Rotary International District December maand,familie maand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rotary International District December maand,familie maand"

Transcriptie

1 Rotary International District 1610 December maand,familie maand Beste Rotarians, Speciaal de maand december is het jaar thema Reach within to Embrace Humanity van toepassing.rotaryclubs gebruiken deze maand niet alleen voor feestelijkheden, zoals gedichten, kerstdiners en de traditionele Oud en Nieuwjaars vieringen, maar ook zoals tijdens de clubbezoeken bleek, wordt er in deze donkere dagen met Sinterklaas en voor de Kerst, veel aandacht besteed aan de medemens. RC Etten-Leur met de IQ quiz (winnaar RC Breda West) en vele andere clubs maken vele kinderen blij en daarnaast worden er kerstpakketten uitgereikt aan hen die anders vergeten worden. Naast een moment van bezinning wens ik een ieder een gezellige en intieme jaaruiteinde toe. Oriëntatieweekend voor jaarstudenten te Lunteren. Tijdens het weekend van 25 t/m 27 november is er een oriëntatieweekend georganiseerd in de Wildwal te Lunteren voor de pre-outbounds ( jongeren die gedurende 1 jaar naar het buitenland gaan). In tegenstelling tot voorgaande jaren heeft men gekozen voor een iets andere aanpak van het weekend en was er meer tijd om elkaar beter te leren kennen. Naast het officiële programma was er voldoende gelegenheid informeel contact te hebben en informatie uit te wisselen. Dit weekend heeft o.a. de bedoeling de landenkeuze te toetsen aan de verhalen en ervaringen van de mensen die het kunnen weten: de Rotexers. Dit zijn studenten die, een jaar in het buitenland zijn geweest en hun ervaringen willen delen met de nieuwkomers.

2 District en Regionaal nieuws: bezoek aan RC Dordrecht: Tijdens het clubbezoek aan RC dordrecht heeft de Sint van zich laten horen.het was een spontane verrassing voor mij, dat voorzitter Kees Roovers mij even interrupteerde met het voorlezen van een Sinterklaas gedicht,waarbij de Dordtse Rotary leden een hulphond aanboden, die zelfs een salto kon maken en waarmee ik zoals de dichter schrijft door mijn District kan reizen om dit project te realiseren. Rotary club Gorinchem houdt op 17 december haar jaarlijkse Santa Run. Zij doet een oproep aan alle Rotarians om deel te nemen aan dit fantastische eindejaar evenement. De opbrengst van deze Santa Run zal ten goede komen aan: 1. Spieren voor Spieren (Nationaal) en 2. Hospice (Lokaal). Verheugend is, dat meerdere Rotaryclubs binnen en buiten ons district ook geïnteresseerd zijn om deze activiteit volgend jaar te organiseren zoals RC Leerdam en RC Dordrecht.. Voor informatie zie Ook RC Oisterwijk heeft dit initiatief ter hand genomen en roept een ieder op om 17 december in Oisterwijk aan deze manifestatie deel te nemen. JEUGD DAG: JAARLIJKS PROJECT ROTARY STEENBERGEN Het idee In 2008 heeft Rotary Steenbergen het idee opgevat om voor kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar, die vanwege omstandigheden thuis, financiën of ziekte, niet in de gelegenheid waren om in de zomer op vakantie te gaan, een dag vol sportieve en creatieve activiteiten te organiseren. De doelstellingen hiervoor zijn:

3 De zomervakantie van 6 à 7 weken wordt voor deze kinderen op aantrekkelijke wijze onderbroken. De kinderen maken in een nieuwe omgeving kennis met voor hen vaak onbekende sporten en activiteiten, Na de zomervakantie hebben de kinderen op school ook een verhaal : ze hebben iets beleefd dat ze met klasgenoten kunnen delen, De kinderen leggen contacten met andere kinderen door bij de activiteiten samen te werken, elkaar te helpen of aan te moedigen. Kortom, Let s play together. Jonge pubers: Rotary Steenbergen heeft bewust voor de leeftijdsgroep 10-15jaar gekozen, omdat voor deze groep het minste aanbod is. Jonge pubers zijn immers niet de gemakkelijkste doelgroep, zeker niet wanneer het kinderen betreft die in hun jonge leven al het een en ander hebben meegemaakt. Wij, Rotary Steenbergen, hebben inmiddels ervaring in het begeleiden van deze doelgroep bij allerlei activiteiten: kleine groepen, veel positieve aandacht door vaste begeleiders de hele dag, duidelijke afspraken en, heel belangrijk, een programma waar alle kinderen van kunnen genieten! Ieder jaar nemen tussen de 80 en 100 kinderen deel aan onze jeugddag. Programma: Het programma van de Jeugd dag ziet er doorgaans als volgt uit: ontvangst van de kinderen, 1 e activiteit pauze 2 e activiteit lunch 3 e activiteit pauze 4 e activiteit gezamenlijke avondmaaltijd, afsluiting van de dag. De activiteiten zijn o.a. klimmen, vlot bouwen, boogschieten, abseilen. Dit jaar hebben we het programma uitgebreid met een creatieve activiteit: schilderen. Na een korte instructie over werkwijze en thema, dit jaar de De vrije blije vogel van Karel Appel, gingen de kinderen onder begeleiding van lokale kunstenaars aan de slag. Komend jaar willen we de kinderen laten kennis maken met theater. Omdat het voor de kinderen een feestelijke dag is, worden ze ook wat betreft verzorging in de watten gelegd : iets lekkers in de pauze, een uitgebreide lunch en avondmaaltijd (BBQ). Aan het eind van de dag ontvangen ze nog een groepsfoto en de polo in een rugzakje met logo.

4 De begeleiding: De kinderen worden bij ontvangst ingedeeld in groepen; iedere groep is herkenbaar aan de kleur van de polo die de kinderen krijgen (en mee naar huis mogen nemen). Twee leden van de Rotary blijven de gehele dag bij de groep. Dat is nodig omdat het kan voorkomen dat een begeleider met een kind even weg moet (medicijnen innemen bijvoorbeeld). De activiteiten worden verzorgd door professionele trainers, die ervaring hebben in het introduceren van nieuwe activiteiten aan deze doelgroep. Wanneer meerdere kinderen van een zelfde tehuis komen is ook een eigen begeleider aanwezig. Deze kent de kinderen en weet hoe in bepaalde situaties te reageren. De organisatie: Na een aantal jaren hebben we ruime ervaring in het plannen van het programma op de dag zelf. Ook het regelen van vervoer, veel kinderen worden gehaald en gebracht, is voor ons geen probleem. In een draaiboek is dit alles, net als het informeren van kinderen en ouders/verzorgers, vastgelegd. De grootste uitdagingen zijn echter: 1. het bereiken van de kinderen waar we deze dag voor organiseren, 2. het vinden van sponsors die aan deze dag willen bijdragen. 1. Wij denken dat als gevolg van de financiële crisis deze doelgroep in de toekomst zal toenemen. Steeds vaker ontvangen we kinderen uit gezinnen waar voorheen financiën (dus op vakantie gaan) geen probleem was. Wij kunnen de doelgroep alleen bereiken via derden : huisarts, voedselbank, jeugdzorg, e.d. Inmiddels hebben we een ruim netwerk aan contacten bij deze instanties. Ook merken we dat de samenwerking met Rotaryclubs uit de regio steeds beter verloopt. Ons doel is dan ook dat we er in de toekomst een gezamenlijk project, onder regie van de Cie. Jeugd dag Rotary Steenbergen, van maken. 2. Essentieel voor dit project zijn natuurlijk voldoende financiën (de totalen kosten voor de Jeugd dag per kind zijn 75,-). We ervaren dat het steeds moeilijker wordt om bedrijven bereid te vinden dit mooie initiatief te sponsoren (waarschijnlijk ook vanwege de crisis). Om de continuïteit te garanderen heeft Rotary Steenbergen een basisbedrag gereserveerd van 4000,- ; wanneer onvoldoende sponsorgeld binnenkomt kunnen we in ieder geval de jeugd dag van komend jaar nog realiseren. Het proces: Zoals gezegd: in een draaiboek is het proces van organiseren, contacten leggen en evalueren vastgelegd. De stappen die gedurende het jaar genomen worden zijn: 1. uitgebreide evaluatie van de jeugd dag, waar nodig bijstellen van het programma of het proces. 2. Bedanken van sponsors voor het mede mogelijk maken van de Jeugddag.

5 3. aanpassen van brieven en flyer; benaderen van sponsors binnen eigen netwerk of nieuwe organisaties. 4. Informeren van instanties, scholen, e.d. uit ons eigen netwerk en via andere Rotaryclubs over de volgende Jeugddag. 5. Versturen Jeugd dag-kerstkaart naar de betrokken relaties. 6. ontwikkelen van het programma; verwerken van de inschrijvingen; continue aandacht voor het financieel mogelijk maken van de Jeugd dag; opvragen van offertes, 7. maken van het vervoersschema; informeren van de ouders/verzorgers en de kinderen; roosteren van de begeleiders; inkopen materialen. 8. Uitvoeren van de Jeugd dag! De enthousiaste reacties van kinderen en ouders, op de dag zelf maar ook daarna, maken dat wij in dit concept geloven. In de toekomst hopen we, samen met andere enthousiaste Rotary-vrienden, voor veel kinderen nog vaak zo n dag te mogen organiseren! Met vriendelijke en enthousiaste groet, de commissie Jeugd dag. Rotary Steenbergen Vele clubs reageren positief op de oproep om aan de Polio Challenge afhankelijk van hun beleid en draagkracht bij te dragen. Er is wat onduidelijkheid over op welke rekening er nu gestort dient te worden. Er zijn twee bankrekeningen: 1) ABN AMRO rekening nummer: t.n.v. Stichting Rotary. Foundation met de vermelding van Polio bijdrage, District, club naam en club nummer. 2) ING rekening nummer: t.n.v. Stichting Rotary fondsen Ned. met de vermelding van Polio bijdrage, District, club naam en club nummer. postzegels NOG STEEDS TE KOOP voor 6,80 per velletje zelfklevende zegels de toeslag van 2,20 per velletje komt volledig ten goede aan ENDPOLIONOW

6 Post-NL verhoogt de tarieven per 1 januari 2012: voor het binnenland van 0,46 naar 0,50. Profiteer daarom nu nog van het lage tarief en bestel uw poliozegels vóór 1 januari 2012!! De totale opbrengst van de verkoop van de poliozegels bedraagt al U en Uw club helpen toch ook mee om de te halen? Bestel de poliozegels bij Ton van Vliet via a.van.vliet09@kpnmail.nl Districtsconferentie: De conferentie zal plaats vinden Op zaterdag 21 april 2012 Nieuwe Turfschip te Etten-Leur. Voor de bijdrage van de hulphond kunt Ut uw bijdrage storten op bankrekening nummer ten name van Rotary Zevenbergen Discon Een evenement vol Kunst tot Sensatie. Met vriendelijke Groet, Hans Lambeek DG 1610 Internationale Conventie Bangkok 5-9 mei 2012.

Rotary in Nederland. Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers

Rotary in Nederland. Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers Maandbrief Januari Rotary Awareness-Month. Rotary in Nederland Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers Rotary International District 1610 Beste Rotarians, Allereerst wens ik u allen een goed

Nadere informatie

Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers. Rotary International District 1610. Maandbrief Juni 2012

Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers. Rotary International District 1610. Maandbrief Juni 2012 Rotary International Een wereldwijd netwerk van betrokken vrijwilligers Rotary International District 1610 Maandbrief Juni 2012 Beste Rotarians, De maand juni heeft Rotary Fellowships in haar teken staan

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 32 Datum: 24 mei 2018

Schooljaar: Nummer: 32 Datum: 24 mei 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 32 Datum: 24 mei 2018 BIJLAGE 32-01 Veiligheidsdag Breda zaterdag 26 mei VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Onze twee grootste ontwikkel- en veranderpunten van dit moment

Nadere informatie

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015 DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT Deze keer een speciale uitgave van de Maandbrief geschreven door de DISCON-commissie. De Districtsconferentie 2015 in Rotterdam

Nadere informatie

JEUGDUITWISSELINGSDAG

JEUGDUITWISSELINGSDAG JEUGDUITWISSELINGSDAG 16 juni 2012 Praktijkschool Woerden, De Bleek 6, 3447 GV Woerden PROGRAMMA 10.00 Inloop (de locatie is vanaf 09.00 toegankelijk) 10.30 Welkom door DG Jeugdzaken (Hans Lambeek) 10.40

Nadere informatie

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE

BLI X OPENER. In dit nummer: EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE BLI X OPENER EINDEJAARS EDITIE 2016 NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BOSCHUIL PARTNER MET KOREIN EN CKE Voedselbank In dit nummer: Voedselbank Voorstelling kleuters Afgelopen week hebben wij als school voor

Nadere informatie

1. Jaaroverzichten Stichting Rotary Fondsen Nederland en

1. Jaaroverzichten Stichting Rotary Fondsen Nederland en 1. Jaaroverzichten Stichting Rotary Fondsen Nederland 2015 16 en 2016 17 1.1 Algemeen De stichting is gevestigd op de Amstel 266, 1017 AM Amsterdam, en stelt zich ten doel om ten behoeve van en in samenwerking

Nadere informatie

EEN NIEUW ROTARY-JAAR EN WIE IS MARTJE VAN DER BRUG?

EEN NIEUW ROTARY-JAAR EN WIE IS MARTJE VAN DER BRUG? EEN NIEUW ROTARY-JAAR In de zomer staan de Rotary-activiteiten meestal op een laag pitje. Toch wil ik jullie in deze mijn eerste gouverneursbrief kort nieuws brengen uit ons district. Op 29 juni jl. kreeg

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

IK WENS JULLIE EEN MOOI KERSTFEEST!

IK WENS JULLIE EEN MOOI KERSTFEEST! IK WENS JULLIE EEN MOOI KERSTFEEST! In Rotary is december de familiemaand. Zo tegen de kerstdagen kijken wij uit naar het samenzijn met familie en vrienden. De sfeer van het kerstfeest maakt ons ook rustig

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

GEEF JE INSPIRATIE EEN KANS! DE COMMISSIE VOCATIONAL SERVICE - 4 WAY TEST VOCATIONAL SERVICE - JOBROTARY

GEEF JE INSPIRATIE EEN KANS! DE COMMISSIE VOCATIONAL SERVICE - 4 WAY TEST VOCATIONAL SERVICE - JOBROTARY GEEF JE INSPIRATIE EEN KANS! Oktober is in Rotary de Vocational Service Maand. Op 23 februari 1905 kwamen Paul Harris en drie vrienden samen in een klein bureau in Chicago. Het doel van de eerste Rotaryclub

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas:

Hof ter Welle kent drie werkvormen, gevestigd in Beveren en Sint- Niklaas: Sponsordossier VOORSTELLING Hof ter Welle zorgt voor de opvang en begeleiding van kinderen en jongeren in problematische opvoedingssituaties. In nauwe samenwerking met de ouders en andere bevoegde instanties

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Rotary Zomerkampen 2015 Inbound

Rotary Zomerkampen 2015 Inbound Rotary Zomerkampen 2015 Inbound Presentatie Michiel de Graaff Woerden, 14 juni 2014 Zomerkamp Inbound Michiel de Graaff Lid RC Eindhoven Kempenland MDJC YEO Summer Camps & Tours Netherlands Inbound Zomerkamp

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

Balans per 31 december Schulden

Balans per 31 december Schulden 3 STICHTING COMMUNITY SERVICE ROTARY CLUB PIJNACKER-NOOTDORP Balans per 31 december 2016 Bezittingen Schulden Rct. Rabobank nr. 3544.01.181 te Pijnacker 20.953,14 Stichting Rotary Foundation Nederland

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Rotary Rijssen Regge Regio

Rotary Rijssen Regge Regio Rijssen Regge Regio Rotary Rijssen Regge Regio Opgericht in 1955 Leden uit gemeenten Rijssen-Holten, Hof van Twente, Hellendoorn en regio. Bijeenkomst met maaltijd op dinsdag, inloop 17.30 uur aanvang

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR INTERMEDIAIRS VAN VECHT VOOR JEUGD

INFORMATIE VOOR INTERMEDIAIRS VAN VECHT VOOR JEUGD INFORMATIE VOOR INTERMEDIAIRS VAN VECHT VOOR JEUGD In dit schrijven wordt in het kort uitgelegd wat de stichting Vecht voor Jeugd doet, wat onze doelgroep is en hoe de aanvraagprocedure verloopt. Inhoud:

Nadere informatie

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer,

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer, Peins, 15 juni 2015 Beste Lezer, Vol vertrouwen sturen wij u deze brief. Wij willen u iets vragen maar u ook iets geven. Iets van bijzondere waarde. Eigenlijk willen we iets met u ruilen Atelier De Kunst

Nadere informatie

Wegwijs in fondsen- en subsidieland Een korte inleiding in het Wat en Hoe

Wegwijs in fondsen- en subsidieland Een korte inleiding in het Wat en Hoe Wegwijs in fondsen- en subsidieland Een korte inleiding in het Wat en Hoe Ermen Consult, Pieternel Ermen Fondsenwerving Wat verstaan we daar onder? Alle manieren van geld verwerven zonder dat daarvoor

Nadere informatie

Rotary Challenge Zwijndrecht - Banjul 2017

Rotary Challenge Zwijndrecht - Banjul 2017 Rotary Challenge Zwijndrecht - Banjul 2017 Op zaterdag 21 oktober 2017 is vanuit Zwijndrecht een konvooi van 12 auto s naar Banjul in Gambia vertrokken. Dit konvooi is een initiatief geweest van Tineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Rotary in Nederland & Social Media. Wat is het? Wat kan ik ermee? Hoe meld ik me aan?

Rotary in Nederland & Social Media. Wat is het? Wat kan ik ermee? Hoe meld ik me aan? Rotary in Nederland & Social Media Wat is het? Wat kan ik ermee? Hoe meld ik me aan? 16 Juli 2011 Rotary in Nederland (RiN) & Sociale Media Rotary in Nederland 7 Districten, 500 Rotary Clubs, 20,000 Rotarians

Nadere informatie

Maria-Bernadette school

Maria-Bernadette school Maria-Bernadette school 2 juni 2017 Nieuwsbrief 17 www.maria-bernadette-medemblik.nl Klasseninformatie Bij deze Nieuwsbrief is een bijdrage van groep 3 toegevoegd. U kunt de bijlage ook vinden op onze

Nadere informatie

KOMT EEN GOUVERNEUR BIJ EEN ROTARY CLUB

KOMT EEN GOUVERNEUR BIJ EEN ROTARY CLUB KOMT EEN GOUVERNEUR BIJ EEN ROTARY CLUB Ik liep een beetje zoekend over de parkeerplaats van het restaurant, toen er een vriendelijke man op me afstapte. Komt u voor onze Rotary club? Inderdaad. Volgt

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Pasen

Nieuwsbrief van: Pasen Grootste stoelendans van de Reeshof We hadden vanmorgen de grootste stoelendans van de Reeshof op Meander. Rondom ons grote project bouwen aan Meander zijn we bezig met de nieuwe inrichting van de school

