Bali voor het hele gezin!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bali voor het hele gezin!"

Transcriptie

1 Bali voor het hele gezin! 18-daagse rondreis Prachtige gevarieerde rondreis voor jong en oud! Uitstekende hotels met familiekamers Maak een boottocht naar de dolfijnen en ga fietsend naar de olifanten Zie alle highlights van het authentieke Bali Breng een bezoek aan het Waterbombwaterpretpark Bali voor het hele Gezin! is een schitterende gezinsrondreis die speciaal is samengesteld voor families met kinderen tussen de 4 en 14 jaar. U reist in een rustig tempo over het godeneiland en er is aan iedereen gedacht. U ziet fraaie tempels, de spectaculaire kecak-dans, u maakt een mooie fietstocht, ziet het apenbos van Ubud en nog veel meer. Speciaal voor de kinderen is er onder meer het bezoek aan het Taman Safari Park en het fantastische Waterbomb Waterpretpark! Tijdens de reis wordt u begeleid door een Nederlandstalige gids zodat ook de kinderen kunnen genieten van de Balinese bezienswaardigheden. Of u nu kiest voor de reis op basis van pakket A (middenklasse) of B (luxe hotels), u verblijft in speciaal geselecteerde, kindvriendelijke hotels! Wat kunt u verwachten? Reis gebaseerd op verblijf in familiekamers Eigen vervoer per minibus met airco Ervaren Engels- of Nederlandstalige gidsen De keuze uit hotelpakket A (middenklasse) of B (luxe hotels) Inclusief uitgebreide excursies voor jong en oud Naar wens aan te passen voor andere deelnemersaantallen Op privébasis Verlenging is mogelijk per dag. Extra excursies zijn bij te boeken Te boeken met of zonder internationale vlucht naar Bali Vragen over deze rondreis of telefonisch boeken? Wij helpen u graag! U kunt ons bellen op (NL) / (BE) of stuur ons een . Telefonisch bereikbaar: werkdagen van uur

2 Routekaart Reisprogramma Dag 1: Aankomst op Bali Bij aankomst op Bali staat er vervoer klaar om u naar Sanur te brengen. Sanur ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het vliegveld. De rest van de dag kunt u vrij besteden. Overnachting in Sanur. Kiest u voor hotelpakket A dan verblijft u in de familie duplex suite in het Oasis Lagoon Resort. Bij pakket B wordt de familiesuite in het Mercure Sanur Resort voor u gereserveerd.

3 Dag 2 en 3: Sanur Deze dagen kunt u vrij besteden. Kom lekker bij van de lange vlucht en geniet van het prachtige strand van Sanur. 's Avonds kunt u genieten van de vele gezellige restaurantjes. Overnachting in Sanur. Dag 4: Sanur - Amed In de ochtend wordt u opgehaald door de gids. Vandaag reist u van Sanur naar Amed. Van deze route maken we een leuke dagexcursie met als eerste een bezoek aan een Barongdansvoorstelling. Tijdens deze dans wordt met kleurige kostuums en prachtige maskers de eeuwige strijd tussen goed en kwaad weergegeven. Hierna gaat de reis verder naar het dorpje, bekend om haar houtsnijwerkers. Vervolgens reist u langs de oostkust naar het oude koninklijke paleis van Klungkung en het dorpje Tenganan, waar men nog op traditionele wijze leeft. Vlak voor Amed brengt u een bezoek aan Tirtagganga, het waterpaleis. U overnacht in Amed in de familiesuite in het Hidden Paradise (hotelpakket A) of in de 2-bedroom villa van het Anda Amed Resort (hotelpakket B). Bij beide optie gaat het om villa's met 2 aparte slaapkamers. Dag 5: Amed Deze dag kunt u vrij besteden in Amed. Aanrader: voor de kust van dit rustige dorpje kunt u uitstekend snorkelen. Overnachting in Amed.

4 Dag 6: Amed - Lovina Vandaag wordt u in Amed opgehaald en reist u langs de oostkust naar Lovina. Onderweg ziet u de imposante Gunung Agung Vulkaan. Lovina is een fraai plaatsje aan de oostkust dat vooral bekend is vanwege haar zwarte, vulkanische stranden en de scholen dolfijnen die hier voor de kust zwemmen. Kiest u voor hotelpakket A dan verblijft u in de familiesuite van het Melka Hotel. Bij pakket B verblijft u in de familie pool villa van het Sunari Villa's & Spa Resort. Dag 7: Lovina - dolfijnentour Vandaag maakt u 's ochtends vroeg een boottocht naar de dolfijnen voor de kust van Lovina. Een onvergetelijke ervaring! De tocht duurt 1 á 2 uur en bij terugkomst staat het ontbijt voor u klaar. De rest van de dag kunt u vrij besteden in Lovina. Dag 8: Lovina Deze dag kunt u vrij besteden. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan het Melka Hotel, waar u kunt zwemmen met tamme dolfijnen. Overnachting in Lovina.

