Dienstbeschrijving PSTN-ISDN2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dienstbeschrijving PSTN-ISDN2"

Transcriptie

1 Voice Connect Dienstbeschrijving Document: Voice Connect - Dienstbeschrijving Versie: 1.5 Datum:

2 2/22 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING DEFINITIES FUNCTIONELE BESCHRIJVING OPBOUW VAN DE VOICE CONNECT DIENSTVERLENING TELEFONIEDIENST AFHANDELING UITGAAND TELEFOONVERKEER TELEFOONNUMMERS UITGAANDE NUMMERWEERGAVE NUMMERBLOKKERING REGISTRATIE EINDGEBRUIKERINFORMATIE NETWERKFUNCTIONALITEITEN AANVULLENDE INFORMATIE AANVRAAG, LEVERING EN WIJZIGING AANVRAAG VAN DE DIENST LEVERTIJDEN PLANNING VAN DE INSTALLATIE MELDING VAN OPLEVERING WIJZIGINGEN VERHUIZEN SERVICE MANAGEMENT OPERATIONELE ONDERSTEUNING HERSTELTIJDEN INCIDENTEN DSL-Verbinding Telefoon netwerk BESCHIKBAARHEID ONDERHOUDSVENSTER Gepland onderhoud Onderhoudsvensters TARIEVEN EN FACTURATIE ABONNEMENTSKOSTEN GESPREKSKOSTEN OPZEGGEN VOICE CONNECT... 22

3 3/22 1 INLEIDING Deze dienstbeschrijving maakt integraal deel uit van de Internet Access en Business Connect Multipoint (BCM)-overeenkomsten. Samen met de contracten, aanvraagformulieren, de Algemene Voorwaarden Lanlogic IT Solutions (hierna: Lanlogic) en de prijslijst Voice Connect vormt dit een overzicht van de Voice Connect-dienstverlening. Alle Voice Connect diensten worden geleverd zoals in deze dienstbeschrijving is beschreven. Voice Connect van Lanlogic realiseert telefonie met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de traditionele telefoonverbinding. De Opdrachtgever heeft keuze uit PSTN (analoge), ISDN-2 en ISDN-PABX (meervoudig ISDN-2) telefoonaansluitingen, geleverd over DSL (Voice-over-DSL) en alleen in combinatie met een datadienst van Lanlogic. Als transportmedium wordt gebruik gemaakt van het zakelijk ATM DSL aansluitnetwerk van DSL operator BBned. Door logische scheiding van telefonie- en dataverkeer, kan Voice Connect garanties over de kwaliteit en beschikbaarheid afgeven voor een betrouwbare telefoniedienst. Telefoniediensten bij andere telecommunicatiebedrijven afnemen is daarmee overbodig en kunnen worden opgezegd. Voice Connect is uitermate geschikt voor zakelijke gebruikers met verschillende vestigingen of thuiswerkers, aangezien oproepen van en naar Voice Connect en overige BBned Voice-over-DSL gebruikers voor een vast maandelijks tarief zullen worden afgehandeld. Telefonische oproepen die zijn bestemd voor nummers die zich niet op het BBned netwerk bevinden, het zogenaamde off-net verkeer, worden door de Lanlogic s Off-Net Voice over DSL-partner afgehandeld waarmee aanzienlijke besparingen gerealiseerd worden. Met Voice Connect van Lanlogic bespaart de Opdrachtgever op totale telecommunicatiekosten zonder dat concessies worden gedaan aan de spraakkwaliteit. De telefoondiensten van Lanlogic worden uitsluitend geleverd in combinatie met de Lanlogic Internet Access of Business Connect Multipoint IP-VPN dienst.

4 4/22 2 DEFINITIES De volgende definities hebben dezelfde betekenis in de dienstbeschrijving, algemene voorwaarden, overeenkomst en aanvraagformulier: DSL Algemene Voorwaarden BBned Call Setup Opdrachtgever CPE Datadienst Downstream Lanlogic Internet Access en Business Connect Helpdesk Digital Subscriber Line. DSL is een transmissietechniek die het mogelijk maakt om een breedbandig signaal samen met een ISDN- of telefoniesignaal door een koperen bekabeling ("twisted pair") te verzenden. Lanlogic levert in grote gebieden de mogelijkheid om het breedbandige signaal in combinatie met telefonie van KPN Telecom of BBned Telefoondiensten over dezelfde koperlijn aan te bieden. De algemene voorwaarden van Lanlogic IT Solutions BBned N.V., de DSL-provider en aanbieder van het ATM telefoonnetwerk voor Lanlogic Het opzetten van een telefoon gesprek tussen twee telefoonaansluitingen Zie: Opdrachtgever Customer Premises Equipment (randapparatuur op klantlocatie): zie router. High End CPE: routers die op locatie worden geïnstalleerd en door Lanlogic worden beheerd. Low End CPE: routers die zelf kunnen worden geïnstalleerd. Deze worden niet door Lanlogic beheerd. Onderliggende datacommunicatiedienst (Internet Access of Business Connect) van Lanlogic waarmee de Voice Connect dienst in combinatie wordt geleverd. De stroom aan digitale informatie die vanaf het Internet naar de Opdrachtgever wordt verstuurd (bijvoorbeeld bij het downloaden van MP3 of het ontvangen van ), uitgedrukt in Kb/sec en Mb/sec. De dienst die Lanlogic aanbiedt waarmee toegang tot het Internet of VPN verkregen wordt op basis van DSL. De eenheid van Lanlogic die de operationele verantwoordelijkheid voor Lanlogic Internet Access DSL heeft. De helpdesk is beschikbaar voor de contactpersoon van de Opdrachtgever en kan worden bereikt via het 'webform' op de website van Lanlogic en telefonisch.

5 5/22 IAD Inregelsnelheid Internet Gateway IP IS/RA-punt van KPN ISDN-2 ISDN-PABX LAN Latency Local Loop MTTR Off-net On-net Opdrachtgever Opleverpunt Originating Overeenkomst De IAD (Integrated Access Device) is de modem/router die het mogelijk maakt de Voice Connect diensten te kunnen aanbieden. De snelheid zoals die door Lanlogic wordt aangeboden. Door een te grote afstand tussen de locatie van de Opdrachtgever en de wijkcentrale van KPN of een ontoereikende kwaliteit van de KPN-infrastructuur, is het mogelijk dat de inregelsnelheid lager is dan de door de Opdrachtgever gevraagde snelheid van Lanlogic Internet Access DSL. Netwerkelement dat toegang verschaft tot het Internet. Internet Protocol. Infrastructuur Randapparatuur; het aansluitpunt op de KPN-infrastructuur. ISDN staat voor Intergrated Services Digital Network, digitale telefonie met 2 B-kanalen van 64Kbps en 1 D-kanaal van 16kbps. Meervoudige (gebundelde) ISDN-2 aansluiting. Telefoonnummers die worden aangevraagd op een ISDN PABX groep van individuele ISDN-2 connecties zijn van toepassing op de gehele groep van ISDN-2 verbindingen. Het Local Area Network op locatie van de Opdrachtgever waarop PC s, printers, servers e.d. zijn aangesloten. Tijd die verstrijkt vanaf het moment dat een gebruiker een verzoek doet aan een systeem tot het moment waarop het systeem antwoordt. Het stuk bekabeling in het openbare telefonienetwerk van de wijkcentrale naar de locatie van de Opdrachtgever. Main Time To Repair gemiddelde tijd tot het bereiken van een oplossing. Telefoongesprek niet op het BBned-telefoonnetwerk. Telefoongesprek op het BBned-telefoonnetwerk. De partij die met Lanlogic een overeenkomst heeft gesloten. Het einde van de bekabeling dat gebruikt wordt om het IS/RA-punt van KPN Telecom te verbinden met de randapparatuur van Lanlogic. Oproep die wordt gestart vanaf het BBned Telefoon netwerk door een directe of indirecte eindgebruiker van de Telco. De overeenkomst op grond waarvan Lanlogic Internet Access DSL levert.

6 6/22 PSTN Randapparatuur Router SDSL Upstream VoDSL Werkdag Pots (Plain Old Telephone System) of PSTN (Public Switched Telephone Network) zijn benamingen voor analoge telefonie. Alle apparatuur die als onderdeel van Lanlogic Internet Access DSL op locatie bij de Opdrachtgever wordt geïnstalleerd. Het netwerkelement dat door Lanlogic op locatie van de Opdrachtgever geïnstalleerd wordt (alleen de High End CPE) en ervoor zorgt dat informatiepakketten door het netwerk van de bron naar de juiste bestemming worden gebracht. Symmetrical Digital Subscriber Line. SDSL kan niet aangeboden worden met behoud van telefonie van KPN Telecom. De stroom aan informatie die de Opdrachtgever naar het internet stuurt (bijvoorbeeld het versturen van ), uitgedrukt in Kb/sec en Mb/sec. Voice over DSL, methode om telefonie over een DSL aansluiting aan te bieden. VoDSL maakt gebruikt van hoogwaardige breedband ATM technologie. Maandag tot en met vrijdag, behalve alle Nederlandse nationale feestdagen.

7 7/22 3 FUNCTIONELE BESCHRIJVING Bij de DSL-technologie (Digital Subcriber Line) wordt de traditionele telefoonlijn geschikt gemaakt om dataverkeer te transporteren, waardoor een snel en kwalitatief hoogwaardige internet of VPN dienst tegen een vaste prijs kan worden aangeboden. Sinds kort is het ook mogelijk om spraak te transporteren via deze DSL verbinding en af te leveren als een normale analoge/pstn, ISDN-2 of ISDN-2 PABX aansluiting met behoud van uw huidige infrastructuur. Deze techniek is Voice over DSL (VoDSL) genoemd. Bij Voice Connect wordt de mogelijkheid geboden om te bellen via DSL, met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als de traditionele telefoonverbinding. Over deze aansluiting transporteert Lanlogic al uw uitgaande en inkomende telefonieverkeer waaronder lokaal, interlokaal, internationaal en mobiel. De dienst voorziet in standaard telefonie, inclusief aanvullende (netwerk)diensten als nummerblokken, *21, *61, *67 en telefoongids notering. Lanlogic heeft met de introductie van haar telefoniedienst Voice Connect een betrouwbare en kosteneffectieve totaal oplossing voor data en spraak over DSL, Voice Connect maakt voor PSTN, ISDN-2 of ISDN-2 PABX aansluitingen gebruik van de bestaande datadiensten van Lanlogic, Internet Access of Business Connect Multipoint (IP-VPN). Indien de eindgebruiker nog geen Lanlogic datadienst heeft, dient deze te worden afgenomen. Voice Connect wordt alleen geleverd op het DSL aansluitnetwerk van BBned en vooralsnog niet op KPN Bitstream locaties. Postcode validatie door Lanlogic zal bepalen of de klantlocatie kan worden ontsloten met Voice Connect. De IAD (Integrated Access Device) is de modem/router die de gebruiker de mogelijkheid biedt om Voice-over-DSL diensten te kunnen gebruiken. Voor de PSTN en ISDN-2 dienstverlening wordt op de klantlocatie een IAD geplaatst met daarop een ethernet koppeling voor integratie in de LAN-omgeving en een aantal PSTN/ISDN-2 telefonieaansluitingen voor koppeling naar telefoontoestel of lokale telefooncentrale. Oproepen van en naar eindgebruikers van de Lanlogic Voice Connect dienst (bijvoorbeeld tussen alle vestigingen en/of thuiswerkers van de Opdrachtgever) of naar andere gebruikers op het BBned - telefoonnetwerk zullen voor een vast maandelijks tarief worden afgehandeld. Oproepen die zijn bestemd voor nummers die zich niet op het BBned telefoonnetwerk bevinden, zullen door BBned worden afgehandeld voor routering naar het publieke telefoonnet. Opdrachtgever zal bij aanvraag van Voice Connect een contract tekenen met Lanlogic voor de aansluitingen en voor de maandelijkse gesprekskosten.

8 8/22 Lanlogic Voice Connect is een zogeheten Voice-over-DSL (VoDSL) implementatie waar gebruik wordt gemaakt van bewezen ATM technologie, uitermate geschikt voor transport van real-time verkeer. Hierbij wordt data- en telefonieverkeer logisch van elkaar gescheiden in Permanent Virtual Circuits (PVC s, permanente tunnels over het netwerk) waardoor voor het tijdkritische telefonieverkeer specifieke kwaliteitsparameters meegegeven kunnen worden. Toepassing van ATM transporttechnologie zorgt voor een veilige, betrouwbare dienstverlening en realiseert in het netwerk Quality of Service-garanties, zoals op beschikbaarheid en prioriteit van telefonieverkeer. Voice Connect biedt de volgende functionaliteiten: Telefoniedienst voor afhandeling van uitgaand en inkomend lokaal, interlokaal, internationaal en mobiel telefonieverkeer; Telefonie tegen een vast bedrag, onafhankelijk van de gespreksduur, tussen vestigingen, thuiswerkers en andere gebruikers, mits verbonden via Lanlogic Voice Connect of een andere BBned Voice-over-DSL dienstverlener; Volumebundeling: de belvolumes van al uw vestigingen/thuiswerkers tellen mee voor de totale volumekorting; Eenvoudig overstappen van uw huidige telefonieleverancier met behoud van uw huidige telefoon- en faxnummers; Standaard netwerkdiensten als *21 (Doorschakelen), *61 (Doorschakelen bij niet beschikbaar), *67 (Doorschakelen bij bezet).

9 9/22 4 OPBOUW VAN DE VOICE CONNECT DIENSTVERLENING 4.1 Telefoniedienst PSTN en ISDN-2 aansluitingen wordt altijd in combinatie met een data -dienst geleverd, wat betekent dat de Opdrachtgever naast de Voice Connect-dienst altijd Lanlogic Internet Access of Business Connect Multipoint zal moeten afnemen. Hierbij maakt zowel de DSLverbinding als de IAD geen onderdeel uit van de dienstbeschrijving Voice Connect. Hiervoor geldt de dienstverlening van de onderliggende datadienst. Lanlogic adviseert de Opdrachtgever wanneer Voice Connect wordt geleverd een Gold Service Niveau af te nemen op de DSL-verbinding voor maximale operationele ondersteuning en dienstherstel bij eventuele netwerk storingen. De Voice Connect-dienst is gebaseerd op verschillende componenten. Onderstaand overzicht geeft de domeinbepaling van de Lanlogic Voice Connect -dienstverlening weer: Figuur 1: Lanlogic Voice Connect domeinbepaling De grijs weergegeven elementen vallen buiten de verantwoordelijkheid van de Voice Connect dienstverlening.

10 10/22 Lanlogic Voice Connect ondersteunt de volgende telefonie-aansluitingen: TYPE TELEFONIE-DIENST PSTN (POTS) ISDN-2 ISDN-PABX OMSCHRIJVING Normaal analoog telefoonkanaal. Elke connectie die besteld wordt krijgt zijn eigen telefoonnummer. ISDN-2 aansluiting bestaande uit 2 B-kanalen. Elke connectie die besteld wordt krijgt zijn eigen telefoonnummer of set van telefoonnummers. Er kunnen per ISDN-2 connectie maximaal acht telefoonnummers worden aangevraagd. Voor ISDN-2 is een zgn. ISDN-PABX variant beschikbaar waarbij meerdere ISDN-2 aansluitingen één logische groep vormen, ook wel meervoudige ISDN-verbinding genoemd. Telefoonnummers die worden aangevraagd op een ISDN PABX groep van individuele ISDN-2 connecties zijn van toepassing op de gehele groep van ISDN-2 verbindingen. Er kunnen maximaal vier ISDN-2 verbindingen in de ISDN PABX groep worden geplaatst met 1 of meerdere nummers (blokken). Op een ADSL verbinding kan maximaal 2xPSTN of 1xISDN-2 geleverd worden. Op een SDSL verbinding kan maximaal 4xISDN-2 of 4xISDN-PABX geleverd worden (geen PSTN aansluitingen). Onderstaande tabel geeft een overzicht van het maximale aantal te bestellen telefonieaansluitingen voor ADSL en SDSL verbindingen: PSTN aansluiting bestaat uit één kanaal ISDN-2 aansluiting bestaat uit twee kanalen MAXIMAAL AANTAL KANALEN PER ADSL VARIANT Snelheid 1:1 1:4 1:10 1:20 1:25 128/128 Kbps /256 Kbps /256 Kbps /512 Kbps /512 Kbps /512 Kbps Mb/1024Kbps Mb/1024Kbps

11 11/22 MAXIMAAL AANTAL KANALEN PER SDSL VARIANT Snelheid 1:1 1:4 1:10 1:20 256/256 Kbps /512 Kbps /1024 Kbps /1536 Kbps /2048 Kbps /2304 Kbps Voor alle telefonie-aansluitingen op één DSL verbinding wordt hetzelfde telefonieprofiel gebruikt (m.b.t. telefoonnummers, gidsvermelding, nummerblokkering, etc). Voor Voice Connect wordt gebruik gemaakt van DSL- en ATM-technologie voor hoogwaardige kwaliteit van telefonie over een datanetwerk. Het telefonieverkeer wordt getransporteerd conform de volgende parameters: TECHNISCHE PARAMETERS ATM Quality of Service CBR ATM Adaptation Layer AAL 2 De volgende tabel geeft een overzicht van het bandbreedte gebruik per type aansluiting, geleverd over één DSL verbinding. BANDBREEDTE VERBRUIK PER TELEFOONKANAAL Aansluitingstype Aantal Kanalen Bandbreedte Allocatie Bandbreedte Garantie Voice 1 x PSTN 1 97 Kbps 1:1 2 x PSTN Kbps 1:1 1 x ISDN Kbps 1:1 2 x ISDN Kbps 1:1 3 x ISDN Kbps 1:1 4 x ISDN Kbps 1:1 De Bandbreedte Allocatie is alleen van toepassing wanneer daadwerkelijk een telefoongesprek is opgezet. Wanneer het gesprek wordt beëindigd, komt de bandbreedte weer ter beschikking van de data-dienst. De gegarandeerde bandbreedte voor het dataverkeer blijft altijd beschikbaar conform de overboeking op de Internet Access of Business Connect data-dienst.

12 12/ Afhandeling uitgaand telefoonverkeer On-Net telefoonverkeer Er is sprake van on-net verkeer, wanneer u belt met bijvoorbeeld vestigingen of andere bedrijven die zijn aangesloten op het BBned DSL-netwerk en gebruik maken van de dienst VoDSL. Voice Connect handelt voor een vast bedrag per maand al het On-Net verkeer af, onafhankelijk van de duur van de telefoongesprekken. Door meerdere vestigingen en thuiswerkers aan te sluiten op hetzelfde DSL-netwerk, wordt een behoorlijke kostenbesparing gerealiseerd. De Opdrachtgever betaalt namelijk één vast bedrag per maand voor al het telefoonverkeer dat plaatsvindt tussen de aangesloten vestigingen en thuiswerkers, in plaats van de standaard gesprekskosten. Off-Net telefoonverkeer Wanneer u belt naar een telefoonnummer buiten het DSL-netwerk, dan is er sprake van off-net verkeer. Voor deze oproepen maakt Voice Connect gebruik van de Off-Net Voiceover-DSL diensten van de Lanlogic partner. Voor off-net verkeer betaalt u gesprekskosten, bestaande uit een starttarief en een tarief per minuut. De volgende vormen van uitgaand telefoonverkeer kunnen afgehandeld worden: Internationaal Interlokaal Lokaal Mobiel Nationale servicenummers (incl en 0900 servicenummers) 112 alarmnummer Door de scherpe tarieven die de Off-Net partner hanteert, kunnen besparingen tot 30% (in vergelijking met de gesprekstarieven behorend bij het KPN BelBasis abonnement zonder aanvullende kortingsregelingen) op de totale (Off-Net) telecommunicatiekosten worden gerealiseerd. Door Least Cost Routing of Automatic Route Selection te laten programmeren in de telefooncentrale (PABX) van de Opdrachtgever wordt al het telefoonverkeer automatisch via Voice Connect gerouteerd. 4.3 Telefoonnummers Voor elke telefoonaansluiting zal Lanlogic één geografisch nummer verstrekken. Het is mogelijk om meerdere ISDN2-aansluitingen tot één logische groep te vormen (ISDN- PABX). Bij meerdere enkelvoudige lijnen is het vormen van één groep niet mogelijk, deze aansluitingen zullen worden geleverd met elk een apart geografisch nummer.

13 13/22 De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar voor de Voice Connect dienstverlening: PSTN AANSLUI- TING ISDN-2 AAN- SLUITIING ISDN-PABX AAN- SLUITING 1 telefoonnummer 1-8 telefoonnummers Blokken van 10, 100, 1000 telenummers Lanlogic ondersteunt eveneens nummerportering. Hierbij worden huidige nummers van eindgebruikers bij een andere telecom-operator overgenomen door Lanlogic en is de eindgebruiker via zijn oorspronkelijke telefoonnummer bereikbaar. Nummerportering kan uitsluitend op een opgeleverde en reeds functionerende Voice Connect aansluiting worden gerealiseerd. 4.4 Uitgaande nummerweergave Op verzoek kan Lanlogic de functionaliteit Uitgaande Nummerweergave (Calling Line Identification Restriction, CLIR) uitschakelen. Hiermee wordt het telefoonnummer van de Voice Connect gebruiker bij uitgaande oproepen niet getoond bij de gebelde partij. 4.5 Nummerblokkering Op verzoek van de Opdrachtgever kan Lanlogic de volgende betaaldiensten blokkeren: 09xx nummers betaalde diensten exclusief 0900 betaalde diensten exclusief Registratie eindgebruikerinformatie Lanlogic draagt op verzoek zorg voor registratie van de eindgebruiker gegevens in de telefoongids van Telefoongids Media BV. Ook heeft de Opdrachtgever de keuze over het beschikbaar stellen van nummerinformatie via KPN Inlichtingen Binnenland ( ) en bij KPN 1888 (de geautomatiseerde inlichtingenservice). Lanlogic verstrekt de eindgebruikergegevens alleen aan de Telefoongids Media BV en KPN indien daar toestemming voor is gegeven tijdens het order proces.

14 14/ Netwerkfunctionaliteiten *21- Doorschakelen *21 is de algemene doorschakeldienst. Eindgebruikers kunnen oproepen naar hun abonneenummer(s) doorschakelen naar elk ander willekeurig nummer. *61- Doorschakelen bij niet bereikbaar Met *61 kunnen oproepen naar het abonneenummer van de eindgebruiker doorgeschakeld worden indien het abonneenummer na 4 maal overgaan niet beantwoord wordt. *67- Doorschakelen bij bezet Met *67 kunnen oproepen naar het abonneenummer van de eindgebruiker doorgeschakeld worden indien het abonneenummer in gesprek is. 4.8 Aanvullende informatie Ondersteuning Pulse of Tone Toestellen Op de Voice Connect aansluitingen kunnen alleen toestellen gekoppeld worden die Tone (oftewel TDK/DTMF) dialing ondersteunen. Toestellen op basis van Pulse (IDK) dialing worden niet ondersteund. Aansluitfactor U kunt meerdere telefoontoestellen aansluiten op één Voice Connect poort. Op het moment dat het telefoonnummer van een van de Voice Connect poorten wordt gebeld, zullen op de gebelde poort aangesloten toestellen overgaan. De maximale aansluitfactor per poort mag niet hoger zijn dan drie. Ieder telefoontoestel, modem, fax en telefooncentrale heeft haar eigen aansluitfactor waarde. U kunt de aansluitfactor waarde meestal onder uw telefoontoestel, fax, modem en telefooncentrale vinden. Bij gebruik van meer toestellen op één poort, telt u van alle toestellen de aansluitfactor waarden bij elkaar op. De totale waarde mag de toegestane maximale waarde van één poort niet overschrijden. Voorbeeld: U heeft 6 telefoontoestellen beschikbaar met eenieder een aansluitfactor waarde van 1,0. 6 toestellen x aansluitfactor 1 hebben een totale aansluitfactor waarde van 6,0. U mag de maximale aansluitfactor waarde per poort niet overschrijden. De maximale aansluitfactor waarde per poort is 3. Bij de bovenstaande beschrijving wordt de maximale aansluitfactor overschreden. Als oplossing kunnen de toestellen over de 2 of andere telefonie poorten op de IAD worden verdeeld. Indien u gebeld wordt op de poort waar de maximale aansluitfactor overschreden is, bestaat de kans dat geen van de aangesloten toestellen zal overgaan.

15 15/22 Telefooncentrale U kunt op een Voice Connect poort van de IAD een telefooncentrale (PABX) aansluiten. De bij Opdrachtgever aanwezige telefooncentrales dienen door de Opdrachtgever zelf te worden aangepast.

16 16/22 5 AANVRAAG, LEVERING EN WIJZIGING 5.1 Aanvraag van de dienst Aanvraag van ADSL Economy is mogelijk via de website van Lanlogic ( of met een aanvraagformulier dat door Lanlogic is toegestuurd. De standaard levertijden, zoals beschreven in deze dienstbeschrijving, zijn van toepassing vanaf het moment dat Lanlogic per de Opdrachtgever heeft bevestigd dat alle benodigde informatie en bescheiden van de Opdrachtgever ontvangen is over Voice Connect voor Internet Access of Business Connect van Lanlogic. Om de Voice Connect-dienst succesvol te kunnen implementeren, dient Lanlogic per Voice Connect aansluiting (en dus per DSL-verbinding) de volgende documentatie (bekrachtigd door de tekenbevoegde persoon binnen de organisatie van de Opdrachtgever) volledig ingevuld te hebben ontvangen: Aanvraagformulier Lanlogic Internet Access of Business Connect dienst (indien verbinding niet reeds operationeel) Aanvraagformulier Lanlogic Voice Connect Recente kopie uittreksel Kamer van Koophandel registratie Voice Connect kan ook worden toegevoegd aan een bestaande Internet Access of Business Connect verbinding. Hiervoor kunt u een Voice Connect aanvraagformulier inleveren bij Lanlogic. 5.2 Levertijden Indien Voice Connect direct wordt aangevraagd met een Lanlogic datadienst, dan zullen beide diensten parallel aan elkaar worden opgeleverd. De levertijd van Lanlogic Voice Connect is dan afhankelijk van de levertijd van de onderliggende datadienst, zie hiervoor desbetreffende dienstbeschrijving. Indien Voice Connect wordt toegevoegd aan een bestaande DSL verbinding, dan zal Voice Connect binnen 10 werkdagen worden geactiveerd (exclusief eventuele aanvullende installatie). Doorlooptijden voor nummerporteringen zijn afhankelijk van de acceptatie en uitvoering van de portering door het huidige telecombedrijf. Lanlogic heeft hierop geen invloed.

17 17/ Planning van de installatie De planning met betrekking tot de levertijden van Lanlogic Voice Connect wordt uitgevoerd door Lanlogic, waarbij de gewenste leverdatum zoveel mogelijk in acht wordt genomen. Wanneer Voice Connect wordt toegevoegd aan een bestaande datadienst en door Lanlogic een extra installatie moet worden verricht voor afronding van levering Voice Connect, zal Lanlogic contact opnemen met de Opdrachtgever om een installatiedatum in te plannen. Wanneer de Opdrachtgever op de met Lanlogic afgesproken datum/tijd niet aanwezig is op het installatieadres of wanneer de installateur van Lanlogic geen toegang wordt verschaft tot de ruimte waarin de installatie moet worden verricht, dan zal Lanlogic de installatiekosten bij de Opdrachtgever in rekening brengen. Een nieuwe afspraak met de Opdrachtgever zal gemaakt worden, waarbij deze afspraak tegen de dan geldende extra installatiekosten in rekening wordt gebracht bij de Opdrachtgever. 5.4 Melding van oplevering Als Lanlogic de Voice Connect dienst oplevert, wordt de Opdrachtgever per op de hoogte gesteld van de afgeronde installatie. 5.5 Wijzigingen Na levering is het binnen de Voice Connect dienstverlening mogelijk het bestelde pakket te wijzigen. Wijzigingen in snelheid of pakket zal geschieden conform de geldende wijzigingskosten. Na wijziging van het pakket, zal het jaarcontract opnieuw ingaan tegen de dan geldende tarieven. MOGELIJKHEDEN VAN WIJZIGINGEN VOICE CONNECT Wijzingen aansluitingstype (PSTN / ISDN-2 / Niet toegestaan PABX) Verhogen aantal aansluitingen Toegestaan, mits bandbreedte toereikend (zie paragraaf 4.1) Verlagen aantal aansluitingen Niet toegestaan Toevoegen/verwijderen ISDN telefoonnummers Toegestaan Toevoegen/verwijderen Uitgaande Nummerweergave Toegestaan Toevoegen/verwijderen gidsvermelding Toegestaan Toevoegen/verwijderen nummerblokkering Toegestaan 5.6 Verhuizen Het is mogelijk om een Voice Connect aansluiting samen met de datadienst te verhuizen naar een andere locatie. Hiervoor gelden de condities van de onderliggende datadienst.

18 18/22 6 SERVICE MANAGEMENT 6.1 Operationele ondersteuning De helpdesk van Lanlogic is op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur op het telefoonnummer of per op support@lanlogic.nl. Voor diensten met een Gold Service Niveau biedt Lanlogic 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning. 6.2 Hersteltijden incidenten Bij (technische) problemen dient de Opdrachtgever contact op te nemen met de helpdesk. Allereerst zal Lanlogic het incident identificeren en vervolgens een oplossingstraject in gang zetten. Domeinbepaling zal gebeuren aan de hand van de onderstaande scenario s: INCIDENT Geen data- en telefoniedienst Wel telefoniedienst, geen datadienst Wel datadienst, geen On-Net en Off- Net telefoniedienst Wel datadienst, wel On-Net telefoniedienst, geen Off-Net telefoniedienst OMSCHRIJVING Incident op de DSL-verbinding, zie voor hersteltijden de dienstbeschrijving van de desbetreffende Lanlogic datadienst Incident op de datadienst, zie voor hersteltijden de dienstbeschrijving van de desbetreffende Lanlogic datadienst Incident op het telefoon netwerk, zie voor hersteltijden paragraaf Incident op de dienstverlening van Lanlogic s Off-Net partner DSL-Verbinding Support op individuele DSL-verbindingen wordt gegeven binnen de daarvoor geldende afspraken zoals deze zijn beschreven in de dienstbeschrijving van uw Lanlogic datadienst en de bijbehorende Service Niveaus.

19 19/ Telefoon netwerk Support op het Lanlogic Telefoon netwerk is 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Bij een incident is er sprake van een responstijd, repairtijd en een update. Responstijd is de noodzakelijke tijd voor het opstarten en uitvoeren van een onderzoek. Dat wil zeggen, het verzamelen van relevante informatie/ gegevens, het opsporen van het probleem, het uitvoeren van een aantal basistesten en het neerleggen van een troubleticket bij de juiste persoon/afdeling. Hersteltijd is de gemiddelde tijd die staat voor het tijdelijk of definitief oplossen van het probleem. De hersteltijd is afhankelijk van de prioriteit van het probleem. Update is de terugkoppeling naar de klant over de staat van het probleem. De frequentie van de update is afhankelijk van de prioriteit van het probleem. Het moment dat het ticket is aangemaakt geldt als de starttijd van het incident. Indien bij verder onderzoek blijkt dat het probleem zich in het domein van de Opdrachtgever bevindt, dan zal Lanlogic de Opdrachtgever de kosten voor het onderzoek in rekening brengen. De mate van prioriteit van het Voice Connect incident is gedefinieerd in drie niveaus. In onderstaande tabel worden de responstijden, hersteltijden en update frequentie per prioriteit weergegeven. INCIDENT Prioriteit 1: telefoniedienst niet beschikbaar Prioriteit 2: Zeer beperkte beschikbaarheid telefoniedienst Prioriteit 3: Beperkte beschikbaarheid telefoniedienst OMSCHRIJVING Geen telefoonverbinding mogelijk, zowel On-Net als Off-Net Gelimiteerde telefoonverbindingen mogelijk, zowel On-Net en Off-Net Andere storingen SERVICE PARAMETER PRIORITEIT 1 PRIORITEIT 2 PRIORITEIT 3 Oplossingsperiode storing 7*24 7*24 7*24 Hersteltijd 2 uur 4 uur zo spoedig mogelijk 6.3 Beschikbaarheid De beschikbaarheid van de Lanlogic Voice Connect dienst is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de onderliggende DSL verbinding / datadienst. Lanlogic adviseert de Opdrachtgever wanneer Voice Connect wordt afgenomen een Gold Service Niveau af te nemen op de DSL-verbinding voor maximale operationele ondersteuning en dienstherstel bij eventuele netwerk storingen. Lanlogic hanteert voor haar telefonienetwerk een beschikbaarheid op jaarbasis gemeten van 99,9%.

20 20/ Onderhoudsvenster Gepland onderhoud Interrupties van Lanlogic Voice Connect dienst als gevolg van onderhoud worden minimaal 24 uur voor aanvang van de onderhoudswerkzaamheden op de support-site van Lanlogic (support.lanlogic.nl) gepresenteerd Onderhoudsvensters Lanlogic heeft wekelijks twee geplande onderhoudvensters: 1. in de nacht van dinsdag op woensdag van tot uur 2. in de nacht van zaterdag op zondag van tot uur Dienstonderbrekingen tijdens de onderhoudvensters zullen niet door de helpdesk worden gemeld. Niet elk onderhoudvenster zal door Lanlogic worden gebruikt.

21 21/22 7 TARIEVEN EN FACTURATIE 7.1 Abonnementskosten Van Lanlogic ontvangt u maandelijks een factuur voor de abonnementskosten van uw Voice Connect telefoonaansluiting(en), de Internet Access of Business Connect datadienst en eventueel aanvullende diensten. Lanlogic onderscheidt voor Voice Connect de volgende tariefselementen: Eenmalige aansluitkosten; Eenmalige kosten ten behoeve van wijzigingen; Eenmalige kosten ten behoeve van nummerportering; Maandelijkse vergoedingen t.b.v. afgenomen Lanlogic Voice Connect aansluitingen; Maandelijkse vergoedingen t.b.v. afgenomen nummerblokken; Aan- en afsluitkosten; Annuleringskosten; Gesprekskosten Alle maandelijkse vergoedingen worden maandelijks vooraf in rekening gebracht. De contractsduur van Voice Connect bedraagt 24 maanden. Prijsinformatie over Lanlogic Voice Connect is beschikbaar via de website van Lanlogic ( of uw account manager van Lanlogic. Indien Opdrachtgever de geplaatste aanvraag intrekt voordat de Dienst door Lanlogic is geactiveerd, dan heeft Lanlogic het recht de door haar gemaakte kosten aan Opdrachtgever in rekening te brengen. De contractduur start op de datum dat de Dienst door Lanlogic wordt geactiveerd en hiermee actief wordt voor facturatie. Verhouding on-net en off-net verkeer De maandelijkse tarieven zijn gebaseerd op een verhouding on-net/off-net van 1:10. Twee (2) maal per jaar zal Lanlogic de daadwerkelijk gerealiseerde verhoudingen bepalen en op basis daarvan een tariefsverhoging dan wel verlaging van de maandelijkse aansluitingskosten kunnen doorvoeren. 7.2 Gesprekskosten Lanlogic biedt een overzichtelijke factuur met een overzicht van de totale gesprekskosten, de totale kortingen, de kortingen per bestemming, de totale gesprekskosten per bestemming en de totale gesprekskosten per vestiging.

22 22/22 8 OPZEGGEN VOICE CONNECT Lanlogic Voice Connect kan kan uitsluitend opgezegd worden door personen die door de Opdrachtgever daarvoor geautoriseerd zijn. Lanlogic zal hen via een opzegformulier toesturen, dat ondertekend en van een datum voorzien naar Lanlogic teruggestuurd moet worden. Lanlogic zal vervolgens tot opzegging van de dienstverlening overgaan. De initiële contractduur voor elke Lanlogic Voice Connect-aansluiting is 24 maanden. Opzeggen van elke individuele Lanlogic Voice Connect aansluiting binnen de initiële contractsduur is mogelijk met inachtneming van een opzegtermijn van drie kalendermaanden. De maandelijkse vergoedingen voor de resterende contractsduur worden in de gebruikelijke termijnen, volledig bij de Opdrachtgever in rekening gebracht. Bij verhuizing van de Opdrachtgever naar een locatie die niet onder het verzorgingsgebied van het BBned DSL netwerk valt, wordt de individuele Lanlogic Internet Access of Business Connect verbinding en Voice Connect dienst opgezegd volgens de hierboven beschreven regels. Bij verhuizing van de Opdrachtgever naar een locatie die wel onder het verzorgingsgebied van het BBned DSL netwerk valt, geldt dat verhuiskosten in rekening worden gebracht. Afsluiten en aansluiten zal steeds geschieden tegen de voorwaarden en beperkingen van de overeenkomst, de algemene voorwaarden en deze dienstbeschrijving. Tussentijdse afsluitingen en aansluitingen, als gevolg van verhuizingen van de eindgebruiker, worden tegen de bij Lanlogic gebruikelijke tarieven in rekening gebracht.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.

Inhoud. 1 Inleiding 3. 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2. Inhoud 1 Inleiding 3 2 Qfast Carrier Preselect 4 2.1 Hoe werkt Qfast Carrier Preselect? 4 2.2 Aanvraag en levering 4 2.3 Facturatie 4 3 Qfast Telefonie 5 3.1 Wat is Qfast Telefonie? 5 3.2 Hoe werkt Qfast

Nadere informatie

www.qfast.nl Dienstbeschrijving Beheerde Telefonie

www.qfast.nl Dienstbeschrijving Beheerde Telefonie www.qfast.nl Dienstbeschrijving Beheerde Telefonie Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Wat is Qfast BeheerdeTelefonie? 3 1.2 Hoe werkt Qfast Beheerde Telefonie? 3 2 Technische functionaliteiten 5 2.1 Afhandeling

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. ADSL Economy

Dienstbeschrijving. ADSL Economy Internet Access Dienstbeschrijving Document: Versie: 3.10 Datum: 2/22 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING... 3 2 DEFINITIES... 4 3 ADSL ECONOMY NADER TOEGELICHT... 6 3.1 ADSL ECONOMY... 7 3.2 OPBOUW VAN ADSL

Nadere informatie

uw ICT partner ADSL Home en Business

uw ICT partner ADSL Home en Business uw ICT partner ADSL Home en Business ADSL Home en Business Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 1.0 Introductie 2 1.1 Wat is DSL 2 1.2 Hoe werkt DSL 2 1.3 ADSL is de Asymmetrische variant van de DSL techniek

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Voorbehoud... 3 2. Goedkoper Bellen in het kort... 4 2.1 Carrier Pre Selectie... 4 3. Functionele beschrijving... 5 3.1 Beschikbaarheid... 5 3.2 Telefoonnummers... 5

Nadere informatie

Galaxy Fixed Voice Services

Galaxy Fixed Voice Services Galaxy Fixed Voice Services Galaxy Business Networks B.V. Edvard Munchweg 99 1328 MK Almere Postbus 1197 1300 BD Almere tel: +31 (0)36 5357535 fax: +31 (0)36 5404470 internet: www.galaxy.nl e-mail: info@galaxy.nl

Nadere informatie

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud

Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud Dienstbeschrijving CanConnect Mobile Connect Inhoud... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 4 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht dienst...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect

Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Dienstbeschrijving IP One Mobile Connect Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Nummer: 1027 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst... 3 1.2 Varianten...

Nadere informatie

Multiple PVC. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Multiple PVC. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Multiple PVC Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoud Hoofdstuk 1... 3 1.0 Introductie... 3 1.1 Voordelen van een dual pvc... 3 1.2 Ruime keuze... 3 1.3 Wat is een SLA?...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst... 3 1.3 Varianten... 3 2. Overzicht dienst... 5 2.1 High Level overzicht

Nadere informatie

SDSL.bis. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

SDSL.bis. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 SDSL.bis Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is SDSL.bis?... 3 1.2. Hoe werkt SDSL.bis?... 3 1.3. Wat zijn de leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

FlexISDN (WLR met CPS)

FlexISDN (WLR met CPS) FAQ FlexISDN WLR/CPS oktober 2013 Veelgestelde vragen over WLR (Wholesale Line Rental) en CPS (Carrier Pre Select) FlexISDN (WLR met CPS) Wat is FlexISDN? Met FlexISDN kunnen bestaande analoge ISDN lijnen

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 1.1 Voorbehoud... 4 2. Telefoonlijnen in het kort... 5 3. Functionele beschrijving... 6 3.1 Beschikbaarheid... 6 3.2 Telefoonnummers... 6 3.3 Te bellen bestemmingen... 6

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen?

Veel gestelde vragen. 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? Veel gestelde vragen 1. Wat heb ik nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kan ik besparen met Optibel? 3. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen beloven. Kan dat ook? 4. Hoe zit het met de

Nadere informatie

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld.

Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. Wat is ISDN2? Met ISDN2, heeft u twee telefoonlijnen die geschikt zijn voor spraak, data, fax en beeld. U kunt uw ISDN2 eenvoudig uitbreiden. Heeft u tot vijf ISDN2-lijnen nodig kies dan voor ISDN2 meervoudig.

Nadere informatie

Service Level Agreement Managed Voice

Service Level Agreement Managed Voice Service Level Agreement Managed Voice Dit document beschrijft het Service Level Agreement (SLA) voor de dienst Managed Voice. Het beschrijft de scope van verantwoordelijkheid, de serviceniveaus, de responstijden,

Nadere informatie

Extended Ethernet. uw ICT partner

Extended Ethernet. uw ICT partner Extended Ethernet uw ICT partner Extended Ethernet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 1.0 Introductie...2 1.1 Wat is Extended Ethernet...2 1.2 Hoe werkt Extended Ethernet...2 1.3 Wat zijn de leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB ISDN. Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB ISDN. Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB ISDN Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. WLR van SB Business Communicatie... 3 1.1 Voorbehoud... 3 2. Functionele beschrijving WLR... 4 2.1 Beschikbaarheid... 4 2.2 Telefoonnummers...

Nadere informatie

ISDN2. Dienstbeschrijving

ISDN2. Dienstbeschrijving ISDN2 Dienstbeschrijving Per juli 2014 Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 ISDN2 4 1.2 Servicenummers 4 1.3 088 Bedrijfsnummers 4 1.4 Wholesale Telefonie 4 1.5 ISDN30 4 2 Dienstbeschrijving ISDN2 4 2.1 Koppeling

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Business DSL

Dienstbeschrijving. Business DSL Internet Access Dienstbeschrijving Document: Internet Access - Dienstbeschrijving Versie: 3.10 Datum: 2/25 INHOUDSOPGAVE Pagina 1 INLEIDING... 3 2 DEFINITIES... 4 3 BUSINESS DSL NADER TOEGELICHT... 6 3.1

Nadere informatie

Business Telephony. Dienstbeschrijving Versie 1.0

Business Telephony. Dienstbeschrijving Versie 1.0 Business Telephony Dienstbeschrijving Versie 1.0 Tele2 Proprietary 2 Welkom bij Tele2! Al sinds de start in 1995 kiest Tele2 voor een andere koers dan anderen. Door ons niet neer te leggen bij het gangbare,

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 FttH Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Definities... 3 2. Dienstbeschrijving... 4 2.1. Overzicht van de FttH diensten... 4 2.2. Looptijd

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Optibel

Veel gestelde vragen over Optibel Veel gestelde vragen over Optibel 1. Wat heb je nodig om met Optibel te kunnen bellen? 2. Wat kost Optibel? 3. Wat kan ik besparen met Optibel? 4. Ik heb aanbiedingen gezien die gratis bellen aanbieden.

Nadere informatie

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014

Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 Zakelijk Pinnen op een zakelijke breedbandverbinding van KPN Mei 2014 1 Inhoudsopga ve 1 Algemeen... 3 1.1 Inleiding... 3 2 Functionele beschrijving... 4 2.1 Pinterminals en bandbreedte... 4 2.1.1 Pinterminals...

Nadere informatie

Extended Ethernet (SDSL.bos)

Extended Ethernet (SDSL.bos) Extended Ethernet (SDSL.bos) Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Copyright The Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1... 3 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is SDSL.bis?...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving SB Vast-Mobiel Hosted Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... 3 1.2 Positionering dienst SB Vast-Mobiel Hosted... 3 1.3 Positionering dienst SB Vast-Mobiel

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in je kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN bel je stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van je huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

1. SLA Voice Connect. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

1. SLA Voice Connect. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 1. SLA Voice Connect Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud SLA Voice Connect... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Inhoud... 2 Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden...

Nadere informatie

SLA Interbel Managed Voice. Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1

SLA Interbel Managed Voice. Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1 SLA Interbel Managed Voice Datum: 16 april 2014 Versie: 1.1 Inhoud Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden... 4 1.1 Netwerk overzicht... 4 1.2 Responsibility Matrix... 4 2. Service Assurance...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving KPN IP-VPN. Een dienst in KPN ÉÉN Dienstbeschrijving KPN IP-VPN Een dienst in KPN ÉÉN Versie : v1.0 Datum : 1 januari 2018 Inhoud 1 Dit is KPN IP-VPN 3 2 KPN IP-VPN varianten 4 2.1 Kenmerken 4 3 KPN IP-VPN 5 3.1 Technisch 5 3.2 Redundancy

Nadere informatie

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4

MANAGED MOBILE 4 DE VOORDELEN VAN MANAGED MOBILE 4 Inhoudsopgave HOSTED VOIP: MANAGED VOICE 2 MANAGED VOICE VOORDELEN 2 STANDAARDMOGELIJKHEDEN 2 AANVULLENDE MOGELIJKHEDEN 2 MANAGED VOICE ADD-ONS EN TARIEVEN 3 CONTACT CONNECT 3 ONLINE BEHEER 3 TARIEVEN

Nadere informatie

Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie

Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie Informatiepakket ZeelandNet Digitale Telefonie 1. Inleiding De tijd dat telefonie als een apart en duur medium ingezet wordt, is voorbij. Telefonie lift tegenwoordig mee op de technieken die oorspronkelijk

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Mobile

Dienstbeschrijving Managed Mobile Dienstbeschrijving Managed Mobile Inhoud Dienstbeschrijving Managed Mobile... 1 1. Inleiding... 3 1.1 Introductie... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Positionering dienst Managed Mobile... 3 1.3

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Verizon Telefonie. Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013

Dienstbeschrijving Verizon Telefonie. Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Dienstbeschrijving Verizon Telefonie Versie: 1.0 Datum: 06-12-2013 Inhoud Verizon Telefonie van SB Business Communicatie... 3 1. Technische dienstbeschrijving... 3 1.1 Fysieke toegang... 3 1.2 Functionele

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. Internet op Maat... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 (x)dsl- verbindingen... 3 1.2.1 ADSL... 3 1.2.2 VDSL... 4 1.2.3 SDSL... 4 1.3 Ethernet- Acces op basis van koper... 4 1.4 Glasvezel (Fiber

Nadere informatie

Inhoud. 2 Specificaties 6 2.1 Bandbreedte 6 2.1.1 Telefonienetwerk 6 2.1.2 Glasvezel 6 2.2 Overboeking 7

Inhoud. 2 Specificaties 6 2.1 Bandbreedte 6 2.1.1 Telefonienetwerk 6 2.1.2 Glasvezel 6 2.2 Overboeking 7 Inhoud 1 Inleiding 3 1.1 Wat is Qfast Internet? 3 1.2 Hoe werkt Qfast Internet? 4 1.3 Extra mogelijkheden met Qfast Internet 4 1.3.1 Domeinnaam 4 1.3.2 Webhosting 4 1.3.3 Anti-virus en spamfilter 5 1.3.4

Nadere informatie

Service Level Agreement

Service Level Agreement Service Level Agreement Artikel 1: Definities In de Service Level Agreement worden de definities uit artikel 1 van de Algemene Voorwaarden voor de levering van BV aan zakelijke gebruikers gehanteerd, daarnaast

Nadere informatie

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA WLR / CPS. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA WLR / CPS Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud Definities... 3 1. Domein / verantwoordelijkheden... 4 1.1 Matrix verantwoordelijkheden... 4 2. Service Assurance... 4 2.1 Impact

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Managed Mobile. Versie: 2.0 Aantal bladen: 10

Dienstbeschrijving Managed Mobile. Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Dienstbeschrijving Managed Mobile Versie: 2.0 Aantal bladen: 10 Inhoud 1. Inleiding...3 Introductie...3 Positionering dienst Managed Mobile...3 Positionering dienst Managed Mobile Complete...4 2. Overzicht

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

MSSL Dienstbeschrijving

MSSL Dienstbeschrijving MSSL Dienstbeschrijving Versie : 1.0 Datum : 28 augustus 2007 Auteur : MH/ME Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Introductie... 3 Divinet.nl Mssl... 3 Hoe

Nadere informatie

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0

SLA EWAN. Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 SLA EWAN Auteur: CanConnect Datum: 16 april 2013 Versie: 2.0 Inhoud 1. Definities... 3 2. Domein/verantwoordelijkheden... 4 2.1 Netwerkoverzicht... 4 2.2 Matrix verantwoordelijkheden... 4 3. Service Assurance...

Nadere informatie

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij

VoIP via Online Pro: De voordelen op een rij Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 22 oktober 2015 16:32 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2015.0.0.125: Nieuwe

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. van de. Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A.

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. van de. Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A. Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting van de Coöperatie Bedrijvenpark Valkenswaard U.A. Versie 0.3 juli 2015 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 3 3. DIENST BESCHRIJVING... 4 4 SCOPE VAN

Nadere informatie

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile

Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Dienstbeschrijving IP One Managed Mobile Auteur: Marketing Datum: 01-09-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 11 Nummer: 1029 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 1.1 Positionering dienst Managed Mobile...

Nadere informatie

MKB-Limburg Afdeling Grens en Maas Schaak 4 5856 AH Wellerlooi. Onderwerp: Offerte Atlantic Line Rental. dinsdag 24 maart 2009

MKB-Limburg Afdeling Grens en Maas Schaak 4 5856 AH Wellerlooi. Onderwerp: Offerte Atlantic Line Rental. dinsdag 24 maart 2009 MKB-Limburg Afdeling Grens en Maas Schaak 4 5856 AH Wellerlooi Onderwerp: Offerte Atlantic Line Rental dinsdag 24 maart 2009 Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u een offerte voor onze nieuwste dienst

Nadere informatie

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net

Dienstbeschrijving DigiAlarm.net Algemeen Deze dienstbeschrijving omvat de specifieke kenmerken van de dienst DigiAlarm.net van ASB-Security BV, hierna te noemen ASB. Inleiding Wat biedt de dienst DigiAlarm.net DigiAlarm.net is een alarmtransmissiedienst

Nadere informatie

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over?

FlexISDN. Voordelig bellen met gntel FlexISDN. Inzicht in uw kosten. Wat is FlexISDN? Wat verandert er door over te stappen? Hoe stap ik over? FlexISDN Wat is FlexISDN? Met FlexISDN belt u stukken voordeliger. gntel neemt de abonnements- en gesprekskosten over van uw huidige aanbieder. Omdat gntel een eigen telefonieplatform heeft, kunnen wij

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. Glasvezel Eindhoven BV

Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting. Glasvezel Eindhoven BV Dienstbeschrijving Glasvezel Basisaansluiting Glasvezel Eindhoven BV www.glasvezeleindhoven.nl Versie 0.7 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 4 3. DIENST BESCHRIJVING... 5 4 SCOPE VAN DE DIENST...

Nadere informatie

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT

Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Contractbijlage: Tarieven Telerati Particulier 2014-1 CONCEPT Telerati: Meesters in Telecom Bezoekadres: Papenstraat 26 7411 ND Deventer Postadres: 1 e Kruisstraat 9 7413 VE Deventer Tel: 085 888 1761

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting per Aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Dienstbeschrijving

Zakelijk Hosted Bellen. Dienstbeschrijving Zakelijk Hosted Bellen Dienstbeschrijving Per april 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 4 1.1 Wat is Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo 4 1.1.1 Voordelen Zakelijk Hosted Bellen van Ziggo 4 1.2 Zakelijk Hosted

Nadere informatie

Wholesale Line Rental (WLR)

Wholesale Line Rental (WLR) Dienstenbeschrijving Wholesale Line Rental (WLR) Voordelig bellen is voortaan zo eenvoudig als het maar kan zijn Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek E. info@telecollectief.nl W. www.telecollectief.nl

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. Office Plus

Dienstbeschrijving. Office Plus Dienstbeschrijving Office Plus Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Office Plus 4 2.1 Doelgroep 4 3 Opbouw van Office Plus 5 3.1 Toegang tot het netwerk: Cable Access 5 3.2 Internet varianten en opties 5 3.3

Nadere informatie

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten

All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten All in IT! Voor een betrouwbaar netwerk, zodat u altijd bereikbaar bent! Voordelen Hoe werkt het? HIP-telefonie, mobiel bellen en internetdiensten 1 HIP telefonie communiceren via de Cloud Met HIP belt

Nadere informatie

Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties.

Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties. Leveringsrapport: Beschrijving van diensten, service en restricties. Coöperatieve vereniging Glasnet Kaatsheuvel U.A. 23 juni 2015, Versie 2.2 Coöperatieve vereniging Glasnet Kaatsheuvel U.A Inhoud Bladzijde

Nadere informatie

HIP Servicenummers 0800 / 0900

HIP Servicenummers 0800 / 0900 PUUR telecom HIP Servicenummers 0800 / 0900 Dienstbeschrijving Lionconnect B.V. 14-10-2015 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Servicenummers 0800 en 0900... 3 2.1. Tarifering... 3 3. Aanvragen servicenummers...

Nadere informatie

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect

NETWERKOPLOSSINGEN. IP Private Network. IPSEC Virtual Private Network. Metro Ethernet Connect NETWERKOPLOSSINGEN IPSEC Virtual Private Network IP Private Network Metro Ethernet Connect Signet Netwerkoplossingen OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN VOOR KLEINE, GROTE OF COMPLEXE NETWERKEN Wanneer u op zoek

Nadere informatie

HIP Buitenlandse nummers

HIP Buitenlandse nummers HIP Buitenlandse nummers Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 6 Inhoud 1 Buitenlandse nummers... 3 1.1 Inkomende oproepen... 3 1.2 Uitgaande oproepen... 3 1.3 Belangrijk: Nooddiensten

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving dataverbindingen

1 Dienstbeschrijving dataverbindingen 1 Dienstbeschrijving dataverbindingen Lancom heeft als doelstelling om een one stop shop te zijn voor het MKB en MKB+, dit betekent dat onze dienstverlening niet stopt bij de Firwall of de router. Van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar IndustriesConnect is uniek voor uw branche. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten. IndustriesConnect biedt u diensten en oplossingen van een gecertificeerd,

Nadere informatie

NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0

NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA. versie 2.0 NETWORKCONNECT Dienstbeschrijving en SLA versie 2.0 Gilze, maart 2014 Definities Algemene Voorwaarden Beschikbaarheid Customer Support Dienst Kantooruren Opdrachtgever Klantapparatuur Maximale Hersteltijd

Nadere informatie

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl

Panas Striensestraat 67 5241 AW Rosmalen 073 523 23 30 info@panas.nl www.panas.nl Inhoudsopgave 1. VoIP- verbinding... 3 1.1 Inleiding... 3 1.2 Basis Functionaliteit... 3 1.2.1 Minimaal aantal spraakkanalen per aansluiting... 3 1.2.2 Flexibel wijzigen van het aantal spraakkanalen...

Nadere informatie

Zetacom Vast. Dienstbeschrijving Fiber

Zetacom Vast. Dienstbeschrijving Fiber Zetacom Vast Dienstbeschrijving Fiber April 2017 zetacom.nl 02 Zetacom Vast Dienstbeschrijving Fiber Zetacom levert naast telefonie, zorgoplossingen en networking diensten ook (Premium) Zakelijke internetverbindingen,

Nadere informatie

BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten. Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007

BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten. Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007 BBned dienstbeschrijving Glasvezel Diensten Versie : 1.3 Datum : 14 november 2007 Inhoud 1. INTRODUCTIE... 3 2. DEFINITIES... 4 3. DIENST BESCHRIJVING... 5 4. SCOPE VAN DE DIENST... 6 EINDGEBRUIKERDOMEIN...

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting. U betaalt per Aansluiting per maand 6,25

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting. U betaalt per Aansluiting per maand 6,25 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting per Aansluiting per maand 6,25 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,06 Mobiele nummers per

Nadere informatie

Zakelijk Internet Asymmetrisch Dienstbeschrijving

Zakelijk Internet Asymmetrisch Dienstbeschrijving Tele2 Zakelijk Postbus 22697 1100 DD Amsterdam T 020-750 10 00 F 020-750 10 01 tele2.nl/zakelijk Kvk Amsterdam 33303418 Tele2 Zakelijk is een handelsnaam van Tele2 Nederland B.V. Dienstbeschrijving 2 van

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Toegang tot

Dienstbeschrijving Toegang tot Dienstbeschrijving Toegang tot Versie December 2016 2016 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend ParkingsConnect is een uniek concept voor parkeergarages. Eén totaalconcept voor alle IT & Communicatie diensten binnen uw parkeergarage. ParkingsConnect

Nadere informatie

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

ZZP abonnement. Zakelijk. Prepaid. Belbundel. Internet. Vast bellen. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat OpMaat basisabonnement per gebruiker Sim per gebruiker sim only Gesprekstarieven (buiten de bundel) Mobiel Bellen naar mobiele nummers internet Bellen naar vaste nummers

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting. U betaalt per Aansluiting per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting. U betaalt per Aansluiting per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting per Aansluiting per maand,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per minuut

Nadere informatie

Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl. -hierna te noemen MTTM Group BV-

Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl. -hierna te noemen MTTM Group BV- Service level Agreement MTTM GROUP Group BV ZakelijkeNummers.nl BV ZakelijkeTelefonie BV MTTM.nl -hierna te noemen MTTM Group BV- 0 INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... FOUT! BLADWIJZER NIET ARTIKEL

Nadere informatie

Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten

Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Service Level Agreement RoutIT ten behoeve van Connect 1 Platform internetdiensten Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0

Nadere informatie

Service Level Agreement MTTM.nl

Service Level Agreement MTTM.nl Service Level Agreement MTTM.nl INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2 AARD EN OMVANG VAN HET SERVICE LEVEL... 2 ARTIKEL 3 UITGANGSPUNTEN... 2 ARTIKEL 4 HET LEVEREN VAN DIENSTEN DOOR MTTM...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk

IP Services. De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk IP Services De grenzeloze mogelijkheden van een All IP -netwerk Voor wie opgroeit in deze tijd is het de grootste vanzelfsprekendheid. Je zet de computer aan en je kunt mailen, chatten, elkaar spreken

Nadere informatie

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8

Alarm over IP. Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Alarm over IP Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Wat is Alarm over IP?... 3 1.2. Waarom lanceert The VOIP Company

Nadere informatie

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50

T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting U betaalt per Aansluiting per maand 12,50 T-Mobile corporate rate plan Maandelijkse abonnementskosten per geactiveerde Aansluiting per Aansluiting per maand 2,50 Gebruikskosten Bellen naar Vast en voicemail per minuut 0,08 Mobiele nummers per

Nadere informatie

Aanvraagformulier Producten en/of Diensten NuCall BV

Aanvraagformulier Producten en/of Diensten NuCall BV Producten en/of Diensten NuCall BV Doormiddel van dit aanvraagformulier meldt u zich aan als afnemer van de producten en/of diensten van Nucall BV. Gegevens Dealer naam/klant nummer Klantnummer (indien

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden. VastMobiel Totaal

Aanvullende Voorwaarden. VastMobiel Totaal Aanvullende Voorwaarden VastMobiel Totaal Maart 2012 AANVULLENDE VOORWAARDEN VastMobiel Totaal KPN B.V. versie maart 2012 I N H O U D 1: BEGRIPSOMSCHRIJVINGEN... 2 2: OVEREENKOMST EN VOORWAARDEN.... 2

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid van eigendommen van

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar MPLconnect, een totaalconcept voor installatiebedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanet verbinding. Met een Alarm over IP oplossing (AoIP) verstuurt u veilig

Nadere informatie

Xenosite Breed. Dienstbeschrijving

Xenosite Breed. Dienstbeschrijving Xenosite Breed Dienstbeschrijving 0 Inhoud 1. Definities... 2 2. Inleiding... 3 3. Het dienstenpakket... 4 3.1 Internet... 4 3.2 PIN... 4 3.3 Telefonie (bellen)... 5 3.4 Faxen... 6 3.5 Fax to e-mail...

Nadere informatie

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten

FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten FlexMobile Veelgestelde vragen door klanten Wat is FlexMobile? Met de dienst FlexMobile van gntel bel je voordelig naar het buitenland en in het buitenland met je smart Phone. Op welke besturingssystemen

Nadere informatie

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend

VoIP2Connect. Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend VoIP2Connect Zorgeloos, flexibel en kostenbesparend SecurityConnect, een totaalconcept voor beveiligingsbedrijven. Een gecertificeerd, beveiligd VPN datanetwerk over DSL of glasvezel tot diensten als bijvoorbeeld

Nadere informatie

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET

4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET 4WARD.IN BELLEN OVER INTERNET MKB - Klein Zakelijk WAT IS VOIP Voice Over IP Telefonie over internet Betrouwbaar Flexibel Kostentechnisch transparant WAT IS VOIP NIET!! Skype / Fring / Google Talk Bellen

Nadere informatie

Innovatie Kwaliteit Ontzorging Duurzaam ondernemen

Innovatie Kwaliteit Ontzorging Duurzaam ondernemen Innovatie Kwaliteit Ontzorging Duurzaam ondernemen Kernactiviteiten Shared Service Center Telecommunicatie IT Vertical Systemen VoIP Mobility Unified Communications Applicatieontwikkeling Hosted Solutions

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie

Installatiehandleiding. Optibel telefonie Installatiehandleiding Optibel telefonie Optibel adapter Sipura 2000 Inhoudsopgave 1 Het Optibel pakket 2 2 De Optibel adapter aansluiten 2 3 Vragen over uw aansluiting 5 4 Probleemwijzer 6 5 Mijn Optibel

Nadere informatie

Handleiding DSL Access Versatel

Handleiding DSL Access Versatel Handleiding DSL Access Versatel INHOUDSOPGAVE 1. 1.1. INSTALLATIE...3 Installatie door monteur...3 1.2. Doe-het-zelf installatie...3 1.2.1 Het doe-het-zelf pakket... 3 1.2.2 Installatie splitter... 4 1.2.3

Nadere informatie

ISDN2. Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Dienstenbeschrijving. Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek

ISDN2. Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Dienstenbeschrijving. Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek Dienstenbeschrijving ISDN2 Vier gesprekken tegelijk voeren en tot 40% goedkoper bellen! Telecollectief Postbus 41 2660 AA Bergschenhoek E. info@telecollectief.nl W. www.telecollectief.nl Deze dienst wordt

Nadere informatie

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten

Zakelijk. Productinformatie & Tarieven. 1 Zakelijk OpMaat. 2 Aanvullende diensten Productinformatie & Tarieven 1 OpMaat 1.1 OpMaat basisabonnement OpMaat basisabonnement per gebruiker per gebruiker sim only 12,00 9,00 1.2 Gesprekstarieven Gesprekstarieven Bellen naar mobiele nummers

Nadere informatie

Stappenplan Oplevering hosted voice

Stappenplan Oplevering hosted voice Stappenplan Oplevering hosted voice Document: Stappenplan oplevering hosted voice Datum: 26-10-2015 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Uw Hosted Voice omgeving... 3

Nadere informatie

Service level Agreement. ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl -

Service level Agreement. ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl - Service level Agreement ZakelijkeTelefonie.nl -hierna te noemen ZakelijkeTelefonie.nl - 0 INHOUDSOPGAVE: ARTIKEL 1 DEFINITIES... ARTIKEL 2 AARD EN OMVANG VAN HET SERVICE LEVEL ARTIKEL 3 UITGANGSPUNTEN...

Nadere informatie

Vaste telefonie wlr. Dienstbeschrijving Versie 1.0

Vaste telefonie wlr. Dienstbeschrijving Versie 1.0 Vaste telefonie wlr Dienstbeschrijving Versie 1.0 Tele2 Proprietary 2 Welkom bij Tele2! Al sinds de start in 1995 kiest Tele2 voor een andere koers dan anderen. Door ons niet neer te leggen bij het gangbare,

Nadere informatie

Fiber. Technische Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 11

Fiber. Technische Dienstbeschrijving. Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 11 Fiber Technische Dienstbeschrijving Copyright The Voip Company 2011 Pagina 1 van 11 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Wat is fiber... 3 1.2 Technische kenmerken van Fiber... 3 1.3

Nadere informatie

Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand

Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand Whitepaper kostenvergelijking traditionele telefooncentrale versus telefooncentrale op afstand Deze whitepaper beschrijft de kostenstructuur van de inrichting van een traditionele telefooncentrale op een

Nadere informatie

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar

Telephony2Connect. Altijd bereikbaar Telephony2Connect Altijd bereikbaar HorecaConnect voor uw horeca onderneming. Wat biedt u dat? HorecaConnect biedt u het gemak van pinnen met IP pinnen, snel telefoneren met IP telefonie, een goede beveiliging

Nadere informatie

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015

Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access. Tarieven vanaf januari 2015 Digitaal standaard / DigiStream 2048 en (City) Premium Access Tarieven vanaf januari 2015 Inhoud Inleiding 3 Digitaal standaard / DigiStream 2048 4 Tariefstructuur 5 Tarieven 7 (City) Premium Access 8

Nadere informatie