UITMUNTENDE PRECISIE. Case IH GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "UITMUNTENDE PRECISIE. Case IH GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN"

Transcriptie

1 UITMUNTENDE PRECISIE Case IH GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN AFS AccuGuide

2 1

3 MODERNE LANDBOUW IN COMPACTE VORM Het Advanced Farming System (AFS - geavanceerd landbouwsysteem) van Case IH is de ALLES-IN-ÉÉN oplossing voor baanbrekende precisielandbouw. Case IH AFS bestaat uit een uitgebreid assortiment van 100% overdraagbare oplossingen die u helpen uw akkers en land efficiënter dan ooit te bewerken. Profiteer van waarschijnlijk de belangrijkste vooruitgang in de moderne landbouw sinds de mechanisatie. Voor verbeterde controle, productiviteit, efficiëntie en precisie. De oplossingen zijn logisch, eenvoudig en intuïtief en worden in een mum van tijd een tweede natuur - net als het besturen van een tractor. Dit is onze moderne landbouwvisie.

4 BETAALT ZICHZELF TERUG: ALLES VAN ÉÉN ENKELE BRON. HARDWARE EN SOFTWARE ALLES IN ÉÉN. DE PERFECTE OPLOSSING.

5 IN HET JUISTE SPOOR HET CASE IH AFS -SYSTEEM De Case IH AFS-systeemoplossingen zijn gebaseerd op 4 pijlers en vormen gedurende de volledige productiecyclus uw sleutel tot succes. Zij bezorgen u een duidelijk overzicht, jaar in, jaar uit. Optimaal beheer van de voertuigen, gemonteerde werktuigen en gegevens via geïntegreerde touchscreens (100% compatibel met de complete Case IH-vloot). Recht vooruit. Rechte lijnen besparen tijd en geld aangezien ze het efficiëntste gebruik van machine, arbeidskrachten, brandstof en zaden mogelijk maken. Vandaag voor morgen. Altijd een stap vooruit dankzij de AFS-landbouwbeheersoftware. Baseer uw beslissingen voor de toekomst uitsluitend op feiten. Precision Farming volg en beheer de machine-activiteiten vanuit uw kantoor. Verbeter logistieke processen en maximaliseer de prestaties in real-time. Precisietechnologie met een jaar-op-jaar nauwkeurigheid van 2,5 cm.

6 UITMUNTENDE PRECISIE CASE IH RTK Kies het meest geschikte precisieniveau. Dankzij de installatie van een GNSS (Global Navigation Satellite System)-antenne op uw voertuig krijgt u toegang tot het Advanced Farming System om geleidingssystemen, telematica, automatische sectiecontrole, oogst-mapping enz, te gebruiken. RTK (Real Time Kinematic) is een hogeprecisie technologie die jaar in, jaar uit een nauwkeurigheid van 2,5 cm biedt. BETAALT ZICHZELF TERUG: MET RTK BLIJFT U OP HET JUISTE SPOOR VOOR MAXIMUM RESULTAAT.

7 Egnos 20 cm Track-to-track is een algemeen beschikbaar signaal voor eenvoudige toepassingen zoals manuele spoorgeleiding met een lichtbalk Tijdens de Automatische besturingssystemen focustest van DLG worden de precisie en het gebruik van automatische besturingssystemen op landbouwvoertuigen getest. RTX Range Point 15 cm Correctiedienst voor track-to-track en herhaalbare precisie van 50 cm Perfect ingangssignaal voor alle werkzaamheden, van zaden tot oogsten 6,00 5,00 4,00 3,00 Gemiddelde precisie in cm (rekening houdend met machine-afhankelijke variaties) 2,00 1,00 RTX Centre Point 4 cm Correctiedienst voor trackto-track en herhaalbare precisie van 4 cm RTK 2,5 cm Track-to-track en herhaalbare precisie van 2,5 cm 0,00 Case IH AFS AccuGuide Zie voor de volledige test of gebruik uw smartphone en scan de QR-code. Gemiddelde van alle concurrenten Samenvatting:...Het goedgekeurde besturingssysteem van Case IH biedt een systeemprecisie van 3-5 cm bij gebruik van een plaatselijk RTK-station...

8 BETAALT ZICHZELF TERUG: BEWEZEN DEKKING. MAXIMALE BESCHERMING TEGEN SIGNAALVERLIES. MEER KUNT U NIET WENSEN.

9 AUTOMATISCHE GELEIDING BINNEN HET RTK-NETWERK Het Case IH RTK-netwerk biedt dekking over het hele land. Perfect signaal: Afhankelijk van de topografische omstandigheden verzendt Case IH de RTK-signalen via het mobiele GSM-netwerk of rechtstreeks via radio. Maximale stabiliteit: Verdubbeld voor betere duurzaamheid. Dankzij toevoeging van de GLONASSsatellieten biedt Case IH betere bescherming tegen bereikproblemen veroorzaakt door omgevingsomstandigheden. Storingsvrij (Fail-Safe): Dankzij de xfill-technologie, standaard bij alle Case IH RTK-oplossingen, worden signaalverliezen tot 20 minuten vanaf het opstarten van het systeem overbrugd.

10 IN HET SPOOR VAN DE WINNAAR CASE IH VOERTUIGBESTURINGSYSTEMEN Nauwkeurig. Efficiënt. Productief. Kies voor het spoor van de winnaar met Case IH spoorgeleidingssystemen. Automatische beperking van overgeslagen stukken en overlappingen. Besparing op brandstof en arbeidskosten. Efficiënter zaad-, meststof- en chemicaliënbeheer. Kortom: perfecte precisie en handsfree voertuigbesturing voor constante productiviteit tijdens lange oogstdagen. BETAALT ZICHZELF TERUG: EFFICIËNTER, PRODUCTIEVER AKKERBEHEER.

11 EZ-Guide 250 Spoorgeleidingssysteem met lichtbalk op instapniveau Gebruiksvriendelijk Eenvoudig en kostenefficiënt Compatibel met alle merken Dit spoorgeleidingssysteem met lichtbalk van Case IH beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface en is klaar voor gebruik bij levering. Case IH FM-750 Verbeterd spoorgeleidingssysteem met lichtbalk Gebruiksvriendelijk Revolutionair Compatibel met alle merken Net als de EZ-Guide 250 is dit systeem van Case IH klaar voor gebruik en eenvoudig te installeren. Het FM-750 systeem is het startpunt voor de opbouw van het ultieme geavanceerde landbouwsysteem (AFS ), dankzij de vereenvoudigde integratie van pakketten voor automatische sectieafsluiting en automatische besturingssystemen. Case IH FM-1000 De ultieme precisie voor uw tractor en werktuigen Spoorgeleiding voor machines en werktuigen Compatibel met alle merken De FM-1000 biedt u de beste prestaties en betrouwbaarheid met de toonaangevende ingebouwde GPS + GLONASS dubbele frequentie-ontvanger. True Tracker System: Ultieme precisie dankzij de tweede antenne op de machine. Iedere koersafwijking van de machine wordt hydraulisch gecompenseerd met verschuivingen van het frame of via de wielbesturing.

12 BETAALT ZICHZELF TERUG: SNEL, MODERN EN EENVOUDIG IN GEBRUIK DE XCN 2050 AFTERMARKET DISPLAY.

13 DE VOLGENDE GENERATIE: DE NIEUWE CASE IH XCN 2050 AFTERMARKET DISPLAY Het nieuwe XCN-2050 displaysysteem wordt gekenmerkt door talloze nieuwe functies en innovaties. Het systeem omvat nu een multitouch besturingssysteem, voor een comfortabele vingertopbediening. Met het Android besturingssysteem kunt u tevens extra software installeren voor een uitgebreider toepassingsbereik. Zo kunt u bijvoorbeeld landbouwapplicaties toevoegen zoals een lichtbalkdisplay, of nuttige landbouwinformatie - van weersverwachtingen tot bedrijfsspecifieke informatie. XCN-2050 display Hoge-resolutie touchscreen van 30 cm Kristalheldere weergave van akkerkaarten ondersteund door luchtfoto s, sporen, akkerranden en bemestingskaarten Op Android gebaseerd besturingssysteem voor de nieuwste grafische ondersteuning en menunavigatie Externe upgrademodule voor een rechtlijnige aansluiting van extra componenten Compatibel met geïntegreerde en besturingsassistentiesystemen Nauwkeurigheid van 2,5 tot 15 cm Interne 32-GB flash drive Geïntegreerde HD videocamera aan de voorkant van het scherm

14 BETAALT ZICHZELF TERUG: U HEBT DE SITUATIE ALTIJD ONDER CONTROLE. EEN GEWELDIG GEVOEL!

15 ALLES IN ÉÉN OOGOPSLAG CASE IH AFS DISPLAYS Vertrouwen is goed, maar totale controle is beter. De AFS touchscreen-display is uw complete bedieningspaneel en voert alle opdrachten uit met de druk van een vingertop. Of de AFS oplossing nu vooraf in de fabriek werd geïnstalleerd of indien u uw systeem opwaardeert; de AFS touchscreenschermen zijn volledig compatibel en 100% overdraagbare, compromisloze toevoegingen. Interactief. Geïntegreerd. Intuïtief.

16 Vorteile: BETAALT ZICHZELF TERUG: Lorem DIRECTE Ipsum ONDERSTEUNING VOOR MINIMALE STILSTANDTIJDEN. ONZE SERVICE DOET ER EEN SCHEPJE BOVENOP.

17 PROFESSIONELE ONDERSTEUNING IN PLAATS VAN TWEEDERANGS CALLCENTERS AFS KLANTENSERVICE De AFS specialisten van de klantendienst spreken uw taal. In elke betekenis van het woord. Indien u een vraag of probleem hebt, dan hebben wij het antwoord. Probeer het gewoon! Kosteloos uiteraard! Belgie: Nederland: Wanneer u een schriftelijke oplossing verkiest: afssupporteur@caseih.com

18 BETAALT ZICHZELF TERUG: PROFESSIONELE EXPERTISE VOOR MEER WINST. HET LOONT ALTIJD.

19 CASE IH BIEDT OPLEIDINGEN. AFS ACADEMY Wilt u het maximum halen uit uw Case IHproducten? Geen probleem. Case IH biedt als enige producent trainingscursussen om uw AFS-oplossingen maximaal te benutten. Voor maximale efficiëntie en rendement maken wij u deelgenoot van onze expertise dankzij een praktijkgerichte opleiding op uw landbouwbedrijf of concessie. U kunt ook verder bouwen op onze kennis via de uitgebreide online trainingssessies op ons webportaal. Schrijf u in op

20 BETAALT ZICHZELF TERUG: MEER PRODUCTIVITEIT MET TOT OP DE MINUUT NAUWKEURIG BEHEER VAN INPUT...

21 Commander 2.0 AFS CONNECT TELEMATICA Case IH AFS Connect is de ideale oplossing voor drukbezette landbouwers. Via de AFS PC software kunt u landbouwprocessen in real-time weergeven, bewerken, beheren en rapporteren. Real-time positiebewaking op alle voertuigen Operationele gegevens (brandstofverbruik, werkuren enz.) Just in time bewaking van logistiek en beheer van input

22 BETAALT ZICHZELF TERUG: VERZAMEL EN VERWERK AL UW LANDBOUWGEGEVENS MET ÉÉN ENKEL SOFTWAREPROGRAMMA.

23 DE GROND IN ÉÉN OOGOPSLAG AFS DESKTOPSOFTWARE Ontvang real-time informatie over al uw landbouwprocessen. Case IH AFS bezorgt u hiervoor de middelen. Dankzij de AFS desktopsoftware kunt u de met uw AFS -systeem verzamelde gegevens beheren, bekijken en verwerken. Deze software ondersteunt tevens alle belangrijke precisielandbouwsystemen zoals Trimble, Ag Leader en Green Star.

24 DE GEMEENSCHAPPELIJKE NOEMER CASE IH ISOBUS De Case IH ISOBUS oplossing sluit niemand uit. Dit is een gestandaardiseerde, compatibele verbinding tussen de tractor en het werktuig, ongeacht het merk. Plug and play voor elke combinatie. Beheer al uw ISOBUS-apparatuur via de AFS touchscreen-monitor. U hoeft deze enkel aan te sluiten al onze voertuigen worden volledig bedraad geleverd en werden in de fabriek volledig klaargemaakt. BETAALT ZICHZELF TERUG: 100% COMPATIBEL MET ALLE GEREPUTEERDE PRODUCENTEN.

25 ISOBUS-compatibiliteit voor een uiterst eenvoudige bediening van de grote balenpers via de AFS touchscreen-monitor.

26 SPOORPRECISIE CONTROLLED TRAFFIC FARMING (CTF - precisielandbouw) Consequente landbouwinnovatie. Duurzame bodembescherming door verminderde bodemverdichting is een belangrijk thema in een groeiend aantal Europese landen. Met Controlled Traffic Farming, worden eerst de permanente rijbanen gecreëerd waarbij alle voertuigen deze banen nauwkeurig volgen. Daarna wordt de wielspoorbreedte van het voertuig gestandaardiseerd. Sleutelevereisten voor het systeem zijn overeenstemmende werkbreedtes en een hoge-precisie spoorgeleidingssysteem. BETAALT ZICHZELF TERUG: AANZIENLIJK MINDER BEDRIJFSMATERIALEN EN MEER PRODUCTIVITEIT.

27 Case IH 12 m Controlled Traffic System Precisielandbouw in de praktijk: Case IH RTK-systemen 12,4-m maaibord voor de Axial-Flow maaidorser Extra-lange en opklapbare losbuis voor rechtstreeks lossen in de trailer in het aangrenzende 12 m-spoor

28 14C8001/NLO

0,5 %(1) (2) 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: financiering. Ontvang een. camera met nachtzicht

0,5 %(1) (2) 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: financiering. Ontvang een. camera met nachtzicht 3 maanden van aanbiedingen van basisproducten voor u om: Een inschatting te maken van uw behoeften en het product te kiezen dat het meest geschikt voor u is Investeer met een financiering Ontvang een GRATIS

Nadere informatie

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN

PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN PRECISIELANDBOUW-PRODUCTEN Verhoog uw opbrengst met de nieuwste precisielandbouw-producten. Met de nieuwste hi-tech producten voor GPS-geleiding en precisielandbouw vergroot u uw oogst en behaalt u maximale

Nadere informatie

Afs GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN. AFS AccuGuide

Afs GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN. AFS AccuGuide Afs GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN AFS AccuGuide 02 GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN AFS ONZE VISIE OP MODERNE LANDBOUW COMPACT, CAPABEL COMPETITIEF! GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN VAN CASE IH (AFS ) BETALEN

Nadere informatie

Nieuwe FM-750 Display:

Nieuwe FM-750 Display: BENELUX 52-BLX10-MEI 13.10.2010 Afkomstig van: Véronique Bailly / Steven Schoonians Nieuwe FM-750 Display: Direct uit voorraad leverbaar Wij laten graag weten dat de nieuwste Trimble display is toegevoegd

Nadere informatie

Agrosky. Precisielandbouw.

Agrosky. Precisielandbouw. Agrosky. Precisielandbouw. DEUTZ-FAHR, SAME, LAMBORGHINI en HÜRLIMANN nemen de beste optie. AGROSKY is het door SAME DEUTZ-FAHR ontwikkelde precisielandbouwsysteem voor satellietgeleiding van landbouwmachines

Nadere informatie

GPS. Minimum constellatie van 24 Amerikaanse

GPS. Minimum constellatie van 24 Amerikaanse FM1000 / FMD Training 1 GPS Minimum constellatie van 24 Amerikaanse satellieten in6 banen om de aarde Satellieten op 20.000 km 1 omwenteling in 12 uur Vanwege nauwkeurigheid signaalontvangst dekking GPS

Nadere informatie

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application.

De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. De productiviteit van precisie begint hier Application Pro modules en Variable Rate Application. Precisielandbouw in twee eenvoudige stappen automatisch Zoals elke landbouwer weet hebben verschillende

Nadere informatie

PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND

PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND 2 3 WELKOM IN DE WERELD VAN PLM DANKZIJ NEW HOLLAND DOET U AAN LANDBOUW MET PRECISIE OOGSTSENSOR VOCHTMONITOR BESCHERMING DATA BEMESTING GELEIDING EN DISPLAYS GEWASBEHEER

Nadere informatie

I. Aardappelcystenaaltje

I. Aardappelcystenaaltje I. Aardappelcystenaaltje Efficiënter spuiten met behulp van GPS Niet actueel? Marc Goeminne, Mieke Vanderstraeten, PCA Steven Demeyer, PCLT Daniel Wittouck, Melvin Berten, Lies Willaert, LCG Jean-Pierre

Nadere informatie

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND

BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND BLIJF VERBONDEN MET NEW HOLLAND Geconnecteerde voertuigen voor efficiënte landbouw Geconnecteerd. Productief. Efficiënt. De landbouw evolueert voortdurend en beslissingen die u in een fractie van een seconde

Nadere informatie

PLM CONNECT RTK. Netwerkoplossingen. Bouwen aan de toekomst...

PLM CONNECT RTK. Netwerkoplossingen. Bouwen aan de toekomst... PLM CONNECT RTK Netwerkoplossingen Bouwen aan de toekomst... Interview met Carlo Lambro, President New Holland Agriculture Wat is de visie van New Holland t.a.v. precisielandbouw in de huidige landbouwgemeenschap?

Nadere informatie

WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK

WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK ONE STEP BEYOND WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK Precision Makers is misschien wel het eerste bedrijf in de wereld dat volledig gespecialiseerd is in de automatisering van de groene sector. Sterker

Nadere informatie

Werking GPS in de landbouw. Efficiënter spuiten met behulp van GPS. KHK, Geel. ADLO demo: efficiënter spuiten met behulp van GPS 26/05/11

Werking GPS in de landbouw. Efficiënter spuiten met behulp van GPS. KHK, Geel. ADLO demo: efficiënter spuiten met behulp van GPS 26/05/11 Werking GPS in de landbouw KHK, Geel 26/05/11 i r. S. D E M E Y E R P C L T, R O E S E L A R E Efficiënter spuiten met behulp van GPS Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert

Nadere informatie

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions

DrainVision VISIONELE MONITORING. monitoring solutions DrainVision VISIONELE MONITORING monitoring solutions Brengt digitale intelligentie naar de hedendaagse tuinbouwindustrie. Na vele jaren onderzoek en ontwikkeling door top wetenschappers en technologen

Nadere informatie

AFS Geavanceerde Landbouwsystemen

AFS Geavanceerde Landbouwsystemen AFS Geavanceerde Landbouwsystemen NA MEER DAN 160 JAAR DELEN WE NOG STEEDS DEZELFDE VISIE. VERSNEL UW LANDBOUWACTIVITEITEN MET EEN GEAVANCEERD LANDBOUWSYSTEEM VAN CASE IH. 160 jaar geleden zagen de eerste

Nadere informatie

WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK

WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK ONE STEP BEYOND WE ZETTEN MACHINES ZELF AAN HET WERK Precision Makers is misschien wel het eerste bedrijf in de wereld dat volledig gespecialiseerd is in de automatisering van de groene sector. Sterker

Nadere informatie

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN VAN VALTRA Valtra-werktuigbediening Auto-Guide 3000 AgCommand YOUR WORKING MACHINE

TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN VAN VALTRA Valtra-werktuigbediening Auto-Guide 3000 AgCommand YOUR WORKING MACHINE TECHNOLOGISCHE OPLOSSINGEN VAN VALTRA Valtra-werktuigbediening Auto-Guide 3000 AgCommand YOUR WORKING MACHINE Valtra-Isobus > GEMAKKELIJKE WERKTUIGBEDIENING > 2 VALTRA-WERKTUIGBEDIENING Eenvoudige bediening

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Geavanceerde bodemsensortechniek.

Geavanceerde bodemsensortechniek. Geavanceerde bodemsensortechniek. KIJK VERDER DAN HET OPPERVLAK. In de moderne landbouw is precisielandbouw de sleutel om uw productiviteit te verhogen. Als een autonoom bodem-geleidingsvermogensmeetsysteem

Nadere informatie

Trimble Gebruikersdag 2018

Trimble Gebruikersdag 2018 Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA JUNI 2018 Trimble Gebruikersdag 2018 Gepositioneerd voor een wereldwijde markt PARTNERS IN 110 LANDEN KANTOREN IN 35 LANDEN ONDERZOEK- & ONTWIKKELCENTRA

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen www.format-4.be Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen Onze deskundige adviseurs helpen u ten allen tijde en met plezier bij de planning en de samenstelling van uw individuele Format-4

Nadere informatie

In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen.

In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen. In 2011 werd het idee geboren om een volledig elektrisch aangedreven werktuigendrager/trekker op de markt te brengen. Om dit te realiseren zijn Van Ham Organisatie en Advies in Wageningen, de Machinefabriek

Nadere informatie

van uw machines. van uw bedrijf. optimaliseren van de winst farming systems - afs ) van

van uw machines. van uw bedrijf. optimaliseren van de winst farming systems - afs ) van GEAVANCEERDE LANDBOUWSYSTEMEN VOOR WIE Elke Meer dag eist u meer. van het land. van uw machines. meer. die Motoren de Meer En die met meer vermogen. zich meer meer kennis hebben. Meer daarom eisen wij

Nadere informatie

THE SUCCESS YOU WANT.

THE SUCCESS YOU WANT. CAT CONNECT THE SUCCESS YOU WANT. Het succes dat u wenst. MATERIEELBEHEER PRODUCTIVITEIT VEILIGHEID DUURZAAMHEID MATERIEEL, TECHNOLOGIE EN DIENSTEN COMBINEREN DIE U HELPEN UW SUCCES TE VERGROTEN. Cat Connect

Nadere informatie

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen

Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen Geert Vandepitte Verantwoordelijke Vlaanderen presentatie ISAGRI het bedrijf ISA systeem manier van werken PRODUCTEN ISA GPS perceelsmeting ISA 360 gps ISATEELT teeltregistratie ISA app smartphone ENKELE

Nadere informatie

Precision Land Management

Precision Land Management Precision Land Management Nauwkeurige oplossingen voor New Holland en machines van andere merken 2 Kijk voor de dichtstbijzijnde New Holland dealer op www.newholland.com De voordelen van precisielandbouw

Nadere informatie

Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA 20 DECEMBER GeoWeetdag

Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA 20 DECEMBER GeoWeetdag Ronald van Coevorden Advanced Solutions Manager EMEA 20 DECEMBER 2018 GeoWeetdag 2018 40 jaar Trimble 1978 Charlie Trimble begint Trimble Navigation in Los Altos (CA) 1984 Eerste commerciële GPS ontvanger

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone

PLANON APPS. Voor Facility - en Service Management op uw smartphone PLANON APPS Voor Facility - en Service Management op uw smartphone Een innovatieve specialist met dertig jaar ervaring in het IWMS-domein Een partner die door Gartner wordt erkend als marktleider Integraal

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle P3 evohome Het systeem voor slimme zoneregeling

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING.

UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING. UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING UW PARTNER VOOR EEN TOTAALOPLOSSING VOOR GEODETISCHE DATA INWINNING LNR Globalcom profileert zich graag als uw leverancier van meetapparatuur,

Nadere informatie

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK

ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK ELK FRANKEERSYSTEEM IS UNIEK Kies zelf uw opties en uw kleur. MEER DAN EEN FRANKEER MACHINE 30 45 65 De PostBase is meer dan een frankeermachine. Het modulaire frankeerconcept sluit optimaal aan bij de

Nadere informatie

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi

Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Creëer uw perfecte comfortzone met evohome Wi-Fi Meer comfort, meer controle en minder energie de slimste manier om de woning te verwarmen. P2 Comfort en controle Comfort en controle: dat is precies wat

Nadere informatie

NEW HOLLAND PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND DOET U AAN LANDBOUW MET PRECISIE.

NEW HOLLAND PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND DOET U AAN LANDBOUW MET PRECISIE. NEW HOLLAND PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND DOET U AAN LANDBOUW MET PRECISIE. 2 3 BENT U KLAAR VOOR PRECISIELANDBOUW? WIJ WEL. In een steeds uitdagender en competitief landbouwscenario, is precisielandbouw

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND

PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND PRECISIELANDBOUW DANKZIJ NEW HOLLAND WELKOM IN DE WERELD VAN PLM DANKZIJ NEW HOLLAND DOET U AAN LANDBOUW MET PRECISIE New Holland biedt een uitgebreide waaier aan totaaloplossingen die volledig op uw behoeften

Nadere informatie

ALTIJD EEN SPOOR VOORUIT. PRECISIELANDBOUWTECHNIEK VAN STEYR.

ALTIJD EEN SPOOR VOORUIT. PRECISIELANDBOUWTECHNIEK VAN STEYR. ALTIJD EEN SPOOR VOORUIT. PRECISIELANDBOUWTECHNIEK VAN STEYR. steyr-traktoren.com OMDAT U ALTIJD UW EIGEN WEG WILT BLIJVEN VOLGEN, HEBT U EEN SYSTEEM NODIG DAT ON TRACK BLIJFT. INHOUD 4-5 HET S-TECH-SYSTEEM

Nadere informatie

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance.

Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. Visma.net Payroll Onze meest moderne, intuitieve software ooit. Een volledige SaaS oplossing voor ehrm, Payroll & Finance. GRAAG STELLEN WIJ U VOOR AAN Altijd en overal online beschikbaar en maximale ondersteuning

Nadere informatie

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop

GRT Computers Persoonlijk advies voor uw computer/laptop Computer systemen van Boxxed. Simple Powerfull Easy in this Boxx. Word samengesteld uit de beste componenten op computergebied. Kwaliteit bewijst zichzelf Echte kwaliteit bewijst zich pas in de loop der

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

IsoMatch Tellus. Waar landbouw samensmelt met innovatieve techniek SMART EFFICIENT EASY

IsoMatch Tellus. Waar landbouw samensmelt met innovatieve techniek SMART EFFICIENT EASY IsoMatch Tellus Waar landbouw samensmelt met innovatieve techniek Scan deze pagina met de Layar app. Ervaar de IsoMatch Tellus nu! IsoMatch Tellus De nieuwste Universele Terminal, ontwikkeld door Kverneland

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

TECHNOLOGIE OPLOSSINGEN VAN MASSEY FERGUSON

TECHNOLOGIE OPLOSSINGEN VAN MASSEY FERGUSON TECHNOLOGIE OPLOSSINGEN VAN MASSEY FERGUSON 02 www.masseyferguson.com Pagina 04 Verbeter uw bedrijf met machinetechniek Pagina 08 Geleidingssystemen - Auto-Guide 3000 Pagina 12 Efficiëntie onder uw vingertoppen

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Precisielandbouw: voet aan wal in Nederland

Precisielandbouw: voet aan wal in Nederland Precisielandbouw: voet aan wal in Nederland Herman Krebbers DLV Plant Nederlandse telers Koplopers in Productiviteit Hoge productie per hectare Goede kwaliteit producten Hoge productie per arbeidseenheid

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het

Lifesize. Cloud. Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Lifesize Cloud Videovergaderingen van topkwaliteit: zo hoort het Maak kennis... met videovergaderen zoals u het nog nooit hebt gezien. Alleen Lifesize biedt één oplossing om uw vergaderruimtes eenvoudig

Nadere informatie

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG

KENNIS DIE ZICH UITBETAALT KNOW HOW. HET NIEUWE PRODUCT LINK LOCATIE ZUIDWEST OLIEPEIL LAAG KNOW HOW. LOCATIE ZUIDWEST Met het nieuwe Product Link kan Pon Equipment u nog sneller en uitgebreider ondersteuning bieden aan uw bedrijf. Product Link kan u naadloos in contact brengen met onder meer

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

control control and even more control

control control and even more control = : OVER ONS SITECH is uw geautoriseerde Trimble constructie technologie leverancier en is toonaangevend als het gaat om vernieuwende oplossingen, voor zowel grote als kleinere aannemers. Of het nu gaat

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Uw lichtpark inzichtelijk maken.

Uw lichtpark inzichtelijk maken. Uw lichtpark inzichtelijk maken. CityTouch LightPoint Asset Management. CityTouch LightPoint / ASSET MANAGEMENT 3 Welkom bij de nieuwe intelligentie in verlichtingsbeheer. Een professioneel beheer van

Nadere informatie

Innovatie voor systeemintegratie

Innovatie voor systeemintegratie Innovatie voor systeemintegratie PERFORMANCE MADE SMARTER PR-backplane Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare montageoplossing tussen het DCS/PLC/SIS-systeem en isolatoren/i.s. interfaces TEMPERATUUR

Nadere informatie

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300

Toshiba EasyGuard in actie: Portégé M300 De ultieme alles-in-één stevige en ultradraagbare notebook. Toshiba Easy Guard is een set voorzieningen die de zakelijke gebruiker voorziet van uitgebreide gegevensbeveiliging, geavanceerde systeembescherming

Nadere informatie

Uw machinepark: online

Uw machinepark: online Volvo construction equipment Uw machinepark: online CARETRACK: MACHINES ZIEN EN VOLGEN Volg uw machines waar u zich ook bevindt CareTrack van Volvo is meer dan alleen een volgsysteem. Het geeft niet als

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

PnP IP/Network Camera

PnP IP/Network Camera PnP IP/Network Camera Quick Install Handleiding PnP T series Deze handleiding is van toepassing op de volgende modellen: EP-PM12WP EP-M30WP EP-P22WP HD EP-P22W EP-P10W EP-M04WP EP-PT09IP EP-M12WP EP-PM11WP

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing

AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing AlphaCity De flexibele en kostenefficiënte Corporate CarSharing oplossing Ontdek de voordelen van een nieuwe mobiliteitsoplossing: AlphaCity, Corporate CarSharing Eenvoudig, efficiënt en flexibel Zo hoort

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep

Crop Care Competence Centre. Kverneland Group Nieuw-Vennep NL Crop Care Competence Centre Kverneland Group Nieuw-Vennep onze visie Techniek maakt een betere toekomst mogelijk. Wij ontwikkelen intelligente oplossingen voor een betere oogst en een hogere opbrengst.

Nadere informatie

I. Aardappelcystenaaltje

I. Aardappelcystenaaltje I. Aardappelcystenaaltje Efficiënter spuiten met behulp van GPS Niet actueel? Marc Goeminne, Mieke Vanderstraeten, PCA Steven Demeyer, PCLT Daniel Wittouck, Melvin Berten, Lies Willaert, LCG Jean-Pierre

Nadere informatie

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control.

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control. MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit World leaders in process control. Nog betere controle met de nieuwe MC3-FRUIT Fruithandelaren willen hun producten geleverd hebben op

Nadere informatie

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line

Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen. ES Line Compacte brandveiligheid voor kleine tot middelgrote gebouwen Dit noem ik nu veiligheid! F. de Visser, installateur Het concept Professionele technologie voor veiligheid in kleine/middelgrote gebouwen.

Nadere informatie

ModulA. Mag het iets meer zijn? Meer dan pompen

ModulA. Mag het iets meer zijn? Meer dan pompen ModulA Mag het iets meer zijn? Meer dan pompen De nieuwe ModulA van Biral: Nog nooit was pomptechnologie zuiniger dan met de modulair uit te breiden kampioen in energiebesparing. EEI 0.17 De Biral ModulA

Nadere informatie

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE

1961-2011. New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE 1961-2011 New Holland Zelfrijdende Hakselaars 50 e Verjaardag FR9OOO BEPERKTE EDITIE Van pioniers tot meesters: een halve eeuw onovertroffen productiviteit. NOG EEN WERELDPRIMEUR! In 1961 zorgde New Holland

Nadere informatie

Trimble CFX-750 Display

Trimble CFX-750 Display Trimble CFX-750 Display eknopte handleiding WERKSCHERM The Trimble CFX-750 display is een touch-screen display, die wordt geconfigureerd en bediend door op de symbolen te drukken die op het scherm verschijnen.

Nadere informatie

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT

EEN HOGER NIVEAU UW OMZET NAAR EFFICIËNT HANTEREN TILT Farmlift farmlift EFFICIËNT HANTEREN TILT UW OMZET NAAR EEN HOGER NIVEAU FARMLIFT MAAKT SNEL WERK VAN DE GROOTSTE TAKEN Professionele landbouwers kunnen nu rekenen op de Case IH Farmlift telescopische

Nadere informatie

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief

Machinebeheer op afstand. Efficiënt. Wereldwijd. Intuïtief NL Machinebeheer op afstand Efficiënt Wereldwijd Intuïtief Beheer en programmeer uw machines op afstand Het is voor u van groot belang dat machines en systemen altijd binnen handbereik zijn, waar dan ook

Nadere informatie

DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub

DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub DisplayPort naar DisplayPort Multi-Monitor Splitter - 2-poorts MST Hub Product ID: MSTDP122DP Met deze MST hub kunt u twee schermen aansluiten op uw DisplayPort (DP) 1.2 Windows laptop of desktop. Omdat

Nadere informatie

Geef uw apparatuur wat mojo!

Geef uw apparatuur wat mojo! Auto-stuur met Virtual Wrench Geef uw apparatuur wat mojo! www.mojortk.com 0800 756 9665 De nieuwe No Drift mojortk van Leica Geosystems veranderd radicaal de RTK technologie voor de agrarische industrie.

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

MoveRTK. De Landelijke Standaard in Precisie. ZLTO 24 & 26 febr. 2011 1

MoveRTK. De Landelijke Standaard in Precisie. ZLTO 24 & 26 febr. 2011 1 MoveRTK De Landelijke Standaard in Precisie ZLTO 24 & 26 febr. 2011 1 Introductie MoveRTK Inhoud Presentatie Bedrijfsinformatie 06-GPS Uitleg techniek: Netwerk RTK Voordelen MoveRTK Datacommunicatie Componenten

Nadere informatie

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS.

Home. Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Home Lyric T6 slimme, programmeerbare thermostaat ONTWORPEN VOOR INSTALLATEURS. GEMAAKT VOOR GEBRUIKERS. Beleef het comfort van een bekend en betrouwbaar merk De Lyric T6 is het nieuwste op het gebied

Nadere informatie

Eerste stappen met Windows 10

Eerste stappen met Windows 10 Eerste stappen met Windows 10 Je hebt de upgrade naar Windows 10 met succes afgesloten. Nu kun je volledig profiteren van je nieuwe besturingssysteem. Als hulp bij je oriëntatie op jouw eerste stappen

Nadere informatie

DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz

DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz DisplayPort naar HDMI adapter - UHD 4K 60Hz Product ID: DP2HD4K60S Met deze DisplayPort naar HDMI -adapter kunt u HDMI video en audio weergeven vanaf een DPapparaat, met ondersteuning van Ultra HD 4K bij

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing

Spraak, messaging en persoonsbeveiliging Kostenbesparing Ascom IP-DECT SYSTEeM bewezen technologie in innovatieve oplossingen 2 Ascom IP-DECT Ascom is toonaangevend op het gebied van DECT-technologie. Onze oplossingen staan bekend om hun modulaire eigenschappen,

Nadere informatie

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn!

Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Ready to go Pagina 1 van 12 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van 12 perbit bv Alle rechten zijn gereserveerd.

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie

Smatrix. Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie Smatrix Het intelligente regelsysteem voor oppervlakteverwarming en -koeling Meer comfort met minder energie 02 l Uponor Smatrix Uponor Smatrix: optimaliseert binnenklimaat, energiemanagement en kosten

Nadere informatie

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT. Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE DRAADLOZE MOBIELE HEFKOLOM EARTHLIFT Capaciteit van 8.500 of 10.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group levert op maat gemaakte en technisch

Nadere informatie

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Serie 2,2 2,6 tm Productbrochure Eenvoud en prestatie De Hiab XS 022 maakt uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger De Hiab XS 022 is een kleine, compacte en flexibele kraan voor een brede

Nadere informatie

Uw complete CAD/CAM oplossing

Uw complete CAD/CAM oplossing software voor CNC - technologie Uw complete CAD/CAM oplossing Bewerkt u hout, kunststof, steen of metaal en wilt u het rendement van uw CNC-machines verhogen? Kies dan voor Alphacam; de meest krachtige

Nadere informatie

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control.

MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit. World leaders in process control. MC3-FRUIT. Gecontroleerde koeling en opslag van hard en zacht fruit World leaders in process control. Nog betere controle met de MC3-FRUIT Fruithandelaren willen hun producten geleverd hebben op een bepaald

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services

The closest you can get to zero tolerance. FloorShaver. FloorShaver. Ultraflatfloor Associated Services FloorShaver The closest you can get to zero tolerance FloorShaver Ultraflatfloor Associated Services FloorProfiler Meetapparatuur die zijn tijd vooruit is Om een optimaal rijgedrag van uw heftruckpark

Nadere informatie

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Leica Geosystems Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. Active Customer Care Actief betrokken bij uw succes. De relatie tussen Leica Geosystems en haar klanten kan in één woord samengevat

Nadere informatie