5 Dag 9: Lovina - Ubud Na het ontbijt haalt de gids u weer op een maakt u een dagexcursie van Lovina naar Ubud. Eerst ziet u de Git Git waterval en het dorpje Bedugul, gelegen aan het Bratan-meer. Hier ligt ook de Ulun Danu tempel. In de middag komt u aan in Ubud, waar u eerst nog naar de Alas Kedaton tempel gaat. Deze mystieke tempel ligt midden in het Monkey Forest en wordt 'bewaakt' door apen. Tot slot bezoekt u de beroemde Tanah Lot Tempel, een van de belangrijkste tempels op Bali. De tempel ligt op een eilandje in zee dat alleen bij eb te bereiken is. Vooral bij zonsondergang staat de tempel garant voor prachtige foto's! Hierna checkt u in bij het hotel. Bij hotelpakket A verblijft u in de familievilla van het Santi Mandala Resort. Dit is een ruime villa met 2 kingsize bedden. Heeft u voor pakket B gekozen dan is er een familiepavilion in het Santi Mandala Resort voor u gereserveerd. Deze villa heeft 2 aparte slaapkamers. Dag 10: Ubud Na het ontbijt kunt u de dag vrij besteden. Geniet van de schitterende bergachtige natuur en de vele rijstvelden. U kunt hier wandelen, allerlei leuk excursies doen of gewoon lekker luieren bij het zwembad van het hotel. Overnachting in Ubud.

6 Dag 11: Ubud - Fietstocht In de ochtend wordt u opgehaald bij het hotel. U wordt naar Kintamani gebracht en hiervandaan maakt u een fietstocht terug naar Ubud. Deze tocht gaat grotendeels heuvelafwaarts en eindigt in het Taro Olifantenpark. Deze prachtige mountainbike-tocht voert u vanaf Kintamani langs wegen waar u anders niet zou komen richting Ubud. Onderweg ziet u fraaie rijstvelden, authentieke dorpjes, traditionele tempels en bamboebossen. Onder leiding van ervaren gidsen komt u na 26 km fietsen bij het Taro Olifanten Park uit. De entree is inclusief en u krijgt de lunch aangeboden bij de olifantenvijver in het park. (exclusief de 30 minuten olifantenrit die u ter plaatsen kunt bij boeken.) Let op: kinderen tot 10 jaar kunnen meerijden met het busje dat de fietsers volgt. Ook is het mogelijk de fietstocht te vervangen door een dagexcursie naar het Olifantenpark. Dag 12: Ubud Vandaag heeft u de dag ter vrije besteding. Een lekker dagje luieren na de fietstocht van de vorige dag. Voor de liefhebbers kunnen we deze dag actieve excursies inplannen, zoals een trekking door de rijstvelden of rafting. Overnachting in Ubud. Dag 13: Ubud - Taman Safari Na het ontbijt verlaat u Ubud weer. Samen met de gids brengt u een bezoek aan het Taman Safari Park. In deze dierentuin ziet onder andere veel van de bedreigde diersoorten die Indonesië kent, zoals de orang-oetans, tijgers, olifanten en allerlei prachtige tropische vogels. Tevens is er een prachtig zwem- en speelparadijs dus neem uw zwemkleding mee! Hierna wordt u naar Kuta/Tuban gebracht.

7 Dag 14: Tuban Deze dag kunt u vrij besteden. Geniet van het prachtige strand of ga lekker luieren bij het zwembad. Tuban ligt direct naast Kuta, de bekendste badplaats van Bali. De hotels van pakket A en B liggen in Kuta/Tuban. De hotels zelf zijn rustig gelegen in een grote tropische tuin, maar u loopt binnen enkele minuten naar het centrum waar u talloze winkeltjes en restaurantjes vindt. Overnachting in Tuban. Dag 15: Waterbombpark Vandaag brengt u een bezoek aan het Waterbomb-park. U krijgt bij aankomst op Bali de entreekaartjes (incl.) en u loopt hier vanaf het hotel in 2 minuten heen. Het Waterbomb-park is de populairste attractie van Bali. Een waar zwemparadijs vol glijbanen, wildwaterbanen, boogierides, maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen! Overnachting in Kuta/Tuban.

8 Dag 16: Uluwatu De ochtend kunt u vrij besteden. In de middag komt de gids u halen voor excursie naar het uiterste zuiden van Bali. Daar vindt u een van de mooiste tempels van Bali: de Uluwatu-tempel. Rond de tempel ziet u veel apen, dus let op uw spullen! Hierna ziet u een voorstelling van de Kecak- en Vuurdans. Deze spectaculaire dans wordt uitgevoerd door mannen met ontbloot bovenlijf en een zwart-wit geruite doek om hun middel. Zittend in een kring is "Tjak-tjak" het geluid dat deze trance-dans zo kenmerkend maakt. In de avond gaat u naar Jimbaran waar u een heerlijk seafood-diner krijgt aangeboden in een van de gezellige visrestaurantjes waar Jimbaran zo bekend om is. Na het diner wordt u weer bij uw hotel afgezet. Overnachting in Kuta/Tuban. Dag 17: Tuban Vandaag kunt u de dag vrij besteden. Overnachting in Kuta/Tuban. Dag 18: Tuban Dit is helaas al weer de laatste dag op het godeneiland Bali. U kunt de ochtend vrij besteden. In de namiddag staat er vervoer klaar om u naar het vliegveld te brengen. Hier stapt u op de vlucht naar huis. Indien gewenst is het mogelijk de reis te verlengen. Accommodaties Tijdens deze reis verblijft u in de volgende hotels. Hotelpakket A

9 Sanur Oasis Lagoon Resort Amed Coral View & Hidden Paradise Dag 1 t/m 3 Dag 4 en 5 Het Oasis Lagoon resort is een gloednieuw, luxe viersterren resort in modern Balinese stijl. Het resort telt 126 kamers in diverse types en suites. Mede door de aanwezigheid van een mooi, groot zwembad met kindergedeelte, familiekamers en de... Het Coral View en het Hidden Paradise zijn twee zusterhotels. Het zijn middenklasse hotels gelegen aan een fraai strand. Het strand wordt beschut door een koraalrif, waardoor u veilig kunt zwemmen. Het vormt tevens een mooie locatie voor snorkel- en... Lovina Melka Hotel Ubud Santi Mandala Dag 6 t/m 8 Dag 9 t/m 12 Het Melka Hotel is een goed middenklasse hotel aan het strand van Lovina met een hele bijzondere attractie: in dit hotel is tevens een bassin met tamme dolfijnen. Een deel van het hotel is ingericht als een kleine dierentuin, incl. dolfijnenshow en... Het Santi Mandala is een fraai middenklasse resort aan de rand van Ubud. Het resort ligt in een grote tropische tuin en kijkt uit over de Tanaraga Giri rivier en de rijstvelden. Het Santi Mandala biedt haar gasten een uitstekende service, een...

10 Tuban Bali Dynasty Resort Dag 13 t/m 17 Op een prachtige locatie aan het strand vindt u het Bali Dynasty Resort. Het is een fraai viersterren resort wat bij uitstek geschikt is voor gezinnen. Het resort telt 312 kamers en suites gelegen in laagbouw. De kamers zijn van alle gemakken...

11 Hotelpakket B Sanur Mercure Sanur Amed Anda Amed Resort Dag 1 t/m 3 Dag 4 en 5 Het Mercure Resort Sanur is een luxueus hotel, gelegen op 4,5 hectare exotische tuinen en direct grenzend aan het strand. De tropische tuinen staan vol palmbomen, bijzondere orchideeën en frangipani bomen. In de authentieke Balinese cottages zijn... Het Anda Amed Resort is een fraai boutique resort met meerdere villa's met één of twee slaapkamers. Het resort ligt op een rustige locatie op een heuvel aan zee. Er zijn twee villa's met 1 slaapkamer en twee met 2 slaapkamers. De... Lovina Sunari Villa's & Spa Resort Ubud Santi Mandala Dag 6 t/m 8 Dag 9 t/m 12 Tussen de palmbomen en exotische bloemen ligt het Sunari Villa's & Spa Resort. Het is een fraai resort met 129 kamers in prachtige cottages. Hiernaast zijn er ook vijf villa's met twee slaapkamers, een ommuurde tuin, eigen zwembad en een... Het Santi Mandala is een fraai middenklasse resort aan de rand van Ubud. Het resort ligt in een grote tropische tuin en kijkt uit over de Tanaraga Giri rivier en de rijstvelden. Het Santi Mandala biedt haar gasten een uitstekende service, een...

12 Tuban Holiday Inn Baruna Dag 13 t/m 17 Holiday Inn Resort Baruna Bali is een fraai vijfsterren resort, gelegen aan het strand van Tuban.Het hotel is gebouwd in Balinese laagbouwstijl. Door de uitstekende service, gunstige ligging en uitgebreide faciliteiten is dit hotel de ideale keuze... Data & Prijzen Geef hieronder uw voorkeuren aan en bekijk de prijzen per vertrekdatum. Klik op een prijs voor meer info. Vliegticket Exclusief vliegticket Hotelpakket Hotelpakket A Toon prijs p.p. vanaf 4 personen Januari 2017 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag vanaf vanaf 1369

13 Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen per persoon gebaseerd op de door u geselecteerde voorkeuren en exclusief 35 reserveringskosten en 2,50 calamiteitenfonds. N.B. Kijk op de website voor een compleet overzicht van actuele prijzen. Met of zonder vliegticket U kunt deze reis boeken met of zonder internationale retourvlucht. Geef hiernaast uw voorkeuren aan om de actuele prijzen per vertrekdatum te bekijken. Inclusief Rondreis Bali met verblijf in in familiekamers Accommodatie in genoemde hotels of gelijkwaardige indien deze niet beschikbaar zijn Dagelijks ontbijt Entreegelden Privé-vervoer met airconditioning Engels-/Nederlandstalige gidsen Exclusief Visum Indonesië Reserveringskosten 35 en Cal.fonds 2,50 Persoonlijke aankopen, fooien, optionele excursies, etc. Verplicht kerst- en/of nieuwjaarsdiner, indien van toepassing De hoogseizoenstoeslag geldt voor de periode 16 december t/m 05 januari en is op aanvraag. Toeslagen: De eventuele hoogseizoentoeslag wordt automatisch in de prijs verwerkt. Aandachtspunten Verlenging is mogelijk Exclusief ter plaatse: Optionele excursies, lunch & diner, vertrekbelasting

14 Klimaat & Weer Het klimaat van Bali Het klimaat op Bali is een tropisch klimaat. Het kent twee seizoenen. Vanaf oktober tot april is het regenseizoen. Er valt dan iedere dag wel een bui en de luchtvochtigheid ligt dan een stuk hoger. Vanaf april tot september is het droge seizoen. De temperatuur is gedurende het hele jaar vrijwel constant, wel komen er op het eiland temperatuur verschillen voor. De binnenlanden hebben grotere hoogtes en daarom daalt inlands de temperatuur ook. Boven op de bergen is het een stuk kouder. Daarnaast is er een behoorlijk temperatuur verschil tussen het noorden en zuiden. Aan de zuidkust is het gemiddeld zo n 5 C warmer dan aan de noordkust. Meer informatie over Bali Gemiddelde temperatuur Bali Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Gemiddelde maximum temperatuur Gemiddelde minimum temperatuur Overige klimaatinfo Gemiddelde per maand jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec Relatieve vochtigheid Aantal uren zon per dag Aantal dagen neerslag Aantal mm neerslag Watertemperatuur ( C)

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 10 / 17 DAGEN VANAF 695,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, accommodatiereis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 769,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Palm Beach te Tuban Hotel Palm Beach: Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 750,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen.

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. w w w. s ela ma tjala n.n l Jimbaran Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. U heeft echter geen last van het lawaai, daar

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 719,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele minuten

Nadere informatie

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Logo 16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Ontdek de cultuur van Bali en het dromerige landschap, beroemd om zijn tradities, natuur, cultuur en kunst. Een zeer bijzonder en volledig verzorgde

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA**

AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 799,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BAKUNGSARI COTTAGE & SPA** Ligging: In het centrum van Kuta op enkele minuten lopen van het strand en winkeltjes.

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 699,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

Kruger National Park Safari

Kruger National Park Safari Kruger National Park Safari 4 dagen, kampeerreis Deze reis is ook beschikbaar als kleine groepsreis (max 12 reizigers), zie voor de actuele prijzen de website. Maaltijden: Startpunt rondreis: Eindpunt

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg

Zuid-Afrika. Zuid-Afrika4kids. Selfdrive. Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Zuid-Afrika Selfdrive Zuid-Afrika4kids Johannesburg Hazyview - Sabi Sand Kruger Swaziland Maputaland - Saint Lucia - Drakensbergen - Johannesburg Ideale rondreis voor gezinnen met kinderen Verblijf in

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis Reisprogramma Oeganda 14-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2017 2018 OVERWINTERING PAKETTEN van van 31 dagen BALI vertrekken vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale

Nadere informatie

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan 28 oktober 2017-7 november 2017 Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff E-mailadres: Telefoonnummer: Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff info@mindwellnessreizen.nl

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië

15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië 15-daags individuele rondreis Onbetwist Maleisië Wij nemen u met deze rondreis mee door dit magische land en haar oneindige schoonheid. Bezoek de hoofdstad Kuala Lumpur voor een stukje historie, cultuur

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren.

singlereis wandelvakantie vanaf Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Azoren 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.029 Portugees wandeleiland Midden in de Atlantische Oceaan ligt de Portugese eilandengroep Azoren. Een ideale bestemming voor een wandelvakantie, voor vakantiegangers

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Tanzania en Zanzibar 2017/2018

Tanzania en Zanzibar 2017/2018 1 Tanzania en Zanzibar 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een welkomstdrankje

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak VILLA CHEMPAKA UBUD PRIVÉ VILLAATJES **** Ligging: Aan de rand maar

Nadere informatie

Met je kinderen naar. Bali

Met je kinderen naar. Bali Met je kinderen naar Bali Niet voor niets één van de favoriete bestemmingen van onze klanten Overweeg je om met je kinderen naar Bali te gaan; dan mag je deze reisgids niet missen. Je vindt hierin uitgebreide

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen

Elk dag een nieuw avontuur! Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Groepsreis Zuid Oost Costa Rica 13 dagen Tijdens deze rondreis neemt onze gids u mee naar het zuidoostelijke gedeelte van Costa Rica. We bezoeken diverse nationale parken zoals Los Quetzales, Carara en

Nadere informatie

EXCURSIES NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd :

EXCURSIES NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd : EXCURSIES 2017 NATURAL HIGHLIGHTS Duurtijd : 08.30 17.00 Eerst gaat u naar de prachtige omgeving van Pupuan en Antosari. Het ochtendgloren is ideaal voor het nemen van foto s van deze prachtige rijstterrassen.

Nadere informatie

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking*

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking* Excursies Indonesië De excursies voor Indonesië zijn privé, met Engelssprekende gids en inclusief alle in de beschrijvingen genoemde: entreegelden maaltijden transfers overige vervoer tenzij anders vermeld

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014

FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 FAMILIEVAKANTIE PAASVERLOF BALI MAANDAG 7 APRIL TOT EN MET DINSDAG 22 APRIL 2014 Pauwels Travel Events Pagina 1 16-9-2013 Transportvoorstel: Heen op maandag 7 april 2014: SQ 323 Amsterdam-Singapore 11u15-#05u50

Nadere informatie

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi

Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi Unieke 17-daagse groepsrondreis Bali en Sulawesi De reis van dag tot dag Dag 1, 17 oktober 2008 Vertrek vanuit België voor de intercontinentale vlucht naar Denpasar. Dag 2,18 oktober 2008 Aankomst in Denpasar,

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Travel Experience presents Indonesië Prijslijst Geldig voor vertrekken van 1/11/2011 tot 31/10/2012-9% Boek voor 31/3/12 Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Prijzen: Lokale Transfert

Nadere informatie

Shocking Promo Bali. go east. 10d/7n. v.a.1.256. Info & reservatie bij uw reisagent of www.sunworld.be. van 1 nov.

Shocking Promo Bali. go east. 10d/7n. v.a.1.256. Info & reservatie bij uw reisagent of www.sunworld.be. van 1 nov. Shocking Promo Bali 10d/7n vlucht + hotel met ontbijt + 3 uitstappen van 1 nov. tot 31 maart 2010 v.a.1.256 De planning voor de excursies wordt beplaald door de agent te plaatse! Hotel PARIGATA: 1x gratis

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Tirol Wörgl 8 dagen per bus

Tirol Wörgl 8 dagen per bus Tirol Wörgl 8 dagen per bus groepsreis wandelvakantie vanaf 449 Wandelvakantie in Tirol vanuit Wörgl Wie Oostenrijk zegt, denkt aan Tirol. En wie Tirol zegt, denkt direct aan bergen, een prachtige natuur,

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks

5 dagen. Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Mae Hong Son en Chang Rai avontuur deluxe. Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks Vertrek vanuit Chang Mai: dagelijks 5 dagen Dag 1 Wij halen u 's morgens vroeg op bij uw hotel en brengen u naar het vliegveld van Chiang Mai voor de vlucht naar Mae Hong Son. Daar wacht de gids u op.

Nadere informatie

Yogavakantie in Senegal

Yogavakantie in Senegal Yogavakantie in Senegal Ga mee en ontdek de indrukwekkende schoonheid van West-Afrika Je begint je vakantiedag met yoga aan een van de mooiste stranden ter wereld en met een ervaren gids leer je de rijke

Nadere informatie