Aanmeldingsformulier beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanmeldingsformulier beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen"

Transcriptie

1 Aanmeldingsformulier beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen Gratis Waka Waka Power+ Stuur het formulier voor 1 oktober 2016 in en ont vang deze compacte oplader en lamp op zonne-energie, met een waarde van 69. Dit gedeelte vult de ASN Bank in Rekeningnummer (IBAN) N L A S N B Code Via de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen kunt u beleggen in de duurzame ASN Beleggingsfondsen. Door in deze fondsen te beleggen, helpt u de samenleving rechtvaardiger en duurzamer te maken. U kunt kiezen uit zeven fondsen, die elk een eigen focus hebben. U beslist zelf in welk fonds of welke fondsen u belegt. Met ASN Optimaalbeleggen kunt u gemakkelijk uw beleggingen online regelen. Aan u de keuze Wilt u beleggen voor een beter milieu en gebruik (blijven) maken van de mogelijke fiscale voordelen van het ASN Groenprojectenfonds? Beleggen in microkredieten in opkomende economieën? Of beleggen in duurzame ondernemingen of staatsobligaties? De ASN Bank verwelkomt u graag als klant. Loop geen onnodig risico. Lees de Essentiele Beleggersinformatie. 1. Gegevens rekeninghouder Gegevens 1e rekeninghouder De heer Mevrouw Voorletters en naam Adres Postcode Geboortedatum Burgerservicenr. Geboorteplaats Telefoonnummer Geboorteland Fiscaal inwoner in Nederland?* Ja Nee Fiscaal inwoner in ander land?* Ja Nee Indien fiscaal inwoner in ander land, geef aan in welk(e) land(en) en vermeld uw fiscale nummer(s) * Iedereen heeft een fiscaal woonland. Dit is bijvoorbeeld het land waar u woont. Het is mogelijk dat iemand meer fiscale woonlanden heeft. Elk land heeft eigen regels om te bepalen wat een fiscaal woonland is. Twijfelt u welk land uw fiscale woonland is, bijvoorbeeld omdat u in het ene land woont en in het andere land werkt? De Belastingdienst kan u hier meer over vertellen. Het is noodzakelijk dat u een kopie van een geldig legitimatiebewijs meestuurt. Let op: van een rijbewijs of identiteitskaart voor- en achterzijde kopiëren. Gegevens 2e rekeninghouder * De heer Mevrouw Voorletters en naam Adres Postcode Geboortedatum Burgerservicenr. Geboorteplaats Telefoonnummer Geboorteland Fiscaal inwoner in Nederland?** Ja Nee Fiscaal inwoner in ander land?** Ja Nee Indien fiscaal inwoner in ander land, geef aan in welk(e) land(en) en vermeld uw fiscale nummer(s) * Niet verplicht. ** Iedereen heeft een fiscaal woonland. Dit is bijvoorbeeld het land waar u woont. Het is mogelijk dat iemand meer fiscale woonlanden heeft. Elk land heeft eigen regels om te bepalen wat een fiscaal woonland is. Twijfelt u welk land uw fiscale woonland is, bijvoorbeeld omdat u in het ene land woont en in het andere land werkt? De Belastingdienst kan u hier meer over vertellen. Het is noodzakelijk dat u een kopie van een geldig legitimatiebewijs meestuurt (let op: van een rijbewijs of identiteits kaart voor- en achterzijde kopiëren). Z.O.Z.

2 2. Gegevens tegenrekening Zie ook de toelichting hieronder. * Alleen een tegenrekening uit een EER - land + Monaco en Zwitserland mag gebruikt worden, geen IBAN uit een ander land. Een tegenrekening is een bestaande bankrekening (géén spaarrekening). U kunt maximaal drie tegenrekeningen opgeven. De tenaamstelling van minstens één van de tegenrekeningen moet gelijk zijn aan de tenaamstelling van de nieuwe beleggingsrekening. U kunt alleen bedragen van de nieuwe rekening opnemen door deze over te boeken naar een tegenrekening. Met de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen kunt u beleggen in de ASN Beleggingsfondsen. De ASN Bank is verplicht u eerst een Inventarisatie Kennis en Ervaring in te laten vullen en de Overeenkomst tot Execution-Only dienstverlening ASN Bank te laten tekenen. ASN Bank controleert niet of u voldoende kennis en ervaring heeft voor de productcategorieën waarin u wilt beleggen. Bepaal steeds voor uzelf of u goede kennis hebt opgedaan en de risico s goed begrijpt. Wij verzoeken u vriendelijk alles volledig in te vullen en dit formulier vervolgens op de laatste pagina te ondertekenen. We adviseren u een kopie te maken voor uw eigen administratie. 3. Online bankieren Wilt u gebruikmaken van online bankieren? Vult u dan een gewenste Toegangsnaam in. Uw wachtwoord wordt per post toegezonden. Rekeninghouder Mederekeninghouder Toegangsnaam* Toegangsnaam* * Minimaal 8 en maximaal 20 posities; de karakters mogen uitsluitend bestaan uit een combinatie van letters, cijfers en spaties. Let op: heeft u uw toegangsnaam eenmaal gekozen, dan kunt u die niet meer wijzigen. Op het adres ontvangt u uw wachtwoord; dit kunt u wel wijzigen. Door dit formulier te onder tekenen verklaart u akkoord te gaan met de Voorwaarden ASN Online Bankieren en kennis te hebben genomen van het hoofdstuk BEVEILIGING dat in deze voorwaarden is opgenomen. Deze informatie vindt u op 4. Inventarisatie kennis en ervaring Deze inventarisatie maakt integraal onderdeel uit van de Overeenkomst tot execution only-dienstverlening. Hoe lang belegt u al, en wat zijn de omvang en frequentie van uw transacties? Ervaring Omvang en frequentie transacties* Geen Minder dan 3 jaar 3-5 jaar Meer dan 5 jaar Gering Gemiddeld Hoog Zeer hoog Beleggingsfondsen Aandelen Obligaties * Baseer uw antwoord op het aantal en de omvang van uw jaarlijkse mutaties in verhouding tot uw gehele portefeuille.

3 Hoeveel beleggingskennis heeft u, en kent u de belangrijkste risico s per productcategorie? Kennis Geen Basis Goed Professioneel* Zicht op belangrijkste risico s Beperkt Redelijk Goed Beleggingsfondsen Aandelen Obligaties * Professionele kennis is kennis die u door uw beroep of opleiding heeft verkregen. Als u heeft aangegeven dat u kennis en ervaring heeft opgedaan, hoe heeft u deze verkregen (meerdere antwoorden mogelijk)? Zelfstandig beleggen via beleggingsfondsengiro, een orderlijn en/of internet Adviseur van de bank, effecteninstelling, vermogensbeheerder of tussenpersoon Beroepsmatig, toelichting Mijn opleiding/studie, toelichting Andere wijze, toelichting Uw huidige beroep is Uw hoogst genoten opleiding/studie is Waarschuwing Via de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen krijgt u geen advies. Wij raden sterk af dat u zelfstandig belegt (execution only) zonder dat u door zelf verworven kennis en ervaring goed zicht op de risico s hebt gekregen. Wij raden u aan uw beleggingen te beperken tot uitsluitend die productcategorieën waarvan u een goede kennis heeft opgedaan en waarvan u de risico s begrijpt. Transacties buiten die categorieën kunnen leiden tot verliezen waarvan u de hoogte van tevoren niet heeft kunnen inschatten. Bent u er niet zeker van of u de risico s van uw voorgenomen beleggingstransacties begrijpt, dan is zelfstandig beleggen (execution only) ongeschikt voor u en raden wij u aan om zich te oriënteren op andere vormen van dienstverlening. De ASN Bank geeft bij uw effectenorders geen nadere waarschuwingen of enige vorm van advies. Evenmin beoordelen wij uw portefeuille periodiek. U dient derhalve zelf na te gaan of de verhouding tussen risico en rendement in uw portefeuille aansluit op uw persoonlijke situatie. Ondergetekende verklaart: voor eigen rekening en risico te handelen en te beleggen in effecten; zich bewust te zijn van de beleggingsrisico s verbonden aan effecten en deze risico s te aanvaarden; zich bewust te zijn van het feit dat de ASN Bank hem/haar erop wijst dat zelfstandig handelen in producten waarvan hij/zij de werking en de risico s niet goed kent, kan resulteren in negatieve beleggingsresultaten waarvan hij/zij de omvang niet van tevoren kunt inschatten; akkoord te gaan met opneming van persoonsgegevens zijn/haar aangaande in de klantenregistratie van de ASN Bank; alle gevraagde gegevens volledig en naar waarheid te hebben verstrekt en eventuele wijzigingen in deze gegevens door te geven aan ASN Bank. Ik sluit de overeenkomst tot Execution-Only dienstverlening met de ASN Bank Ik heb de Inventarisatie Kennis en Ervaring ingevuld. Ik weet dat ik zelf mijn beleggingsstrategie bepaal en dat de ASN Bank mij geen andere beleggingsdiensten verleent dan het uitvoeren van mijn opdrachten. Ik ga akkoord met onderstaande contractbepalingen en onderteken.

4 5. Overeenkomst tot execution-only dienstverlening ASN Bank Partijen: 1. De aangemelde persoon op dit formulier zoals vastgelegd in het Aanmeldingsformulier de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen, hierna te noemen klant en 2. De ASN Bank N.V., statutair gevestigd te s Gravenhage, tevens handelend onder de naam ASN Bank, hierna te noemen de bank ; In overweging nemende dat: klant een beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen geopend heeft bij de bank, bestaande uit een spaardeel alsmede een beleggingsdeel, teneinde te kunnen beleggen in beleggingsfondsen en/of beleggingsmaatschappijen (hierna zowel ieder afzonderlijk als gezamenlijk te noemen: beleggingsinstellingen ) welke aan deze rekening gekoppeld zijn en daarbij gebruik wil maken van de dienstverlening van de bank; klant via deelname aan de door de bank aangeboden Beleggersgiro de mogelijkheid heeft om transacties in deelnemingsrechten in beleggings instellingen te bewerkstelligen op de in het Reglement Beleggingsrekeningen ASN Bank genoemde voorwaarden en condities; klant ingezetene is van Nederland en niet tevens staatsburger van de Verenigde Staten is en/of daar een (woon)adres aanhoudt; deze ( execution-only ) dienstverlening beperkt is tot het uitsluitend uitvoeren van door de klant opgegeven aan-, verkoop- en ruilorders waarbij de bank geen beleggingsadviezen zal verstrekken aan de klant; klant kennis heeft genomen van en akkoord is met de voorwaarden (zie artikel 2: toepasselijke overeenkomsten en voorwaarden) waaronder de bank haar dienstverlening aanbiedt en verricht; klant en de bank hun afspraken wensen vast te leggen in deze overeenkomst alsmede het daarbij horende Reglement Beleggingsrekeningen ASN Bank en de door de bank gehanteerde (algemene) voorwaarden. Zijn overeengekomen als volgt: Artikel 1. Dienstverlening 1.1. De bank zal aan klant execution-only diensten aanbieden middels de door de bank aangeboden Beleggersgiro. Dit houdt in dat klant opdrachten aan de bank kan geven tot het verrichten van transacties in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen die de bank, na aanvaarding, zal uitvoeren. De bank zal geen beheer voeren over de aan klant toebehorende beleggingsportefeuille. De bank zal klant evenmin adviseren over de samenstelling van de aan klant toebehorende beleggingsportefeuille en over de door klant voorgenomen transacties. Uitsluitend klant is verantwoordelijk voor de opgegeven transacties in deelnemingsrechten in beleggingsinstellingen en diens beleggingsstrategie De bank brengt voor haar dienstverlening kosten aan klant in rekening. De hoogte van deze vergoedingen en de wijze van in rekening brengen, zullen door de bank worden bepaald en zijn, zoals deze gelden ten tijde van het aangaan van deze overeenkomst, vermeld op De bank zal de klant informeren omtrent wijzigingen van deze vergoedingen Onder effecten verstaan wij in deze documentatie financiële instrumenten in de zin van de Wet op het financieel toezicht. Artikel 2. Toepasselijke overeenkomsten en voorwaarden 2.1. De verhouding tussen klant en de bank wordt beheerst door deze overeenkomst, de Productvoorwaarden ASN Optimaalbeleggen, de door de bank gehanteerde Algemene Bankvoorwaarden en het Reglement Beleggingsrekeningen ASN Bank Ná opening van de rekening zult u alle in het eerste lid vermelde voorwaarden en reglementen ontvangen, samen met enige andere informatie. U kunt deze informatie ook raadplegen op onze internetsite Indien u niet akkoord wilt gaan met deze voorwaarden, heeft u het recht om binnen twee weken na ontvangst van deze informatie de rekening onvoorwaardelijk en zonder opgave van redenen op te heffen. Er zullen u geen kosten in rekening gebracht worden. Het verzoek tot ontbinding dient schriftelijk te worden ingediend, rechtsgeldig ondertekend door alle rekeninghouders Middels het aangaan van deze overeenkomst worden alle in het eerste lid genoemde overeenkomsten, reglementen en algemene voorwaarden van toepassing op de rechtsverhouding tussen klant en de bank. Artikel 3. Beleggingsrisico s 3.1. Het verrichten van transacties in effecten brengt risico s met zich mee. Klant verklaart zich bewust te zijn van de risico s die verbonden zijn aan het beleggen in effecten en kennis te hebben genomen van de door de bank beschikbaar gestelde informatie omtrent de belangrijkste kenmerken van effecten en de specifiek daaraan verbonden risico s, zoals beschreven in de Essentiële Beleggersinformatie en de prospectussen van de ASN Beleggingsfondsen Klant verklaart de risico s verbonden aan beleggen in effecten te aanvaarden en eventueel daaruit voortvloeiende verliezen te kunnen dragen Klant kan op diverse wijzen opdrachten verstrekken aan de bank tot het in zijn naam en voor zijn rekening en risico verrichten van transacties in effecten. Klant is zich ervan bewust dat de bank bij opdrachten uitsluitend zal toetsen of de klant over voldoende saldo beschikt om de transactie uit te kunnen voeren. Klant is zich ervan bewust dat de bank klant daarbij niet zal adviseren, begeleiden of waarschuwen Indien de klant belegt met geleend geld, is de klant zich ervan bewust dat beleggen met geleend geld additionele risico s met zich meebrengt omdat naast eventuele verliezen voortvloeiende uit beleggingen in effecten ook het geleende bedrag (vermeerderd met rente) terugbetaald dient te worden. Artikel 4. ASN Beleggingsrekening 4.1. Ten behoeve van de dienstverlening door de bank, geeft klant hierbij opdracht aan de bank om op zijn naam - voor zover nog niet geschied - een ASN Beleggingsrekening bij de bank te openen en te administreren, welke een onlosmakelijk geheel vormt met de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen van klant Klant zal geïnformeerd worden omtrent de gegevens van de in het vorige lid genoemde rekening. Artikel 5. Rapportages 5.1. Klant ontvangt effectennota s. Deze worden schriftelijk verstrekt Klant zal eens per jaar een schriftelijk overzicht van de samenstelling van de aan de bank of middels de bank in bewaring gegeven effecten ontvangen. Dit overzicht vermeldt de marktwaarde en de samenstelling van het in bewaring gegeven vermogen, gespecificeerd naar soort effecten en naar individuele effecten alsmede (voor zover van toepassing) de aan klant voor de bewaring van effecten in rekening gebrachte kosten.

5 Artikel 6. US person Klant is ten tijde van het aangaan van de relatie met de bank een ingezetene van Nederland. Daarnaast is klant niet tevens inwoner of staatsburger van de Verenigde Staten van Amerika (US Person). Indien de klant na het sluiten van deze relatie US Person wordt of niet langer ingezetene is van Nederland, moet hij dit melden bij de Bank en heeft de Bank het recht de relatie onmiddellijk te beëindigen. Middels ondertekening hieronder zijn partijen overeengekomen hetgeen bepaald is in de overeenkomst tot Execution-Only dienstverlening ASN Bank, de daarin genoemde voorwaarden en reglementen en verklaart klant dat de gegevens opgenomen in het Aanmeldingsformulier beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen en de Inventarisatie Kennis en Ervaring correct en volledig zijn. Indien de Inventarisatie Kennis en Ervaring niet of niet volledig is ingevuld, dan wijst de ASN Bank klant erop dat deze geacht wordt voldoende op de hoogte te zijn van de risico s van beleggen. Klant verklaart zich tevens akkoord met de voor de beleggingsrekening ASN Optimaalbeleggen geldende voorwaarden, zoals die zijn opgenomen in de betreffende productfolder en productvoorwaarden. Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming voor - het kosteloos overboeken van uw participaties in ASN Fondsen - het overboeken van het saldo op uw SNS Basis beleggingsrekening naar uw nieuwe rekening ASN Optimaalbeleggen - het beëindigen van uw SNS Basis Beleggen Datum (Handtekening 1e rekeninghouder) (Handtekening 2e rekeninghouder) Na opening van de rekening ontvangt u het Reglement Beleggingsrekeningen ASN Bank, de Productvoorwaarden ASN Optimaalbeleggen en de Algemene Bankvoorwaarden, samen met andere informatie. U kunt deze ook raadplegen op U heeft altijd het recht de rekening onvoorwaardelijk en zonder opgave van redenen op te heffen. Wij brengen u hiervoor geen kosten in rekening. Het verzoek tot ontbinding moet schriftelijk worden ingediend, rechtsgeldig ondertekend door de rekeninghouder. Dit aanmeldingsformulier in een gesloten envelop sturen naar: ASN Bank, Antwoordnummer 1188, 2501 WB Den Haag. Een postzegel is niet nodig. Bescherming Persoonsgegevens Als u klant bij ons wordt, vragen wij om uw persoonsgegevens. Deze gegevens kunnen we gebruiken om: overeenkomsten met u te sluiten en om die te kunnen uitvoeren, statistisch onderzoek te doen, te zorgen dat de financiële sector veilig en integer blijft, fraude te voorkomen en te bestrijden, te voldoen aan de wet, de relatie met u te onderhouden en uit te breiden, deze te delen met zakelijke partners. We horen bij de groep van ondernemingen van SNS Bank N.V. SNS Bank N.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens door haarzelf en haar groepsondernemingen. Wilt u meer weten over hoe we omgaan met privacy? Kijk dan op asnbank.nl voor ons privacy- en cookiereglement. Verder houden we ons aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Deze gedragscode vindt u op nvb.nl. Heeft u vragen? Bel dan gratis de ASN Klantenservice: (maandag t/m vrijdag). Versie januari 2016/ ASN Bank, Den Haag.

Aanvraag SNS Effectenrekening (Execution Only)

Aanvraag SNS Effectenrekening (Execution Only) Aanvraag SNS Effectenrekening (Execution Only) U opent op een snelle en eenvoudige wijze met dit document een SNS Effectenrekening. Wij verzoeken u daaraan voorafgaand de bijbehorende Handleiding, Overeenkomsten

Nadere informatie

Overeenkomst tot Effectenbemiddeling SNS Bank SNS Rendementhypotheek

Overeenkomst tot Effectenbemiddeling SNS Bank SNS Rendementhypotheek Overeenkomst tot Effectenbemiddeling SNS Bank SNS Rendementhypotheek PARTIJEN 1 De naamloze vennootschap SNS Bank NV, statutair gevestigd te Utrecht en mede kantoorhoudende aan Croeselaan 1 te Utrecht

Nadere informatie

Beleggingsinventarisatie en -opdrachtformulier SNS Beleggingsrekening Hypotheek

Beleggingsinventarisatie en -opdrachtformulier SNS Beleggingsrekening Hypotheek Beleggingsinventarisatie en -opdrachtformulier SNS Beleggingsrekening Hypotheek Bijlage 2 bij de Overeenkomst tot Effectenbemiddeling SNS Bank/SNS Beleggingsrekening Hypotheek GEGEVENS AANVRAGER en voorletter(s)

Nadere informatie

Aanvraag. SNS Spaarmix (Beleggen) I Klantgegevens. II Klantprofiel SNS Spaarmix. Financiële positie

Aanvraag. SNS Spaarmix (Beleggen) I Klantgegevens. II Klantprofiel SNS Spaarmix. Financiële positie Aanvraag SNS Spaarmix (Beleggen) Met SNS Spaarmix kunt u naast sparen tegen een aantrekkelijke rente ook beleggen in SNS Beleggingsfondsen NV en ASN Beleggingsfondsen NV alsmede beleggingsproducten van

Nadere informatie

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG

Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Printdatum Volgnummer Overeenkomst BLG Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening en Mijn BLG Mijn gegevens Naam en voorletter(s) Adres en huisnummer Postcode en woonplaats Geboortedatum l Man l Vrouw Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraag. SNS Spaarmix Zakelijk (Beleggen) I Klantgegevens

Aanvraag. SNS Spaarmix Zakelijk (Beleggen) I Klantgegevens Aanvraag SNS Spaarmix Zakelijk (Beleggen) Met SNS Spaarmix kunt u sparen tegen een aantrekkelijke rente maar ook beleggen in SNS Beleggingsfondsen NV en ASN Beleggingsfondsen NV alsmede beleggingsproducten

Nadere informatie

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. particulieren

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. particulieren Acceptatieformulier beleggingsdiensten particulieren Acceptatieformulier beleggingsdiensten Vul hieronder de naam (of bij een en/of rekening de namen) en adresgegevens in van de persoon of personen die

Nadere informatie

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. zakelijk

Acceptatieformulier beleggingsdiensten. zakelijk Acceptatieformulier beleggingsdiensten zakelijk Acceptatieformulier beleggingsdiensten Vul hieronder de naam en adresgegevens in van de rechtspersoon die klant wil worden van DEGIRO. 1. Rekeninghouder

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket

Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket Wijzigingsformulier Levensloop Totaalpakket Als u iets wilt veranderen in uw Levensloop Totaalpakket, dan vult u dit formulier in. Dat doet u bijvoorbeeld als u een andere werkgever krijgt. Of als u stopt

Nadere informatie

Overeenkomst Fondsenplatform voor particulieren

Overeenkomst Fondsenplatform voor particulieren Overeenkomst Fondsenplatform voor particulieren Welkom bij Fondsenplatform. Met het ondertekenen van deze overeenkomst gaat u met Fondsenplatform een overeenkomst aan ( Overeenkomst ) en geeft u Fondsenplatform

Nadere informatie

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON)

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON) F U N D TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (NATUURLIJK PERSOON) PARTICIPANT 1 Naam : Geboortedatum : Adres : Postcode en woonplaats : Land : Nationaliteit : Telefoonnummer : E-mail : Bankrekening

Nadere informatie

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (RECHTSPERSOON)

TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (RECHTSPERSOON) F U N D TOETREDINGSFORMULIER MONDRIAAN STRUCTURES FUND (RECHTSPERSOON) rechtspersoon : Vestigingsadres : Postcode en vestigingsplaats : Land : Telefoonnummer : E-mail : Bankrekening (IBAN) : KvK nummer

Nadere informatie

Instructies voor het direct aanvragen van Perlasplan

Instructies voor het direct aanvragen van Perlasplan Pagina I 1 I aanvraagformulier Perlasplan Direct rechtspersoon Instructies voor het direct aanvragen van Perlasplan Is het als vertegenwoordiger van de rechtspersoon volgende op u van toepassing? Ik ben

Nadere informatie

Aanvragen. Omzetten bestaand depot SNS Zelf Beleggen. Rekeninghouder. Mederekeninghouder

Aanvragen. Omzetten bestaand depot SNS Zelf Beleggen. Rekeninghouder. Mederekeninghouder Aanvragen SNS Profiel Beleggen Omzetten bestaand depot SNS Zelf Beleggen U verklaart aan SNS het volgende over uw financiële positie, ervaring met beleggingen in effecten, beleggingskennis, beleggingsdoelstellingen,

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. M.J. Vlasveld, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. M.J. Vlasveld, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2019-026 (mr. B.F. Keulen, voorzitter en mr. M.J. Vlasveld, secretaris) Klacht ontvangen op : 11 februari 2016 Ingediend door : Consument Tegen

Nadere informatie

Handleiding de Beleggingsrekening

Handleiding de Beleggingsrekening 1 Handleiding de Beleggingsrekening 1 Stichting REAAL Beleggingsrekening gevestigd te Utrecht, K.v.K.nr. 41155868, is een zelfstandige juridische entiteit. Stichting REAAL Beleggingsrekening werkt samen

Nadere informatie

Productvoorwaarden Flexfund. Artikel Datum 1 april 2015

Productvoorwaarden Flexfund. Artikel Datum 1 april 2015 Productvoorwaarden Flexfund Artikel 7328.1504 Datum 1 april 2015 pagina 1 Flexfund 3 2 Risico s van beleggen 3 3 Belegging 3 4 Inleg bij aanvang 3 5 Kosten 3 6 Aansprakelijkheid 4 7 Wet Bescherming Persoonsgegevens

Nadere informatie

Tussenpersoonnummer. Voorletter(s) Tussenvoegsel(s) Achternaam. Nationaliteit. Geboortedatum : - - Burgerservicenummer : dag maand jaar.

Tussenpersoonnummer. Voorletter(s) Tussenvoegsel(s) Achternaam. Nationaliteit. Geboortedatum : - - Burgerservicenummer : dag maand jaar. AEGON Lijfrenterekening Inschrijfformulier In te vullen door uw tussenpersoon of adviseur: Tussenpersoonnummer Voorletter(s) Tussenvoegsel(s) Achternaam : Gegevens rekeninghouder Persoonsgegevens Voorletter(s)

Nadere informatie

Overeenkomst Schneider Investments Voor veilig beleggen

Overeenkomst Schneider Investments Voor veilig beleggen Overeenkomst Schneider Investments Voor veilig beleggen Overeenkomst Schneider Investments I Persoonlijke gegevens Belegger Voorletter(s): Titulatuur: Geboortedatum: M / V Achternaam: Geboorteplaats: Adres:

Nadere informatie

Overeenkomst ASN Vermogensbeheer

Overeenkomst ASN Vermogensbeheer Overeenkomst ASN Vermogensbeheer Partijen %%NAAM01%% %%EnOfNaam2%%, wonende/gevestigd %%PostAdres01%% te %%PostcodePA%% %%PlaatsPA%%, hierna te noemen Cliënt en ASN Vermogensbeheer B.V., statutair gevestigd

Nadere informatie

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen:

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: Openingsformulier Openingsinstructies START Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: 1 Vul alle gegevens

Nadere informatie

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen:

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: Openingsformulier Openingsinstructies START Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Voor het spoedig openen van een rekening, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: 1 Vul alle gegevens

Nadere informatie

Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen)

Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen) Inschrijfformulier BUFFERfund (natuurlijk personen) Participant 1 Naam Adres Postcode/woonplaats Land Nationaliteit Telefoonnummer E-mail Bankrekeningnummer (IBAN) Ten name van Woonplaats (hierna te noemen:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Beleggen C 03.2.15

Algemene Voorwaarden Beleggen C 03.2.15 Algemene Voorwaarden Beleggen C 03.2.15 Inleiding Dit zijn de Algemene Voorwaarden Beleggen. De voorwaarden vormen een onderdeel van de overeenkomst tussen u en de bank. In de overeenkomst staan alle afspraken

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH

PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH PRIVACYVERKLARING DUISENBURGH Duisenburgh respecteert uw privacy en doet er alles aan om deze te beschermen. Hieronder leest u hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verwerken deze persoonsgegevens

Nadere informatie

BIJLAGE VIII. Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig)

BIJLAGE VIII. Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig) BIJLAGE VIII Inschrijfformulier natuurlijk persoon en rechtspersoon (losbladig) Inschrijfformulier supermarktfonds.nl - natuurlijk persoon Ondergetekende (achternaam): Volledige voornamen: de heer / mevrouw*

Nadere informatie

ZekerPlusHypotheek Rekening OFFERTENUMMER LENING 1E REKENINGHOUDER. Relatienummer* Rekeningnummer. Voorletter(s) en achternaam

ZekerPlusHypotheek Rekening OFFERTENUMMER LENING 1E REKENINGHOUDER. Relatienummer* Rekeningnummer. Voorletter(s) en achternaam OPENINGSFORMULIER ZekerPlusHypotheek Rekening Delta Lloyd Bank NV DATUM BINNENKOMST OFFERTENUMMER LENING 1E REKENINGHOUDER Relatienummer* Rekeningnummer (niet door klant in te vullen) Voorletter(s) en

Nadere informatie

Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen)

Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen) Particulier Betalen Voorwaarden Betaalpakket (Plus Betalen) Hoofdstuk 1 1 Definities Bank Algemeen RegioBank N.V., statutair gevestigd te Utrecht. Privérekening De Rekening zoals beschreven in het Reglement

Nadere informatie

Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB)

Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB) Aanvraagformulier Multi Valuta Rekening (EUR USD RMB) Met dit formulier kunt u de Multi Valuta Rekening aanvragen Let op: Op de Multi Valuta Rekening zijn geen Automatische Incasso s mogelijk en kunnen

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Nederland Asset Management B.V. Wijzigingsformulier Allianz Rekening Alleen de wijzigingen aangeven s.v.p. Naam financieel adviseur Aanstellingsnr. ANAM Naam adviseur Naam cliënt Cliëntnummer Profieltest

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING GEGEVENS EERSTE REKENINGHOUDER Voorletters:... Voornaam/-namen:... man vrouw Tussenvoegsel:... Achternaam:... Geboortedatum:... BSN-nummer:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Land:... Telefoonnummer:...

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen

Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen Aanvraagformulier voor registratie in het SCVM-register Kamer Woningen Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v Voorletters :.. Geboortedatum:. -. -... Adres Postcode Telefoon E-mail :.......... :.. Woonplaats

Nadere informatie

Fiscaal Geruisloze Voortzetting (FGV) ja nee Zo ja, vul dan pagina 4 volledig in

Fiscaal Geruisloze Voortzetting (FGV) ja nee Zo ja, vul dan pagina 4 volledig in openingsformulier ZekerPlusHypotheek Rekening Delta Lloyd Bank NV datum binnenkomst offertenummer lening 1e Rekeninghouder Relatienummer* Rekeningnummer (niet door klant in te vullen) Voorletter(s) en

Nadere informatie

Informatie voor erfgenamen

Informatie voor erfgenamen Als we uw persoonsgegevens gebruiken, houden we ons aan de regels die Of wilt u niet dat wij uw e-mailadres gebruiken? Centraal Beheer Postbus 54, 7300 AB Apeldoorn Of vul het webformulier op onze site

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat.

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat. Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Advies op Maat. Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05.

Nadere informatie

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer formulier overdracht verzekering Polisnummer Datum ontvangst Wanneer gebruikt u dit formulier? U heeft een levensverzekering bij de Onderlinge s-gravenhage en bent deelnemer. Met dit formulier informeert

Nadere informatie

RENPART VASTGOED HOLDING N.V.

RENPART VASTGOED HOLDING N.V. RENPART VASTGOED HOLDING N.V. INBRENG EN OVERDRACHT CERTIFICATEN Wilt u hieronder de gevraagde gegevens invullen, daarna het document afdrukken, ondertekenen en met een kopie van een geldig legitimatiebewijs

Nadere informatie

Inbrengovereenkomst Vastgoed Fundament Fonds N.V.

Inbrengovereenkomst Vastgoed Fundament Fonds N.V. Inbrengovereenkomst Vastgoed Fundament Fonds N.V. Veld 1: Achternaam (voluit ) :.. Voornaam (voluit) :..... (indien van toepassing) Achternaam 2 e rek. houder (voluit) Voornaam 2 e rek. houder (voluit)

Nadere informatie

Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening.

Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening. Meest gestelde vragen over de RentePlús Rekening. Het openen, beheren en beëindigen van uw rekening 1. Wat is de RentePlús Rekening? De RentePlús Rekening is een internetspaarrekening met een variabele

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017

Productvoorwaarden. Internetsparen. Artikel Datum 1 maart 2017 Productvoorwaarden Internetsparen Artikel 1585-40.1703 Datum 1 maart 2017 pagina 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Openen van een internetspaar rekening 3 4 Toegang tot de internetspaar rekening en communicatie

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2017-822 (prof. mr. M.L. Hendrikse, voorzitter en mr. J. Hadziosmanovic, secretaris) Klacht ontvangen op : 13 juni 2017 Ingediend door : Consument

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING MINDERJARIGE

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING MINDERJARIGE MINDERJARIGE REKENINGNUMMER:... (In te vullen door Hof Hoorneman Bankiers) GEGEVENS REKENINGHOUDER/NAAM MINDERJARIGE (KIND): Naam:... Voorletters:... man vrouw Geboortedatum:... BSN-nummer:... Adres:...

Nadere informatie

U wilt een aanvraag individuele studietoeslag indienen. Vul daarvoor dit formulier in.

U wilt een aanvraag individuele studietoeslag indienen. Vul daarvoor dit formulier in. AANVRAAGFORMULIER INDIVIDUELE STUDIETOESLAG (website) Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Heeft u recht op individuele studietoeslag? Vul dan het aanvraagformulier in. Geachte heer/mevrouw, U wilt

Nadere informatie

Wijzigingen Loyalis Nabestaandenverzekering maatwerk (Erfrente en Lijfrente variant)

Wijzigingen Loyalis Nabestaandenverzekering maatwerk (Erfrente en Lijfrente variant) Wijzigingen Loyalis Nabestaandenverzekering maatwerk (Erfrente en Lijfrente variant) Dit formulier kunt u gebruiken voor het wijzigen van gegevens die betrekking hebben op uw Loyalis Nabestaandenverzekering

Nadere informatie

Aanmelding Arbeidsongeschiktheidsverzekering via Gemeente Den Haag

Aanmelding Arbeidsongeschiktheidsverzekering via Gemeente Den Haag Aanmelding Arbeidsongeschiktheidsverzekering via Gemeente Den Haag Lees het Dienstverleningsdocument en vul eerst de Kennis- en ervaringstoets in. Nog voordat u dit aanmeldformulier invult. Stuur de Kennis-

Nadere informatie

Reglement. Legal & General Beleggersgiro. Reglement Box

Reglement. Legal & General Beleggersgiro. Reglement Box Reglement Legal & General Beleggersgiro 1. Definities 1.1. In dit reglement wordt verstaan onder: a) Aanvraagformulier: het door LGB voorgeschreven formulier voor de aanvraag tot het openen van een Beleggersgirorekening;

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING REKENINGNUMMER:... (In te vullen door Hof Hoorneman Bankiers) GEGEVENS EERSTE REKENINGHOUDER Naam:... Voorletters:... man vrouw Geboortedatum:... BSN-nummer:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Land:...

Nadere informatie

In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013.

In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013. In verband met de vakantieperiode is inschrijven nog mogelijk tot 5 juli 2013. De participaties zullen worden uitgegeven per 11 juli 2013. Meezenden: Kopie legitimatiebewijs (paspoort/rijbewijs/nederlandse

Nadere informatie

Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging veranderen

Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging veranderen Klantenservice 013 461 20 26 woonfonds.nl/verzekeringen Post woonfonds postbus 11 7300 AA Apeldoorn @woonfonds facebook.com/woonfonds Overlijdensrisicoverzekering Formulier verzekeringnemer of begunstiging

Nadere informatie

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies.

Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies. Triodos Bank. Dit zijn onze voorwaarden voor Triodos Fondsadvies. Vragen? Heeft u vragen over deze voorwaarden, neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of

Nadere informatie

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen

Depositosparen. Productvoorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Algemeen Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1 Definities In deze Productvoorwaarden wordt verstaan onder: a. Algemene Bankvoorwaarden: de Algemene Bankvoorwaarden, op 27 juli 2009 door de Nederlandse Vereniging

Nadere informatie

Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn.

Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn. Aanvraag ABN AMRO Credit Card Wij raden u aan om bij dit product het BetaalGemak Extra pakket af te nemen om financieel voordelig uit te zijn. Deze download bestaat uit 2 formulieren die beide ingevuld

Nadere informatie

Spaarrekeningen. Informatie voor erfgenamen

Spaarrekeningen. Informatie voor erfgenamen Spaarrekeningen Informatie voor erfgenamen Wat leest u in deze brochure? 01 Inleiding 3 02 Blokkeren wij de spaarrekening? 4 03 Welke papieren hebben we nodig? 6 04 Wat kunt u regelen? 8 RentePlús Rekening

Nadere informatie

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies.

Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies. Triodos Bank Private Banking. Meer over duurzaam beleggen met Triodos Fondsadvies. Heeft u vragen? Neemt u dan telefonisch contact op met Triodos Bank Private Banking via 030 693 65 05. Of stuur een e-mail

Nadere informatie

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Informatie voor erfgenamen

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Informatie voor erfgenamen Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen Informatie voor erfgenamen Inhoud Inleiding 3 Blokkeren wij de beleggingsrekening? Wat kunt u regelen? 5 Welke papieren hebben we nodig? 7 Goed om te weten 9 2 Inleiding

Nadere informatie

Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid voor ondernemers/dga s

Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid voor ondernemers/dga s Meldingsformulier arbeidsongeschiktheid voor ondernemers/dga s Belangrijke informatie Dit formulier is bestemd voor ondernemers/dga s. U dient dit formulier te gebruiken bij een arbeidsongeschiktheidsmelding

Nadere informatie

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Informatie voor erfgenamen

Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen. Informatie voor erfgenamen Gemaksbeleggen of Fondsbeleggen Informatie voor erfgenamen Wat leest u in deze brochure? 01 Inleiding 3 02 Blokkeren wij de beleggingsrekening? 4 03 Wat kunt u regelen? 5 04 Welke papieren hebben we nodig?

Nadere informatie

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer

Gegevens. 2. Verzekering. Polisnummer. Reden overdracht Datum overdracht. 3. Nieuwe deelnemer formulier overdracht verzekering voor verzekerde bedragen tot 15.000, Polisnummer Datum ontvangst Wanneer gebruikt u dit formulier? U heeft een levensverzekering bij de Onderlinge s-gravenhage en bent

Nadere informatie

Aanvraagformulier Expiratie

Aanvraagformulier Expiratie Allianz Nederland Asset Management B.V. Aanvraagformulier Expiratie Allianz Rekening Deze aanvraag is tot stand gekomen door bemiddeling van Financieel Adviseur Aanstellingsnr ANAM Naam cliënt Cliëntnummer

Nadere informatie

2. Woongegevens Adres

2. Woongegevens Adres Aanvraagformulier Subsidie voor culturele, maatschappelijke en sportieve deelname. Met dit formulier kunt u een subsidie aanvragen voor culturele, maatschappelijke of sportieve activiteiten. 1. Persoonsgegevens

Nadere informatie

Groei Groter Rekening aanvragen voor uw kleinkind

Groei Groter Rekening aanvragen voor uw kleinkind Groei Groter Rekening aanvragen voor uw kleinkind De Groei Groter Rekening wordt gekoppeld aan de ING Betaalrekening van de ouder(s) van uw kleinkind. Alleen deze ouder kan beschikken over het saldo op

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING MINDERJARIGE

AANMELDINGSFORMULIER HOF HOORNEMAN REKENING MINDERJARIGE GEGEVENS REKENINGHOUDER/NAAM (KIND): Voorletters:... Voornaam/-namen:... man vrouw Tussenvoegsel:... Achternaam:... Geboortedatum:... BSN-nummer:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Land:... Is de

Nadere informatie

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Om uw rekening spoedig te kunnen openen, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen:

Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Om uw rekening spoedig te kunnen openen, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: Openingsformulier Openingsinstructies START Hartelijk dank voor het kiezen voor LYNX. Om uw rekening spoedig te kunnen openen, vragen wij u vriendelijk onderstaande stappen te volgen: 1 Vul alle gegevens

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening

Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening Algemene voorwaarden Brand New Day Uitkerende Lijfrenterekening BND.VW.ULR.19042018 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing als u beschikte over een Allianz Plus Uitkerende Lijfrenterekening die

Nadere informatie

Ondertekening. Handtekening rekeninghouder. Naam adviseur

Ondertekening. Handtekening rekeninghouder. Naam adviseur Verklaring Ondergetekende(n) verklaart/verklaren de Productvoorwaarden REAAL LijfrenteOpbouwRekening, de Algemene Bankvoorwaarden REAAL Bancaire Diensten en het Reglement Spaarrekeningen te hebben ontvangen,

Nadere informatie

Voorwaarden. RentePlús Rekening

Voorwaarden. RentePlús Rekening Voorwaarden RentePlús Rekening Wat wilt u weten? 1. Voorwaarden: goed om te lezen 2. Hoe werkt uw RentePlús Rekening? 2.1 Wat is de RentePlús Rekening?... 3. Wat gebeurt er als u een RentePlús Rekening

Nadere informatie

Overeenkomst Fondsenplatform voor minderjarigen

Overeenkomst Fondsenplatform voor minderjarigen Overeenkomst Fondsenplatform voor minderjarigen Welkom bij Fondsenplatform. Met het ondertekenen van deze overeenkomst gaat u met Fondsenplatform een overeenkomst aan ( Overeenkomst ) en geeft u Fondsenplatform

Nadere informatie

Voorwaarden ASN Juniorrekening

Voorwaarden ASN Juniorrekening Voorwaarden ASN Juniorrekening De ASN Juniorrekening is een betaalrekening waarbij uw kind rente krijgt over het positieve saldo. In deze Voorwaarden ASN Juniorrekening vindt u informatie over de ASN Juniorrekening.

Nadere informatie

Alpha High Performance Fund

Alpha High Performance Fund Alpha High Performance Fund An Elite Fund Management B.V. Alternative Investment Fund INSCHRIJVING / WIJZIGING DEELNAMEBEDRAG [ ] Alpha Future Spread Fund [ ] Dutch Darlings Fund (voorheen AESF) [ ] Alpha

Nadere informatie

1. Gegevens aanvrager

1. Gegevens aanvrager Print het formulier en vul onderstaande gegevens nauwkeurig en in blokletters in; waar nodig aankruisen. Hoeveel wil je lenen? euro Gewenste leenvorm Zelfkrediet Zelfkrediet WOZ 1. Gegevens aanvrager Jijzelf

Nadere informatie

Aanvraag bijzondere bijstand

Aanvraag bijzondere bijstand In te vullen door gemeente/dmo: datum verzending: datum ontvangst: werkprocesnummer: afdeling: cliëntnr.: Aanvraag bijzondere bijstand invullen op de computer of met zwarte pen en in blokletters Om uw

Nadere informatie

Overeenkomst Fondsenplatform zakelijk

Overeenkomst Fondsenplatform zakelijk Overeenkomst Fondsenplatform zakelijk Welkom bij Fondsenplatform. Met het ondertekenen van deze overeenkomst gaat u met Fondsenplatform een overeenkomst aan ( Overeenkomst ) en geeft u Fondsenplatform

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018 Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2018 1. Persoonsgegevens Cliëntnummer ferm werk Aanvrager Partner Naam M / V M / V Geboortedatum Burgerservicenummer Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer

Nadere informatie

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018

Productvoorwaarden. Depositosparen. Artikel Datum 1 april 2018 Productvoorwaarden Depositosparen Artikel 1589-40.1804 Datum 1 april 2018 pagina Depositosparen 1 1 Definities 3 2 Algemeen 3 3 Deposito openen 3 4 Herroepingsrecht / bedenktijd 4 5 Tenaamstelling 4 6

Nadere informatie

Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (september 2017)

Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (september 2017) Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (september 2017) In bepaalde gevallen kunnen kinderen uit een gezin met een laag inkomen bepaalde kosten om mee te doen vergoed krijgen. Het

Nadere informatie

Toelichting bij Rabo LevensloopSparen/Beleggen

Toelichting bij Rabo LevensloopSparen/Beleggen Toelichting bij Rabo LevensloopSparen/Beleggen Deze toelichting maakt integraal onderdeel uit van het aanvraag/opdracht- en wijzigingsformulier c.q. de overeenkomst Rabo LevensloopSparen/Beleggen. Bewaar

Nadere informatie

Minima Leermiddelen Aanvraag

Minima Leermiddelen Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Servicebalie telefoonnummer (0341) 359 611 Minima Leermiddelen Aanvraag Let op: Uw aanvraag voor Minima Leermiddelen

Nadere informatie

Allianz Nederland Asset Management B.V.

Allianz Nederland Asset Management B.V. Allianz Nederland Asset Management B.V. Aanvraagformulier Allianz Rekening Deze aanvraag is tot stand gekomen door bemiddeling van Financieel adviseur Aanstellingsnummer ANAM Naam cliënt Cliëntnummer Profieltest

Nadere informatie

Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering Formulier om de verzekeringnemer te veranderen in verband met overlijden

Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering Formulier om de verzekeringnemer te veranderen in verband met overlijden Klantenservice 013 461 20 26 woonfonds.nl/verzekeringen Post woonfonds postbus 11 7300 AA Apeldoorn @woonfonds facebook.com/woonfonds Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering Formulier om de verzekeringnemer

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ Persoonsgegevens (Privé) Naam Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV) en (her)registratie (SCVM) Taxateur Wet waardering onroerende zaken Kamer WOZ :.... m/v Voorletters :.. Geboortedatum:. -. -...

Nadere informatie

2. Woongegevens Adres + huisnummer

2. Woongegevens Adres + huisnummer Aanvraagformulier bijzondere bijstand. Met dit formulier kunt u een aanvraag indienen voor bijzondere bijstand. 1. Persoonsgegevens Uzelf Partner Achternaam ( + voorvoegsel) Voorletters Geboortedatum Burgerservicenummer

Nadere informatie

Reglement Hypotheek Profijt Spaarrekening

Reglement Hypotheek Profijt Spaarrekening Reglement Hypotheek Profijt Spaarrekening Reglement Hypotheek Profijt Spaarrekening...2 1. Definities...2 2. Hoe open ik een Hypotheek Profijt Spaarrekening?...2 3. Hoe werkt de Hypotheek Profijt Spaarrekening?...2

Nadere informatie

Informatieblad bij aanvraagformulier voorzieningenfonds Voor inwoners van Krimpen aan den IJssel

Informatieblad bij aanvraagformulier voorzieningenfonds Voor inwoners van Krimpen aan den IJssel Informatieblad bij aanvraagformulier voorzieningenfonds Voor inwoners van Krimpen aan den IJssel Belangrijk: Lees eerst dit informatieblad. Denkt u in aanmerking te komen voor een vergoeding? Vul dan het

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017

Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017 Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag 2017 1. Persoonsgegevens Aanvrager: Partner: Cliëntnummer Ferm Werk Naam M / V M / V Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum Burgerservicenummer Telefoonnummer

Nadere informatie

2. Woongegevens Adres + huisnummer

2. Woongegevens Adres + huisnummer Aanvraagformulier Individuele inkomenstoeslag. Met dit formulier dient u een aanvraag in voor een individuele inkomenstoeslag. 1. Persoonsgegevens Uzelf Uw partner Achternaam ( + voorvoegsel) Voorletters

Nadere informatie

Aanvraagformulier Online Bankieren Zakelijk Betalen & Sparen

Aanvraagformulier Online Bankieren Zakelijk Betalen & Sparen Aanvraagformulier Online Bankieren Zakelijk Betalen & Sparen Met dit formulier kunt u Online Bankieren Zakelijk Betalen & Sparen aanvragen. Eerst geven wij u toelichting op enkele begrippen. Dit vereenvoudigt

Nadere informatie

OHRA Bank. Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening

OHRA Bank. Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening OHRA Bank Stappenplan Lijfrente Uitkeerrekening OHRA Bank neemt u mee in de stappen die u doorloopt bij het aanvragen van een OHRA lijfrenterekening. Lees het hele aanvraagproces door of klik op de stap

Nadere informatie

Volwassenpakket (declaratiefonds) voor mensen met een laag inkomen

Volwassenpakket (declaratiefonds) voor mensen met een laag inkomen Volwassenpakket (declaratiefonds) voor mensen met een laag inkomen (januari 2019) In bepaalde gevallen kunnen inwoners van de gemeente Wierden met een minimum inkomen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming

Nadere informatie

Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (januari 2018)

Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (januari 2018) Kindpakket voor kinderen uit een gezin met een laag inkomen (januari 2018) In bepaalde gevallen kunnen kinderen uit een gezin met een laag inkomen bepaalde kosten om mee te doen vergoed krijgen. Het gaat

Nadere informatie

Slachtoffers van huiselijk geweld

Slachtoffers van huiselijk geweld Aanvraagformulier Rvb Slachtoffers van huiselijk geweld met een bijzondere geprivilegieerde status, dan wel als gemeenschapsonderdaan In te vullen door het COA Versie 1.2 Dossiernummer Ontvangstdatum Inleiding

Nadere informatie

Kostenoverzicht Beleggen Geldig per 1 oktober 2018 BLG Doelbeleggen

Kostenoverzicht Beleggen Geldig per 1 oktober 2018 BLG Doelbeleggen Kostenoverzicht Beleggen Geldig per 1 oktober 2018 BLG Doelbeleggen Hier lees je meer over je kosten voor BLG Doelbeleggen. Deze bestaan uit servicekosten en kosten van de beleggingsfondsen in je portefeuille.

Nadere informatie

Beleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen

Beleggen. Heel makkelijk zelf online beleggen Beleggen Heel makkelijk zelf online beleggen Wat leest u in deze brochure? 01 Wat is beleggen? 3 02 De 3 grootste misverstanden over beleggen 4 03 Uw voordelen op een rij 5 04 Zo werkt beleggen bij Centraal

Nadere informatie

Minimabeleid PC-regeling Aanvraag

Minimabeleid PC-regeling Aanvraag Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Loket Samenleving telefoonnummer (0341) 359 646 Minimabeleid PC-regeling Aanvraag Let op: Uw

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering

Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Aanmeldingsformulier SIZ Standaardverzekering en SIZ Aanvullende Verzekering Belangrijk: Wij kunnen pas tot inschrijving overgaan als dit formulier volledig is ingevuld en door u is ondertekend. Als u

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed

Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed oor (her)certificatie. Aanvraagformulier voor (her)certificatie (DNV GL) en (her)registratie (SCVM) Makelaar Bedrijfsmatig Vastgoed Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed Persoonsgegevens (Privé) Naam :.... m/v

Nadere informatie

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren Definities Artikel 1 In deze Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Voorwaarden: Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Internet Bankieren als in deze omschreven

Nadere informatie

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage.

Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Tegemoetkoming Chronisch zieken en beperkten en compensatieregeling eigen bijdrage. Dit formulier opsturen naar: Gemeente Hoorn t.a.v. zorg/wmo Postbus 603 Antwoordnummer 98 1620 AR Hoorn www.hoorn.nl

Nadere informatie

Omzettingsformulier Netto Havenpensioen

Omzettingsformulier Netto Havenpensioen Netto Havenpensioen Omzettingsformulier Netto Havenpensioen Wat fjn dat u uw huidige beleggingsrekening wilt omzetten naar het nieuwe Netto Havenpensioen. Voordat we uw rekening kunnen omzetten, vragen

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* De ondergetekende bestuurder: familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: postcode: land: geboortedatum: geboorteplaats: telefoon

Nadere informatie

REGLEMENT MEESMAN BELEGGINGSREKENING

REGLEMENT MEESMAN BELEGGINGSREKENING REGLEMENT MEESMAN BELEGGINGSREKENING 01 JANUARI 2015 Inhoudsopgave Dit is het door Meesman Index Investments opgestelde Reglement Meesman Beleggingsrekening. Dit Reglement is bedoeld om (potentiële) beleggers

Nadere informatie