EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EUROMIX I. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!"

Transcriptie

1 Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

2 KUHNvoermengwagens met verticale vijzel(s) Met stijgende melkopbrengsten van de veestapel stijgen ook de eisen aan het voersysteem en aan het voedings-management. Alléén opbrengst gerelateerd gevoerde dieren zijn in staat om blijvend aan een positief bedrijfsresultaat bij te dragen. KUHN heeft in de ontwikkeling en het ontwerpen van machines voor het voeren duidelijke maatstaven gesteld. Onze voermengwagens met verticale vijzel(s) zijn voor een probleemloos gebruik in de praktijk ontwikkeld. Bewezen gelijkmatige menging voor een gezond en smaakvol rantsoen. Snelle verkleining van ronde en vierkante balen. Hoe beter de menging, des te geringer de selectie door het vee. Gevolg: smaakvoller voor alle dieren. Door de hoge mengsnelheid blijft de structuur van het voer behouden. Dat beschermt het vee tegen verteringsproblemen. Het mengsel is bijzonder luchtig en wordt daardoor graag door de dieren opgenomen. De compacte bouwwijze en de grote keuze uit extra toebehoren, vergemakkelijkt het verdelen in smalle voergangen. Met een inhoudscapaciteit van 8 tot 27 m 3, het geringe noodzakelijke vermogen en de grote keuze aan extra toebehoren zijn de voermengwagens met 1 of 2 verticale vijzels bijzonder veelzijdig. De aankoop van een voermengwagen is een zaak van vertrouwen. Bij KUHN krijgt u de service en de garantie van de leverbaarheid van de onderdelen die u nodig heeft voor tenminste 10 jaar. Met een KUHN-Produkt bent u aan de veilige kant, want KUHN garandeert u: KOSTENBESPARING VAKKUNDIGE LANDBOUWPRAKTIJKEN

3 COMFORT-LEVENSKWALITEIT ADVIES DICHTBIJ BETROUWBAARHEID-SERVICE

4 Serie 70 met verticale vijzel(s) en zijdelings aan de mengkuip aangebrachte uitloop Perfecte voermenging met de Serie 70 Met de Serie 70 met een verticale vijzel 4 met een inhoudscapaciteit van 8, 10 of 12 m 3 kunnen met één vulling melkkoeien per dag gevoerd worden (richtlijn). De uitvoering met 2 verticale vijzels en inhoudsvolumes van 16, 20, 22, 25 en 27 m 3 zijn voor bedrijven met grotere aantallen dieren ontwikkeld. Het uitgekiende profiel van de voorraadbak zorgt tezamen met de bijzondere opstelling en vorm van de mengvijzels voor een ongehinderde voerstroom en daardoor een uitstekende mengkwaliteit. Veelzijdig en robuust zo laten de modellen serie type 70 zich kort karakteriseren. Met het onafhankelijke wielstel, waarover alle KUHN voermengwagens beschikken, is uw EUROMIX tegen stootbelastingen tijdens transport en het werk goed beveiligd. TECHNISCHE GEGEVENS Inhoud (m 3 ) Leeggewicht (kg) Benodigd vermogen aan de aftakas kw (pk) 44 (60) 51 (70) 59 (80) 66 (90) 74 (100) 81 (110) 88 (120) 92 (125) Uitwendige maten Lengte 4,31 4,40 4,47 6,80 6,89 6,96 7,62 7,65 met één Breedte 2,35 2,35 2,35 2,35 2,35 2,35 2,53 2,53 doseerschuif (m) Hoogte 2,45 2,77 3,03 2,65 2,97 3,11 3,23 3,36 Doseerhoogte (m) 0,45 0,45 0,45 0,66 0,66 0,55 0,70 0,70 Totale breedte bij het voeren met een geopende doseerschuif (m) 3,02 3,02 3,02 3,02 3,02 3,02 3,20 3,20 Gemiddeld aantal koeien, dat met één vulling per dag gevoerd kan worden (richtlijn)

5 5 Snellere en regelmatige verdeling Bij de serie type 70 komt het voer na het mengen, bij het doseren direct vanuit de mengkuip in de voergoot. Door de op de voerstroom aangepaste doseerschuif wordt het voer gelijkmatig verdeeld. Een automatische klep dient ter voorkoming van ongevallen en voorkomt onnodige voerverliezen. De voergang blijft schoon. Voor een gelijktijdig voeren aan de beide kanten, is op verzoek een tweede doseerschuif leverbaar.

6 Type 80 met verticale vijzel(s) en PVC-dwars-afvoerband (voor of achter de mengkuip) Wendbaar en grote capaciteit: Serie 80 De Serie 80 is speciaal 6 ontwikkeld voor een grote wendbaarheid en is daarom geschikt voor kleinere stallen (lagere en smalle voergangen). Typen met 1 verticale vijzel zijn met een inhoud van 9, 11 en 13 m 3 leverbaar. De uitvoeringen met 2 verticale vijzels zijn met een inhoud van 18, 22, 25 of 27 m 3 leverbaar. Door de voor of achter de voorraad(meng)bak aangebrachte PVC-dwarsafvoerband, komt er bij een voermengwagen van het model Serie 80 ook tijdens het voeren niet tot een zijdelingse oversteek. TECHNISCHE GEGEVENS Inhoud (m 3 ) Leeggewicht (kg) Benodigd vermogen aan de aftakas zonder schakelbare aandrijving kw (pk) 48 (65) 55 (75) 63 (85) 70 (95) 81 (110) 88 (120) 92 (125) Lengte 5,51 5,58 5,66 7,95 8,02 8,10 8,13 Buiten maten (m) Breedte 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 Hoogte 2,43 2,70 2,97 2,63 2,90 3,23 3,36 Doseerhoogte (m) 0,55 0,55 0,55 0,70 0,70 0,75 0,75 Totale breedte bij het voeren (m) 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 2,44 Gemiddeld aantal melkkoeien, die met één vulling per dag gevoerd kunnen worden (richtlijn)

7 7 Een wendbare, compacte machine voor hoogst comfortabel voeren Met een totale breedte van maar 2,44 m is de EUROMIX voermengwagen Serie 80 uitstekend geschikt voor het gebruik in smalle voergangen. De uitvoering van de mengkuip geeft ondanks de geringe totale hoogte van de machine een onvoorstelbare inhoud. De 80 Serie bijvoorbeeld, geeft een inhoud van 13 m 3 met maar een machinehoogte van 2,97 m. Met de PVC-dwarsafvoeband kan naar keuze rechts of links gedoseerd worden. Een doseerschuif met een grote uitwerpopening zorgt ook bij rantsoenen met een langvezelig gewas voor gelijkmatig en snel voeren.

8 Weegsystemen voor een uitgebalanceerd voeren Gebruik de Profi-weegsystemen van KUHN, zodat de opbrengst van uw vee niet aan het toeval wordt overgelaten! 8 Een exact werkende weeginrichting is beslissend voor economisch voeren. KUHN-voermengwagens zijn standaard met een electronische weeginrichting uitgevoerd. Zo heeft u op ieder moment een juist overzicht over alle voercomponenten, die in het rantsoen komen en aan de dieren gevoerd worden. KUHN-weegsystemen zijn exact. Zowel het basisrantsoen als de hoeveelheden voersupplementen als krachtvoer, mineralen, melasse enz. worden exact gemeten. Wezenlijke voorwaarden voor een exacte gewichtsregistratie is het van de voorraadbak onafhankelijke wielstel (bij de standaard). Bij de typen met een verticale vijzel zijn tussen de kuip en het wielstel drie weegpennen aangebracht, bij de types met twee verticale vijzels zijn dat vier weegpennen. Van de voorraadbak onafhankelijk wielstel voor een juiste weergave De weegpennen bevinden zich tussen de voorraadbak en het wielstel en hebben daardoor een langere levensduur. Bovendien is het vullen van de bak en het wegen ook bij een afgekoppelde wagen noodzakelijk wanneer bijv. de trekker voor het vullen afgekoppeld moet worden. Het aantal weegpennen is precies op het volume van de voorraadbak afgestemd. Bij de types met één vijzel zijn de drie weegpennen in de vorm van een driehoek aangebracht, de typen met 2 mengvijzels zijn vanwege het grote oppervlak van de bodem van de voorraadbak met vier weegpennen uitgevoerd. Weegsysteem standaard De gewichtsaanduiding met grote cijfers maakt het mogelijk om de gewichten gemakkelijk af te lezen tijdens het laden van de wagen. Elke toe- en afname van de voerhoeveelheid tijdens het laden- resp. doseren wordt aangegeven. Bijzonder practisch is de zwenkbare houder van de display, deze maakt het eenvoudig aflezen ook mogelijk vanaf de zijkant van de wagen. Programeerbaar weegsysteem De 45 mm grote cijfers laten zich gemakkelijk aflezen. Het voeren is bijzonder éénvoudig, aangezien het rantsoen per dier ingegeven wordt. Na het inbrengen van het aantal te voeren dieren berekent het systeem daarna automatisch de voor het totale rantsoen te laden hoeveelheden per voercomponent. Met dit weegsysteem kunnen 15 verschillende rantsoenen met tot 15 verschillende componenten opgeslagen worden. De bediening van de programmeerbare weeginrichting is zeer eenvoudig. Door het indrukken van de (?)-toets kan elke keer het helpmenu opgeroepen worden.

9 Verdere verkleining en mengen Juiste menging voor een optimale voederwaarde Optimale extra verkleining met een gelijktijdig behoud van de voerstructuur Extra verkleinen van voer met een hoog vezelgehalte: De vijzel verkleint met zijn asymetrisch getande en daardoor zelfreinigende messen, ronde- en vierkante balen in een zeer korte tijd. Twee symetrische aangebrachte tegenmessen zorgen samen met de vele hoeken in de mengkuip, ook bij een lang product en een hoog vezelgehalte, voor een grondige extra verkleining. Door het trekkend snijden zijn er constante draaimomenten en daardoor een geringere vermogensbehoefte gegarandeerd. Voor het klaarmaken van rantsoenen met een zeer hoog gehalte aan vezels kan het tweede mes van boven sterker op grip ingesteld worden. Het uit elkaar trekken en verkleinen van complete balen gaat dan beduidend sneller. Met de kunnen verschillende soorten ruwvoer gemengd en gedoseerd worden. Met zijn 15 mm dikke vijzelwindingen heeft de mengvijzel een lange levensduur. 9 Gelijkmatige menging: Met de wordt onafhankelijk van het vezel en droge stofgehalte een optimale mengkwaliteit bereikt. De piramidevormige mengvijzel, met een progressieve vijzelstijging in het bovenste gedeelte, zorgt voor een gewenste menging, die gelijktijdig in twee richtingen verloopt vertikaal door de vijzelwinding en horizontaal door de draaibeweging. Ruwvoer, mineralen en krachtvoer worden daardoor absoluut gelijkmatig met elkaar vermengd. Luchtige voermenging: door het bijzondere concept van de voorraadbak doorloopt het voer tijdens het mengen twee bewegingen: bij de eerste beweging wordt het voer door de geringe afstand tussen vijzel en zijwand grondig verkleind, terwijl het tijdens de tweede beweging weer uit elkaar getrokken wordt al naar gelang de afstelling van de tegenmessen meer of minder intensief. Deze wisselwerking geeft een bijzonder luchtige en smaakvolle voervermenging. Betrouwbare KUHN vijzelaandrijving De vijzelaandrijving gaat via een door KUHN ontwikkelde haakse overbrenging, die zich bij de KUHN-rotorkopeggen reeds jaren bewezen heeft. De lagering van de vijzelaandrijving bestaat uit een behuizing uit één gedeelte met een gesmede aandrijfas en kegelrollenlagers met een grote omvang (in plaats van enkelvoudige lagerbussen en kogellagers). Een andere bijzonderheid is de oliebadsmering tot in het bovenste kegelrollenlager. Daardoor is er een betrouwbare smering van alle lagers en een uiterst gering onderhoud.

10 Doseren Gelijkmatige dosering voor een maximale voeropname 10 Snellere en een gelijkmatige verdeling Optimale voeropname vraagt om een gelijkmatige voerdosering. Dit wordt bereikt onafhankelijk van de samenstelling van het voederrantsoen door de speciale plaatsing van de doseerschuif alsmede de montage van ruimers op de vijzel. De ruimer garandeert door zijn montage aan de vijzelwinding een uitstekend leging van de voorraadbak. Door de dwingende vorm van de ruimer wordt ook tijdens het doseren van rantsoenen met langvezelig materiaal, er een gelijkmatig laag gedoseerd. Montage en uitvoering van de wielen geven de machine een grote stabiliteit en voorkomt het overrijden van het voer in de voergang. U heeft de keuze: directe uitworp of dwarsafvoerband type 70 type 80 Zijdelingse uitworp PVC-dwarsafvoerband Uitworp rechts of links van de mengkuip Uitworp rechts en links voor het verdelen aan beide zijden Onder hoek verstelbare PVC afvoerband voor het vullen van voergoten PVCdwarsafvoerband (voor of achter de mengkuip) Hydraulische zijdelingse verstelling van de PVCdwarsafvoerband naar rechts of links Onder hoek verstelbare PVC-afvoerband naar rechts of links

11 Kies de voor uw bedrijf meest passende uitvoering Directe bediening of elektrische afstandsbediening 11 Standaard gaat de bediening van de voermengwagen via de hydraulische stuurventielen van de trekker. Al naar gelang het type zijn aan de trekker 1 of 2 dubbelwerkende stuurventielen nodig. De electrische afstandsbediening maakt het mogelijk de functies van de machine te bedienen met de vingertoppen. De kleine, handzame bedieningskast laat zich eenvoudig in de trekkercabine bevestigen. Wat u bij het mengen van een vezelrijk product niet wilt missen! Standaard gaat de instelling van de beide tegenmessen handmatig. Op verzoek is een hydraulische verstelling leverbaar, waarmee u de tegenmessen vanuit de trekker kunt bedienen. Voor het mengen van vezelrijke rantsoenen is het aan te bevelen, de met een antioverstroomring uit te voeren. Door de antioverstroomring wordt het bij het mengen omhoogkomende voer naar het midden van de voorraadbak gestuurd. Een voermengwagen, die mee kan groeien U heeft uitbreidingsplannen? Voor een optimaal mengresultaat moet de inhoud van uw voermengwagen voor uw bedrijf passend zijn. Wat echter te doen, wanneer de veestapel groter wordt? KUHN heeft ook daarvoor een oplossing: de groeit zo met het aantal koeien mee. Door opzetranden kunnen de types met één vijzel met 2 resp. 4 m 3 en die met 2 vijzels met 4 resp. 6 m 3 eenvoudig vergroot worden. U heeft plannen uw stal te verbouwen? De uitvoering van een voermengwagen kan dan snel verouderd zijn, wanneer er veranderingen in de stal komen (overgang naar een andere systeem). De is daarom reeds af fabriek voor het naderhand aanbrengen van andere doseermogelijkheden (b.v. een afvoerband op een tweede uitworp) uitgevoerd.

12 TECHNISCHE GEGEVENS Type 70 Type Inhoud m Aantal verticale vijzels m Lengte m Breedte standaarduitvoering m Alle Breedte bij 2 losopeningen m maten Breedte bij onder hoek verstelbare afvoerband (ingeklapt) m Breedte buitenkant wielen m Hoogte m Uitworp m Verdeelhoogte* PVC-dwarsafvoerband m Onder hoek verstelb. afvoerband 0.80 m (op 45 uitgeklapt) m Aantal messen per mengvijzel / aantal tegenmessen 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 7/2 Vijzeltoerental min /29 16/ /2916/29 16/29 16/29 Wanddikte mengkuipbodem / zijwanden / bak opzetrand mm 15/6 15/6 15/6 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 20/8 Leeggewicht in gebruiksklare positie kg Bediening van de hydraulische functies in de basisuitvoering Direct via de trekkerventiel(en) Uitvoering as(sen) in basisuitvoering Enkele as Tandemas Enkele as Tandemas Bandenmaat 12,5/ /45-19,5 12,5/ /70-19,5 12,5/ /45-19,5 305/70-19,5 Benodigd vermogen aan de aftakas kw (pk) 44 (60) 51(70) 59(80) 66(90) 74(100) 81(110) 88(120) 92(125) 48(65) 55(75) 63(85) 70(95) 81(110) 88(120) 92(125) Noodzakelijke hydraulische uitrusting van de trekker bij een machine in standaarduitvoering 1 DW Stuurventiel 2 DW stuurventiel Noodzakelijke hydrauliek opbrengst van de trekker l/min bij 180 bar *Al naar gelang bandenmaat van de trekker Weeginrichting Standaarduitvoering Programmeerbare uitvoering 1 Uitworp rechts of links Uitworpen Uitworpen Uitworpen Verdeel 1 PVC-Dwarafvoerband voor of achter aan de kuip uitvoeringen Hydraulische zijverstelling voor de PVC-dwarsafvoerband Onder een hoek verstelbare afvoerband met een lengte van 620 mm Onder een hoek verstelbare afvoerband met een lengte van 800 mm - - Onder een hoek verstelbare afvoerband met een lengte van mm - - Onder een hoek verstelbare afvoerband met een lengte van mm Onder een hoek verstelbare afvoerband met een lengte van mm Mechanische steunpoot Hydraulische steunpoot Enkele as met wielen en banden 12,5/60 x Enkele as met wielen en banden 400/60 x 15, Enkele as met wielen en banden 445/45 x 19, Tandem as met wielen en banden 12,5/60 x Tandem as met wielen en banden 305/70 x 19, Hydraulisch verstelbare tegenmessen Schakelkast Aftakas met breekbout Groothoekaftakas met breekbout Overstoomring Verlichtingsinstallatie volgens StVZO *In de landen van de Europese Unie voldoen onze machines aan de EU-machinerichtlijn. Om specifieke machineonderdelen beter te kunnen laten zien, zijn in de afbeeldingen op onze folders, bepaalde beschermingsdelen weggelaten. Deze delen moeten volgens de voorschriften in de montage- en gebruiksaanwijzing gemonteerd worden. Alle machines worden volgens de in het desbetreffende land geldende voorschriften van de vereiste veiligheidsvoorzieningen voorzien. Wij houden ons het recht voor om veranderingen van de machines door te voeren. De in deze folder afgebeelde machines en toebehoren kunnen door minimaal één patent en / of als gedeponeerd model beschermd zijn. Geregistreerd( e) merk( en). DEALER UITVOERINGEN** ** Bij de standaard en extra uitvoeringen zijn per land specifieke afwijkingen mogelijk Standaarduitvoering Extra uitvoering - Niet leverbaar PACKO 8210 ZEDELGEM Tel (050) CINEY Tel (083) RIJKEVORSEL Tel (03) NINOVE Tel (054) Reesink Technishe Handel B.V. Loskade 6 Postbus 20 NL 7200 AA Zutphen Telefoon: (0575) Telefax: (0575) info@rth.reesink.nl Internet: Dit dokument is op milieuvriendelijk chloorvrij papier gedrukt / Printed in France - A NL Copyright KUHN FARRÉ industrie graphique

EUROMIX & PROFILE. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX & PROFILE. Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX & PROFILE Voermengwagens met verticale vijzel(s) VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX & PROFILE VOERMENGWAGENS MET VERTICALE VIJZEL S Voermengwagens met verticale vijzel(s) Met het stijgen van de

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT!

EUROMIX II - SP. Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! EUROMIX II - SP Voermengwagens met horizontale vijzels VOEDERVERWERKING OP MAAT! Kuhn Voermengwagens met horizontale vijzels Meer dan ooit zijn capaciteit, betrouwbaarheid en winstgevendheid belangrijke

Nadere informatie

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX S TRIOMIX S Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S TRIOMIX S 800-1000-1200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX S De Triomix S: geniaal eenvoudig, eenvoudig geniaal Voor uw veestapel is alleen het beste goed genoeg. Als u zowel de hoogste kwaliteit

Nadere informatie

TRIOMIX TRIOMIX Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOMIX TRIOMIX Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX TRIOMIX 800-1600 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOMIX De Triomix: een zéér economische drie-eenheid Met versies van 8, 10, 12 en 16 m³, is Trioliet's nieuwe uitkuil- mengdoseerwagen Triomix bij

Nadere informatie

PROFILE. Voor meer succes in de veehouderij!

PROFILE. Voor meer succes in de veehouderij! PROFILE Voor meer succes in de veehouderij! PROFILE Voermengwagens zijn niet meer weg te denken in de huidige veehouderij. Voederwaarden uit totaal en basisvoerrantsoenen gevoerd met een voermengwagen

Nadere informatie

PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t!

PRIMOR 2060 H. Stro-instrooier met en zonder wielstel. S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t! Stro-instrooier met en zonder wielstel S t r o i n s t r o o i e n o p m a a t! Stro-instrooier Concurrentiekracht en economisch produceren zijn noodzakelijk om verzekerd te zijn van toekomstperspectief

Nadere informatie

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SMARTRAC SMARTRAC. Zelfrijdende voermengwagen. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC SMARTRAC Zelfrijdende voermengwagen Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SMARTRAC Nieuwe generatie zelfrijdende voermengwagens De factor tijd wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw. Bovendien

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R

Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R Universele hakselaars RM 240 - RM 280 - RM 320 - RM 400 RM 480R / RM 610R HAKSELEN EN VERHAKSELEN, SCHOON EN PERFECT! Universele hakselaars van KUHN Serie RM Gewasresten zijn bodemverbeteraars als ze in

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers

Hagen- & Grasklepelmaaiers Hagen- & Grasklepelmaaiers AGRI-LONGER 05 De kunst om het landschap te onderhouden De Hagen- & Grasklepelmaaiers KUHN AGRI-LONGER (Mechanische beveiliging) Ons landschap moet constant onderhouden worden

Nadere informatie

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT!

Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL Frezen EL 43 / EL 53 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL 43 - EL 53 KUHN FREZEN KUHN Frezen De KUHN EL 43 en EL 53 frezen zijn efficiënte, veelzijdige frezen die goed presteren. Door hun betrouwbaarheid zijn

Nadere informatie

SPV. Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D!

SPV. Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D! SPV Zelfrijdende Voermengwagens S P V Z E L F R I J D E N D E V O E R M E N G W A G E N S : E E N V O U D I G O V E R T U I G E N D! SPVZelfrijdende voermengwagens Als de ware zakenman of -vrouw, heeft

Nadere informatie

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

GIGANT GIGANT Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT GIGANT 500-700-900 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. GIGANT Gigantisch veel voordeel met de Gigant Natuurlijk gunt u uw vee het beste. Maar u moet ook rekening houden met de kosten. Wilt u zowel kwaliteit

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de grootste precisie De zelfrijdende voermengwagen Triotrac is uitermate geschikt voor grotere rundveebedrijven die op

Nadere informatie

SPRING-LONGER Klepelmaaier

SPRING-LONGER Klepelmaaier SPRING-LONGER Klepelmaaier GROENVERZORG ING OP MAAT SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de klepelmaaiers SPRING-LONGER

Nadere informatie

PRIMOR 2060 M M M. Stro-instrooien en voerdoseren

PRIMOR 2060 M M M. Stro-instrooien en voerdoseren PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Stro-instrooien en voerdoseren V O E D E R V E R W E R K I N G O P M A A T! PRIMOR STRO-INSTROOIERS EN VOERDOSEERDERS PRIMOR: De juiste keus! De veelzijdigheid van de rantsoenen

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB 1290 id. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB 1290 id.  be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB 1290 id www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB 1290 id DE NIEUWSTE GENERATIE GROOTPAKPERSEN MET EEN EXTREEM HOGE PERSDICHTHEID EFFICIËNTE LOGISTIEK TELT DOOR Maimaliseer de transportefficiency

Nadere informatie

Voermengwagens van 4 tot 34 m 3 PROFILE. be strong, be

Voermengwagens van 4 tot 34 m 3 PROFILE.   be strong, be Voermengwagens van 4 34 m 3 PROFILE www.kuhn.com be strong, be 1 2 3 2 6 7 8 PROFILE PROFILE 1 verticale vijzel 2 verticale vijzels 4 15 m 3 12 34 m 3 MEER DAN 1000 MOGELIJKHEDEN... VINDT UW UITVOERING!

Nadere informatie

Voermengwagens van 4 tot 20 m 3 PROFILE. be strong, be

Voermengwagens van 4 tot 20 m 3 PROFILE.  be strong, be Voermengwagens van 4 20 m 3 PROFILE www.kuhn.com be strong, be 2 1 2 3 4 5 PROFILE PROFILE 1 verticale vijzel 2 verticale vijzels 4 15 m 3 12 20 m 3 meer dan 1000 mogelijkheden... vindt uw uitvoering!

Nadere informatie

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92

Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 EL Frezen EL 62 - EL 82 - EL 92 GRONDBEWERKING OP MAAT! EL FREZEN EL 62 - EL 82 - EL 92 Frezen voor een veelzijdige en professionele inzet De KUHN EL 62, EL 82 en EL 92 frezen zijn het resultaat van lange

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN

INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN INNOVADO AUTOMATISCH VOEREN 2 Winst op ieder terrein! Innovado In tijden van automatisering en schaalvergroting binnen de moderne melkveehouderij, krijgt het automatiseren een steeds belangrijkere plaats.

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t

SPRING-LONGER. Klepelmaaier. G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Klepelmaaier G r o e n v e r z o r g i n g o p m a a t SPRING-LONGER Kilometers lang ongestoord doorwerken Als aanvulling op onze klepelmaaiers voor het professionele gebruik hebben wij de

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de drie broers Liet. Het

Nadere informatie

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003

OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 Ontstoppelaar met onafhankelijke schijven + OPTIMER Serie 103, 103R en 1003 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 1000 SERIE 103, 103R EN 1003 OPTIMALE MENGING BIJ EEN HOGE SNELHEID In de huidige economische

Nadere informatie

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek.

Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT. Instrooitechniek. Innovatief. Ervaren. Sterk. COMFORT Instrooitechniek www.bvl-group.de www.bvl-group.de De onderneming Absoluut betrouwbaar Bij de instrooitechniek zijn de eisen heel individueel en heel uiteenlopend, daarom

Nadere informatie

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130

Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 FB Vastekamer Rondebalenpersen 119, 2130 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! FB 119-2130 KUHN RONDEBALEN PERSEN be strong, be KUHN KUHN levert een compleet programma aan innovatieve agrarische machines. Een hoge

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Feedo Amigo voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS. Triomix Triomix S Gigant Vertifeed. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS. Triomix Triomix S Gigant Vertifeed. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS ZELFLADENDE VOERMENGWAGENS Triomix Triomix S Gigant Vertifeed Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Veehouder, tractor en Trioliet zelflaadtechniek; Bedrijfseconomisch het beste trio

Nadere informatie

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN

AGRI-LONGER. Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-LONGER Hagen- & Grasklepelmaaiers DE KUNST OM HET LANDSCHAP TE ONDERHOUDEN AGRI-loNger Hagen- & Grasklepelmaaiers Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af.

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC

Breedwoelers CULTISOIL DC DC Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 GRONDBEWERKING OP MAAT! Breedwoeler CULTISOIL De moderne agrarische ondernemer kan de toenemende concurrentie alleen nog de baas blijven, als hij zo economisch mogelijk

Nadere informatie

Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING Feeding Management software

Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING Feeding Management software Eenvoudig draadloos weegsysteem, inclusief kosteloze SILOKING software Kosteloos gebruik van SILOKING voor documentatie en rapportage SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine De standaard van de toekomst,

Nadere informatie

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST!

LSB. Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB Grootpakpersen 870, 890, 1270 en 1290 PERSENTECHNIEK OP Z N BEST! LSB 870, 890, 1270 EN 1290 KUHN PERSEN Door onder alle gewasomstandigheden een hoge kwaliteit baal te persen, maakt KUHN het onderscheid

Nadere informatie

PERFECTE BODEM- AANPASSING

PERFECTE BODEM- AANPASSING GA 6632 7932 9032 WERKKWALITEIT SCHONER GEWAS DANKZIJ EEN PERFECTE BODEM- AANPASSING De drie cirkelharken beschikken over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat er geen vuil in het voer komt en

Nadere informatie

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed. Uw oplossing voor automatisch voeren. Automatisch voeren van klein- en grootvee

K2 EasyFeed. K2 EasyFeed.   Uw oplossing voor automatisch voeren. Automatisch voeren van klein- en grootvee K2 EasyFeed Uw oplossing voor automatisch voeren www.tks-as.no Automatisch voeren van klein- en grootvee K2 EasyFeed Een beproefde en degelijke constructie De K2 EasyFeed is gebaseerd op de beproefde constructie

Nadere informatie

COMBILINER INTEGRA 3003-4003

COMBILINER INTEGRA 3003-4003 COMBILINER INTEGRA 3003-4003 ZA A I EN OP MA AT! INTEGRA MECHANISCHE OPBOUWZAAIMACHINE Mechanische opbouwzaaimachine INTEGRA Met de nieuwe zaaicombinatie INTEGRA stijgt het concurrerend vermogen en de

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

TKS Kuhn FeedMixer. FeedMixer voor alle omstandigheden.

TKS Kuhn FeedMixer. FeedMixer voor alle omstandigheden. FeedMixer voor alle omstandigheden www.tks-as.no TKS heeft in samenwerking met Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Mechanische aanbouwzaaimachines PREMIA www.kuhn.com be strong, be KUHN PREMIA MECHANISCHE AANBOUWZAAIMACHINES WE DOEN ALLES VOOR EEN PERFECTE ZAAIKWALITEIT KUHN beschikt over een jarenlange ervaring als

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten

CRAYLER F3 serie. Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten CRAYLER F3 serie *) Betrouwbare meeneemheftrucks voor veeleisende klanten Krachtig en wendbaar... Wij lossen uw transportproblemen op om het even hoe moeilijk de omstandigheden mochten zijn. Maak gebruik

Nadere informatie

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ

Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Slim veranderd. Sterk verbeterd. NIEUW: de Eénhandschaaf EHL 65 EQ Ergonomisch. Snel. Precies. Zeer laag gewicht. Uitstekende bediening: Met slechts 2,4 kg en een compacte bouwvorm was hij altijd al de

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

INNOVADO. De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille

INNOVADO. De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. INNOVADO De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille In tijden van automatisering en schaalvergroting

Nadere informatie

TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke

TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke voor alle omstandigheden www.tks-as.no TKS heeft in samenwerking Kuhn een solide en betrouwbare oplossing voor stationair mengen ontwikkeld. De is speciaal ontworpen voor het best mogelijke mengresultaat

Nadere informatie

SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 2 SOLOMIX 2 Voermengwagens type 1000-3200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de drie broers Liet. Het

Nadere informatie

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden

Vibro Flex. Stoppelcultivator met verende tanden Vibro Flex Stoppelcultivator met verende tanden Stoppelen is niet alleen mengen van stro en grond Door veranderende teeltwijzen blijven meer en meer plantenresten achter op het veld, zoals b.v. stro en

Nadere informatie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie

Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Aardappelpootmachines uit de GL 30-ECO-Serie Gedragen en getrokken pootmachines 2- en 4-rijig GL 32 E / GL 34 E / GL 34 TE Bedieningsgemak en flexibiliteit voor ú! Ideaal voor bedrijven met een relatief

Nadere informatie

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER. be strong, be KUHN

Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK AGRI-LONGER.   be strong, be KUHN Hagen- & Grasklepelmaaiers 34 PK be strong, be KUHN EEN MACHINE DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOET! Ons landschap moet constant onderhouden worden want daarvan hangt onze toekomst af. En juist daarvoor heeft

Nadere informatie

SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Voermengwagens type Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 2 SOLOMIX 2 Voermengwagens type 1000-3200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de drie broers Liet. Het

Nadere informatie

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens

PK serie. Lifetime excellence. lichte bedrijfswagens PK serie Lifetime excellence Veelzijdige kleine kranen met geoptimaliseerd specifiek gewicht voor lichte bedrijfswagens 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie.

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR

TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR TKA 30 KS STERK EN VEELZIJDIG INZETBAAR VARIABELE AFSTEMPELING De automatische opstellingsnivellering en de grote zijdelingse reikwijdte van de TKA 30 KS maken het mogelijk dat iedere taak bijzonder snel

Nadere informatie

MONOFEEDER. Horizontale getrokken voermengwagens

MONOFEEDER. Horizontale getrokken voermengwagens MONOFEEDER Horizontale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang voor innovatie zorgde er in 1969 voor dat Sgariboldi de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert

Nadere informatie

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal)

Hij vindt de weg Heel eenvoudig. Een Gold In ieder(e) geval (stal) Hij vindt de weg Heel eenvoudig Een Gold In ieder(e) geval (stal) De Butler Gold kan eenvoudig met minimale inspanning in iedere stal worden geïntegreerd. Hij oriënteert zich slechts aan 4 mm kleine magneten

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT!

Cirkelhark GA VOEDERWINNING OP MAAT! GA Cirkelhark GA 15021 VOEDERWINNING OP MAAT! De 4 rotoren hark van KUHN Een sterke concurrentiepositie door het economisch produceren van kwalitatief hoogwaardige producten zijn de belangrijkste criteria

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN

Schijvencultivator voor stoppelbewerking. CULTIMER Serie be strong, be KUHN Schijvencultivator voor stoppelbewerking CULTIMER Serie 100 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 CULTIMER SERIE 100 VEELZIJDIGE SCHIJVENCULTIVATOR MET TANDEN Stoppelbewerking is een belangrijke stap in het

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Blokkendoseerwagen BVW UBVW BVW 801

Blokkendoseerwagen BVW UBVW BVW 801 BVW UBVW BVW 801 De blokkendoseerwagen uit de stal van Strautmann vormt een ideale aanvulling op de gunstige methode voor het uitnemen van kuilvoer met kuilvoersnijders. Ook de blokken van de grootste

Nadere informatie

X-RANGE. Voermengwagens type 2400L Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

X-RANGE. Voermengwagens type 2400L Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Solomix X-Range X-RANGE Voermengwagens type 2400L - 5200 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de drie broers Liet.

Nadere informatie

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32

Rotorkopeggen. HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeggen HK 25, HK 31 en HK 32 Rotorkopeg HK 25 HK 25 met kooirol en hydr. aanbouwdelen (op aanvraag.). De HK 25 rotorkopeg is een veelzijdige machine die geschikt is voor middelgrote bedrijven en

Nadere informatie

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN

Grootpakpersen. LSB Series. www.kuhn.com. be strong, be KUHN Grootpakpersen LSB Series www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 LSB Series KUHN GROOTPAKPERSEN ULTIEME PERFORMANCE EN MAXIMALE CAPACITEIT CAPACITEIT Ons doel is om machines te ontwikkelen die de winstgevendheid

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN*

VOORDELEN VAN DE VERSNIPPERAARS VAN KUHN* VOORDELEN VAN HET VERSNIPPEREN Voordelen Werking Verkleining van de gewasresten Verbetering van de bodemstructuur Management van ziekten en plagen Onkruidbestrijding De opkomst van het zaad wordt niet

Nadere informatie

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei

MATRIX 1200/ en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei AARDAPPELTECHNIEK BIETENTECHNIEK GROENTETECHNIEK MATRIX 1200/1800 12- en 18-rijige mechanische precisiezaaimachine voor het zaaien van bieten, koolzaad en cichorei Mechanische precisiezaaimachine MATRIX

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

Trioliet voertechniek sinds 1950

Trioliet voertechniek sinds 1950 Trioliet voertechniek sinds 1950 Trioliet Mullos BV Hinmanweg 19 7575 BE Oldenzaal Postbus 134 7570 AC Oldenzaal T 0541-57 21 21 F 0541-57 21 25 info@trioliet.nl www.trioliet.nl WWW.TRIOLIET.NL Trioliet.

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

Cirkelhark met één harkelement

Cirkelhark met één harkelement Cirkelhark met één harkelement V O E D E R W I N N I N G O P M A A T! De cirkelharken van KUHN In de toekomst van de landbouw gaat niets de rentabiliteit van een investering te boven. KUHN geeft al sinds

Nadere informatie

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000

Schudders. Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Z Hydro Z Pro Z 1000 Schudders Alle schudders zijn standaard uitgerust met: Scharnierende naloopbok. Volgt de bodem onafhankelijk van de vaste driepuntsbok, volgt de tractor bij bochten. Tijdens

Nadere informatie

Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek.

Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek. Innovatief. Ervaren. Krachtig. Instrooitechniek www.bvl-group.de www.bvl-group.de De onderneming Absoluut betrouwbaar Bij de instrooitechniek zijn de eisen heel individueel en heel uiteenlopend, daarom

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat!

MULTI-LONGER. Armklepelmaaiers. Groenonderhoud op maat! Armklepelmaaiers Groenonderhoud op maat! armklepelmaaiers: De oplossing voor het groenonderhoud De toekomst van de landbouw ligt ook in het onderhoud van het landschap. Daarom werd een compleet nieuwe

Nadere informatie

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN

Wentelploegen. MASTER Serie be strong, be KUHN Wentelploegen MASTER Serie 103 www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 MASTER 103 De ploegtechniek van KUHN De ploegtechniek van KUHN Concurrentiekracht en rentabiliteit zijn ook in de toekomst doorslaggevende

Nadere informatie

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden

Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden Miedema TAT-serie TAT 161 (+ Farmer) HAT 81 (+ Farmer) Transportbanden 23-10-2018 CPT Miedema TAT Transportbanden Hoogtepunten Algemene informatie Maatschetsen Basisuitvoering Opties Hoogtepunten Unieke

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500

GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500 GEBRUIKSAANWIJZING LGM-3500 Met de aankoop van deze Bio versnipperaar Shredder 3500-Compact, heeft u een machine die u zeer veel diensten zal bewijzen om op optimale wijze zeer diverse materialen voor

Nadere informatie

Innovativ. Erfahren. Stark. Topstar Megastar. BvL Kuilvoersnijder. Het beste voor uw stal.

Innovativ. Erfahren. Stark. Topstar Megastar. BvL Kuilvoersnijder. Het beste voor uw stal. Innovativ. Erfahren. Stark. Topstar Megastar BvL Kuilvoersnijder Het beste voor uw stal www.bvl-group.de Betrouwbare snijkwaliteit met de Topstar Voor effectieve werkprocessen en hoogste kwaliteit aan

Nadere informatie

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend

4061/A 4061/TA. Technische gegevens. Sterk Betrouwbaar Uitstekend Technische gegevens 4061/A Motor: Rijaandrijving: Banden: Perkins 4 cilinder dieselmotor, cilinderinhoud 2216 ccm, 45kW/61 pk bij 2800 omw/min Automotive hydrostatische aandrijving met INCH-pedaal. Systeemdruk

Nadere informatie

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT!

GMD. Schijvenmaaiers GMD HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! GMD Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT VOEDERWINNING OP MAAT! Schijvenmaaiers GMD 44-55 - 66-77 HD SELECT Het resultaat van tientallen jaren ervaring 1 Een zeer hoge rijsnelheid, geen verstoppingen

Nadere informatie

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN

Breedwoelers CULTISOIL DC be strong, be KUHN Breedwoelers CULTISOIL DC 301-401 www.kuhn.com be strong, be KUHN DC 301 401 DC BREEDWOELERS VAN KUHN PROFITEER VAN HET VOORDEEL VAN DE KUHN BREEDWOELER CULTISOIL: Een optimale bewerking van de grond als

Nadere informatie

Maai- en hooimachines. Eénassige trekker versus tractor

Maai- en hooimachines. Eénassige trekker versus tractor Maai- en hooimachines Eénassige trekker versus tractor 1 Eénassige trekker versus tractor Keuze afhankelijk van: Draagkracht van de bodem Maaicapaciteit van de machine De te maaien oppervlakte De kostprijs

Nadere informatie

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet.

Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. Saphira: Voor iedereen die iets van koffie weet. En nu een kop koffie! Een krachtige espresso, net als in een echte Italiaanse bar? Of een schuimende cappuccino net als op een gezellig Parijs terras? Bij

Nadere informatie