Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien"

Transcriptie

1 Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Met deze uiterst sportieve prestatie brengen de sporters geld bijeen voor patiënten met ALS. De opbrengst wordt benut om de kwaliteit van het leven van ALS patiënten gedurende de ziekte te verbeteren. Avontuur, topsport en teamgeest ontmoeten elkaar in de Holland4ALS. Pilot In 2016 is Holland4ALS voor de eerste keer als pilot georganiseerd. Het aantal deelnemende H4A-teams was beperkt tot twee, om deze pilot overzichtelijk te houden en vanuit learning on the job een goede basis neer te zetten voor toekomstige edities. De deelnemende teams zijn betrokken bij de evaluatie met een vooruitblik op de editie van Veiligheid Hoewel Holland4ALS een sportevenement is, waarbij de sporters tot het uiterste gaan om een topprestatie neer te zetten, gaat veiligheid voor alles! Het parcours voert over de openbare weg/terrein waar alle bestaande (verkeers)regels gerespecteerd dienen te worden. Naast de reguliere verkeersregels en wetgeving zijn er ook reglementen en voorwaarden opgesteld waar alle deelnemers en begeleiders zich aan dienen te houden.

2 Reglementen 1. Teamopbouw a. Een H4A-team bestaat uit (minimaal) 10 sporters. b. Elk H4A-team wordt ondersteund door een begeleidingsteam, bestaande uit tenminste; i. 2 teamcaptains ii. 2 fietsers (voor- en achterfietser bij het hardlopen) iii. 1 chauffeur op personenbusje c. Een H4A-team en het begeleidingsteam worden opgesplitst in 2 groepen, groep A en groep B, bestaande uit; i. 5 sporters ii. 1 teamcaptain iii. 2 fietsers iv. 1 chauffeur op personenbusje d. Een H4A-team mag worden uitgebreid met extra sporters i. Tenminste 10 sporters leggen alle vastgestelde afstanden af (zie regel 2c van deze reglementen). e. Een H4A-begeleidingsteam mag verder onbeperkt worden uitgebreid. 2. Onderdelen a. Tenminste 10 sporters per team zijn verplicht aan alle onderdelen deel te nemen en per onderdeel de vastgestelde afstand af te leggen. b. Holland4ALS bestaat uit de volgende onderdelen: i. Zwemmen ii. Hardlopen iii. Fietsen iv. Roeien c. De volgorde van de sporten is als volgt: i. Zwemmen Groep A 5 kilometer 1 kilometer per sporter / ii. Zwemmen Groep B 5 kilometer 1 kilometer per sporter / iii. Hardlopen Groep A 50 kilometer 10 kilometer per sporter / iv. Fietsen Groep B 70 kilometer als groep van 5 sporters / groep v. Fietsen Groep A 70 kilometer als groep van 5 sporters / groep vi. Hardlopen Groep B 50 kilometer 10 kilometer per sporter / vii. Roeien Groep A 25 kilometer 5 kilometer per sporter /

3 viii. Roeien Groep B 25 kilometer 5 kilometer per sporter / d. Regels per onderdeel: i. Zwemmen; 1. Iedere sporter zwemt 1 kilometer. 2. Het is toegestaan dit op te delen in meerdere kortere afstanden. 3. Bij het wisselen dient de zwemmer de kant aan te tikken, voordat de nieuwe zwemmer start. 4. Alleen de startzwemmer van een groep duikt het water in, de overige zwemmers starten vanuit het water. 5. Er zijn geen voorschriften voor het dragen van bepaalde zwemkleding. ii. Hardlopen; 1. Iedere hardloper loopt 10 kilometer. 2. Het is toegestaan dit op te delen in meerdere kortere afstanden. 3. Bij het wisselen dient de loper een band over te dragen aan de nieuwe loper. 4. Het dragen van reflecterende hardloopkleding is verplicht. 5. Iedere loper wordt begeleid door een voorfietser en een achterfietser; de voor- en achterfietser dienen beiden verlicht te zijn (zowel fietsen als kleding). 6. De voor- en achterfietser hebben als functie de loper te beschermen; de voorfietser rijdt voor de loper (niet naast) en attendeert de loper op verkeerssituaties. De achterfietser rijdt schuin achter de loper. 7. De geldende verkeersregels dienen te allen tijde in acht te worden genomen. iii. Fietsen; 1. Iedere fietser rijdt 70 kilometer. 2. Men fietst als groep van tenminste 5 fietsers met elkaar. 3. Zowel racefietsen, MTB s als gewone fietsen zijn toegestaan. 4. E-bikes of fietsen met een hulpmotor zijn niet toegestaan. 5. De fietsen moeten voldoende zijn verlicht (zoals wettelijk voorgeschreven). 6. De sporters dienen verlichte kleding te dragen. 7. Het dragen van een fietshelm is verplicht. 8. De geldende verkeersregels dienen te allen tijde in acht te worden genomen.

4 9. Het is toegestaan reservefietsen mee te nemen en in geval van pech van fiets te ruilen. iv. Kanoën; 1. Voor het kanoën wordt gebruik gemaakt van een eenpersoonskano. 2. Iedere sporter kanoot 5 kilometer. 3. Het is toegestaan dit op te delen in meerdere kortere afstanden. 4. Iedere kanoër is verplicht een zwemvest te dragen. 5. De kanoër dient zich aan de regels op het water te houden. 3. Parcours a. De route voor de verschillende onderdelen staat vast. De deelnemers zijn verplicht deze route te volgen. De teamcaptains ontvangen vooraf een routeboek en instructie voor digitaal gebruik om te navigeren. De fietsroute is beperkt gepijld. b. Indien wordt afgeweken van de route, dan dient dit zo spoedig mogelijk te worden hersteld. Hierbij is het uitgangspunt dat er nooit een kortere afstand mag worden afgelegd. c. Indien de verkeerssituatie er naar vraagt om van de route af te wijken, dan is dit wel toegestaan. De teamcaptain dient dit terstond door te geven aan de wedstrijdorganisatie. d. Indien een team gebruik maakt van een volgauto bij het fietsonderdeel en deze kan de fietsers niet kan volgen vanwege verkeersregels, dan dient de volgauto zich te begeven naar het dichtstbijzijnde punt waar dit weer mogelijk is. 4. Wedstrijdleiding a. De wedstrijdleiding controleert of alle deelnemende teams de voorwaarden hebben ondertekend, voordat kan worden gestart. b. De wedstrijdleiding/organisatie is niet aansprakelijk voor letsel of schade. c. Bij het overtreden van de reglementen kan de wedstrijdleiding waarschuwingen uitdelen. Bij het herhaaldelijk overtreden van de reglementen kunnen penalty s in de vorm van tijdstraffen worden gegeven. Bij grove overtredingen kan een team worden uitgesloten van deelname. d. Bij extreme weersomstandigheden beslist de wedstrijdleiding over aanpassen van het parcours of eventueel (tijdelijk) staken van de wedstrijd. e. De wedstrijdleiding communiceert met de teamcaptains; van alle Groepen dienen ten minste twee mobiele nummers bekend te zijn bij de wedstrijdleiding.

5 f. Bij noodgevallen zijn de teamcaptains verplicht zich aan het calamiteitenplan te houden; i. De teamcaptains zijn verantwoordelijk om van al hun deelnemers en begeleiders een noodnummer te beschikken. Deze dient vooraf te worden overhandigd aan de wedstrijdleiding. ii. Elk Groep moet beschikken over een verbandtrommel voor eerste hulp. iii. Bij ongevallen dient altijd eerst 112 te worden gebeld, vervolgens dient de wedstrijdleiding te worden geïnformeerd. iv. Bij licht letsel is het advies de deelnemer die het betreft zelf contact op te laten nemen met het thuisfront. Indien de deelnemer daartoe niet in staat is, dan neemt de teamcaptain contact op via het noodnummer van de deelnemer. v. Indien de deelnemer naar het ziekenhuis moet, dan moet deze worden begeleidt door iemand vanuit het betreffende team. 5. Voorbereiding a. Briefing teamcaptains i. Voor de teamcaptains zal een briefing worden georganiseerd. De teamcaptains zijn verplicht hierbij aanwezig te zijn of voor een vervanger te zorgen. ii. Er vindt geen collectieve routeverkenning plaats, de teamcaptains zijn zelf verantwoordelijk voor de overdracht van informatie aan hun sporters en begeleiders en het eventueel verkennen van de route.

6 Voorwaarden Deelname aan Holland4ALS 2017 geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico van ieder van de individuele teamleden. De organisatie en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, die door deelnemers mocht worden geleden bij deelname aan het evenement. De individuele deelnemers en begeleiders dienen voldoende fit te zijn om aan Holland4ALS 2017 te kunnen deelnemen. Materiaal dat wordt gebruikt dient daarvoor geschikt te zijn. De deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzingen van de Holland4ALS organisatie voor en tijdens Holland4ALS De individuele deelnemers gaan door ondertekening van het inschrijfformulier door de teamcaptain(s) akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d., zonder hiervoor vergoeding te claimen. De teamcaptain(s) is/zijn verplicht namens het team uiterlijk 15 juni 2017 een ondertekende donatieverklaring af te geven aan Stichting ZOALS Jan m.b.t. het totaal door het team gedoneerde bedrag. Indien het inschrijfgeld van 250 euro per sporter (teamtotaal ineens per team te voldoen) niet vóór 1 mei 2017 is betaald op bankrekeningnummer NL20RABO van Stichting ZOALSJAN, vervalt de inschrijving van het team. Restitutie van het inschrijfgeld vindt niet plaats. De team captain(s) dient / dienen kennis te nemen van het Holland4ALS 2017 reglement, inclusief de medische procedure. Door ondertekening van het inschrijfformulier verklaart/verklaren de team captain(s) overeenkomstig dit reglement en de medische procedure te zullen handelen.

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien

Holland4ALS bestaat uit vier onderdelen: Zwemmen Hardlopen Fietsen Roeien Holland4ALS Holland4ALS is een uniek, ruim 24-uur durend sportevenement. Een team van sporters en begeleiders legt een vooraf vastgestelde route van Groningen naar Soest af. Holland4ALS bestaat uit vier

Nadere informatie

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen.

Overal waar in dit reglement hij staat, moet hij of zij worden gelezen. Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2015 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het beklimmen van de Alpe d Huez met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel mogelijk geld in te zamelen

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make- A- Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019

Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019 Deelnemersreglement Alpe d HuZes 2019 Alpe d HuZes is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, door de Alpe d Huez fietsend of (hard)lopend

Nadere informatie

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn.

mensen die een directe binding hebben met een deelnemer van Alpe d'huzes. mensen die tijdens de Alpeweek vrijwilliger zijn. Deelnemersreglement Alpe d HuZus 2015 (1) Algemeen De deelnemer verklaart, door middel van deze inschrijving, dat hij akkoord en bekend is met de inhoud van dit reglement. Bij niet naleving van dit reglement

Nadere informatie

Reglement. Reglement V

Reglement. Reglement V Reglement Centraal in de Topsport for Life 24-hours Team Challenge staat beleving en plezier in de wielersport en het werven van fondsen voor de steun aan mensen met een levensbedreigende ziekte. Deelname

Nadere informatie

Reglement Alpentocht 2019

Reglement Alpentocht 2019 Reglement Alpentocht 2019 Definities 1. Organisatie: Alpentocht wordt georganiseerd door Stichting CliniClowns Nederland 2. Evenement: De Alpentocht 2019 die plaatsvindt van 4 tot 8 september 2019 in Valloire,

Nadere informatie

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017

Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Deelnemersreglement Alpe d'hukids 2017 Alpe d'hukids is geen wedstrijd of toertocht. Het doel is, het afleggen van een parcours in de gemeente Kerkrade met de fiets of (hard)lopend, en daardoor zo veel

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Deelname Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Organisator: Custom Made Sport (KvK 50340352). Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt van het door de organisator

Nadere informatie

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport.

Reglement 24kika: 24 uurs skeelerwedstrijd. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Centraal in de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Deelname aan de 24 uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice geschiedt geheel op eigen risico.

Nadere informatie

REGLEMENT MEERHOVEN24

REGLEMENT MEERHOVEN24 REGLEMENT MEERHOVEN24 1. HET GOEDE DOEL Make-A-Wish Nederland. Deze stichting vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstig levensbedreigende ziekte. Door deelname aan

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel Calamiteiten plan Avonddriedaagse Kaatsheuvel 1 Inleiding...2 1.1 Algemeen...2 2 Risico-overzicht...3 2.1 Algemene ongevallen...3 2.2 Bedreiging door externe gevaren...3 3 De organisatie van hulpverlening...4

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015 Artikel 1: Algemeen 1. De deelnemers volgen de instructies van de organisatie op en leven het reglement na; 2. De Nicaragua Volcano Challenge is geen wedstrijd, maar een fondsenwervende fietstocht voor;

Nadere informatie

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis.

Kinderen van 8 t/m 15 jaar kunnen meedoen (minimaal A-diploma verplicht). Deelname is gratis. Algemeen aanleiding In aanloop naar het WK Triathlon, wat van 14-17 september in Rotterdam plaats vindt, organiseren de Gemeente Rotterdam en de Nederlandse Triathlon Bond enkele kleinschalige triathlon-evenementen

Nadere informatie

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4 REGLEMENT RONDE VAN ZELE 9 APRIL 2016 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 3 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN ORGANISATIE...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017

ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 ALGEMENE VOORWAARDEN 2017 NN CPC LOOP DEN HAAG BUSINESS RUN Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel

Nadere informatie

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN...

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN... REGLEMENT RONDE VAN ZELE 2019 Zele, 27 januari 2019 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 2 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN

Nadere informatie

Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport.

Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Regelement 24KiKa 2019 Centraal in de 24kika op de baan van Flevonice staat beleving en plezier in de sport. Deelname aan de 24uurs skeelerwedstrijd op de baan van Flevonice geschiedt geheel op eigen risico.

Nadere informatie

Reglement Heuvelrugloop Maarn 2018

Reglement Heuvelrugloop Maarn 2018 ALGEMEEN 1. De hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door de Stichting Heuvelrugloop Maarn. 2. Uitvoering geschiedt door het Heuvelrugloopteam, het dagelijks bestuur van de Stichting Heuvelrugloop Maarn,

Nadere informatie

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon.

Voor deelname aan de kwart triathlon dient de deelnemer minimaal 18 jaar te zijn. Er zijn in totaal 160 startposities voor de kwart triathlon. Inschrijven De triathlon vindt plaats op 19 Mei 2019. De inschrijvingen worden gesloten als deze vol zitten, anders 2 weken voor aanvang van het evenement zelf. Er worden 2 afstanden aangeboden: 1/4e triathlon

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 BRABANTS TROTS U schrijft zich in voor deelname aan een event van Golazo Cycling NL BV, gevestigd te Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam, 24314794, NL 809697178B01. (hierna Golazo Cycling)

Nadere informatie

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017

Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Begeleiders reglement Duchenne Heroes 2017 Definities 1. Organisatie: Het evenement wordt georganiseerd door Emolife Events & Consultancy BV, in opdracht van Stichting The Event Foundation en ten behoeve

Nadere informatie

Algemene informatie Roparun 2016 1

Algemene informatie Roparun 2016 1 Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie

Wedstrijdreglement Matchplay Team Competitie 1. De Competitie Aan deze competitie kan worden deelgenomen door 11 teams. De teams bestaan uit minimaal 3 dames en uit maximaal 10 personen, die allemaal minimaal het GVB hebben. Per wedstrijd spelen

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Deelnemers Reglement Versie 1.0

Deelnemers Reglement Versie 1.0 Deelnemers Reglement 2017-2018 Versie 1.0 1.1 Reglement Alle deelnemers, (evenals de besturen en trainers van trainingsgroepen en besturen wedstrijdorganisaties) dienen op de hoogte te zijn van dit voor

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname Voorwaarden voor deelname African Hockey Experience (AHX) 10 t/m 20 juli 2015 De Kadish Foundation KvK nummer: 55110134 De Ruijterkade 139 IBAN: NL06 ABNA 0591384620 1011 AC Amsterdam E-mail: ahx@kadish.nl

Nadere informatie

Deelnemersreglement seizoen 2018/2019

Deelnemersreglement seizoen 2018/2019 Deelnemersreglement seizoen 2018/2019 1.1 Reglement Alle deelnemers, (evenals de besturen en trainers van trainingsgroepen en besturen van wedstrijdorganisaties) dienen op de hoogte te zijn van dit voor

Nadere informatie

INFORMATIENIEUWSBRIEF

INFORMATIENIEUWSBRIEF INFORMATIENIEUWSBRIEF Nog goed een week te gaan en dan is het zover: op zondag 12 september gaat de Cofely Cycling Experience 2010 van start! Om u te voorzien van alle belangrijke informatie rond de wielertocht,

Nadere informatie

1. De Geuzenloop is een jaarlijks terugkerende estafetteloop, gelopen over een route rondom

1. De Geuzenloop is een jaarlijks terugkerende estafetteloop, gelopen over een route rondom Wedstrijdreglement Geuzenloop Algemeen 1. De Geuzenloop is een jaarlijks terugkerende estafetteloop, gelopen over een route rondom en over het terrein van het Universitair Sportcentrum in Leiden. 2. Deelname

Nadere informatie

Het inschrijfgeld zal in de week van 24 augustus worden geïncasseerd. Daarna is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren.

Het inschrijfgeld zal in de week van 24 augustus worden geïncasseerd. Daarna is het niet meer mogelijk je inschrijving te annuleren. Beste Deelnemer, Met deze nieuwsbrief informeren we je over de wedstrijddag op 19 september! Met deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, publiek en organisatie hopen we er een fantastische sportieve dag

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind

Beleidsplan. Stichting Team Running Blind Beleidsplan Stichting Team Running Blind Inhoudsopgave Inleiding... 3 Team Running Blind... 3 Visie/Missie... 4 Doelstelling... 4 Organisatie... 4 Dagelijks bestuur... 4 Beloningsbeleid... 4 Team Runners...

Nadere informatie

Algemene informatie Roparun

Algemene informatie Roparun Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Algemene informatie Roparun

Algemene informatie Roparun Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

RoNdjE NEdERLaNd REGLEMENT

RoNdjE NEdERLaNd REGLEMENT 16 Rondje Nederland REGLEMENT 1 Startvoorwaarden 1.1 Inschrijving Tijdens Cycle for Hope mogen slechts de deelnemers die bij de organisatie geregistreerd zijn deelnemen. 1.1.1 Registratie als deelnemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT

ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT ALGEMENE VOORWAARDEN EN WEDSTRIJDREGLEMENT A. Algemene voorwaarden Studentenmarathon Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Studentenmarathon

Nadere informatie

Deelnemers reglement Survivalrun Bond Nederland 2016/2017

Deelnemers reglement Survivalrun Bond Nederland 2016/2017 Deelnemers reglement Survivalrun Bond Nederland Versie: 1.0 SURVIVALRUN BOND NEDERLAND 1.1 Reglement Alle deelnemers, (evenals de besturen en trainers van trainingsgroepen en besturen wedstrijdorganisaties)

Nadere informatie

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors

Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Programmaboekje SwimRunFun Zondag 28 augustus 2016 Georganiseerd door Hoofdsponsors Inhoudsopgave Woord vooraf 1. Datum en plaats en aanvang 2. Locatie en parkeren 3. Aanmelding 4. Afstanden en parcours

Nadere informatie

Informatie Triatlon Experience

Informatie Triatlon Experience Informatie Triatlon Experience 28 08 2016 Wedstrijdsecretariaat adres : Wilhelminakanaal Zuid 66, 4903 SC Oosterhout. De triatlon wordt samen gehouden met de dezelfde locatie plaatsvinden. Dopharma open

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT ALGEMENE VOORWAARDEN VAN IJMOND FIT I. TOEPASSELIJKHEID Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij IJMOND FIT zaken en/of diensten van welke aard levert,

Nadere informatie

Afhalen wedstrijdbescheiden In het wedstrijdsecretariaat ontvangt u op vertoon van uw online-inschrijving een tas met de wedstrijdbescheiden.

Afhalen wedstrijdbescheiden In het wedstrijdsecretariaat ontvangt u op vertoon van uw online-inschrijving een tas met de wedstrijdbescheiden. Wedstrijdinformatie Datum: zaterdag 8 juni 2019 Tijdstip start: 13:00 Afstanden: Zwemmen: 500 meter Fietsen: 20 kilometer Lopen: 5 kilometer Locatie De triathlon vindt nabij de Otheense kreek aan de Rooseveltlaan

Nadere informatie

Jumbo Avond4daagse Vinkeveen dinsdag 26 mei 2015-5 km

Jumbo Avond4daagse Vinkeveen dinsdag 26 mei 2015-5 km dinsdag 26 mei 2015-5 km Bel dan met: 06 30 26 13 85 de Boei* 0,0 RA Waverbancken (aan einde) 3,3 RA Tuinderslaan 0,1 LA Aertsveld 3,1 LA Achterveld 0,2 RD tot voorbij speeltuin 3,2 RA Achterveld (over

Nadere informatie

Wijzigingen 4. Sponsoring 8 Goede Doel 8 Inzamelingsacties 8 Eindstand (per team) 9 Definitieve eindstand 9. Startprocedure 9 Aanwezigheid 9 Starten 9

Wijzigingen 4. Sponsoring 8 Goede Doel 8 Inzamelingsacties 8 Eindstand (per team) 9 Definitieve eindstand 9. Startprocedure 9 Aanwezigheid 9 Starten 9 REGLEMENT 2019 Inhoudsopgave Wijzigingen 4 Definities 5 Definitie Organisatie 5 Definitie ACT 5 Definitie Team 5 Definitie Deelnemer(s) 5 Definitie Parcours 5 Definitie Uitsluiting 5 Definitie Goed Doel

Nadere informatie

RECREATIE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STAVOREN

RECREATIE ZWEMMERS - DEELNEMERSVOORWAARDEN 11STEDENZWEMTOCHT STAVOREN Deze deelnemersvoorwaarden zijn van toepassing op alle recreatie zwemmers die deelnemen aan de 11stedenzwemtocht in Stavoren, georganiseerd door de Stichting Maarten van der Weijden Foundation. De 11stedenzwemtocht

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Informatie voor deelnemers Deelnemersinfo Swim to Fight Cancer Tilburg vindt plaats op zondag 26 augustus 2018. Afhankelijk van je starttijd word je op een specifieke tijd verwacht

Nadere informatie

Beleidsplan Venlo versus Kanker

Beleidsplan Venlo versus Kanker Beleidsplan Venlo versus Kanker 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Team Venlo versus Kanker 3 Visie/Missie 3 Doelstelling 3 Organisatie 3 Dagelijks bestuur 4 Team Runners 4 Team Logistiek 4 Team Evenementen 4

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016

ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 ALGEMENE VOORWAARDEN 2016 LADIESRUN EINDHOVEN BUSINESS RUNS Artikel 1 Definities; toepasselijkheid 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Organisator: Golazo Sports SX (KvK 61063835).

Nadere informatie

Algemene informatie Roparun 2014 1

Algemene informatie Roparun 2014 1 Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken?

Deelnemen aan de Roparun, wat komt er allemaal bij kijken? Wat is Roparun? De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs én Hamburg naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019

Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Voorwaarden voor deelname aan de Rit om de Hertzberger Trofee 2019 Algemeen De Rit om de Hertzberger Trofee wordt op 30 mei, 31 mei en 1 juni 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage Cars & Castles

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ride, Run & Bike 2017

Algemene voorwaarden Ride, Run & Bike 2017 Algemene voorwaarden Ride, Run & Bike 2017 Organisatie: Stal Bosgoed Lange dreef 17 4124 AJ Hagestein Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: Het door de

Nadere informatie

REGLEMENT NK POLE FITNESS 2016

REGLEMENT NK POLE FITNESS 2016 REGLEMENT NK POLE FITNESS 2016 Deelneemsters 1. De deelnemers dient Pole fitness klant of instructeur te zijn. Dit betekent dat de deelnemer een Pole fitness licentie bezit en/of regelmatig lessen volgt

Nadere informatie

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement

Beleidsplan Sleen4Life. Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Beleidsplan Sleen4Life Sleen4Life wil goede doel steunen met sportief evement Datum: 24 maart 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Sleen4Life... 3 Visie/Missie... 3 Doelstelling... 3 Organisatie... 4 Dagelijks

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ride & Run 2017

Algemene voorwaarden Ride & Run 2017 Algemene voorwaarden Ride & Run 2017 Organisatie: Ride & Run is een initiatief van KNHS en Eisma Horsesmedia/Bit magazine; beide organisaties participeren op basis van gelijkwaardigheid in dit evenement.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day

Algemene voorwaarden Stichting One Fine Day Artikel 1: Definities a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, rechtsbetrekkingen en overeenkomsten waarbij Stichting One Fine Day diensten van welke aard ook aan een derde

Nadere informatie

Rotary Roei Regatta op de Ringvaart

Rotary Roei Regatta op de Ringvaart Rotary Roei Regatta op de Ringvaart De Rotary Roei Regatta is een door Rotaryclub Hillegom-Lisse georganiseerde jaarlijks terugkerend activiteit om fondsen te werven om goede doelen te ondersteunen. De

Nadere informatie

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 1 Reglement Singelloop Enschede Artikel 1.1 Informatie De Singelloop is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Atletiekclub AC TION 48. Het evenement

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour

Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour Wedstrijdreglement 600m sprint-tijdrit BinckBank Tour 1. Afstand De afstand die moet worden afgelegd per leeftijdscategorie is voor iedereen 600m. 2. Indeling in categorieën De deelnemers aan de sprint-tijdrit

Nadere informatie

Deelname Reglement. Tijdslimiet De tijdslimiet voor alle categorieën is 2,5 uur. Voor de korte afstand (jeugd) geldt een tijdslimiet van 1,5 uur.

Deelname Reglement. Tijdslimiet De tijdslimiet voor alle categorieën is 2,5 uur. Voor de korte afstand (jeugd) geldt een tijdslimiet van 1,5 uur. Deelname Reglement Afstanden De wedstrijd bestaat uit ruim 5,4 km hardlopen (2 ronden van 2,7 km), circa 20 km mountainbiken en tenslotte weer 2,7 km hardlopen (1 ronde). Zowel het hardloopparcours als

Nadere informatie

Deelname formulier heren

Deelname formulier heren Deelname formulier heren Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier heren Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23,

Nadere informatie

2. Regulier leerlingenvervoer betreffende excursies, zwemonderwijs e.d. 2.1 Per personenauto.

2. Regulier leerlingenvervoer betreffende excursies, zwemonderwijs e.d. 2.1 Per personenauto. 1 Dit onderhavige protocol is van toepassing op het door de school georganiseerde groepsvervoer van leerlingen van en naar school en naar andere bestemmingen in het kader van schoolactiviteiten. Met dit

Nadere informatie

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement Kwalificatie 12min + 2 uurs race Definitief Reglement Datum: 28-02- 2015 Artikel A: Organisatie 1. De wedstrijdleider(s): Gerald & Niels. Klachten kunnen alleen gemeld worden bij de wedstrijdleiding. 2.

Nadere informatie

Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie

Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie Algemeen Reglement Open Nederlands Kampioenschap Onderwatervideografie I Inleiding Het Open Nederlands Kampioenschap onderwatervideografie (ONK) wordt door Aquashot georganiseerd. Aquashot is een commissie

Nadere informatie

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100

DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 DEELNEMERS INFORMATIE DE HOLLANDSE 100 ZONDAG 8 MAART 2015 8 Maart 2015 Flevonice Biddinghuizen Beste Deelnemer, Op zondag 8 maart wordt de eerste edi6e van De Hollandse 100 verreden. Een oerhollandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018

ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 ALGEMENE VOORWAARDEN 2018 SINGELLOOP UTRECHT - INDIVIDUELE DEELNAME Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a Evenement: een hardloopwedstrijd die onderdeel uitmaakt

Nadere informatie

Wielertrainer 2 Geven van trainingen Proeve van bekwaamheid (PVB) KSS 2.1 Vastgesteld door de toetsingscommissie op 18 maart 2008

Wielertrainer 2 Geven van trainingen Proeve van bekwaamheid (PVB) KSS 2.1 Vastgesteld door de toetsingscommissie op 18 maart 2008 Wielertrainer 2 Geven van trainingen Proeve van bekwaamheid (PVB) KSS 2.1 Vastgesteld door de toetsingscommissie op 18 maart 2008 1. Opdracht Uw opdracht bestaat uit het geven van een (deel van een) training

Nadere informatie

Oosterschelde oversteek 8,5 Km

Oosterschelde oversteek 8,5 Km Zaterdag 22 juli 2017 Zeezwemtocht Oosterschelde oversteek 8,5 Km Oversteek Oosterschelde 8,5 Km zaterdag 22 juli 2017 Start 13.30uur Start nabij Strijenham Finish strandje Yerseke dam Inschrijven VOOR

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Veluweloop Wageningen in zijn vergadering van 1 mei 2014, en herzien op 30 maart 2015.

Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Veluweloop Wageningen in zijn vergadering van 1 mei 2014, en herzien op 30 maart 2015. Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Veluweloop Wageningen in zijn vergadering van 1 mei 2014, en herzien op. Artikel 1 Begrippen Bestuur Collectieve medewerker Commissie (VLC)

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019

Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Voorwaarden voor deelname aan Il Grande Giro dei Paesi Bassi 2019 Algemeen Il Grande Giro dei Paesi Bassi (verder: Il Giro ) wordt op 26, 27 en 28 september 2019 georganiseerd door de Stichting Vintage

Nadere informatie

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt

1. Evenement: het door IJsclub Het Zwartewater te Hasselt in enig jaar te organiseren hardloopevenement: Koningsloop Hasselt Algemene voorwaarden en reglement Algemene voorwaarden en reglement Koningsloop Hasselt 2019 1. Algemene voorwaarden individuele deelnemers 2019 2. Reglement individuele deelnemers 2019 1. Algemene voorwaarden

Nadere informatie

Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland

Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland 30 mei tot en met 2 juni 2017 Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland Pagina 1 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Organisatie... 4 3. Risico inventarisatie... 5 3.1.

Nadere informatie

WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN

WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN WEDSTRIJD INFO 11 e BOSFIETSLOOP, RUN - ATB RUN 12 MAART 2011 PAPENDAL, ARNHEM Aanmelden: Vanaf 11.00 uur is het inschrijfbureau in het Inschrijftent geopend. (Locatie: volg de pijlen Bosfietsloop vanaf

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid

Welkom bij. veiligheid en aansprakelijkheid Welkom bij veiligheid en aansprakelijkheid Wat is veiligheid Veiligheid is het bewust nemen van aanvaardbare risico s. Totale veiligheid bestaat niet! Doelstelling NTFU Het vergroten van het bewustzijn

Nadere informatie

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst.

1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke Overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN MIDWINTER MARATHON 2019 Artikel 1 Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: de hardloopwedstrijd Midwinter Marathon b. Organisator: de Stichting

Nadere informatie

Inschrijven. Het evenement

Inschrijven. Het evenement Inschrijven Inschrijven kan alleen via www.ntbinschrijvingen.nl (zie link onder tab ) Het maximum aantal deelnemers is 125 voor de individuele wedstrijd en 15 teams voor de estafette. Inschrijving gebeurt

Nadere informatie

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Dijk tot Dijkrace Den Helder Petten vv zondag 8 februari 2009 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS

BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS Organiseren van een MTB-Tourtocht die fondsen werft in de strijd tegen kanker. De oorsprong: In het jaar 2010 gestart als wervingsactie voor het Alpe d HuZes

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN ZAANSE ZWEM CHALLENGE 2019 1. De Zaanse Zwem Challenge 2019, hierna: ZZC en/of het evenement, is een initiatief van de Stichting Evenementen Junior Kamer Zaanstreek, hierna: De Stichting,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje

Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Algemene voorwaarden - Rundje um ut Hundje Artikel 1: Definities 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Evenement: hardloopwedstrijden en gerelateerde activiteiten zoals bijvoorbeeld

Nadere informatie

Protocol Leerlingenvervoer RK BS Paus Joannes. Protocol Leerlingenvervoer

Protocol Leerlingenvervoer RK BS Paus Joannes. Protocol Leerlingenvervoer Protocol Leerlingenvervoer 1 Protocol Leerlingenvervoer Dit protocol is van toepassing op het door de school georganiseerde groepsvervoer van leerlingen van en naar school en naar andere bestemmingen in

Nadere informatie

Zaterdag 22 november 2014. Veiligheid, regelgeving en aansprakelijkheid.

Zaterdag 22 november 2014. Veiligheid, regelgeving en aansprakelijkheid. Zaterdag 22 november 2014 Veiligheid, regelgeving en aansprakelijkheid. Het verschil tussen training en wedstrijd Bij een wedstrijd gelden regels en eisen, maar ook tijdens de training moet je aan bepaalde

Nadere informatie

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol:

Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: Vervoersprotocol. Doel van dit protocol: We willen voorschriften geven aan personeel, ouders c.q. begeleiders en andere partijen die het leerlingenvervoer verzorgen, met als doel daarmee de verkeersveiligheid

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities. Artikel 2: Identiteit van het bestuur. Artikel 3: Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities - 1.1 In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: a. Speelweek of Speelweek Nieuwerbrug: De Speelweek is een jeugdvakantiespelen die ieder jaar in de laatste

Nadere informatie

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016.

Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. I INLEIDING Het Zeeuws kampioenschap onderwaterfotografie wordt door Aquashot georganiseerd op zondag 22 mei en zondag 26 juni 2016. Het Zeeuws kampioenschap (ZK) staat open voor ALLE beginnende onderwaterfotografen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Recreatie Lopers Veenendaal (RLV) Huishoudelijk reglement In h o u d 1. Doelstelling RLV 3 2. Het dagelijks bestuur 3 Be s t u u r s p e r i o d e 3 algemene Ledenvergadering 3 Ka sco m m issi e 3 3. Li

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START!

ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! 1 2t h E d i t i o n Poeldijk ZATERDAG 21 SEPTEMBER GAAT DE 12e EDITIE VAN DE POELDIJK 500 VAN START! Deze race over 500 ronden, een ware slijtageslag voor mens en machine! Ontvangst 10.15 gepaard met

Nadere informatie

lyondellbasell.com Veilig en Gezond bewegen

lyondellbasell.com Veilig en Gezond bewegen Veilig en Gezond bewegen Veilig en Gezond bewegen bewegen is een belangrijk onderdeel om fit te zijn. Je zal het leuker vinden om te bewegen als je de gekozen activiteit ook leuk vindt. In deze presentatie

Nadere informatie

ILSE Heythuysen Beste Reddingsbrigades, coaches, sporters en andere geïnteresseerden.

ILSE Heythuysen Beste Reddingsbrigades, coaches, sporters en andere geïnteresseerden. Beste Reddingsbrigades, coaches, sporters en andere geïnteresseerden. U bent van harte uitgenodigd voor de 21 ste jaarlijkse ILSE wedstrijd die wij dit jaar organiseren op zaterdag 3 oktober 2015. De wedstrijd

Nadere informatie

EVENEMENTEN HR10-4

EVENEMENTEN HR10-4 INHOUDSOPGAVE 10.0. ALGEMEEN HR10-2 10.0.01. Doel HR10-2 10.0.02. Afkortingen HR10-2 10.0.03. Begripsbepalingen HR10-2 10.0.04. Overtredingen HR10-2 10.0.05. Evenementreglementen HR10-2 10.0.06. Prioriteitsvolgorde

Nadere informatie

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500

Paashaaswedstrijden. G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 16M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 Paashaaswedstrijden G.W.V. Elfhoeven VALK O-JOL 6M2 RANDMEER FLYING JUNIOR RS-500 20 en 2 april 209 Wedstrijdbepalingen Paashaaswedstrijden 20 en 2 april 209. De regels Op de wedstrijdserie zijn van toepassing

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016

Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Deelnamevoorwaarden Swim to Fight Cancer editie Apeldoorn 2016 Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in open water in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen

Nadere informatie