Graag z.s.m. aanmelden i.v.m. reserveringen, later aansluiten wordt lastig.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Graag z.s.m. aanmelden i.v.m. reserveringen, later aansluiten wordt lastig."

Transcriptie

1

2 Beste Tuf Tuffers, Zondag 21 augustus hebben we de verrassingstocht. Hiervoor gaan we verkassen. Wie heeft er een mogelijkheid om solexen te vervoeren? Vertrek uiterlijk uur vanuit ons nieuwe stamcafé Krijnen. Graag z.s.m. aanmelden i.v.m. reserveringen, later aansluiten wordt lastig. Inschrijven: Groetjes Rob en Ann

3 De Verrassingstocht 2016 Op zondag 21 augustus was de Verrassingstocht georganiseerd door de Tuf- Tuf club onderleiding van An en Rob. Dit gebeurde allemaal bij het nieuwe stamcafé Krijnen in de Dubbelstraat. Bij binnenkomst was er koffie met een saucijzebroodje.

4 Rob gaf hier uitleg over de verrassingstocht. Dat we naar Bruinisse verkassen, om daar een tocht te gaan rijden.

5 We kregen de opdracht om naar parkeerplaats Havendijk in Bruinisse te gaan. Daar parkeerden we onze auto s bij de jachthaven.

6 Er was al meteen een kleine storing met een Solex. In de tussentijd werd er gewacht bij de grote Mossel, die daar vlakbij op de parkeerplaats staat.

7 Rond half 12 vertrokken wij vanaf Jachthaven Bruinisse dat ligt aan het Grevelingenmeer: het grootste zoutwatermeer van Europa Het weer was niet mooi voorspeld. In de ochtend regen en windkracht 3-5..

8 Dus met regenpakken aan reden we de verrassingstocht. En verrassend was het. We reden steeds stukken langs de Oosterschelde buitendijks en dan weer binnendijks.

9 We hadden even een stop bij het plaatsje Viane, dat dorp heeft maar een huis en het Weegbrug huisje. Wel prachtig gelegen.

10 De weegbrug is een herinnering aan de bietencampagnes van destijds. Het weer hadden we even niet mee. Maar als groep trotseren we het slechte weer. De saamhorigheid was groot.

11 We reden langs het poldergemaal De vier Bannen, die nog volop in bedrijf is. We hadden de eerst stop naast het Watersnood museum in Ouwerkerk. In het Watersnood museum in Ouwerkerk kan je kennisnemen van de Watersnoodramp in 1953 en de strijd tegen het water. Om de dijkgaten te sluiten heeft men onder andere gebruik gemaakt van een aantal Phoenix-caissons. In deze caissons, verbonden met ondergrondse gangen, is het Watersnoodmuseum gevestigd. ( (VVV- Zeeland) Het restaurant van de Vierbannen bevindt zich op de eerste etage en kijkt uit over de Oosterschelde en het Krekengebied Ouwerkerk

12

13 Overal waren er gezellige zitjes. We kregen een lekker kopje koffie met een Boluskoekje.

14 Na een klein uurtje vertrokken wij weer richting Zierikzee. De lucht begon open te trekken.

15 Even een kleine stop om de groep compleet te maken.

16 Nog een km naar Zierikzee.

17 We hadden Zierikzee bereikt. Deze opvallende graansilo uit 1955 en 46 m. hoog staat aan de rand van Zierikzee. We stopten precies tegenover de Zuidhavenpoort, om bij Grand Café de werf te lunchen.

18 De Zuidhavenpoort is één van de drie stadspoorten van Zierikzee. De poort werd in de 15e eeuw gebouwd. Het bakstenen poortgebouw heeft vier hoektorens. Het koepeltorentje is in 1858 vernieuwd. Hierin opgehangen is het oudste carillon van Nederland (1554), uit het oude stadhuis.

19 Er werd volop mantelzorg toegepast, want iedereen wilden zijn/ haar regenkleding uit. Een prachtig plekje om te lunchen. Een kleintje bier met water.

