I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP"

Transcriptie

1 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP Voorjaar 2012

2 I AM MORE THAN WORDS

3 Leg elke dag uitzonderlijke herinneringen vast. 42x en optimale prestaties. 16,1 MP 42x 16,1 MP 4,2x CMOS 18x met compacte stijl en hoge prestaties. Kwaliteit, elegantie en hoge prestaties. 16,0 MP 10x 6,7 cm 16,0 MP Stijlvolle topcamera met een passie voor kwaliteit. 14,0 MP CCD 6,7 cm (2,7 inch) lcd CMOS (2,7 inch) lcd 26x met kwaliteit en gebruiksgemak. 16,1 MP 26x CCD Zeer plat en stijlvol met een handig touchscreen. 16,0 MP 18x CMOS Creatieve inspiratie met een f/1.8-objectief. CCD 6x CCD Elegantie, creativiteit en veelzijdigheid. 16,0 MP CCD 6x 6,7 cm (2,7 inch) lcd Eenvoudig fotograferen met prachtige resultaten. 16,1 MP CMOS De eenvoudige manier om herin neringen prachtig vast te leggen. 10,1 MP CCD Robuust ontwerp biedt fotoplezier voor iedereen. 10,1 MP CCD x 6,7 cm (2,7 inch) lcd OLED-scherm voor levendige kleuren. 16,0 MP CMOS 8,7 cm (,5 inch) OLED Uitstekende kwaliteit en draagbaarheid. 10,1 MP 7,1x CCD Robuuste camera om overal te fotograferen. 16,0 MP CMOS Snelle, krachtige en nauw keurige 14x optische. Stijlvol en compact met 10x. 16,1 MP 14x 16,0 MP 10x 6,7 cm CMOS CCD Een camera met projectiefunctie. 14,1 MP CCD (2,7 inch) lcd Opmerking: verkrijgbare camera s en kleuren kunnen per regio verschillen.

4 Maak prachtige beelden vanuit alle hoeken. 16,1 42x Zwart Zilver Rood 42x optische en zeer geavanceerde Nikon VR-beeldstabilisatie Een CMOS-beeldsensor van 16,1 met belichting via de achterzijde is gecombineerd met een NIKKOR-objectief met 42x en ED-glas voor een fenomenaal brandpuntsbereik van 24 mm groothoek tot 1000 mm supertele*. De nieuwe geavanceerde VR-beeldstabilisatie met lens-shift corrigeert cameratrilling effectiever dan ooit tevoren**. Dit helpt u consistent scherpe resultaten te verkrijgen, met name wanneer u gebruikmaakt van de super of macro s maakt. *Kleinbeeldequivalent **Onder andere Nikon COOLPIX-camera s Met snelle continu-opnamen kunt u elke actie vastleggen Dankzij de opties voor snelle opnamen van de COOLPIX P510 kunt u elk moment probleemloos vastleggen. Met snelle continu-opnamen kunt u beelden van volledige resolutie (4608 x 456)* vastleggen met circa 7 bps. Andere snelle standen zijn Sport continu (circa 60 bps/120 bps) en de vooropnamecache. Geoptimaliseerde bediening, ontworpen voor een efficiënt gebruik Het kantelbare Clear Color Display van ( inch) met een hoge resolutie en circa beeldpunten kan maar liefst circa 90 graden omhoog en circa 82 graden omlaag worden gekanteld. U kunt veelgebruikte functies toewijzen aan de nieuwe functieknop, zodat ze met één druk snel toegankelijk zijn. De handgreep zo is ontworpen dat cameratrilling tot het minimum wordt beperkt. En de body heeft een nieuwe zijknop voor een stabiele bediening. *Maximaal vijf beelden achter elkaar Hoge hoek 82 Circa 90 Circa Lage hoek Maak s nachts prachtige foto s uit de hand Dankzij de mogelijkheden voor continu-opnamen en samengestelde beelden van de CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde kunt u prachtige nachtlandschappen en nachtportretten uit de hand maken. 4 Ingebouwde GPS met logfunctie COOLPIX Picture Controls De speciale effecten zijn uitgebreid met de effecten Silhouet en Hoge ISO monochroom Verbeterde automatische onderwerpselectie Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid en de mogelijkheid om foto s te maken 16 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc.

5 Gemaakt voor veelzijdigheid en volledige controle. 16,1 4,2x Zwart Wit Helder f/1.8-objectief, 24 mm groothoek en zeer geavanceerde VR-beeldstabilisatie Een speciaal ontwikkeld f/1.8 NIKKOR-objectief dat elementen van glas met een hoge brekingsindex gebruikt, produceert scherpe beelden met een hoog contrast. Het ontwerp draagt ook bij aan de zeer compacte afmetingen.het snelle diafragma, de 4,2x optische en de groothoekdekking van 24 mm* van het objectief bieden nog meer creatieve mogelijkheden, met name wanneer u binnen of s nachts fotografeert. De nieuwe, geavanceerde VR-beeldstabilisatie met lens-shift zorgt voor consistent scherpe resultaten door het equivalent te bieden van een snellere sluitertijd voor een effectieve correctie van cameratrilling. *Kleinbeeldequivalent CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde draagt bij aan een hoge beeldkwaliteit 16,1 effectieve aan pure beeldkracht produceren de hogeresolutiebeelden die u wenst. De gecombineerde mogelijkheden voor continu-opnamen van deze CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde optimaliseren de prestaties bij nachtelijke opnamen voor prachtige resultaten waarin zelfs de kleine details worden gereproduceerd. Met handmatige en aangepaste instellingen kunt u het gewenste beeld creëren De speciale standknop biedt eenvoudig toegang tot de belichtingsstanden P/S/A/M, terwijl u in de stand U voor gebruikersinstellingen uw favoriete instellingen kunt opslaan, zodat u ze op elk moment kunt toepassen. U kunt veelgebruikte functies toewijzen aan de nieuwe functieknop op de voorzijde van de camera, zodat ze snel toegankelijk zijn. De afzonderlijke instelschijf biedt nauwkeuriger creatieve controle over instellingen terwijl u opnamen maakt, maar biedt ook handige functies tijdens de weergave en de menubediening. Daarnaast kunt u met COOLPIX Picture Controls een profiel selecteren dat de scherpte, verzadiging, kleuraanpassing en andere instellingen bepaalt voordat u de opname maakt en zo een ideaal resultaat verkrijgen. Clear Color Display van ( inch) met hoge resolutie en circa beeldpunten De speciale effecten die beschikbaar zijn wanneer u foto s of films maakt, zijn uitgebreid met de effecten Silhouet en Hoge ISO monochroom Verbeterde automatische onderwerpselectie Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid 19 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovie-logo is een handelsmerk van Apple Inc. 5

6 Elegante super. 16,0 18x Zwart Zilver Rood Marine 18x optische in een slanke, compacte body Het veelzijdige bereik van een NIKKOR-objectief met 18x optische, met een dekking van 25 mm groothoek tot 450 mm supertele*, is vakkundig ingebouwd in een slank, stijlvol ontwerp dat aangenaam in de hand ligt. *Kleinbeeldequivalent CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde en VR met lens-shift De beeldkracht van een CMOS-beeldsensor van 16,0 effectieve met belichting via de achterzijde werkt naadloos samen met VR-beeldstabilisatie met lens-shift, zelfs bij gebruik van de supertelestand van het objectief. Dit levert prachtige foto s op, ongeacht of u de weidsheid van een uitgestrekt vergezicht vastlegt of int voor een close-upportret. Lcd-monitor van ( inch) met hoge resolutie en grote kijkhoek De nieuwe lcd-monitor van ( inch) van de COOLPIX S900 heeft een hoge resolutie van circa beeldpunten en gebruikt Nikon s Clear Color Display-technologie. Daardoor biedt deze monitor zowel binnen als buitenshuis een scherp, goed zichtbaar beeld. De monitor heeft een grote kijkhoek, zodat u en degenen om u heen volop kunnen genieten van weergegeven beelden. GPS met logfunctie, POI s en elektronisch kompas Een hoogwaardige GPS-chip slaat de locatiegegevens voor elke opname op en kan tevens uw bewegingen vastleggen, zelfs wanneer u geen foto s maakt. Dankzij een ingebouwde database met circa 1,7 miljoen nuttig plaatsen (POI s) kunt u de naam van de locatie tijdens de opname controleren en opslaan. Er is ook een elektronisch kompas beschikbaar dat de richting van de camera aangeeft en de locatie vastlegt, zodat u deze achteraf kunt weergeven op uw pc. Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid Met één druk op een knop neemt u Full HD-films van 1080p met stereogeluid op. U kunt de camera zo instellen dat deze speciale effecten toepast en de 18x optische gebruiken tijdens de opname om zo uw kijk op het onderwerp beter over te brengen. U kunt films met hoogtepunten* maken met de functie Film bewerken. En via een ingebouwde HDMI-miniaansluiting kunnen beelden worden uitgevoerd naar een HD-tv**. * U kunt ongewenste acties uit uw films weglaten door tijdens de opname op de pauzeknop te drukken **HDMI-kabel apart verkrijgbaar 6 Snelle continu-opnamen van circa 6 bps Eenvoudige panoramastand (60 /180 ) Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Speciale effecten beschikbaar tijdens het fotograferen of filmen Filtereffecten voor opgeslagen beelden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Nachtopnamen met automatisch samengestelde beelden Macro-opnamen tot op slechts 4 cm (1,6 inch) D-fotografie Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc.

7 Karakteristieke stijl en superieure prestaties. 16,0 10x 6,7 cm (2.7 inch) lcd Rood Zilver Zwart Goud Blauw Magenta Stijlvol plat ontwerp met krachtige 10x Een elegant ontwerp met hoge prestaties in een van de platste, meest compacte camera s met 10x optische. Een NIKKOR-objectief met 10x en een groothoekdekking vanaf 25 mm* in combinatie met de voordelen van Nikon s VR-beeldstabilisatie met lens-shift helpt u altijd prachtige foto s te maken. *Kleinbeeldequivalent Speciale effecten en creatieve functies Verbeter uw beelden met unieke en artistieke speciale effecten, zoals Zacht, High-key, Low-key, Nostalgisch sepia, Selectieve kleur of Monochroom met hoog contrast, wanneer u foto s maakt of films opneemt. Pas een van de ingebouwde filtereffecten toe op reeds gemaakte opnamen voor een creatieve touch. Gebruik D-foto s om opnamen van statische onderwerpen meer diepte te geven. En met Eenvoudig panorama kunt u gemakkelijk meerdere opnamen combineren tot één panorama. Speciale effecten CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde voor een maximale beeldkwaliteit De CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde produceert prachtige resultaten met minimale ruis in opnamen met een hoge gevoeligheid (ISO). Samen met de mogelijkheden voor continu-opnamen zorgt dit voor optimale prestaties in de standen Nachtlandschap en Tegenlicht. En met 16,0 effectieve aan pure beeldkracht levert dit tevens hogeresolutiebeelden op. Zacht Low-key Nostalgisch sepia Selectieve kleur Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid Met één druk op een knop neemt u Full HD-films van 1080p met stereogeluid op. Gebruik de 10x tijdens de opname om zo uw kijk op het onderwerp beter over te brengen. U kunt films met hoogtepunten* maken met de functie Film bewerken. En via een ingebouwde HDMI-mini-aansluiting kunnen beelden worden uitgevoerd naar een HD-tv**. * U kunt ongewenste acties uit uw films weglaten door tijdens de opname op de pauzeknop te drukken **HDMI-kabel apart verkrijgbaar Lcd-monitor van 6,7 cm (2,7 inch) met hoge resolutie Slim portretsysteem e onderwerpselectie Onderwerp volgen 19 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc D-fotografie Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc. 7

8 De leuke en stijlvolle manier om te fotograferen. Intuïtief touchscreen in een zeer plat en elegant ontwerp De stijlvolle platte body herbergt een lcd-touchscreen van ( inch) met circa beeldpunten en ligt perfect in de hand. Dankzij het touchscreen op de achterzijde is het gebruik nog leuker en efficiënter, ongeacht of u navigeert in menu s of de opname- en weergavefuncties met uw vingers bedient. Krachtige en VR-beeldstabilisatie met lens-shift Het NIKKOR-objectief met 6x, een groothoekdekking van 26 mm* en VR-beeldstabilisatie met lens-shift biedt een grote nauwkeurigheid en een scherpe resolutie, zodat u elk moment probleemloos kunt vastleggen, van groepsfoto s tot close-ups. *Kleinbeeldequivalent Speciale effecten en filtereffecten Verbeter uw beelden met unieke en artistieke speciale effecten, zoals Zacht, High-key, Low-key, Nostalgisch sepia, Selectieve kleur of Monochroom met hoog contrast, wanneer u foto s maakt of films opneemt. Of pas een van de ingebouwde filtereffecten, zoals Fisheye, Miniatuureffect, Selectieve kleur, Zacht, Ster, Kleuropties of Schilderij, toe op reeds gemaakte opnamen voor een creatieve touch. Filtereffecten Zacht Miniatuureffect Ster Selectieve kleur 16,0 6x Zilver Zwart Rood Wit EXPEED C2- beeldverwerkingssysteem Slim portretsysteem e onderwerpselectie Onderwerp volgen Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten 19 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Stijlvol slank ontwerp met lithium-ionbatterij hoge COOLPIX-prestaties binnen handbereik. Gebruikt oplaadbare lithiumionbatterij De Lithium-ionbatterij is licht en compact, en kan telkens opnieuw worden opgeladen. De batterij is milieuvriendelijker dan alkalinebatterijen en energiezuiniger dan Ni-MH-batterijen, zodat u meer foto s kunt maken en de kosten op de lange termijn afnemen. 14,0 6,7 cm (2.7 inch) lcd Zwart Zilver Rood Roze Decoratief zwart Decoratief paars Lcd-monitor van 6,7 cm (2,7 inch) met hoge resolutie EXPEED C2- beeldverwerkingssysteem Filtereffecten voor opgeslagen beelden 18 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc e onderwerpselectie Bewegingsdetectie Onderwerp volgen 8

9 Elegant plat ontwerp met een groot bereik. 16,0 6x 6,7 cm (2.7 inch) lcd Blauw Zilver Zwart Rood Goud Paars Roze Lichtgroen 6x groothoek in een zeer platte body Voeg een creatieve touch toe met speciale effecten en filtereffecten Pas speciale effecten toe wanneer u foto s of films maakt voor uw eigen unieke artistieke expressie. U hebt de keuze uit de effecten Zacht, High-key, Low-key, Nostalgisch sepia, Selectieve kleur en Monochroom met hoog contrast. Ingebouwde filtereffecten bieden nog meer mogelijkheden om een creatieve touch toe te voegen aan reeds gemaakte opnamen. Een elegante stijl en een zeer platte body van 19,5 mm gaan gepaard met een functionele schoonheid en geavanceerde prestaties. Hoogwaardig vakmanschap is zichtbaar vanuit elke hoek. En met acht beschikbare kleuren past de camera altijd perfect bij uw persoonlijke stijl. Speciale effecten High-key Nostalgisch sepia Selectieve kleur Veelzijdigheid en beeldkwaliteit met 6x en VR-beeldstabilisatie met lens-shift Filtereffecten Een NIKKOR-objectief met 6x en een groothoekdekking van 26 mm* in combinatie met de voordelen van Nikon s VR-beeldstabilisatie met lens-shift helpt u altijd prachtige, scherpe foto s te maken. *Kleinbeeldequivalent Miniatuureffect Ster Schilderij Slim portretsysteem e onderwerpselectie Onderwerp volgen Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten 18 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Lcd-monitor van 6,7 cm (2,7 inch) met hoge resolutie 9

10 Gestabiliseerde 26x, compact en gebruiksvriendelijk. 16,1 26x Rood Zwart Brons Blauw 26x met beeldstabilisatie en groothoekdekking Het is moeilijk voor te stellen dat zo n prachtige compacte camerabody zo n krachtig NIKKOR-objectief met 26x optische en een dekking van 22,5 mm groothoek tot 585 mm supertele* herbergt. Dankzij dit uitstekende bereik kunt u net zo gemakkelijk een grote groep of een weids vergezicht kadreren als vanuit de verte inen en een extreme close-up maken. *Kleinbeeldequivalent Ontworpen voor consistent scherpere resultaten Of u nu foto s of films maakt, en zelfs wanneer u de gebruikt tijdens filmopnamen, Nikon s VR-beeldstabilisatie met lens-shift corrigeert cameratrilling om u te helpen scherpere resultaten te verkrijgen. De handgreep is ontworpen met het oog op een stevige grip en helpt cameratrilling tot het minimum te beperken. Bovendien beschikt de camera over een nieuwe zijknop voor een stabiele bediening. Eenvoudige automatische stand en een lcd-monitor van ( inch) met hoge resolutie In de eenvoudige automatische stand kunt u de camera aanzetten en direct fotograferen, waarbij u de instellingen overlaat aan de camera. Ook de van ( inch) met een hoge resolutie en circa beeldpunten draagt bij aan het plezier tijdens opname en weergave. Dankzij Nikon s Clear Color Display-technology blijft de monitor zowel binnen als buitenshuis scherp en goed zichtbaar. De monitor heeft ook een zeer grote kijkhoek zonder kleur- of contrastverschuivingen, zodat u en degenen om u heen volop kunnen genieten van de weergegeven beelden. Eenvoudige automatische stand Portret Landschap Nachtportret Nachtlandschap Close-up Tegenlicht Zonder VR Met VR Gevoed door alom verkrijgbare R6/AA-batterijen Slim portretsysteem 19 geoptimaliseerde onderwerpstanden D-fotografie HD-filmopnamen van 720p met stereogeluid HDMI-aansluiting (HDMI-kabel apart verkrijgbaar) Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Stand Dierenportret 10

11 Dierbare momenten prachtig en probleemloos vastleggen. 16,1 effectieve aan pure beeldkracht De CCD-beeldsensor met 16,1 effectieve produceert beelden met een hoge resolutie die zelfs fijne details reproduceren en voldoende speelruimte bieden voor creatieve uitsneden. Nikon s EXPEED C2-beeldverwerkingssysteem legt die beelden snel en natuurgetrouw vast, terwijl het er tevens voor zorgt dat alle ingebouwde systemen werken met een optimale snelheid en efficiëntie. met een groothoek van 26 mm Dankzij een brandpuntsbereik van 26 mm groothoek tot 10 mm tele* kunt u met het NIKKOR-objectief met optische van de COOLPIX L26 groepsfoto s en architectuur fotograferen in de groothoekstand, maar ook expressieve close-ups van afstand dankzij de telemogelijkheden. *Kleinbeeldequivalent Eenvoudige automatische stand en heldere van ( inch) In de eenvoudige automatische stand kunt u de camera aanzetten en direct fotograferen. Hierbij wordt u extra geholpen door de van ( inch) met circa beeldpunten en instelbare helderheid die zowel binnen als buitenshuis scherp en goed zichtbaar is. 16,1 Zwart Zilver Rood Gevoed door alom verkrijgbare R6/AA-batterijen 18 geoptimaliseerde onderwerpstanden Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten Elektronische VR-beeldstabilisatie Slim portretsysteem Dierbare herinneringen mooi en eenvoudig bewaren. met groothoekmogelijkheden Het NIKKOR-objectief met optische van de COOLPIX L25 heeft een brandpuntsbereik van 28 mm groothoek tot 140 mm tele*. Hierdoor kunt u gemakkelijk groepsfoto s en landschappen vastleggen in de groothoekstand, maar ook van afstand expressieve close-ups maken in de telestand. *Kleinbeeldequivalent Het kijkgemak van een van ( inch) Het grote, heldere scherm van de van ( inch) met circa beeldpunten biedt een helder zicht, ongeacht of u de kadrering controleert voordat u op de opnameknop drukt of eerder gemaakte beelden bekijkt. De monitor heeft een instelbare helderheid voor een duidelijk zicht in uiteenlopende lichtomstandigheden. Eenvoudige automatische stand In de eenvoudige automatische stand kunt u de camera aanzetten en direct fotograferen, terwijl de camera automatisch de meest geschikte onderwerpstand selecteert uit onder andere Portret, Nachtportret, Nachtlandschap, Landschap, Tegenlicht en Close-up. 10,1 Rood Zilver Zwart Wit Gevoed door alom verkrijgbare R6/AA-batterijen Slim portretsysteem Ondersteuning van Eye-Fi-kaarten 18 geoptimaliseerde onderwerpstanden EXPEED C2-beeldverwerkingssysteem Elektronische VR-beeldstabilisatie 11

12 Maakt fotograferen en delen gemakkelijker en leuker. 10,1 x 6,7 cm (2.7 inch) lcd * Roze Zwart Wit Blauw Grote knoppen, eenvoudige indeling en gebruiksvriendelijke interface De COOLPIX S0 heeft een uniek symmetrisch ontwerp, waarbij de plaatsing en het formaat van de knoppen zijn afgestemd op een maximaal gebruiksgemak. De eenvoudig te begrijpen interface is goed zichtbaar op de grote lcdmonitor. En met één druk op de speciale knoppen kan de camera direct worden ingeschakeld in de foto- of filmstand. Robuust ontwerp biedt fotoplezier voor iedereen De COOLPIX S0 is bestand tegen schokken, tegen een diepte van drie meter onder water en tegen vuil. De camera ligt goed in elke hand, zodat iedereen hiermee moeiteloos kan fotograferen. De camera kan ook probleemloos worden gebruikt aan het zwembad en in de buurt van water. Achterkant Bovenkant Handige functies maken het nog leuker om foto s te bekijken en te delen Maak originele diashows met animatie-effecten en muziek waar u met vrienden en familie van kunt genieten. Met de ingebouwde albumfunctie kunt u plakboeken maken voor snelle toegang tot uw favoriete foto s en om er later op elk moment van te kunnen genieten. Voor elke foto kunnen twee spraakberichten worden opgenomen, zodat u ideeën of opmerkingen kunt delen met een vriend(in) of geliefde. Diashow: Popart Filmopnameknop Hoofdschakelaar Ontspanknop CCD-beeldsensor met 10,1 effectieve Filmopnamen van 720p 10 geoptimaliseerde onderwerpstanden Kleuren wijzigen (creatieve instelknop) 12 *Beschikbaar als Richten en foto maken op dit model

13 De ultieme compactcamera is nog beter geworden. Uitzonderlijke flexibiliteit en controle Het Clear Color Display van ( inch) met een hoge resolutie en beeldpunten kan worden gekanteld voor flexibeler opnamen in uiteenlopende situaties. Met de instelschijven op de voor- en achterzijde kunt u instellingen regelen zonder dat u uw handen van de greep moet halen. Speciale effecten voor een grotere artistieke expressiviteit Verbeter uw beelden tijdens de opname met uiteenlopende, eenvoudig in te stellen effecten. Kies voor mechanische effecten zoals Zoombelichting en Onscherpte tijdens belichting of voor speciale effectstanden zoals Zacht, Nostalgisch sepia, Monochroom met hoog contrast, High-key, Low-key, Selectieve kleur, Creatief monochroom en Schilderij. Met de ingebouwde filtereffecten kunt u vergelijkbare bewerkingen toepassen op reeds gemaakte opnamen. 10,1 7,1x Zwart Onscherpte tijdens belichting Zoombelichting Cross-process Filmopnamen van 720p met stereogeluid HDMI-aansluiting (HDMI-kabel apart verkrijgbaar) Weergave van virtuele horizon Verbeterde ondersteuning van de NRW (RAW)- bestandsindeling Zoomgeheugen (snel schakelen tussen zeven vooringestelde brandpuntsafstanden) Informatie over toonniveaus voor snelle en nauwkeurige beeldaanpassingen Veelzijdige functies voor belichtings- en witbalansbracketing Optionele WC-E75A groothoekconverter Robuuste camera om overal te fotograferen. Ontworpen om elk moment vast te leggen, waar u ook naartoe gaat GPS-geotags en een wereldkaart De COOLPIX AW100 is bestand tegen een diepte van maximaal tien meter, tegen temperaturen tot -10 C en tegen schokken wanneer de camera valt vanaf een hoogte van maximaal anderhalve meter. Daardoor is deze platte compactcamera zeer geschikt om mee te nemen naar bijna alle plekken die u wilt verkennen. Dankzij actiecontrole kunt u toegewezen functies met één hand bedienen, of u nu ski- of duikhandschoenen draagt. De stand Onderwater biedt automatische hulp bij het vastleggen van prachtige onderwaterfoto s. Een hoogwaardige GPS-chip slaat de locatiegegevens voor elke opname op en kan tevens uw bewegingen vastleggen, zelfs wanneer u geen foto s maakt. U kunt foto s en routes vervolgens weergeven op de nieuwe ingebouwde wereldkaart. Dit biedt allerlei leuke, nieuwe mogelijkheden op fotografisch gebied, zoals het bijhouden van uw voortgang op een golfbaan of het markeren van de locatie waar u die grote vis hebt gevangen. Er is een Elektronisch kompas elektronische kompasfunctie beschikbaar die de richting van de camera tijdens de opname vastlegt. 16,0 Camouflage Zwart Oranje Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid HDMI-aansluiting (HDMI-kabel apart verkrijgbaar) Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc. Clear Color Display van ( inch) met hoge resolutie en circa beeldpunten 16,0 effectieve CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde Combinatie van VR met lens-shift en elektronische VR Eenvoudige automatische stand Slim portretsysteem 19 geoptimaliseerde onderwerpstanden 1

14 Ingebouwde projector voor extra kwaliteit en veelzijdigheid. Aansluiting op iphone, ipad of ipod mogelijk met meegeleverde kabels* De COOLPIX S1200pj wordt geleverd met een speciale dockconnectorkabel waarmee u een iphone, ipad of ipod touch op de camera kunt aansluiten en opgeslagen video s of foto s of zelfs streaming inhoud van YouTube kunt projecteren. *Beschikbaar voor iphone, ipad of ipod. De foto kan afwijken van het feitelijke product iphone, ipad en ipod zijn handelsmerken van Apple Computer, Inc, gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. De S1200pj is compatibel met ipod nano 6e generatie, ipod photo, ipod touch 4e generatie, ipod touch e generatie, iphone 4, iphone GS, iphone, ipad 2 en ipad. 14,1 Projectorspecificaties Helderheid* 1 : tot 20 lumen Contrastverhouding: 200:1 Beeldformaat: 1 tot 152 cm Projectie-afstand: circa 0,26 cm tot,1 m Gebruiksduur (batterij)* 2 : circa 1 uur Resolutie (uitvoer): VGA-equivalent Zwart Roze *1 Meting, meetomstandigheden en notatiemethode voldoen alle aan ISO *2 Op basis van continu gebruik met een volledig opgeladen EN-EL12 batterij bij 25 C. Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc. Made for iphone, Made for ipad en Made for ipod betekent dat een elektronisch accessoire speciaal is ontworpen voor aansluiting op respectievelijk een iphone, ipad of ipod en door de ontwikkelaar is gecertificeerd en voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet aansprakelijk voor de werking van dit apparaat of diens naleving van veiligheidsnormen en -voorschriften. Het gebruik van dit accessoire met een iphone, ipad of ipod kan van invloed zijn op de prestaties van de draadloze verbinding. ip-pj Transfer ip-pj Transfer is een toepassing waarmee u de COOLPIX S1200pj kunt gebruiken om inhoud te projecteren die is opgeslagen op uw iphone, ipad of ipod touch. iphone, ipad en ipod zijn handelsmerken van Apple Computer, Inc, gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft en Excel zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Clear Color Display van ( inch) met hoge resolutie en circa beeldpunten Slim portretsysteem Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Helder OLED-scherm met natuurgetrouwe weergave en diepere zwarttinten. Groot OLED-scherm met een helder, levendig beeld Elk detail wordt prachtig weergegeven op het grote high-definition OLEDtouchscreen van 8,7 cm (,5 inch) met circa beeldpunten. De OLEDtechnologie vereist geen achtergrondverlichting en biedt daardoor een veel groter contrast, diepere zwarttinten en een helderder kleurreproductie. Elk beeldpunt reageert direct op wijzigingen in de stroomsterkte, waardoor de vernieuwingsfrequentie hoog is en nabeelden afwezig zijn. Het scherm heeft een grote kijkhoek van bijna 180. Touchscreen in een stijlvolle behuizing van slechts 18,1 mm Dankzij de intuïtieve touchscreenbediening is het nog leuker om foto s te maken, te bekijken en te delen. Met één tik op de aanraaksluiter ontspant u de sluiter nadat de scherpstelling en belichting zijn vastgezet. Roze Zwart Rood Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid HDMI-aansluiting (HDMI-kabel apart verkrijgbaar) Filtereffecten voor opgeslagen beelden Slim portretsysteem 20 geoptimaliseerde onderwerpstanden Onderwerp volgen Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Eenvoudige automatische stand D-fotografie 16,0 8,7 cm (.5 inch) OLED Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovie-logo is een handelsmerk van Apple Inc. 14

15 Snelle, krachtige en nauwkeurige 14x optische. 14x en 16,1 voor ultracompacte beeldkracht. Een nauwkeurig NIKKOR-objectief met 14x optische en ED-glas met een brandpuntsdekking van 25 mm groothoek tot 50 mm supertele*, een CMOS-beeldsensor met belichting via de achterzijde, VR-beeldstabilisatie met lens-shift en geavanceerde beeldverwerking staan samen garant voor een maximale beeldkwaliteit, overdag en s nachts. *Kleinbeeldequivalent Laat de camera het onderwerp zoeken en erop scherpstellen De COOLPIX S8200 biedt een geavanceerde AFfunctie (autofocus) die het onderwerp zoekt en het juiste scherpstelveld instelt, zodat het onderwerp altijd scherp blijft, zelfs als andere voorwerpen in het beeld zich dichter bij de camera bevinden. 16,1 14x Rood Zilver Zwart Wit Scherpstelveld geselecteerd door het nieuwe AF-systeem Full HD-filmopnamen van 1080p met stereogeluid HDMI-aansluiting (HDMI-kabel apart verkrijgbaar) Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc. Clear Color Display van ( inch) met hoge resolutie en circa beeldpunten VR met lens-shift Speciale effecten beschikbaar tijdens het fotograferen of filmen Filtereffecten voor opgeslagen beelden Glimlachtimer Opladen via USB met (meegeleverd) of pc Snelle continu-opnamen van circa 6 bps Compacte elegantie, superieure prestaties. Stijlvol en compact met een krachtige 10x Een NIKKOR-objectief met 10x en ED-glas met een groothoek van 25 mm* is op elegante wijze ingebouwd in een zeer compacte behuizing. Op de achterzijde bevinden zich strategisch geplaatste knoppen, waaronder de handige draaibare multi-selector, voor een snellere, zekere bediening. *Kleinbeeldequivalent Veelzijdige functies voor beeldaanpassing en -bewerking Verbeter foto s en films tijdens de opname met unieke en artistieke speciale effecten, zoals Zacht, Nostalgisch sepia, Monochroom met hoog contrast, High-key, Low-key en Selectieve kleur. Ingebouwde filtereffecten, zoals Zacht, Selectieve kleur, Ster, Fisheye, Miniatuureffect of Schilderij, kunnen worden toegepast op reeds gemaakte opnamen. Speciale effecten Filtereffecten 16,0 10x 6,7 cm (2.7 inch) lcd Wit Zilver Zwart Rood Blauw Roze Zacht Low-key Fisheye Miniatuureffect Het iframe-logo en het iframe-symbool zijn handelsmerken van Apple Inc. Andere product- en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. imovie, Mac en het Mac-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de V.S. en andere landen. Het Works with imovielogo is een handelsmerk van Apple Inc. Slim portretsysteem e onderwerpselectie 18 geoptimaliseerde onderwerpstanden Opladen via USB met (meegeleverd) of pc 15

16 -TOPFUNC T IES Beeldstabilisatie Scene Auto Selector/ e onderwerpselectie/ eenvoudige automatische stand Easy Auto Mode VR-beeldstabilisatie Alle modellen Nikon s VR-technologieën (vibratiereductie) voor beeldstabilisatie helpen u prachtig scherpe, heldere beelden te produceren wanneer u fotografeert bij weinig licht of in onstabiele omstandigheden. Bewegingsdetectie Alle modellen Bewegingsdetectie selecteert automatisch een kortere sluitertijd en een hogere ISO (lichtgevoeligheid) om zo bewegingen van het onderwerp of cameratrilling te corrigeren. Hoge gevoeligheid Dankzij deze functies kunt u in allerlei situaties snel en probleemloos fotograferen doordat het onderwerp en de omgeving worden bepaald en vervolgens automatisch de juiste onderwerpstand voor de opname wordt geselecteerd*. *Beschikbaar als Richten en foto maken op de S0 Onderwerp volgen Onderwerp volgen helpt u betere foto s te maken doordat bewegingen van het onderwerp worden gevolgd. Alle modellen Bij een hoge ISO-gevoeligheid kunt u onderwerpen met weinig licht prachtig vastleggen zonder dat dit nadelig van invloed is op het natuurlijke licht of een lange belichtingstijd vereist. Aangezien kortere sluitertijden kunnen worden gebruikt, is het bovendien gemakkelijker om snelbewegende onderwerpen scherper vast te leggen. CMOS-sensor met belichting via de achterzijde Belichting via de achterzijde verbetert de gevoeligheid van de beeldsensor en de ruisonderdrukking, waardoor nachtelijke onderwerpen of situaties binnenshuis met weinig licht uitstekend kunnen worden vastgelegd. Invallend licht Laag met metaalbedrading Alle modellen Full HD-film 720p-film COOLPIX-camera s met het 720p-logo kunnen films opnemen van 1280 x 720 pixels (720p). Camera s met het 720p-logo kunnen films opnemen van 1920 x 1080 pixels (1080p). Projector Projecteer uw favoriete foto s of films op een groot oppervlak, afzonderlijk of als diashow, compleet met muziek en toegevoegde effecten. Invallend licht Robuuste betrouwbaarheid Lagen met metaalbedrading en fotodiodes zijn omgewisseld Laag met fotodiodes Laag met metaalbedrading Laag met fotodiodes Conventionele CMOS (belichting via de voorzijde) CMOS-sensor met belichting via de achterzijde Clear Color Display Waterbestendige, schokbestendige en weer bestendige COOLPIX-modellen zijn zo robuust dat ze goed blijven functioneren terwijl u geniet van buitenactiviteiten in elke tijd van het jaar. Built-in GPS Nikon s innovatieve Clear Color Display-technologie verbetert de zichtbaarheid, zodat beelden levendiger en scherper worden weergegeven, tijdens en na de opname. COOLPIX Premium Features Icon (D icon revised version) Een krachtige GPS-chip slaat de lengte- en breedtegraad op, zodat u weet waar elke foto is gemaakt. Het verschil van Clear Color Ingebouwde wereldkaart Touchscreen Raak eenvoudig het scherm aan om het onderwerp te selecteren, de autofocus en de belichting te vergrendelen, in te en voor een close-up of beelden te selecteren die u wilt bekijken. Slim portretsysteem Deze kaart vormt een handige referentie en toont de locatie waar foto s zijn gemaakt of de route die u hebt afgelegd aan de hand van gegevens die zijn vastgelegd door de GPS-chip. D-fotografie Elke geavanceerde functie van het slimme portretsysteem is bedoeld om u te helpen altijd mooie portretten te maken. Huid verzachten Alle modellen Gezichtprioriteit-AF Alle modellen Glimlachtimer Alle modellen Knipperwaarschuwing Alle modellen Met de functie voor D-opnamen kunt u gemak kelijk samengestelde beelden maken voor een natuurgetrouwe weergave op tv s en computers met D-ondersteuning. Knipperdetectie Rode-ogenreductie van de camera 16 Alle modellen Opmerking: de beschikbaarheid van deze functie verschilt per cameramodel. Afbeeldingen op deze pagina zijn gesimuleerd.

17 Specificaties Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Effectieve pixels 16,1 miljoen 16,1 miljoen 16,0 miljoen 16,0 miljoen 16,0 miljoen Objectief NIKKOR met 42x ; 4,-180 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/-5.9; digitale : tot 2x (kleinbeeldequivalent: circa 2000 mm) NIKKOR met 4,2x ; 4,-17,9 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/ ; digitale : tot 2x (kleinbeeld - equivalent: circa 200 mm) NIKKOR met 18x ; 4,5-81,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.5-5.9; digitale : circa 1800 mm) NIKKOR met 10x ; 4,5-45,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.2-5.8; digitale : circa 1000 mm) NIKKOR met 6x ; 4,6-27,6 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.5-6.5; digitale : circa 624 mm) Scherpstelbereik (afstand tot objectief) macro-close-upstand: 1 cm tot oneindig ( ) 0 cm tot oneindig ( ), macro-close-upstand: 2 cm tot oneindig ( ) 4 cm tot oneindig ( ) 10 cm tot oneindig ( ) 5 cm tot oneindig ( ) Monitor van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van 6,7 cm (2,7 inch) met circa beeldpunten en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, touchscreenbediening en anti-reflectiecoating Opslagmedia ISO-gevoeligheid ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 200, Hi1 (equivalent met 6400), van ISO ), (ISO , ), Hi2 (equivalent met ) (Hoge ISO monochroom in de stand Speciale effecten) ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 200, Hi1 (equivalent met 6400), van ISO ), (ISO , ), Hi2 (equivalent met ) (Hoge ISO monochroom in de stand Speciale effecten) ISO 125, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO , ) ISO 125, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO , ) ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 200* 4, van ISO ), (ISO , ) Voedingsbronnen Meegeleverd Li-ionbatterij EN-EL5, Li-ionbatterij EN-EL12, Li-ionbatterij EN-EL12, Li-ionbatterij EN-EL12, Li-ionbatterij EN-EL19, Optioneel Lichtnetadapter EH-62A, batterijlader MH-61 Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Lichtnetadapter EH-62G, batterijlader MH-66 Gebruiksduur batterij* 1 Circa 240 opnamen met EN-EL5 batterij Circa 20 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 200 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 20 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 180 opnamen met EN-EL19 batterij Afmetingen (BxHxD) Circa x 82,9 x 101,4 mm Circa 10,0 x 58, x 2,0 mm Circa 108,7 x 62, x 0,6 mm Circa 9,6 x 57,7 x 26,0 mm Circa 95,5 x 58,9 x 20,8 mm Gewicht Circa 555 gram Circa 194 gram Circa 215 gram Circa 160 gram Circa 19 gram *1 Op basis van CIPA-industrienorm voor het meten van de gebruiksduur van camerabatterijen. Gemeten bij 2 C; is aangepast bij elke opname, ingebouwde flitser is gebruikt om de andere opname, beeldstand ingesteld op Normaal. *2 Scherpstelbereik (vanaf het beschermend glas). * Niet compatibel met MMC (Multi Media Card). *4 Instelling is alleen beschikbaar voor het beeldformaat 4M ( ) of 2M ( ) of VGA ( ). *5 Instelling is alleen beschikbaar voor het beeldformaat 2M ( ) of VGA ( ). *6 Bij gebruik van vier Energizer Ultimate AA-lithiumbatterijen. *7 Bij gebruik van twee Energizer Ultimate AA-lithiumbatterijen. *8 Methode om afmetingen en gewicht te noteren is in overeenstemming met de CIPA-richtlijn DCG Opmerking: verkrijgbare camera s en kleuren kunnen per regio verschillen. 17

18 Specificaties Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Effectieve pixels 14,0 miljoen 16,0 miljoen 16,1 miljoen 16,1 miljoen 10,1 miljoen 10,1 miljoen Objectief NIKKOR met ; 4,6-2,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.2-6.5; digitale : circa 520 mm) NIKKOR met 6x ; 4,6-27,6 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.5-6.5; digitale : circa 624 mm) NIKKOR met 26x ; 4,0-104 mm (kleinbeeldequivalent: 22,5-585 mm); f/.1-5.9; digitale : circa 240 mm) NIKKOR met ; 4,6-2,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.2-6.5; digitale : circa 520 mm) NIKKOR met ; 4,0-20,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/ ; digitale : circa 560 mm) NIKKOR met x ; 4,1-12, mm (kleinbeeldequivalent: 29,1-87, mm); f/.-5.9; digitale : circa 49 mm) Scherpstelbereik (afstand tot objectief) 10 cm tot oneindig ( ) 5 cm tot oneindig ( ) 1 cm tot oneindig ( ) 50 cm tot oneindig ( ); 10 cm tot oneindig ( ) 0 cm tot oneindig ( ), cm tot oneindig ( ) 0 cm tot oneindig ( ) Foto s van dichtbij/foto s onder water/foto s van voedsel/opvallende kleur/ Zachte foto s maken/ Diorama-effect maken: 5 cm tot oneindig ( )* 2 Monitor van 6,7 cm (2,7 inch) met circa beeldpunten van 6,7 cm (2,7 inch) met circa beeldpunten en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten van ( inch) met circa beeldpunten van 6,7 cm (2,7 inch) met circa beeldpunten Opslagmedia ISO-gevoeligheid ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 200* 5, van ISO ), (ISO , ) ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 200* 4, van ISO ), (ISO , ) ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, van ISO ) van ISO ) van ISO ) van ISO ) Voedingsbronnen Meegeleverd Li-ionbatterij EN-EL19, Li-ionbatterij EN-EL19, Vier AA-alkalinebatterijen (LR6/L40) Twee AA-alkalinebatterijen (LR6/L40) Twee AA-alkalinebatterijen (LR6/L40) Twee AA-alkalinebatterijen (LR6/L40) Optioneel Lichtnetadapter EH-62G, batterijlader MH-66 Lichtnetadapter EH-62G, batterijlader MH-66 Vier AA-lithiumbatterijen (FR6/L91), vier oplaadbare Ni-MH-batterijen EN-MH2, lichtnetadapter EH-67, batterijlader MH-7 Twee AA-lithiumbatterijen (FR6/L91), twee oplaadbare Ni-MH-batterijen EN-MH2, lichtnetadapter EH-65A, batterijlader MH-72/MH-7 Twee AA-lithiumbatterijen (FR6/L91), twee oplaadbare Ni-MH-batterijen EN-MH2, lichtnetadapter EH-65A, batterijlader MH-72/MH-7 Twee AA-lithiumbatterijen (FR6/L91), twee oplaadbare Ni-MH-batterijen EN-MH2, batterijlader MH-72/MH-7 Gebruiksduur batterij* 1 Circa 220 opnamen met EN-EL19 batterij Circa 210 opnamen met EN-EL19 batterij Circa 00 opnamen met alkalinebatterijen, 740 opnamen met lithiumbatterijen* 6 of 450 opnamen met EN-MH2 batterij Circa 200 opnamen met alkalinebatterijen, 680 opnamen met lithiumbatterijen* 7 of 50 opnamen met EN-MH2 batterij Circa 220 opnamen met alkalinebatterijen, 680 opnamen met lithiumbatterijen* 7 of 70 opnamen met EN-MH2 batterij Circa 240 opnamen met alkalinebatterijen, 700 opnamen met lithiumbatterijen* 7 of 410 opnamen met EN-MH2 batterij Afmetingen (BxHxD) Circa 9,8 x 58,4 x 19,5 mm Circa 94,8 x 57,8 x 19,5 mm Circa 111,1 x 76, x 8,1 mm Circa 96,0 x 59,7 x 28,8 mm Circa 96,2 x 60,4 x 29,2 mm Circa 101,9 x 64,8 x 9,4 mm Gewicht Circa 121 gram Circa 128 gram Circa 40 gram Circa 164 gram Circa 171 gram Circa 214 gram 18 *1 Op basis van CIPA-industrienorm voor het meten van de gebruiksduur van camerabatterijen. Gemeten bij 2 C; is aangepast bij elke opname, ingebouwde flitser is gebruikt om de andere opname, beeldstand ingesteld op Normaal. *2 Scherpstelbereik (vanaf het beschermend glas). * Niet compatibel met MMC (Multi Media Card). *4 Instelling is alleen beschikbaar voor het beeldformaat 4M ( ) of 2M ( ) of VGA ( ). *5 Instelling is alleen beschikbaar voor het beeldformaat 2M ( ) of VGA ( ). *6 Bij gebruik van vier Energizer Ultimate AA-lithiumbatterijen. *7 Bij gebruik van twee Energizer Ultimate AA-lithiumbatterijen. *8 Methode om afmetingen en gewicht te noteren is in overeenstemming met de CIPA-richtlijn DCG

19 10,1 miljoen 16,0 miljoen 14,1 miljoen 16,0 miljoen 16,1 miljoen 16,0 miljoen NIKKOR met 7,1x ; 6,0-42,6 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/ ; digitale : circa 800 mm) NIKKOR met ; 5,0-25,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.9-4.8; digitale : circa 560 mm) NIKKOR met ; 5,0-25,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.9-5.8; digitale : circa 560 mm) NIKKOR met ; 5,0-25,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.9-4.8; digitale : circa 560 mm) NIKKOR met 14x ; 4,5-6,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.-5.9; digitale : tot 2x (kleinbeeldequivalent: circa 700 mm) NIKKOR met 10x ; 4,5-45,0 mm (kleinbeeldequivalent: mm); f/.2-5.8; digitale : circa 1000 mm) macro-close-upstand: 2 cm tot oneindig ( ) 1 cm tot oneindig ( ) 0 cm tot oneindig ( ), cm tot oneindig ( ) 1 cm tot oneindig ( ) 1 cm tot oneindig ( ) 10 cm tot oneindig ( ) Kantelbare van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten en anti-reflectiecoating OLED-monitor van 8,7 cm (,5 inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek, touchscreenbediening en anti-reflectiecoating van ( inch) met circa beeldpunten, grote kijkhoek en anti-reflectiecoating van 6,7 cm (2,7 inch) met circa beeldpunten en anti-reflectiecoating ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 200, Hi1 (equivalent met 6400), van ISO ), Hoge ISO-gevoeligheid automatisch (ISO ), (ISO , ), Nachtstand met weinig ruis (ISO ) ISO 125, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO ) ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 200, 6400, van ISO ), (ISO , ) ISO 125, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO ) ISO 100, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO , ) Hoge snelheid continu (ISO ) ISO 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 200, van ISO ), (ISO , ) Li-ionbatterij EN-EL14, batterijlader MH-24 Li-ionbatterij EN-EL12, batterijlader MH-65 Li-ionbatterij EN-EL12, Li-ionbatterij EN-EL19, Li-ionbatterij EN-EL12, Li-ionbatterij EN-EL12, Lichtnetadapter EH-5b met stroomaansluiting EP-5A Lichtnetadapter EH-62F Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Lichtnetadapter EH-62G, batterijlader MH-66 Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Lichtnetadapter EH-62F, batterijlader MH-65 Circa 50 opnamen met EN-EL14 batterij Circa 250 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 220 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 150 opnamen met EN-EL19 batterij Circa 250 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 250 opnamen met EN-EL12 batterij Circa 116, x 76,9 x 48,0 mm Circa 110,1 x 64,9 x 22,8 mm Circa 107,0 x 6,4 x 22,6 mm Circa 99,0 x 65,2 x 18,1 mm Circa 10,7 x 59, x 2,7 mm Circa 9,0 x 56,7 x 25,4 mm Circa 95 gram Circa 178 gram Circa 186 gram Circa 18 gram Circa 21 gram Circa 160 gram Opmerking: verkrijgbare camera s en kleuren kunnen per regio verschillen. 19

20 I AM AT THE HEART OF THE IMAGE Microsoft, Windows, Windows Vista en Windows 7 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Macintosh, Mac OS en QuickTime zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het SDXC-logo is een gedeponeerd handelsmerk SD-C, LLC in de Verenigde Staten en/of andere landen. PictBridge is een handelsmerk. Het FotoNation-logo is een handelsmerk. NetFront is een gedeponeerd handelsmerk of een handelsmerk van ACCESS Co., LTD in Japan, de Verenigde Staten en/of andere landen en regio s. ZENRIN is een gedeponeerd handelsmerk van ZENRINCO., LTD. NAVTEQ Maps is een handelsmerk van NAVTEQ. DLP en het DLP-logo zijn handelsmerken van Texas Instruments. Producten en merknamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Afbeeldingen op schermen in deze brochure zijn gesimuleerd. Specificaties kunnen zonder aankondiging of verplichting van de zijde van de fabrikant worden gewijzigd. Februari Nikon Corporation WAARSCHUWING LEES DE HANDLEIDING ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U HET PRODUCT IN GEBRUIK NEEMT. BEPAALDE DOCUMENTATIE WORDT ALLEEN OP CD-ROM GELEVERD. Bezoek de website van Nikon Europe op: Gedrukt in Nederland Codenr. 6CD12010 (1202A) Ad Nikon Netherlands, Branch Office of Nikon GmbH Yorkstraat 66, 1175 RD Lijnden, The Netherlands Nikon Belux, Branch office of Nikon France S.A.S. Avenue du Bourget 50, 110 Bruxelles, Belgium NIKON CORPORATION Shin-Yurakucho Bldg., 12-1, Yurakucho 1-chome, Chiyoda-ku, Tokyo , Japan

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP NAJAAR 011 www.iamnikon.nl www.iamnikon.be I AM IN TROUBLE Nieuw New Nieuw New Voortreffelijke CMOS-sensor met 16,1 MP. 16,1 MP

Nadere informatie

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP NAJAAR 2012 I AM BORN TO BE WILD www.nikon.nl Zeer veel mogelijkheden voor een blijvende indruk. Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Helder

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. NIKON COOLPIX L23 http://nl.yourpdfguides.com/dref/3668188

Uw gebruiksaanwijzing. NIKON COOLPIX L23 http://nl.yourpdfguides.com/dref/3668188 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

De aantrekkingskracht is wederzijds.

De aantrekkingskracht is wederzijds. De aantrekkingskracht is wederzijds. Verbeeld uw passie vanuit een nieuw perspectief. EXPEED is het resultaat van jaren van ontwikkeling. Dit concept van Nikon vormt een belangrijke doorbraak op het gebied

Nadere informatie

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP VOORJAAR 2011 www.iamnikon.nl www.iamnikon.be I AM A BEAUTY QUEEN Overstijg de alledaagsheid. Stijlvolle 18x. Nieuw Nieuw Kwaliteit

Nadere informatie

Digitale compactcamera s Herfst 2009

Digitale compactcamera s Herfst 2009 Digitale compactcamera s Herfst 2009 COOLPIX-PLEZIER Voor al die bijzondere momenten waarop u geniet van het leven is er een uitzonderlijke digitale compactcamera waarmee u ze kunt vastleggen en delen.

Nadere informatie

I AM A NIKON COOLPIX. De op de Coolpix A afgebeelde zoeker is apart verkrijgbaar

I AM A NIKON COOLPIX. De op de Coolpix A afgebeelde zoeker is apart verkrijgbaar I AM A NIKON COOLPIX De op de Coolpix A afgebeelde zoeker is apart verkrijgbaar I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP - VOORJAAR 2013 Leg elke dag magische momenten vast 16,2 MP DX-formaat

Nadere informatie

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. iamnikon.com. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Herfst 2010. www.nikon.

I AM A NIKON COOLPIX I AM AT THE HEART OF THE IMAGE. iamnikon.com. I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL LINEUP Herfst 2010. www.nikon. I AM AT THE HEART OF THE IMAGE I AM A NIKON COOLPIX www.nikon.nl Microsoft, Windows, Windows Vista TM en Windows 7 zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde

Nadere informatie

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Nikon breidt haar assortiment van SnapBridge compatibele camera s uit met de D5600, een inspirerende DX-formaat D-SLR voor mensen die de creatieve

Nadere informatie

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera Type: S1 digitale camera Effectieve pixels: 5,1 miljoen CCD 1/2,5-inch (5,36 miljoen pixels in totaal) Beeldgrootte: Hoog (2592*), Normaal (2592), Normaal

Nadere informatie

Nikon wint vier TIPA Awards 2017

Nikon wint vier TIPA Awards 2017 Nikon wint vier TIPA Awards 2017 Nikon kondigt met trots aan dat vier van haar producten de prestigieuze TIPA Awards 2017 hebben ontvangen, die worden gesponsord door de TIPA (Technical Image Press Association),

Nadere informatie

Nikon wint vier TIPA World Awards 2018

Nikon wint vier TIPA World Awards 2018 Nikon wint vier TIPA World Awards 2018 Nikon maakt vol trots bekend dat vier van haar producten zijn onderscheiden met een prestigieuze TIPA World Award 2018, gesponsord door de Technical Image Press Association

Nadere informatie

Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen

Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX W300, een compactcamera voor alle weersomstandigheden, die ook diep onder water kan worden

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON 17 januari 2019, 10:12 (CET) MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON Amsterdam, 17 januari 2019 - Nikon introduceert twee nieuwe COOLPIX-camera s met superzoomobjectieven

Nadere informatie

6,0 Megapixels 3x Zoom 2,5-inch LCD-monitor. 6,0 Megapixels 3x Zoom 3,0-inch LCD-monitor

6,0 Megapixels 3x Zoom 2,5-inch LCD-monitor. 6,0 Megapixels 3x Zoom 3,0-inch LCD-monitor 6,0 Megapixels 3x Zoom 2,5-inch LCD-monitor 6,0 Megapixels 3x Zoom 3,0-inch LCD-monitor One-touch portretknop D-Lighting Zonder D-Lighting Verbeter onderbelichte opnamen of foto s die zijn gemaakt met

Nadere informatie

Maak kennis met de nieuwstecoolpix-camera s met de nieuwe SnapBridge-App voor synchroniseren en delen

Maak kennis met de nieuwstecoolpix-camera s met de nieuwe SnapBridge-App voor synchroniseren en delen Maak kennis met de nieuwstecoolpix-camera s met de nieuwe SnapBridge-App voor synchroniseren en delen Amsterdam, 23 februari 2016: Ontdek de krachtige nieuwe COOLPIX camera s die denieuwste beeldtechnologie

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DE CAMERA MET TELESCOOP EIGENSCHAPPEN.

MAAK KENNIS MET DE CAMERA MET TELESCOOP EIGENSCHAPPEN. MAAK KENNIS MET DE CAMERA MET TELESCOOP EIGENSCHAPPEN. DE COOLPIX P1000 MET MEGAZOOM Amsterdam, 10 juli 2018: Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX P1000, de enige compactcamera ter wereld met 125x

Nadere informatie

Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl

Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl Nikon brengt twee nieuweaanvullingen op hun lijn van COOLPIX-compactcamera's uit, beide ontworpen methet

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle Grote, uiterst gevoelige 17-megapixel multi-aspect sensor Leica DC Vario-Summilux-lens met lichtsterk

Nadere informatie

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Handzame,veelzijdige objectieven voor alledaags gebruik Nikon breidt het assortiment NIKKOR-objectieven uit met twee nieuwe DX-formaat zoomobjectieven

Nadere informatie

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER

I AM YOUR 1 NIKKOR FINDER I AM YOUR FINDER I AM VISUAL PERFECTION Met Nikon 1-systeemcamera s kunt u de snelheid van het leven prachtig vastleggen. Nikon 1-systeemcamera s bieden uitzonderlijk snelle prestaties, een indrukwekkende

Nadere informatie

Uitzonderlijke kwaliteit ontmoet ongekend potentieel

Uitzonderlijke kwaliteit ontmoet ongekend potentieel 8, 1 Megapixels 3,5x Zoom Vibratiereductie 2,5-inch LCD-monitor Uitzonderlijke kwaliteit ontmoet ongekend potentieel De COOLPIX P3 en P4 bieden zeer veel mogelijkheden in een aantrekkelijke, compacte behuizing.

Nadere informatie

Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0.

Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0. Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0.95 S Noct Exclusief ontworpen voor het Z-vattingsysteem van Nikon met een nieuwe

Nadere informatie

Digitale compactcamera s Voorjaar 2009

Digitale compactcamera s Voorjaar 2009 Innovatie voor excellente beelden NIKKOR-objectieven voldoen sinds jaar en dag aan de hoge normen van professionele topfotografen. Ze vormen het bewijs dat Nikon voortdurend blijft streven naar vakmanschap

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden

Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden Nikon breidt haar assortiment objectieven uit met het allereerste NIKKOR-fisheyezoomobjectief

Nadere informatie

Digitale camera s Voorjaar 2008

Digitale camera s Voorjaar 2008 slim en verleidelijk Digitale camera s Voorjaar 2008 2 Na meer dan 90 jaar lang de beste camera s en objectieven te hebben geproduceerd, zet Nikon de traditie voort met de COOLPIX-serie van zeer compacte,

Nadere informatie

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 Amsterdam, 30 augustus 2018: Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D- SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model

Nadere informatie

DIGITALE CAMERA. 3,2 Megapixels effectief 3x Optisch Zoom-Nikkor objectief Vloeiende, scherpe films op TV-formaat. www.europe-nikon.

DIGITALE CAMERA. 3,2 Megapixels effectief 3x Optisch Zoom-Nikkor objectief Vloeiende, scherpe films op TV-formaat. www.europe-nikon. DIGITALE CAMERA 3,2 Megapixels effectief 3x Optisch Zoom-Nikkor objectief Vloeiende, scherpe films op TV-formaat www.europe-nikon.com Een cool ontwerp Voor slimme foto s Een stijlvol nieuw statement van

Nadere informatie

Nikon introduceert COOLPIX W100

Nikon introduceert COOLPIX W100 Nikon introduceert COOLPIX W100 Amsterdam, 1 augustus 2016 - Staat op jouw perfecte vakantiefoto de top van de Mount Everest, het zonnedek van een luxe jacht of het ultieme zwembad-bommetje? De nieuwe

Nadere informatie

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Info Amsterdam Gepubliceerd op: 14 mei 2014 Samenvatting Nikon kondigt vandaag een nieuw

Nadere informatie

10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties

10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties Düsseldorf, 19. Februari 2008 Pers Bericht Digitale cameras Nieuw: RICOH R8 10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties Tokio, 19 februari 2008:

Nadere informatie

I AM FAST AND STYLISH

I AM FAST AND STYLISH I AM FAST AND STYLISH Maak altijd indruk met de zeer snelle en compacte Nikon 1 S2 Info Amsterdam Gepubliceerd op: 14 mei 2014 Samenvatting Vandaag breidt Nikon haar groeiende assortiment snelle, handzame

Nadere informatie

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Amsterdam, 17 augustus 2016: Nikon presenteert de D3400, een DX-formaat spiegelreflexcamera waarmee met het

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 2.00 BL B00

Nieuwe Functies. Versie 2.00 BL B00 Nieuwe Functies Versie 2.00 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP HERFST 2013

I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP HERFST 2013 I AM A NIKON COOLPIX I AM THE NIKON COOLPIX COMPACT DIGITAL CAMERA LINEUP HERFST 2013 I AM SPECTACULAR ZOOMING 2 I AM THE NIKON COOLPIX S9500. Ik ben een superer met connectiviteit*. Met 18,1 MP, een 22x

Nadere informatie

35mm COMPACT CAMERA S

35mm COMPACT CAMERA S 35mm COMPACT CAMERA S 38-150mm ZOOM COMPACTCAMERA MET ED-GLAS Onovertroffen stijl. Verbluffende prestaties. Deze opwindende ultracompacte camera biedt gebruiksgemak, 4x zoom mogelijkheid en levert foto

Nadere informatie

Draaien, klikken, klaar

Draaien, klikken, klaar 3,2 Megapixels effectief DIGITALE CAMERA'S Draaien, klikken, klaar 2,0 Megapixels effectief Intern Draai-ontwerp Objectief 3x Optische Zoom Nikkor Objectief 12 Onderwerpsstanden www.nikon-coolpix.com Geef

Nadere informatie

De eerste digitale M-Camera die nog discreter is dan zijn analoge voorgangers.

De eerste digitale M-Camera die nog discreter is dan zijn analoge voorgangers. Leica introduceert de nieuwe Leica M10-P. De eerste digitale M-Camera die nog discreter is dan zijn analoge voorgangers. Nieuw-Vennep, 21 augustus 2018. Transcontinenta B.V., importeur Leica in Nederland,

Nadere informatie

Technologie verklaard PowerShot A serie

Technologie verklaard PowerShot A serie Technologie verklaard PowerShot A serie DIGIC 4 beeldprocessor De Canon DIGIC 4 (Digital Imaging Core) processor regelt alle primaire functies om de camera zo efficiënt mogelijk te laten werken. Geavanceerde

Nadere informatie

CANON POWERSHOT G7 X MKII PREMIUM KIT 669,00

CANON POWERSHOT G7 X MKII PREMIUM KIT 669,00 CANON POWERSHOT G7 X MKII PREMIUM KIT Artikelcode : CNPSG7XMKKIT Canon PowerShot G7 X Mark II. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,1 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

SONY ALPHA ILCE7B BODY 914,00. Kenmerken. Artikelcode : SPILCE7B

SONY ALPHA ILCE7B BODY 914,00. Kenmerken. Artikelcode : SPILCE7B SONY ALPHA ILCE7B BODY Artikelcode : SPILCE7B Sony ILCE-7. Cameratype: MILC body, Megapixels: 24,3 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid (max): 25600.

Nadere informatie

CANON POWERSHOT G5X 699,00. Kenmerken. Artikelcode : CNPSG5X

CANON POWERSHOT G5X 699,00. Kenmerken. Artikelcode : CNPSG5X CANON POWERSHOT G5X Artikelcode : CNPSG5X Canon PowerShot G5 X. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,2 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 5472 x 3648 Pixels.

Nadere informatie

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014

PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 PROMOTIE BOUW PROFI Juni Juli 2014 Niet contractuele foto s. Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt. PROMOTIE BOUW PROFI JUNI JULI 2014 BIJ AANKOOP VAN 1 000 * Mini luidspreker bluetooth Artikelcode

Nadere informatie

CANON POWERSHOT SX620 RED 216,99. Kenmerken. Artikelcode : CNPSSX620RED

CANON POWERSHOT SX620 RED 216,99. Kenmerken. Artikelcode : CNPSSX620RED CANON POWERSHOT SX620 RED Artikelcode : CNPSSX620RED Canon PowerShot SX620 HS. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,2 MP, Beeldsensorformaat: 1/2.3", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2

Filmfragment 001: intro Filmfragment 002: intro 2 Voordelen videocamera: - model geschikt voor handwerk - kleine chip > grote scherptediepte - zoeker (EVF) voor daglichtopnamen Voordelen DSRL/CSC - ISO waarden (weinig ruis) - kleine scherptediepte - verwisselbare

Nadere informatie

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25

Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Technologie verklaard LEGRIA HF R48, LEGRIA HF R46, LEGRIA HF R406 en LEGRIA HF G25 Live Streaming (LEGRIA HF R48 en LEGRIA HF R46) De nieuwe LEGRIA HF R-serie stelt gebruikers in staat hun video-opnamen

Nadere informatie

Beknopte handleiding Arlo Baby

Beknopte handleiding Arlo Baby Beknopte handleiding Arlo Baby Welkom Gefeliciteerd met je keuze voor Arlo Baby. Je kunt direct aan de slag. Wat zit er in de verpakking Arlo Baby-camera Beknopte handleiding Plaat voor wandbevestiging

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Technische gids Nl Inleiding In deze 'technische gids' worden de belangrijkste technieken besproken die worden gebruikt om twee van de meer technisch geavanceerde foto's uit de brochure van de D800/D800E

Nadere informatie

Het doel. is om een eerste inzicht te geven in de basis van de digitale fotografie.

Het doel. is om een eerste inzicht te geven in de basis van de digitale fotografie. De Basis 1 Het doel is om een eerste inzicht te geven in de basis van de digitale fotografie. Hoe je het juiste objectief moet kiezen, op welke wijze je de basisfuncties van je camera optimaal kan instellen.

Nadere informatie

LOVED BY PROS. MADE FOR YOU. e - pl2

LOVED BY PROS. MADE FOR YOU. e - pl2 LOVED BY PROS. MADE FOR YOU. > HeT MaKeN van MooIe foto s Was NoG NooIT Zo GeMaKKelIJK. e - pl2 SOMS VAlT er OVeR perfectie Te DISCUSSIËReN. SOMS OOK NIeT. In zekere zin is de PEN niet door ons ontworpen,

Nadere informatie

Informatie over Lenzen

Informatie over Lenzen Informatie over Lenzen Camera CCD Sensor: De grootte van de camerabeeld sensor (CCD) beïnvloed ook de kijkhoek, waarbij de kleinere beeldsensoren een smallere kijkhoek creëren wanneer gebruikt met eenzelfde

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

Test Nikon D50. 1juli 2005 update december 2011

Test Nikon D50. 1juli 2005 update december 2011 Test Nikon D50 1juli 2005 update december 2011 Met een aankondiging op 20 april 2005 kijk je natuurlijk ook naar de D70s camera die op dezelfde dag is aangekondigd. Elders op m n site een vergelijking.

Nadere informatie

CANON EOS 6D + EF 40 mm STM 2 059,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOS6DEF40STM

CANON EOS 6D + EF 40 mm STM 2 059,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOS6DEF40STM CANON EOS 6D + EF 40 mm STM Artikelcode : CNEOS6DEF40STM Canon EOS EOS 6D + EF 40mm f/2.8 STM. Cameratype: SLR camerakit, Megapixels: 20,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 5472 x 3648

Nadere informatie

De stijlvolle Nikon 1 J5-camera met verwisselbaar objectief

De stijlvolle Nikon 1 J5-camera met verwisselbaar objectief De stijlvolle Nikon 1 J5-camera met verwisselbaar objectief De perfecte balans tussen beeldkwaliteit, snelheid en draagbaarheid Vandaag voegt Nikon de Nikon 1 J5 toe aan het assortiment Nikon 1-compactcamera's

Nadere informatie

Vergelijk alle modellen.

Vergelijk alle modellen. Vergelijk alle modellen. Samenvatting iphone 6s Plus is iphone 6s is iphone 6 Plus is iphone 6 is iphone SE is verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in verkrijgbaar in goud, zilver,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Informatie voor de gebruiker: HD (High Definition) en HFR (High Frame Rate) video-opname apparaten, zijn een zware belasting voor geheugenkaarten. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen,

Nadere informatie

De camera voor dentale fotografie

De camera voor dentale fotografie De camera voor dentale fotografie Gemakkelijker dan u denkt Fotografie heeft een vaste plek verworven binnen de tandheelkunde. Met foto s kunnen we medische en esthetische informatie over de mondholte

Nadere informatie

Technologie Verklaard IXUS 300 HS

Technologie Verklaard IXUS 300 HS Technologie Verklaard IXUS 300 HS EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Zeer gevoelige 10,0 Megapixel CMOS sensor Met een resolutie van 10,0 Megapixel is het mogelijk de fijne details van de onderwerpen vast

Nadere informatie

De nieuwe AF-P NIKKOR mm ED VRtelezoom

De nieuwe AF-P NIKKOR mm ED VRtelezoom De nieuwe AF-P NIKKOR 70 300mm ED VRtelezoom Sneller. Scherper. Beter. Amsterdam, 11 juli 2017: Met de nieuwe AF-P NIKKOR 70 300mm f/4.5-5.6e ED VR biedt Nikon sport-, natuur- en reisfotografen de mogelijkheid

Nadere informatie

38-130 mm kleinbeeld zoom compactcamera met ED-glas objectief. Stijlvolle, compacte en geavanceerde camera met krachtig 3,4 x zoomobjectief.

38-130 mm kleinbeeld zoom compactcamera met ED-glas objectief. Stijlvolle, compacte en geavanceerde camera met krachtig 3,4 x zoomobjectief. Specificaties Nikon Lite Touch Zoom 130 ED/130 ED QD Type camera: Autofocus kleinbeeldzoekercamera met centraalsluiter en Nikon zoomobjectief Te gebruiken film: Kleinbeeldfilm met DX-codering Beeldformaat:

Nadere informatie

Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600

Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600 Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600 2 programma s, onderwerps standen en andere instellingen voor de d600 o 70 mm, 30 s, f 9 De instellingen die in dit hoofdstuk besproken

Nadere informatie

Jeroen Horlings, april 2013 (update januari 2016)

Jeroen Horlings, april 2013 (update januari 2016) Jeroen Horlings Voorwoord Gefeliciteerd met uw Canon EOS 700D! Net als de 600D, 650D en de 60D kenmerkt de 700D zich door zijn uitklap- en kantelbare lcd-scherm. Als unicum is het scherm van de 700D aanraakgevoelig,

Nadere informatie

NIKON REFLEX D mm VR 699,00. Kenmerken. Artikelcode : NKRFD5300K007

NIKON REFLEX D mm VR 699,00. Kenmerken. Artikelcode : NKRFD5300K007 NIKON REFLEX D5300 18-55mm VR Artikelcode : NKRFD5300K007 Nikon D5300 + AF-P 18-55mm VR. Cameratype: SLR camerakit, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels.

Nadere informatie

CANON EOS 200D BODY 2250C001AA 559,00. Kenmerken. Artikelcode : CNRFEOS200D001

CANON EOS 200D BODY 2250C001AA 559,00. Kenmerken. Artikelcode : CNRFEOS200D001 CANON EOS 200D BODY 2250C001AA Artikelcode : CNRFEOS200D001 Canon EOS 200D. Cameratype: SLR camerabody, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

SONY DSC DSCRX0 749,00. Kenmerken. Artikelcode : SPDSCRX0

SONY DSC DSCRX0 749,00. Kenmerken. Artikelcode : SPDSCRX0 SONY DSC DSCRX0 Artikelcode : SPDSCRX0 Sony DSCRX0. HD type: Full HD, Maximale videoresolutie: 1920 x 1080 Pixels, Maximale beeldsnelheid: 50 fps. Type beeldsensor:, Totaal aantal megapixels: 21 MP, Werkelijk

Nadere informatie

X-T1. Nieuwe Functies. Versie 4.00 DIGITAL CAMERA

X-T1. Nieuwe Functies. Versie 4.00 DIGITAL CAMERA BL00004720-B02 DIGITAL CAMERA X-T1 Nieuwe Functies Versie 4.00 Sommige functies van het product kunnen verschillen van de beschrijving meegeleverd in de handleiding vanwege de firmware-update. Voor uitgebreide

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

CANON EOS M6 BODY SILVER 689,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM6BODYS

CANON EOS M6 BODY SILVER 689,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM6BODYS CANON EOS M6 BODY SILVER Artikelcode : CNEOSM6BODYS Canon EOS M6. Cameratype: MILC Body, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid (max):

Nadere informatie

SONY CYBERSHOT DSC-RX100M mm ZWART 539,00

SONY CYBERSHOT DSC-RX100M mm ZWART 539,00 SONY CYBERSHOT DSC-RX100M3 24-70mm ZWART Artikelcode : SODSCRX100M3 Sony Cyber-shot DSC-RX100M3. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,1 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

Bij bewegingssturing gebruikt u handbewegingen om te bepalen wanneer u een foto maakt

Bij bewegingssturing gebruikt u handbewegingen om te bepalen wanneer u een foto maakt Deel de beste selfies eenvoudig met de Nikon COOLPIX S6900 12 SEPTEMBER 2014, AMSTERDAM SAMENVATTING Nikon introduceert vandaag de ultieme selfiecamera waarmee u perfecte zelfportretten kunt delen: de

Nadere informatie

Welkom op deze Fotocursus

Welkom op deze Fotocursus Welkom op deze Fotocursus 1 DIGITALE FOTOCURSUS Fons Strijbosch www.footoos.nl fons@footoos.nl 0653 847682 2 LESONDERDELEN 3 LESONDERDELEN Camera techniek (instellingen) 3 LESONDERDELEN Camera techniek

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 2.00 BL B00

Nieuwe Functies. Versie 2.00 BL B00 Nieuwe Functies Versie 2.00 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

1 329,00. L: 6000 x 4000 (24M), M: 4240 x 2832 (12M), S: 3008 x 2000 (6.0M)\nL: 6000 x 3376 (20 M), M: 4240 x 2400 (10 M), S: 3008 x 1688 (5.

1 329,00. L: 6000 x 4000 (24M), M: 4240 x 2832 (12M), S: 3008 x 2000 (6.0M)\nL: 6000 x 3376 (20 M), M: 4240 x 2400 (10 M), S: 3008 x 1688 (5. SONY ALPHA ILCE-6500BCEC Artikelcode : SOILCE6500BCEC Sony 6500. Cameratype: SLR camerabody, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid (max):

Nadere informatie

CANON EOS M100 BODY WHITE 389,99. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM100BODYWH

CANON EOS M100 BODY WHITE 389,99. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM100BODYWH CANON EOS M100 BODY WHITE Artikelcode : CNEOSM100BODYWH Canon EOS M100. Cameratype: MILC Body, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

I AM THE SPEED OF LIFE

I AM THE SPEED OF LIFE I AM THE SPEED OF LIFE Nikon 1 J4: fraai uiterlijk en razendsnelle prestaties Info Amsterdam Gepubliceerd op: 10 april 2014 Samenvatting Vandaag voegt Nikon de razendsnelle Nikon 1 J4 toe aan het groeiende

Nadere informatie

CANON EOS M6 BODY BLACK 689,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM6BODYB

CANON EOS M6 BODY BLACK 689,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM6BODYB CANON EOS M6 BODY BLACK Artikelcode : CNEOSM6BODYB Canon EOS M6. Cameratype: MILC Body, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid (max):

Nadere informatie

Nieuwe Functies. Versie 4.10

Nieuwe Functies. Versie 4.10 Nieuwe Functies Versie 4.10 Functies die zijn toegevoegd of gewijzigd als gevolg van firmware-updates kunnen mogelijk niet langer overeenkomen met de beschrijvingen in de documentatie die is meegeleverd

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design

Press Release. Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Press Release EMBARGO: 11 mei 2010, 06:00 CEST Hoge snelheid, fantastisch resultaat de nieuwe Canon IXUS 300 HS combineert indrukwekkende prestaties met een stijlvol design Amstelveen, 11 mei 2010 Canon

Nadere informatie

PJWX4141/PJWX4141N/PJWX4141NI BELANGRIJKSTE SPECIFICATIES ALGEMEEN Projectiesysteem: 1-chip DLP Resolutie: 1.024.000 pixels (1280 x 800) Vorm van display: Helderheid: Kleurreproductie: Afmetingen display:

Nadere informatie

Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens

Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens Fotografie de basiskennis! Waarom? Analoog of digitaal blijft gelijk! Basiskennis is onontbeerlijk! Beter inzicht in wat

Nadere informatie

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 175,99

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 175,99 CANON COMPACT CAMERA IXUS 90BK EU26 Artikelcode : CNIX90BK Canon Digital IXUS 90. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20 MP, Beeldsensorformaat: /2.3", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 179,99

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 179,99 CANON COMPACT CAMERA IXUS 90BK EU26 Artikelcode : CNIX90BK Canon Digital IXUS 90. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20 MP, Beeldsensorformaat: /2.3", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK 429,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : CNPSG9XMK2BK

CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK 429,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : CNPSG9XMK2BK CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK Artikelcode : CNPSG9XMK2BK Canon PowerShot G9 X Mark II. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,1 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

CANON COMPACT CAMERA IXUS 285 BLACK 195,99. Kenmerken. Artikelcode : CNIX285HSBK

CANON COMPACT CAMERA IXUS 285 BLACK 195,99. Kenmerken. Artikelcode : CNIX285HSBK CANON COMPACT CAMERA IXUS 285 BLACK Artikelcode : CNIX285HSBK Canon IXUS 285 HS. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,2 MP, Beeldsensorformaat: 1/2.3", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

CANON EOS M100 BODY SILVER 389,99. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM100BODYS

CANON EOS M100 BODY SILVER 389,99. Kenmerken. Artikelcode : CNEOSM100BODYS CANON EOS M100 BODY SILVER Artikelcode : CNEOSM100BODYS Canon EOS M100. Cameratype: MILC Body, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie