Kant-en-klaar pakket Doe-het-zelf pakket Cinta lamelgordijn Kunststof draadgordijn Aluminium kettinggordijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kant-en-klaar pakket Doe-het-zelf pakket Cinta lamelgordijn Kunststof draadgordijn Aluminium kettinggordijn"

Transcriptie

1 Kant-en-klaar pakket Doe-het-zelf pakket Cinta lamelgordijn Kunststof draadgordijn Aluminium kettinggordijn Dubbelzijdig klittenband Opberginstructies Onderhoudsinstructies

2 Kant-en-klaar pakket OF

3 Inkorten hulzengordijn Hieronder wordt uitgegaan van een hulzengordijn motief 25A verspringend. Bij inkorten werkt u per lengtebaan van boven naar beneden. Allereerst verwijdert u aan de bovenzijde de ophanghaak, gevolgd door het noodzakelijk aantal hulzen (hieronder beschreven) en sluit u weer af met de ophanghaak. OF VOORBEELD: Inkorten met halve huls / anderhalve huls etc. Neem de banen met halve hulzen (2) en verwijder de halve haak en halve huls (indien nodig meerdere hele haken en hele hulzen). Neem de banen met hele hulzen (1), verwijder de hele haak en hele huls (of meer) en plaats hier de zojuist verwijderde halve haak en halve huls VOORBEELD: Inkorten met hele huls / hulzen Neem de banen met halve hulzen (2), verwijder de halve haak en halve huls, daarna de hele haak en hele huls (of meer). Plaats daarna de zojuist verwijderde halve haak en halve huls weer terug. Neem de banen met hele haken en hele hulzen (1) en verwijder de hele haak en hele huls (of meer.) Verlengen hulzengordijn Het verlengen van een Torresol hulzengordijn is mogelijk met behulp van dezelfde stappen als hierboven beschreven bij het inkorten. Het materiaal wordt echter niet verwijderd, maar als extra materiaal aan de bovenzijde geassembleerd bij het bestaande gordijn. Zie assembleren van het vliegengordijn bij doe-het-zelf pakket.

4 Doe-het-zelf pakket U heeft gekozen voor een doe-het-zelf pakket van Torresol. In de verpakking treft u het benodigde los materiaal aan voor de door u gekozen afmeting, waaronder: - Aluminium bevestigingsstrip met schroeven; - Ophanghaakjes; - Hele haken en hele hulzen; - Halve hulzen kort EN halve haken (afhankelijk van hoogte); - Halve hulzen lang (afhankelijk van het motief). Indien u zowel halve haken EN halve hulzen kort evenals halve hulzen lang aantreft, wees erop attent dat u deze niet door elkaar haalt. Ze verschillen minimaal van lengte! Aluminium bevestigingsstrip Torresol adviseert een bevestiging in uw deurkozijn (in de dag). De bevestigingsstrip kunt u in dit geval tussen de deurstijlen aan de bovenzijde van uw deuropening monteren. Assembleren van het vliegengordijn Op de pakbon wordt in de artikelomschrijving met het getal achter de letter H aangegeven hoeveel hulzen u in de lengte gaat rijgen om de bestelde hoogte te bereiken. Afhankelijk van de doorgegeven hoogte gebruikt u de halve hulzen kort EN halve haken. Bijvoorbeeld: H33,5. U rijgt 33 hele hulzen en eindigt bovenaan met één halve huls kort EN één halve haak. U werkt per lengtebaan van beneden naar boven en begint met het grote oog van de haak naar beneden gewezen (1). Over de haak schuift u een huls (2)(3). Vervolgens haalt u het grote oog van een tweede haak, door het kleine oogje van de eerste haak (4)(5). Dit blijft u herhalen totdat u het aantal noodzakelijke hulzen per lengtebaan bereikt (6)(7) en sluit u af met een ophanghaakje (8). Torresol adviseert de geregen lengtebanen direct in de bevestiginsstrip te hangen.

5 Indien u heeft gekozen voor een motief, is er een werktekening meegeleverd. Aan de hand van de werktekening kunt u het motief van links naar rechts assembleren. MOTIEF MET HALVE HULZEN LANG Op de werktekening worden de halve hulzen lang aangegeven met kleine cijfers of kleine vakjes. De halve hulzen lang worden enkel gebruikt IN het motief. U rijgt twee halve hulzen lang op ÉÉN grote haak. OF MOTIEF 25A (verspringend) U rijgt een bundel met: U rijgt een bundel met: - halve hulzen boven en onder OF - halve hulzen boven - enkel hele hulzen - halve hulzen onder Voor een verspringend motief kunt u de lengtebanen van de twee bundels om de twee of vier banen (naar eigen wens) in de strip ophangen.

6 Cinta lamelgordijn U heeft gekozen voor een Cinta lamelgordijn van Torresol. In de verpakking treft u een aluminium bevestigingsstrip aan, waarin de kunststof lamellen reeds verwerkt zijn, inclusief: - Schroeven; - Afdekdopjes. 20 cm 20 cm Aluminium bevestigingsstrip OP DE DAG - bevestiging met twee schroeven Bevestig de twee bijgevoegde schroeven op de dag (op uw deurkozijn), zie foto. Zorg dat de schroeven aan weerszijden op ± 20 cm van de hoeken van het kozijn bevestigd worden, zie foto. Draai de bevestigingsschroeven niet geheel IN het kozijn maar laat deze iets uitsteken zodat u de bevestigingsstrip met het lamelgordijn eenvoudig achter de schroeven kunt haken. Uw kunststof lamelgordijn hangt nu op uw deurkozijn! EEN CINTA LAMELGORDIJN HEEFT 48 UUR NODIG OM UIT TE HANGEN. TIP: Van de lamellen kunt u ook smalle lamellen maken door ze per lamel van onderuit midden door te scheuren. Inkorten Cinta lamelgordijn Cinta lamelgordijnen kunnen aan de onderkant per lamel eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden met een schaar.

7 Kunststof draadgordijn U heeft gekozen voor een kunststof draadgordijn Manacor, Zenon of Paula van Torresol. In de verpakking treft u een aluminium bevestigingsstrip aan, waarin de kunststof draden reeds verwerkt zijn, inclusief: - Montagesteuntjes OF - Schroeven en/of afdekdopjes. Aluminium bevestigingsstrip IN DE DAG - bevestiging met montagesteuntjes U treft twee aluminium montagesteuntjes aan in de verpakking. Schuif beide montagesteuntjes in de strip en zorg dat deze aan weerszijden van de strip op ± 15 cm van het uiteinde worden geplaatst. Plaats een schroef in het gaatje van het montagesteuntje en schroef het steuntje (inclusief de strip) IN uw deurkozijn. Dit herhaalt u bij het tweede montagesteuntje. Uw draadgordijn hangt nu stevig in uw deurkozijn! OP DE DAG - TEGEN hangt nu stevig op uw deurkozijn! EEN KUNSTSTOF DRAADGORDIJN HEEFT 48 UUR NODIG OM UIT TE HANGEN. Inkorten kunststof draadgordijn Kunststof draadgordijnen kunnen aan de onderkant per draad eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden met een schaar of een kniptang.

8 Aluminium kettinggordijn U heeft gekozen voor een aluminium kettinggordijn van Torresol. In de verpakking treft u het volgende aan: - Aluminium bevestigingsstrip met schroeven; - Geassembleerd kettinggordijn in lengtebanen. Aluminium bevestigingsstrip Torresol adviseert een bevestiging in uw deurkozijn (in de dag). De bevestigingsstrip kunt u in dit geval tussen de deurstijlen aan de bovenzijde van uw deuropening monteren. Geassembleerd kettinggordijn Nadat u de aluminium strip heeft bevestigd, neemt u het reeds in lengtebanen geassembleerd Torresol kettinggordijn uit de verpakking. Wanneer u gekozen heeft voor verschillende kleuren, kunt u de uiteinden van de lengtebanen naar eigen wens in de strip hangen. Inkorten kettinggordijn Aluminium kettinggordijnen kunnen aan de onderkant per baan op de gewenste lengte gemaakt worden, door met een spitsbektang het teveel aan schakels open te buigen en te verwijderen.

9 Dubbelzijdig klittenband Met het industrieel dubbelzijdig klittenband van Torresol kunt u uw vliegengordijn eenvoudig en stevig IN of OP uw deurkozijn bevestigen. (U kunt klittenband gebruiken als alternatief wanneer u niet in uw deurkozijn mag of kan boren.) Gebruiksaanwijzing!!! VÓÓR HET GEBRUIK VAN HET DUBBELZIJDIG KLITTENBAND DIENT U ALLEREERST DE ALUMINIUM BEVESTIGINGSSTRIP VAN UW TORRESOL VLIEGENGORDIJN ALSMEDE UW DEURKOZIJN ZÉÉR GOED TE ONTVETTEN!!! 1. Neem het eerste deel van het dubbelzijdig klittenband en bevestig deze met de plakstrip op de gewenste plaats IN of OP uw deurkozijn. Let op, héél goed aandrukken. Het tweede deel bevestigt u met de plakstrip op de bevestigingsstrip. Let op, ook héél goed aandrukken. 2. Wacht minimaal 24 UUR voordat u uw aluminium bevestigingsstrip tegen uw deurkozijn klikt. 3. De lengtebanen van uw Torresol hulzengordijn of kettinggordijn kunnen nu één voor één in de strip gehangen worden.

10 Opberginstructies Hulzengordijn / aluminium kettinggordijn Een hulzengordijn of aluminium kettinggordijn is eenvoudig op te bergen door het vliegengordijn in twee bundels te verdelen. Om te voorkomen dat de lengtebanen in de knoop raken, kunt u per bundel de uiteinden met de ophanghaken in een plastic zakje doen en dichtbinden met een veter. Uw gordijn kan nu opgeborgen worden in een doos. MOTIEF 25A (verspringend) Bundel de lengtebanen met: OF Bundel de lengtebanen met: - halve hulzen boven en onder (1) - halve hulzen onder (1) - enkel hele hulzen (2) - halve hulzen boven (2) 1 2 MOTIEF 1 2 Voor het behouden van uw motief is het raadzaam per bundel een veter door de oogjes van de haken te rijgen met kaartjes aan het begin van de bundels. Kunststof draadgordijn / lamelgordijn Torresol adviseert u bij voorkeur het gordijn hangend of languit weg te leggen om te voorkomen dat de draden andere vormen aannemen. Indien u deze opbergwijze niet toepast is het raadzaam uw gordijn voor gebruik te verwarmen. Bijvoorbeeld het gordijn in een warm bad leggen (± 15 minuten) en vervolgens direct in uw deuropening hangen.

11 Onderhoudsinstructies

12 Torresol Nederland B.V. Rooseindsestraat BV HELMOND Nederland Postbus AV HELMOND Nederland Tel: +31 (0) Fax: +31 (0) Juli 2013 Druk-en zetfouten voorbehouden / info@torresol.nl MVB

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Roljaloezieën Lichtdoorlatend. Roljaloezieën Montage. Intensions. Inhoud verpakking. Benodigdheden

Roljaloezieën Lichtdoorlatend. Roljaloezieën Montage. Intensions. Inhoud verpakking. Benodigdheden Roljaloezieën Montage Inhoud verpakking Benodigdheden Montage mogelijkheden Bepaal waar u de roljaloezie gaat plaatsen. In het kozijn (a), op het kozijn (b) of aan het plafond (c). Bij de keuze voor in

Nadere informatie

www.zonweringbenelux.nl

www.zonweringbenelux.nl www.zonweringbenelux.nl Model : Met Flap Wij maken hier een vouwgordijn van 1 meter breed x 1 meter hoog gemaakt van een kamerhoge stof die recht van draad is. Benodigdheden: Schaar Naaimachine Strijkplank

Nadere informatie

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten

Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen. 1.1 Aftekenen montage gaten Montagehandleiding Screens screenstotaalshop.nl 1. Instructie plaatsen screen Neem het screen uit de verpakking. Om beschadiging van het screen te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken.

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

FICHE: Een trapleuning monteren

FICHE: Een trapleuning monteren FICHE: Een trapleuning monteren Daar sta je dan met je nieuw behangen trapgang naar je nieuwe kamers. Probleem is dat je geen trapleuning hebt om veilig boven en terug naar te beneden te raken. Geen nood

Nadere informatie

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem

Montage instructie Voor de wand schuivend systeem Montage instructie Voor de wand schuivend systeem met kozijn pagina 1/14 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3:

002- DE X-WAGEN MONTEREN. Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: 002- DE X-WAGEN MONTEREN Neem de X-WAGEN uit de doos. Neem de volgende onderdelen uit het zakje gemarkeerd met 3: Neem ook 4 LAGERKLEMMEN uit het zakje met de plastic onderdelen (zie afb. onder): Steek

Nadere informatie

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77

Montage-instructie. Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 Montage-instructie Rolpoort Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de Egardia bewegingsmelder. Website Egardia www.egardia.com Klantenservice Meer informatie over de installatie

Nadere informatie

Montagehandleiding Speeldroom

Montagehandleiding Speeldroom Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 111 cm - 8 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met een potlood de balken van 180 cm

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

installatiehandleiding Bewegingsmelder

installatiehandleiding Bewegingsmelder installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Telefoonnummer WoonVeilig 0900-388 88 88 E-mail WoonVeilig klantenservice@woonveilig.nl

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend: afstandbediening + stekker 1 3 verpakking 2 3. 2 geleiders 4. afdekdopjes 5. afsluitdoppen (alleen

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein

Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Bewaarmand met leren bodem Vierkant - Klein Materialen: Haaknaald nr. 5. Kies een maat groter als u strak haakt. Hobbii Ribbon Go Handmade leren bodem 15x15 cm Stekenmarkeerders 10 cm zwarte leren bandjes

Nadere informatie

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633

Genaaide organizer. Knutselidee. com N 103.633 Een nuttige helper die u helpt om orde te houden en een frisse wind door uw huiskamer laat waaien! Eerst worden de afzonderlijke stoffen op maat geknipt en op de bruine basisstof de latere rangschikking

Nadere informatie

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door.

Lees voor de installatie van de plisséhor deur S700 de handleiding in zijn geheel door. Controleer het product op beschadigingen en volledigheid. Mocht u een gebrek constateren, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw Bruynzeel dealer. Lees voor de installatie van de plisséhor deur

Nadere informatie

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77

Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1788-151116 Montage-instructies Rolpoorten Alu 55 - Alu 77 1 Inhoud Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem voor Luxaflex Roman Shades Kettingsysteem NL Algemene Informatie Het is van belang dat u volgende montage- en bedieningsinstructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het

Nadere informatie

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214

Jaloezie. Montage handleiding 160-071214 Jaloezie Montage handleiding 160-07114 Montage Montage Algemene informatie Het is belangrijk dat u de volgende montage- en bedieningsinstructies nauwkeurig volgt. Verano aanvaard geen verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Installatiehandleiding Sensa Verticaal

Installatiehandleiding Sensa Verticaal Installatiehandleiding Sensa Verticaal Versienummer 06.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden.

Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. 204.770 Tech Card - TechBot 4 TechBot 4 is een waar genie! Zet een parcours uit en kijk of je hem kunt programmeren om de obstakels te vermijden. Stuklijst: 1 x basis 3 x wiel, ø 50 mm 3 x wiel, ø 30 mm

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat:

MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: MONTAGEHANDLEIDING DEURROLHOR PRESTIGE CONTROLEER DE INHOUD: Deze verpakking bevat: 1. Een in kleur gemoffelde cassette (A) waarin opgesloten het rolveersysteem met glasfiber horgaas. Compleet met treklijst

Nadere informatie

EENVOUDIG INSTALLEREN

EENVOUDIG INSTALLEREN EENVOUDIG INSTALLEREN Solatube Installatie-instructies voor 74M DS Ø 74 cm Skyvault DE DAGLICHTPROFESSIONAL T +31 (0)318 69 38 20 WWW.SOLATUBE.NL v1.00 2016-06-25 Installatie in 7 stappen Stap 1 Plaats

Nadere informatie

EENVOUDIG INSTALLEREN

EENVOUDIG INSTALLEREN EENVOUDIG INSTALLEREN Solatube Installatie-instructies voor 74M DS Ø 74 cm Skyvault DE DAGLICHTPROFESSIONAL T +31 (0)318 69 38 20 WWW.SOLATUBE.NL v1.00 2016-06-25 Installatie in 7 stappen Stap 1 Plaats

Nadere informatie

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone.

Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding. 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Achterkant iphone 3GS Installatie handleiding 1.Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. 2.Plaats een kleine zuignap net boven de homeknop en trek het scherm voorzichtig

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder

Installatiehandleiding. Bewegingsmelder Installatiehandleiding Bewegingsmelder INSTALLATIEHANDLEIDING Gefeliciteerd met de aankoop van de WoonVeilig bewegingsmelder. Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer informatie over de

Nadere informatie

Mooie geschenkverpakkingen

Mooie geschenkverpakkingen Eigenlijk moet je geen aandacht schenken aan uiterlijkheden... maar bij geschenken is een mooie verpakking een extra hoogtepunt! Een mooi verpakt cadeau is gewoon iets heel bijzonders! Golfkartonrol Knip

Nadere informatie

Handleiding voor de vuurlampen 1-8

Handleiding voor de vuurlampen 1-8 Handleiding voor de vuurlampen 1-8 1. Lamp met pennenkoker Benodigd materiaal: Artikelnummer: Aantal: Lampenhanger, 100 cm lampenkabel met ophanging en kabelwartel 116013 1 Houten pennenkoker 532776 1

Nadere informatie

Montage instructie Dubbeldeurs in de wand schuivend

Montage instructie Dubbeldeurs in de wand schuivend Dubbeldeurs in de wand schuivend pagina 1/17 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6 Montage Benodigdheden

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen

KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen KOOPHULP KVARTAL ophangsysteem voor gordijnen en paneelgordijnen ONDERDELEN KVARTAL wandbeslag, 14,5 cm KVARTAL wandbeslag, 7 cm KVARTAL plafondbeslag KVARTAL rail met één spoor, 140 cm KVARTAL rail met

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe

Montage-instructie. Rolluik. RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 ecoline - RV49 Safe Montage-instructie Rolluik Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar

Nadere informatie

DRAAIBOEK MOBIELE EXPO WO I

DRAAIBOEK MOBIELE EXPO WO I DRAAIBOEK MOBIELE EXPO WO I 1. ALTIJD nodig voor transport, opstellen en afbouwen (zie eveneens checklist) 12 verhuisdekens 1 grote rol wikkelfolie noppenfolie zwarte spanbandjes gloeilampen een tweetal

Nadere informatie

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding

Touchscreen iphone 3G / 3GS Installatie handleiding 1. Verwijder de twee kleine schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Let op: ga voorzichtig te werk bij het openen van de iphone, zodat de kabels onder het scherm niet kapot gaan! 2. Er zit

Nadere informatie

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie)

Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie (ook geschikt voor kunststof jaloezie) Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop

Nadere informatie

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam

LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! 1 Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren

Nadere informatie

Voor het afwerken van de kast: Schuurpapier (korrel 180 of hoger) Kit + kitpistool Verf & verfbenodigdheden Optioneel: plamuur & plamuurmessen

Voor het afwerken van de kast: Schuurpapier (korrel 180 of hoger) Kit + kitpistool Verf & verfbenodigdheden Optioneel: plamuur & plamuurmessen Benodigdheden Accuboormachine Waterpas Trapje Rolmaat Kleed of karton voor bescherming tegen krassen van het materiaal Schroevendraaier (kruiskop) Voor het afwerken van de kast: Schuurpapier (korrel 180

Nadere informatie

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6

Nadere informatie

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag.

!Tip: Lees de handleiding eerst geheel door en ga pas daarna aan de slag. Houten Jaloezie Montage- en Bedieningsinstructie Dank voor uw aankoop bij MAATSTUDIO.NL. Met een goede montage en gebruik zult u jarenlang plezier van uw aankoop beleven. Het is van belang onderstaande

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Slakken schrikdraad

Gebruiksaanwijzing Slakken schrikdraad Gebruiksaanwijzing Slakken schrikdraad Inhoud verpakking 1 behuizing met 2 staalkabels van 11 meter 1 9V batterij 8 hoekstukjes 19 schroefjes Benodigheden 1 moestuinbak Een schroevendraaier of boormachine

Nadere informatie

Artikelnr. 018902 018903

Artikelnr. 018902 018903 Postbus 6223 4000 HE TIEL Franklinstaat 13a 4004 JK TIEL Telefoon 0344 67 30 20 Fax 0344 67 30 29 E-mail: info@teleflex.nl Internet: www.teleflex.nl MONTAGEVOORSCHRIFT VOOR UITZETRAMEN KETTINGTYPE Artikelnr.

Nadere informatie

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn

Montage- en bedieningsinstructie voor Luxaflex Rolgordijn voor www.luxaflex.com NL Algemene informatie Het is van belang dat u onderstaande montage- en bedienings-instructies nauwgezet uitvoert. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor het niet of verkeerd

Nadere informatie

Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de

Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de Schuif dit gemonteerde deel in het rechter profiel van het BASISFRAME. Schuif het profiel nog iets verder tot het middelpunt zich op 16 cm van de rand van het basisframe bevindt. Draai de bouten van de

Nadere informatie

e l Hout B R I C O F I C H E

e l Hout B R I C O F I C H E 5043676 r u e Een d en s t a a l p t u o H E H I C F C O I B R Hout B R I C O F I C H E Inleiding Als u een deur zoekt, dan vindt u een ruim aanbod in de meest uiteenlopende en fijnste houtsoorten. De

Nadere informatie

Handleiding bij de constructie van de Hydraulische machines uitgereikt ter gelegenheid van techniek toernooi 2009

Handleiding bij de constructie van de Hydraulische machines uitgereikt ter gelegenheid van techniek toernooi 2009 Handleiding bij de constructie van de Hydraulische machines uitgereikt ter gelegenheid van techniek toernooi 2009 Vertaling en bewerking Ad van den Brand, Veghel Weet je wat hydraulisch betekent? Dat betekent

Nadere informatie

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding

Accu ipod Nano 1G Installatie handleiding 1. Zorg ervoor dat de ipod vergrendeld is voordat u hem openmaakt. 2. Op het achterpaneel zitten elf klemmetjes, waarmee deze aan de voorkant is bevestigd. Om de ipod te openen, moeten de klemmetjes naar

Nadere informatie

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding

Speaker ipad 3 Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 07.00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten. ClimaRad Sensa Verticaal Installatiehandleiding 08.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

Montage-instructie Rolluik

Montage-instructie Rolluik 1. Instructie plaatsen rolluik (buiten) Neem het rolluik uit de verpakking. Om beschadiging van het rolluik te voorkomen raden wij u aan hierbij geen mes te gebruiken. De beschermfolie mag u laten zitten.

Nadere informatie

Handleiding installatie

Handleiding installatie Handleiding installatie LED it Beam LED it Beam Indusigns Amsterdam Cruquiusweg 78A 1019 AJ Amsterdam 0651164951 info@indusigns.nl STAP 1: Belangrijke voorbereiding! Lees deze handleiding aandachtig door

Nadere informatie

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding

Accu ipod Touch 4G Installatie handleiding 1. Het scherm van de ipod Touch 4G is vastgelijmd. Het is daarom aan te raden een heteluchtpistool (of een föhn) te gebruiken, om de lijm weer zacht te maken. Begin met het verwarmen van het onderste gedeelte

Nadere informatie

Montage instructie Berdu 30+/60+ en WK2 (inbraakwerend) Houten Montagekozijn Model RZ

Montage instructie Berdu 30+/60+ en WK2 (inbraakwerend) Houten Montagekozijn Model RZ Berdu 30+/60+ en WK2 (inbraakwerend) Houten Montagekozijn Model RZ pagina 1/8 versie 4 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 t/m 8 Benodigdheden Speciale BIT Optioneel Speciale

Nadere informatie

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan hout-betonschutting plaatsen Wil je een hout-betonschutting zelf plaatsen dan vind je in dit stappenplan de stappen die je moet

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4.

0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN VAN DE LIGGERS 4. 01 02 02 03 03 04 05 05 05 06 06 06 07 07 07 08 09 10 11 11 11 12 12 13 13 14 0. OVERZICHT 1. PLAATSEN VAN DE GRONDBEVESTIGING 1.a Vrijstaand 1.b Wandmontage 2. PLAATSEN VAN DE VERTICALE PALEN 3. MONTEREN

Nadere informatie

Voorbeeld voor het buigen van een erker met één rail: KS, CKS, DS, CRS 20mm Instructie CS, CCS, MTS, FMS en CRS28mm buigapparaat

Voorbeeld voor het buigen van een erker met één rail: KS, CKS, DS, CRS 20mm Instructie CS, CCS, MTS, FMS en CRS28mm buigapparaat Buiginstructies Instructies Compact Buigapparaat voor KS, CKS, DS en CRS 20mm A Nylon buigstrip B Keg (art nr: 9510000013) A C Buigwiel (radius: 10 cm) D Metalen (draag)pin B E Metalen huis F Referentielijn

Nadere informatie

Hoe maak je een tuinhuisje?

Hoe maak je een tuinhuisje? Hoe maak je een tuinhuisje? Hoe maak je een tuinhuisje? Materialen Gereedschap Schroeven Scharnieren Lat Houten plaat Schroefboor Hamer Schaar Watervaste stift http://bit.ly/2993 www.praxis.nl Page 1 of

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (draaibaar / vast) Artikelcode ZST60098 ZST600108 ZST600118 Omschrijving Vaste wand met haaks deel 8 mm. helder clearglas incl. stabilisatiestang 98-30 x 200 cm.

Nadere informatie

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES

Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage handleiding Roldeur BP77 MET ROLCONSOLES Montage roldeur met rolconsoles zonder kast, pagina 1 Controle AS: Controleer of de motor is geborgd in de as. Dat doet u door te kijken of de motor uit

Nadere informatie

Montagehandleiding Carport

Montagehandleiding Carport Montagehandleiding Carport Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van uw Carport. Deze handleiding beschrijft stap voor stap hoe u uw Carport kunt monteren. Wij wensen u veel plezier toe. Haal de materialen

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de

Nadere informatie

Algemene handleiding LED strips

Algemene handleiding LED strips U heeft een kwaliteitsproduct aangeschaft waar u nog lange tijd veel plezier van zult hebben. In deze instructie treft u handige en belangrijke informatie aan die helpt om het maximale uit uw producten

Nadere informatie

HANDLEIDING THUISTAP Tailormade/Plus. aanlevering pakket. opbouw non-foodschap. opbouw zijbeugels. opbouw draadschappen. onderhoud en specs

HANDLEIDING THUISTAP Tailormade/Plus. aanlevering pakket. opbouw non-foodschap. opbouw zijbeugels. opbouw draadschappen. onderhoud en specs HANDLEIDING THUISTAP Tailormade/Plus aanlevering pakket opbouw non-foodschap opbouw zijbeugels opbouw draadschappen onderhoud en specs voor meer informatie en vragen: info@oicretail.com aanleveren pakket

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN

Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN Houten Jaloezieën MONTAGEVOORSCHRIFTEN U DIENT HET VOLGENDE TE HEBBEN STAP 1 STAP 2 STUKLIJST HOUTEN JALOEZIEËN Beugels & Veiligheidssysteem Houtschroeven voor beugels - (2 per beugel) 2 schroeven per

Nadere informatie

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding

LCD scherm ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Optima Canopy accessoires voor het ophangen

Optima Canopy accessoires voor het ophangen Optima Canopy accessoires voor het ophangen Accessoirekits - toepassingen vereisen altijd meer dan één kit. Bepaal zorgvuldig wat u nodig heeft. Itemnummer inhoud kit BPCS5450G Ophangkit voor de bouwkundige

Nadere informatie

Lean-To Alu 608 / 610 / 612

Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Montagehandleiding Lean-To Alu 608 / 610 / 612 Artikelnummer RW1811 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 255 (b) x 160 (goot) x 239 (h) cm Artikelnummer RW2394 / Afmetingen: ca. 191 (d) x 326 (b) x 160 (goot) x

Nadere informatie

Benodigd gereedschap: potlood en liniaal papierlijm of alleslijm schaar of hobbymes. Hoe TechCard te gebruiken:

Benodigd gereedschap: potlood en liniaal papierlijm of alleslijm schaar of hobbymes. Hoe TechCard te gebruiken: 204.758 Tech Card - TechBot 2 De TechBot 2 is ontworpen om door het ruwste terrein te gaan. Kijk of hij over je hand kan rijden, maar pas op: hij kietelt! Stuklijst: 3 x U-strip 2 x wiel, ø 30 mm 2 x excentrisch

Nadere informatie

Hoe TechCard te gebruiken:

Hoe TechCard te gebruiken: 204.769 TechBot 3 TechBot 3 is niet te stoppen! Wanneer hij in contact komt met een verticaal oppervlak wat hem de doorgang belemmert, dan stuurt hij er slim omheen! Hoe TechCard te gebruiken: Stuklijst:

Nadere informatie

Installatiehandleiding. Deur-/raamcontact

Installatiehandleiding. Deur-/raamcontact Installatiehandleiding INSTALLATIEHANDLEIDING DEUR-/RAAMCONTACT Gefeliciteerd met de aankoop van het WoonVeilig deur-/raamcontact. Website WoonVeilig www.woonveilig.nl Klantenservice Meer informatie over

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de draadafsluiting

Nadere informatie

miko badmeubel handleiding

miko badmeubel handleiding miko badmeubel handleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Montagehandleiding Zavora

Montagehandleiding Zavora Montagehandleiding Zavora Vaste wanden (muurklem / muurprofiel) Artikelcode ZST50K ZST60K ZST78K ZST88K ZST98K ZST108K ZST118K Omschrijving Vaste wand 50 cm. breed 8 mm. helder clearglas incl. chroom muurklemmen

Nadere informatie

Bouw van 2 combi-antennes voor VHF-UHF SDR ontvangst

Bouw van 2 combi-antennes voor VHF-UHF SDR ontvangst Bouw van 2 combi-antennes voor VHF-UHF SDR ontvangst De totaal benodigde lengte kabel is 1308 mm. Knip of zaag een stuk kabel af van 1308mm ( 130,8cm) De antennes zijn gebouwd volgens nevenstaande figuur.

Nadere informatie

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding

Antenne links ipad mini Reparatie handleiding 1. In de volgende stappen wordt de ipad open gemaakt met behulp van een zogenaamde iopener. Deze iopener moet eerst verwarmd worden in de magnetron. Maak de iopener overigens niet te warm, anders kan deze

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Montage instructie Geluidwerend in de wand schuivend

Montage instructie Geluidwerend in de wand schuivend Geluidwerend in de wand schuivend pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6 Montage Benodigdheden

Nadere informatie

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl

Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Montagehandleiding Knikarmschermen Onlinezonneschermen.nl Controleer de montagehoogte Controleer of u voldoende montagehoogte op uw gevel heeft om het scherm te plaatsen Boven de muursteun (montage steun)

Nadere informatie

Multiflex. Fig. 1 Fig. 2

Multiflex. Fig. 1 Fig. 2 Multiflex Multiflex kabelsluiting is geschikt voor het openen en sluiten van vrijwel alle typen ramen door middel van één of meerdere kettingkasten. De kettingkast is leverbaar met een slag van 250 mm

Nadere informatie

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL

G-kit Bonanza. Opbouw instructies - leeg. Versie: NL G-kit Bonanza Opbouw instructies - leeg Versie: NL2014 04 G-kit Bonanza: Algemeen: De G-kit behuizing is een robuuste kast voor het opbergen van huishoudelijk materiaal, kleding of gereedschap. De kast

Nadere informatie

Belangrijke informatie: Veiligheidsvoorschriften: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren of gebruiken.

Belangrijke informatie: Veiligheidsvoorschriften: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren of gebruiken. Belangrijke informatie: Lees deze handleiding aandachtig door voordat u de lamp gaat installeren of gebruiken. Dim de lamp nooit met een gloeilamp- of halogeen dimmer. Hierdoor zal de LED lichtbron onherstelbaar

Nadere informatie

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions

Awning Instructions. Drop Arm Awning Instructions Awning Instructions Drop Arm Awning Instructions Nederlands Uitvalscherm Instructies Inhoud Waarschuwing 1.0m 3.0m Uitvalschermen 8 x Spreidbouten (2 per beugel) 2 x Wandbeugels 2 x Beugelplaatjes 1 x

Nadere informatie

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding PLISSÉHORDEUR montagehandleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw dealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Highlander fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan

Nadere informatie

Bouw zelf een windmolen

Bouw zelf een windmolen Bouw zelf een windmolen Met dit bouwplan is een windmolen maken niet moeilijk! Bouw thuis of op school een echte windmolen die een klein lampje (LED) laat branden. Aan het einde van de beschrijving vind

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om de ClimaRad Sensa V1LZ/V1RZ te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie

Nadere informatie

De luxe van horren begint bij Fikszo

De luxe van horren begint bij Fikszo DEURHORREN RAAMHORREN HORGORDIJNEN KLAMBOES De luxe van horren begint bij Fikszo Kijk voor meer informatie op www.fikszohorren.be of scan de QR code Horren voor deuren deurhorren Voorzetraamhor en deurhor

Nadere informatie

Haak- en breispullenorganizer

Haak- en breispullenorganizer Haak- en breispullenorganizer Een ideale manier om je haak- en breispullen op te bergen! Neemt veel minder ruimte in dan een kast en staat ook nog eens supergezellig! Het patroon voor deze organizer heb

Nadere informatie

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar

6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar 6.8 Afmonteren / meerdere rijen onder elkaar. Om een aaneengesloten paneelvlak te verkrijgen schuift u de onderliggende zonnepanelen tegen de bovenliggende rij zonnepanelen aan.. Herhaal de stappen van

Nadere informatie