7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017"

Transcriptie

1 7, 8 EN 9 FEBRUARI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DÉ VAKBEURS VOOR DE AUTOMOTIVEBRANCHE Op 7, 8 en 9 februari 2017 vindt Auto Prof Gorinchem (voorheen Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem) plaats. Auto Prof verbindt fabrikanten, groothandelaren en (toe)leveranciers uit de automotiveen schadeherstelbranche jaarlijks met doelgerichte brancheprofessionals. Voor u hét moment om uw bedrijf, producten en oplossingen te presenteren. evenementenhal.nl/autoprof-gorinchem

2 DÉ VAKBEURS VOOR DE AUTOMOTIVEBRANCHE Op 7, 8 en 9 februari 2017 vindt de 13e editie van dé vakbeurs voor de automotivebranche plaats: Auto Prof Gorinchem. Vanaf 2017 heeft de vakbeurs een nieuwe naam gekregen, een verkorte versie van Autoprofessioneel & Schadeherstel, een naam waar de branche de vakbeurs al langere tijd mee aanduidt. Auto Prof is en blijft de plek bij uitstek om kwalitatief te netwerken en uw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een doelgericht vakpubliek. De vakbeurs wordt jaarlijks bezocht door professionals. Zij zijn werkzaam voor garages, dealers met werkplaats, bandencentra, schadeherstelbedrijven, fast fitters, APK centra, poetsbedrijven, benzinestations en autohandelaren. Zij komen naar Auto Prof op zoek naar producten en diensten en om kennis te vergaren. Het gros van hen is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct op de beurs zaken mee te doen. DE VOORDELEN VAN EEN VAKBEURS Samenwerken vereist vertrouwen. Ondanks alle moderne mogelijkheden is face-to-face contact hierin nog steeds erg belangrijk. Auto Prof biedt u hiervoor het juiste platform, u ontmoet er in korte tijd veel klanten en prospects. Zij komen doelgericht naar de beurs en staan ervoor open om met u in contact te komen. Uw verkoopgesprekken op de beurs hebben hierdoor een hoog rendement. Daarnaast biedt de beurs u ook unieke presentatieen interactiemogelijkheden. Op de beursvloer heeft u alle ruimte en mogelijkheden om uw klanten de toepassingsmogelijkheden en het gebruiksgemak van uw producten en oplossingen te laten ervaren.

3 IN DEZE INFOBROCHURE GEVEN WIJ U INFORMATIE OVER DE VAKBEURS EN ZETTEN WIJ DE VOORDELEN VAN DEELNAME VOOR U OP EEN RIJ. DE BRANCHE IN BEWEGING De automotive- en schadeherstelbranche is volop in beweging. Maatschappelijke en economische ontwikkelingen zorgen voor een veranderde vraag naar mobiliteit. Ook veranderingen in de arbeidsmarkt hebben invloed op de branche. Kennis delen en samenwerken is nu belangrijker dan ooit. Voor bezoekers is kennis vergaren dan ook een belangrijke reden om Auto Prof Gorinchem te bezoeken. Auto Prof verbindt professionals uit de gehele branche, ieder met zijn eigen specialisme. Maak gebruik van het feit dat u hier allemaal bij elkaar bent. Deel uw kennis, breng uw producten en diensten onder de aandacht en vergaar tegelijkertijd waardevolle kennis & informatie.

4 DE FEITEN OP EEN RIJ Waarom Auto Prof Gorinchem uw investering waard is: Jaarlijks bezoekers Jaarlijks mag Auto Prof rekenen op bezoekers uit de automotive- en schadeherstelbranche. Zij zijn veelal afkomstig uit Zuid-, West- en Midden-Nederland. Op dit platform ontmoet u uw zakenrelaties én legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Oriënteren, kennis vergaren en netwerken Oriënteren op producten en diensten is de voornaamste reden (32%) voor brancheprofessionals om naar Auto Prof te komen. Ook kennis vergaren (31%) en netwerken (21%) zijn belangrijke beweegredenen om de vakbeurs te bezoeken. Bezoekers staan er voor open om met u in contact te komen. Benader hen actief en laat uw producten en diensten ervaren door middel van een demonstratie of presentatie. Hiermee geeft u een goede indruk van de toepassingsmogelijkheden, wat kan leiden tot verkoop op de beurs of in de toekomst. Hoge kwaliteit bezoekers Op Auto Prof Gorinchem treft u de juiste personen om zaken mee te doen. Maar liefst 59% van de bezoekers is namelijk beslissingsbevoegd. Speel hier op in en laat hen de meerwaarde van uw producten zien en ervaren. Tevreden exposanten en bezoekers Maar liefst 83% van de exposanten heeft in 2016 haar beursdoelen gerealiseerd. Zij waardeerden de beurs gemiddeld met een 7,5. Ook bezoekers waren tevreden: zij gaven gemiddeld een 7 en 81% van hen heeft aangegeven de vakbeurs van dusdanig belang te vinden dat zij Auto Prof in 2017 opnieuw zullen bezoeken. Unieke presentatiemogelijkheden Op Auto Prof heeft u alle gelegenheid om de meerwaarde van uw product of dienst te tonen. Een interactieve demonstratie of presentatie maakt uw stand levendig en aantrekkelijk én onderscheidt u van de concurrent. Ook workshops, kennissessies en lezingen zijn mogelijk om uw bedrijf en oplossingen extra onder de aandacht van bezoekers te brengen. Neem contact op met het projectteam voor de mogelijkheden. Exposure voor, tijdens en na de beurs Presenteert u op Auto Prof een nieuw product? Of geeft u een spetterende productdemonstratie? Laat het ons weten. Wij zorgen ervoor dat u, via onze website en social media kanalen, voor, tijdens en na de beurs exposure krijgt. TOT UW DIENST: EEN VAKKUNDIG PROJECTTEAM Het projectteam Automotive & Transport helpt u graag het maximale rendement uit uw beursdeelname te halen. Zij staan voor u klaar met tips & tricks op het gebied van beursorganisatie, bezoekerswerving en opvolgacties.

5 EXPOSANTENPROFIEL EXPOSANTEN AAN HET WOORD: Vertegenwoordigt u een van onderstaande of aanverwante segmenten? Dan mag u de vakbeurs Auto Prof zeker niet missen! Fabrikant/importeur, groothandelaar of (toe)leverancier van: Schadeherstel & onderhoud Elektronica Onderdelen & componenten Tijdens Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem 2016 was het op onze stand heel druk. Dit mede dankzij het tonen van het apparaat Daisy Wheel. Mw. T. Paalman - PPG Industries De kwaliteit van bezoekers van deze vakbeurs is goed. Het zijn veelal eindbeslissers. Dhr. E. Schreurs - Montagebedrijf Schreurs Installatietechniek Customizing & tuning Carcleaning Motorrevisie Beheer & software Wij waren tevreden over de bezoekersaantallen van de vakbeurs. Dhr. A van den Haak - Rijpma Equipment Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem 2016 was voor ons een succesvolle beurs. Wij zijn tevreden over de leads die de beurs heeft opgeleverd. Dhr. H. Blokvoort - Handelsonderneming Blokvoort

6 BEZOEKERSPROFIEL BEZOEKERS AAN HET WOORD: Jaarlijks bezoeken ruim professionals uit onderstaande segmenten de vakbeurs Auto Prof Gorinchem. Dealers met werkplaats Bandencentra APK centra Schadeherstelbedrijven Fast fitters Poetsbedrijven Benzinestations Autohandelaren Autopoeters Garages Goed georganiseerde, overzichtelijke en gezellig drukke beurs. Ik heb op Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem 2016 interessante stands bezocht en diverse leveranciers gesproken. Ik kom volgend jaar zeker terug. Mijn bezoek aan Autoprofessioneel & Schadeherstel Gorinchem was een leerzame dag. Ik heb contacten gelegd met diverse leveranciers om gereedschappen te kopen. Ik heb op deze vakbeurs goede gesprekken gevoerd en veel nieuwe contacten gelegd. De gratis catering was perfect geregeld. Ik bezoek Autoprofessioneel & Schadeherstel jaarlijks om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche.

7 FULL SERVICE FORMULE Evenementenhal maakt gebruik van een unieke Full Service Formule, zodat u zich volledig kunt richten op uw beursmoment. Bij de prijs inbegrepen wordt er namelijk gezorgd voor: Een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloer, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking Samen met relaties onbeperkt gebruikmaken van exclusieve catering op diverse terrassen op de beursvloer Twee standhoudersbadges inclusief maaltijden in het standhoudersrestaurant Gratis heftruckservice De uitnodigingsservice: wij nodigen gratis uw relaties voor u uit Gratis parkeren voor u én uw relaties Evenementenhal App - Volg uw leads EVENEMENTENHAL APP RAZENDSNEL CONTACT MET NIEUWE LEADS! Een beurs is een perfect moment om in contact met uw doelgroep te komen. De Evenementenhal App maakt dit nu nog eenvoudiger. Met de Evenementenhal App heeft u een tool die uw leads registreert & kwalificeert. En dat binnen enkele seconden. Met de data die u krijgt kunt u direct aan de slag met een follow up, en heeft u een rapportage die inzichtelijk maakt hoe succesvol de beursdeelname is. Met de nieuwe Match & Meet functie ontmoet u razendsnel relevante leads doordat u gekoppeld wordt aan bedrijven of personen met dezelfde voorkeuren, wensen en achtergronden. De Match & Meet functie is alleen beschikbaar wanneer u deelneemt aan de uitnodigingsservice. Deze functie is kosteloos. Ook voorziet de App u van alle ins en outs. Een must have voor exposanten en bezoekers!

8 BOEK UW STAND BINNEN ENKELE KLIKS ONLINE: EVENEMENTENHAL.NL/ AUTOPROF-GORINCHEM GEÏNTERESSEERD? Neem vrijblijvend contact met ons op over de deelname mogelijkheden: Roy Mulder Adviseur +31 (0) Evenementenhal Gorinchem Franklinweg HZ Gorinchem Vincent Bilanovic Adviseur vincentbilanovic@evenementenhal.nl +31 (0)

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg

Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Dé vakbeurs voor de automotivebranche Hardenberg 18, 19 en 20 oktober 2016 evenementenhal.nl/ autoprof-hardenberg Kom op 18, 19 en 20 oktober naar de vakbeurs Autoprofessioneel & Schadeherstel Hardenberg

Nadere informatie

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR

21, 22 EN 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL HARDENBERG DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE UUR DE MEEST COMPLETE BEURS VOOR DE TRANSPORTBRANCHE Dit netwerkevenement brengt de gehele transportbranche samen. Jaarlijks mag de vakbeurs rekenen op ruim 15.000 bezoekers. Voor u hét moment om uw bedrijf,

Nadere informatie

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem

De meest complete beurs voor de transportbranche. 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem. evenementenhal.nl/transport-gorinchem De meest complete beurs voor de transportbranche 6, 7 en 8 september 2016 evenementenhal gorinchem evenementenhal.nl/transport-gorinchem Kom op 6, 7 en 8 september naar Transport Compleet Gorinchem Na

Nadere informatie

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM BEURSTHEMA: VAN VUIL NAAR SCHOON DÉ MEEST SUCCESVOLLE WATERBEURS VAN NEDERLAND 21, 22 & 23 MAART 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 21, 22 en 23 maart 2017 vindt de elfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs

Nadere informatie

Eén zee aan inspiratie

Eén zee aan inspiratie 19 & 20 september 2016 Facts & Figures Eén zee aan inspiratie Op 19 en 20 september vindt de derde editie van Vis Compleet plaats in Evenementenhal Gorinchem. Een gevarieerd aanbod aan exposanten maakt

Nadere informatie

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG

MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR DINSDAG WOENSDAG HÉT PLATFORM IN DE BENELUX VOOR DE GEHELE MARITIEME SECTOR 9.10.11 MEI 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM DINSDAG 13.00 21.00 WOENSDAG 13.00 21.00 DONDERDAG 13.00 21.00 De Benelux is dé hotspot van de binnenvaart,

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 7, 8 EN 9 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW DOEL-

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop Zuid- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 17, 18 en 19 oktober 2015 Venray Netwerken in 80% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van Zuid-Nederland

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid

vakbeurs Gorinchem 28, 29 en 30 januari , 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 ga naar de website lees verder >> naamsbekendheid DÉ INSPIRErende inkoopbeurs in de regio Gorinchem 28, 29 en 30 januari 2017 Hardenberg 20, 21 en 22 mei 2017 Venray 7, 8 en 9 oktober 2017 directe verkoop Ontmoet uw doelgroep uit de regio 78% bezoekers

Nadere informatie

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met:

vooruitgang door Kennisverbinding! Infomagazine evenementenhal.nl/infrapro 25, 26 en 27 oktober uur In combinatie met: 25, 26 en 27 oktober 2016 Evenementenhal Gorinchem 13.00-21.00 uur Infomagazine vooruitgang door Kennisverbinding! In combinatie met: RECYCLING circulaire economie evenementenhal.nl/infrapro Vooruitgang

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 15, 16 en 17 oktober 2016 Venray Netwerken in Dé inspirerende inkoopbeurs van Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde 30 5807 EZ Venray Laat u inspireren! Ontdek meer

Nadere informatie

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017

VAKBEURS DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DÉ INSPIRERENDE INKOOPBEURS IN DE REGIO GORINCHEM 28, 29 EN 30 JANUARI 2017 HARDENBERG 6, 7 EN 8 MEI 2017 VENRAY 14, 15 EN 16 OKTOBER 2017 DIRECTE VERKOOP 78% BEZOEKERS BESLISSINGS- BEVOEGD ONTMOET UW

Nadere informatie

van interieurbouw en de houtbranche

van interieurbouw en de houtbranche Dé vakbeurs voor toeleveranciers van interieurbouw en de houtbranche In combinatie met Bouw Compleet en S.G.A. Vakdagen 11 12 13 oktober 2016 Evenementenhal Hardenberg 14.00-22.00 uur evenementenhal.nl/interieurbouw

Nadere informatie

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN INFOMAGAZINE GLAS GLAS 11, 12 & 13 OKTOBER , 9 & 10 NOVEMBER 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 OKTOBER 2016 EVENEMENTENHAL HARDENBERG 14.00-22.00 UUR IN COMBINATIE MET INTERIEURBOUW VAKBEURS EN BOUW COMPLEET 8, 9 & 10 NOVEMBER 2016 EVENEMENTENHAL GORINCHEM

Nadere informatie

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD

VAKDA GEN. infomagazine GLAS GLAS. 11, 12 & 13 oktober , 9 & 10 november 2016 PLEIN. Schilder, Glas & Afbouw AWARD Schilder, Glas & Afbouw VAKDA GEN 11, 12 & 13 oktober 2016 evenementenhal hardenberg 14.00-22.00 uur in combinatie met Interieurbouw Vakbeurs en Bouw Compleet 8, 9 & 10 november 2016 evenementenhal Gorinchem

Nadere informatie

ON TOUR OP VAKBEURZEN

ON TOUR OP VAKBEURZEN KLEIN TRANSPORT PARTNERS ON TOUR OP VAKBEURZEN VOOR UW KLEIN TRANSPORT! Beursagenda najaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk bereik BEPAAL UW

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop noordoost- Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 21, 22 en 23 mei 2016 Hardenberg Netwerken in 78% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs van noordoost-

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Directe verkoop midden- en west- Nederland Kennis en trends beslissingsbevoegd Divers aanbod 23, 24 en 25 januari 2016 Gorinchem Netwerken in 82% bezoekers Naamsbekendheid vergroten Dé inspirerende inkoopbeurs

Nadere informatie

De schakel tussen mens en techniek

De schakel tussen mens en techniek 3, 4 en 5 november 2015 Venray De schakel tussen mens en techniek voor Midden- en Zuidoost-Nederland Schrijf u nu online in! Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Venray De Voorde

Nadere informatie

31 mei, 1 & 2 juni 2016. Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen

31 mei, 1 & 2 juni 2016. Facts & Figures. Evenementenhal Hardenberg. Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen Facts & Figures Hèt platform voor innovatieve projecten en totaaloplossingen in de Gas, Wind en Olie industrie Nederland beschikt over veel kennis op het gebied van de Gas, Wind en Olie industrie. Samenwerkingen

Nadere informatie

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren!

Veel meer. 10, 11 en 12 oktober dan alleen vloeren! Veel meer dan alleen vloeren! 10, 11 en 12 oktober 2016 Kom naar Vakdagen Parket & Woninginrichter op 10, 11 & 12 oktober en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van vloeren, wandbekleding,

Nadere informatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie

Gastvrijheid ontmoet recreatie 16-18 November 2015 Bad salzuflen meer informatie > Gastvrijheid ontmoet recreatie uw zakelijk platform! duurzaam inspirerend regionaal Evenementenhal Hardenberg MesseHAL Team Deutschland Energieweg 2

Nadere informatie

RECYCLING circulaire economie

RECYCLING circulaire economie RECYCLING circulaire economie evenementenhal gorinchem 25, 26 en 27 OKTOBER 2016 De vakbeurs die dit jaar de focus legt op het aanspreken en stimuleren van een circulaire economie! Tijdens Recycling 2016

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials

6-7-8 ENGINEERING. materials. december uur. taking your. ENGINEERING materials infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering Materials in Gorinchem. Hét platform waar materialen,

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG

RECREATIE VAKBEURS. 16 e editie DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX NOVEMBER 2017 HARDENBERG RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie HARDENBERG 8-9-0 NOVEMBER 07 Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u ruim 7.00 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden

Nadere informatie

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign

SIGN VAKBEURS. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! & Vakbeurs Sign & Vakbeurs Sign VAKBEURS SIGN Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar creativiteit tot de verbeelding spreekt! Kom op 14, 15 & 16 maart 2017 naar Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Dé tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014

Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Betreft: Installatie Vakbeurs Hardenberg 9, 10 & 11 september 2014 Installatie Vakbeurs Venray 4, 5 en 6 november 2014 Installatie Vakbeurs Gorinchem 27, 28 en 29 januari 2015 Geachte heer/mevrouw, Kansen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet,

Met vriendelijke groet, Evaluatie 2009 Beste exposanten, Op 20, 21 en 22 oktober 2009 heeft alweer de 10 e editie van Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs plaatsgevonden in Evenementenhal Hardenberg. Ze zijn voorbij gevlogen,

Nadere informatie

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

infomagazine Gorinchem Evenementenhal 1, 2 & 3 november , 23 & 24 november jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen infomagazine 20 jaar! Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Evenementenhal hardenberg 1, 2 & 3 november 2016 Evenementenhal Gorinchem 22, 23 &

Nadere informatie

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief

new Gorinchem Start-up award Fit for the future! december uur infomagazine INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Inclusief INDUSTRIES INDUSTRIES infomagazine 6-7-8 december 2016 10.00-18.00 uur Evenementenhal Gorinchem Inclusief Start-up award Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal Gorinchem een vervolg gegeven

Nadere informatie

EVENEMENTENHAL GORINCHEM

EVENEMENTENHAL GORINCHEM INFOMAGAZINE Mechanisatie Vakdagen EVENEMENTENHAL HARDENBERG 31 OKTOBER, 1 & 2 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL GORINCHEM 28, 29 & 30 NOVEMBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 27, 28 FEBRUARI & 1 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL

Nadere informatie

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar!

infomagazine Venray 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Landbouwdagen Intensieve Veehouderij 20 jaar! infomagazine 20 jaar! Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal hardenberg 25, 26 & 27 oktober 2016 Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Evenementenhal Venray 14, 15 en 16 maart 2017 2 INHOUD

Nadere informatie

on tour op vakbeurzen

on tour op vakbeurzen KLEIN TRANSPORT PLEIN on tour op vakbeurzen voor uw klein transport! Beursagenda najaar 2015 t/m voorjaar 2016 Doelgericht netwerken Sfeerproeven bij gevarieerde vakbeurzen Regionale kracht, landelijk

Nadere informatie

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN

6-7-8 ENGINEERING. materials GORINCHEM DECEMBER UUR INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN INFOMAGAZINE MATERIA TENTOONSTELLING 60 INNOVATIEVE MATERIALEN 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM Op 6, 7 en 8 december organiseert Evenementenhal voor de tweede keer Engineering

Nadere informatie

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX

RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX RECREATIE VAKBEURS DE GROOTSTE EN ENIGE RECREATIEBEURS VAN DE BENELUX 6 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs en inspireer 700 professionals met de ultieme gastbeleving. HARDENBERG 8 9 0 NOVEMBER 07 Ontmoet

Nadere informatie

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART

INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG EVENEMENTENHAL VENRAY 24, 25 & 26 OKTOBER , 7 & 8 MAART INFOMAGAZINE EVENEMENTENHAL HARDENBERG 24, 25 & 26 OKTOBER 2017 EVENEMENTENHAL VENRAY 6, 7 & 8 MAART 2018 WWW.AGRARISCHEBEURSAGENDA.NL INHOUD 4 5 7 9 11 12 13 14 15 17 LANDBOUWDAGEN INTENSIEVE VEEHOUDERIJ

Nadere informatie

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg

Infomagazine. Installatie. vakbeurs. Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche. Hardenberg Infomagazine Installatie vakbeurs Dé vakbeurs voor de gehele installatiebranche Hardenberg 8, 9 en 10 september 2015 Installatie Vakbeurs maakt waardevolle contacten met beslissingsbevoegden uit de installatiesector

Nadere informatie

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY

new GORINCHEM START-UP AWARD DECEMBER UUR INFOMAGAZINE INDUSTRIES INDUSTRIES EVENEMENTENHAL HOW TO CREATE A SMART INDUSTRY POWERING smart industry new new INDUSTRIES INDUSTRIES INFOMAGAZINE 6-7-8 DECEMBER 2016 10.00-18.00 UUR EVENEMENTENHAL GORINCHEM INCLUSIEF START-UP AWARD Op 6, 7 en 8 december wordt er door Evenementenhal

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days

De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray. Leisure Business Days De vakbeurs voor dagrecreatie 8, 9, 10 december 2015 Evenementenhal Venray Leisure Business Days Nederland, het land van de dagattracties en evenementen Nederland heeft het grootste aanbod aan dagattracties

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner

RECREATIE. 15 e. editie. De vakbeurs voor verblijfsrecreatie. Partner RECREATIE VAKBEURS De vakbeurs voor verblijfsrecreatie 15 e editie Kom naar Recreatie Vakbeurs waar u 7.500 professionals ontmoet die graag geïnspireerd worden in het creeren van de ultieme gastbeleving.

Nadere informatie

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN

Gastvrijheid beleven HORECA & FREIZEIT. Nieuw concept MEER ERVAREN > FACHMESSE 21-23 NOVEMBER 2016 MESSEZENTRUM BAD SALZUFLEN 21-23 NOVEMBER 2016 Nieuw concept Gastvrijheid beleven Messezentrum Bad Salzuflen Benzstraße 23 32108 Bad Salzuflen MEER ERVAREN Nieuw concept Frisse wind - pure belevenis vindt in 2016 voor de tweede

Nadere informatie

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY

HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY 3, 4 en 5 november 2015 Gorinchem Schrijf u nu online in! > Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Evenementenhal Gorinchem Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem Ontdek meer > MAAK KENNIS MET INFRAPRO Een

Nadere informatie

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika!

Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! 1 Beursdeelname AUTOMECHANIKA DUBAI Presenteer uw bedrijf op hét belangrijkste platform voor de automotive aftermarket in het Midden Oosten, Zuid West Azië en Noord Afrika! Messe Frankfurt Nederland organiseert

Nadere informatie

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. voorjaar. creatieveling. Hardenberg. Venray. Gorinchem. Ontmoet creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling voorjaar Ontmoet 15.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 27, 28 en 29 januari 2017 17, 18 en 19 februari 2017 7, 8 en 9 april 2017 Feiten

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche

Infomagazine. Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april Uw contactmoment met de branche Infomagazine Hardenberg 8, 9 en 10 december 2015 Venray 19, 20 en 21 april 2016 Uw contactmoment met de branche 2 INHOUD 4 5 6 8 9 10 10 10 13 14 16 21 22 voorwoord projectteam elektro vakbeurs over elektro

Nadere informatie

ONDERWIJS & ICT 2014

ONDERWIJS & ICT 2014 Hét platform voor ICT toepassingen en diensten in het onderwijs ONDERWIJS & ICT 2014 22 23 januari 2014 Jaarbeurs Utrecht Profiteer van een veelvoud aan contactmomenten met uw doelgroep op Onderwijs &

Nadere informatie

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland

BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Infomagazine BOUW COMPLEET Een ontmoeting voor bouwend Nederland Gorinchem 15, 16 en 17 september 2015 Hardenberg 6, 7 en 8 oktober 2015 Venray 3, 4 en 5 november 2015 INHOUD BOUW COMPLEET 4 Welkom! 4

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem

14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Dé vakbeurs voor r ecreatie verblijfsacco mmodatie horeca zake lijk 14, 15 en 16 NOVEMBER 2016 Evenementenhal Gorinchem Welcome bij de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Een stand

Nadere informatie

Move, Store, Pick, Deliver.

Move, Store, Pick, Deliver. Move, Store, Pick, Deliver. Intralogistieke technologie, material handling oplossingen, logistieke dienstverlening en distributie Creëer een unieke beleving met innovaties en live demo s. logistica-online.nl

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK

marcom14 7.000 100+ 12.500M 2 PROFESSIONALS TOPSPREKERS INSPIRATIE, KENNIS, NETWERK marcom14 Kennis, verdieping, netwerken en business. MARCOM is dé industry experience voor de marketing- & communicatiebranche. De grootste in de Benelux met zo n 7.000 professionals die elkaar ontmoeten

Nadere informatie

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer

Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer Hét jaarlijkse vakevenement voor kleinschalig personenvervoer 2 & 3 december 2011 AmsterdAm rai HÉt JAArLIJKse VAKeVeNemeNt VOOr KLeINscHALIG PersONeNVerVOer taxi expo 2011 is dé vakbeurs voor alle nationale

Nadere informatie

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE.

MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE. MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE WOENSDAG 18 & DONDERDAG 19 APRIL 2018 EVOLUON EINDHOVEN BROCHURE museummvakdagen 3 e EDITIE MUSEUM VAKDAGEN DÉ VAKBEURS VOOR DE MUSEUMBRANCHE In mei 2015

Nadere informatie

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET

ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET evaluatie rapport 7E EDITIE ALL THE E-COMMERCE YOU CAN GET webwinkel vakdagen 2013 23-24 JANUARI JAARBEURS UTRECHT www.webwinkelvakdagen.nl MARKETING // LOGISTIEK & FULFILMENT // WEBWINKEL ONTWIKKELING

Nadere informatie

INDUSTRIES INDUSTRIES

INDUSTRIES INDUSTRIES Infomagazine new new INDUSTRIES INDUSTRIES Evenementenhal Gorinchem 8, 9 en 10 december 2015 Fit for the future! 2 INHOUD new new INDUSTRIES INDUSTRIES 4 4 5 7 9 10 11 12 13 14 15 21 23 voorwoord projectteam

Nadere informatie

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland

Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland & SPONSORINFORMATIE Presenteer uw organisatie aan vastgoed Nederland Na 10 jaar ervaring met het Nationaal Symposium Makelaardij hét evenement voor de woningmarkt in Nederland en een meer dan geslaagde

Nadere informatie

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE

8 & 9 APRIL TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 8 & 9 APRIL 2014 TT HALL ASSEN INFORMATIEBROCHURE 2014 Netwerken in een sterke regio! Samenwerken, netwerken en op de hoogte zijn van elkaars kennis en kunde is belangrijker dan ooit. Dit besef leeft sterk

Nadere informatie

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld!

Infomagazine. Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015. TIV koppelt. je wereld! Infomagazine Hardenberg 1, 2 en 3 september 2015 TIV koppelt je wereld! INHOUD 4 5 6 7 voorwoord projectteam techniek technische industriële vakbeurs exposantenprofiel 8 exposanten over evenementenhal

Nadere informatie

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek

TIV is de verbinder tussen toeleveranciers en de makers uit Noord- en Oost-Nederland. Door haar insteek TIV 2019 CENTRUM VAN DE MAAKINDUSTRIE TIV: de verbinder van de regio! TIV is dé vakbeurs voor de maakindustrie in de regio Noord en OostNederland. Het vakevent vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg.

Nadere informatie

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE

RECREAVAK + NIEUWE FORMULE VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE RECREAVAK VAKBEURS VOOR DE TOTALE RECREATIEBRANCHE 3 e editie + NIEUWE FORMULE 18 + 19 NOVEMBER 2015 ZEELANDHALLEN GOES NIEUW: BEURS Class SERVICE CONCEPT NIEUWE CATERING GRATIS PARKEREN VOORDELIGE TARIEVEN

Nadere informatie

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL

DEEL 1 ACHTERGROND MARKTONDERZOEK BEZOEKERSPROFIEL BEURSRAPPORT VOORJAARSEDITIE 2014 ACHTERGROND Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 maart 2014 heeft de 9e editie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats gevonden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nadere informatie

ESEF vanaf 2.472,- Easy ESEF deelname maart 2014 Jaarbeurs Utrecht. Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering

ESEF vanaf 2.472,- Easy ESEF deelname maart 2014 Jaarbeurs Utrecht. Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering Toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering ESEF 2014 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Innoveren en samenwerken Profiteer van een veelvoud aan contactmomenten met uw doelgroep op ESEF

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

Trainingsgids Knowledge is power. but enthusiasm pulls the switch. - Ivern Ball -

Trainingsgids Knowledge is power. but enthusiasm pulls the switch. - Ivern Ball - Trainingsgids 2017-2018 Knowledge is power but enthusiasm pulls the switch - Ivern Ball - WWW.INGRIDNAGEL.COM WWW.EXCELLENTPRESENTEREN.COM Training Effectieve Beurscommunicatie Presenteren op beurzen,

Nadere informatie

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl

Beurs Domotica. Slim Wonen CONNECTING WORLDS. 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven. www.beursdomoticaenslimwonen.nl Beurs Domotica & Slim Wonen 18 en 19 november 2015 Evoluon Eindhoven CONNECTING WORLDS www.beursdomoticaenslimwonen.nl Connecting Worlds Alles is met elkaar te verbinden. Steeds meer apparaten zijn te

Nadere informatie

Metavak is juiste. metaalbeurs met het juiste ritme. beurs

Metavak is juiste. metaalbeurs met het juiste ritme. beurs beurs Paul Quaedvlieg Metavak is juiste metaalbeurs met het juiste ritme De Metavak en Gebruikte Machinevak is een beursconcept dat het goed doet in de metaalbranche. Juist het feit dat deze laagdrempelige

Nadere informatie

Training Effectieve Beurscommunicatie

Training Effectieve Beurscommunicatie Training Effectieve Beurscommunicatie Presenteer uw organisatie succesvol op beurzen, open dagen en events! Knowledge is power but enthusiasm pulls the switch - Ivern Ball - WWW.INGRIDNAGEL.COM WWW.EXCELLENTPRESENTEREN.COM

Nadere informatie

Beurstraining Vrouw! 2019

Beurstraining Vrouw! 2019 Beurstraining Vrouw! 2019 Inhoud 1. Doelen stellen... 3 2. Indruk maken... 3 3. De beursbezoekers... 3 4. Het standteam... 4 5. Contact met de bezoeker... 4 6. Promotie... 4 7. Na de beurs... 5 Beurstraining

Nadere informatie

VERPAKKINGSPROFS Waar verpakkingsprofessionals elkaar ontmoeten

VERPAKKINGSPROFS Waar verpakkingsprofessionals elkaar ontmoeten DÉ INTERNETBEURS VOOR DE VERPAKKINGSBRANCHE Wilt u in contact komen met professionals uit de verpakkingsbranche? Presenteer uw bedrijf dan nu op Verpakkingsprofs.nl! Verpakkingsprofs is de online ontmoetingsplaats

Nadere informatie

Sponsor & Expositiemogelijkheden

Sponsor & Expositiemogelijkheden Vakbeurs voor Credit Management Sponsor & Expositiemogelijkheden Woensdag 14 november 2012 Nieuwegein Business Center www.creditexpo.nl WAT IS CREDITEXPO? Credit Expo is een landelijk evenement op het

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht

TECHNI-SHOW 2014 2.781,- Easy Techni-Show. Vakbeurs voor industriële productietechniek. 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Vakbeurs voor industriële productietechniek TECHNI-SHOW 2014 11-14 maart 2014 Jaarbeurs Utrecht Hét trefpunt in de metaalindustrie voor professionals uit de metaal-, machine-, apparaten, elektrotechnische-,

Nadere informatie

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent!

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! CUE2014 - HET STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 13 t/m 15 januari 2014 vond in Ahoy Rotterdam de 14 e editie plaats van de tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

Introductie E&A 9 januari 2019

Introductie E&A 9 januari 2019 Introductie E&A 9 januari 2019 FHI Opgericht in 1956 om de beurs HET Instrument te organiseren +/- 800 leden, verdeeld over 5 branches Wat doen we voor de leden? Marketing, netwerken, diensten, lobby Industriële

Nadere informatie

Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties

Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties Verkorte handleiding ITK module : Terugroep acties Voorwoord InTimeKlantencontact maakt onderdeel uit van een brede Sales en Aftersales filosofie voor het autobedrijf. Door klanten actief te voorzien van

Nadere informatie

Al met al niet de meest sterke marketinguitspraken maar wel uitspraken die ik regelmatig tegenkom.

Al met al niet de meest sterke marketinguitspraken maar wel uitspraken die ik regelmatig tegenkom. Beursaanpak Iedereen staat er dus wij ook, we staan er tenslotte ieder jaar het mag allemaal niet teveel kosten (het zou toch geld moeten opleveren?) onze producten spreken voor zich, daar hoeft geen etra

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY

EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY EXPERIENCE THE INNOVATION 2019 ROTTERDAM EXPO 7 SEPTEMBER AHOY SPORTEN EN NETWERKEN OP DE MOOISTE LOCATIES, DAT IS WAAR DE NATIONALE SPORT EXPO VOOR STAAT! IN 2019 OPENEN DE KUIP EN AHOY ROTTERDAM HAAR

Nadere informatie

Beurstips 2. Standrendement

Beurstips 2. Standrendement Beurstips 2 Standrendement 2 NL EXPO, laat zien wie U bent! Hollandse nuchterheid & creativiteit in combinatie met jarenlange ervaring in presentatieoplossingen. Met een frisse blik helpen wij u uw bedrijf

Nadere informatie

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016

Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 6 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2016 CUE2016 - HÉT STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 18 t/m 20 januari 2016 vond in Rotterdam Ahoy de 15 e editie plaats van CUE, de tweejaarlijkse

Nadere informatie

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016

Introductie Automotive Barometer. 9 maart 2016 Introductie Automotive Barometer 9 maart 2016 CARMEN automotive Klantcontact center met ruim 10 jaar ervaring, 100% gespecialiseerd in de automobielbranche Werkt voor ruim de helft van de populaire automerken

Nadere informatie

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE

VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE VRIJDAG 22 JUNI 2018 MIDDEN NEDERLAND HALLEN BARNEVELD NEDERLANDS VASTGOED CONGRES SPONSOR- BROCHURE Haal alles eruit wat erin zit NEVACON 2018 jaar is ERVAREN en DOEN! De De huizenmarkt is volop in beweging.

Nadere informatie

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart.

Laborama Expo. Expo. Lux. Inschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be. 19 en 20 maart. nschrijven kan vanaf nu: via het online inschrijvings formulier op www.expo.laborama.be Op deze website kunt u ook terecht voor alle verdere praktische informatie. Expo Lux 2015 19 en 20 maart LABORAMA

Nadere informatie

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN!

> > Agrarisch Beursmagazine - Venray special SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE IN DE SPOTLIGHTS KENNIS IS KRACHT LAAT U HOREN! Rundvee & Landbouwdagen Agrarisch Beursmagazine - Venray special Editie april 2016 In deze editie onder andere: IN DE SPOTLIGHTS Exposanten vertellen SPECIALE FACTS & FIGURES UITGAVE KENNIS IS KRACHT Samenwerking

Nadere informatie

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd

doe mee aan Overheid & ICT! 7.000 klanten en prospects leggen Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd www.overheid-en-ict.nl doe mee aan Overheid & ICT! Profiteer van > 1.000.000 contactmomenten in 10 weken tijd 7.000 klanten en prospects leggen contact met 140 exposanten, 34% voor het eerst! 2 Inhoud

Nadere informatie

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016

Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte MEDIAKIT 2016 MEDIAKIT 2016 Dé inspiratiebron voor de openbare ruimte Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS?

WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? WAAROM DEELNEMEN AAN DE VOV BEURS? De 19de VOV-beurs wordt een waar L&D-festival, met verschillende podia en een unieke sfeer. Het is dé dag voor iedereen die met Leren en Ontwikkelen te maken heeft. De

Nadere informatie

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname?

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Wie is Viduro? Visie, duurzaam, route Ons team: Wat is de kracht van Viduro? De kracht van uw organisatie Strategie Offline en online Implementatie en uitvoering

Nadere informatie

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg

Productoverzicht. Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg Productoverzicht Hét toonaangevend platform van ondernemend Limburg WijLimburg: WijLimburg is hét toonaangevende platform voor ondernemend Limburg. Dagelijks informeert, verbindt en inspireert WijLimburg

Nadere informatie

www.zorg-en-ict.nl 18 t/m 20 maart 2009 Jaarbeurs Utrecht Profiteer van 10 weken Zorg & ICT Zorg & ICT uitverkocht Tóch meedoen!

www.zorg-en-ict.nl 18 t/m 20 maart 2009 Jaarbeurs Utrecht Profiteer van 10 weken Zorg & ICT Zorg & ICT uitverkocht Tóch meedoen! www.zorg-en-ict.nl 18 t/m 20 maart 2009 Jaarbeurs Utrecht Profiteer van 10 weken Zorg & ICT Zorg & ICT uitverkocht Tóch meedoen! INHOUDSOPGAVE Zorg & ICT 2009, uitverkocht toch meedoen! 4 Word Partner-Exposant!

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Dag van de Chemische Veiligheid

Dag van de Chemische Veiligheid Dag van de Chemische Veiligheid Tijdens de Dag van de Chemische Veiligheid wordt er stilgestaan bij alle facetten die ervoor moeten zorgen dat men veilig kan werken met chemisceh stoffen: techniek, het

Nadere informatie

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event Stappenplan Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event ONLINE KENNISDELING = ONLINE LEADGENERATIE! Waarom dit stappenplan? Als exposant van het Foodpacking Event, neemt u deel aan een

Nadere informatie

15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo

15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo 15 tips om stand te houden op Infosecurity Storage Expo Succesvol deelnemen aan een beurs is heus niet zo moeilijk. Het is meer een kwestie van de juiste dingen op het juiste moment doen. Hieronder vindt

Nadere informatie