HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP"

Transcriptie

1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT POPKOOR POWERPOP Visiedocument Waar in dit reglement zij of haar staat wordt ook hij of hem bedoeld. Popkoor Powerpop is een gemengd zangkoor met een populair repertoire. We combineren zang, stem, beweging en muziek in zowel repetities als uitvoeringen/optredens. Dit willen we bereiken door de leden de mogelijkheid te geven te groeien in hun muzikaliteit qua stem, zang, ritme en het koor daarmee te ontwikkelen naar een hoger 1 niveau. Dit alles op een ontspannende manier. Onze kernwaarden zijn: - Collectief: het geheel is belangrijker dan de som van de individuen - Respect: we laten elkaar in zijn/haar waarde en nemen elkaar serieus - Verantwoordelijkheid leggen bij leden: leden hebben eigen verantwoordelijkheid bij het naleven van de gedragsregels en het bijwonen van kooractiviteiten in de breedste zin van het woord - Vertrouwen: het loslaten van controle - Initiatiefrijk: leden komen zelf met initiatieven - Actief: leden dragen een actieve bijdrage aan het geheel - Overleg: we blijven met elkaar in gesprek We stellen eigen initiatief zeer op prijs en varen op het succes van commissies binnen het koor. Onze cultuur is open, we staan open voor inbreng. Deze openheid uit zich ook in de uitstraling naar de buitenwereld. We zijn losjes in ons imago, vrij in doen en laten binnen de door ons gestelde kaders. Tegelijkertijd hebben we respect voor het koor als geheel en de leden als individu. In ons aannamebeleid houden we rekening met onze kernwaarden, nieuwe leden en zittende leden onderschrijven onze visie en onze richting. Lidmaatschap Artikel Het lidmaatschap van Vereniging Popkoor PowerPop gaat in op de datum van aanmelding. 1.2 Een lid kan op elke dag van de maand opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van de nog resterende dagen van de maand. Opzegging moet schriftelijk gebeuren. Het lidmaatschap loopt door tot het einde van de maand van de opzegging. 1.3 Wij kennen geen minimumleeftijd. Nieuwe leden worden geaccepteerd tot 50 jaar bij aanvang van het lidmaatschap. 1.4 Voor nieuwe leden kennen we een aannameprocedure. Deze wordt separaat uitgewerkt en toegevoegd als bijlage aan het huishoudelijk reglement. 1 Onder hoger niveau verstaan we het verbeteren van onze performance op het gebied van eenheid, uitstraling en stembeheersing.

2 Gedrag Artikel Tijdens zangrepetities: wij houden ons aan onze gedragsregels. Deze regels zijn (niet limitatief): - Mobiele telefoons gaan uit of op stil. Indien noodzakelijk wordt voor de repetities aan de dirigent aangegeven dat de telefoon aan moet staan. - Afmelden voor een repetitie gebeurt vooraf bij de secretaris. - Als de aandacht op één stemgroep is gericht, zijn de andere stemgroepen stil. - Voor en tijdens de repetitie (in het repetitiegebouw) serveren wij geen alcohol. - We streven er met elkaar naar om op tijd te beginnen. - Wij hebben oog voor persoonlijke omstandigheden. De commissie Lief en Leed draagt hiervoor zorg. 2.2 Tijdens optredens gelden dezelfde regels. Daarnaast houden we ons aan de volgende regels: - Vanaf het moment van aantreden op het podium tot het moment van aankomen op de verzamelplaats gedragen we ons (semi-)professioneel. - Onze uitstraling is uniform met een persoonlijke touch. - Wij hebben respect voor de organisatie en het publiek. - Wij volgen instructies/aanwijzingen van de koormeesters op. 2.3 Indien een lid zich niet houdt aan deze gedragsregels zal het lid hier op worden aangesproken door het bestuur. Contributie Artikel De Algemene Ledenvergadering stelt de hoogte van de contributie vast. 3.2 Als een lid haar contributie niet tijdig betaalt, kan het bestuur besluiten haar niet aan de repetities te laten deelnemen. 3.3 Contributie is verschuldigd per automatische incasso. Concerten en Uitvoeringen Artikel We treden minimaal 6x per jaar op. Dit kan op (nationale en internationale) korendagen, lokale festiviteiten of bijzondere omstandigheden. Indien dit niet haalbaar is, zal het bestuur met een geldige reden komen. 4.2 Daar waar wij ingehuurd worden voor speciale gelegenheden in de private sfeer zijn wij kritisch op het publiek. Deze moet aansluiten bij onze visie en het repertoire. Per verzoek bepaalt het bestuur de haalbaarheid. 4.3 Het bestuur laat de leden zo snel mogelijk weten wanneer een optreden plaatsvindt. 4.4 De leden ontvangen geen vergoeding voor een optreden. 4.5 Meedoen met optredens mag naar eigen inzicht. Wel dient een koorlid minimaal drie maanden actief lid te zijn. In overleg met de begeleider wordt bepaald of deelname aan een optreden reëel is. Repetities Artikel PowerPopkoor repeteert iedere woensdag van 20:00 uur tot 22:00 uur. Het bestuur geeft aan in welke locatie de repetities plaatsvinden. 5.2 Als een lid niet bij een repetitie aanwezig kan zijn, laat zij dat vooraf weten. 5.3 De dirigent bepaalt de inhoud en opbouw van de repetities. Mochten er zaken ter verbetering zijn, wordt iemand van het bestuur buiten de repetitie om daarover aangesproken. 5.4 De dirigent geeft uiterlijk één dag vooraf aan wat de planning tijdens de volgende repetitie is.

3 Repertoire en vormgeving Artikel De Muziekcommissie stelt samen met de dirigent het repertoire vast. 6.2 Ons repertoire valt onder de categorie Pop en rock. De liedjes zijn bekend bij een groot publiek. Het repertoire kent een mix van uptempo en balads, onder begeleiding van muziek of a capella. De voertaal in de songkeuze is Engels met hier en daar een uitstap naar Duits en Nederlands. 6.3 Onze arrangementen zijn minimaal 2-stemmig en maximaal 6-stemmig. Ze worden primair ondersteund door een digitaal begeleidingsmedium. 6.4 Elk nummer kan een choreografie hebben. Daar waar de choreografie wordt uitgevoerd door het hele koor karakteriseert zich dit door een laagdrempelige bewegingsgraad. De choreo wordt bepaald door de Presentatiecommissie. 6.5 Onze kledingkeuze bij optredens is eenduidig, makkelijk aan te schaffen en qua kleurencombinaties voor te schrijven door de Presentatiecommissie. De vorm van de kledingsstukken is naar individuele keuze. Als er door de Presentatiecommissie speciale kleding wordt voorgeschreven die afwijkt van de standaard, is het mogelijk om deze kleding te (laten) maken. Hiervoor wordt een budget per jaar ter beschikking gesteld. De standaard is voor eigen rekening. Faciliteiten voor de leden Artikel Via de website van het koor komt bladmuziek beschikbaar. 7.1 Elk koorlid print zijn eigen bladmuziek. 7.2 Het koor stelt voor nieuwe leden startersetjes beschikbaar. Commissies Artikel Wij hebben diverse commissies. Deze commissies bestaan uit leden van het koor en vallen onder de bestuurlijke leiding van een bestuurslid. We kennen de volgende commissies: - Muziekcommissie (repertoire, uitvoering, optreden, bladmuziek), taken zijn o.a. (niet limitatief) - Beoordeelt de geschiktheid van de ruimtes waar door het koor wordt opgetreden en neemt vroegtijdige maatregelen ter plaatse met betrekking tot de opstelling en overige voorzieningen indien deze voor een vlotte en goede gang van zaken noodzakelijk zijn - Treedt zo nodig in overleg met de organisatie van de zaal waar een optreden zal plaatsvinden - Zorgt dat benodigde instrumenten en attributen bij optredens aanwezig zijn - Presentatiecommissie (kleding, choreo, koormeester) - Educatiecommissie - Commissie andere activiteiten - Commissie Lief en Leed 8.2 Tijdens de jaarvergadering beslist de Algemene Ledenvergadering over het voortbestaan van commissies. 8.3 De commissies houden altijd ruggespraak met het bestuurslid, dat voor de commissie contactpersoon is met het bestuur. Koormeester Artikel 9 De koormeester wordt aangesteld door het bestuur. Zijn taken bestaan uit: - Zorgen voor een goede kooropstelling zowel tijdens de repetitie als tijdens de optredens in overleg met de dirigent

4 - Samen met de dirigent zorgen dat de repetities ordelijk verlopen - Zorgen dat de leden tijdig hun plaatsen innemen bij aanvang van de repetitie en optredens, zodat op tijd kan worden begonnen - Zorgen voor een optimale uitstraling van het koor bij optredens Aantal leden Artikel 10 Het bestuur bepaalt in overleg met de dirigent- het maximum aantal leden per stemgroep. Als het maximum is bereikt, plaatst de secretaris de kandidaat-leden op een stemgroepwachtlijst in volgorde van aanmelding. In die volgorde kunnen kandidaat-leden lid worden zodra het aantal leden minder is dan het maximum. Andere activiteiten Artikel 11 Wij organiseren of doen mee aan activiteiten die onderlinge samenhang verhogen. Deze zijn primair niet gericht op muziek, zang of dans. Deze activiteiten zullen één of twee keer per jaar plaatsvinden. Het bestuur stelt hiervoor een jaarbudget beschikbaar. Per activiteit wordt een eigen bijdrage bepaald. Educatief Artikel 12 Wij organiseren of doen mee aan activiteiten die leiden tot een verbetering van onze performance. Dit kan zijn op het gebied van stem, ritme, uitstraling of choreo. Deze activiteiten kunnen zowel voor het collectief als voor het individu bedoeld zijn. Deze activiteiten zullen twee of drie keer per jaar plaatsvinden. Het bestuur stelt hiervoor een jaarbudget beschikbaar. Materiaal wordt eigendom van de leden. Per activiteit wordt een eigen bijdrage bepaald. Diversen Artikel 13 In alle gevallen waarvoor in dit reglement niets is geregeld, beslist het bestuur.

5 Aanmelden Bijlage 1: aannameprocedure nieuwe leden 1 Aanmelden als geïnteresseerde 2 Opnieuw aanmelden 3 Check ledenlijst 4 Ledenlijst is open 5 Ledenlijst is gesloten 6 Plaatsen op wachtlijst 7 Uitnodigen voor kijken 8 Persoon is geïnteresseerd 9 Persoon is niet geïnteresseerd 10 Stop 11 Uitnodigen voor 12 Geslaagd voor 13 Niet geslaagd voor 10 Stop 14 Check wachtlijst stemgroep 15 Wachtlijst is open 16 Wachtlijst is gesloten 17 Plaatsen op wachtlijst 18 Sturen infopakket 19 Aanmelden als lid 20 Niet aanmelden als lid 10 Stop Introductie nieuwe leden

6 Inhoud Aanmelden nieuwe leden Stap Omschrijving Inhoud 1 Aanmelden als geïnteresseerde Een geïnteresseerde meldt zich bij het koor. Dit kan via de website, via de telefoon of via een ander lid. 2 Opnieuw aanmelden Iemand die al een keer eerder lid is geweest meldt zich weer als geïnteresseerd aan. Als het hier gaat om iemand die al ooit een heeft gedaan, en daarvoor is geslaagd kan deze persoon meteen door in het proces bij stap Check ledenlijst De ledenlijst wordt gecheckt of er ruimte is voor nieuwe leden. 4 Ledenlijst is open 5 Ledenlijst is gesloten 6 Plaatsen op ledenlijst 7 Uitnodigen voor kijken De geïnteresseerde wordt op de ledenlijst geplaatst als aspirant. Het aspirant-lid krijgt een uitnodiging voor meekijken. Dit mag elke repetitie zijn. Meekijken met een repetitie mag maximaal twee keer. Ontvangst namens het bestuur. Zij geven een korte uitleg over het doen en laten van het koor. 8 Persoon is geïnteresseerd Het aspirant-lid geeft aan geïnteresseerd te blijven. 9 Persoon is niet geïnteresseerd 10 Stop 11 Uitnodigen voor Het aspirant-lid wordt uitgenodigd voor een. Tijdens deze wordt beoordeeld of het aspirant-lid: - Ritme gevoel heeft - Toon kan houden - Past in het karakter van het koor (qua muziek)

7 Beoordeling vindt plaats door de dirigent, het bestuurslid dat verantwoordelijk is voor het repertoire en een lid van het koor. 12 Geslaagd voor Het aspirant-lid slaagt voor de. Minimaal twee van de drie beoordelaars moeten ja zeggen. Alleen de dirigent heeft een vetorecht. Hij zal zijn nee ter plekke moeten verantwoorden. Het resultaat van de is een toekennen van de stemsoort en tevens de mogelijkheid om lid te worden van het koor. 13 Niet geslaagd voor 14 Check wachtlijst stemgroep Als het aspirant-lid niet is geslaagd, komt deze niet meer in aanmerking voor lidmaatschap. Er zal een notitie op de ledenlijst worden gemaakt. Er wordt gekeken of voor de betreffende stemsoort nog plaats is in het koor. We kennen een wachtlijst voor 6 stemsoorten. We bekijken de mogelijkheid of het aspirant-lid geschikt is voor een aanpalende stemsoort. 15 Wachtlijst is open 16 Wachtlijst is gesloten 17 Plaatsen op wachtlijst 18 Sturen infopakket De informatie over het koor wordt opgestuurd. Dit doen we uitsluitend per mail. Het gaat hier om de volgende informatie: - Statuten - Huish.reglement - Informatie over het lidmaatschap 19 Aanmelden als lid Als de persoon zich heeft aangemeld als lid, start het lidmaatschap per de eerste van de volgende maand. De resterende weken van de lopende maand mag het lid wel aanwezig zijn, er wordt geen contributie geïnd. 20 Niet aanmelden als Bij nader inzien wil de persoon zich niet

8 lid aanmelden als lid. Hiervan wordt een notitie gemaakt in de ledenlijst. Introductie nieuwe leden Na het aanmelden als lid van het koor, start de introductieperiode. Het nieuwe lid ontvangt: - Informatie voor leden. Password voor website, telefoonboom. - Begeleider. Deze wordt aangewezen vanuit de leden. Deze begeleider zal gedurende drie maanden het nieuwe lid ondersteunen in de zin van vraagbaak zijn, helpen tijdens de repetitie. Het nieuwe lid zal naast het maatje in het koor staan. Tijdens de eerste repetitie als lid of meteen na de, zal het nieuwe lid worden voorgesteld aan het koor.

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen

STATUTEN. Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen STATUTEN Verder genoemd als Huishoudelijk Reglement (HR) van het Gospelkoor Eternal Joy te Rijssen Artikel 1. Algemeen 1. De vereniging draagt de naam: Gospelkoor Eternal Joy 2. Het gospelkoor werd op

Nadere informatie

datum: pagina: 1

datum: pagina: 1 Verder genoemd als Huishoudelijk reglement van het koor Multiple Voice te Veldhoven 1. Algemeen Multiple Voice is opgericht in 2009. De eerste repetitie is op 12 november 2009. De vereniging draagt de

Nadere informatie

Algemene regels over het lidmaatschap

Algemene regels over het lidmaatschap HUISHOUDELIJK REGLEMENT KAMERKOOR TON sur TON Dit Huishoudelijk Reglement vult de Statuten van de Vereniging Kamerkoor Ton sur Ton aan. Artikel 1 De vereniging heeft gemiddeld 30 tot maximaal 35 zingende

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement September 2017

Huishoudelijk Reglement September 2017 Huishoudelijk Reglement September 2017 1. DOEL: Het vormen en in stand houden van een breed muzikaal koor met een zo hoog mogelijk niveau en een zo laag mogelijke drempel. De vereniging kan zich tevens

Nadere informatie

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor

Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Mijn AGOK Het Agok is een laagdrempelig koor, waar plezier in het zingen met elkaar op de eerste plaats komt. Belangrijke informatie om je weg te vinden binnen het koor Dit introductieboekje is bedoeld

Nadere informatie

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam

Reglement. (theater-)koor-onomatopee. Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam (theater-)koor-onomatopee Speedwellstraat 320 3029BL Rotterdam Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013

STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013 STATUTEN Zoals vastgesteld op de ALV van 12 april 1995; herzien op de ALV van 30 januari 2013 Art. 1 Naam en doel De vereniging draagt de naam Eerste Echte Levensliederen- en SmartlappenKoor, EELSK. Ze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT SHANTYKOOR DE BIESBOSCH ARTIKEL 1. Het verenigingsjaar en het boekjaar vallen samen met het kalenderjaar. FINANCIEN ARTIKEL 2. De contributie van de leden wordt jaarlijks op een

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE Artikel: De Vereniging Gemengd Koor Spijkenisse vindt haar grondslag in de Statuten. Het Subkoor In Between is een onderdeel van het Gemengd Koor Spijkenisse

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement.

Huishoudelijk Reglement. Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal.