Nadere informatie

Tekstsoortenles Brief niveau B

Tekstsoortenles Brief niveau B Tekstsoortenles Brief niveau B Wat doe je in deze les? Bij de les Andere tekstsoort van Nieuwsbegrip XL lees je allerlei verschillende soorten teksten. Zoals een verslag, een reclametekst, een brief of

Nadere informatie

Draaiboek Dunker toernooi. Draaiboek voor, tijdens en na het toernooi

Draaiboek Dunker toernooi. Draaiboek voor, tijdens en na het toernooi Draaiboek Dunker Draaiboek voor, tijdens en na het 1. Contact gegevens organisatie Organiserende Vereniging Email gegevens Locatie Datum locatie Rayonbureau Email gegevens Deelnemende Scholen Draaiboek

Nadere informatie

Zomerschool Emmen altijd een groot succes!!

Zomerschool Emmen altijd een groot succes!! Zomerschool Emmen altijd een groot succes!! In Emmen wordt sinds 2001, tijdens de laatste twee weken van de zomervakantie, de Zomerschool gehouden. Eigenlijk is de naam school een beetje misleidend, omdat

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief januari 2015 Weer een nieuw jaar! Wij, als team van Vuurvogel, wensen u en uw gezin een heel gelukkig nieuwjaar! de Januari 5: weer naar school 9: rapporten mee 13: GGD informatieavond 12: start CITO afname 21: start

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

Week van de Voedselbanken

Week van de Voedselbanken Jaargang 7, nr.2, oktober 2018 Beste lezer, Voor u ligt de laatste Nieuwsbrief van de Voedselbank Eindhoven met daarin een aantal recente acties en twee oproepen aan u. Allereerst de uitnodiging om op

Nadere informatie

Doel Stichting ZwemSupport

Doel Stichting ZwemSupport Sponsorplan 2009-2011 Stichting ZwemSupport Alkemade Z&PC Alkemade Sponsorplan 2009-2011 Pagina 1 Doel Stichting ZwemSupport Het bieden van continuïteit aan de ontwikkeling en de beoefening van de zwemsport

Nadere informatie

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s.

De Uitkijck. Uitkijckpost juni Geplande evenementen. Afscheid collega s. Uitkijckpost juni 2017 De Uitkijck Margrietstraat 2, 3742 RC Baarn www.deuitkijck.nl T: 035 5414413 Nieuwe leerlingen op de Uitkijck In mei is Bram Schaareman gestart in groep 6. Van harte welkom op de

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

Project kansarme leerlingen

Project kansarme leerlingen Email: Info@studo.nl Website: www.studo.nl Studiecentrum: Archipelstraat 292 6524 LR Nijmegen Postadres: St. Annastraat169a 6524 ET Nijmegen Telefoon: 024-3010035 KvK: 09186576 IBAN: NL66RABO0144033682

Nadere informatie

Zwemnieuws September 2018

Zwemnieuws September 2018 Zwemnieuws September 2018 In deze nieuwsbrief gaan we in op de volgende onderwerpen: startbijeenkomst, de start van het LAC-seizoen, Bas wint prestatiemedaille LAC, afscheid van vrijwilligers, oproep voor

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Draaiboek 12 november 2015

Draaiboek 12 november 2015 Draaiboek 12 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 10 Voorwoord... 11 Wat is de dag van de mobiliteit?... 12 Planning... 13 Stappenplan... 14 Stap 1: Aanleveren van de werkplekken... 14 Stap 2:

Nadere informatie

Agenda voor oktober/november 2018

Agenda voor oktober/november 2018 Agenda voor oktober/november 2018 Jaargang 17 nummer 02 Almere, 18 oktober 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Vr. 19 oktober Studiedag:

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Social Media en Rotary

Social Media en Rotary PETS zaterdag 16-3-2019 1 2 Social Media en Rotary Jeroen van t Leven Lid RC Schouwen-Duiveland Life Design BV 16 maart 2019 3 4 Social Media en Rotary Jeroen van t Leven Lid RC Schouwen-Duiveland Life

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging?

Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Hoe organiseer ik een actie voor de Mucovereniging? Heeft u altijd al eens iets willen doen voor de Mucovereniging, maar u weet niet goed wat? Dan helpen wij u daar graag mee verder! In deze informatiegids

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2018

Agenda. Nummer 4 december 2018 Agenda Nummer 4 december 2018 Vrijdag 21 dec. Leerlingen vrij Zaterdag 22 dec. Kerstvakantie Maandag 7 jan. Start school Start CITO M groep 8 Woensdag 9 jan. Start thema Amsterdam Woensdag 16 jan. Informatieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5

BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 0 Inhoudsopgave BEACHVOETBAL CALLANTSOOG... 2 HOOFDSPONSOR (BEDRAG IN OVERLEG)... 3 CO SPONSOR ( 1.500,-)... 4 SUB SPONSOR ( 1.000,-)... 5 MEDIUM SPONSOR ( 500,-)... 6 KLEINE SPONSOR ( 250,-)... 7 BORDSPONSOR

Nadere informatie

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Visie... 4 4. Werkwijze... 4 5. Terugblik 2017... 5 6. Toezicht... 7 7. Vooruitkijken...

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 12, 6 maart 2015 Kalender: 9 maart Kledingactie 9 maart Groep 3 gaat naar tentoonstelling Vijver vol geheimen 10+11 mrt Schoolfotograaf 12 maart Mad Science Workshop 17 maart

Nadere informatie

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg,

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg, Interview met Piet Pijnenburg We zijn in Berkel-Enschot bij het 2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober 2016 We zitten aan tafel met mede organisator Piet Pijnenburg, en hij is

Nadere informatie

EEN ZOMERSE GOUVERNEURSBRIEF

EEN ZOMERSE GOUVERNEURSBRIEF EEN ZOMERSE GOUVERNEURSBRIEF Mijn vakantie zit er al weer op ik maakte een fantastische boottocht op de Amazone. Eenmaal terug ben ik nauwelijks meer buiten geweest, zo druk had ik het met het afronden

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse.

Leeuwarden Lacrosse. Deze brochure zal u een gedetailleerd beeld geven van de mogelijkheden tot ondersteuning van Leeuwarden Lacrosse. Sponsorbrochure Voorwoord Voor u ligt de sponsorbrochure van Leeuwarden Lacrosse. Deze vereniging is de allereerste Lacrosse vereniging van Friesland en is opgericht in november 2011. Om inwoners van Friesland

Nadere informatie

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid

Bijlage 1 Operationele Doelstellingen. Accommodatiebeleid Bezinnen Bijlage 1 Operationele Doelstellingen Doen Denken Beslissen 1. Accommodatiebeleid Accommodatiebeleid a. De vereniging AV Fortuna zal gedurende de beleidsperiode zorgen voor optimale trainings-

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Stichting MeeDoen S&B

Stichting MeeDoen S&B Agenda 1. Initiatief bijzondere kinderen 2. Wat doet stichting MeeDoen S&B 3. Aanpak en Resultaat 4. Sportaanbod op maat Bijzondere kinderen Kinderen en tieners op speciaal onderwijs Kinderen en tieners

Nadere informatie

project STF_119_All4One 13 datum 31 mei 2013 betreft ProjectDocument C O L O R

project STF_119_All4One 13 datum 31 mei 2013 betreft ProjectDocument C O L O R project STF_119_All4One datum 31 mei 20 betreft ProjectDocument C O L O R E N C O Inleiding Reach Another Foundation organiseert teams van chirurgen die meerdere malen per jaar naar Ethiopie reizen om

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Zonta Brugge. stelt voor. Sponsor- & Publiciteitsvoorstel. i.v.m. Concert. Vlaams Radio Koor

Zonta Brugge. stelt voor. Sponsor- & Publiciteitsvoorstel. i.v.m. Concert. Vlaams Radio Koor Zonta Brugge stelt voor Sponsor- & Publiciteitsvoorstel i.v.m. Concert Vlaams Radio Koor In Willibrord te Sint Andries Brugge Keurvorst Karel Theodoorstraat 3 gevolgd door een receptie naast de kerk Willibrord

Nadere informatie

IK WENS JULLIE EEN MOOI ROTARY JAAR!

IK WENS JULLIE EEN MOOI ROTARY JAAR! MAANDBRIEF D1600 IK WENS JULLIE EEN MOOI ROTARY JAAR! Ook wens ik jullie een Rotary jaar waarin wij door enthousiasme en bevlogenheid de nieuwe generatie nieuwsgierig maken naar de kameraadschap, de diversiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen

Nieuwsbrief Nr. 13. Pasen Nieuwsbrief Nr. 13 Belangrijke data 30 maart Goede vrijdag ( alle kinderen vrij!) 2 april 2 e paasdag 5 april Groep 7: Theoretisch verkeersexamen 9 12 april Buurtsportcoaches op ons plein 12 april Schoolreis

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019

D GIFLIT GIFLIT MAART 2019 DIGIFLITS MAART 2019 Nieuws van het bestuur Startcursus Hardlopen, Sportief Wandelen en Nordic Walking Het bestuur is verheugd door het grote aantal deelnemers aan de verschillende startcursussen. Middels

Nadere informatie

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen.

Aan de Fundagen zijn geen kosten verbonden, het enige dat wij u vragen is de kinderen op tijd te brengen en te halen. Welkom! Welkom bij FunCare4Kids. In ons intakegesprek zijn de meeste punten al aan de orde geweest. Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Bij voorkeur per e-mail: fc4k@funcare4kids.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Het. Raakt U. Zwemdag 2013 S T I C H T I N G H E T R A A K T U!

Nieuwsbrief Stichting Het. Raakt U. Zwemdag 2013 S T I C H T I N G H E T R A A K T U! Nieuwsbrief Stichting Het J A A R G A N G 5 N R. 2 N O V E M B E R 2 0 1 3 S T I C H T I N G H E T R A A K T U! Zwemdag 2013 I N D I T N U M M E R : Zwemdag 1 Zomerverwendagen van Stichting Het 2 Klundert

Nadere informatie

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan?

Zomer Challenge. Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Hoe enthousiasmeren we niet-tennissers om de challenge ook in de zomer aan te gaan? Zomer Challenge Met de Zomer Challenge dagen we je uit binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018

Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Sponsormogelijkheden Santa Run 22 december 2018 Inhoudsopgave 1. Financiële Sponsorpakketten... 3 Sponsorpakket Santa Claus- Hoofdsponsor (maatwerk)... 3 Sponsorpakket Rudolph - Sponsor à 500,-... 3 Sponsorpakket

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

Heel Nederland ontmoet elkaar op

Heel Nederland ontmoet elkaar op Heel Nederland ontmoet elkaar op Foto: Tom Baas INFORMATIE VOOR GEMEENTEN WAAROM? Er is niet alleen een kloof tussen arm en rijk, maar ook tussen mensen van verschillende opleidingsniveaus, tussen culturen

Nadere informatie

en en Op 26 Generations

en en Op 26 Generations Woerden 16 juni 20122 Bestee Rotary vrienden en vriendinnen, Hartelijk welkom op deze landelijke Jeugd uitwisselings dag georganiseerd door de MDJC voor de Rotary - District jeugd commissarissen en Regionale

Nadere informatie

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd.

: Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten. Met deze brief wil ik u informeren over de bijdrage die jaarlijks van u wordt gevraagd. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van het Mill-Hillcollege Goirle, 24 september 2015 Uw kenmerk : Ons kenmerk Onderwerp : BLA-1516-032/NIK/AHA/spe : Ouderbijdrage vaste schoolkosten en buitenlesactiviteiten

Nadere informatie