Curriculum Vitae. Erik Vosman. Aanbieding voor functie. Tarief

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Curriculum Vitae. Erik Vosman. Aanbieding voor functie. Tarief"

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Naam Aanbieding voor functie Beschikbaar vanaf Tarief Erik Vosman Per direct Motivatie Mijn naam is Erik, een flexibele en enthousiaste logistiek planner/ engineer met een ruime ervaring binnen projectorganisaties. Mijn werkervaring binnen projectwerkzaamheden liggen op het gebied van planning en coördinatie. Mijn kracht binnen deze functies ligt in mijn procesmatige aanpak. Knelpunten signaleren en oplossingen bedenken dat is waar ik energie van krijg. De mens is naar mijn idee een onmisbare schakel hierin en het kenmerkt mij dan ook om samen de gestelde doelen te behalen. Voor de toekomst wil ik ervaring opdoen binnen de diverse schakels in de Supply Chain. Mijn ambitie is om verder te groeien in coördinerende functies zoals projectcoördinator en projectleider. Contact Uw contactpersoon Marije Booij Telefoonnummer +31(0)

2 CURRICULUM VITAE Naam Erik Vosman Woonplaats Zwolle Geboortedatum Opleidingen (lopend) APICS CPIM - BSCM certificaat behaald, - MPR, DSP, ECO en SMR gevolgd en examen moet nog / HBO Logistiek & Technische Vervoerskunde Hogeschool Windesheim, Zwolle / Kort HBO-Logistiek (geen diploma) Fontys Vervoersacedemie, Venlo / HAVO v.d. Capellen SG, Zwolle Cursussen 2015 SAP-APO, Demand Planning & Supply Network Planning 2015 Basiscursus Primavera P6 Professional 2012 Process Improvement (training intern Yacht) 2011 Lean/ Six Sigma Yellow Belt 2011 Training SAP (E-learning) 2010 Cursus Veiligheid & Gezondheid Coördinator ontwerpfase Railinfra projecten 2008 Cursus Beveiligingssystemen voor Ingenieursbureaus 2002 Planner wegtransport (vakopleiding), VTL Apeldoorn Applicaties - MS Projects - SAP (training/ simulatie) - Primavera P6 - MS Office - Relatics (Word, Excel, Powerpoint, Acces, Visio) Talen Woord Geschrift Nederlands Moedertaal Moedertaal Engels Goed Goed Duits Redelijk Redelijk Nevenactiviteiten Lid kennisteam Sales & Operations Planning (Binnen Yacht) Commissielid volleybalvereniging, inplannen zaalwacht en scheidsrechters.

3 Werk- en projectervaring / heden Yacht/ Interim Professional Logistics & Procurement / Heden Yacht/ Smilde Foods: Teamleider Smilde Foods is onderdeel van Royal Smilde gevestigd in Heerenveen. Smilde Foods heeft productievestigingen in Heerenveen en Oosterwolde. Bij Smilde Foods wordt er een breed assortiment aan margarines, oliën, vetten, salades, quiches en sauzen aangeboden in de internationale retail- en foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie. In de functie van teamleider verantwoordelijk voor: De dagelijkse gang van zaken binnen de afvul en verpak lijnen, Continue bewaken en sturen op het productieproces en overleg hierover met productiemedewerkers en de kwaliteitsdienst, Ondersteuning/instructie aan het productiepersoneel bij het uitvoeren van hun werkzaamheden, Zorg dragen voor aanwezigheid en een benodigde bezetting, Continue procesverbeteringen middels toepassen van o.a. 5S, Begeleiden automatisering van enkele productielijnen, Inwerken van een nieuw aan te stellen teamleider / Yacht/ Siemens: Resourceplanner Bij Siemens in Hengelo worden gasturbines geproduceerd voor de energie sector wereldwijd. Als resourceplanner verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte resource toewijzing in het Engineerings traject. Taken binnen projectteams zijn: Inplannen van Resources t.b.v. het uitvoeren van projecttaken. Resources komen uit meerdere landen dus hier werken in een internationale omgeving. Beheer van de projectplanning, zorgdragen voor een correcte weergave in de voortgang, Bewaken van mijlpalen en signaleren wanneer deadlines in gevaar komen. Taken binnen afdeling resourceplanning zijn: Wekelijkse analyse van de bezetting van de verschillende engineering afdelingen en over-/ onderbezetting met maatregelen rapporteren. Rapporteren richting management. Acties uitzetten/ uitvoeren om knelpunten op te lossen en een efficiënte werklast te realiseren. Opzetten projectplanningen t.b.v. projecten in tender fase en impact op bezetting engineering afdelingen analyseren en rapporteren

4 CURRICULUM VITAE Yacht/ Skal Biocontrole: Planner/ Engineer (nieuwe fucntie) Skal Biocontrole is aangewezen als de toezichthouder voor de biologische sector door het ministerie van Economische Zaken. Het aantal inspecties eigen beheer werden tot op heden door de inspecteurs zelf ingepland. Alle planningsactiviteiten moeten nu worden ondergebracht in een nieuwe functie van logistiek planner. De planner zal verantwoordelijk worden om te borgen dat het beoogde aantal inspecties behaald worden, de inspecteurs op efficiënte wijze worden ingepland en dat deze optimaal worden ingezet om kwalitatief goede inspecties uit te voeren. Taken: Komen tot een format voor een evenredige en efficiënte planning per inspecteur; Uitvoeren van planningsactiviteiten om inspecteurs efficiënt in te plannen. Instellen van middellange termijn planning (kwartaal, maand) om inzicht en overzicht te verkrijgen, Instellen KPI s om te monitoren en te borgen dat de beoogde aantallen inspecties behaald worden; Verankeren van de nieuwe functie in de organisatie; Yacht/ Grontmij: Projectcoördinator OV SAAL Als disciplinecoördinator Treinbeveiliging voor het project OV SAAL verantwoordelijke voor de planning, bewaking van het te besteden budget en het te leveren product. Met de groei van de afdeling treinbeveiliging en het ontstaan van twee ontwerpteams is deze rol gegroeid naar ontwerpleider van het ontwerpteam. Daarnaast vanuit het project OV SAAL gaan fungeren als projectcoördinator voor meerdere technische disciplines. Als ontwerpleider team Treinbeveiliging: Borging capaciteit team Treinbeveiliging. Werken aan de verdere professionalisering van het team. Werken aan procesverbeteringen. Verantwoordelijk voor het werken volgens werkinstructie binnen het project OV SAAL. Als Disciplinecoördinator OV SAAL Treinbeveiliging: Lange termijn planning vertalen naar korte termijn en operationele planning. Het ontwerpteam Treinbeveiliging aansturen m.b.t. werkverdeling, urenverantwoording. Activiteiten/ faseringen tijdig inplannen zodat levertijden gehaald worden Levertijden (deadlines) bewaken Oplossingen bieden en implementeren bij evt. vertragingen. Aanspreekpunt voor de projectmanager, klant en/ of opdrachtgever als het gaat om tijd, kwaliteit en financiën. Beheersing van eisen, raakvlakken en risico s binnen het ontwerp.

5 Als Projectcoördinator OV SAAL (meerdere techniekvelden): De projectvoortgang voor SAAL, disciplines Treinbeveiliging, kabels & Leidingen, Telecom en Gebouwen bewaken. Medewerkers binnen deze teams aansturen m.b.t. het realiseren van integrale deadlines. Het proces binnen OV SAAL borgen zodat het technisch inhoudelijke werk efficiënt verloopt. Borging van de integraliteit van het ontwerp met overige disciplinecoördinators. Aanspreekpunt voor de projectmanager, klant en/ of opdrachtgever als het gaat om tijd, kwaliteit en financiën Yacht/ Grontmij: Projectcoördinator portfolio certificering Medewerkers van Grontmij, team treinbeveiliging dienen per 1 januari 2013 persoonlijk gecertificeerd te worden op hun vakbekwaamheid. Mijn taak was om zorg te dragen voor: Het ontwikkelen van een proces/ methode met een uniform portfolio Medewerkers op efficiënte wijze hun portfolio laten opstellen Deadline voor de implementatie bewaken Yacht/ Grontmij: RVT Engineer, Quality engineer Binnen de Rail verkeerstechnische ontwerpen lag een hoge piek aan werkzaamheden. Doel was om deze piek op te vangen. Ondersteuning bieden aan technische adviseurs bij het maken en tijdig opleveren van technische producten. Daarnaast was ondersteuning op het gebied van kwaliteitsborging binnen het team gewenst. Verder ontwikkelen van de kwaliteitsborging binnen het team treinbeveiliging; Opzetten en bewerken van diverse Excel-tools. Procesverbeteringen beschrijven in de geldende werkinstructie. Basis neergelegd voor het opzetten van een Work-Breakdown- Structure (WBS) t.b.v. implementatie van Systems Engineering. Proces improvement plan geschreven met aanbevelingen t.b.v. verbetering proces rondom capaciteitsplanning. Projectcapaciteit (tekort en/of overschot) binnen gehele Rail afdeling inzichtelijk maken.

6 CURRICULUM VITAE TotaalBED: Customer Service Manager, Planner TotaalBED is een beddenspeciaalzaak waar de noodzaak aanwezig was om de Customer Service activiteiten apart te beleggen en hier verder structuur aan te geven. Hiervoor is door mij een plan geschreven. Uit dit plan zijn elementen geïmplementeerd als; bepalen en vastleggen van vaste inkoop momenten, servicemeldingen volgens standaard format afwikkelen, het bijhouden van een dossier servicemeldingen. Verder in de functie verantwoordelijk voor: custom made orders in te kopen bij leveranciers (internationaal) en, Bewaking van levertijden. Klachtafhandeling. Daarnaast als transportplanner verantwoordelijk voor: streven naar optimale routes, rekeningen houdend met wensen van de klant. Afspraken maken met klant m.b.t. leverdagen. Aanspreekpunt voor zowel klant als chauffeurs m.b.t. planning en leveringen Grontmij, Rail/ Treinbeveiliging: Ontwerper/ Kwaliteitscoördinator Grontmij adviseert en ontwerpt bij aanpassingen aan of nieuw aan te leggen railinfrastructuur. Als ontwerper ben je onderdeel van diverse projecten voor de realisatie van een beveiligingssysteem. Activiteiten: Ontwerpen beveiligingssystemen m.b.t. railinfra. Uitvoeren adviesstudies m.b.t. plannen voor aanleg toekomstige railinfra. Constateren van knelpunten en doen van aanbevelingen. Verantwoordelijk voor het updaten en borgen van het kwaliteitssysteem; Werkinstructie schrijven. Processen opnieuw inrichten en borgen Instructies geven m.b.t. nieuwe werkprocedures DB Schenker (destijds Railion): Afstudeerproject DB Schenker is een aanbieder logistieke dienstverlening. Het onderdeel rail wat voorheen Railion heette beschikt over een Europees transport netwerk waarin wagons vrij uitwisselbaar zijn. DB Schenker ondervond problemen om het aantal beloofde wagons tijdig bij de klant te plaatsen. De opdracht was om de knelpunten in kaart te brengen en te komen met verbetervoorstellen. Aanbevelingen lagen op het gebied van: Introductie nieuw plansysteem. Wijzigingsvoorstel in werkprocedures. Voorstel tot instellen van prestatie indicatoren t.b.v. borging van de kwaliteit van de dienstverlening.

7 Albert Heijn DC Zwolle (via E&A): Coördinator orderpicking Coördinator van de orderpickers (+/- 90 orderpickers) Orderpicking, klaar zetten van filiaal bestellingen Diversen: Orderpicker Bijbanen gedurende mijn studietijd bij diverse logistieke bedrijven (Office Depot, DHL, TNT). Hier operationele ervaring opgedaan Tielbeke transport Scandinavia: Transport planner Tielbeke is een middelgrote logistieke dienstverlener. Werkzaam op de afdeling Scandinavië verantwoordelijk voor: Maken van export/ import planningen. Aanspreekpunt voor zowel klant als chauffeurs m.b.t. planning Verzorging benodigde documentatie t.b.v. transport. Facturatie charters.

Curriculum vitae. Erik Vosman. Contactpersoon: Petra de Goede. Yacht Zuiderzeelaan 17a 8017 JV ZWOLLE Telefoon (038) 425 0600. www.yacht.

Curriculum vitae. Erik Vosman. Contactpersoon: Petra de Goede. Yacht Zuiderzeelaan 17a 8017 JV ZWOLLE Telefoon (038) 425 0600. www.yacht. Curriculum vitae Erik Vosman Contactpersoon: Petra de Goede Yacht Zuiderzeelaan 17a 8017 JV ZWOLLE Telefoon (038) 425 0600 www.yacht.nl Naam Erik Vosman Functie Logistics Engineer/ Planner Woonplaats Zwolle

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten

Curriculum Vitae. Profiel. Opleiding Training. Kennis Vaardigheden. Nevenactiviteiten Curriculum Vitae Jaap Bregman MSc 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 14 05 58 43 j.bregman@facilityestate.nl Enthousiast Sociaal Onderzoekend Nuchter Eigenwijs Profiel Door zijn studie en werkervaring

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3 Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Gijs Woonplaats Den Bosch Geboortedatum 17 december 1975 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats Master MSc Integrated Product

Nadere informatie

Curriculum Vitae Albert Verhaar

Curriculum Vitae Albert Verhaar Curriculum Vitae Albert Verhaar Persoonlijke gegevens Naam : Albert Verhaar Woonplaats : s-gravenhage Geboortedatum : 08-07-1967 Telefoonnummer : 06-51520667 Opleiding Cursussen MEAO SPD Inspirerend leidinggeven

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden

Curriculum Vitae. Personalia. Opleidingen. Cursussen/Certificaten. Profiel en vaardigheden Curriculum Vitae Personalia Naam: Erik Ruijtenberg Woonplaats: Dordrecht Geboortedatum: 4 februari 1993 Opleidingen Post HBO Leergang Business Controller (studerend) HBO Bedrijfseconomie, Hogeschool Inholland

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys te Eindhoven (afstuderend) 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

BASISGEGEVENS. Contactpersoon. Dr. E.W.M. Gielen. Naam. Portfoliomanager & Organisatieontwikkeling Adacademies. Functie

BASISGEGEVENS. Contactpersoon. Dr. E.W.M. Gielen. Naam. Portfoliomanager & Organisatieontwikkeling Adacademies. Functie 1 BASISGEGEVENS Soort aanvraag: Nieuwe opleiding De startdatum van de Ad opleiding is gepland per 1 september 2018. Hiermee is te verwachten dat deze nieuwe opleiding valt onder de nieuwe wetgeving rond

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid

CURRICULUM VITAE. Beschikbaarheid Naam Beschikbaarheid Jos direct PROFIEL: Jos is een gedreven ambitieuze professional met veel kennis op het gebied van projectmanagement. Jos is altijd op zoek naar het efficiënter inrichten van processen

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd Curriculum Vitae Personalia Geboortedatum : 21-06-1973 Woonplaats : Assen Nationaliteit : Nederlandse Burgelijke staat : Gehuwd Service- en mensgerichte salesmanager met brede ervaring op het gebied van

Nadere informatie

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Manager Finance Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer CVK3352 Ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Curriculum Vitae: Bankrekening nr: Rabobank 12.34.82.410

Curriculum Vitae: Bankrekening nr: Rabobank 12.34.82.410 Curriculum Vitae: Persoonlijke gegevens: Naam bedrijf: SIMTREC Management voor logistiek en transport Naam: Roland Slegers Adres: Wolfsbosscheweg 50, 5421 ZV Gemert Telefoon: 06-22613613 E-Mail: info@simtrec.nl

Nadere informatie

ICT & Logistiek 2017 ishare, noodzakelijk voor de succesvolle supply chain van de toekomst. UC Group

ICT & Logistiek 2017 ishare, noodzakelijk voor de succesvolle supply chain van de toekomst. UC Group ICT & Logistiek 2017 ishare, noodzakelijk voor de succesvolle supply chain van de toekomst UC Group Supply chain management als filosofie Hoeveel bedrijven zien supply chain management als onderdeel van

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id :

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id : Persoonlijke gegevens CompetenSYS-id : 173226 Rijbewijs : AM en B Curriculum Vitae Persoonlijk profiel Ik heb een klantgerichte en dienstverlenende persoonlijkheid. Ik werk op mijn best als ik ten behoeve

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate. CURRICULUM VITAE Lenneke Noorlander 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.nl Profiel Lenneke is een gedreven facilitair professional, die energie haalt uit het

Nadere informatie

Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Voorbereiden en opzetten van projecten en bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen

Nadere informatie

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV

Curriculum Vitae ing. Fred C. Wilson IV Personalia Curriculum Vitae Titel, Voorletter(s) + Naam ing. Fred C. Wilson IV Roepnaam Freddy Adres Anslostraat 8 Postcode + Woonplaats 2533 KE Den Haag Telefoonnummer 06 214 03 284 Nationaliteit Nederlandse

Nadere informatie

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Doel Voorbereiden en opzetten van en bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen randvoorwaarden van kosten,

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

Omschrijving kandidaat

Omschrijving kandidaat Omschrijving kandidaat Naam Geert (m) Geboortedatum 1966 Woonplaats Alblasserdam Rijbewijs Rijbewijs B + vervoer Nationaliteit Nederlandse Geert is een adviseur, calculator, constructeur, engineer en werkvoorbereider.

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Hans Wassing Oosterhout NB 21 juli 1988 Relevante Opleidingen 2013/2019 HBO Bedrijfseconomie, Fontys Hogeschool Eindhoven, afstuderend. 2011/2013 HBO Accountancy Associate

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam : Wagt Voornamen : Peter Olaf Roepnaam : Olaf Woonplaats : Hillegom Geboortedatum : 08-05-1975 Burgerlijke staat : Gehuwd en sinds mei 12 vader van een dochter Nationaliteit

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Inkoop Excel Exact

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Inkoop Excel Exact Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Rob Woonplaats NOOTDORP Geboortedatum 02 april 1960 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats HBO Logistiek Management 10+ jaar

Nadere informatie

EvB Interim Management

EvB Interim Management Curriculum vitae Persoonlijke gegevens Naam : Ernst van Bemmel Woonplaats : Aalsmeer Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1966 Telefoon : 06-3828 4537 E-mail : ernst.van.bemmel@caiway.net Kennis

Nadere informatie

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.

Sander Donkers. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate. CURRICULUM VITAE Sander Donkers 3 december 1979, woonachtig te Rotterdam 06 28 25 10 42 s.donkers@facilityestate.nl Profiel Sander Donkers is een gedreven professional die zijn ervaring heeft opgedaan

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC

Curriculum Vitae. Interim Business Controller RC Curriculum Vitae Interim Business Controller RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring Samenvatting CVK83

Nadere informatie

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56

Jaap Bregman. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 CURRICULUM VITAE Jaap Bregman 17 september 1985, woonachtig te Rotterdam 06 15 59 85 56 j.bregman@facilityestate.nl Profiel Vanuit een bedrijfskundige en facilitaire achtergrond richt Jaap zich op de mogelijkheden

Nadere informatie

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen

CV van Hanno. Profiel. Werkervaringen CV van Hanno Profiel Hanno is een Financial die zich door zijn open houding en vriendelijke voorkomen en manier van communiceren makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Het doel en het te

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Primavera bij ProRail. Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013

Primavera bij ProRail. Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013 Primavera bij ProRail Integraal projectmanagement meer dan 1200 projecten op de rails 10 september 2013 Martin Zoontjens, Business Information Manager ProRail Projecten 2 Agenda Introductie ProRail De

Nadere informatie

Telefoonnummer privé: Mobiel nummer Geboortedatum

Telefoonnummer privé: Mobiel nummer Geboortedatum CV Robin Avis, ZZPsteunpilaar Persoonlijke gegevens Naam Robin Avis Geslacht Man Adres Postcode 1826 AD Woonplaats Alkmaar Telefoonnummer 06-14189974 E-mailadres privé: robinavis@hotmail.com Mobiel nummer

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs.

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Curriculum Vitae Interim Financial Controller Hoofd Administratie Drs. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

Actieplan Duurzame Inzetbaarheid

Actieplan Duurzame Inzetbaarheid plan Duurzame Inzetbaarheid Stappenplan en format Dit actieplan Duurzame Inzetbaarheid is gemaakt door Berenschot in opdracht van A+O in het kader van het Sectorplan Metalektro. Introductie Voor je ligt

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl

CV Tjeerd Oomens tel: 0346-284582/06-24766165 tjeerd.oomens@planet.nl Curriculum Vitae Personalia Naam Voornamen Oomens Tjeerd (Willem Sebastiaan) Adres Zebraspoor 209 3605 GM Maarssen Telefoon 0346-284 582 06-247 66 165 E-mail tjeerd.oomens@planet.nl Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens

Nanda Vissers. Persoonlijke gegevens CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS

EEN VAN ONZE EXPERTS EEN VAN ONZE EXPERTS 1+1=3 Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk. 1999 2005 (diploma behaald)

Curriculum Vitae. Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk. 1999 2005 (diploma behaald) Curriculum Vitae Martijn Baarendse MSc 27 januari 1987, woonachtig te Udenhout 06 42 36 65 84 m.baarendse@facilityestate.nl Gedreven Open Sterk inlevingsvermogen Gestructureerd Resultaatgericht Eerlijk

Nadere informatie

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn analyseren, procesinnovaties, communicatie en aanpakken. CV Nanda Vissers Proces- en systeemverbeteringen doorvoeren is wat ik tijdens en na mijn opleiding Bedrijfseconomie (Avans Hogeschool Den Bosch) veel heb gedaan en waar ik energie van krijg. Met een team

Nadere informatie

Curriculum vitae. Nicolette van Dijk

Curriculum vitae. Nicolette van Dijk Curriculum vitae Nicolette van Dijk Personalia Naam: Nicolette Johanna van Dijk Adres: Zijdemos 22 Postcode & woonplaats: 3994 KE Houten Telefoonnummer: 06-24592315 E-mail: Website: nicolette@educanic.nl

Nadere informatie

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon Datum

Toelatingsassessment. Portfolio. Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT. Naam Adres Telefoon  Datum Toelatingsassessment Portfolio Assessment t.b.v. toelating tot de deeltijdopleiding HBO-ICT Naam Adres Telefoon E-mail Datum 1 Persoonlijke gegevens en c.v. Neem hieronder uw persoonlijke gegevens en curriculum

Nadere informatie

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

OPI-PMO - PROJECT MANAGER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : OPI-PMO - Project Manager FUNCTIEFAMILIE : Technology AFDELING : Technology DATUM LAATSTE AANPASSING: mei 2010 FUNCTIETITEL DIRECTE LEIDINGGEVENDE: Senior Program Manager OUDE CODE:

Nadere informatie

Projectmatig 2 - werken voor lokale overheden

Projectmatig 2 - werken voor lokale overheden STUDIEDAG Projectmatig werken in lokale overheden LEUVEN 27 oktober 2011 Projectmatig werken in de lokale sector Katlijn Perneel, Partner, ParFinis Projectmatig 2 - werken voor lokale overheden 1 Inhoud

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE

Curriculum Vitae. Interim Business Controller Plant Controller WO BE Curriculum Vitae Interim Business Controller Plant Controller WO BE Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer

Nadere informatie

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia Personalia Naam Rogier van Zon Geboortedatum 02-10-1967 Nationaliteit Dutch Adres Paalspoor 12, 5629 TG Eindhoven Mobiel +31 (0)6-13074306 E-mail r.van.zon@logexma.com Profielschets Rogier is een ervaren

Nadere informatie

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties

Herhuisvesting TNO TS locatie VMB Delft. Bestaande laboratoria en kantoren verplaatsen naar drie locaties CURRICULUM VITAE R. MULDER Naam Mulder Voornamen Rob Geboortedatum 17 februari 1963 Geboorteplaats Rotterdam, Nederland Nationaliteit Nederlands Opleiding 1985-1989 HBO, HTS, Bouwkunde, Nederland. Hogeschool

Nadere informatie

Facilitair accountmanager

Facilitair accountmanager Facilitair accountmanager Doel Inventariseren en analyseren van de wensen en ervaringen van klanten van de dienst ten aanzien van de dienstverlening en het uitzetten van daaruit voorvloeiende activiteiten,

Nadere informatie

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep

Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad. Curriculum Vita Hanny van Keep Contactpersoon: Romy Koster - Bulo Telefoon: +31 320 714 513 Email: r.bulo@adjectiv.nl Lelystad Curriculum Vita Hanny van Keep Naam: Hanny van Keep Geboortedatum: 19 Augustus 1959 Plaats: Noordwijk ZH

Nadere informatie

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL

BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL BLUEFIN INTERIM FINANCE PROFESSIONAL Jasinka Rassat Lage Zwaluwe 3 november 1973 Opleiding 1993/1997 HEAO Bedrijfseconomie Hogeschool Holland Diemen (diploma behaald) 1991/1993 behaald) MEAO M.B.O. College

Nadere informatie

CRM vanuit organisatorisch perspectief

CRM vanuit organisatorisch perspectief Highlights survey CRM in Nederland 2009/2010 CRM vanuit organisatorisch perspectief MarketCap International BV 13 Januari 2010 AGENDA o over de survey en de populatie o actief met en focus op CRM o hulp

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Patricia 01-01-2019 PMO Profiel Project manager met ervaring variërend van MKB tot multinational. Hierdoor is een draagvlak van parate kennis ontstaan die het mogelijk maakt om te worden ingezet op verschillende

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Administrateur SPD 1 & 2. Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Administrateur SPD 1 & 2 Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K803 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Functieprofiel Functioneel Beheerder Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Zorgdragen voor adequaat beheer en onderhoud van systemen en applicaties, voor tijdige en effectieve ondersteuning van en kennisontwikkeling

Nadere informatie

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e

Comm ant & Bouw. Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Methode en web-based software voor proces en resultaatverbetering Comm ant & Bouw Comm ant helpt ons écht procesgericht te werken. K l a n t c a s e Frans Münninghoff Sandra Steijvers Heijmans gebruikt

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC

Curriculum Vitae. Interim (Project) Controller WO BE RC Curriculum Vitae Interim (Project) Controller WO BE RC Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: 06-52376775 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer K164 Aantal jaren ervaring

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

weer wat nieuws KEMA KEMA Reden van verandering KLANT- & PRESTATIEGERICHT! Oude norm was onvoldoende 16-04-2003 KEMA Quality B.V.

weer wat nieuws KEMA KEMA Reden van verandering KLANT- & PRESTATIEGERICHT! Oude norm was onvoldoende 16-04-2003 KEMA Quality B.V. Ze hebben weer wat nieuws bedacht! 16-04-2003 Quality B.V. 1 Reden van verandering Oude norm was onvoldoende KLANT- & PRESTATIEGERICHT! 16-04-2003 Quality B.V. 2 1 Reden van verandering a. ISO normen iedere

Nadere informatie

KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE

KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE KLANTVERHAAL VBR TURBINE PARTNERS SERVICE INTELLIGENCE SERVICE INTELLIGENCE met VBR Turbine Partners VBR Turbine Partners is een wereldwijd opererende onderhoudsspecialist in een specifieke markt: We zorgen

Nadere informatie

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant

PromotieRegie. Complete ondersteuning van het promotieproces. De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van het promotieproces De tool waarmee u uw promoties doelmatig plant PromotieRegie Complete ondersteuning van uw promotieproces De concurrentie binnen supermarkten

Nadere informatie

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V.

CV van Daniël. Masters in Finance B.V. Opdrachtgever: Van Ameyde International B.V. CV van Daniël Profiel Daniël is een sociale en leergierige financial die door zijn enthousiaste en open houding zich makkelijk binnen een team/organisatie weet te bewegen. Hij past zich snel aan en door

Nadere informatie

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald

Nick van Velzen. Mannelijk. Waalre InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald PERSOONLIJKE GEGEVENS: NAAM: Nick van Velzen GESLACHT: Mannelijk GEBOORTEDATUM: 10-06-1988 WOONPLAATS: Waalre OPLEIDINGEN: 2005 2009 InHolland Alkmaar HBO Bedrijfseconomie Diploma behaald 2000 2005 Bertrand

Nadere informatie

vertrouwelijk

vertrouwelijk Curriculum Vitae Personalia Naam: Ellen, Elizabeth Johanna van Bambergen Woonplaats: Amsterdam, Nederland / Brasschaat, België Correspondentie Postbus 36172, 1020 MD Amsterdam, Nederland Postbus 42, 2930

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21

Curriculum Vitae. Persoonlijke gegevens. M.Y.J. Berfelo. Adres: Sintjorisstraat 21 Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens Naam: M.Y.J. Berfelo Roepnaam: Monique Adres: Sintjorisstraat 21 Postcode: 3811 DG Woonplaats: Amersfoort Telefoon nr.: 033-8795481 Mobiel nr.: 0640055773 Geboortedatum:

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon:

> Profiel. GITP Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon: Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon: 030-2040851 > Profiel >WS.2015/MW/16.088 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel Projectmanager

Nadere informatie

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405

Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Functieprofiel: Ondersteuner ICT Functiecode: 0405 Doel Registreren en (laten) oplossen van vragen en storingen van ICT-gebruikers binnen de richtlijnen van de afdeling, teneinde bij te dragen aan efficiënt

Nadere informatie

Inkoop Verbruiksgoederen Opslag pallets bij derden, warehouse equipment (stellingen, pompwagens heftrucks) Office supply ICT hardware

Inkoop Verbruiksgoederen Opslag pallets bij derden, warehouse equipment (stellingen, pompwagens heftrucks) Office supply ICT hardware Curriculum Vitae Resume - cv - Nederlands Paul Weenink CV Weenink Paul Het Juweel 19 5081pp Hilvarenbeek Mobiel: +31 6 12 44 62 80 30-08-1961, Nederlander, Man Hoogste opleiding / Titel: paul.weenink@planet.nl

Nadere informatie

Lean trainingen. De trainingen gefaciliteerd door 12Mprove worden momenteel gemiddeld beoordeeld met een 9,4.

Lean trainingen. De trainingen gefaciliteerd door 12Mprove worden momenteel gemiddeld beoordeeld met een 9,4. Lean trainingen De trainingen zitten vol met actiegericht leren. Geen powerpoint - trainingen, maar met veel gebruik van flip- overs en tekeningen. Deze trainingen verzorgen wij samen met onze samenwerkingspartner

Nadere informatie

Microsoft Project 2013 Basis

Microsoft Project 2013 Basis Microsoft Project 2013 Basis Kosten: 795,- excl. BTW per deelnemer Duur: 2 dagen Max Deelnemers: 10 Projecten opzetten en planningen beheren In deze praktijkgerichte tweedaagse cursus Microsoft Project

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.

Curriculum Vitae. Interim Controller SAP Expert HBO BE. Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin. Curriculum Vitae Interim Controller SAP Expert HBO BE Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (6) - 52 37 67 75 E- mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaatnummer Aantal jaren ervaring Samenvatting

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Profiel P.A.J. Hekkert

Profiel P.A.J. Hekkert Naam Roepnaam P.A.J Hekkert Patrick SAP Functioneel Consultant Geboortedatum 10 maart 1965 Woonplaats Talen Opleiding Zundert Nederlands, Engels, Duits ITIL Essentials SAP Partner Academy (Modules MM/WM

Nadere informatie

Curriculum Vitae Marc Neijsen

Curriculum Vitae Marc Neijsen Financieel Management Burg. Goldbergstraat 14 7051 CD VARSSEVELD Tel. 06-25286331 E-mail: marc@neijsen-finance.nl Website: www.neijsen-finance.nl KVK-nr. 09166289 Curriculum Vitae Marc Neijsen www.neijsen-finance.nl

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel

Martine Groeneveld. Personalia. : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht. Profiel Martine Groeneveld Personalia Naam : Groeneveld Voornaam : Martine Geboortedatum : 5 mei 1982 Geboorteplaats : Utrecht Profiel Als ik iets aanpak, ga ik er voor de volle 100% voor om het tot een goed einde

Nadere informatie