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal. INFORMATIEPAKKET Hallo, Leuk dat je een repetitie van popkoor Sing & Swing bijwoont. Wie weet, lijkt het je wat en besluit je na een maandje op proef, een echte Sing & Swinger te worden door een inschrijfformulier

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Harmonieorkest Vleuten

Huishoudelijk reglement Harmonieorkest Vleuten Huishoudelijk reglement Harmonieorkest Vleuten Doelstelling huishoudelijk reglement Met dit huishoudelijk reglement willen we de taken en verantwoordelijkheden van het bestuursleden, de commissieleden

Nadere informatie

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement.

Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. Eibergs Mannenkoor Huishoudelijk reglement. DE VERENIGING Art.1 De vereniging draagt de naam, Eibergs Mannenkoor en is gevestigd te Eibergen. GRONDSLAG Art.2 De vereniging is gebaseerd op een algemene

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement van het Smartlappenkoor droger kan niet Huishoudelijk reglement Dit reglement verstaat onder de vereniging: het smartlappenkoor droger kan niet Onder de statuten: Onder het bestuur:

Nadere informatie

Zanggroep KWINT 2015-2020

Zanggroep KWINT 2015-2020 Zanggroep KWINT 2015-2020 Een beleidsnotitie over visie en doelen Loon op Zand, juli 2015 Bestuur zanggroep Kwint Inleiding De beleidsnotitie 2013-2015 loopt af, reden om een nieuwe beleidsnotitie te schrijven

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor

Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor 1 Huishoudelijk Reglement Lemster Mannenkoor Huishoudelijk Reglement (HR) Artikel 1. Overeenkomstig artikel 3 van het statuut oefent Het Lemster Mannenkoor zich door het zingen van één- en meerstemmige

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt

Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt Huishoudelijk Reglement Harmonie St. Caecilia Gendt Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 1.1 DEFINITIES... 2 2 CONTRIBUTIE... 3 3 INSTRUMENTARIUM... 3 4 VERZEKERING... 3 5 UNIFORM... 4 5.1 UNIFORM MUZIKANTEN...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Het Bestuur 1. De algemene dagelijkse leiding berust bij het bestuur. 2. Bij tussentijdse aftreding van een bestuurslid blijft deze in functie, tot in de vacature is voorzien, tenzij overmacht

Nadere informatie

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014)

Vereniging. Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Vereniging Huishoudelijk Reglement (uitgave 2014) Inhoud HUISHOUDELIJK REGLEMENT... 3 LIDMAATSCHAP... 3 BESTUUR... 3 DIRIGENT... 5 REPETITIES en UITVOERINGEN... 6 GELDMIDDELEN... 6 FINANCIELE KONTROLE...

Nadere informatie

1. Het standaard LOOdS tenue is een blauw en groen LOOdS35 polo shirt met witte broek, groen fleecevest en zwarte bodywarmer.

1. Het standaard LOOdS tenue is een blauw en groen LOOdS35 polo shirt met witte broek, groen fleecevest en zwarte bodywarmer. Reglement LOOdS35 Repetities 1. Er wordt wekelijks op donderdag gerepeteerd. Bij Sky Ballonvaarten, Gilzerbaan 495 5032 VD Tilburg. Er wordt verwacht dat je bij elke repetitie aanwezig bent. 2. Als je

Nadere informatie

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015 Heilooër Harmonie-orkest Caecilia Beleidsplan 2012 2015 Versie 2014 V Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelstelling van de vereniging 3 2. Bestuur en organisatie 4 2.1 Bestuur 4 2.2 Commissies 4 3. Beleid

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement 2013 2 Doel van het koor Het oorspronkelijke doel is, gekozen binnen een thema, te zingen in een optreden voor de bewoners van De Amberhof en eventuele andere zorginstellingen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Huishoudelijk reglement van studievereniging Helios Vergaderreglement Artikel 1 Leden hebben spreekrecht tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). Artikel 2 Het bestuur vergadert in principe wekelijks.

Nadere informatie

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement

Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief. Huishoudelijk Reglement Versie : 0.3 Datum : 16 maart 2017 Status : Definitief Huishoudelijk Reglement Inhoudsopgave Lidmaatschap... 2 Artikel 1: Leden... 2 Artikel 2: Aanmelding... 2 Artikel 3: Opzegging... 2 Artikel 4: Contributie...

Nadere informatie

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht

KvK nr: SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR Banknr: t.n.v. Sokkenbuurt Opgericht INFORMATIE VOOR LEDEN SOKKENBUURT ZEEMANSKOOR. 1 Om je zo goed mogelijk te informeren over de gang van zaken in het koor ontvang je van ons deze informatiebrief. Daarbij zijn een aantal bijlagen gevoegd.

Nadere informatie

BELEIDSORIENTATIE

BELEIDSORIENTATIE BELEIDSORIENTATIE 2017-2020 Inleiding Begin 2013 heeft het toenmalige bestuur de ALV een beleidsoriëntatie aangeboden voor de periode 2013 t/m 2016. Het was het eerste keer in de geschiedenis van het NKK

Nadere informatie

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ASCN HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ten geleide Dit is het huishoudelijk reglement van de ASML Sailing Club the Netherlands (ASCN). Het huishoudelijk reglement is een beperkte uitwerking van de statuten. Dit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Het HOFnetwerk. 1. Deelnemers. 1. Aanmelding

Huishoudelijk Reglement. Het HOFnetwerk. 1. Deelnemers. 1. Aanmelding Huishoudelijk Reglement Het HOFnetwerk 1. Deelnemers 1. Aanmelding Potentiële deelnemers dienen zich altijd aan te melden via de website van het HOFnetwerk. Het aanmeldingsformulier dient volledig te worden

Nadere informatie

Stand Together. Statuten en Huishoudelijk reglement. Schiedam, 27 augustus 2014

Stand Together. Statuten en Huishoudelijk reglement. Schiedam, 27 augustus 2014 Stand Together Statuten en Huishoudelijk reglement Schiedam, 27 augustus 2014 Pagina 1 Statuten Artikel 1 De vereniging draagt de naam: Stand Together. In de verdere artikelen van deze Statuten en in het

Nadere informatie

26 mei 2004. 2. Het bestuurslid zorgt ervoor dat alle benodigde personalia bij het secretariaat terechtkomen.

26 mei 2004. 2. Het bestuurslid zorgt ervoor dat alle benodigde personalia bij het secretariaat terechtkomen. Koninklijk Erkende Harmonie Kaatsheuvel Postbus 70 5170 AB Kaatsheuvel Huishoudelijk reglement 26 mei 2004 Artikel 1. Nieuwe leden: 1. Hij die lid wenst te worden van de vereniging geeft zich op bij een

Nadere informatie

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN

VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN VOCALLURE Close Harmony Pop & Jazz Koor STATUTEN Inhoud NAAM, ZETEL EN DUUR... 4 1. Naam... 4 2. Vestiging... 4 3. Duur... 4 4. Historie... 4 5. Verenigingsjaar... 4 DOEL, ACTIVITEITEN EN MIDDELEN... 4

Nadere informatie

UVON Gelderland Huishoudelijk Reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT UVON GELDERLAND

UVON Gelderland Huishoudelijk Reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT UVON GELDERLAND HUISHOUDELIJK REGLEMENT UVON GELDERLAND 1 1. Inleiding 1.1 De UVON is opgericht als vereniging in 1950. Tot 1 januari 2005 bestond er een landelijk UVON bestuur met regionale Lidverenigingen. 1.2 Overwegende

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Christelijke Muziekvereniging Euphonia te Wommels

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Christelijke Muziekvereniging Euphonia te Wommels HUISHOUDELIJK REGLEMENT van Christelijke Muziekvereniging Euphonia te Wommels Art. 1. Oprichting 21 september 1920 heeft de oprichting plaatsgevonden van de Christelijke Muziekvereniging Euphonia te Wommels.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van MC de Veldduivels

Huishoudelijk Reglement van MC de Veldduivels Huishoudelijk Reglement van MC de Veldduivels Ingangsdatum en geldigheid: Dit Huishoudelijk Reglement is een aanvulling op de Statuten van MC de Veldduivels, welke zijn vastgesteld door de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Beleid. Vocaal Ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices

Beleid. Vocaal Ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices Beleid Vocaal Ensemble Annemarie & The Pilgrims Voices Naam/Identiteit Het ensemble draagt de naam Annemarie & The Pilgrims Voices (A&TPV) en is 17 januari 2010 opgericht. De naam A & TPV is ontleend aan

Nadere informatie

H u i s h o u d e l ij k R e g l e m e n t

H u i s h o u d e l ij k R e g l e m e n t Schaakclub Purmerend H u i s h o u d e l ij k R e g l e m e n t ARTIKEL 1: LEDEN 1. Leden zijn natuurlijke personen die zich bij het bestuur hebben aangemeld en als zodanig zijn toegelaten. 2. Een natuurlijke

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam

Huishoudelijk Reglement Fotoclub Perspectief Hilversum 2012 03 30 HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM. Naam HUISHOUDELIJK REGLEMENT FOTOCLUB PERSPECTIEF HILVERSUM Naam Art. 1 1. De Fotoclub heeft als naam Fotoclub Perspectief Hilversum. 2. Ze is opgericht op 15 januari 1998 als resultaat van een fusie tussen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement MKB Hapert

Huishoudelijk reglement MKB Hapert Huishoudelijk reglement Artikel 1. Begripsbepalingen In de regeling wordt verstaan onder: a. Statuten: de laatste statuten van de vereniging zoals deze bij notariële akte zijn vastgesteld; b. Huishoudelijk

Nadere informatie

Leden. Huishoudelijk reglement Februari 2011

Leden. Huishoudelijk reglement Februari 2011 Huishoudelijk reglement Februari 2011 Leden artikel 1 De aanvrage van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk bij het bestuur. Het lidmaatschap gaat daadwerkelijk in, als aan de financiële verplichting

Nadere informatie

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden

a. het ondersteunen van lokale initiatieven; ad a. Het ondersteunen van lokale initiatieven ad b. Het Zingen voor je Leven Koor Leiden BELEIDSPLAN 2015 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV HUISHOUDELIJK REGLEMENT GYMNASTIEKVERENIGING VGV Augustus 2013 1 Inhoudsopgave Artikel 1 Doel... - 3 - Artikel 2 Verkrijging van het lidmaatschap...-

Nadere informatie

Jaarplan 2018 Popkoor Springtime. Uitwerking beleidsplan

Jaarplan 2018 Popkoor Springtime. Uitwerking beleidsplan Uitwerking beleidsplan 2018-2020 Bestuur Popkoor Springtime Vastgesteld ALV 7 maart 2018 Inhoud Inleiding... 2 Wat voor koor willen we in 2018 zijn?... 2 Onze optredens... 2 Ons repertoire... 2 Onze uitstraling...

Nadere informatie

HARMONIE ST. CAECILIA - BEST. Informatieboekje 2015

HARMONIE ST. CAECILIA - BEST. Informatieboekje 2015 INHOUD Welkom 3 Lid worden? 3 Orkesten, opleiding en doorstroming 4 Orkesten 4 Opleiding 4 Doorstroming 5 Voorspelen 5 Solistenconcours 5 Repetities en optredens 7 Repetitielokaal 7 Sectierepetities en

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET GOOISCH FANFARE ORKEST TE HILVERSUM

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET GOOISCH FANFARE ORKEST TE HILVERSUM HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN HET GOOISCH FANFARE ORKEST TE HILVERSUM Algemeen Artikel 1 De vereniging is bij notariële akte opgericht op 4 november 1925 onder de naam Christelijke Muziekvereniging Oranje

Nadere informatie

New Voices, een koor waar woorden gaan leven!

New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices, een koor waar woorden gaan leven! New Voices is in 2004 opgericht. Beginnen in een regio waar al veel koren reeds langere tijd hun bestaan hebben, is een uitdaging. Als koor moet je dan wel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland.

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Huishoudelijk reglement van de Vereniging Internationale Organisatie van Zionistische Vrouwen in Nederland WIZO-Nederland. Lidmaatschap Artikel 1 1. Een aanvraag tot lidmaatschap wordt ingediend conform

Nadere informatie

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3

ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 REGLEMENT van de personeelsvereniging PEVAD van: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Benamingen ARTIKEL 1 In dit reglement wordt verstaan onder: Bedrijf: Inbev Nederland N.V. vestiging Dommelen Vereniging:

Nadere informatie

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8

1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor De koers van Popkoor Luidkeels De organisatie van Luidkeels Commissies 8 Popkoor Luidkeels 1 Indeling 1. Waar staat Popkoor Luidkeels voor 3 2. De koers van Popkoor Luidkeels 4 3. De organisatie van Luidkeels 6 4. Commissies 8 5. Profielbeschrijvingen 10 5.1. Profiel dirigent

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de vereniging Kras B

Huishoudelijk reglement van de vereniging Kras B Huishoudelijk reglement van de vereniging Kras B zoals vastgesteld door de algemene ledenvergadering van de vereniging Kras B op 14 december 2001 en gewijzigd op 23 maart 2003, 4 oktober 2003. 1. Algemeen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2016 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN. Muziek Coöperatie Peize U.A.

CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN. Muziek Coöperatie Peize U.A. CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN Muziek Coöperatie Peize U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 4 mei 2018 bij notariële akte verleden voor notaris mr. J.W. van der Woude. Dit Huishoudelijk Reglement

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst

Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Huishoudelijk Reglement Badmintonclub Grubbenvorst Artikel 1. Doelstelling huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de statuten, alsmede de inrichting en verdere werkzaamheden

Nadere informatie

Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl. Huishoudelijk Reglement

Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl. Huishoudelijk Reglement Actieve leefstijl Senioren Sportvereniging Kwiek Actieve Leefstijl Huishoudelijk Reglement Art. 1. Leden 1. Aan degene, die als lid van de vereniging is aangemeld, kunnen op verzoek de statuten en het

Nadere informatie

INFO-BOEKJE Seizoen

INFO-BOEKJE Seizoen INFO-BOEKJE Seizoen 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Doelstelling 4 Geschiedenis 4 Repetities 4 Organisatie 5 KNZV 5 Concerten 6 Lidmaatschap 7 Afmelding 8 Kleding 8 Ledenvergadering 9 Website 9 Huisregels

Nadere informatie

Beste leden van Eigen Wijs.

Beste leden van Eigen Wijs. 1 Beste leden van Eigen Wijs. Wij, (bestuur en dirigent) zijn benieuwd naar jullie ervaringen, meningen en gevoelens over Eigen Wijs op dit moment. Daarom is deze vragenlijst met 15 vragen ontwikkeld.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Woningbouwvereniging De Goede Woning Neerijnen

Huishoudelijk Reglement. Woningbouwvereniging De Goede Woning Neerijnen Huishoudelijk Reglement Woningbouwvereniging De Goede Woning Neerijnen Vastgesteld in de ALV 11 oktober 2016 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT WONINGBOUWVERENIGING DE GOEDE WONING NEERIJNEN Artikel 1 - Definities

Nadere informatie

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA

HUISHOUDERLIJK REGLEMENT BILJARTGROEP BEJA WEDSTRIJDREGLEMENT ROOSTERCOMPETITIE BEJA A. DOEL, BESTUUR EN ORGANISATIE Artikel 1A a) Biljartvereniging Beja is opgericht op 6 januari 1977. Beja heeft haar activiteiten in het KBO gebouw 'Vestingzicht'

Nadere informatie

Studievereniging Fysiotherapiewetenschap Universiteit Utrecht HUISHOUDELIJK REGLEMENT STUDIEVERENIGING SCIENTIA FUNDUS PER INGANG VAN

Studievereniging Fysiotherapiewetenschap Universiteit Utrecht HUISHOUDELIJK REGLEMENT STUDIEVERENIGING SCIENTIA FUNDUS PER INGANG VAN Studievereniging Fysiotherapiewetenschap Universiteit Utrecht HUISHOUDELIJK REGLEMENT STUDIEVERENIGING SCIENTIA FUNDUS PER INGANG VAN 09-11-2012 Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 Artikel 19 ( Reglement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stichting Sambaschool Nijmegen

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stichting Sambaschool Nijmegen HUISHOUDELIJK REGLEMENT Stichting Sambaschool Nijmegen Algemeen Visie Het bevorderen van samba en reggae muziek en het opleiden van mensen in afro-braziliaanse percussie door middel van lessen op de Sambaschool.

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven:

BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN. In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: BELEIDSPLAN 2019 STICHTING ZINGEN VOOR JE LEVEN KOOR LEIDEN DOEL VAN DE STICHTING: In de statuten van de stichting staat het doel als volgt omschreven: Het oprichten en in stand houden van een koor onder

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Artikel 1: Doel en activiteiten van de Fotoclub 1.1 Doel Het doel van de fotoclub is het bevorderen van het hobbymatig fotograferen. De club tracht dit doel onder meer te bereiken

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement 16 november Bond van Zangverenigingen der Gereformeerde Gemeenten

Huishoudelijk Reglement 16 november Bond van Zangverenigingen der Gereformeerde Gemeenten Leden Artikel 1 De rechten en plichten van de leden van de zijn statutair geregeld. Begripsomschrijving Artikel 2 In dit reglement wordt verstaan onder: a. de Bond: de ; b. de statuten: de statuten van

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool

Huishoudelijk reglement. Oudervereniging Lambertusschool Huishoudelijk reglement Oudervereniging Lambertusschool Versie 27augustus 2012 LAMBERTUSSCHOOL NU VOOR STRAKS Oudervereniging Mari van Eschstraat 2 5254 JE Haarsteeg www.lambertusschool.nl Kvk nr: 55501141

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland

Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland Huishoudelijk Reglement fischertechnikclub Nederland - Het huishoudelijk reglement is geldig voor onbepaalde tijd. - Met deze uitgave vervallen eerdere uitgaven van het huishoudelijk reglement. - Datum:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 1. Oorsprong, vorm, doel en middelen: HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging Interkerkelijk Gospelkoor Outside Interkerkelijk Gospelkoor Outside is opgestart vanuit het Kerkcentrum De Drieklank in Almere

Nadere informatie

VERENIGING SMARAGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT

VERENIGING SMARAGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING SMARAGD HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 Huishoudelijk reglement als bedoeld in artikel 19 van de statuten Versie maart 2016 goedgekeurd door de ALV d.d. 17-03-2016 Vereniging Smaragd heeft statuten

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALIVE GOSPEL CHOIR NIEUWEGEIN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALIVE GOSPEL CHOIR NIEUWEGEIN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALIVE GOSPEL CHOIR NIEUWEGEIN Artikel 1: doel van de vereniging 1.1 Alive Gospel Choir heeft als doel om mensen uit Nieuwegein e.o. samen te brengen om gezamenlijk American Gospel

Nadere informatie

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1. De Badmintonclub Scarabee, hierna te noemen: B.C. Scarabee heeft ten doel het bevorderen en beoefenen van de badmintonsport.

Nadere informatie

Hoekschewaards Operakoor Euphonia

Hoekschewaards Operakoor Euphonia 1.4. Vanaf het ogenblik waarop het onderzoek met gunstig gevolg heeft 1 Hoekschewaards Operakoor Euphonia De vereniging is op 13 januari 1954 opgericht met de naam Arbeiderszangvereniging Morgenrood gevestigd

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van GAANDEWEG,

HUISHOUDELIJK REGLEMENT van GAANDEWEG, HUISHOUDELIJK REGLEMENT van GAANDEWEG, Vereniging van geestelijk begeleiders in België en Nederland BEGRIPSBEPALINGEN Artikel 1 : Doel Op grond van artikel 2 van de statuten is het doel van de vereniging

Nadere informatie

Ingeval van verhindering wordt van deze verhindering, zo mogelijk vooraf, melding gedaan bij de partijvertegenwoordiging.

Ingeval van verhindering wordt van deze verhindering, zo mogelijk vooraf, melding gedaan bij de partijvertegenwoordiging. Huishoudelijk Reglement (HR) 2012 1. a. Van koorleden wordt verwacht dat zij de repetities, concerten /uitvoeringen en vergaderingen zoveel mogelijk bijwonen. b. Ingeval van verhindering wordt van deze

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal. Afdeling I: Algemene onderwerpen:

Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal. Afdeling I: Algemene onderwerpen: Huishoudelijk Reglement Lokaal Veenendaal Afdeling I: Algemene onderwerpen: Artikel 1: Artikel 1.1: Leden van Lokaal Veenendaal zijn binnen de gemeente Veenendaal niet politiek actief anders dan voor Lokaal

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Mens en Milieuvriendelijk Wonen Almelo

Huishoudelijk reglement van de Vereniging Mens en Milieuvriendelijk Wonen Almelo Huishoudelijk reglement van de Vereniging Mens en Milieuvriendelijk Wonen Almelo Vastgesteld in de ledenvergadering van 5 oktober2016 Algemeen Het Huishoudelijk Reglement bevat een aantal regels als aanvulling

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN VINTRES (zoals vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering van 31 mei 2016) AFDELING 1 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Dit reglement is vastgesteld met inachtneming van het in

Nadere informatie

HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m..i.v.

HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m..i.v. HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m..i.v. Leden art. 1 Een verzoek om als lid te worden toegelaten, dient op een voor dit doel ontworpen aanmeldingsformulier, bij bet secretariaat te worden ingediend.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vereniging Happy Planet Professionals

Huishoudelijk reglement vereniging Happy Planet Professionals Huishoudelijk reglement vereniging Happy Planet Professionals Artikel 1 Taken en bevoegdheden van bestuur en bestuursleden 1.1. Het Bestuur van de vereniging bestaat uit ten minste drie (3) personen. 1.2.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Artikel 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Delftse Studenten Turnvereniging Pegasus Versie juni 2016 Lidmaatschap Rechten van gewone leden De rechten van gewone leden zijn: 1. Het bijwonen van algemene ledenvergaderingen,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT [ ] SHANTYKOOR ALMERE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT [ ] SHANTYKOOR ALMERE HUISHOUDELIJK REGLEMENT [01-11-2017] SHANTYKOOR ALMERE 1. Algemeen. 1a. Geldigheid. Dit reglement is opgesteld op 19-10-2017 en door de leden goedgekeurd per 05-02- 2018. Vanaf dit moment treedt het in

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement 'STUGG' Studenten Turngroep Groningen

Huishoudelijk Reglement 'STUGG' Studenten Turngroep Groningen Huishoudelijk Reglement STUGG - 1 Huishoudelijk Reglement 'STUGG' Studenten Turngroep Groningen Leden Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Rechten van de gewone leden zijn 1. Deelname aan trainingen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGDE BEWONERS OOSTRANDPARK Artikel 1. Algemene bepalingen Dit Huishoudelijk Reglement is een reglement op basis van de artikelen 7 en 19 van de Statuten van de Vereniging VERENIGDE

Nadere informatie

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald.

Een kandidaat-lid betaalt een eenmalig entreegeld, welk bedrag bij het betalen van de eerste huur dient te worden betaald. VOLKSTUINVERENIGING Gemeente BRUMMEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT. ALGEMENE BEPALINGEN. Artikel 1. Dit Huishoudelijk reglement is samengesteld overeenkomstig het bepaalde in de statuten van 9 mei 1990. De

Nadere informatie

3. Het uitgangspunt is dat de vereniging uit maximaal 50 leden, exclusief begeleiding, zal bestaan.

3. Het uitgangspunt is dat de vereniging uit maximaal 50 leden, exclusief begeleiding, zal bestaan. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Zeevrouwenkoor StormVrouwen Artikel 1 ALGEMEEN 1. Het koor is opgericht op 27-11-2012 en statutair vastgelegd als vereniging op 20-10-2016. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT, zoals vastgesteld in de Algemene Vergadering van 26 maart 1996 Artikel 1: Aspirant-leden en leerlingen 1. Onder leden wordt in dit Huishoudelijk Reglement tevens verstaan aspirant-leden.

Nadere informatie

26 juli 2011 Pagina 1. HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Van Psychodiagnostisch werkenden.

26 juli 2011 Pagina 1. HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Van Psychodiagnostisch werkenden. HUISHOUDELIJK REGLEMENT van de Vereniging Van Psychodiagnostisch werkenden. LIDMAATSCHAP Aanmelding Artikel 1 1. De aanmelding van nieuwe leden verloopt volledig via de website van de VVP. Na het invullen

Nadere informatie

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd.

2.3. Nieuwe aspirant leden worden door middel van een groslijst aan het bestuur voorgelegd. . Het Huishoudelijk Reglement geeft een nadere toelichting/uitwerking van de statuten. Het Huishoudelijke Reglement wordt goedgekeurd in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ook wijzigingen op het Huishoudelijke

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement OSVV 040

Huishoudelijk Reglement OSVV 040 Versie 4.0 dd. 02 april 2014 Artikel 1. Algemene bepaling 1.1. De vereniging draagt de naam OSVV 040, hierna te noemen de vereniging. De vereniging is gevestigd te Eindhoven. 1.2. De vereniging is opgericht

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT [ ] SHANTYKOOR ALMERE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT [ ] SHANTYKOOR ALMERE HUISHOUDELIJK REGLEMENT [16-01-2012] SHANTYKOOR ALMERE 1. Algemeen. 1a. Geldigheid. Dit Huishoudelijk reglement is opgesteld op 03-01-2012 en door de leden goedgekeurd per 09-01-2012. Vanaf dit moment

Nadere informatie

Huishoudelijk- en toerrit reglement oldtimer bromfietsclub De Vette Bougie

Huishoudelijk- en toerrit reglement oldtimer bromfietsclub De Vette Bougie . Huishoudelijk- en toerrit reglement oldtimer bromfietsclub De Vette Bougie I: Lidmaatschap en contributie. Artikel 1. De minimum leeftijd voor het lidmaatschap is 16 jaar. Nieuwe leden kunnen zich schriftelijk,

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito

Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito Huishoudelijk Reglement Studievereniging der Kennistechnologie Incognito October 30, 2013 Begripsbepaling: De Vereniging - de Studievereniging der Kennistechnologie Incognito te Maastricht De Statuten

Nadere informatie

Artikel 7. Bestuur. Het bestuur bestaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist, uit tenminste vijf

Artikel 7. Bestuur. Het bestuur bestaat, tenzij de algemene vergadering anders beslist, uit tenminste vijf Artikel 1. Doel en middelen. Smartlappenkoor Lingewaard tracht het in artikel 3 van de statuten omschreven doel te bereiken door: a. Het organiseren van repetitieavonden en optredens. b. Het bevorderen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Bridge Club Tilburg Zuid Huishoudelijk Reglement Het huishoudelijk reglement is aangenomen op de algemene ledenvergadering van 6 december 2007 en treedt in werking per 6 december 2007. Het huishoudelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Basketbalvereniging Pluto

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Basketbalvereniging Pluto HUISHOUDELIJK REGLEMENT Basketbalvereniging Pluto 1. Algemeen 1.1 Dit reglement is vastgesteld tot regeling van al die zaken, waarin de statuten niet voorzien, waarvan regeling door de statuten wordt geëist

Nadere informatie

Beleidsplan Het Bestuur.

Beleidsplan Het Bestuur. Beleidsplan 2016 2021 Het Bestuur. Inhoudsopgave 1. Missie 2. Visie 3. SWOT-analyse 4. Conclusie 5. Doelstellingen 6. Tijdstraject/planning 2 1. Missie Interkerkelijk Mannenkoor Drachten is een mannenkoor

Nadere informatie

HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m.i.v. 16 augustus 2013

HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m.i.v. 16 augustus 2013 HUISHOUDEIJIJK REGLEMEMT T.C. PANTA RHEI m.i.v. 16 augustus 2013 Nieuwe Leden art. 1 Een ieder die lid wil worden van onze vereniging kan zich aanmelden middels het betreffende aanmeldingsformulier. Dit

Nadere informatie

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten. Huishoudelijk Reglement Aqua Duiktechniek Weert Algemeen Artikel 1. Dit reglement bevat regels en bepalingen met betrekking tot de gang van zaken binnen de vereniging en tijdens verenigingsactiviteiten.

Nadere informatie