Meeste gestelde vragen netwerk harmonisatie Versie 0.4 December 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meeste gestelde vragen netwerk harmonisatie Versie 0.4 December 2014"

Transcriptie

1 Meeste gestelde vragen netwerk harmonisatie Versie 0.4 December 2014 Wat gaat er precies gebeuren? Ziggo stapt met het DTV product over op een nieuw DTV Headend ( netwerk harmonisatie ). Hiervoor is het nodig om een aansluiting te krijgen op het backend van UPC in Amsterdam en daarvoor is een nieuw Headend noodzakelijk. In dit nieuwe headend worden verschillende DTV zenders op een andere plaats in het raster geplaatst. Heeft deze wijziging te maken met de fusie tussen UPC en Ziggo? Ja. Nu de overname van Ziggo door Liberty Global een feit is, zijn wij gestart met het samenvoegen van Ziggo en UPC tot één bedrijf met één productportfolio. Dat is een gecompliceerd en langdurig proces. Deze wijziging is een van de stappen die wij in dat proces moeten nemen. Wat betekent dit precies voor de klant? Het netwerk is opgeknipt in ongeveer 30 regio s. Tussen begin januari en eind maart zullen al deze regio s om worden gezet naar de nieuwe situatie. Door dit omzetten gaan voor alle klanten (wiens regio wordt omgezet) om uur al hun digitale TVzenders op zwart. De klant kan direct het beeld terugkrijgen door zijn zenders opnieuw te zoeken. Na het zender zoeken zijn er een aantal zaken gewijzigd voor de klant: HD uitbreiding in TV Standaard, TV Plus en TV Extra Toevoeging van een groot aantal publieke regionale omroepen Toevoeging >30 Unencrypted zenders, waarvan 3 in HD in TV Standaard Aanpassing van de kanaalpositie van zenders in de EPG In welke regio s vinden de wijzigingen plaats? Helaas kunnen we nog geen informatie geven over de regio s en data. Deze staan namelijk nog niet helemaal vast. Zodra we hier meer over weten, zullen we jullie hierover informeren. Wat we wel al kunnen aangeven is dat we op 5 januari 2015 gaan starten met de regio Gorredijk.

2 Hoe informeren wij klanten hierover? Alle klanten worden voorafgaand aan deze wijziging geïnformeerd via een brief en/of via een . Dit doen we in twee stappen. 1. Ongeveer 10 dagen voor de wijziging ontvangt de klant een eerste brief met een aankondiging van de wijziging. 2. Ongeveer twee dagen voor de wijziging ontvangt de klant een tweede brief. Bij deze brief zit ook het stappenplan waarin de klant kan zien welke stappen hij/zij moet doorlopen om het beeld terug te krijgen. Daarnaast is er een landingspagina beschikbaar: Op deze pagina kan de klant alle informatie vinden over de wijziging, evenals een online stappenplan, de nieuwe zenderlijst en de mogelijkheid om een mobiel nummer achter te laten om op de ochtend van de wijziging een herinnerings-sms te ontvangen. Tevens worden hier de Ziggo dealers genoemd waar klanten terecht kunnen met vragen. Wat doen we verder nog meer om klanten te informeren/helpen? Omdat het belangrijk is dat al onze klanten weten dat ze iets moeten doen om weer beeld te krijgen zullen we naast het versturen van de brieven ook een uitgebreide lokale campagne optuigen. Deze campagne moet ertoe bijdragen dat iedereen weet dat ze iets moeten doen om weer beeld te krijgen en dat ze elkaar daarin kunnen helpen! Deze lokale campagne bevat: 1. Lokale advertenties & lokale persberichten 2. Verspreiding van een poster met informatie over wat de klant kan doen. Deze poster dient tevens als middel om aan te geven dat de klant bereid is vrienden en bekenden in de buurt te helpen (door deze op het raam te plakken). Klanten die dit doen, maken kans op een prijs. 3. Lokale aanwezigheid in verschillende woonplaatsen middels Servicebussen en Servicetenten. 4. Begeleiding & Servicebezoeken bij verzorgingstehuizen. Zie voor meer informatie over de lokale campagne: ziggo.nl/beteretv. Waarom moet de klant actie ondernemen en doet Ziggo dat niet centraal? Dat is technisch niet mogelijk. Dat komt onder andere doordat klanten van Ziggo de vrijheid hebben zelf hun apparaten (TV/ontvanger) aan te schaffen. Dat betekent dat - in de loop van de vele jaren - er erg veel verschillende apparaten in omloop zijn. Kunnen Ziggo klanten nu ook UPC-producten bestellen? Nee. Pas als de integratie van beide bedrijven helemaal is afgerond, zal het nieuwe bedrijf één productportfolio voor alle klanten hebben. Zijn de TV-pakketten van UPC en Ziggo nu hetzelfde? Nee, dat zal pas het geval zijn als de integratie van beide bedrijven helemaal is afgerond en het nieuwe bedrijf één productportfolio voor alle klanten heeft.

3 Wat moeten klanten doen om DTV te kunnen blijven kijken tijdens/na de netwerk harmonisatie? Alle bestaande DTV klanten maken op dit moment gebruik van de huidige DTV headends. Zodra we van klanten verwachten dat ze gebruik gaan maken van het nieuwe Headend, moeten we ze vragen om een DTV rescan uit te voeren. Rescan betekent in dit geval dat ze vanaf een bepaald moment in het menu van de ontvanger of TV alle zenders opnieuw moeten zoeken. Daarbij moeten ze gebruik maken van de onlangs geharmoniseerde frequentie Mhz en Netwerk ID Veel klanten hebben daar op dit moment andere waarden staan, die aangepast moeten worden. Blijven de door Ziggo gecertificeerde digitale ontvangers straks ook nog bruikbaar? Ja, de ontvangers blijven gewoon werken.

4 Wat verandert er in de pakketten? Naast de rescan verandert er nog meer voor klanten, namelijk: 1) Het aantal HD zenders van Ziggo wordt uitgebreid. Voor TV standaard gaat het om de volgende zenders: Nickelodeon 13TH street 24 Kitchen MTV ARD ZDF Nb: SBS9 wordt al per 1 Januari aan het zenderaanbod van Ziggo toegevoegd (zowel HD als SD). Klanten met TV Plus krijgen de volgende (extra)zenders erbij: Fashion TV (nieuwe zender) My Zen (Nieuwe zender) Travel Channel Klanten met TV Extra krijgen de volgende (extra)zenders erbij: SYFY E! entertainment Fashion TV (nieuwe zender) My Zen (Nieuwe zender) Travel Channel 2) Klanten krijgen toegang tot alle publieke regionale zenders in tegenstelling tot de huidige situatie waarbij alleen de regionale zenders uit de eigen en aangrenzende provincies worden doorgegeven. 3) Klanten krijgen toegang tot >30 unencrypted zenders, waarvan 3 in HD en SD (en de overige in SD). Hierdoor hoeven ze voor het kijken van deze Digitale TV zenders geen gebruik meer te maken van een smartcard. Wel heeft de klant nog een digitale tuner nodig (in een ontvanger of CI+ TV).

5 Heeft de netwerk wijziging nog andere gevolgen? Klanten verliezen mogelijk hun favorietenlijst en geplande opnames of deze werken niet meer. Wanneer de klant deze opnieuw instellen, werken ze weer als vanouds. Klanten die gebruik maken van itv moeten altijd de laatste software versie op hun ontvanger of CI+ module hebben geïnstalleerd. Wanneer ze dat nog niet hebben gedaan, bestaat de kans dat itv niet meer werkt. Deze klanten kan het beste geadviseerd worden om de laatste software op hun ontvanger of TV te installeren. Instructies hiervoor zijn beschikbaar via Sommige klanten zullen mogelijk storing gaan ervaren op specifieke DTV kanalen (blokjes, strepen, E48/E52 melding). Dit kan het gevolg zijn van interferentie problemen. De oplossing voor deze problemen is het op orde brengen van de binnenhuisinstallatie. Denk daarbij aan het vervangen en verbeteren van kabels, connectoren of eventueel de wantcontactdoos. Ziggo adviseert klanten om gebruik te maken van materialen met een kabelkeur kenmerk. Klanten met een Samsung 3102 ontvanger: sommige klanten die gebruik willen maken van itv, zullen merken dat deze dienst niet meer werkt. DTV blijft in alle gevallen wel gewoon werken. Deze klanten zullen we proactief informeren over de problemen die gaan ontstaan en een oplossing bieden. Kanaalposities zenders: Gelijk aan de netwerkwijziging krijgen diverse digitale TV kanalen een andere kanaalpositie. Dit wordt ook wel EPG positie genoemd. Dit betekent dat klanten een zender op een ander kanaalnummer aantreffen na de rescan dan ze gewend waren. Klanten kunnen indien gewenst een favorietenlijst instellen om de zenders op hun voorkeurspositie te krijgen. Er komen >30 kanalen voor klanten beschikbaar zonder dat ze gebruik hoeven te maken van een smartcard. Klanten die een Digitale tuner in hun TV of een ontvanger hebben, maar nog geen smartcard hebben, kunnen daardoor alsnog digitale TV kijken. Ziggo klanten krijgen toegang tot alle publieke regionale kanalen. Waar ze nu alleen de kanalen kunnen ontvangen van hun eigen en aangrenzende provincies, worden vanaf de wijziging ook de publieke kanalen uit de overige regio s aangeboden. Sommige klanten wordt bij de rescan gevraagd om een pincode. Dit is de pincode die de klant zelf heeft ingesteld of een standaard code ( 0000, 1234 of 1111 ). Mocht de klant de code vergeten zijn, dan kan hij/zij contact opnemen met Ziggo voor ondersteuning. Klanten kunnen uiteraard na de herinstallatie de code weer wijzigen.

6 Ik heb een Philips TV en nu zijn mijn kanalen omgewisseld? Na testen is gebleken dat Philips CI+ TV toestellen uit 2010 en 2011 de SD en HD zenders qua kanaalpositie verkeerd weergeven. Het gaat alleen om TV s die via een CI+ module DTV doorgeven (dus niet via een ontvanger). Bij deze toestellen staan de SD zenders op de laagste kanaalposities 1 t/m x. De HD zenders vinden klanten terug vanaf kanaalpositie 925 t/m 984. De oplossing voor dit probleem is het herscannen van zenders met een alternatief netwerk ID (in plaats van 5555 geeft de klant een alternatieve code in). Deze alternatieve code verschilt per regio: Regio NID NW Regio NID NW Sassenheim Den Bosch Alphen a/d Rijn Roosendaal Den Haag Tilburg Utrecht Venlo Veenendaal Roermond Driebergen Schoonbron Gorichem Zwolle Breda Hoogeveen Alkmaar Groningen Velsen Winschoten Capelle Emmen Amersfoort Gorredijk Hilversum Sneek Mill Hengelo Wanneer klanten dit alternatieve NID invoeren, zullen zij geen problemen meer ondervinden met de SD en HD kanalen. Ze staan m.a.w. weer op de kanaalpositie waarop ze moeten staan.

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie ZIGGO Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV 4 8 Frequenties en netwerknummers Ziggo 9 11 Overzicht CI+ modellen

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2010 Onderwerp Installatie ZIGGO/CAIWAY Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV Frequenties en netwerknummers Ziggo/Caiway Belangrijke punten Problemen oplossen Pagina

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie digitale televisie van Caiway op SAMSUNG CI+ TV 4 8 Frequenties en waarden Caiway 9 10 Overzicht CI+ modellen

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie ZIGGO Digitale TV op SAMSUNG CI+ TV 4 9 Frequenties en netwerknummers Ziggo 10-12 Problemen oplossen

Nadere informatie

Ziggo klanten opgelet! Binnenkort gaan we werken aan je TV-signaal.

Ziggo klanten opgelet! Binnenkort gaan we werken aan je TV-signaal. Ziggo klanten opgelet! Binnenkort gaan we werken aan je TV-signaal. Lees hier wat je moet doen. Betere TV voor iedereen. Over een paar dagen zet Ziggo de volgende stap naar betere TV. Hiervoor zijn werkzaamheden

Nadere informatie

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4

Inhoudsopgave. CI+ Installeren 4 CI+ installeren Inhoudsopgave CI+ Installeren 4 Stap 1 De tv voorbereiden 5 Stap 2 De CI+ module plaatsen 7 Stap 3 De CI+ module interactief maken 9 Stap 4 Ontdek de rode knop 10 Bijlage 1 Hulp 13 3 CI+

Nadere informatie

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2010

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2010 DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2010 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie Canal Digitaal Satelliet Digitale TV op SAMSUNG TV 4 8 Problemen oplossen 9 Voorbeeld

Nadere informatie

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011

Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Installatie op CI+ gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 6 Installatie Overige Kabel Maatschappijen Digitale TV op 7 11 SAMSUNG CI+ TV Frequenties en netwerknummers Overige

Nadere informatie

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011

DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011 DVB-S Installatie op Canal Digitaal gecertificeerde toestellen 2011 Onderwerp Pagina Belangrijke punten 2 3 Installatie Canal Digitaal Satelliet Digitale TV op SAMSUNG TV 5 10 Problemen oplossen 11 Voorbeeld

Nadere informatie

Propositievoorwaarden TV

Propositievoorwaarden TV Propositievoorwaarden TV 1 Propositievoorwaarden TV Augustus 2018, versie 1.0 Delta is de handelsnaam van DELTA Fiber Nederland B.V. en van enkele groepsmaatschappijen. DELTA Fiber Nederland B.V. is een

Nadere informatie

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel

Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel Clear Channel lanceert permanent interactief netwerk. Outdoor gaat mobiel 2 3 Waarom een interactief netwerk? Outdoor gaat mobiel Het nieuw gelanceerde netwerk maakt outdoor interactief. Het maakt het

Nadere informatie

Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV. www.deltadigitaletv.nl

Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV. www.deltadigitaletv.nl Veel meer tv zonder extra abonnementskosten! Handleiding DELTA DIGITALE TV www.deltadigitaletv.nl Inhoudsopgave Welkom bij DELTA DIGITALE TV 1. Snel starten met DELTA DIGITALE TV... 4 1.1. Wat heb ik nodig

Nadere informatie

Wat zijn de favoriete zenders van Nederlanders? Onderzoek naar het ideale standaard tv-pakket voor de tv-kijkende consument

Wat zijn de favoriete zenders van Nederlanders? Onderzoek naar het ideale standaard tv-pakket voor de tv-kijkende consument Wat zijn de favoriete zenders van Nederlanders? Onderzoek naar het ideale standaard tv-pakket voor de tv-kijkende consument Hoofdinzichten onderzoek ideale televisiepakket De belangrijkste categorieën

Nadere informatie

Digitale TV zenders Nader belicht. September 2011

Digitale TV zenders Nader belicht. September 2011 Digitale TV zenders Nader belicht September 2011 Het digitale landschap Nederland digitaliseert X 1.000 6000 5000 Tele2 CanalDigitaal KPN Digitenne+IPTV Kabel Overig Ziggo UPC razend snel 4000 3000 2000

Nadere informatie

Extra voorwaarden van Ziggo B.V.

Extra voorwaarden van Ziggo B.V. Extra voorwaarden van Ziggo B.V. voor nieuwe Abonnementen (vanaf 13 april 2015) 06-2-1504044-2663 1 Artikel 1 De voorwaarden die gelden als je een nieuw Abonnement sluit 1. Deze Extra Voorwaarden gelden

Nadere informatie

Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V.

Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V. Extra voorwaarden van Ziggo Services B.V. voor nieuwe Abonnementen (vanaf 13 april 2015) 1 Artikel 1 De voorwaarden die gelden als je een nieuw Abonnement sluit 1. Deze Extra Voorwaarden gelden als je

Nadere informatie

Ziggo Zenderoverzicht per 10-2-2015

Ziggo Zenderoverzicht per 10-2-2015 NPO 1 HD 1 TV Standaard HD Ja TV NPO 2 HD 2 TV Standaard HD Ja TV NPO 3 HD 3 TV Standaard HD Ja TV RTL 4 HD 4 TV Standaard HD Ja TV RTL 5 HD 5 TV Standaard HD Ja TV SBS 6 HD 6 TV Standaard HD Ja TV RTL

Nadere informatie

Product catalogus Homecast

Product catalogus Homecast Product catalogus Homecast Homecast HS9000 CICD PVR De door CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde Homecast HS9000 CICD PVR Homecast HS 9000 is voorzien van twee DVB-S2 tuners en is een zogeheten

Nadere informatie

Handleiding. digitale televisie Handleiding digitale televisie

Handleiding. digitale televisie Handleiding digitale televisie Handleiding digitale televisie 10.003.646-01-01-2019 - Handleiding digitale televisie Met Digitale Televisie van Kabeltex heeft u gekozen voor televisie kijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit!

Nadere informatie

Handleiding. Opnemen Pakket

Handleiding. Opnemen Pakket Handleiding Opnemen Pakket INHOUDSOPGAVE Introductie Opnemen Pakket... 3 Het inplannen van een Opname... 4 Het Recorder overzicht... 4 Markering van geplande opnames... 5 Het Afspelen en verwijderen van

Nadere informatie

thema 1 Nederland en het water topografie

thema 1 Nederland en het water topografie thema 1 Nederland en het water topografie Argus Clou Aardrijkskunde groep 6 oefenkaart met antwoorden Malmberg s-hertogenbosch thema 1 Nederland en het water topografie Gebergten Vaalserberg Plaatsen Almere

Nadere informatie

IN EERSTE HALFJAAR 2002. Paula van der Brug en Robert Selten. April 2005. Het aantal gestarte trajecten in het eerste halfjaar van 2002.

IN EERSTE HALFJAAR 2002. Paula van der Brug en Robert Selten. April 2005. Het aantal gestarte trajecten in het eerste halfjaar van 2002. Centraal Bureau voor de Statistiek Centrum voor Beleidsstatistiek UITSTROOM UIT DE UITKERING NA START REÏNTEGRATIETRAJECT IN EERSTE HALFJAAR 2002 Paula van der Brug en Robert Selten April 2005 Op 1 januari

Nadere informatie

Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren

Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren Ziggo Digitale Ontvanger stap 1: installeren Inhoudsopgave Stap 1 De Digitale Ontvanger aansluiten 5 Stap 2 De Digitale Ontvanger instellen 10 Bijlage 1 Problemen tijdens het installeren 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding DELTA DIGITALE TV

Handleiding DELTA DIGITALE TV Handleiding DELTA DIGITALE TV www.delta.nl DELTA DIGITALE TV Handleiding 1 Inhoudsopgave 1. Snel starten met DELTA DIGITALE TV... 4 Wat heb ik nodig voor DELTA DIGITALE TV?... 4 Hoe sluit ik de digitale

Nadere informatie

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Q&A HBO Versie: 0 Versie:1 Datum: 27 april 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Algemeen Bestellen Betalen Analoge kijkers Technisch

Nadere informatie

2e Paasdag maandag 17 april

2e Paasdag maandag 17 april T-Shop 14 zondag 16 Alkmaar 10:00-18:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almelo 10:00-17:00 gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten gesloten Almere Traverse 10:00-18:00 gesloten

Nadere informatie

Amsterdam, 14 januari 2019 P e r s b e r i c h t

Amsterdam, 14 januari 2019 P e r s b e r i c h t Hoeveel van je eerste maandsalaris geef je uit aan afval? Cijfers Adzuna: In Hoorn geeft men gemiddeld 14,9% van een maandsalaris uit aan afvalstoffenheffing AMSTERDAM - Het percentage salaris dat huishoudens

Nadere informatie

Connect ZZP. Aanvullende Voorwaarden

Connect ZZP. Aanvullende Voorwaarden Connect ZZP Aanvullende Voorwaarden Per april 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Definities 4 Artikel 2 Rangorde van de verschillende algemene voorwaarden 5 Artikel 3 Aanvang en Duur 5 Artikel 4 Oplevering

Nadere informatie

Solcon stopt met analoog

Solcon stopt met analoog Solcon stopt met analoog Informatie solcon.nl Inhoud 1. Hoe weet ik of ik nu het pag. 3 analoge TV-signaal gebruik? 2. Hoe weet ik of ik nu het pag. 3 analoge radio-signaal gebruik? 3. Welke acties moet

Nadere informatie

Televisie zenderoverzicht Kan. Zender TV Standaard TV Plus TV Extra Genre

Televisie zenderoverzicht Kan. Zender TV Standaard TV Plus TV Extra Genre Televisie zenderoverzicht Kan. Zender TV Standaard TV Plus TV Extra Genre 1 Nederland 1 746.7 Algemeen Standaard 2 Nederland 2 746.7 Algemeen Standaard 3 Nederland 3 746.7 Algemeen Standaard 4 RTL 4 658.7

Nadere informatie

1. Wat gaat u precies betalen?

1. Wat gaat u precies betalen? 1. Wat gaat u precies betalen? Abonnementsprijs per maand Alles-in-1 Basis Plus Extra Normaal 43,95 53,95 63,95 + 25% korting in het 1e jaar Gratis tablet + 25% korting in het 1e jaar 32,96 40,46 47,96

Nadere informatie

Traject/station Wat Verbetering

Traject/station Wat Verbetering Bijlage 2 Verbeteringen in ontwerp dienstregeling 2007 In deel II en bijlage II van het besluit over de dienstregeling 2007 (kenmerk CC/PA/KK-342) hebben wij u een aantal verbeteringen in de dienstregeling

Nadere informatie

Zenderoverzicht TV Standaard www.cogas.nl

Zenderoverzicht TV Standaard www.cogas.nl Zenderoverzicht TV Standaard Aadorp, Albergen, Almelo, Delden, Den Ham, Deurningen, Diepenheim, Enter, Fleringen, Geesteren, Goor, Harbrinkhoek, Hoge Hexel, Langeveen, Mander, Manderveen, Mariaparochie,

Nadere informatie

Ziggo verdubbelt hoeveelheid zenders voor ios- en Android TV apps

Ziggo verdubbelt hoeveelheid zenders voor ios- en Android TV apps Ziggo verdubbelt hoeveelheid zenders voor ios- en Android TV apps Nieuw design en meer mogelijkheden Utrecht, 17 oktober 2012 Ziggo heeft vandaag een vernieuwde, meer uitgebreide ios-versie (3.0) van de

Nadere informatie

Wat gaat er veranderen?

Wat gaat er veranderen? Mine heet nu: Wat gaat er veranderen? Belangrijke informatie Deze folder bevat zeer belangrijke informatie over uw televisiedienst. Lees deze folder aandachtig door. Welkom bij Een nieuwe naam voor uw

Nadere informatie

Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet. Gerard Marlet 11 oktober 2016

Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet. Gerard Marlet 11 oktober 2016 Waar moeten we bouwen en waar (nog) niet Gerard Marlet 11 oktober 2016 De triomf van de stad... 400.000 Prijs standaardwoning (in euro's) 350.000 300.000 250.000 200.000 150.000 100.000 Gemiddelde van

Nadere informatie

Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen

Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen Verhuizen. De verhuizing van uw Ziggo-diensten in vier stappen Beste abonnee, Wij zijn blij dat u ook in uw nieuwe woning gekozen heeft voor Ziggo. We begrijpen dat een verhuizing veel werk en geregel

Nadere informatie

TV Standaard (digitale tv) Via de kabel

TV Standaard (digitale tv) Via de kabel TV Standaard (digitale tv) NPO 1 HD 1 NPO 2 HD 2 NPO 3 HD 3 RTL4 HD 4 RTL5 HD 5 SBS 6 HD 6 RTL7 HD 7 Veronica / Disney XD HD 8 NET 5 HD 9 RTL8 HD 10 FOX HD 11 Caiway Showroom kanaal 13 Comedy Central HD

Nadere informatie

Extra Voorwaarden Ziggo Services B.V.

Extra Voorwaarden Ziggo Services B.V. Extra Voorwaarden Ziggo Services B.V. 1709045 voor nieuwe Abonnementen (vanaf 13 april 2015) Artikel 1 De voorwaarden die gelden als je een nieuw Abonnement sluit Deze Extra Voorwaarden gelden als je vanaf

Nadere informatie

Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen Meest gestelde vragen Gezien alle commoties over webcams, in hoeverre is beeldbellen beveiligd? Omdat wij met ouderen werken, zijn veilighe id en privacy extra belangrijk voor ons. Beeldbellen kan alleen

Nadere informatie

Instructie informatiematerialen Gemeentepolis

Instructie informatiematerialen Gemeentepolis Instructie informatiematerialen Gemeentepolis Inhoud 1. Doel campagne en doelgroepen 2. Campagneaanpak a. Menzis campagne b. Doorvertaling naar doelgroepen 3. Campagnemiddelen a. Totaaloverzicht middelen

Nadere informatie

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname

Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname Handleiding. Set-Top Box HD Set-Top Box HD met opname US Amino Communications Ltd Lees op uw gemak eerst deze handleiding door! Inhoudsopgave. 4. Start omzetting 5. Omzetten Set-Top Box HD 6. Omzetten

Nadere informatie

Zes weken lang acties met Sigmapearl

Zes weken lang acties met Sigmapearl Zes weken lang acties met Sigmapearl 14 september t/m 25 oktober 2015 Nu ook in Satin. Doekje erover. Klaar! Sigmapearl Clean Matt. Waarschijnlijk de best reinigbare matte muurverf ter wereld. Verras uw

Nadere informatie

Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren.

Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren. Handleiding refreshen smartcard Om uw smartcard volledig te activeren dient u onderstaande handeling uit te voeren. Ga naar https://smartcard.deltaapps.nl Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam(grevelingenpolder)

Nadere informatie

Ziggo CI+ module. Het installeren.

Ziggo CI+ module. Het installeren. Ziggo CI+ module. Het installeren. Binnen 30 minuten geïnstalleerd. 2 Inhoud. Inhoud van het installatiepakket pag. 4 x HET AANSLUITEN 1 Verwijder de huidige coaxkabel pag. 7 2 Aansluiten nieuwe coaxkabel

Nadere informatie

Welke zenders hebben wij?

Welke zenders hebben wij? Welke zenders hebben wij? INTERACTIEVE TV ZENDER ZENDERNAAM TE ZIEN MET 1 NPO 1 HD Basis HD Entertainment HD 2 NPO 2 HD Basis HD Entertainment HD 3 NPO 3 HD Basis HD Entertainment HD 4 RTL 4 HD Basis HD

Nadere informatie

Telecom E-zine mei 2012

Telecom E-zine mei 2012 1 van 5 13-9-2013 10:47 Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie. Telecom E-zine mei 2012 Beste abonnee, Volgens de Metro stappen consumenten sneller over om geld te besparen

Nadere informatie

100 e* Haal nu het beste uit uw Flat TV. startpakket. 2Totaal pakket. retour bij aankoop van een Flat TV en een digitale kabelontvanger

100 e* Haal nu het beste uit uw Flat TV. startpakket. 2Totaal pakket. retour bij aankoop van een Flat TV en een digitale kabelontvanger Haal nu het beste uit uw Flat TV Tot 100 e* bij aankoop van een Flat TV en een digitale kabelontvanger + GRATIS startpakket INCL. SMARTCARD *Lees de actievoorwaarden in deze folder. GRATIS MAANDEN TV Digitaal

Nadere informatie

Zenderoverzicht TV. Op deze pagina vindt u het complete nieuwe zenderoverzicht. Nieuwe HDzender. Te bekijken zonder smartcard.

Zenderoverzicht TV. Op deze pagina vindt u het complete nieuwe zenderoverzicht. Nieuwe HDzender. Te bekijken zonder smartcard. Zenderoverzicht TV Op deze pagina vindt u het complete nieuwe zenderoverzicht Zender Huidige positie HD Te bekijken zonder smartcard Nieuwe positie Nieuwe HDzender NPO 1 1 TV HD Ja (kwaliteit en HD) 1

Nadere informatie

Platform Detailhandel Nederland 1 van 7. Gemeente. Emmen

Platform Detailhandel Nederland 1 van 7. Gemeente. Emmen Gemeenten moeten vaart maken met rooftassenverbod Uit onderzoek van het Platform Detailhandel Nederland naar de 50 grootste gemeenten blijkt dat in slechts 13 plaatsen de winkeliers gesteund worden met

Nadere informatie

Android. Smartphones & Tablets. Vergroot uw digitale wereld

Android. Smartphones & Tablets. Vergroot uw digitale wereld Android Smartphones & Tablets Vergroot uw digitale wereld Android Android is het besturingssysteem van de meeste smartphones & tablets die niet door Apple zijn gemaakt. Toestellen van bijvoorbeeld Samsung,

Nadere informatie

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren

Inhoud. Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren Inhoud Installatie Algemeen Gebruik Techniek App beëindigen/blokkeren LET OP! Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel begint met dit https://www.mijnnvd.nl. Alleen dan weet u zeker dat u inlogt

Nadere informatie

Kanalen in Balans. ZET gemeenten. 18 september 2008. Marije Teerling Telematica Instituut. Marije.Teerling@telin.nl

Kanalen in Balans. ZET gemeenten. 18 september 2008. Marije Teerling Telematica Instituut. Marije.Teerling@telin.nl Kanalen in Balans ZET gemeenten 18 september 2008 Marije Teerling Telematica Instituut Marije.Teerling@telin.nl Afnamekanalen Aantallen per gemeente Balie Telefoon Website Totaal Emmen 189 179 173 541

Nadere informatie

Televisie, Radio, Internet en Bellen.

Televisie, Radio, Internet en Bellen. Televisie, Radio, Internet en Bellen. Meer genieten van televisie, radio, internet en bellen. Bij Ziggo ontvangt u uw diensten zoals televisie, radio, internet en bellen, via het Ziggo netwerk. We zijn

Nadere informatie

Vragen 4 e informatieavond Breedband Beemster

Vragen 4 e informatieavond Breedband Beemster Vragen 4 e informatieavond Breedband Beemster 1. Waarom komen er niet meteen meerdere providers op het netwerk? Breedband Beemster wil zoveel mogelijk providers op het netwerk, maar wel op een keuzestress

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie

Installatiehandleiding Digitale televisie Installatiehandleiding Digitale televisie Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid aanvaarden voor

Nadere informatie

Televisie, radio, internet en telefonie

Televisie, radio, internet en telefonie Televisie, radio, internet en telefonie More power, more joy More power, more joy Meer genieten van televisie, radio, internet en telefonie Bij UPC ontvangt u uw diensten zoals televisie, radio, internet

Nadere informatie

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep

Standaardvragenlijst Bereiksonderzoek Lokale Omroep INTRODUCTIE Voor dit onderzoek zijn wij geïnteresseerd in uw gebruik van radio en televisie. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking! 1. Wat zijn de 4 cijfers van uw postcode? BLOK 1 : Radio 2. Luistert

Nadere informatie

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl Overstappen naar energiedirect.nl Inhoudsopgave Geen moeite Welke klanten komen in aanmerking? Informatie over overstappen Huidige situatie van uw klant

Nadere informatie

Voorwaarden deelname KPN Compleet

Voorwaarden deelname KPN Compleet Voorwaarden deelname KPN Compleet 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden gelden voor KPN Compleet van KPN B.V., gevestigd en kantoorhoudend aan het Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag (verder te noemen KPN ), en

Nadere informatie

Handleiding Multiscreen TV

Handleiding Multiscreen TV Handleiding Multiscreen TV Met Multiscreen TV kunt u televisiekijken op uw tablet, smartphone, laptop en pc. INHOUDSOPGAVE Multiscreen TV gebruikersnaam en wachtwoord ophalen... 2 Multiscreen TV installeren

Nadere informatie

DreamBox. DM800HD DM800HDse

DreamBox. DM800HD DM800HDse DreamBox DM800HD DM800HDse Ziggo Dreambox 800HD of 800HDSE De volgende zaken dienen aangesloten te worden om TV van Ziggo te kunnen bekijken: - Gebruikershandleiding -Power-adapter - HDMI kabel of Scart

Nadere informatie

Special. Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare. Ziggo Special Editie 1 april Nieuwe opbouw van de pakketten met

Special. Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare. Ziggo Special Editie 1 april Nieuwe opbouw van de pakketten met Special. Ziggo Special Editie 1 april 2015 Nieuwe opbouw van de pakketten met Connect & Play. Stel zelf je pakket samen. Maandelijks opzegbare abonnementen. Nieuw bedrijf. Nieuw merk. Nieuw portfolio.

Nadere informatie

meervaart: handleiding online bestellen 1

meervaart: handleiding online bestellen 1 handleiding online bestellen 1 In de Meervaart kunt u online bestellen en zelf bepalen waar u zit. Ga naar www.meervaart.nl en klik op theater. Kies uw voorstelling en klik op het bestelwagentje naast

Nadere informatie

1) installeren module advanced forum - geeft een ander beeld zie hiervoor ook het aparte pdf forum_advanced_youtube door yaworski.

1) installeren module advanced forum - geeft een ander beeld zie hiervoor ook het aparte pdf forum_advanced_youtube door yaworski. DR3_fons_les_13 _advanced_forum_fotoalbums 2014_12_11 1 ADVANCED FORUM EN FOTOALBUMS symbool voor forum gepost op forum F FP 1) installeren module advanced forum - geeft een ander beeld zie hiervoor ook

Nadere informatie

Zender Voorkeuze Zender Voorkeuze

Zender Voorkeuze Zender Voorkeuze Basic TV NPO 1 HD 1 NPO 2 HD 2 NPO 3 HD 3 RTL4 HD 4 RTL5 HD 5 SBS 6 HD 6 RTL7 HD 7 Veronica / Disney XD HD 8 NET 5 HD 9 RTL8 HD 10 FOX HD 11 Lokaal Publiek 12 Showroom 13 Caiway Informatie HD 14 Discovery

Nadere informatie

Digitale TV Op Maat. Dienstbeschrijving

Digitale TV Op Maat. Dienstbeschrijving Digitale TV Op Maat Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Dienstbeschrijving 1.2 Doelgroep 2. Opbouw van Digitale TV Op Maat 5 2.1 Het basisabonnement 2.2 Extra zenderpakketten 2.3 Op Maat

Nadere informatie

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart

Recurring Campagnes Vaste Klanten-Dagkaart Q&A s Campagne: Dagkaart Ik heb een abonnement en de aanbieding niet gekregen, waarom is dat? We hebben een deel van onze klanten geselecteerd. Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet

Nadere informatie

Zeven weken lang acties met Allure

Zeven weken lang acties met Allure Zeven weken lang acties met Allure 13 april t/m 29 mei 2015 * Mits toegepast en onderhouden volgens voorgeschreven verfsysteem. Kijk op sigma.nl/voorjarenklaar voor de voorwaarden. Met 10 jaar garantie*

Nadere informatie

Handleiding digitale televisie

Handleiding digitale televisie Handleiding digitale televisie Welkom bij Digitale Televisie van Ziggo Met Digitale Televisie van Ziggo heeft u gekozen voor televisie kijken in perfecte digitale beeld- en geluidskwaliteit! Het enige

Nadere informatie

Cursus W-Official. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.digitaalwedstrijdformulier.nl

Cursus W-Official. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.digitaalwedstrijdformulier.nl Pioen Partners Pioen Partners Tel: 0546 456223 E-mail: info@digitaalwedstrijdformulier.nl 1 Voorwoord In deze cursus voor de W-Official vindt u verschillende dingen terug. Zo beginnen we straks met de

Nadere informatie

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger

DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger DAT DOE JE GEWOON ZELF! Installatiehandleiding Digitale TV-ontvanger INHOUD Nog even en je kunt tv-kijken Stap 1: heb je alles? 4 Stap 2: de smartcard installeren 5 Stap 3: de antenne neerzetten 6 Stap

Nadere informatie

Première Rapport. Week#: 1620 12-5-2016. Alleen leden. Cinemien (ABC Theatrical Distribution B.V.) Truman # Kopieën: 20 Land v.

Première Rapport. Week#: 1620 12-5-2016. Alleen leden. Cinemien (ABC Theatrical Distribution B.V.) Truman # Kopieën: 20 Land v. Cinemien (ABC Theatrical Distribution B.V.) Truman # Kopieën: 20 Land v. Herkomst: ES Alkmaar Amersfoort Filmhuis Alkmaar midden zaal Lieve Vrouw 1 Grachtzaal Amsterdam Cinecenter Zaal 2 Amsterdam EYE

Nadere informatie

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden

TV for business. Onbegrensde mogelijkheden TV for business Onbegrensde mogelijkheden De complete, professionele tv-oplossing TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

Vragen 2 e informatieavond Breedband Beemster

Vragen 2 e informatieavond Breedband Beemster Vragen 2 e informatieavond Breedband Beemster 1. Is er een BENELUX telefonie pakket? Plinq heeft geen BENELUX of EUROPA bundel. Wel hebben zij marktconforme internationale beltarieven die u kunt inzien

Nadere informatie

Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten

Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten Wijziging Uitvoeringsregeling inkoop arbeidsvoorziening door gemeenten SZW 2 december 1998/nr. AM/ARV/98/35644 Directie Arbeidsmarkt Werkgelegenheid Gelet op artikel 137a, tweede lid, van de Algemene bijstandswet,

Nadere informatie

Uw tv-signaal komt pas tot z n recht met Videma

Uw tv-signaal komt pas tot z n recht met Videma Uw tv-signaal komt pas tot z n recht met Videma Tv-gebruik in bedrijf of instelling: niet alleen het signaal, ook de rechten! Voor het zakelijk gebruik van tv-beelden is voorafgaande toestemming van de

Nadere informatie

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus.

Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Een samenwerking van: Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. Nu te koop: voordelige reisproducten voor de bus. Publiekscampagne 2010-2011 Fase 2a Uitgangspunten campagne fase 2a Boodschap Voordelige

Nadere informatie

Handleiding. Begin Gemist

Handleiding. Begin Gemist Handleiding Begin Gemist INHOUDSOPGAVE Beschrijving Begin Gemist... 3 Begin Gemist... 3 voordeel... 3 Hoe werkt Begin Gemist?... 4 Herkennen van Begin Gemist programma s... 4 Het herstarten van een programma...

Nadere informatie

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business

TV for business Onbegrensde mogelijkheden. Telenet for smart Business TV for business Onbegrensde mogelijkheden Telenet for smart Business De complete, TV for business is een portfolio van televisieoplossingen voor bedrijven, overheden en organisaties. De oplossingen zijn

Nadere informatie

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR

Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Installatiehandleiding Digitale televisie met HD-ontvanger/HD PVR Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Welkom bij Caiway Hartelijk dank voor uw keuze voor het Alles-in-1

Nadere informatie

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel)

Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Installatiehandleiding Alles-in-1 HD Twente (modem wissel) Dat is handig. Het wordt stap voor stap uitgelegd. Ik kijk vooruit. Ondanks alle aan deze handleiding bestede zorg kan CAIW geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

De waarde van de Academie. Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013

De waarde van de Academie. Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013 De waarde van de Academie Gerard Marlet Antwerpen 7 november 2013 Een stad met een Academie heeft meer 1,8% Aantal kunstenaars als percentage van de bevolking 18 Aanbod galerieën per 100.000 inwoners 1,6%

Nadere informatie

Zenderoverzicht Interactieve TV van Canal Digitaal

Zenderoverzicht Interactieve TV van Canal Digitaal NPO 1 HD 1 TV NPO 2 HD 2 TV NPO 3 HD 3 TV RTL 4 HD 4 TV RTL 5 HD 5 TV SBS6 HD 6 TV RTL 7 HD 7 TV Veronica / Disney XD HD 8 TV NET5 HD 9 TV RTL 8 HD 10 TV FOX HD 11 TV SBS9 HD 12 TV RTL Z HD 13 TV Zender

Nadere informatie

Glasvezel. Daar gaan we met z n allen veel plezier van hebben. Barbara uit Wateringen. Ik ga voor glas.

Glasvezel. Daar gaan we met z n allen veel plezier van hebben. Barbara uit Wateringen. Ik ga voor glas. Glasvezel. Daar gaan we met z n allen veel plezier van hebben. Barbara uit Wateringen Ik ga voor glas. Mijn eigen bioscoop. Thuis op de bank. Jan uit Wateringen Nu genieten en klaar voor de toekomst. Ongelooflijk

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG

VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG PROGRAMMA GOED BEZIG VRAGEN EN ANTWOORDEN GEBRUIKER GOED BEZIG Wat is het programma Goed Bezig? Goed Bezig geeft inzicht in wat er in jouw team speelt en verhoogt het probleemoplossend vermogen. Samen

Nadere informatie

Even voorstellen. Kabelbedrijven werken als multimediabedrijven

Even voorstellen. Kabelbedrijven werken als multimediabedrijven Even voorstellen Kabelbedrijven werken als multimediabedrijven in een bijzonder dynamische markt. In deze wereld van snelle ontwikkelingen ontplooien zij zich als vernieuwende en betrouwbare leveranciers

Nadere informatie

Caiway Albrandswaard. Onderzoeksresultaten gemeente Albrandswaard

Caiway Albrandswaard. Onderzoeksresultaten gemeente Albrandswaard Caiway Albrandswaard Onderzoeksresultaten gemeente Albrandswaard Inhoud als tabel Onderzoek 03 Respondenten 04 Aantal televisies in huishouden 05 HD-tv aanwezig in huishouden 06 Voorgestelde scenario s

Nadere informatie

Digitenne Basis Ontvanger

Digitenne Basis Ontvanger Digitenne Basis Ontvanger Handleiding Topfield tv-ontvanger Installeren Dagelijks gebruik Problemen oplossen DIGITENNE Overzicht onderdelen uit pakket 1x 1x 1x AAA Alkaline AAA Alkaline 1x Tv ontvanger

Nadere informatie

21-4-2015. Online Werkplek document

21-4-2015. Online Werkplek document 21-4-2015 Online Werkplek document 1 Inhoudsopgave 2 Beschrijving... 3 3 Hoe werkt het?... 3 4 Wat krijg ik bij een online werkplek?... 5 5 Hoe werkt het met opslag?... 5 6 Waar staat mijn data?... 6 7

Nadere informatie

Geen betaalde kanalen? Altijd eerst de Dreambox uitzetten en na 10 seconden weer aanzetten. Indien dit niet helpt lees aub verder.

Geen betaalde kanalen? Altijd eerst de Dreambox uitzetten en na 10 seconden weer aanzetten. Indien dit niet helpt lees aub verder. Mini handleiding voor DM800 HDPVR en FAQ Regelmatig zetten wij updates in het systeem zodat jullie kunnen genieten van nieuwe kanalen en verbeterde functies.wij hebben de Dreambox zo ingesteld dat deze

Nadere informatie

T-Mobile Netherlands.

T-Mobile Netherlands. T-Mobile Netherlands. Vergelijkend kwalitatief onderzoek naar de Nederlandse GSM netwerken door KEMA, periode januari - juli 2007. TMNL 2007 Monday, 15 October 2007 1 KEMA Drive Test. Gebruikte methode.

Nadere informatie

1

1 0 1 2 3 4 5 6 7 8 Verschillen Replay TV en begin gemist van KPN: Replay TV heeft meer kanalen: 60 inclusief 32 HD vs KPN Begin Gemist 22 (alles SD) Replay TV werkt via de EPG: tot 7 dagen terug bladeren

Nadere informatie

Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen

Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen Robots houden groei arbeidsmarkt (nog) niet tegen AMSTERDAM - Het aantal banen dat verloren gaat aan automatisatie is nog steeds kleiner dan de vraag naar werknemers van vlees en bloed. Het aantal vacatures

Nadere informatie

Coachend Leidinggeven. Zo werk je prettiger!

Coachend Leidinggeven. Zo werk je prettiger! Coachend Leidinggeven Zo werk je prettiger! Wensen voor een gezonde onderneming Directies grotere betrokkenheid medewerkers bij het bedrijf kwaliteiten van de mensen aan bod laten komen beter met klanten

Nadere informatie

Alkmaar BCC BCC. Almere-Buiten BCC. Amersfoort BCC. Amsterdam BCC. Apeldoorn BCC. Arnhem BCC. Barendrecht BCC. Beek BCC. Bergen op Zoom BCC

Alkmaar BCC BCC. Almere-Buiten BCC. Amersfoort BCC. Amsterdam BCC. Apeldoorn BCC. Arnhem BCC. Barendrecht BCC. Beek BCC. Bergen op Zoom BCC Almere-Buiten Barendrecht Beek Bergen op Zoom Beverwijk Den Helder Ede Emmen Heerlen Helmond Hengelo Hilversum Hoogeveen Hoorn Leidschendam Lelystad Middelburg Muiden Oosterhout Oss Purmerend Roosendaal

Nadere informatie