Nu of nooit 2015 voorronde 4 volt sittard

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nu of nooit 2015 voorronde 4 volt sittard"

Transcriptie

1 Nu of nooit 2015 voorronde 4 volt sittard

2 The Quartermen 'TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP' Driemaal is scheepsrecht, luidt het aloude gezegde. Voor The Quartermen gaat die vlieger in ieder geval op. Voor de derde keer gaf de band zich op voor Nu of Nooit en eindelijk werd de groep geselecteerd. En daar is gitarist Serge Meulenberg erg blij mee, niet in de laatste plaats vanwege de ambities van de formatie: Wij willen meer bekendheid. De kern van popband The Quartermen de laatste jaren bestaat uit Meulenberg en zijn kompaan op vocals, Ricardo Petri. De posities op drums en bas werden door verschillende mensen bezet. De vele wisselingen in het recente verleden, waren vaak een gevolg van uiteenlopende aspiraties binnen de band. We zaten niet altijd op één lijn, legt Meulenberg uit. Ricardo en ik zijn heel gedreven en willen zover als mogelijk komen met de band. Wij willen werken aan meer bekendheid, ook buiten Limburg. Wat ons betreft is het tijd voor een volgende stap. Nu of Nooit past wat dat betreft prima in het straatje van The Quartermen. Je krijgt natuurlijk veel aandacht als je aan Nu of Nooit meedoet, aldus Meulenberg. Dus dat is mooi meegenomen. Maar wij zouden heel graag de finale halen, al is het maar vanwege de workshops die je als finalist krijgt van allerlei professionals uit de muziekwereld. Om helemaal klaar te zijn voor de voorronde aanstaande zaterdag in Sittard, is de band overgeschakeld van één naar twee keer repeteren in de week. We moeten flink aan de bak. Het is Nu of Nooit: Dan moet je wel harder repeteren, zegt Meulenberg stellig. Dit weekend zal het resultaat blijken.

3 Stax 'IK MAAK AL VEERTIG JAAR MUZIEK' Waar de mannen van Hey Angie! Vanwege leeftijd en zeker ook reputatie, tot oudgedienden mochten worden gerekend, daar is Hans Clevers van Stax met zijn respectabele zestig jaar helemaal een veteraan. Maar tegelijkertijd is deze saxofonist ook deelnemer aan Nu of Nooit. Kortom: Stax is een bijzonder verhaal. Even een wetenschap vooraf: Stax heeft niets te maken met het befaamde soullabel waar onder andere Otis Redding ooit onder contract lag. Stax is wél de naam van de eclectische band onder leiding van saxofonist Hans Clevers, die op zijn zestigste zijn kans waagt bij Nu of Nooit. Ik wilde graag spelen met deze band, zodat we ons op een goede manier kunnen profileren, legt hij uit. Daarom was het uiteindelijk, toen Nu of Nooit voorbij kwam, geen gek idee om mee te doen. Droomt Clevers zelfs van Pinkpop, nu hij mee mag doen aan de bandcontest? Dat niet echt, al is Pinkpop natuurlijk het hoogst haalbare in Nederland. Maar ik speel net zo lief voor twintig man in het lokale dorpscafé. Clevers maakt al lang muziek ( Al veertig jaar ), onder meer als saxofonist tijdens djsets. Toende house opkwam en dj's op zoek waren naar een live-geluid tijdens hun set, als aanvulling op al die electronica, bleek dat de saxofoon goed erbij paste, vertelt Clevers. Met Stax maakt hij geen house, maar wel een megeling van allerlei verschillende stijlen. We hebben een geweldige band die mooie, enkel instrumentale popmuziek speelt. We hebben geen vocalen. Met jazz heeft Stax ook niks te maken. Dat komt grotendeels door de 'opleiding' die Clevers genoten heeft. De muzikant is namelijk autodidact. Hans Dulfer? Jazz? Welnee, zegt hij stellig. Ja, ik kan wel een potje jazz meeblazen als het moet. Maar mijn helden zijn Clarence Clemons, de saxofonist uit de E Street Band van Bruce Springsteen. Of die van Mink DeVille. Man, die hebben pas kippenvelmuziek gemaakt.

4 Statesmen 'HOPELIJK GAAN MENSEN OP ONZE MUZIEK DANSEN' De Rockacademie vaardigt naast Storksky nóg een act af voor de voorronde van Nu of Nooit in Sittard. Althans, de muziekopleiding in Tilburg bewijst een ontmoetingsplek voor Limburgs talent te zijn. Stan, Jerome, Jesse en Bram van Statesmen vonden elkaar op school én in elkaars muzikale voorliefdes. Het klikte meteen erg goed, muzikaal gezien, vertelt Bram Peters, drummer van Statesmen. We wilden en willen alle vier popsongs maken met een geluid van 'nu '. Dus met elektronische invloeden en elementen uit de dance. Feel good muziek is het, waar hopelijk mensen op gaan dansen als ze het horen. Ondanks de jonge leeftijd van het gezelschap, zijn de vier heren geen onbekenden in de Limburgse popscene. Zo stond Stan Smeets vorig jaar met zijn band Hard2Get ook al in de voorronde van Nu of Nooit. Deelname aan Nu of Nooit was mede hierdoor geen punt van discussie. Meedoen aan Nu of Nooit is gewoon te gek, vindt Peters. Toen de deadline voor aanmelding dichterbij kwam, hebben we direct gezegd dat we mee wilde doen. Fantastisch dat we uiteindelijk geselecteerd zijn. We zijn ten slotte pas vijf maanden bezig. De meeste muzikale meters zijn vooralsnog dan ook gemaakt in de repetitieruimte. Daar wordt nu hard gewerkt aan de laatste details. Nu of Nooit wordt pas ons vierde of vijfde optreden, geloof ik, denkt Peters hardop. Live hebben we dus nog niet veel samen gespeeld. Bij de repetities letten we dus overal streng op, zodat we zaterdag een strakke show kunnen neerzetten, waarbij alles klopt.

5 Storksky 'LATEN ZIEN WAT ER VAN MIJ GEWORDEN IS' Michiel Claessen, drijvende kracht achter Storksky, is deze dagen voor even toerist in eigen provincie. Want de geboren Limburger vertrok enkele jaren geleden naar de Rockacademie in Tilburg om daar te studeren en verloor zo de provinciale popscene een beetje uit het oog. En vice versa natuurlijk: Ik wil graag laten zien wat er van mij geworden is, in de jaren dat ik weg ben geweest. Storksky een verbastering van het Russische woord voor 'ooievaar' is in feite een soloproject van Claessen. Vergelijk het met wat Torre Florim ooit deed met De Staat: Vrijwel in je uppie een plaat opnemen en zelf het gros van de instrumenten bespelen. Storksky is een uitvloeisel van het afstudeerproject, waarmee ik mijn opleiding heb afgerond, vertelt Claessen. Voor negentig procent heb ik alles zelf gedaan. Het drumwerk is door verschillende drummers gedaan. En uiteindelijk ben ik met dit project geslaagd. Het eindresultaat klinkt volgens de man achter Storksky als een mengeling van de sound van Queens of the Stone Age en Royal Blood. Ik houd wel van 'volle bak', stelt hij. Daarnaast vind ik het leuk om de harde elementen in de muziek af te wisselen met uitdagende stukken, zodat het niet alleen maar om het rammen draait. Zaterdag staan er twee mensen op het podium: Claessen en een drummer. Die laatste positie wisselt nog wel eens van bezetting. Ik ben de enige constante, aldus Claessen. Met dit concept heeft hij al zo'n tien shows gedaan, het merendeel buiten Limburg. Nu of Nooit is voor hem een reden om terug te gaan naar zijn roots. Ik vind het tof om mij te kunnen laten zien via Nu of Nooit, verklaart Claessen zijn deelname. Ik wil mijn muziek graag hierheen brengen, iets laten zien en horen dat men nog niet van mij kende.

6 Prospect 'PROBEREN EEN GROTER PUBLIEK TE TREKKEN' Het is voor de niet-liefhebber niet altijd makkelijk, zo'n concert van een metalcoreband. Veel geschreeuw, meer dan harde gitaren, dreunende drums. Of moeten we zeggen; emotioneel diepgaande teksten, strakke riffs, moordende ritmes? Hoe het ook zij: Metalcore is er ook tijdens Nu of Nooit in Sittard, in de personen van de leden van Prospect. Roel Bosma van Prospect is zo'n muzikant die je 's nachts wakker kunt bellen om een optreden te doen. Maximale toewijding, dat is zeker. Ook al spelen we in een zaaltje voor twintig man, dan nóg spelen we er graag, stelt hij. Al is Nu of Nooit wel een mooie mogelijkheid om te proberen om eens een breder publiek te bereiken. De eerste stap in die richting werd onlangs al gezet, met een support show voor Exist Immortal in Poppodium Volt, toevallig ook de locatie van de vierde voorronde van Nu of Nooit. Volt is voor onze scene wel echt goed bezig, vindt Bosma. Het is echt een nieuw platform waar ook regionale bandjes worden gestimuleerd, bijvoorbeeld door ze de support van grotere bands te laten verzorgen. Spelen op Pinkpop de hoofdprijs van Nu of Nooit is juist vanwege dat grotere publieke bereik, interessant voor Prospect. Je ziet wel vaker metalacts op Pinkpop, dus ik denk dat wij daar zeker zouden passen, schat Bosma in. Maar Nu of Nooit biedt toch vooral de mogelijk om eens in een andere omgeving te spelen dan waar we normaalgesproken optreden. We zijn nu twee jaar bezig en willen ook meer kunnen spelen. Hopelijk kan dat via Nu of Nooit. Om die ambitie kracht bij te zetten, zal er binnenkort een nieuwe single van de band verschijnen. De single hebben we al opgenomen, helemaal in eigen beheer, legt Bosma uit. De finishing touch wordt gedaan door een producer in Frankrijk. We wachten nu met spanning op het resultaat.

7 Colofon Redactie & Samenstelling Tom Janssen Met dank aan Stichting Popmuziek Limburg Fotomateriaal via Stichting Popmuziek Limburg Een special van:

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B

België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. B België is goed vertegenwoordigd dit jaar bij Nu of Nooit. Bij verschillende deelnemers aan de Limburgse bandcontest staan Zuiderburen op het podium. Bij Weekend Safari zelfs twee. Eén van die twee, gitarist/zanger

Nadere informatie

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN'

ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' ArVee 'WILDE GRAAG MIJN DING DOEN' Enkele jaren geleden kwam het Heerlense Mønsterbird naar boven geborreld als één van de meest talentvolle bands van Limburg. De groep deed verscheidene grotere optredens,

Nadere informatie

SonA. heeft eigen geluid gevonden

SonA. heeft eigen geluid gevonden SonA heeft eigen geluid gevonden Zoals ieder jaar, zijn onder de deelnemers van Nu of Nooit talloze 'veteranen' te vinden: Bands of muzikanten die meer dan eens meededen aan de Limburgse bandwedstrijd.

Nadere informatie

Nu of nooit 2015 voorronde 3. muziekgieterij maastricht

Nu of nooit 2015 voorronde 3. muziekgieterij maastricht Nu of nooit 2015 voorronde 3 muziekgieterij maastricht Charger 'WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR' Daniel Creyghton loopt al lang mee in de Limburgse muziekscene. Als lid van verschillende bekende en minder bekende

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM

HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM HARD2GET IS!NU ECHT EEN TEAM Wanneer Stan Smeets eenmaal aan de praat is, dan valt hij nog maar lastig af te remmen. Deze druistige jongeman loopt over van de energie. Niet voor niets dat de frontman van

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN'

Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN' Waking Skies 'WIJ WILLEN SERIEUS GENOMEN WORDEN' Bye bye Band van Van der Lende; hello Waking Skies: De voormalige huisband van 3FM-dj Frank van der Lende onderging onlangs een naamsverandering, met deelname

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter

Cyril Directie. Succesvol drummer en muzikale allesvreter Succesvol drummer en muzikale allesvreter Het is een feest der herkenning voor hem als hij in Deventer arriveert voor dit interview. Zijn hometown de eerste 23 jaar van zijn leven. Cyril Directie, bekend

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare

-Mijn naam is Henkjan van der Hoek. -J, dank je wel. - Mijn naam is Alex -Jannet, ja die mocht er niet bij zitten, die zegt altijd van die rare Interview met Jannet Bodewes Door Timen van Ark en Jaap van der Weerd van www.countryland.nl We hebben in de studio Jannet Bodewes, en wat is uw naam? -Mijn naam is Henkjan van der Hoek Jullie hebben nog

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN?

Bedankt! Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge. Ton van Holten (EY) NAGENIETEN? Patrick Janssen (Alliander) Thomas Berge Was echt een geweldig geest. Grote dank voor de uitnodiging. Ton van Holten (EY) Dank voor de uitnodiging voor het mooie feestje van afgelopen zaterdag. Ruud maakte

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Concertverslag CKV Within Temptation

Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag CKV Within Temptation Concertverslag door een scholier 2159 woorden 5 november 2008 4,7 3 keer beoordeeld Vak CKV 1. Voorbereiding Naam/namen van de uitvoerenden: Within Temptation Titels

Nadere informatie

Tiësto supports HOUSE of DJ's

Tiësto supports HOUSE of DJ's Tiësto supports HOUSE of DJ's Breda, 28 september 2016 - Niemand minder dan Tijs Verwest, oftewel Tiësto, omarmt vol het concept van HOUSE of DJ s, de nieuwe tempel voor Dutch dance. Medio 2017 moet in

Nadere informatie

WORKSHOPS. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO

WORKSHOPS. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Naast gewone muzieklessen verzorgt Music scool verschillende workshops en voorstellingen voor zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. De verschillende

Nadere informatie

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011

Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Frank Montis laat de muziek voor zich spreken Straightforward Fascination: een oprechte klik 1 Jos Rouw 15 december 2011 Albumcover DelMontis Straightforward Fascination Het begon ooit in Porgy & Bess

Nadere informatie

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter.

MS - Als je het even goed uitrekent vanaf `86 dan word het 32 jaar. MV - Ik speel niet in Savannah, maar ik ben wel inderdaad Singer- Songwriter. Interview met de band " Bluebird Cafè ". Door Timen van Arken en Jaap van der Weerd. In de uitzending van Countryland. Is voor Savannah nog iets anders geweest? MS - Niet echt professioneel. Al moet ik

Nadere informatie

Technische rider Versie: 2014

Technische rider Versie: 2014 Technische rider Versie: 2014 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Podium... 3 Layout... 3 Priklijst... 4 Monitors... 4 Monitor indeling... 5 Stroomvoorziening... 6 Opbouwen... 6 Overige... 6 Voorprogramma / Artiesten...

Nadere informatie

Ja, ik wil! Een creatiever Twente!

Ja, ik wil! Een creatiever Twente! Ja, ik wil! Een creatiever Twente! kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente Contactpersoon: Angelina Schoonewille a.schoonewille@kaliberkunstenschool.nl 06-206 185 18 088-486 8704 www.kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende

- Goede avond hallo. - (Bruno) Ja dat is moeilijk te zeggen, ik ben groot geworden in de Bluegrass met verschillende Interview Heartstrings uitzending 01-10-2016 door Timen van Ark en Jaap van der Weerd vanuit de Schaapskooi te Stroe. www.countryland.nl We hebben visite hier in de Schaapskooi, we hebben de mensen van

Nadere informatie

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30)

Zaterdagavond 23 oktober 2010 Aanvang 20:30 (zaal open om 19:30) THE SAINTS BACK ON STAGE TRY-OUT Chris - Appie - Frans-Jan - Hennie en drummer Henri hebben fanatiek gerepeteerd en willen nu hun muziek spelen voor eigen publiek. For the incrowed only Diegene die een

Nadere informatie

7Een decorontwerper verzint een. 8Met z n allen gaan ze een week. 9Overal worden de puntjes op de

7Een decorontwerper verzint een. 8Met z n allen gaan ze een week. 9Overal worden de puntjes op de 1Percossa komt vaak bij elkaar om ideeën uit te wisselen voor de nieuwe show. De impresario gaat de show verkopen aan theaters in binnen- en buitenland. 2Ze maken een budget zodat ze weten wat alles mag

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

5-Daagse starters workshop

5-Daagse starters workshop 5-Daagse starters workshop Met 2 akkoorden naar je 1 e liedje Dag 5: Tips voor het samenspelen Copyright 2018 Arvid Kuipers - Gitaarstarters, Haaren. Alle rechten voorbehouden. Niets uit dit document mag

Nadere informatie

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids

KUNSTLES. 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids KUNSTLES 2014 Suzan Overmeer Jazz4kids ELLA, EEN SWINGEND SPROOKJE Binnenkort gaat jullie klas naar Ella, een swingend sprookje, van Jazz4kids. Het verhaal van Ella lijkt op het sprookje van het lelijke

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat

Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht. Je stelt doelen, neemt de verantwoordelijkheid en streeft naar het beste resultaat 08720 Artiest muziek 10-04-2008 08:37 Pagina 1 werkproces 1 1 2 3 4 5 6 Werken als muzikant Artiest Muziek Wat laat je zien? Je creëert en produceert zelfstandig en in opdracht Je zet ideeën om in concepten

Nadere informatie

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl.

Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Chatten Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen gekregen. Wilt u meer weten over dit keurmerk kijk dan op de website: www.stichtingmakkelijklezen.nl. Colofon Een uitgave van Eenvoudig Communiceren

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!!

passie gewoon een beetje op. Dus moet je op een gegeven moment een verstandige keuze gaan maken. J: Absoluut niet!! Interview met Jeroen Welsh Onbekend is hij niet en ook niet onbemind en dan heb ik het over Jeroen Welsh de voormalig leadzanger van Texas Renegade. Onbekend is wellicht wel dat na het opheffen van Texas

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

Poke you Once (19h ) - Zwolle

Poke you Once (19h ) - Zwolle Poke you Once (19h00-1945) - Zwolle Deze energieke Zwolse pop/rock band zal op de 10 e (jubileum) editie van het In the Attic de aftrap geven voor een fantastische avond. 2 ladies en 4 gents die een feestje

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Technische Rider Lucas Eli

Technische Rider Lucas Eli Technische Rider Lucas Eli Versie 2.4 Januari 2018 Geschreven door Matheus Sales de Moura (Atalaya) www.zevenzegels.nl Omschrijving Zeven Zegels Music is een platenmaatschappij dat zich sterk maakt om

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

WORKSHOP- AANBOD. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO

WORKSHOP- AANBOD. Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Muziekworkshops en voorstellingen voor PO en VO Naast gewone muzieklessen geeft Music scool een aantal verschillende workshops en voorstellingen voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs. Er zijn

Nadere informatie

Lesbrief Méér Muziek in de Klas

Lesbrief Méér Muziek in de Klas Lesbrief Méér Muziek in de Klas Doelen: De leerlingen: - Leren wat dancemuziek is - Leren wie de bekendste Nederlandse DJ s zijn - Leren een paar verschillende dancestijlen kennen - Leren hoe Dance wordt

Nadere informatie

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG Alle activiteiten op de iedere of sommige woensdagen tijdens de muziekmaand. Bij alle activiteiten die openbaar ben je ook van harte welkom als kijker. Inhoud Band van het moment...

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Open Podium - Plan van Aanpak

Open Podium - Plan van Aanpak Open Podium - Plan van Aanpak Versie 1.3 07-10- 2013 www.openpodiumleeuwarden.nl Auteurs Johan Doornenbal Quirine Sebel Inhoud Open Podium in een notendop... 2 Rolbeschrijvingen bij Open Podium... 3 Rollen

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG

Agenda komende periode. Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden T 058 8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2015-2016 Nummer 34 27 mei 2016 Inhoud Agenda komende periode... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest KINDERFEEST VOOR ALLE KINDEREN VAN 4 T/M 12 JAAR Heb jij wel eens meegemaakt dat je iets kwijt was? Je lievelingsknuffel of die mooie speelgoedauto?

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

DJ s en drive-in-shows

DJ s en drive-in-shows DJ s en drive-in-shows Welk dj is geschikt voor uw evenement? Niet elke bekende dj is geschikt voor uw evenement. Het is belangrijk dat de dj aansluit bij uw doelgroep. Daarom geven wij altijd een passend

Nadere informatie

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014

Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 Verslag European Specials Jazz professionals en Jong Talent 2014 1 Nieuw beleid 2 de concerten 3 uitbreiding stichting 4 samenwerking met het Chasse Theater 5 nieuwe zaalinrichting 1 1: Nieuw beleid Verslag

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

ROC ASA. Herman Brood Academie

ROC ASA. Herman Brood Academie ROC ASA Herman Brood Academie 2009 2010 Leren én doen geeft het beste resultaat Om mee te kunnen doen in de maatschappij en om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt wordt er steeds meer van je verwacht.

Nadere informatie

PIONIER. Turkije: de oogst is groot!

PIONIER. Turkije: de oogst is groot! WWW.CAMAZENDING.NL PIONIER Turkije: de oogst is groot! Oktober 2018 Als we door de ogen van Christus naar OOGSTEN IN TURKIJE In het Nieuwe Testament lezen we dat Paulus gepreekt heeft in Turkije en er

Nadere informatie

Nieuw leven in JPF blazen vrijdag, 19 april 2013 18:00

Nieuw leven in JPF blazen vrijdag, 19 april 2013 18:00 Tekst: Elsbeth Stoové. Foto s: Ken Wong De Surinaamse Vereniging JPF bestaat al sinds 1941 en is voor vele mensen op het eiland een begrip. JPF staat voor Justitia, Pietas en Fides: gerechtigheid, liefde

Nadere informatie

samenwijs muziek special mei-juni 2016

samenwijs muziek special mei-juni 2016 samenwijs muziek special mei-juni 2016 Praktische zaken rond de uitvoering van MUSICAL DE VUILNISBOOT Zaterdag 18 juni om 14.00u en om 16.00u Geen toegangskaarten We hebben via briefjes, mailtjes of gewoon

Nadere informatie

een kunstenaar, iemand die zijn of haar talenten laat zien aan anderen

een kunstenaar, iemand die zijn of haar talenten laat zien aan anderen aangenaam prettig de achtergrond de artiest de band beginnen de behoefte bereiken boeien de omgeving waarin iets staat, of gebeurt een kunstenaar, iemand die zijn of haar talenten laat zien aan anderen

Nadere informatie

HOOFDSTUK Introductie video. 2.Houding gitaarspelen linker hand

HOOFDSTUK Introductie video. 2.Houding gitaarspelen linker hand HOOFDSTUK 2 1. Introductie video 2.Houding gitaarspelen linker hand Als we kijken naar de houding van de linkerhand kunnen we het beste er even een A4 papiertje bij pakken. Bij de basis houding voor je

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

In dit document leggen wij onze Kiek op Meziek voor jongeren uit en vertellen we over de ambitieuze plannen van Music Home.

In dit document leggen wij onze Kiek op Meziek voor jongeren uit en vertellen we over de ambitieuze plannen van Music Home. Neer, 1 oktober 2010 Visie & Beleid Inleiding Een nieuwe tijd dient zich aan en daarmee een nieuwe tijdgeest. Veranderingen gaan immers snel en hebben een grote invloed op onze tradities en onze cultuur;

Nadere informatie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring. Versie

Even voorstellen. Opbouw en soundcheck. Monitoring.   Versie Even voorstellen ALLOWAY is een zeskoppige formatie die sinds 2009 optreedt. Wij maken van elk optreden een feest. Niet alleen het aantal nummers is groot, maar we spelen ook een zeer gevarieerd repertoire.

Nadere informatie

Voor 3 mannen (hiervan bestaat ook een script voor 3 vrouwen) Door Peter van den Bijllaardt

Voor 3 mannen (hiervan bestaat ook een script voor 3 vrouwen) Door Peter van den Bijllaardt Hier de informatie van het aantal spelers dat er voor deze sketch nodig is, hun karakterbeschrijvingen en hoe het eenvoudige decor er uit dient te zien. En nog enkele eventuele andere bijzonderheden. Tevens

Nadere informatie

De schoolact De techniek bij een optreden

De schoolact De techniek bij een optreden De schoolact De techniek bij een optreden Leerlingentekst en opdrachten De technicus is de persoon die verantwoordelijk is voor de techniek. Meestal is dit iemand die het geluid en/of licht kan doen tijdens

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus!

Bijbellezing: Johannes 4 vers Zit je in de put? Praat es met Jezus! Bijbellezing: Johannes 4 vers 7-27 Zit je in de put? Praat es met Jezus! Wij hadden vroeger een waterput Vroeger is meer dan 55 jaar geleden Naast ons huis aan de Kerkstraat in Harkema Ik weet nog hij

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei

FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei FRIEJAM brengt het Friese jazzlandschap (weer) tot bloei Voorjaar 2014 is FRIEJAM opgericht, de Friese bond van jazzmuzikanten. Het doel van deze vereniging is het bevorderen van de jazzbeoefening in Fryslân.

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

82 AV&ENTERTAINMENT MAGAZINE

82 AV&ENTERTAINMENT MAGAZINE 82 AV&ENTERTAINMENT MAGAZINE PRODUCTIE SHOW&EVENTS TOTAALBELEVING DAYDREAM FESTIVAL In Lommel (België) vond op 11 en 12 april de vijfde editie van Daydream Festival plaats. In zeven grote (en een aantal

Nadere informatie

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland

Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Kunst, Cultuur en Educatie in gemeente Westland Wat is Westland Cultuurweb? In 2013 opgericht Op initiatief van de gemeente Zelfstandige en onafhankelijke stichting Raad van Toezicht en directeur-bestuurder

Nadere informatie

De Limburger

De Limburger http://digikrant.limburger.nl/html5/reader/production/default.aspx?edid=b0f899ac-2c16-4c1d-a0a0-9a7ed1df4c7b 1/5 Max Warmerdam. http://digikrant.limburger.nl/html5/reader/production/default.aspx?edid=b0f899ac-2c16-4c1d-a0a0-9a7ed1df4c7b

Nadere informatie

Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten.

Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten. Brooklyn Een band bij uitstek voor uw feest!! 8 zeer muzikale ingredienten kunnen uw evenement voorzien van een muzikaal hoofdgerecht waar de vonken van af vliegen. Een band die wat betreft repertoire

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Deel het leven Johannes 1: november 2014 Thema 3: Kom en zie

Deel het leven Johannes 1: november 2014 Thema 3: Kom en zie Preek Gemeente van Christus, Wie iets vindt, heeft niet goed gezocht. Dat zijn woorden waar je wel even over na moet denken. Je moet ook dichter zijn om iets zo te zeggen. Het zijn woorden van Rutger Kopland

Nadere informatie

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux

Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Hoe WOO HAH! is uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux Remco Tervoort 20 juli 2018 In slechts vijf jaar tijd is WOO HAH! uitgegroeid tot het grootste hiphopfestival van de Benelux.

Nadere informatie

INTIENLESSEN.NL - GITAAR LES 10 GITAAR LES 10

INTIENLESSEN.NL - GITAAR LES 10 GITAAR LES 10 INTIENLESSEN.NL - GITAAR LES 10 GITAAR LES 10 SNIK, ALWEER JE LAATSTE LES Pop Het best verkochte album ooit is The Wall van Pink Floyd. Het bekendste nummer van dat album leer je in dit hoofdstuk meespelen.

Nadere informatie

CC, de Cruise Courant

CC, de Cruise Courant CC, de Cruise Courant Jaargang 2, nummer 27, 29 October 2017 Pagina 1 Shanty Festival 29 oktober 2017 in de Doelen te Rotterdam Na het eerste succes van het Shanty Festival in 2016 op zondagochtend in

Nadere informatie

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek

DieDrie. Lesbrief bij de voorstelling Zeg het met muziek DieDrie Lesbrief bij de voorstelling Muziekles (deel1) ±35 minuten (incl. filmpjes) (uitleg en filmpjes) Groep 3 t/m 8 Hoe? In groepjes op 1 of meer computers (met internet), of klassikaal met beamer of

Nadere informatie

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video

Hoofdstuk 7. 1. Introductie video Hoofdstuk 7 1. Introductie video 2.Techniek vinger 4/ pinky! De pink is een best moeilijke vinger om noten/ tonen mee te spelen maar met frequent en structureel oefenen zal het snel makkelijker worden.

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities.

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. N e e r, 2 6 m e i 2 0 1 0 Visie & Beleid Beste lezer, Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft, laat ons dit weten.

Nadere informatie

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009

ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 ORANJENACHT CAPELLE AAN DEN IJSSEL 29 APRIL 2009 INTRODUCTIE STICHTING EVENEMENTEN RIJNMOND De (SER) is opgericht in 2008. Drie Capelse ondernemers (Ton Kurtschreutter van Exclusive Piano Centre Peter

Nadere informatie

Workshop Popbands 2012/2013

Workshop Popbands 2012/2013 Workshop Popbands 2012/2013 12 1 Starting a popband Deze band is voor beginners, leerlingen die nooit in een band hebben gespeeld. Nadruk ligt op het samen spelen, wennen aan het volume en aan zingen door

Nadere informatie

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK

12-14 juni 2015. festival. www.tegekkekerk.nl. Paaskerk, Amstelveen. (te) GEKKE KERK Mathilde Santing Band (te) GEKKE KERK festival Bertolf Optredens Karsu, Mathilde Santing Band, Bertolf & Royal Parks, Jeroen Zijlstra Karsu Royal Parks Workshops Kleur je Kalm, Schrijven met Tjitske Jansen,

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

Pannenkoeken met stroop

Pannenkoeken met stroop Pannenkoeken met stroop Al een maand lang zegt Yvonne alleen maar nee. Heb je je best gedaan op school? Nee. Was het leuk? Nee. Heb je nog met iemand gespeeld? Nee. Heb je lekker gegeten? Nee. Heb je goed

Nadere informatie

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band.

Line en Geert was vroeger drummer van de Major Dundee Band. We zijn in Bunnik bij de 2 de editie van Friends Of Country Live We staan aan tafel met leden van de band Ramblin` Boots. Welkom heren en dame! Stel jezelf even voor alsmede de overige niet aanwezige bandleden?

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF--

OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- OPDRACHT 1 : SCRIPT EN INTERACTIEVE VERSIE VAK : SCHRIJVEN --LOIS VEHOF-- Confrontatie scene Written by Loïs Vehof Genre: Avontuur Locatie: De oude tempel Protagonist: Wachter Antagonist: Dief Conflict:

Nadere informatie

Black Swords. De jongste rockband van Nederland!

Black Swords. De jongste rockband van Nederland! Black Swords De jongste rockband van Nederland! De band Al een tijdje vormen de broers Bram en Loek Bijnen uit Bladel, Wytze Spierts uit Hapert en Senna Trompetter uit Hoogeloon samen de rockband Black

Nadere informatie