NIEUWSBRIEF. 181 Juli 16. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. 181 Juli 16. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),"

Transcriptie

1 Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar is gereed. We zien terug op het afgelopen en we noteren nog enkele belangrijke data op de jaarkalender. Van het logo nemen we afscheid, nadat uw kind de schooldeur achter zich laat om vakantie te gaan vieren. Zes weken spelen, uitstapjes maken en genieten van de zon en de vrije dagen. We hebben er allemaal zin in. Streetwise Op donderdag 7 juli is de ANWB op school met het verkeersprogramma Streetwise. Alle kinderen van groep 7 en 8 worden met hun fiets op school verwacht om enkele spectaculaire behendigheidsoefeningen uit te voeren. Voor de andere groepen zijn er uitdagende spelletjes op straat, in de sporthal en op de speelplaats. We hopen op een leuke dag! Leerlingenoverdracht Op D.V. woensdag 13 juli hebben alle kinderen een vrije dag. Op deze dag worden alle kinderen besproken, zodat de toekomstige juf of meester goed op de hoogte is van hun ontwikkeling. Ook wordt er vergaderd over de jaarplanning, de exit-vragenlijst die de ouders van groep 8 hebben ingevuld en andere actuele zaken. Een belangrijke dag voor de leerkrachten en een extra dagje vrij voor de kinderen. Rapporten en ouderavond Op maandag 18 juli ontvangen de kinderen hun rapport. U kunt dan de juf of meester s avonds nog spreken. U bent welkom van half 7 tot half 8. Sopavond Op maandag 18 juli is het ook sopavond. Alle klassen worden dan schoongemaakt en daarbij vragen wij uw hulp. De kasten, leerlingensetjes en materialen worden gereinigd, zodat de kinderen na de zomervakantie met schone materialen aan de slag kunnen. Helpt u mee? Graag emmers, sopdoeken, e.d. meenemen, want zoveel hebben wij niet op voorraad. De avond start om uur.

2 Bestuur Het bestuur is van samenstelling gewijzigd. We nemen afscheid van Marjanne de Rooij, Alex van Dongen en Johan van Dalen (toezichthouder). Heel veel dank voor jullie inzet en advies om van De Rank een mooie en fijne school te maken. De nieuwe bestuursleden zijn: Gerlinde van Veen, Mark Boogaarts en Nico Visser (toezichthouder). Wij wensen hen een goede tijd toe en hopen op een constructieve samenwerking. Hoofdluis In de zomermaanden zien we regelmatig ongewenste gasten op de kinderhoofden. Wilt u regelmatig controleren op hoofdluis, zodat dit kwaad zich niet gemakkelijk kan verspreiden? Zomerlezen met de VakantieBieb Door te lezen in de zomervakantie houden kinderen hun leesniveau op peil. Blijven lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. In de app staat een ruime selectie van digitale kinderboeken (ebooks). Voor ieder kind vanaf zes jaar is wel iets leuks te vinden. Ook voor volwassenen is er genoeg te vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is de app op uw tablet of smartphone te zetten en de e books te downloaden. Eenmaal gedownload kunt u de boeken offline lezen. Laat de zomer maar komen! De nieuwste versie van de VakantieBieb is van 1 juni t/m 31 augustus beschikbaar in de App Store of Google Play Store. Kijk voor meer informatie op Groep 8 Op dinsdag 19 juli nemen we afscheid van groep 8. Een groep van 40 leerlingen verlaat onze school en gaat verder in het voortgezet onderwijs. 40 kinderen met een eigen verhaal; gedurende de jaren dat ze bij ons waren kan er veel gebeuren. Bij sommige kinderen was dat ook zo. Wij hopen dat ze terugzien op een fijne tijd en wij vinden het steeds weer bijzonder dat we een eindje mee mochten lopen op hun levenspad. Mooi dat we hen leerden rekenen, lezen en schrijven, maar nog mooier was de dagelijkse omgang met elkaar; het leren samenwerken, delen, overleggen en spelen. Op de afscheidsavond ontvangen alle kinderen het mooiste geschenk dat een christelijke school kan meegeven; een Bijbel als gids voor het leven. Wij wensen hen de zegen van God toe op hun levensweg en hopen dat ze de gids veel zullen gebruiken.

3 Hun ouders mogen daarbij aanwezig zijn en zij kunnen dan tevens genieten van de afscheidsmusical, filmbeelden uit de schoolloopbaan van hun kind en het schoolkamp. Het is altijd een mooie avond en een goede afsluiting van de basisschool. Alle kinderen van groep 3 t/m 7 mogen vooraf de musical zien, evenals opa s en oma s. Klusmorgen Op D.V. zaterdag 3 september, de laatste zaterdag van de vakantie willen we de buitenkant van de school ook schoonmaken. We willen vooral ramen zemen, schoffelen en vegen. Komt u helpen? Graag, want met veel ouders is het maar een uurtje werk. Wilt u zelf gereedschap en materiaal meebrengen? We hebben maar een beperkte voorraad trappen en kruiwagens. We starten om half 10. Eerste schooldag Een fijne vakantie ligt in t verschiet en de eerste schooldag lijkt nog ver weg, maar 6 weken gaan snel voorbij. Op de eerste schooldag, D.V. maandag 5 september bent u van harte welkom in de school. U mag uw kind in de klas brengen, een foto maken en gezellig napraten op het leerplein. De ouderraad zorgt voor koffie. Iedereen is van harte welkom! De morgen is tevens bijzonder vanwege de onthulling van ons nieuwe logo. Schooljaarkalender In het nieuwe schooljaar ontvangt u snel een schooljaarkalender. Vooraf communiceren wij enkele data, die vooral van belang zijn i.v.m. kinderopvang.

4 Continurooster: 11 oktober, 22 november, 8 december, 18 januari en 6 april tot uur. Vakantierooster Het bestuur heeft na instemming van de MR het volgende vakantierooster vastgesteld: Herfstvakantie: 24 t/m 28 okt. Kerstvakantie: 26 dec. t/m 6 jan. Voorjaarsvakantie: 27 febr. t/m 3 mrt. 2 e Paasdag: 17 april Meivakantie: 24 april t/m 5 mei. 2 e Pinksterdag: 5 juni Zomervakantie: 17 juli t/m 25 aug. Evaluatie schooljaar In de laatste nieuwsbrief is het de gewoonte om u te informeren over de ontwikkelingen binnen onze school van het afgelopen jaar. Wij doen dat graag, want veel voornemens hebben concreet vorm gekregen. Sociale veiligheid Veel aandacht ging uit naar de sociale veiligheid op onze school. Er werden heldere pleinregels geformuleerd, het sociaal veiligheidsplan werd vastgesteld, het pestprotocol werd herzien, maar dient nog formeel vastgesteld te worden door het bestuur en de MR. Een calamiteitenplan is inmiddels gereed en dient ook nog bestuur en MR te passeren. We hebben geëxperimenteerd met een nieuwe lesmethode voor sociale en emotionele ontwikkeling (KWINK-digitaal) en de verwachting is dat we deze gaan aanschaffen m.i.v. het nieuwe leerjaar. Uit het tevredenheidsonderzoek bleek dat u nog steeds niet tevreden bent over ons anti-pestbeleid. Met de aangescherpte regels, het herziene pestprotocol, een goede registratie en bespreking in het team én een krachtdadige aanpak willen wij dit echt verbeteren, maar in de praktijk is het best lastig. We staan open voor uw tips en adviezen. Een goede communicatie hierbij vinden we van belang. Taalmethode We hebben gekozen voor een nieuwe taalmethode: Taal Actief.

