PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit"

Transcriptie

1 PROGRAMMA Februari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor februari is mogelijk vanaf 16 Januari 2017 per telefoon: op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: We zien u graag op één van onze uitstapjes! Initiatiefnemers BoodschappenPlusBus Etten-Leur Juniorkamer Etten-Leur Lionsclub Etten-Leur e.o. Lionsclub De Vryeheydt Etten Ronde Tafel 157 Etten-Leur Rotaryclub Etten-Leur e.o. Sponsoren BoodschappenPlusBus Etten-Leur

2 Boodschappen PlusBus Etten Leur Februari 2017 Woensdag 1 februari Eetpunt locatie Kloostergaard Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Kloostergaard. U hoeft niet in Kloostergaard te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur Tot 20:30 uur Kosten 15,00 (exclusief consumptie) 2 februari Vrijdag 3 februari Bloemen workshop (niet geschikt voor rolstoelen) Inez van de Sande bloemarrangementen is gespecialiseerd in het maken van exclusief bloemwerk voor een betaalbare prijs. Tevens worden er verschillende workshops aangeboden om zelf te leren bloemschikken. Let op: tijdens het maken van het bloemstuk kunt u niet zitten i.v.m. de hoogte van de werktafels, duur workshop is 1,5-2 uur Tot 17:00 uur Kosten 30,00 Museum de Vier Quartieren, Oirschot (inclusief workshop en gemaakt bloemstuk mee naar huis en koffie/thee) Achter de ruim 500 jaar oude, imposante Sint-Petrusbasiliek in het pittoreske Oirschot ligt Museum de Vier Quartieren, een museum met een boeiend verhaal over het leven in Brabant vroeger. Het museum is interessant voor jong en oud. Het is gevestigd in een 16- eeuws kapittelhuis in het centrum van Oirschot en heeft een sfeervolle binnentuin. De school, het boerenleven, de meubelmakerij, het snoepwinkeltje, de barbier en niet te vergeten de kerk voor de een zal een bezoek aan dit museum veel herkenning oproepen, voor de ander is het misschien een eerste kennismaking met het Brabant uit de vorige eeuw. Van 12:30 uur Kosten 20,00 (inclusief bezoek museum met rondleiding + consumptie) Zaterdag 4 februari Winkelcentrum Etten-Leur/boodschappen Albert Heijn We brengen vanochtend een bezoek aan het winkelcentrum waar u vrijblijvend kunt rondkijken. Tevens kunt u aan het eind van de ochtend nog boodschappen doen bij Albert Heijn. Er is gelegenheid om samen koffie te drinken. Van 09:30 uur Tot 12:00 uur Kosten 3,00 (exclusief consumptie)

3 Zondag 5 februari Concert van Bach op Zondag in de Lutherse kerk in Breda We rijden naar de binnenstad van Breda waar we gaan luisteren naar een concert van Bach in de Lutherse kerk. Concerten met muziek van Bach in verschillende stijlen en in diverse bezettingen. Vandaag: Bach met capella Breda Van 14:00 uur Tot 18:00 uur Kosten 25,00 (inclusief entree, exclusief consumptie) 6 februari 7 februari Woensdag 8 februari Modehuis Van Tilburg in Nistelrode Van Tilburg staat voor topkwaliteit, persoonlijke service en uitgebreide collecties. Met meer dan zeshonderd toonaangevende merken onder één dak, zit er altijd wat voor je tussen. Moe van het shoppen? Zin in wat lekkers? Ga lekker zitten in onze lunchroom en geniet helemaal gratis van een lekkere kop versgemalen koffie of thee. Kun je daarna weer opgeladen verder, of voldaan naar huis... Van 09:00 uur Tot 16:30 uur Kosten 12,50 (exclusief consumptie) Bezoek Baarle Nassau met smokkelrondrit o.l.v. een gids (deze rit gaat alleen door bij een volle bus) Allereerst gaan we gezamenlijk lunchen in Baarle Nassau, daarna rijden we met de bus onder leiding van een gids de smokkelroute. Van 10:30 uur Kosten 28,50 (inclusief lunch en rondrit met gids) Winkelen in Wijnegem Winkelen in het grootste overdekte winkelcentrum van België met meer dan 250 winkels. Van 10:00 uur Tot 16:00 uur Kosten 7,50 (exclusief consumpties) 9 februari Chocolaterie Gijzen in Sprundel Naast het ambachtelijk bereiden van chocolade en ijs geven ze ook demonstraties. Onder het genot van een kop koffie/thee laat men u zien hoe ze hun chocolade maken. Tot slot krijgt u nog een heerlijk zakje chocolade mee naar huis. Tot 16:30 uur Kosten 20,00 (incl. consumptie, zakje chocolade mee naar huis)

4 Vrijdag 10 februari Zaterdag 11 februari Zondag 12 februari Bezoek Huysmuseum GGZ Etten Leur+ frietje eten Westerpolderplas Door de verschillende kamers van het museum wordt de bezoeker door een gids meegenomen op een reis die begint met de geschiedenis van Huize Antonius. De kamers laten originele materialen zien uit bv. de linnenkamer, de keuken en het laboratorium. Ook is er een oude film te zien, welke een mooi beeld geeft van hoe het Antoniusgebouw en het terrein eromheen er vroeger uitzagen. Tot 16:30 uur Kosten 12,50 (inclusief rondleiding en koffie/thee) Weg restaurant van de Valk in Gilze-Rijen Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Van 16:00 uur Tot 22:00 uur Kosten 10,00 (exclusief consumptie en diner) Carnavalsmiddag met De Leurse leut Alvast een voorproefje en speciaal voor de ouderen van Etten- leur organiseert Carnavalsvereniging De Leurse Leut vanmiddag in het turfschip hun jaarlijkse carnavalsmiddag Uit de Sleur. Kosten 3,00 (exclusief consumpties, inclusief entree) 13 februari 14 februari Sea Life Scheveningen SEA LIFE Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet de otters, de roggen, de zeepaardjes en nog veel meer. Wij willen dat u net zoveel van de onderwaterwereld houdt als wij. Door te laten zien hoe mooi de onderwaterwereld is, willen wij u inspireren ons te helpen met de bescherming van deze onderwaterwereld, ook voor de volgende generaties. Van 09:00 uur Kosten 36,00 (inclusief entree) Valentijns High Tea bij Avoord Zorg en Wonen Heerlijk genieten op alle locaties van Avoord Zorg en Wonen van een heerlijke High Tea met o.a. zoet en hartige hapjes. Tot 16:00 uur Kosten 3,00 (exclusief High Tea kosten 14,14)

5 Woensdag 15 februari Tijd voor MAX Een gezellig uitje: een televisie uitzending bijwonen van het programma Tijd voor Max. De live uitzending tussen 17:35 en 18:25 uur is vanuit de studio op het mediapark in Hilversum. Om 16:30 uur worden we verwacht in de studio waar een kopje koffie of thee klaarstaat, wel dient u zelf een broodje mee te nemen. Tot 20:00 uur Kosten 15,00 (neem zelf iets mee om te eten) 16 februari Tuinidee 2017 in Den Bosch Wat is er nou lekkerder dan genieten van je eigen tuin en lekker buiten zijn? Maar hoe creëer je je eigen droomtuin en waar doe je de perfecte inspiratie op? Op TuinIdee wordt de bezoeker alle informatie geboden over de ideale tuin. Honderden exposanten helpen je tijdens TuinIdee in de zoektocht naar je droomtuin. Bezoekers kunnen ontdekken, beleven, advies opdoen en afspraken maken om zodoende de tuin van de dromen te krijgen. Zo zijn er op TuinIdee ook tal van voorbeeld- en showtuinen waar je tijdens je bezoek aan de beurs met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn. In totaal beslaat de tuin maar liefst vierkante meter en zijn er ongeveer 250 deelnemers en exposanten aanwezig, waaronder verschillend aansprekende ontwerpers en hoveniers. Van 09:00 uur Kosten 35,00 (inclusief entree) Vrijdag 17 februari De verhalenverteller verteld U wordt ontvangen in ons restaurant met koffie of thee met een plaatselijke lekkernij. Daarna komt de Termeise Verhalen-verteller. Zo lang als de mens bestaat worden er verhalen verteld. Soms om de zaken begrijpelijk te maken, soms om de ander iets duidelijk te maken en/of te leren. Maar vooral ook om te vermaken. De Termeise Verhalen-verteller, is een uniek mens met unieke verhalen. Hij heeft in de loop der tijd veel meegemaakt, verhalen verzameld en verteld. Fabels, sprookjes, volksverhalen, legendes, mythen, kinderversjes, overleveringen. Uit alle culturen en alle windstreken. En hij doet niets liever dan ze doorvertellen. De verhalen die verteld worden zijn, in overleg, aan te passen aan de doelgroep of de gelegenheid. Als hij klaar is met zijn verhalen serveren we de Hollandse Koffietafel en na deze Koffietafel gaan we samen met de gids een mooie rondrit maken door de Alblasserwaard. Van 08:30 uur Kosten 47,50 (inclusief arrangement en koffietafel) Zaterdag 18 februari Winkelcentrum Etten-Leur/boodschappen Albert Heijn We brengen vanochtend een bezoek aan het winkelcentrum waar u vrijblijvend kunt rondkijken. Tevens kunt u aan het eind van de ochtend nog boodschappen doen bij Albert Heijn. Er is gelegenheid om samen koffie te drinken. Van 09:30 uur Tot 12:00 uur Kosten 3,00 (exclusief consumptie)

6 Zondag 19 februari 20 januari 21 februari Woensdag 22 februari 23 februari Vrijdag 24 februari Dansen met livemuziek bij De Kaasboerin in België Livemuziek met Gerry. De Kaasboerin is gekend voor zijn uitermate vriendelijke en vlotte bediening. Tot in de puntjes verzorgd entertainment met bekende topartiesten uit binnen- en buitenland. Van 12:00 uur Tot 18:00 uur Kosten 17,50 (inclusief 2 consumpties) Neem legitimatie mee! Boerenstamppot Breda Het is eten zoals je dat bij moeders thuis krijgt. Behalve dat je niet zelf hoeft af te wassen. U heeft een keuze uit 5 menu s Wie gaat er mee? Van 16:30 uur Tot 20;30 uur Kosten 17,50 (inclusief 3 gangen menu) Paleis het Loo Meer dan 300 jaar woonden de Oranjes op Paleis Het Loo. Wat begon als een jachtverblijf van een stadhouder groeide uit tot een paleis van een koning. Iedere Oranje richtte het paleis naar zijn of haar smaak en naar de mode van de tijd in. Er werd geflaneerd in de tuinen en gedineerd van prachtige serviezen. De gids vertelt u in een uitgebreide tour over het rijke verleden van het paleis en haar bewoners en leidt u door alle paleisvertrekken. Van 09:30 uur Kosten 37,50 (inclusief entree en rondleiding) Vlasserij Suikermuseum in Klundert In de westhoek van Noord-Brabant verbouwt men al eeuwen vlas en suikerbiet, de grondstoffen voor de productie van lijnolie, vlaslint en suiker. Midden in dit gebied, in het vestingstadje Klundert staat het "Nationaal Vlasserij- Suikermuseum", een museum over leven en werken in het vlas, de suikerbieten en de suikerfabrieken. Kosten 15,00 (inclusief rondleiding, exclusief consumptie) Eetpunt locatie Het Anbarg Een driegangen keuze menu met een kopje koffie of thee na. U kunt komen dineren bij het Eetpunt in het sfeervolle Grand Café van locatie Het Anbarg. U hoeft niet in Het Anbarg te wonen om van het Eetpunt gebruik te maken. Van 17:30 uur Tot 20:30 uur Kosten 15,00 (exclusief consumpties) Brabants Natuurmuseum Natuurmuseum Brabant is een familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Met drie geweldige vaste tentoonstellingen en jaarlijks wisselende tentoonstellingen. Met uitgebreid museumcafé, terras en winkel. Van 12:30 uur Kosten 15,00 (inclusie entree, exclusief consumpties)

7 Zaterdag 25 februari Zondag 26 februari 27 februari 28 februari Vlinders aan de Vliet in Leidschendam Vlinders aan de Vliet is een overdekte vlindertuin in Leidschendam waar bezoekers in een junglekas, tussen ruim 1500 vlinders, de sfeer kunnen proeven van de Midden-Amerikaanse jungle. Geniet van de tropentuin met rustig kabbelende stroompjes die uitmonden in een vijver en geniet van de zoetwaterkrokodillen. Van 11:00 uur Kosten 25,00 (inclusief entree) lunch kan op eigen kosten Snert-tram Rotterdam De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes, plantjes en gordijntjes. U en uw gasten genieten volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke tram. Onze attente catering serveert u een kop hete erwtensoep. Tevens kunt u extra een drankje bestellen. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft. De anderhalf uur durende rondrit begint in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken. Van uur Kosten 31,00 (inclusief rondrit en erwtensoep) Tijd voor MAX Een gezellig uitje: een televisie uitzending bijwonen van het programma Tijd voor Max. De live uitzending tussen 17:35 en 18:25 uur is vanuit de studio op het mediapark in Hilversum. Om 16:30 uur worden we verwacht in de studio waar een kopje koffie of thee klaarstaat, wel dient u zelf een broodje mee te nemen. Tot 20:00 uur Kosten 15,00 (neem zelf iets mee om te eten) Carnavals middag 50+ in de Nieuwe Nobelaer Geen zin om alleen maar jongeren om u heen te hebben tijdens carnaval? Geen paniek! Nieuwe Nobelaer organiseert speciaal voor de jeugd van toen het 50+ bal. Onze dj zal u deze middag herenigen met de oude gouden nummers van uw jeugd. De Prins Carnaval komt langs en verschillende carnavalsverenigingen zullen samen met u een feestje bouwen. Entree is gratis! Herbeleef uw jeugd met al uw vrienden bij Nieuwe Nobelaer! Tot 16:00 uur Kosten 3,00 (toegang Nobelaer is gratis)

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015

PROGRAMMA Januari 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 21 December 2015 PROGRAMMA Januari 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor januari is mogelijk vanaf 19 December 2016 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016

PROGRAMMA April 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 29 maart 2016 PROGRAMMA April 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL is mogelijk vanaf 29 maart 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Maart 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor maart is mogelijk vanaf 20 Februari 2017 per telefoon: 076 513 51 11 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur Vanaf 24 februari

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Augustus 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Augustus 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Augustus is mogelijk vanaf 27 juli 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail:

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Naber

uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber, uw persoonlijke keuze laurens De Naber De Naber Laurens De Naber is herhaaldelijk tot één van de beste woonzorglocaties voor dementerende ouderen in Nederland uitgeroepen. De locatie ligt in

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Februari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Februari 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor februari is mogelijk vanaf 25 Januari 2018 per telefoon: 076 51 35 111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Jeroen Bosch 2016. Groepsarrangementen bij Artisan. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Jeroen Bosch 2016 Groepsarrangementen bij Artisan Vinoloog van de wijnacademie Bib Gourmand van Michelin Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke & biologische keuken

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS

VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS VAKANTIEKRANT SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JULI en AUGUSTUS 2018 juli en augustus Dat betekent voor veel Nederlanders: Zon Zee en Strand En voor onze SUB deelnemers betekent dat: Zon Zien en Samen uit Met deze

Nadere informatie

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA April en Mei 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA April en Mei 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor APRIL en MEI is mogelijk vanaf 25 maart 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 of

Nadere informatie

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Januari Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Januari 2018 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Januari is mogelijk vanaf 21 December 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN

Delfshaven, uw persoonlijke keuze. laurens DELFSHAVEN Delfshaven, uw persoonlijke keuze laurens DELFSHAVEN Delfshaven Laurens Delfshaven is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in de bruisende deelgemeente Delfshaven. Er heerst een gemoedelijke en gezellige

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Naber. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Naber Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Naber Laurens De Naber ligt in de groenrijke wijk Ommoord. De Naber kenmerkt zich door de kleinschalige opzet en de warme en huiselijke

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI SAMEN-UITBUS PROGRAMMA JUNI 2018 Openlucht museum. Museum Toon Kortooms. Het Depot Wageningen JUNI is de zomermaand of rozenmaand, genoemd naar de Romeinse godin Juno, de vrouw van Jupiter. In juni zien

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1

december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Nieuwsbrief PlusBus december 2018, nummer 12 De PlusBus is er voor alle zelfstandig wonende ouderen en mindervaliden in Mijdrecht, Wilnis, NOVEMBER 2016, nr 1 Vinkeveen, Amstelhoek, Waverveen en De Hoef.

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg

Laurens De Hofstee. Zorg in kleinschalige woongroepen. meer dan zorg Laurens De Hofstee Zorg in kleinschalige woongroepen meer dan zorg De Hofstee Laurens De Hofstee is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie ligt in de groene wijk Ommoord. De Hofstee

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Groepsontvangsten van harte welkom!

Groepsontvangsten van harte welkom! Groepsontvangsten van harte welkom! 2016 www.glk.nl Kasteel Doorwerth Groepsontvangsten Kasteel Doorwerth is één van de mooiste kastelen van Nederland, prachtig gelegen in de uiterwaarden van de Rijn.

Nadere informatie

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april

Mei 2014. Programmaboekje. Te boeken vanaf: 22 april Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Uitsluitend om te annuleren: 06-34344948 Programmaboekje Mei 2014 Te boeken vanaf: 22

Nadere informatie

PROGRAMMA November Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA November Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA November 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor november is mogelijk vanaf 24 oktober 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd.

SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. SAMEN-UITBUS PROGRAMMA MAART 2018 Maart: ook, buienmaand, guldenmaand, dorremaand of lentemaand genoemd. Nog een maandje en dan is het al weer Pasen! Maar voor het zover is hebben we nog een paar leuke

Nadere informatie

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit

PROGRAMMA Oktober Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit PROGRAMMA Oktober 2017 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor oktober is mogelijk vanaf 28 september 2017 per telefoon: 076 5325042 076-5135111 op werkdagen van 09:00 tot 12:00

Nadere informatie

PROGRAMMA NOVEMBER 2017

PROGRAMMA NOVEMBER 2017 PROGRAMMA NOVEMBER 2017 November, elfde maand van het jaar in de Gregoriaanse kalender. De naam komt van het Latijnse novem wat negen betekent. November was oorspronkelijk de negende maand van het jaar

Nadere informatie

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH

STATIONSWEG 19, DEN BOSCH STATIONSWEG 19, DEN BOSCH MONQUI Voel je thuis in Den Bosch, voel je thuis bij MonQui. Wij bieden het fijne thuisgevoel in het centrum van Den Bosch. Een gezellige plek om te eten en drinken, een inspirerende

Nadere informatie

Oktober 2015. Programmaboekje. Te boeken vanaf: Dinsdag 22 sept. 2015

Oktober 2015. Programmaboekje. Te boeken vanaf: Dinsdag 22 sept. 2015 Afz: BoodschappenPlusBus Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-572 8389 Annuleren buiten bovenstaande

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

NL DOET bij Beweging 3.0

NL DOET bij Beweging 3.0 NL DOET bij Beweging 3.0 Op zaterdag 16 en 17 maart 2012 organiseerde het Oranje Fonds, samen met duizenden organisatie in het land, NL DOET: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de

Nadere informatie

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof

De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze. laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof, uw persoonlijke keuze laurens De Oudelandse Hof De Oudelandse Hof Laurens De Oudelandse Hof is een nieuw woonzorgcentrum voor ouderen. De locatie is gelegen in de wijk Meerpolder in

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document.

Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Activiteitenprogramma januari maart 2015 Dock, Sint Jacob, SHDH Contactgegevens vindt u onderaan dit document. Vrijdags op stap met de Dock bus Opstapplaats: Dock, Wijkcentrum Europawijk of bij de Molenburg.

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten:

De PlusBus Weesp. Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: 1 e jaargang nr. 1 De PlusBus Weesp Wij kunnen gaan starten!! oktober 2018 Programma oktober, november en december 2018 U kunt bellen voor de activiteiten: Vanaf maandag 17 september tussen 10-12 uur voor

Nadere informatie

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht.

Kortom, Art & Dining is dé ideale ontmoetingsplaats in Dordrecht. ART & DINING Art & Dining - gevestigd in het Dordrechts Museum In Art & Dining kom je met vrienden bijeen om te genieten van eten en drinken. Deze nieuwe toplocatie biedt een ontspannen sfeer en een authentiek

Nadere informatie

(BOWLING)ARRANGEMENTEN

(BOWLING)ARRANGEMENTEN (BOWLING)ARRANGEMENTEN Restaurant Sweet Lake Italy is een sfeervol restaurant waar u terecht kunt voor een culinaire reis door Italië. Dit sfeervolle live-cooking restaurant is dagelijks geopend voor een

Nadere informatie

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen

PROGRAMMA juni Aanmelden voor de uitstapjes in juni. bellen WOENSDAG 30 mei, UUR. Daarna op ALLE werkdagen PROGRAMMA juni 2018 We zijn er weer, het programma voor de maand juni. Hopelijk kunnen we alle uitstapjes gaan rijden, omdat u met velen inschrijft. Deze maand een aantal bezoeken aan mooie tuinen, Een

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Restaurant De Koningshoff

Restaurant De Koningshoff Restaurant De Koningshoff Ervaar de gastvrijheid In restaurant De Koningshoff bieden we kwaliteit met een glimlach. De keukenbrigade en de gastvrouwen doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Omdat

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus

uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus, uw persoonlijke keuze laurens Huize Sint Petrus Huize Sint Petrus Laurens Huize Sint Petrus is een woonzorgcentrum voor ouderen in Berkel en Rodenrijs. De locatie kent een lange traditie

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen

uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen, uw persoonlijke keuze laurens De Tuinen De Tuinen Laurens De Tuinen is een modern woonzorgcentrum voor ouderen in Bleiswijk. De locatie kenmerkt zich door de gemoedelijke en open sfeer. Door

Nadere informatie

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK

VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK VERHUUR IN PODIUM MOZAÏEK PODIUM MOZAÏEK IS OOK TE HUUR! ORGANISEERT U ZELF EEN EVENEMENT? PODIUM MOZAÏEK IS EEN INSPIRERENDE LOCATIE DIE GESCHIKT IS VOOR VERSCHILLENDE EVENEMENTEN EN ACTIVITEITEN VOOR

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018

PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 PROGRAMMA SEPTEMBER 2018 WOENSEL DE BETUWE DE GLAZEN BOERDERIJ De vakantietijd ligt weer achter ons. Wat is het een prachtige zomer geweest. Sommige dagen wel erg warm. Zo warm zelfs dat we ritten afgezegd

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg)

Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg) Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg) Tentoonstelling met fleurige schilderijen van Irma Wisman. Is uw tuin de perfecte plaats om tot rust te komen en van de schoonheid van de planten en bloemen

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo

BIERFABRIEK DELFT. Bierfabriek is een unieke combinatie van. Daarnaast werkt Bierfabriek zo BIERFABRIEK DELFT Bierfabriek is een unieke combinatie van bierbrouwerij, café en restaurant in het historische hart van Delft. Ons concept biedt een ongedwongen sfeer waarin ambachtelijk huisgebrouwen

Nadere informatie

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis voelen, en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2015. We organiseren dit jaar 8 weekarrangementen met 3 bustochten, 1 boottocht en 1 huifkartocht.

Nadere informatie

Programmaboekje januari 2019

Programmaboekje januari 2019 Afz: OPSTAPbus Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Programmaboekje januari 2019 U kunt voor dit programma boeken vanaf: Maandag 17 december: Regio 1 Dinsdag 18 december: Regio 2 Benieuwd in welke regio u

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Programma Februari 2017

Programma Februari 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Februari 2017 Opgeven vanaf dinsdag 24 en 25 januari tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Mauritshuis Den Haag SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt"

High Tea arrangement bij de Heeren van Slydregt Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: High Tea arrangement Agenda Workshops Nieuwe Webshop High Tea arrangement bij de "Heeren van Slydregt" Wederom organiseert Biss Floral een

Nadere informatie

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom

Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom Lente en zomer programma 2015 Onder de Kersenboom We hebben weer een mooi aanbod gemaakt met veel variatie. Het uitgangspunt van elke workshop is dat u uw werkstuk helemaal maakt in uw eigen stijl en sfeer.

Nadere informatie

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg

Laurens Liduina. Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg. meer dan zorg Laurens Liduina Een sfeervolle locatie in het groenrijke Hillegersberg meer dan zorg Liduina Laurens Liduina is een kleinschalige, sfeervolle woonzorglocatie voor ouderen. Liduina bevindt zich in het prachtige

Nadere informatie