Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 juli 2007

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 juli 2007"

Transcriptie

1 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, loco burgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel, burgemeester 1. Staf a. Bestuurszaken b. Financiën c. Brandweer 2. Grondgebied a. Ruimtelijke ordening en volkshuisvesting b. Natuur en milieu c. Bouwkunde en monumenten d. Infrastructuur en gemeentewerken 3. Samenleving a. Welzijn, onderwijs en zorg b. Facilitaire zaken c. Publieksbureau 4. Rondvraag Blad 1 t/m 12 Weeknr. 2007/ 31

2 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 1. Staf Bestuurszaken 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 10 juli Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen in de leesmap voor de vergadering van. 3. Dynamische jaaragenda betreffende de te behandelen stukken in de raad, versie d.d. 26 juli Opening Kindervakantieweek Lopik d.d. 27 augustus Verzoek van de organisatie van de kindervakantiespeelweek Lopikerkapel om toestemming voor het verbranden van hutten. 6. Brief VNG Minder regels, meer service d.d. 18 juli Uitnodiging installatie burgemeester gemeente Olst-Wijhe d.d. 3 september Uitnodiging afscheidsreceptie dijkgraaf Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden d.d. 31 augustus Brief Inspectie Openbare Orde en Veiligheid d.d. 17 juli Uitnodiging SUW 2 de werkconferentie Wel Thuis! d.d. 6 september Voor kennisgeving aangenomen. Voor kennisgeving aangenomen. Wethouder Spelt zal als locoburgemeester de opening verrichten. Ontheffing verlenen waaraan geen kosten zijn verbonden. Brief wordt aangehouden in afwachting van nader advies. Wethouders Spelt en Kooijman gaan naar installatie. Wethouders Spelt en Kooijman gaan naar de afscheidsreceptie. Voor kennisgeving aangenomen. Collegeleden zijn verhinderd; Lopik zal ambtelijk vertegenwoordigd zijn.

3 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 1. Staf 11. Verzoek van de Hollywood Stuntshow om een voorstelling te geven in (april/mei) 2008 en, ter promotie daarvan, reclameborden te plaatsen. 12. Verzoek van het Bureau Eerlijke Mededinging om beperkende voorschriften te verbinden aan de drank- en horecavergunning van buurthuis De Triangel te Benschop. Financiën 1. Brief van 16 oktober 2006 van deurwaarderskantoor Pruijn & Vd Bergh betreffende de aanstelling van belastingdeurwaarders. 2. Ontwerp rekening 2006 van de Afval Verwijdering Utrecht (AVU). De volgende verzoeken afwijzen: 1.Aanvraag evenementenvergunning (bevoegdheid burgemeester) 2.Aanvraag plaatsen reclameborden (bevoegdheid college burgemeester en wethouders) Voorts ingestemd met de brief zoals bijgevoegd. Het verzoek afgewezen omdat niet gebleken is dat er relevante wijzigingen zijn opgetreden in de plaatselijke omstandigheden die nopen tot het verbinden van beperkingen en voorschriften aan de genoemde vergunning. Deurwaarders, welke in dienst zijn van deurwaarderskantoor Pruijn & vd. Bergh, aangesteld als onbezoldigd gemeenteambtenaar belast met deurwaardersactiviteiten. Raad voorstellen geen bezwaren in te dienen tegen de jaarrekening 2006 van de AVU. Het nog te betalen bedrag komt ten laste van het betreffende product in de begroting Raad 3. Verzoek van de woningbouwvereniging Goed Wonen te Benschop om op te treden als achtervang voor een door haar aan te gane geldlening bij de N.V. Bank voor Nederlandse Gemeenten te s-gravenhage Ingestemd met het zijn van achtervang voor het Waarborgfonds Sociale Woningbouw inzake een door de woningbouwvereniging Goed Wonen te Benschop aan te gane geldlening bij de N.V. Bank voor Nederlandse Gemeenten.

