Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe website van onze. Op vrijdagavond 2 maart vindt er een Supertiebreak toernooi plaats met een

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe website van onze. Op vrijdagavond 2 maart vindt er een Supertiebreak toernooi plaats met een"

Transcriptie

1 Nieuwe website in zicht Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe website van onze tennisvereniging. De website is door All United ontwikkeld. Naar verwachting is de nieuwe versie over enkele weken online te bekijken via de vertrouwde url: Supertiebreak toernooi met kledingbeurs Op vrijdagavond 2 maart vindt er een Supertiebreak toernooi plaats met een kledingbeurs. Het Supertiebreak toernooi is bedoeld voor zondagspelers van de voorjaarscompetitie en vindt plaats vanaf uur (inschrijving gesloten). Tijdens de kledingbeurs stalt Campingsport De Wit vanaf uur de nieuwste Adidas-clubkleding voor zowel jeugd- als senioren in ons paviljoen. Voor de zondagcompetitiespelers geldt een speciale aanbieding: bij aankoop van een volledig tenue (bestaande uit shirt, rokje/short en trainingspak) ontvangen zij achteraf 25 euro op de bankrekening retour. De vereniging wil hiermee het gebruik van de clubkledinglijn onder met name jeugdleden stimuleren. Neem wel contact geld mee; er kan niet gepind worden. Een nieuwe outfit voor een zacht prijsje? Het is deze avond ook mogelijk om tenniskleding te ruilen of verhandelen. Dus is dat mooie tennisshirt in je kast net iets te klein geworden? Of vind je het zonde om dat nauwelijks gebruikte trainingspak weg te gooien? Ieder Merletten-lid kan zijn tenniskleding, schoeisel of rackets uitstallen en er een (symbolisch) prijskaartje aanhangen. Een mooie gelegenheid om jezelf op een goedkope manier een nieuwe tennislook te geven! Voor meer informatie over de kledingbeurs, kun je contact opnemen met Yvonne Reijnders, via yvonne.reijnders@xs4all.nl. Tennissen bij winterse omstandigheden? Soms zijn de banen vanwege het winterweer onbespeelbaar. Heb je twijfels, kijk dan op de website of bel naar het paviljoen voor het ingesproken bericht:

2 Vrijwilligers gezocht voor Hapjescommissie Heb je zin om te helpen met het bereiden en rondbrengen van hapjes tijdens evenementen? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem dan contact op met Karin van der Velden van de Evenementencommissie, via Merletten 35+ dubbeltoernooi Van 17 maart t/m 25 maart 2012 vindt het 35+ dubbeltoernooi van onze vereniging plaats. Er wordt gespeeld in de categorieën 5 tot en met 8. De inschrijving sluit op 4 maart aanstaande. Klik hier om direct in te schrijven via toernooi.nl. Clinicdag 31 maart, meld je nu alvast aan! De Clinicdag van onze tennisvereniging is al jaren een groot succes. Dit jaar vindt de Clinicdag plaats op zaterdagmiddag 31 maart. Voor jeugdleden en recreatieve seniorenleden de uitgelezen kans om een gratis tennisles te krijgen van een 2-speler uit de landelijke hoofdklasse. Of wat dacht je van een dubbel samen met een speler van niveau 3? Het definitieve programma volgt nog, maar aanmelden is nu alvast mogelijk bij Jolijn Kemperman, via j-kemperman@home.nl. Inschrijven mini ¾ toernooi Op zondag 11 maart vindt vanaf 13 uur het jaarlijkse mini 3/4 toernooi plaats. Geef je op via merlettenminitoernooi@hotmail.com. Bij opgave s.v.p. vermelden: naam, leeftijd, jaren speelervaring en of je 3/4 of mini wilt spelen. Deelname kost 2,50 per persoon Vriend- en vriendinnenmiddag Op woensdag 7 maart organiseert onze vereniging een vriend- en vriendinnenmiddag. Jeugdleden kunnen een vriend of vriendin kennis laten maken met tennis. Wat moet je doen? Vraag een vriend of vriendin om 7 maart van uur met je mee te komen. Hij of zij hoeft niet te kunnen tennissen. Meld jezelf vóór 6 maart aan door een te sturen naar Lianne van den Nieuwenhuyzen via gym@home.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens van zowel Merletten-lid als vriend/vriendin: naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en eventuele tenniservaring van vriend/vriendin. Invulstroken kunnen ook worden ingeleverd in de jeugdbus van het paviljoen.

3 Winterkampioenen! Onze tennisvereniging heeft tijdens de winterperiode weer een aantal kampioenen mogen bewonderen. Het stralende vijftal Niels van der Heijden, Teun Wagenaars, Dorothea Dankers, Bo van Kleef en Ron van der Burg is winterkampioen geworden tot en met 12 jaar. Met een overtuigende zege op LTV Berlicum werd in de laatste poulewedstrijd het kampioenschap behaald. Van harte proficiat! Het eerste Gemengde team t/m 17 werd met vlag en wimpel kampioen. Zoals het een echte kampioen betaamd, sloten ze de competitie af met een klinkende overwinning: 5-0 winst op Munsel. Lotte Luijten, Stan Gielen, Romy v.d. Broek, Philip Teeuwen getuigen op de foto met glas en bloem hun overwinning (op de foto ontbreken Linda Vink en Marcus Smits). Ook het tweede Gemengde team t/m 17, bestaande uit (v.l.n.r. op de foto) Diewke Luijten, Dirk der Kinderen, Gertjan Reijnders, Jasper de Theije, Martine Nooijen en Moniek Kemps wist na een spannende strijd kampioen te worden. Winst in de enkelpartijen en damesdubbel bleek genoeg voor een 3-2 zege. Daar werd op geklonken. Ook bij de senioren waren er twee kampioenschappen: Gemengd 1 en Gemengd 3 (35+). Van harte! Hopelijk kunnen we deze mooie resultaten doortrekken naar de voorjaarcompetitie! Nieuwe gezichten technische commissie De afgelopen maanden heeft onze technische commissie een aantal nieuwe gezichten verwelkomt. Hieronder een overzicht van de huidige bezetting van de Technische Commissie. Voorzitter ( ad-interim ) Karel Kreijveld Landelijk competitie en toernooien Menion Heutink Jorn van den Braak Trainingen en selectiezaken Niels Damen (senioren) Pieter van der Heijden (junioren) Algemene zaken Maarten Lijftogt Adviserende leden Tom Verhagen Jeroen van Beers Trainers Jeroen van der Sman (hoofdtrainer) Freek van der Heijden Coördinatie trainingen Elly Meulendijk Competitiezaken Hans van de Laar (Districtscompetitie) Leon Reijnders (verenigingscompetitie zondag) Hans van de Laar (verenigingscompetitie zaterdag)

4 De MERLETTEN Naam: Henk van Sambeek Geboren: In 1946 (Drunen) en opgegroeid in Waalwijk. Woonplaats: Esch Beroep: Fysiotherapeut. Ik ben sinds kort met pensioen. Ik ben werkzaam geweest in een eigen praktijk (Molenpad) en het fysiotherapieonderwijs en later binnen het management van Fontys Hogescholen. Hobby s naast tennis: Vele. Ik heb het geluk dat mijn vrouw en ik dezelfde interesses en hobby s hebben zoals reizen, het maken van fietstochten, museumbezoek en sinds kort ook bridge. Alleen samen tennissen, dat wil maar niet lukken. Verder ben ik geïnteresseerd in cultuurmonumenten, met name historische gebouwen. We wonen zelf in een gemeentelijk monument, in het eerste schooltje van Esch. Lid van Merletten sinds: Ik denk dat ik, met onderbrekingen, een jaar of dertig lid ben Speelsterkte: Niveau 8. Vind ik een mooi cijfer. Mijn sterkste punt: Jeetje, ik denk mijn reactievermogen aan het net. Mijn zwakste punt: Onvoldoende constant spelniveau. Een mooie ace wordt net zo makkelijk gevolgd door een dubbele fout. Hoe vaak sta je op de baan? Tweemaal per week speel ik een herendubbel, op dinsdagavond en op vrijdagochtend. Sinds enkele jaren neem ik deel aan de winterladder, als dubbel met Pieter Hogendorf. Tennis betekent voor mij vooral heerlijk in de buitenlucht actief bezig zijn. Ik ben een echte recreatietennisser, maar wel met een beetje fanatisme. Het moet wel ergens om gaan (meestal de eer). Een vleugje humor erbij mag ook. En na afloop met elkaar wat drinken en bomen. Dat is voor mij een onlosmakelijk onderdeel van het partijtje tennis. Jammer dat overdag het clubhuis niet altijd open is. Drukke dagdelen zoals de vrijdagochtend mogen wat mij betreft, worden opgenomen in het roulatieschema van de clubhuisdiensten. Ik meld me daar graag voor aan. Mijn sportieve hoogte- en dieptepunten: Als recreatietennisser ben ik hier niet zo mee bezig. In de ladder zijn we zo n beetje het Volendam van het tennis: promotie en degradatie wisselen elkaar voortdurend af. De mooiste overwinningen zijn wedstrijden die je vanuit een underdogpositie met veel inspanning kunt ombuigen. Maar het omgekeerde komt helaas ook voor. LTV de Merletten is voor mij een club waar ik mij thuis voel. Er heerst een goede sfeer en ook de accommodatie en organisatie vind ik goed. Hoe zie ik mijn komende tennisjaren voor me? Ik hoop nog heel lang op deze voet door te kunnen gaan. Ik ben niet zo blessuregevoelig en wil dat graag zo houden. Favoriete proftennisser? Rafael Nadal. Vanwege zijn vechtlust. Tijdens de thriller in Melbourne wist hij op karakter een vijfde set af te dwingen. Jammer dat hij het net niet kon afmaken. Ik geef de Merletten-pen door aan Cees van Geel, dat vindt hij vast leuk.

5 Elleboogklachten: de tennisarm Sjemaine van Leeuwen (Professional master sportfysiotherapeut) en Joris Beerens (Professional master sportfysiotherapeut i.o.) lichten namens Fysiotherapie De Dommel een veelvoorkomende tennisblessure uit. In deel 2 de tennisarm. Een klacht rond de elleboog wordt al gauw een tennisarm genoemd. Niets is echter minder waar. De tennisarm beperkt zich tot een klein gebied aan de buitenkant van de elleboog. De blessure bevindt zich in een klein gebied aan de buitenkant van de elleboog, op de aanhechting van twee spieren. Een tennisarm kan hevige pijn veroorzaken; soms kan men zelfs geen balpen pijnloos oppakken. De oorzaak is vaak een overbelasting van de strekspieren van de onderarm, vaak als gevolg van een foute backhand techniek. Een oplossing - die we in het profcircuit ook vaak zien - is de dubbelhandige backhand (zie ook figuur 3). Daarnaast kunnen oorzaken als onjuiste positionering van het lichaam t.o.v. de bal en (te veel) polsactiviteit een grote rol bij een tennisarm spelen. Wat te doen? Preventieve maatregelen is stap 1. Het uitzoeken van een goed racket met een goede grip is van groot belang. Een grafiet (graphite) racket met sweet spot en een lage bespanning is aan te raden. Een kleine of te dikke grip en een te hoge snarenspanning is streng af te raden. Indien de klachten inmiddels zijn ontstaan, is het raadzaam om op tijd rust te nemen. Rust betekent absoluut niet dat je niets kunt ondernemen; veel(vuldig) bewegen is juist van belang, maar altijd binnen de pijngrens! Het is mogelijk om de armspieren te masseren en om eventueel een brace aan te schaffen. Ook pijnstillers of een ijszak (25 minuten) kunnen verlichting geven. Mocht je binnen 2 tot 4 weken geen verbetering merken, raadpleeg dan een sportfysiotherapeut.

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord.

Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Geachte Merletters, Met de nodige trots schrijf ik het voorwoord. Ik ben trots voorzitter te mogen zijn van deze mooie vereniging zijn met meer dan 700 leden die hun sport kunnen beoefenen in een prachtige

Nadere informatie

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond)

Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) Activiteiten OGTB (Oost Groninger Tennis Bond) De OGTB organiseert een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Uit deze brochure blijkt dat de aandacht van de OGTB zowel naar de jeugd als naar de

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

Brochure: activiteiten informatie OGTB.

Brochure: activiteiten informatie OGTB. Brochure: activiteiten informatie OGTB. Inleiding Voor u ligt informatie van de activiteiten van OGTB. Deze informatie is voor het eerst uitgegeven in 2006, ook wel bekend geworden onder de naam: het groene

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer:

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer: Nieuwsbrief 12 December 2018 In dit nummer: Interne dubbelcompetitie tennis en padel 2019 Senior Plus toernooi Tennisvereniging TOZ is weer bij de tijd Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data

Nadere informatie

Competitie Inleiding

Competitie Inleiding Competitie 2018 Inleiding Met ruim 200.000 tennissers is de Nederlandse tenniscompetitie een van de grootste ter wereld. Daarmee mag je het met recht een groot succes noemen. Toch spelen zo n 400.000 mensen

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Competitie info Jeugd. Welkom!

Competitie info Jeugd. Welkom! Competitie info Jeugd 2016 Welkom! Programma Organisatie VLTC Jeugdcommissie Trainingen Competities en Toernooien KNLTB Tenniskids Rood Oranje Groen Geel Algemeen Vragen Organisatie VLTC Totaal aantal

Nadere informatie

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN

TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TENNISTOPS VOOR VOLWASSENEN TennisTops biedt voor alle volwassenen een gepast aanbod, van beginnend tot gevorderd en van recreant tot de prestatieve tennisser. Voor de periode tussen oktober en Maart 2019

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017

Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 Inschrijfmogelijkheden ZUIDWEST Najaarscompetitie 2017 a. 8&9-competitie (2 dubbels) op donderdagavond NIEUW De laagste klasse is de tweede klasse. Deelname is alleen mogelijk voor spelers en speelsters

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

Inmiddels zijn we alweer beland in 2014. We kijken als vereniging terug op een

Inmiddels zijn we alweer beland in 2014. We kijken als vereniging terug op een Beste leden van LTV de Merletten, Inmiddels zijn we alweer beland in 2014. We kijken als vereniging terug op een jaar waar we de nodige vernieuwingen hebben gehad: banen, bestuur en het contract met de

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017

INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 INFORMATIE OVER DE NAJAARSCOMPETITIE 2017 SENIOREN + JUNIOREN + AANMELDING NAJAARSCOMPETITIE 2017 AANMELDING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2017 Beste leden van tennisvereniging Juliana, Competitie spelen is

Nadere informatie

Indeling wintercompetitie jeugd- en selectiespelers en uitnodiging voor captains- vergadering

Indeling wintercompetitie jeugd- en selectiespelers en uitnodiging voor captains- vergadering In dit nummer: Nieuwsbrief 13 - Oktober 2013 Indeling wintercompetitie jeugd en selectie spelers en uitnodiging voor captains vergadering Uitnodiging captains vergadering op 25 oktober a.s. Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Voor vrijdag 14, 21 en 28 november zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor een bardienst.

Voor vrijdag 14, 21 en 28 november zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor een bardienst. Nieuwsbrief 9 - Oktober 2014 In dit nummer: Oproep bardiensten Inschrijfweekend bardiensten TOZ Update minibaan Jeugdactiviteiten TOZ in de herfstvakantie Oproep bardiensten Verslag ouder-kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

digitil - oktober 2014

digitil - oktober 2014 digitil - oktober 2014 In deze digitil: Algemene Leden Vergadering Tennis clinic door de nieuwe Trainer LTVB Fotoalbum Oude tennisrackets verzamelen Reacties Algemene Leden Vergadering De Algemene Leden

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor

In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor Beste Tenniskid(ouder), In het voorjaar 2018 gaat de World Tour weer van start. De World Tour is speciaal voor beginnende spelers t/m 12 jaar. Het is laagdrempelig, leuk en leerzaam. De verenigingen waar

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 21 aug 2015 editie 7 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen 4 Teams van Volharding hebben deelgenomen aan de Voorjaarscompetitie van de KNLTB. Het gemengd dubbel team eindigde op een

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016 TV Beekhuizen Ledentevredenheidsenquête November 16 Algemeen info enquête De enquête is uitgezet onder leden (vanaf 13 jaar en ouder) via 97 mailadressen De respons op de enquête is 17,5% De enquête bestond

Nadere informatie

Update werkgroepen ALV

Update werkgroepen ALV Nieuwsbrief 4 April 2017 In dit nummer: Update werkgroepen ALV Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2017 Clubkampioenschappen TOZ van 10 juni t/m 17 jui 2017 Inschrijven voor de Najaarscompetitie 2017

Nadere informatie

Ace of Brace? Blessurepreventie in tennis. Babette Pluim, sportarts Bondsarts KNLTB

Ace of Brace? Blessurepreventie in tennis. Babette Pluim, sportarts Bondsarts KNLTB Ace of Brace? Blessurepreventie in tennis Babette Pluim, sportarts Bondsarts KNLTB Langer leven: ga tennissen! Waarom praten we over blessurepreventie? Blessures en gezondheidsklachten belangrijkste reden

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

NET-UIT Net-Uit is de nieuwsbrief van

NET-UIT Net-Uit is de nieuwsbrief van 3e jaargang nr. 10 november 2018 U kunt uw kopij inleveren op redactie@dltc-gerner.nl Tennispark Gerner Haersolteweg 16 Ledenadministratie: Joop Mevius 7722 SE Dalfsen Brinkweg 12, 7722 VA Dalfsen T 0529

Nadere informatie

LEES BESLIST VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA S

LEES BESLIST VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA S SPECIAAL VOOR JEUGDLEDEN VAN TENNISCLUB DE KOOISTEE en natuurlijk ook voor hun ouders of verzorgers IN DEZE TWEEDE NIEUWSBRIEF: JEUGDKAMP 2010 nog ongeveer 30 dagen en we gaan naar Loon op Zand AFSLUITING

Nadere informatie

Welkom bij ATC Wijhe

Welkom bij ATC Wijhe Welkom bij ATC Wijhe Wij zijn Ace en Love en wij vinden het superleuk dat je lid bent geworden van onze vereniging! Wij zijn de mascottes van Tenniskids, het tennisprogramma voor kinderen tot en met 12

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr juni 2013

NIEUWSBRIEF nr juni 2013 NIEUWSBRIEF nr.33. 1 juni 2013 Bestuurlijke zaken Afgelopen dagen heeft u een persoonlijke pas met begeleidend schrijven mogen ontvangen van Focuskapper Alex Eding, waarbij u tegen inlevering van uw pas

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

november 2016 Dagtoernooi 8 september

november 2016 Dagtoernooi 8 september november 2016 Dit wil ik even kwijt 1 November 2016, de najaarscompetitie is voorbij, de klokken zijn een uur teruggezet, Sinterklaas en (de al niet ) zwarte Piet zijn al bijna weer in het land en de donkere

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

4e T.C. Ouderkerk KUBUS

4e T.C. Ouderkerk KUBUS 13 Beste leden, In deze Ins & Outs 2 onderwerpen. 1) wereldkampioen bij TCO Kubus jeugdtoernooi 2) Informatie over de herfstcompetitie Vice kampioen bij TCO Kubus openjeugdtoernooi Wellicht weten jullie

Nadere informatie

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie)

AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) AANMELDING VOORJAARSCOMPETITIE 2018 (regio en landelijke competitie) Inschrijving sluit op 27 november 2017 In het voorjaar van 2018 is er weer een nieuwe competitie. Komend voorjaar zullen er weer enkele

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief oktober 2015 Rood, Oranje, Groen jeugdochtenden Op zondag 8 november, 20 december en 24 januari hebben we weer jeugdochtenden in de tennishal voor de Sla Raak

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

TOZ Kerst- en nieuwjaarswens

TOZ Kerst- en nieuwjaarswens Nieuwsbrief 12 - December 2014 In dit nummer: TOZ Kerst- en nieuwjaarswens TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data Van de redactie TOZ Kerst- en nieuwjaarswens Wij wensen iedereen die betrokken

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Alphense Recreanten Team Toernooi 16 december. ARTT inschrijving. Beste badmintonners,

MINI DIGI SHUTTLE. Alphense Recreanten Team Toernooi 16 december. ARTT inschrijving. Beste badmintonners, NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE ARTT inschrijving Nieuwsbrief 4 2017 Mijdrecht november 2017 Beste badmintonners, Op zaterdag 16 december a.s. wordt het Alphense Recreanten Team Toernooi gehouden. Dit toernooi

Nadere informatie

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019

EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 EXTRA NIEUWSBRIEF mei 2019 Als trainster van Amjoy ben Ik er trots op dat we met 2 teams uit komen in de eerste klasse gemengd. Met deze spelers werk ik al jaren op de baan en het is super om te zien hoe

Nadere informatie

activiteiten activiteiten

activiteiten activiteiten Doelgroep Kenmerken Motieven Acties vereniging KNLTB om te gaan of blijven tennissen producten, diensten en Jeugd Basisschool Rood Ontdekken Ontmoeten: vrienden Tenniskids vereniging Tenniskids programma:

Nadere informatie

Herendag KC Toernooi In dit nummer:

Herendag KC Toernooi In dit nummer: Nieuwsbrief 7 Juli 2017 In dit nummer: Herendag 2017 KC toernooi 2017 Osse Tennis Kampioenschappen 2017 Kusters Open Jeugdtoernooi 2017 TOZ Anita Boeijen geslaagd voor eindexamen HACCP! Belangrijke data

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014.

!Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. BESTE SCHAPEKOLKERS, Hierbij de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014. Wat kun je allemaal in deze nieuwsbrief lezen Nieuws van de Technische commissie Sponsorcommissie Jeugdcommissie mbt een jeugdtoernooi

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Atletiek

Aanmeldingsformulier Atletiek Aanmeldingsformulier Atletiek Dit formulier invullen en uitprinten, ondertekenen en aan de trainer geven Achternaam: Roepnaam: M / V Voorletters: Geboortedatum: Lid per: E-mail adres: Straat + Huisnummer:

Nadere informatie

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar

Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Informatie over het KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. Daarna

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden.

Nico Valk had weer flink uitgepakt met zijn tombola en het lijkt wel of het elk jaar meer prijzen gaan worden. Van de voorzitter Inmiddels hebben wij de clubkampioenschappen achter de rug en wat was dat heerlijk met elke dag mooi weer!! Alleen op de finaledag iets minder maar het mocht de pret niet drukken met

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl september 2 0 1 2 DISTRICTS SENIOREN COMPETITIE ROTTERDAM 2013

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2

Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging. Nummer 2 Cluborgaan van de Haagse Tennisvereniging Nummer 2 Inhoud: pagina Van de Voorzitter 2 Van de Secretaris 3 Van de Technische Commissie - Clubkampioenschappen dubbels 2009 4 - Competitie eten 2009 6 - Racket

Nadere informatie

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 regio Zuidwest district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 088-1302740 www.knltb.nl DISTRICTS COMPETITIE DEN HAAG 2013 september 2 0 1 2 LET OP! Dit jaar anders! Periode inschrijving: tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2017

Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Nieuwsbrief Jeugd November 2017 Hallo Allemaal, Dit is de tweede nieuwsbrief van het nieuwe seizoen voor alle jeugdspelers van de BV Almere. De competitie heeft inmiddels zijn 5 de speelweek gehad en hopelijk

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Beste TOZ leden, Noteer dit alvast in uw agenda, jaarverslagen en agenda van de ALV zullen u separaat worden toegestuurd.

Beste TOZ leden, Noteer dit alvast in uw agenda, jaarverslagen en agenda van de ALV zullen u separaat worden toegestuurd. Nieuwsbrief 1 Januari 2018 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Glow in the dark tennis Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuw afhangbord Belangrijke data Van de redactie Mededelingen van het

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD R.C.W.

INFORMATIEBLAD R.C.W. INFORMATIEBLAD R.C.W. Tennisvereniging R.C.W. Informatieblad nieuwe leden R.C.W. Waalwijk Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Welkom... 3 Historie R.C.W.... 3 Het tennispark en het paviljoen... 4 Openingstijden

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

juni 2013 Bestuur Voorzitter Boudewijn Strikwerda 0224-583589 Secretaris Marlous Peetoom 0224 296395 Penningmeester Reinder stramrood 0224-581392

juni 2013 Bestuur Voorzitter Boudewijn Strikwerda 0224-583589 Secretaris Marlous Peetoom 0224 296395 Penningmeester Reinder stramrood 0224-581392 juni 2013 Bestuur Voorzitter Boudewijn Strikwerda 0224-583589 Secretaris Marlous Peetoom 0224 296395 Penningmeester Reinder stramrood 0224-581392 Voorzitter T.C Patrick Bergman Voorzitter J.C Marc Bregman

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

Jeugdgids Mailen met het bestuur kan via:

Jeugdgids Mailen met het bestuur kan via: Bestuur en commissies De huidige samenstelling van het bestuur en de commissies is te vinden op www.boskranne.nl onder de kop Informatie; bestuur & commissies. Daar zijn ook de mailadressen van de verschillende

Nadere informatie

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer

Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Marcel Dekker jeugdtrainer bij Wijhe 92 Contractverlenging in december is een teken van vertrouwen tussen club en trainer Ook in het seizoen 2013-2014 is Marcel Dekker als jeugdtrainer aan Wijhe 92 verbonden.

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Op weg naar de Olympische Spelen 2024

Op weg naar de Olympische Spelen 2024 Op weg naar de Olympische Spelen 2024 sponsorbrochure Thomas Sibbald Badminton seizoen 2018-2019 Inhoudsopgave Wie ben ik? pag. 3 Behaalde resultaten pag. 4 Als u mij sponsort levert dat geld op. pag.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17

NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 NIEUWSBRIEF JEUGD NOVEMBER DECEMBER 17 VAN DE VOORZITTER VINCENT Ten tijde van dit schrijven hebben wij net afscheid genomen van onze hoofdtrainer bij de jeugd. Hierover heeft iedereen 10 november jl.

Nadere informatie