Online adverteren: denk ook eens aan Facebook

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online adverteren: denk ook eens aan Facebook"

Transcriptie

1 Online adverteren: denk ook eens aan Facebook Whitepaper Adverteren op Facebook

2 Pagina-overzicht Zeg moderne ondernemer, vergeet je niet iets? Je hebt een mooie website en je bedrijfsgegevens staan vermeld op verschillende bedrijvensites. Je bent nu online vindbaar. Maar er is altijd ruimte voor verbetering. Hoe? Met Facebook! In Nederland loggen er iedere dag ruim 6 miljoen gebruikers in op Facebook. Geen wonder dat dit platform een interessant marketingmiddel is voor veel ondernemers. Een goede eerste stap is het aanmaken van een bedrijfspagina. Op een bedrijfspagina hou je je volgers op de hoogte over je bedrijf en werk je aan de persoonlijke band met klanten. De mensen die je berichten zien, zijn fans van deze pagina. Mensen die dus al bekend zijn met je bedrijf. Facebookgebruikers die je bedrijf nog niet kennen, komen niet zo snel op je pagina terecht. Dat moet dus anders. Maar hoe? Dat leggen we in deze whitepaper stap voor stap uit Online adverteren: wat is je doel? De Facebook-tijdlijn Wat zijn Facebookadvertenties? Stap voor stap een pakkende advertentie Bepaal je doelstelling Bepaal je publiek Bepaal het afzetgebied Wat werkt? 7 Tot slot 2 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

3 Online adverteren: wat is je doel? Elk marketingmiddel, zowel offline als online, heeft zijn eigen effect. Met een advertentie in de papieren Gouden Gids bereik je mensen die specifiek naar je dienst op zoek zijn en met je nieuwsbrief bereik je mensen die al eerder interesse hebben getoond in je onderneming. Wil je nieuwe klanten bereiken die op zoek zijn naar je dienst of product? Dan is adverteren via Google AdWords wellicht iets voor je. Daarmee komt je bedrijf hoog in de zoekresultaten te staan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te adverteren via social media. Met zo n campagne bereik je een ander publiek. Je bericht komt bij een bredere groep mensen terecht die zo kennismaken met je bedrijf. Dat zijn ook mensen die niet direct op zoek zijn naar je aanbod, maar door je bericht wel geïnteresseerd raken. Omdat je wilt dat je inspanning en investering resultaat oplevert, is het belangrijk eerst voor jezelf te bepalen wat je wilt bereiken. Aan de hand van dat doel selecteer je vervolgens de advertentiemethode die het best bij je doel en je bedrijf past. We zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje: Google AdWords: Meer klanten bereiken die al specifiek naar je product of dienst op zoek zijn. nieuwsbrief: In contact komen met mensen die geïnteresseerd zijn in je onderneming, product of dienst. Flyers: Mensen in de directe omgeving van je bedrijf bereiken. Facebookcampagne: Een specifieke doelgroep benaderen die je bedrijf misschien nog niet kent. In contact komen met een specifieke doelgroep Meer mensen bereiken? Dan is Facebook het marketingkanaal bij uitstek. Op Facebook lezen gebruikers berichten van familie en vrienden. Daarnaast worden er advertenties getoond. Facebookgebruikers vullen op hun profiel bepaalde informatie in, bijvoorbeeld over dingen die ze leuk vinden. Als bedrijf kan je aangeven voor welke doelgroep je advertentie bedoelt is. Facebook bepaalt vervolgens bij wie de advertentie wordt getoond, op basis van de informatie in het profiel. Zo kun je specifiek een advertentie maken waarmee je alleen vrouwen bereikt of personen die in een bepaalde stad wonen. In je Groningse schoonheidssalon heb je een studentenactie: iedereen met een geldige studentenkaart krijgt 10% korting op een gezichtsbehandeling. Dan is het handig dat je je advertentie kunt richten op vrouwen tussen de 16 en 25 jaar in regio Groningen. Heb je een autogarage en wil je meer bekendheid genereren voor je winterbanden? Het is een product waar over het algemeen meer naar gekeken wordt door mannen. Omdat veel jongeren wellicht zelf nog geen auto hebben, is het verstandig je advertentie te richten op mannen van 25 jaar of ouder. Ook hier kun je de regio weer instellen voor een gebied rondom je bedrijf. Met een aantrekkelijke advertentie die is gericht op de juiste doelgroep, weet je al snel een plekje te veroveren op de tijdlijn van potentiële klanten. 3 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

