onze ervaring kunnen we u adviseren welke optie het beste bij uw bedrijf past, niet alleen qua budget nu, maar ook voor wat betreft de lange termijn. PrintVis is een standaard systeem. Natuurlijk maken we ook aanpassingen en speciale inrichting, maar we starten met een stevige basis om uw tijd en geld te besparen, omdat we de grafische branche kennen. Hoewel er vele unieke eisen zijn in iedere bedrijfstak, is er ook veel standaard. "Zolang onze industrie continue blijft ontwikkelen en zich aanpast aan de nieuwe werkelijkheid van het digitale tijdperk, moet onze software infrastructuur voor de drukkerij flexibel zijn en zich aanpassen aan onze business. Vervanging van een MIS is lastig en verstorend voor een bedrijf, niemand wil zo n project vaker doen dan absoluut noodzakelijk is. PrintVis biedt een flexibele oplossing met een flexibel businessmodel dat afgestemd is op uw huidige gebruik van het product op uw huidige investeringsniveau. " -- Jennifer Matt, WhatTheyThink.com

10 PrintVis: Technologie leverancier met verstand van de grafische industrie. Na meer dan 250 implementatieprojecten in de Grafische industrie wereldwijd, gelooft PrintVis heilig dat het de mensen en methoden zijn die een project tot een succes maken. PrintVis is opgericht als NovaVision Software A/S in 1997, met de missie om een MIS/ERP oplossing van wereldklasse voor de grafische industrie te bouwen. Bijna twintig jaar later hebben we meer dan 250 klanten draaien op PrintVis, en meer dan 30 partners op 4 continenten om u te voorzien van service. Als u gebruik maakt van PrintVis of een van onze vele partners als uw technologie leverancier, krijgt u een economisch verantwoorde oplossing die u laat werken op de manier zoals u, uw bedrijf wilt runnen. PrintVis zorgt ervoor dat u de beste waarde terug krijgt van uw technologie-investering door betrouwbare service en support te bieden, inclusief: Een snelle implementatie door gebruik van onze RapidStart inrichting Uw bedrijf kan binnen 15 dagen draaien op het PrintVis systeem met Microsoft Dynamics NAV en in sommige gevallen zelfs nog minder. Maatwerk om te voorzien in unieke behoeften van uw bedrijf. Direct, persoonlijk toegang tot klant support altijd, iedere dag van de week. Toegang tot trainingsportals enorme bibliotheken van documentatie, e-learning, video s, en veel meer over zowel PrintVis als Microsoft. Als onderdeel van de Microsoft product suite, is de gebruikersinterface intuïtief en voelt comfortabel voor de meeste gebruikers vanaf de allereerste kennismaking. Voor meer informatie, neem alstublieft contact op met: Implementatiepartner Nederland en België Rainbow Solutions Bosmanskamp 63 Geldermalsen telefoon:

PRINTVIS: Uw oplossing voor de grafische sector gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV

PRINTVIS: Uw oplossing voor de grafische sector gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV PRINTVIS: Uw oplossing voor de grafische sector gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV PrintVis: Uw oplossing voor voor de grafische sector Van management en financiën tot en met de productie en de drukpers,

Nadere informatie

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd

Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd Offertes & Orders maken Snel en gemakkelijk - Bespaar tijd De flexibele opbouw van het systeem maakt het voor gebruikers mogelijk om op een eenvoudige wijze een calculatie voor een offerte of opdracht

Nadere informatie

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld

knkpublishing Microsoft Dynamics De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware Nieuwe kansen in een veranderende media wereld De flexibele, innovatieve uitgeverijsoftware INTEGRATIE CONTINUE INNOVATIE WORKFLOW ONDERSTEUNING ABECON-CONSULTANCY OVER ABECON Microsoft Dynamics Nieuwe kansen in een veranderende media wereld Standaard

Nadere informatie

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176

Prijslijst Dynamics. Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 Prijslijst Dynamics Engion B.V. Lamersveld 5 5801 HD VENRAY NAV 2013 Online T: 085-4013176 CRM 2013 Online E: info@engion.nl Introductie Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM en andere Office

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing

Gratis kaart. Complete en betaalbare MKB-oplossing Complete en betaalbare MKB-oplossing De Oracle Business Intelligence Suite is een open en complete oplossing waarmee u iedereen binnen de organisatie van de juiste informatie kunt voorzien: De gegevens

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal.

De solide basis voor uw ICT-oplossingen. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. De solide basis voor uw ICT-oplossingen Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Overzicht en inzicht. Altijd en overal. Succes vereist een solide én flexibele basis, zeker voor bedrijven die willen blijven

Nadere informatie

En 15 maart 2016 Simply.Flexible

En 15 maart 2016 Simply.Flexible En 15 maart 2016 Simply.Flexible Agenda Even voorstellen Quadira Dennis Wolf Waarom Output Management met Advanced-Forms o Met Dynamics NAV Even voorstellen Advanced-Forms Advanced-Forms in de praktijk

Nadere informatie

MS Dynamics 365 voor MKB

MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB MS Dynamics 365 voor MKB Doel van deze presentatie Door kennisdeling onze relaties in staat stellen de juiste softwarebeslissingen te maken om hun bedrijf door te ontwikkelen Ik

Nadere informatie

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud

Vrijheid van vinden. FileLinx Cloud FileLinx Cloud FileLinx Cloud Vrijheid van vinden FileLinx en Lancom automatisering hebben de handen ineen geslagen. Met trots presenteren wij u FileLinx Cloud! Geen maatwerk software, maar een Out Of

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard software voor het optimaliseren van het verkoop-proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX MRO. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Service en Reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en BX MRO (Maintenance, Repair & Overhaul) maakt deze software de

Nadere informatie

integrating your business

integrating your business integrating your business Codit is een IT expert in business integratie en levert wereldwijd diensten in consultancy, technologie en managed services. Door de integratie van een centraal technologisch

Nadere informatie

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst

sales performance Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Guided Buying software for customer specific solutions Bas Könst Visie Quootz ontwikkelt en implementeert standaard so3ware voor het op6maliseren van het verkoop- proces Wereldwijde toegang, 24/7 Webbased

Nadere informatie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie

Microsoft. de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie Microsoft Dynamics AX de oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie 2 Microsoft Dynamics AX - FOOD Inzicht begint met Microsoft Dynamics AX U wilt:..constante kwaliteit kunnen leveren......inzage in het

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 9 Supply Chain Management en de emarkt Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de koppelingen

Nadere informatie

Supply Chain Solutions

Supply Chain Solutions Supply Chain Solutions Actemium Supply Chain Solutions verbetert uw efficiency op de werkvloer door real-time identificatie en registratie van de goederenstroom. Een naadloze aansluiting tussen uw backofficesysteem

Nadere informatie

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO

Oplossingen gebaseerd op SAP Business One. Brochure BX MRO Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX MRO Service en reparatie voor SAP Business One De combinatie van SAP Business One en variatec BX MRO (maintenance, repair & overhaul) maakt deze software

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Klantbeheer CRM Exact Synergy Enterprise Krachtiger Klantbeheer CRM 1 Inleiding Waar gaat het om? De klant komt op de eerste plaats. Maar geldt dat voor al uw klanten? En om hoeveel (potentiële) klanten gaat het; tientallen,

Nadere informatie

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid

Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe - producent van vorkheftrucks - verhoogt klanttevredenheid Met een combinatie van Microsoft Dynamics CRM en een online besteltool krijgt MCFE niet alleen inzicht

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien.

De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De Nieuwe Generatie Dealer Management Oplossing. Ontworpen om u te helpen groeien. De automobielbranche ondergaat wereldwijd enorme veranderingen. Bedrijven in de sector worden steeds meer geconfronteerd

Nadere informatie

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware

Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Uw digitale werkplek met de beste bedrijfssoftware Over ons Xentral Station is een onafhankelijk app-store met de beste bedrijfssoftware. Wij normaliseren en verrijken uw stam- en transactiedata. Gebruik

Nadere informatie

GEEN ZIN IN OVERTYPEN?

GEEN ZIN IN OVERTYPEN? GEEN ZIN IN OVERTYPEN? VERSNEL UW BUSINESS DOOR: AUTOMATISCHE DATA INVOER W ORKFLOW VOOR GOEDKEURING TIJDENS HET INKOOPPROCES DIGITAAL DOCUMENT ARCHIEF DOCUMENT CAPTURE Document Capture voor Dynamics NAV

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 1 Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 1 Een basis om inzicht te krijgen in Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation

Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation Microsoft Dynamics CRM & Integrated Innovation 22 mei 2008 Qurius Page 1 Agenda Uitdagingen People Ready Business Integrated Innovation Case: FNV Bondgenoten Qurius en samenvatting Qurius Page 2 Uitdagingen

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG

INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG INTRANET SUITE: SOCIAL INTRANET IN ÉÉN DAG Een sociaal intranet met unieke, aanvullende portals Uw medewerkers zijn van grote waarde om de doelstellingen van uw organisatie te behalen. Een effectieve interne

Nadere informatie

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Efficiënter inkopen en meer controle over uw uitgaven en kasstromen Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Automatiseer uw Purchase-to-Payproces voor een betere afstemming tussen Inkoop en Finance Uw

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 3 Planning, ontwerp en implementatie van Enterprise Resource Planning-systemen Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstelling

Nadere informatie

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management

Exact Synergy Enterprise. Krachtiger Financieel Management Exact Synergy Enterprise Krachtiger Financieel Management 1 Inleiding Waar gaat het om? Makkelijke vragen zijn vaak het moeilijkst te beantwoorden. Als het hectische tijden zijn, moet u soms veel beslissingen

Nadere informatie

MIS, W2P en automatisering

MIS, W2P en automatisering MIS, W2P en automatisering Trendseminar 14 februari Graficus en MediaAlliantie Roelof Janssen Vraagstukken Automatiseren en koppelen van administratie en productie? Hoe reduceer ik mijn overheadkosten?

Nadere informatie

enabling your ambition

enabling your ambition Ctac: enabling your ambition Ambities helpen realiseren Als ondernemer of organisatie heeft u plannen voor de toekomst: groeien, een nog efficiënter bedrijfsvoering realiseren of nieuwe producten of diensten

Nadere informatie

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice

Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel. Scheiding tussen frontoffice en backoffice Werken vanuit een nieuw netwerk bedrijfsmodel Scheiding tussen frontoffice en backoffice Agenda Uitgangspunten Contouren van het nieuwe bedrijfsmodel Hoe ondersteunen we dat met de business hub? Trends

Nadere informatie

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard

Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Warehouse Management Systeem: Van maatwerk naar standaard Specialist in software voor logistiek dienstverleners Wij leveren: Software oplossingen gebaseerd op het Microsoft platform Standaard software

Nadere informatie

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen

DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen SAP Customer Success Story Zakelijke dienstverlening DMZ DMZ: integraal beeld van de bedrijfsprocessen met SAP Business One Zelfs een ICT-specialist als DMZ kan de (digitale) bedrijfsprocessen nog verder

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing. Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 4 ERP-systemen: verkoop en marketing Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de werking van de

Nadere informatie

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT

Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Slimmer samenwerken met SharePoint Workflows voor SharePoint met forms en data K2 VOOR SHAREPOINT Workflows, forms, reports en data WAAROM KIEZEN VOOR K2? Of u nu workflows moet maken voor items in SharePoint

Nadere informatie

SugarCRM Commercial open source CRM software

SugarCRM Commercial open source CRM software SugarCRM Commercial open source CRM software Tom Symoens Wat is CRM? CRM is een bedrijfsstrategie met als doel het identificeren, werven en behouden van klanten. CRM vertrekt van de relatie met uw klanten,

Nadere informatie

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0

Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Verkooporganisatie van Danica maakt verkoopkansen inzichtelijk met Microsoft Dynamics CRM 3.0 Om betere verkoopresultaten te behalen koos Danica voor Microsoft Dynamics CRM 3.0. Vanaf de invoering zijn

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen

7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen 7 Aandachtspunten om een verkeerde CRM software selectie te voorkomen Organisaties die zich op dit moment (opnieuw) in een CRM software selectie traject begeven, hebben een grote uitdaging. Daar waar vroeger

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. Aangenaam kennis te maken KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business Software, Office Printing,

Nadere informatie

Maak van uw zakelijke visie realiteit met Microsoft Dynamics NAV

Maak van uw zakelijke visie realiteit met Microsoft Dynamics NAV Maak van uw zakelijke visie realiteit met Microsoft Dynamics NAV U hebt hard gewerkt aan een visie voor uw bedrijf. Met Microsoft Dynamics NAV kunt u realiteit maken van die visie met een oplossing waarmee

Nadere informatie

Vooruitgang door kennis.

Vooruitgang door kennis. Vooruitgang door kennis. samenwerking Aangenaam kennis te maken ICT Solutions KNNS (spreek uit: Kennis) is uw vakspecialist voor advies, diensten en producten op het gebied van ICT Solutions, Business

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP!

MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! MET EXACT GLOBE EN EXACT SYNERGY NAAR DE CLOUD ZO MAAKT U DE SLIMME OVERSTAP! De cloud is al lang geen hype meer. In diverse branches heeft het de manier waarop organisaties met IT omgaan veranderd en

Nadere informatie

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw

BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 2016 BouwVision, totaaloplossing voor de bouw 1 Integrale software oplossing voor de bouw op basis van Microsoft Dynamics BouwVision ERP xrm Mobile Portals www.bouwvision.nl BouwVision, software voor bouwers

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

Software voor AGF ondernemers.

Software voor AGF ondernemers. NEOX Software voor AGF ondernemers. Uw rendement in beeld met Neddox. NEOX S O F T W A R E V O O R A G F O N E R N E M E R S Next Business Solutions Mission Statement e oorsprong van Neddox B.V. ligt in

Nadere informatie

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld

Microsoft. Uw klanten volledig in beeld Microsoft Dynamics CRM Uw klanten volledig in beeld 2 Microsoft Dynamics CRM Klantbehoud, klanttevredenheid en relatiebeheer zijn nog nooit zo belangrijk geweest. Ondernemend Nederland is sterk aan het

Nadere informatie

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens

Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Richtlijnen voor het ontwerpen een Intranetportal Door Bas Fockens Copyright Datacon www.datacon.nl Wat is een intranetportal? Een intranet is een online gepersonaliseerde en geïntegreerde toegang tot

Nadere informatie

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software

ERP Software WHITEPAPER. ZONDER INVESTEREN AUTOMATISEREN Profiteer op slimme wijze van moderne ERP-software Onder de huidige economische omstandigheden zijn veel organisaties terughoudend in het aanschaffen van ERP-software. Toch is het juist nu interessant te kijken naar manieren om interne processen te automatiseren

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS

Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS ANALYTICS Data transformeren naar actiegerichte inzichten REPORTS to ANALYTICS Voordelen Voor de Business professional Vanaf dag 1 heb je waardevolle inzichten die voor een jumpstart van uw business intelligence

Nadere informatie

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering OpenERP Inhoud Ervaringen vanuit de gebruiker DEMO Open source filosofie OpenERP Voor welke bedrijven

Nadere informatie

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved.

YES!CRM. CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software. www.yescrm.com. 2001-2015 YESCRM Online Business Software. All rights reserved. YES!CRM CRM & Abonnementen- en Financieel beheer software www.yescrm.com YES!CRM software biedt sinds 1999 een complete bedrijfsadministratie die toegankelijk is via elke webbrowser; online of via het

Nadere informatie

E-book: Werken met Zoho CRM

E-book: Werken met Zoho CRM E-book: Werken met Zoho CRM Alles wat u moet weten om te werken met Zoho CRM. Veel leesplezier! 1. Wat is CRM? Customer Relationship Management (klantrelatiebeheer) bevat de hele strategie rondom het krijgen

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One

Brochure BX PRODUCTIE. Oplossingen gebaseerd op SAP Business One Brochure BX PRODUCTIE Oplossingen gebaseerd op SAP Business One SAP Business One voor Productie Voor discrete en repetitieve productie zijn specifieke ERP functionaliteiten nodig. Een standaard ERP pakket

Nadere informatie

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES

UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES UW BEDRIJFSPROCESSEN ONZE SOFTWARE-OPLOSSING BEDRIJFSSOFTWARE OP BASIS VAN MICROSOFT DYNAMICS NAV VOOR DE VOLGENDE BRANCHES MARITIEM PRODUCTIE OLIE & GAS Wie is Logic Vision? Logic Vision is dé softwareleverancier

Nadere informatie

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën

Enterprise Resource Planning. Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën Enterprise Resource Planning Hoofdstuk 5 ERP-systemen: verslaglegging en financiën Pearson Education, 2007; Enterprise Resource Planning door Mary Sumner Leerdoelstellingen Inzicht krijgen in de administratieve

Nadere informatie

VERSNEL. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf

VERSNEL. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf Grow your small business with Microsoft NAV Dynamic SB Simpler. Easier. More compatible. VERSNEL Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution Stroomlijn uw bedrijf MAAK HET EENVOUDIG Geavanceerde functies

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers

End-note. Sven Noomen Wouter Heutmekers End-note Sven Noomen Wouter Heutmekers 2 Ok, en morgenvroeg? Voorstellen 25111978 14 8 4 6 23 25031981 12 3 1 1339 3 Think BIG Act SMALL 2011 Scale FAST 4 5 6 Visie & strategie Strategie Ondersteuning

Nadere informatie

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing?

U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? U zou nooit vooruit betalen voor uw kantoorruimte. Waarom zou u dat wel doen voor uw IT-oplossing? Management summary Voor een optimale productiviteit en efficiëntie binnen uw bedrijf, is het belangrijk

Nadere informatie

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud

Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services. Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Van Small Business Server naar Cloud Small Business Services Uw vertrouwde Small Business Server in de cloud Oud scenario - Small Business Server 2011 Waarom afscheid nemen? Alweer 6(!) jaar oud Kans op

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners

D&B Connect. Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Het maatwerk procesplatform in SAP voor de beoordeling van uw zakenpartners Snelle en betrouwbare beslissingsprocessen in SAP D&B Connect is een geïntegreerd procesmanagementplatform voor SAP. Met dit

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community

Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Community Oplossingen Interactie met en tussen klanten op een eigen Klant Community Opkomst van Social Media verandert klant contact Trend Beschrijving Consequenties Gebruik Social Media Ruim 70% van de

Nadere informatie

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax

OpenText RightFax. Intuitive Business Intelligence. Whitepaper. BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax OpenText RightFax Intuitive Business Intelligence Whitepaper BI/Dashboard oplossing voor OpenText RightFax Beschrijving van de oplossing, functionaliteit & implementatie Inhoud 1 Introductie 2 Kenmerken

Nadere informatie

8 Productiebeheer met Navision

8 Productiebeheer met Navision 7 Voorwoord Productiebedrijven worden geconfronteerd met steeds korter wordende levertijden en veel meer variatie in het aantal producten. Veel klanten willen dat er op klantspecificatie geleverd wordt.

Nadere informatie

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties

Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties Microsoft Dynamics CRM 2011 360 kijk op uw relaties 26 september 2013 Programma 10u15: GMI Customer Relationship Management Een oplossing binnen een breder kader (GMI 4D Solution Concept ). Willem van

Nadere informatie

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM

AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE haalt online én offline informatie uit Microsoft Dynamics CRM AVEBE ontwikkelt en verkoopt zetmeelproducten op wereldwijde schaal. Het verkoopteam werkte met een gefragmenteerde CRM (Customer Relationship

Nadere informatie

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren

Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Met Microsoft Dynamics CRM kan Cyclomedia zijn expansieplannen uitvoeren Bij CycloMedia was een snelle implementatie van Microsoft Dynamics CRM noodzakelijk om de sterke groei en expansie naar het buitenland

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces

ALLIANDER. Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces ALLIANDER Neemt de wind in de zeilen en transformeert het inkoopproces Alliander NV beheert energie netwerken die gas en elektriciteit distribueren naar grote delen van Nederland voor huizen, transport,

Nadere informatie

Medische hulpmiddelen

Medische hulpmiddelen Medische hulpmiddelen Brancheoplossing voor leveranciers in de gezondheidszorg Samen efficiënter werken Pasklare oplossingen leveren vanuit een integraal klantbeeld Als leverancier in de gezondheidszorg

Nadere informatie

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten

Application Services. Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services Alles onder één dak: functioneel applicatiebeheer, applicatieontwikkeling en testdiensten Application Services van KPN Afdelingen smelten samen, markten verschuiven, klanten willen

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services

Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services Factsheet CLOUD DESIGN Managed Services CLOUD DESIGN Managed Services We ontwerpen flexibele en kosteneffectieve cloud-architecturen als fundament voor uw digitale platform(en). De ontwikkelingen binnen

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen

KlantVenster. Klantgericht werken met KlantVenster LAAT ICT VOOR U WERKEN! Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen KlantVenster Klantgericht werken met KlantVenster Een veelzijdig platform ter ondersteuning van uw bedrijfsdoelstellingen Een modulair opgebouwde oplossing, die de basis vormt voor online dienstverlening

Nadere informatie

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing

Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Nieuwe BI-omgeving van ApplicationNet is waardevolle bron van informatie voor facturatie, rapportages, kostenbesparing en marketing Organisatie Werkplek Online is de private cloud oplossing van ApplicationNet

Nadere informatie

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12

Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT. Chris Block 5/3/12 Waarom deelnemen aan een ICT project voor KMO s? Business aliniëren met ICT Chris Block 5/3/12 De KMO heeft veel vraagtekens over ICT Onze informatica is onvoldoende aangepast aan onze bedrijfsvoering

Nadere informatie

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen

Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Bedrijfssystemen vervangen door Slim Software Nabouwen Codeless White Paper Roland Worms, Directeur Wouter van der Ven, Lead Software Architect Inhoudsopgave 1. Introductie 2. Het IT dilemma. Als standaard

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie