Nieuwsbrief september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief september 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief september 2016 Start We zijn weer gestart! Op de eerste schooldag maakten veel ouders gebruik van de mogelijkheid om de kinderen naar school te brengen en een kopje koffie/thee te blijven drinken. Na de kerstvakantie, op de eerste schooldag van het nieuwe jaar, is de volgende gelegenheid, om een kopje koffie/thee te komen drinken. De kinderen zijn ook aan het nieuwe schooljaar begonnen. Sommige kinderen kregen nieuwe juffen, dus dat was extra spannend. Nieuws uit het team: Mariska is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Ze verwachten hun kindje op 19 februari. Als haar gezondheid het toelaat, zal ze vrijdag 20 januari met zwangerschapsverlof gaan. Eind mei hopen wij haar dan weer terug te zien. Dat betekent dat wij op zoek zullen gaan naar een goede vervanger voor Mariska. Zodra er meer bekend is over deze vervanger, hoort u dat van ons. Wilma gaat een opleiding voor middenmanagement volgen. Dit is een eenjarige opleiding. Zij zal dan ook meer gaan meedenken over onderwijskundige en beleidszaken. Jeannette gaat de verkorte ICO opleiding volgen. Dat staat voor Interne Coördinator Opleiden in school. Zij zal vanaf aankomend schooljaar de stagiaires begeleiden. Ze heeft deze taak overgenomen van Angela. Wij wensen beiden heel veel succes! In de nieuwsbrief van juli heeft u kunnen lezen dat de functie van onze kindercoach Angela gaat veranderen. Jarenlang heeft ze zich voor de Ichthusschool ingezet, maar vanaf dit schooljaar gaat ze breder ingezet worden en mogen meerdere scholen gaan genieten van haar expertise. Kathy is vierde jaar stagiair van de Marnix Academie en is vorige week begonnen in groep 5/6. Haar stagedagen zijn maandag en dinsdag. Silvia is tweede jaar stagiair van de Marnix Academie en is deze week begonnen in groep 7/8. Haar stagedag is dinsdag. Wij wensen beiden veel plezier en succes! Speerpunten Aankomend schooljaar gaan we de oriënterende fase van Snappet verder uitbreiden en zullen we vanaf groep 4 gaan werken met Snappet voor de vakken rekenen, spelling en begrijpend lezen. Bij groep 4 en 5 zullen we dit in het nieuwe schooljaar rustig gaan opbouwen, omdat zij nog helemaal geen ervaring hebben met het werken met Snappet. Ook zullen we ons buigen over de hoeveelheid digitale verwerking en schriftelijke verwerking, omdat het schrijven een belangrijk onderdeel blijft voor de motorische ontwikkeling. Groep 3 is gestart met een nieuwe methode voor aanvankelijk lezen genaamd Lijn 3. We hebben gedurende een periode van 2 jaar een aantal thema s van IPC uitgeprobeerd. We zetten enkele voor- en nadelen op een rijtje:

2 Voordelen: -Leerkrachten en kinderen vinden deze manier van werken leuker. -Kinderen werken veel samen en dat doen ze graag. -Het proces is belangrijker dan het product. -Kinderen leren naast kennis ook veel vaardigheden. -De lessen zijn geschikt voor een combinatiegroep en hoeven niet aan elke groep apart aangeboden te worden. -De zaakvakken worden geïntegreerd aangeboden. Nadelen: -Voor een kleine school kost het heel veel tijd om een thema voor te bereiden. Iedere leerkracht moet zijn eigen thema voorbereiden en kan niks delen met andere groepen. -Het niveau (de moeilijkheid) van deze leerlijn is vrij hoog. -Er zitten hoge licentiekosten aan vast. We hebben besloten om nog meer methodes te gaan bekijken en uit te gaan proberen, zodat we een weloverwogen keuze kunnen maken. Dat zijn de methodes Alles-in-1 en Blink geworden. Het zijn beide geïntegreerde methodes, die gericht zijn op de 21 e eeuwse vaardigheden (creativiteit, kritisch denken, probleemoplosvaardigheden, communiceren, samenwerken, digitale geletterdheid, sociale en culturele vaardigheden en zelfregulering). Op 12 september starten de groepen 5/6 en 7/8 met het eerste project Middeleeuwen. Tot de herfstvakantie wordt hieraan gewerkt. Vanaf het begin van dit schooljaar werken alle scholen binnen de vereniging met het programma Prowise. Hiermee kunnen de leerkrachten zelf lessen maken, die ondersteunend zijn aan de lessen die we geven. Ook kunnen we onze touchscreens live verbinden met de laptops, waardoor de lessen interactiever worden. Vorig schooljaar heeft iedere leerkracht haar bronzen certificaat behaald. Aan het einde van dit schooljaar moet elke leerkracht de zilveren vaardigheden beheersen. Formatie : Groep 1/2: Juf Heleen Juf Heleen Juf Milenka Juf Milenka Juf Milenka Ondersteuning groep 1/2: Suzanne werkt bij Kidswereld en net als vorig schooljaar zal ze met een groepje kinderen gaan werken op maandag- en donderdagochtend. Groep 3/4: Juf Jeannette* Juf Jeannette Juf Jeannette Juf Jeannette Juf Jeannette *Jouke zal om de week op maandag deze groep draaien.

3 Groep 5/6: Juf Kathy* Juf Kathy* Juf Hester Juf Hester Juf Hester *Op maandag en dinsdag zal Kathy (SB student, voorheen LIO genaamd) groep 5/6 draaien. Wilma zal haar begeleiden. Verder zal Wilma ondersteuning bieden aan groepjes kinderen. Groep 7/8: Juf Mariska* Juf Mariska Juf Mariska Juf Mariska Juf Mariska *Jouke zal om de week op maandag deze groep draaien. Gretha IB/RT Dinsdag en Woensdag Angela Kindercoach/ICO Eén keer per maand op dinsdag Jouke Locatieleider Dinsdag/Donderdag/ Woensdag- of Vrijdagochtend Meeny Administratie Donderdag Lydia Directeur Dagen variëren Informatieavond Dinsdag 6 september wordt de informatieavond gehouden. Er zijn 2 rondes: De eerste ronde is van tot uur voor de groepen 1, 3, 5/6 en 7. Dan is er een pauze tot uur. Tijdens deze pauze staat er koffie/thee voor u klaar. De tweede ronde is van tot uur voor de groepen 2, 4, 5/6 en 8. Feestweek Woensdagmiddag 24 augustus hebben er 5 teams meegedaan aan het voetbaltoernooi in Abcoude. Alle groepen hebben prima gepresteerd en we zijn weer een aantal bekers rijker. Gefeliciteerd allemaal. Ook de coaches en de chauffeurs hartelijk bedankt voor uw bijdrage hierin.

4 Andere schooltijden en overblijf We zijn dit jaar gestart met een nieuw rooster. Het is even wennen allemaal, maar vooralsnog zijn de eerste twee weken ons goed bevallen. We ervaren veel meer rust tijdens de overblijf. Omdat de middagen korter zijn, is het voor de kinderen makkelijker om bij de les te blijven. Toch beseffen we ons dat het tijd nodig zal hebben om te wennen aan deze nieuwe tijden met bijbehorende nieuwe afspraken. En kan het voor komen dat bepaalde afspraken/gewoontes alsnog gewijzigd zullen worden. Zo hebben we vorige week besloten, dat wanneer de bel gaat om uur, de kinderen niet meer buiten opgehaald worden door de leerkracht, maar dat ze zelf rustig naar binnen mogen. Om alles goed en soepel te laten verlopen vragen we extra uw aandacht voor de volgende punten: -Op tijd op school aanwezig zijn, zodat we om uur met de lessen kunnen beginnen. Dat geldt natuurlijk ook voor het begin van de dag (08.25 uur gaat de bel, zodat we om uur met de les kunnen beginnen). -Alleen zuiveldranken mogen in de koelkast. -Geen snoep/koek meegeven voor bij de lunch. De afgelopen weken hebben we u de tijd gegeven om te ervaren wat prettiger is. Thuis eten of op school? Volgende week willen we u daar ook nog de tijd voor geven. Wanneer u iets wilt wijzigen in de opgegeven dagen, dan horen we dat graag voor 12 september. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd even binnen lopen bij Jouke Griffioen. Ichthusdag Dit schooljaar wordt de Ichthusdag gehouden op zaterdagmiddag 17 september. De voorbereidingen zijn in volle gang. We kunnen het volgende aan u mededelen (voor meer informatie, zie bijlage): Van uur tot uur kunt u als gezin, familie of met je vriendjes meedoen met de vossenjacht. Na afloop kan er op het schoolplein nog nagepraat worden over de vossenjacht, vakantieverhalen of over plannen voor het nieuwe schooljaar! Dit onder het genot van limonade voor de kinderen, hapjes en drankjes. We hopen u allen te zien! De Vreedzame School De eerste lessen over de Vreedzame School zijn gegeven en binnenkort worden de mediatoren uit groep 7/8 aangesteld. Ook worden de verschillende commissies gekozen, zodat we er samen een gezellig en nuttig schooljaar van kunnen maken. Volgende week op de informatieavond hoort u er meer over. Wijzigingen doorgeven Wanneer er wijzigingen zijn omtrent uw adres, telefoonnummer, adres etc., wilt u dat dan doorgeven aan de betreffende leerkracht van uw kind? Dan kunnen we dat verwerken in ons administratiesysteem. Alvast bedankt!

5 Weerbaarheidstrainingen Vanuit de gemeente worden er weerbaarheidstrainingen aangeboden. De trainingen worden voor het grootste gedeelte gesubsidieerd, waarbij er per training een kleine ouderbijdrage wordt gevraagd of een bijdrage van school bij groepstrainingen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gretha, onze intern begeleider of Angela, onze kindercoach. 1. Sova voor het jonge kind, preventief, groep 2,3 en 4 Intakegesprek met kind en ouders, 8 bijeenkomsten van 75 minuten, 1 ouderavond, evaluatiegesprek. 2. Sta sterk voor het jonge kind intensief groep 2 en 3 3. Rots en water, groep 4, 5 en 6 4. Faalangst de baas, groep 5 tm 8 5. Sta sterk, groep 5 tm 8 6. Sociale competentietraining, groep 4 tm 8 Intakegesprek met kind en ouders, 7 bijeenkomsten van 90 minuten, 1 ouderavond, evaluatiegesprek. 7. Kom maar op, ik ben top groep 6 tm 8 Intakegesprek met kind en ouders, 10 bijeenkomsten van 90 minuten, 1 ouderavond, evaluatiegesprek. 8. Rots en water gericht op jongens groep 6 tm 8 Intake met ouders en kind, 10 lessen van 60 minuten, evaluatiegesprek 9. Marietje Kessels project groep 7 en 8 1 Ouderbijeenkomst, leerkracht aanwezig bij training, 11 lessen van 60 minuten, evaluatiegesprek

6 Trefwoord Voor de godsdienstige opvoeding van de kinderen gebruiken we op school de methode Trefwoord. Bij deze methode wordt het digitale schoolbord veel gebruikt om bijbehorende plaatjes en foto s te tonen, maar ook om liedjes te zingen. De (Bijbel- )verhalen, gedichten, gebeden en liederen die daarbij horen staan in de handleiding voor de leerkracht. Zo stelt Trefwoord verschillende thema s uit de leefwereld van de kinderen en uit de Bijbel aan de orde. Week 34 (22 augustus t/m 26 augustus): Startweek Inhoud: Samen een goede start maken in het nieuwe schooljaar. Bijbel: Marcus 1 en Matteüs 5 Week 35 en 36 (29 augustus t/m 9 september): In de was Inhoud: Eenduidigheid en veelheid. Bijbel: Genesis 9 t/m 11 Week 37 t/m 39 (12 september t/m 30 september): Bijbel: Genesis 11 t/m 17 In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Geplande activiteiten Vrijdag 2 september vanaf uur Toneellessen groep 5 t/m 8 Zaterdagochtend 3 september van uur Klusjesochtend Dinsdagavond 6 september Informatieavond Woensdagmiddag 7 september Groep 1 & 2 zijn vrij Maandag 12 september Start project Middeleeuwen groep 5 t/m 8 Zaterdag 17 september Ichthusdag Maandagmiddag 26 september Oudergesprekken Woensdagmiddag 28 september Groep 1 & 2 zijn vrij Woensdag 28 september Start Kinderpostzegelactie Donderdagmiddag- en avond 29 september Oudergesprekken Woensdag 5 oktober Juffendag Vrijdagmiddag 14 oktober Groep 1 & 2 zijn vrij Maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober Herfstvakantie De agenda voor het hele jaar kunt u vinden op onze website:

7

Nieuwsbrief begin september 2015

Nieuwsbrief begin september 2015 Nieuwsbrief begin september 2015 Start We zijn weer gestart! Op de eerste schooldag maakten veel ouders gebruik van de mogelijkheid om de kinderen naar school te brengen en een kopje koffie/thee te blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Nieuws uit het team Na de voorjaarsvakantie is Sandra van Rhijn gestart en geeft zij op maandag t/m vrijdag les aan de jongste kleuters. Op maandag- en donderdagochtend maken de

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Nieuws uit het team: Voor de Kerstvakantie hebben we afscheid genomen van Henk. We hebben een fijne collega aan hem gehad, maar we zijn ook erg verheugd dat Milenka weer les geeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Nieuws uit het team: Milenka is steeds meer in de groep aanwezig. Ze begeleidt regelmatig kleine groepjes en draait af en toe mee in de groep. Deze werkzaamheden zullen de komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Nieuwsbrief november 2015 Nieuws uit het team: De eerste weken na de herfstvakantie zal Henk Groenesteijn nog groep 1 & 2 draaien op woensdag, donderdag en vrijdag. De mogelijkheid bestaat dat dit verlengd

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuwsbrief oktober 2015 Nieuws uit het team: Meester Jelle is eerste jaar stagiair van de Marnix Academie en is deze week begonnen in groep 5/6. Zijn stagedag is donderdag. We wensen hem veel plezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 Nieuws uit het team Marian is een tijdje ziek geweest. Ze hebben trombose in haar voet geconstateerd en wordt hiervoor behandeld. Gelukkig gaat het weer wat beter met haar en zal

Nadere informatie

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1

De Kleurrijker Schooljaar september 2018 nummer 1 De Kleurrijker Schooljaar 2018-2019 6 september 2018 nummer 1 NIEUWE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN OUDERBIJDRAGE ZWEMLESSEN KLANKBORDGROEP SCHOOLONTWIKKELING OUDERPORTAAL TRAKTATIE BELEID KENNISMAKINGSONTBIJT

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink

Versie juli Protocol continurooster CBS De Mandebrink Protocol continurooster CBS De Mandebrink Inhoud: 1. Voorwoord 2. Uitwerking continurooster 2.1. Regels en afspraken voor het eten en drinken 2.2. De lunch 2.2.1. Afspraken voor het team 2.3. Buiten/binnen

Nadere informatie

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende

Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende Voorstellen van de leerkrachten algemene afspraken en regels op school algemene afspraken en regels in de groep invullen van de verschillende lijsten. Maurice Boonstra Maandag 8.30-14.30uur Dinsdag 8.30-14.30uur

Nadere informatie

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 10 september Informatieavond Rots en Water voor ouders van kinderen in groep 7/8 13 september Training Rots en

Nadere informatie

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019

Onze nieuwsbrief De Medeklinkert Schooljaar , nr. 1 3 sept 2019 Op onze school zorgen wij samen voor een plezierige en veilige leeromgeving, waarin we: Elkaar respecteren Naar elkaar luisteren Duidelijk met elkaar communiceren Het goede voorbeeld geven Afspraken nakomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender

In deze nieuwsbrief. Schoolkalender regel van de week Ik sluit niemand buiten en help anderen. belangrijke data 1 september informatieavond leren lezen 1 september start inschrijven kennismakingsgesprekken via Digiduif vanaf 7 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Receptie om het schooljaar in te luiden

Receptie om het schooljaar in te luiden Nieuwsbrief 1 ( 8 september 2017) Beste ouders, Het schooljaar 2017 2018 is gestart. Op De Borgh hebben in het team veel nieuwe leerkrachten mogen verwelkomen. Samen gaan we er weer een fantastisch jaar

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 kalender september / oktober 2018 maandag 24 september - groep 7 & 8 voorstelling vrijdag 28 september - groep 5 & 6 voorstelling vrijdag 28 september - koffieochtend

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders

Plan continurooster. Basisschool de Lage Weijkens. Handleiding voor ouders Plan continurooster Basisschool de Lage Weijkens Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Het continurooster... 2 1.1 Het lesrooster... 2 2. Uitwerking continurooster... 3 2.1 Visie op de lunch... 3 2.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Informatie avond Schooltijden

Informatie avond Schooltijden Informatie avond Schooltijden Tijdspad schooltijden Mei Juni September Oktober December 2012 30 mei: ouderavond: ouders en leerkrachten informeren over de mogelijke modellen digitale enquête ouders digitale

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor!

Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd in Kerstsfeer. Enorm bedankt hiervoor! Riemslootnieuws 765 13-12-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Kerstdecoratie De decor commissie heeft afgelopen vrijdag de school weer omgetoverd

Nadere informatie

Welkom in groep 5-6. Een korte presentatie van hoe wij werken

Welkom in groep 5-6. Een korte presentatie van hoe wij werken Welkom in groep 5-6 Een korte presentatie van hoe wij werken 2018-2019 Onze groep 5-6 Tijdens de ouderavond zag u hier een leuke en spontane foto van onze klas. Vanwege de wet op de privacy, zetten we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 16-12-2016 Inhoud Inhoud... 1 Kerst op de Cornelis Musius... 1 De groepen 1 en 2... 2 Circusvoorstelling... 3 IPC... 4 Personeel... 4 Groep 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand september. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website en in het Ouderportaal. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015.

Openbare Basisschool De Molenberg Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: Nieuwsbrief 2 van schooljaar augustus 2015. Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon:0594-612661 Nieuwsbrief 2 van schooljaar 2015-2016 21 augustus 2015. In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1.Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 28-09-2018 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Geboorte Jill Maron Schakelaar Vorige week is juf Kelly bevallen

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal,

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Van Heemstraschool. Vanuit de directie. Beste allemaal, 1 Nieuwsbrief Nummer 9 19-01-2018 2017-2018 Vanuit de directie Beste allemaal, De eerste Nieuwsbrief in het nieuwe kalenderjaar. Voor degenen die we niet gezien hebben op onze Nieuwjaarsgroet van dinsdag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond

Immanuël-Nieuws. Opening schooljaar. Fancy fair. Schooljaar 2014/2015. Fietsen. Nieuwe gezichten. Informatieavond Schooljaar 204/205 Fietsen Juf Barbara en juf Herma hebben deze week het plaatsen van de fietsen goed geregeld. Iedereen heeft zijn of haar fiets keurig neergezet en er blijkt ineens meer plek te zijn.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) september 2017

Nieuwsbrief (1) september 2017 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) september 2017 Op 12 en 14 september 2017 zijn er contactmiddagen voor alle groepen (15.15-17.30 uur). U ontvangt een aparte

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer:

KlimtorenNieuws. Bericht voor groep 1-2. En nog een bericht voor groep In dit nummer: KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 03-02-2016 In dit nummer: Rapport en voortgangsgesprekken Bericht

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Samen op de wereld. 31 januari 2019

Samen op de wereld. 31 januari 2019 Samen op de wereld Kijk daar, een metselaar Hij bouwt een huis van steen Alle stenen netjes naast elkaar Een huis voor iedereen Muren, deuren en ramen Niet alleen, maar Samen vormen zij een huis Samen,

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld September 2013 Margedagen 28 augustus 2013 16 oktober 2013 20 december 2013 s middags Wist u dat u uw kind bij ziekte kunt ziekmelden op: www.kleinewereld.nl Vakanties

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar Juf Geeske In de week van 12 november zal juf Geeske worden geopereerd aan haar kruisbanden. Door deze operatie zal zij een aantal weken niet op school kunnen zijn. Zodra bekend is hoe de vervanging geregeld

Nadere informatie

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies

Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw Nieuws vanuit de commissies December 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Trefwoord Nieuws vanuit het team Schoolontwikkeling Nieuws vanuit de MR / OR Nieuwbouw

Nadere informatie

Januari Welkom op de Van Harte School!

Januari Welkom op de Van Harte School! Januari 2018 Welkom op de Van Harte School! Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. Om goed voorbereid te kunnen starten hebben we wat praktische informatie voor u op een rijtje gezet over

Nadere informatie

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas;

Gon s middags afwezig i.v.m. scholing; versiermiddag Sinterklaas; Nieuwsbrief november 2015 juni 2015 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Versiermiddag Sinterklaas 3. Wist u dat? 4. De informatieavond over de Kanjertraining 5. De studie bijeenkomsten van het team

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond

Maria Nieuwsflits 2. 7 september Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Donderdag 13 september: Speeddates / informatie avond Goed gestart! Inmiddels zitten de eerste twee weken van ons nieuwe schooljaar er weer op. De kinderen en de leerkrachten zijn weer hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 en 2

Informatieboekje groep 1 en 2 Informatieboekje groep 1 en 2 CBS Goudenstein Vredeplein 1 4175 HA Haaften 0418-591661 Informatieboekje voor groep 1 en 2 Welkom op CBS Goudenstein! Fijn dat u gekozen hebt voor onze school. U hebt gekozen

Nadere informatie