5 ICT Een nieuw ICT-beleidsplan werd opgesteld en besproken in het team en het bestuur. We willen graag digitaal verder leren, maar de ontwikkelingen gaan zo snel dat we onze koers goed overwegen en zorgvuldig uitzetten. Creatieve vakken In de ouderenquête gaf u aan dat de creatieve vakken onderbelicht worden. Hiermee zijn we aan de slag gegaan en hebben zgn. crea-middagen georganiseerd. Ook creativiteit tijdens de projectweken stond hoog in het vaandel. We gaan ermee verder! Burgerschap Jaarlijks plannen we activiteiten die de nadruk leggen op actief burgerschap. U wordt daar in de nieuwsbrief regelmatig over gecommuniceerd. Dit jaar zijn we gestart met een leerlingenraad, zodat de kinderen de regels van democratie, debat en overleg zelf ervaren. In de praktijk bleek het heel waardevol te zijn en we hebben dit in het team goed geëvalueerd. Kind-gesprekken We zijn dit jaar gestart met het voeren van kindgesprekken, gekoppeld aan oudergesprekken, begin dit schooljaar. Onze ervaringen zijn heel positief en we willen dit volgend jaar verder uitbouwen. Hoogbegaafdheid Het gehele team heeft de cursus Passend onderwijs voor meer- en hoogbegaafde kinderen afgerond. Een zinvol leertraject dat geleid heeft tot het starten met een plusgroep, de aanschaf van het digitaal handelingsprotocol voor hoogbegaafde kinderen en een leerkracht (juf Liesbeth) die zich gaat ontwikkelen tot specialist voor meer- en hoogbegaafdheid. We gaan de plusgroep in de toekomst verder verdiepen en uitbouwen. Overige zaken - De hoogste groepen zijn gestart met een nieuwe methode voor begrijpend lezen: Nieuwsbegrip, een digitale methode die actuele zaken aansnijdt, waardoor de kinderen betrokken zijn bij het nieuws (ook burgerschap!) - De methode voor Engels (My name is Tom) is verder geïmplementeerd in de school. Verschillende leerkrachten hebben gewerkt aan hun eigen spreekvaardigheid. - De school heeft een Schoolzorgprofiel opgesteld;, een verplicht document na de komst van passend onderwijs. In dit profiel is te lezen welk onderwijs onze school kan bieden en waar de grenzen liggen. Wat kunnen we niet!

6 Natuurlijk is er nog veel meer gedaan dan bovenstaande. We hebben ons beperkt tot de hoofdzaken. Uiteindelijk gaat het om de leerling, uw kind. Dat is belangrijk! In een volgende nieuwsbrief informeren wij u over de plannen voor het komende cursusjaar. Vakantie Een schooljaar van hard werken is voorbij. We zijn blij met ons vernieuwde onderkomen en genieten nog dagelijks van de ruimte en ons werk. Het zijn vooral de kinderen die daar glans aan geven en ons inspireren. Wij danken u voor het vertrouwen dat u steeds in ons heeft en de wijze waarop u dat in de afgelopen week heeft laten blijken. Namens het gehele team wensen wij u een fijne zomervakantie toe. Met vriendelijke groet, Liesbeth Spohr, Jacob Uijl

NIEUWSBRIEF. 170 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 170 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Toch nog een nieuwsbrief, wellicht had u daar niet op gerekend. Omdat er zaken zijn die wij nog graag met u delen voor wij zomervakantie gaan vieren, hebben we besloten deze extra nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 169 Juli 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Warme dagen in het vooruitzicht beloven wellicht een mooie zomer. We zullen het zien, maar de kinderen komen wel in vakantiestemming als de zon zo overvloedig schijnt. Tijdens warme dagen

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

( kijk op voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws )

( kijk op  voor o.a. de jaarkalender, vakanties, agenda en het laatste nieuws ) Belangrijke data: 8 juli 13 juli 14 juli 15 juli 16 juli t/m 28 augustus Rapporten gaan mee Doorschuifochtend op bezoek bij de nieuwe juf/ meester/ klas Schoolfeest en afscheid Vera, Birgit en Nelleke

Nadere informatie

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8

Nieuwsbrief verschijnt. Zwemles groep 1 t/m 8. s middags visles groep 6/7/ uur viswedstrijd groep 3 t/m 8 Nieuwsbrief nr. 22 15 juli 2016 Agenda Maandag 29 augustus Dinsdag 30 augustus Vrijdag 2 september Maandag 5 september Dinsdag 6 september Eerste schooldag. Om 8.30 uur starten!! Kriebelteam Gym in Kadiek

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is.

