PRODUCTVOORWAARDEN ARRIVA TREINABONNEMENT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCTVOORWAARDEN ARRIVA TREINABONNEMENT"

Transcriptie

1 PRODUCTVOORWAARDEN ARRIVA TREINABONNEMENT

2 Op de Arriva Treinabonnementen zijn de algemene vervoervoorwaarden openbaar stads - en streekvervoer gedeponeerd te 's-gravenhage 82/2007 van toepassing. Deze algemene vervoervoorwaarden staan ook vermeld op Op de Arriva Treinabonnementen zijn tevens de hiernavolgende productvoorwaarden van toepassing. BEGRIPPENLIJST Arriva: Arriva Personenvervoer Nederland B.V. en de tot de groep behorende dochterondernemingen. Arriva Treinabonnement: Vervoerbewijs dat geldig is op de op daarop vermelde reisroute, van beginstation tot eindstation en vice versa. Van dit recht kan ongelimiteerd gebruik worden gemaakt vanaf de ingangsdatum tot en met de einddatum, zoals vermeld op het Vervoersbewijs. Het Arriva Treinabonnement is tevens een abonnement dat recht geeft op 40% korting in de Voordeeluren op de overige treintrajecten van Arriva. Bovendien mag de abonnementhouder één medereiziger met 40% korting mee laten reizen tijdens de Voordeeluren. Dag: Een periode van uur s ochtends tot en met uur de daaropvolgende dag. Feestdag: Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, 2e paasdag, Koninginnedag, Hemelvaartsdag, 2e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag. Jaar: Een periode van de eerste Dag van geldigheid tot en met de daaraan voorafgaande datum van het volgende jaar. Maand: Een periode van de eerste Dag van geldigheid tot en met de daaraan voorafgaande datum van de volgende maand (met dien verstande dat deze periode bij aanvang op 30 of 31 januari eindigt op de laatste Dag van februari).

3 Vervoerbewijs: het bewijs voor de reiziger op grond waarvan hij gerechtigd is gebruik te maken van het vervoermiddel en/of de voorzieningen zoals weergegeven op dit bewijs. Voordeeluren: maandag tot en met vrijdag vanaf uur tot uur van de daaropvolgende dag, alle uren gedurende het weekeinde en Feestdagen alsmede alle uren in de maanden juli en augustus en de periode van 25 december t/m 1 januari.

4 ARTIKEL 1 BETAALWIJZE EN TARIEVEN Arriva Treinabonnementen dienen direct bij aanschaf te worden betaald. Arriva Treinabonnementen met een geldigheid van een Jaar kunnen echter ook per maand worden betaald. Indien per maand wordt betaald, dan betaalt men tien gelijke termijnen per Jaar. De laatste twee maanden van ieder Jaar is geen termijnbetaling verschuldigd. Het totaalbedrag voor een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een jaar is dan gelijk aan tienmaal een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Maand. Indien een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Jaar direct geheel vooraf wordt betaald, geldt een extra korting van 4% op het totaalbedrag. Tariefverhogingen worden vooralsnog jaarlijks doorberekend per de vervaldatum zoals die staat vermeld op het Arriva Treinabonnement. ARTIKEL 2 INLEVERING VÓÓR DE EERSTE DAG VAN GELDIGHEID Voor Arriva Treinabonnementen die vóór de eerste Dag van geldigheid worden ingeleverd bij een Arriva Store of aangetekend opgestuurd aan: Arriva Klantenservice Trein, Postbus 626, 8440 AP Heerenveen, wordt volledige terugbetaling verleend tegen betaling van 11,- administratiekosten. Dit artikel is alleen van toepassing bij de eerste aanschaf van een Arriva Treinabonnement. Voor terugbetaling bij een al lopend Arriva Treinabonnement gelden de voorwaarden uit Art. 3.

5 ARTIKEL 3 BEËINDIGEN EN TERUGBETALING Beëindiging en terugbetaling van lopende Arriva Treinabonnementen kan alleen plaatsvinden voor Arriva Treinabonnementen met een oorspronkelijke geldigheid van meer dan drie maanden Vanaf drie maanden na de eerste Dag van geldigheid kan de abonnementhouder het Arriva Treinabonnement beëindigen. Het Arriva Treinabonnement kan uitsluitend worden beëindigd op dezelfde Dag van de maand als de dag waarop het Arriva Treinabonnement inging. Is het Arriva Treinabonnement bijvoorbeeld geldig vanaf 14 juni; dan is beëindiging alleen mogelijk op de14e van een maand. Er geldt een opzegtermijn van één maand. 3.1.a Het Arriva Treinabonnement van de abonnementhouder dient met het formulier Beëindiging Arriva Treinabonnement binnen zeven dagen na de gewenste beëindigingdatum per aangetekende post te worden verstuurd naar Arriva Klantenservice Trein Postbus AP Heerenveen 3.1.b Terugbetaling van jaarlijks vooruitbetaalde abonnementsgelden aan de abonnementhouder vindt plaats via het op aan te vragen formulier Beëindiging Arriva Treinabonnement. Dit formulier dient te worden opgestuurd naar: Arriva Klantenservice Trein Postbus AP Heerenveen 3.1.c Bij maandelijkse betalingen zal de machtiging worden stopgezet. Bij jaarlijkse betalingen zal de eventuele machtiging worden stopgezet en wordt het betaalde bedrag minus het aantal gebruikte maanden x prijs van een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Maand terugbetaald.

6 Toelichting: Een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Jaar kost per twaalf maanden hetzelfde als tien gelijkwaardige Arriva Treinabonnementen met een geldigheid van een Maand. Indien voortijdig wordt opgezegd, dan heeft de abonnementhouder dus nooit meer betaald dan wanneer deze Arriva Treinabonnementen met een geldig van een Maand had gekocht. Rekenvoorbeeld: 1. Abonnementhouder heeft een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een jaar voor de 2e klas gekocht. Na 6 maanden zegt de klant het Arriva Treinabonnement op: betaalde bedrag = 2.733,-. Prijs van een Arriva Treinabonnement met een geldig van een Maand = 273,30 aantal maanden gereisd = 6 maanden. Restitutiebedrag = 2.733,- minus 1.639,80,- (6x bedrag van 6 volle Arriva Treinabonnementen met een geldig van een Maand) = 1093, Indien een abonnementhouder overlijdt geldt lid Arriva heeft het recht het Arriva Treinabonnement op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden, indien voortzetting van het Arriva Treinabonnement door ingrijpende gewijzigde omstandigheden, in het bijzonder aangaande de invoering van het elektronisch ticket systeem, in redelijkheid niet meer van Arriva kan worden gevergd.

7 ARTIKEL 4 WIJZIGINGEN IN HET DOORLOPENDE ABONNEMENT 4.1 Behoudens aanpassingen van adres en rekeningnummer, zijn er geen wijzigingen door de abonnementhouder mogelijk in het Arriva Treinabonnement. Wijzigingen kunnen enkel plaatsvinden via de webshop. Bij andere gewenste wijzigingen dan hierboven genoemd, dient het lopende Arriva Treinabonnement te worden beëindigd en een nieuw Arriva Treinabonnement te worden aangevraagd. Hierop geldt de volgende uitzondering: bij trajectaanpassingen waardoor de reisroute waarvoor een Arriva Treinabonnement is aangeschaft, moet worden verkort of moet worden verlengd, of bij sluiting van het aankomst- of vertrekstation, kan het Arriva Treinabonnement worden aangepast waarbij het recht op twee maanden gratis reizen, binnen het Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Jaar, behouden blijft. 4.2 Arriva heeft de bevoegdheid de voorwaarden van de Arriva Treinabonnementen te wijzigen indien de wijziging geen wezenlijke afwijking van de overeengekomen prestatie behelst. De gewijzigde voorwaarden gelden vanaf de datum van hun inwerkingtreding voor het Arriva Treinabonnement.

8 ARTIKEL 5 VERGETEN ARRIVA TREINABONNEMENT 5.1 Arriva brengt bij reizen zonder geldig Vervoerbewijs de ritprijs inclusief de wettelijke verhoging in rekening. Arriva kan uitstel van betaling toestaan na het tonen van een document in de zin van de Wet op de identificatieplicht. Wanneer niet binnen zeven dagen na dagtekening van de acceptgiro wordt betaald, zijn tevens de wettelijke administratiekosten verschuldigd. 5.2 Ingeval een abonnementhouder zijn Arriva Treinabonnement is vergeten, wordt maximaal eenmaal per jaar het voor die dag geldige vervangende Vervoerbewijs, giraal, terugbetaald mits: a. De boete met een fotokopie van het vergeten Arriva Treinabonnement bij de Arriva Store wordt ingeleverd binnen zeven dagen na het uitschrijven van de boete. b. Het een vergeten Arriva Treinabonnement betrof dat geldig was voor de reis waarvoor de Vervoerbewijzen zijn gekocht, en: c. De geldigheid van een Arriva Treinabonnement uiterlijk op de vorige Dag was ingegaan. ARTIKEL 6 VERLIES, BESCHADIGING OF DIEFSTAL Bij verlies, beschadiging of diefstal van het abonnement kan de abonnementhouder maximaal eenmaal per jaar een duplicaat verstrekt krijgen tegen betaling van 11,- administratiekosten. Duplicaten kunnen enkel aangevraagd worden voor Arriva Treinabonnementen met een geldigheid van een Jaar. U kunt een duplicaat aanvragen via de webshop. Op Arriva Treinabonnementen die zijn gekocht wegens verlies, beschadiging of diefstal van het oude Arriva Treinabonnement vindt terugbetaling plaats, mits de schriftelijke verklaring hieromtrent binnen zeven werkdagen is ontvangen door Arriva Klantenservice Trein; Postbus 626, 8440 AP Heerenveen. U kunt tot één maand na ontvangst van uw duplicaat een schriftelijke verklaring insturen.

9 ARTIKEL 7 GEGEVENSBESCHERMING Arriva is de verantwoordelijke voor gegevensbescherming zoals bedoeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wilt u meer informatie, kijk dan op of bel Arriva Klantenservice: ( 0,10 per minuut). Reisgegevens kunnen door Arriva worden vastgelegd om het rechtmatige gebruik van de producten te controleren voor, tijdens en na afloop van de reis. De gegevens worden bewaard zolang dat noodzakelijk is of er een wettelijke noodzaak bestaat om deze gegevens te bewaren. SLOTBEPALINGEN Geen vervoerprijs is verschuldigd voor het meenemen van één aangelijnde hond voor reizigers met een Arriva Treinabonnement met een geldigheid van een Jaar. Alle prijzen en voorwaarden gelden onder voorbehoud van wijzigingen en eventuele zet- en drukfouten.

Arriva (officieel Arriva Personenvervoer Nederland B.V.): de Algemene Voorwaarden Openbaar Stads- en Streekvervoer.

Arriva (officieel Arriva Personenvervoer Nederland B.V.): de Algemene Voorwaarden Openbaar Stads- en Streekvervoer. Productvoorwaarden Jaarabonnementen Consumenten Inleiding: Een Jaarabonnement (OV Jaarabonnement, NS jaarabonnement Jaartrajectabonnement) is een contract tussen u en NS. Op basis van dat contract zal

Nadere informatie

Productvoorwaarden Jaarabonnementen NS Zakelijk

Productvoorwaarden Jaarabonnementen NS Zakelijk Productvoorwaarden Jaarabonnementen NS Zakelijk 2 Inleiding Afhankelijk van de voorwaarden van het abonnement, kan met het Jaarabonnement mogelijk gereisd worden met andere vervoerders dan NS. NS zal,

Nadere informatie

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen

Een maand lang reizen met voordeel en gemak. Informatie over maandabonnementen Een maand lang reizen met voordeel en gemak Informatie over maandabonnementen Inhoudsopgave 3 3 Maandtrajectabonnement 4 Maandnetabonnement 4 NS-stamkaart 4 Belastingvoordeel 5 Makkelijk verkrijgbaar 5

Nadere informatie

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement

Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV 2014 (Regio Utrecht) Maand of Jaar U-OV Sterabonnement Artikel 1 Geldigheid en prijs a. U-OV Sterabonnementen zijn geldig in alle bussen van U-OV

Nadere informatie

Verklaring van namen en begrippen

Verklaring van namen en begrippen Abonnementsvoorwaarden Aquabus B.V. Geldig vanaf: 1 juni 2014 Aquabus abonnementsvoorwaarden Algemeen Aquabus BV is de exploitant van de Waterbus en Aqualiner veerdiensten. Aquabus kent abonnement(en)

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost. Algemeen Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost Inhoud Algemeen- P 1 Productvoorwaarden Altijd Voordeel Oost P 2 Productvoorwaarden Dal Voordeel Oost P 4 Productvoorwaarden Dal Vrij Oost P 6 Productvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost ALGEMEEN

Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost ALGEMEEN Algemene product voorwaarden Tarievenhuis Oost Inhoud Algemeen- P 1 Productvoorwaarden Altijd Voordeel Oost P 2 Productvoorwaarden Dal Voordeel Oost P 4 Productvoorwaarden Dal Vrij Oost P 6 Productvoorwaarden

Nadere informatie

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen

Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Productvoorwaarden U-OV Gemaksabonnementen Datum: 13-12-2015 Artikel 1. Omschrijving en geldigheid a. U-OV Gemak Utrecht Stad geeft recht op vrij reizen met bus of tram van U-OV of treinen 2e klas van

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Productvoorwaarden Goede Zaakpas

Veelgestelde vragen. Productvoorwaarden Goede Zaakpas Veelgestelde vragen Productvoorwaarden Goede Zaakpas Versie: 1.1 Datum: 26 februari 2014 Inleiding Deze productvoorwaarden hebben betrekking op de Goede Zaakpas van Arriva. Met de Goede Zaakpas reist U

Nadere informatie

Algemene productvoorwaarden Dal Vrij Oost

Algemene productvoorwaarden Dal Vrij Oost Algemene productvoorwaarden Dal Vrij Oost Artikel 1: Toepasselijkheid Deze algemene productvoorwaarden Dal Vrij Oost zijn van toepassing op het abonnement Dal Vrij Oost zoals door Connexxion aangeboden

Nadere informatie

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen

Handleiding jaarabonnementen. Informatie voor de contactpersonen Handleiding jaarabonnementen Informatie voor de contactpersonen 2 Inhoudsopgave Inleiding 3 Abonnementsoorten 4 Bestellen, leveren en factureren 5 Jaarabonnementen beëindigen of van abonnement veranderen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Productvoorwaarden Goede Zaakpas

Veelgestelde vragen. Productvoorwaarden Goede Zaakpas Veelgestelde vragen Productvoorwaarden Goede Zaakpas Versie: 1.2 Datum: 16 februari 2016 Inleiding Deze productvoorwaarden hebben betrekking op de Goede Zaakpas van Arriva. Met de Goede Zaakpas reist Kaarthouder

Nadere informatie

Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten

Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten Artikel 1: Inleiding Wat is een Abonnement en wat kunt u er mee? Een Abonnement is een contract tussen u en NS Reizigers B.V. (NS). Op basis van dat contract zal NS er voor zorg dragen dat u met korting

Nadere informatie

Abonnementvoorwaarden Arriva Dal Vrij

Abonnementvoorwaarden Arriva Dal Vrij Abonnementvoorwaarden Arriva Dal Vrij Naam abonnement Arriva Dal Vrij is een reisproduct dat in verschillende varianten besteld kan worden: - voor de regio( s) waar het van toepassing is (uitsluitend regio

Nadere informatie

Bijlage 1 Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas februari 2019

Bijlage 1 Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas februari 2019 Bijlage 1 Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas februari 2019 Bijlage 1 Productvoorwaaden Voor Elkaar Pas Versie: 1.3 Datum: Januari 2019 Inleiding Deze productvoorwaarden hebben betrekking op de Voor Elkaar

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard; gelet op artikel 160, eerste lid, aanhef en onder a en e, van de Gemeentewet;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard; gelet op artikel 160, eerste lid, aanhef en onder a en e, van de Gemeentewet; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nissewaard Nr. 135089 28 juni 2018 Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nissewaard tot wijziging van de Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017

Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017 Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten - v. 1 juli 2017 Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Productvoorwaarden Altijd Vrij IJsselmond Consumenten zijn van toepassing op maanden

Nadere informatie

Productvoorwaarden Regio Maand-en Jaarabonnement december 2013

Productvoorwaarden Regio Maand-en Jaarabonnement december 2013 Productvoorwaarden Regio Maand-en Jaarabonnement december 2013 1. Inleiding Het Regio Abonnement is een product waarmee u als reiziger voor een vast bedrag per maand of per jaar onbeperkt kunt reizen op

Nadere informatie

Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV

Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV Productvoorwaarden Abonnementen Qbuzz en U-OV 2014 Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen Qbuzz - Noord-Nederland pag. 1 Productvoorwaarden Maand en Jaar Sterabonnementen U-OV - regio Utrecht

Nadere informatie

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant

Bijlage 3. Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Bijlage 3 Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant BIJLAGE 3: Voorwaarden Arriva Voor Elkaar Pas Klant Inleiding. In deze voorwaarden staan de rechten en plichten als Klant van Arriva met gebruik van Voor

Nadere informatie

Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement

Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement Productvoorwaarden Randstad Noord Zone Maand- en Jaarabonnement Een maand of jaar voor een vast bedrag onbeperkt reizen op de lijnen van Connexxion, EBS, GVB en Keolis (allgo) in Noord-Holland en Almere

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 16 februari 2016. Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas

Versie: 1.0 Datum: 16 februari 2016. Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas Versie: 1.0 Datum: 16 februari 2016 Productvoorwaarden Voor Elkaar Pas Inleiding Deze productvoorwaarden hebben betrekking op de Voor Elkaar Pas van Arriva. Met de Voor Elkaar Pas reist U van deur-tot-deur

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Geldig vanaf 17 juni 2014 Abonnementen Consumenten bladzijde 2 - Almere Jong Jaarkaart - Amstelland Vrij Maand, -Jaar en -Jaar Jeugd - Brabant Vrij

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT

Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT Abonnementsvoorwaarden HeldermanICT 1. Definities In deze abonnementsvoorwaarden wordt verstaan onder: Abonnee: een ieder die ten behoeve van zichzelf dan wel een ander met HeldermanICT een abonnementsovereenkomst

Nadere informatie

Netabonnementen Consumenten - Netabonnement Maand - Netabonnement Jaar

Netabonnementen Consumenten - Netabonnement Maand - Netabonnement Jaar Algemene Productvoorwaarden Consumenten In dit document staan de productvoorwaarden van alle reisproducten en saldo die in de Connexxion webwinkel worden verkocht. Abonnementen Consumenten - Regio Vrij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang

Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Algemene voorwaarden L.O.L kinderopvang Artikel 1. Begrippen 1.1 Kinderopvang De ruimtelijke voorziening van kinderopvang. 1.2 Opdrachtgever De ouder(s) of verzorger(s) die ten behoeve van zijn/haar/hun

Nadere informatie

Productvoorwaarden NS-Business Card

Productvoorwaarden NS-Business Card Productvoorwaarden NS-Business Card 2 Inleiding In de onderstaande productvoorwaarden staat beschreven wat wij van u verwachten en wat u van NS of andere Dienstverleners kunt verwachten. Met de NS-Business

Nadere informatie

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein

Valleilijn. Bus en trein op één lijn. Buslijn en de Valleilijn-trein Valleilijn Bus en trein op één lijn Buslijn 84 88 en de Valleilijn-trein Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens

Nadere informatie

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen.

Het abonnementsgeld dient u maandelijks, uiterlijk op de 1e dag van de kalendermaand, bij vooruitbetaling te voldoen. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1a: Bij het aangaan van deze overeenkomst bent u bekend met het feit dat uw ledenpas afhankelijk van het gekozen abonnement precies 3, 12 of 24 maanden geldig is vanaf de ingangsdatum,

Nadere informatie

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011

QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 QLINER 315 LIJNFOLDER 2011 GRONINGEN JOURE EMMELOORD LELYSTAD GELDIG VANAF 3 JULI 2011 QLINER 315 GRONINGEN LELYSTAD 325 GRONINGEN EMMELOORD 335 GRONINGEN (ZERNIKE) JOURE Alles voor een Goede Reis met

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden Arriva Dal Korting

Abonnementsvoorwaarden Arriva Dal Korting Abonnementsvoorwaarden Arriva Dal Korting Naam abonnement Arriva Dal Korting is een reisproduct dat in verschillende varianten besteld kan worden: - voor de regio( s) waar het van toepassing is (uitsluitend

Nadere informatie

Voorwaarden verpakt storten via sealbagautomaat

Voorwaarden verpakt storten via sealbagautomaat Voorwaarden verpakt storten via sealbagautomaat Inhoudsopgave Voorwaarden verpakt storten via sealbagautomaat Begrippenlijst 1. Onderwerp en toepasselijke voorwaarden 2. Deponering 3. Storting 4. Sealbags

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Geldig vanaf 8 juni 2015 Abonnementen Consumenten bladzijde 2 - Almere Jong - Altijd Vrij Maand - Amstelland Vrij abonnementen - Brabant Vrij 16-17-jarigen

Nadere informatie

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015

Goor - Borculo. Lijn. Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 13 december 2015 Lijn 95 Goor - Borculo Twents. Ons Vervoer. dienstregeling geldig vanaf 1 december 2015 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling Belangrijkste overstapmogelijkheden Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

deze Algemene Voorwaarden; de natuurlijke persoon op wiens naam de Museumkaart staat;

deze Algemene Voorwaarden; de natuurlijke persoon op wiens naam de Museumkaart staat; MUSEUMKAART ALGEMENE VOORWAARDEN MUSEUMKAARTHOUDERS artikel 1 Begrippen In deze algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gebruikt. Zij worden met een hoofdletter geschreven en kunnen zowel in

Nadere informatie

Algemene product voorwaarden

Algemene product voorwaarden Algemene product voorwaarden Inhoud Go Kortingsabonnement Dal P.2 Go 10 reizenkaart Almere Dal / Dag P.6 railgo 10 reizenkaart Almere Dal / Dag P.10 railgo Almere vrij abonnement P.13 Go Almere Vrij abonnement

Nadere informatie

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 61 Overdinkel - Enschede dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Geldig vanaf 01 januari 2018 Abonnementen Consumenten bladzijde 2 - Altijd Vrij Maand - Amstelland Vrij - Breng Vrij Maand- en Jaar - IJsselmond

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van consumenten Geldig vanaf 08 december 2015 Abonnementen Consumenten bladzijde 2 - Almere Jong - Altijd Vrij Maand - Amstelland Vrij abonnement - Brabant Vrij

Nadere informatie

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 65 Oldenzaal Station - Oldenzaal De Thij dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018

Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 CVDR Officiële uitgave van Nissewaard. Nr. CVDR481473_3 8 januari 2019 Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen

Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 95 Goor - Borculo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 3 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Nr. Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. 20602 31 december 2009 Regeling van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 15 december 2009, nr. HO&S/SF/178173,

Nadere informatie

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 97 Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling 4 Onze vervoerbewijzen

Nadere informatie

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van Consumenten

Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van Consumenten Algemene Productvoorwaarden ten behoeve van Consumenten. Geldig vanaf 1 september 2013 Abonnementen Consumenten bladzijde 2 - Regio Vrij Provincie Utrecht Maand en Jaar - Brabant Vrij 16-17-jarigen - Zeeland

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Collect Club

Algemene voorwaarden. Collect Club Algemene voorwaarden Collect Club Inhoud 1. Definities 3 2. Overeenkomst 4 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 5 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 6 5. Totstandkoming Overeenkomst 7 6. De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen

Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk. Artikel 1- Algemeen Algemene voorwaarden Kinderdagverblijf Villa Vrolijk Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Kinderdagverblijf Villa Vrolijk biedt tegen betaling ouder(s) en of verzorger(s) kinderopvang en verzorging van hun

Nadere informatie

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 96 Rijssen - Nijverdal - Hellendoorn dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte (vakantie)dienstregeling

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2013 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden

Aanvullende Voorwaarden Aanvullende Voorwaarden Artikel 1 - Aanvullende begripsbepalingen Contractjaar Het jaar, beginnend op de ingangsdatum van opvang, waarin ruildagen mogelijk zijn. Dagopvang Dagtekening Informatiemap Ingangsdatum

Nadere informatie

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

Artikel 3. Abonnementsvoorwaarden Abonnementen zijn strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Exploitant: Exploitatiemaatschappij Goese Golf Besloten Vennootschap of een van haar vertegenwoordigers. 2. Klant: privépersoon die, of bedrijf dat, een overeenkomst, ongeacht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok

Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok Algemene Voorwaarden voor peuteropvang t Krielhok ARTIKEL 1 - Definities ARTIKEL 2 - Toepasselijkheid ARTIKEL 3 - Het aanbod ARTIKEL 4 - De overeenkomst ARTIKEL 5 - Annulering ARTIKEL 6 - De ouderbijdrage

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015

Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Veelgestelde vragen Spoordeelweken Zomer 2015 Wat zijn de Spoordeelweken? In de zomer van 2015 vinden opnieuw de Spoordeelweken plaats. Van 13 juli t/m 23 augustus 2015 kunnen 4,5 miljoen mensen in Nederland

Nadere informatie

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag;

Koninklijke PostNL B.V., gevestigd in Den Haag aan de Prinses Beatrixlaan 23, 2595AK; Postbus 30250, 2500 GG Den Haag; ALGEMENE VOORWAARDEN COLLECTCLUB.NL Inhoud 1. Definities 2. Overeenkomst 3. Toepasselijkheid, Algemene voorwaarden 4. Registratie, Bestelling en Abonnement 5. Totstandkoming Overeenkomst 6. De Vervoersdienst

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2015 Voorschoolse opvang Naschoolse opvang Vakantieopvang Opvang tijdens studiedagen www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld Venray Postbus 234 5800 AE Venray 0478

Nadere informatie

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Amersfoort. Stadsdienst. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Amersfoort Stadsdienst 1 X2 3 N3 X4 5 6 7 8 17 N17 19 217 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag

Nadere informatie

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Henschotermeer. Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Henschotermeer Streeklijnen Lijn 382 383 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren

De nieuwe NS-abonnementen voor senioren DX18-947/09.11 De nieuwe NS-abonnementen voor senioren Ontdek je eigen voordeel op ns.nl 17944 NSR brochure NS-abon senioren_v2.indd 1 01-09-11 11:32 Inhoudsopgave 3 Altijd een abonnement dat bij u past

Nadere informatie

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen

GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014. Goede reis! Kaartsoorten en tarieven. www.vechtdallijnen.nl @vechtdallijnen 2015 GELDIG VANAF 14 DECEMBER 2014 Goede reis! Kaartsoorten en tarieven 1 Voor iedere treinreiziger een passend vervoerbewijs Goede reis! Kaartsoorten en tarieven Inhoudsopgave Voor het reizen met het

Nadere informatie

Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018

Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nissewaard Nr. 233762 28 december 2017 Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 Het college van burgemeester

Nadere informatie

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart

Nationaal Militair Museum Streeklijnen. Vervoer vanuit het hart Nationaal Militair Museum Streeklijnen Lijn 356 381 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vallei. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vallei Streeklijnen 80 X80 82 83 280 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december start Syntus

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie 1 OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van januari 2013. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

4. Overeenkomst: Iedere Overeenkomst terzake de levering van diensten die tussen Hoofdzaak Studiebegeleiding en Contractant tot stand komt.

4. Overeenkomst: Iedere Overeenkomst terzake de levering van diensten die tussen Hoofdzaak Studiebegeleiding en Contractant tot stand komt. Algemene Voorwaarden Hoofdzaak Studiebegeleiding. 2015-2016 Definities: 1. Hoofdzaak Studiebegeleiding: Hoofdzaak Studiebegeleiding ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nr: 56166095

Nadere informatie

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012

Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Aanbod & Tarieven Buitenschoolse opvang 2012 Voorschoolse opvang (start bij minimaal 3 aanmeldingen) Naschoolse opvang Vakantieopvang Kijk voor meer informatie op: www.kinderwereldvenray.nl KinderWereld

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Artikel 1 Definities - Gastouderland een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang) het, tegen betaling,

Nadere informatie

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen

Enschede Haaksbergen. Enschede Haaksbergen Lijn Lijn 73 74 Enschede Haaksbergen Winterswijk Enschede Haaksbergen Doetinchem dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

OV-chipkaart Informatie

OV-chipkaart Informatie OV-chipkaart Informatie Onderstaande informatie over de OV-chipkaart is de situatie van november 2011. Derhalve alles onder voorbehoud van wijzigingen na die tijd. Wat is de OV-chipkaart, hoe kom ik in

Nadere informatie

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig per 11 december

Deventer. Stadslijnen. Dienstregeling geldig per 11 december 1 2 3 4 5 6 7 Deventer Stadslijnen Dienstregeling geldig per 11 december 2016 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een nieuwe dienstregeling.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon

Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Algemene voorwaarden Buitenschoolse opvang Bso Marlon Artikel 1- Algemeen 1. Plaatsing : Bso Marlon biedt tegen betaling ouder(s) en/of verzorger(s) buitenschoolse opvang en verzorging van hun kind(eren)

Nadere informatie

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Artikel 1: Algemene bepalingen reglement 1. Dit reglement is bindend voor alle gebruikers van de Westfriese Bibliotheken. 2. Met dit reglement zijn alle voorgaande

Nadere informatie

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s

A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s A l g e m e n e V o o r w a a r d e n K a b o o k U i t g e v e r s Artikel 1 Begrippenlijst Dienst Klant Leverancier Overeenkomst Product Rechten van Intellectuele vorm Een door de Leverancier te leveren

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272

Eemland. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! N70 N76 272 Eemland Streeklijnen 70 N70 74 76 N76 272 571 572 573 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11

Nadere informatie

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam

Versie Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Aanvullende Algemene voorwaarden Gastouderland Amsterdam Artikel 1 Definities - Gastouderland Amsterdam een geregistreerd Gastouderbureau in de zin van de Wet Kinderopvang; - Gastouderopvang: (kinderopvang)

Nadere informatie

Boetes. Niet betalen kan u duur te staan komen. De procedure bij en na een controle. Waarvoor is een controleur bevoegd?

Boetes. Niet betalen kan u duur te staan komen. De procedure bij en na een controle. Waarvoor is een controleur bevoegd? Boetes De procedure bij en na een controle Waarvoor is een controleur bevoegd? Hoe verloopt een controle? Reageren op een proces-verbaal Contactgegevens dienst Administratieve Boetes De aard van de overtreding

Nadere informatie

Abonnementsvoorwaarden

Abonnementsvoorwaarden Abonnementsvoorwaarden Laatst gewijzigd op: 21 januari 2019 ALGEMEEN Artikel 1. Begrippen en toepassing 1.1. In deze Abonnementsvoorwaarden wordt onder de met een beginhoofdletter aangeduide begrippen

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N

Heuvelrug. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! 50 N50 56 N Heuvelrug Streeklijnen 50 N50 56 N81 381 575 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Op zondag 11 december

Nadere informatie

Regio Zwolle Streeklijnen

Regio Zwolle Streeklijnen 201 Regio Zwolle treeklijnen 100 200 609 Dienstregeling geldig per 11 december 2016 Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling. Ook een

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Definities:

ALGEMENE VOORWAARDEN Definities: ALGEMENE VOORWAARDEN Definities: 1.Studiebegeleiding Wageningen: ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nr: 09175908 2.Contractant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon met wie

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december

Raalte e.o. Streeklijnen. Dienstregeling geldig per 11 december 4 162 165 166 664 Raalte e.o. Streeklijnen Dienstregeling geldig per 11 december 2016 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van Syntus Overijssel volgens een

Nadere informatie

Regeling. Automatische Incasso. Gemeentelijke Belastingen

Regeling. Automatische Incasso. Gemeentelijke Belastingen Regeling Automatische Incasso Gemeentelijke Belastingen Gemeente Montferland, november 2009 Inhoudsopgave Artikel 1. Begripsbepalingen...3 Artikel 2. Doel van de automatische incasso... 3 Artikel 3. Gemeentelijke

Nadere informatie

Productvoorwaarden NS-Business Card

Productvoorwaarden NS-Business Card Productvoorwaarden NS-Business Card Inleiding, inhoud en definities Deze productvoorwaarden horen bij de NS-Business Card. Met de NS-Business Card reist U van deur-tot-deur. Alle diensten van NS en overige

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015

BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 BIJLAGE BIJ PERSBERICHT REISPRODUCTEN EN COMPENSATIEREGELING 14 oktober 2015 Regio Abonnement Het Regio Abonnement is een abonnement dat is gebaseerd op zones zoals die ook voor 2013 van toepassing waren.

Nadere informatie

Zwolle. Stadslijnen. Dienstregeling geldig per 11 december

Zwolle. Stadslijnen. Dienstregeling geldig per 11 december 1 2 3 4 5 6 7 8 9 12 wolle tadslijnen Dienstregeling geldig per 11 december 2016 www.syntusoverijssel.nl Beste reiziger, Vanaf 11 december 2016 rijden de bussen van yntus Overijssel volgens een nieuwe

Nadere informatie

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76

Eemland. Streeklijnen. Lijn N70. Vervoer vanuit het hart N76 Eemland Streeklijnen Lijn 70 74 76 272 572 573 N70 N76 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Aanmelding

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Aanmelding Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn bestemd voor het gebruik in alle overeenkomsten van Fit For Free met particulieren (natuurlijke personen die niet handelen in de uitoefening van een

Nadere informatie

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo

Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo Lijn Lijn 30 51 Borne Station - Bornsche Maten Almelo - Hengelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016

Nadere informatie

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016

Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 Lijn 64 Overdinkel - Oldenzaal - Almelo dienstregeling geldig vanaf 11 december 2016 1 Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste wijzigingen per 11 december 2016 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden

Nadere informatie

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen

Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen Kinderopvang R O M I B.V. Statutair gevestigd te Elburg Algemene plaatsingsvoorwaarden Deze algemene Voorwaarden zijn vastgelegd en gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Zutphen R.

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N50 N81. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N50 N81 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 10 december 2017 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kunt u terug vinden in gecombineerde

Nadere informatie

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken

Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Reglement Stichting Westfriese Bibliotheken Artikel 1: Algemene bepalingen reglement 1. Dit reglement is bindend voor alle gebruikers van de Stichting Westfriese Bibliotheken. 2. Met dit reglement (wijziging

Nadere informatie

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland

Dag strippenkaart. Hallo OV-chipkaart. Vanaf 19 mei 2011 is de strippenkaart niet meer geldig. Kijk op ov-chipkaart.nl/zuidholland Dag strippenkaart Waar kan ik terecht met vragen? Voor alle vragen over het afschaffen van de strippenkaart en/of het reizen met de OV-chipkaart en over abonnementen bij Connexxion kunt u bij ons terecht.

Nadere informatie

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk!

Vecht en Amstel. Streeklijnen. Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Vecht en Amstel Streeklijnen M1 120 N120 121 123 126 N126 130 522 524 526 Wij zijn Syntus Utrecht en wij starten blanco. Behalve met de dienstregeling natuurlijk! Dienstregeling geldig vanaf 11 december

Nadere informatie

UITLEENREGLEMENT B plus

UITLEENREGLEMENT B plus UITLEENREGLEMENT BplusC BEGRIPPEN: Raad van Bestuur houdt toezicht op het beleid van BplusC. BplusC Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur Geldig Legitimatiebewijs omvat een persoonslegitimatie.

Nadere informatie

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart

Heuvelrug. Streeklijnen. Lijn N8 N50. Vervoer vanuit het hart Heuvelrug Streeklijnen Lijn 50 56 381 575 N8 N50 Vervoer vanuit het hart Dienstregeling geldig vanaf 9 december 2018 Lijnfolders Alle buslijnen van Syntus Utrecht kun je terug vinden in gecombineerde lijnfolders.

Nadere informatie

SCHIERMONNIKOOG ARRIVA.NL/ SCHIERMONNIKOOG SCHIERMONNIKOOG VEERDIENST

SCHIERMONNIKOOG ARRIVA.NL/ SCHIERMONNIKOOG SCHIERMONNIKOOG VEERDIENST BUSBOEKJE BUSBOEKJE 211 SCHIERMONNIKOOG SCHIERMONNIKOOG VEERDIENST ARRIVA.NL/ SCHIERMONNIKOOG Busvervoer op Schiermonnikoog De buschauffeurs van Arriva brengen u graag van de boot naar uw bestemming op

Nadere informatie

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking

Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: 28 maart 2015 Locatie: buurtcentrum Morschwijck, topaaslaan 19, 2332 JC Leiden Door: Peter Waalboer Algemeen

Nadere informatie