Schoolkalender

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolkalender"

Transcriptie

1 Schoolkalender Hauwert EJ Hauwert

2 Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van basisschool De Vijzel. Deze kalender vormt een bijlage bij de schoolgids, die u op onze website kunt vinden. In deze kalender staan belangrijke data en informatie over de dagelijkse gang van zaken handig bij elkaar, zodat u steeds goed geïnformeerd bent over de activiteiten op de school van uw kind(eren). Er is met zorg aan deze kalender gewerkt. Helaas kunnen we niet altijd een jaar vooruit kijken. Om die reden zullen we u ook tussentijds informeren over allerlei schoolse zaken. Daarvoor hebben we onze nieuwsbrief, de Vijzelvaria. Hierin worden ook wijzigingen aangegeven ten opzichte van deze kalender. De Vijzelvaria wordt verstuurd via . Daarnaast is deze altijd te vinden op de website. Op de groepspagina s van de website wordt ook verslag gedaan van groepsen schoolactiviteiten. De informatie in deze kalender geldt voor dit schooljaar. Meer inhoudelijke informatie over bijvoorbeeld ons onderwijsaanbod is terug te vinden in het schoolplan. Dit plan is voor vier jaar vastgesteld met instemming van team, MR en de Onderwijsinspectie. Het schoolplan ligt ter inzage op school. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze kalender of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op. Namens het team van De Vijzel, Odette Meskers

3 Augustus e Schooldag! Luizencontrole September Kermisactiviteit OR vergadering Inloopochtend -Prinsjesdag -GMR In deze week startgesprekken 27. Ontruimingsoefening 28. -Leerlingenraad -Kinderpostzegels - MR Notities:

4 Directie: De directeur van de school, Odette Meskers, is tevens directeur van OBS De Plaats te Abbekerk. Zij is hierdoor niet de gehele week op school aanwezig. Bij haar afwezigheid is Astrid Steenman, leerkracht groep 7/8, aanspreekpunt. Schoolnieuws: Om u regelmatig op de hoogte te houden van alle gebeurtenissen op school, ontvangt u één keer in de twee weken onze nieuwsbrief, de Vijzelvaria. In de Vijzelvaria staan alle wetenswaardigheden over activiteiten, onderwijskundige zaken, feestelijkheden, etc. De kopij wordt onder andere aangeleverd door de Leerlingenraad, de Ouderraad, de Medezeggenschapsraad, het team en de directie. Ouderportaal: Het Ouderportaal is een onderdeel van ons digitale leerlingvolgsysteem Parnassys. Door in te loggen op uw eigen pagina kunt u de gegevens en resultaten van uw kind(eren) zien. U ontvangt de inloggegevens op hetzelfde mailadres als waar u onze nieuwsbrief op ontvangt. Schooltijden: Ochtend Middag Onderbouw (gr. 1 t/m 4) Maandag, dinsdag, donderdag 8.30 uur uur uur uur Woensdag en vrijdag 8.30 uur uur Bovenbouw (gr. 5 t/m 8) Maandag, dinsdag, donderdag, 8.30 uur uur uur uur vrijdag Woensdag 8.30 uur uur De schoolbel gaat 5 minuten voor aanvang van de lessen. De leerlingen mogen dan naar binnen. De deur van groep 1/2 gaat eerder open, 10 minuten voor schooltijd, zodat de ouders hun kinderen naar binnen kunnen brengen. Wij beginnen om 8.30 uur met de les. We verzoeken u daarom ervoor te zorgen dat uw kind op tijd in de klas aanwezig is. Wij vinden het belangrijk dat het bij de aanvang van de schooldag rustig is in het schoolgebouw en daarom is, in samenspraak met de MR, besloten dat ouders van groep 4 t/m 8 alleen s middags mee de klas in mogen komen. Dit geldt vanaf de herfstvakantie ook voor de ouders van groep 3. Tijdens de verschillende inloopochtenden die in deze kalender gepland staan, bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de klas. Vanzelfsprekend kunt u altijd voor en na schooltijd een boodschap aan de groepsleerkracht doorgeven. Heeft u iets meer tijd nodig dan alleen een mededeling, dan graag na schooltijd. Dan heeft de leerkracht tijd en aandacht voor u en zijn er geen kinderen meer op school. De leerlingen mogen tot een kwartier na schooltijd op het schoolplein blijven spelen. Wanneer u uw kind ophaalt, wordt u verzocht de poort vrij te laten, zodat iedereen ongehinderd het schoolplein kan verlaten. De kinderen mogen incidenteel speelgoed mee naar school nemen, bijvoorbeeld na hun verjaardag. Hierover wordt u geïnformeerd via de Vijzelvaria. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het zoek raken of stuk gaan van het meegebrachte speelgoed.

5 Oktober Dierendag 5. - Start Kinderboekenweek. - Dag van de leraar Jaarvergadering OR&MR&Team Herfstvakantie Afsluiting Kinderboekenweek - Wieltjesdag Luizencontrole -Leerlingenraad November 2016 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag OR vergadering Maandsluiting gr. 1/2 & 5/ uur Sint Maarten Studiedag alle groepen vrij GMR Leerlingenraad MR Notities:

6 Groepsindeling: De huidige groepsindeling is als volgt: Groepsverdeling Onderbouw: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Groep 1/2: Juf Tiny Ott Juf Tiny Ott Juf Tiny Ott Juf Angela Boots Juf Angela Boots Groep 3/4: Juf Amber van Dulmen Juf Amber van Dulmen Juf Lisette Boon Juf Lisette Boon Juf Lisette Boon Groepsverdeling Bovenbouw: Groep 5/6: Groep 7/8: Juf Cynthia Appelman Juf Astrid Steenman Juf Cynthia Appelman Juf Astrid Steenman Juf Cynthia Appelman Juf Astrid Steenman Juf Cynthia Appelman Juf Astrid Steenman Juf Cynthia Appelman Juf Astrid Steenman Bovenstaand schema is een richtlijn. Er zullen uitzonderingsweken zijn waarin het dagrooster aangepast wordt. Juf Ella is het komende schooljaar extra aanwezig en zal in verschillende groepen ondersteuning geven. Daarnaast geeft zij de Plusklas les en zal zij in verschillende klassen lesgeven als een andere leerkracht een vrije dag heeft. Naast deze extra ondersteuning kunnen wij komend schooljaar ook weer rekenen op de hulp van juf Lilian Soerotomo (onderwijsassistent). Directeur: Odette Meskers Interne begeleiding: Lisette Boon-Baas Ict: Angela Boots Eten en drinken: Wilt u voor de ochtendpauze uw kind iets te eten en drinken meegeven? Bij voorkeur een broodje of fruit! Dinsdag en donderdag is het fruitdag; dan nemen alle kinderen fruit of groente mee. Koeken e.d. zijn niet toegestaan, graag een verantwoord tussendoortje. Overblijf: De leerlingen kunnen tussen de middag onder toezicht overblijven. De kinderen van groep 1 t/m 4 eten gezamenlijk in de gemeenschapsruimte onder begeleiding van overblijfjuf Christa Jongerhuis. De kinderen van groep 5 t/m 8 eten en drinken onder begeleiding van overblijfjuf Hania Dekker. Na het eten en drinken gaan de kinderen samen buitenspelen onder toezicht van de overblijfjuffen. De kosten voor het overblijven: Per keer rittenkaart rittenkaart Het geld voor het overblijven mag u contant betalen. U kunt het geld in een envelopje of zakje aan de leerkracht geven of in het broodtrommeltje van uw kind meegeven. In de gemeenschapsruimte bij het lokaal van groep 3/4 ligt een map waarin u, minimaal een dag van te voren, de naam van uw kind kunt opschrijven als hij of zij mag overblijven. Voor de organisatie is het fijn als u, indien mogelijk, eerder inschrijft.

7 December Sinterklaasfeest 1t/m4 middag vrij Continuro. 5t/m Kerststukjes maken & Kerstviering e Kerstdag e Kerstdag 27. Kerstvakantie 22. Alle kinderen s middags vrij 23. Alle kinderen vrij Oudjaarsdag Januari Nieuwjaarsdag Luizencontrole Leerlingenraad MR Start CITOtoetsperiode CITOtoetsperiode 24. GMR Notities:

8 Gym: Groep 1/2 Groep 3/4 Groep 5/6 Groep 7/8 Groep 1/2 Groep 3/4 Groep 5/6 Groep 7/8 Maandag uur uur uur uur uur uur uur uur Donderdag uur uur uur uur uur uur uur uur De gymlessen worden in het dorpshuis door een groepsleerkracht verzorgd. Wilt u voor goede gymkleding en gymschoenen met een witte zool zorgen? In groep 1/2 en 3 /4 graag gymschoenen met klittenband zodat kinderen zelf hun gymschoenen kunnen vastmaken. In verband met de veiligheid liever geen balletschoenen; deze zijn erg glad en minder geschikt voor de gymles. De gymschoenen die in de zaal gedragen worden mogen buiten niet gebruikt zijn. Groep 1/2 heeft alleen gymschoenen nodig. Het zou fijn zijn als zij hiervoor een rugtas hebben en een lege plastic zak waarin zij hun kleren kunnen doen tijdens het omkleden. De rugtas heeft de voorkeur omdat we een stukje moeten lopen naar de gymzaal. Daarvoor is het nodig dat de kinderen hun handen vrij hebben om twee aan twee te kunnen lopen. We hebben de kleutergymles aan het einde van de ochtend gepland, zodat er wellicht ouders kunnen helpen bij het aankleden. Schoolzwemmen: Van mei tot en met begin september wordt er door de leerlingen van groep 5 t/m 8 op maandag in het zwembad in Midwoud/Oostwoud gezwommen. In die periode leest u in de Vijzelvaria meer informatie over de zwemlessen en lestijden. Voor het begeleiden van de leerlingen op de fiets van school naar het zwembad vragen wij de hulp van ouders. De kinderen mogen voor uur niet zelf naar huis fietsen.

9 Februari OR vergadering Rapporten mee Voorjaarsvakantie Carnaval Maart In deze week 10 min. gesprekken 7. Maandsluiting gr. 3/4 & 7/ uur 1. Luizencontrole Start schoolbreed thema OR vergadering Inloopochtend GMR 29. Leerlingenraad Notities:

10 Leerlingenraad Wij werken op De Vijzel met een Leerlingenraad. Deze raad bestaat uit 8 leerlingen, uit elke groep één. Zij vertegenwoordigen hun klas en brengen namens hen ideeën in en delen meningen. Elke laatste woensdag van de maand komen zij bij elkaar om samen met de directeur te vergaderen. Via onze Vijzelvaria houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Ouderraad De Ouderraad (OR) wordt gevormd door ouders van leerlingen van onze school. Elke groep is door één of twee ouders vertegenwoordigd, zodat elke klas tenminste één klassenouder heeft. De OR helpt het team bij de organisatie van diverse festiviteiten, zoals onder andere het sinterklaasfeest, kerstfeest, Pasen. Bij veel schoolactiviteiten wordt de hulp van ouders gevraagd. Wij hopen dat we ook komend schooljaar weer op uw hulp mogen rekenen. Medezeggenschapsraad De Medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit vertegenwoordigers van de ouders en van het onderwijzend personeel. De MR overlegt met de directie, de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR) en het schoolbestuur over belangrijke schoolzaken zoals: - vaststelling vakantieregeling - bestuursformatieplan - organisatie - schoolplan - ouderhulp - bestuursstructuur

