BELFELDIA MINI-MIX TOERNOOI 11 JUNI 2016 TOERNOOIBOEKJE TEAMS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELFELDIA MINI-MIX TOERNOOI 11 JUNI 2016 TOERNOOIBOEKJE TEAMS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT!"

Transcriptie

1 TOERNOOIBOEKJE BELFELDIA MINI-MIX TOERNOOI 11 JUNI 2016 TEAMS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT! CORRESPONDENTIE ADRES: v.v. Belfeldia SPORTLAAN GJ BELFELD TEL. (077) TOERNOOIEN@BELFELDIA.NL

2 SPORTPARK LAY-OUT

3 VOORWOORD Beste Sportvrienden, Wij heten iedereen van harte welkom op het jaarlijkse Belfeldia Mini-Mix voetbaltoernooi. De animo voor de derde editie is met slecht elf teams wat minder dan in voorgaande jaren, maar dat zal de pret niet mogen drukken. Negen heren teams zijn verdeeld over drie poules, A t/m C. Nadat een eerste halve competitie is gespeeld, zullen de nrs 1, de nrs 2 en de nrs 3 per poule, opnieuw samen in een poule worden ingedeeld. In deze finale poules worden vervolgens nogmaals twee wedstrijden gespeeld. De dames is voorgesteld om hun teams in tweeën te splitsen. In poule D worden zo diverse potjes 4 tegen 4 gespeeld. Wanneer hier een halve competitie is afgewerkt, zullen de Dames nog éénmaal op volle sterkte aantreden voor een afsluitende en alles beslissende finale, waarbij 7 tegen 7 wordt gespeeld. We hebben onze uiterste best gedaan om teams van ongeveer dezelfde sterkte te laten strijden om de winst in hun poule. Tegelijkertijd willen we natuurlijk met name het plezierige karakter van dit toernooi onderstrepen. Gezelligheid en plezier staan vandaag voorop! De eerste wedstrijden starten zaterdag 11 juni om uur. De verwachting is dat de laatste wedstrijden tegen 18.40u afgewerkt zijn. Aansluitend zal zo spoedig mogelijk de prijsuitreiking plaatsvinden, tijdig vóór de aansluitende kampioensreceptie van de dames van vv Belfeldia VR1. Elk team wordt mede daarom verzocht zich uiterlijk een half uur voor aanvang van hun eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdsecretariaat in de kantine. We streven ernaar, dat ook dit jaar ons toernooi zowel in sportieve als organisatorische zin wederom zal slagen. Hiervoor staan we met vele vrijwilligers klaar en gaan we onze uiterste best doen. Mede daarom is ook de E.H.B.O. aanwezig hoewel wij hun graag een heel rustige dag toewensen. Wij wensen alle spelers, trainers, leiders, scheidsrechters, spelleiders, overige vrijwilligers, supporters, overige bezoekers en natuurlijk onze sponsoren een sportief en gezellig toernooi toe. De Toernooicommissie INDEX Indeling Sportpark Voorwoord Fair Play voetbal informatie Algemeen Reglement Mini-Mix Toernooi Indeling kleedlokalen Informatie Mini-Mix-Toernooi Cruyffiaanse wijsheden Wist je datjes...?

4 FAIR PLAY VOETBAL INFORMATIE De KNVB heeft met het Fair Play voetbal een voetbalvorm geïntroduceerd voor de F-pupillen (lagere klassen) waarin fairplay en vooral plezier centraal staan. Het bijzondere van Fair Play voetbal is dat kinderen zélf het spel bepalen, zonder scheidsrechter en met coaches en ouders op de "achtergrond". Zo leggen zij de basis voor een toekomst waarin fairplay en voetbal het perfecte een-tweetje vormen. Ook v.v. Belfeldia onderschrijft het gedachtengoed achter deze voetbalvorm. Spelen is belangrijker dan winnen! Kinderen lossen het onderling zélf op! DE AFSPRAKEN Bij Fair Play voetbal gelden de standaard spelregels én deze extra regels: Kleiner speelveld. Kinderen beslissen zelf over spelsituaties; zonder tussenkomst van een scheidsrechter. Tijdens het F Fair Play Toernooi zorgt v.v. Belfeldia echter voor een spelleider die toeziet op het naleven van de regels. Gematigde coaching; Coaches begeleiden het spel samen, op een positieve manier. Ouders op afstand; Publiek staat buiten de lijnen van het seniorenveld zodat de kinderen vrij kunnen spelen. Ouders bemoeien zich niet met het spel en accepteren de beslissingen van de kinderen dan wel de spelleider. Geen mega-uitslagen; Winst, verlies of gelijkspel wordt genoteerd als 1-0, 0-1 of 1-1. Mochten er teams gelijk eindigen wordt er gekeken naar het onderlinge resultaat. Indien nodig worden strafschoppen genomen om de eindstand te bepalen.

5 ALGEMEEN REGLEMENT MINI-MIX TOERNOOI De organisatie wenst alle deelnemers en toeschouwers een vooral sportieve en gezellige sportdag toe. Eenieder wordt gevraagd hieraan zijn/haar steentje bij te dragen. 2. Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de K.N.V.B. 3. Voor inschrijvingen geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. 4. Alle wedstrijden worden (be-)geleid door vrijwilligers van v.v. Belfeldia. De door hen genomen beslissingen zijn bindend. 5. De wedstrijden in Poule A t/m C (heren) worden gespeeld op een half veld met 7 tegen 7 spelers gespeeld waarbij er doorlopend gewisseld mag worden. Na een eerste ronde, worden Finale Poules 1 t/m 3 samegesteld op basis van de resultaten van de eerste twee wedstrijden, en volgen nog 2 wedstrijden. 6. De wedstrijden in Poule D (dames) worden gespeeld op een kwart veld met 4 tegen 4 spelers gespeeld waarbij er doorlopend gewisseld mag worden. Deze wedstrijden worden gespeeld volgens de Fair/Play regels, ergo zonder tussenkomst van een scheidsrechter. Afsluitend zal er een finale 7 tegen 7 zijn, gespeeld op een half veld. 7. Elk team dient zelf voor eigen, passende sportkleding zorg te dragen. 8. De wedstrijdduur voor alle poules bedraagt éénmaal 15 min, zonder pauze. 9. Het eerstgenoemde team verdedigt het doel wat het dichts bij de kantine ligt. Het laatst genoemde team heeft de aftrap. 10. Indien bij een wedstrijd de teams dezelfde kleuren shirts dragen, zal het eerstgenoemde team hesjes moeten dragen. Deze worden door de organisatie verzorgd. 11. De eindstand wordt bepaald aan de hand van (in volgorde); het aantal punten, het doelsaldo, het aantal gescoorde doelpunten en tot slot het onderlinge resultaat. Indien er dan nog geen beslissing is gevallen volgen er om en om 3 strafschoppen, meer indien nodig tot er één wannaar overblijft. 12. Teams dienen tijdig aan de aftrap te verschijnen. Niet of niet tijdig verschijnen kan lijden tot een 5-0 verliespartij. 13. Vernieling aangebracht aan eigendommen van de gemeente Venlo of van uw gastgever v.v. Belfeldia, komen voor rekening van de veroorzaker. 14. v.v. Belfeldia stelt zich niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van eigendommen van deelnemende verenigingen en haar leden. Ook draagt zij geen verantwoording voor het oplopen van enig letsel voor, tijdens en/of na het toernooi. 15. In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist de toernooi commissie. Alle opgenomen informatie is exclusief last minute wijzigingen.

6 INDELING KLEEDLOKALEN Door het aantal deelnemende teams, dienen enkele kleedlokalen gedeeld te worden door en met meerdere teams. Wij vinden wij het belangrijk dat iedere deelnemers na afloop de mogelijkheid heeft om zich te douchen en/of om te kleden. Het is aan de teams om daar al dan niet gebruik van te maken. Wij vragen eenieder om begrip hiervoor en om enig inlevingsvermogen naar elkaar toe. Daarom vragen wij allen vriendelijk om het volgende; Neem slechts één deel van het lokaal in gebruik. Pak spullen zoveel mogelijk terug in de tassen. Zet tassen bij voorkeur onder de banken. Verzamel waardevolle spullen en laat deze vooral niet achter in de lokalen! Indeling t.b.v. Mini/Mix Toernooi op 11 juni Lokaal 1 / "Fijn Jong" Lokaal 2 / "Voetbalvrouwluuj" Lokaal 3 / niet in gebruik Lokaal 4 / "Men In Black" & "Club Gold" Lokaal 5 / "FC Gauners" & "Chico's" Lokaal 6 / "Brandweer Belfeld" & "Belfeldia Dames 2" Lokaal 7 / "Hot Boys United" & "Young Stars" Lokaal 8 / "RuiTeBe" Het staat elk team met supporters natuurlijk vrij om gezamenlijk een mooi plekje te vinden ergens op ons sportpark. In dat geval vragen wij uw medewerking om zwerfvuil tot een minimumm te beperken!

7 RUIMTE VOOR OPSTELLINGEN & TACTIEKEN

8 CRUYFFIAANSE WIJSHEDEN Johan Cruijff was behalve een meesterlijk voetballer en trainer ook beroemd om zijn voetballogica. Zijn ragfijne uitspraken raakten ook wel bekend als Cruijffiaanse wijsheden. Soms onbegrijpelijk maar altijd raak! Heb jij jouw trainer wel eens op een dergelijke uitspraak kunnen betrappen? "Als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen, maar in wezen bepaalt de bal de snelheid van het spel." "Zonder de bal kun je niet winnen." "Je moet een gat voor je laten vallen en er dan zelf inlopen." "Als wij de bal hebben, kunnen hun hu niet scoren." "Ik heb nog nooit een zak geld een goal zien maken." "Wat is snelheid? Vaak verwisselt de sportpers snelheid met inzicht. Kijk, als ik iets eerder begin te lopen dan een ander, dan lijk ik sneller." "In voetbal is het simpel: je bent óf op tijd óf je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt." "Voetballen is simpel. Het moeilijkste wat er echter is, is simpel voetballen." "Kijk, de bal moet minimaal tussen die twee palen." "Als je de eerste goal scoort, win je de wedstrijd." "Voetbal is een spel van fouten. Wie de minste fouten maakt, wint." "Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander." "Kijk, jk, de bal is een onderdeel van het spel." "Als Italianen één maken ze er twee." kans essentieel krijgen, "Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal." "Voordat ik een fout maak, maak ik die fout niet." "Je gaat het pas zien als je het door hebt." "Als je ergens ens niet bent, ben je óf te vroeg óf te laat." "Italianen kennen n niet van je winnen, maar je ken wel van ze verliezen." "Als je een speler ziet sprinten, is hij te laat vertrokken." "Italië heb een paar hele goeie voetballers, maar die moet je dan wel de bal spelen, zodat ze kunnen voetballen." "Je moet schieten, anders kun je niet scoren." "Elk nadeel heb zijn voordeel."

9

10

11

12

13 BELFELDIA MINI-MIX TOERNOOI ZATERDAG 11 JUNI 2016

14 POULE A T/M C- HALF VELD Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag A Men In Black FC Gauners B FC Gauners Brandweer Belfeld D Brandweer Belfeld Men In Black - Poule A W1 W2 Pt Saldo Plaats Men In Black FC Gauners Brandweer Belfeld Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag B Hot Boys United Club Gold D Club Gold Chico's A Chico's Hot Boys United - Poule B W1 W2 Pt Saldo Plaats Hot Boys United Club Gold Chico's Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag D Belfeldia Dames 2 Young Stars A Young Stars RuiTeBe B RuiTeBe Belfeldia Dames 2 - Poule C W1 W2 Pt Saldo Plaats Belfeldia Dames 2 Young Stars RuiTeBe

15 POULE D - KWART VELD - 4 TEGEN 4 Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag C1 Fijn Jong (1) Voetbalvrouwluuj 3.0 (1) C2 Fijn Jong (2) Voetbalvrouwluuj 3.0 (2) C1 Voetbalvrouwluuj 3.0 (2) Fijn Jong (1) C2 Voetbalvrouwluuj 3.0 (1) Fijn Jong (2) C1 Fijn Jong (1) Fijn Jong (2) C2 Voetbalvrouwluuj 3.0 (2) Voetbalvrouwluuj 3.0 (1) - Poule D W1 W2 W3 Pt Saldo Plaats Fijn jong (1) Voetbalvrouwluuj 3.0 (1) Fijn jong (2) Voetbalvrouwluuj 3.0 (2) FINALE (HALF VELD - 7 TEGEN 7) A Voetbalvrouwluuj 3.0 Fijn Jong -

16 WIST JE DAT?... de oudste voetbalclub ter wereld Sheffield FC uit Engeland is? Deze Engelse club werd opgericht op 24 oktober 1857 en bestaat dus al 159 jaar!... de de oudste betaald voetbalclub van Nederland Sparta (Rotterdam) is? Velen menen dat de club in 1888 is opgericht, maar in werkelijkheid was dit al in 1886! Daarmee bestaat de club dus al 130 jaar!... VVV-Venlo is opgericht in 1903 en daarmee "pas" 113 jaar bestaat?... v.v. Belfeldia is opgericht in 1924 en dus dit jaar 92 jaar bestaat?... het Belfeldia E & F toernooi dit jaar dan al weer voor de 22ste keer georganiseerd wordt? Misschien heeft jouw vader of moeder zelf al eens aan dit toernooi meegedaan de eerste nummers op de voetbalshirts pas werden gedragen op 25 augustus 1928?... in 1930 Gerrit Keizer onder contract stond bij zowel Arsenal FC als Ajax? Hij moest daarom telkens heen en weer tussen Engeland en Nederland vliegen om zijn wedstrijden te kunnen spelen.... in 1950 India zich heeft teruggetrokken van de wereldcup omdat FIFA verboden heeft om op blote voeten te spelen?... betaald voetbal in Nederland pas sinds 1954 is ingevoerd? De allereerste wedstrijd in het Nederlandse betaald voetbal (14 aug. 1954), was een oefenpot tussen Alkmaar '54 (voorloper van AZ) en Sportclub Venlo (voorloper van VVV- Venlo), die in Alkmaar met 3-0 gewonnen werd door de thuisploeg.... in 1959 het grootste succes in de clubhistorie van VVV-Venlo werd behaald? In de finale van de KNVB beker werd ADO (Den Haag) in het eigen Zuiderpark Stadion met 4-1 verslagen!... op 28 augustus 1960 de wedstrijd Feyenoord Ajax (9-5) het meest doelpuntrijke duel ooit was in de Eredivisie?... in 1961 de beste klassering voor VVV in de Eredivisie werd bereikt? De derde plaats, waarop deelname in de International Football Cup volgde!... de eerste speler die een hattrick maakte tijdens een finale van een WK voetbal Geoff Hurst was, in 1966? De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen door het Engels voetbalelftal tegen Duitsland.... Ajax in 2005 tevergeefs probeerde Lionel Messi tijdelijk naar de Amsterdam te halen?... FC Utrecht buiten de traditionele top 3 de enige Nederlandse eredivisionist is die nog nooit is gedegradeerd?... een voetballer gemiddeld meer dan 9 kilometer rent in een wedstrijd?

17 FINALE POULES 1 T/M 3 - HALF VELD Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag A 1e Poule A 1e Poule B A 1e Poule B 1e Poule C A 1e Poule C 1e Poule A - Poule 1 W1 W2 Pt Saldo Plaats 1e Poule A 1e Poule B 1e Poule C Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag B 2e Poule A 2e Poule B B 2e Poule B 2e Poule C B 2e Poule C 2e Poule A - Poule 2 W1 W2 Pt Saldo Plaats 2e Poule A 2e Poule B 2e Poule C Aanvang W# Veld Wedstrijd Uitslag C 3e Poule A 3e Poule B C 3e Poule B 3e Poule C C 3e Poule C 3e Poule A - Poule 3 W1 W2 Pt Saldo Plaats 3e Poule A 3e Poule B 3e Poule C

18 DAN NOG EVEN DIT...

19

20 ROUTEBESCHRIJVING Vrijwel iedereen is gewend om de auto te parkeren bij de ingang van ons Sportpark aan de Sportlaan, in verband met de verwachte drukte bestaat echter ook de mogelijkheid om uw auto te parkeren bij de ingang aan de Prins Hendrikstraat, op de parkeerplaats naast basisschool Kommijn. Beschrijving vanaf de rijksweg N271 naar ingang Prins Hendrikstraat: Afslag belfeld (rotonde) onder viaduct (spoorlijn) rechtdoor na ongeveer 400 meter (bij stopbord) links af na ongeveer 250 meter rechts afslaan de parkeerplaats op aankomst bij Belfeldia. Beschrijving vanaf de A73 naar ingang Prins Hendrikstraat: Boven aan de afslag rechts weg volgen na ongeveer 1900 meter weg naar rechts volgen onder het viaduct door (Broekstraat) 5 de weg rechts (kruising Prins Frederikstraat) na ongeveer 250 meter rechts afslaan de parkeerplaats op aankomst bij Belfeldia. Beschrijving vanaf de A73 naar ingang Sportlaan: Boven aan de afslag rechts weg volgen na ongeveer 1900 meter weg naar rechts volgen onder het viaduct door (Broekstraat) 2 de weg rechts (kruising Sportlaan) na ongeveer 250 meter links afslaan de parkeerplaats op aankomst bij Belfeldia. DE TOERNOOICOMMISSIE VAN V.V. BELFELDIA HOOPT DAT IEDEREEN EEN SPORTIEF GESLAAGD TOERNOOI BELEEFT EN DAT ALLEN OOK VOLGEND JAAR GRAAG WEER NAAR BELFELD WILLEN KOMEN.

BELFELDIA E & F TOERNOOI 28 & 29 MEI 2016 TOERNOOIBOEKJE LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HETWEDSTRIJD SECRETARIAAT!

BELFELDIA E & F TOERNOOI 28 & 29 MEI 2016 TOERNOOIBOEKJE LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HETWEDSTRIJD SECRETARIAAT! TOERNOOIBOEKJE BELFELDIA E & F TOERNOOI 28 & 29 MEI 2016 LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HETWEDSTRIJD SECRETARIAAT! CORRESPONDENTIE ADRES: v.v. Belfeldia SPORTLAAN 9 5951 GJ BELFELD

Nadere informatie

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014

BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 BELFELDIA E-TOERNOOI 1 juni 2014 Sportvrienden, Vanaf deze plaats heten wij iedereen van harte welkom op ons E- jeugdtoernooi 2014. Er hebben zich dit jaar 30 teams van 13 verschillende voetbalverenigingen

Nadere informatie

BELFELDIA E & F TOERNOOI 27 & 28 MEI 2017 TOERNOOIBOEKJE LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT!

BELFELDIA E & F TOERNOOI 27 & 28 MEI 2017 TOERNOOIBOEKJE LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT! TOERNOOIBOEKJE BELFELDIA E & F TOERNOOI 27 & 28 MEI 2017 LEIDERS WORDEN VERZOCHT ZICH BIJ AANKOMST TE MELDEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT! CORRESPONDENTIE ADRES: vv Belfeldia SPORTLAAN 9 5951 GJ BELFELD

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi.

VOORWOORD. Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. VOORWOORD Beste spelers, leiders en toeschouwers, Namens Rohda 76 heet ik jullie van harte welkom op ons jaarlijks jeugdtoernooi. Al weken zijn een groot aantal vrijwilligers bezig geweest om deze dag

Nadere informatie

Toernooiboekje JO9 Junioren

Toernooiboekje JO9 Junioren Toernooiboekje JO9 Junioren 17 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Toernooiboekje C junioren

Toernooiboekje C junioren Toernooiboekje C junioren 4 juni 2016 27-5-2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Toernooiboekje JO13 Junioren

Toernooiboekje JO13 Junioren Toernooiboekje JO13 Junioren 10 juni 2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine:

DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN. 20 mei Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: DVV '09 JO9 - JEUGDTOERNOOIEN 20 mei 2017 DVV '09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland kantine: 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

Jeugdtoernooi BAS Voetbal

Jeugdtoernooi BAS Voetbal Jeugdtoernooi BAS Voetbal 21 mei 2016 Voorwoord Allereerst heten wij u van harte welkom op Sportpark De Schelp in Biddinghuizen. In de tweede plaats wensen wij jullie veel sportief plezier toe op ons complex.

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Junioren

Toernooiboekje JO15 Junioren Toernooiboekje JO15 Junioren 10 juni 2017 2-6-2017 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen.

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 8, 9 en 10 Juni 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur. Daar ben je bij!! Het gaat weer gebeuren in Noord-Holland: het grootste jeugd voetbaltoernooi voor de mini pupillen tot en met de jeugd onder 15 jaar. Zoals de voorgaande edities zijn de organisatoren,

Nadere informatie

Jeugdtoernooi RKSV Meterik

Jeugdtoernooi RKSV Meterik Jeugdtoernooi RKSV Meterik 19, 20 en 21 Mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Wij heten jullie van harte welkom op het jaarlijks jeugdtoernooi van RKSV Meterik. Na vele maanden van voorbereiding, vertrouwen

Nadere informatie

Toernooiboekje B junioren

Toernooiboekje B junioren Toernooiboekje B junioren 11 juni 2016 Beste Sportvrienden, Het voetbalseizoen zit er voor de meesten al weer op en ik hoop dat iedereen met tevredenheid kan terug kijken op een geslaagd seizoen. Inmiddels

Nadere informatie

Programma boekje JO13 Toernooi

Programma boekje JO13 Toernooi Programma boekje JO13 Toernooi VV Spijkenisse 25 maart 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-13 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag beleeft. Voor

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014. DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2014 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016

LMO Girls Night meiden toernooi. 20 mei 2016 LMO Girls Night meiden toernooi 20 mei 2016 L.M.O. Girls Night meiden toernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooi meiden

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex.

VOORWOORD. Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Beste voetballers, begeleiders en ouders, VOORWOORD Namens FC Zoetermeer heten wij u van harte welkom op ons sportcomplex. Wij zijn verheugd dat wij dit jaar weer een aantal jeugd toernooien kunnen organiseren

Nadere informatie

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010 20e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2010 vv Maasdijk 2e Paasdag - 5 April 2010 VOORWOORD Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van VV Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI Respect maakt SV Someren perfect S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI ZATERDAG 9 JUNI 2018 Namens SV Someren heten wij u van harte welkom op ons jaarlijkse

Nadere informatie

Toernooiboekje AVK B junioren

Toernooiboekje AVK B junioren Toernooiboekje AVK B junioren 11 juni 2016 2-6-2016 Beste Sportvrienden, Voor u ligt het allereerste boekje voor het AVK B junioren. Dit AVK wordt georganiseerd door V.V.Z.A. op sportpark Emiclaer. Ik

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste deelnemers,

VOORWOORD. Beste deelnemers, VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het E-toernooi 2014 van Sportclub Monster op sportpark Polanen. Vandaag zullen 30 teams in actie komen in 6 verschillende poules en strijden om de eer in

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie:

VOORWOORD. Adres: Sportpark Polanen Duyvenvoordestraat HN Monster Toernooi commissie: 25 mei 2017 VOORWOORD Beste deelnemers, Van harte welkom bij het JO11-toernooi 2017 van Sportclub Monster op Sportpark Polanen. Vandaag zullen 34 teams in actie komen in 7 verschillende poules en strijden

Nadere informatie

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland

DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland DVV 09 JEUGDTOERNOOIEN 2015 DVV 09 Hondsgalgweg 1B te Dirksland 0187 602029 www.dvv09.nl Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor de toernooien die gehouden worden op: zaterdag

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018

Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Programma boekje Nissewaard Cup Toernooi JO15 VV Spijkenisse 5 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op de Nissewaard Cup bij onze vereniging, een JO15 Wintertoernooi.

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX

Inhoudsopgave. Voorwoord Toernooi reglement... 5 NIX GVAV- Toernooi 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Toernooi reglement... 5 NIX 18... 6 Aandachtspunten voor een sportief en ordelijk verloop van het toernooi... 6 Vrijdag 15-06-18 JO17... 7 Vrijdag 15-06-18

Nadere informatie

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 28 mei 2016 13:30 16:30 Sportcomplex 'De Groene Wijdte' Sportlaan 4 2641 AZ Pijnacker http://dsvp.nl/ Pagina 1 van 12 Beste sportvrienden, De toernooicommissie van

Nadere informatie

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave

Richard Bertelink Memorial Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Voorwoord... 2 RKSV NEO-gedragscode en Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet en regelement... 5 Toernooi opzet... 5 Reglement... 5 Algemeen... 5 Spelregels... 6 Puntentelling...

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 6 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

JUMBO SPERLING JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur

JUMBO SPERLING JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur JUMBO SPERLING JEUGDTOERNOOI V.V. WFB 15 JUNI 2019 Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur Locatie: Sportpark de Kruse Hofdijksweg 46 3253 KB Ouddorp 0187-681606 Naast het voetbal

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

26 mei 2013. C-toernooi RKSV Nuenen

26 mei 2013. C-toernooi RKSV Nuenen 1 26 mei 2013 C-toernooi RKSV Nuenen C TOERNOOI 26 MEI 2013 EVENEMENTINFORMATIE C toernooi 26 mei 2013 2 VOORWOORD Namens de RKSV Nuenen ben ik verheugd alle teams van onze collega verenigingen te mogen

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018

Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 Koflexwerk Select Cup Futsal 2018 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Welkomstwoord 3 Deelnemers 4 Reglement sporthal 5 Spelregels JO8 & JO9 (9:00 12:00) 7 Categorie JO8 9 Poule 9 Programma 10 Categorie JO9

Nadere informatie

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019 Jeugdtoernooi M.S.V. 71 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Jeugdtoernooi 2019 bij M.S.V.'71 Hoofdsponsor Segment Welkom op het sportpark van M.S.V. 71 in Maassluis. In dit toernooiboekje

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

LMO B- en C-junioren toernooi. 16 mei 2016

LMO B- en C-junioren toernooi. 16 mei 2016 LMO B- en C-junioren toernooi 16 mei 2016 L.M.O. B- en C-junioren jeugdtoernooi Rotterdam, mei 2016 Beste sportvrienden, 2016 Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het jeugdtoernooien voor

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 10 MEI 2018 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 10 Welkom Toernooireglement Veldindeling Poule 1 Heren Poule 2 Heren Poule 1 Dames Penaltybokaal Routebeschrijving

Nadere informatie

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016

DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016 DSVP JEUGDTOERNOOI PROGRAMMA zaterdag 14 mei 2016 9:00 12:00 Sportcomplex 'De Groene Wijdte' Sportlaan 4 2641 AZ Pijnacker http://dsvp.nl/ Pagina 1 van 15 Beste sportvrienden, De toernooicommissie van

Nadere informatie

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei

VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi. Foto s : Jolanda van t Kaar. Zaterdag 21 & 28 mei Foto s : Jolanda van t Kaar Zaterdag 21 & 28 mei 2016 8 1 VVN / den Ouden Assurantiën Pupillentoernooi Beste deelnemers, Voor u ligt het toernooiboekje van het vv Nieuwerkerk den Ouden Assurantiën pupillentoernooi

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI

RKSV NEO 4x4 MINI TOERNOOI 4x4 mini toernooi 2016 28 mei 2016 Inhoudsopgave Bladzijde Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, algemene regels 4 Plattegrond sportpark 5 Spelregels 6 RKSV NEO-gedragscode en fair play-reglement

Nadere informatie

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud:

PVCV C/D-toernooi zaterdag 19 mei Inhoud: Inhoud: Pagina 3 Voorwoord/welkom Pagina 4 Deelnemende verenigingen Pagina 5 Informatie Pagina 6 Route Pagina 7 Toernooireglement Pagina 8 Veldindeling sportpark Pagina 9 t/m 11 Ochtend programma D pupillen

Nadere informatie

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaarttoernooi Donderdag 14 mei 2015 Deelnemende teams: - RCL - FC Zoetermeer - Oliveo - RVC 33 - UVS - Alphia - DCV - V.v. Oegstgeest - Hazerswoude Boys - DSO - DWO - DSVP - Wilhelmus - Soccer Boys - Stompwijk - Oosterhout - RKAVV - Voorschoten

Nadere informatie

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018

Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Programma boekje Toernooi JO-8 en JO-9 VV Spijkenisse 4 januari 2018 Welkom beste sportvrienden, VV Spijkenisse heet u van harte welkom op het JO-8 en JO-9 Toernooi. Wij hopen dat u een fantastische dag

Nadere informatie

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013

Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Cittaslow D-Toernooi 15 september 2013 Op zondag 15 september gaan we het beleven! Het eerste Cittaslow voetbaltoernooi voor D-teams van de gemeenten Alphen-Chaam, Borger-Odoorn, Vaals, Heerde en Midden-Delfland!

Nadere informatie

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen

30 april 2014 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Bakkerij Paul Schalke E & F-pupillen selectie toernooi Deelnemende teams: ADO Den Haag Quick ARC RCL ASWH RKDEO DHC SC Victoria`04 DSVP TOGB Excelsior Maassluis VV Den Hoorn FC 's Gravenzande Westlandia

Nadere informatie

Voorwoord. We wensen jullie een gezellige en sportieve dag toe! Odeke Visser & Johan Greuter

Voorwoord. We wensen jullie een gezellige en sportieve dag toe! Odeke Visser & Johan Greuter 1 Inhoud Voorwoord... 3 Stichting Den Haag-Texel... 4 Locatie... 5 Toernooisecretariaat... 5 EHBO... 5 Veldcoördinator... 5 Prijsuitreiking... 5 Springkussen... 5 Scheidsrechters... 5 Plattegrond terrein

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO15 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018

Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018 Programmaboekje DHC STAD DELFT CUP TOERNOOI zaterdag 6 januari 2018 Voorwoord van de Jeugdvoorzitter Aad Eerhard Bij deze heet ik alle ouders, spelers en begeleiding van de deelnemende verenigingen welkom

Nadere informatie

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc.

Op de toernooidagen verzorgt v.v. SVH zoals vanouds ook weer o.a..een snoepstand, barbecue, ijskar, poffertjeskraam, en een loterij etc. Voorwoord. Welkom op de Herman Figelet Voetbal toernooien van voetbalvereniging SVH. De toernooien vinden plaats op zondag 20 mei en maandag 21 mei. In deze brochure vindt u meer informatie hierover. Onze

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

K.S.V. Fortissimo. 1 e. C-Junioren Toernooi

K.S.V. Fortissimo. 1 e. C-Junioren Toernooi K.S.V. Fortissimo 1 e C-Junioren Toernooi 18 mei 2013 Ede, april 2013 Sportvrienden, traineres, leid(st)ers, ouders en overige gasten, Hartelijk welkom bij de K.S.V. Fortissimo, voor de eerste editie van

Nadere informatie

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD

TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD GRAAF Opgericht WILLEM : 10 maart 1912 II VAC TOERNOOI E (JO- 11) JEUGD Zondag 14 mei 2017 E (JO11) Toernooi Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd-

Nadere informatie

JO7 -- Paastoernooi 2019

JO7 -- Paastoernooi 2019 JO7 -- Paastoernooi 2019 Maandag 22 april / 2 e paasdag 10:00uur 13:30uur Sportpark t Root // Beatrixlaan 42 Asten Welkom Welkom op het NWC Peelpartners Paastoernooi 2019 Het is ons wederom gelukt een

Nadere informatie

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom

sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom sc Victoria 04 ING Paas-toernooi 1 april 2018 Welkom WELKOM Het is ons een groot genoegen u namens sc Victoria 04 van harte welkom te heten op de allereerste editie van het ING Recreatie toernooi op Sportpark

Nadere informatie

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD

GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD GRAAF WILLEM II VAC TOERNOOI D JEUGD Zondag 22 mei 2016 Inhoud Terrein : Sportcomplex de Roggewoning Welkom 3 Deelnemende verenigingen 4 Wedstrijd- en invulschema s 5 Veldindeling 9 Toernooi regelement

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015

Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Odin 59 Heemskerk D-pupillen toernooi 19 april 2015 Beste voetballiefhebbers, Allereerst wil ik u allen, spelers, (bege)leiders, trainers en supporters, van harte welkom heten bij HSV Odin 59. Vandaag

Nadere informatie

Zeelandia Middelburg ING Meiden Toernooi

Zeelandia Middelburg ING Meiden Toernooi ING Meiden Toernooi 21 Mei 2016 TOERNOOI - INFORMATIE Blij dat je erbij bent Traditiegetrouw is het einde van het seizoen in voetballand een maand voor het houden van een toernooi. Zo ook bij onze vereniging.

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet... 5 en 6 Regelement... 5 en 6 Algemeen... 5 en 6 Spelregels... 5 en 6 Puntentelling... 5 en 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

Toernooiboekje Jeugdtoernooi VVZA. 15 juni 2019

Toernooiboekje Jeugdtoernooi VVZA. 15 juni 2019 Toernooiboekje Jeugdtoernooi - 15 juni 2019 Let op: graag 30 minuten voor je eerste activiteit melden bij de wedstrijdtafel. it kan je eerste wedstrijd zijn, maar dit kan ook je Clinic zijn. Kijk dus goed

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi

Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi Rijnpoort Makelaars A & B junioren Selectietoernooi Maandag 16 mei 2016 Aanvang:10.00 uur Sportpark Hoge Bomen Deelnemende A teams ARC A1 Legmeervogels A1 Sparta (AV) A1 VCS A1 VELO A1 Westlandia A1 Deelnemende

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi 02 juni 2018 Ochtendprogramma Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek JO8-JO9

Nadere informatie

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012

FC Castricum WEA Jeugdtoernooi 2012 1 2 Beste sportvrienden, Een hartelijk welkom aan alle deelnemende teams, leiders, supporters, en al die andere mensen die naar Sportpark Noord End zijn afgereisd voor het: FC Castricum WEA Jeugdtoernooi

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017

S.V. DEN HOORN Toernooi JO mei 2017 S.V. DEN HOORN Toernooi JO-11 13 mei 2017 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen JO9 & JO11 toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO19 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 21 mei 2016 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

E-TOP. Toernooi. 9 tegen

E-TOP. Toernooi. 9 tegen E-TOP Toernooi Maart 2013 9 tegen 9 WELKOM OP SPORTPARK DE WOLFSKAMER NAMENS ONZE SPONSOREN VAN DE JEUGD: HOOFDSPONSOR: Subsponsors: Beste voetballiefhebber, Namens HSV De Zuidvogels heet ik iedereen van

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL. Programmaboekje. knvb.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje knvb.nl 1. Voorwoord 7 tegen 7 toernooi voor vrouwenteams uit Alkmaar e.o. De KNVB organiseert in samenwerking met Sportbureau Alkmaar

Nadere informatie

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015

S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 S.V. DEN HOORN Toernooi E-pupillen 30 mei 2015 Beste sportieve voetballers, Het is weer zover. Het PLUS Van Leeuwen E & F toernooi staat op het programma. Mijn naam is Robert van Leeuwen, ik ben de eigenaar

Nadere informatie

123inkt.nl toernooi 2018

123inkt.nl toernooi 2018 MEISJES Beste voetbalvrienden en vriendinnen, Het is mij een genoegen jullie, mede namens het jeugdbestuur en de toernooiorganisatie, hartelijk welkom te heten op het 3 e 123inkt.nltoernooi op de velden

Nadere informatie

C2/C3 en D2/D3 - Toernooi. Mede mogelijk gemaakt door: v.v. Strijen 4 juni 2016 Aanvang: uur

C2/C3 en D2/D3 - Toernooi. Mede mogelijk gemaakt door: v.v. Strijen 4 juni 2016 Aanvang: uur C2/C3 en D2/D3 - Toernooi Mede mogelijk gemaakt door: v.v. Strijen 4 juni 2016 Aanvang: 10.00 uur Welkomstwoord Voor u ligt het programmaboekje voor het C2/C3 en D2/D3-toernooi van v.v. Strijen. Wij hopen

Nadere informatie

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van

Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Toernooi boekje voor O12 en O13 Zondag 3 juni 2018 Uitgave van Almeerse Sport Club Waterwijk Sportpark Rie Mastenbroek Postbus 1130 1300 BC Almere Telefoon 036-5343678 Beste spelers, ouders en begeleiders,

Nadere informatie

PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur

PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB. Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur PROTAGONIST JEUGDTOERNOOI V.V. WFB 8 JUNI 2019 Ochtend: 08:45 UUR TOT 13:00 UUR Middag: 13:00 uur tot 17:00 uur Locatie: Sportpark de Kruse Hofdijksweg 46 3253 KB Ouddorp 0187-681606 Naast het voetbal

Nadere informatie