deadvocaten vanvanriet HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 augustus 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "deadvocaten vanvanriet HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 augustus 2015"

Transcriptie

1 HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 augustus 2015 Gegevens onderneming : HW Invest & Management B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3735 MH) Bosch en Duin aan de Baarnseweg 36. KvK Utrecht en omstreken : Faillissementsnummer : C/16/ F Datum uitspraak faillissement : 7 april 2015 Rechter-Commissaris : mr. D.M. Staal Curator : mr. M.J.R. Jansen Activiteiten onderneming : Financiële holding Omzetgegevens : 2012: ,00 Personeel gemiddeld aantal : 0 Verslagperiode : vanaf 4 mei tlm 2 augustus 2015 Verslagperiode aantal uren : 8,40 uren Bestede uren totaal : 20,35 uren In dit verslag worden de RECOFA richtlijnen voor verslaglegging gehanteerd. Daar waar nummers zijn overgeslagen, zijn de desbetreffende onderdelen niet van toepassing in dit faillissement. Wijzigingen ten opzichte van het vorige verslag zijn hierna cursief weergegeven 1. INVENTARISATIE 1.1 Directie en organisatie: HW Invest & Management B.V., voorheen genaamd Huveneers Beheer B.V., hierna te noemen: gefailleerde, is op 30 augustus 2000 opgericht. Enig bestuurder en aandeelhouder is de heer G.A.M.J. Huveneers. 1.2 Winst en verlies: De laatste beschikbare jaarrekening, de jaarrekening over 2012, laat een verlies zien van , Balanstotaal: De jaarrekening over 2012 laat een balanstotaal zien van 3,1 miljoen. 6,1 miljoen, met een eigen vermogen van 1.4 Lopende procedures: Naar zeggen van de bestuurder van de gefailleerde waren er per datum faillissement geen lopende procedures meer. 1.5 Verzekeringen: 1.6 Huur:

2 Inzake HVV Invesi & Manaqement BV. / rallissemen[ /8 1.7 Oorzaak faillissement: Het onderhavige faillissement betreft het faillissement van de holdingvennootschap van de heer G.A.M.J. Huveneers, voorheen succesvol ICT-ondernemer. Hij participeerde middels de holding Vespertilio Investeringen B.V., een ICT-concern dat onder meer ICT-diensten voor advocatenkantoren levert. Door middel van een rekening-courant heeft gefailleerde aanzienlijke bedragen opgenomen vanaf de rekening van dit concern. Deze bedragen zijn vervolgens uitgeleend aan Gold Fishers Ltd. en aan de bestuurder in privé. Hiermee waren enkele miljoenen euro s gemoeid. Van de uitgeleende gelden is nimmer een cent terug betaald, waardoor gefailleerde in liquiditeitsproblemen geraakte. Uiteindelijk heeft de Belastingdienst het faillissement aangevraagd. 2 PERSONEEL 2.1 Aantal ten tijde van faillietverklaring: Aantal in jaar voor faillissement: Datum ontslagaanzegging: 3 ACTIVA Onroerende zaken 3.1 Beschrijving: Van onroerende zaken is geen sprake. 3.2 Verkoopopbrengst: 3.3 Hoogte hypotheek: 3.4 Boedelbijdrage: Bedriifsmiddelen 3.5 Beschrijving: Er zijn geen bedrijfsmiddelen aanwezig. 3.6 Verkoopopbrengst: 3.7 Boedelbijdrage:

3 zal kunnen. Andere activa 3.10 Verkoopopbrengst: 3.9 De voorraden: HW Invest & Management BV.! Fahssemen[ ( /8 hizake 3.11 Boedelbijdrage: 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: 3.12 Beschrijving: vanvan Riet Voorraden/onderhanden werk dan ook oninbaar. Van voorraden en/of onderhanden werk is geen sprake. Gefailleerde houdt 100% van de aandelen in de Panamese vennootschap Gold Fishers Ltd. Zij zou op Aan deze vennootschap heeft gefailleerde middels Golf Fishers Ltd. ook omvangrijke bedragen haar beurt 1/3 van de aandelen in The Fish Collectors Ltd. houden, een vennootschap die statutair gevestigd zou zijn te Dubal en feitelijk visserij-activiteiten zou ontplooien voor de kust van West-Afrika. geleend. De activiteiten van deze vennootschap zijn evenwel verlieslatend geweest, waardoor zij tot op heden niets heeft kunnen terug betalen. Het is ook niet de verwachting dat zij dat in de nabije toekomst winnen, maar dat is tot op heden niet gelukt. De curator verricht nader onderzoek naar de investeringen B.V., welke vennootschap leningen heeft verstrekt aan gefailleerde. Zij heeft getracht de aandelen uit te De aandelen in Gold Fishers Ltd. zouden sedert 1 november 2012 zijn verpand aan crediteur Huviplan in de visserij-activiteiten in West-Afrika. Panamese vennootschap. Deze vennootschap kan evenwel geen cent terug betalen. De vordering is In de achterliggende periode heeft de curator nader onderzoek gedaan naar de investeringen in de visserij-activiteiten. Gebleken is dat gefailleerde grote bedragen heeft geleend aan voornoemde evenwel dat deze geen eigendom zijn van gefailleerde, maar van The Fish Collectors Ltd (op welke havenautoriteiten aldaar vastgehouden, omdat er nog een aanzienlijk bedrag aan liggeld verschuldigd Voorts is onderzoek gedaan naar twee boten die in de haven van Dakar zouden liggen. Gebleken is vennootschap gefailleerde geen rechtstreekse aanspraak heeft). De boten worden overigens door de is. De curator heeft geconstateerd dat de boten niet door de boedel zijn uit te winnen. Voorts hield gefailleerde 11,32% van de aandelen in Vespertilio Investeringen B.V. Deze aandelen zijn (vanwege de omvangrijke rekening-courant schuld die gefailleerde jegens Vespertilio Investeringen

4 nzake HW nvest & Manaqernent BV. / FaWssemen[ /8 B.V. had) verpand aan Vespertilio Investeringen B.V. zelf. Zij heeft tevens in 2014 een titel verkregen om tot verkoop van de aandelen over te gaan. Het is onduidelijk of deze aandelen inmiddels zijn geleverd. Hiernaar vindt nader onderzoek plaats. De curator heeft herhaaldelijk verzocht om informatie met betrekking tot de eventuele levering van de aandelen. Deze is evenwel nog niet verkregen Verkoopopbrengst: Vooralsnog niet van toepassing. Onderzoek naar deelneming in Gold Fishers Ltd. en Vespertilio Investeringen B.V. 4 DEBITEUREN 4.1 Omvang debiteuren: Gefailleerde heeft een vordering op haar bestuurder ter hoogte van tenminste 4,4 miljoen. De bestuurder heeft aangegeven dat hij hiervan niets kan terugbetalen. De curator beraadt zich op rechtsmaatregelen. De curator is voornemens het faillissement aan te vragen van de bestuurder in privé. Voorts heeft de vennootschap een grote rekening-courantvordering op Gold Fishers Ltd., welke ruim 1 miljoen zou belopen. De curator doet nader onderzoek naar deze vordering. Deze vordering is oninbaar. 4.2 Opbrengst: Vooralsnog niet van toepassing. 4.3 Boedelbijdrage: Onderzoek naar de rekening-courantvorderingen. 5 BANK/ZEKERHEDEN 5.1 Vordering van bank(en): Gefailleerde hield een bankrekening aan bij de ING Bank N.V. Deze rekening kende per datum faillissement een debetsaldo van 130,60. Gefailleerde beschikte niet over een kredietfaciliteit bij een bank; evenmin zijn er zekerheden verstrekt aan banken. 5.2 Leasecontracten: Per datum faillissementen zouden er geen leasecontracten meer zijn.

5 inzake HW Invest & Manaqement BV, / FaWissernen /8 5.3 Beschrijving zekerheden: De aandelen in Gold Fishers Ltd. zouden zijn verpand aan Huviplan B.V. De aandelen in Vespertilio Investeringen B.V. zouden aan die vennootschap zelf zijn verpand, in verband met de rekening courantschuld van gefailleerde. Zie ook onderdeel 3.12 hiervoor. 5.4 Separatistenpositie: Huviplan B.V. en Vespertilio Investeringen B.V. hebben te gelden als separatisten, indien de aandelen daadwerkelijk aan hen zijn verpand. 5.5 Boedelbijdragen: Vooralsnog niet van toepassing. 5.6 Eigendomsvoorbehoud: Vooralsnog is niet gebleken van een eigendomsvoorbehoud. 5.7 Reclamerechten: Vooralsnog is niet gebleken van een recht van reclame. 5.8 Retentierechten: Vooralsnog is niet gebleken van een recht van retentie. Correspondentie met de bank en met (de vertegenwoordigers van) Huviplan B.V. Investeringen B.V. en Vespertilio 6 DOORSTARTNOORTZETTEN Voortzetten 6.1 Exploitatie/zekerheden: 6.2 Financiële verslaglegging: Doorstart 6.3 Beschrijving: 6.4 Verantwoording: 6.5 Opbrengst:

6 Inzake HW Invest & Manaqement BV! FaHissenient OS /8 6.6 Boedelbijdrage: 7 RECHTMATIGHEID 7.1 Boekhoudplicht: De bestuurder heeft de administratie van gefailleerde aangeleverd. Deze wordt thans onderzocht. De administratieve bescheiden zijn vrijwel compleet en overzichtelijk. Evenwel wordt in de stukken een veel te rooskleurig beeld geschetst van het vermogen van gefailleerde (zie bijvoorbeeld onderdeel 1.3 van dit verslag). De curator heeft dan ook geconstateerd dat de administratie niet voldoet aan de wettelijke vereisten. 7.2 Depot jaarrekeningen: De jaarrekeningen zijn als volgt gedeponeerd: 2011: De jaarrekening over 2011 is gedeponeerd op 11 oktober 2012 (aldus tijdig); 2012: De jaarrekening over 2012 is gedeponeerd op 15 oktober 2013 (aldus tijdig); 2013: De jaarrekening over 2013 is niet gedeponeerd. 7.3 Goedkeurende verklaring accountant: 7.4 Stortingsverplichting aandelen: Een eventuele vordering ter zake is verjaard, nu de vennootschap reeds in 2000 is opgericht. 7.5 Onbehoorlijk bestuur: In onderzoek. Nu de administratie niet voldoet aan de wettelijke vereisten en de jaarrekening over 2013 niet is gedeponeerd, staat vast dat er sprake is geweest van kennelijk onbehoorlijk bestuur. De bestuurder is evenwel al een groot bedrag aan de boedel verschuldigd (zie onderdeel 4.1), ten aanzien waarvan het niet de verwachting is dat hij dat volledig zal kunnen betalen. Een nadere aansprakeljkstelling is dan ook zinledig. 7.6 Paulianeus handelen: In onderzoek. Van paulianeus handelen is vooralsnog niet gebleken. 8 CREDITEUREN 8.1 Boedelvorderingen: Naast de honorering curator c.s. zijn nog geen boedelvorderingen ingediend.

7 - Onderzoek - Onderzoek Inzake HW nves& Manaqement BV. / FaHissemeni ISi1t3335 7/8 8.2 Preferente vorderingen van de fiscus: De fiscus heeft tot op heden een preferente vordering ingediend ad ,00. De vorderingen van de fiscus zijn bijgesteld tot , Preferente vorderingen van het UWV: 8.4 Andere preferente vorderingen: Nog niet bekend. 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Tot op heden hebben 7 concurrente crediteuren een vordering ingediend. 8.6 Bedrag concurrente crediteuren: Tot op heden , Verwachte wijze van afwikkeling: Nog niet bekend. 9 OVERIG 9.1 Termijn afwikkeling faillissement: In dit stadium kunnen hierover nog geen mededelingen worden gedaan. 9.2 Plan van aanpak: De hierna onder werkzaamheden te noemen punten zullen worden opgepakt of voortgezet. 9.3 Indiening volgend verslag: November2015 De hierna te noemen werkzaamheden zullen worden opgepakt of voortgezet: - Onderzoek naar (verkoopbaarheid) aandelen Gold Fishers Ltd. (afgerond); naar de aandelen in Vespertilio Investeringen B.V. (loopt); (inbaarheid van) rekening-courantvorderingen; - Onderzoek administratie (afgerond); - Onderzoek naar onbehoorlijk bestuur (afgerond); - Onderzoek naar paulianeus handelen; - Crediteurencommunicatie.

8 achteraf bijgesteld Inzake 1-1W Invesi & Manaqernent 13V, / rallissemenl /8 Het openbaar verslag is geen prospectus of jaarrekening. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator c.s. niet in voor de volledigheid en juistheid ervan. Mogelijk is immers dat onder andere bepaalde informatie nog niet beschikbaar is, nog niet geopenbaard kan worden, of dient te worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag geschetste perspectieven voor crediteuren. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Utrecht, 5 aan deze verslaglegging is gehecht een geactualiseerd crediteurenoverzicht.

vanvanriet deadvocaten HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 november 2015

vanvanriet deadvocaten HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 november 2015 HW INVEST & MANAGEMENT B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 november 2015 Gegevens onderneming : HW Invest & Management BV., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3735 MH) Bosch

Nadere informatie

deadvocaten vanvanriet FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015

deadvocaten vanvanriet FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 augustus 2015 Gegevens onderneming : Business Information Consultants BV., statutair gevestigd te Bilthoven, kantoorhoudende te Groenekan (3737AL) aan de Groenekanseweg

Nadere informatie

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V.

Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22december2015 Gegevens onderneming : Bouwbedrijf Gebr. Stigter B.V., statutair gevestigd te ljsselstein en kantoorhoudende te (3437

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/339 NL:TZ:0000000884:F002 08-06-2016 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap NewEMC

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/749 NL:TZ:0000000884:F001 13-10-2015 Mr. M. Jansen mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/438 NL:TZ:0000002577:F002 20-07-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 2 maart 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Meisner Consultancy B.V., statutair gevestigd te Madijk en ten tijde

Nadere informatie

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde verslag Datum 24 november 2014 Gegevens onderneming AGW Personeelsdiensten B.V. (kvk: 18081957) Faillissementsnummer C/02/14/321 F Datum uitspraak 22 april

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015

deadvocaten vanvanriet SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 SCHEEPSBOUW NOORD NEDERLAND B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6juli 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Scheepsbouw Noord Nederland B.V., statutair

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober 2012 Mr J.A.

Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober 2012 Mr J.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 8 ste verslag Datum 29 mei 2015 Gegevens onderneming Hoppen-Boudewijn Beheer BV (kvk: 20079786) Faillissementsnummer F.02/12 / 951 Datum uitspraak 16 oktober

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015

Diesel Systems Holland B.V. Nummer: 1 Datum: 17juli 2015 Diesel Systems Holland B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming KvK Faillissementsnummer Datum van uitspraak faillissement: Rechter-Commissaris Curator Activiteiten onderneming Omzetgegevens Personeel

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A.

1. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie Aandeelhouder en bestuurder: Nespabé Holding BV Bestuurder Nespabé Holding BV: de heer L.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 16 november 2015 Gegevens onderneming Lina Dordrecht BV (kvk: 56377568) Faillissementsnummer F.02/15/508 (rb Zeeland-West-Brabant)

Nadere informatie

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015

Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste en tevens laatste openbare verslag Datum 7 mei 2015 Gegevens onderneming Rohold B.V. (KvK 20102448) Faillissementsnummer F.02/15/199 Datum uitspraak 31

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/177 NL:TZ:0000012389:F001 04-04-2017 mr. A.D. van Dalen mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming Only Tomorrow Counts B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Bedenkers B.V. (KvK-nummer 34203062),

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 C / 01 / 17 / 311 F. Mr. G. te Biesebeek Mr. S.J.O. de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 20 september 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke

Nadere informatie

Verslagperiode 21 juni tot en met 18 december 2013 Bestede uren in verslagperiode 44,46 (20 juni tot en met 18 december 2013) Bestede uren Totaal

Verslagperiode 21 juni tot en met 18 december 2013 Bestede uren in verslagperiode 44,46 (20 juni tot en met 18 december 2013) Bestede uren Totaal FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 19 december 2013 Gegevens onderneming Hertenroep BV (kvk: 20079026) Faillissementsnummer F. 02/13/493 Datum uitspraak 21 mei 2013

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 (eindverslag) Datum: 9 juli 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen

Nadere informatie

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A.

Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21 mei 2013 Mr. L.B.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vierde openbare verslag Datum 1 juli 2014 Gegevens onderneming Hertenroep Monumenten BV (kvk: 12061840) Faillissementsnummer F. 02/13/494 Datum uitspraak 21

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 12 juni 2014 Gefailleerde S.E.E.L.-Tech B.V., handelend onder de naam Bolhaar Technisch Uitzendbureau. Faillissementsnummer C/08/13/1071 F Datum uitspraak 11 december

Nadere informatie

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,--

Infratechniek BV) in 2010 is gefailleerd. Omzetgegevens 2011: 11.000,-- 2010: 64.900,-- 2009: 127.000,-- FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer tweede verslag Datum 14 januari 2014 Gegevens onderneming W.R.N. Holding BV (kvk 818382339) Faillissementsnummer F.02/13/805 Datum uitspraak 17 september 2013

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw [Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag] Nummer Datum EINDVERSLAG 16 juni 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/553 NL:TZ:0000008446:F001 04-10-2016 mr. J.W.H. Rouers mr. A.M. Koene Algemeen Gegevens onderneming Recherchebureau SWB B.V.,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten Nummer Datum 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw 1 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag. 3 29 September 2015 Gegevens onderneming KUROPLANT B.V. Statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon -------------------------------------------------------------------------------------------------

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 1 Datum : 1 oktober 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven.

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 19 december 2016 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015)

Verslagperiode 25 december 2014 tot en met 11 juni 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,10 uur (24 december tot en met 11 juni 2015) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Zesde openbare verslag Datum 12 juni 2015 Gegevens onderneming NAFT B.V. Faillissementsnummer F 02/13/947 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator mr. J.A. Velenturf

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017 Portal faillissement FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017 Gegevens gefailleerden De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aannemingsmij- en Stucadoorsbedrijf Biermans B.V.

Nadere informatie

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder.

De aandelen van de vennootschap worden gehouden door Mient Ate de Bruin. Het bestuur van de vennootschap rust bij de enig aandeelhouder. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 22 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Verslagperiode 14 april tot en met 22 juli 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,34 uur (14 maart tot en met 22 juli 2015) Bestede uren Totaal

Verslagperiode 14 april tot en met 22 juli 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,34 uur (14 maart tot en met 22 juli 2015) Bestede uren Totaal FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 22 juli 2015 Gegevens onderneming Tentino BV (kvk 60192836) h.o.d.n. UW VASTE LASTE COACH, UW VASTE LASTEN INTERMEDIAIR, KIESJEKABEL,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016)

Verslagperiode 18 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016 Bestede uren in verslagperiode 26,50 uur (17 mei 2016 tot en met 16 augustus 2016) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tweede openbare verslag Datum 17 augustus 2016 Gegevens onderneming Uitzendbureau Inter vof (kvk 20061519) Faillissementsnummer F.02/16/206 Datum uitspraak 19

Nadere informatie

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 9 oktober 2015 Gegevens onderneming: G v/d Laan T.T.S.R. B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/436F Datum uitspraak:

Nadere informatie

Derde en tevens laatste openbare verslag Datum 1 juni 2016

Derde en tevens laatste openbare verslag Datum 1 juni 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde en tevens laatste openbare verslag Datum 1 juni 2016 Gegevens onderneming Varuw Holding BV (kvk 18076009) Faillissementsnummer F.02/15/624 Datum uitspraak

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 6 november 2013 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober 2013 Curator

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/558 NL:TZ:0000008516:F001 11-10-2016 mr. A.D. van Dalen mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming Soundco V.O.F., statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 28 mei 2014 Gefailleerde De besloten vennootschap Vitreum Almere B.V. in liquidatie Faillissementsnummer F.08/13/708 Datum uitspraak 20 augustus 2013 Curator mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/383 NL:TZ:1535:F1 5-9-217 mr. F.A.M Nowee mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 5 september 217 heeft

Nadere informatie

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening

Verslagperiode : 12 februari 2014 t/m 10 februari 2015 Uren in verslagperiode : 0 Bestede uren totaal : 4,6 Saldo faillissementsrekening TIENDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gouden Kooi B.V. (hierna te noemen Gouden Kooi ), ingeschreven in

Nadere informatie

In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode.

In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 27 januari 2014 Gefailleerde Prowi Kozijnen B.V. Faillissementsnummer C/08/13/145 F Datum uitspraak 06 maart 2013 Curator mr. ing. M.S. de Waard Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 28 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 28 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 28 mei 2014 Gefailleerde De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B. Platvoet B.V. hierna te noemen Platvoet. De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 3 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap MARTIN HAIR B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/464 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant Curator:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/86 NL:TZ:0000012785:F001 25-04-2017 mr. H.J. de Groot mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming Kaan Uitzendbureau B.V.

Nadere informatie

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven.

De wijzigingen in de afgelopen verslagperiode worden hierna vetgedrukt weergegeven. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juni 2016 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 28 augustus 2015 Gegevens onderneming: De besloten vennootschap All-in Badkamers B.V., gevestigd te (7418 CJ) Deventer aan de Staverenstraat 11. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2017 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2017 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005 Gegevens onderneming : Altitude Software B.V. gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te (3542 AW) Utrecht aan de Savannahweg 17 Faillissementsnummer

Nadere informatie

Argros Milieubeheer B.V. (kvk ), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC

Argros Milieubeheer B.V. (kvk ), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 12 april 2016 Gegevens onderneming Argros Milieubeheer B.V. (kvk 23059092), ook h.o.d.n. Einstein Techno Centre en ETC Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 november 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Holdingvennootschap. Zover bekend geen werknemers. 7 uur en 50 minuten Er heeft een intakegesprek plaatsgevonden met de bestuurder/aandeelhouder.

Holdingvennootschap. Zover bekend geen werknemers. 7 uur en 50 minuten Er heeft een intakegesprek plaatsgevonden met de bestuurder/aandeelhouder. FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum faillissement: 9 april 2019 Verslagnummer: 2 Datum verslag: 12 augustus 2019 Curator: mr. E.J.M. Stals (opvolgend curator per 15 april 2019) R-C: mr. B.R.M. de Bruijn Naam onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 augustus 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 01 opgesteld op 30 december 2015 Gefailleerde Rent Central B.V. Faillissementsnummer C/08/15/637 Datum uitspraak 23 december 2015 Curator mr. J.A. Holsbrink Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 3 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 augustus 2011 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/610 NL:TZ:0000009349:F001 15-11-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 december 2015 Van dit verslag is de digitale versie ter publicatie aan rechtspraak.nl aangeboden. De inhoud daarvan is identiek aan de inhoud van dit fysieke verslag.

Nadere informatie

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen.

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 14 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 19 oktober 2015 Gegevens gefailleerde : ERSA Transport B.V., statutair gevestigd te Hengelo laatstelijk gevestigd te (2404 HA) Alphen aan den Rijn aan de Prinses

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 14 april 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 22 augustus 2014 Datum laatste verslag : 17 februari 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bakker-Koster Beheer B.V., statutair gevestigd te Gouda,

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SANDY DRESS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Sandy Dress B.V., ingeschreven

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/438 NL:TZ:0000002577:F002 20-07-2016 mr. M.J. Cools mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap met

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/38 NL:TZ:0000003629:F001 16-02-2016 mr. H.T. Meijer mr. H.H. Kielman Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/8 NL:TZ:0000010099:F005 02-01-2017 mr. C.A. Schreuder mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming CvZG-Arnhem B.V., statutair

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/38 NL:TZ:0000003629:F001 16-02-2016 mr. H.T. Meijer mr. L.T. de Jonge Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 1 Datum: 15 juni 2012 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Miltenburg-Transport B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

POSTBUS DK BREDA. Vijfde openbare verslag Datum 30 oktober Nummer

POSTBUS DK BREDA.  Vijfde openbare verslag Datum 30 oktober Nummer FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vijfde openbare verslag Datum 30 oktober 2014 Gegevens onderneming Hertenroep BV (kvk: 20079026) Faillissementsnummer F. 02/13/493 Datum uitspraak 21 mei 2013

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vijfde en tevens laatste verslag Datum 14 oktober 2014 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissement: Wigmanagement B.V. Datum: 6 oktober 2015 Nummer: verslag 5 Gegevens onderneming : Wigmanagement B.V. Dossiernummer : F03140009

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 3 Datum: 17 september 2012 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Catering Company Zeist B.V., gevestigd

Nadere informatie

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015. Datum uitspraak 14 juli 2015 Mr. F.F.J.

POSTBUS 3404 4800 DK BREDA. www.rassers.nl. Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015. Datum uitspraak 14 juli 2015 Mr. F.F.J. FAILLISSEMENTSVERSLAG Ex ART. 73 A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 1 september 2015 Gegevens gefailleerde S. Vlaming Faillissementsnummer F.02/15/371 Datum uitspraak 14 juli 2015 Curator Mr. F.F.J.

Nadere informatie

en waterbouw B.V. Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven.

en waterbouw B.V. Voor zover de tekst in dit verslag afwijkt van hetgeen in het vorige verslag is gemeld, is die tekst vetgedrukt weergegeven. De inhoud van dit verslag is identiek aan de digitale versie die aan de rechtbank is verzonden. VERSLAG 2 Datum: 22 januari 2014 Gegevens onderneming : Aann.bedrijf G. Clement & Zn. grond, weg en waterbouw

Nadere informatie