De perfecte match Gepersonaliseerd horen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De perfecte match Gepersonaliseerd horen"

Transcriptie

1 De perfecte match Gepersonaliseerd horen

2 Gepersonialiseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Onze leefstijl, fysieke behoeften en persoonlijke smaak verschillen enorm. We hebben allemaal onze eigen smaak als het gaat om wat ons ergonomisch en esthetisch het beste past. De ervaring met de tastbare wereld om ons heen, is voor iedereen anders. Ook horen is voor ieder van ons verschillend: we zijn uniek en we letten op andere dingen. Beltone Legend is ontwikkeld om beter in te springen op de diverse wereld vol unieke personen dan ieder ander hoortoestel op de markt. Waar andere hoortoestellen slechts geschikt zijn voor sommige klanten, beschikt Beltone Legend over de meeste keuzes en opties, zodat uw klanten geen concessies hoeven te doen. Uitstekende geluidskwaliteit en spraakverstaan, dankzij Personal Sound ID zijn natuurlijk het belangrijkst, maar daarnaast voegen we aanpasmogelijkheden, intelligentie en een slim ontwerp toe waar dat nodig is. Dankzij de integratie met Made for iphone, kunnen gebruikers geluiden direct naar hun hoortoestellen streamen vanaf hun iphone, ipad of ipod touch. Met de HearPlus app kunnen klanten hun Beltone Legend hoortoestellen direct vanaf hun iphone, ipad, ipod touch en de meest populaire Android modellen* bedienen. Het technische ontwerp van Beltone Legend hoortoestellen komt terug in hun fysieke ontwerp: ze zijn slank, robuust en discreet de perfecte match bij iedere leefstijl.

3

4 Kies hun perfecte geluid We luisteren altijd ergens naar - een stem, een beltoon, signalen die belangrijke informatie overbrengen of ons waarschuwen voor gevaar. We zijn selectieve luisteraars. Onze hersenen vergelijken de verschillende richtingen en sterktes van de geluiden die onze oren bereiken en geven ons op natuurlijke wijze een driedimensionale geluidsomgeving. Als dat verfijnde, geavanceerde systeem vervangen wordt door conventionele hoortoestellen die achter het oor zitten, verdwijnt een deel van het ruimtelijk bewustzijn. Andere hoortoestellen balanceren de versterking in onze twee oren, of versterken het geluid zonder relatie tot ruimtelijke realiteit. Zonder een echte binaurale versterkingsstrategie verliezen we de mogelijkheid werkelijk onderscheid te maken in de geluidsomgeving om ons heen. Herstelt natuurlijk horen Beltone Legend helpt bij het herstellen van de onschatbare ervaring van natuurlijk horen met twee baanbrekende innovaties: Personal Sound ID en CrossLink Directionaliteit met Personal Sound ID. Personal Sound ID maakt gebruik van Cross Ear Compression om de verschillen tussen de natuurlijke geluidsniveaus bij beide oren te herstellen als een geluidssignaal dichter bij het ene oor is dan bij het andere. Het biedt een rijker geluidsbeeld van de omgeving. Personal Sound ID beschikt over oorschelp-imitatietechnologie voor het nabootsen van de manier waarop het oor natuurlijke geluiden verzamelt en verwerkt. Luisteraars kunnen horen waar geluiden vandaan komen en de achtergrondgeluiden onderscheiden van het geluid dat ze willen horen. Eenvoudig gezegd creëert Personal Sound ID een situatie waarin de luisteraar zelf bepaalt welke geluiden belangrijk zijn, en niet de hoortoestellen. CrossLink Directionaliteit met Personal Sound ID biedt een nog betere luisterkwaliteit en directionaliteit. CrossLink Directionaliteit controleert voortdurend de geluidsomgeving en past automatisch de directionaliteitsinstellingen aan. Samen met de functies oorschelp-imitatie en Cross Ear Compression van Personal Sound ID creëert CrossLink Directionaliteit betere spraakherkenning en verbetert het de lokalisatie. CrossLink Directionaliteit met Personal Sound ID zorgt dat luisteraars zich kunnen richten op spraak zonder de omgevingsgeluiden te verliezen die hun individuele luisterervaring verrijken. Dankzij deze echte binaurale strategie wordt het niet alleen weer eenvoudig om je te concentreren op de woorden van een vriend, maar ook om over te schakelen naar het geluid van een alarm of een schreeuw om hulp.

5 DE PERFECTE MATCH VOOR MIJ Naam: Frank Beroep: Wijnmaker en organisator van wijnproeverijen Passie: Wijn en wandelen in de bergen Gehoorverlies: Gemiddeld De keuze van Frank: Beltone Legend 1763-DW vanwege het discrete uiterlijk, connectiviteit met iphone en maximaal spraakverstaan.

6

7 Past zich aan iedere levenswijze aan De functies van het Beltone Legend hoortoestel zijn aan te passen aan de wensen van de klant en diens unieke manier van leven en luisteren - zonder in te leveren op kwaliteit. Aan de basis van deze mogelijkheden staat een ensemble van de slimste productfeatures in de industrie die allemaal samenwerken via het geïntegreerde software- en productontwerp. Smart Gain Pro Versterkt en verzwakt automatisch de versterking om zich aan te passen aan de geluidsomgeving, zodat de klant dit niet hoeft te doen. Smart Gain Pro past de versterking en achtergrondgeluidniveaus naar hun optimale niveau aan, zodat de klant zich ongeremd in een luidruchtig, druk café kan begeven, of kan luisteren naar een zacht pratende vriend in een rustige omgeving. De luisterervaring is hoe dan ook uitstekend. Feedback Eraser met WhistleStop Detecteert feedback en elimineert deze uit het versterkte signaal van de Beltone Legend hoortoestellen - zonder verlies van geluidskwaliteit. Feedback Eraser levert gemiddeld een extra bruikbare versterking van 18dB, waardoor aanpassingen mogelijk worden die vroeger gehinderd werden door feedback. U kunt eenvoudig kiezen uit een reeks instellingen voor verschillende situaties zonder in te leveren op geluidskwaliteit. Ear-to-Ear-synchronisatie Blijft alert op de wijzigingen in de geluidsomgeving van de klant, en maakt soepele transities in beide hoortoestellen mogelijk van de ene omgeving naar de andere. Klanten kunnen zich met gemak en met gerust hart van rustige omgevingen, als een afgesloten ruimte, bewegen naar een luidruchtige omgeving, zoals een feestje. De functie synchroniseert ook automatisch programma- en volumeaanpassingen van het ene oor naar het andere, zodat de klant dit niet handmatig hoeft te doen. Sound Shifter Maakt het mogelijk geluiden in het hogere frequentiebereik te horen. Dit zijn vaak de moeilijkste geluiden om te horen. Met deze functie wordt het geluidssignaal verplaatst naar meer hoorbare geluidsfrequenties, zodat klanten niets missen van het volledige geluidsspectrum dat anderen kunnen horen. Gesynchroniseerde Satisfy Maakt het voor nieuwe klanten mogelijk geleidelijk aan versterking te wennen. Ze kunnen langzaam gewend raken, waarbij de versterking geleidelijk wordt opgevoerd. Het gefaseerde proces kan aangepast, versneld of vertraagd worden, aan de hand van de voorkeuren van de klant. Ons recente onderzoek bevestigt de voordelen van deze aanpak voor de nauwkeurigheid van spraakverstaan. Zelfs ervaren gebruikers van Beltone Legend ontdekken dat Synchronized Satisfy kan helpen bij de overgang van de ene instelling naar de andere.

8 Persoonlijke bediening via de populairste apparaten In de huidige wereld vertrouwen we in uitgebreide mate op consumentenelektronica en klanten verwachten dat alles mobiel en geïntegreerd is. Beltone Legend hoortoestellen zijn ook geïntegreerd. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze soepel en eenvoudig werken in combinatie met de populairste apparaten. Het biedt klanten volledige compatibiliteit, waardoor ze zelf de controle hebben. Personalisatie met directe audiostreaming Dankzij de integratie van Made for iphone bij Beltone Legend, kunnen klanten geluiden direct vanaf hun iphone, ipad of ipod touch streamen naar hun hoortoestellen zonder een irritante, dure adapter om hun hals te hoeven dragen. Met behulp van deze robuuste, draadloze technologie kunnen uw klanten telefoongesprekken, luisteren naar hun favoriete muziek, videochatten via FaceTime of de spraakaanwijzingen van een GPS horen - allemaal via hun Beltone Legend hoortoestellen. Deze functionaliteit is opgenomen in de laatste ios voor Apple -apparaten, dus hij kan meteen gebruikt worden. Made for iphone Beltone Legend hoortoestellen functioneren eigenlijk als de ultieme high-end draadloze oordopjes of hoofdtelefoons. Gratis HearPlus app voor intuïtieve bediening De gratis Beltone HearPlus app is de meest geavanceerde app in zijn soort voor dragers van hoortoestellen. Met HearPlus kan een hoortoestel eenvoudig en discreet bediend worden vanaf een mobiele telefoon. Het is niet nodig een irritante extra adapter of streamer om de hals te dragen. Gebruikers kunnen de HearPlus app gratis downloaden en hun hoortoestellen op eenvoudige en intuïtieve wijze direct vanaf uw iphone, ipad en ipod touch of de populairste Android-modellen* bedienen. Het is net zo gemakkelijk als een SMS versturen of het weerbericht bekijken. En voor anderen ziet het er ook net zo uit. Al deze voordelen en meer! Als de meest geavanceerde app in zijn soort voor hoortoestelgebruikers, biedt de functionaliteit van de HearPlus app vele voordelen. Het is de eenvoudigste en meest discrete manier om een hoortoestel te bedienen - inclusief krachtige, nieuwe, door te gebruiker aan te passen functies voor lawaai- en windruisonderdrukking, evenals spraakfocus. Met de functie Favorieten kunnen geluidsinstellingen aangepast worden aan veelbezochte plekken. Met de HearPlus app kunnen klanten de status van de batterij controleren. Daarnaast beschikt hij zelfs over een zoekfunctie waarmee een verloren Beltone Legend hoortoestel opgespoord kan worden. Met de Beltone HearPlus app kunnen klanten het volume, programma s en nog veel meer direct vanaf hun iphone, ipad, ipod touch en de populairste Android-telefoons* aanpassen.

9 DE PERFECTE MATCH VOOR MIJ Naam: John Beroep: Gepensioneerde aannemer Passie: Zeilen en wandelen in de bergen met vrouw en kinderen Gehoorverlies: Ernstig De keuze van John: Beltone Legend 964-DW vanwege de lange batterijduur en prima spraakverstaan, connectiviteit met iphone en natuurlijke windruisonderdrukking.

10

11 Geweldige draadloze accessoires Beltone Direct 2,4 GHz accessoires Beltone zorgt dat gebruikers makkelijk gebruik kunnen blijven maken van alle communicatieen entertainmenttechnologieën die ze gewend zijn. Een manier om dat te doen is via de Made for iphone-integratie; een andere manier is met Beltone s eigen 2,4 GHz draadloze accessoires. Beltone biedt verschillende Direct Line draadloze accessoires voor de Beltone Legend hoortoestellen. Direct Line omvat Beltone Direct Telefoon Link 2; Beltone Direct Afstandbediening 2; Beltone Direct TV Link 2 en Beltone Direct Personal Audio Link (mypal). Dit zijn allemaal middelen die voor de huidige technologische gebruiker heel normaal zijn. Beltone Direct Telefoon Link 2 Maakt het voor klanten mogelijk telefoongesprekken direct in hun hoortoestellen te horen en hun telefoon hands-free te gebruiken. Beltone Direct Afstandbediening 2 Is een handzaam toestel met een scherm waarop de klant moeiteloos en discreet omgevingsprogramma s kan monitoren en veranderen en het volume van het omgevingsgeluid, of het geluid dat gestreamd wordt van een televisie, computer, televisie of ander audioapparaat kan aanpassen. Beltone Direct TV Link 2 Streamt draadloos stereogeluid in hoge kwaliteit van een televisie naar Beltone Legend hoortoestellen. Converteert Dolby Digital audiosignalen, zodat klanten de TV Link 2 met vrijwel iedere televisie kunnen gebruiken. De Beltone Direct Personal Audio Link Een kleine, draagbare microfoon mypal, die in de buurt van een persoon, televisie of andere audiobron geplaatst kan worden die een gebruiker duidelijk wil horen, zelfs op een afstand of in een luidruchtige omgeving. De mypal vangt het geluid op en streamt het direct naar de hoortoestellen.

12 Voor alle hoorbehoeften Iets voor iedereen Gehoorverlies heeft vele oorzaken en kent vele vormen. In combinatie met de verschillende werk- en levensstijlen van tegenwoordig, ontstaan er ook vele verschillende behoeften. Beltone Legend valt op als het hoortoestel dat zich aan kan passen aan de meest uiteenlopende behoeften. Hij heeft iets speciaals voor iedereen. Ontwikkeld om discreet te zijn Ieder aspect van Beltone Legend hoortoestellen is ontwikkeld om discretie te bieden. De nieuwe SureFit receivers voor Beltone Legend zijn klein, slank en passen heel nauwkeurig in het oor. Door het nieuwe metallic oppervlak is de receiver duurzamer en verkleurt hij minder snel. Omdat discretie heel belangrijk is voor dragers van een hoortoestel, zijn de nieuwe oortips van Beltone Legend donkerder, zodat ze bijna volledig wegvallen in de donkere gehoorgang. Alleen mensen die heel goed opletten zien dat iemand een Legend draagt. Kleuren voor Beltone Legend Receiver-in-the-Ear (RIE) en AHO Thuis en overal De duurzaamheid van Beltone Legend hoortoestellen is ongeëvenaard. Ze zijn bedoeld voor het dagelijks leven, dat voor de één rustige geluiden binnen kan betekenen, en voor een ander extreme sporten en zware weersomstandigheden. Dankzij de verschillende slimme details is Beltone Legend overal waar hij gebruikt wordt, op zijn gemak. Hij kan gebruikt worden in een breed temperatuurbereik. HPF 80 NanoBlock coating aan de binnen- en buitenkant, voor een droog en schoon oppervlak. Met de functie voor windruisonderdrukking zijn buitenactiviteiten op een winderige dag kinderspel voor klanten, omdat ze oncomfortabele geluiden kunnen filteren. Kleuren Beltone Legend is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het omvat achter-hetoor-, receiver-in-the-ear- en op maat gemaakte IHO modellen die passen bij verschillende huiden haartinten. Zwart Bruin Houtskoolzwart Grijs Lichtgrijs Beige Sterling grijs Wit Beltone blauw

13 DE PERFECTE MATCH VOOR MIJ Naam: Linda Beroep: Architect Passie: Is actief en reist graag Gehoorverlies: Licht De keuze van Linda: Beltone Legend IIC vanwege de onzichtbaarheid en het op maat gemaakte ontwerp.

14 Snelle, eenvoudige, betrouwbare aanpassing Tijdens het aanpassen van hoortoestellen, willen klanten natuurlijk snel en efficiënt geholpen worden. Maar meer nog verwachten ze goede en persoonlijke service van hun audicien. Een van de belangrijkste kenmerken van Beltone is dat onze aanpastechnologie dusdanig geavanceerd is, dat u zich kunt richten op de klant, niet op de technologie. Het aanpassen van Beltone Legend hoortoestellen gaat snel, eenvoudig en betrouwbaar, dankzij Beltone Solus Pro 1.8-software, de eerste echte draadloze aanpassoftware in de branche. Via het draadloze interface, de Beltone Airlink, heeft u in Solus Pro moeiteloos contact met de Beltone Legend hoortoestellen, waardoor het doen van aanpassingen snel en efficiënt kan gebeuren. Solus Pro 1.8 omvat allerlei nieuwe functies die het aanpassen voor u en uw klant tot een betere ervaring maken: > U kunt zelf uw voorkeur invoeren voor de omgevingsprogramma s die u uw klanten wilt bieden. > Tinnitus Breaker Pro natuurgeluiden voor meer comfortabele opties voor het beheer van tinnitus door uw klanten. > MFi/Microphone Streaming Balance om te zorgen dat het gestreamde audiosignaal van een ipod, ipad of ipod touch en de microfoons van de hoortoestellen beide op comfortabele volumeniveaus zijn. SureFit Receivers en oortips LP-luidspreker MP-luidspreker HP-luidspreker UP-luidspreker Tulpvormige eartip Open eartip Power eartip

15 IIC LP CIC LP/MP CIC HP/UP ITC LP/MP ITC HP/UP LP LP MP HP UP LP MP HP UP MIH HP/UP RIE 63 LP/MP RIE 64 HP/UP BTE 76 BTE 86 HP UP LP MP HP UP Open Gesloten Gesloten

16 Features BELTONE LEGEND 17 BELTONE LEGEND 9 BELTONE LEGEND 6 Compensatie gehoorverlies Digital Signal Processing Integrated Circuit Coyote Coyote Coyote Curvilineaire WDRC kanalen Rapid 17 Rapid 14 Rapid 12 WDRC tijdconstanten Syllabisch, Normaal, AVC Syllabisch, Normaal, AVC Syllabisch, Normaal, AVC Outputcompressie 1) Overall Power 2) binnen 17 kanalen 1) Overall Power 2) binnen 14 kanalen 1) Overall Power 2) binnen 12 kanalen Spraakverstaan in lawaai CrossLink directionaliteit met Personal Sound ID* Ja Nee Nee Personal Sound ID* Ja Nee Nee CrossLink directionaliteit* Nee Ja Nee Ruimtelijke directionaliteit Ja Ja Ja Adaptieve directionaliteit Adaptief 15-punts adaptief met Smart Beam Adaptief, 9-punts Adaptief met Smart Beam Adaptief, 6-punts adaptief Vaste directionaliteit Hypercardioïde Hypercardioïde Nee Directionele microfoonopties Band-Split Directionaliteit Frequentie Mixing-Point (instelbaar) Frequentie Mixing-Point (instelbaar) Frequentie Mixing-Point (vast) Directioneel / Omni schakelen SpeechSpotter Pro SpeechSpotter Pro Speech Spotter Basis Directionele Beambreedtepatroon Smart Beam Steering Smart Beam Steering Vast - Wide Beam Hoorcomfort Omgevingsprogramma s* Lawaaionderdrukking Sound Cleaner Pro (5 opties) Sound Cleaner (4 opties) Sound Cleaner (3 opties) Safeguard Feedbackmanagement Ja Ja Ja Feedbackonderdrukking Feedback Eraser met WhistleStop 5 opties Feedback Eraser 4 opties Feedback Eraser 3 opties Expansie Silencer 17 kanalen Silencer 14 kanalen Silencer 12 kanalen Windruisreductie 4 opties 3 opties 2 opties Environmental Gain Steering Smart Gain Pro (7 omgevingen) Smart Gain (7 omgevingen, alleen volume) Nee Frequency/compressie Sound Shifter Sound Shifter Sound Shifter Gewenning Gesynchroniseerde Satisfy Gesynchroniseerde Satisfy Gesynchroniseerde Satisfy Extra functies Made for iphone*** Ja Ja Ja Device-to-Device-synchronisatie*** Ja Ja Ja Asymmetrisch telefoneren Ja Ja Ja AFX Muziekmodus Ja Ja Ja Waarschuwingssignalen Ja Ja Ja Auto-Phone Ja Ja Ja Tinnitus Breaker Pro Ja Ja Ja Draadloze accessoires Beltone Direct draadloze accessoires*** Ja Ja Ja Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: + 31 (0) Fax: + 31 (0) Internet : Beltone Legend is compatibel met iphone 6, iphone 6 Plus, iphone 5s, iphone 5c, iphone 5, ipad Air 2, ipad Air, ipad (4e generatie), ipad mini 3, ipad mini 2, ipad mini en ipod touch (5e generatie) draaiend op ios 7.X of hoger. Apple, het Apple-logo, iphone, ipad, ipod touch en FaceTime zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een handelsmerk van Apple Inc. *De Android versie van de Beltone HearPlus app draait op geselecteerde Android apparaten. Kijk op voor een lijst van Android apparaten dat werkt met de HearPlus app. Android en Google Play zijn handelsmerken van Google Inc. Dolby en het dubbele-d symbool zijn geregistreerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we kennis, middelen, service en training aan audiciens. Beltone maakt hoogwaardige hoortoestellen die beschikbaar zijn voor een grote groep gebruikers. Daarvoor ontwikkelen we technisch hoogstaande hooroplossingen, waarbij we de behoeften van het individu nooit uit het oog verliezen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen de mogelijkheid moet hebben de kwaliteit van zijn leven te verbeteren dankzij een beter gehoor. *Verkrijgbaar in AHO- en RIE-modellen. **IIC heeft één omgevingsprogramma. ***Verkrijgbaar in AHO-, RIE en bepaalde op maat gemaakte modellen M NL Rev.A

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen Gepersonaliseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Daarom moet een hoortoestel niet alleen aansluiten

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal.

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Beltone Trust Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Het leven zit vol aangename verrassingen! Plezier maken met familie en vrienden, of reizen voor zaken

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal BEKIJK DE VIDEO Kijk wat de voordelen van de Beltone Trust zijn in dagelijkse situaties. Verrassingen van het leven die zelfs voor de beste hoortoestellen een behoorlijke

Nadere informatie

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet:

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet: Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Sinds 1940 bieden we kennis,

Nadere informatie

Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen.

Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we

Nadere informatie

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden.

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden. Beltone Promise Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we kennis, middelen,

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

resound.com AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

resound.com AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT DESIGN APPS resound.com Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Geniet volop van Smarthoren Doe uw splinternieuwe ReSound LiNX 2 hoortoestellen in en ontdek welke nieuwe voordelen

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

Overzicht van de functies

Overzicht van de functies Overzicht van de functies Beltone Promise 17 Beltone Promise 9 Compensatie gehoorverlies Digital Signal Processing Integrated Circuit (DSP-IC) Coyote 4.5 Coyote 4.5 Curvilineaire WDRC Rapid 17 Rapid 9

Nadere informatie

Beltone True. Unieke keuzes voor veeleisende luistersituaties. Flex AHO. 2,4 GHz draadloos netwerk. RIE met draadloze opties

Beltone True. Unieke keuzes voor veeleisende luistersituaties. Flex AHO. 2,4 GHz draadloos netwerk. RIE met draadloze opties Unieke keuzes voor veeleisende luistersituaties Flex AHO 2,4 GHz draadloos netwerk RIE met draadloze opties De Hooroplossing in veeleisende omstandigheden Met een krachtig, geïntegreerd circuit dat speciaal

Nadere informatie

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden DRAADLOZE CONNECTIVITEIT resound.com Geniet van nóg meer geluiden Hoor meer dan u ooit had durven dromen Dankzij de draadloze connectiviteit van ReSound heeft u contact met de wereld om u heen en leidt

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. U bepaalt vanaf nu wat u wilt horen, want ú bent de baas. Met de ReSound LiNX

Nadere informatie

ReSound ontwikkelt hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet wordt gehinderd door uwgehoorverlies. In ReSound Up Smart

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Nieuwe technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers Opent het geluidsbeeld en sluit geen sprekers buiten U kent het

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Het nieuwste, innovatieve hoortoestel Bij Beter Horen heeft u alle keuze in geavanceerde hoortoestellen met de meest recente innovaties. Dit zijn de allernieuwste

Nadere informatie

Beltone True. Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen.

Beltone True. Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. Beltone True Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we de kennis, de middelen,

Nadere informatie

Hear better. Smile more.

Hear better. Smile more. Hear better. Smile more. Laat uw gehoor weer lachen Horen hoort bij het leven. Uw favoriete tv-programma s en muziek, gesprekken voeren en lachen met de mensen waar u om geeft. Heeft u een gehoorverlies,

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding Beltone-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met oplossingen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet gehinderd wordt door uw gehoorverlies.

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

Voor elke hoorwens een product

Voor elke hoorwens een product Voor elke hoorwens een product CRISP Overzicht eigenschappen GELUIDSVERWERKING CRISP 2 CRISP 3 Wide Dynamic Range Compression - aantal banden 7 8 Aantal instelbare kanalen 6 6 Aantal modellen 13 15 (incl.

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Geeft de gebruiker de kracht om volop van het leven te genieten ReSound Verso De enige echte ondersteuning voor binaurale verwerking De kracht om zich aan elke omgeving

Nadere informatie

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Welkom bij een nieuwe generatie Wireless hoortoestel technologie Wist u dat uw gehoor directe invloed heeft op uw algehele gezondheid? Starkey is ervan overtuigd dat u

Nadere informatie

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES GEWELDIG GELUID Het geweldige geluid van Vea is te danken aan geavanceerde audiologische functies. Het feedback managementsysteem gaat fluiten tegen, zelfs in lastige luistersituaties. En dat zonder in

Nadere informatie

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Beltone First Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Snelle installatie- en gebruikershandleiding voor de functionaliteit Made for voor iphone (Mfi) Ondersteunde hardware Beltone First

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw app. De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding

App-gebruikershandleiding App-gebruikershandleiding Inleiding De apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

Super Power hoortoestellen. resound.com. Krachtige versterking, ultieme connectiviteit

Super Power hoortoestellen. resound.com. Krachtige versterking, ultieme connectiviteit Super Power hoortoestellen resound.com Krachtige versterking, ultieme connectiviteit Dankzij mijn hoortoestellen weet ik waar het geluid vandaan komt. James Raath, 61 jaar Business consultant en super

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids

ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids Inhoud Introductie.... 3 Van start.... 3 Hoortoestellen voorbereiden voor FM-gebruik.... 3 ReSound FM-ontvangers.... 4 FM01...........................................4

Nadere informatie

De slimste manier om tinnitus te verlichten

De slimste manier om tinnitus te verlichten De slimste manier om tinnitus te verlichten Krijg controle over uw tinnitus ReSound LiNX TS TM verandert uw benadering van uw tinnitus. ReSound LiNX TS, onze vierde generatie tinnitus-oplossing is een

Nadere informatie

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen.

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen. Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken, ontwikkelen we innovaties

Nadere informatie

Vertrouwen tot in de kleinste details

Vertrouwen tot in de kleinste details Vertrouwen tot in de kleinste details 02 03 Dit is de Onze nieuwste Premium-Plus hoortoestel gaat met zijn rijkere geluid en ongeëvenaarde streamingmogelijkheden elke verwachting te boven. Met ReSound

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent.

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Smarthoren Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. Met modellen die passen bij u én uw leefstijl. Loopt u op het strand,

Nadere informatie

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek

SoundLens Synergy. Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek SoundLens Synergy Onzichtbare, individueel op maat gemaakte hoortoestellen met de nieuwste draadloze techniek Gemaakt voor een onzichtbare aanpassing Starkey stelt u met de Soundlens Synergy de meest geavanceerde

Nadere informatie

Power voor uw hersenen

Power voor uw hersenen Power voor uw hersenen POWER LINE Geniet van meer details in spraak - meer Power om deel te nemen aan het leven People First is our promise to empower people to communicate freely, interact naturally and

Nadere informatie

resoundpro.com BASIS Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS

resoundpro.com BASIS Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS BASIS resoundpro.com Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS Uitzonderlijke verbindingen RESOUND UNITE DRAADLOZE ACCESSOIRES Nu kunnen ook de hoortoestellen uit deze prijsklasse

Nadere informatie

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert Phonak NaÍda Q Power die uw leven verandert Communiceren We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding Beltone-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding De Beltone apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Ga terug naar de situaties die u eeder vermeed Is het moeilijk om gesprekken te volgen? Misschien weet u hoe het voelt om aan een eettafel te zitten en veel moeite

Nadere informatie

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid.

CROS/BiCROS hoortoestellen. Het nieuwe Starkey geluid. CROS/BiCROS hoortoestellen Het nieuwe Starkey geluid. Gemaakt voor eenzijdig horenden. Met onze nieuwe lijn Muse hoortoestellen biedt Starkey een optimale oplossing voor mensen die eenzijdig horen. De

Nadere informatie

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW U KUNT HET EERSTE ECHT SLIMME HOOR- TOESTEL VAN DE WERELD ZELF VORMGEVEN Nu kan de kwaliteit van uw luisterervaring zich op het moment zelf en in het echte leven ontwikkelen.

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel.

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Zerena hoortoestellen helpen u grenzeloze mogelijkheden te ervaren. Ze

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding

App-gebruikershandleiding App-gebruikershandleiding Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2)

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2) Producten worden weergegeven op werkelijke grootte Teal blast (S7) Sand storm (S6) Platinum (P6) Pewter shine (S5) Pewter (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Cinnamon (Q9) Charcoal (P8) Beige (01) Amber

Nadere informatie

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft TM ReSoundVerso Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft De hoortoestellen filteren het geluid op zo'n manier dat ik me kan focussen op datgene waarin ik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding app. resound.com

Gebruikershandleiding app. resound.com Gebruikershandleiding app resound.com Inleiding De ReSound-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw ReSound-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

BiCROS. HT met zender. Slechte oor: microfoon aan. De klant is zich weer bewust van waarschuwingssignalen aan de kant van zijn of haar slechte oor

BiCROS. HT met zender. Slechte oor: microfoon aan. De klant is zich weer bewust van waarschuwingssignalen aan de kant van zijn of haar slechte oor Het CROS/BiCROS systeem dat het hele verhaal vertelt Aan elk verhaal zitten twee kanten De kracht van twee Mensen met volledig gehoorverlies in één oor missen dagelijks veel belangrijke geluiden. Deze

Nadere informatie

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Ga terug naar de situaties die u eerder vermeed Vindt u het lastig om gesprekken

Nadere informatie

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Snelle installatie- en gebruikshandleiding voor de Made For iphone (MFi) functionaliteit Ondersteunde apparaten ReSound

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA Zerena hoortoestellen kunnen u helpen bij het horen en communiceren in alle situaties, van stil en geruisloos tot dynamisch en snel veranderend.

Nadere informatie

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken VOOR HOORPROFESSIONALS ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken Installatie- en gebruikshandleiding voor de functie Made for iphone (MFi) Ondersteunde apparaten ReSound LiNX ondersteunt de MFi-functionaliteit

Nadere informatie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie ReSound Lex 1 Bijna onzichtbaar en eenvoudig te proberen ReSound Lex is geschikt voor mensen die jong van geest zijn en wiens zakelijk

Nadere informatie

Genieten van belangrijke dingen

Genieten van belangrijke dingen Oticon Ino Genieten van belangrijke dingen Oticon Ino brengt basis hoorzorg op een nieuw niveau. Met Ino profiteren uw cliënten van een aantal van de nieuwste geavanceerde eigenschappen in hoortoesteltechnologie:

Nadere informatie

De volgende stap is Pro. Met de kracht van Era

De volgende stap is Pro. Met de kracht van Era De volgende stap is Pro Met de kracht van Era Spraak kan zich niet verschuilen Beide kanten vullen elkaar aan In de natuur moeten beide oren samenwerken om de spraakrichting echt goed te kunnen bepalen.

Nadere informatie

Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios

Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios Inhoud INLEIDING BELTONE MADE FOR iphone HOORTOESTELLEN 04 Welke Beltone hoortoestellen zijn Made for iphone? 05 Apple-apparaten die samenwerken

Nadere informatie

Met de kracht. Hearing matters

Met de kracht. Hearing matters Moxi Met de kracht van Era Hearing matters Hifi-geluid in een open aanpassing met Era Moxi Era 10 MHz kloksnelheid 200 miljoen bewerkingen per seconde 16 miljoen transistors 2x zooveel beschikbare RAM

Nadere informatie

resound.com Het meest onopvallende hoortoestel

resound.com Het meest onopvallende hoortoestel AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT DESIGN APPS resound.com Het meest onopvallende hoortoestel RESOUND LiNX 2 Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Doe uw splinternieuwe ReSound LiNX2 hoortoestellen in en ervaar

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig.

basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. de basis versie menu extra s Het kiezen van opties voor uw cliënt is nu heel eenvoudig. kleuren en typen: hd locator met Speech tracer Dit richtinggevoelige microfoonsysteem ondersteunt het lawaaionderdrukkingsysteem

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA ZERENA hoortoestellen zijn zeer aantrekkelijk met een gestroomlijnd ontwerp, precisietechnologie en slimme opties. Bernafon Zerena minirite ZERENA

Nadere informatie

Gebruik. Geniet. Vergeet.

Gebruik. Geniet. Vergeet. Gebruik. Geniet. Vergeet. Communiceer, neem deel, wees uzelf Een wandeling door het park, hoor de bladeren ritselen in de wind. Een gesprek voeren in een gezelschap, neem deel en wees uzelf zonder moeite.

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

Geniet dubbel van het leven

Geniet dubbel van het leven Geniet dubbel van het leven In het leven hoef je geen kant te kiezen Volledig gehoorverlies in één oor is lastig en hindert u mogelijk in de activiteiten van uw dagelijks leven. Beperkingen van horen met

Nadere informatie

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen Phonak CROS II De slimme oplossing voor eenzijdig horen Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug. Horen met één oor Wanneer u zich in een ruimte met veel lawaai

Nadere informatie

resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS

resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS M102467-NL-16.04-Rev.A.indd 1 07-04-2016 15:02:54 Wat betekent gehoorverlies voor uw kind? Uw kind is uniek.

Nadere informatie

De natuur gaf ons twee oren die samen horen

De natuur gaf ons twee oren die samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De natuur heeft ons twee oren gegeven die samenwerken. En net als onze oren, communiceren ook de nieuwe WIDEX CLEAR 440 hoortoestellen

Nadere informatie

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord.

widex super Het kan u ook helpen om te bepalen waar geluiden vandaan komen en u kunt zelfs geluiden horen die u al heel lang niet meer hebt gehoord. widex super Brengt het geluid waar het moet zijn direct in uw oor. WIDEX SUPER is een heel krachtig hoortoestel met het luidsprekertje in het oor. Dit z.g. receiver-inthe-ear hoortoestel is bedoeld voor

Nadere informatie

Gebruikersgids. resound.com

Gebruikersgids. resound.com Gebruikersgids resound.com Als u tinnitus heeft, is het belangrijk om te weten dat... Er geen geneesmiddel voor tinnitus is, maar met geluidstherapie (in combinatie met behandeling) kunt u uw tinnitus

Nadere informatie

De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog

De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog Sterk maar onzichtbaar verbonden met datgene wat het leven belangrijk maakt Pagina 4 Mensen en hun omgeving Lees hoe de verbeterde surround

Nadere informatie

Gebruikersgids. resound.com

Gebruikersgids. resound.com Gebruikersgids resound.com 2 Als u tinnitus heeft, is het belangrijk om te weten dat... Er geen geneesmiddel voor tinnitus is, maar met geluidstherapie (in combinatie met behandeling) kunt u uw tinnitus

Nadere informatie

Aangepast aan uw wereld vol geluiden

Aangepast aan uw wereld vol geluiden Aangepast aan uw wereld vol geluiden GEAVANCEERDE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential Leef uw leven met een hooroplossing die net zo uniek is als u Iedereen hoort anders. De manier waarop ieder

Nadere informatie

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Interactie Elke stem is belangrijk. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals Geluid zoals uw klant dat wil. Door u tot in detail verzorgd. Met de nieuwste ReSound LiNX 3D verstaan uw klanten 40% meer

Nadere informatie

resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN

resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN M102482-NL-16.03-Rev.A.indd 1 15-03-2016 15:14:03 M102482-NL-16.03-Rev.A.indd 2 15-03-2016 15:14:14 Een prettige leeromgeving

Nadere informatie

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen

Phonak CROS II. De slimme oplossing voor eenzijdig horen Phonak CROS II De slimme oplossing voor eenzijdig horen Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug. Angie Aspinall, Phonak CROS-gebruiker Horen met één oor Wanneer

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding. resound.com

App-gebruikershandleiding. resound.com App-gebruikershandleiding resound.com Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve

Nadere informatie

Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid.

Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid. Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Gemaakt voor alle telefoons Moxi All-hoortoestellen maken direct verbinding met alle telefoons*

Nadere informatie

Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant optimaal personaliseren.

Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant optimaal personaliseren. EIGENSCHAP BESCHRIJVING VOORDEEL Tinnitus Sound Generator met vier vooraf ingestelde opties Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant

Nadere informatie

twee oren samen horen

twee oren samen horen De natuur gaf ons twee oren die samen horen een natuurlijke geluidswereld De nieuwe CLEAR 220 hoortoestellen van Widex zijn volledig draadloos. En net als onze oren communiceren ze voortdurend met elkaar.

Nadere informatie

Stemmen opvangen, overal en altijd

Stemmen opvangen, overal en altijd Stemmen opvangen, overal en altijd Interact We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on

Phonak CROS B. Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on Phonak CROS B Wanneer u gesprekken vanuit elke richting kunt volgen, life is on 'Mijn CROShoortoestellen lieten mij weer geluiden horen en gaven mij mijn leven terug.' Angie Aspinall, Phonak CROS-gebruiker

Nadere informatie

Phonak Audéo B. Productinformatie

Phonak Audéo B. Productinformatie Phonak Audéo B TM Productinformatie Phonak Audéo B is het uitgebreide RIC-portfolio voor licht tot ernstig gehoorverlies. Phonak Audéo B bevat zes modellen, drie speakers en vier prestatieniveaus evenals

Nadere informatie

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF SUPREMIA Nieuwe perspectieven ontwikkelen Voor ieder van ons zijn geluiden belangrijk, maar voor kinderen zijn ze onmisbaar voor hun auditieve en cognitieve ontwikkeling. U

Nadere informatie

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android Works with Android TM SMARTHOREN resound.com Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android Kennismaking met ReSound Smarthoren hoortoestellen WELKE TOESTELLEN ZIJN SMARTHOREN HOORTOESTELLEN?

Nadere informatie