Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn"

Transcriptie

1 Alphen aan den Rijn Julianastraat CG Alphen aan den Rijn telefoon: Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: info@koppesmakelaardij.nl Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn Vraagprijs : Oplevering : 850,= per maand in overleg

2 Ruime eengezinswoning met een diepe achtertuin! Deze woning is gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk Kerk en Zanen, op loopafstand van het winkelcentrum Atlas en nabij het park en diverse scholen. De woning heeft een tuingerichte woonkamer met veel lichtinval en een ruime open keuken met een grote raampartij. De woning is op de begane grond voorzien van een fraaie laminaatvloer. Op de 1 e verdieping zijn drie flinke slaapkamers en de in lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer is ruim en biedt vele mogelijkheden. Op de royale 2 e verdieping is een 4 e slaapkamer met Velux dakraam en flink bergruimte. De royale achtertuin heeft een stenen berging en een achterom. Bent u op zoek naar een moderne woning in een ruim opgezette woonomgeving, maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

3 De indeling is als volgt: Begane grond: U komt via de entree binnen in de hal met de separate toiletruimte, de garderobe, de meterkast en de trapopgang naar de verdieping. Via de hal bereikt u de lichte en ruime tuingerichte woonkamer, met een deur naar de achtertuin en een praktische trapkast. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en biedt volop mogelijkheden wat betreft inrichting naar uw smaak! Tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot de open keuken aan de voorzijde.

4

5 De keuken: De woning beschikt over een open keuken met een grote raampartij. De keuken is uitgevoerd met een wit keukenblok met veel kastruimte, een afzuigkap en een dubbele spoelbak.

6 1 e verdieping: Middels de trapopgang bereikt u de overloop op de 1 e verdieping met toegang tot de drie royale slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben grote raampartijen. Twee van de drie slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning te vinden, één aan de voorzijde.

7

8

9 De badkamer: De woning is voorzien van een licht betegelde badkamer welke voorzien is van een 2 e toilet, een badkamermeubel met wastafel en een aparte douche.

10 2 e verdieping: Overloop met veel bergruimte en de opstelling van de c.v.-combiketel en de aansluiting voor de wasmachine en de droger, 4 e slaapkamer met Velux dakraam.

11 Tuin: De tuin, gelegen op het noordoosten, is bereikbaar vanuit de woonkamer en is maar liefst ruim 13 meter diep. Door deze diepte kunt u echt de gehele dag van de zon genieten. In de tuin beschikt staat de stenen berging en er is een achterom.

12 Europapark Diverse speeltoestellen Het Europapark Het Europapark is een veelzijdig wandel en recreatiepark. Het park kenmerkt zich door de ruime en lichte opzet met een veelzijdigheid aan beplanting. Speelvelden, speeltuintjes een skate park en een speciaal aangelegde hondenspeelplaats maken het park voor vele doeleinden geschikt. Leuk detail is de bomen horoscoop welke recentelijk in het voorjaar van 2012 is aangeplant. Bij de horeca gelegenheid in het park is een recreatiestrand met een waterspeelplaats. Recreatie strandje

13 Bijzonderheden: Bouwjaar : 1992 Woonoppervlakte : 115 m² Externe bergruimte : 6 m² Inhoud : 325 m³ Kadastrale gegevens: Gemeente : Alphen aan den Rijn Sectie : B Nummer : Grootte : Technische gegevens: Cv installatie / warmwater : combiketel merk Nefit HR, bouwjaar 2005 Isolatie : volledig geïsoleerd Elektrische installatie : 5 groepen en een aardlekschakelaar Energielabel: : Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

14

15

16

17 HUURVOORWAARDEN INKOMENSNORM De inkomenseis is 3 x netto salaris = maandhuur of 4 x bruto salaris = maandhuur. Hierbij mag, indien geval van een tweede inkomen van partner, het hoogste inkomen volledig meegenomen worden en het laagste voor de helft. Aan te leveren stukken Geïnteresseerden moeten altijd de volgende documenten aanleveren: - Kopie geldig legitimatiebewijs - Kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken - Bankafschrift of print screen van bankrekening waar salaris op vermeld staat - Recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden - Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring, niet ouder dan 3 maanden - Inschrijfformulier - Bij definitieve verhuur uittreksel BRP (voorheen GBA) Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt: - Kopie geldig legitimatiebewijs - Jaarrekening van de afgelopen 3 jaar - Kopie uittreksel Kamer van Koophandel - Accountantsverklaring - Recente verhuurdersverklaring/ hypotheekhouders verklaring - Inschrijfformulier Gepensioneerden: - Kopie geldig legitimatiebewijs - Recent AOW overzicht - Recent Pensioenoverzicht - Recent Bankafschrift of print screen van bankrekening waar inkomen op vermeld staat - Inschrijfformulier WERKGEVERSVERKLARING Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken. VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S) In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhouders verklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. HUURPERIODE De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 12 maanden. INSCHRIJFKOSTEN De inschrijfkosten als woningzoekende voor een huurwoning bedragen 25,= inclusief BTW. Deze kosten dienen bij of voor het indienen van de aanvraag te worden voldaan. Rabobank Rijnstreek, rekeningnummer NL81 RABO t.n.v. Koppes Makelaardij b.v. Inschrijfkosten worden niet gerestitueerd.

18 INSCHRIJFFORMULIER HUURWONING 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode/Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* Achternaam echtgeno(o)t(e)/partner Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode/Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 3. Gegevens huidige woning Huidige woning Huurwoning/Koopwoning/Inwonend* (Indien u inwonend bent verzoeken wij u een uittreksel bevolkingsregister te overleggen) Type woning/aantal kamers Eengezinswoning/appartement/kamer/maisonnette.. kamer(s) Huidige huurprijs. Heeft u eerder een woning bij ons gehuurd?? Ja/Nee*

19 4. Gezinssamenstelling Inwonende kinderen Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Andere inwonende Worden muziekinstrumenten bespeeld? Ja/Nee* Zo ja, welke Hoeveel uur per dag Worden huisdieren gehouden? Ja/Nee* Zo ja, welke.. 5. Heeft u nog betalingverplichtingen? Bijv. Alimentatie/persoonlijke leningen/hypotheek? Ja/Nee* Zo ja, soort van leningen. Nog te betalen na heden: Bedrag termijn à Welke financieringsinstelling Algemene bepalingen - Aanvrager en eventuele overige aanvrager dienen een kopie van een geldig legitimatiebewijs bij te voegen. - De verstrekte gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. - Aan de ondertekening van dit formulier kan geen recht op toewijzing van een woning worden ontleend. - Aanvrager dient bij dit formulier gegevens toe te voegen waaruit het inkomen blijkt. - Aanvrager zal bij het tot stand komen van een huurovereenkomst een huurcontract tekenen overeenkomstig het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is. - Alle mondelinge en schriftelijke mededelingen betreffende enige verhuur van een woning worden geacht te zijn gedaan onder voorbehoud dat vergunning van overheidswege en toestemming door de eigenaar/rechthebbende zal worden verleend. Mocht achteraf blijken dat geen vergunning van overheidswege en/of toestemming is verkregen, dan zal de verhuur geacht worden niet tot stand te zijn gekomen en zal aan enige mededeling onzerzijds geen enkel recht kunnen worden ontleend jegens ons of jegens derden, wie dan ook, in de ruimste zin des woords. Elke aansprakelijkheid onzerzijds is te dezer zake uitgesloten. - Door het ondertekenen van dit aanvraagformulier gaat de aanvrager akkoord dat de vastgoedbeheerder/verhuurder het recht heeft eventueel een onderzoek te doen naar het betalingsgedrag van de aanvrager. De kosten van een dergelijk onderzoek zullen niet bij aanvrager in rekening worden gebracht. Het is aanvrager bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de vastgoedbeheerder/verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. - Aanvrager is ermede bekend dat bovenstaande gegevens worden opgenomen in een persoonsregister aks bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Indien er een huurovereenkomst tot stand komt, zullen deze gegevens aan de huurder verstrekt. Handtekening aanvrager Plaats Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner datum Bij dit formulier behoren de huurvoorwaarden. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlage(n) ontbreken, worden niet in behandeling genomen. * Doorhalen wat niet van toepassing is

20 WAT U VERDER NOG MOET WETEN... Hypotheek: Bent u geïnteresseerd in deze woning en wilt u meer weten over de maandlasten en de mogelijkheden van een hypotheek dan willen wij u graag vrijblijvend verder informeren. Na een persoonlijk gesprek met één van onze erkende hypotheekadviseurs weet u exact wat de netto maandlasten van deze woning zijn. Onze kracht daarbij is dat u bij ons een keuze kunt maken uit vrijwel alle hypotheekverstrekkers van Nederland. Indien u een vrijblijvend advies wilt over de hypotheek dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Waarde van uw huidige woning: Indien u de financiële kant van de aankoop van deze woning of een andere woning op een rij gaat zetten, dan hoort daar ook een inschatting van de waarde van uw eventuele huidige woning bij. U kunt een afspraak maken met één van onze makelaars voor een vrijblijvende prijsindicatie van uw huidige woning dan weet u waar u aan toe bent. In het geval u in onderhandeling gaat en het eens wordt over de prijs, opleveringsdatum en eventuele andere voorwaarden, maken wij als verkopend makelaar de koopovereenkomst op conform het NVM-model. Hierin zijn onder meer de volgende clausules opgenomen: Notaris: tenzij anders vermeld, kiest koper een notaris voor het passeren van de koopakte. Oplevering: de woning dient te worden opgeleverd in de staat waarin zij zich bevond ten tijde van de bezichtiging, leeg en ontruimd behoudens de meeverkochte roerende goederen met alle zichtbare en onzichtbare gebreken en bijbehorende rechten, heersende/leidende erf dienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en lasten: op het moment van eigendomsoverdracht bij de notaris komen alle baten en lasten, verschuldigde canons voor rekening van koper. Alle lopende baten, lasten e.d., met uitzondering van het deel feitelijk gebruik van de onroerende-zaakbelasting, worden door de notaris verrekend naar rato. Waarborgsom: tot zekerheid van verkoper voor nakoming van de verplichtingen door koper dient koper uiterlijk binnen 5 weken na tot stand komen van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten op de derdenrekening van de notaris, ter hoogte van 10% van de koopsom In plaats van deze waarborgsom kan koper een onvoorwaardelijk afgegeven schriftelijke bankgarantie doen stellen van een in Nederland gevestigde bankinstelling. Bouwkundige keuring: indien de woning bouwkundig gekeurd is, verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van het bouwkundige rapport. Asbest: Met betrekking tot de eventuele aanwezigheid van asbest verklaart koper ermee bekend te zijn, dat het ten tijde van de bouw en/of verbouwingen en renovaties van woningen vóór 1993 normale praktijk was asbesthoudende materialen te verwerken. Bij eventuele verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en aanvaardt de eventuele aanwezigheid van die materialen in of aan het verkochte en zal de verkopende partij in deze niet kunnen aanspreken.

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn huurprijs : servicekosten : 860,= per maand 50,= TE HUUR Sfeervol 3-kamer appartement met uitstekende ligging EN twee balkons(57m2) De woning is gelegen op de tweede

Nadere informatie

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

De Stadspoort Alphen aan den Rijn

De Stadspoort Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn

Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 169 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 169 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 102 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 102 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Korenmolen 7 Alphen aan den Rijn

Korenmolen 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 78 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 78 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn

Toussaintstraat 18 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Bergmolen 14 Alphen aan den Rijn

Bergmolen 14 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aardster 237 Alphen aan den Rijn

Aardster 237 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lijsterlaan 84 Alphen aan den Rijn

Lijsterlaan 84 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Juweelstraat 74 Alphen aan den Rijn

Juweelstraat 74 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn

Cantharel 27 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Sperwerstraat 26 Alphen aan den Rijn

Sperwerstraat 26 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Prins Bernhardstraat 30 Koudekerk aan den Rijn

Prins Bernhardstraat 30 Koudekerk aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Luchtstraat 8 Alphen aan den Rijn

Luchtstraat 8 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik van Eedenplein 2 Hazerswoude-Rijndijk

Frederik van Eedenplein 2 Hazerswoude-Rijndijk Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zeewinde 10 Alphen aan den Rijn

Zeewinde 10 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Klaproosstraat 72 Alphen aan den Rijn

Klaproosstraat 72 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

De Langestraat 14 Alphen aan den Rijn

De Langestraat 14 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Handelhof 53 Alphen aan den Rijn

Handelhof 53 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Japanstraat 31 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 31 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Berkenhof 6 Hazerswoude-Dorp

Berkenhof 6 Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pelmolen 22 Alphen aan den Rijn

Pelmolen 22 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Poortwachter 12 Alphen aan den Rijn

Poortwachter 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stortemelk 84 Alphen aan den Rijn

Stortemelk 84 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Voorstraat 20 Alphen aan den Rijn

Voorstraat 20 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Klepperman 188 Alphen aan den Rijn

Klepperman 188 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aquamarijn 101 Alphen aan den Rijn

Aquamarijn 101 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stellingmolen 77 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 77 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pakistanstraat 27 Alphen aan den Rijn

Pakistanstraat 27 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

J.P. Heijestraat 16 Hazerswoude-Rijndijk

J.P. Heijestraat 16 Hazerswoude-Rijndijk Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Watermolen 4 Alphen aan den Rijn

Watermolen 4 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Bartokhof 57 Alphen aan den Rijn

Bartokhof 57 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Buitendorpstraat 4 Zwammerdam

Buitendorpstraat 4 Zwammerdam Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Maarten Bogaardhof 20 Aarlanderveen

Maarten Bogaardhof 20 Aarlanderveen Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Thorbeckestraat 19 Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 19 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kees Pellenaarsstraat 7 Alphen aan den Rijn

Kees Pellenaarsstraat 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Bilderdijkstraat 27 Alphen aan den Rijn

Bilderdijkstraat 27 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning Aanvraagformulier huurappartementen Ecclésia Kaatsheuvel + bijlage sturen naar: Westpoint 190 te 5038 KG Tilburg. Telefoon: 013-5720000 / vastgoed@lbb.nl 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager

Nadere informatie

Briljantstraat 424 Alphen aan den Rijn

Briljantstraat 424 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Bentweg 1 Hazerswoude-Dorp

Bentweg 1 Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Binkhorst 65 Alphen aan den Rijn

Binkhorst 65 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Afrikalaan 137 Alphen aan den Rijn

Afrikalaan 137 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Preludeweg 638 Alphen aan den Rijn

Preludeweg 638 Alphen aan den Rijn Alphen aan den RijnJulianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Jacob Reviusstraat 3 Hazerswoude-Rijndijk

Jacob Reviusstraat 3 Hazerswoude-Rijndijk Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Loerikseweg 54 3991 AE Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Loerikseweg 54 te 3991 AE Houten HUURPRIJS HUURPERIODE : 1.300,-

Nadere informatie

Vondelstraat 39 Alphen aan den Rijn

Vondelstraat 39 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Breitnerlaan 8 Hazerswoude-Dorp

Breitnerlaan 8 Hazerswoude-Dorp Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341 27 36 Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl

Nadere informatie

Pelmolen 8 Alphen aan den Rijn

Pelmolen 8 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw*

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum... Huidig adres... Postcode/Woonplaats... Telefoon Privé:... Zaak:... E-mail... (IBAN) Banknummer...

Nadere informatie

Morgen 29 Alphen aan den Rijn

Morgen 29 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Suze Groenewegstraat 9 Alphen aan den Rijn

Suze Groenewegstraat 9 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thailandsingel 72 Alphen aan den Rijn

Thailandsingel 72 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuiderkeerkring 361 Alphen aan den Rijn

Zuiderkeerkring 361 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Evenaar 127 Alphen aan den Rijn

Evenaar 127 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 7 Alphen aan den Rijn

Graaf Florisstraat 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn

Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Samsomlaan 32 Alphen aan den Rijn

Samsomlaan 32 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Braziliëstraat 12 Alphen aan den Rijn

Braziliëstraat 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie