Waardig afscheid nemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Waardig afscheid nemen"

Transcriptie

1 Waardig afscheid nemen Zoals u dat wenst Zorggroep Crabbehoff vindt het belangrijk om u en uw naasten hierin te ondersteunen. Daartoe wordt een aantal diensten aangeboden.

2 De uitvaart geheel naar eigen wens Zorggroep Crabbehof werkt samen met Klink Uitvaart. De samenwerking is onstaan om vanuit dezelfde waarden, kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden. In samenwerking met Klink Uitvaart is er een nieuwe rouwkamer gerealiseerd. Hier kunt u in alle rust bij uw dierbare zijn of in besloten kring afscheid nemen. Klink Uitvaart onderhoudt de rouwkamer en beheert hiervoor de agenda. Uiteraard bent u altijd vrij in uw keuze voor een uitvaartonderneming. De uitvaartondernemer kan dan contact opnemen met Klink Uitvaart. Hierdoor is het mogelijk dat uw uitvaart geheel naar eigen wens in onze zorggroep kan worden uitgevoerd. Steun in een moeilijke periode Een overlijden is een ingrijpende gebeurtenis. Het kan goed zijn om daar met iemand over te praten. U kunt hiervoor een beroep doen op een geestelijk verzorger van Zorggroep Crabbehoff. De geestelijke verzorger is er voor iedereen en kan u ook van dienst zijn bij de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Dit kan ook een niet-religieuze plechtigheid zijn. Rouwplechtigheid of afscheidsbijeenkomst U kunt zelf bepalen hoe het afscheid of de rouwplechtigheid vorm geeft. Deze bijeenkomst kan geleid worden door zowel de uitvaartonderneming als een geestelijk verzorger of een vertegenwoordiger van uw levensovertuiging. Ontmoeting Een uitvaart is vaak een aanleiding tot het weerzien van oude bekenden en familieleden. Wij bieden u de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dit kan zowel op de locatie Crabbehoff als Dubbelmonde. Uw medebewoners en de medewerkers worden zo ook in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen. De zalen zijn voorzien van alle faciliteiten die vandaag de dag bij een uitvaart gevraagd worden. Ook kunt u gebruik maken van de hiervoor samengestelde cateringarrangementen. Er zijn ruimten beschikbaar voor het houden van een afscheidsbijeenkomst of een condoleance. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt in overleg de geschikte ruimte bepaald.

3 Contactgegevens Protestantse Zorggroep Crabbehoff De Zorgwinkel Groen van Prinstererweg SP Dordrecht (078)

4 Hospitality Gastvrijheid, persoonlijke aandacht en medeleven Hospitality staat bij Klink voor gastvrijheid, gevoel, medeleven en persoonlijke aandacht. U kunt altijd een beroep doen op onze medewerkers, zowel voor, tijdens als na een uitvaart.

5 Maak kennis met Carolien Mijn naam is Carolien Booster. Ik werk bij Klink Uitvaart als medewerker Hospitality. Sinds juni 2016 ben ik werkzaam in het mortuarium en de rouwkamer van zorggroep Crabbehoff. Het mortuarium heeft een flinke opknapbeurt gekregen en er is een huiselijke rouwkamer gerealiseerd. Zo hebben we er samen voor gezorgd dat we iedere bewoner een waardig afscheid in Crabbehoff kunnen aanbieden. Als medewerker Hospitality begeleid ik rouwbezoeken die zowel in de rouwkamer of elders in het huis plaats kunnen vinden. Ook de afscheidsdienst kan in Crabbehoff worden gehouden. Zo kan De Hoeksteen zaal omgebouwd worden tot een geschikte ruimte voor het houden van plechtigheden, waar ik u van dienst kan zijn om de plechtigheid te begeleiden naast de uitvaartleider. Daarnaast verzorg ik na een overlijden de laatste en wenselijke verzorging van de overledene. Dat vind ik een mooie, maar bovenal dankbare taak. Wanneer u vragen heeft over de rouwkamer of wanneer u deze eens wilt bezichtigingen, dan kunt u contact opnemen via het afdelingshoofd. Ook wanneer u andere vragen heeft over de voorbereiding en regeling van een uitvaart kunt u bij mij terecht. Carolien Booster Contactgegevens Klink Uitvaart info@klinkuitvaart.nl

6 Waardig afscheid nemen Wat kan Zorggroep Crabbehoff voor u en uw nabestaanden betekenen? Zorggroep Crabbehoff heeft Waardig Afscheid nemen hoog in het vaandel staan. Hiervoor wordt intensief samengewerkt met Klink Uitvaart. Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare, dienen er veel dingen geregeld te worden. U wordt hierin bijgestaan door het personeel van de zorggroep en Klink Uitvaart.

7 Waardig afscheid nemen in Zorggroep Crabbehoff Zorggroep Crabbehoff is verantwoordelijk voor de schouw en de noodzakelijke verzorging van de overledene. Dat betekent dat de medewerker eerst de schouwarts belt voor de schouw en daarna Klink Uitvaart om te assisteren bij de noodzakelijke zorg en het vervoer naar de rouwkamer. Vanaf dat moment neemt de door u gekozen uitvaartondernemer het over van Zorggroep Crabbehoff en Klink Uitvaart. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om Klink Uitvaart te vragen de gehele uitvaart te organiseren. Hieronder leggen we uit welke stappen genomen worden: Stap 1: Vaststellen van overlijden door een arts Bij een overlijden wordt door de medewerker van Zorggroep Crabbehoff eerst de dienstdoende arts op de hoogte gebracht. Deze (schouw)arts dient het overlijden officieel vast te stellen en regelt daarna de overlijdenspapieren. Deze documenten worden door Zorggroep Crabbehoff overhandigd aan Klink Uitvaart. Stap 2: Noodzakelijke zorg wordt voor Zorggroep Crabbehoff uitgevoerd door Klink uitvaart Nadat de arts op de hoogte is gesteld, neemt een medewerker van de zorggroep contact op met Klink Uitvaart. Vervolgens zullen de medewerkers van Klink Uitvaart de overledene de noodzakelijke eerste zorg geven en van de kamer naar het mortuarium overbrengen en daar de noodzakelijke verzorging verrichten. In overleg met u als nabestaande kan worden besloten om de overledene in het geheel te verzorgen en te kleden. Het is ook mogelijk dat de nabestaanden of de verpleging dit samen doet met de medewerker van Klink Uitvaart. Stap 3: De keuze voor een uitvaartonderneming Indien u dat wenst kan Klink Uitvaart de gehele uitvaart op passende wijze verzorgen. Dit vindt in principe plaats in Verpleeghuis Crabbehoff - als laatste woonplaats - maar kan ook op een locatie van uw keuze. Wanneer u de voorkeur geeft aan een andere uitvaartondernemer, dan kunt u contact met hen opnemen. Deze uitvaartondernemer dient vervolgens met Klink Uitvaart een afspraak te maken om de overledene eventueel over te brengen naar een andere locatie. Klink zal dan de overledene formeel, met de bijbehorende papier, overdragen aan de uitvaartondernemer van uw keuze.

8 Gastvrij en verzorgd Arrangementen met mogelijkheden In Crabbehoff kunt u kiezen uit een drietal arrangementen. Van een traditioneel arrangement met koffie met keuze uit een luxe koekje of cake en drankjes tot luxe broodjes volledig met een Hollands drankenassortiment, notenmelange en hartige koekjes. U hoeft nergens over na te denken en u betaalt een vaste prijs per persoon. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

9 Gastvrij en verzorgd - Arrangementen met mogelijkheden Gastvrij en verzorgd Wanneer iemand uit uw familie overlijdt, zult u van alles moeten regelen. Zorgroep Crabbehoff doet er alles aan om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen. Steeds vaker vieren mensen het leven van een overleden dierbare tijdens de afscheidsdienst. Met een traan en een lach herdenken ze hun dierbare. In Crabbehoff is hiervoor alles aanwezig. Zo kunt u voor en na afloop van de afscheidsdienst rustig napraten en herinneringen ophalen in onze sfeervolle ruimtes, zoals de Hoeksteen en Catharinazaal. Arrangementen met zorg bereid In Crabbehoff kunt u kiezen uit een drietal arrangementen. Van een traditioneel arrangement met koffie met keuze uit een luxe koekje of cake en drankjes tot luxe broodjes volledig met een Hollands drankenassortiment, notenmelange en hartige koekjes. U hoeft nergens over na te denken en u betaalt een vaste prijs per persoon. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Of u nu kiest voor één van onze complete arrangementen of liever zelf iets samenstelt uit ons ruime mogelijkheden: samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen. Op verzoek kunnen wij ook etenswaren inkopen bij leveranciers uit de regio Dordrecht. Zoals bij de plaatselijke bakker of traiteur. Voor de voorbereidingen en het serveren berekenen wij een toeslag. We houden graag rekening met bepaalde dieetwensen en uw geloofsachtergrond. U kunt dit vooraf aangeven. Ik vind het mooi om na af loop in een fijne omgeving te kunnen napraten en herinneringen op te kunnen halen. Zelfbereide etenswaren In vele culturen is het vanzelfsprekend dat eigen bereide etenswaren worden meegenomen. Heeft u de wens om dit te doen, werken wij daar graag aan mee. Voorwaarden - Kiest u er voor om zelfbereide etenswaren mee te nemen dan vragen we u te zijner tijd het formulier overdracht verantwoording in te vullen. Hiermee maken we duidelijk dat de verantwoording voor deugdelijkheid van de zelfbereide etenswaren bij u ligt.

10 Gastvrij en verzorgd - Arrangementen Koffie arrangement 1 (voor en na de uitvaart) Koffie en/of thee Luxe koekje/cake Frisdrank of water Koffie en dranken arrangement 2 (na de uitvaart) Koffie/ thee/ frisdranken/ zwak alcoholisch en water Diverse verse koeken en cake Notenmelange en hartige koekjes Koffie, dranken en broodjes arrangement 3 (na de uitvaart) Koffie/ thee/ frisdranken/ zwak alcoholisch en water Diverse verse koeken en cake Notenmelange en hartige koekjes Diverse luxe broodjes (2) luxe belegd 9,75 p.p. 12,75 p.p. 18,75 p.p. Zoet Mini koeken 1.20 Luxe roomboter koekje 0.35 Plakje roomboter cake 1.20 Broodjes Diverse zachte broodjes (2) klassiek belegd 5,25 p.p. Diverse zachte broodjes (2) luxe belegd 6,75 p.p. Diverse luxe broodjes (2) luxe belegd 7,50 p.p.

11 Gastvrij en verzorgd - Arrangementen Soep Kopje huisgemaakte soep naar keuze 2,25 Heldere groentesoep Heldere kippensoep Gebonden tomatensoep Hartig Koude hapjes worst en kaas (5) 3.75 Warme hapjes gesorteerd (5) 3.25 Serviesgeld en toeslag Voor gebruik van serviesgoed om uw zelfgemaakte etenswaren op te presenteren, zal afhankelijk van het aantal personen tussen de 50,- en 125,- in rekening gebracht worden. Voor het door ons regelen van specifieke wensen zoals gebak van uw favoriete bakker of speciale gerechten bij de traiteur rekenen wij 45,-

12 Protestantse Zorggroep Crabbehoff Groen van Prinstererweg SP Dordrecht T (078) M zorgwinkel@zorggroepcrabbehoff.nl Over ons Protestantse Zorggroep Crabbehoff is een betrouwbare partner in wonen, welzijn, zorg, verpleging en behandeling. Wij doen ons werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Wij zien om naar mensen in kwetsbare situaties en maken het verschil door een zinvolle relatie centraal te stellen in ons denken, doen en omgaan met elkaar. In onze zorg- en dienstverlening zoeken wij samen met bewoners en familie naar wat zinvol is. Dat doen wij door te verbinden, de mensen om ons heen te ondersteunen en initiatieven op elkaar af te stemmen. Waar mensen zorgen voor mensen. Dit is een uitgave van: Protestantse Zorggroep Crabbehoff Groen van Prinstererweg SP Dordrecht (078) info@zorggroepcrabbehoff.nl In samenwerking met: Klink Uitvaart Scheldestraat AJ Barendrecht T (078) M info@klinkuitvaart.nl

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud Gastvrij en goed verzorgd Introductie 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen

Nadere informatie

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes

Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes Na afloop samen napraten met een hapje en een drankje, dat vind ik fijn. Assortiment hapjes en drankjes 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 5 Menukaart 9 Arrangementen Traditioneel Ambachtelijk Zoet Borrel

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 1 Gastvrij en goed verzorgd Inhoud Op onze locaties bieden we een uitgebreid assortiment eten en drinken.

Nadere informatie

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019

Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 Met een hapje en een drankje delen we na afloop herinneringen met elkaar. Assortiment eten en drinken 2019 1 Inhoud 3 Gastvrij en goed verzorgd 4 Zoet en hartig 6 Soep en brood 8 Borrelsnacks 10 Dranken

Nadere informatie

Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken

Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken Na afloop een samenzijn met een hapje en een drankje, dat zou ik fijn vinden. Eten en drinken Inhoud pagina 3 4 9 10 12 Introductie Arrangementen Overige mogelijkheden Prijslijst Zo bereikt u ons Introductie

Nadere informatie

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs

Dranken. Wat kunnen wij de gasten na de uitvaart en bij een condoleanceavond te eten en te drinken aanbieden. Prijs Dranken Prijs Koffie, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Thee, per kop incl. roomboterkoekje 1,35 Frisdrank, per glas 1,35 Jus d orange, per glas 1,45 Gebak Gesorteerd, per stuk 1,95 Cake, per plak 0,75

Nadere informatie

Missie Visie Kernwaarden

Missie Visie Kernwaarden Missie Visie Kernwaarden Missie, visie en kernwaarden Onze missie en visie geven kort en bondig weer hoe wij, als Zorggroep Crabbehoff, denken, doen en willen zijn. En geven antwoord op de volgende vragen:

Nadere informatie

Prijzen en arrangementen catering

Prijzen en arrangementen catering Prijzen en arrangementen catering Yarden biedt naast hapjes en drankjes, diverse cateringarrangementen, waarmee u een afscheid een persoonlijk karakter kunt geven. Voor de arrangementen geldt een vaste

Nadere informatie

Voorwoord. S-catering

Voorwoord. S-catering Voorwoord Een persoonlijk afscheid Wanneer u een dierbare verliest, komt er in korte tijd veel op u af en moet er veel geregeld worden. Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest stressvolle periodes

Nadere informatie

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar

Uitvaartverzorging H. Jobse Zorg voor elkaar Zorg voor elkaar Omdat ieder mens een eigen verhaal heeft. Omdat ieder mens uniek is. Omdat ieder mens, onze zorg verdient. Uitvaartverzorging H. Jobse is al ruim 25 jaar een begrip op Walcheren als het

Nadere informatie

Persoonlijk & stijlvol

Persoonlijk & stijlvol Persoonlijk & stijlvol Namens Landgoed Huize Bergen allereerst gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Wij hopen u enkele zorgen uit handen te kunnen nemen en een mooie bijdrage te leveren aan het

Nadere informatie

Yarden Uitvaartcentrum Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018 Voor informatie en/of reserveringen:

Yarden Uitvaartcentrum Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018 Voor informatie en/of reserveringen: Uitvaartcentrum Daelwijck Utrecht 2018 Opbaring Opbaring (tot maximaal 6 dagen) in een 24-uurskamer met bezoekmogelijkheden voor maximaal 10 personen per keer, inclusief gebruik van koffie en thee Tarief

Nadere informatie

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg.

Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen. Zoom- en Zegestede. met zorg. Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede Stichting Crematoria en Begraafplaatsen Zoom- en Zegestede dienstverlening met zorg eten en drinken In deze brochure vindt u een overzicht van

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2018 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod

Cateringmap Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Cateringmap 2017 Voor u ligt de cateringmap van Smaak Pure Passie. U vindt hierin ons culinaire aanbod Smaak Pure Passie is de gastronomische afdeling van Beweging 3.0 Inhoudsopgave Koffie en thee blz.

Nadere informatie

Informatiebrochure Laatste Zorg

Informatiebrochure Laatste Zorg Informatiebrochure Laatste Zorg Afscheid nemen is met zachte vingers wat voorbij is dichtdoen en verpakken in goede gedachten der herinnering. Afscheid nemen is met dankbare handen weemoedig meedragen

Nadere informatie

Condoleance informatie

Condoleance informatie Condoleance informatie Landgoed Westerlee In het oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee. 25 minuten van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje

Nadere informatie

Afscheid. Prijzen zijn zowel incl. als excl. BTW

Afscheid. Prijzen zijn zowel incl. als excl. BTW Afscheid Prijzen zijn zowel incl. als excl. BTW Afscheid nemen is iets waar we allemaal ooit mee van doen krijgen. LimianZ heeft ruime ervaring in het mee mogelijk maken van een bijzondere afscheidsviering.

Nadere informatie

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord

Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Uitvaartcentrum 't Westerhuis - Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie bij een begrafenis 2016 Afscheid met gebruik van accommodatie, 150 minuten 775,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten

Nadere informatie

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45

Cappuccino 2,25 Café Latte 2,50 Espresso 1,95 Kaas, worst, zoutjes, notenmix & bitterballen(2 p.p.) 2,45 2015 Crematorium Tilburg en omstreken Condoleance ruimte Aula 1 Condoleance ruimte Aula 2 Condoleance ruimte Aula 3 (tot 50 personen) In deze folder vindt u een overzicht van de consumpties die het crematorium

Nadere informatie

Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl

Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl Landgoed Duin & Kruidberg Tradities worden voortgezet Verscholen tussen eeuwenoude

Nadere informatie

Afscheid. LimianZ Party & Event Center

Afscheid. LimianZ Party & Event Center Afscheid Afscheid nemen is iets waar we allemaal ooit mee van doen krijgen. LimianZ heeft ruime ervaring in het mee mogelijk maken van een bijzondere afscheidsviering. Samen gaan we op zoek naar de juiste

Nadere informatie

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord

Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Uitvaartcentrum t Westerhuis Emmeloord Tarieven gebruik accommodatie 2017 Afscheid met gebruik van accommodatie, 180 minuten 650,00 Bovenstaande tarieven zijn inclusief de ontvangst van u en uw gasten,

Nadere informatie

Van der Zwaag. - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING

Van der Zwaag. - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING Van der Zwaag - wensenformulier - VAN DER ZWAAG BV UITVAARTVERZORGING Cissy van Marxveldtlaan 11-8453 WB Oranjewoud Telefoon: 0513-622339 - Fax: 0513-620209 E-mail: info@vdzwaag.nl - Internet: www.vdzwaag.nl

Nadere informatie

yardenhuis van Brabant

yardenhuis van Brabant Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.195,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.295,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.395,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

Gedenkpark/Crematorium Daelwijck - Utrecht

Gedenkpark/Crematorium Daelwijck - Utrecht Gedenkpark/Crematorium Daelwijck - Utrecht Tarieven Yarden crematorium en asbestemming 2016 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik

Nadere informatie

UITVAARTCENTRUM.be KOFFIETAFELS

UITVAARTCENTRUM.be KOFFIETAFELS UITVAARTCENTRUM.be KOFFIETAFELS De koffietafel of rouwmaaltijd is een eeuwenoude traditie, onder welke vorm dan ook. Reeds in de oertijd werden al offerfeesten en herdenkingsfeesten georganiseerd, toen

Nadere informatie

Wensenformulier. voor het afscheid en de uitvaart van: uw uitvaart in vertrouwde handen. www.delu.nl. Naam:

Wensenformulier. voor het afscheid en de uitvaart van: uw uitvaart in vertrouwde handen. www.delu.nl. Naam: Wensenformulier voor het afscheid en de uitvaart van: Naam: 1 Dit wensenformulier is met zorg samengesteld en geeft u de mogelijkheid de meest voorkomende wensen rond uw afscheid en uw uitvaart vast te

Nadere informatie

informatie brochure lbv

informatie brochure lbv informatie brochure er voor ú we zijn we zijn er er voor ú Onze Uitvaartleiders Bij een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Wij kunnen voor u veel praktische regelwerk rond de uitvaart uit handen

Nadere informatie

Yarden Crematorium Schagerkogge

Yarden Crematorium Schagerkogge Yarden Crematorium Schagerkogge Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten

Nadere informatie

yardenhuis van Heerlen Tarieven 2019

yardenhuis van Heerlen Tarieven 2019 Tarieven crematorium 2019 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten (60 minuten aula) 1246,00 Bovenstaand tarief is de ontvangst van u en uw gasten, de afscheidsplechtigheid, de condoleance/het

Nadere informatie

Valance Vos Vos Uitvaart

Valance Vos Vos Uitvaart Wensen Boekje Sterven is na onze geboorte de belangrijkste gebeurtenis in ons leven. Of de dood nu plotseling komt of niet, u kunt er voor zorgen dat uw nabestaanden niet naast hun verdriet ook nog de

Nadere informatie

Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden.

Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematorium Heerlen Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.196,00

Nadere informatie

Tarieven 2019 yardenhuis van Lelystad

Tarieven 2019 yardenhuis van Lelystad Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 90 minuten 120 minuten 150 minuten 1455,00 1530,00 1705,00 1880,00 Bovenstaande tarieven zijn de ontvangst van u en uw gasten, de

Nadere informatie

Informatie voor nabestaanden

Informatie voor nabestaanden Informatie voor nabestaanden 0 Inleiding Het (aanstaand) overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In zo'n situatie is het moeilijk de aandacht te richten op de noodzakelijke formaliteiten

Nadere informatie

Tarieven 2019 Yarden Crematorium Haarlem

Tarieven 2019 Yarden Crematorium Haarlem Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 90 minuten 120 minuten 150 minuten 1484,00 1559,00 1734,00 1909,00 Bovenstaande tarieven zijn de ontvangst van u en uw gasten, de

Nadere informatie

Tarieven 2019 Yarden Crematorium Haarlem

Tarieven 2019 Yarden Crematorium Haarlem Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 90 minuten 120 minuten 150 minuten 1484,00 1559,00 1734,00 1909,00 Bovenstaande tarieven zijn de ontvangst van u en uw gasten, de

Nadere informatie

Duidelijkheid brengt rust

Duidelijkheid brengt rust Duidelijkheid brengt rust Onze doelstelling als uitvaartonderneming is samen met de nabestaanden een mooi en waardig afscheid te realiseren voor hun dierbare. Hierbij houden we zoveel mogelijk rekening

Nadere informatie

Informatie voor nabestaanden

Informatie voor nabestaanden Informatie voor nabestaanden 0 1 Inleiding Het (aanstaand) overlijden van een dierbare is een aangrijpende gebeurtenis. In zo'n situatie is het moeilijk de aandacht te richten op de noodzakelijke formaliteiten

Nadere informatie

yardenhuis van Beuningen

yardenhuis van Beuningen Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.324,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.399,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.574,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

VERGADER ACCOMMODATIE 2019

VERGADER ACCOMMODATIE 2019 VERGADER ACCOMMODATIE 2019 HOTEL-RESTAURANT DE ROOSTERHOEVE, een bourgondisch trefpunt zonder grenzen in het gastvrije Limburgse land. De landelijke omgeveing, goede bereikbaarheid, royale parkeergelegenheid

Nadere informatie

Crematorium Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018

Crematorium Daelwijck - Utrecht Tarieven 2018 Yarden Crematorium Daelwijck Utrecht 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1303,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1378,00 Afscheid met gebruik van accommodatie,

Nadere informatie

yardenhuis van Schagen Tarieven 2018

yardenhuis van Schagen Tarieven 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.359,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.434,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.609,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

Afscheid bij overlijden

Afscheid bij overlijden Afscheid bij overlijden Zorgexpertisehuis Liduina www.zge.nl Afscheid nemen is moeilijk genoeg U heeft uw dierbare verloren en staat nu voor de moeilijke en verdrietige taak: het afscheid voorbereiden.

Nadere informatie

Crematorium en Uitvaartcentrum Terneuzen Tarieven en mogelijkheden 2019

Crematorium en Uitvaartcentrum Terneuzen Tarieven en mogelijkheden 2019 Crematorium en Uitvaartcentrum Terneuzen Tarieven en mogelijkheden 2019 In een rustige omgeving nabij de Westerschelde vindt u het moderne Crematorium en Uitvaartcentrum Terneuzen. In de sfeervolle aula

Nadere informatie

yardenhuis van Brabant

yardenhuis van Brabant Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.240,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.340,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.440,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

yardenhuis van Venlo-Blerick Tarieven 2018

yardenhuis van Venlo-Blerick Tarieven 2018 Tarieven Yarden crematorium 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 750,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1222,00 Bovenstaande tarieven zijn de ontvangst van

Nadere informatie

Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 1303,00 90 minuten 1378, minuten 1553, minuten 1728,00

Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 1303,00 90 minuten 1378, minuten 1553, minuten 1728,00 Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 1303,00 90 minuten 1378,00 120 minuten 1553,00 150 minuten 1728,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, zonder gebruik koffiekamer

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure

Met vriendelijke groet, Begrafenis en Crematie Onderneming Van Vuure Vrijwel alles in dit leven is onzeker, slechts één ding staat vast: voor iedereen komt een moment waarop aan dit leven een einde komt. Of de dood nu plotseling komt of niet- u kunt er voor zorgen dat uw

Nadere informatie

Crematorium Haarlem Tarieven 2018

Crematorium Haarlem Tarieven 2018 Tarieven Yarden crematorium 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1453,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1528,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120

Nadere informatie

yardenhuis van Schagen

yardenhuis van Schagen Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.359,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.434,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.609,00 Afscheid met

Nadere informatie

Formaliteiten bij overlijden Informatie voor nabestaanden

Formaliteiten bij overlijden Informatie voor nabestaanden Formaliteiten bij overlijden Informatie voor nabestaanden Inleiding U hebt zojuist een naaste uit uw familie- of vriendenkring verloren. Wij condoleren u met dit verlies. Het kan moeilijk zijn uw aandacht

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Miltenburg Uitvaartverzorging

Met vriendelijke groet, Miltenburg Uitvaartverzorging Vrijwel alles in dit leven is onzeker, slechts één ding staat vast: voor iedereen komt een moment waarop aan dit leven een einde komt. Of de dood nu plotseling komt of niet- u kunt er voor zorgen dat uw

Nadere informatie

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden

Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden Monuta Uitvaartverzekeringen Uit zorg voor uw nabestaanden U denkt er misschien liever niet aan. Toch is het goed om stil te staan bij uw uitvaart en de kosten die daarbij komen kijken. Want wist u dat

Nadere informatie

Crematorium Schagerkogge - Schagen

Crematorium Schagerkogge - Schagen Crematorium Schagerkogge - Schagen Tarieven Yarden crematorium en asbestemming 2016 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van

Nadere informatie

Yarden Crematorium Groningen Tarieven 2018

Yarden Crematorium Groningen Tarieven 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.278,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.353,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1.528,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat.

Bekijk onze andere pdf s voor de (all-in) vergaderarrangementen en de standaard lunch- en dinersuggesties. Of vraag ons om een voorstel op maat. Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje voor bij de borrel tot een

Nadere informatie

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk

Menukaart. Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk. Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart Tarieven 2016 Begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk Menukaart en tarieven begraafplaats en crematorium Rotterdam Hofwijk - 1 Inhoudsopgave: Koffietafel Lunch Borrel Bijzonder Contact

Nadere informatie

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis

Uitvaarten en rouwbezoek. Algemene informatie. Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis Uitvaarten en rouwbezoek Algemene informatie Gemeentelijke begraafplaatsen Maassluis In Maassluis zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen waarvan één met crematorium. Bij een overlijden heeft u de keuze

Nadere informatie

Tarieven 2019 yardenhuis van Heerenveen

Tarieven 2019 yardenhuis van Heerenveen Crematorium Afscheid met gebruik van accommodatie (crematie) 60 minuten 90 minuten 120 minuten 150 minuten 1305,00 1380,00 1555,00 1730,00 Bovenstaande tarieven zijn de ontvangst van u en uw gasten, de

Nadere informatie

Horeca mogelijkheden Cascade

Horeca mogelijkheden Cascade Horeca mogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of (na)borrel zijn er oneindig veel mogelijkheden. Een kopje koffie met gebak voor een gepaste ontvangst, een lekker hapje of nootje voor

Nadere informatie

Crematorium Cereshof Ceresstraat 4a 9502 EA Stadskanaal. E W T

Crematorium Cereshof Ceresstraat 4a 9502 EA Stadskanaal. E W   T Cateringboek Crematorium Cereshof Ceresstraat 4a 9502 EA Stadskanaal E cereshof@monuta.nl W www.crematoriumcereshof.nl T 0599-651 272 Alle genoemde bedragen in deze brochure zijn in euro en inclusief BTW

Nadere informatie

Overlijden van een dierbare

Overlijden van een dierbare Overlijden van een dierbare Informatie voor de nabestaanden Een dierbare van u is overleden. Omdat het u nu moeilijk zal vallen uw aandacht te richten op formaliteiten, ontvangt u deze brochure. Hierin

Nadere informatie

Restaurant & Catering

Restaurant & Catering Restaurant & Catering Versie januari 2016 Januari 2016 Beste bewoner en gast, Voor u ligt de Restaurant & Catering brochure van het restaurant van Sint Jozefoord. Hierin staan diverse mogelijkheden voor

Nadere informatie

yardenhuis Achterhoek

yardenhuis Achterhoek Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1347,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1422,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten 1597,00 Afscheid met gebruik

Nadere informatie

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar

St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat MD Alkmaar St. NiKo locatie De Kooimeer Albertina Agnesstraat 20 1814 MD Alkmaar 072-5122060 Deze geeft een overzicht van de mogelijkheden om een verjaardag, familiebijeenkomst, vergadering, lunch, diner, condoleance

Nadere informatie

Tarievenlijst Crematorium Groningen 2019

Tarievenlijst Crematorium Groningen 2019 Tarievenlijst Crematorium Groningen 2019 Tarieven Yarden crematorium 2019 Crematie Arrangement Afscheid kent geen tijd 1.875,00 Bij dit arrangement wordt in ons monumentale pand een ruimte vrijgemaakt,

Nadere informatie

Gedenkpark / Crematorium Daelwijck - Utrecht

Gedenkpark / Crematorium Daelwijck - Utrecht Gedenkpark / Crematorium Daelwijck - Utrecht Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie,

Nadere informatie

Crematorium Slangenburg - Doetinchem

Crematorium Slangenburg - Doetinchem Crematorium Slangenburg - Doetinchem Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten

Nadere informatie

Horecamogelijkheden Cascade

Horecamogelijkheden Cascade Horecamogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje

Nadere informatie

Stichting. Wilsbeschikking. Vertrouwelijke

Stichting. Wilsbeschikking. Vertrouwelijke Stichting Nationaal Cultureel Uitvaartzorg 06 37362817 www.ncuzorg.nl KvK : 60804726 IBAN: NL76RABO 0184 1025 53 Wilsbeschikking Vertrouwelijke Gegevens voor mijn nabestaanden U kunt dit formulier het

Nadere informatie

Horecamogelijkheden Cascade

Horecamogelijkheden Cascade Horecamogelijkheden Cascade Voor uw bijeenkomst, feest, receptie of borrel biedt Cascade oneindig veel mogelijkheden. Van een kopje koffie met gebak voor een gepast ontvangst, een lekker hapje of nootje

Nadere informatie

Om vast over na te denken. Wensenboekje voor een persoonlijk afscheid

Om vast over na te denken. Wensenboekje voor een persoonlijk afscheid Om vast over na te denken Wensenboekje voor een persoonlijk afscheid Voor veel mensen is het een moeilijk onderwerp, praten over de dood en de daarbij behorende wensen. Maar door uw wensen te bespreken

Nadere informatie

INFORMATIE VERGADERRUIMTES

INFORMATIE VERGADERRUIMTES INFORMATIE VERGADERRUIMTES Vergaderen bij erfgoed de Zegger is betaalbaar vergaderen op een gemakkelijk toegankelijke locatie, aan de A 35 met een groot eigen parkeerterrein. U vergadert in een gemoedelijke

Nadere informatie

Yarden Huis van Brabant

Yarden Huis van Brabant Yarden Huis van Brabant Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.145,00

Nadere informatie

yardenhuis van Heerenveen & yardenhuis Schoterhof Tarieven 2018

yardenhuis van Heerenveen & yardenhuis Schoterhof Tarieven 2018 Tarieven crematorium 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.251,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.326,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2018

Arrangementen Heerencompagnie 2018 Arrangementen Heerencompagnie 2018 Broodmaaltijd Heerencompagnie 14,50 p.p. - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) -

Nadere informatie

Ter inleiding. Persoonlijke wensen

Ter inleiding. Persoonlijke wensen 06-534 321 44 Ter inleiding Wanneer er een familielid overlijdt, wordt u met diep verdriet geconfronteerd en moet er in een korte tijd veel geregeld worden. Wij willen u bij deze wilsbeschikking informatie

Nadere informatie

Arrangementen Heerencompagnie 2019

Arrangementen Heerencompagnie 2019 Arrangementen Heerencompagnie 2019 Broodmaaltijd Heerencompagnie - Kop huisgemaakte soep - Warme snack - Koude vissoorten (zalm en makreel) - Koude vleessoorten (ham, schenk en nagelholt) - Diverse soorten

Nadere informatie

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages.

Ons restaurant bevindt zich aan de rand van het hart van de bruisende stad Nijmegen. Op loopafstand van de waalkade en diverse grote parkeergarages. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

yardenhuis van Lelystad (uitvaartcentrum en crematorium) Tarieven 2018

yardenhuis van Lelystad (uitvaartcentrum en crematorium) Tarieven 2018 Tarieven crematorium 2018 Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.425,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.500,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120 minuten

Nadere informatie

Laatste wensenboekje. Regel uw afscheid bij leven, dat is voor uw nabestaanden een hele zorg minder.

Laatste wensenboekje. Regel uw afscheid bij leven, dat is voor uw nabestaanden een hele zorg minder. Laatste wensenboekje Regel uw afscheid bij leven, dat is voor uw nabestaanden een hele zorg minder. Het laatste wensenboekje Weinig is zeker in het leven. Hoewel we er liever niet al te vaak aan denken,

Nadere informatie

yardenhuis van Ede Tarieven 2019

yardenhuis van Ede Tarieven 2019 Tarieven Yarden crematorium 2019 Cremeren Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.346,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 90 minuten 1.421,00 Afscheid met gebruik van accommodatie, 120

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

Catering. Crematorium Tilburg en omstreken

Catering. Crematorium Tilburg en omstreken Catering Crematorium Tilburg en omstreken 1 Aula 1 Aurora Aula 2 Atrium Bij het afscheid Het is fijn om met elkaar te zijn, rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, herinneringen op te halen en een

Nadere informatie

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel:

Rosco Catering Hilversum, Rading 1, 1231 KB Loosdrecht tel: Foodbook Uitvaartstichting Hilversum 2017 Rosco Catering Hilversum heeft in samenwerking met Uitvaartstichting Hilversum de volgende 5 basis arrangementen samengesteld. De prijzen van onderstaande arrangementen

Nadere informatie

Crematorium Schoterhof & Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen

Crematorium Schoterhof & Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen Crematorium Schoterhof & Uitvaartcentrum De Schans Heerenveen Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik

Nadere informatie

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg. Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl. Wilsbeschikking

Uitvaartverzorging Herman Bottenberg. Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl. Wilsbeschikking Dag nacht bereikbaar 038-33 33 323 Dagenen nacht bereikbaar Tel. 038-33 33 323 info@uitvaartbottenberg.nl www.uitvaartbottenberg.nl Wilsbeschikking Wilsbeschikking blad 1/8 Naam Adres _ Postcode / woonplaats

Nadere informatie

Crematorium & Afscheidscentrum Goutum

Crematorium & Afscheidscentrum Goutum Crematorium & Afscheidscentrum Goutum Tarieven Yarden crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie,

Nadere informatie

Een veilige haven in moeilijke dagen

Een veilige haven in moeilijke dagen Een veilige haven in moeilijke dagen Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen

Nadere informatie

Crematorium Groningen

Crematorium Groningen Crematorium Groningen Tarieven Yarden Crematorium 2017 Alle onderstaande tarieven zijn bedragen in euro s, prijswijzigingen voorbehouden. Crematie Afscheid met gebruik van accommodatie, 60 minuten 1.249,00

Nadere informatie

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161

Wilsbeschikking. Medemblikker Begrafenis- en Crematievereniging Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 Breedstraat 26 te Medemblik 0227-545161 De verzorgt en begeleidt uitvaarten, ongeacht uw overtuiging, met respect en zoveel mogelijk ingaand op uw specifieke wensen. Het invullen van deze wilsbeschikking

Nadere informatie

Karel Pul Begrafenisverzorging

Karel Pul Begrafenisverzorging Karel Pul Begrafenisverzorging ~Rustplaats Weydehof~ Informatieboekje - Wilsbeschikking Voor een stijlvolle begrafenis met persoonlijke zorg en toewijding in een periode van verdriet en afscheid nemen.

Nadere informatie

Van: De heer/mevrouw. Geboortedatum. Geboorteplaats 06-29 24 11 83. info@carlabasjes.nl - www.carlabasjes.nl

Van: De heer/mevrouw. Geboortedatum. Geboorteplaats 06-29 24 11 83. info@carlabasjes.nl - www.carlabasjes.nl Van: De heer/mevrouw Geboortedatum Geboorteplaats 06-29 24 11 83 info@carlabasjes.nl - www.carlabasjes.nl Wilsbeschikking Het invullen van deze wilsbeschikking biedt u de mogelijkheid gegevens van u vast

Nadere informatie

Cremeren in Rotterdam

Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam Cremeren in Rotterdam - 1 2 - Cremeren in Rotterdam Het overlijden van een dierbare is helaas iets waar wij allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen. Verdriet overheerst op zo

Nadere informatie

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen

Geboortedatum. Handtekening. Het versturen van rouwkaarten voor de uitvaart na de uitvaart geen rouwkaarten laat ik mijn nabestaanden bepalen [mooi] afscheid voor een mooi en persoonlijk afscheid... zoals de dag uit de nacht treedt treedt het leven uit de dood er is liefde die niet sterft Toon Hermans mijn uitvaart In mijn uitvaart heb ik aangegeven

Nadere informatie

Wilsbeschikking Uitvaartverzorging Leusden-Valleilaan

Wilsbeschikking Uitvaartverzorging Leusden-Valleilaan WILSBESCHIKKING Wensen van nu, voor later. Voor de nabestaande is het een geruststellende gedachte te weten dat zij de uitvaart hebben kunnen regelen zoals de overledene bij leven kenbaar heeft gemaakt.

Nadere informatie

Uitvaart & condoleance

Uitvaart & condoleance Uitvaart & condoleance Uitvaart of condoleance Hajé restaurant Natuurpark Bij Hajé Natuurpark kunt u terecht voor een condoleance of uitvaart. In discrete en persoonlijke sfeer bieden wij u een samenzijn,

Nadere informatie

Catering. Crematorium Tilburg en omstreken

Catering. Crematorium Tilburg en omstreken Catering Crematorium Tilburg en omstreken 1 Aula 1 Aurora Aula 2 Atrium Bij het afscheid Het is fijn om met elkaar te zijn, rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, herinneringen op te halen en een

Nadere informatie