OPEL MOVANO. Chassis Cabines en speciale uitvoeringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OPEL MOVANO. Chassis Cabines en speciale uitvoeringen"

Transcriptie

1 OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen

2

3 Opel Movano. No Job Too Big. Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw bedrijf afhankelijk van sterke, duurzame bedrijfs wagens die exact berekend zijn op uw dagelijkse werk. Maak kennis met de Opel Movano Chassis Cabine, Chassis Dubbele Cabine, Platform Cabine en speciale uitvoeringen die af-fabriek geleverd worden. Sterker dan ooit, met nóg meer comfort voor de bestuurder en de keuze tussen voorwiel- en achterwielaandrijving. Meer informatie over de uitrusting en opties van de Movano vindt u in de brochure Opel Movano. Welke Movano u ook kiest, u bent verzekerd van de betrouwbaarheid en de efficiency die u van een Opel Bedrijfswagen verwacht. U kunt er kortom op rekenen dat No Job Too Big is voor de Opel Movano.

4 Geen project te veeleisend. Wat u ook onderneemt, het gaat beter met een sterk en betrouwbaar fundament. De Opel Movano Chassis Cabine en Platform Cabine bieden daarom een solide basis voor diverse speciale uitvoeringen, waarbij veel rekening is gehouden met de eisen die gespecialiseerde ombouwbedrijven stellen.

5

6

7 Geen uitdaging te moeilijk. Geen twee klussen zijn hetzelfde en iedere weg is weer anders. Wanneer u vaak zware lasten vervoert, geeft u vast en zeker de voorkeur aan achterwielaandrijving. De Opel Movano Chassis Cabine en Chassis Dubbele Cabine bieden die mogelijkheid, in drie lengtes, met enkele of dubbele achterwielen (enkel- of dubbellucht) en een max. toelaatbaar gewicht (GVW) van of kg. Het GVW van de wendbare Chassis Cabine en Platform Cabine met voorwielaandrijving bedraagt kg.

8

9 Geen afstand te ver. Hoe u zit is net zo belangrijk als waar u zit. Of u nu zelf rijdt of chauffeurs in dienst heeft, het is van vitaal belang dat de hele week achter het stuur niet tot rugklachten leidt. De cabine van de Opel Movano is van de keuze van de stoelen tot de ergonomisch geplaatste schakelpook en het kantelbare stuurwiel ontworpen om de bestuurder, net als de wagen, dag in dag uit probleemloos op de weg te houden. Cabine Instrumentenpaneel. De heldere, goed afleesbare instrumenten zijn ergonomisch geplaatst, voor minder vermoeidheid en meer veiligheid. Bestuurdersstoel met hydraulisch onder stel en armsteun. Meer comfort op lange afstanden en oneffen terrein. Met regel bare vering en vooruit, achteruit, in hoogte en helling verstelbaar (optie). Airconditioning. Een aangename temperatuur draagt veel bij tot een comfortabel werkklimaat. Daarom is handbediende airconditioning met een pollenfilter standaard op alle uitvoeringen van de Movano.

10 Geen dag te vermoeiend. Wie in de Opel Movano rijdt, neemt zijn werkplek gewoon met zich mee. Met twee elektrische aansluitpunten en een groot aantal opbergvakken, onder meer voor 2-literflessen, heeft u alles altijd bij de hand. Een groot aanbod van opties biedt u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen. Bijvoorbeeld met de optionele 6-voudig verstel bare comfort-bestuurdersstoel met arm- en lendensteun. Of de bijzonder praktische multifunctionele bijrijdersbank, met een uittrekbaar clipboard, een neerklapbare rugleuning met draaitafel en opbergruimte onder de bank. Heel veel opbergmogelijkheden. Praktisch, prettig en efficiënt. Plaats voor vrijwel alles wat u zakelijk of privé bij de hand wilt hebben.

11 Cabine

12

13 Geen project te complex. Wanneer u regelmatig meer dan drie zitplaatsen nodig heeft, biedt de Opel Movano Chassis Dubbele Cabine uitkomst. De achterbank biedt comfortabel plaats aan vier personen, terwijl eronder ook nog eens flink wat extra bergruimte beschikbaar is. Alle zitplaatsen zijn voorzien van hoofdsteunen en veiligheidsgordels. De Chassis Dubbele Cabine is leverbaar in drie lengtes bij achterwielaandrijving en in twee lengtes bij voorwielaandrijving. Cabine

14 Krachtpatsers in hart en nieren. Alle motoren voor de Movano combineren het vermogen en de trekkracht die u nodig heeft om uw vracht van A naar B te vervoeren, met een voorbeeldige efficiency. De nieuwe BiTurbo ecoflex -motoren spannen de kroon, omdat ze krachtige prestaties en grote souplesse combineren met een laag verbruik en lage uitstoot. Het Start/Stop-systeem, dat standaard is op de BiTurbo ecoflex-motoren, draagt bij tot een nóg lager verbruik, door de motor automatisch uit te schakelen als u stilstaat, bijvoorbeeld in de file of voor een stoplicht, en even snel weer op te starten zodra u de koppeling intrapt.

15 Voorwielaandrijving Achterwielaandrijving Motoren 2.3 CDTI 81 kw (110 pk) 2.3 CDTI 92 kw (125 pk) 2.3 BiTurbo ecoflex met Start/Stop 100 kw (136 pk) 2.3 CDTI 110 kw (150 pk) 2.3 BiTurbo ecoflex met Start/Stop 120 kw (163 pk) 2.3 CDTI 92 kw (125 pk) 2.3 BiTurbo ecoflex met Start/Stop 100 kw (136 pk) 2.3 CDTI 110 kw (150 pk) 2.3 BiTurbo ecoflex met Start/Stop 120 kw (163 pk) Cilinderinhoud (cm 3 ) Vermogen in kw (pk) bij tpm Max. koppel (Nm) bij tpm 81/ / / / / / / / / Transmissie 6-versnellingsbak 6-traps Tecshift 6-versnellingsbak 6-traps Tecshift 6-versnellingsbak 6-traps Tecshift 6-versnellingsbak 6-traps Tecshift 6-versnellingsbak Emissienorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 De hieronder weergegeven verbruiks- en uitstootcijfers zijn afhankelijk van de gebruikte banden; zie voor meer informatie de prijslijst of vraag ernaar bij uw Opel bedrijfswagendealer. Brandstof Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Brandstofverbruik (l/100 km) 1 In de stad Buiten de stad Gemiddeld 9,6 8,0 8,6 8,5 7,9 8,1 7,6 7,0 7,2 8,9 8,1 8,4 Gem. CO 2 -uitstoot (g/km) ,6 7,0 7,2 10,6 9,2 9,7 8,7 8,6 8,1 8,0 8,3 8,2 10,6 9,2 9,7 8,7 8,6 8,1 8,0 8,3 8,2 Motoren 1 Volgens richtlijn R (EC) No. 715/2007 (in de versie die respectievelijk toepasbaar is). Alle cijfers waren correct op het moment van het ter perse gaan. Opel behoudt zich het recht voor om de motorspecificaties te allen tijde te wijzigen, waardoor ook de hier gegeven cijfers kunnen wijzigen. Uw Opel bedrijfswagendealer geeft u graag de meest recente informatie. De gegevens over het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot werden bepaald volgens richtlijn R (EU ) Nr. 715/2007 (in de versie die respectievelijk toepasbaar is). De gegevens over het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot verwijzen niet naar een specifiek voertuig en maken geen deel uit van een aanbod. Ze worden alleen vermeld om een vergelijking tussen verschillende varianten mogelijk te maken. Extra uitrusting kan ertoe leiden dat het leeggewicht toeneemt en kan invloed hebben op de nuttige belading. Hierdoor kan de topsnelheid lager liggen en de acceleratietijd toenemen. De aangegeven cijfers zijn berekend exclusief brandstof, inzittenden, opties en belading. EU-bandenlabel Bandenmaat 195/75 R /65 R /65 R 16 Brandstof-efficiëntieklasse B E B E C Klasse grip op nat wegdek B C B B Rolgeluid-emissiewaarde (db) Geluidsklasse

16

17 Geen situatie te kritiek. De veiligheid van uw mensen en uw lading is voor u uiteraard van het grootste belang. Daarom biedt de Opel Movano niet alleen standaard ABS, ESP, een airbag aan bestuurderskant en driepuntsveiligheidsgordels op alle zitplaatsen, maar zijn optioneel ook een airbag aan passagierskant en zijairbags lever baar. Voor nog meer veiligheid zijn optioneel bovendien koplampen en ruitenwissers leverbaar die automatisch reageren op veranderende licht- en weersomstandigheden. Iedere Opel Movano biedt daarnaast uitstekende zijwindstabiliteit en optimaal zicht op de weg. Veiligheid Statische bochtverlichting. Wordt bij lage snelheden geactiveerd door de richtingaanwijzer en werpt extra licht op zones links en rechts van de wagen, precies waar het nodig is. Onderdeel van het optionele lighting-pakket. Elektronisch Stabiliteitspogramma (ESP ). Deze combinatie van veiligheidssystemen, standaard op iedere Movano, vergroot de veiligheid aanzienlijk. Dankzij onder meer Hill Start Assist, Trailer Stability Program en Enhanced Traction Mode zorgt ESP ervoor dat de Opel Movano in elke situatie stabiel blijft.

18 Platform Cabine Ideaal voor geïntegreerde toepassingen waarbij een lage laadvloer en doorloopmogelijkheid vanuit de cabine nodig zijn. De Opel Movano Platform Cabine is leverbaar in twee lengtes en twee dakhoogtes. Het paneel tussen cabine en platform is geoptimaliseerd, om het ombouwen op maat volgens specificaties van de klant nog gemakkelijker te maken. Chassis Cabine De Opel Movano Chassis Cabine ook leverbaar met dubbele cabine is de perfecte basis voor een groot aantal maatwerk-oplossingen. Hij is leverbaar in drie lengtes bij achterwielaan drijving en in twee lengtes bij voorwielaandrijving.

19 De robuuste langsdragers hebben verbrede uiteinden met geïntegreerde bevestigingspunten, terwijl de met bouten bevestigde dwarsdragers het ombouwers gemakkelijker maken om de lengte van het frame aan te passen. Chassis Dubbele Cabine Vier extra zitplaatsen achterin vergroten de mogelijkheden en de flexibiliteit van een bedrijf aanzienlijk. De Opel Movano Chassis Dubbele Cabine, leverbaar in drie lengtes bij achterwielaandrijving en in twee lengtes bij voorwielaandrijving, biedt bovendien extra bergruimte onder de achterbank. Platform Cabine, Chassis Cabine en Chassis Dubbele Cabine

20 Platform Cabine Chassis Cabine Chassis Dubbele Cabine

21 Platform Cabine: afmetingen I D D MOVANO H E F A G1 J B K C MOVANO MOVANO J B K1 K C MOVANO MOVANO J B K1 K C Chassis Cabine: afmetingen I D G1 D H E F A G Chassis Dubbele Cabine: afmetingen I D G1 D H E F A G

22 Code Platform Cabine, FWD L2H1 L2H2 L3H1 L3H2 A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G1 Overhang achter incl. onderrijbeveiliging H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter Code Chassis Cabine, FWD Chassis Cabine, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter incl. onderrijbeveiliging G1 Overhang achter excl. onderrijbeveiliging H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte vóór/achter, DRW n.b. n.b. n.b. n.b Code Chassis Dubbele Cabine, FWD Chassis Dubbele Cabine, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter incl. onderrijbeveiliging G1 Overhang achter excl. onderrijbeveiliging H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b. n.b. n.b FWD = voorwielaandrijving; RWD = achterwielaandrijving; SRW = enkele achterwielen (enkellucht); DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht) Alle afmetingen in mm.

23 Platform Cabine, Chassis Cabine en Chassis Dubbele Cabine: maten en gewichten Opel Movano Platform Cabine, Chassis Cabine en Chassis Dubbele Cabine uitvoeringen Maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) Vanaf leeggewicht (kentekengewicht) 1 Max. laadvermogen Max. voorasbelasting Max. achterasbelasting Aanhangwagengewicht, ongeremd Aanhangwagengewicht, geremd Max. treingewicht Draaicirkel (tussen stoepranden/muren) Platform Cabine FWD L2H ,6/14,1 L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 L3H ,7/16,2 Chassis Cabine FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW ,6/14,1 L2H1 DRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Chassis Dubbele Cabine FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Exclusief brandstof, inzittenden, opties en belading. Het actuele leeggewicht (kentekengewicht) en het laadvermogen worden bij de kentekenaanvraag vastgesteld. NB: De cijfers op op deze pagina s zijn gegeven op basis van de typegoedkeuring; de exacte maten en gewichten van de in Nederland geleverde modellen kunnen hiervan afwijken. (in m) Platform Cabine, Chassis Cabine en Chassis Dubbele Cabine L: Lengte wielbasis, 3 leverbaar: 2 = standaard H: Dakhoogte 1 = standaard FWD = voorwielaandrijving 3 = lang 2 = middel RWD = achterwielaandrijving 4 = extra lang SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht)

24 Opel Movano Open Laadbak De Opel Movano Open Laadbak is af-fabriek leverbaar in twee chassislengtes bij voorwielaandrijving en in drie lengtes bij achterwielaandrijving, met een maximale lengte van de laadbak van mm. Het maximaal toelaatbaar gewicht varieert van tot kg. De Open Laadbak is ook leverbaar met dub bele cabine. Stalen laadvloer met harsgecoate houten antislipvloer Breedte laadvloer mm 400 mm hoge, verwijderbare, dubbelwandige zijborden en achterbord van geanodiseerd aluminium Verzonken, uittrekbare bevestigingsogen langs de rand van de laadvloer Standaard zijwaartse steunbalken (alle versies) Beveiliging cabine, o.a. met standaard ladderframe Optie: ladderframe achterzijde en opbergcompartiment Optie: beschermingsrooster voor achterlichten

25 Open Laadbak

26 Open Laadbak Open Laadbak Dubbele Cabine

27 Open Laadbak: afmetingen I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Open Laadbak Dubbele Cabine: afmetingen I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

28 M L Code Open Laadbak, FWD Open Laadbak, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b. n.b. n.b L Lengte laadbak over de vloer, max M Breedte laadbak M L Code Open Laadbak Dubbele Cabine, FWD Open Laadbak Dubbele Cabine, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b. n.b. n.b L Lengte laadbak over de vloer, max M Breedte laadbak FWD = voorwielaandrijving RWD = achterwielaandrijving SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht) Alle afmetingen in mm.

29 Open Laadbak: maten en gewichten Opel Movano Open Laadbak uitvoeringen Maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) Vanaf leeggewicht (kentekengewicht) 1 Max. laadvermogen Max. voorasbelasting Max. achterasbelasting Aanhangwagengewicht, ongeremd Aanhangwagengewicht, geremd Max. treingewicht Draaicirkel (tussen stoepranden/muren) (in m) Open Laadbak FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Open Laadbak gegevens Open Laadbak Dubbele Cabine FWD L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Exclusief brandstof, inzittenden, opties en belading. Het actuele leeggewicht (kentekengewicht) en het laadvermogen worden bij de kentekenaanvraag vastgesteld. NB: De cijfers op op deze pagina s zijn gegeven op basis van de typegoedkeuring; de exacte maten en gewichten van de in Nederland geleverde modellen kunnen hiervan afwijken. L: Lengte wielbasis, 3 leverbaar: 2 = standaard H: Dakhoogte 1 = standaard FWD = voorwielaandrijving 3 = lang RWD = achterwielaandrijving 4 = extra lang SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht)

30

31 Opel Movano Kipper De robuuste Kipper is af-fabriek leverbaar als driezijdige kipper of als achterwaartse kipper met een verchroomde hydraulische 5-fasenpomp onder de vloer, 2 kw hydraulisch systeem en een kiephoek van 50. Bij achterwielaandrijving heeft u de keuze uit twee chassislengtes, met enkele of dubbele achterwielen (enkel- of dubbellucht). Bij voorwielaandrijving zijn er twee chassislengtes, waarvan de langste standaard met dubbele cabine. Het max. toelaatbaar gewicht varieert van tot kg. Kipper Achterwaartse of driezijdige kipper (achteruit, links, rechts) Platformbreedte mm, lengte tot mm Stalen platform en voorpaneel thermisch verzinkt, met donkergrijze polyester poedercoating Beveiliging cabine, o.a. met standaard ladderframe Afstandsbediend kiepmechanisme, via afstandbediening met spiraalkabel in de cabine Standaard zijwaartse steunbalken (alle versies) Aan boven- en onderzijde scharnierend achterbord

32 Kipper Kipper Dubbele Cabine

33 Kipper: afmetingen I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Kipper Dubbele Cabine: afmetingen I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

34 M L Code Kipper, FWD Kipper, RWD L2H1 L2H1 SRW L2H1 DRW L3H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b L Lengte laadbak over de vloer, max M Breedte laadbak M L Code Kipper Dubbele Cabine, FWD Kipper Dubbele Cabine, RWD L3H1 L3H1 SRW L3H1 DRW A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b L Lengte laadbak over de vloer, max M Breedte laadbak FWD = voorwielaandrijving RWD = achterwielaandrijving SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht) Alle afmetingen in mm.

35 Kipper: maten en gewichten Opel Movano Kipper uitvoeringen Maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) Vanaf leeggewicht (kentekengewicht) 1 Max. laadvermogen Max. voorasbelasting Max. achterasbelasting Aanhangwagengewicht, ongeremd Aanhangwagengewicht, geremd Max. treingewicht Draaicirkel (tussen stoepranden/muren) (in m) Kipper FWD L2H ,6/14,1 RWD L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW ,6/14,1 L2H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW (met gereedschapskist) ,6/14,1 L3H1 DRW (met gereedschapskist) ,6/14,1 Kipper gegevens Kipper Dubbele Cabine FWD L3H ,7/16,2 RWD L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 1 Exclusief brandstof, inzittenden, opties en belading. Het actuele leeggewicht (kentekengewicht) en het laadvermogen worden bij de kentekenaanvraag vastgesteld. NB: De cijfers op op deze pagina s zijn gegeven op basis van de typegoedkeuring; de exacte maten en gewichten van de in Nederland geleverde modellen kunnen hiervan afwijken. L: Lengte wielbasis, 2 leverbaar: 2 = standaard H: Dakhoogte 1 = standaard FWD = voorwielaandrijving 3 = lang RWD =achterwielaandrijving SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht)

36 Opel Movano Gesloten Laadbak Met een laadvolume tot 22 m 3 kan de Opel Movano Gesloten Laadbak, die af-fabriek leverbaar is, enorme hoeveelheden lading verstouwen. Binnen in de sterke, lichtgewicht laadbak bevindt zich een volledig vlakke, antisliplaadvloer, die toegankelijk is via twee 270 openslaande deuren. Eén lengte bij voorwielaandrijving, twee bij achterwielaandrijving. Aluminium frame met vlakke polyester-gecoate wanden en deuren Transparant dak Antislipvloer 3 beklede aluminium beschermstrips Lengte laadvloer tot mm Breedte laadvloer mm Interieurhoogte mm Dubbele 270 openslaande deuren Optie: 3D-dakspoiler Optie: alkoof (doorlaadruimte boven cabine) Optie: rolluik achterzijde Optie: rechter zijdeur

37 Gesloten Laadbak

38 Gesloten Laadbak: afmetingen I N D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

39 Gesloten Laadbak: maten en gewichten Opel Movano Gesloten Laadbak uitvoeringen Maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) Vanaf leeggewicht (kentekengewicht) 1 Max. laadvermogen Max. voorasbelasting Max. achterasbelasting Aanhangwagengewicht, ongeremd (in m) FWD L3H1 3,5 t (20 m 3 ) ,7/16,2 RWD SRW L3H1 3,5 t (20 m 3 ) ,7/16,2 RWD DRW L4H1 3,5 t (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 4,5 t (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 3,5 t (22 m 3 ) ,7/16,2 1 Exclusief brandstof, inzittenden, opties en belading. Het actuele leeggewicht (kentekengewicht) en het laadvermogen worden bij de kentekenaanvraag vastgesteld. NB: De cijfers op op deze pagina zijn gegeven op basis van de typegoedkeuring; de exacte maten en gewichten van de in Nederland geleverde modellen kunnen hiervan afwijken. L: Lengte wielbasis, 2 leverbaar: 3 = lang H: Dakhoogte 1 = standaard FWD = voorwielaandrijving 4 = extra lang RWD = achterwielaandrijving SRW = enkele achterwielen (enkellucht) DRW = dubbele achterwielen (dubbellucht) Aanhangwagengewicht, geremd Max. treingewicht Draaicirkel (tussen stoepranden/muren) Gesloten Laadbak gegevens M L L3H1 SRW L4H1 DRW Code Gesloten Laadbak, FWD Gesloten Laadbak, RWD L3H1 L4H1 DRW 20 m 3 20 m 3 20 m 3 22 m 3 A Totale lengte B Totale breedte excl. spiegels C Totale breedte incl. spiegels D Totale hoogte E Overhang vóór F Wielbasis G Overhang achter incl. onderrijbeveiliging H Hoogte laaddorpel I Afstand voorzijde voertuig/achterzijde cabine J Spoorbreedte vóór K Spoorbreedte achter n.b. n.b. K1 Spoorbreedte achter, DRW n.b. n.b L Lengte laadbak over de vloer, max M Breedte laadbak N Hoogte laadbak Alle afmetingen in mm.

40

41 Geen uitdaging te groot. Eén gedachte stond centraal bij het ontwikkelen van de Opel Movano: uw bedrijfswagen moet dag in dag uit klaarstaan voor uw bedrijf en uw klanten en dus zo weinig mogelijk tijd in de garage doorbrengen. Daarom is de Opel Movano erop ingesteld jarenlang betrouwbaar te functioneren, met een minimaal aantal servicebeurten. Voordat de Opel Movano op de markt kwam, is hij uitvoerig getest, op de testbank en tijdens ruim 3,2 miljoen testkilometers op de weg. Daarnaast wordt hij gedekt door 6 jaar garantie op doorroesten. Aanpassingen die door derden worden uitgevoerd, worden gedekt door de garantie van deze gespecialiseerde ombouwbedrijven. De service-intervals zijn ingesteld op km 1. Is onverhoopt toch tussentijds onderhoud nodig, dan kunt u terecht bij ruim bedrijfswagenspecialisten in heel Europa. Zij zorgen dat uw Opel Movano zo snel mogelijk weer op de weg is en stellen, wanneer het toch langer duurt, vervangend vervoer ter beschikking. Uw Opel bedrijfswagendealer geeft u graag uitvoerige informatie over leasing, onderhoud en mogelijkheden voor fleet owners. 1 Of 2 jaar.

42 Opel Service. Service door heel Europa. Meer dan Opel werkplaatsen door heel Europa, waaronder ruim bedrijfswagenspecialisten, staan voor u klaar om u persoonlijke, professionele en punctuele service te bieden. Opel4Business Bedrijfswagens. Uw garantie dat u op ieder moment, waar u ook bent, verzekerd bent van de allerbeste en meest complete service voor uw Opel Bedrijfswagen. Deze uitgebreide service omvat onder meer: Altijd bereikbaar. Via zijn wij 24/7 bereikbaar voor assistentie bij pech onderweg. Via hetzelfde nummer kunt u tijdens kantooruren bij ons terecht met al uw vragen over uw Opel Bedrijfswagen of onze service. Directe service. De Opel bedrijfswagendealer heeft alle courante onderdelen op voorraad, zodat u bij een onderhoudsbeurt of een kleine reparatie doorgaans binnen 3 uur geholpen kunt worden. Bij onderhoud en reparatie profiteert u van de gratis haal- en breng service voor de bestuurder (tot 15 min. rijtijd). De Opel bedrijfswagendealer heeft bovendien flexibele openings tijden, zodat u geholpen kunt worden wanneer het u het beste uitkomt. Opel Assistance Plus met Europadekking. Zolang uw Opel Bedrijfswagen volgens het service boekje wordt onderhouden door de Opel bedrijfswagenreparateur bent u in heel Europa verzekerd van hulp bij pech. Deze mobiliteitsgarantie geldt voor de volledige levensduur van de wagen, zonder kilometerbeperking. Vraag uw Opel bedrijfswagendealer naar de volledige inhoud en de voorwaarden van het Opel4Business Bedrijfswagens serviceprogramma. Financieringsmogelijkheden. GMAC Financial Services biedt u een interessant en verantwoord financieringsaanbod, op maat van uw financiële mogelijkheden. Via uw Opel dealer kunt u informatie krijgen over het financieringsaanbod van GMAC Financial Services te Breda (KvK nr , AFM register nr ). Leasing. Het kan interessant zijn om uw Opel Bedrijfs wagen te leasen, met voorwaarden die aan uw situatie kunnen worden aangepast. Opel Leasing biedt u een compleet aanbod voor het beheer van uw bedrijfs wagen park, op maat voor uw bedrijf. Verzekeringen. Op vindt u informatie over onze speciale bedrijfswagenverzekering. Tevens biedt deze site u de mogelijkheid om een berekening te maken of meteen een verzekering af te sluiten. Uiteraard kan uw Opel bedrijfswagendealer u ook van alle informatie voorzien. Opel Rent huurautoservice. Opel Rent zorgt dat u mobiel blijft, bijvoorbeeld wanneer u uw auto even moet missen voor onderhoud of reparatie. 2 jaar garantie op nieuwe bedrijfswagens. Opel geeft op iedere nieuwe wagen 2 jaar garantie, gerekend vanaf de registratiedatum of de datum waarop hij werd afgeleverd. Uiteraard zonder kilometerlimiet. Opel Verlengde Garantie 1. Gedurende de eerste 2 jaar na uw aankoop geniet u van een volledige fabrieksgarantie. Met Opel Verlengde Garantie kunt u ook na deze periode van 2 jaar in heel Europa 1, 2 of 3 jaar langer rijden (tot km) zonder u zorgen te maken over onvoorziene reparatiekosten. 6 jaar garantie op doorroesten. Opel geeft u een betrouwbare, lange garantie op doorroesten van binnenuit, overeenkomstig de voorwaarden in uw serviceboekje. Recycling. Informatie over het recyclingprogramma en de verwerking van ingeleverde auto s en onder delen vindt u op myopel.nl Opel heeft een exclusief programma voor Opelrijders: myopel.nl. Hier vindt u alles wat u moet weten over uw Opel handig bij elkaar, zoals alle producten onderhoudsgegevens, maar ook praktische tools zoals de online werkplaatsafspraak, de Service Reminder en mijn Agenda. U ontvangt bovendien mooie aanbiedingen en leuke verrassingen van Opel en de Opel dealer. Ga naar opel.nl en bekijk alle informatie. Vervolgens kunt u in enkele klikken uw nieuwe Opel aanmelden en van alle voordelen profiteren. Heeft u vragen? Uw Opel bedrijfswagendealer geeft u graag volledige informatie. Of ga naar: 1 Dit programma is alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van General Motors Nederland B.V., Breda, NL. Sommige in deze uitgave geïllustreerde modellen en onderdelen kunnen in detail verschillen van de werkelijke uitvoering. De informatie in deze uitgave is gebaseerd op de laatst bekende gegevens op het moment van het ter perse gaan. Uw Opel bedrijfswagendealer zal u graag informeren over eventuele productwijzigingen. De gedrukte kleuren kunnen slechts een gemiddelde indruk geven van de werkelijkheid. Afgebeelde extra s zijn alléén tegen meerprijs leverbaar. Opel behoudt zich het recht voor te allen tijde constructie en uitvoering van haar producten te wijzigen, zonder verplichting eerder geleverde producten dienovereenkomstig te veranderen. Druk- en zetfouten voorbehouden. Opel houdt bij het ontwerp van haar producten ook rekening met het feit dat deze eens buiten gebruik gesteld zullen worden. Informatie hierover, alsmede over de uitvoering van recycling van buiten gebruik gestelde voertuigen, kunt u vinden op GMAC Financial Services. Uw partner in geldzaken. De Opel bedrijfswagendealer en de Opel Erkend Bedrijfswagenreparateur verstrekken u graag inlichtingen. S.E. & O. General Motors Nederland B.V., Lage Mosten 49 63, 4822 NK Breda. Postbus 8770, 4820 BB Breda. Opel Direct: Gratis informatienummer. Editie 10/14 Pefc/ PEFC gecertificeerd Deze brochure is vervaardigd van materiaal uit duurzaam beheerde bossen, met een gecontroleerde handelsketen. NL/MY15

OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen

OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen Opel Movano. No Job Too Big. Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw bedrijf afhankelijk van sterke, duurzame bedrijfs

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/13 Chassis Cabine L2H1 FWD Chassis Cabine L2H1 3500 Afmetingen (mm) Wielbasis 3.682 Totale lengte 5.643 Maximal geoorloofde

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/11 Gesloten Laadkast L3H1 FWD 6689 Gesloten Laadkast L3H1 3500 19,39 Inhoud laadbak (m 3 ) Afmetingen (mm) Wielbasis

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Maten en gewichten 2/12 Open Laabak L2H1 FWD 5749 3230 Open Laadbak Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties

Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties Opel Movano - Combi - Bus - Trabus Technische Specificaties 1 Maten en gewichten Combi L1H1, 9 zitplaatsen Combi Aantal zitplaatsen Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 5 augustus 2015 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/13 Chassis Cabine L2H1 FWD Chassis Cabine L2H1 3500 Afmetingen (mm) Wielbasis 3.682 Totale lengte 5.643 Maximal geoorloofde

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL CASCADA. Per 1 januari 2017 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.696 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020/1.839 Hoogte (leeggewicht) 1.443 Maximale hoogte bij

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X. Per 1 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MOKKA X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.781 Hoogte

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

De Opel Movano. No Job Too Big.

De Opel Movano. No Job Too Big. Opel Movano De Opel Movano. No Job Too Big. De cijfers bewijzen het Voor uw bedrijf moeten alle cijfers kloppen, vooral als het om transport en logistiek gaat. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op bedrijfswagens

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang Binnen afmetingen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM. Per 18 juli 2016 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ADAM BUITENAFMETINGEN in mm ADAM / ADAM S ADAM ROCKS/ ADAM ROCKS S Lengte 3,698 3,747 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

OPEL MOVANO Personenvervoer

OPEL MOVANO Personenvervoer OPEL MOVANO Personenvervoer De Opel Movano Combi en Bus. De beste omgeving voor u en uw passagiers. Mensen jong of oud, sportteams, hotelgasten, studenten, werkploegen Wie ze ook zijn en waar ze ook naartoe

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen

Opel Vivaro Gesloten Bestelwagen Technische fiche bestelwagen Augustust 2017 Lijntekeningen (m) L1 H1 Afmetingen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Movano Personenvervoer

Movano Personenvervoer Movano Personenvervoer De Opel Movano Combi en Bus. De beste omgeving voor u en uw passagiers. Mensen jong of oud, sportteams, hotelgasten, studenten, werkploegen Wie ze ook zijn en waar ze ook naartoe

Nadere informatie

De Opel Movano. No Job Too Big.

De Opel Movano. No Job Too Big. Opel Movano De Opel Movano. No Job Too Big. De cijfers bewijzen het Voor uw bedrijf moeten alle cijfers kloppen, vooral als het om transport en logistiek gaat. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op bedrijfswagens

Nadere informatie

OPEL MOVANO. Chassis Cabines en speciale uitvoeringen

OPEL MOVANO. Chassis Cabines en speciale uitvoeringen OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen Opel Movano. No job too big. Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van

Nadere informatie

OPEL MOVANO. Personenvervoer

OPEL MOVANO. Personenvervoer OPEL MOVANO Personenvervoer De Opel Movano Combi en Bus. De beste omgeving voor u en uw passagiers. Mensen jong of oud, sportteams, hotelgasten, studenten, werkploegen Wie ze ook zijn en waar ze ook naartoe

Nadere informatie

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Gesloten Laadbak Technische specificaties Gesloten Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met GESLOTEN LAADBAK L3H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3.500 LH1 Achterwielaandrijving

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Opel Movano - Bestelwagen. Technische Specificaties

Opel Movano - Bestelwagen. Technische Specificaties Opel Movano - Bestelwagen Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/19 Gesloten Bestelwagen L1H1/L1H2 FWD Gesloten Bestelwagen L1H1 L1H2 2800 3300 3300 3500 Inhoud Laaduimte (m 3 ) 7,8 7,8 8,6 8,6

Nadere informatie

Model catalogus 2015.

Model catalogus 2015. OPEL BEDRIJFSWAGENS. INHOUD COMBO GESLOTEN BESTEL 4 NIEUWE VIVARO GESLOTEN BESTEL 8 NIEUWE VIVARO DUBBELE CABINE 12 NIEUWE VIVARO COMBI 16 MOVANO GESLOTEN BESTEL 18 MOVANO DUBBELE CABINE 20 MOVANO COMBI

Nadere informatie

OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen

OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen OPEL MOVANO Chassis Cabines en speciale uitvoeringen Opel Movano. No job too big. Naast een goede coördinatie en betrouwbare medewerkers is het succes van uw logistieke bedrijfsvoering afhankelijk van

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving

CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Open Laadbak Technische specificaties CHASSIS CABINE met OPEN LAADBAK L2H1 Voorwielaandrijving Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) 3.500 L3H1 Voorwielaandrijving 3.500 L2H1 Achterwielaandrijving Enkel

Nadere informatie

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen

Opel Combo Cargo Gesloten Bestelwagen Opel Combo Cargo Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties

Opel Movano Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine Open Laadbak Chassis Dubbele Cabine Open Laadbak Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Open Laadbak Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition

OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition OPEL Corsa OPC Nürburgring Edition Pas op: deze auto is niet voor iedereen. Wil jij een auto die je gewoon van A naar B brengt? Lees dan vooral niet verder. In de Corsa OPC Nürburgring Edition is geen

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Combo Combi. Lijntekeningen (in mm) L1H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Combo Combi Lijntekeningen (m) L1H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte achter Vooroverhang Achteroverhang

Nadere informatie

Opel Combo Technische specificaties

Opel Combo Technische specificaties Technische specificaties 2 verbruik in m3 / kg per km, (H-gas (hoogcalorisch aardgas) in m3/ km (omgerekend naar kg/ km); conform de Europese typegoedkeuring; in Nederland wordt doorgaans laagcalorisch

Nadere informatie

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine

Opel Vivaro. Technische specificaties. Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2. Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Technische specificaties Uitvoeringen L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Gesloten Bestel Dubbele Cabine Combi Platform Cabine Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 22 juni 2015 Opel Vivaro

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

1 veelzijdig aanbod. 3 hoogtes, 4 lengtes, tot kg max. toelaatbaar gewicht, tot 170 pk.

1 veelzijdig aanbod. 3 hoogtes, 4 lengtes, tot kg max. toelaatbaar gewicht, tot 170 pk. Movano 3 hoogtes, 4 lengtes, 2.800 tot 4.500 kg max. toelaatbaar gewicht, tot 170 pk. 1 veelzijdig aanbod. Voor uw bedrijf moeten alle cijfers kloppen. Daarom wilt u kunnen vertrouwen op bedrijfswagens

Nadere informatie

Opel Movano Dubbele Cabine

Opel Movano Dubbele Cabine Dubbele Cabine Technische specificaties DUBBELE CABINE Max. toelaatbaar totaalgewicht (kg) L2H2 Voorwielaandrijving 3,300 3,500 L3H2 Voorwielaandrijving 3,500 L3H2 Achterwielaandrijving Enkel Lucht 3,500

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 22 november 2018 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.676 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016

Opel Movano Kipper. Technische specificaties. Alle gegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Publicatiedatum: 26 september 2016 Kipper Technische specificaties Chassis Cabine L2H1 Kipper Voorwielaandrijving Motorisatie 2.3 CDTI (130 pk) 2.3 CDTI BiTurbo S/S (15 pk) 3500 3,500 1,219 2,281 2,100 100 2,500,000 2.3 CDTI BiTurbo S/S

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen

Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen Technische Gegevens Crafter 2 Bestelwagen MJ2018 Stand: 19 april 2018 Brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO 2 -emissie (g/km) Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel

Nadere informatie

Opel Combo Technische specificaties

Opel Combo Technische specificaties Technische specificaties Gesloten Bestel L1H1 Gewichten 1.3 CDTI S/S (95 pk) 1.6 CDTI S/S (105 pk) 1.6 CDTI S/S (120 pk) 1.4i S/S (95 pk) laadvermogen Verhoogd laadvermogen Max. toelaatbaar totaalgewicht

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Opel Combo Technische specificaties

Opel Combo Technische specificaties Technische specificaties Gesloten Bestel L1H1 Gewichten 1.3 CDTI S/S (95 pk) 1.6 CDTI S/S (105 pk) 1.6 CDTI S/S (120 pk) 1.4i S/S (95 pk) laadvermogen Verhoogd laadvermogen Max. toelaatbaar totaalgewicht

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT Pick-up enkele

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130 kw 103 kw 130

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis Technische Gegevens Crafter 2 Chassis MJ2018 Stand: 19 maart 2018 Gewichten Maximaal Toelaatbaar totaalgewicht GVW Aandrijving Chassis enkele cabine L3 wielbasis 3.640 mm Vermogen [kw] Min. leeggewicht

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Crossland X. 29 juni 2017 B-CUV Buitenafmetingen in mm Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis 2604 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE

OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE OPEL VIVARO COMBI & TOUR ELEGANCE ROYAAL DE RUIMTE VOOR AL UW ACTIVITEITEN. Twee modellen, een zee van mogelijkheden. Of u nu vooral personen wilt vervoeren of daarnaast behoefte heeft aan de flexibiliteit

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 22 november 2018 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie