Wij hebben er geen belang bij montage onnodig duur te maken waar willen wel vergoed worden voor het geleverde werk.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wij hebben er geen belang bij montage onnodig duur te maken waar willen wel vergoed worden voor het geleverde werk."

Transcriptie

1 Montagetijd. * Wat hier vermeld staat is voor dealers geen verplichting. Elke dealer bepaald vrij voor zichzelf welke manier van berekenen hij gebruikt. * Het helpt U op voorhand zo juist mogelijk de montagekost te bepalen. Dit door rekening te houden ook met de belangrijkste variabele factoren. * Deze lijst zal wel gebruikt worden als Vervaeke monteerd. * Prijs hoogwerkers indien nodig niet inbegrepen in de prijs. * Alle % worden berekend op de brutto prijs. * Lijst is wel een max wat mogelijk aan te rekenen is. Meer dan dit kan niet. * Blijkt dat de uiteindelijke totale montage lager uitvalt dan de op voorhand geschatte tijd word enkel de gepresteerde tijd verrekend. * Enkel geldig indien het gebouw voldoet aan de bestelbon en alle montagevoorzieningen opgegeven door VERVAEKE zoniet gebeurd de montage in uurloon. * Montage van een groot of een klein zeil. Vaste kosten zijn dezelfde. Indien de geschatte tijd transport en montage samen geen 500 is word dit uitgevoerd in uurloon. * Er worden achteraf geen km kosten meer verrekend. * Voor de berekening telt niet de dag van afroepen maar de dag van montage. * Bij werken die verschillende dagen duren word dit dag per dag bepaald. Wij hebben er geen belang bij montage onnodig duur te maken waar willen wel vergoed worden voor het geleverde werk. Art nr. % Art % Vaste uitvoeringen. Art % Art % Art Art % Art Art Regelbare zijkantverluchting. Art % Art Berekening % moet gebeuren Art % enkel op het gordijn. Art Dus zonder aandrijving. Art Art % Art % Schuifgordijn. Art Aan één zijde te openen. 19 % Aan twee zijden te openen. 27 % * Bij alle regelbare zijkantverluchting: Motoren met of zonder klimaatcomputer: Tijd voor het leggen van diverse kabels, aansluiten en opstarten altijd op nacalculatie. Reden: Veel te veel verschillen van geval tot geval. Werkhoogte? Bereikbaarheid? Hoogwerkers?

2 Alle complete poorten: Art Oprolpoort handbediend. Art Art % Art Art Oprolpoort met motor. Art % Art Maxi - poort. Handbediend. Art Motor. Art % Motor + afstand bediening. Art Voor alle complete poorten: Tijd leggen van de kabels en opstarten inbegrepen. Modulles. Art Module oprolpoort. Art % Art Module Maxi - poort. Art % Module aandrijving. Per buismotor. 10 % Per MFZ motor. Per zware tandwielkast. 15 % Per Rw motor. Per T4K motor. Module veiligheid. Per optisch oog in de deuropening. 25 % Per lazer oog. 15 % Voor alle modules: Tijd leggen van de kabels en opstarten NIET inbegrepen. Palen: Aluminium paal. Per vaste paal. 3 st/h. Per scharnierende paal. 1 st/h. Metalen paal. Tijd zeer verschillend van geval tot geval. Werkhoogte? Bereikbaarheid? Wil zeggen werk uit te voeren in uurloon. Of mits voldoende uitleg op aanvraag.

3 Variabele waarden. 1 ) Hoogte bovenkant gordijn. Gemeten vanaf de begane grond. +.. % % % % % % % 0-3 2) Per aandrijving zowel motor als handautomaat. Kabelaandrijving Mono 2 u/st Duo 3 u/st Kettingaandrijving Mono 5 u/st Duo 7 u/st Speciale duo 8 u/st 3) Datum van monteren, niet datum van bestellen of afroepen. 1/3-31/6 1/7-31/8 1/9-31/10 1/11-28/2 Waarom het verschil: - 9 % 0 % + 9 % + 15 % - 3 % 0 % + 3 % + 5 % Bedoeling is de werken die - 6 % 0 % + 6 % + 10 % kunnen gebeuren niet uit te Montage in uurloon stellen tot op piekmomenten. 4) Werf gelegen binnen een straal van km % + 7 % + 11 % + 16 % + 23 % + 31 % + 39 % + 1 % + 2 % + 3 % + 4 % + 5 % + 6 % + 7 % + 2 % + 4 % + 6 % + 8 % + 10 % + 12 % + 14 % 5) Omstandigheden rond het gebouw. Mooi vlak en droog. + 0 % + 0 % 0 Modderig maar montage met werkschoenen is mogelijk. + 5 % + 5 % + 5% Modderig maar enkel te monteren met rubber laarzen % + 10 % + 20 % Enkel te monteren met hoogwerker. 6) Weersomstandigheden. Goed weer. Weinig tot geen wind en geen regen. + 0 % + 0 % 0 Matig weer. Een beetje wind, geen regen. + 0 % + 0 % + 5 Een beetje regen. + 5 % + 5 % + 10% Slecht weer. Een beetje wind en een beetje regen % + 10 % + 15 % Vriezen zonder wind % + 10 % + 10 % Zeer slecht weer. Wind en regen. Vorst en wind. * Wil zeggen werk uit te voeren in uurloon. Of mits voldoende uitleg op aanvraag. Zie cd - rom MONTAGE en monteren met ladder of hoogwerker. * Slecht weer en slechte werk omstandigheden maken montage duur.

4 Werkomstandigheden: - Het terrein moet werkbaar zijn en veilig werken toelaten. - Montage van op een ladder gebeurt enkel indien dit veilig kan gebeuren. - Ongeacht de hoogte, als een ladder niet stabiel geplaatst kan worden gebeurd de montage met een hoogwerker. Vb: modder, grove steenslag, bevroren ruwe ondergrond, sneeuw,. - Vanaf zijkanthoogte 5 meter ALTIJD montage met een hoogwerker. - Montage van op een hoogwerker gebeurt ALTIJD in uurloon. Zie cd-rom: uitleg betreft montage van op een ladder of hoogwerker?. - Indien niet expliciet vermeld is de huurprijs hoogwerker niet in de montagekost inbegrepen. - Indien wij verplicht, gevraagd of moeten monteren ongeacht wat hierboven vermeld is, ongeacht het weer of andere omstandigheden, dan zal dit steeds gebeuren in uurloon zolang de veiligheid dit toestaat. - Wij nemen aan dat als men niets laat weten wij met niets speciaals moeten rekening houden geen speciale schikkingen moeten treffen. Indien wel, laat dit dan weten zodat het nodige kan voorbereid worden. - CE keuring en QM label aanbrengen inbegrepen in de prijs als dit juist na de montage kan gebeuren. Indien dit achteraf gebeurd volgt een rekening. Ervaring heeft ons geleerd dat indien werken in uurloon gebeuren de werkomstandigheden altijd veel beter zijn. Wat aangeeft dat met een beetje goede wil het niet nodig is mensen onnodig zwaar te belasten in de montage. Vandaar de noodzaak een toeslag te verrekenen voor slechte werkomstandigheden. Hierbij algemeen een kort woordje uitleg over montage. Dat het verschil bij twee identieke stallen afhankelijk van de omstandigheden tot meer dan het dubbel zal bedragen is nu eenmaal zo. Makkelijk werk in het laagseizoen is veel goedkoper dan winterwerk in de regen. De opdrachtgever kan dus mits rekening te houden met een paar zaken zelf grotendeels bepalen wat de montage zal kosten. Twee factoren kennen wij niet op voorhand: - Hoe het er uit zal zien rond het gebouw maar daar kunnen klant en stallenbouwer zelf veel aan doen. - Het weer en de periode van monteren?????? Bepaalde periodes komen er een massa orders binnen die onmogelijk allemaal in de korte periode geplaatst kunnen worden. Dus zo vroeg mogelijk bestellen om niet in een piekperiode te vallen. Natuurlijk wil iedereen dat er geplaatst word als het niet waait en niet regent. In het voorjaar en in de zomer kan dit. Het regent minder vaak en er is minder werk. Daarom geven we in deze periode ook een extra korting op montage. Echter in perioden zoals de herfst en winter ( 2010 ) wanneer het bij ons hoog seizoen is, waarbij het bijna iedere dag ofwel waait ofwel regent is er soms geen enkele andere mogelijkheid dan monteren ook al is het weer niet ideaal. De paar dagen dat het dan iets beter is kan men niet overal gelijk zijn.

5 Wij zitten aan de buitenkan en werken met grote vlakken die veel wind vangen. Het weer is en blijft de baas en zal altijd in grote mate de montagekost bepalen. Is het weer zeer slecht kan er niets gebeuren en wij noemen dit niet werkbare dagen. Niet werkbare dagen zorgen ervoor dat planning in de montage opschuift. Wij kunnen niet voorspellen hoeveel niet werkbare dagen in de nabije toekomst zullen volgen. Hierdoor en door andere externe factoren is het soms onmogelijk een exacte planning te maken. Dit is ook zo voor: - Herstellingen die al of niet reeds maanden stuk zijn en net voor de winter dringend moeten hersteld worden. - Schade bij uitzonderlijke storm. Men kan onmogelijk allen gelijktijdig herstellen. We monteren in volgorde van afroepen. Niet zodat wie het luids en meest roep eerst komt. Het is niet te bedoeling af te roepen en dan een paar keer uit te stellen om op deze manier altijd de eerste in rij te zijn. IEDEREEN heeft in de piekperiode dan ook een zeer goede reden waarom hij in feite vroeger zou moeten geplaatst worden dan wat normaal gezien in de planning mogelijk is. Wij kunnen onmogelijk wat de reden dan ook mag zijn iedereen gelijkertijd helpen. Dat dit geen makkelijke manier van werken is en soms zeer frustrerend werkt o.a. voor mensen die nog moeten andere zaken plannen zoals goten, afvoerbuizen regenwater, riolering, bestrating, voegwerk, beseffen wijzelf ook zeer goed maar iets beloven wat niet kan is ook geen oplossing. Ter info, we spreken dus niet over 10 a 20 % meer werk. Factor 5 en meer over een korte periode. Hiervoor is geen oplossing. Meer mensen aanwerven zegt men dan. Doen we al, huren her en der extra mensen in en werken in de winter met meer dan het dubbel dan de zomer. Golfplaten leggen kan iedereen. Wat wij zoeken is al veel moeilijker en als U ze vind zijn ze niet met een paar weken opleiding klaar voor ons soort werk. En dan net om enkel in de winter, koud, nat, in de modder ploeteren, waar gaat men die vinden? We hebben in de afgelopen 20 jaar alles geprobeerd wat mogelijk is. Moest het zo makkelijk zijn dan zaten we op vandaag niet met dit groot probleem. Soms moet men lijdzaam toezien dat het door bepaalde omstandigheden niet zal lukken zoals men het zelf wil. Wij alvast zijn niet meer bereid zoals in het najaar van 2010 met een zeer vroege winter te monteren in regen, wind, sneeuw, koude en hiervoor niets meer betaald te worden. Men kan in de zomer nooit verdienen wat men dan in de winter verliest. Per uitzondering ja maar een paar maand aan een stuk!!!! Doen wij hier niets aan dan houden wij in de toekomst ook geen monteurs meer over. Het weer gaan we niet veranderen maar kunnen van de monteurs niet verwachten dat men weken in weer en wind staat en dat men dan ook nog even veel werk verzet. Monteurs houden het niet vol zoals de winter 2010 weken aan een stuk continu in slecht weer en in de modder te ploeteren.

ALGEMENE REGELING BETREFT OPLEIDINGEN:

ALGEMENE REGELING BETREFT OPLEIDINGEN: ISO-9001:2000 GECERTIFICEERD BEDRIJF Reg.No.013QS DNV Certification B.V., BELGIË ALGEMENE REGELING BETREFT OPLEIDINGEN: Iedereen, zowel U, uw klant en wij hebben er baat bij dat een monteur goed zijn werk

Nadere informatie

Waar komt het vaste (vogel) gaas te hangen?

Waar komt het vaste (vogel) gaas te hangen? Waar komt het vaste (vogel) gaas te hangen? Aan de binnenkant of aan de buitenkant? In de markt bestaan er verschillende manieren van werken en elke fabrikant kiest uiteindelijk voor de ene of de andere

Nadere informatie

Betreft uitvoeringen die zowel onderaan als bovenaan open kunnen gaan.

Betreft uitvoeringen die zowel onderaan als bovenaan open kunnen gaan. ISO-9001:2000 GECERTIFICEERD BEDRIJF Reg.No.013QS ISO-9001:2000 GECERTIFICEERD BEDRIJF DNV Certification B.V., BELGIË INDUSTRIESTRAAT 8 C 8755 RUISELEDE (BELGIE) Tel... 32 (051) 68 97 73 Fax... 32 (051)

Nadere informatie

VASTE UITVOERINGEN VAN LINKS NAAR RECHTS GESPANNEN art WINDZEIL MET AFSLUITGORDIJN OPROLPOORT ZONDER KADER VEERPOORT ZONDER KADER

VASTE UITVOERINGEN VAN LINKS NAAR RECHTS GESPANNEN art WINDZEIL MET AFSLUITGORDIJN OPROLPOORT ZONDER KADER VEERPOORT ZONDER KADER STROOMDIAGRAM NIET-DEMONTEERBAAR WINDZEIL Indien niet-regelbare zijkantverluchting kleiner dan 1 meter hoogte of alle zeilen op raamwerk. art. 700 020 DEMONTEERBAAR WINDZEIL Voor nagenoeg alle openingen

Nadere informatie

ACAC : Wat is het, wat doet het en wat heb ik er aan? Wat zijn de nadelen aan de bestaande klassieke aandrijvingen.

ACAC : Wat is het, wat doet het en wat heb ik er aan? Wat zijn de nadelen aan de bestaande klassieke aandrijvingen. ISO-9001:2000 GECERTIFICEERD BEDRIJF Reg.No.013QS DNV Certification B.V., BELGIË ACAC : Wat is het, wat doet het en wat heb ik er aan? Wat zijn de nadelen aan de bestaande klassieke aandrijvingen. - Werken

Nadere informatie

-De werken gebeuren pas nadat we in bezit zijn van een bestelbon of onze offerte voor akkoord is teruggestuurd.

-De werken gebeuren pas nadat we in bezit zijn van een bestelbon of onze offerte voor akkoord is teruggestuurd. Pagina 1 van 5 1. Aanvang werken: -De werken gebeuren pas nadat we in bezit zijn van een bestelbon of onze offerte voor akkoord is teruggestuurd. -Wanneer bij aanvang van de werken geen schriftelijke bevestiging

Nadere informatie

Bovenvermelde prijzen zijn geldig tot 3 maanden na offertedatum.

Bovenvermelde prijzen zijn geldig tot 3 maanden na offertedatum. Aanvang der werken: De aanvang der werken gebeurt pas nadat wij in het bezit zijn van een bestelbon of onze offerte voor akkoord is teruggestuurd. Wanneer bij aanvang der werken geen schriftelijke bevestiging

Nadere informatie

Leesboekje de seizoenen

Leesboekje de seizoenen Leesboekje de seizoenen Leesboekje De Seizoenen Pagina 1 Dit is de winter. Dit is de sneeuw. Dit is de hagel. Dit is de ijzel. Dit is het ijs. Dit is het donker. Dit is het licht. Dit is de kat. Dit is

Nadere informatie

BBT ERAN LIFTEN & HOOGWERKERS

BBT ERAN LIFTEN & HOOGWERKERS BBT ERAN LIFTEN & HOOGWERKERS BBT Group is via importeur Faraone Nederland dealer voor Noord-Holland van ERAN montage- en materiaalliften, Niet zelfrijdende hoogwerkers en Zelfrijdende hoogwerkers. Toepasbaar

Nadere informatie

Onder moeders paraplu Door Helga Gehre

Onder moeders paraplu Door Helga Gehre Onder moeders paraplu Door Helga Gehre Doelgroep Niet-gealfabetiseerde cursisten vanaf module drie. Ook voor hogere modules en voor gealfabetiseerden is deze les geschikt. Doelstellingen Een cursist kan

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Mobiel werkplatform met dubbele toegang (PEB)

Gebruikshandleiding Mobiel werkplatform met dubbele toegang (PEB) HANDLEIDING Gebruikshandleiding Mobiel werkplatform met dubbele toegang (PEB) 1 Algemeen Het mobiel werkplatform met dubbele toegang (PEB) is een verrijdbaar platform met dubbele toegang dat kan gebruikt

Nadere informatie

Hoofdstuk III: Technische bepalingen

Hoofdstuk III: Technische bepalingen Hoofdstuk III: Technische bepalingen Inhoud 1 Interventiekosten 2 1.1.1 Normale interventie (binnen 5 kd) (per interventie) 2 1.1.2 Dringende interventie (binnen 2 u, 24/7) (per interventie) 2 2 Montage

Nadere informatie

Wanneer u een specifiek hulpmiddel nodig heeft voor uw werkzaamheden en deze kunt u niet vinden neemt u dan gerust contact met ons op.

Wanneer u een specifiek hulpmiddel nodig heeft voor uw werkzaamheden en deze kunt u niet vinden neemt u dan gerust contact met ons op. LIFTEN & HOOGWERKERS Middels onze deelname in BBT Group leveren wij; ERAN montage- en materiaalliften ERAN niet zelfrijdende hoogwerkers ERAN zelfrijdende hoogwerkers ELEVAH niet zelfrijdende hoogwerkers

Nadere informatie

Onderwerp: Oorzaak van een beschadiging.

Onderwerp: Oorzaak van een beschadiging. Onderwerp: Oorzaak van een beschadiging. Met de regelmaat van de klok krijgen wij eens aanvragen binnen waarvan iedereen weet dat dit geen garantie is. Als men het niet eerst eens probeert weet U niet

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak

INSTALLATIEHANDLEIDING. zonnepanelen op een schuin pannendak INSTALLATIEHANDLEIDING zonnepanelen op een schuin pannendak Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar pannendak met gebolde pannen. ONDERDELEN De onderdelen die gebruikt worden bij

Nadere informatie

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK

INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Tel. +32 (0)11 72 96 50 Fax +32 (0)11 76 79 14 www.allimex.eu INSTALLATIEHANDLEIDING ZONNEPANELEN OP EEN SCHUIN PANNENDAK ALUMINIUM DAKHAAK Type dak In deze handleiding gaan we uit van een goed bereikbaar

Nadere informatie

2 Plaatsen van de bescherming

2 Plaatsen van de bescherming Montagevoorschriften SolarTop 1 Onderdelen 2 Plaatsen van de bescherming 2.1 Met grondprofielen direct op het dak: Plaats rubber onder de grondprofielen. Afwatering N-Z: Plaats rubber over de volledige

Nadere informatie

Handleiding Houten Vlonder Terras maken

Handleiding Houten Vlonder Terras maken Handleiding Houten Vlonder Terras maken Meest gemaakte fouten Afwijken van balkafstand 40 cm (hart hart); Te weinig tussenruimte tussen de planken en eventuele kopse naden; Te weinig afstand (2,5 3 cm)

Nadere informatie

Les 1. de top. De berg. Het dal. De beek

Les 1. de top. De berg. Het dal. De beek Les 1 De beek: De berg: De top: Het dal: De kust: De duin: Het zand: De woestijn: Het oerwoud: Een beek is een smal riviertje. Een beek is niet diep. Een beek stroomt van de berg af naar beneden. Een berg

Nadere informatie

Lees de tekst hieronder. Er staan geen leestekens: geen hoofdletters, geen punten en geen komma s in het verhaal.

Lees de tekst hieronder. Er staan geen leestekens: geen hoofdletters, geen punten en geen komma s in het verhaal. OEFENBLAD 1/6 2.2 Leestekens Lees de tekst hieronder. Er staan geen leestekens: geen hoofdletters, geen punten en geen komma s in het verhaal. Plaats leestekens. Schrijf elke zin op een nieuwe regel. Let

Nadere informatie

Handleiding. Vogelsuper. Pagina 1

Handleiding. Vogelsuper. Pagina 1 Pagina 1 Wil je een terrasoverkapping dan ben je op juist adres. De overkapping bestaat uit een houten onderbouw met daarop aluminium rails waarin de platen liggen. De platen zijn 16mm X structuur die

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Raamdecoratie meten plissé gordijnen

Raamdecoratie meten plissé gordijnen Raamdecoratie meten plissé gordijnen Inhoud Op de dag montage tegen de muur of kozijn... 2 Globale maat name... 2 De bestelbreedte bepalen... 2 De bestelhoogte bepalen... 2 Bestelvoorbeeld plissé met koord...

Nadere informatie

Task Safety Requirements Working at Height Scaffolding NL. Approved by: HSSE Manager

Task Safety Requirements Working at Height Scaffolding NL. Approved by: HSSE Manager Page 1 of 5 A. INLEIDING STEIGERS Voor werken op hoogte wordt vaak beroep gedaan op steigers (ook nog stellingen) omdat deze een hogere graad van veiligheid bieden dan sommige andere arbeidsmiddelen en

Nadere informatie

Keuringsboekje van de poortinstallatie

Keuringsboekje van de poortinstallatie Keuringsboekje van de poortinstallatie Benaming van de poortinstallatie Gebruiker van de poortinstallatie Plaats van ingebruikname van de poortinstallatie Keuring van de poortinstallatie Algemeen Automatisch

Nadere informatie

Auditieve oefeningen over het weer

Auditieve oefeningen over het weer Auditieve oefeningen over het weer Boek van de week: 1; Boris en de paraplu 2; Het weer 3; 4; Auditieve synthese (Henk Hak en Piet Plak) Lettergrepen samenvoegen tot een woord Letters samenvoegen tot een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inhoudstabel 1. Aansprakelijkheid... 4 2. Betaling... 4 3. Levering... 4 4. Voorzieningen... 5 5. Diefstal en doorverhuren... 5 6. Gebruik van de attracties... 5 7. Weersomstandigheden...

Nadere informatie

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA

Camping De Waps TARIEVEN 2015 RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER. Erkend 8,5 PATRICK JAASMA Camping De Waps TARIEVEN 2015 GEOPEND VAN 1 JANUARI T/M 31 DECEMBER RUSTIEK KAMPEREN IN DE NATUUR WELKOM Erkend 8,5 GEEN STACARAVANS EN GEEN DOUCHEMUNTEN RESERVEREN AANBEVOLEN PATRICK JAASMA DAGTARIEVEN

Nadere informatie

VOORWAARDEN VOOR CORRECTE PLAATSING

VOORWAARDEN VOOR CORRECTE PLAATSING Geachte heer / mevrouw, VOORWAARDEN VOOR CORRECTE PLAATSING Hartelijk dank voor de aankoop van uw hout+beton schutting. We hebben uw bestelling in goede orde ontvangen. Wij gaan er alles aan doen om uw

Nadere informatie

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2018 incl. plaatsen, BTW HILHOUT ERFAFSCHEIDING MET TUINSCHERM FLUX. Hilhout tuinscherm Flux is een Vurenhouten tuinscherm met een speels effect. Een erfafscheiding met tuinscherm Flux geeft veel privacy. Aan de afwerking is veel

Nadere informatie

EEN BODEM VOOR WATER

EEN BODEM VOOR WATER EEN BODEM VOOR WATER Hemel en grondwaterbeleid Breda 2011 RWZI De gemeente is verantwoordelijk voor de afvoer van afvalwater naar de rioolwaterzuivering (RWZI: een soort wasmachine voor water). RWZI De

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

Talen Polycarbonaat. Dakenopbouw uitleg. www.talen-polycarbonaat.nl

Talen Polycarbonaat. Dakenopbouw uitleg. www.talen-polycarbonaat.nl Talen Polycarbonaat Dakenopbouw uitleg 2015 www.talen-polycarbonaat.nl 1 Wil je een terrasoverkapping dan ben je op het juiste adres. Het bestaat uit een houten onderbouw. met daarop aluminium rails waar

Nadere informatie

Ondergetekenden. Verhuurder: Telefoon: E-mail: Huurder: komen het navolgende overeen:

Ondergetekenden. Verhuurder: Telefoon: E-mail: Huurder: komen het navolgende overeen: Ondergetekenden Verhuurder: Adres: Telefoon: E-mail: en Huurder: Telefoon: E-mail: komen het navolgende overeen: Woonruimte 1.1. De verhuurder verhuurt met ingang van 20 de kamer(s) in de woning aan de.

Nadere informatie

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding

JALOUZIËN. Bedienings- en montagehandleiding Bedienings- en montagehandleiding Woord vooraf Deze handleiding geeft inzicht in de werking, de montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. U dient zich tijdens plaatsing en montage

Nadere informatie

SERVICE. Voorstel service-contract

SERVICE. Voorstel service-contract SERVICE Voorstel service-contract Het afsluiten van een service-contract is absoluut noodzakelijk om een langdurige en veilige werking van de poort na de 1 jaar garantieperiode te kunnen waarborgen. Geachte

Nadere informatie

gedichtjes herfst 2 Egeltje Prikkebol Egeltje, egeltje Prikkebol, Kruip maar in je warme hol. Holletje van gras en mos, Tussen stad en tussen bos.

gedichtjes herfst 2 Egeltje Prikkebol Egeltje, egeltje Prikkebol, Kruip maar in je warme hol. Holletje van gras en mos, Tussen stad en tussen bos. gedichtjes herfst 2 Slakje Langzaam, langzaam, langzaam aan Slakje, kun je niet sneller gaan? Heb je geen voetjes, zoals ik? Wacht maar slakje, een ogenblik, Dan haal ik mijn speelgoed wagen En zal ik

Nadere informatie

Om u in stijl te beschermen tegen de capriolen van de hemel BIOKLIMATISCHE. pergola door SOLISYSTEME

Om u in stijl te beschermen tegen de capriolen van de hemel BIOKLIMATISCHE. pergola door SOLISYSTEME Om u in stijl te beschermen tegen de capriolen van de hemel De BIOKLIMATISCHE pergola door SOLISYSTEME Steek je terras in een nieuw kleedje met een pergola op maat : SOLISYSTEME pergola s, 4 essentiele

Nadere informatie

HANDLEIDING MONTAGE CUPLOK TRAPPENTOREN

HANDLEIDING MONTAGE CUPLOK TRAPPENTOREN Pagina: 1 van 14 Inleiding Deze procedure dient door de leidinggevende monteur te worden opgevolgd, om zodoende zeker te stellen dat de uitvoering op een juiste en veilige wijze geschied. Pagina: 2 van

Nadere informatie

NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS

NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS NEDERLANDS ALCOA ACCESSOIRES CATALOGUS 2006-2007 REINIGINGSPRODUCTEN ALclean 1 liter fles GAXALC001DFG Reiniger voor aluminium wielen. Verwijdert schijfremstof. Verwijdert oxidatie met behoud van glans.

Nadere informatie

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6)

Screens. Screens. Projectscreens. Verduisteringsscreens. Windvaste screens 244-091223(6) Screens Screens Projectscreens Verduisteringsscreens Windvaste screens 244-091223(6) De Verano screens: Standaard screens (V565 t/m V508) leverbaar in diverse modellen. Doeklengte, doekhoogte, plaatsing

Nadere informatie

Tarieven Pidpa. Verhuizen. Overname van bestaande watermeter met plaatsbezoek van Pidpa medewerker

Tarieven Pidpa. Verhuizen. Overname van bestaande watermeter met plaatsbezoek van Pidpa medewerker Tarieven Pidpa U vindt hier de tarieven voor: Verhuizen Bouwen en verbouwen drinkwater Bouwen en verbouwen riolering Bouwen en verbouwen keuring Specifieke prestaties Overige diensten Kosten bij niet tijdige

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschriften / algemene huurvoorwaarden / gebruiksvoorwaarden / nuttige informatie

Veiligheidsvoorschriften / algemene huurvoorwaarden / gebruiksvoorwaarden / nuttige informatie Veiligheidsvoorschriften / algemene huurvoorwaarden / gebruiksvoorwaarden / nuttige informatie Hoe en waar plaats ik een springkasteel? Een springkasteel moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst

Nadere informatie

bij een examen de antwoorden van iemand anders proberen te lezen en te gebruiken

bij een examen de antwoorden van iemand anders proberen te lezen en te gebruiken Woordenlijst Thema 3 aandoen aankomen aanraden aantrekken afkijken aflopen afsluiten afzeggen aldus ANWB (de) behoren tot bewolkt bibberen blauw van de kou blazen bliksem (de) botsen branden deskundige

Nadere informatie

Carport. Aluminium boog carport

Carport. Aluminium boog carport Carport Comfort Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uvstraling), in de hersft tegen vallende bladeren en takken, en in de winter tegen sneeuw. Extra

Nadere informatie

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2019

BRINKSCHUTTINGBOUW Geldig vanaf 1 februari 2019 HILLHOUT ERFAFSCHEIDING MET TUINSCHERM FLUX. Hillhout tuinscherm Flux is een Vurenhouten tuinscherm met een speels effect. Een erfafscheiding met tuinscherm Flux geeft veel privacy. Aan de afwerking is

Nadere informatie

Carports en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras

Carports en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras // Nieuw: terrasoverkappingen passend bij elke woning s en terrasoverkappingen De elegante, eenvoudige bescherming voor uw wagen of terras Weer of geen weer... Een Hörmann carport beschermt uw wagen in

Nadere informatie

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak

Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak Doe Het Zelf handleiding zonnepanelen installatie voor schuin dak 1 Benodigdheden De volgende onderdelen zijn benodigd voor een schuine dak installatie: - De door u uitgekozen zonnepanelen; - De door u

Nadere informatie

VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING

VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING VERHUUR MATERIEEL MACHINAAL BESTRATEN ZONDER BEDIENING VERHUUR- OVERZICHT COMPLEET AANBOD: Hoog vacuüm Laag vacuüm HYDR. KLEMMEN www.vacu-rent.nl Vacu-Rent B.V. is onderdeel van de Kemp Groep. Meer informatie:

Nadere informatie

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 3 Het weer

Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 3 Het weer Cursistenboek Taalklas.nl Hoofdstuk 3 Het weer 1 Woorden 1 de bliksem 2 de donder 3 de jas 4 de muts 5 het onweer 6 de paraplu 7 de plas 8 de regen 9 de regenboog 1 10 de sjaal 11 de sneeuw 12 de sneeuwbal

Nadere informatie

Woordenschat blok 03 gr4 Les 1 De bodem: de grond waarin planten kunnen groeien. De duinen: heuvels van zand langs de zee. De plant: een stengel met

Woordenschat blok 03 gr4 Les 1 De bodem: de grond waarin planten kunnen groeien. De duinen: heuvels van zand langs de zee. De plant: een stengel met Woordenschat blok 03 gr4 Les 1 De bodem: de grond waarin planten kunnen groeien. De duinen: heuvels van zand langs de zee. De plant: een stengel met bladeren die groeit. De rots: een heel grote steen op

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR INDUSTRIEEL ISOLATIEWERKER

OPLEIDINGENSTRUCTUUR INDUSTRIEEL ISOLATIEWERKER OPLEIDINGENSTRUCTUUR INDUSTRIEEL ISOLATIEWERKER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) INDUSTRIEEL ISOLATIEWERKER Beroepsprofielen in de bouwnijverheid

Nadere informatie

Ook energie opwekken met je dorpsgenoten?

Ook energie opwekken met je dorpsgenoten? Dorpsmolen Ook energie opwekken met je dorpsgenoten? De windmolen van E.A.Z. Wind is 15 meter hoog en levert stroom voor 10 huishoudens. Door samen een molen aan te schaffen kan je allemaal profiteren

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Tarieven per wijzigingen voorbehouden. Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Bijzondere omstandigheden. Onkostenvergoedingen.

Tarieven per wijzigingen voorbehouden. Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Bijzondere omstandigheden. Onkostenvergoedingen. Aanvulling Tarieven per 1-1 - 2011 wijzigingen voorbehouden Tarieven in Euro's exclusief B.T.W. Engineering werkzaamheden 65,- per uur (Minimum 260,- onsite) Dag prijs 650,- per uur Bijzondere omstandigheden

Nadere informatie

CALCULUS. verhuur. Hospita overeenkomst. Naam. Adres. Postcode. Woonplaats. Telefoonummer. Hierna te noemen verhuurder en. Naam. Adres.

CALCULUS. verhuur. Hospita overeenkomst. Naam. Adres. Postcode. Woonplaats. Telefoonummer. Hierna te noemen verhuurder en. Naam. Adres. Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoonummer Hierna te noemen der en Naam Adres Postcode Woonplaats E-mailadres Studie richting Tel. Mobiel Tel. Nood BSN Geboortedatum Geboorteplaats Hierna te noemen huurder.

Nadere informatie

Wat staat er allemaal in het neerslagoverzicht?:

Wat staat er allemaal in het neerslagoverzicht?: Geachte inwoner van Hoogeveen, Welkom bij het tweede neerslagoverzicht van de gemeente Hoogeveen. Het jaar 211 was aan het einde weer helemaal in balans maar kenmerkte zich door hele droge periodes afgewisseld

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de

Nadere informatie

U heeft traag internet op Uw park en vraagt ons om een oplossing.

U heeft traag internet op Uw park en vraagt ons om een oplossing. U heeft traag internet op Uw park en vraagt ons om een oplossing. Er zijn 3 oplossingen in volgorde van kostprijs. 1- U heeft al een goed werkende (Wifi) installatie op het park en het gaat om het oplossen

Nadere informatie

Montagehandleiding glazen schuifwanden

Montagehandleiding glazen schuifwanden Montagehandleiding glazen schuifwanden Schep (bij funderingskoker) Vierkante bit (meegeleverd) Ladder Rolmaat Accuboormachine Waterpas Zeepsop, stanleymes Cirkelzaak Kitpistool Tube kit Zuignappen Rubberen

Nadere informatie

1. DOEL EN GEBRUIK. Op de eerste transportband wordt een grote vultrechter geplaatst (figuur 1). Deze houdt het gestorte materiaal op de band.

1. DOEL EN GEBRUIK. Op de eerste transportband wordt een grote vultrechter geplaatst (figuur 1). Deze houdt het gestorte materiaal op de band. 1. DOEL EN GEBRUIK De transportband is ontworpen voor het transporteren van vaste (niet-vloeibare) en niet-gevaarlijke materialen zoals zand, steenslag, puin, landbouwgewassen e.a.. Het te verplaatsen

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding... 3. Aandachtspunten voor de toolboxmeeting... 3 Werken onder spanning als het echt niet anders kan... 3

Inhoud. Inleiding... 3. Aandachtspunten voor de toolboxmeeting... 3 Werken onder spanning als het echt niet anders kan... 3 Inhoud Inleiding... 3 Aandachtspunten voor de toolboxmeeting... 3 Werken onder spanning als het echt niet anders kan... 3 2 Inleiding Werken onder spanning is risicovol werk. Dit is de reden waarom sociale

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V.

INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V. INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V. Contactgegevens Mail info@treeportservices.com Telefoon 076 762 00 66 Fax 076-762 0130 Openingstijden 8:00 18:00 ma-vrij Kantoor Versie 6 14012013 Inhoud Contactgegevens...

Nadere informatie

DWHR De keuze van de installateur cdvibenelux.com

DWHR De keuze van de installateur cdvibenelux.com NEDERLANDS Infrarood detector voor objectdetectie voor gebruik bij automatische deuren en poorten (bevestiging op het deurkader) De keuze van de installateur 1. PRODUCT BESCHRIJVING Het product is een

Nadere informatie

Montagehandleiding 652cc Kit VGS

Montagehandleiding 652cc Kit VGS Visa power in een 2CV motor (zonder dat u een visa motor nodig heeft) De kit 652cc : Meer power, zonder dat u een visamotor nodig heeft. Nieuwe aluminium cilinders met een nikasil coating, direct passend

Nadere informatie

Montage handleiding O-W

Montage handleiding O-W Montage handleiding O-W 1. Onderdelen 1.1 Direct op het dak 1.2 Grondprofielen op tegels 4 3 1 5 2 1 O-W montagedriehoek 4 Klemmen 2 Grondprofiel 5 Ballast houder 3 PV-module 2. Plaatsen van bescherming

Nadere informatie

Bestektekst KLAUS Multiparking MultiVario 2082 EB/DB

Bestektekst KLAUS Multiparking MultiVario 2082 EB/DB Bestektekst KLAUS Multiparking MultiVario 2082 EB/DB Technische voorafgaande opmerkingen 1. Vereisten voor de uitvoering zijn: 1.1. Voldoen aan de bouwvoorschriften inzake parkeerregulering volgens de

Nadere informatie

Gardival. 56 Ramen en deuren / dakbedekkingen. Raam 28 & 45 mm. Deur 28 & 45 mm. Deur 28 & 45 mm. Deur 28 mm. Schuifdeur 28 & 45 mm

Gardival. 56 Ramen en deuren / dakbedekkingen. Raam 28 & 45 mm. Deur 28 & 45 mm. Deur 28 & 45 mm. Deur 28 mm. Schuifdeur 28 & 45 mm Gardival Ramen en deuren / Dakbedekkingen Raam 28 & 45 mm Vast of opendraaiend raam met vaste of functionele luiken ±60 x 95 cm ±81 x 95 cm ±101 x 95 cm Vast raam ±120 x 95 cm (dubbel raam) Vast raam ±60

Nadere informatie

BIETEN BEWAREN : NEW WINTER FASHION

BIETEN BEWAREN : NEW WINTER FASHION BIETEN BEWAREN : NEW WINTER FASHION 2013 12 19 Afscheid Toon Huijbregts (IRS, Nl) Dr ir Guy LEGRAND IRBAB KBIVB Tienen (Tirlemont) www.irbab kbivb.be België, < 2010 : oude «winter fashion» 2 Afdekken enkel

Nadere informatie

WERKEN BIJ VERSCHILLENDE WEERSOMSTANDIGHEDEN

WERKEN BIJ VERSCHILLENDE WEERSOMSTANDIGHEDEN WERKEN BIJ VERSCHILLENDE WEERSOMSTANDIGHEDEN Bij buitenwerkzaamheden kunnen klimaatomstandigheden zorgen voor onveilige of ongezonde situaties. Denk bijvoorbeeld aan onweer, harde wind, sneeuw en gladheid

Nadere informatie

Jaarverslag Meteo 2016

Jaarverslag Meteo 2016 Jaarverslag Meteo 2016 1 RESULTATEN VAN DE WEERSOMSTANDIGHEDEN 2016 WINTER 2015-2016: December, zeer zonnig, record-zacht en droog werd gevolgd door een zonnige tot zeer zonnige en zachte tot zeer zachte

Nadere informatie

VELUX modulaire lichtstraten

VELUX modulaire lichtstraten Nieuw! Trek uw plafond open! VELUX modulaire lichtstraten zijn ontwikkeld om uw huis te vitaliseren. Als je vaste oppervlakten vervangt door lichtstraten, ontstaat er pure magie. Het daglicht transformeert

Nadere informatie

Naam: TIJD EN SEIZOENEN

Naam: TIJD EN SEIZOENEN Naam: TIJD EN SEIZOENEN Tijd is belangrijk. Je moet op veel plaatsen op tijd komen. Op tijd op school, op tijd thuis, op tijd voor de bus of de trein. Om te zien hoe laat het is, kijk je op je horloge.

Nadere informatie

kids en de Bijbel voorlezen of zelf lezen, samen bidden, kleuren, puzzelen en knutselen

kids en de Bijbel voorlezen of zelf lezen, samen bidden, kleuren, puzzelen en knutselen kids en de Bijbel voorlezen of zelf lezen, samen bidden, kleuren, puzzelen en knutselen Het huis op de rots Het is winter, en het is koud! Als je s morgens wakker wordt is het nog donker; en s middags

Nadere informatie

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop

Aantal Ruiten Lengte Binnen Lengte Buiten Verval naar de waterafloop HNLEINING OUWPKKET HOYSERRE 250 UNERING MTERILLIJST 1 4 x betonplaat... 2990 x 300 x 40 mm 2 2 x betonplaat... 2390 x 300 x 40 mm 3 4 x hoekpalen (2 rechtse + 2 linkse) dubbele uitkeping... 750 x 160 x

Nadere informatie

SUNO. Buismotoren. Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie

SUNO. Buismotoren. Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie SUNO Buismotoren Topkwaliteit Geruisloze werking Comfortabel en energiebesparend Extra veiligheid Vijf jaar garantie Met SUNO opent en sluit u automatisch uw rolluiken en zonweringen. De buismotoren van

Nadere informatie

Weerkundig jaarverslag 2018

Weerkundig jaarverslag 2018 Weerkundig jaarverslag 2018 1 2018 BEKNOPT JAAROVERZICHT NEERSLAG ZON TEMPERATUUR December 17 Zeer NAT Zeer somber Vrij zacht Januari Vrij NAT Zeer somber Zeer zacht Februari DROOG Zeer ZONNIG KOUD Maart

Nadere informatie

DISEqC motor instaleren. Woordje vooraf

DISEqC motor instaleren. Woordje vooraf Woordje vooraf Alle satellieten hangen om een baan rond de Aarde. Ze hangen zodanig rond de aarde dat men van een riem kan spreken. Het Engelse woord voor riem is belt. De naam van al die satellieten samen

Nadere informatie

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding

VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage. Handleiding VMB1BLS 1-kanaals rolluiksturing voor universele montage Handleiding Inhoud 1. Beschrijving... 3 2. Onderdelen... 3 3. Aansluitschema s... 2 3.1. In een Velbus domotica-installatie... 2 3.2. Standalone...

Nadere informatie

Jaarnota energiedirect.nl

Jaarnota energiedirect.nl Jaarnota energiedirect.nl In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van energiedirect.nl. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document

Nadere informatie

Carport. Aluminium boog carport

Carport. Aluminium boog carport Carport Aluminium boog carport Comfort Een carport biedt in ieder seizoen gemak. Bescherming in de zomer tegen zonlicht (warmte en uvstraling), in de hersft tegen vallende bladeren en takken, en in de

Nadere informatie

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven

PERSBERICHT. Hoge zuigkracht. Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Nieuwe stof-/waterzuiger voor landbouwbedrijven Hoge zuigkracht Made, 28 maart 2019 De nieuwe stof-/waterzuiger van Kärcher combineert voor het eerst het beproefde NT 75/2 stofzuigermodel met een nieuwe

Nadere informatie

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden

reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden reservatie geldt als akkoord met onderstaande HUURVOORWAARDEN goederen blijven ten alle tijde eigendom van Festiliti en kunnen niet worden onderverhuurd Huurtermijn. De huurprijzen vermeld in onze prijslijst

Nadere informatie

Handleiding GASTRO SUNRAIN GASTRO SUNSHINE. voor klanten. Hartelijk dank!

Handleiding GASTRO SUNRAIN GASTRO SUNSHINE. voor klanten. Hartelijk dank! voor klanten GASTRO SUNRAIN GASTRO SUNSHINE Hartelijk dank! U hebt gekozen voor een kwaliteitsproduct van de firma LEINER. Lees deze handleiding a.u.b zorgvuldig door, zodat u lang plezier kunt beleven

Nadere informatie

Bestektekst KLAUS Multiparking MultiBase 2072 EB/DB

Bestektekst KLAUS Multiparking MultiBase 2072 EB/DB Bestektekst KLAUS Multiparking MultiBase 2072 EB/DB Technische voorafgaande opmerkingen 1. Vereisten voor de uitvoering zijn: 1.1. Voldoen aan de bouwvoorschriften inzake parkeerregulering volgens de meest

Nadere informatie

Tim Lacroix: het dubbelleven van een uitvoerder in opleiding. Wind- en waterdicht in een dag

Tim Lacroix: het dubbelleven van een uitvoerder in opleiding. Wind- en waterdicht in een dag bouwen Magazine over loopbaanontwikkeling en vaktechniek voor werknemers in de bouw en infra nr. 5 november 2011 Tim Lacroix: het dubbelleven van een uitvoerder in opleiding Wind- en waterdicht in een

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Weerkundig jaarverslag 2017

Weerkundig jaarverslag 2017 Weerkundig jaarverslag 2017 Vanaf SEPT 2016 tot JUNI 2017 werd een lange periode van neerslagtekort met één onderbreking: NOV 2016 was de enige maand met een neerslagtotaal boven het gemiddelde en JULI

Nadere informatie

Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 2

Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 2 Samenvatting Aardrijkskunde Hoofdstuk 2 Samenvatting door J. 181 woorden 13 januari 2016 6,1 48 keer beoordeeld Vak Methode Aardrijkskunde Terra 2.1 Klimaten A Waardoor is het bij de evenaar warm? In bron

Nadere informatie

HET DAK ZIT EROP!!!!

HET DAK ZIT EROP!!!! Beste vrienden van Scouting Diemen, HET DAK ZIT EROP!!!! Inmiddels is het jaar 2018 al weer een paar weken geleden van start gegaan. Ons bouwteam heeft zeker niet stilgezeten. In de weekenden rond de feestdagen

Nadere informatie

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote

Montagehandleiding. Knikarmscherm Lanzarote Montagehandleiding Knikarmscherm Lanzarote Dit knikarmscherm is uitsluitend te gebruiken als zonwering. Alleen montage tegen harde vaste muren wordt aanbevolen. Wij raden u aan dit knikarmscherm niet te

Nadere informatie

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS

AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS AANBESTEDINGSTEKST INBOUWSCREENS PHAZSCREEN INBOUW TYPE 85N - 85NZ en 110N 110NZ (om in te bouwen in een voorziene ruimte boven het raam) 1. Steunen Verzinkt stalen zijconzoles met overgeplooide rand om

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor pakket reservering

Algemene voorwaarden voor pakket reservering Algemene voorwaarden voor pakket reservering Minimum verblijf De data overeengekomen op het moment van formaliseren van de reservering. De percelen kunnen worden gebruikt na 14 uur van de dag van aankomst,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ASC Group : ShrinkEurope pakt ook Nederland in! 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3

Nieuwsbrief. ASC Group : ShrinkEurope pakt ook Nederland in! 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3 1 juli 2011 Jaargang 2 nummer 3 In deze nieuwsbrief: ASC Group: ShrinkEurope pakt ook Nederland in. ASC Tools: de scharnierfreesmal Nieuwsbrief Nieuw in het assortiment van ASC : Bigone telescopische ladder.

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN 1. ALGEMEENHEDEN 1.1 Deze algemene aankoopvoorwaarden regelen de betrekkingen tussen enerzijds Sapa RC Profiles NV/SA en Remi Claeys Aluminium NV te Lichtervelde en aan de andere

Nadere informatie

Inspectievoorschriften Visuele inspectie: Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik maandelijks tot wekelijks.

Inspectievoorschriften Visuele inspectie: Afhankelijk van de intensiteit van het gebruik maandelijks tot wekelijks. Gebruikshandleiding art.nr. GP100 "Evenwichtsparcours om in gras of bosgrond te plaatsen" ( versie 2017-05) de meest recente versie is steeds te vinden op www.govaplast.com tranche d'age 1 12 age range

Nadere informatie

Handleiding. Opbouw en gebruik kamersteiger Alumexx FS 75 basic. Versie: 1.1 Datum: Deze handleiding is samengesteld door: Alumexx BV

Handleiding. Opbouw en gebruik kamersteiger Alumexx FS 75 basic. Versie: 1.1 Datum: Deze handleiding is samengesteld door: Alumexx BV Handleiding Opbouw en gebruik kamersteiger FS 75 basic Versie: 1.1 Datum: 30-12-2017 Deze handleiding is samengesteld door: BV Verrijdbare aluminium kamersteiger, volgens de nationale en internationale

Nadere informatie