Ieder opleidingscentrum heeft zijn gewoontes, dus was het even aanpassen, want we waren het in Oostende ondertussen al goed gewoon.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ieder opleidingscentrum heeft zijn gewoontes, dus was het even aanpassen, want we waren het in Oostende ondertussen al goed gewoon."

Transcriptie

1 Dagboek van de heftruckopleiding 7 LOG januari 2015 Maandag De ochtend verliep niet zoals gepland het VDAB busje was ruim een half uur te laat (panne) én één leerling had zich overslapen. Hij nam een trein later en nadat hij aangekomen was in Kortrijk, heb ik hem naar het opleidingscentrum gevoerd. Ondertussen waren de andere leerlingen al gestart met de theorie. Ieder opleidingscentrum heeft zijn gewoontes, dus was het even aanpassen, want we waren het in Oostende ondertussen al goed gewoon. Vandaag kregen de leerlingen een volledige dag theorie gevolgd door het theoretisch examen. Alles verliep goed, de leerlingen bleven dan ook de hele dag geconcentreerd volgen. Na een moeilijk begin van de dag, toch nog een mooi einde alle leerlingen zijn met glans geslaagd! Morgen kan dan gestart worden met de praktische opleiding. Dinsdag Het opleidingscentrum te Rekkem is een enorm gebouw met een schitterend oefenterrein en machines ter beschikking. De leerlingen zijn enthousiast zoals je ook ziet op de foto s! Deze morgen terug wat fout gelopen, de VDAB bus kwam ruim meer dan een uur te laat. Hij had zich opnieuw overslapen, want gisteren was het blijkbaar geen panne... Ze waren eerst wat geërgerd, want 9 personen stonden in de kou aan station te wachten Gelukkig heb ik nog hun bestelling broodjes kunnen doorbellen. Ze gingen leergierig aan de slag! Rond uur zag je de concentratie wat afzwakken, er vielen terug meer paaltjes op de grond. Maar ze gingen tevreden naar huis en kijken al uit naar morgen. Vanaf donderdag wordt er buiten geoefend, dus zullen wij extra warme kledij moeten meedoen.

2 Woensdag Deze morgen waren het busje én alle leerlingen stipt op tijd! Vandaag mochten de leerlingen verder oefenen in de basis om alle toestellen beter te leren kennen. Alle leerlingen voelen zich al op hun gemak en het lukt al vlot om de basisoefeningen uit te voeren. Af en toe nog wel eens een paaltje om rijden, eens vergeten om achter zich te kijken, pallet schuin maar de vorderingen zijn zichtbaar! Morgen mogen ze buiten oefenen met dieselmotoren, de nieuwe uitdaging zal hen terug wat extra doen letten op de basisvaardigheden. Donderdag Iedereen deze morgen op tijd aangekomen en goed ingeduffeld met meerdere laagjes kledij, muts en handschoenen want het is rond het vriespunt, brrrr ijzig koude wind. En dan krijgen we te horen dat de dieselheftrucks vandaag toch niet beschikbaar zijn voor ons want een andere klas moest nog oefenen bij het lossen van vrachtwagens. Ik hoorde onmiddellijk een oefff, yesss niet in die kou!.. en ze begonnen hun laagjes kledij uit te doen. Ze hebben vandaag voor het eerst met de heftruck in de rekken mogen werken. Eerste opdracht is zich goed positioneren voor de lading in één vlotte beweging. Zeker niet gemakkelijk in een heel smalle gang. Daarna een pallet afhalen van gelijkvloers en eerste verdiep. Dit moesten ze trainen met 4 verschillende types heftruck, een uitdaging! Ze hadden al schrik dat ze de bovenste pallets moesten afnemen, maar dit was gelukkig nog niet voor vandaag. Een tevreden klas die 's avonds naar huis ging. Vrijdag Vandaag een beetje slecht begonnen. Een leerling was in slaap gevallen op de trein en had zo zijn halte gemist... Ik heb hem opgehaald in het station van Kortrijk. Zo kon hij, een uurtje later dan de anderen, starten aan de les. We kregen eerst uitleg over de verschillende soorten dieseltoestellen. Best wel veel voor de leerlingen, maar bewonderenswaardig hoe aandachtig ze volgen en het ook nog onthouden! Na de uitleg mochten ze buiten werken met de verschillende toestellen. Leuk wist-je-datje: de toestellen zijn voorzien van verwarming. Komt er dus op neer dat de leerlingen in de warmte konden werken, in tegenstelling tot de instructeur en mezelf (gelukkig voorzien van wollen kousen) Vanaf het moment dat de jongens het toestel op mogen, worden het echte mannen! Het bedienen van de toestellen kunnen ze al aardig knap. Ze twijfelen niet bij gebruik pedalen en hendels. Ze doen het ook écht graag!

