Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0"

Transcriptie

1 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 3.0 Datum: 7 december 2015

2 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender inzien en uitprinten, maar ook uw INR uitslagen en doseervoorstel insturen en terugzien. Tevens kunt via Tropaz berichten sturen naar de trombosedienst. De communicatie met de trombosedienst verloopt zoveel mogelijk via Tropaz. De trombosedienst bekijkt voortdurens de berichten die via Tropaz binnenkomen. U ontvangt steeds een als er een bericht of doseerkalender via Tropaz naar u is verstuurd. U kunt dan inloggen in Tropaz. De eerste keer Wanneer u gebruik gaat maken van Tropaz, wordt u door de trombosedienst voor Tropaz ingeschreven en ontvangt u per een wachtwoord. Tropaz benadert u als volgt: - Ga naar: - Klik vervolgens op direct inloggen op Tropaz - U kunt nu inloggen op de Tropaz website met gebruik van uw adres en het toegezonden wachtwoord. Het wachtwoord moet u direct wijzigen. Dit staat beschreven in het hoofdstuk Inloggen en wachtwoord. Inloggen en wachtwoord Om op de website van Tropaz te komen, moet u eerst inloggen. U krijgt een inlogscherm te zien waarop u uw adres en wachtwoord moet invoeren. Het adres is het adres wat u hebt doorgegeven aan de trombosedienst. Het wachtwoord is het wachtwoord wat u via een ontvangen heeft. Vervolgens klikt u op de knop inloggen. Nadat u bent ingelogd, wordt u verzocht zelf een wachtwoord aan te maken. Het wachtwoord dient aan bepaalde eisen te voldoen, te weten: - Minimaal 8 karakters

3 - Maximaal 25 karakters - Minimaal 1 letter - Minimaal 1 hoofdletter - Minimaal 1 cijfers Na het opslaan van het nieuwe wachtwoord, moet u opnieuw inloggen met het nieuwe wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Als u uw wachtwoord bent vergeten of u heeft driemaal een foutief wachtwoord ingevoerd, wordt uw account geblokkeerd. U kunt meteen een nieuw wachtwoord aanvragen door op Wachtwoord vergeten? te klikken. Hier kunt u uw adres invoeren. Per ontvangt u een nieuw wachtwoord. Dit kunt u invoeren in het inlogscherm, waarna u gevraagd wordt een nieuw wachtwoord aan te maken. Wachtwoord wijzigen Wilt u uw wachtwoord wijzigen? Dit kan te allen tijde nadat u bent ingelogd in het menu rechts boven bij Patiënt. Vervolgens heeft u de mogelijkheid het wachtwoord te wijzigen.

4 Welkomstscherm Na het inloggen komt u in het welkomstscherm met aan de bovenkant (boven de blauwe balk) algemene gegevens, te weten: - Naam - Geboortedatum - Geslacht - Patiëntnummer - Streefgebied - Antistollingsmiddel Daaronder vindt u het veld Tropaz Actueel waarin de trombosedienst mededelingen kan plaatsen om u te informeren over belangrijke gebeurtenissen. Deze mededelingen zijn voor alle patiënten zichtbaar. INR en schema invoeren

5 Nadat u de INR gemeten heeft, kunt u de INR en het doseerschema gaan invoeren. Stap 1: Klik op INR en schema invoeren. Stap 2: In het scherm ziet u rechts de laatste 10 INR uitslagen. Links voert u de INR in (met het drop-down menu, het driehoekje). Stap 3: Om fouten bij het invoeren te vermijden, wordt u gevraagd nogmaals de INR in te voeren. Als u de tweede keer een andere INR uitslag invoert dan de eerste keer, krijgt u de melding probeer opnieuw. Als u een INR > (hoger dan) 6,0 wilt invoeren, krijgt u de melding dat u moet bellen met de trombosedienst. U kunt geen INR > (hoger dan) 6,0 invoeren. Stap 4: De getoonde datum is de huidige datum. U kunt deze datum niet wijzigen. Heeft u de INR gemeten op een andere datum, kunt u dit met een bericht doorgeven. Voor het doseren is het van belang een juiste datum van meten te hebben. Stap 5: Voer voor maximaal 2 weken een doseervoorstel in. Stap 5: Als u de INR en het schema heeft ingevoerd, klikt u op Opslaan. Indien gewenst kunt u hier nog een doseervoorstel voor een derde week toevoegen. Stap 6: Nadat u op Opslaan heeft geklikt komt u automatisch in het scherm Bijzonderheden. Dit scherm moet u doorlopen voordat u INR wordt doorgestuurd naar de trombosedienst (zie het hoofdstuk bijzonderheden)

6 Bijzonderheden Voor de trombosedienst is het van belang om te weten of u met vakantie gaat, u wijzigingen heeft gehad in uw medicijnen en u ziek bent geweest (koorts, overgeven, diarree). Ook wanneer u een bloedingen heeft gehad is dit belangrijke informatie voor het geven van een juiste dosering. Vult u het scherm als volgt in: - Vakantie Als u met vakantie gaat, kunt u hier de periode aangeven datum met vakantie bent. Ook de taal kunt u selecteren. Indien de taal van het land waar u naar toegaat niet in de lijst staat, voert u een meest voor de hand liggende taal in. - Wijziging medicijnen U kunt hier wijzigingen aangeven van uw medicijnen. Dit geldt voor nieuwe medicatie, medicijnen waar u mee stopt en wijzigingen in doseringen. Geeft u ook een stopdatum op, indien dit bekend is. - Geplande ingreep Wanneer u een geplande ingreep (bijvoorbeeld een operatie of een behandeling bij de tandarts of mondhygiëntist) moet ondergaan, geeft u dit aan ons door op het moment dat de datum bekend is. Bij geplande ingreep voert u in: De datum Wat voor ingreep plaats gaat vinden De behandelend arts Of u opgenomen wordt in het ziekenhuis De naam van het ziekenhuis Indien sprake is van een opname kunt u bij Ingreep couperen, couperen betekent dat u voor de ingreep minder of helemaal geen antistollingsmiddelenmeer mag slikken, kiezen uit: volgens voorstel specialist volgens voorstel trombosedienst weet niet Als de specialist heeft voorgesteld dat u voor de ingreep minder of geen antistollingsmiddelen meer krijgt, dan moet u dat voorstel ook invullen bij couperen voorstel specialist. Ook als de INR een bepaalde waarde moet hebben voor de ingreep, moet u dit invullen bij volgens voorstel specialist.

7 Indien er geen sprake is van een opname, voert u de gegevens bij Overig in. - Bloeding U kunt hier invullen dat u een bloeding heeft gehad. Graag ook noteren waar u de bloeding heeft gehad (bijvoorbeeld bloedneus). U kunt hier ook noteren of u de huisarts heeft geraagdpleegd. - Koorts/Diarree/Braken U kunt hier invoeren of u last heeft gehad van koorts, diarree en braken en de datum waarop u hier last van heeft gehad. Als de klachten langer dan 1 dag aanhouden, wilt u dan bij overig de datum invoeren dat de klachten gestopt zijn? - Overig Bij overig kunt u informatie kwijt wat u niet bij de bovenstaande onderwerpen heeft kwijt gekund. U kunt hier overigens ook een bericht van maken en naar de trombosedienst sturen (zie hoofdstuk bericht). Heeft u niets te melden, klik dan op Geen Bijzonderheden. Klik op Opslaan als u dit scherm heeft ingevuld. Wilt u iets vermelden zonder een INR in te voeren, bijvoorbeeld een ingreep of medicijnverandering, klik dan op Bijzonderheden in het welkomsscherm. Heeft u niets te melden, klik dan op Geen Bijzonderheden. LET OP: Als u een INR hebt ingevoerd, moet u ook altijd bij bijzonderheden iets invoeren. Als u geen bijzonderheden hebt, klik dan geen bijzonderheden aan. Klik vervolgens op opslaan. Wanneer u dit scherm wegklikt, zonder in te vullen en op te slaan, wordt de INR niet verzonden naar de trombosedienst en ontvangt u geen nieuwe doseerkaart. Kalender Met de knop Kalender kunt u de laatste 10 kalenders (doseerkaarten) inzien. Aan de bovenkant van het scherm in de grijze menubalk staan de laatste 10 data waarop een kalender is aangemaakt. Als u op een datum klikt, zal de kalender van die datum te zien zijn. Bericht Als u iets wilt doorgeven aan de Trombosedienst wat niet thuis hoort in het scherm Bijzonderheden dan kunt u dit doen door een bericht naar de Trombosedienst te sturen via Bericht. Aan de linkerkant van het scherm wordt een overzicht van de aanwezige berichten gegeven. Als u een bericht selecteert, krijgt u aan de rechterkant van het scherm het complete bericht te zien. U kunt een nieuw

8 bericht naar de Trombosedienst sturen door op de knop Nieuw bericht linksonderin te klikken. Een nieuw scherm wordt getoond waarin u de tekst van het nieuwe bericht kan invoeren. Als u het bericht heeft ingevoerd klikt u op Versturen, het bericht wordt naar de Trombosedienst verstuurd. Wilt u een antwoord op een bestaand bericht versturen, klik dan op de knop Antwoord onderin links van het midden in het scherm Bericht. Er wordt een nieuw scherm getoond, aan de bovenkant wordt de complete tekst van het bestaande bericht getoond. Medicijnen Bij medicijnen vindt u een overzicht van uw medicijnen zoals bekend bij de trombosedienst. Klopt deze lijst niet? Stuur dan zo spoedig mogelijk een bericht aan de trombosedienst door middel van de knop Bericht. Het is heel belangrijk dat de doseerarts precies weet welke medicijnen u gebruikt. Afmelden

9 Als u klaar bent (u heeft de bijzonderheden en berichten ingevoerd en opgeslapen), klikt u op Afmelden rechtsboven in. U verlaat nu Tropaz.

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Versie: 5.0 Datum: september 2017 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 21 augustus 2015 1 Handleiding Tropaz zelfcontrole Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 10 september 2015 Handleiding Tropaz, regulier Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz

Nadere informatie

Handleiding Tropaz zelfcontrole

Handleiding Tropaz zelfcontrole Handleiding Tropaz zelfcontrole Met deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatienten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatienten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatienten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing

Gebruikershandleiding. Tropaz voor Near Patiënt Testing Gebruikershandleiding Tropaz voor Near Patiënt Testing Publicatiedatum 07-05-2018 Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Gebruikers handleiding voor zelfmetende cliënten met de web applicatie. Tropaz 2.0

Gebruikers handleiding voor zelfmetende cliënten met de web applicatie. Tropaz 2.0 Gebruikers handleiding voor zelfmetende cliënten met de web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Friesland Noord Borniastraat 34 8934 AD Leeuwarden Telefoon algemeen : 058-2867930 Telefoon zelfmeet team:

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden... 5 2.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst STAR-SHL Telefoon: 010 289 0350/ 076 502 9150 e-mail: info@srtb.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen. Met webapplicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding Nabij Patiënt Testen Met webapplicatie Tropaz 2.0 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Algemeen... 5 1.1 Inlogscherm... 7 1.2 Wachtwoord vergeten... 8 1.3 Wachtwoord wijzigen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfmanagement patiënten Trombosedienst LabWest Sportlaan 600 2566 MJ Den Haag Telefoon: 070-3720372 op werkdagen tussen 8.00u-12.00u en 13.30u-16.30u E-mail: zelfmeet@labwest.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfcontrole patiënten Trombosedienst LabWest Sportlaan 600 2566 MJ Den Haag Telefoon: 070-3720372 op werkdagen tussen 8.00u-12.00u en 13.30u-16.30u E-mail: zelfmeet@labwest.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfmanagement patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfmanagement patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfmanagement patiënten Trombosedienst LabWest Sportlaan 600 2566 MJ Den Haag Telefoon: 070-3720372 op werkdagen tussen 8.00u-13.00u en 13.30u-16.30u E-mail: zelfmeet@labwest.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 3.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 3.0 1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 3.0 2 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2. Inloggen... 5 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfdoseerders Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere gebruikers

Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere gebruikers Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere gebruikers 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 4 2 Installatie van Tropaz app... 4 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 4 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 4 3 Activatie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 info@ghdc.nl https://tropaz.trombosedienstgouda.nl Inhoudsopgave 1 Algemeen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst Adres website: mijn.ntd.nl Versie 6 - april 2015 Inhoud Vernieuwingen...3 EPD - Medische klachten...4 Trombose Zelfzorg Ingrepen & Opnames...6 Trombose

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 4 2 Installatie van Tropaz app... 4 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 4 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 4 3 Activatie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz app

Gebruikershandleiding Tropaz app Gebruikershandleiding Tropaz app 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Installatie van Tropaz app... 3 2.1 Installatie op Android telefoon en tablet... 3 2.2 Installatie op iphone/ ipad... 3 3 Activatie van

Nadere informatie

Gebruikers handleiding. Tropaz. voor Reguliere cliënten

Gebruikers handleiding. Tropaz. voor Reguliere cliënten Gebruikers handleiding Tropaz voor Reguliere cliënten 1 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: info@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl https://tropaz.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz app voor zelfmeters Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van de Tropaz app... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd. Trombosedienst Den Haag. Lab West BV afdeling Trombosedienst Postbus DT Rijswijk

Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd. Trombosedienst Den Haag. Lab West BV afdeling Trombosedienst Postbus DT Rijswijk Gebruikers Handleiding Voor Tropaz app Androïd Trombosedienst Den Haag Lab West BV afdeling Trombosedienst 2280 DT Rijswijk Sportlaan 600 T: 070-372 0372 op werkdagen tussen 8.00u-13.00u en 13.30u-16.30u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz. voor Zelfmetende patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz. voor Zelfmetende patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor Zelfmetende patiënten 1 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten

Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten Gebruikers Handleiding Tropaz app voor zelfmeetcliënten 1/13 Groene Hart Diagnostisch Centrum (GHDC) Bleulandweg 3 2803 HG Gouda Telefoon: 0182-570237 E-mail: zelfmeten@ghdc.nl www.trombosedienstgouda.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders

Gebruikershandleiding. Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Gebruikershandleiding Tropaz app voor reguliere patiënten en zelfdoseerders Contactgegevens: Certe Trombosedienst Leeuwarden Telefoon: (058) 286 79 30 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Installatie van

Nadere informatie

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden

Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Handleiding TROPAZ - APP voor Android Trombosedienst Leiden Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Leiden is alleen beschikbaar voor patiënten die onder behandeling zijn bij

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Versie 2.6.8. Handleiding Digitaal Logboek Antistolling

Versie 2.6.8. Handleiding Digitaal Logboek Antistolling Versie 2.6.8 Handleiding Digitaal Logboek Antistolling Inhoudsopgave: INLEIDING... 3 INLOGGEN... 4 E-LEARNING... 8 HOMEPAGE...12 INVOEREN LOGBOEK...13 INVOEREN INR...15 DOSEERSCHEMA...16 BERICHTEN...18

Nadere informatie

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten)

Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Handleiding installatie TROPAZ - APP voor Android (mobiele apparaten) Algemene inleiding en informatie De Tropaz-app van de trombosedienst Friesland Noord is alleen beschikbaar voor cliënten die onder

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Versie 2.6.3. Handleiding Digitaal Logboek Antistolling

Versie 2.6.3. Handleiding Digitaal Logboek Antistolling Versie 2.6.3 Handleiding Digitaal Logboek Antistolling INLEIDING Dit is de handleiding van het Digitaal Logboek Antistolling. Het Digitaal Logboek is te raadplegen via internet. Overal ter wereld, op elk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Trombosedienst Leiden en omstreken

Trombosedienst Leiden en omstreken Trombosedienst Leiden en omstreken Training Algemene voorlichting (Middag-)cursus van 2 uur Uitleg Coaguchek Uitleg Tropaz Certificaat en bevoegdheidsverklaring Stolling & Antistolling Bloedstolling Bloedstolling

Nadere informatie

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord RIVM - Peridos Handleiding Instellen wachtwoord Datum: 9 februari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. INSTELLEN VAN HET WACHTWOORD...4 09-02-2011 Pagina 2 van 6 Inleiding 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Conformiteitsverklaring... 2 Inleiding... 3 Handleiding en instructievideo's... 4 Inloggen... 5 Uw gebruikersnaam...

Nadere informatie

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 2.6.11

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 2.6.11 Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 2.6.11 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Inloggen... 3 Uw gebruikersnaam... 4 Uw e-mail adres... 4 Uw geboortedatum en postcode... 4 Uw

Nadere informatie

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.0.0 b6

Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.0.0 b6 Handleiding Portavita Antistolling Digitaal Logboek 3.0.0 b6 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Conformiteitsverklaring... 2 Inleiding... 3 Handleiding en instructievideo's... 4 Inloggen... 5 Uw gebruikersnaam...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding

ReproConsult B.V. Customerweb handleiding ReproConsult B.V. Customerweb handleiding Versie 2.0 Bij J. Vink Maart 2015 Afbeelding 1 Op afbeelding 1 ziet u het inlogscherm van het Customerweb. U logt hier in met uw e-mailadres en uw eigen wachtwoord.

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van mijn.scildon.nl. Hier heeft u drie opties: Meer info : als

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN

HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN HANDLEIDING MIJN.SCILDON.NL EENVOUDIG TOEGANG TOT AL ONZE PORTALEN EERSTE KEER AANMELDEN GA NAAR MIJN.SCILDON.NL U komt op de inlogpagina van. Hier heeft u drie opties: 1 Meer info : als u hier op klikt,

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Leden handleiding Inhoudsopgave

Leden handleiding Inhoudsopgave Leden handleiding Inhoudsopgave De leden site...2 Inloggen...3 Wachtwoord opvragen of vergeten...4 Inzien handicap...6 Wijzigen emailadres...7 Scorekaart invoeren...8 Reserveren van een starttijd...9 Inzien

Nadere informatie

Handleiding Zorginzicht

Handleiding Zorginzicht Zorginstituut Nederland Handleiding Zorginzicht - Account aanvragen - Plaatsen Good practices (praktijkvoorbeelden en erkende interventies) Versie 3.0 04-02-2016 Handleiding Zorginzicht.nl Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten

Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten Handleiding Trombosezorgportaal voor patiënten U bent patiënt bij Isala s Trombosedienst en meet zelf de INR-waarde van uw bloed. In het Trombosezorgportaal

Nadere informatie

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is

Stap 2 In de adresbalk van uw internetbrowser typt u het webadres in van de SNPG, dit is 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG (www.snpg.nl). Onderstaand wordt aan

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

NPT checklist controle bijzonderheden en gebruikershandleiding voor invoer INR en bijzonderheden

NPT checklist controle bijzonderheden en gebruikershandleiding voor invoer INR en bijzonderheden NPT checklist controle bijzonderheden en gebruikershandleiding voor invoer INR en bijzonderheden Contact voor (medische) vragen Coördinator van de dag van de Trombosedienst; ma t/m vr 8.00 16.00 uur. Tel:

Nadere informatie

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren.

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren. 1. Uitslagen van proevendagen doorgeven aan de KNHS en diploma s aanvragen De sportaanbieder kan alle uitslagen van proeven doorgeven aan de KNHS. De KNHS leest deze informatie in, zodat uw ruiters hun

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen 1. Open het cliëntportaal via het internet: https://zorgcirkel.mijncaress.nl Eventueel kunt u deze link opslaan als favoriete pagina bij de browser die u gebruikt. 2. Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Wachtwoord opvragen of vergeten... 4 Inzien

Nadere informatie

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding LROI Data invoer maart 2017. Wijzigingen voorbehouden. 2014-2016 by LROI-Reports. All rights reserved.

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-boekhouden.

Gebruikershandleiding e-boekhouden. Gebruikershandleiding e-boekhouden. Hoofdstuk 1 (pagina 2 t/m 5): - Inloggen - Wachtwoord aanvragen - Uitleg tabbladen Hoofdstuk 2 (pagina 5 t/m 10): - Overzicht van de ledenlijst - Ledenlijst inzien -

Nadere informatie

Handleiding Data invoer in LROI

Handleiding Data invoer in LROI Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 5 december 2016 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Systeemeisen... 3 Inloggen LROI portaal... 4 Eerste keer inloggen of wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid

Augustus Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Handleiding Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid Augustus 2018 Inhoudsopgave Subsidieportaal Uitvoering Van Beleid... 3 Account aanmaken... 4 Gegevens invullen... 5 Home pagina... 6 Mijn

Nadere informatie