Nieuwsbrief. Morgen kan ook het papieren stemformulier tussen uur op school worden afgegeven als digitaal stemmen niet lukt of wenselijk is. Nieuwsbrief Maandag 17 juni 2019 Laatste dag medezeggenschap (MR) verkiezingen Vandaag is het de laatste dag dat digitaal gestemd kan worden. Door op onderstaande link te klikken komt u bij het stemformulier

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 174 December 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), De laatste nieuwsbrief van 2015 is gereed en wordt u hierbij aangeboden. December is een drukke, maar gezellige maand. Een tijd waarin we elkaar op verschillende wijzen ontmoeten. Voel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 3 juni 2016 weeknieuws 35 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 21 1 juli 2016 Agenda Maandag 4 juli Verplichte 10-minutengesprekken Dinsdag 5 juli MR-vergadering Donderdag 7 juli Verplichte 10-minutengesprekken Vrijdag 8 juli Tweede rapport mee Woensdag

Nadere informatie

Landsmeer, 16 juni 2016

Landsmeer, 16 juni 2016 Landsmeer, 16 juni 2016 Schooljaar 2 0 1 5-2 0 1 6 In deze Weekflits: Wil jij in de Medezeggenschapsraad? Terugkeer Evelien Ouder-/kindgesprekken Grutto en Fuut Zomerlezen met de VakantieBieb! Belangrijke

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 15 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 18 juli 2019 Dag...!! In deze UDSG Dag!!

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 35 31 mei 2016 Geachte ouders, Aanstaande vrijdag organiseren we onze laatste PCBO junior gymochtend van dit schooljaar. Meester Gerrit gaat weer lekker een half uurtje gymmen met de 3 jarige

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 16, 22 mei 2015 Kalender: 25 mei Tweede Pinksterdag 26 mei Waardendag studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen vrij 28 mei Verjaardag juf Mascha 28 mei Hercontrole hoofdluis

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265

NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 de bentetop bentetop@viviani.nl 0591 521 405 NIEUWSBRIEF JULI 2016 NUMMER 265 Beste ouders/verzorgers van de kinderen van De Bentetop, Dit is de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Nog ruim twee

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 29juni Deze keer in de nieuwsbrief Minimaregeling Gemeente Barneveld Hét zomercadeautje..

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Kompas wijzer. Even lezen: juli Omgaan met gedrag - evaluatie. Plusklas op Het Kompas. E-books voor het hele gezin. Schoolkamp groep 8

Kompas wijzer. Even lezen: juli Omgaan met gedrag - evaluatie. Plusklas op Het Kompas. E-books voor het hele gezin. Schoolkamp groep 8 Kompas wijzer juli 2019 Even lezen: Omgaan met gedrag - evaluatie Plusklas op Het Kompas E-books voor het hele gezin Schoolkamp groep 8 Kidsrun 2019 Elk kind is een belofte Een kind is als een vlinder

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer16, 20 mei 2016 Kalender: 21 mei Finale Schoolatletiek 25 mei Inloopspreekuur CJG gaat deze keer niet door 28 mei verjaardag juf Mascha 30 mei verjaardag Carla 31 mei Start avondvierdaagse,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 3 juni jeugdarts GGD spreekuur maandag t/m vrijdag 3 t/m 7 juni toetsweek maandag 10 juni 2e Pinksterdag, leerlingen en team zijn vrij woensdag 19 juni sportdag Albatrossen /

Nadere informatie

juni 2016 Laatste check voor ons schoolreisje naar de Beekse Bergen! Relatie tussen ogen en leerproblemen Belangrijk in juni 16: 26 mei 2016

juni 2016 Laatste check voor ons schoolreisje naar de Beekse Bergen! Relatie tussen ogen en leerproblemen Belangrijk in juni 16: 26 mei 2016 26 mei 2016 juni 2016. Belangrijk in juni 16: 01-06: gr 1-2 VRIJ / leerlingenraad 03-06: Vrije keuze OK 09-06: Thema avond 10-06: Vrije keuze JK 15&16-06: schoolfotograaf 17-06: Vrije keuze OK 22-06: gr

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG September 2019 2 3 4 5 6 7 8 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Start blok 1 Vreedzame School Opstart werkgroep kinderboekenweek 9 10 11 12 13 14 15 Deze week kennismakings Gesprekken AC Uitje groep

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER C.B.S. De Opdracht

SCHOOLKALENDER C.B.S. De Opdracht SCHOOLKALENDER 06-07 Augustus 06 6 7 8 6 7 8 0 6 7 8 0 e schooldag Opening nieuwe lokaal en uitreiking certificaat Tschool De Opdracht: is 0% Fides, extra aandacht voor zelfvertrouwen en weerbaarheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij

s Middags afscheid groep 8 (groep 1 t/m 7 om uur vrij) 14 en 15 juli Kinderen van groep 8 zijn vrij Nieuwsbrief nr. 20 17 juni 2016 Agenda Dinsdag 21 juni Schoolreisje groep 1 t/m 5 Woensdag 22 juni Evaluatiedag team kinderen zijn vrij 19.00 uur Schoonmaakavond buitenboel Vrijdag 24 juni gaat trouwen

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21

2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 2-wekelijks infobulletin Jaargang 25, 12 juli 2019 nr 21 Amstelstraat 14a, 9406 TH Assen telefoon (0592) 820530 e-mail: directie@kindcentrum-driemaster.nl www.kindcentrum-driemaster.nl @OBSDriemaster OBS

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB Nieuwsbrief juli 2015 Inhoudsopgave: Beste ouders, afscheid Formatie 2015-2016, afscheid groep 8, leerkrachtendag, vrijdagochtend 3 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

12 juli. Dank je wel. Data oud papier. Nieuws vanuit de school

12 juli. Dank je wel. Data oud papier. Nieuws vanuit de school 24 12 juli Colofon: R.K. Basisschool De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl Internet: www.rkbsdebanier.nl Juli 12 juli 9.00 uur slotviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!!

Nieuwsbrief 09-07-2015. Van de directie. Inhoud. Afscheid. Continurooster/ overblijven. Start nieuwe schooljaar. Fijne vakantie!! Nieuwsbrief Van de directie Beste ouder(s), verzorger(s) van kinderen op het Talent, 09-07-2015 Inhoud U leest nu de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Als het goed is, hebt u de schoolkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Baronstraat AR Landgraaf

Baronstraat AR Landgraaf 1 045-533200 Augustus 1 Maandag augustus eerste schooldag augustus luizencontrole 1 2 3 4 5 6 31 11 12 13 32 14 15 16 1 33 26 2 1e Schooldag September 1 Offerfeest 1 september Meetweek Gezonde Basisschool

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Jaarplanner

Jaarplanner Jaarplanner 2018-2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 36 03/9 Eerste schooldag 04/9 05/9 Schone hoofden dag 06/9 07/9 37 10/9 11/9 12/9 13/9 14/9 38 17/9 18/9 19/9 20/9 21/9 39 24/9 Klassenavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september.

STAPSTEENNIEUWS. Het volgende Stapsteennieuws verschijnt op 10 september. Kopij inleveren op maandag 7 september. Locatie De Muzenberg BS De Stapsteen Kijkakkers 1A2 6026 ER Maarheeze 0495-599264 STAPSTEENNIEUWS infodestapsteen@skozok.nl www.bsdestapsteen.nl Schooljr. 2014/2015 16 juli t/m.. september, nr.19 Het volgende

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Augustus 2015 AUGUSTUS

Augustus 2015 AUGUSTUS Augustus 2015 AUGUSTUS 1 Z 17 M Zomervakantie 2 Z 18 D Zomervakantie 3 M Zomervakantie 19 W Zomervakantie 4 D Zomervakantie 20 D Zomervakantie 5 W Zomervakantie 21 V Laatste dag zomervakantie 6 D Zomervakantie

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

DE POSTDUIF 16 juni 2015

DE POSTDUIF 16 juni 2015 DE POSTDUIF 16 juni 2015 Welkom. Zo naar het einde van het schooljaar genieten we altijd weer van zoveel leuke activiteiten. Voor de komende weken hebben we weer een nieuwe Postduif gemaakt. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Denken, Voelen, Bewegen en Creëren September Oktober November 31-08 Ma Start schooljaar 01 Do 01 Zo 01 Di Bekekenrooi 1 02 Vrij Koffie uurtje nieuwe ouders 02

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 Juni 2014 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 165 Maart 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 165 Maart 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Het is met de kinderen heerlijk toeven in de vernieuwde school. De bouwvakkers zijn vertrokken, de noodlokalen verkocht en we genieten na jaren weer van een ruim uitzicht op de Zuidhollandsedijk.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 zomervakantie 2 zomervakantie 3 zomervakantie 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 7 8 zomervakantie 9 zomervakantie 10 zomervakantie 11

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie