Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 5, vrijdag 4 november 2016 Agenda 10 november nationaal schoolfruit 14 november 10-minuten gesprekken 15 november 10 minuten gesprekken 1 december container 5 december sinterklaasfeest, kinderen tot 14.30uur naar school 23 december kerstvakantie, kinderen om uur vrij Aanwezigheid directeur In week 45: maandag, woensdag en donderdag In week 46: maandag en woensdag Kind op maandag Week 45 HELP!!. I Samuel 18, 19 Koning Saul wordt jaloers en boos op David. Het wordt zo erg dat David moet vluchten. Jonatan en Davids vrouw Michal helpen om aan de koning te ontsnappen. Michal legt een pop in bed die op David lijkt, zodat hij zich in veiligheid kan brengen. Week 46 Waar ben je veilig? I Samuel 19, 20 David gaat naar het profetenhuis. De koning stuurt soldaten achter hem aan om hem op te halen, maar er gebeurt iets bijzonders. De soldaten gaan mee zingen en dansen met de profeten, ze vergeten helemaal waarvoor ze gekomen zijn! Met een tweede en derde groep soldaten gebeurt hetzelfde. En als de koning uiteindelijk zelf naar het profetenhuis gaat, verandert ook hij voor even in een profeet.

2 Jarigen in november: 4 Dylano Groep Yosca Groep Nadia Groep Sanne Groep Roos Groep Lisa Groep Madelief Groep Tessa Groep Jadyn Groep 7-8 Ouder tevredenheid enquête Beste ouders, Vandaag stuur ik jullie een uitnodiging om mee te doen aan een ouder tevredenheid enquête. Ik wil graag een goed beeld krijgen over hoe u als ouder denkt over de Kap. Dit is een goed instrument om te bekijken waar onze sterke punten en onze ontwikkelpunten liggen. U begrijpt dat ik uw hulp daarbij nodig heb en ik hoop dan ook dat iedereen hem invult. De uitkomst van het onderzoek wordt besproken met het team en de mr om te kijken hoe we er mee verder gaan. Alvast bedankt voor uw tijd. Groeten Marjolein Hagen Vervanging: Vervanging / Invallers: Bijzonder onderwijs en de Wet Werk en Zekerheid De Kap is een school voor algemeen bijzonder onderwijs. Daarmee vallen wij volgens de wetgeving niet onder het ambtenarenrecht. En dus is de Wet Werk en Zekerheid vanaf 1 juli op ons van toepassing. Kort gezegd betekent dat, dat wij leerkrachten die bij ons ziektevervanging doen, maximaal zes keer per 4 jaar mogen laten invallen. Anders is ons bestuur Viviani verplicht ze een vast contract aan te bieden. Of er moet een gat van 6 maanden tussen zitten. Ook een losse dag telt daarbij als 1 contract. Viviani heeft inmiddels een aantal extra leerkrachten aangenomen in een invalpool voor haar scholen. Maar dit zal nooit voldoende zijn om pieken op te vangen op alle scholen (denk aan de griep).

3 Dit heeft een aantal consequenties: - Wij werken het liefst met bekende en vaste gezichten (invallers) voor de groep. Dus als wij iemand vinden die goed een dag kan draaien op de Kap, dan vragen wij hem of haar regelmatig terug. De beperking van het aantal contracten zorgt er voor dat dit niet meer telt. Er zal gezocht worden naar steeds andere mensen. - Invallers vallen liever niet meer voor één dag in (omdat elke dag meetelt in het aantal contracten), maar zeggen af om zo alleen nog langduriger invalcontracten in te kunnen vullen. Op dit moment is het bij ziekte of afwezigheid altijd nog nét gelukt om inval te krijgen. De stichtingen werken samen om van elkaars invallers gebruik te maken. Maar de ervaring leert dat het heel goed mogelijk is dat er een moment is dat wij geen vervanger hebben voor een groep. Dit kan betekenen dat een groep naar huis moet, omdat er geen leerkracht beschikbaar is. Ik doe mijn uiterste best om dit te voorkomen. Omdat als het toch gebeurt- dit vaak op het laatste moment zal zijn, wil ik u echter via dit bericht toch alvast op de hoogte stellen van de omstandigheden. Zorg dat u een plan B heeft als dit onverhoopt mocht gebeuren. Ter informatie: Vóór de invoering van de wet is vanuit het basisonderwijs actie gevoerd bij de politiek om een uitzonderingspositie voor het basisonderwijs te bepleiten voor deze wet Werk en Zekerheid. Wij proberen voor ziekte altijd direct inval te regelen (i.t.t. bijvoorbeeld het voortgezet onderwijs), waardoor veel meer inval nodig is. Daarnaast heeft zo n 95 % van het personeel in het basisonderwijs al een vast contract en is het probleem van flexwerk niet zo groot als andere sectoren en onvermijdelijk als je kijkt naar de inzet. Deze wens is echter (nog) niet gehonoreerd. In het nieuws kunt u steeds meer berichten lezen dat scholen in het hele land tegen de gevolgen van de invoering van deze wet aan lopen. Het meldpunt voor scholen om hun ervaringen te melden staat roodgloeiend. Wij hopen van harte dat dit de politiek duidelijk maakt dat een uitzonderingspositie voor het basisonderwijs noodzakelijk is (zoals overigens ook de horeca (vakantiewerkers) en de voetbalwereld gekregen heeft).

4 Nieuws vanuit groep 1/2: Vorige week zijn we gestart met het thema Sint Maarten. De leerlingen hebben allemaal een prachtige lampion gemaakt! Deze week maken ze een werkje voor in het portfolio en zijn ze aan de slag gegaan met de keuzewerkjes (o.a. kralenplank en tovertekening). Ook is de lange klank aa aangeboden. De kinderen hebben geleerd hoe ze deze moeten uitgespreken en ze hebben het bijbehorende klankgebaar geleerd. Kralenplankopdracht: gemaakt door leerlingen van groep 2 Volgende week ronden we het thema af en wordt er gewerkt met ontwikkelingsmateriaal op het gebied van taal en rekenen. Bijna alle kinderen hebben een lampionstokje meegenomen. Hebt u uw kind nog geen lampionstokje meegegeven, wilt u dit dan alsnog even doen? Ter afsluiting van de kinderboekenweek hebben de leerlingen op donderdag 27 oktober jl. de voorstelling De grote oma-talentenshow gezien. De kinderen hebben genoten!

5 Het Nationaal Schoolontbijt Wij doen hier ook aan mee! Op donderdag 10 november doen wij mee met het Nationaal Schoolontbijt. U mag uw kind deze dag zonder ontbijt naar school laten gaan, we ontbijten op school. Wilt u de kinderen wel een bord, beker en bestek meegeven voorzien van naam? Op deze manier krijgen alle kinderen ook hun eigen spullen weer mee terug naar huis. In de week van Het Nationaal Schoolontbijt gaan elk jaar ruim een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo n basisscholen. Met speciaal lesmateriaal leren ze alles over hun ontbijt. Zo ervaren ze hoe leuk en belangrijk het is om de dag gezond te starten. Kijk voor meer informatie op de flyer in deze nieuwsbrief en op Plusklas Vanaf de zomervakantie tot de herfstvakantie hebben een aantal leerlingen uit de groepen 5 t/m 8 op vrijdagochtend gewerkt in de Plusklas. In deze periode hebben we vooral gewerkt aan het extra werk van de leerlingen in de klas (speurwerk). Vanaf de herfstvakantie tot de kerstvakantie zullen we meer aandacht besteden aan het maken van projecten. De leerlingen uit de groepen 5 en 6 duiken in de geschiedenis van Nederland en de leerlingen van groep 7/8 maken kennis met het proefjes. Deze projecten doen een beroep op meerdere intelligenties, leren leren en vaardigheden als samenwerken, taken verdelen, discussiëren, verslagleggen en presenteren. Schoolfruit Ook dit jaar zijn we weer ingeloot voor gratis schoolfruit. EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een Europees voorlichtingsprogramma dat de nadruk legt op het eten van voldoende groenten en fruit. Door EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten groenten en fruit te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook gezellig! Kinderen hebben veel te winnen bij gezonde eetgewoonten. Want kinderen die genoeg groenten en fruit eten en elke dag actief bewegen zitten lekkerder in hun vel, krijgen minder snel griep, zijn minder snel verkouden, voelen zich fitter, beleven meer plezier aan sport en spel en leren makkelijker.

6 Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Economische Zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, het Steunpunt EU-Schoolfruit & Smaaklessen en sponsors uit de groente- en fruitsector. Het programma wordt ondersteund door Stichting Voedingscentrum Nederland. U kunt hierover meer lezen op de website Kern van het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is het gezamenlijk eten van groenten en fruit in de klas. De kinderen krijgen op woensdag en donderdag, gedurende twintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de ochtendpauze om gezamenlijk in de klas op te eten. Vanaf 9 november wordt het fruit geleverd. In de nieuwsbrief zal gemeld worden welk fruit er die week geleverd wordt, de week er na kunt u bekijken op de site Omdat we nu nog in de opstart fase zitten is het schoolfruit voor de eerste week nog niet bekend. U mag uw kind altijd eigen fruit of groente mee blijven geven op deze dagen. De gratis verstrekkingen lopen tot en met week 15 (10-14 april 2017). Hierna vragen we of jullie als ouders dit net als nu zelf weer willen oppakken. Nieuws van derden: Eet-weetjes: Fruit: Blauwe bessen bevatten de meeste vezels per 100 gram, namelijk 8 gram. Dit zijn 4 keer zoveel vezels als een appel. Vezels zorgen voor een verzadigd gevoel, na het eten en bevorderen de stoelgang. Paprika is een echte vitamine C bom! Probeer dit dus lekker vaak te eten als gezonde hartige snack. De oranje paprika is het zoetst en daarom het meest geliefd bij kinderen. SlimKids Klazienaveen kan helpen wanneer je moeite hebt met bijvoorbeeld gezond eten, te weinig lichaamsbeweging op een dag krijgt of wanneer er andere oorzaken zijn waardoor je teveel weegt. SlimKids is een multidisciplinair programma voor kinderen van de basisschool met overgewicht/obesitas. Gedurende 12 weken komen de kinderen 2x per week een uur beweeglessen volgen bij de kinderoefentherapeut. Daarnaast hebben de ouders tijdens meerdere beweeglessen gesprekken met de diëtiste en een kinderpsycholoog. Mocht u interesse hebben om uw kind te laten deelnemen aan SlimKids, geef hem/haar dan op via slimkidsklazienaveen@gmail.com of via

7

8

9

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd

Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m Spelcontainer open na schooltijd 02-11-2016 Nieuwsbrief nummer 9 schooljaar 2016-2017 Agenda voor de komende weken 07-11-2016 Start nieuw thema Prehistorie gr 5 t/m 8 15-11-2016 Spelcontainer open na schooltijd 21-11-2016 Voor groep 7

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5

KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Nieuwsbrief november NB 2016 Nr 5 Inhoudsopgave: Leerplein Kijkochtenden Snappet, veiligheidshesjes Schoolfruit NB Het Nationaal Schoolontbijt,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Ik speel, ik dans, Ik spreek, ik zwijg, zing af en toe een lied en als ik niets te spelen krijg speel ik een poosje niet. Maar ergens buiten mijn verstand, erboven of eronder, ben ik een kleine

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017

Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Nieuwsbrief 24, 3 november 2017 Agenda 9 november 11 november 20 en 21 november Nationaal Schoolontbijt Sint Maarten 10 min, gesprekken Aanwezigheid directeur Op dit moment is het voor mij lastig aan te

Nadere informatie

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9

belangrijke data... 4 november 2016 nr. 9 belangrijke data..... 4 november 2016 nr. 9 Maa 14 november GGD 10-jaar onderzoek Din 15 november GGD 10-jaar onderzoek Woe 16 november Ko ouderbijeenkomst thema Speel je mee en IPC-thema Winkelen Woe

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig De Typetuin Schoolfruit & groente Compassion Schoolontbijt Groep 3 & 4 vrij Oud papier Tuinonderhoud Agenda Routekaartje oud papier Informatiebrief Typetuin Informatiebrief

Nadere informatie

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen.

In het meegestuurde verslag kunt u de uitslagen van het Tevredenheidsonderzoek lezen. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 06-09-2013 Nr. 02 Inhoud week 36 1. Buut berichten 2. Schoolfruit 3. Fiets gezocht met kinderzitje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014

Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2014-2015 oktober 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Kinderboekenweek Alles in 1 afsluiting

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie

In deze nieuwsbrief. - Themaweek Veiligheid. - Staking 5 oktober. - Inloopmiddag. - GGD Even voorstellen. Nieuws vanuit de. Overblijfcommissie In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief - Themaweek Nationaal Veiligheid schoolontbijt - Staking 5 oktober Lopathon - Inloopmiddag Voorleeskampioen - Nieuws Rekentuin/Taalzee vanuit de - GGD Even voorstellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november

Voorlezen groep Start week media wijsheid t/m 25 november Nieuwsbrief Donderdag 3 november 2016 CBS de Welle Schoolstraat 10 9111 HH Burdaard 0519-332525 www.de-welle.nl welle@pcbo-ferwerderadiel.nl Waarnemend directeur: T.Weijer 31-10 14-11 01-11 15-11 02-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Damtoernooi Maandag 12 november Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje Maandag 12 november 2018 B ELANGRIJKE DATA Damtoernooi 2018 Informatie avond groep 8 VO 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep 5 t/m 8 ochtend wel naar school) Dinsdag 11 december Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017

Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Nieuwsbrief 11, vrijdag 17 februari 2017 Agenda 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari studiedag kinderen vrij!! 1 maart luizen controle 2 maart papier container staat bij school 13 maart start

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Jaarvergadering MR en voorlichting over het Portfolio Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2017-2018 nummer: eind september Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017

Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Nieuwsbrief 14, 13 april 2017 Agenda 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag: vrij 17 april Tweede Paasdag: vrij 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april Koningsspelen (groep 1 ook naar school)

Nadere informatie

Nieuwsbrief week

Nieuwsbrief week Nieuwsbrief week 44-2016 Agenda 2 november dankdag/ / Dorcasactie 11 november groep 1 en 2 vrij 13 november dienst Kerk en School Verjaardagen: Milan Pierik is 31 oktober jarig. Milan zit in groep 4 en

Nadere informatie

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel:

Meander West Pauwenburg TA Lelystad tel: Openbare Daltonbasisschool De Meander jaargang 2018-2019 nummer: oktober Meander West Pauwenburg 4 8226 TA Lelystad tel: 0320-240521 Meander Oost Bingerden 41 8219 AT Lelystad tel: 0320-219317 www.demeander.eu

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017

Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Nieuwsbrief 13, vrijdag 31 maart 2017 Agenda 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april Goede vrijdag 17 april Tweede Paasdag 19 april Groep 1 vrij i.v.m. koningsspelen 21 april

Nadere informatie

Leefstijl. Zending. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Leefstijl. Zending. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de maandbrief van november. In deze maand vinden er naast ons reguliere lesprogramma een tal van andere activiteiten plaats. De maand november kunnen we dan ook

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2016-2017 Rollerschoenen in school EU-schoolfruit Facultatieve oudergesprekken Opbrengstherfstfair Zorgoverleg Hoofdluizen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017

Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Nieuwsbrief 12, vrijdag 10 maart 2017 Agenda 13 maart start projectweek 22 maart Kijkavond, afsluiting projectweek van 18.00 19.00 uur 6 april Papier container staat bij school 13 april Paaslunch 14 april

Nadere informatie

PBS Ouderavond 16 november

PBS Ouderavond 16 november Nieuwsbrief 5 Nieuwsbrief november 06 In dit nummer: PBS ouderavond Agenda Jumbo actie Luizentassen Na de jaarvergadering van MR en OC zal Monique Baard van PBS Nederland een inspirerende, informatieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief. november Agenda

Nieuwsbrief. november Agenda Nieuwsbrief november 2016 Weusthagstraat 3 7556 ZA Hengelo Tel: (074) 256 61 86 www.stiepel.nl Email: info@stiepel.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 1 november Zwemmen groepen 7 en 8 2 november Schaatsen

Nadere informatie

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg.

ROFFELTJE. Mag ik dan... Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284. De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. ROFFELTJE > Mag ik dan... De knuffel weg. Het huis is weg. De straat, de school, de winkel weg. Pappa zegt: We gaan. Langs stoffige wegen gaan we. Over hoge golven. Tegengehouden door muren van prikkeldraad.

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA14 VR18

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA14 VR18 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 10 04-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA07 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders,

Nieuwsbrief. November 2015. Nieuwsbrief. Oktober 2014. Beste ouders, November Beste ouders, In deze nieuwsbrief stelt onze gymleerkracht zich nader aan u voor. Juf Zita had het bij ons niet naar haar zin. Dit heeft gelukkig niets te maken met de kinderen en het team; zij

Nadere informatie

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda

Week 40 1 t/m 5 oktober. Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Agenda Leerlingenraad Maandag 24 september was het zover, het eerste overleg met de nieuwe leerlingenraad. Uit elke groep 5 t/m 8 is er een kind gekozen die de groep in de leerlingenraad mag vertegenwoordigen.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Jaargang 33, nummer 5 Datum 2 november 2018 Volgende nieuwsbrief 16 november 2018 Belangrijke dagen 5 t/m 8 november oudergesprekken 6 november nationaal schoolontbijt 12 november

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 Oktober 2018 Beste ouder(s), verzorger(s), Donderdagavond 25 oktober hebben we met elkaar tijdens de

Nadere informatie

... 1... 2... 2... 2... 3... 4... 4... 4... 4... 5... 5... 5... 6 De kinderen van groep 4, 5 en 6 lezen twee keer per week in ons Leesplein. Zij mogen boeken lenen uit de schoolbibliotheek en lekker vrij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 3. 3 september 2014. 22 oktober 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 3 3 september 2014 22 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 1 2 3 3 Verjaardagen 3 Kasverslag OR Informatie van derden 4 5 Agenda 6 de directie

Nadere informatie

7556 WS Hengelo T:

7556 WS Hengelo   T: Nieuwsbrief november 2018 Wilbertschool Ruysdaelstraat 45 7556 WS Hengelo directie.wilbertschool@primatohengelo.nl www.wilbertschool.nl T:074-2914499 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief

Nadere informatie

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij.

Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen uur vrij. INFO Jaargang 23, Nummer 20, 31-1-2017 Maandag 30 januari Dinsdag 31 januari Woensdag 01 februari Directie s morgens afwezig Donderdag 02 februari Studiemiddag Vreedzame school alle kinderen 12.00 uur

Nadere informatie

Jaargang november 2017 nr.10

Jaargang november 2017 nr.10 De verhalen in de komende periode gaan over de zonen van Jakob. Jozef is een meesterdromer, maar wordt door zijn broers in een put gegooid en als slaaf verkocht naar Egypte. Daar wordt hij onderkoning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten.

Zending In de afgelopen periode is er 70,00 opgehaald en 50 collectemunten. Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 17 nummer 4 4 november 2016 Voorwoord Deze keer een heel praktisch voorwoord. Helaas is het ons nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS. Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS. Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering AGENDA nr. 4 Dinsdag 25 oktober luizencontrole Dinsdag 25 oktober OR-vergadering Vrijdag 28 oktober inloopochtend Maandag 31 oktober oudergesprekken Vrijdag 4 november nieuwsbrief 5 JARIG Ronan Gonzalez

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Nieuws uit de middenbouw. We zijn de laatste periode van dit jaar ingegaan en de voorbereidingen voor de verschillende feesten zijn alweer in volle gang. Naast deze voorbereidingen zijn we ook aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht 3 `16-`17

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht 3 `16-`17 In Vlindervlucht Kinderboekenweek De Kinderboekenweek is woensdag 5 oktober gezamenlijk geopend. Alle kinderen hebben gedanst op `Voor altijd jong` van Kinderen voor kinderen. In de hal bij groep 7/8 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein.

Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Nieuwsbrief november 2018 KBS Op e Terp Dierendag op het schoolplein. Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze periode over: Verfraaien Week 42, 43, 44, 45 (15 oktober t/m 9 november) Inhoud: Over mooi

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 30,

INFO. Jaargang 23, Nummer 30, INFO Jaargang 23, Nummer 30, 2-5-2017 Maandag 01 mei LOT controle Dinsdag 02 mei Directie s middag aanwezig Woensdag 03 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Donderdag 04 mei Route 8 Eindtoets groep 8 Directie

Nadere informatie

DATUM: 07 november 2016

DATUM: 07 november 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53

VERJAARDAGEN NOVEMBER 14 Levai Schra Donna Borst 6 22 Juf Petra Luuk Bloemert 8 24 Meester Jan 53 AGENDA SCHOOLJOURNAAL OBS de Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :deberkenhorst@stichtingpromes.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 3 november 2017 Scholing juf Carien, juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 4. Schooljaar okt 2018 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 4 Schooljaar 18-19 GROEPSACTIVITEITEN 4 okt 2018 Groepen 1/2/3 Centrale prentenboek Na de herfstvakantie starten we weer met het Centrale prentenboek. In de klas zijn er die week allerlei activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Oktober 1 Nieuwsbrief 1 MR bijeenkomst 1 t/m 4 Oud papier actie 1 t/m 5 Kennismakingsgesprekken 3 t/m 14 Kinderboekenweek 2018 4 Dierendag 19 Herfstdag 22 t/m 26 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar Laatste schooldag voor de zomervakantie

Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar Laatste schooldag voor de zomervakantie 13-07-2016 Nieuwsbrief nummer 40 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 13-07-2016 Afscheid groep 8 14-07-2016 Laatste schooldag voor de zomervakantie 29-08-2016 Eerste schooldag in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op stoom! De herfstvakantie ligt kort achter ons. Goed om even een pas op de plaats te maken en terug en vooruit te kijken.

Nieuwsbrief. Op stoom! De herfstvakantie ligt kort achter ons. Goed om even een pas op de plaats te maken en terug en vooruit te kijken. Nieuwsbrief Jaargang 21 Nr. 2: november 2015 CBS De Zevensprong Appelstraat 2 4413 ET Krabbendijke zevensprong@alphascholengroep.nl www.cbsdezevensprong.nl In dit nummer o.a. Van de redactie Jarigen Dankdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, vrijdag 18 november 2016

Nieuwsbrief 6, vrijdag 18 november 2016 Nieuwsbrief 6, vrijdag 18 november 2016 Agenda Aanwezigheid directeur In week 47: maandag en woensdag In week 48: maandag en woensdag Kind op maandag Week 47 Leve de koning!! 1 Samuël 24, 2 Samuël 1,5

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Ouderklankbordgroep Nationaal schoolontbijt Inloopvragenuurtje O4NT 9 (herhaling)

Ouderklankbordgroep Nationaal schoolontbijt Inloopvragenuurtje O4NT 9 (herhaling) Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 10 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 8 november 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Vr 26-10 Ma 30-10 Deze week: oudergesprekken Di 31-10 Wo 1-11 Do 2-11 Vr 3-11 Ma 6-11 Deze week: oudergesprekken Di 7-11 Wo 8-11 Do 9-11 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016

Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016 Nieuwsbrief 2, vrijdag 9 september 2016 Agenda 19 september informatie groep 1/2 en 4 t/m 8 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018

Kalender: Jarigen: Jaargang: 33, schooljaar: , nr.: 5-1 november 2018 Jaargang: 33, schooljaar: 2018-2019, nr.: 5-1 november 2018 Kalender: 05-11: Mad Sciense show 06-11: Kinderraad 07-11: info-avond gr 7 en 8 FACULTATIEVE OUDERGESPREKKEN In augustus heeft u als ouder een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 5 30-10-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Wat is schoolfruit Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Het nationaal schoolontbijt Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017

Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 Algemeen nieuws van de directeur Nieuwsbrief 3 - Oktober 2017 NIEUWSBRIEF Studiedag 6 november Op maandag 6 november staat, zoals afgesproken, een studiedag op het programma. Thema van deze dag is Kindgesprekken.

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren.

Gebruik de talenten die je hebt. In het bos zou het heel stil zijn als alleen de best zingende vogels te horen waren. Agenda komende weken Ma 02-11 Oudergesprekken groep 8 Ma 16-11 Infobrief 6 Di 03-11 Oudergesprekken groep 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 05-11 LET OP! Leerlingen vanaf 12.00 uur Do 26-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16

week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 28 Nieuwsbrief ma. 11 juli t/m vr.15 juli 16 Zendingsproject Gambia: 5,85

Nadere informatie

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden.

we ook dit jaar weer aandacht aan besteden. woensdag 11 september 2013 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: - Nieuwe schooljaar - Regel van de week - Jarig - Geboren I - Geboren II - Schoolgids - Folder cito - Verschillende papieren - Leerlingenzorg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD:

Nieuwsbrief. 14 november 2016 Nr. 11 INHOUD: Nieuwsbrief Het Stroink 60, 7542 GT Enschede T.: 0534766477 Email: regenboog@skoe.nl Website: www.skoe.nl/regenboog 14 november 2016 Nr. 11 Geachte ouders, SINTERLAAS IS WEER IN HET LAND Spannend Sinterklaas

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 4 november 2016

Vrijdagsbrief.  4 november 2016 Vrijdagsbrief 1327 www.clarafabriciusschool.nl 4 november 2016 4 november 19.00 uur Oranjevereniging organiseert een herfst-lampionnenoptocht 7 november Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Leoni vervangt

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis.

Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. a Mam r o Vo a! en Pap Fruit- en groentetips! Lekker gemakkelijk, groente en fruit op school en thuis. Mijn dochter at laatst een tomaatje, dat doet ze anders nooit. Maar ja, als je klasgenootjes het ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Week 45 07/11-11/11. Week 46 14/11-18/11 GODSDIENST: NIEUWS UIT SCHOOL

Week 45 07/11-11/11. Week 46 14/11-18/11 GODSDIENST: NIEUWS UIT SCHOOL Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt hierbij de eerste nieuwsbrief van dit nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief dit keer alleen wat informatie van de directie. Stukjes uit de

Nadere informatie

INFO. Jaargang 21, Nummer 26,

INFO. Jaargang 21, Nummer 26, INFO Jaargang 21, Nummer 26, 8-3-2016 15-03-2016 OR vergadering 21 03-2016 spreekuur jeugdverpleegkundige 23-03-2016 Studiedag team. Alle kinderen vrij 25 03 2016 Goede vrijdag 28-03-2016 2 e paasdag 30-03-2016

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018

Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij Nr. 5, donderdag 1 november 2018 Agenda Vrijdag 2 november Luizencontrole Dinsdag 6 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 Donderdag 8 november Inloopochtend groepen 3 t/m 8 NIEUWSBRIEF Vrijdag 9 november Studiedag, alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 4 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Nationaal schoolontbijt Vorige week hebben we u op de hoogte gebracht

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

De vierde editie van de nieuwsbrief

De vierde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 4 Jaargang 7 04-11-2016 www.olivijn.almere-speciaal.nl De vierde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 7 november: studiedag, alle leerlingen vrij 9 en 11 november:

Nadere informatie

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017

O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 O.B.S. Het Palet Gezondheidsbeleid 2016/2017 1 Introductie Wij als school zien graag dat alle kinderen gezond zijn, daar proberen wij op onze manier een bijdrage aan te leveren. Dat doen we onder andere

Nadere informatie

nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014

nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 12 Nieuwsbrief 31 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Guido, Sem en Samuel hebben meegedaan aan de Mensa Slimmer

Nadere informatie

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie!

Isa van Lieshout uit groep 4/5 heeft haar zwemdiploma C gehaald. Van harte gefeliciteerd Isa! Knappe prestatie! BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 3-11 Oudergesprekken groep 3 t/m 8 Vr 4-11 Ma 7-11 Di 8-11 Wo 9-11 Do 10-11 Vr 11-11 Ma 14-11 MR-vergadering Di 15-11 OR-vergadering Wo 16-11 Do 17-11 HIEPERDEPIEP In de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

Jaargang 29 - nr. 06 Nieuwsbrief 25 november 2016

Jaargang 29 - nr. 06 Nieuwsbrief 25 november 2016 Emily Brontësingel 1A 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 29 - nr. 06 Nieuwsbrief 25 november 2016 In deze editie: Kalender Eindtoets Halfeestrooster Ziekte

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders,

Hoeveel dingen worden niet beschouwd als onmogelijk totdat zij daadwerkelijk zijn bereikt. Kerstgedachte 2011. In dit nummer: Beste ouders, Nummer: 365 25 November 2011 Wij zorgen voor elkaar Interessante informatie: 23 DECEMBER ALLE LEERLINGEN VRIJ OM 1200u 31 december juf Ellen jarig 06 januari meester Léon jarig 16 januari algemene ouderavond

Nadere informatie