- Plaats in overvloed voor vijf volwassenen en 605 l bagage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "- Plaats in overvloed voor vijf volwassenen en 605 l bagage"

Transcriptie

1 Press info 7 maart 2013 V13/15N De nieuwe Golf Variant - De nieuwe veelzijdige Golf - Plaats in overvloed voor vijf volwassenen en 605 l bagage - Golf Variant TDI BlueMotion vestigt record met gemiddeld slechts 3,3 l/100 km - Commercialisering in september 2013 Volkswagen stelt op het autosalon van Genève in wereldpremière de nieuwe Golf Variant voor. De nieuwkomer werd samen met de Golf hatchback ontwikkeld, maar is met zijn totale lengte van mm wel 307 mm langer. Vergeleken met zijn voorganger nam de wielbasis met 42 mm toe (2.637 mm). Net zoals bij de klassieke Golf wist Volkswagen ook bij de Golf Variant het gewicht fors terug te dringen. Hij weegt tot 105 kg minder dan de vorige generatie! Voor het eerst biedt Volkswagen de break, met motoren van 63 kw (85 pk) tot 110 kw (150 pk) ook in een extreem zuinige variant BlueMotion TDI aan. Die versie van 81 kw (110 pk) met een gemiddeld verbruik van slechts 3,3 l/100 km (wat resulteert in een CO 2 -uitstoot van 87 g/km) is de zuinigste Golf Variant aller tijden. Een andere wereldpremière in Genève is weggelegd voor de vierwielaangedreven Golf Variant 4MOTION, beschikbaar als TDI van 77 kw (105 pk) of 110 kw (150 pk). Later wordt de modelreeks nog uitgebreid met een Golf Variant TGI BlueMotion op aardgas (CNG). s.a. D Ieteren n.v. / Press relations Rue du Mail 50 Maliestraat Bruxelles 1050 Brussel TVA / BTW BE RPM Bruxelles / RPR Brussel Tel. : 02/ jean-marc.ponteville@dieteren.be Website :

2 2 Kofferinhoud met meer dan 100 l toegenomen. De eerste generatie van de Golf Variant kwam exact 20 jaar geleden op de markt. Sindsdien werden er van dit model meer dan 1,8 miljoen exemplaren verkocht. De nieuwe Golf Variant is vandaag een elegante en sportieve allrounder, die een gering verbruik en dynamische prestaties combineert met een uitzonderlijke kwaliteit en veelzijdigheid. Zijn koffer groeide van 505 l bij de voorganger tot 605 l vandaag (rugleuning achterbank rechtop). Indien de rugleuning wordt neergeklapt, ontstaat een laadvolume van l, gemeten tot aan de rugleuning van de voorzetels en bij belading tot het dak (1.495 l bij de voorganger). De laadlengte tot aan de rugleuning van de achterbank bedraagt mm, tot aan de voorzetels is dat mm. De koffer heeft een aanzienlijke minimumbreedte van mm. De laaddrempel is slechts 630 mm. Met die afmetingen kan de nieuwe Golf Variant zowat alle transportopdrachten aan. Wat de uitrusting betreft is de Golf Variant voor het eerst uitgerust met een kofferafdekking die automatisch oprolt in twee stappen (half/helemaal open). Net zoals het scheidingsnet kan het rolscherm onder de koffervloer worden opgeborgen indien het niet gebruikt wordt. De uitneembare dubbele koffervloer van de nieuwe Golf Variant kan bovendien op verschillende hoogtes worden geplaatst. Dankzij de twee scharnierende delen kan hij bovendien gebruikt worden om de kofferruimte variabel in te delen. Het mechanisme om de rugleuning van de achterbank vanuit de koffer te ontgrendelen en neer te klappen werd herzien en is daardoor nog praktischer. Ook nieuw is de aanwezigheid van vier tassenhaken in de koffer. Typisch Golf, ook in achteraanzicht. De nieuwe tweedelige achterlichtblokken kenmerken de Golf Variant duidelijk als lid van de familie. Hij onderscheidt zich echter duidelijk van de gewone Golf door de vormgeving van het centrale gedeelte van de kofferklep en de achterbumper. Terwijl bij de Golf drie- en vijfdeurs de nummer plaat op de bumper bevestigd is, voorzagen de ontwerpers van de Golf Variant opnieuw een plaats op de kofferklep, zoals bij het vorige model. Specifieke kenmerken van de Golf Variant TDI BlueMotion. De Golf Variant zal worden aangeboden in de uitrustingsniveaus Trendline, Comfortline en Highline. De TDI BlueMotion onderscheidt zich zowel optisch als technisch van zijn broers. Het zuinigste model van de reeks is herkenbaar aan het gedeeltelijk gesloten radiatorrooster, de windafleiders ( flaps ) aan de rand van de achterruit en de aerodynamisch geoptimaliseerde bekleding van de onderzijde van de wagen en van de wielkasten.

