Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion"

Transcriptie

1 Huishoudelijk Reglement N.E.C. BV Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex De Eendracht of in of rond bijbehorende gebouwen en terreinen, daaronder begrepen toegangen en toegangswegen (hierna in totaliteit aangeduid als Goffertstadion ). Artikel 2 De actuele standaardvoorwaarden van de KNVB, gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht, zijn tevens van toepassing. Artikel 3 De voorwaarden verstrekking seizoen- of clubkaart zijn tevens van toepassing. Artikel 4 Het betreden van het Goffertstadion is op eigen risico. N.E.C. is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade, zelfs niet indien deze het gevolg mocht zijn van enige mate van onachtzaamheid, onjuist of gebrekkig handelen van één of meer van voornoemde instellingen/rechtspersonen. Artikel 5 Aanwijzingen van de stewards en/of de politie moeten door de toeschouwers te allen tijde worden opgevolgd en zijn bindend. Ter bescherming van de veiligheid van de toeschouwer kunnen toeschouwers worden gefouilleerd. Bij weigering van fouillering kan de toeschouwer worden verwijderd vanuit het stadion van N.E.C. Artikel 6 Het is een toeschouwer te allen tijde verboden het speelveld te betreden of een poging daartoe te doen. Bij een overtreding van dit artikel zal, naast de bijbehorende boete die voortvloeit uit de Standaardvoorwaarden van de KNVB, een geldboete van maximaal 1.500,- volgen en een landelijk stadionverbod van 60 maanden worden opgelegd. Artikel 7 Het is verboden het Goffertstadion te betreden of daarin te verblijven terwijl de toeschouwer verkeert onder invloed van alcohol en/ of hard- of softdrugs of in bezit is van alcohol en/of hard- of softdrugs dan wel verkeert onder invloed van of in bezit is van enige andere het gedrag mogelijk beïnvloedbare stof en waardoor naar het oordeel van de steward, belast met de toegangscontrole, blijkt dat een toeschouwer door onder invloed van of in het bezit te zijn van voornoemde stoffen voor de openbare orde en veiligheid van hem/haar of anderen kan worden gevreesd.

2 Artikel 8 Wanneer naar het oordeel van N.E.C. blijkt tijdens de wedstrijd dat een toeschouwer zodanig onder invloed is van alcoholhoudende drank of drugs, kan de betreffende toeschouwer worden verwijderd uit het stadion van N.E.C. Artikel 9 Lid 1: Het meevoeren, voorhanden hebben of tonen van spandoeken met naar het oordeel van N.E.C. discriminerende, aanstootgevende of kwetsende teksten en/of tekens is ten strengste verboden. Lid 2: Het is toeschouwers verboden zich in het stadion van N.E.C. schuldig te maken aan racisme en/of discriminatie door onder meer spreekkoren. Artikel 10 Lid 1: Het gooien in het Goffertstadion met enig materiaal, vast of vloeibaar, is verboden. Lid 2: In die gevallen waarbij het voorwerp of de vloeistof op het speelveld terecht komt en/of er een speler of official geraakt wordt zal naast de strafbedreiging die voortvloeit uit de standaardvoorwaarden KNVB een stadionverbod voor de duur van 5 jaar voor het Gofferstadion opgelegd worden door N.E.C. Tevens verbeurt betrokkene op basis van dit Huishoudelijk Reglement een boete van 1.500,-. N.E.C. behoudt buiten vorenstaande strafbedreigingen onverminderd het recht om de eventuele gevolgschade (bijvoorbeeld sancties van KNVB/UEFA) te verhalen op de veroorzaker. Artikel 11 Bij het aantreffen van een toeschouwer met kettingen, slag-, steek- of stootwapens, dan wel (naar oordeel van N.E.C. en/of politie) vergelijkbare ongeoorloofde voorwerpen, zal betreffende toeschouwer worden overgedragen aan de politie. Artikel 12 Het meevoeren, voorhanden hebben en gebruiken van elke vorm van vuurwerk is verboden. Bij het aantreffen van vuurwerk in welke vorm dan ook wordt door de steward het vuurwerk ingenomen en het vuurwerk en de toeschouwer (tevens bezitter van het vuurwerk) overgedragen aan de politie. Artikel 13 Bij het constateren in het Goffertstadion van het afsteken van vuurwerk zal tegen de betreffende toeschouwer zal proces verbaal worden opgemaakt. Een boete opgelegd door de KNVB naar aanleiding van het afsteken van het vuurwerk zal verhaald worden op de betreffende supporter.

3 Artikel 14 Lid 1: Professionele foto- of filmapparatuur mag niet worden meegenomen door toeschouwers. Persfotografen of fotograferende toeschouwers die foto s maken ten behoeve van commerciële doeleinden of anderszins dienen vooraf toestemming te krijgen van de persvoorlichter van N.E.C. Lid 2: Het is niet-rechtenhouders, zijnde iedereen buiten FOX Sports en NOS, op geen enkele wijze toegestaan om zonder toestemming van N.E.C. opnames te maken van en/of rondom Eredivisiewedstrijden ten behoeve van een publiekelijke openbaarmaking. Het maken van beeld- en/of geluidsopnamen ten behoeve van radio, televisie, internet en/of mobiele toepassingen in welke vorm dan ook is slechts toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van N.E.C. Dit geldt ook voor applicaties als Periscope of Meerkat. Artikel 15 Ongeoorloofde voorwerpen/materialen (o.a. blikjes, flesjes, Vuvuzela s, Selfiesticks etc.) kunnen door de steward ingenomen worden. Ingenomen voorwerpen/materialen kunnen na de wedstrijd bij de betreffende uitgang afgehaald worden tegen inlevering van een bij inname afgegeven bon. Niet opgehaalde voorwerpen/ materialen worden na 1 week weggegooid zonder dat de toeschouwer hiertoe N.E.C. en/of haar werknemers/medewerkers aansprakelijk kan stellen. Artikel 16 Met een geldig toegangsbewijs voorzien van de vereiste controlestroken dan wel een deugdelijk ander schriftelijk bewijs wat men te allen tijde moet kunnen tonen, mag men alleen de sector / of het tribunedeel betreden waarvoor het geldig is. Het is verboden zich op te houden in, of zich te begeven naar een ander gedeelte van het Goffertstadion van N.E.C. of elders plaats te nemen zonder dat dit noodzakelijk is dan op de zitplaats, waarvoor het toegangsbewijs geldig is. Artikel 17 Alle aanwezige trappen, gangpaden, toegangen en bordessen moeten te allen tijde vrijgehouden worden. Dit geldt tevens voor vluchtroutes, -deuren en -poorten. Artikel 18 Wanneer men niet plaatsneemt op de zitplaats, waarop het toegangsbewijs recht geeft, kan men na constatering hiervan, door een steward en/of politie om een legitimatie worden gevraagd. Indien men weigerachtig blijft om op de goede plaats te gaan zitten c.q. überhaupt te gaan zitten kan men verwijderd worden uit Goffertstadion. Staan voor de stoel binnen de doelstelling van sfeerverhoging wordt alleen getolereerd in de aangewezen sfeervakken. In voorkomende gevallen kan een stadionverbod het gevolg zijn. Het is daarnaast nadrukkelijk verboden om op de stoelen te staan. Vernieling van een stoel kan leiden tot uitzetting. Schades voortvloeiend uit onjuist gebruik van een tribunestoel zal op de dader worden verhaald. Vervangingswaarde van een tribunestoel is 100,-.

4 Artikel 19 In het geval de toeschouwer met behulp van zijn/haar seizoen- of clubkaart toegangskaarten koopt, dan wel toegangskaartenlaat kopen en deze toegangskaarten vervolgens aan derden verstrekt, dan wel aan derden laat verstrekken blijft de toeschouwer tevens verantwoordelijk voor de gedragingen van de persoon, die met behulp van voornoemde toegangskaart Goffertstadion betreedt. Het is de toeschouwers verboden om de op de voornoemde wijze verkregen toegangskaarten ter beschikking te stellen, c.q. te verkopen aan supporters van de tegenpartij. Het vorenstaande geldt tevens in het geval met behulp van de seizoen- of clubkaart toegangsbewijzen worden gekocht bij een andere instelling dan N.E.C. (waarbij de toeschouwer tevens zelf verantwoordelijk is voor het in ontvangst nemen van de juiste, met de eigen seizoen- of clubkaart gekochte, toegangskaart). Artikel 19a In het geval de sponsor met behulp van zijn/haar sponsorschap of business seizoenkaart, toegangskaarten koopt, dan wel toegangskaarten laat kopen en deze toegangskaarten vervolgens aan derden verstrekt, dan wel aan derden laat verstrekken blijft de sponsor tevens verantwoordelijk voor de gedragingen van de persoon, die met behulp van voornoemde toegangskaart het stadion van N.E.C. betreedt. Het is de sponsors verboden om de op de voornoemde wijze verkregen toegangskaarten ter beschikking te stellen, c.q. te verkopen aan supporters van de tegenpartij. Het vorenstaande geldt tevens in het geval met behulp van de business seizoenkaarttoegangsbewijzen worden gekocht bij een andere instelling dan N.E.C. (waarbij de sponsor tevens zelf verantwoordelijk is voor het in ontvangst nemen van de juiste, met de eigen business seizoenkaart gekochte, toegangskaart bij voornoemde instelling). Artikel 20 Sponsors en businessclubleden van N.E.C. zijn verantwoordelijk voor het feit dat hun genodigden op de hoogte zijn van de gedragsregels/kledingregels beschreven in het huishoudelijk reglement. Genodigden dragen zelf de consequenties van het overtreden van het huishoudelijk reglement. Artikel 21 Toeschouwers die op grond van hun kleding provocerend herkenbaar zijn hebben bij thuiswedstrijden van N.E.C. geen toegang tot het stadion. Zodra zij zich echter hebben ontdaan van die specifieke kleding zullen zij door de stewards worden toegelaten. Artikel 22 Het publiek dient zich herkenbaar en identificeerbaar in en rondom het Gofferstadion te bevinden. Het is niet toegestaan het gezicht zodanig te bedekken middels hoofddeksels, shawls en/of andere materialen waardoor herkenning door N.E.C. medewerkers alsmede personen belast met de handhaving van orde en veiligheid, alsmede stewards en politie, (deels) onmogelijk wordt gemaakt. Artikel 23 Het is de toeschouwer verboden om in het Goffertstadion handelswaar te verkopen.

5 Artikel 24 Wanneer men in het bezit is van enige parkeerkaart, uitgegeven door N.E.C. dan dient men bij gebruik van deze kaart, de betreffende kaart bij aankomst te tonen aan de verkeersregelaar. Geconstateerd misbruik van de parkeerkaart leidt tot inname van de parkeerkaart en verval van eventuele rechten. Artikel 25 Voor de businessruimten in Goffertstadion geldt tevens het huishoudelijk reglement businessruimten Goffertstadion. Artikel 26 Wanneer geconstateerd wordt dat een toeschouwer aanwezig is in het Goffertstadion al of niet tijdens een wedstrijd, waarvan de toegang tot het Goffertstadion hem/haar is ontzegd middels een stadionverbod, zal betreffende zich moetenkunnen legitimeren aan N.E.C. en zal hij/zij verwijderd worden uit het Goffertstadion. Dit zal tevens tot gevolg hebben dat de overtreding zal worden gerapporteerd aan de KNVB. Artikel 27 Als een toeschouwer het stadion van N.E.C. bezoekt, stemt deze ermee in dat het mogelijk is dat video- en audio opnamen worden gemaakt. Na onregelmatigheden, ongevallen of andere gebeurtenissen in het stadion van N.E.C. of in verband met incidenten buiten het stadion waarbij supporters betrokken zijn, kan N.E.C. opnamen aan derden (inclusief politie) ter beschikking stellen. Artikel 28 Het is niet toegestaan fietsen/ brommers/ scooters etc. te plaatsen in of nabij het stadion van N.E.C. waardoor gevaar of hinder kan ontstaan. Aanwijzingen hieromtrent dienen te worden opgevolgd. Artikel 29 Het meebrengen van dieren in het Goffertstadion is verboden, met uitzondering van evt. hulphonden. Artikel 30 Overtredingen en/of handelingen in strijd met de bepalingen uit onderhavig huishoudelijk reglement worden per overtreding bestraft met een geldboete en/of verwijdering uit het stadion van N.E.C. en/of het opleggen van een (landelijk) stadionverbod, onverminderd het recht van N.E.C. om ontstane schade (ten gevolge van ondermeer vernieling, beschadiging, opgelegde boetes door de KNVB door gedrag van supporters etc.) integraal te verhalen op de veroorzaker(s) of andere aansprakelijke. Daarnaast kunnen overtredingen/ handelingen worden gerapporteerd aan de KNVB en/ of worden gemeld aan de politie.

Huisregels Goffertstadion

Huisregels Goffertstadion Huisregels Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V.

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is in of rond het Almere City FC stadion

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Sparta Rotterdam BV.

Huishoudelijk Reglement. Sparta Rotterdam BV. Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam BV. Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is in of rond het Sparta Stadion of

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade en Roda JC Trainingsaccommodatie te Kerkrade (Kaalheide) en Roda JC Kerkrade en de aan hen gelieerde ondernemingen ARTIKEL 1 De bepalingen in

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. STANDAARDVOORWAARDEN gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND. STANDAARDVOORWAARDEN gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002 Inleiding Een ieder die betrokken is bij de voetbalsport

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Stadion de Geusselt Maastricht en MVV Maastricht en de aan hen gelieerde ondernemingen

Huishoudelijk Reglement. Stadion de Geusselt Maastricht en MVV Maastricht en de aan hen gelieerde ondernemingen Huishoudelijk Reglement Stadion de Geusselt Maastricht en MVV Maastricht en de aan hen gelieerde ondernemingen ARTIKEL 1 De bepalingen in dit Huishoudelijk Reglement zijn bindend voor een ieder (hierna

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Fortuna Sittard stadion te Sittard en de aan hen gelieerde ondernemingen

Huishoudelijk Reglement. Fortuna Sittard stadion te Sittard en de aan hen gelieerde ondernemingen Huishoudelijk Reglement Fortuna Sittard stadion te Sittard en de aan hen gelieerde ondernemingen ARTIKEL 1 De bepalingen in dit Huishoudelijk Reglement zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen bezoeker

Nadere informatie

HUISREGELS WK beachvolleybal 2015

HUISREGELS WK beachvolleybal 2015 HUISREGELS WK beachvolleybal 2015 INLEIDING De organisatie van het WK Beachvolleybal heeft bij bestuursbesluit de huisregels vastgesteld die gelden voor, tijdens en na de wedstrijden van het WK Beachvolleybal.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GO AHEAD EAGLES

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GO AHEAD EAGLES HUISHOUDELIJK REGLEMENT GO AHEAD EAGLES Stadion De Adelaarshorst, te Deventer COPYRIGHT 2017 Go Ahead Eagles. Pagina 1 ARTIKEL 1 DEFINITIES & TOEPASSELIJKHEID a) Dit huishoudelijk reglement is bindend

Nadere informatie

STANDAARDVOORWAARDEN

STANDAARDVOORWAARDEN Gedeponeerd te Utrecht op 15 juni 2004 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002 Inleiding Een ieder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V. Hoofdstuk I: Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN STADION FEIJENOORD N.V. 1. Definities en toepasselijkheid 1.1. Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: Stadion Feijenoord N.V., (hierna: Stadion Feijenoord

Nadere informatie

Algemene kaartvoorwaarden KNSB KVK nummer: 40506465. Inleiding

Algemene kaartvoorwaarden KNSB KVK nummer: 40506465. Inleiding Algemene kaartvoorwaarden KNSB KVK nummer: 40506465 Inleiding Een ieder die betrokken is bij de schaatssport in Nederland, en niet in de laatste plaats de toeschouwer, heeft er belang bij dat het bijwonen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Betaald Voetbal De Graafschap B.V. Inhoudsopgave

Algemene Voorwaarden Betaald Voetbal De Graafschap B.V. Inhoudsopgave Algemene Voorwaarden Betaald Voetbal De Graafschap B.V. Inhoudsopgave Titel I: 2 Algemeen Artikel 1. Definities en toepasselijkheid 2 Artikel 2. Toegang tot stadion De Vijverberg 2 Artikel 3. Beeld en/of

Nadere informatie

HUISREGLEMENT FC UTRECHT

HUISREGLEMENT FC UTRECHT HUISREGLEMENT FC UTRECHT 1. Algemeen 1.1 Definities en toepasselijkheid 1.1.1 Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: Football Club Utrecht BV en organisatoren van andere evenementen in Stadion

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN 1. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: FC Groningen en organisatoren van andere evenementen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN 1 Definities en toepasselijkheid 1. Gebruikers van deze algemene voorwaarden Huishoudelijk Reglement FC Groningen zijn: FC Groningen en organisatoren van andere evenementen

Nadere informatie

Huisreglement FC Utrecht 2009. Huisreglement. Stadion Galgenwaard

Huisreglement FC Utrecht 2009. Huisreglement. Stadion Galgenwaard Huisreglement Stadion Galgenwaard 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Algemeen Blz. 3 1 Definities en toepasselijkheid Blz. 3 2 Legitimatie/vertoon toegangsbewijs Blz. 4 3 Alcohol, drugs en handelswaar Blz. 4

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MVV MAASTRICHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MVV MAASTRICHT Stichting MVV Postbus 4444, 6202 ZV Maastricht Bezoekadres Geusseltweg 11, 6225 XS Maastricht SAME SJ EVRAOJ E T: 043 352 57 57 E: info@mvv.nl F: 043 352 57 58 W: www.mvv.nl www.mvv.nl/facebook www.mvv.nl/twitter

Nadere informatie

HUISREGELS FC GRONINGEN

HUISREGELS FC GRONINGEN HUISREGELS FC GRONINGEN ALGEMENE BEPALINGEN 1. Algemeen Artikel 1. Definities en Toepasselijkheid 1.1 Gebruikers van deze algemene voorwaarden zijn: FC Groningen en organisatoren van andere evenementen

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

ALGEMEEN HUISREGLEMENT VERSIE

ALGEMEEN HUISREGLEMENT VERSIE ALGEMEEN HUISREGLEMENT VERSIE 08-07-2015 ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze huisregels wordt verstaan onder: "De Graafschap": "Huisregels": "Publiek": Betaald Voetbal Organisatie De Graafschap BV. de onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Honkbalweek en EventsIT:

Algemene voorwaarden Stichting Honkbalweek en EventsIT: Algemene voorwaarden Stichting Honkbalweek en EventsIT: De koper van het ticket voor de Haarlemse Honkbalweek (hierna te noemen: Evenement) gaat door betaling van het entreegeld voor het Evenement akkoord

Nadere informatie

RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2017/ 18

RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2017/ 18 RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2017/ 18 Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2017/ 18 I - TERMIJNEN Een ieder die door een betaaldvoetbalorganisatie en/of het openbaar ministerie aan de KNVB

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2013/'14

Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2013/'14 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2013/'14 knvb.nl Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2013/ 14 I TERMIJNEN Een ieder die door een betaaldvoetbalorganisatie

Nadere informatie

GEDRAGSCODE MVV MAASTRICHT: 25 REGELS

GEDRAGSCODE MVV MAASTRICHT: 25 REGELS GEDRAGSCODE MVV MAASTRICHT: 25 REGELS BELANGRIJK: Wat veel toeschouwers niet weten is dat ze, door het aanschaffen van een toegangsbewijs tot een thuis- of uitwedstrijd van MVV Maastricht (of welke andere

Nadere informatie

GEDRAGSREGELS SEIZOEN

GEDRAGSREGELS SEIZOEN VOORWOORD GEDRAGSREGELS SEIZOEN 2018-2019 STEUN FEYENOORD POSITIEF 1 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 1.1 De 12 geboden van Feyenoord... 3 2 KADERS WEDSTRIJDREGELINGEN... 4 2.1 Wetten en regels... 4 3 GEDRAGINGEN...

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002. Titel I: Inleidende bepalingen Inleiding Deze Standaardvoorwaarden

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT FC GRONINGEN 1. ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Gebruikers van deze algemene voorwaarden huishoudelijk reglement FC Groningen zijn: FC Groningen

Nadere informatie

Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2014/'15

Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2014/'15 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2014/'15 knvb.nl Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2014/ 15 I - TERMIJNEN Een ieder die door een betaaldvoetbalorganisatie

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2016/ 17

RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2016/ 17 RICHTLIJN TERMIJN STADIONVERBOD SEIZOEN 2016/ 17 Richtlijn termijn stadionverbod Seizoen 2016/ 17 I - TERMIJNEN Een ieder die door een betaaldvoetbalorganisatie en/of het openbaar ministerie aan de KNVB

Nadere informatie

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR

HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR HUIS- EN GEDRAGSREGELS CHOCOLATE BAR Algemeen De huis- en gedragsregels zijn regels van goed fatsoen. U bent verplicht zich aan deze regels te houden. Dit heeft tot doel onze zaak gezellig, leefbaar en

Nadere informatie

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht onder nummer 181/2002. Titel I: Inleidende bepalingen Inleiding KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND STANDAARDVOORWAARDEN Deze Standaardvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES 1.1 Gebruiker van deze algemene voorwaarden is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren.

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET INTERNATIONAL KRUIKENTOURNAMENT, VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN DIE DOOR DE ORGANISATIE MET DEELNEMERS VAN HET EVENEMENT INTERNATIONAL

Nadere informatie

PRIJS EN KOSTEN - Voor ieder kaartje bent U de koopprijs en servicekosten aan de organisatie van Helinium Reünie 2019 verschuldigd.

PRIJS EN KOSTEN - Voor ieder kaartje bent U de koopprijs en servicekosten aan de organisatie van Helinium Reünie 2019 verschuldigd. ALGEMENE (VERKOOP)VOORWAARDEN In deze algemene voorwaarden hebben de begrippen die zijn aangeduid met een hoofdletter de navolgende betekenis: DEFINITIES Algemene Voorwaarden : deze algemene kaartvoorwaarden

Nadere informatie

Richtlijn Anti-discriminatie en anti-racisme beleid. Uitgave nr. : versie 2.7 Datum : 1 januari 2016

Richtlijn Anti-discriminatie en anti-racisme beleid. Uitgave nr. : versie 2.7 Datum : 1 januari 2016 Richtlijn Anti-discriminatie en anti-racisme beleid Uitgave nr. : versie 2.7 Datum : 1 januari 2016 INHOUD I. Inleiding... 3 II. Maatregelen... 3 III. Aanbevelingen... 5 IV. Naslag... 5 2 PROTOCOL LICENTIEHOUDER

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de begrippen die zijn aangeduid met een hoofdletter de navolgende betekenis:

Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden hebben de begrippen die zijn aangeduid met een hoofdletter de navolgende betekenis: Algemene Kaartvoorwaarden Deze algemene kaartvoorwaarden van de Organisatie zijn van toepassing op ieder aanbod en iedere overeenkomst voor de koop van tickets voor de langebaan schaatswedstrijden via

Nadere informatie

Richtlijn anti-discriminatie en anti-racisme beleid

Richtlijn anti-discriminatie en anti-racisme beleid Richtlijn anti-discriminatie en anti-racisme beleid INHOUD Inleiding... 3 Maatregelen... 3 Aanbevelingen... 5 Naslag... 5 2 PROTOCOL LICENTIEHOUDER TEGEN RACISME EN DISCRIMINATIE INLEIDING Met ingang van

Nadere informatie

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord.

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord. Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Terug Naar Tiengemeten (TNT) Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op ieder aanbod en

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE 1 Iedere persoon, begaan met het voetbal, wenst dat het bijwonen van deze sportevenementen gebeurt in een vreedzame, gemoedelijke en aangename sfeer. Bijgevolg is dan ook de medewerking van allen vereist

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013.

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 60/2013. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

De inwerkingtreding is, zoals in het besluit geregeld, gesteld op 28 januari 2015, de dag na bekendmaking in het gemeenteblad

De inwerkingtreding is, zoals in het besluit geregeld, gesteld op 28 januari 2015, de dag na bekendmaking in het gemeenteblad Gemeenteblad Nijmegen Jaartal / nummer 2015 / 021 Naam Beleidsregels Stadionomgevingsverbod 2015 Publicatiedatum 27 januari 2015 Opmerkingen - Besluit van de burgemeester van 26 januari 2015 tot vaststelling

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Topbillin BV 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen.

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen. HUISREGELS Door het kopen van een toegangsbewijs of het betreden van ons evenement, gaat u akkoord met de huisregels van de organisatie Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland (*StecWF) welke

Nadere informatie

Reglement van Inwendige Orde

Reglement van Inwendige Orde Reglement van Inwendige Orde Iedere persoon, begaan met het voetbal, wenst dat het bijwonen van deze sportevenementen gebeurt in een vreedzame, gemoedelijke en aangename sfeer. Bijgevolg is dan ook de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NAZOMEREN FESTIVAL B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN NAZOMEREN FESTIVAL B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN NAZOMEREN FESTIVAL B.V. Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tussen enerzijds Nazomeren Festival B.V., de moeder/zusteronderneming van Nazomeren Festival

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden Algemene voorwaarden Algemene bezoekersvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding van en op iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

ESKABEE 1935 VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Kloosterstraat BEVEREN Ondernemingsnummer

ESKABEE 1935 VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Kloosterstraat BEVEREN Ondernemingsnummer ESKABEE 1935 VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK Kloosterstraat 64 9120 BEVEREN Ondernemingsnummer 0833.410.241 LET S RESTART OUR FOOTBALL HISTORY! OMDAT 75 JAAR GESCHIEDENIS EEN TOEKOMST VERDIENT! Reglement

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14037208, 20 februari 2014. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen 1.0 Algemeen 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen stichting Zeister Muziekdagen (hierna:

Nadere informatie

AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU

AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU AAN DE SUPPORTERS VAN LEGIA WARSHAU Op 27 november vindt de wedstrijd Sporting Lokeren Legia Warszawa plaats. Wij verheugen ons op de komst van uw club en hun fanatieke aanhang. Bij de heenwedstrijd konden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE)

Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Parkreglement 2015 The Roermond Yumble (Hierna te noemen YUMBLE) Hartelijk welkom bij YUMBLE! Ons doel is het om uw bezoek en dat van de overige gasten zo aangenaam mogelijk te maken en de orde en veiligheid

Nadere informatie

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur een

Nadere informatie

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan.

Gedragsreglement. De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. Gedragsreglement De winnaar is diegene die tegen zijn verlies kan. 1 Inleiding Voetbalvereniging Meeuwenplaat draagt bij aan het door leden met plezier kunnen voetballen en zich positief en sportief ontwikkelen,

Nadere informatie

Gelet op het bepaalde in artikel van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008;

Gelet op het bepaalde in artikel van de Algemene Plaatselijke Verordening Helmond 2008; Jaar: 2009 Nummer: 121 Besluit: Burgemeester 15 december 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGELS STADIONOMGEVINGSVERBODEN HELMOND 2010 De burgemeester van de gemeente Helmond; Gelet op het bepaalde in artikel

Nadere informatie

Reglement Familiepark Nienoord 2018

Reglement Familiepark Nienoord 2018 Reglement Familiepark Nienoord 2018 Hartelijk welkom in Familiepark Nienoord! Het is onze bedoeling om u een leuke en gezellige dag te bezorgen in ons Familiepark. Om uw bezoek en dat van onze overige

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Overijssel

Huisreglement Rechtbank Overijssel Huisreglement Rechtbank Overijssel Vastgesteld Juni 2018 Inleiding Het bestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen

Nadere informatie

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement

Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement Deurbeleid, Huisregels & Garderobe Reglement De minimale leeftijd bij Madam is 21 jaar. U dient, in geval van twijfel, uw leeftijd middels legitimatie te kunnen aantonen. U dient te allen tijde in het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ticket Verkoop voor ABeek van Hockeyclub Hilvarenbeek

Algemene Voorwaarden Ticket Verkoop voor ABeek van Hockeyclub Hilvarenbeek Algemene Voorwaarden Ticket Verkoop voor ABeek van Hockeyclub Hilvarenbeek 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna gebruikte begrippen en uitdrukkingen als volgt gedefinieerd: Aankoop:

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET VOETBALSTADION DE LEUNEN

REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET VOETBALSTADION DE LEUNEN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE VOOR HET VOETBALSTADION DE LEUNEN Artikel 1 Dit reglement van inwendige orde is van toepassing in het volledige complex van het stadion De Leunen, gelegen te 2440 GEEL, Rauwelkoven

Nadere informatie

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN - STICHTING LEPPEL Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Leppel, statutair gevestigd te Oldenzaal (KVK 55718256 - BTW-nummer 851832064B01), verder te noemen de organisatie zijn van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bezoekers Kroon Festival 2016

Algemene Voorwaarden Bezoekers Kroon Festival 2016 Algemene Voorwaarden Bezoekers Kroon Festival 2016 Artikel 1. Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tussen enerzijds Stichting Rotterdam Events, te deze handelend onder de naam: Kroon

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

1.2 Rijksmuseumgebouw: de voor het publiek opengestelde ruimten in en rondom de gebouwen van het Rijksmuseum, daaronder begrepen de museumtuinen.

1.2 Rijksmuseumgebouw: de voor het publiek opengestelde ruimten in en rondom de gebouwen van het Rijksmuseum, daaronder begrepen de museumtuinen. ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN STICHTING HET RIJKSMUSEUM AMSTERDAM 1. Algemene bepalingen: definities 1.1 Rijksmuseum: de Stichting Het Rijksmuseum, die krachtens haar doelstelling voorwerpen van kunst

Nadere informatie

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad

B&W 7 september 2010 Gemeenteblad Jaar: 2010 Nummer: 81 Besluit: B&W 7 september 2010 Gemeenteblad GARAGEREGLEMENT HELMOND 2010 Artikel 1 Begripsbepalingen Voor de toepassing van dit reglement wordt verstaan onder: Parkeerder: de eigenaar/gebruiker

Nadere informatie

Reglement van Inwendige Orde

Reglement van Inwendige Orde Reglement van Inwendige Orde Iedere persoon, begaan met het voetbal, wenst dat het bijwonen van deze sportevenementen gebeurt in een vreedzame, gemoedelijke aangename sfeer. Bijgevolg is dan ook de medewerking

Nadere informatie

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het management

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van de stichting Junior Kamer West-Friesland, verder te noemen: de organisatie, zijn van toepassing op overeenkomsten die de organisatie sluit met bezoekers

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal

Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal Algemene Bezoekersvoorwaarden van Museum het Palthe Huis in Oldenzaal 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers van het museum. 1.2. Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing

Nadere informatie

KFC HERLEVING SINAAI Stmnr 06258

KFC HERLEVING SINAAI Stmnr 06258 KFC HERLEVING SINAAI Stmnr 06258 REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE Iedere persoon, begaan met het voetbal, wenst dat het bijwonen van deze sportevenementen gebeurt in een vreedzame, gemoedelijke en aangename

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BLUE OCEAN EVENTS Artikel 1: toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

4. Een ieder die zich in AKN TV- studio s bevindt, moet zich kunnen legitimeren.

4. Een ieder die zich in AKN TV- studio s bevindt, moet zich kunnen legitimeren. Toepasselijkheid 1. Deze Huisregels zijn van toepassing op iedereen die zich bevindt in het AKN TV- studiocomplex en aanverwanten ruimtes en terreinen. Algemeen 2. Volg altijd de aanwijzingen op van de

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/ Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/25102016 Inleiding Het gerechtsbestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van

Nadere informatie

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Huisregels en algemene voorwaarden CuliNESSE Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015 ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN MOJO CONCERTS B.V. Gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank 's Gravenhage onder nummer 34/2015 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook

Nadere informatie

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK 1 Algemene voorwaarden HET PAND De zaal mag alleen betreden en verlaten worden via de officiële in- en uitgang, waarbij de aanwijzingen van de toezichthouders opgevolgd dienen te worden. OPENINGSTIJDEN

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Apeldoorn en Nijmegen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het

Nadere informatie

Openluchttheater de Goffert te Nijmegen

Openluchttheater de Goffert te Nijmegen ! Datum Vrijdag 27 mei 2016 Locatie Openluchttheater de Goffert te Nijmegen Tijdsduur 15:00 00:00 Bezoekersaantal 350 Bezoekersprofiel Studenten Deze algemene voorwaarden van S0ch0ng F&N statutaire geves0gd

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland

Huisreglement. Rechtbank Gelderland Huisreglement Rechtbank Gelderland Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur van de Rechtbank

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Stichting Nederlands Speciaalbier Festival Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN 1. Algemene bepalingen: Definities 1.1 THIS IS HOLLAND: THIS IS HOLLAND B.V., gevestigd te Amsterdam aan het Overhoeksplein 51 die krachtens haar doelstelling inwoners van

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst in het kader van het bezoek aan het evenement, en de aanschaf van alle toegangstickets daarvoor tussen

Nadere informatie