4 De Facebook-tijdlijn De vakantiefoto s van je buurman, een post van je dochter over haar nieuwe baan en een bericht van een supermarkt, gedeeld door een van je vrienden. Zomaar een aantal voorbeelden van posts die op je Facebook-tijdlijn kunnen voorkomen. Op Facebook kun je verschillende soorten berichten plaatsen: een tekstbericht (ook wel status genoemd), afbeelding en video, en locatie (ook wel inchecken genoemd). Op je eigen tijdlijn zie je vooral berichten van mensen met wie je bevriend bent of van Facebookpagina s die je volgt. De tijdlijn is het centrale gedeelte van Facebook dat je, na het inloggen, via de knop Startpagina bereikt. Hier zie je posts van mensen met wie je op Facebook bevriend bent. Om berichten van onder meer bedrijven, instellingen en tvprogramma s te zien, moet je een pagina leuk vinden of hebben geliket. DTG Gesponsord Vind de pagina leuk Hier komt de beschrijving of selling point van uw advertentie, een kort stukje dat uw product, service of aanbieding in het daglicht plaatst! Als je een advertentie maakt, kan je boodschap ook terechtkomen op de tijdlijn van gebruikers die niet met je bevriend zijn. Een dergelijk bericht herken je aan de tekst voorgesteld of gesponsored. Titel van je website Hier komt de META-beschrijving van uw website, zorg dus goed dat uw SEO op orde is! Shoppen Gesponsorde berichten komen op verschillende plaatsen op de pagina terug. Bekijk je Facebook op je computer of laptop, dan zijn de advertenties op 2 plaatsen zichtbaar. Op een smartphone of tablet zie je alleen de advertenties die in de tijdlijn worden getoond. Sponsored Wanneer je in de tijdlijn adverteert, kunnen mensen die de advertentie zien direct op het bericht reageren, en het bericht liken of delen met hun Facebookvrienden. Wanneer je rechts van de tijdlijn adverteert, kunnen mensen alleen op het bericht klikken. Zo komen ze terecht op de webpagina waaraan de advertentie is gekoppeld. 4 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

5 Wat zijn Facebookadvertenties? Een Facebookadvertentie lijkt veel op een reguliere post met afbeelding. Er zijn een paar subtiele elementen waardoor je de advertentie van reguliere posts kunt onderscheiden. Zo staat boven het bericht de tekst voorgesteld bericht of onder de paginanaam gesponsord. Er is een goede reden waarom die advertenties zoveel op posts lijken. Internetgebruikers zien zoveel reclames op verschillende websites, dat ze opvallende advertenties vaak negeren. Wanneer een Facebook-advertentie er net zo uitziet als andere bijdragen in de tijdlijn, zijn gebruikers sneller geneigd de advertentie te lezen. De tekst boven de afbeelding mag maximaal 90 tekens bevatten, inclusief spaties. De titel onder de afbeelding bevat maximaal 25 tekens. De ondertitel mag uit maximaal 35 tekens bestaan. De foto mag niet meer dan 20% tekst bevatten, inclusief logo. Uw pagina Gesponsord Facebookpagina Jij vond ons. Vinden klanten jouw? Probeer het Netwerkprofiel één maand gratis uit. Adresgegevens Bedrijfsinformatie Jouw bedrijf op 20 sites Check je online vindbaarheid DTG.NL/ACTIE/NETWERKPROFIEL-1-MAAND-GRATIS Openingstijden Shoppen Ook over de inhoud zijn afspraken gemaakt. Kort samengevat mogen advertenties niemand kwetsen, beledigen, veroordelen of bang maken. Beloftes maken waarvan het niet zeker is dat je ze waarmaakt, is ook niet toegestaan. Zo mag je geen tekst gebruiken als: Te dik? Start met afvallen dankzij sportschool Jansen. Deze tekst kan lezers het gevoel geven dat je ze daadwerkelijk dik noemt. De afbeeldingen moeten aan diezelfde richtlijnen voldoen. Een massagepraktijk mag bijvoorbeeld geen foto gebruiken waarbij een ontbloot bovenlijf te zien is, ook al ziet de kijker alleen de rug. Een foto van een autowrak voor een autoschadebedrijf mag ook niet; van dergelijke afbeeldingen kan iemand schrikken. De richtlijnen Facebook heeft een aantal richtlijnen opgesteld waar een advertentie aan moet voldoen. Daarmee zorgt het platform ervoor dat de advertenties passen binnen de tijdlijn van gebruikers. Een aantal regels op een rij: Met een Facebookadvertentie betaal je een vast bedrag om je advertentie te tonen aan een vooraf geschat aantal gebruikers. Daarbij spreek je ook een afzetgebied af en geef je aan wie je doelgroep is. Een Facebookcampagne is uitermate geschikt om gebruikers binnen je doelgroep te laten kennismaken met je bedrijf. 5 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

6 Stap voor stap een pakkende advertentie 1. Bepaal je doelstelling De ruimte voor tekst en beeld bij een advertentie is beperkt. Daarom is het belangrijk dat je boodschap zo specifiek mogelijk is; je moet in heel weinig woorden je actie of doel duidelijk maken. Denk daarom goed na wat je met je advertentie wilt bereiken. Is het bijvoorbeeld je doel om meer naamsbekendheid te genereren, je nieuwe assortiment onder de aandacht te brengen of een kortingsactie te promoten? Kies een specifieke doelstelling en richt de tekst en de afbeelding van je advertentie daarop. Dat maakt je boodschap direct duidelijk voor de Facebookgebruiker. Wanneer je vooraf een duidelijk doel hebt bepaald, is het achteraf makkelijker na te gaan wat je met de advertentie hebt bereikt. Kies je voor een Facebookcampagne van DTG? Dan helpt onze media-adviseur je met het bepalen van je doelstelling. Vervolgens maken onze specialisten een advertentie die voldoet aan de regels van Facebook en aantrekkelijk is voor je publiek. 2. Bepaal je publiek Ja, dat publiek. Wie is dat dan? Eerder hebben we al kort uitgelegd dat je een specifieke doelgroep kunt samenstellen voor je advertentie. Maar hoe zit dat dan precies? Bij het aanmaken van een Facebookprofiel vraagt Facebook je bepaalde persoonlijke informatie in te vullen. Zo zijn de leeftijd, het geslacht en de woonplaats van veel gebruikers bekend bij Facebook. Op basis van deze gegevens kiest Facebook wie welke advertentie te zien krijgt. Een advertentie voor seniorenhulpmiddelen levert niet zoveel op wanneer deze terechtkomt op de tijdlijn van jongeren tot 30 jaar. Net zoals dat een promotie voor een nieuw assortiment feestjurken bij mannelijke gebruikers minder resultaat zal opleveren dan wanneer deze aan vrouwen getoond wordt. 3. Bepaal het afzetgebied Nog zo n belangrijke factor: het afzetgebied. Je Utrechtse restaurant promoten in Zeeland zal niet heel effectief zijn. Bij adverteren op Facebook kies je een bepaalde plaats of een regio als afzetgebied. Daardoor bereikt je advertentie alleen Facebookgebruikers binnen het ge-kozen gebied. Wil je met je advertentie toch gebruikers in het hele land, een provincie of meerdere plaatsen bereiken? Het kan, maar denk erover na of je jezelf daar niet mee in de vingers snijdt. Een gerichte advertentie met een kleinere doelgroep en een specifiek afzetgebied levert over het algemeen veel meer reacties en conversies op dan een landelijke advertentie voor iedereen. Kies je voor het bereik van een groot gebied, dan is het ook mogelijk om meerdere campagnes op te zetten. Wanneer je bijvoorbeeld met je webshop door heel Nederland bezorgt, zou je 12 campagnes kunnen starten. Voor iedere provincie één. 4. Wat werkt? Zoals bij alle marketingproducten kan niemand je van tevoren vertellen wat het exacte resultaat van je Facebookcampagne zal zijn. Wel hebben we met de tijd geleerd wat werkt, en wat niet. Advertenties met een specifieke boodschap, voor een duidelijke doelgroep, leveren het meeste resultaat op. Je zult zien dat een lokale campagne meer conversie zal opleveren dan een generieke campagne. Zorg voor een pakkende tekst en een aantrekkelijke foto, zodat je advertentie goed opvalt. Elke advertentie is gelinkt aan een pagina. Als iemand op je advertentie klikt, wordt hij of zij automatisch naar die pagina doorverwezen. Dat kan een website, Facebookpagina of je profiel op detelefoongids.nl zijn. Zorg ervoor dat de bezoeker op een relevante pagina belandt. Daarmee vergroot je de kans dat die bezoeker ook daadwerkelijk actie onderneemt nadat hij op je advertentie heeft geklikt. 6 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

7 Tot slot Een Facebookcampagne moet aan nogal wat regels voldoen. Daarnaast heb je veel beslissingen te nemen wat betreft het kiezen van je doelstelling, doelgroep en regio. DTG maakt het je makkelijk. Samen met een van onze media-adviseurs bepaal je het doel, het publiek en het afzetgebied voor je Facebookcampagne. De adviseur zet voor je op een rijtje welke informatie hij van je nodig heeft om je advertentie tot een succes te maken. Onze specialisten maken met die informatie een advertentie die past bij je doelstelling en doelgroep. Via onze online tool geef je direct aan onze specialisten door of je nog iets wilt veranderen in de advertentie. Ben je tevreden? Dan zorgen we dat de advertentie bij je doelgroep terechtkomt. Nadat de looptijd van de advertentie verstreken is, kun je de behaalde resultaten in de tool bekijken. De adviseur neemt contact met je op om de resultaten en verlengingsmogelijkheden te bespreken. Bereken uw potentieel bereik met de Facebookcheck Vul de plaatsnaam van uw bedrijf in en ontdek direct hoeveel potentiële klanten u kunt bereiken via Facebook. Plaatsnaam Amsterdam Filters Alleen mannen 25 Kilometer tussen de 31 en 45 jaar uw potentiële bereik Facebookgebruikers Mail mij dit advies Check nu Benieuwd naar adverteren op facebook? Laat hier je gegevens achter zodat één van onze online adviseurs contact met je op kan nemen. Vraag hier advies aan. Wil je meer weten over een Facebookcampagne die goed aansluit bij je bedrijf en je doelgroep of heb je een andere vraag over je online vindbaarheid? Bel gerust (020) of kijk op 7 Vragen? Kijk op dtg.nl of neem contact met ons op via (020)

8 DTG, je eigen online marketingteam Specialisten met actuele online marketingkennis Effectieve online oplossingen, op maat voor jouw onderneming Inmiddels ruim websites, SEA-campagnes, netwerkprofielen en reviewwidgets live voor onze klanten Met eigen merken als Klantenvertellen, DR3Data en detelefoongids.nl en met sterke partners als Google, Facebook, WordPress en Lightspeed Heb je vragen? Wij helpen je graag. Je bereikt ons het eenvoudigst via social media, dtg.nl/klantenservice of (020)

Een website: zelf doen of uitbesteden?

Een website: zelf doen of uitbesteden? Een website: zelf doen of uitbesteden? Whitepaper Websites maken Wanneer ben je toe aan een nieuwe website? Een website is vaak de eerste kennismaking van een klant met een bedrijf. Daarom is een goede

Nadere informatie

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising Whitepaper: Conversie realiseren door middel van Facebook Advertising De mogelijkheden van Facebook Advertising binnen de totale online marketingstrategie. Facebook Advertising Met 8,9 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0

Stap verder met SEO. Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Whitepaper SEO 2.0 Stap verder met SEO Websitebouwers vechten om een plekje bij de eerste zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Om een website op zo n felbegeerde plek te krijgen,

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL

c)solutions ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL ADVERTEREN OP FACEBOOK VOORSTEL BEREIK JE ZAKELIJKE DOELSTELLINGEN MET FACEBOOK 9,6 MILJOEN NEDERLANDERS MAKEN GEBRUIK VAN FACEBOOK, WAARVAN 6,8 MILJOEN DAGELIJKS. Meer fans, meer interactie en grotere

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To

DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook. How To DTG medebeheerder maken om te adverteren op Facebook How To Over adverteren op Facebook Adverteren op Facebook (Facebookcampagne) is perfect voor een korte, actiematige campagne of om je bedrijf te promoten

Nadere informatie

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords

Gids voor het MKB: Meer Klanten Met Google AdWords Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Google AdWords binnen jouw marketingstrategie... 2 Branding... 2 Remarketing... 3 Aanzetten tot actie... 3 3. Wat is Google AdWords precies?... 4 Advertentiepositie...

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

Google AdWords (SEA)

Google AdWords (SEA) Door op de juiste zoekwoorden te adverteren met Google Adwords kunt u uw business en enorme boost geven! In 9 pagina s wat Google AdWords is en waarom het zo belangrijk is. Inhoudsopgave Voorblad. Pagina

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Checklist Facebookpagina

Checklist Facebookpagina Checklist Facebookpagina Facebook Checklist Wist je dat er iedere dag 6 miljoen mensen in Nederland inloggen op Facebook? Social media wordt steeds vaker ingezet als marketingtool en is echt niet alleen

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising

Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Whitepaper: De wereld van Facebook Advertising Perfectioneer de totale online marketingstrategie van uw bedrijf door middel van Facebook Advertising Facebook Advertising Met 9,6 miljoen Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Een Facebook advertentie aanmaken. How To

Een Facebook advertentie aanmaken. How To Een Facebook advertentie aanmaken How To Over Facebook Facebook heeft haar eigen advertentie omgeving waarmee u een enorm bereik kunt genereren. Een groot voordeel is dat u met Facebook ads specifieke

Nadere informatie

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne

HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne HOE ZET IK LINKEDIN SPONSORED UPDATES IN VOOR MEER LEADS? In 7 stappen naar een converterende LinkedIn-campagne E-BOOK 2017 1 Er zijn meerdere betaalde manieren om relevante bezoekers naar uw website te

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf?

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? ! Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? Inleiding Tegenwoordig hebben veel bedrijven een eigen Facebookpagina. Waarom? Facebook is een groeiend social media. Het heeft nu over de hele wereld

Nadere informatie

Hoe adverteren op Facebook?

Hoe adverteren op Facebook? CAPTALOG 2 uiui Uitgegeven door Wat is? - Lanceer eenvoudig een promotie online. U krijgt advies over online adverteren, een promotie-website op maat en begeleiding bij het opzetten van een advertentiecampagne

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Verbeter je online vindbaarheid

Verbeter je online vindbaarheid Verbeter je online vindbaarheid Whitepaper Online vindbaarheid Verbeter je online vindbaarheid De klant van tegenwoordig wil op elk moment snel vinden wat hij nodig heeft. Dat is niet alleen doordeweeks

Nadere informatie

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS

VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS VERHOOG UW ONLINE VINDBAARHEID MET GOOGLE ADWORDS Strategie Concept Creatie Inhoudsopgave Verhoog uw online vindbaarheid met Google AdWords 3 Google AdWords pakketten 4 Uitleg Google AdWords 5 De kleine

Nadere informatie

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok

klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten via internet Zoeken Ik doe een gok klanten gezocht open klanten gezocht KLANTEN ZOEKEN VIA INTERNET Wist u dat 8 op 10 Belgen dagelijks het internet gebruikt? En dat de helft daarvan het medium

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE JUVA WEBDESIGN B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke 0495 51 16 13 info@juvawebdesign.be BE 0635.642.087 1 INHOUDSOPGAVE 1.Voorstelling... 3 2.Facebook... 4 2.1 : Wat is het verschil

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel

Effectieve reclametips. Voor meer klanten in uw winkel Effectieve reclametips Voor meer klanten in uw winkel Inhoud. Direct mail. Huis-aan-huisverspreiding. Facebook advertentie. E-DM 6. Welke uiting kiest u? 7 6. Effectieve tips voor in de reclamemix 8 Inleiding

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers

10 In stappen een winstgevende advertentie maken. Anne. Raaymakers 10 In stappen een winstgevende advertentie maken Anne Raaymakers Index e-book Stap 1 Maak een pagina Pagina 5 Stap 2 Zorg dat je de onderdelen van een advertentie Pagina 6 klaar hebt: tekst en afbeelding(en)

Nadere informatie

Ontdek de serie Ontdek snel

Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek snel: beknopte e-books die je snel op de hoogte brengen De Ontdek snel-titels lichten de lezer snel in over uiteenlopende interessante onderwerpen in: 30, 60 en 90 minuten.

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Uitwerking Case Social media-kanalen

Uitwerking Case Social media-kanalen Uitwerking Case Social media-kanalen Naam: Lorianne Hooijmans & Dennis Langeveld Docent: Isolde Sprenkels Groep: B13 1. Facebook Facebook kent de meeste gebruikers op social media. De gebruikers gebruiken

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE

Creat4u. www.icreat4u.nl COMPLETE WEBSITE. voor ondernemers. 47,50,- per maand zonder opstartkosten. ONZE VOORDELEN! EEN ALL-IN WEBSITE COMPLETE WEBSITE voor ondernemers 47,50,- per maand zonder opstartkosten. Een complete website voor uw onderneming en die ook nog goed vindbaar is, dat is wat we willen! Maar hoe? EEN ALL-IN WEBSITE ONZE

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM

MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM MEER VOLGERS EN LIKES OP INSTAGRAM WEBDESIGN DIGITALE MARKETING OPLEIDING & ADVIES GRAFISCH ONTWERP Inleiding is de populaire foto-applicatie van het moment. Je kan je foto s er makkelijk mee bewerken

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

Online overal goed vindbaar voor je (potentiële klanten)

Online overal goed vindbaar voor je (potentiële klanten) Online overal goed vindbaar voor je (potentiële klanten) Whitepaper Online bedrijfsprofielen Whitepaper online bedrijfsprofielen Veel Nederlanders gebruiken dagelijks het internet om informatie op te zoeken.

Nadere informatie

Workshop. SEO & SEA in a nutshell

Workshop. SEO & SEA in a nutshell Workshop SEO & SEA in a nutshell Matthias de Smit Webdesign Interaction design IxD SEO en SEA Doel van deze workshop SEO en SEA begrijpelijker maken Tips en informatie krijgen waar je echt iets aan hebt

Nadere informatie

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers

Welkom. #fanfactor @anneraaymakers Welkom #fanfactor @anneraaymakers 10 redenen om Facebook zakelijk in te zetten Content Profiel en pagina Apps en Tabs Fans en Likes Adverteren en promoten Interactie Wedstrijden en Betrokkenheid acties

Nadere informatie

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen

Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Wat SEO voor uw onderneming kan betekenen Whitepaper Alles wat u moet weten over SEO Pagina overzicht Als ondernemer wilt u een goede website. Een website die voor uw doelgroep makkelijk vindbaar is en

Nadere informatie

voor ZijActief-afdelingen

voor ZijActief-afdelingen voor ZijActief-afdelingen Hoe kun je voor jouw afdeling? effectief inzetten Leer een pagina te maken en te gebruiken en krijg jouw afdeling in de kijker bij gebruikers van ZijActief-besturen, kunnen een

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A

CASE REDERIJ DOEKSEN SOCIAL BLUE. 16 mei 2014 LEADS+ CASE. Pagina 1 van 8 SB-042014-A CASE REDERIJ DOEKSEN LEADS+ 16 mei 2014 CASE SB-042014-A Om een belangrijke stap richting de ambitie te zetten, meer kaarten verkopen via online kanalen, is voor Rederij Doeksen een campagne opgezet die

Nadere informatie

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011

Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook. 14 november 2011 Social Media? Aan de slag met Twitter en Facebook 14 november 2011 Kennismaken Esther Kroes KroesKontrol ons aanbod binnen online communicatie en marketing 1. Werving en selectie 2. Workshops & presentaties

Nadere informatie

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf

SEARCH. Gevonden worden met uw bedrijf SEARCH Gevonden worden met uw bedrijf Agenda 1. Zoeken op internet 2. Zoekmachine optimalisatie 3. Zoekmachine adverteren 4. Vervolgstappen 2 Zoeken op internet 3 Eén van de meest populaire online activiteiten

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas,

Hallo. Bouw een community. 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne. wij zijn Social Media Kompas, Hallo 5 stappen naar een succesvolle Facebook-campagne wij zijn Social Media Kompas, Wij zijn een online marketing-platform dat mensen, bedrijven en instellingen helpt hun social media beter in te zetten.

Nadere informatie

Facebook Win & Promotie-acties

Facebook Win & Promotie-acties on- en offline voorlichting en preventie Facebook Win & Promotie-acties www.hollandsch-welvaren.nl facebook.com/hollandschwelvaren Prinsengracht 679 1017 JT Amsterdam info@hollandsch-welvaren.nl 020 260

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier!

Waarom dit e-book. De vele mogelijkheden van LinkedIn zal in dit e-book uitgebreid uitgelegd worden. Ik wens je veel leesplezier! Waarom dit e-book Breng jezelf en je bedrijf onder de aandacht bij LinkedIn. LinkedIn is voor iedereen die zichzelf, product of dienst en bedrijf onder de aandacht wilt brengen. Met dit e-book laat ik

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics

Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics Hoe kom je hoger in de zoekresultaten van Google? Coaching Online Vindbaarheid & Analytics De 25 tips & trucs van de Coaching (1) 1. Google is marktleider met bijna 90%. 2. Gebruik Google Chrome als browser

Nadere informatie

42% van alle volwassen Nederlanders

42% van alle volwassen Nederlanders Facebook marketing 42% van alle volwassen Nederlanders In augustus 2012 deed het internetbureau Yes2web onderzoek naar het Facebookgebruik in Nederland. Uit dit onderzoek bleek dat 42 % van alle volwassen

Nadere informatie

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl

Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Webdesign en Online Marketing www.webcare4all.nl Hoger in Google komen Een hoge positie in Google op een relevant zoekwoord zorgt voor een constante stroom aan potentiële klanten. Zo n hoge positie krijg

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Handleiding aangepaste rapporten

Handleiding aangepaste rapporten Handleiding aangepaste rapporten Inhoudsopgave 1. Wat zijn aangepaste rapporten?... 3 2. Naar welke statistieken kijk je eigenlijk?... 4 3. Hoe stel je aangepaste rapporten in?... 7 4. Gebruik je tabbladen

Nadere informatie

10 tips voor reclame maken

10 tips voor reclame maken 10 tips voor reclame maken met weinig budget 10 tips voor reclame maken met weinig budget Reclame maken is belangrijk voor het vinden van nieuwe klanten. Maar een grote reclamecampagne of een mooie tv-commercial

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Handleiding Facebook- pagina

Handleiding Facebook- pagina Handleiding Facebook- pagina Een pagina aanmaken Zonder persoonlijk profiel: Ga naar http://www.facebook.com en klik onder het inschrijvings formulier op Maak een pagina voor een beroemdheid, band of bedrijf

Nadere informatie

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns

Social media keuzes. Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Social media keuzes Meetup Business Boost, 17 juni 2014 Door Lieke Muller en Linda Krijns Wie zijn wij? Lieke Muller Linda Krijns Online marketingbureau Liber Media helpt kleine ondernemers met opzetten

Nadere informatie

Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter?

Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter? Handleiding organische vs. betaalde kanalen: wat converteert beter? Inhoudsopgave Inleiding... 2 Gebruik campagne metingen om de impact van je betaalde kanalen te bepalen!... 3 Hoe bepaal je of een organisch/betaald

Nadere informatie

Online Rebranding. De checklist

Online Rebranding. De checklist Online Rebranding De checklist augustus 2016 Voorwoord Staat jouw bedrijf op het punt om een nieuwe huisstijl te krijgen of van naam te veranderen? Wat een mooie uitdaging! Maar heb je de hele checklist

Nadere informatie

Online Marketing. Zoekmachine Marketing - Adverteren

Online Marketing. Zoekmachine Marketing - Adverteren Online Marketing Vraagstuk: Zoekmachine Marketing - Adverteren Datum: juni 2016 Zoekmachine Marketing: Adverteren De consument stelt steeds meer eisen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap

Nadere informatie

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM

SEA. Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM SEA Doelgericht en efficiënt online adverteren met Google AdWords TM Gebruikers doorzoeken het internet naar producten en diensten zoals de uwe. Maar vinden ze u? 92% van de Belgen gebruikt zoekmotoren

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22

LIVE PERFORMANCE. Bijlage Onderzoek Social Media. Sander van de Rijt PTTM22 LIVE PERFORMANCE Bijlage Onderzoek Social Media Sander van de Rijt PTTM22 Inhoudsopgave Social Media onderzoek Heesakkers & Daniels bestrating 3 Wat is social media? 3 Voor- en nadelen social media 3 Voordelen

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Hieronder vindt u een aantal tips die kunnen helpen de vindbaarheid te verbeteren:

Hieronder vindt u een aantal tips die kunnen helpen de vindbaarheid te verbeteren: Zoekmachine tips In dit document wordt een aantal tips gegeven om de vindbaarheid van uw website in zoekmachines te verbeteren. Hiermee zou u er voor kunnen zorgen dat u site hoger in de zoekresultaten

Nadere informatie

Praktische social media tips voor bedrijven!

Praktische social media tips voor bedrijven! Praktische social media tips voor bedrijven! Inhoud: Pagina Voorwoord 2 Wat is social media? 3 Hoe werkt het? 4 De mogelijkheden voor bedrijven 5 Als online vorm van mond-tot-mond reclame 7 Internet optimalisatie

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Snel van start met Facebook?

Snel van start met Facebook? Handleiding Snel van start met Facebook? Facebooken, liken, taggen?!? Deze termen kom je steeds vaker tegen. Interactie via Facebook is razendpopulair. Maar wat is het en hoe werkt het? Deze handleiding

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

Hoger in Google komen in half uur met deze tips

Hoger in Google komen in half uur met deze tips Hoger in Google komen in half uur met deze tips Kan je in een half uur hoger in Google komen? Zeker. Het kan zelfs in een paar minuten. Of in een paar dagen. Een week. Maar. het gaat niet om de tijd. Het

Nadere informatie

Meerdere vestigingen? Leer meer over lokale vindbaarheid

Meerdere vestigingen? Leer meer over lokale vindbaarheid Meerdere vestigingen? Leer meer over lokale vindbaarheid Whitepaper Lokale SEO Bereik je klanten in de regio Bedrijven met meerdere vestigingen zijn in alle sectoren te vinden. Er zijn bijvoorbeeld bouwmarkten

Nadere informatie

Facebook: Privacy Instellingen

Facebook: Privacy Instellingen Datum: december 2014 Auteur: Marie Van der Cam, Daniëlla Provost Doel: bijlage vorming Media-W Bestemming: deelnemers vorming Media-W Facebook: Privacy Instellingen 1. Inleiding Iedereen zit op Facebook,

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt u potentieel 3,8 miljoen Nederlandse bezoekers per maand. DTG legt stapsgewijs uit hoe u een eigen

Nadere informatie

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen 6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen Deze instructie is geschreven om een bericht te maken in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen van berichten op deze pagina gaat op een andere wijze

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Verdien model. Affiliate marketing

Verdien model. Affiliate marketing Verdien model Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met je site. Als je slim bent gebruik je alle manieren zo kan je op zo veel mogelijk manieren geld uit je site halen. Al deze manieren

Nadere informatie

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken.

Een webshop vullen. a. Een product aanmaken. Ga nu naar Producten en kies voor Product toevoegen om een nieuw product aan te maken. Een webshop vullen Voor een artikel verkocht kan worden moet deze eerst in een webshop geplaatst worden. Hiervoor moeten een aantal stappen worden doorlopen. Ga naar http://webshop.geuzencollege- sw.nl

Nadere informatie

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing

Hét model voor krachtige online advertising. See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Hét model voor krachtige online advertising See. Think. Do. Van Branding tot Performance. PauwR Digital Marketing Je bent adverteerder. Of je helpt adverteerders. Je besteedt veel geld aan offline en online

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Facebook, Twitter en andere Sociale Media

Facebook, Twitter en andere Sociale Media Facebook, Twitter en andere Sociale Media Sociale Media zijn belangrijke promotiemiddelen geworden. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Hyves en LinkedIn zijn voorbeelden van Sociale Media op het

Nadere informatie