3 3 Daarenboven werd de bodemvrijheid met 15 mm verlaagd en worden banden met een extreem lage rolweerstand gemonteerd. Het TDI BlueMotion-logo prijkt op de voor- en achterzijde en op de flanken van het koetswerk, dat optioneel beschikbaar is in de exclusieve kleur Clearwater Blue metallic. Stop-startsysteem en anti-multicrashremfunctie. Net zoals iedere nieuwe Golf beschikt ook de Variant over een stop-startsysteem en een recuperatiefunctie, die in deceleratiefases de kinetische energie omzet in elektriciteit. Bovendien beschikt hij als eerste break ter wereld over de nieuwe anti-multicrashremfunctie, die na een aanrijding de Golf Variant automatisch afremt, om de resterende kinetische energie te verminderen en te vermijden dat hij met nog andere wagens in botsing komt. Front Assist standaard in België. Dit noodremsysteem is een software-uitbreiding van de adaptieve snelheidsregelaar ACC. Het is permanent actief en detecteert met behulp van een geïntegreerde lasersensor aan de voorzijde van de wagen het risico op een eventuele kop-staartaanrijding. Deze functie verbetert de respons van de remmen door het remcircuit voor te vullen en kan het voertuig zelfs automatisch tot stilstand afremmen. Afhankelijk van de voertuigsnelheid en de omstandigheden kan het systeem zo de impact van een aanrijding beperken of de aanrijding zelfs vermijden. Uitrusting afkomstig uit de hogere klassen. Nog een nieuwigheid voor de Golf Variant is het optionele proactieve beschermingssysteem van de inzittenden. Indien het systeem een mogelijke ongevalsituatie herkent, wordt de veiligheidsgordel van de inzittenden vooraan voorgespannen, om zo de maximale efficiëntie van de gordels en van de airbags te garanderen. In geval van een kritieke situatie gekenmerkt door een sterk over- of onderstuur en een tussenkomst van het stabiliteitssysteem, worden daarenboven ook alle ruiten (en eventueel het open dak) nagenoeg volledig gesloten. Zo bieden ze een optimale ondersteuning voor de gordijn- en zijairbags. Ook talrijke andere nieuwe hightechsystemen zijn voortaan beschikbaar voor de Golf Variant, zoals de adaptieve snelheidsregelaar ACC, het koerscorrectiesysteem Lane Assist, de vermoeidheidsdetectie, de semi-automatische parkeerhulp Park Assist, de automatische omschakeling tussen grootlicht en dimlicht (Light Assist) en de dynamische grootlichtregeling Dynamic Light Assist.

4 4 Tot de innovatieve technologieën aan boord van de nieuwe Golf Variant behoren ook de progressieve stuurinrichting en de rijprofielselectie. Dat laatste systeem maakt het mogelijk om op voorhand de verhouding tussen maximale dynamiek, autonomie en comfort te bepalen. Dankzij deze functie kan een anticiperend bestuurder in zijn rijstijl een maximale energie-efficiëntie bereiken. Er zijn vier rijprofielen (Eco, Sport, Normaal en Individueel), plus het profiel Comfort in combinatie met de adaptieve onderstelregeling DCC. De ergoactive bestuurderszetel met uitgebreide instelmogelijkheden is nog een nieuwigheid voor de Golf Variant, net zoals het systeem dat het onmogelijk maakt om per ongeluk benzine te tanken met de dieselmodellen, de nieuwe generatie audio- en navigatiesystemen en de verwarmde comfortvoorruit*, een ongeziene uitrusting in dit segment. Infotainment. Alle infotainmentsystemen in de nieuwe Golf Variant beschikken over een aanraakscherm (van 5, 5,8 of 8 ). Vanaf 5,8 is het scherm uitgerust met een naderingssensor, een primeur voor het merk. Zodra je het scherm nadert met je vinger, worden automatisch de bedieningstoetsen weergegeven op het scherm. Verder hebben de schermen een specifieke functie waarmee bijvoorbeeld door lijsten gescrolld of in een document gebladerd kan worden. Tot de opties behoren onder meer het highend Dynaudio -systeem of twee handenvrije telefooninrichtingen ( Comfort en Premium ). Zeven turbomotoren met directe injectie. Net zoals zijn broers uit de modelreeks verschijnt ook de nieuwe Golf Variant met twee compleet nieuw ontwikkelde motorengeneraties aan de start. Alle krachtbronnen beschikken over een stopstartsysteem (goed voor een verlaging van het brandstofverbruik met +/- 4%) en energierecuperatie (die de CO 2 -uitstoot met ca. 3% verlaagt). Alle motoren worden gekoppeld aan een manuele vijf- of zesversnellingsbak, de meeste kunnen ook gecombineerd worden met de geautomatiseerde DSG-versnellingsbak. * Deze voorruit bestaat uit zes lagen met een totale dikte van ca. 4 mm. Van buiten naar binnen vinden we eerst een glaslaag van 1,6 mm, een veiligheidsfolie in polyvinylbutyral (PVB) van 0,33 mm, een akoestische film in PVB van 0,1 mm, een tweede veiligheidsfolie in PVB van 0,33 mm, een antiinfraroodlaag en de binnenste glaslaag van 1,6 mm. De infraroodweerkaatsende zilverfolie beperkt enerzijds de opwarming van het interieur, maar kan wegens zijn geleidende eigenschappen anderzijds ook gebruikt worden om de voorruit te verwarmen zonder de klassieke draden.

5 5 De benzinemotoren (TSI-motorenreeks EA211) leveren respectievelijk 63 kw (85 pk), 77 kw (105 pk), 90 kw (122 pk) en 103 kw (140 pk). Ze onderscheiden zich alle door hun uitstekende energetische efficiëntie. Een voorbeeld is de 1.4 TSI BlueMotion Technology van 77 kw, die zijn pittige karakter combineert met een gemiddeld verbruik van slechts 5,1 l/100 km (DSG: 5,0 l/100 km). Deze motor bezorgt de Golf Variant een topsnelheid van 193 km/u. Ook de dieselmotoren (TDI-reeks EA288) laten zich opmerken door hun energetische efficiëntie. Ze ontwikkelen een vermogen van 77 kw (105 pk), 81 kw (110 pk) of 110 kw (150 pk). De Golf Variant TDI BlueMotion van 81 kw heeft genoeg aan gemiddeld 3,3 l/100 km. Toch is hij niet de enige zuinige diesel in het gamma. Met een gemiddeld verbruik van 4,2 l/100 km komt zelfs de krachtige TDI met 110 kw en 320 Nm koppel dicht in de buurt van de 4-litergrens. De nieuwe Golf Variant wordt in september van dit jaar gecommercialiseerd in België. De Volkswagen-groep De Volkswagen-groep, waarvan de hoofdzetel in Wolfsburg gevestigd is, is een van de leidende autofabrikanten wereldwijd en de grootste autoconstructeur van Europa. In 2011 verhoogde de Groep het aantal geleverde voertuigen tot 8,265 miljoen exemplaren (2010: 7,203 miljoen), wat overeenkomt met een marktaandeel van 12,3% op de wereldwijde personenwagenmarkt. Meer dan één op vijf nieuwe wagens in West-Europa (23,0%) is afkomstig van de Volkswagen-groep. In 2011 bedroeg de totale omzet van de Groep 159 miljard euro (2010: 126,9 miljard). De winst na belasting nam in het boekjaar 2011 toe tot 15,8 miljard euro (2010: 7,2 miljard). De Groep telt twaalf merken uit zeven Europese landen: Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche, Ducati, Volkswagen Nutzfahrzeuge (bedrijfsvoertuigen), Scania en MAN. Ieder merk heeft zijn eigen karakter en opereert als een onafhankelijke speler op de markt. Het productspectrum gaat van zuinige kleine auto s tot uiterst luxueuze wagens. In de sector van de bedrijfs voertuigen reikt het gamma van pick-ups tot bussen en zware vrachtwagens. De Volkswagen-groep is ook actief in andere bedrijfssectoren, met de productie van grote dieselmotoren voor maritieme en stationaire toepassingen (kant-en-klare krachtcentrales), turboladers, turbomachines (stoom- en gasturbines), compressoren en chemische reactoren. Daarnaast produceert de groep ook speciale transmissiesystemen voor voertuigen en turbines. De Groep exploiteert 99 productiesites in 18 Europese landen en in 9 landen in Amerika, Azië en Afrika. Wereldwijd staan dagelijks werknemers in voor de productie van ca voertuigen, voor voertuiggerelateerde diensten of diensten in andere bedrijfsdomeinen. De Volkswagen-groep verkoopt zijn voertuigen in 153 landen. Het doel van de Groep is om aantrekkelijke, veilige en milieuvriendelijke wagens aan te bieden die in een steeds meer veeleisende markt kunnen concurreren en wereldwijd de norm bepalen in hun respectievelijke klasse.

-uitstoot slechts 85 g/km. - Theoretisch rijbereik van meer dan 1.500 km met één tank van 50 l

-uitstoot slechts 85 g/km. - Theoretisch rijbereik van meer dan 1.500 km met één tank van 50 l Press info 2 juli 2013 V13/33N De nieuwe Golf TDI BlueMotion - 3,2 l/100 km, de zuinigste Golf aller tijden - Gemiddelde CO 2 -uitstoot slechts 85 g/km - Theoretisch rijbereik van meer dan 1.500 km met

Nadere informatie

- Bijna-serierijp studiemodel in wereldpremière op de IAA in Frankfurt. - Nieuwe Golf Sportsvan moderniseert het concept van de Golf Plus

- Bijna-serierijp studiemodel in wereldpremière op de IAA in Frankfurt. - Nieuwe Golf Sportsvan moderniseert het concept van de Golf Plus Press info 9 september 2013 V13/43N Sportsvan - Bijna-serierijp studiemodel in wereldpremière op de IAA in Frankfurt - Nieuwe Sportsvan moderniseert het concept van de Plus - Synthese uit Variant en Plus

Nadere informatie

- Gemiddeld verbruik van 2,9 kg aardgas per 100 km, CO 2. - De nieuwe eco up! rijdt 100 km voor 3 euro

- Gemiddeld verbruik van 2,9 kg aardgas per 100 km, CO 2. - De nieuwe eco up! rijdt 100 km voor 3 euro Press info 26 december 2012 V12/51N De nieuwe eco up! - Gemiddeld verbruik van 2,9 kg aardgas per 100 km, CO 2 -uitstoot van 79 g/km - De nieuwe eco up! rijdt 100 km voor 3 euro Volkswagen breidt de reeks

Nadere informatie

Happy birthday Bulli! Cultbusje van Volkswagen werd 65 jaar geleden voor het eerst gebouwd

Happy birthday Bulli! Cultbusje van Volkswagen werd 65 jaar geleden voor het eerst gebouwd Press info 13 maart 2015 V15/14N Happy birthday Bulli! Cultbusje van Volkswagen werd 65 jaar geleden voor het eerst gebouwd - Van lastdier tot legende - Schetsen op een notitieblaadje als basis voor succesverhaal

Nadere informatie

- Voortaan beschikbaar met 220 pk en 230 pk. - Progressieve sportieve stuurinrichting standaard

- Voortaan beschikbaar met 220 pk en 230 pk. - Progressieve sportieve stuurinrichting standaard Press info 2 oktober 2012 V12/37N Studiemodel Golf VII GTI - Voortaan beschikbaar met 220 pk en 230 pk - Progressieve sportieve stuurinrichting standaard Parijs ontpopt zich als de stad van de Golf GTI.

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

- Met de eco up! lanceert Volkswagen de zuinigste aardgasaangedreven personenwagen ter wereld. -uitstoot te verlagen

- Met de eco up! lanceert Volkswagen de zuinigste aardgasaangedreven personenwagen ter wereld. -uitstoot te verlagen Press info 26 december 2012 V12/50N EcoFuel: gas natuurlijk! - De eco up! en zijn brandstoffen: actuele en toekomstige oplossingen voor een -neutrale mobiliteit - Met de eco up! lanceert Volkswagen de

Nadere informatie

Press. info. 25 Uren VW Fun Cup 2014 (12 13 juli 2014) Veel Fun, veel Cup

Press. info. 25 Uren VW Fun Cup 2014 (12 13 juli 2014) Veel Fun, veel Cup Press info 17 juni 2014 V14/32N 25 Uren VW Fun Cup 2014 (12 13 juli 2014) Veel Fun, veel Cup Toen de VW Fun Cup 17 jaar geleden (in 1997) het daglicht zag, geboren uit de rijke verbeelding van enkele gepassioneerden,

Nadere informatie

De zesde generatie van de Transporter-bedrijfsvoertuigenfamilie. - Infotainment: boordelektronica steeds meer in netwerk

De zesde generatie van de Transporter-bedrijfsvoertuigenfamilie. - Infotainment: boordelektronica steeds meer in netwerk Press info 5 mei 2015 V15/20N De zesde generatie van de Transporter-bedrijfsvoertuigenfamilie - Nieuwe TDI- en TSI-motoren lager verbruik en stop-startsysteem standaard - Rijbijstandssystemen voor meer

Nadere informatie

Volkswagen op het autosalon van Brussel 2014

Volkswagen op het autosalon van Brussel 2014 Press info 16 december 2013 V13/51N Volkswagen op het autosalon van Brussel 2014 Volkswagen verwelkomt de bezoekers van het komende autosalon in Brussel op een stand van 2.800 m 2, in Paleis 11, naast

Nadere informatie

Wereldpremière van de nieuwe Passat Alltrack. - Veelzijdige 4x4 verenigt het beste van on- en offroad

Wereldpremière van de nieuwe Passat Alltrack. - Veelzijdige 4x4 verenigt het beste van on- en offroad Press info 20 februari 2015 V15/08N Wereldpremière van de nieuwe Passat Alltrack - Veelzijdige 4x4 verenigt het beste van on- en offroad - Motoren van 110 kw (150 pk) tot 176 kw (240 pk), 4MOTION standaard

Nadere informatie

Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Golf Cabriolet: de Golf GTI Cabriolet. - Vermogen van 210 pk en toch slechts gemiddeld 7,6 l/100 km

Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Golf Cabriolet: de Golf GTI Cabriolet. - Vermogen van 210 pk en toch slechts gemiddeld 7,6 l/100 km Press info 30 mei 2012 V12/24N Een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Golf Cabriolet: de Golf GTI Cabriolet - Vermogen van 210 pk en toch slechts gemiddeld 7,6 l/100 km - Eerste cabriolet uit de

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

- Automatisch noodremsysteem Front Assist standaard. - Opvolger van de Golf Plus legt focus op sportief design en veelzijdigheid

- Automatisch noodremsysteem Front Assist standaard. - Opvolger van de Golf Plus legt focus op sportief design en veelzijdigheid Press info 20 mei 2014 V14/24N Golf Sportsvan - Automatisch noodremsysteem Front Assist standaard - Eerste Volkswagen met bijstandssysteem voor achterwaarts uitparkeren als optie - Opvolger van de Golf

Nadere informatie

Wereldpremière van de nieuwe Polo met nieuwe motoren, nieuwe technologie en een nieuwe look

Wereldpremière van de nieuwe Polo met nieuwe motoren, nieuwe technologie en een nieuwe look Press info 12 februari 2014 V14/07N Wereldpremière van de nieuwe Polo met nieuwe motoren, nieuwe technologie en een nieuwe look - Nieuwe Euro 6-motoren zijn tot 21% zuiniger en tegelijk bijzonder pittig

Nadere informatie

De nieuwe Scirocco en Scirocco R: krachtiger, zuiniger, sportiever

De nieuwe Scirocco en Scirocco R: krachtiger, zuiniger, sportiever Press info 25 juli 2014 V14/36N De nieuwe Scirocco en Scirocco R: krachtiger, zuiniger, sportiever - Compleet nieuw motorengamma; vermogen van 92 tot 206 kw; hoger vermogen maar tot 19% lager verbruik;

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion

Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Volkswagen Golf 1.0 BlueMotion Verder met een liter Autotest Verder met een liter. Hoe doe je dat? Een eenvoudige manier om brandstof te besparen is om een auto kleiner en dus lichter te maken. Maar dat

Nadere informatie

Wereldpremière van de nieuwe Touran: nieuwe allrounder voor het gezin. - Ongeziene variabiliteit in het segment van compacte monovolumes

Wereldpremière van de nieuwe Touran: nieuwe allrounder voor het gezin. - Ongeziene variabiliteit in het segment van compacte monovolumes Press info 26 februari 2015 V15/09N Wereldpremière van de nieuwe Touran: nieuwe allrounder voor het gezin - Ongeziene variabiliteit in het segment van compacte monovolumes - Nieuwe motoren voor de Touran

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Multivan

Technische specificaties modeljaar De Multivan Technische specificaties modeljaar 2017 De Multivan Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk 4MOTION 2.0 TSI BMT 110

Nadere informatie

Press. info 1974-2014. 40 jaar Golf. 4 april 2014 V14/19N

Press. info 1974-2014. 40 jaar Golf. 4 april 2014 V14/19N Press info 4 april 2014 V14/19N 1974-2014 40 jaar Golf s.a. D Ieteren n.v. / Press relations Rue du Mail 50 Maliestraat Bruxelles 1050 Brussel TVA / BTW BE. 0403.448.140 RPM Bruxelles / RPR Brussel Tel.

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Press. info. Volkswagen op het 94 e auto/moto-salon. Highlights:

Press. info. Volkswagen op het 94 e auto/moto-salon. Highlights: Press info 12 januari 2016 V16/01Nb Volkswagen op het 94 e auto/moto-salon Volkswagen zal op de European Motor Show Brussels 2016 (14 24 januari) aanwezig zijn met een stand van 2.500 m 2 in Paleis 11,

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 22 november 2018 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Meriva. 19 mei 2014 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1994/1915 Hoogte (leeggewicht) 1.615 Wielbasis 2.644 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Cascada. December 2013 Technische specificaties Opel Cascada. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.696 Max. lengte tijdens de dakopening 4.760 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

Technische Gegevens Multivan 6

Technische Gegevens Multivan 6 Technische Gegevens Multivan 6 MJ2018 Stand: 17 mei 2017 Multivan Euro 6 ₂ Brandstofverbruik/ CO - uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km) met handgeschakelde versnellingsbak, tankinhoud

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira Tourer. November 2015 Buitenafmetingen in mm Zafira Tourer Lengte 4.656 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.099 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.685

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Sports Sedan Sports Tourer Lengte 4.419 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.013 / 1.831 2.013

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL ADAM. 20 Juni 2015 Buitenafmetingen in mm ADAM Lengte 3.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.966 / 1.807 Hoogte (leeggewicht) 1.484 Wielbasis 2.311 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Persbericht, pagina 1 van 5

Persbericht, pagina 1 van 5 Persbericht, pagina 1 van 5 26 februari 2015 S15/07N Salonpremière in Genève De nieuwe ŠKODA Superb luidt een nieuw tijdperk in voor ŠKODA - ŠKODA-topmodel bepaalt nieuwe normen - Expressief, modern en

Nadere informatie

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012

OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 OPEL Astra Classic. Technische specificaties Juli 2012 Buitenafmetingen in mm 5-deurs Lengte 4.249 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.033 / 1.804 Hoogte (leeggewicht) 1.460 Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

ŠKODA Superb krijgt omvangrijke opfrisbeurt. - ŠKODA Superb met aantrekkelijk design, opgefrist interieur, lager verbruik en nieuwe technische details

ŠKODA Superb krijgt omvangrijke opfrisbeurt. - ŠKODA Superb met aantrekkelijk design, opgefrist interieur, lager verbruik en nieuwe technische details Persbericht 3 april 2013 S13/14N ŠKODA Superb krijgt omvangrijke opfrisbeurt - ŠKODA Superb met aantrekkelijk design, opgefrist interieur, lager verbruik en nieuwe technische details - Grondig hertekend

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 19 november 2015 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline

Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline 44-RR-LF Finnik Autorapport Volkswagen Golf 1.9 TDI Trendline Deze Volkswagen Golf komt uit 2005, werd geleverd van 01-05-2004 tot 30-11-2007 en kostte toen 24.388,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte

Hyundai i30 Wagon. De verstandigste. Ruimte Hyundai i30 Wagon De verstandigste Autotest Met de i30 wil Hyundai een zo breed mogelijke doelgroep aanspreken. De i30 zoekt daarom de optimale balans tussen rijplezier, functionaliteit en prijs. Bovendien

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. November 2014 Buitenafmetingen in mm 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.842 4.842 4.913 (* 4.920) Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 /

Nadere informatie

Volkswagen blikt vooruit op nieuwe SUV-modelreeks met vooruitstrevend design: de T-ROC

Volkswagen blikt vooruit op nieuwe SUV-modelreeks met vooruitstrevend design: de T-ROC Press info 13 maart 2014 V14/13N Volkswagen blikt vooruit op nieuwe SUV-modelreeks met vooruitstrevend design: de T-ROC - Vooruitstrevend design van de voorzijde blikt vooruit op toekomstige compacte SUV

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 20 december 2018 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia. Juni 2013 Technische specificaties Opel Insignia. 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4.842 4.842 4.913 2.084 / 1.858 2.084 / 1.858 2.084

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy

Technische specificaties per 1 augustus De Caddy Technische specificaties per 1 augustus 17 De Caddy Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Caddy Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion 75 kw 2.0 TDI BMT 75kW 6 DSG 2.0 TDI BMT kw 4MOTION

Nadere informatie

- Zes zitplaatsen, systeemvermogen van 225 kw (306 pk) en gemiddeld verbruik van ca. 2,1 l/100 km

- Zes zitplaatsen, systeemvermogen van 225 kw (306 pk) en gemiddeld verbruik van ca. 2,1 l/100 km Press info 21 januari 2013 V13/05N CrossBlue: Volkswagen stelt studiemodel van middelgrote plug-in hybride SUV voor - Zes zitplaatsen, systeemvermogen van 225 kw (306 pk) en gemiddeld verbruik van ca.

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka X. 29 juni 2017 Buitenafmetingen in mm Mokka X Lengte 4.275 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.658 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM

De nieuwe Audi A4. Voorsprong is intens. Design. Technologie. Motoren. Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM G CO2/KM De nieuwe Audi A4. Design Voorsprong is intens. Technologie Motoren Audi A4 Berline 3,7-7,8 L/100 KM 95-136 G CO2/KM Audi A4 Avant 3,8-7,8 L/100 KM 98-139 G CO2/KM Design Voel de vooruitgang. De nieuwe

Nadere informatie

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch

Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Lichte bedrijfsvoertuigen van Opel: ultramodern, veelzijdig en economisch Veelzijdigheid: verschillende formaten voor uiteenlopende noden in industrie, handel en gemeenschappen Combo: ongeëvenaard voor

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. 19 april 2019 BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4.666 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.100 / 1.928 Hoogte (leeggewicht) 1.660 Wielbasis 2.760 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw

Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Opel Corsa: nieuw hart, nieuwe spieren onderhuids is alles nieuw Compleet motorgamma met betere prestaties en lagere verbruiks- en CO 2 -cijfers Nieuwe 95 pk sterke ecoflex-motoren met 98 g/km CO 2, topdiesel

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 26 november 2016 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.674 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Technische specificaties per april De Caddy

Technische specificaties per april De Caddy Technische specificaties per april 16 De Caddy Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Caddy Motor/ Model 55 kw 75 kw 2.0 TDI BlueMotion 75 kw 75 kw DSG kw 4MOTION 1 kw 1 kw DSG 1 kw DSG 4MOTION Gesloten Bestelwagen

Nadere informatie

De gloednieuwe ŠKODA Yeti: niet één Yeti maar twee. - Prachtig design, fris interieur en innovatieve technologie

De gloednieuwe ŠKODA Yeti: niet één Yeti maar twee. - Prachtig design, fris interieur en innovatieve technologie Persbericht 14 augustus 2013 S13/19N De gloednieuwe ŠKODA Yeti: niet één Yeti maar twee - Prachtig design, fris interieur en innovatieve technologie - Compacte SUV voor het eerst beschikbaar in twee varianten:

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 30 juni 2017 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Volkswagen Polo ( )

Volkswagen Polo ( ) Volkswagen Polo (2009-2017) Zo goed als nieuw Autotest Vol trots kondigt Volkswagen de nieuwe Polo aan. Maar is dit wel een nieuwe auto? Volkswagen is namelijk niet met een schoon blad papier begonnen

Nadere informatie

Nieuwe ix20. Persinformatie. HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade Offenbach, Germany

Nieuwe ix20. Persinformatie. HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade Offenbach, Germany Nieuwe ix20 Persinformatie HYUNDAI MOTOR EUROPE GmbH Kaiserleipromenade 5 63067 Offenbach, Germany www.hyundai.com/eu Nieuwe ix20 Even ruim, nog stijlvoller en verrijkt met comfortvoorzieningen en extra

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen

Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen Technische Gegevens Transporter 6 Gesloten Bestelwagen MJ2019 Stand: 1 Maart 2019 Transporter Bestelwagen Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en gemiddelde CO2-emissie (g/km)

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi Tramper

De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper De Caddy en Caddy Maxi Tramper. 2 De Caddy Tramper en Caddy Maxi Tramper Voor diegenen die houden van reizen: de Caddy Tramper en de Caddy Maxi Tramper. Deze twee modellen

Nadere informatie

Technische gegevens per 5 maart De Caddy

Technische gegevens per 5 maart De Caddy Technische gegevens per 5 maart 2019 De Caddy verbruik/co ₂-uitstoot. Caddy verbruik (l/100 km) en e CO2-emissie (g/km), tankinhoud circa 55 L Motor 2.0 TDI BMT 55kW 2.0 TDI BMT 75kW 2.0 TDI BlueMotion

Nadere informatie

Audi A3 Sportback. Meerwaarde. Rijeigenschappen. "Wanneer het gaspedaal wordt losgelaten rolt de A3 Sportback uit alsof de auto vederlicht is"

Audi A3 Sportback. Meerwaarde. Rijeigenschappen. Wanneer het gaspedaal wordt losgelaten rolt de A3 Sportback uit alsof de auto vederlicht is Audi A3 Sportback Meerwaarde Autotest Wanneer een bestaande auto leverbaar is als drie en vijfdeurs is dat geen nieuws. Audi denkt daar anders over. De vijfdeurs Audi A3 heet "Sportback" en wordt gepresenteerd

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Astra GTC. Januari 2015 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.466 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.020 / 1.840 Hoogte (leeggewicht) 1.482 Wielbasis 2.695 Spoorbreedte,

Nadere informatie

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse

Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe Opel Insignia: zuinigste diesel- en benzinemotor in zijn klasse Nieuwe turbodiesel: 120 en 140 pk CDTI met slechts 3,7 l/100 km en 99 g/km CO 2 Nieuwe Mr. Proper: 1.4 Turbo ecoflex voldoet aan Euro

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Corsa. 22 november 2018 3-deurs 5-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 4.021 4.021 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.775 1.944 / 1.775 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Wereldpremière van de Jetta Hybrid in Detroit

Wereldpremière van de Jetta Hybrid in Detroit Press info 10 januari 2012 V12/03N Wereldpremière van de Jetta Hybrid in Detroit - Eerste hybride model met 1.4 TSI viercilinder en DSG-zevenversnellingsbak - Volkswagen Jetta Hybrid kan met een druk op

Nadere informatie

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012

OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 OPEL Corsa Van. Technische specificaties juni 2012 Technische specificaties Opel Corsa Van. 3-deurs Buitenafmetingen in mm Lengte 3.999 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.944 / 1.713

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 15 januari 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Volkswagen Golf Plus. Nieuw en toch vertrouwd. Facelift

Volkswagen Golf Plus. Nieuw en toch vertrouwd. Facelift Volkswagen Golf Plus Nieuw en toch vertrouwd Autotest Het is geen MPV, maar ook geen gewone Volkswagen Golf. De Golf Plus houdt het midden tussen een gewone personenauto en een familiebusje. En met dat

Nadere informatie

Volkswagen Golf Plus. Nieuw en toch vertrouwd. Facelift

Volkswagen Golf Plus. Nieuw en toch vertrouwd. Facelift Volkswagen Golf Plus Nieuw en toch vertrouwd Autotest Het is geen MPV, maar ook geen gewone Volkswagen Golf. De Golf Plus houdt het midden tussen een gewone personenauto en een familiebusje. En met dat

Nadere informatie

Persbericht, pagina 1 van 6

Persbericht, pagina 1 van 6 Persbericht, pagina 1 van 6 11 februari 2015 S15/04N De nieuwe ŠKODA Fabia Combi: een knappe break - Emoties gegarandeerd: aantrekkelijk design, sportieve verhoudingen, frisse kleuren en een indrukwekkend

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Renault Megane Estate

Renault Megane Estate Renault Megane Estate Geen half werk Autotest Het lijkt nauwelijks nieuws. De Renault Megane is er nu ook als stationcar. Een andere daklijn, iets meer bagageruime en klaar. Maar... ruim tachtig procent

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Crossland X. 29 juni 2017 B-CUV Buitenafmetingen in mm Lengte 4212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1976/1825 Hoogte (leeggewicht) 1605 Wielbasis 2604 Spoorbreedte,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL KARL. 22 november 2018 5-deurs ROCKS Buitenafmetingen in mm Lengte 3.675 3.676 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1.876 / 1.698 1.876 / 1.698 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN SPACETOURER Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 201 CITROËN SPACETOURER TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1. BlueHDi 5 MAN 1. BlueHDi 5 S&S ETG 1. BlueHDi 5 S&S 2.0

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL GRANDLAND X. 25 maart 2019 5-deurs BUITENAFMETINGEN IN MM Lengte 4477 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2098-1906 Hoogte (leeggewicht) 1609 Wielbasis 2675

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 23 november 2017 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Astra. 25 november 2016 5-deurs Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2042/1871 2042/1871 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

Wereldpremière van de nieuwe Volkswagen CrossBlue Coupé in Shanghai. - Hightech studiemodel blikt vooruit op het SUV-design van morgen

Wereldpremière van de nieuwe Volkswagen CrossBlue Coupé in Shanghai. - Hightech studiemodel blikt vooruit op het SUV-design van morgen Press info 20 april 2013 V13/25N Wereldpremière van de nieuwe Volkswagen CrossBlue Coupé in Shanghai - Hightech studiemodel blikt vooruit op het SUV-design van morgen - 305 kw/415 pk sterke CrossBlue Coupé

Nadere informatie

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover

Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Opel stelt sterke modellenreeks voor op IAA Bedrijfsvoertuigen 2010 in Hannover Wereldpremière: Opel Movano chassisvarianten en gesloten bestelwagen met dubbele cabine Innovatief: nieuwe Opel Movano in

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Insignia. 20 februari 2017 Technische specificaties Opel Insignia Grand Sport Sports Tourer Buitenafmetingen in mm Lengte 4897 4986 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept

Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Opel op het Autosalon van Genève 2011 Opel brengt mobiliteit naar het voorplan, van de Ampera tot de Zafira Tourer Concept Vertrekkensklaar: Wereldpremière van de Ampera productiewagen Salon Op Wielen:

Nadere informatie

Volkswagen Golf BlueMotion 1.0 TSI DSG Comfo

Volkswagen Golf BlueMotion 1.0 TSI DSG Comfo Dirk-Jan Dalhuisen 4 maart 2016 Op de golven van de tijd Terwijl echte petrolheads de teloorgang van de ene na de andere vijf- en zescilinder nog amper te boven zijn, downsizen autofabrikanten vrolijk

Nadere informatie

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura

Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura 58-SN-GD Finnik Autorapport Ford Focus 1.6 TDCI Futura Deze Ford Focus komt uit 2006, werd geleverd van 01-05-2005 tot 31-01-2008 en kostte toen 25.858,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Inspectierapport GF-550-L

Inspectierapport GF-550-L Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion GF550L Tellerstand (km): 162360 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode:

Nadere informatie