De onderneming is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De onderneming is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer 400.673.544."

Transcriptie

1 Verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden voor online verkoop De hierna vermelde verkoopsvoorwaarden zijn enkel van toepassing op de online bestellingen via de e-shop. De klant dient steeds de algemene verkoopsvoorwaarden voor online verkoop te lezen en te bevestigen dat hij deze algemene verkoopsvoorwaarden aanvaardt, zoniet kan hij de bestelling niet afronden. 1. Algemeen 1.1. Identificatie en maatschappelijke zetel van de verkoper: NV Krëfel Steenstraat 44 - Industriezone 4 «'t Sas» Grimbergen 1851 Grimbergen-Humbeek (België) BTW BE Tel: 02/ Fax: 02/ mail.box@krefel.be De onderneming is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer Tenzij uitdrukkelijke schriftelijke andersluidende overeenkomst tussen partijen, zijn de betrekkingen tussen de NV Krëfel en haar klanten onderworpen aan de onderhavige algemene verkoopsvoorwaarden die worden geacht aanvaard te zijn door de klant, ook indien ze strijdig zouden zijn met zijn eigen algemene of specifieke aankoopvoorwaarden. Het feit dat de klant onderhavige voorwaarden niet heeft ontvangen in zijn moedertaal ontslaat hem geenszins van hun toepassing Ofschoon de algemene verkoopsvoorwaarden en de website, evenals zijn inhoud wereldwijd kunnen worden geraadpleegd, werden ze uitsluitend opgemaakt voor de Belgische klanten. Alle andere voorwaarden, zelfs die hernomen op de bestelbon van de koper, zijn uitgesloten. Dientengevolge is het aanbod op deze site slechts bestemd voor in België woonachtige klanten. Elke overeenkomst zal bijgevolg in de Nederlandse of de Franse taal, naar keuze van de klant, opgesteld worden De NV Krëfel behoudt zich het recht voor haar algemene verkoopsvoorwaarden te wijzigen zonder er de klant persoonlijk van op de hoogte te brengen en zonder dat deze laatste aanspraak kan maken op enige schadevergoeding. Het is dus aan de klant om regelmatig te controleren of zich wijzigingen hebben voorgedaan. Op lopende contracten blijven echter steeds de voorwaarden gelden die van toepassing waren op het ogenblik van de totstandkoming van de verkoop Tenzij andersluidende vermelding in de productbeschrijving op de website, zijn het aanbod en de prijslijsten geldig zolang ze vermeld staan in onze online catalogus. De NV Krëfel behoudt zich het recht voor op elk ogenblik de eigenschappen van haar aanbod en prijslijsten te wijzigen. Krëfel houdt zich het recht voor om bestellingen te weigeren wanneer blijkt dat de prijsaanduiding en/of de specificaties van een product op de website ingevolge een technische of menselijke tekortkoming foutief zou zijn.

2 2. Betalingsvoorwaarden De betaling van de online bestellingen kan gebeuren op verschillende manieren: 2.1. Online op het moment van de bestelling via: - E-banking - Krëfel Giftcard - Print & Fax: u kan de gegevens van uw kredietkaart naar ons doorsturen via fax, waarna uw betaling manueel zal worden behandeld - Visa, American Express, Diners Club of Mastercard - Manuele overschrijving op ons bankrekeningnummer (IBAN BE ). In dit geval kunnen de door u bestelde producten slechts voor u gereserveerd worden na ontvangst van uw betaling. Bijgevolg raden wij u aan uw betaling zo snel mogelijk te regelen via uw bankinstelling Bij levering door Krëfel: - Contant - Bancontact - Visa, American Express, Diners Club of Mastercard - ECO-cheques 2.3. Bij levering door een transportbedrijf: - Dient u het totale bedrag vooraf te betalen 3. Levering en installatie De levering en installatie gebeuren op het bij de bestelling vermelde adres. Onze expediteur zal de koopwaar enkel afleveren mits vertoning van een officieel identiteitsbewijs en ondertekening door de klant van een leveringsbon voor goede ontvangst. In geval van betaling via kredietkaart en voor uw eigen veiligheid, zal u eveneens worden gevraagd uw kredietkaart of een fotokopie hiervan te tonen. Daarenboven zal de levering in dat geval enkel plaatsvinden indien het leveringsadres overeenstemt met het adres van de klant. Elk zichtbaar gebrek aan het product moet worden vermeld op de kopie van de leveringsbon die wij bij u nalaten en die u vervolgens binnen 2 dagen na de levering via (service@krefel.be) of fax (02/ ) dient over te maken aan onze dienstna-verkoop, die zal worden belast met de opvolging van uw klacht Leveringskosten Afhankelijk van de installatie, waarde, grootte en gewicht van het toestel, zal de levering voorzien worden door de eigen leveringsdienst van Krëfel of via een externe koerierdienst. Indien uw bestelling bestaat uit verschillende artikels die dienen te worden geleverd op éénzelfde adres, dan zal u slechts éénmaal de leveringskosten betalen. Tenzij andersluidende vermelding in de productbeschrijving op de site, bedragen de leveringskosten voor een online e-shop bestelling:

3 Voor grote huishoudapparaten: - Gratis levering voor bestellingen van grote huishoudapparaten voor een totaal bedrag hoger of gelijk aan 20,00 (incl. BTW) Voor kleine huishoudapparaten/toebehoren: - 3,95 (incl. BTW) voor bestellingen van kleine huishoudapparaten en/of toebehoren voor een totaal bedrag lager dan 20,00 (incl.btw). Het maximum toegelaten gewicht bedraagt 30 kg. - Gratis levering voor bestellingen van kleine huishoudapparaten en/of toebehoren voor een totaal bedrag hoger of gelijk aan 20,00 (incl. BTW) Voor inbouwtoestellen: - Gratis levering voor bestellingen van inbouwapparaten voor een totaal bedrag hoger of gelijk aan 20 (incl. BTW). - Voor plaatsing en installatie van een inbouwtoestel (met uitzondering van eilanddampkappen), wordt een supplement van 30,00 (incl. BTW) aangerekend, ongeacht de verkoopprijs. - De plaatsing en installatie van eilanddampkappen is enkel mogelijk indien aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Onze logistieke dienst zal met u contact opnemen om te bepalen of een conforme installatie mogelijk is. Per geval zal het supplement voor plaatsing en installatie door onze logistieke dienst berekend worden Voor LCD-, Plasma-, LCD-LED tv's, DVD-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen: - Gratis levering voor bestellingen van LCD-, Plasma- en LCD-LED tv's voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan 20,00 (incl. BTW). - Gratis levering voor bestellingen van DVD-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan 20,00 (incl. BTW). - 3,95 leveringskosten voor bestellingen van DVD-, Hifi-, Video- en Audiotoestellen voor een totaal bedrag lager dan 20,00 (incl. BTW) Voor Multimedia, Fotografie en Telecom: - Gratis levering voor bestellingen van desktop PC's en notebooks voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan 20,00 (incl. BTW). - Gratis levering voor bestellingen van Informatica-toebehoren, Fotografie- en Telecom-apparaten (uitgezonderd desktop PC's en notebooks) voor een totaal bedrag gelijk aan of hoger dan 20,00 (incl. BTW). - 3,95 (incl. BTW) leveringskosten voor bestellingen van Informatica-toebehoren, Fotografie- en Telecom-apparaten (uitgezonderd desktop PC's en notebooks) voor een totaal bedrag lager dan 20,00 (incl. BTW).

4 Wanneer u kiest voor een installatie van uw desktop pc of notebook door Krëfel zal een bedrag van 100,00 (incl. BTW) worden aangerekend. Hierbij wordt uw computer door Krëfel geleverd en gebruiksklaar gemaakt. Voor de installatie van niet meegeleverde randapparatuur dient u 15,00 (incl. BTW) per extra apparaat te betalen. Voor de installatie van MS Office, een antivirus software of de reactivatie van uw internetconnectie dient u 25,00 (incl. BTW) per installatie te betalen. (prijs van de software niet inbegrepen) 3.2. Levering en installatie van grote toestellen Grote toestellen worden door onze eigen Krëfel leveringsdienst aan huis geleverd in België. Gelieve, ingeval van levering op verdieping van een artikel met aanzienlijke afmetingen (koelkast, televisietoestel enz.), u er van tevoren van te vergewissen dat de toegang (deur en inkomhal, trappen, lift, binnendeuren, gangen, enz.) voldoende breed en hoog zijn voor een normaal verloop van de levering. Daarenboven verzekeren we geen levering van een dergelijk artikel vanaf de vierde verdieping, zonder aanwezigheid van een lift of een goederenlift met voldoende capaciteit. Gelieve ingeval van twijfel vóór de bestelling contact op te nemen met onze expeditiedienst op het telefoonnummer 02/ , met het oog op gebruik van een goederenlift voor de forfaitaire prijs van 89,00 (incl. BTW). Wanneer de levering gebeurt door de leveringsdienst van Krëfel, kunnen we, indien u dit wenst, gratis uw oude toestellen meenemen, op voorwaarde dat u dit bij bestelling vermeldt in uw winkelmand (knop 'Gratis terugname oud toestel') en op voorwaarde dat het terug te nemen toestel een gelijkaardig toestel betreft met vergelijkbare afmetingen. Terug te nemen koelkasten of diepvriezers, dienen volledig leeg en ontdooid te zijn Levering van kleine toestellen Kleine toestellen worden in principe geleverd via een externe koerierdienst. Deze toestellen worden op het gelijkvloers geleverd. De mogelijke leveringskost staat duidelijk aangegeven tijdens het orderproces. De klant betaalt slechts éénmaal de leveringskost bij een gelijktijdige levering van meerdere pakketten op één leveringsadres. De consument kan deze leveringskost vermijden door kleine toestellen samen te laten leveren met grote toestellen door onze eigen leveringsdienst. Indien de consument niet aanwezig is tijdens de levering, wordt er door de koerier een kaartje in de brievenbus achtergelaten waarop het plaatselijk postkantoor staat vermeld, zodat de consument, na vertoning van zijn identiteitsbewijs, zijn pakket kan afhalen binnen de 15 dagen. Na deze termijn wordt de bestelling geannuleerd en krijgt de consument de door hem betaalde som terugbetaald Leveringstermijn Krëfel streeft ernaar de levering uit te voeren binnen 2 werkdagen. Indien door overmacht of uitzonderlijke omstandigheden, onafhankelijk van de consument, het toestel niet geleverd is binnen de 30 dagen heeft de consument het recht de bestelling te annuleren onverminderd het recht op schadevergoeding.

5 4. Eigendomsvoorbehoud In afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek, blijft de NV Krëfel eigenaar van de verkochte en geleverde goederen tot de dag van volledige betaling van de prijs in hoofdsom en/of interest(en) en/of forfaitaire schadevergoeding(en). Het risico wegens verlies of beschadiging gaat evenwel reeds over op de klant vanaf de levering of inbezitname van de goederen. Bij deze draagt de klant over aan de verkoper alle sommen die hem zouden zijn verschuldigd door derden. De klant ontslaat de NV Krëfel van elke formaliteit van betekening en zal de eventuele daarmee gepaard gaande kosten dragen. Daarenboven machtigt de klant de NV Krëfel om op elk ogenblik het materiaal terug te nemen, zolang het niet volledig is betaald, en dit waar het zich ook moge bevinden. 5. Waarborg Alle producten, gekocht of geleverd en bestemd voor privaat gebruik, genieten van twee jaar waarborg. De garantie die Krëfel biedt komt overeen met de wettelijke garantie en laat de wettelijke rechten van de koper onverlet. Wij garanderen dat onze goederen conform zijn aan uw bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die u ervan mag hebben rekening houdende met de specificaties van het product. Wij garanderen u natuurlijk ook dat onze goederen voldoen aan alle op het ogenblik van je bestelling bestaande wetten. Dit betekent dat bij gebreken of defecten aan het goed tot 2 jaar na de levering dit goed kosteloos wordt hersteld, dan wel vervangen. Voor zover dit mogelijk en redelijk is, hebt u de keuze tussen herstelling of vervanging. Enkel ingeval de herstelling of de vervanging buitensporig of onmogelijk is of niet binnen een redelijke termijn kan worden uitgevoerd, heeft u het recht om een prijsverlaging of de ontbinding van de verkoopsovereenkomst te eisen. Indien het defect of gebrek zich manifesteert binnen de 6 maanden na de levering wordt dit geacht reeds te hebben bestaan voor de levering, tenzij wij het tegendeel kunnen bewijzen. Na 6 maanden zal u zelf moeten bewijzen dat het gebrek reeds bij de levering aanwezig was. Voor producten die gebruikt worden voor niet-private doeleinden gelden de beperkende garantievoorwaarden van de fabrikant/invoerder. Defecten of schade als gevolg van foutief gebruik, water, oxidatie, val of schokken, nalatigheid, slecht onderhoud of gebruik in strijd met de voorschriften van de fabrikant, evenals slijtage worden niet door de garantie gedekt. Herstellingen uitgevoerd door een niet door het merk erkende technieker geven aanleiding tot het vervallen van de garantie indien deze herstelling betrekking heeft op het gebrek. Voor meer informatie hieromtrent, gelieve de handleiding te raadplegen die bij het product wordt geleverd. De zendnota en/of het aankoopbewijs die u bij het apparaat ontvangt, is uw garantiebewijs. Houdt deze dus zeker goed bij.

6 Gelieve, om van uw garantie te kunnen genieten, u met het defecte apparaat aan te bieden in uw Krëfel verkooppunt, of contact op te nemen met onze dienst na verkoop op het telefoonnummer + 32 (0) of via service@krefel.be. 6. Herroepingsrecht 6.1. In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten, heeft de consument, volgens boek VI "Marktpraktijken en consumentenbescherming" van het Wetboek Economisch Recht, het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 30 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de dag van levering. Dit herroepingsrecht wordt door Krëfel toegekend aan de consument om hem toe te laten het gekochte goed te beoordelen in omstandigheden vergelijkbaar met een winkeletalage. Dit herroepingsrecht is niet van toepassing voor rechtspersonen of voor producten aangekocht door een natuurlijk persoon voor beroepsgebruik Deze herroeping zal echter enkel van kracht worden op voorwaarde dat de klant, binnen de 30 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed, via een schrijven, , of fax zijn verlangen kenbaar maakt en op voorwaarde dat hij, binnen dezelfde termijn, de ongebruikte koopwaar terugstuurt. We verwachten dat u zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking en de goederen terugstuurt, binnen dezelfde termijn als hierboven vermeld (= 30 dagen vanaf de dag volgend op de levering ven het goed). Als u de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag u ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of u het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn. Als u de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder. Artikels die niet in deze toestand zouden verkeren bij hun ontvangst door de NV Krëfel zullen ter beschikking blijven van de koper, die er de prijs van zal moeten betalen. Daarenboven is de klant niet gemachtigd een herroepingsrecht uit te oefenen ingeval van levering van audio-opnames, videoopnames en computerprogrammatuur (met inbegrip van voorafbetaalde herlaadbare telefoonkaarten) waarvan de verzegeling is verbroken Ingeval van uitoefening van zijn herroepingsrecht, zal de klant de koopwaar met alle middelen en op zijn eigen risico en kosten terugzenden naar de NV Krëfel Dienst "Terugzending e-shop". De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor uw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij u komen afhalen en zal u hiervoor geen kosten worden aangerekend. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot u hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

7 Verzendingen "port betaald door de bestemmeling" en "tegen rembours" zullen dus worden geweigerd. In het belang van de klant wordt aangeraden het bewijs van de terugzending door de post of de vervoerder te laten valideren. Krëfel kan bij wijze van dienstverlening de artikelen terughalen bij de klant mits een forfait van 30,00 (incl. BTW). Gelieve voor deze dienstverlening van Krëfel te bellen naar het nummer + 32 (0) of een te sturen naar expedi@krefel.be met vermelding van uw naam en bestelnummer Wij verzoeken u om de koopwaar terug te bezorgen op het adres vermeld in artikel 1.1 van onderhavige voorwaarden, samen met de leveringsdocumenten, en eventueel de factuur Wanneer het herroepingsrecht werd uitgeoefend overeenkomstig de voormelde voorwaarden, zullen we binnen een termijn van 30 dagen overgaan tot terugbetaling van elke som die u ons zou hebben betaald voor de aankoop van één of meerdere artikels. De terugbetaling zal gebeuren op het bankrekeningnummer dat u dient te vermelden in uw herroepingsaanvraag.

8 MODELFORMULIER VOOR HERROEPING (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen) Aan KRËFEL NV Steenstraat 44, 1851 Humbeek Ik deel u hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep. Besteld op: Ontvangen op: Naam consument: Adres consument: Handtekening van consument (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) Datum:

9 7. Privacy De verwerking en bescherming van persoonsgegevens is onderworpen aan een Privacy Policy. Deze Privacy Policy maakt deel uit van deze Algemene Verkoopsvoorwaarden voor Online Verkoop. Gelieve de Privacy Policy aandachtig te lezen. 8. Aansprakelijkheid Krëfel is niet aansprakelijk voor indirecte schade. De contractuele en extra-contractuele aansprakelijkheid van Krëfel is beperkt tot de waarde van de bestelde koopwaar. 9. Laagste Prijs Wij verzekeren dat onze prijzen de laagste zijn in België. Indien u echter binnen de 30 dagen na uw aankoop, bij een concurrent in een fysiek verkooppunt in België (geen webshops) een goedkoper aanbod vindt van hetzelfde artikel verkocht onder dezelfde verkoopsvoorwaarden, dan verbinden wij ons er toe u het verschil terug te betalen onder de vorm van een Krëfel aankoopbon, indien u tenminste een kopie van uw bestelbon, leveringsbon of betalingsbewijs/factuur opstuurt naar onze commerciële dienst (NV Krëfel, Steenstraat 44, Industriezone 4 «'t Sas», 1851 Humbeek/Grimbergen), evenals een gedateerd bewijs van de concurrentieprijs voor het vastgestelde prijsverschil (bijvoorbeeld een reclamefolder, catalogus, enz.). Deze terugbetalingsgarantie geldt niet voor soldenaanbiedingen, voor prijzen van webshops of voor eindereeks- of liquidatieprijzen. Krëfel eigent zich het recht toe om een prijscontrole uit te voeren en de beschikbaarheid bij de concurrent na te kijken. De klant moet het prijsgarantie formulier invullen en het samen met een geldig gedateerd bewijs van de concurrentieprijs (folder of ander document) verzenden of faxen op het nummer + 32 (0) Geldigheid, Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via het contactformulier of bellen op We doen er alles aan om je klacht binnen de 7 dagen te behandelen Indien één van onderhavige voorwaarden nietig en onuitvoerbaar zou worden verklaard, blijven de andere voorwaarden onverkort van kracht en zal deze voorwaarde toepasbaar zijn in de door de wet toegestane mate De partijen aanvaarden, in het kader van hun betrekkingen, elektronische bewijsmiddelen (bijvoorbeeld : , gegevensback-ups,...) Geschillen in verband met de geldigheid, interpretatie of uitvoering van onderhavige algemene verkoopsvoorwaarden voor online verkoop vallen uitsluitend onder het Belgische recht en worden enkel voorgelegd aan de rechtbanken van Brussel.

10 11. Rechtsbekwaamheid Door de aankoop van producten via deze website verklaart de klant minstens 18 jaar oud te zijn en wettelijk bevoegd producten en diensten aan te kopen via deze website. De klant stemt er mee in dat hij aansprakelijk is voor alle financiële transacties in verband met het gebruik van deze website, inclusief deze die voor zijn rekening gebeurden bijv. door inwonende minderjarigen.

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com

Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com Algemene Voorwaarden online verkoop Silhouettewinkel.com De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen. Bij iedere bestelling wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP Ondernemingsgegevens ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN CAVES LENOIR WEBSHOP CAVES LENOIR ABDIS AGNESSTRAAT 2, 8510 MARKE info@caveslenoir.be 056/44.40.95 0497/45.28.39 BE 0543.766.855 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT DISCLAIMER

1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT DISCLAIMER DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Connect IT Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge BE 0448.175.830 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: definities 1.1. Ondernemer: De natuurlijk persoon (eenmanszaak) die op duurzame wijze een economisch doel nastreeft door producten en diensten van op afstand (e-commerce)

Nadere informatie

Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat Zottegem BTW Tel : 0497/

Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat Zottegem BTW Tel : 0497/ 1. Identiteit van de verkoper / algemeen Wij zijn Cosy Cat (BVBA Makali ) Stoofstraat 2 9620 Zottegem info@cosycat.be BTW 0810 535 859 Tel : 0497/ 54 78 13 Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores

Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores Algemene Voorwaarden: Anticyclone des Açores Laatste aanpassing: 29 mei 2018 Inhoudsopgave Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Identiteit van de verkoper Wij zijn: Kikko België bvba Dorpsstraat 52 9800 Deinze E-mailadres: info@bouwkitkeukens.com Telefoonnummer: 0474/08.32.27 Ondernemingsnummer: BE 0698.820.266

Nadere informatie

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren.

2. Wij leveren enkel in België en Nederland. Als je een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we je bestelling weigeren. Algemene Voorwaarden Beleefboerderij De vliertuin Laatste aanpassing: 10/12/2018 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Electrosoft

Algemene voorwaarden Electrosoft Algemene voorwaarden Electrosoft 1. De verkoper Electrosoft BVBA, met maatschappelijke zetel te 9470 Denderleeuw Lindestraat 14a, is ingeschreven in de kruispuntbank der Ondernemingen onder volgend nummer:

Nadere informatie

Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT

Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT Verkoopsvoorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Expert Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge BE 0414.666.585 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES

DISCLAIMER 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES DISCLAIMER De winkel doet er alles aan om de informatie die zij aanbiedt op de website zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven, maar geeft geen garantie ten aanzien van de juistheid van de verstrekte

Nadere informatie

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde

Aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden door de begunstigde Aanhef De volledige website www.newbusiness.be is eigendom van de vennootschap MADE IN BELGIUM bvba, samen met alle bijhorende rechten; voor elke (volledige of gedeeltelijke) reproductie is systematisch

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT

Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER 2. ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES 3. TOTSTANDKOMING INTERNETVERKOOP 4. EIGENDOMSOVERDRACHT Algemene voorwaarden 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Exellent IT/Electro hierna "Exellent" genoemd. Gotevlietstraat 86, 8000 Brugge info@exellent.be Maatschappelijke zetel: Lanckriet NV, Gotevlietstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be

Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be Algemene Voorwaarden www.profiledefietsspecialist.be Laatste aanpassing: 12 juni 2014 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling

Nadere informatie

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door de verkoper. Artikel 1: Algemene verkoopsvoorwaarden / Algemene bepalingen De elektronische webwinkel van Automaterialen Timmermans, een NV met maatschappelijke zetel te 3920 - LOMMEL (België), BTWNR. BE0471853629,

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Algemene voorwaarden 1. Algemeen De producten die worden aangekocht via www.therubz-shop.be zijn onderworpen aan de verkoopsvoorwaarden van Pas de Deux BVBA met ondernemingsnummer BE 0443.623.263 en maatschappelijke

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Naam: Uitvaartzorg Jan Schillebeeckx Adres: Grote Baan 87 A, 2380 Ravels E-mailadres: info@schillebeeckx.be Telefoonnummer: 014 46 29 20 Btw-nummer: BE 0450.905.389 I. Modaliteiten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Identiteit van de ondernemer: Toepassing. Taal communicatie. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan de consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop]

Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop] Algemene Voorwaarden [Naam van uw Webshop] Laatste aanpassing: 29 juni 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coolblue N.V.

Algemene Voorwaarden Coolblue N.V. Algemene Voorwaarden Coolblue N.V. Versie 2014.01 01-06-2014 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens MAELSTROM BVBA 2300 Turnhout 014 41 39 28 BTW BE 0464 263 774 RPR Turnhout Artikel 1: Algemene bepalingen Akademia.be, de e-commerce website van Maelstrom

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens quelbordel Begijnenstraat 31, 2800, Mechelen info@quelbordel-design.be 0485 06 67 14 Ondernemersnummer: 0652.935.407 Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN

BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN BON BON! BVBA ALGEMENE VOORWAARDEN In deze Algemene Voorwaarden, verwijzen de termen "BON BON! "wij", "ons" of "onze" naar BON BON! BVBA. BON BON! is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden [Xavier Coninckx éénmanszaak met handelsbenaming Dreamswork]

Algemene Voorwaarden [Xavier Coninckx éénmanszaak met handelsbenaming Dreamswork] Algemene Voorwaarden [Xavier Coninckx éénmanszaak met handelsbenaming Dreamswork] Laatste aanpassing: 5 februari 2014 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden www.pegasup.com ARTIKEL 1 IDENTITEIT VAN DE VERKOPER Pegasup - Palingstraat 21-3530 Houthalen Mailadres: mail@pegasup.com - Telefoon: +32 473 233 094 Ondernemingsnummer: 0874.701.062

Nadere informatie

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN A LGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN Ondernemingsgegevens Pauwels Schoenen bvba Turnhoutsebaan 336-340 2970 Schilde België e- mail: webshop@pauwelsschoenen.be T.: +32 3 383 08 27 Ondernemingsnr.: 0424.980.457

Nadere informatie

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing.

Indien één van deze voorwaarden om welke reden dan ook niet rechtsgeldig zou zijn, blijven de overige voorwaarden onverkort van toepassing. Identiteit van de ondernemer Handelsnaam: FunandPleasure Vennootschapsnaam: Sprince Comm.V Btw nr.: BE 0670.986.018 Maatschappelijke zetel: Veeweidestraat 71, 1070 Anderlecht Contact: info@funandpleasure.be

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst

ALGEMENE VOORWAARDEN. I. Algemeen. Art. 1 Toepassingsgebied. Art. 2 Definities. Art. 3 Website. Art. 4 Sluiten van de overeenkomst ALGEMENE VOORWAARDEN I. Algemeen Art. 1 Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten waarin Brochus producten verkoopt of op een andere wijze een leveringsverplichting

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl

Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Algemene Voorwaarden TopShop4u.nl Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 1. Consument:

Nadere informatie

Telefoon: Website:

Telefoon: Website: De verkoper Charlie and the Party Factory- NV VDV HOLDINGS LLA, met maatschappelijke zetel Leiehoek 3, 9800 Deinze, is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0463.136.891.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Redland Publishing

Algemene Voorwaarden Redland Publishing Algemene Voorwaarden Redland Publishing Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - Verplichtingen

Nadere informatie

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV

ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV ALGEMENE ONLINE VERKOOPSVOORWAARDEN OZ SHOP NV De klant dient steeds de algemene voorwaarden voor internetverkoop te lezen alvorens een internetbestelling te plaatsen Bij iedere bestelling wordt de klant

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ONZE KLANTEN VERDIENEN DE BESTE SERVICE EN ONZE KWALITEITSMEUBELEN DE BESTE ZORGEN Bij Zonnewende (BVBA Diecobel) hechten wij een zeer groot belang aan persoonlijke service.

Nadere informatie

De bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze diensten zijn omschreven in deze gebruikersovereenkomst.

De bepalingen en de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van deze diensten zijn omschreven in deze gebruikersovereenkomst. Algemene voorwaarden 1. Algemene bepalingen De diensten op deze website worden aangeboden door CHALK PAINT SHOP, maatschappelijke zetel Zilverberklaan 58, 9032 WONDELGEM (ondernemingsnummer: BE 0552 941

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de webshop

Algemene Voorwaarden voor de webshop Algemene Voorwaarden voor de webshop van De Kimpe NV INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van

Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van Algemene voorwaarden Artemusica webshop. 1 Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website Artemusica, van J.P. Gheerardyn, vioolbouwer - luthier met ondernemingsnummer 0519.940.883

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be

HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be HOOFDSTUK I: Specifieke bepalingen aangaande verkoop op afstand via webshop Eco Toilet.be Artikel 1 De bepalingen van dit hoofdstuk zijn enkel van toepassing op de contractuele relatie tussen NV Eco Toilet

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be

Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be Algemene verkoopsvoorwaarden MakroShop.be Deze algemene voorwaarden gelden vanaf 18 januari 2016. Artikel 1 Identificatie van de Verkoper De Verkoper is: Makro Cash & Carry Belgium NV - Nijverheidsstraat

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.:

Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V.: Algemene Verkoopvoorwaarden DP Nederland B.V. DP Nederland B.V. Vestigingsadres: Biezenmortelsestraat 2, 5074 PD, BIEZENMORTEL (NEDERLAND) E-mailadres: automaticgrooming@gmail.com KvK-nummer: 58446893

Nadere informatie

algemene verkoopsvoorwaarden

algemene verkoopsvoorwaarden algemene verkoopsvoorwaarden 1. 2. Onderhavige voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen en rechtsverhoudingen tussen MASTERmail en de opdrachtgever tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk

Nadere informatie

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen

1. Algemeen 2. Bestellen & tot stand komen overeenkomst 3. Prijzen ALGEMENE VOORWAARDEN Onderhavige Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door De Bouwkampioen, Pontstraat 54, bus A, 9090 Melle, BTW BE 0539.724.133 ten behoeve van de webshop http://www.bouwkampioen.be

Nadere informatie

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de

aankoop rechten en 1.4. Alle 2.1. Er is Sanoma niet correct recht om periode: niet de ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid voorwaarden 1.1. Het accepteren van een aanbieding dan wel het plaatsen van een bestellingg of het doen van een aankoop houdt in dat de klant de toepasselijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMEENHEDEN EN DEFINITIES. 1. Contact gegevens: 2. MINIMUM LEEFTIJD VOOR AANKOOP. De voorwaarden gelden vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN De voorwaarden gelden vanaf 21.09.2017 De klant dient steeds de algemene voorwaarden te lezen alvorens een bestelling te plaatsen. De klant kan deze steeds raadplegen op www.tuinpoortshop.be

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR INTERNETVERKOOP 1. IDENTIFICATIE VAN DE VERKOPER Nomo Design bvba Noordkouter 67 8560 Wevelgem tel : 0032-56420532 IBAN : BE53 7380 0739 4553 BIC : KREDBEBB BTW BE 479047168 HR

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP Ondernemingsgegevens FJA-OEYEN MOL NV Asstraat 2, 2400 Mol, België info@fja-oeyen.be Tel.: +32 (0)14 31 13 92 Fax: +32 (0)14 31 54 08 Ondernemingsnummer: 0444.678.682

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Laatste aanpassing: 1/09/2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt

Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Verkoop Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Ondernemer: De rechtspersoon die producten op afstand aan consumenten aanbiedt Consument: De natuurlijke persoon die

Nadere informatie

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie.

Elk aanbod staat enkel open voor klanten die woonachtig zijn in de Europese Unie. Algemene voorwaarden Ondernemingsgegevens Verhaeghe Solutions BVBA Posterijlaan 23 8740 Pittem (België) BTW BE0508.994.533 RPR Gent afdeling Brugge info@verhaeghe.be Tel. +32 51 46 62 50 Gebruikte merknaam:

Nadere informatie

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel

Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Koop in alle vertrouwen in onze webwinkel Hieronder vindt u de algemene voorwaarden voor aankopen in onze webwinkel. Zo kan u in alle vertrouwen bij ons terecht voor uw aankoop, en kan u kiezen op welke

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP B2C Ondernemingsgegevens Bikesolutions Coudeveldt 17 8490 Varsenare info@bikesolutions.be 0032/496 170 770 BE0806.921.323 Eenmanszaak Artikel 1: Algemene bepalingen

Nadere informatie

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit op de website apart vermeld. Algemene verkoopsvoorwaarden webshop Ondernemingsgegevens Maison Parez is de commerciële naam van de kledingwinkel en webshop van Studiebureau Technieken Bogaerts BVBA, verder genaamd de verkoper. Heirweg

Nadere informatie

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht;

5. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Algemene Voorwaarden Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van KledingOutlet Naarden. Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop

Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Algemene Verkoopvoorwaarden Douwe Egberts Webshop Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene verkoopvoorwaarden ( de Verkoopvoorwaarden ) zijn van toepassing op alle bestellingen die via de Douwe Egberts

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Korte samenvatting Wanneer je een bestelling plaatst bij Napro/Asal, ga je akkoord met de Algemene verkoopsvoorwaarden Controleer het product en de verpakking bij levering

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN van C&A Mode GmbH & Co. KG EN KLANTENINFORMATIE 1 Uitbater van webwinkel en gelding van deze Algemene Voorwaarden 2 Sluiting van de overeenkomst 3 Beschikbaarheid en levertijd van

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN MIJN ATELIERS INLEIDING Mijn Ateliers is een concept van workshops die ofwel als homeparty's, of in de winkels van Medi-Market of in bedrijven worden

Nadere informatie

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen:

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen: Algemene verkoopvoorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene verkoopsvoorwaarden (hierna de Voorwaarden ) zijn van toepassing op elke bestelling van producten Lakebos die via de Lakebos webwinkel

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden "De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PoopyPets

Algemene Voorwaarden PoopyPets Algemene Voorwaarden PoopyPets In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden; Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de Klant om binnen 14 dagen af

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. Artikel 2 Gegevens van SDSV-Design. Artikel 3 - Toepasselijkheid. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; 2. Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl

Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Algemene Voorwaarden Drijfpakje.nl Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: Drijfpakje als leverancier van de aangeboden goederen op deze webpagina. 2. Consument: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden N.V. INNO 24-9-2014

Algemene Voorwaarden N.V. INNO 24-9-2014 Algemene Voorwaarden N.V. INNO 24-9-2014 ARTIKEL 1 IDENTITEIT VAN DE VERKOPER N.V. INNO hierna Inno genoemd Nieuwstraat 111 1000 BRUSSEL BTW-nummer: BE 0448 827 116 RPR Brussel E-mailadres: info@inno.be

Nadere informatie

Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk met Kaatje Tomaatje zijn overeengekomen.

Afwijkingen van deze voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk met Kaatje Tomaatje zijn overeengekomen. Algemene voorwaarden Algemeen. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten in de webshop en het atelier van Kaatje Tomaatje. Door het tot stand komen van een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer. Artikel 3 - Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; Consument: de natuurlijke

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden FAMIPYRO

Algemene Voorwaarden FAMIPYRO Algemene Voorwaarden FAMIPYRO Laatste aanpassing: 10 december 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

M O D E L VA N. Ondernemingsgegevens

M O D E L VA N. Ondernemingsgegevens M O D E L VA N A LG E M E N E V E R KO O P S V O O R WA A R D E N W E B S H O P B2C Ondernemingsgegevens Juwelier Van Den Berge Bvba Van Den Berge Antwerpsesteenweg,318, te 9040 Sint-Amandsberg Juwelier-vdb@skynet.be

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Definities. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de klant gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2. Klant: de natuurlijke persoon en of de persoon

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Artikel 1: Identiteit van de verkoper. Artikel 2: Toepasselijkheid & Voorwaarden

Inhoudsopgave. Artikel 1: Identiteit van de verkoper. Artikel 2: Toepasselijkheid & Voorwaarden Inhoudsopgave Artikel 1 - Identiteit van de verkoper Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 - Herroepingsrecht Artikel 5 - De prijs Artikel 6 - Betaling Artikel

Nadere informatie

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op

De prijzen voor de leveringen vindt u terug op ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN PLANTONDERWEG Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende voorwaarden. De verkoper wijst de klant-consument met

Nadere informatie

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE

TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE TERUGGAVEBELEID EN WETTELIJKE GARANTIE 1.1 Klant is gerechtigd om de aankoopovereenkomst te herroepen om welke reden ook, zonder boete en zonder dat hij hiertoe een verklaring moet opgeven, binnen 14 (veertien)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v7

Algemene voorwaarden - v7 Algemene voorwaarden - v7 AANBOORDSTICKERS 26-10-2018 Algemene Voorwaarden aanboordstickers aanboordstickers is gevestigd te Moretusstraat 65, 2660 Hoboken (Belgie). E-mail: info@aanboordstickers.be BTWnummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN DE SCHAKEL ARTIKEL 1. DEFINITIES EN ALGEMEENHEDEN Voor de toepassing van de algemene voorwaarden verkoop in de winkel wordt verstaan onder: Consument: iedere natuurlijke persoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be

Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Algemene voorwaarden op https://www.gereedschaponline.be Gegevens Gereedschap Online-flandersshopping Herwig de Leeuw Valierstraat 45 1770 Liedekerke Belgie info@gereedschaponline.be Tel: ++32(0)478/844.459

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht; 2.Consument: de natuurlijke persoon die niet

Nadere informatie

Gebruikers mogen de informatie op de site kosteloos bekijken en afdrukken voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commerciële doeleinden.

Gebruikers mogen de informatie op de site kosteloos bekijken en afdrukken voor persoonlijk gebruik, maar niet voor commerciële doeleinden. Algemene voorwaarden Deco-Garden.be webshop 1. Algemeen Deze verkoopsvoorwaarden regelen het gebruik van de website van de éénmanszaak Jan Vandevelde met ondernemingsnummer 0519.748.170 en maatschappelijke

Nadere informatie

ShopVIP Algemene Voorwaarden

ShopVIP Algemene Voorwaarden ShopVIP Algemene Voorwaarden Artikel 1 - Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ondernemer: de rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; consument: de

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS

GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS GEBRUIKSVOORWAARDEN FIL DE PARYS An-Sofie Van Parys Commerciële naam: Fil de Parys Ondernemersnummer: 0700.308.128 Plein 64 te 9970 Kaprijke fil.de.parys@gmail.com fildeparys.be fildeparys.com 0495 20

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Carine Van Hee

Algemene Voorwaarden. Carine Van Hee Algemene Voorwaarden Carine Van Hee De website wordt uitgebaat door: Carine Van Hee - eenmanszaak Nieuwstraat, 50 1981 Hofstade KBO 0540 895 160 Door het bezoeken van de website en/of het kopen van een

Nadere informatie

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur]

Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] Identiteit van de ondernemer DilvisOnline.nl Dilvis Kerklaan 40, 1921 BL, Akersloot Telefoonnummer: 0251-312306 [ Op werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur] E-mailadres: info@dilvis.nl KvK-nummer: 37052882

Nadere informatie

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door

1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door Algemene voorwaarden 1. De bestellingen en verkopen van gordijnen op maat worden u aangeboden door B.V.B.A. DK2000 NEW onder de naam Gordijnen Op Maat met btw nr: 0833.580.584 en maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen)

Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen) Algemene voorwaarden (u moet in het bestelproces akkoord gaan met de Algemene voorwaarden om een bestelling te kunnen doen) MetJeMobiel Accessoires E-mailadres: MetJeMobiel@gmail.com Postadres: Kopvoornvijver

Nadere informatie

De Website is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen.

De Website  is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. De Website www.jewel83.be is een sierraden webshop en biedt betaalbare sierraden uit binnen- en buitenland tegen betaalbare prijzen. Download hier de algemene voorwaarden. Bij iedere bevestiging van een

Nadere informatie

PROSUM BVBA. de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument

PROSUM BVBA. de handelspraktijken en de voorlichting en bescherming van de consument PROSUM BVBA Dorpsstraat 146/21 8300 Knokke-Heist T +32 (0) 486 886645 mike.strubbe@prosum.be www.prosum.be ING 363 0928110 54 IBAN: BE42 3630 9281 1054 BIC: BBRU BE BB BTW BE 0838 934 786 Prosum Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP E-COMMERCE De consument heeft het recht aan Naturazone BVBA mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen

Nadere informatie