4 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 1. Staf Brandweer 1. Projectplan bundeling brandweer Rijn & IJssel. Ingestemd met het projectplan. Ter kennisneming voorleggen aan de raad. Raad

5 burgemeester en wethouders van Lopik gehouden op 2. Grondgebied Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting 1. Brief Kamer van Koophandel inzake regionaal bedrijventerrein Woerdenwest d.d. 13 juli Voor kennisgeving aangenomen. 2. Aanstellen medewerker voor de beheersorganisatie basisregistraties c.a. in De Groene Driehoek. -Ingestemd met het samenwerkingsconvenant gemeenschappelijke beheersorganisatie basisregistraties c.a. -De formatie van Lopik voor de beheersorganisatie met 0,5 fte uitbreiden en de kosten hiervoor in 2007 dekken uit het krediet van d.d. 27 juni 2006 en voor het jaar 2008 en volgende opnemen in de begroting; -Indien het college van Montfoort ook heeft ingestemd overgaan tot het werven van een medewerker basisregistraties voor de beheersorganisatie. 3. Bouwaanvraag bouw schapenschuur. Betrokkene meedelen, dat de beslissing bouwaanvraag aangehouden wordt tot het moment, dat het bestemmingsplan Landelijk Gebied voor dit perceel onherroepelijk is. 4. Verlenging instandhoudingstermijn JOP Rolafweg Zuid. Termijn artikel 17 WRO met twee jaar verlengen, i.c. tot 8 juni 2009.

6 burgemeester en wethouders van Lopik gehouden op 2. Grondgebied 5. Aanvraag om lichte bouwvergunning voor een aanbouw aan de woning op het perceel Eksterstraat 1 te Benschop. Geen medewerking wordt verleend aan het bouwplan van betrokkene voor de bouw van een aanbouw aan de woning op het perceel Eksterstraat 1 te Benschop omdat het bouwplan in strijd is met de beleidsnotitie Vrijstellingsbeleid artikel 19 lid 3 WRO. 6. Bebouwingssituatie bij de woningen Lopikerweg West 94 en 95a. 7. Dwangsomprocedure met betrekking tot diverse illegale bouwwerken bij perceel Dorp 120 te Benschop. 1.Tegen het gebruik als permanente bewoning van de op het erf van de woning Lopikerweg West 95a staande stacaravan en zomerhuisje handhavend optreden. Dit via het versturen van een vooraankondiging dwangsom aan betrokkenen waarin hen wordt meegedeeld dat uit beide gebouwen de voorzieningen moeten worden verwijderd die een woonfunctie hierbinnen mogelijk maakt. 2.Een bestuursdwangaanschrijving tot sloop van de stacaravan en het zomerhuisje niet doen uitgaan. Dit omdat uit luchtfoto s blijkt dat beide gebouwen hier al tientallen jaren staan en dus onder het overgangsrecht vallen. 1.De vooraankondiging dwangsom omzetten in een definitieve dwangsom met betrekking tot het verwijderen van het illegaal gerealiseerde gebouw met een oppervlakte van ongeveer 109 m2 voor 1 november 2007.

7 burgemeester en wethouders van Lopik gehouden op 2. Grondgebied 2.Ingestemd dat alleen de door betrokkene gebezigde (keramiek) activiteiten zijn aan te merken als een aan huis gebonden beroep en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten als bedoeld in artikel 26 van de voorschriften van het nieuwe bestemmingsplan Landelijk Gebied. Aan het verzoek van betrokkenen van het bedrijf BiZZys wordt niet meegewerkt. Dit omdat deze activiteiten detailhandel betreffen of de neiging hebben zich in potentie hiertoe te ontwikkelen. 8. Bouwaanvraag verplaatsen/vergroten werktuigenberging Dorp 46 te Polsbroek. 9. Principeverzoek voor het starten van een bed & breakfast op het perceel Zuidzijdseweg 160 te Polsbroek. 10. Circulaire ministerie van Justitie met betrekking tot taakstelling huisvesting statushouders 1 e halfjaar 2007, alsmede de taakstelling in het kader van het generaal pardon. 11. Verzoek om aankoop van gemeentegrond. Gevraagde bouwvergunning geweigerd wegens strijd met het geldende en toekomstige bestemmingsplan. Medewerking verlenen aan principeverzoek met toepassing van vrijstelling ex artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Kennis genomen van de opgelegde taakstellingen met betrekking tot statushouders en in overleg treden met de woningbouwverenigingen om te komen tot werkafspraken. -Strook gemeentegrond niet verkopen in verband met de aanwezigheid van kabels en leidingen. -Betrokkene informeren conform bijgevoegde conceptbrief.

8 burgemeester en wethouders van Lopik gehouden op 2. Grondgebied 12. Verzoek om het kopen of huren van een stuk gemeentegrond naast de woning op het perceel R.A. van Aemstelstraat 36 te Polsbroek. Natuur en Milieu 1. Bijeenkomst klankbordgroep Gebiedsontwikkeling Lopik. Recreatie en toerisme -Strook gemeentegrond niet verkopen om eventuele toekomstige uitbreiding van de kern Polsbroek niet te frustreren. -Betrokkene informeren conform bijgevoegde conceptbrief. Kennis genomen dat klankbordgroep eerste bijeenkomst houdt en advies klankbordgroep afwachten. Wethouder Kooijman neemt ook zitting in klankbordgroep. Bouwkunde en Monumenten 1. Vacature brandpreventie medewerker / bouwkundig medewerker controle en handhaving 1 fte, met verdeling 0,7 fte brandpreventie en 0,3 fte handhaving en controle, schaalniveau 7/8. Infrastructuur en Gemeentewerken 1. Verzoek van klankbord Benschop en verzoek van belangengroep Vogelsang om uitbreiding speellocaties. Sollicitant per 1 oktober 2007 benoemen als medewerker beheer en uitvoering A voor een jaar in aanloopschaal 7, regel 5, met het vooruitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid en ingestemd met overname studieschuld. Ingestemd met raadsvoorstel inzake uitbreiding speellocatie in de wijk Vogelsang te Lopik. Het verzoek van klankbord Benschop vooralsnog aangehouden. Klankbordgroep verzoeken in overleg te treden met omwonenden om tot werkbare oplossingen te komen.

9 burgemeester en wethouders van Lopik gehouden op 2. Grondgebied 2. Herziening bouwgrondexploitaties. Ingestemd met bijgevoegd raadsvoorstel en raadsbesluit ter vaststelling van de bouwgrondexploitaties van De Gaarden, het Bedrijventerrein en de Engelse Hoek. Ter besluitvorming voorleggen aan raad. Raad Raad

10 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 3. Samenleving en Facilitaire Zaken Economische Zaken Welzijn, onderwijs en zorg 1. Beleidsregels werkgeverssubsidies onder de Wet werk en bijstand. 2. Subsidieaanvraag Stevig Ouderschap Vitras JGZ. 3. Tarieven binnensportaccommodaties seizoen 2007/ Bijdrage invoeringskosten Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). 5. Opening seizoen ouderencomités Ingestemd met de notitie Beleidsregels werkgeverssubsidies onder de Wet werk en bijstand. 2.De re-integratiesubsidie en de loonkostensubsidie met onmiddellijke ingang invoeren, vooruitlopend op de wijziging door de gemeenteraad van de reintegratieverordening Wet werk en bijstand. 3.Dit besluit voorleggen aan het cliëntenplatform Sociale Zaken. 4.In overleg met Nieuwegein deze subsidiemogelijkheden breder bekend maken met name onder kleine ondernemers. Een bedrag van toegekend voor het project Stevig Ouderschap voor De concept-tarievenlijst binnensportaccommodaties seizoen 2007/2008 vastgesteld ,09 overmaken naar gemeente Nieuwegein als bijdrage in de gemaakte invoeringskosten Wmo. Een subsidie van maximaal 450 toegekend voor de openingsactiviteit van de ouderencomités en dit dekken uit onvoorzien welzijnsprogramma.

11 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 3. Samenleving en Facilitaire Zaken 6. Provinciale investeringsbijdrage voor cultuurhuis (MCL). Raad Kennis genomen van de investeringsaanvraag en deze ter kennisname aan de raad zenden. 7. Rapport inzake de jaarrekening 2006 openbare basisschool De Zomergaard. Facilitaire Zaken Ingestemd met de jaarrekening Publieksbureau

12 Concept-Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 4. Rondvraag Rondvraag

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 18 december 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 9 december 2008

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 9 december 2008 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : Mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris 1. Staf

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 1 mei 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 1 mei 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, locoburgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 20 maart 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 20 maart 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, loco-burgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 4 oktober 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 4 oktober 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 september 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, locoburgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, locosecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 april 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 april 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, loco-burgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 31 januari 2006 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 24 januari 2006. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 19 april 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 april 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 29 oktober 2009.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 29 oktober 2009. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris 1. Organisatieondersteuning.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 21 juni 2005 burgemeester en wethouders van Lopik - gehouden op 2. Bestuurszaken. 1. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 14 juni 2005. Conform vastgesteld. 2. Ingekomen stukken opgenomen

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 11 december 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 11 december 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder F.M.M. Broekman, gemeentesecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 november 2010. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 juni 2012

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 juni 2012 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 12 juni 2012 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 7 december 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos, burgemeester G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2009.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 4 augustus 2009. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris Afwezig : Mevr. R.G. Westerlaken-Loos

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2009.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2009. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d.. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos, burgemeester G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 9 maart 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 9 maart 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 9 maart 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Nadere informatie

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris GEMEENTE LOPIK Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 22 januari 2013.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 22 januari 2013. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder H. Capel,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 maart 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 maart 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 30 maart 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 september 2011.

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 27 september 2011. Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder H. Capel,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen.

2. Onderwerp MT verslag 10 januari Besluit Het MT verslag d.d. 10 januari 2008 voor kennisgeving aannemen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING 18 JANUARI 2005 No. 03 VASTGESTELD BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: E.R. TRIEMSTRA, VOORZITTER J. BOLTE, WETHOUDER W.A. MATEMAN,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 10 APRIL 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer H. van Kooten, wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 24 oktober 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Probleemstelling Ter vervanging van de huidige afgeschreven klepelmaaier is de aanschaf van een nieuwe klepelmaaier nodig.

Probleemstelling Ter vervanging van de huidige afgeschreven klepelmaaier is de aanschaf van een nieuwe klepelmaaier nodig. enlijst B&W Smallingerland - week 13-2010 Afd. Nr. Onderwerp 24 maart 2010 RMS 1. Aanschaf tractor nr. 32 (Openbare Werken) Ter vervanging van de huidige tractor (nr.32 uit 1998) is de aanschaf van een

Nadere informatie

DIT VOORSTEL IS NIET AAN DE ORDE GEWEEST IN DE RAADSVERGADERING VAN 21 JANUARI 2010, VANWEGE INTREKKEN VAN DE AANVRAAG.

DIT VOORSTEL IS NIET AAN DE ORDE GEWEEST IN DE RAADSVERGADERING VAN 21 JANUARI 2010, VANWEGE INTREKKEN VAN DE AANVRAAG. DIT VOORSTEL IS NIET AAN DE ORDE GEWEEST IN DE RAADSVERGADERING VAN 21 JANUARI 2010, VANWEGE INTREKKEN VAN DE AANVRAAG. RAADSVOORSTEL Agendanummer 6.1* Raadsvergadering van 21 januari 2010 Onderwerp: weigering

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 24 april 2007 17/3.3 BW07.0349 17/3.4 BW07.0367 17/3.9 BW07.0338 17/3.10 BW07.0352 17/3.11 BW07.0359 Bijdrage plaatselijke 4 mei comités Aan de plaatselijke 4

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 13 november 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 13 november 2018 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 13 november 2018 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden Nr. B&W nderwerp Com/ raad Beslissing Toelichting

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012

B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 B&W-vergadering d.d. 14 augustus 2012 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 24 juli 2012. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 18 AUGUSTUS 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 15025932 Documentnummer: INT - 1515239 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 20 oktober 2015 Aanwezige collegeleden: Wethouders Briels(voorzitter), Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Datum vergadering 7 december 2010

Datum vergadering 7 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 7 december 2010 Nummer 51 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers E.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 42 (11 t/m 15 oktober 2004) Datum besluit College: dinsdag 19 oktober 2004 Nr.: Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 23 DECEMBER M. Peereboom, burgemeester. J.T.H.M. Penninx, wethouder

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 23 DECEMBER M. Peereboom, burgemeester. J.T.H.M. Penninx, wethouder Nr. 52 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 23 DECEMBER 2003 Aanwezig: M. Peereboom, burgemeester J.T.H.M. Penninx, wethouder A.A. van Engelen, wethouder B. Nijdam, wethouder

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.07.2002 09:00 uur tot 16.07.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: P. v.d. Ven, J. Elzinga,

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris

Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel, gemeentesecretaris GEMEENTE LOPIK Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder M.Sc J.R.C. van Everdingen, wethouder H. Capel,

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 32, 19 augustus 2014 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Jan Burger, loco Bert van den Brand, loco Wil Kosterman Hans Marchal Algemeen

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 13 SEPTEMBER 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012 Instantie BW Datum 7 februari 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 6. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 26 april 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 26 april 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 26 april 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos -

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 25 NOVEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W - 1 -

Besluitenlijst B&W - 1 - Besluitenlijst B&W - 1 - O MSCHRIJVING 0. ALGEMEEN 1. Uitnodigingen. Uitnodiging van Politie Zuid-Holland-Zuid inzake vergadering Regionaal College op 29 oktober a.s. om 15.00 uur locatie Regiobureau van

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering A

Besluitenlijst B&W vergadering A Datum 27-03-2018 Tijd 10:00-13:00 Locatie Kamer burgemeester Voorzitter L.W.C.M. van der Meijs Aanwezig Burgemeester V.d. Meijs Wethouder Jansen Wethouder Mulder Wethouder Bollen Gemeentesecretaris Werkman

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 9 MEI 2017 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jack Begijn, wethouder Zijn afwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 6 september 2005. nummer 36 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 6 september 2005 nummer 36 A.D. van den Bergh, burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, wethouder J.M.

Nadere informatie

Beleidsregels voor het plaatsen van een tijdelijke woonvoorziening

Beleidsregels voor het plaatsen van een tijdelijke woonvoorziening Beleidsregels voor het plaatsen van een tijdelijke woonvoorziening 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Nieuw beleid 3 2.1 Relevante regelgeving betreffende ruimtelijke ontwikkelingen 3 2.2 Relevante regelgeving

Nadere informatie

2. VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 3 FEBRUARI 2009

2. VERSLAG VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 3 FEBRUARI 2009 datum plaats aanwezig afwezig verslag van 10 februari 2009 Roelofarendsveen de heer B. Eenhoorn, burgemeester de heer J. uit den Boogaard, wethouder de heer A. Kea, wethouder de heer T. van Velzen, wethouder

Nadere informatie

Bijgevoegde bijlage(n): Concept besluitenlijst - openbaar - B&W vergadering d.d. 26 mei 2015

Bijgevoegde bijlage(n): Concept besluitenlijst - openbaar - B&W vergadering d.d. 26 mei 2015 VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 2 juni 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00430 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Besluitvormend Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 23 februari 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum Openbaar 13 mei Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00424/Z.02426 Uitnodigingen B&W 13 mei

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 1 MEI 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit

Portefeuille Onderwerp Advies Besluit Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders week 3 Dinsdag 17 januari 2012 09:30 uur in de kamer van de burgemeester van het gemeentehuis. Aanwezig: Burgemeester A.J. van Hedel wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 mei 2018

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 22 mei 2018 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 22 mei 2018 Aanwezig: Burgemeester Wnd. gemeentesecretaris drs. M.E. Smit mr. S.G. Ferraro H. Erol mw. B.G.P.

Nadere informatie

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder

Afwezig: mevrouw A.J. Verboom-Hofman, wethouder Aanwezig: de heer K. Blijenberg, wethouder de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: mevrouw

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012. Vastgesteld d.d. Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 september 2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 10-1-2012. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 10-1-2012. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, OPENBAAR 204565 Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 10-1-2012 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform.

Punten van behandeling Beslissing Raad Commissie. 1. Besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 26 mei 2009. Ongewijzigd vastgesteld. Conform. BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN CROMSTRIJEN AGENDA-BESLUITENLIJST van dinsdag 2 juni 2009 Aanwezig Aanvang : G.A.A.J. Janssen, voorzitter P.A. de Regt, wethouder H.J. Flieringa, wethouder L.P.T. Honders,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 2 juli 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 17 juni 2014 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 10 juni 2014. Secr. Vastgesteld. 2. Besluitenlijst

Nadere informatie

G e m e e n t e S l u i s

G e m e e n t e S l u i s Raadsvoorstel Pag. 1 Datum vergadering 25 september 2008 Nr. 16 Omschrijving agendapunt Portefeuillehouder Voorstel tot het weigeren vrijstelling te verlenen als bedoeld in artikel 19, lid 1 van de Wet

Nadere informatie

* *

* * *17.0000778* 17.0000778 Gemeente Noord-Beveland Besluitenlijst Burgemeester en Wethouders Aanwezige leden: M.A.J. Delhez MSc, A.G. van der Maas, P.L. de Putter, A.P.L.M. Slenter- Jamar en drs. D. Sinke,

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 9 februari uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 9 februari uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 9 februari 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 31 oktober 2017 Samenstelling Aanwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van

Nadere informatie