3 De oefening van vandaag bestond eruit betonnen blokken (1 100 kg) te stapelen, 5 hoog en 2 rijen, en deze daarna terug te plaatsen bij de voorraad blokken. Positioneren lukt al heel goed, de enige moeilijkheid is nog om in te schatten hoever ze deze blokken in de hiel van de vorken moeten nemen, zonder instabiel te worden. Na verloop van tijd, neemt het speelvogelgehalte bij sommigen toe, maar na opmerking van de instructeur keert de ernst meteen terug. Op het einde van de dag werd de opbouw van een piramide gestart. De bedoeling is om deze dinsdag dan verder te bouwen. Ik kijk er alvast naar uit! Dinsdag start van een nieuwe spannende week! Vandaag iedereen stipt op tijd en vooral goed uitgeslapen begonnen. De hele morgen verder gewerkt aan het opbouwen van de piramide (buiten), om deze daarna dan terug ordelijk weg te zetten. De bediening van de toestellen en het positioneren lukken nog steeds goed. Deze handelingen worden uitgevoerd in een vloeiende beweging, alsof ze niet anders gewoon zijn! Ik merk ook op dat de leerlingen weinig moeten nadenken, alles gebeurt gewoon naturel. Deze middag terug binnen tussen de rekken: één op de stapelaar, één op de motorpallettruck en de overige op de heftrucks. Terug een uitdaging voor onze leerlingen: het is wat moeilijk om terug aan te passen aan de smalle gangen in een magazijn! Een groot verschil met buiten, waar je veel ruimte hebt om te manoeuvreren en te corrigeren waar nodig. Ze hebben allemaal toch enige aanpassingstijd nodig gehad. Naar het einde van de dag toe, lukte het meestal wel, maar voor sommigen gaat de voorkeur duidelijk uit naar de kleinere toestellen (stapelaar/pallettruck). Morgen krijgen ze het examenparcours te zien, om dan nog 2 dagen hierin te oefenen. En dan.. duimen maar! Tot slot nog iets over mezelf: moe (door de buitenlucht ), maar als een heel tevreden, trotse leerkracht terug naar huis! Woensdag 's Morgens zat iedereen er wat vermoeid bij. Gisteren kropen sommigen om uur al in bed, na een vermoeiende dag met de dieselheftrucks buiten. We kregen direct al uitleg over het examenparcours van de elektrische transpallet en de stapelaar. Een parcours dat ze moeten kunnen afleggen binnen max. 3 minuten met de transpallet en binnen max. 8 minuten met de stapelaar. 1 paaltje omver rijden is onmiddellijk en onvermijdelijk niet geslaagd! Belangrijk dus om niet te snel te gaan, maar behendig tussen de paaltjes te rijden en daarbij geen enkele handeling te vergeten. Een multi-tasking opdracht, grote concentratie vereist!

4 s Namiddags ging het al veel vlotter. Met een filmpje van hun prestaties werd hun moed opgekrikt. Hun tijden werden opgemeten, en zo merkten ze dat die telkens verbeterde. Ook het aantal fouten verminderde. Ik heb er vertrouwen in dat het hen zal lukken! Ze leerden ook met de heftruck achteruit rijden in zigzag tussen de paaltjes, geen evidentie! Iedereen was enthousiast over de bouwopdracht: met 220 europalletten werd een piramide opgebouwd, een prachtige uitdaging! We gingen allen moe naar huis, tevreden en al meer gerustgesteld voor het examenparcours van morgen. DONDERDAG THE FINAL COUNTDOWN Deze ochtend spannend begonnen examentijd! Beide attesten (motorpallettruck en stapelaar) behaald door alle leerlingen. Eigenlijk kan de opleiding al niet meer stuk. Bravo! Deze middag het examenparcours heftruck uitvoerig, in stappen, overlopen met de leerlingen. Véél om te onthouden hoor. Eén van de leerlingen heeft heel wat inwerktijd nodig. De stappen onthouden is moeilijk voor hem. Hij laat de moraal wat zakken, wellicht wordt het morgen nog een grote uitdaging als tijd een rol zal spelen. Ook voor nog een andere leerling liep het niet van een leien dakje de aangeboden hulp zonder morren aanvaarden is een grote stap! Als er nog geen rekening gehouden wordt met de tijd, rijden de overige 2 meteen vlotjes door het examenparcours. Ik wens hen nog héél veel succes morgen! Ik duim alvast en vermoed dat ik niet de enige zal zijn!

5 Vrijdag : kort en krachtig! Na een ochtend oefenen behaalden ALLE LEERLINGEN deze namiddag HUN ATTEST HEFTRUCKCHAUFFEUR! Proficiat aan dit viertal!!!! Met dank aan de betrokken leraren, voor de voorbereiding, de begeleiding en het dagelijkse verslagje.

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Opleiding heftruck. Gebruikte skills: Probleemoplossend vermogen. Beschrijving. Voorbereiding

Opleiding heftruck. Gebruikte skills: Probleemoplossend vermogen. Beschrijving. Voorbereiding Opleiding heftruck Gebruikte skills: Probleemoplossend vermogen Beschrijving Voor Student Lift-Off 2016 (zie ander bewijsstuk) zorgen alle medewerkers mee voor de opbouw en de afbraak voor het evenement.

Nadere informatie

Lever Veilig. De risico s en de preventiemaatregelen bij het behandelen van bouwmaterialen bij de handelaar ; NAVB dossier N 130

Lever Veilig. De risico s en de preventiemaatregelen bij het behandelen van bouwmaterialen bij de handelaar ; NAVB dossier N 130 De risico s en de preventiemaatregelen bij het behandelen van bouwmaterialen bij de handelaar ; NAVB dossier N 130 NAVB Nationaal Actiecomité voor Veiligheid en Hygiëne in het Bouwbedrijf VDAB Opleidingen

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Collega kom eens kijken:

Collega kom eens kijken: Collega kom eens kijken: 21-02-13 Opleidingscentrum Opglabbeek Opleidingscentrum Kontich Versie APRIL 2009 - Veiligheidsopleiding + screening: SCREENING PRAKTIJK VEILIGHEID CONTROLE TRUCKBESTURING Bedrijf

Nadere informatie

Checklist examenvoorbereiding en planning

Checklist examenvoorbereiding en planning Checklist examenvoorbereiding en planning Examens!? We willen je helpen om vlot door je examens te raken. We hopen dat deze controlelijst je kan helpen. Dit document is een werkinstrument en mag je bijhouden.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Dagboekverhaal van Christina Geusens

Dagboekverhaal van Christina Geusens Dagboekverhaal van Christina Geusens (derde prijs GO! verhalenwedstrijd Geen muren geen grenzen, allemaal buren en unieke mensen ) 17 november 2007 Ik heb vandaag weer ruzie met Elia gemaakt, omdat hij

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014 Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober 2014 Maandag 29 september 2014 We hadden om 8 uur afgesproken op Schiphol in vertrek hal 1. Eenmaal verzameld moesten we ons inchecken. Nadat we ingecheckt waren

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Informatieavond. Welkom in cluster 4/5

Informatieavond. Welkom in cluster 4/5 Informatieavond Welkom in cluster 4/5 Informatie binnen de stamgroep Start van de dag: Trefwoord Groepsvorming Afspraken en regels Stamgroep Lunch: In de stamgroep eten we Eind schooldag Dag gezamenlijk

Nadere informatie

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen

Neus correctie 2012. Aanleiding. Intake gesprek. Stap 1: Wat gaan we doen Neus correctie 2012 Aanleiding Al een tijdje heb ik last van mijn neus. Als kind van een jaar of 5 kreeg ik een schep tegen mijn neus, wat er waarschijnlijk voor heeft gezorgd dat mijn neus brak. Als kind

Nadere informatie

8 september 2016 Belangrijke data

8 september 2016 Belangrijke data 8 september 2016 Belangrijke data 8 en 12 september: startgesprekken 12 en 13 september: juf Irma op tweedaagse 12 september : informatieavond groep 3 en ouders van nieuwe kleuters : 19.30 uur 14 september:

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen

Nieuwsbrief Nummer 27 28e jaargang 5 t/m 12 april 2019 Voorstelling groep 6b Koop nu snel je bestie! Verkeersexamen Nummer 27 28 e jaargang 5 t/m 12 april 2019 8 april Jeroen Oosterhof voorpoort 9 april Groentour van de ROVA- groep 7 12 april Koningsspelen voor alle groepen. Alle leerlingen zijn om 12.30 uur vrij. 16

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 19 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei - Vakantie, alle leerlingen vrij! Zondag 5

Nadere informatie

De week van Bobby Frederiks

De week van Bobby Frederiks De week van Bobby Frederiks Dit verhaal is het tweede uit een serie waarmee we alle doelgroepen van Vereniging Onbeperkt Lezen willen informeren en inspireren. Het is een fictief verhaal, gebaseerd op

Nadere informatie

Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK

Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK Opleiding: BESTUURDER REACHTRUCK De bestuurder reachtruck verplaatst en stapelt goederen over korte afstanden, vooral in smalle gangpaden van een magazijn. Hij gebruikt de reachtruck om goederen te stapelen

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr??

Even. Ons. Kwijt. 2015-2016 nr?? Even Ons Ei Kwijt 2015-2016 nr?? Van de directie we ons eerste college van professor Henriette von Kessel. Special We hebben de afgelopen weken het project Raar maar Waar in de school gehad. Ter ere van

Nadere informatie

Rapport dagelijks werk

Rapport dagelijks werk Deel 4 - Planning 1. Rapport dagelijks werk ~ 70 ~ Rapport dagelijks werk Veel leerlingen laten zich telkens weer verrassen door het rapport dagelijks werk. Ik heb niets te doen, zeggen ze de ene week

Nadere informatie

Take a look at my life week 5&6

Take a look at my life week 5&6 Take a look at my life week 5&6 Maandag 27 januari 2014 Zou vandaag gaan werken, maar heb op het laatste moment afgezegd omdat het nogal glad was op de weg. Dus ik durfde het niet aan om op de fiets naar

Nadere informatie

Reisverslag ICHO 2015 Azerbeidzjan

Reisverslag ICHO 2015 Azerbeidzjan Reisverslag ICHO 2015 Azerbeidzjan Maandag 20 juli Daar stonden we dan s morgensvroeg op de luchthaven van Zaventem. Na enkele weken van spanning, was het eindelijk zo ver. We maakten kennis met de Waalse

Nadere informatie

Take a look at my life week 23

Take a look at my life week 23 Take a look at my life week 23 De dagen blijven voorlopig nog even in het teken staan van Daan, het is nog allemaal zo nieuw. Inmiddels heeft hij 3 weken in het ziekenhuis gelegen. En nu eindelijk lekker

Nadere informatie

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni:

Ma 24 juni: 2 e rapport Di 25 juni: Wo 26 juni: Ouderbedanktmorgen van tot uur in de speelzaal Do 27 juni: Vr 28 juni: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 36 21 juni 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

Onze schooleigenvisie op huiswerk

Onze schooleigenvisie op huiswerk Huistaken en lessen uit het schoolreglement De leerlingen zijn steeds verplicht de opgegeven lessen te leren. De leerkracht is steeds gerechtigd deze leerstof mondeling of schriftelijk op te vragen. De

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Werken met vorkheftruck gevorderd (IS-001) Versie TC-K 2011-06-09

Werken met vorkheftruck gevorderd (IS-001) Versie TC-K 2011-06-09 Doelgroep Medewerkers die met een vorkheftruck moeten werken op een bedrijfsterrein, in installaties, werkplaatsen, magazijnen waarbij de opdrachten een zekere moeilijkheidsgraad hebben, bv stapelen in

Nadere informatie

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes,

Nieuw op school. Fladderkrant oktober Beste ouders, dag jongens en meisjes, Fladderkrant oktober 2018 Beste ouders, dag jongens en meisjes, Nieuw op school Zoals voor veel kinderen was het ook voor mij een spannende eerste dag van het nieuwe schooljaar. Na 20 jaar in vrije basisschool

Nadere informatie

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag:

Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels. Maandag: Week van: 23 maart tot 27 maart 2015 (tot en met 1 april geeft Elisah de activiteiten in de klas) Project : Vogels Maandag: We begonnen onze maandag zoals gewoonlijk in het forum. Een leuk begin van de

Nadere informatie

Weekbrief 28 september 2015

Weekbrief 28 september 2015 Weekbrief 28 september 2015 Algemene mededelingen Dank je wel Hierbij willen we alle kinderen en ouders/verzorgers hartelijk bedanken voor de prachtige tekeningen en kaarten die we ontvangen hebben voor

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016

Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 Twaalfde nieuwsbrief schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen : Inspectiebezoek Internationale schakelklas Veiligheid dependance&auto s Hernieuwde samenwerking AH Parade Les over

Nadere informatie

HET OPEN ONDERWIJSAANBOD IN HET PLC RUISELEDE TWEEDE SEMESTER 2013-2014

HET OPEN ONDERWIJSAANBOD IN HET PLC RUISELEDE TWEEDE SEMESTER 2013-2014 HET OPEN ONDERWIJSAANBOD IN HET PLC RUISELEDE TWEEDE SEMESTER 2013-2014 OPEN LEREN In het Open Leercentrum kan je zelfstandig en op je eigen tempo dingen leren en verder inoefenen. Er zijn 8 computers

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 Nummer 19 28 e jaargang 1 t/m 8 februari 2019 4 februari Jeroen Oosterhof Voorpoort 6 februari Overleg BOM 8 februari Studiedag 12 februari Voorstelling groep 7 15 februari Rapporten mee 18 t/m 22 februari

Nadere informatie

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement

WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement ALLES KIDS WELKOM! Alles Kids gestart in 2010 gegroeid Onder de loep nemen van ons huishoudelijk reglement Evolutie 2011 28 kinderen 2012 47-48 kinderen 2013 51-54 kinderen 2014 51-58 kinderen 2015 50

Nadere informatie

Webinar opleiding heftruck

Webinar opleiding heftruck Webinar opleiding heftruck Opleiding heftruck 2 INHOUD Magazijntoestellen Opleiding: wie: kandidaten + medische keuring waarom wat: theorie + praktijk Controlevragen voor kandidaten magazijntoestellen:

Nadere informatie

Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 5 mei 2016 Nieuwsbrief 10 Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator Dit doen we wel: Een echte vriend probeert je te stoppen, als je rare dingen doet. Soms gaat het mis, dat kan gebeuren. We

Nadere informatie

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet.

Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. Nieuwsbrief 34 16-20 mei Beste ouders, Mijn knuffel kan niet slapen Hij heeft verdriet Wat moet ik doen? Ik weet het niet. 34 Mijn knuffel moet steeds huilen En ik huil mee Het kussen wordt een tranenzee.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 14. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 14 21 maart 2019 Belangrijke data: 21 maart Kangoeroewedstrijd gr. 3 t/m 8 25 t/m 28 maart Oudergesprekken gr. 3 t/m 7 04 april Theoretisch VVN examen gr. 7 en 8 04 april Nieuwsbrief 15 09

Nadere informatie

Take a look at my life week 26

Take a look at my life week 26 Take a look at my life week 26 Zo weer een week voorbij, wat vliegen ze ineens om. Voorheen gingen mijn dagen nooit zo snel maar nu met een kleine in huis kom ik gewoon tijd te kort. Daan is inmiddels

Nadere informatie

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet,

Door op de volgende link te klikken kunt u de maandkalender van januari openen: Maandkalender januari 2015 Met vriendelijke groet, Beste ouder(s)/verzorger(s), Namens het team van de Hasselbraam wens ik u allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Ik hoop dat u allemaal een hele fijne vakantie heeft gehad en dat u lekker heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Jantje Beton. Schoolfoto s Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 18 20 mei 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Jantje Beton Schoolfoto s Nieuws uit de groepen Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Project: prinsessen. Week van 18 tot 22 mei Maandag:

Project: prinsessen. Week van 18 tot 22 mei Maandag: Week van 18 tot 22 mei 2015 Project: prinsessen Maandag: Deze morgen, na het forum, kwamen we in de kring. Enkele kinderen brachten spullen mee voor ons nieuw prinsessenproject. Maar eerst wilde ik nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

~~Weekly Diary~~ Week 2

~~Weekly Diary~~ Week 2 ~~Weekly Diary~~ Week 2 [social_share] Zondag 06-01-2013 Een heerlijk rustig dagje, dus eigenlijk niks bijzonders gedaan. Maandag 07-01-2013 Aan het werk geweest, er was weer genoeg te doen op de kinderboerderij.

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd»

ACTIVITEIT 1 : Verhaaltje «Joris en de Ikkietikkietijd» INTRODUCTIE Waarom minder energie verbruiken? We hebben elke dag energie nodig om van alles en nog wat te kunnen doen; koken, onszelf warm houden, machines laten werken Die energie maken kan op heel veel

Nadere informatie

6 maart Benoeming directeur Beste ouders en verzorgers van de Flevoparkschool, Vanuit de bouwen

6 maart Benoeming directeur Beste ouders en verzorgers van de Flevoparkschool, Vanuit de bouwen 6 maart 2015 Aanmelden 4 jarigen Broertjes en zusjes die de komende maanden 4 jaar worden graag zo snel mogelijk aanmelden dan wordt uw kind zeker geplaatst! Ontvangt u de Flevoflits al digitaal? Geef

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding!

Nieuwsbrief nr. 17. Wij willen iedereen bedanken voor zijn of haar enthousiaste deelname en/of begeleiding! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 17 13 e jaargang Vrijdag 27 mei 2016 Sportdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Week van 11 tot 13 mei Maandag:

Week van 11 tot 13 mei Maandag: Week van 11 tot 13 mei 2015 Maandag: Een korte week deze week met nochtans veel te doen... Na een lang maar leuk forum (dank u wel birger) kwam de praatronde. Daarin werd een heleboel verteld over het

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes!

Projecttijd. Al enkele kindjes hebben een volle kaart. Wat een werkertjes! 02 05/05/ 17 Vandaag begon de week opnieuw op dinsdag. Normaal hadden we dan schrijfkriebels, maar de jongens en meisjes van het eerste en tweede leerjaar zijn op piratenklassen en hadden de hulp van Evi

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Mededeling ter herinnering

Mededeling ter herinnering Mededeling ter herinnering Morgen, vrijdag 15 maart, is de school gesloten i.v.m. de landelijke onderwijsstaking. We hebben u hierover op 15 februari een brief gestuurd. ANWB Streetwise op het Sterrenschip

Nadere informatie

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema

Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema Klein draakje Eerste druk, april 2012 2012 Piety Alkema Illustraties: Studio Roede te Grootegast en Piety Alkema isbn: 978-90-484-2341-5 nur: 277 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN

DIGITAAL 09 10 11 12 13 - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN Maandag 18 april Dinsdag 19 april Woensdag 20 april Donderdag 21 april Vrijdag 22 april DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - OEFENEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL - EXAMEN DIGITAAL

Nadere informatie

controledictee van woordpakketten 1 tot en met 6 meten toets 1 unité 7: -overschrijven -oefenen

controledictee van woordpakketten 1 tot en met 6 meten toets 1 unité 7: -overschrijven -oefenen maandag 13/11/17 dinsdag 14/11/17 woensdag 15/11/17 donderdag 16/11/17 vrijdag 17/11/17 heen en weer herhalen woordpakketten 5 en 6 controledictee van woordpakketten 1 tot en met 6 vervoeging blz.1 boek

Nadere informatie

Datum: donderdag 19 november 2015

Datum: donderdag 19 november 2015 Datum: donderdag 19 november 2015 Populierenblaadje Algemeen: Piet op bezoek: afgelopen dinsdagnacht is er een Rommelpiet op school geweest. Hij heeft rommel achtergelaten én een lekkere traktatie! Sint

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg

Flits. Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg Informatiebulletin van ICBS De Vredeburg ICBS De Vredeburg Schuilenburg 88 + Spannenburg 2 2135 GM / 2135 GP Hoofddorp info@devredeburg.nl Tel: 0235571690 Flits 29 maart 2019 Jaargang 1 Nummer 21 Beste

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s),

Nieuws brief. Nieuws brief. Mei 2016. Beste ouder(s) / verzorger(s), Nieuws brief Nieuws brief Mei 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Deze maand hebben we een sportieve maand gehad. Woensdag was de sportdag en ondanks dat de zon niet scheen was het een hele geslaagde ochtend!

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief maart 2016 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 26-11 maart 2016 Met deze week: een geitje in de klas - 'Mijn Talent Ontwikkeling' - Bezoek Boerderij Pannenkoekendag - Informatieavond gezonde

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie