Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp"

Transcriptie

1 Nummer januari 2013 Belangrijke data 01 februari groepen 1 t/m 4 vrij 05 t/m 07 februari Cito toets groep 8 07 februari vergadering OV 08 februari Carnaval op school 11 t/m 15 februari Voorjaarvakantie Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Tien gouden voorleestips. Plezier in lezen, het begint al heel jong! Voorlezen aan kinderen is heel belangrijk: het prikkelt de fantasie en is goed voor de taalontwikkeling. Kinderen die al op jonge leeftijd ervaren hoe leuk lezen is, gaan zelf meer lezen. En wie vaak voor zijn plezier leest, wordt een goede lezer die het makkelijker heeft op school. Ouders spelen hierin een belangrijke rol. Daarom tien gouden voorleestips. 1. Voor jong én oud Zelfs uw baby geniet al van het voorlezen. Ze vinden het heerlijk u te horen praten en het stimuleert hun taal- en spraakontwikkeling. Ze leren klanken, vergroten hun woordenschat en leren zich te concentreren. Onderzoek laat zien dat baby s, peuters en kleuters die worden voorgelezen, betere lezers worden dan leeftijdsgenootjes die niet worden voorgelezen. 2. Voorleesritueel Maak elke dag even tijd om voor te lezen, bijvoorbeeld voor het naar bed gaan. Een vast moment maakt lezen tot een ritueel en iets vertrouwds. Bovendien is het een rustige afsluiter van de dag waardoor uw kind beter in slaap kan komen. 3. Een boek kiezen Kies een boek dat past bij de interesse van uw kind. Alles is voor te lezen als een kind maar belangstelling heeft. De een houdt nu eenmaal meer van informatieve boeken, de ander van fantasieverhalen, de ander weer van een leesbundel of plaatjesboek. Het is wel goed om af te wisselen zodat uw kind kennis kan maken met verschillende soorten teksten. Vraag uw kind eens Waar zou je graag meer over willen weten? of sluit aan bij een thema dat bij u thuis speelt, zoals bijvoorbeeld een nieuw broertje,samen leren spelen of feestvieren.

2 4. Voorspel samen het verhaal Kijk samen naar de voorkant van het boek en lees de titel voor. Vraag uw kind waar hij denkt dat het boek over zal gaan en waarom hij dat denkt. Stop eens op een spannend moment in het verhaal, en vraag uw kind hoe hij denkt dat het verder gaat. Vraag als u door hebt gelezen of het klopte wat hij dacht. Door na te denken over het verhaal, leert uw kind oplossingen te bedenken en weet u of hij het verhaal begrijpt. 5. Speel in op reacties Vaak leeft uw kind mee en lacht het om grapjes. Speel hier op in, laat uw kind vertellen en vraag eens naar zijn eigen ervaringen. 6. Moeilijke woorden? Moeilijke woorden worden in de context van het verhaal vaak wel duidelijk. Of besteed er juist even aandacht aan. Door het uit te leggen of een plaatje te laten zien onthoudt uw kind het beter en leert hij weer een nieuw woord. 7. Lees voor zoals u praat Het is helemaal niet nodig om u extra in te spannen om met verschillende stemmetjes voor te lezen. Probeer voor te lezen zoals u ook praat, dus harder en zachter en met hapjes lucht. Als u leest met expressie treft u vaak veel beter de toon en helpt u uw kind het verhaal beter te begrijpen. 8. Lees hetzelfde boek vaker voor Herhaling is belangrijk en erg prettig voor uw kind. Door een verhaal vaker te vertellen zal uw kind het beter begrijpen. Wees niet bang voor verveling; uw kind leert elke keer weer andere dingen uit het boek. 9. Lees ook 10-plussers voor Veel ouders stoppen met voorlezen zodra hun kind zelf begint te lezen. Terwijl het juist dan zo belangrijk is om voor te blijven lezen. Eerste leesboekjes zijn door hun eenvoudige taal en verhaal vaak niet al te boeiend. Kinderen zijn in deze fase bovendien zo bezig met het technisch lezen van de woorden,dat ze zich van de inhoud van het verhaal nauwelijks bewust zijn. Voorgelezen worden is nog steeds heel prettig en stimuleert uw kind om zelf te willen lezen. Of wissel eens af;u leest een stukje voor en dan uw kind. 10. Als u eens geen tijd hebt Tegenwoordig is er een ruim aanbod van Digitale voorleesboeken, apps en filmpjes, Prentenboeken en downloads op internet. Zelfs gratis of voor een klein bedrag. Als u dan een keer geen tijd hebt, of u wilt uw kind op een rustige manier vermaken, dan is dat een aangenaam alternatief.

3 Informatie carnaval Het thema van carnaval dit jaar is Toeters en bellen. Woensdag 30 januari Op deze dag zal presentatie en de bekendmaking plaats vinden wie de prins/prinses van De Bergen 2013 zal worden. Vrijdag morgen 8 februari: Op deze morgen zal de stadsprins een bezoek brengen aan onze school. Vrijdagmiddag 8 februari: De kinderen mogen weer rond gaan lopen in de verschillende lokalen.we starten om uur en eindigen om uur. Om uur gaan de kinderen terug in de klassen en starten we met opruimen. Om uur zijn de kinderen uit en helpen de leerkrachten mee opruimen. de volgende activiteiten hebben we bedacht: Speelzaal: kopspijkeren voor groep 5 t/m 8 Groep 1: Beautysalon Groep 2 Spelletjes Aula: eetlokatie Groep 3 : lounge Groep 4: Tattooshop Personeelskamer karaoke Iedereen mag de hele dag verkleed naar school! Als de kinderen verkleed naar school komen zijn wapens in welke vorm dan ook verboden. Dit geldt ook voor schuttingtaal/tekeningen op kleding. Confetti laten we op deze dag thuis. Op deze manier maken we er op deze dag een spetterend feest van met TOETERS EN BELLEN. Vakanties schooljaar Herfstvakantie 14 okt t/m 25 okt voor groep 1 t/m 4 14 okt t/m 18 okt voor groep 5 t/m 8 Kerstvakantie 23 dec t/m 03 jan Voorjaarsvakantie 03 mrt t/m 07 mrt Pasen 21 apr Meivakantie 28 apr t/m 09 mei 2014 Hemelvaart 29 mei 2014 t/m 30 mei 2014 Pinksteren 09 juni Zomervakantie 14 juli 2014 t/m 22 aug De aanvullende vrije dagen voor groep 1 t/m 4 volgen op een later moment dit schooljaar als wij de planning voor onze school maken.

4 Nieuws vanuit Stichting Overblijven Inmiddels is de ouderoverblijfweek weer achter de rug. Wij hopen dat de mensen die gekomen zijn, nu een beeld hebben van wat het overblijven zoal inhoudt. Mocht u, na het bijwonen van een overblijfpauze, interesse hebben om overblijfkracht te worden (of eventueel invalkracht), dan kunt u contact opnemen met Karin van Ham via de mail o.debergen@bs-bergen.nl. Zoals gewend schenken wij in de winter, van de herfstvakantie tot de voorjaarsvakantie, ook drinkbouillon. Natuurlijk hebben de kinderen daarnaast ook nog de keuze uit thee, melk, yoghi of vruchtensiroop. We kijken even of het weer na de voorjaarsvakantie ook nog lekker soepweer is. Dan schenken we de drinkbouillon nog even door. Mocht uw kind(eren) iets anders willen drinken dan wat wij schenken, dan is het de bedoeling dat ze dit zelf mee brengen. Verder zullen in of na de voorjaarsvakantie weer nieuwe overblijfrekeningen verschijnen. Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u hiervoor ook altijd contact opnemen met Karin van Ham (aanwezig op woensdag en donderdag of via mail o.debergen@bs-bergen.nl). Nieuws vanuit BSO Korein kinderplein Thema Geheel passend bij de winterse omstandigheden buiten zijn wij deze weken aan het spelen en werken rondom het thema warm aankleden! De peuters mogen zichzelf warm aankleden, ze kunnen in de spiegel kijken wat ze aanhebben en ook de poppen en Raai de Kraai worden lekker warm aangekleed. Als we buiten in de sneeuw spelen moeten we ons natuurlijk ook eerst heel goed aankleden. Gymschoentjes We proberen zoveel mogelijk met de peuters buiten te spelen, maar als de weersomstandigheden het niet toelaten gaan we ook wel eens in de gymzaal spelen zodat ze lekker kunnen bewegen. In de gymzaal mogen de peuters geen schoenen aan hebben, en op sokken rennen is gevaarlijk. We willen ook liever niet dat ze in de winter op blote voeten rennen, want dat is wel erg koud! Daarom willen we u vragen om voor uw peuter gymschoentjes met daarin de naam van uw peuter mee te brengen naar de peuterspeelzaal. We zullen deze bij elkaar bewaren en gebruiken als we weer in de gymzaal gaan spelen. Dikke sokken met een anti-slip-zool mag eventueel ook.

5 Jarige peuters Op 10 januari was Harun jarig en op 30 januari is Dilruba jarig. Beide peuters worden 3 jaar. Van harte gefeliciteerd! Afscheid Fabiënne gaat vanaf februari bij een andere peuterspeelzaal spelen die dichter bij haar huis is. We wensen haar veel speelplezier bij de nieuwe speelzaal en ook alvast heel veel succes op de basisschool! Carnaval Schrijf alvast in uw agenda! Op vrijdag 8 februari vieren we carnaval en mag uw peuter verkleed naar de peuterspeelzaal komen. We gaan er een gezellige ochtend van maken, met een modeshow samen met de kleuters, lekker dansen op carnavalsmuziek en leuke spelletjes. U kunt uw peuter die dag op de normale tijd komen ophalen, dus om uur. Heeft u nog vragen, opmerkingen of complimenten, dan kunt u altijd terecht bij het team en/of de directie van De Bergen of Korein.

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen

Nieuws uit CBS Het Kompas. Toetsen Nieuws uit CBS Het Kompas Voor iedereen, die ik nog niet persoonlijk gezien heb, nog de beste wensen voor 2014! Toetsen Wij zijn alweer ruim drie weken aan het werk in de klassen. Hier op school heerste

Nadere informatie

Maart 2015. Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8. Beste ouders, verzorgers

Maart 2015. Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8. Beste ouders, verzorgers Maart 2015 Nieuwsbrief Veilig leren lezen, kern 8 Beste ouders, verzorgers In deze kern leerde uw kind: Woorden: bank en licht Woorden met 2 medeklinkers vooraan (zoals 'zwaan') en achteraan (bijvoorbeeld

Nadere informatie

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO

Sam is geboren. CITO-eindtoets groep 8. Voorleeskampioen. Groep 4 gaat gymmen. Afronding opleiding ALO Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Schooljaar 2012 2013 Inhoud: 31 januari 2013 Pagina 1 Sam is geboren

Nadere informatie

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag

29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag 29 januari studiemiddag Team 7 april Studiedag Team, hele dag 4 maart TOF studiedag Beste abonnees, Afgelopen weekend was er toch even sneeuwpret voor de kinderen. Prach ge plaksneeuw en daardoor grote

Nadere informatie

We starten na de herfstvakantie.. We hebben al een startgroep, maar iedereen die mee wil koken, praten of helpen is natuurlijk van harte welkom.

We starten na de herfstvakantie.. We hebben al een startgroep, maar iedereen die mee wil koken, praten of helpen is natuurlijk van harte welkom. In deze VLOTte Babbel: - Info/ VLOTte babbel - Koken met ouders en kinderen - Ouderbijdrage - Tel tot tien! - Overblijven - Voorleestips - Voor op de kalender Geachte ouders, verzorgers, VLOTte Babbel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF februari 2014 Jaargang nummer 6

NIEUWSBRIEF februari 2014 Jaargang nummer 6 NIEUWSBRIEF februari 2014 Jaargang 13-14 nummer 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 10 11 5 12 6 13 7 KRANTEN ACTIE 8 9 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Viering

Nadere informatie

Burgemeester Hesselinkstraat 2 website: EC Sint Annaparochie tel.:

Burgemeester Hesselinkstraat 2 website: EC Sint Annaparochie tel.: CBS De Slotschool e-mail: info@cbs-slotschool.nl Burgemeester Hesselinkstraat 2 website: www.cbs-slotschool.nl 9076 EC Sint Annaparochie tel.: 0518 402144 Groep 2/3 krijgt kunstles Groep 2/3 heeft 6 weken

Nadere informatie

Algemeen. Correctie op datum rapportenavond!! Studiemiddag 4 februari. Taken intern begeleiders. BomansBulletin blz. 1

Algemeen. Correctie op datum rapportenavond!! Studiemiddag 4 februari. Taken intern begeleiders. BomansBulletin blz. 1 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans@skoe.nl Nr. 17 18-1-2013 Algemeen In deze mooie winterse periode kunnen we volop genieten van sneeuw en wellicht ook spoedig van het

Nadere informatie

N U M M E R 8. weet en nieuwe ontwikkelingen snel toe kan passen in de klas. Verlof juf Chantal

N U M M E R 8. weet en nieuwe ontwikkelingen snel toe kan passen in de klas. Verlof juf Chantal Nieuwsbrief Voor de ouders van groep 8 is er vanavond een voorlichting over de vormen van voortgezet onderwijs! Er is om 19.00 koffie in school, om 19.30 start de voorlichting voor alle scholen in Prismare

Nadere informatie

Februari 2017 Agenda

Februari 2017 Agenda Februari 2017 Agenda Maandag 20 februari tot en Voorjaarsvakantie met vrijdag 24 februari Maandag 27 februari Start school. Luizencontrole Woensdag 15 maart Studiedag ISOB scholen Bergen, Egmond en Schoorl.

Nadere informatie

9 oktober 2014 / NUMMER 500

9 oktober 2014 / NUMMER 500 9 oktober 2014 / NUMMER 500 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 13-10 Evy Cents uit groep 4/5 op 17-10 Pieter Camfferman uit groep 8 op 20-10 Chantal de Waal uit groep 8 op 20-10 Nicola Tomaszek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3D printer. De scores worden tijdens de 10-minutengesprekken met de ouders doorgesproken.

Nieuwsbrief. 3D printer. De scores worden tijdens de 10-minutengesprekken met de ouders doorgesproken. Nieuwsbrief Uitgave 29 januari 2016 CITO-toetsen Deze week worden er bij ons op school CITO s afgenomen. De afdeling Kwadraat is er al mee gestart. De kinderen van groep 3 t/m 8 worden getoetst op gebied

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Activiteiten in februari: 3 februari 10-minutengesprekken groepen 1-2 5 februari 10-minutengesprekken

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016

Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016 Octaafnoot Nieuwsbrief van basisschool het Octaaf nr. 19 21 januari 2016 Nieuwe directeur In Octaafnoot 12 heeft u kunnen lezen dat er een procedure gestart is voor de benoeming van een nieuwe directeur.

Nadere informatie

OBS De Zoeker Fortuinweg VX Zaandijk Web:

OBS De Zoeker Fortuinweg VX Zaandijk Web: Nr. 23 DE WIEKSLAG 19 februari 2015 e-mail redactie: wiekslag@obs-de-zoeker.nl Van de directie Komende week is het voorjaarsvakantie. De eerste krokussen staan in bloei. Ik schat zo in dat iedereen uitkijkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 20, nummer 4, februari 2014 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers,

In dit nummer: Belangrijke data: Beste kinderen, ouders en verzorgers, 18 januari 2017 nummer 9 In dit nummer: Carnaval Bibliotheek Vakanties schooljaar 2018-2019 Jarigen Belangrijke data: 31 januari Inloopochtend kleuters 6 en 8 februari adviesgesprekkengroep 8 9 februari

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Februari - 2015, Het Palet-Zuid

Februari - 2015, Het Palet-Zuid Februari - 2015, Het Palet-Zuid www.hetpalet-zuid.nl In deze P.S. de volgende onderwerpen: Bibliotheek Palet-Zuid Tien gouden voorleestips Open podium Nieuws uit de groepen; Gr. 1/2 Winterpret en kleuter

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2O19 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S

PRIJSLIJST 2O19 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE VILLA S BUNGALOWS BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 4, 11, 18, 25 jan 535,00 820,00 410,00 670,00 1, 8

Nadere informatie

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN

NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN NIEUWSFLITS SEPTEMBER EN OKTOBER 2016 BELANGRIJK NIEUWS OVER VERANDERINGEN VAN: - HET PERSONEEL, - DE OUDERBIJDRAGE - EN DE OPENINGSTIJDEN JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017

INFO De Toverlaars. Agenda. Wist u dat? SCHOOLJAAR 2016-2017 INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 info@toverlaars.nl www.toverlaars.nl Februari 2016 Agenda FEBRUARI 1. 8:45-10:30 Open Inloop 2. Oudergesprekken groepen 3 t/m 7 3. Oudergesprekken

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 07 september 2015 Belangrijke data 07-09 Algemene ouderavond 19.30u-21.00u 14-09 MR vergadering 21-09 O-ja 02 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Inschrijven Mini Marathon en City

Nadere informatie

Foto Drents Landschap

Foto Drents Landschap Inhoud Foto Drents Landschap Verjaardag juf Annemarie Natuurpad Run van gieten Voorleeswedstrijd Lezen-begeleiding Gevangenismuseum Onderwijsontmoetingsdag Voorleestips TSO Jarigen Wist u dat? Agenda Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda De Doornick katholieke basisschool Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya

WEEKBULLETIN. Week 7. Gefeliciteerd. Vreedzame school blok 4. Vorige week waren jarig: 08/02 Numair Bokazini 10/02 Ethan Rutetebya WEEKBULLETIN Week 7 Belangrijke data februari: Di 14/02: rapportgesprekken Do 16/02: rapportgesprekken Vr 17/02: groep 1/2A vrij Ma 27/02 t/m vr 03/03: voorjaarsvakantie Gefeliciteerd Wijziging gym kleuters

Nadere informatie

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht.

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht. Een dag bij de kleuters op De Bangert (bijlage bij de schoolgids) De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00

Nadere informatie

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang)

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang) Thema s Maand Thema BSO Data Thema KDV (Uk en Puk / Puk en ko) 9 januari Inspiratie-uurtje samenspel en zorg 7 januari Inspiratie-uurtje ik en mijn familie Januari - februari Thema samenspel /zorgen voor

Nadere informatie

InfOventje. Van de medezeggenschapsraad. Strookje aanmelding hulp bij carnavalsviering

InfOventje. Van de medezeggenschapsraad. Strookje aanmelding hulp bij carnavalsviering InfOventje Ouderinformatie Jaargang 17 nr. 8 5 februari 2014 IN DEZE INFO Nieuws juffrouw Linda Waterpokken Brigadieren Studiedag Nieuws uit de groepen Voorleestips Europa Kinderhulp Herinnering van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 16 22 april 2013 Belangrijke data 23 april viering groepen 1 en 2 24 april verjaardagendag groepen 3 t/m 6 29 april t/m 10 mei meivakantie alle kinderen zijn vrij 15 mei hoofdluiscontrole 16 mei

Nadere informatie

NL11 ABNA Gijsingstraat RH Rotterdam Valentijnschool Tel:

NL11 ABNA Gijsingstraat RH Rotterdam Valentijnschool Tel: feb rua 201 ri 7 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 vr Stuedag ma Stuedag vr Ouderinloop met rectie / rapportbriefjes mee ma Poëzie week Viering Valentijnsdag 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 vr

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015

Nieuwsbrief nr. 20, 29 juni 2015 Wij zijn ambitieus om het beste uit iedere leerling te halen. Dat doen wij door onze verantwoordelijkheid te nemen in het bieden van inspirerend en eigentijds christelijk onderwijs, waarbij respectvol

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij

H O F N I E U W S. Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag, alle leerlingen vrij H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe. 25/1 t/m za. 4/2 1 t/m 8 Nationale Voorleesdagen Ma. 23 t/m za. 28 januari Centrale wervingsdagen Stichting Veldvest Do. 9 februari 1 t/m 8 Studiedag,

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Volg ons nu ook op Twitter

Volg ons nu ook op Twitter Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.6 13 oktober 2017 19 oktober Inloop kinderboekenweek 14.00 tot 15.00 uur 23 t/m 29 oktober Herfstvakantie 10 november St. Maartenoptocht 28 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief:

Nieuwsbrief Februari Inhoud Nieuwsbrief: Hou je ook van boeken De geur van vers papier Gewoon eventjes ontsnappen Aan het nu en aan het hier Hou je ook van lezen Elke letter van het verhaal Je eventjes verstoppen Voor de drukte van normaal Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 17 november 2017

Nieuwsbrief, 17 november 2017 Nieuwsbrief, 17 november 2017 Sintviering maandag 4 december Kerstviering en knutselen 1 e Talentendag zeer geslaagd Winnaars kinderboekenweek Verkeersproject fietsverlichting Nieuws uit de bieb Agenda

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

jaargang nummer januari 2018

jaargang nummer januari 2018 jaargang 2017-2018 nummer 10 24 januari 2018 Belangrijke data 26/01 Bibittheater 29/01 Start Gouden Weken 05/02 Studiedag, kinderen vrij 06/02 + 08/02 Adviesgesprekken groep 8 08/02 Einde Gouden Weken

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij

WEEKBULLETIN. Week 12. Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij WEEKBULLETIN Week 12 Belangrijke data in maart: Woe 22/03: open dag vanaf 11.30 uur Vrij 24/03: groep 1/2A vrij Vrij 31/03: groep 1/2B vrij Gefeliciteerd We feliciteren onze jarigen: 20/03 Eldan Rutetebya

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Voorlezen is leuk en nuttig. Maar hoe doe je dat eigenlijk, goed voorlezen? Hieronder vindt u de belangrijkste tips en trucs.

Voorlezen is leuk en nuttig. Maar hoe doe je dat eigenlijk, goed voorlezen? Hieronder vindt u de belangrijkste tips en trucs. R.K. Basisschool Anselderlaan 10 6471 GL Eygelshoven Tel: 045-5351434 De fijne kneepjes van het voorlezen Voorlezen is leuk en nuttig. Maar hoe doe je dat eigenlijk, goed voorlezen? Hieronder vindt u de

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9.

Wegwijzertje. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9. Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 9 Geachte ouders, Wegwijzertje De eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Het was goed elkaar

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week

WEEKBULLETIN. Week WEEKBULLETIN Week 4 2018 Belangrijke data in januari Wo 17/01: & Start Gezond Vr 19/01: Gr 1/2B vrij Vr 26/01: Gr 1/2A vrij Do & vr 01/02 en 02/02: en, alle kinderen vrij Er wordt in de groepen gewerkt

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Vakantierooster : Bijna af.

Vakantierooster : Bijna af. In dit nummer: Nautilusgroep Infoavond: Nieuwe naam! Nautilusgroep infoavond Vakantierooster 15-16 Thema-avond MR en AC Voorleesdagen Kerkdienst Wijkscholen Advies VO groep 8 Vieringen Creamiddag Eerste

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017

Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Nieuwsbrief 8, vrijdag 20 januari 2017 Agenda 2 februari papier container staat bij school 13 februari 10 minuten gesprekken 14 februari 10 minuten gesprekken 18 tot 26 februari voorjaarsvakantie 27 februari

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Februari 2018

Nieuwsbrief. Februari 2018 Nieuwsbrief Februari 2018 Februari 8 Carnaval (kinderen mogen verkleed naar school) Ouders in de klas Beste ouders/verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op! 2018 is op De Vlonder

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij

Nieuwsbrief. Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Nieuwsbrief Nummer: 2017-2018-02 Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Het thema voor de komende weken is: Ik en jij Datum: 28-09-2017 Uw kind komt voortdurend andere mensen tegen. Weet u wie uw kind kent?

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

landleven waddenstaete de witte hoek

landleven waddenstaete de witte hoek prijslijsten 2o17 BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF landleven waddenstaete de witte hoek bleekerscoogh Villa met serre 21O, 212, 214 Villa 194, 196, 2OO, 2O2, 2O4, 2O6, 2O8 wissel: vrijdag vakanties m/w week

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival

WEEKBULLETIN. Week 5. Kinderfilmfestival WEEKBULLETIN Week 5 Belangrijke data februari: Woe 01/02: maandviering 08.40 uur Do 02/02: studiemiddag vanaf 12.00 uur groep 1 t/m 8 vrij Vr 03/02: studiedag groep 1 t/m 8 vrij Vr 10/02: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

PRIJSLIJSTEN 2O18 LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK

PRIJSLIJSTEN 2O18 LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK PRIJSLIJSTEN 2O18 BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE DE WITTE HOEK BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 194, 196, 2OO, 2O2, 2O4, 2O6, 2O8 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 5,

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg

Joepie!! Ik mag naar de basisschool. Welkom op basisschool De Mussenberg Joepie!! Ik mag naar de basisschool Welkom op basisschool De Mussenberg Zo ziet mijn school er uit Jouw nieuwe school ligt in Horn. De school heeft twee ingangen naar de speelplaatsen. 1 ingang ligt aan

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Voorwoord. Nieuws voor ouders en leerlingen. Januari 2018

Voorwoord. Nieuws voor ouders en leerlingen. Januari 2018 Nieuws voor ouders en leerlingen Januari 2018 Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s), De kerstvakantie is nog maar net voorbij of de voorjaarsvakantie staat al weer voor de deur! Deze periode tussen 2

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Agenda: Geachte ouders/verzorgers,

Agenda: Geachte ouders/verzorgers, 28 januari 2016 Nummer 6 Schoojaar 2015-2016 Geachte ouders/verzorgers, Vandaag zijn de nationale voorleesdagen met een voorleesontbijt in de gymzaal gestart. Het was weer een fijne viering waarbij ook

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2O20 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S

PRIJSLIJST 2O20 LANDLEVEN DE WITTE HOEK DE WITTE HOEK WADDENSTAETE BUNGALOWS VILLA S BLEEKERSCOOGH HET BUITENHOF LANDLEVEN WADDENSTAETE VILLA S BUNGALOWS BLEEKERSCOOGH met serre 21O, 212, 214 WISSEL: VRIJDAG VAKANTIES M/W WEEK M/W WEEK 3, 10,17, 24, 31 jan. 510,00 770,00 410,00 670,00

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel

Leonard Springerlaan 310, 7424 DE Deventer Tel In het afgelopen half jaar heeft het ontwikkelteam rapport toegewerkt naar een nieuw rapport voor onze leerlingen. In het ontwikkelteam rapport hebben zitting ouders uit de MR en oudervereniging en leraren

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda

Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Nieuwsbrief De Doornick nummer 5, agenda Januari 13 Meester Willem jarig! 15 Minilessen OBC Bemmel groep 8 15 Nieuwsbrief 5 mee naar huis 19 Viering 14.00 u. 27 Voorleesontbijt en start Nationale Voorleesdagen

Nadere informatie

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA

A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA 18 maart 2016 Nummer 13 A.S. ZONDAG 20 MAART: OPEN DAG MET UITGEBREID PROGRAMMA Zondag houden we een open dag in het hele kindcentrum. Ouders en andere belangstellenden kunnen komen kijken bij kinderopvang,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Een kleine greep uit de lessen die we hebben gedaan of nog gaan doen: Spelletjes met de woordkaartjes, de kinderen leren (nieuwe) woorden, zoals:

Een kleine greep uit de lessen die we hebben gedaan of nog gaan doen: Spelletjes met de woordkaartjes, de kinderen leren (nieuwe) woorden, zoals: Thema kunst en laatste dagen voor de zomervakantie! Bijna zomervakantie toch nog even een laatste stukje op de website, want ook afgelopen week en komende week zijn we nog hard aan het werk op school!

Nadere informatie