Texel 25,26 en 27 juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Texel 25,26 en 27 juni 2014"

Transcriptie

1 Texel 25,26 en 27 juni 2014

2 Hallo meisjes en jongens van groep 8, Hier is het dan: het boekje van het Kinderburgkamp 2014! In dit boekje kun je lezen wat je allemaal mee moet nemen, wat we gaan doen (we verklappen niet alles) en bij wie je ingedeeld bent bij de verschillende activiteiten. Natuurlijk verwachten we van jullie dat jullie je aan de afspraken houden, maar eigenlijk spreekt dat voor zichzelf, dus gaan wij hier niet alle regels en afspraken allemaal opschrijven. Jullie weten zelf best wel hoe het hoort! Wat betreft de slaapzalen: er is een jongens- en een meisjesslaapzaal en, je raadt het al: jongens bij jongens, meisjes bij meisjes. Je mag wel bij elkaar op bezoek als de deur open staat. Deur dicht: niet naar binnen. Op de zalen slapen ook 2 mensen van de leiding. Dus helaas, niet de hele nacht keten. We verwachten van jullie dat de slaapzalen overdag opgeruimd zijn en dat er niets op de vloer slingert. Dus vieze sokken en onderbroeken in je (eigen) tas stoppen! Chips, popcorn, snoep en drinken is helaas echt niet toegestaan in de slaapzalen, maar er blijft waarschijnlijk nog genoeg over wat wel mag! Verder is de leiding niet mee om jullie helemaal te verzorgen. Je moet af en toe zelf ook de handen uit de mouwen steken en corvee doen. Wat je moet doen en wanneer zie je in het schema achterin dit boekje. We hopen dat iedereen zijn goede humeur meeneemt en ook een beetje voor zijn of haar klasgenoten zorgt als het nodig is. Op die manier wordt het vast een heel gezellig kamp! De leiding: Ilse, Per, juf Tinka, juf Monique, juf Sara en meester Paul. Op de eerste dag ook nog meester Hein en meneer Sjaak.

3 INPAKLIJST Wat neem je mee: In een grote tas (deze gaat onderin de bus): Natuurlijk neem je voor twee dagen mee: ondergoed, sokken en bovenkleding. Vergeet ook vooral niet je toiletspullen, pyjama, zaklantaarn, washandjes en handdoeken. We hopen op mooi weer, maar het kan ook regenen. Neem dus ook een: warme trui, lange broek en regenkleding mee. Heel belangrijk zijn goede schoenen waarop lang gelopen kan worden. Wanneer het heel warm weer is, neem je mee: badkleding, slippers, luchtige kleding en zonnebrandcrème. Om lekker te kunnen slapen een kussen(tje), kussensloop, onderlaken en slaapzak (en knuffel?!). Neem voor de vuile was een plastic tasje mee. Op je weekendtas of koffer zet je duidelijk je naam. In een plastic tas (deze gaat bij Per in de auto): Voor het wadlopen heb je laarzen nodig en droge sokken. Die stop je in een aparte plastic tas. Deze tas met laarzen gaat bij Per in de auto.! In een rugzak (deze houd je altijd bij je): Vooral niet vergeten: lunchpakket voor de eerste dag, goed afsluitbare fles of beker met inhoud, deelsnoepje. Een beetje zakgeld mag je meenemen, maar je hebt niet veel nodig. We gaan niet uitgebreid winkelen. Als je last hebt van reisziekte, geef het dan door aan de meester en zorg dat je reistabletjes of iets dergelijks bij je hebt. Laat waardevolle sieraden en je mobiel lekker thuis. De leiding heeft telefoons mee, dus indien het noodzakelijk is, kan er altijd gebeld worden naar de ouders. Ook staat in het kampboekje het adres van het kamphuis vermeld wie u kunt bellen in geval van nood. Je kan een mp3-spelertje meenemen met dokking station, maar gebruik het voor de gezelligheid of ter voorbereiding van de Bonte Avond. Wel op eigen risico natuurlijk.

4 Wat gaan we doen? Dag 1 Om uiterlijk 8.30 uur moet je op school zijn. Dan pakken we de spullen in en vertrekken dan om 8.45 uur met de bus naar Texel. De grote tassen gaan onderin de grote bus. Een plastic tasje met je naam erop en je laarzen en sokken erin gaan in de bus van Per van Driel. Die hebben we vanmiddag nodig voor het wadlopen, niet vergeten!! Om uur gaan wij met de bus op de veerboot en varen over naar t Horntje. Wanneer we daar zijn aangekomen moet de bagage overgeladen worden in een busje, dat de spullen naar het kamphuis brengt. We willen graag dat jullie daarbij helpen. Ondertussen krijgt iedereen een fiets, waarop we de komende dagen het eiland gaan doorkruisen. Je neemt je rugzak mee op de fiets. We fietsen met twee personen naast elkaar waar het kan, anders: ritsen! De begeleiders fluiten als er geritst moet worden. Er fietsen altijd begeleiders voorop (die haal je dus niet in!) Bij het oversteken doorfietsen en aansluiten. En vooral: handen aan je stuur, voeten op de pedalen en geen gekke dingen doen. Niet zoals op het plaatje dus! Wanneer iedereen een fiets heeft, vertrekken we naar onze lunchplaats waar we wat relaxen, voetballen, rollen, dollen, etc. Onderweg lunchen we dus met het zelf meegebrachte lunchpakketje.

5 Om uur komen we aan in Krassekeet. Daar gaan we, onder leiding van iemand van Ecomare, krabben vangen en wadlopen. Om uur vertrekken we naar het kamphuis. We zijn daar om ongeveer uur. Als we daar zijn aangekomen, verkennen we samen onze super kampplek en mag je jouw slaapplek in orde gaan maken. Meester Hein en Sjaak zorgen ervoor dat de barbecues gloeien en de corveeploeg gaat het eten klaarzetten. Voor en na het eten is er natuurlijk genoeg tijd om te voetballen, chillen, gezellig te doen,etc. Nadat we hebben gegeten ruimt de corveeploeg op en wast af. Hierna zwaaien we meester Hein en Sjaak uit en is het tijd voor wat kampsongs. Meester Paul begeleidt ons op de gitaar. Daarna is het tijd voor het avondspel. We verklappen alleen maar dat het een beetje eng is! Wat het spel precies inhoudt vertellen we als we in het bos zijn. Wel kun je hier alvast zien bij wie je in de groep zit. En, zoals je ziet, je hebt geen begeleider.

6 Jasmijn Estèl Anouk v W Sanne Jill Mick Taylor Lianne P Eefje Laura Anouk W Rens Amber Jet Lotte Tessa S Charley Tara Lianne S Kay Dennis Miranda Martijn Jessica Tessa I Duco Bas Bram Raymond Tess Roy We hopen dat we uiteindelijk weer met iedereen terugkeren naar het kamphuis en dan iets drinken, pyjama s aan en naar bed! En dan slapen?

7 Dag uur De corveeploeg zorgt ervoor dat de tafels gedekt worden en het ontbijt wordt klaargezet. Dan ontbijten om 8.30 uur en je maakt je lunchpakket voor vandaag. De corveeploeg ruimt op en wast af uur We gaan het bos in om in 2 teams tegen elkaar te strijden. Dit doen we tijdens levend stratego onder leiding van meester Paul. Hieronder zie je in welk team je staat ingedeeld. Team rood: Roy, Mick, Kay, Bram, Bas, Jill, Tara, Amber, Miranda, Jet, Tessa I, Anouk v W, Jasmijn, Sanne, Lotte, Tess v K Team blauw: Rens, Dennis, Raymond, Martijn, Duco, Lianne S, Tessa S, Charley, Lianne P, Estèl, Eefje, Jessica, Taylor, Laura, Anouk W Daarna gaan we terug naar het kamphuis. Hier eten we rond uur de lunch en daarna is het tijd om met de fiets richting Landgoed de Bonte Belevenis te fietsen waar ons om uur een leuk programma te wachten staat.

8 We gaan in vier groepen aan de slag met de Ambacht-Strippenkaart. Juf Sara Juf Tinka Per Juf Monique Ilse Roy Meester Paul Mick Rens Kay Dennis Raymond Martijn Bas Bram Amber Tessa I Lotte Duco Jet Tara Tess Estèl Miranda Jessica Eefje Jasmijn Jill Sanne Charley Tessa S Laura Lianne P Lianne S Anouk W Taylor Anouk v W Hierna terug naar het kamphuis. Daar kun je jezelf opfrissen en dan is het tijd voor een heerlijke maaltijd. Na het eten mag je jezelf gaan voorbereiden voor de Bonte Avond met als afsluiting onze eigen disco!

9 Dag 3 Helaas alweer de dag van vertrek. De corveeploeg zorgt ervoor dat de tafels gedekt worden en het ontbijt wordt klaargezet. Om 9.00 uur ontbijten we en moet je weer een lunchpakketje maken en dit in je rugzak stoppen. De corveeploeg ruimt op en wast af. Dan gaat iedereen zijn spullen inpakken in de grote tas of koffer en de slaapzaal en recreatieruimte opruimen. En ja, VAN IEDEREEN, DUS OOK VAN JOU verwachten we dat je aanpakt en meehelpt! Om uur vertrekken we uit het kamphuis en gaan naar het strand. Hier houden we een 3-kamp. Bij wie je bent ingedeeld zie je op de volgende bladzijde.

10 Dit 3-kamp bestaat, ja logisch, uit 3 spelen nl: * voetbal met kleine doeltjes leiding: Per en Ilse * beach handbal leiding: meester Paul en juf Sara * funbal leiding:juf Tinka en juf Monique De klas wordt verdeeld in 6 groepen. De groepen worden gekoppeld. Dus groep A speelt alle spellen tegen groep B; groep C alles tegen D; en groep E tegen F. A Dennis Rens Jill Jasmijn Amber C Roy Duco Bram Taylor Anouk W E Sanne Lianne P Jet Jessica Tessa S B Mick Martijn Tara Eefje Estèl D Kay Raymond Bas Anouk v W Tess F Laura Lotte Miranda Lianne S Charley Tessa I

11 Om uur stappen we op de fiets en vertrekken naar Den Burg. Daar aangekomen, eten we een frietje met wat er bij en heb je tijd om een souvenir te kopen. Om uur gaan we weer fietsen naar t Horntje. Daar worden de fietsen ingeleverd en stappen we in de bus. Om uur rijden we de boot naar den Helder weer op. We hopen tussen en uur weer in Sassenheim aan te komen. Tijdens de kampdagen verblijven we in : De Fekonsieskuur Pelikaanweg NP De Koog (tel.nr eigenaar) In GEVAL VAN NOOD kunt u contact opnemen met: de Kinderburg of Hein van der Meer: Er wordt dan gezorgd voor contact met de kampbegeleiders. U wordt dringend verzocht ALLEEN IN GEVAL VAN NOOD te bellen!!

12 Corveerooster Woensdagavond eten klaarzetten (o.l.v. juf Sara en Ilse) afruimen en afdrogen (o.l.v. meester Paul en Per) Donderdagochtend Tafeldekken (o.l.v. juf Sara en Ilse) afruimen en afdrogen (o.l.v. meester Paul en Per) Donderdagavond Tafeldekken (o.l.v. juf Sara en Ilse) afruimen en afdrogen (o.l.v. meester Paul en Per) Vrijdagochtend Tafeldekken ( o.l.v. juf Sara en Ilse) afruimen en afdrogen (o.l.v. van meester Paul en Per) Bram, Bas, Amber, Lianne S Jill, Tessa I, Anouk v W, Estèl Duco, Kay, Tessa S, Jet Dennis, Martijn, Jessica, Sanne Roy, Raymond, Taylor, Miranda Eefje, Lotte, Anouk W, Tara Charley, Tess, Laura Jasmijn, Lianne P, Rens, Mick

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij meester Stefan. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 26 mei tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate.

Medicijnen kunt u op de dag van vertrek afgeven bij juf Renate. vossestaart@archipelprimair.nl Aan de ouders en leerlingen van groep 7/8, Bijna is het dan zover, het schoolkamp komt er aan! De kinderen worden dinsdag 2 april tussen 8.30 uur en 8.45 uur op school verwacht

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we weer naar Texel en verblijven dit keer bij de Zilvermeeuw. Dit jaar gaan we van 23 tot 25 september gezellig

Nadere informatie

Texel 24 september t/m 28 september

Texel 24 september t/m 28 september Texel 24 september t/m 28 september Groepsaccommodatie De Stolp Stolpweg 35 1797 AW Den Hoorn, Texel www.destolp-texel.nl Telefoon: Wij zijn altijd bereikbaar onder het nummer: 06-29006504 (Niké) en 06-24566674

Nadere informatie

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee.

Trek als het nog nodig is, je sportiefste kleding aan. 12.30 uur Aankomst van groep 3-4. Zij lunchen gezellig met ons mee. 08.00 uur Wakker worden!!! Tijd om op te staan, een stevig ontbijt te eten en te bedenken of het weer past bij je fietskleding. O ja, zorg dat je fiets in orde is!!!! 09.45 uur verzamelen op school. Al

Nadere informatie

De kleuren van dit jaar:

De kleuren van dit jaar: Beste ouders/verzorgers, Volgende week is het alweer zover: het kamp van groep 8. Dit jaar gaan we voor het eerst naar Texel en verblijven bij de Stolp in Den Hoorn Dit jaar gaan we van 25 tot 27 september

Nadere informatie

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7

In dit boekje: Inleiding 2 Algemene gegevens 3 Leiding / zakgeld / teken 4 Wat mag mee en wat niet? 5 Om te onthouden 6 Kampterrein / website 7 Beste ouders/verzorgers, In de tweede week van het nieuwe schooljaar gaan we op kamp naar Texel en verblijven wij dit keer bij de Stolp. Dit jaar gaan we van 31 augustus tot en met 2 september gezellig

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april

Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Kamp groep 8 2014 14,15,16 & 17 april Programma In vier dagen kun je veel doen. Hier lees je wat we elke dag ondernemen. Af en toe luieren doen we ook wel, maar niet te veel, want we willen het liefst

Nadere informatie

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema:

16e Spivo Jeugdkamp. Met het thema: 16e Spivo Jeugdkamp Met het thema: We gaan weer op kamp! Dit jaar van vrijdag 24 april t/m zondag 26 april 2015. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie Ons Thuis in Ommel waar we de afgelopen paar

Nadere informatie

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013

Schoolreis. Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Schoolreis Grolloo 22, 23 en 24 april 2013 Inhoud 1. Inleiding 2. Adresgegevens en bereikbaarheid 3. Paklijst 4. Corvee lijst 5. Planning 2 Inleiding Hiervoor je ligt het informatieboekje voor onze schoolreis

Nadere informatie

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8

OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 OBS de Torenuil SCHOOLKAMP CLUSTER 8 2 t/m 5 juni 2015 De Kievit in Esbeek Locatie De Herdgang Voor de eerste dag: o Een rugzakje of tas met lunchpakket (eten en drinken) en zwemkleding en een handdoek

Nadere informatie

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015

Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Werkweek groepen 7 Oostvoorne 20 t/m 22 april 2015 Geachte ouders /verzorgers, Spijkenisse, 30 maart 2015 Nog een paar weken en dan is het zover! In dit pakketje vindt u: het programma, de afspraken en

Nadere informatie

Reisinformatie werkweek klas 3

Reisinformatie werkweek klas 3 Reisinformatie werkweek klas 3 Schooljaar 2014-2015 Beste 3 e klassers, Aan het einde van het derde schooljaar is het gebruikelijk om op werkweek te gaan. Dit jaar gaan we naar de Ardennen. We vertrekken

Nadere informatie

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede.

WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. WERKWEEK 2016 Nieuw Haamstede. Hallo allemaal, Nog even en we gaan op werkweek. Je hebt er vast al veel aan gedacht de laatste tijd. Voor we gaan, willen we je toch nog het één en ander vertellen. Bewaar

Nadere informatie

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016

Schoolkamp 1 e klas Francois Vatelschool 2016 INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

Lieve prinsen en prinsessen,

Lieve prinsen en prinsessen, Lieve prinsen en prinsessen, Yasmine, Belle, Pinokkio, Nemo, Rapunzel of Aladin, iedereen heeft wel een favoriet Disney figuur en daarom staat dit jaar het zomerkamp in het teken van de Disney. In deze

Nadere informatie

Werkweek OBS De Houthoeffe Den Hout 2015

Werkweek OBS De Houthoeffe Den Hout 2015 1 Mijn adres is van 07 t/m 11 september 2015: Kamphuis Ahoy Pannenhuisstraat 12 4911 BS Den Hout /Oosterhout Belangrijke adressen voor mezelf: ------------------------------------- -------------------------------------

Nadere informatie

Dit kampboekje is van:

Dit kampboekje is van: Dit kampboekje is van: Hallo jongens en meisjes, Het jeugdkamp komt er weer aan. We gaan in het weekend van 12, 13, 14 april met z n allen weg. Hebben jullie er al zin in? Adres: De Runsvoort Runsvoort

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN

INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN INHOUDSOPGAVE VOORWOORDJE TEXELREIS GROEP 8 WAT NEEM JE ALLEMAAL MEE DAGINDELING TEXEL INFORMATIE OVER DE ACTIVITEITEN VOORWOORDJE Aan de ouders en leerlingen van groep 8, Het is bijna zover, groep 8 gaat

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

Het thema van het kamp is:

Het thema van het kamp is: Hallo allemaal! Zoals beloofd, volgt in deze brief wat meer informatie over het CDD Summer Dance Camp van 2015. Lees de brief goed door en als je nog vragen hebt, bel dan naar onderstaand nummer. Het thema

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Informatieboekje SO kamp 2018

Informatieboekje SO kamp 2018 Informatieboekje SO kamp 2018 Sint Mattheusschool Rotterdam Thema : "Jungle" Locatie www.willyhoeve.nl Bergeijk 1 Inhoud: Algemene informatie Bezetting Bereikbaarheid Paklijst pag.3 pag.4 pag.5 pag.6-7

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar,

Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, September 2018 Betreft: informatie brugklaskamp Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen van het eerste leerjaar, Zoals voor de vakantie is aangekondigd, organiseren wij aan het begin van het schooljaar

Nadere informatie

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2,

Camping Lumdatal waar we zullen verblijven. Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Beste ouders/verzorgers van de leerlingen in klas 2, Hierbij ontvangt u informatie over het schoolkamp van 26 t/m 28 september 2017 op camping Lumdatal, in het Duitse Lahntal. Heeft u na deze informatie

Nadere informatie

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol

Kampboekje E-F kamp S.V. Grol Kampboekje E-F kamp S.V. Grol 25 t/m 27 mei 2017 1 E&F kamp 25 26 27 mei 2017 Wat leuk dat je meegaat op kamp! We hebben er zin in en hopen natuurlijk op lekker weer. We gaan er samen een supermooi kamp

Nadere informatie

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers,

Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Aan alle deelnemers en hun ouders/ verzorgers, Op maandag 23 t/m woensdag 25 juni gaan alle leerlingen van H2a, HA2a en HA2b gezamenlijk, met de bus, op werkweek naar het C.J.V. kamp in Renesse. De werkweek

Nadere informatie

SPORTKAMP 2019 Appelscha

SPORTKAMP 2019 Appelscha SPORTKAMP 2019 Appelscha maandag 3 juni t/m vrijdag 7 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Informatie en Opdrachtenboekje

Informatie en Opdrachtenboekje Informatie en Opdrachtenboekje Kamp Terschelling 2016 Inhoudsopgave Belangrijke Informatie 3 Vertrek en Aankomst 3 Adres en telefoonnummer StayOkay 4 Adres en telefoonnummer school 4 Begeleiding 5 Wat

Nadere informatie

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Welkom: De organisatie van het Eldenia Kids Got Talent Pupillenkamp heeft de locatie in St Michielsgestel wederom vast kunnen leggen. Hier zijn wij van 15 t/m 17

Nadere informatie

Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018

Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018 1 Werkweek OBS De Houthoeffe De Buiteling 2018 Mijn adres is van 10 t/m 14 september 2018: Kamphuis De Buiteling Elburgerweg 40 7345 EG Wenum-Wiesel Belangrijke adressen voor mezelf: -------------------------------------

Nadere informatie

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum.

Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Foto s: schoolkamp 2012 Adres: Kampeerboerderij Groen, J.Schotanuswei 57, 8567 HH Oudemirdum. Leiding: Edith van Olffen Tel.: 06-51614722 ( alléén in geval van nood!) Kees Kroon Tel.: 06-14026846 (idem)

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8. Vierhouten

Schoolkamp groep 8. Vierhouten Schoolkamp groep 8 Vierhouten woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 april 2015 OBS Geert Holle Waar gaat groep 8 naar toe? Recreatiecentrum De Paasheuvel verblijf in groepsaccommodatie De Onderhil t

Nadere informatie

nieuwsbrief schoolkamp

nieuwsbrief schoolkamp CBS De Vrijenburg - groep 8 schooljaar 2016-2017 nummer 2 Inhoudsopgave - vertrek en aankomst - bereikbaarheid - regels en afspraken - medicatie (en teken) - benodigdheden / bagage - boodschappenactie

Nadere informatie

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche

Bovenbouwkamp 2014. 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Bovenbouwkamp 2014 8,9,10 oktober 2014 Koos Vorrinckhuis Lage Vuursche Wat gaat er gebeuren: De bovenbouw gaat op kamp! De bovenbouwers van De Overkant gaan op kamp! We duiken in de wereld van de Prehistorie.

Nadere informatie

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur.

INLEIDING. Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. INLEIDING Binnenkort is het dan eindelijk zover: Het langverwachte kamp staat voor de deur. In dit kampboekje vind je alle informatie over het kamp, zoals: wat moet ik meenemen? wat gaan we doen? hoe laat

Nadere informatie

O.B.S. DE HOUTHOEFFE WERKWEEK ELLEMEET 2016

O.B.S. DE HOUTHOEFFE WERKWEEK ELLEMEET 2016 Mijn adres is van 5 t/m 9 september 2016: Recreatieoord Klaverweide Kuijerdamseweg 56 323 LC Ellemeet Belangrijke adressen voor mezelf: ------------------------------------- -------------------------------------

Nadere informatie

A B C D. OKV Beroepen Pinksterkamp

A B C D. OKV Beroepen Pinksterkamp A B C D OKV Beroepen Pinksterkamp 7 juni t/m 10 juni 2019 OKV Pinksterkamp een feest voor iedereen Beste Kampganger, De Pinksterdagen staan bij OKV altijd in het teken van het Pinksterkamp. Al vele jaren

Nadere informatie

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO

KAMP NOORDWIJK. klas 3 VMBO KAMP NOORDWIJK klas 3 VMBO 1 ACTIVITEITEN CAMPING 135 km : 1 uur en 30 min met de bus 2 Bij nood bellen : school : 0416 374448 of Hr Kop : 06-20383668 Begeleiding Docenten d Oultremontcollege Hr Moolenaar

Nadere informatie

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat

Belangrijke informatie. Kampregels. Van alles wat Belangrijke informatie Kantine Unitas: 0341 426535 Leiding Dominique de Vogel: 06 23163692 Mirjam Postma: 06 44381520 Anneke de Boer: 06 18853981 Ton Tönjes: 06 25272788 Maarten van den Bosch: 06 46393341

Nadere informatie

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016

Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Informatiebrief voor ouders over Kindervakantiekamp 2016 Beste ouders, In deze informatiebrief over het kinderkamp brengen we u op de hoogte over de gang van zaken. Mocht u na het lezen van deze brief

Nadere informatie

Kamp , 24 en 25 juni

Kamp , 24 en 25 juni Kamp 2017 23, 24 en 25 juni Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 24 en 25 juni.. De begeleiders zullen vrijdag

Nadere informatie

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4

1BK1, 1BK2, 1BK3 & 1BK4 Sneek, september 2013 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van: Betreft: Introductiekamp Geachte ouder(s)/verzorger(s), Zoals u in de brief boekengeld/schoolfonds hebt kunnen lezen, wordt er voor de klassen 1BK1,

Nadere informatie

Hallo allemaal, Tot zaterdag 6 augustus! De leiding van het GHZV

Hallo allemaal, Tot zaterdag 6 augustus! De leiding van het GHZV Hallo allemaal, Het is alweer bijna zomervakantie. Dan is het dus ook bijna zover dat we weer op kamp gaan. Laat dit boekje ook aan je ouders/ verzorgers lezen want er staan belangrijke dingen in over

Nadere informatie

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier

maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier SCHOOLKAMP 2018 SBO Het Kompas maandag 23 april t/m woensdag 25 april Paasheuvelgroep, Groepsverblijf De Mier Woudenbergseweg 47 3711AA Austerlitz Tel: 0343-491304 Van maandag t/m woensdag gaan wij met

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Hallo allem33r588150679r72011204flyz5k11, W Welke stafleden gaan er mee? Staf: René Dols Fanny Renierkens Peter Andriessen Claudia van Sonsbeek Simone Slangen Chess patelski

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM

BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM BRUGKLASKAMP HAVO RIETVELD LYCEUM 2017 Brugklaskamp 2017 Wanneer?? Dinsdag 12 september 2017 Woensdag 13 september 2017 Donderdag 14 september 2017 Waar?? Recreatieboerderij Te Boomsgoed Langestraat 24

Nadere informatie

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van:

Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg BB Heemskerk Tel Kamp leerjaar 1 en 2. Dit boekje is van: Kennemer Praktijkschool & Lwoo Heemskerk Jan van Kuikweg 12 1965 BB Heemskerk Tel. 0251-22 66 01 Kamp leerjaar 1 en 2 Dit boekje is van: 11 juli tot 13 juli 2018 Beste kampgangers en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) ***

*** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** *** Groep 8 CBS De Bolster 6, 7, 8 juni (woensdag, donderdag, vrijdag) *** ALLEREERST IETS OVER DE PLAATS WAAR WE HEEN GAAN: We gaan naar WATERSPORTCENTRUM WESTERKWARTIER in Lettelbert. Daar kamperen we

Nadere informatie

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen

ADVENTURE KAMP. Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP Adventure kamp naar De Heen Woensdag 16 t/m vrijdag 18 september Woensdag 16 september vertrekken we, op de fiets, met de klassen M2b en M2ca op werkweek naar De Heen, bij Steenbergen. De

Nadere informatie

Kamp juni & 1 juli

Kamp juni & 1 juli Kamp 2018 30 juni & 1 juli Beste Kamper, Hier is het boekje waarin alles staat wat je moet weten voor het kamp van de venlose reddingsbrigade in het weekend van 30 juni en 1 juli. De begeleiders zullen

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?!

Jeugd Vakantie Week Wie is de mol?! Jeugd Vakantie Week 2014 Wie is de mol?! 18 t/m 22 augustus 2014 Inleiding Beste jongens en meisjes, Jullie hebben je ingeschreven voor de leukste week van de vakantie! Jaja, de Jeugd Vakantie Week staat

Nadere informatie

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen

Jeugd Vakantie Week t/m 16 augustus. Ridders en Jonkvrouwen Jeugd Vakantie Week 2019 12 t/m 16 augustus Ridders en Jonkvrouwen 1 Inleiding Beste Jongens, Meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week

Nadere informatie

Rohda s games of thrones. Zomerkamp 2013. Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf?

Rohda s games of thrones. Zomerkamp 2013. Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf? Rohda s games of thrones Zomerkamp 2013 Heb jij de Koning of Koningin al gevonden in jezelf? Beste deelnemer, Dit jaar staat het zomerkamp in het teken van de kroning. Ben jij al klaar om Koning of Koningin

Nadere informatie

groep 1: maandag t/m dinsdag: uur en donderdag uur.

groep 1: maandag t/m dinsdag: uur en donderdag uur. Voor de ouders Veiligheid algemeen De veiligheid en het welzijn van de kinderen is van groot belang, dit geldt zowel voor het verblijf als voor alle activiteiten tijdens het ponykamp. Dit houden wij dan

Nadere informatie

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel.

Zomerkamp In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. Zomerkamp 2017 In dit boekje staat bijna alles wat je moet weten over het zomerkamp, van 15 tot en met 19 juli in Reusel. We hopen dat dit jaar alles weer net zo zal verlopen als andere jaren, zodat we

Nadere informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie

Basisschool De Zilverberg. Kamp groep 8. Handige informatie Kamp groep 8 Handige informatie Kamp groep 8 Donderdag 13 juni 2019 Vrijdag 14 juni 2019 Programma informatieavond Het verblijf Voorbereiding Benodigdheden Het programma Kosten Ouderhulp en intekenlijst

Nadere informatie

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014

Adventure kamp naar De Heen ADVENTURE KAMP. 2 e klassen Mavo/Havo. maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 ADVENTURE KAMP 2 e klassen Mavo/Havo maandag 23 t/m woensdag 25 juni 2014 Aan alle deelnemers en hun ouder(s)/ verzorger(s), Maandag 23 juni vertrekken we, op de fiets, met de twee 2 de klassen MAVO/HAVO

Nadere informatie

Yes. Veldhoven. Veldhoven 5 t/m 7 oktober Inhoud.

Yes. Veldhoven. Veldhoven 5 t/m 7 oktober Inhoud. Inhoud. Inhoud pag. 1 Adres in Veldhoven pag. 1 Vertrek en aankomst pag. 1 Namen begeleiders pag. 2 Wat neem je (niet) mee? pag. 2 Programma woensdag pag. 3 Programma donderdag pag. 4 Programma vrijdag

Nadere informatie

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 BEACHCAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Camping Port Zélande Port Zélande 3 Ouddorp 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

10 juli-16 juli. Brunssum

10 juli-16 juli. Brunssum 10 juli-16 juli Brunssum Hallo allemaal, Nog even aftellen, maar bijna is het zover: We gaan weer op zomerkamp! Met z n allen gaan we weer spannende avonturen beleven, en hierover zijn natuurlijk ook

Nadere informatie

Kamp Y.M.C.A. Veld: Indianenkamp

Kamp Y.M.C.A. Veld: Indianenkamp Kamp 2016 Y.M.C.A. Veld: Indianenkamp 22 juni tot 24 juni 2016 Waar gaan we heen? YMCA Kampeercentrum Leusden Indianenkamp Paradijsweg 4 3832 GT Leusden Bij noodgevallen kunt u bellen met het nummer: 0342-452017

Nadere informatie

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp)

Bovenbouwkamp. We gaan op safari(kamp) Bovenbouwkamp 2015 We gaan op safari(kamp) Waar gaan we heen? Paasheuvelgroep de Woensberg safarikamp Woensbergweg 5 1272 JP Huizen Bij noodgevallen kunt u bellen met het nummer: 035 5382481 of mailen

Nadere informatie

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje

Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje Scouting zomerkamp 2017 Kampboekje 1 INHOUDSOPGAVE inhoudsopgave...2 voorwoord...3 wat gaan we doen?...4 bagagelijst...5 Leiding, ontgroening, kamprecord...6 Kampstandaard, ik lust het niet...7 de stad...7

Nadere informatie

SPORTKAMP 2016 Appelscha

SPORTKAMP 2016 Appelscha SPORTKAMP 2016 Appelscha maandag 6 juni t/m vrijdag 10 juni Wat heb je nodig deze week?: Een goede fiets waarop je heen en weer Appelscha kunt fietsen!! (50km) Check je banden, remmen en licht ruim voor

Nadere informatie

Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012

Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012 Dit boekje is van:.. BRUGKLASKAMP Klas 1MH 13 en 14 september 2012 1 Beste brugger, Na de zomervakantie is het zover; dan gaan we twee dagen op kamp. Op 12 en 13 september gaan de klassen 1G en 1HV, op

Nadere informatie

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli

Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli 2017 Rapid Jeugdkamp: 30 juni t/m 2 juli Inleiding Dit jaar gaan we op 30 juni 2017 met de bus naar Vierhouten rijden. Daar zullen wij op een nieuwe locatie ons jeugdkamp 2017 gaan houden! Het belooft

Nadere informatie

5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag)

5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag) 5, 6 en 7 juni 2019 (woensdag, donderdag, vrijdag) We gaan naar WATERSPORTCENTRUM WESTERKWARTIER in Lettelbert. Daar kamperen we op een veldje achter het dorpshuis. We hoeven zelf geen tenten mee te nemen.

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!!

Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!! Op de volgende pagina s vind je alles wat je moet weten betreffende het maxioren- en junioren en senioren 1 kamp in Lommel. Lees dit goed door!! ZAKGELD De kinderen hebben eigenlijk geen zakgeld nodig

Nadere informatie

www.twosound.net/scouting Waar gaan we dit jaar naartoe? Ons adres is: Scouting Welten Groene Long 1 Welten (Heerlen) Nabij Bowlingcenter Hoeve de aar Hoe komen we op de kamplocatie? Vanaf de Slek is

Nadere informatie

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2

PROGRAMMA. Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 PROGRAMMA Brugklaskamp 1 VWO DOMBURG 1G1, 1A1, 1A2, 1A3, 1AH1, 1AH2 1 De voorbereiding Met veel plezier hebben we speciaal voor jullie dit kamp in Zeeland georganiseerd. We logeren in een heus kasteel.

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers,

VOORWOORD. Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, PROGRAMMA 1 VOORWOORD Beste jongens, meisjes en ouders/verzorgers, Nog eventjes wachten en dan kunnen we weer gaan beginnen aan de leukste week van het jaar: De Jeugd Vakantie Week!!! Dit jaar wordt de

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Best ouders / verzorgers en welpen,

Best ouders / verzorgers en welpen, Best ouders / verzorgers en welpen, Wij gaan dit jaar op zomerkamp naar Arnhem. Wat het kampthema is en wat we gaan doen houden we nog geheim. We reizen dit jaar met trein en auto s naar het kampterrein.

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

EERSTE KLAS WERKWEEK UNIT LIJSTERSINGEL 2

EERSTE KLAS WERKWEEK UNIT LIJSTERSINGEL 2 Beste brugklasser, Wij vragen je dit programmaboekje aandachtig te lezen omdat hierin de belangrijkste informatie over de eerste klas excursie staat. Laat dit boekje ook thuis lezen zodat je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 23 juni t/m 26 juni 2015 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT

INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT INFORMATIEBOEKJE OOSTERHOUT 2016 Bakkerijerkoek Specialiteiten B.V. OOSTERHOUT 2016 Is mede mogelijk gemaakt door: Verkeersschool Zuid-West Nederland Bike Totaal van de Koog Tweewielers Bakkerijerkoek

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP st. joris troep KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 st. joris troep 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl 2

Nadere informatie

Programma clubweekend

Programma clubweekend l Programma clubweekend Atletiekvereniging Scheldesport 19 & 20 oktober 2013 1 Thema Halloween Terneuzen, 15 oktober 2013 Beste Scheldesporters, beste ouders/verzorgers!! Hierbij ontvangen jullie het programmaboekje

Nadere informatie

LEUK, GEZELLIG, SAMEN

LEUK, GEZELLIG, SAMEN INFO-AVOND VMBO-3 KAMP programma deze avond LEUK, GEZELLIG, SAMEN Voorstellen Verzekering Wat neem je mee? Regels Programma s activiteiten WAAR? Overnachten WAAR? 5 km LOPEN vanaf activiteitenplek begeleiding

Nadere informatie

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van!

Boerderijklassen. We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Boerderijklassen We maken er een BONTE BEESTENBOEL van! Data Tweede leerjaar: maandag 21 t.e.m. woensdag 23 januari 2019 Eerste leerjaar: woensdag 23 t.e.m. vrijdag 25 januari 2019 Vertrek Vertrekplaats:

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde

KAMPBOEKJE ZOMERKAMP Baden- Powell horde KAMPBOEKJE ZOMERKAMP 2014 Baden- Powell horde 1 COlOFON dit kampboekje is een uitgave van Scoutng St. Jan Baptist (Scouting Heerlen) Meezenbroek-Heerlen Redactie Luc Stel e-mailadres Info@stjanbaptist.nl

Nadere informatie

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019

ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 ZEILKAMP 2019 maandag 3 juni t/m woensdag 5 juni 2019 Adres: Zeilschool de Morra Buorren 3, 8584 VC Hemelum 1 Beste leerling, Op maandag 3 juni is het eindelijk zover! Om 9.00 uur staat de bus bij school

Nadere informatie

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL

KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL KENNISMAKINGSDAGEN DUINRELL Schooljaar 2018-2019 Beste brugklassers, De kennismakingsdagen van de brugklassen staan weer voor de deur. We gaan nog niet precies verklappen wat er gaat gebeuren, maar in

Nadere informatie

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B

Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Verslag kamp 2013 groep 8A en groep 8B Dinsdagochtend Dinsdagochtend hoefden we pas 9.30 op school te zijn. We konden dus lekker uitslapen. We moesten met onze bagage naar school fietsen (of lopen). Toen

Nadere informatie

Hallo jongens en meiden, Tot ziens. Alvast veel leesplezier!!!!

Hallo jongens en meiden, Tot ziens. Alvast veel leesplezier!!!! Op maandag lever je als eerste je verlofpas weer in bij je bootsman/vrouw. Je zwemgoed wat je op school gebruikt, wordt door ons gewassen. Laat wel even je naam in je zwembroek zetten, zodat hij niet zoek

Nadere informatie

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015

BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 BOSKLAS BSGO De EIK Woensdag 27 mei, donderdag 28 mei en vrijdag 29 mei 2015 1 VERBLIJFPLAATS Dennenheuvel Mont de Pins 100 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe) Tel: 086212136 E-mail: colin.lagasse@unmn.be www.montdespins.be

Nadere informatie

Schoolkamp informatie

Schoolkamp informatie akl Schoolkamp informatie Ameland 5 juli t/m 8 juli 2016 T&C T&D D&C Beste leerling/ouder en/of verzorger van T&C, T&D, D&C klas 3, Dit jaar gaan we naar Ameland waar we verblijven in kampeerboerderij

Nadere informatie

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5

Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Survival week Inhoud Praktisch... 3 Paklijst... 4 Inpak tips... 5 Praktisch Wat heb je nodig deze week: een geldig identiteitsbewijs of paspoort. stevige wandelschoenen (zorg dat ze ingelopen zijn!!!).

Nadere informatie

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel

Kampkrant groep 6a. 19 en 20 april 2016 te Austerlitz in kamphuis Vos en Egel In de bus Als eerste laden iedereen hun bagage in zoals: tassen, koffers en slaapzakken. Toen stapte iedereen in. Het was eerst even ruzie zo van: ik wil naast hem/haar! Ik wil naast het raam! Ik wil voor

Nadere informatie

20/21/22 januari 2012

20/21/22 januari 2012 Jeugd weekend 20/21/22 januari 2012 Hallo allemaal, Wat leuk dat je mee gaat op dit jeugd-muziek-weekend van muziekvereniging De Kleine Trompetter uit Zevenhuizen. Je hebt op dit moment het kampboekje

Nadere informatie

Inleiding samenwerken, elkaar beter leren kennen onderzoeken.

Inleiding samenwerken, elkaar beter leren kennen onderzoeken. Inleiding De werkweek zal dit jaar plaatsvinden van maandag 5 oktober tot en met vrijdag 9 oktober. Er verblijven 5 klassen van maandag tot en met woensdag en 4 klassen van woensdag tot en met vrijdag.

Nadere informatie

Kamp. 17 september t/m 21 september 2012/2013. Klik voor meer informatie: Indeling huisjes. Checklist. Overige info. plattegrond

Kamp. 17 september t/m 21 september 2012/2013. Klik voor meer informatie: Indeling huisjes. Checklist. Overige info. plattegrond Kamp 17 september t/m 21 september 2012/2013 Klik voor meer informatie: Indeling huisjes maandag dinsdag woensdag donderdag Checklist Overige info plattegrond Maandag 17 september Maandag Ochtend 8.00

Nadere informatie

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli

Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Kampboekje 8 juli t/m 13 juli Dit kampboekje is van:. INHOUD Inhoud... 2 Woordje van de leiding... 3 Praktische zaken... 4 Data en tijden... 4 Kamplocatie... 4 Ouderbijdrage... 5 Contact voor en tijdens

Nadere informatie