20 Het was bij Grand Café de werf lekker eten met een Italiaans tintje. We maakten ons weer op om naar het volgende avontuur te gaan. Na de lunch kregen we een rondrit op de Solex door Zierikzee. Zierikzee, heeft sinds 1971 een beschermd stadsgezicht. We reden eerst door de Zuidhavenpoort, daarna door de Noordhavenpoort. Prachtig met al zijn verfraaiingen. Zierikzee staat bekend als monumentenstad.

21 De Noordhavenpoort (16 e eeuw) De Nobelpoort is de derde stadspoort van Zierikzee (14 e eeuw)

22 Vol verwachting wachten we op de volgauto.

23 Het landbouw gebeuren van Zeeland. Binnen een korte tijdsbestek prachtige luchten.

24 We reden langs de haven van Brouwershaven. Prachtige gebouwen staan daar en leuke jachtjes. Even een overleg of we op koers waren.

25 Ook in Zeeland rijden we over verschillende soorten paden heen. Daarna reden we langs een kleine korenmolen Windlust. Het is een uit stellingmolen uit 1935 en tevens een gemeentelijk monument.

26 We kwamen door Zonnemaire en mijn oog viel op een prachtige kerktoren. De kerk is in 1867 gebouwd. In Dreischor aangekomen reden we rechtstreekst naar Wijnhoeve De Kleine Schorre. Dat hoorde ook bij de verrassing.

27 De Solexen werden voor de authentieke zwart geteerde schuur uit 1735 gezet. De Wijnhoeve is één van de oudste boerderijen van Dreischor.

28 Binnen aangekomen werden we aan de twee grote tafels gezet even wachten totdat Johan kwam. Johan gaf binnen wat uitleg over hoe het bedrijf tot stand is gekomen. Daarna nam Johan ons mee naar de wijngaard waar vooral witte druiven geteeld worden. Hij liet de hagelschade zien aan de druiven.

29 Verder kregen we veel informatie over hoe de teelt tot stand is gekomen en hoe de ontwikkeling gaat van bloesem tot voldragen druif. De roos die voor de druivenranken staat heeft als functie, dat die mooi is.

30 Nu zie je de schuur in zijn geheel. We liepen terug en kregen nog een rondleiding in het wijn proces. De druiven leggen nog een hele weg af totdat het een lekker krachtige wijntje is geworden. Allemaal heel interessant.

31 Bij terugkomst was de tafel aangekleed. We kregen 3 wijnen te proeven. En er stond een plankje met lekkere streekproducten. We kregen al de drie de keren een Schouwen- D*uiveland te proeven. 1. Auxerrois Blanc Gris 2015 Alle drie de wijnen hebben een lekkere smaak, maar de laatste had mijn voorkeur.

32 Prachtig plaatje. Het huis dateert uit 1883 Twee uur later vertrokken wij met heel veel informatie over hoe een lekker wijntje gemaakt wordt en hoe het smaakt.

33 Nu de laatste kilometers. We reden langs Beldert heen richting Nieuwerkerk. Een Phantom straaljager zomaar langs de kant van de weg in een weiland tussen Bruinisse en Oosterland. Bruinisse was weer in zicht.

34 Rond half 7 waren we weer terug bij de haven van Bruinisse. De Solexen werden weer opgeladen om terug te gaan naar Bergen op Zoom of naar huis. Dit was een gezellige en mooie verrassingstocht. En verrassend was het. Wij hebben genoten. We hebben in totaal 61 km afgelegd. s Morgens moesten wij de regen trotseren, maar na de lunch hadden we prachtig weer. We hebben weer een mooi stukje Nederland gezien. Bedankt An en Rob Foto s: Rob, Willy, Theo en Tonnie Informatie: Google Fotoverslag: Tonnie

Clubdag 30 jaar A.O.W.

Clubdag 30 jaar A.O.W. Clubdag 30 jaar A.O.W. Op zaterdag 11 juni houden we weer onze clubdag voor de leden, dit met een feestelijk tintje i.v.m. 30 jaar A.O.W. We gaan eerst een tocht rijden, natuurlijk op de Solex. Dit begint

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim.

Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Verslag voetreis etappe 8 van Sarreguemines naar Molsheim. Door omstandigheden moest de groep van Hein Tol zich enkele weken voor vertrek helaas terugtrekken. Onze groep bestaande uit Simon Kras, Johan

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Tour Denemarken 2016

Tour Denemarken 2016 Tour Denemarken 2016 Dag 1 Rond tien uur in de ochtend werd ik opgehaald door Joris van Wijngaarden. Daarna haalden we Leon op van het station en haalde we Simone op in Gorinchem. Ik liep naar boven in

Nadere informatie

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland

Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Verhuur van luxe 6 persoons recreatievilla met 3 slaapkamers in Resort Aquastaete op vakantiepark Aquadelta in Bruinisse, Zeeland Dit luxe vakantiepark ligt direct aan het Grevelingenmeer met 2 stranden,

Nadere informatie

RING 10 OUWERKERK BROCHURE

RING 10 OUWERKERK BROCHURE RING 10 OUWERKERK BROCHURE Op de ring van het prachtige dorpje Ouwerkerk staat deze vergrote eindwoning met vrij uitzicht over het polderlandschap aan de achterzijde van de woning. Op loop en fietsafstand

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars)

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) 7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) Omdat bij navraag bij onze internationale vrienden er belangstelling was om als jaarafsluiting voor dit jaar toch een internationaal weekendmeeting

Nadere informatie

Verslag van de monsterrit op

Verslag van de monsterrit op Verslag van de monsterrit op Zaterdag 14mei 2016 Beste solexrijders Wij hopen dat het misverstand omtrent de datum geen invloed heeft gehad op de opkomst. Natuurlijk was het opeens koud weer en kans op

Nadere informatie

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS

ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS ETAPPE 12, VAN DOLE NAAR TOURNUS Groep 16, bestaande uit 12 personen, met groepshoofd Bruin Zwarthoed, vertrok op 28 april vanaf Bowling de Zedde om 06:00 uur naar Frankrijk om daar etappe 12 te lopen.

Nadere informatie

OTMV bij de Brabant Stoet

OTMV bij de Brabant Stoet OTMV bij de Brabant Stoet Op zondagmiddag 16 september 2018 trok door de historische binnenstad van Bergen op Zoom de Brabant Stoet. Dit was de grootste optocht die er ooit in Brabant is georganiseerd.

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure

Verslag voorjaarstocht tot 25 april. Lemmer Joure Verslag voorjaarstocht 2016 21 tot 25 april Lemmer Joure Verslag: Frans Armee Donderdag 21 april In de loop van de dag komen er 11 Smelne jachten aan in de Binnenjachthaven Lemsterland. Het palaver vervroegen

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012

Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012 Provincie: Zuid Holland Vanuit: Oostvoorne - Oldtimermuseum De Rijke Datum: mei 2012 Lengte: 135 Door: Peter Schoordijk & Cok van Dongen De route gaat over het eiland Voorne en Putten. Door bossen en duinpartijen

Nadere informatie

Nieuws zieriks Aagje

Nieuws zieriks Aagje Nieuws zieriks Aagje ANBO AFDELING ZIERIKZEE Nieuwsbrief nummer 3 2014 augustus september - oktober Beste vrienden, leden van de ANBO, Nog eenmaal, en ik beloof U dat dit echt de laatste keer is, nog een

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

Nationaal Park Oosterschelde weekend te Renesse.

Nationaal Park Oosterschelde weekend te Renesse. Nationaal Park Oosterschelde weekend te Renesse. 21 23 september 2018 Nationaal Park Oosterschelde. Weldra trekken weer heel wat Manke Fielvrienden er op uit. Namelijk van 21 tot 23 september tuffen we

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE

WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE WATERPOORTSTRAAT 5 TE ZIERIKZEE BROCHURE Wilt U graag in de binnenstad wonen aan de rand van het slingerbos/nobelpoort en niet willen klussen? Dan hebben wij de perfecte woning voor u. Hierbij bieden wij

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

WESTSTRAAT 25 TE DREISCHOR BROCHURE

WESTSTRAAT 25 TE DREISCHOR BROCHURE WESTSTRAAT 25 BROCHURE TE DREISCHOR Zoekt u een boerderijwoning met apart gastenverblijf of met grote schuur of zou u wel een B&B willen beginnen dan is dit een uitmuntende object voor uw doeleinden. Wij

Nadere informatie

Maandag 19 februari 2007

Maandag 19 februari 2007 Maandag 19 februari 2007 - Sjoerd - Matthijs - Robin - Dennis - Ramon Met z n allen naar de Plompe Toren Openingstijden voor bezichtiging. Dagelijks van 10.00 17.00 uur Burghsluis Burghsluis ligt aan de

Nadere informatie

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste)

1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) 1 ste BUSREIS K.B.O.MEI 1997 (Wally maakt bij elke busreis een gedicht dat tot slot wordt voorgelezen. Dit is de eerste) TOEN IK VANMORGEN OP STOND SCHEEN DE ZON IK DACHT DAT DE DAG NIET MEER STUK KON.

Nadere informatie

Zoekopdrachten bij Het water komt. **

Zoekopdrachten bij Het water komt. ** Module 1 De geschiedenis van de Delta. 1 Strijd tussen land en water 2 Overstromingen door de eeuwen heen 3 Oorzaken van overstromingen: de mens zelf 4 Waterbeheer. Blz. 4 Achter de duinen had je veengronden

Nadere informatie

JULIANASTRAAT 62 TE ZIERIKZEE BROCHURE

JULIANASTRAAT 62 TE ZIERIKZEE BROCHURE JULIANASTRAAT 62 BROCHURE TE ZIERIKZEE Hierbij bieden wij een in het oog springend vrijstaande origineel jaren-30 voormalige dokters woning met inpandige garage aan, gelegen op een ruim bemeten perceel

Nadere informatie

1 We verzamelen bij Restaurant Campman ( Hartenseweg

1 We verzamelen bij Restaurant Campman (  Hartenseweg Rit Rondom de Rijn zondag 12 oktober 2014 De route Rondom de Rijn laat ons de twee zijden van de Rijn en Neder-Rijn zien en is circa 95 km lang. Het eerste deel voert langs de beboste Veluwezoom, een stuwwal

Nadere informatie

BOGERDHOF 7 DREISCHOR BROCHURE

BOGERDHOF 7 DREISCHOR BROCHURE BROCHURE BOGERDHOF 7 DREISCHOR In het mooiste dorp van het eiland Schouwen-Duiveland, Dreischor, staat deze goed onderhouden, half vrijstaande woning met garage. De woning is voorzien van een compleet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015

Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Programma Go-out wandel midweek Cochem 2 tot en met 6 november 2015 Cochem ligt midden in de vulkaan Eifel. Het landschap kenmerkt zich door heuvels, akkerlanden en kleine dorpjes. Dwars door Cochem stroomt

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie!

Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! Weg van de drukte van alledag en genieten van uw welverdiende vakantie! info@klaverweide.com www.klaverweide.com Recreatiepark Klaverweide is een gastvrije camping op één van de mooiste locaties van chouwen-uiveland,

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Casa Benamato Jaaroverzicht 2017

Casa Benamato Jaaroverzicht 2017 Het was weer een bijzonder jaar waarin veel is gebeurd. Na een droog voorjaar viel er regelmatig regen, zodat de natuur rond Casa Benamato explodeerde in vijftig tinten groen. De Orto (moestuin) van Marjo

Nadere informatie

Woensdag 15 juni Dreischor Rondleiding op wijnhoeve de Kleine Schorre. Aanvang 15.00 uur.

Woensdag 15 juni Dreischor Rondleiding op wijnhoeve de Kleine Schorre. Aanvang 15.00 uur. Woensdag 15 juni Rondleiding op wijnhoeve de Kleine Schorre. Aanvang 15.00 uur. Vrijdag 10 juni SchouwseZandZee Wandeltocht, strandwandeltocht van Brouwersdam naar Westenschouwen. Reserveren via VVV Schouwen-Duiveland:

Nadere informatie

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER

OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER OP PAD MET DE GIDSEN VAN STAATSBOSBEHEER JULI 2015 Donderdag 2 juli 19.00 uur Meeuwenduinen Dinsdag 7 juli 19.00 uur Boswachterij Westerschouwen Woensdag 8 juli 13.30 uur KABOUTERPAD voor de kleuters Donderdag

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

Eerste R129 meeting. Activiteiten

Eerste R129 meeting. Activiteiten Eerste R129 meeting STERKLASSE BULLETIN Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Mercedes-Benz op de Autosalon van Genève de R129 introduceerde. Samen met Pepijn Steenbergen en Arjan Kerkhoff (2 van zijn vaste

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

e 1,50 Dag strand... platteland Dagje platteland gids voor het platteland van Schouwen-Duiveland

e 1,50 Dag strand... platteland Dagje platteland gids voor het platteland van Schouwen-Duiveland e 1,50 strand Dag strand... Dagje platteland gids voor het platteland van Schouwen-Duiveland platteland Inleiding Er is meer kerkuil Er is meer dan het strand op ons mooie eiland. Hier vindt u een gebundelde

Nadere informatie

Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober Zaterdag 28 oktober

Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober Zaterdag 28 oktober Wandelweekend Oisterwijk 28 en 29 oktober 2017 Zaterdag 28 oktober Het vervoer naar Oisterwijk is op verschillende manieren geregeld, ieder van ons zocht een combinatie met anderen om naar het NIVONhuis

Nadere informatie

Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem

Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem Bulletin maatschappelijke stage 3-mavo Jac. P. Thijsse College Castricum Van De Boogaert tot De Loet, via Strammerzoom, Overkerck en Geesterheem CAL - In een school gebeurt veel, maar ook daarbuiten kunnen

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: k.k.

4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: k.k. da Meeuwenstein 67 4318 TR Brouwershaven Vraagprijs: 124.000 k.k. Vrijstaande recreatiewoning in de luwte van het Grevelingenmeer! Deze vrijstaande recreatiewoning met tuinhuis ligt aan de rand van het

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016

Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Secretariaat: Secretariaat: Conferencestraat 69 4421 DR Kapelle Tel. 0113-330104 vvnkapellebiezelinge@gmail.com Nieuwsbrief Mei-Augustus 2016 Beste Vrouw van Nu Dit is alweer de laatste Nieuwsbrief van

Nadere informatie

Daguitstap 9 mei 2019 naar Asperge- en wijnboerderij De Santspuy in Etten-Leur + Dordrecht

Daguitstap 9 mei 2019 naar Asperge- en wijnboerderij De Santspuy in Etten-Leur + Dordrecht Daguitstap 9 mei 2019 naar Asperge- en wijnboerderij De Santspuy in Etten-Leur + Dordrecht De weersvooruitzichten waren niet zo positief: regen en weinig zon. Donderdagmorgen 9 mei tussen 7 en 7.30 uur

Nadere informatie

Fietsroute langs de Rotte. Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km. Start: na de molenviergang

Fietsroute langs de Rotte. Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km. Start: na de molenviergang Fietstocht langs de Rotte 16, 23, 30 km Uitleg molengangen De droogmakerij bestond uit zeven molengangen. De A gang heeft drie molens nr. 1, nr. 2 en nr. 3 De B t/m G gang heeft vier molens nr. 1, nr.

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen. Vraagprijs: ,- k.k. TE KOOP Molen en woning incl. winkel en museum Vlasmarkt 1 - Tholen Vraagprijs: 782.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een karakteristiek woonhuis, compleet maalvaardige

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen

Zuidwillemsvaart. Paul van Donk en Teun Geenen Zuidwillemsvaart S ochtends moesten wij om 8 uur op school zijn om in de bus te stappen richting Den Bosch. Toen wij daar aankwamen kregen wij een lekker bakske koffie, en mochten wij het museum van het

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame

Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Herfstnieuws van de Haagse Hofdame Kloostertuin Kwekerij Hof te Dieren Herfst in de Kloostertuin Het is herfst maar door het droge voorjaar zijn er nog maar weinig herfstkleuren te zien. Wel bloeien de

Nadere informatie

Dienstregeling Zeeland Schouwen-Duiveland. Geldig vanaf 1 maart 2015

Dienstregeling Zeeland Schouwen-Duiveland. Geldig vanaf 1 maart 2015 Zeeland Schouwen-Duiveland Dienstregeling 2015 Geldig vanaf 1 maart 2015 Kernnet 132 Zierikzee - Goes 133 Middelburg - Zierikzee - Oude-Tonge 134 Zierikzee - Brouwershaven - Zierikzee 395 Zierikzee - Rotterdam

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Rondje Vledder. een (virtuele) wandeling langs enkele gebouwen van historische betekenis

Rondje Vledder. een (virtuele) wandeling langs enkele gebouwen van historische betekenis Rondje Vledder een (virtuele) wandeling langs enkele gebouwen van historische betekenis 10 11 1 8 9 2 4 5 6 7 3 Het plattegrondje geeft een beeld van Vledder tussen ca. 1930 en 1940. De nummers langs de

Nadere informatie

Jullie groepje gaat onderzoek doen naar de Grote of Sint Maartenkerk bij jullie in het dorp. Deze kerk staat bovenop de terp.

Jullie groepje gaat onderzoek doen naar de Grote of Sint Maartenkerk bij jullie in het dorp. Deze kerk staat bovenop de terp. namen 1 a OPDRACHTKAART HALLUM - ONDERZOEK Sint Maartenkerk Jullie groepje gaat onderzoek doen naar de Grote of Sint Maartenkerk bij jullie in het dorp. Deze kerk staat bovenop de terp. Op deze kaart staan

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Personen overig Akten van de Burgerlijke Stand 1811-1910 (geboorten)/1935 (huwelijken)/1960 (overlijden)

Personen overig Akten van de Burgerlijke Stand 1811-1910 (geboorten)/1935 (huwelijken)/1960 (overlijden) Genealogische bronnen (bijgewerkt tot 18-09-2014) Schouwen-Duiveland Akten van de Burgerlijke Stand 1811-1910 (geboorten)/1935 (huwelijken)/1960 (overlijden) Bommenede Bevolkingsregister Bommenede 1810

Nadere informatie

Menroutes over het strand van Westerschouwen tot Scharendijke

Menroutes over het strand van Westerschouwen tot Scharendijke MENROUTES OP SCHOUWEN-DUIVELAND Menroutes over het strand van Westerschouwen tot Scharendijke De menroutes op Schouwen-Duiveland zijn samengesteld voor twee doelgroepen, a. Voor leden van de Fok- en Menvereniging

Nadere informatie

Gran Fondo Rosa Oosterbeek

Gran Fondo Rosa Oosterbeek Gran Fondo Rosa Oosterbeek 170423 Deels met Anja en Anna Ch. Ingeschreven in september 2016, betaald bij hernieuwde inschrijving in januari 2017. Verwarring alom, voor beiden een dubbel shirt, gelukkig

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1]

Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1] Door wjvanderzanden[2]op

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Mei 2016

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Mei 2016 Vrije tijd Activiteiten Schouwen Duiveland Mei 2016 Vrije tijd Vrijetijdscentrum De Nieuwe Hoek Scheldestraat 5, 4301 VA Zierikzee Coördinator vrije tijd: Anita van Keulen akeul@gors.nl - 0611748783 (op

Nadere informatie

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona

Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona Villa Serenella & Villa Limonaia Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Serenella & Villa Limonaia - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

HUSET. Groen woonerf in Ooster wold

HUSET. Groen woonerf in Ooster wold HUSET Groen woonerf in Ooster wold Oosterwold: Groen en agrarisch Het gebied waarin woonerf HUSET komt heet Oosterwold en ligt in gemeente Almere. Dit landelijke gebied met weide, akkers en boerderijen

Nadere informatie

Hoeve Del Campo. Landelijk wonen voor jong en oud. Sluisweg 8, Anna Jacobapolder

Hoeve Del Campo. Landelijk wonen voor jong en oud. Sluisweg 8, Anna Jacobapolder Hoeve Del Campo Landelijk wonen voor jong en oud Sluisweg 8, Anna Jacobapolder Ook in de verkoop: 3 unieke kavels aan de Langeweg te Sint Philipsland p. 11 Een rijke historie Hoeve del Campo ontleent zijn

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie