De nieuwe Arocs Loader. De nieuwe Arocs Grounder.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De nieuwe Arocs Loader. De nieuwe Arocs Grounder."

Transcriptie

1 De nieuwe Arocs Loader. De nieuwe Arocs Grounder.

2

3 De beste krachten voor de zwaarste lasten. De Arocs Loader en de Arocs Grounder. Voor een bijzonder hoog laadvermogen en voor extreme belastingen. Met de Arocs Loader en de Arocs Grounder bieden we u nu bouwspecialisten aan, die zichzelf overtreffen waar het erop aankomt: op de werf. En in de boekhouding. Sectorgerichte voertuigconcepten. Met de nieuwe Arocs wordt bouwtransport efficiënter dan ooit. Om deze ambitie nog beter waar te maken waar laadvermogen belangrijk is, zoals bij kipopleggers en betonmixers en in zware gebruiksomstandigheden, hebben wij de Arocs Loader 1) en de Arocs Grounder 1) ontwikkeld. Bij de Arocs Loader werden alle mogelijkheden om eigengewicht uit te sparen gecontroleerd en voor zover technisch zinvol consequent uitgevoerd. Het resultaat: 4 x 2-trekkers met geoptimaliseerd laadvermogen, die tot de lichtste in het bouwtransport behoren. En 8 x 4/4-betonmixers met een maximaal toegelaten massa van 32 t, waarmee u dankzij een bijzonder laag eigengewicht van maximaal 9250 kg met elke rit 8 m 3 transportbeton kunt leveren. Dat rendeert. Vanaf de eerste dag. De Arocs Grounder werd ontworpen voor extreem gebruik in zware omstandigheden. Met andere woorden: dankzij een groot aantal technische ingrepen is hij nog robuuster en bijzonder stabiel, en heeft hij een uitzonderlijk draagvermogen. Al bij al beschikt u met de Arocs Loader en de Arocs Grounder over twee topkrachten, die het rendement in het bouwtransport verder kunnen verhogen. Voor meer informatie en uw heel eigen voertuigconfiguratie maakt u het best een afspraak met uw Mercedes-Benz Partner. 1) Een aantal types zijn volgens planning pas verkrijgbaar vanaf 07/2013. Voor transport waarbij laadvermogen belangrijk is Arocs Loader Trekkers en betonmixers met optimaal gewicht voor hoger nuttig laadvermogen, transport van 8 m 3 beton, een toepassingsgericht aanbod aan motorvermogens en cabinevarianten Sectorspecifieke voertuigconcepten Optimaal toepassingsgericht Voor hogere belastbaarheid Arocs Grounder Ontworpen voor gebruik in extreme omstandigheden, versterkte chassisen veringcomponenten en versterkt frame Meer efficiëntie, hoger rendement Met de Arocs Loader en de Arocs Grounder zijn er voertuigen beschikbaar die uw efficiëntie in het bouwtransport nog kunnen verhogen.

4

5 Lichtgewicht voor zware opdrachten. De Arocs Loader. Hoger laadvermogen, hoger rendement. Dat zijn de kenmerken van de Arocs Loader 8 x 4/4-betonmixer, waarmee u 8 m 3 beton kunt vervoeren. En de Arocs Loader 4 x 2-trekkers met geoptimaliseerd laadvermogen maken bijvoorbeeld het werken met een kipbak nog rendabeler. Arocs Loader 1). Staal en ideeën voor meer laadvermogen. Met de Arocs Loader verschijnen 4 x 2-trekkers en 8 x 4/4- betonmixers op de bouwwerf, die niet alleen overtuigen met hun robuustheid, maar ook met een laag verbruik en een bijzonder hoog laadvermogen. Voor de betonmixers betekent dat: ondanks de aanzienlijk zwaardere Euro VItechnologie is de Arocs Loader zo licht, dat u met de combinatie van 8 x 4/4-chassis en 9 m 3 -trommel gemakkelijk 8 m 3 transportbeton kunt meenemen. En dat rendeert met elke rit meer. Het hogere laadvermogen van de Arocs Loader trekkers en betonmixers is aan een hele reeks technische maatregelen te danken, zoals de lichtere voorruit en de bredere achteras met enkele banden. Om u optimale flexibiliteit bij de voertuigconfiguratie te bieden, kunt u ook enkele ingrepen weglaten. Standaard verschijnt de Arocs Loader 8 x 4/4-betonmixer bijvoorbeeld met een S-cabine ClassicSpace, een 170 mm hoge motortunnel, een cilinderinhoud van 7,7 l en een vermogen van 235 kw (320 pk) op de werf. Voor het best mogelijke laadvermogen is hij onder meer uitgerust met twee speciaal ontwikkelde, verbrede hypoïde achterassen voor enkelvoudige banden en 385/65 R22,5 brede banden. Naast het gewichtsvoordeel bevordert deze combinatie ook een bijzonder laag verbruik. Als optie kan de Arocs Loader betonmixer met een M-cabine worden uitgerust. Voor de Arocs Loader trekkers zijn daarnaast ook L-cabines van 2300 mm breed verkrijgbaar. Eveneens beschikbaar: de Euro VI-motoren van de 10,7 l-cilinderinhoudklasse, die in vier vermogensklassen tot 315 kw (428 pk) verkrijgbaar zijn. Dat de Arocs Loader trekkers en betonmixers tot de lichtste in het langeafstandstransport behoren, betekent echter niet dat u de typische robuustheid moet missen. Want alleen wie het extra laadvermogen ook betrouwbaar ter bestemming brengt, maakt het werk in het bouwtransport ook efficiënter. Zoals de Arocs Loader. Bandenconcept voor geoptimaliseerd laadvermogen. Voor het transport van 8 m 3 transportbeton is de Arocs 8 x 4/4-betonmixer uitgerust met twee speciaal ontwikkelde, verbrede hypoïde achterassen voor enkelvoudige banden en 385/65 R22,5 brede banden met breed draagvermogen. Behalve het toegenomen laadvermogen draagt ook het lagere verbruik bij tot een hoger rendement.

6 Hypoïde achteras 10 t voor afzonderlijke brede banden 385/65 R22,5 (alleen betonmixer) Niet-weglaatbare uitrusting Weglaatbare uitrusting Dakluik/verluchtingsklep verwijderd Wielmoerkappen verwijderd als optie Voorruit met geoptimaliseerd gewicht Batterijleidingen van aluminium Begeleiderszetel verwijderd Motorophangogen verwijderd Vloerbekleding met geoptimaliseerd gewicht Cabinezijwand rechts gesloten i.c.m. verlaagd bed, onder (trekker) Als optie achteras met superbrede banden 495/45 R22,5 (trekker) met aluminium velgen Stabilisator aan vooras verwijderd (trekker) Luchtdrukreservoir uit aluminium Onderhoudsarme batterijen 140 Ah Combitank (300 l diesel en 25 l AdBlue ) 2) Bandensets met optimaal gewicht De voordelen op een rij. Maximaal laadvermogen door toepassingsgerichte voertuigconfiguraties en gewichtsverlagende maatregelen voor 8 x 4/4-betonmixers en 4 x 2-trekkers 3 Transport van maximaal 8 m transportbeton per rit Bredere achterassen met afzonderlijke banden 385/65 R22,5 voor maximaal laadvermogen en laag verbruik Gewichtsbesparende uitrustingskenmerken deels weglaatbaar Naar keuze zes cabinevarianten met 2300 mm breedte afhankelijk van de motorvariant Uitkiesbare gewichtsbesparingen. Als betonmixer of als trekker elke Arocs Loader maakt indruk met zijn enorme laadvermogen, omdat vele componenten en uitrustingskenmerken consequent met het oog op een bijzonder laag eigengewicht werden ontwikkeld. Maar omdat we goed beseffen dat laadvermogen niet alles is, kunt u bepaalde standaardingrepen voor optimalisatie van het laadvermogen, zoals de begeleiderszetel of het dakluik, desgewenst weglaten. 1) Een aantal types zijn volgens planning pas verkrijgbaar vanaf 07/ ) Volgens planning verkrijgbaar vanaf 07/2013.

7 Gemaakt voor extreme inspanningen. De Arocs Grounder. De Arocs Grounder voelt zich overal thuis waar een bijzonder hoge stabiliteit en belastbaarheid vereist zijn. Met een versterkt frame, een versterkte vering en een versterkt zelfbewustzijn. Arocs Grounder 1). Extreme opdrachten vereisen extreme oplossingen. Zoals de Arocs Grounder. Met deze trekkers, vrachtwagens met gesloten laadbak, betonmixers en kipwagens, die af fabriek voor bijzonder zwaar gebruik werden ontworpen, rijdt u ook op het gebied van stabiliteit en belastbaarheid ver op de rest vooruit. De basis daarvoor wordt gevormd door het uiterst stabiele frame van koud gevormd, ultrastevig fijnkorrelig staal, met langsdragers van 9 mm dik. Voor een bijzonder hoge stabiliteit en een uitstekend rijcomfort, ook op extreem ruw terrein, zijn Arocs Grounders op de voor- en achteras van robuuste paraboolveren 2) met meerdere bladen en harde veerkarakteristiek voorzien. Op de achteras worden die aangevuld door speciaal afgestemde schokdempers en stabilisatoren, voor nog meer draagvermogen en een stabieler rijgedrag, ook met een belading aan één zijde. Een hogere belastbaarheid en robuustheid kenmerken ook de assen. Vooraan wordt standaard een beproefde as met een asbelasting van 7,5 t en een grote vrije hoogte gemonteerd. Voor zware toepassingen zijn als optie voorassen met een asbelasting tot 9 t verkrijgbaar. Voor de achterassen zijn assen met planetaire naafreductie en een asbelasting tot 16 t beschikbaar, met niet alleen een bijzonder robuuste, duurzame constructie, maar ook een grote vrije hoogte. Eveneens voor extreem gebruik ontworpen: de velgen en banden. Afhankelijk van het voertuigtype en het geplande gebruik is de Arocs met robuuste en bijzonder duurzame scheefbedvelgen of als optie met breedbedvelgen 2) uitgerust, samen met de voor dit gebruik noodzakelijke robuuste banden met bijzonder hoog draagvermogen. Om ook in het juiste spoor te blijven waar nog helemaal geen spoor is. De Arocs Grounder. Versterkte stabilisatoren op achteras. Voor een extreme belastbaarheid kunnen Arocs Grounders zoals bijvoorbeeld 8 x 8/4-kipwagens met integrale aandrijving als optie op de tweede achteras met versterkte stabilisatoren worden uitgerust.

8 Uiterst belastbaar, torsiestijf frame van 9 mm dik Scheefbedvelgen, bijzondere robuuste breedbedvelgen 2) als optie Stabilisatoren voor 1 ste en 2 de achteras De voordelen op een rij. Banden voor bijzonder hoge draagvermogens Vering op voor- en achteras met meerbladige paraboolveren voor extreme belastbaarheid 2) Assen met planetaire naafreductie en een draagvermogen tot 16 t Bijzonder robuuste voertuigen voor extreme belasting, ook op veeleisend terrein Hogere belastbaarheid door versterkte componenten Extreem torsiestijf, ultrastevig frame met langsdragers van 9 mm dik Vering op de achteras: paraboolveren met meerdere bladen en harde veerkarakteristiek, als optie met draagvermogen tot 18 t 2) Bij voertuigen met integrale aandrijving als optie stabilisatoren op de eerste en tweede achteras voor een hogere belastbaarheid en een stabiel rijgedrag Beproefde, robuuste assen met planetaire naafreductie en grote vrije hoogte, met draagvermogen van 13 t, als optie 16 t Robuuste, duurzame scheefbedvelgen, breedbedvelgen als optie 2) Banden voor bijzonder hoge draagvermogens Hoge belastbaarheid. Arocs Grounder voor extreme toepassingen. Om het even of het nu een vrachtwagen met gesloten bak, een kipwagen, en betonmixer of een trekker is wie een Arocs Grounder kiest, heeft het ideale gereedschap voor bijzonder zware opdrachten. Op de weg en overal waar het zware werk het uiterste van het voertuig vergt. 1) Een aantal types zijn volgens planning pas verkrijgbaar vanaf 07/ ) Volgens planning verkrijgbaar vanaf 11/2013.

9 Over de gegevens in deze brochure: na afsluiting van de redactie van deze tekst op kunnen aan het product nog wijzigingen aangebracht zijn. Veranderingen aan constructie of vorm, of wijzigingen in de kleuren en de standaarduitrusting door de constructeur blijven tijdens de levertijd voorbehouden, voor zover deze veranderingen of afwijkingen redelijk blijven voor de koper, rekening houdend met de belangen van de verkoper. Indien de verkoper of de constructeur voor de aanduiding van de bestelling of van het bestelde artikel tekens of nummers gebruikt, kunnen alleen hieraan geen rechten worden ontleend. De foto s en beschrijvingen kunnen accessoires of opties bevatten die niet tot de standaarduitrusting behoren. Mogelijke kleurverschillen zijn een gevolg van het drukproces. In deze brochure kunnen ook types of diensten worden vermeld die in bepaalde landen niet worden aangeboden. Deze brochure is een internationale uitgave. Verklaringen over wettelijke, gerechtelijke en fiscale voorschriften en gevolgen gelden echter enkel voor België bij de afsluiting van de redactie van deze brochure. Vraag daarom bij uw erkende Mercedes-Benz concessiehouder Trucks naar de in uw land geldende voorschriften en de recentste verplichtingen. Daimler AG, Stuttgart TE/SM B-00/0912 Printed in Germany

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

Technische gegevens. De MultiClass 400.

Technische gegevens. De MultiClass 400. Technische gegevens. De MultiClass 400. S 415 LE S 415 LE S 415 UL Stahoogte lagevloergebied 2.620 Draaicirkel 21.070 Draaicirkel 21.996 6.330 2.700 UL-S 415 BUSINESS 12.330 6.080 12.200 S 416 LE S 416

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

De nieuwe Actros. De nieuwe Arocs. Zwaar transport. Tot 250 ton.

De nieuwe Actros. De nieuwe Arocs. Zwaar transport. Tot 250 ton. De nieuwe Actros. De nieuwe Arocs. Zwaar transport. Tot 250 ton. Inhoud Overzicht 4 7 Comfort 8 11 Werkcomfort 10 Woon- en slaapcomfort 11 Technische gegevens 24 25 Cabinevarianten 24 Typeoverzicht 25

Nadere informatie

Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business.

Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business. Lage instap, hoge efficiëntie. Low Entry van Setra: de nieuwe MultiClass LE business. Rendabiliteit voor u, comfort voor uw passagiers: de nieuwe MultiClass LE business is het bijzonder voordelige instapmodel

Nadere informatie

Technische gegevens. De MultiClass 400.

Technische gegevens. De MultiClass 400. Technische gegevens. De MultiClass 400. UL-S 417_Euro VI S 412 UL S 417 UL Draaicirkel 18.068 5.290 2.215 Draaicirkel 21.598 1.600 10.805 6.330 14.050 UL-S 419_Euro VI S 415 UL S 419 UL Draaicirkel 21.070

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

Modellenreeks uitgebreid met P 360 en P 400 Euro 5 Scania P serie nu leverbaar met zwaardere motoren

Modellenreeks uitgebreid met P 360 en P 400 Euro 5 Scania P serie nu leverbaar met zwaardere motoren PRESS info P09401NL / Per-Erik Nordström 30 april 2009 Modellenreeks uitgebreid met P 360 en P 400 Euro 5 Scania P serie nu leverbaar met zwaardere motoren Scania s P serie biedt nu in combinatie met de

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

de trouwe werkkracht

de trouwe werkkracht de trouwe werkkracht highland x EEN STOERE UITVOERING De stalen bull-bars vooraan markeren het SUV-ontwerp en weerspiegelen zijn avontuurlijk karakter. De Pioneer autoradio met multimedia, Bluetooth, groot

Nadere informatie

KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG

KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG KÖGEL TROGVORMIGE KIPWAGEN NOVUM: LIGHT & STRONG PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST: PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er spannender dan de transportsector? De toekomst van de transportsector! Wij zetten

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPER MJC0 - Euro 6 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 juli 2016 CITROËN JUMPER MJC0 2.0 BlueHDi 110 S&S 2.0 BlueHDi 130 S&S 2.0 BlueHDi 160 S&S Fiscale PK / Cylinderinhoud (cm³)

Nadere informatie

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0)

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0) Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. DAF Trucks N.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen in de productspecificaties aan te brengen. De producten

Nadere informatie

Technische gegevens. De MultiClass 400.

Technische gegevens. De MultiClass 400. Technische gegevens. De MultiClass 400. S 415 LE S 415 LE S 415 UL 6.330 Stahoogte lagevloergebied 2.620 Draaicirkel 21.996 Draaicirkel 21.070 2.700 UL-S 415 BUSINESS 12.330 6.080 12.200 S 416 LE S 416

Nadere informatie

Technische gegevens. De ComfortClass 500.

Technische gegevens. De ComfortClass 500. Technische gegevens. De ComfortClass 500. S 511 HD S 511 HD 3.195 S 516 HD 5.005 Draaicirkel 17.468 Draaicirkel 21.010 2.265 2.785 1.350 10.465 S 515 HD 6.090 13.115 S 517 HD 6.090 Draaicirkel 21.256 Draaicirkel

Nadere informatie

Iveco S.p.A. Via Puglia, Torino Italia

Iveco S.p.A. Via Puglia, Torino Italia Iveco S.p.A. Via Puglia, 35 10156 Torino Italia www.iveco.com Iveco - External Relations and Communication - Brand Promotion Publication H070334 April 2007 Graphic Design Penno advertising - Torino The

Nadere informatie

Technische gegevens. De ComfortClass 500.

Technische gegevens. De ComfortClass 500. Technische gegevens. De ComfortClass 500. S 515 MD S 516 MD Totale hoogte 3.560 Totale hoogte 3.560 Draaicirkel 21.256 Draaicirkel 23.350 3.315 6.090 12.295 3.315 6.910 13.115 Alle maten in mm S 511 HD

Nadere informatie

De Atego. De Arocs. Bouwtransport. 7,5 tot 41 ton. Zwaar transport. Tot 250 ton.

De Atego. De Arocs. Bouwtransport. 7,5 tot 41 ton. Zwaar transport. Tot 250 ton. De Atego. De Arocs. Bouwtransport. 7,5 tot 41 ton. Zwaar transport. Tot 250 ton. RoadStars: stap in, het loont de moeite. RoadStars. RoadStars is het nieuwe, interactieve communicatieplatform van Mercedes-Benz

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw

2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Technische gegevens. Aandrijflijn 2.0 l 75 kw 2.0 l 90 kw 2.0 l 103 kw 2.0 l 130 kw Cilinderinhoud [cm³] 1.968 1.968 1.968 1.968 Aantal cilinders 4 4 4 4 Max. vermogen [kw (pk)] 75 (102) 90 (122) 103 (140)

Nadere informatie

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten

Berekeningen aslasten. Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Algemene informatie over berekeningen m.b.t. aslasten Voor alle typen transportwerk waarbij vrachtwagens worden gebruikt, moet het vrachtwagenchassis van een opbouw worden voorzien. Het doel van de aslastberekeningen

Nadere informatie

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht!

DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE NOVUM WINNER CATEGORY CONCEPT NEW. Rendabiliteit verder gebracht! DE KÖGEL NOVUM-GENERATIE T THE NEXT GENERATION NOVUM NEW WINNER CATEGORY CONCEPT 2019 OF TRAILERS Rendabiliteit verder gebracht! PASSIE ONTMOET INGENIEURSKUNST PASSIONEERING VOOR ONZE KLANTEN Wat is er

Nadere informatie

De nieuwe Arocs. Bouwvoertuigen. 18 41 ton.

De nieuwe Arocs. Bouwvoertuigen. 18 41 ton. De nieuwe Arocs. Bouwvoertuigen. 18 41 ton. Inhoud Kracht 5 12 Motoren 7 8 Transmissie, schakeling 9 10 Krachtoverbrenging 11 12 Robuustheid 13 30 Draagvermogen chassis, vering 15 16 Belastbaarheid aandrijflijn

Nadere informatie

MERCEDES-BENZ SPRINTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

MERCEDES-BENZ SPRINTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK MERCEDES-BENZ SPRINTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK ESP standaard! AMC-chassistechniek VERSCHILLENDE GEWICHTSKLASSEN De aangeboden GVW-varianten van 3500, 3880 en 4200 kg maken laadvermogens tot ca. 2350

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen

Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen mogen PRODUCTNIEUWSBRIEF COMPACTMACHINES Ede, 20 december 2018 Onderwerp: NIEUWE KUBOTA RTV-X1110 Geachte Dealer, Wij zijn blij dat wij u de lancering en de nieuwe uitvoering van onze multifunctionele voertuigen

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadkast Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/11 Gesloten Laadkast L3H1 FWD 6689 Gesloten Laadkast L3H1 3500 19,39 Inhoud laadbak (m 3 ) Afmetingen (mm) Wielbasis

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2016 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.842 4.842 4.920 4.913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner

TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com TENDO Een compacte multifunctionele alleskunner 3648 TENDO

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis

Technische Gegevens Crafter 2 Chassis Technische Gegevens Crafter 2 Chassis MJ2018 Stand: 19 maart 2018 Gewichten Maximaal Toelaatbaar totaalgewicht GVW Aandrijving Chassis enkele cabine L3 wielbasis 3.640 mm Vermogen [kw] Min. leeggewicht

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

Iseki Frontmaaier SF370/310

Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki Frontmaaier SF370/310 Iseki: een traditie van kwaliteit en betrouwbaarheid Iseki maakt sinds meer dan 80 jaar landbouwmachines van topkwaliteit. Het bedrijf gebruikt altijd de nieuwste technologie

Nadere informatie

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13"

VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13 VW TRANSPORTER AL-KO AMC-BEDRIJFSWAGENCHASSIS 13" ESP standaard! AMC bedrijfswagenchassis met tandemachteras en 13"-wielen MEER LAADVERMOGEN Een hoger toelaatbaar totaalgewicht van 3500 4600 kg maakt een

Nadere informatie

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE TRUCKS PARTS FINANCE

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE  TRUCKS PARTS FINANCE DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.BE DAF CF 19T / LF 19T DISTRIFORCE AFMETINGEN LENGTE LAADKAST EXTERIEUR L = 7800 MM F Opbouwlengte inw 7720 mm G Opbouwbreedte inw.

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 16 juli 2015 4-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.658 4.698 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2,013 / 1,814 2,013 / 1,814 Hoogte

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ASTRA. Per 85 maart juli 2016 2014 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Laadbak Technische Specificaties Maten en gewichten 2/12 Open Laabak L2H1 FWD 5749 3230 Open Laadbak Afmetingen (mm) Wielbasis Totale lengte Overbouw voor/achter Spoorbreedte,

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA. Per 1 juni december 2017 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4.657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1.687 Wielbasis

Nadere informatie

Scania s programma voor bouwtoepassingen weer verder uitgebreid

Scania s programma voor bouwtoepassingen weer verder uitgebreid PRESS info P11906NL / Per-Erik Nordström 16 september 2011 Scania s programma voor bouwtoepassingen weer verder uitgebreid Scania breidt voortdurend haar programma aan bouwvoertuigen uit om in te spelen

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

ROM - TOILET SERVICE UNITS

ROM - TOILET SERVICE UNITS ROM - TOILET SERVICE UNITS Ledigen & reinigen van portable toiletcabines WWW.ROMBV.COM ROM... MEER DAN MACHINES ALLEEN Waarom ROM? Gunstige prijs-kwaliteitverhouding RUIM 30 jaar ervaring Duurzaam & Betrouwbaar

Nadere informatie

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL www.wsb-benelux.eu Hard working easy handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Krachtig, Robuust en Betrouwbaar Uitstekende ergonomie en bediening Optimale coatingresultaten Uitstekende dekking, volledige

Nadere informatie

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL

Hard. easy. working. handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Hard working easy handling! PROTEC GM 1 AIRLESS HANDPISTOOL Krachtig, Robuust en Betrouwbaar. Uitstekende ergonomie en bediening. Optimale coatingresultaten. Uitstekende dekking, volledige co WAGNER PROTEC

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Stylish Aerodynamic Maintenance free

Stylish Aerodynamic Maintenance free THE TRANSPORT ALTERNATIVE Stylish Aerodynamic Maintenance free Rebel - The transport alternative Andere tijden, nieuwe ideeën. De Rebel is een verbeterde versie van de alom gewaardeerde aanhangwagen. Ze

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL INSIGNIA. Per 1 januari 2017 4-deurs Sedan 5-deurs Hatchback Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,842 4,842 4,920 4,913 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/13 Chassis Cabine L2H1 FWD Chassis Cabine L2H1 3500 Afmetingen (mm) Wielbasis 3.682 Totale lengte 5.643 Maximal geoorloofde

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up

Technische specificaties per 1 februari De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Technische specificaties per 1 februari 2018 De nieuwe Crafter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Pick-up Aandrijving FWD 4MOTION RWD Enkel lucht RWD Dubbel lucht Motor 75 kw 103 kw 130

Nadere informatie

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN

EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN GT-O GT-R EEN MULTI-INZETBARE KAMPIOEN BAKWAGENS PLATEAUWAGENS MULTITRANSPORTERS AUTOTRANSPORTERS KIPPERS BAGAGEWAGENS BAKWAGENS GT-O / GT-R GESLOTEN WAGENS PAARDENTRAILERS GT: bakwagens voor volumetransport

Nadere informatie

4 x 4 BERESTERK. 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren

4 x 4 BERESTERK. 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren 4 x 4 BERESTERK 4x4 heftrucks (1,6-3 ton) - wielladers - dumpers - toebehoren Pure kracht, gekoppeld aan kwaliteit, comfort & eenvoud. Velen kennen de naam Agrimac vanuit de land- en tuinbouwsector. Agrimac

Nadere informatie

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016

FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 FIFTH WHEEL BE Autotransporter Editie 2016 Revolutionair De nieuwe Fifth Wheel autotransporter is revolutionair te noemen. De oplegger kan worden bevestigt in de laadvloer van een pick-up, of op een chassis-cabine.

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL ZAFIRA TOURER. Per 10 december juli 2015 2014 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,657 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,884 / 2,118 Hoogte (leeggewicht) 1,687

Nadere informatie

GESLOTEN VOERTUIG VAN 14,5 TON

GESLOTEN VOERTUIG VAN 14,5 TON Hulpdienst van: Op 21/01/16 werd de volgende opdracht gegund: Lastenboek nr. II/MAT/A37-339-15 (perceel 1) Geldigheidsduur van de opdracht tot 21/01/2020 GESLOTEN VOERTUIG VAN 14,5 TON LEVERANCIER: Mercedes-Benz

Nadere informatie

Zeer beproefd. De Vario. Prijslijst 1 januari Mercedes-Benz. Méér dan transport alleen.

Zeer beproefd. De Vario. Prijslijst 1 januari Mercedes-Benz. Méér dan transport alleen. Zeer beproefd De Vario Prijslijst 1 januari 2005 Mercedes-Benz. Méér dan transport alleen. Mercedes-Benz Vario Gesloten Bestelwagen Type G.V.W. Wiel- Hoogte Hoog- Netto Catalogusprijs basis laadruimte

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

Eisen te stellen aan tractie

Eisen te stellen aan tractie Bijlage 2 Eisen te stellen aan tractie A: Eisen voor vrachtauto s (kipper/container) die worden ingezet voor het (nat)zoutstrooien en eventueel sneeuwruimen met brede sneeuwploegen. Voor het (nat)zoutstrooien.

Nadere informatie

De Atego. De Antos. Distributietransport. 6,5-26 ton.

De Atego. De Antos. Distributietransport. 6,5-26 ton. De Atego. De Antos. Distributietransport. 6,5-26 ton. RoadStars: word lid, het is zeker de moeite waard. RoadStars. RoadStars is het nieuwe, interactieve communicatieplatform van Mercedes-Benz voor chauffeurs,

Nadere informatie

Overzicht maten en gewichten in Nederland

Overzicht maten en gewichten in Nederland Overzicht maten en gewichten in Nederland U vindt hier de belangrijkste maten uit hoofdstuk 5 van de Regeling voertuigen 5.18.11-5.18.18 Uitsluitend aan de geldende gepubliceerde Regeling voertuigen kunt

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

CATALOGUS. 1

CATALOGUS.   1 CATALOGUS www.atsrauw.eu 1 ATS Rauw: quality made to measure ATS Rauw is in België, aan de Duitse grens gevestigd en bekleedt al meer dan 30 jaar een bevoorrechte plaats in de wereld van het bouwen en

Nadere informatie

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties

Opel Movano - Chassis Cabine. Technische Specificaties Opel Movano - Chassis Cabine Technische Specificaties 1 Maten en gewichten 3/13 Chassis Cabine L2H1 FWD Chassis Cabine L2H1 3500 Afmetingen (mm) Wielbasis 3.682 Totale lengte 5.643 Maximal geoorloofde

Nadere informatie

Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper

Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper Opvallend goedkoper! Anssems KSX 3-zijdige kipper C o p y r i g h t a a n h a n g c a r s. n l. D e s i g n b y D i a c o n w w w. a a n h a n g c a r s. n l Betrouwbaar, professioneel en voordelig Productinformatie

Nadere informatie

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM

ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM ROM - COMBI INSTALLATIES HOGE DRUK / VACUÜM 1 WWW.ROMBV.COM ROM COMBI INSTALLATIES Verscheidenheid aan uitvoeringen In de ROM COMBI installaties is de beproefde ROM hoge druk technologie gecombineerd met

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN SPACETOURER Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 201 CITROËN SPACETOURER TECHNISCHE KENMERKEN Beschikbare motoren 1. BlueHDi 5 MAN 1. BlueHDi 5 S&S ETG 1. BlueHDi 5 S&S 2.0

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

BEREKENINGEN TEN BEHOEVE VAN DE OPBOUW 2

BEREKENINGEN TEN BEHOEVE VAN DE OPBOUW 2 Inhoud BEREKENINGEN TEN BEHOEVE VAN DE OPBOUW... 2 BEREKENINGSPRINCIPES... 3 LADINGOPTIMALISERING... 6 BEREKENINGSVOORBEELDEN... 7 Voorbeeld 1 4x2 Twee-assige trekker... 7 Voorbeeld 2 6x4 Drie-assige trekker...

Nadere informatie

EverBOX Grip Alles onder controle!

EverBOX Grip Alles onder controle! EverBOX Grip Alles onder controle! NIEUW MOBIELE VERDELER MET GREEP EverBOX Grip De nieuwe aanpak van mobiele verdeling! Voor ons bij MENNEKES is de intensieve dialoog met onze klanten de belangrijkste

Nadere informatie

Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen.

Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen. VORKVERSTELLERS Laat een vorkversteller van Cascade het werk voor u doen. verhoogde productiviteit minder beschadigingen verbeterde veiligheid Cascade heeft een vorkversteller voor iedere toepassing. Vorkverstellers

Nadere informatie

Navigatie-cd s & -dvd s Overzicht

Navigatie-cd s & -dvd s Overzicht Originele accessoires van Mercedes-Benz Navigatie-cd s & -dvd s Overzicht c Geldig van 01.10.08 tot 31.10.08 AUDIO 30 APS AUDIO 50 APS AUDIO 50 APS COMAND APS COMAND APS COMAND APS COMAND APS Das Mercedes-Benz

Nadere informatie

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD Terberg KingLifter Meeneemheftrucks Terberg KingLifter BV fabriceert onder de naam KingLifter Meeneemheftrucks die in vele uitvoeringen leverbaar zijn. Het kenmerk van deze

Nadere informatie

Fuso A Daimler Group Brand DE NIEUWE CANTER EFFICIËNT IN TRANSPORT

Fuso A Daimler Group Brand DE NIEUWE CANTER EFFICIËNT IN TRANSPORT Fuso A Daimler Group Brand DE NIEUWE CANTER EFFICIËNT IN TRANSPORT EFFICIËNTIE DOOR INNOVATIE: DE NIEUWE CANTER Bijzonder efficiënt en met een nieuw design staat de nieuwe Canter voor u klaar voor gebruik.

Nadere informatie

X6 Series WWW.GINAF.COM. Manoeuvrability Payload Traction Safety

X6 Series WWW.GINAF.COM. Manoeuvrability Payload Traction Safety 6 Series WWW.GINAF.COM Manoeuvrability Payload Traction Safety De 6 serie kenmerkt zich door de ongeëvenaarde terrein capaciteiten met as configuraties van 4x4 tot 10x8. Deze voertuigen hebben een grote

Nadere informatie

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN

CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN CONTAINERHANDLINGSYSTEMEN TITAN HAAKARMSYSTEMEN hyva.com TITAN HAAKARMSYSTEEM Hyva Titan haakarmsystemen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik in de zwaarste omstandigheden en staan bekend om de betrouwbaarheid

Nadere informatie

E Series TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety

E Series  TRUCKS.COM. New Energy Efficiency Sustainability Safety E Series WWW.GINAF TRUCKS.COM New Energy Efficiency Sustainability Safety GINAF Trucks Nederland B.V. is een vrachtwagenfabrikant met 70 jaar ervaring in ontwikkeling en truckbouw voor de niche markt.

Nadere informatie

HYMER B-Klasse ModernComfort T

HYMER B-Klasse ModernComfort T HYMER B-Klasse ModernComfort T Hymermobil B-klasse ModernComfort T innovatief, veilig en licht De volgende generatie campers uit een perfecte samenwerking tussen Mercedes-Benz en HYMER Lichte, stabiele

Nadere informatie

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med

Bakwagen 8 4. Bakwagen ,5 46. Med ASCONFIGURATIE/CHASSISHOOGTE/WIELBASIS (afmetingen in dm) Bakwagen X- Bakwagen 6 2 48 48 48 Bakwagen 6 4 X- Bakwagen 8 2 Radt-ar radt-gr,5 RAPDT-GR 60 60 Bakwagen,5,5 62,5 RADDT-GR 53 RADDT-G2 X- X- 53

Nadere informatie