11 April Maandsluiting gr. 1/2 & 5/ uur e Paasdag e Paasdag - vrij 18. Eindtoets groep Goede vrijdag - vrij 19. Eindtoets groep Eindtoets groep Koningsspelen -Gr. 5 t/m 8 continurooster Meivakantie Koningsdag Mei Dodenherdenking 5. Bevrijdingsdag Luizencontrole MR Moederdag Kamp 7/8? 23. Kamp 7/8? 24. Wieltjesdag Kamp 7/8? 25. Hemelvaart alle leerlingen vrij 26. Hemelvaartweekend Juffendag Notities:

12 Hoofdluis Luizen zijn kleine grauwe beestjes die ongeveer zo groot zijn als een speldenknop. Ze leggen eitjes (neten) en leven van bloed. Neten hebben een wit/gele kleur en lijken op roos. Neten zitten echter vastgekleefd aan de haren (dicht bij de hoofdhuid) terwijl roos los zit. Hoofdluis en neten zitten vooral op warme, donkere plekjes: onder de pony, achter de oren en in de nek. Hoe krijg je hoofdluis? Luizen kunnen niet springen. Ze lopen van de een naar de ander via direct contact, b.v.: - spelende kinderen met hun hoofden dicht bij elkaar - het gebruik van dezelfde kam door meerdere kinderen - via mutsen en jaskragen (op de kapstok) - in bed via het hoofdkussen Iedereen kan hoofdluizen krijgen (ook volwassenen). Het krijgen van hoofdluis heeft niets te maken met slechte hygiënische verzorging. Wat te doen als uw kind hoofdluis heeft. Bij luis is het advies van de RIVM om 15 dagen lang elke dag te kammen, kammen en nog eens kammen. Het kammen gaat het makkelijkste - met flink veel crèmespoeling voor kinderen met lang haar- door het haar pluk voor pluk goed door te kammen. Als u dit boven een wit laken of wit stuk keukenrol doet dan kunt u ze goed zien. - Waarschuw de ouders van vriendjes en vriendinnetjes, zodat zij ook de nodige maatregelen kunnen nemen. - Kam het haar van het kind dat luizen heeft iedere dag met een netenkam. Als uw kind hoofdluis heeft moet u dit bij de groepsleerkracht melden. Een paar keer per jaar worden alle kinderen, direct na een vakantie, door een werkgroep van ouders gecontroleerd. Wat kunt u zelf nog meer doen als uw kind hoofdluis heeft? - Behandel uw kind met een antihoofdluis- middel. Bij de apotheek of drogist kunt u deze middelen kopen. Advies over de keuze van het middel kunt u bij uw huisarts, uw apotheek of bij de G.G.D. krijgen. - Controleer dan iedere week het haar van alle gezinsleden door het met een netenkam (b.v.nisskakam) boven een wastafel uit te kammen. Blijf het haar regelmatig controleren. Voor meer informatie kunt u kijken op: Bibliotheek Op maandag kunnen alle kinderen vanaf uur boeken lenen bij de bibliotheek in de gemeenschapsruimte. Leerlingen uit groep 6,7 en 8 zorgen er voor dat kinderen van 0 tot 12 jaar bibliotheekmaterialen kunnen lenen. De biebclubkinderen nemen boeken in, lenen materialen uit en maken reserveringen. Ze zorgen er voor dat alle bibliotheekmaterialen goed terug gezet worden in de kast. Ook geven zij andere kinderen leestips en gaan een paar keer per jaar leuke dingen doen met leeftijdsgenoten die ook in de biebclub helpen.

13 Juni 2017 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag 4. 1 e Pinksterdag 5. 2 e Pinksterdag OR vergadering 1. Schoolfotograaf 2. Maandsluiting gr. 3/4 & 7/ uur Studiedag alle groepen vrij 18. Vaderdag 19. CITOtoetsperiode 13. Start CITOtoetsperiode -GMR Schoolreis gr. 3 t/m Leerlingenraad MR Juli 2017 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag zaterdag In deze week 10 min. gesprekken Schoolreis gr. 1/ Deze week schoonmaakweek Zomervakantie t/m 3 sept. 18. Musical gr. 7/ uur 19. Proefdraaien nieuwe groepen u Rapport mee 21. Alle kinderen vrij Notities:

14 Vakanties en vrije dagen Groep 1 t/m 8 Studiedag Woensdag 16 november Alle groepen vrij Herfstvakantie 15 oktober 23 oktober Sinterklaasfeest Maandag 5 december Groep 1 t/m 4 s middags vrij Groep 5 t/m 8 tot uur (continurooster) Donderdagmiddag voor 22 december Alle groepen s middags vrij kerstvakantie Vrijdag voor kerstvakantie 23 december Alle groepen vrij Kerstvakantie 24 december 8 januari Voorjaarsvakantie 18 februari 26 februari Goede Vrijdag 14 april Pasen 17 april Koningsdag Vrijdag 21 april Groep 1 t/m 4 s middags vrij Groep 5 t/m 8 tot uur (continurooster) Meivakantie 22 april 7 mei Hemelvaartweekend 25 mei t/m 28 mei Pinksteren 5 juni Studiedag Maandag 12 juni Alle groepen vrij Vrijdag voor de zomervakantie 21 juli Alle groepen vrij Zomervakantie 22 juli 3 september Kermisactiviteit, sinterklaasfeest, kerstviering, Carnaval en zomervakantie. Tijdens de kermis in Hauwert wordt op maandagmiddag door het kermiscomité een kermisactiviteit voor de kinderen van school georganiseerd, waaraan de kinderen in schoolverband deelnemen. Ook wordt er op de dinsdagmiddag tijdens Carnaval een carnavalsmiddag georganiseerd. Maandag 5 december zijn de kinderen van groep 1 t/m 4 `s middags vrij, groep 5 t/m 8 draaien deze dag een continurooster tot uur. Donderdagmiddag en vrijdag voor de kerstvakantie zijn de kinderen vrij. De kerstviering is op woensdag en begint om uur en zal om uur afgelopen zijn. De vrijdag voor de zomervakantie is er geen school. Alle groepen gaan op donderdagmiddag 20 juli om uur uit, zodat we samen de vakantie kunnen inluiden.

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 Hauwert 80 1691 EJ Hauwert 0229-201535 info@obsdevijzel.nl www.obsdevijzel.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2015-2016 van basisschool

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Hauwert 80 1691 EJ Hauwert 0229-201535 info@obsdevijzel.nl www.obsdevijzel.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2017-2018 van basisschool

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2016-2017 Schoolwerf 1 1657LD Abbekerk 0229-581278 info@obsdeplaats.nl www.obsdeplaats.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2016-2017 van openbare

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Schoolwerf 1 1657LD Abbekerk 0229-581278 info@obsdeplaats.nl www.obsdeplaats.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2017-2018 van openbare

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2014-2015 Schoolwerf 1 1657LD Abbekerk 0229-581278 info@obsdeplaats.nl www.obsdeplaats.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2014-2015 van basisschool

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Schoolwerf 1 1657LD Abbekerk 0229-581278 info@obsdeplaats.nl www.obsdeplaats.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2018-2019 van openbare

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016

Schoolkalender 2015-2016 Schoolkalender 2015-2016 Schoolwerf 1 1657LD Abbekerk 0229-581278 info@obsdeplaats.nl www.obsdeplaats.nl Geachte leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender 2015-2016 van basisschool

Nadere informatie

OBS DE VIJZEL Hauwert EJ HAUWERT (0229) OBS. de vijzel

OBS DE VIJZEL Hauwert EJ HAUWERT (0229) OBS. de vijzel OBS DE VIJZEL Hauwert 80 1691 EJ HAUWERT (0229) 20 15 35 info@obsdevijzel.nl www.obsdevijzel.nl OBS de vijzel J A A R K A L E N D E R 2018-2019 SEPTEMBER 2018 DE MISSIE VAN DE VIJZEL Wij zijn een kleine

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2017-2018 Vakanties en schoolvieringen in 2017-2018 Studiedagen team 11 september, 6 december, 8 februari middag, 27 maart middag, 17 mei middag, 8

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2017-2018 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste Schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Schoolkalender Elk kind een kanjer!

Schoolkalender Elk kind een kanjer! Schoolkalender 2015-2016 Elk kind een kanjer! Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1 2 3 4 5 6 1e schooldag

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 2017-2018 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender Eén grote ontdekkingsreis

Schoolkalender Eén grote ontdekkingsreis Schoolkalender 207-208 Eén grote ontdekkingsreis Augustus 207 3 3 2 3 4 5 6 32 7 8 9 0 2 3 33 4 5 6 7 8 9 20 34 2 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 3 2 3 e schooldag Start Gouden Weken 5-6 uur kennismaken

Nadere informatie

Ieder kind is uniek!

Ieder kind is uniek! 2018-2019 Ieder kind is uniek! Augustus 2018 Jaarkalender 2018/2019 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 34 Eerste schooldag Koffieuurtje 20 27 21 22 23 24 25 26 28 29 30 31 35 September

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2016-2017 Vakanties en schoolvieringen in 2015-2016 Studiedagen team Herfstvakantie 27 september middag, 6 december hele dag, 16 maart middag, 13 april

Nadere informatie

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender

e c o lo g i s c h e basisschool Kalender Kalender 2018-2019 ZONDAG MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 eerste schooldag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

September 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. OR vergadering Albastart uur OUD PAPIER. Week

September 2017 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. OR vergadering Albastart uur OUD PAPIER. Week September 2017 1 2 3 Week 35 4 5 6 7 8 9 10 Gouden weken Hoofdluiscontrole Week 36 Schoolzwemmen 4-5 11 12 13 14 15 16 17 Gouden weken OR vergadering Albastart 17.30 uur Week 37 18 19 20 21 22 23 24 Gouden

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31

AUGUSTUS week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 31 AUGUSTUS 2019 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 35 26 27 28 29 30 31 SEPTEMBER 2019 35 1 36 2 1 e schooldag 3 4 Hoofdluiscontrole 5 6 7 8 37 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS St. Pancratius Oude Eerbeekseweg 5 76971BL Brummen 0575-561906 www.stpancratius.nl directie@stpancratius.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl

Brede school De Achtbaan Meeslaan 23 4005 VP TIEL T: 0344 61 24 10 E: directie@achtbaanschool.nl www.achtbaanschool.nl Brede school De Achtbaan Meeslaan 00 VP TIEL T: 0 0 E: directie@achtbaanschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 2017/2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1e schooldag Luizencontrole 28 29 30 31 Studiedag i.v.m. Brummense kermis Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

rond school. Met vriendelijke groet, Maarten Kleiman

rond school. Met vriendelijke groet, Maarten Kleiman Schoolkalender 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten in het komende

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER Contactgegevens

SCHOOLKALENDER Contactgegevens SCHOOLKALENDER 2018-2019 Contactgegevens Bezoekadres: Schoolstraat 3 6176 BZ Spaubeek Telefoonnumme: 046-4431632 email: info@bsspaubeek-spaubeek.nl www.bsspaubeek-spaubeek.nl 2018 Augustus MAANDAG DINSDAG

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 Eerste

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom

SCHOOLKALENDER 2015-2016. Basisschool De Zonneboom SCHOOLKALENDER 2015-2016 Basisschool De Zonneboom 7004E L Doetinchem augustus 2015 WEEK week 1 Binding week2 Binding 3 10 17 24 31 1 e schooldag Deze week: overvlieggesprekken 4 11 18 25 5 12 19 26 6 13

Nadere informatie

Elk kind een kanjer! Schoolkalender

Elk kind een kanjer! Schoolkalender Elk kind een kanjer! Schoolkalender 2016-2017 Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 30 31 1 2 3 4 September 2016 35 29 30 31 1 2 3 4

Nadere informatie

Eén grote ontdekkingsreis. Schoolkalender

Eén grote ontdekkingsreis. Schoolkalender Eén grote ontdekkingsreis Schoolkalender 2019-2020 Augustus 2019 31 29 30 31 1 2 3 4 32 5 6 7 8 9 10 11 33 12 13 14 15 16 17 18 34 19 20 21 22 23 24 25 1e schooldag Start Gouden Weken 15.00 uur Kennismaken

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Schoolkalender Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling

Schoolkalender Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling Schoolkalender 2015-2016 Samen werken aan persoonlijke ontwikkeling Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1

Nadere informatie

SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan. Schooljaar OUDERS

SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan. Schooljaar OUDERS SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan Schooljaar 2014 2015 OUDERS Augustus 2014 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 19 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 September 2014

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER 2018-2019 SCHOOLKALENDER au g u s t u s 2 0 1 8 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Start schooljaar Kriebelen 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Sponsorloop voor Weerderhof Schoolfeest s e p t e m

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Heemraadsweide 1-3, 3437CA Nieuwegein www.margrietschool.net Prinses Margrietschool Zuid Schoolkalender 2018-2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Eerste schooldag

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 1 2 3 4 5 week 32 6 7 8 9 10 11 offerfeest 12 week 33 13 14 15 16 17 18 19 week 34 20 21 22 23 24 25 Jacqueline jarig 26

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2018 2019 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2018-2019. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 9 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.:

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.: KALENDER 15-16 Augustus WEEK 31 WEEK 32 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie WEEK 33 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2014-2015 Waar je je thuis voelt Augustus 2014 31 27 28 29 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 9 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 1e schooldag + Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Jaarplanner Schats Zuid

Jaarplanner Schats Zuid Jaarplanner Schats Zuid 2017-2018 Wanneer een vakje deze kleur heeft is het vakantie Wanneer een vakje deze kleur heeft, vinden eindgesprekken groep 8 plaats Wanneer een vakje deze kleur heeft, is er een

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 00) 31) ) 32)

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 00) 31) ) 32) Augustus 2018 00) 31) 30 31 1 2 3 4 5 00) 32) 6 7 8 9 10 11 12 00) 33) 13 14 15 16 17 18 19 1) 34) 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Koffiedrinken voor de ouders Schoolreis gr. 5/7 (Irrland) 2) 35)

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Kalender 2017-2018 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 2017-2018. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop //

JAARKALENDER De Seringen 2 // 7681 JE Vroomshoop // JAARKALENDER 2017-2018 // // SEPTEMBER 2017 1 2 3 Zomervakantie 4 5 6 7 8 9 10 Eerste schooldag controle kriebelmoeders 9.00 uur openingsviering kerk Geerdijk 11 12 13 14 15 16 17 ochtend: groep 8 afname

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Augustus 2017 Week 31 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Week 32 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Juf Liesbeth jarig Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer

Schoolreisje gr. 1-2 CJG inloopspreekuur Singelloop Breda teamkamer week 39 week 38 week 37 week 36 week 35 September 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Eerste schooldag deze week hoofdluiscontrole 12 13 14 15 16 17

Nadere informatie

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 2018-2019 Reigerlaan 3 5613 CD Eindhoven 040-2433949 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie 1 17 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Waar ieder zijn draai vindt

Waar ieder zijn draai vindt 206-207 Waar ieder zijn draai vindt September 206 Jaarkalender 206/207 29 30 3 2 3 4 35 Eerste schooldag 5 Juf Karin jarig 6 7 Luizencontrole 8 9 0 36 2 3 Schoolfeestdag Juf Merel jarig 4 5 6 7 8 37 Startgesprekken

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS C. van Leeuwen H.A. Lorentzstraat 1 6961XK Eerbeek 0313-651776 www.cvanleeuwen.nl / directie@cvanleeuwen.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

Basisschool De Leemstee

Basisschool De Leemstee Basisschool De Leemstee Basisschool De Leemstee Helmichstraat 44 7574 TX 0541-532725 www.leemstee.nl dir.leemstee@konot.nl Schoolkalender 2016-2017 Weeknr. 34 augustus 2016 Weeknr. 35 augustus 2016 22

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I: Behorende tot Stichting

Stefanusschool Kinkelenburglaan TL Tiel T: E: I:   Behorende tot Stichting 2018 2019 Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL Tiel T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl I: www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus

Nadere informatie

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie.

Augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1 zomervakantie. zomervakantie. 8 zomervakantie. Augustus 208 2 3 4 5 6 7 Zomervakantie 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag 8.30 uur opening + kunstweek 28 29 Luizencontrole 30 3 September 208 3 4 5 6 7 8 9 Informatieavond t/m 8

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders SAM Jaarplanner Schooljaar 2017 2018 Ouders Versie: 4 september 2017 Augustus 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19

Nadere informatie

Schoolkalender JAARPLANNER IKC de Vincent

Schoolkalender JAARPLANNER IKC de Vincent Schoolkalender JAARPLANNER 2018-2019 2018 2019 IKC de Vincent Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018-2019 Luizencontrole 21 22 23 24 Groep

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2015-2016 AUGUSTUS 1 2 3 week 32 4 5 6 7 8 9 10 week 33 11 12 13 14 15 16 17 week 34 Eerste lesdag Luizencontrole 18 Info- avond groep 3 19 SAIL A dam 20 21 22 23 24 week 35 Deze week

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2015-2016 Versie 2 vrijdag 18 september KLASSENVERDELING SCHOOLJAAR 2015-2016 Groep 1-2a Groep 1-2b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7a Groep 7b Groep 8 Ria Verdellen Yvonne Delis

Nadere informatie

Kalender Basisschool Antares

Kalender Basisschool Antares Kalender 2018-2019 Basisschool Antares Contactgegevens Basisschool Antares Sabelhof 12b 5044JR Tilburg 0134672611 http://www.basisschoolantares.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie t/m 17 augustus Zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2016-2017 Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag Luizenpluizen

Nadere informatie

Salto-basisschool. Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool. Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 20-2017 Tijdelijk: Humperdincklaan 4 5654 PA Eindhoven 040-24339 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl Zomervakantie Zomervakantie MR vergadering Prinsjesdag

Nadere informatie

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Augustus Maandag. Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag week 35 week 34 week 33 week 32 week 31 Maandag Augustus 2017 Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

s e p t e m b e r 2 017

s e p t e m b e r 2 017 Kalender 2017-2018 s e p t e m b e r 2 017 1 Zomervakantie 2 3 4 Weer naar school, Start Gouden weken 5 6 7 8 Luizencontrole 9 10 11 12 13 14 15 Afsluiting Gouden weken 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Nadere informatie

Schoolkalender. Daar voel je je thuis De Cortendijck

Schoolkalender. Daar voel je je thuis De Cortendijck Schoolkalender 2015-2016 Daar voel je je thuis De Cortendijck Augustus 2015 31 27 28 29 30 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 36 31 1 2 3 4

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2015-2016 Augustus 2015 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Eerste schooldag Luizenpluizen 31 1 2 3 4 5 6 Ouderavond / infoavond

Nadere informatie

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum

SAM Jaarplanner. Schooljaar Ouders, v L.Stirum SAM Jaarplanner Schooljaar 2016 2017 Ouders, v L.Stirum Augustus 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 31 1 2 3 4 5 6 7 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 Start

Nadere informatie

Schoolkalender Goed voor elkaar!

Schoolkalender Goed voor elkaar! Schoolkalender 2017-2018 Goed voor elkaar! Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 1e schooldag: u bent van harte welkom

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER Leeropbrengsten, structuur en veiligheid; we geven elke leerling iets om op te bouwen

SCHOOLKALENDER Leeropbrengsten, structuur en veiligheid; we geven elke leerling iets om op te bouwen WE ZULLEN ONS EVEN AAN U VOORSTELLEN 27 3 Juf Lieset jarig september 2018 Eerste schooldag: Welkom! 10 17 Luizen (her)controle Luizencontrole 4 11 18 25 24 5 12 kennisavond groep 4-5 (18.30-19.30 uur)

Nadere informatie