Autoreglement: lease auto Aloysius Stichting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Autoreglement: lease auto Aloysius Stichting"

Transcriptie

1 : lease auto Aloysius Stichting 1. Definities 1.1 Werkgever: Aloysius Stichting 1.2 Medewerker: De medewerker die een dienstverband heeft bij werkgever en die uit hoofde van het dienstverband en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden een auto ter beschikking krijgt. De medewerkster wordt voor de eenvoud tevens aangeduid met medewerker, dan wel met "hij". 1.3 Auto: De door werkgever ter beschikking gestelde / te stellen (lease)auto zoals opgenomen in de gebruikersovereenkomst. 1.4 Privé- tijd: De tijd buiten de normale werktijd en buiten de tijd die medewerker nodig heeft buiten de normale werktijd voor overwerk of woon/werkverkeer. 2. Algemeen 2.1 Een lease- auto wordt beschikbaar gesteld aan medewerkers die: Voor zakelijk verkeer een zodanige hoeveelheid kilometers rijden dat een lease auto om economische redenen en op basis van hun functie gerechtvaardigd is. De voorzitter van College van Bestuur van Aloysius beslist welke functionaris op grond van deze criteria een lease auto ter beschikking krijgen. 2.2 Aan alle medewerkers, die in aanmerking komen voor een (lease)auto, wordt een exemplaar van de onderhavige regeling uitgereikt, welke regeling alsdan onderdeel uitmaakt van de tussen werkgever en medewerker overeengekomen dienstverband. 2.3 De medewerker is verplicht zich te houden aan de in deze regeling opgenomen richtlijnen en voorschriften, alsmede, indien van toepassing, aan de richtlijnen en voorschriften opgenomen in de overeenkomst tussen werkgever en leasemaatschappij, daaronder begrepen de door de leasemaatschappij gehanteerde Algemene Voorwaarden en instructies voor de bestuurder, welke richtlijnen en voorschriften worden geacht deel uit te maken van de onderhavige regeling. 2.4 Gedurende de looptijd van het (lease)contract is het niet mogelijk van (lease)auto te wisselen, ook niet wanneer een medewerker in verband met een functiewijziging in aanmerking zou kunnen komen voor een (lease)auto in een andere prijsklasse. 2.5 De auto moet geschikt zijn voor het zakelijk gebruik, waarvoor de medewerker de auto dient te gebruiken. De medewerker is gerechtigd de auto voor normaal privé- gebruik te benutten.

2 2.6 De kosten van brandstof voor gebruik van de auto binnen Nederland alsmede in het Buitenland (uitsluitend Europa) worden niet doorberekend aan de medewerker. Hiervan kan door middel van een schriftelijke verklaring tussen medewerker en werkgever worden afgeweken. 2.7 De medewerker dient gebruik te maken van de door werkgever beschikbaar gestelde brandstofpas als betaling voor de brandstof. In geval van vervangend vervoer dient geen (of 0000 ) kilometerstand te worden ingevoerd. 2.8 Het is de medewerker niet toegestaan de brandstofpas te gebruiken voor een ander voertuig dan de ter beschikking gestelde auto, met uitzondering van vervangend vervoer tijdens onderhoudswerkzaamheden van de ter beschikking gestelde auto. 2.9 De medewerker is onder normale omstandigheden verplicht de auto voor de zakelijke kilometers te gebruiken. Indien de medewerker toch gebruik maakt van andere manieren van vervoer dan zullen deze kosten voor rekening van de medewerker komen De gevolgen van een bijtelling Inkomstenbelasting voor het ter beschikking stellen van de auto zijn geheel voor rekening van de medewerker Het meenemen van lifters is niet toegestaan Het is partner en gezinsleden van de medewerker, onder gelijke restricties en alleen als de zakelijke omstandigheden dit mogelijk maken, toegestaan de lease auto in geval van prive gebruik te besturen, mits voldaan aan de wettelijke voorschriften en onder eindverantwoordelijkheid van de medewerker. 3. Verzekering 3.1 De auto is door de leasemaatschappij verzekerd voor WA + casco schade (zgn. "all- risk"- verzekering). De zich in de auto bevindende roerende goederen (m.u.v. autoradio) zijn niet mee verzekerd. 3.2 Door de leasemaatschappij is een collectieve inzittendenverzekering afgesloten voor het aantal zitplaatsen waarvoor een autogordel in de auto is aangebracht. 3.3 Privé- eigendommen van medewerker aanwezig in de auto zijn daar voor rekening en risico van de medewerker. 4. Duur van de terbeschikkingstelling 4.1 De duur van de terbeschikkingstelling is zolang gebruik voor het uitoefenen van de werkzaamheden noodzakelijk is. 4.2 Het recht op gebruik van de ter beschikking gestelde auto door de medewerker zal komen te vervallen indien:

3 a. medewerker langer dan 10 weken aaneengesloten arbeidsongeschikt is, waarbij twee periodes die ieder voor zich langer dan 30 dagen duren en elkaar binnen 30 dagen opvolgen als een aaneengesloten periode dient te worden beschouwd, en herstel binnen afzienbare tijd niet redelijkerwijs is te verwachten; b. het dienstverband met de medewerker wordt beëindigd, per de datum dat het dienstverband niet meer bestaat; c. de medewerker uit zijn functie wordt ontheven c.q. op non actief wordt gesteld; d. per de datum dat de terbeschikkingstelling eindigt ex artikel 4.1; e. de medewerker een andere functie krijgt op grond waarvan het functioneel gebruik vervalt; f. de medewerker de rijbevoegdheid is ontnomen. Indien één der bovenstaande gronden of een cumulatie daarvan zich voordoen, dient de medewerker c.q. ex- medewerker de ter beschikking gestelde auto onverwijld in handen van de werkgever te stellen. Bij gebreke hiervan zullen alle vaste en variabele kosten voor rekening van de medewerker c.q. ex- medewerker komen. 5. Meerkosten en accessoires 5.1 Wensen van de medewerker ten aanzien van accessoires kunnen voor afsluiting van het leasecontract worden gehonoreerd tot maximaal 5% boven het leasebedrag. De maandelijkse kosten boven het leasetarief komen voor rekening van de medewerker en worden maandelijks met de salarisbetaling ingehouden. 5.2 Accessoires die na aankoop en overdracht van de auto worden aangeschaft mogen alleen na overleg met de leasemaatschappij EN de werkgever, door een erkende dealer worden aangebracht. 5.3 Betaling van accessoires na aankoop en overdracht wordt door de medewerker rechtstreeks aan de leverancier of dealer betaald. 5.4 Accessoires welke af fabriek zijn geleverd mogen nimmer worden verwijderd. (denk aan - automerk gebonden- autoradio) 5.5 Indien het recht op gebruik van de ter beschikking gestelde auto door de medewerker zal komen te vervallen of als de auto wordt vervangen door een andere auto, worden eventuele door de medewerker betaalde meerkosten voor accessoires niet vergoed.

4 6. Onderhoud 6.1 De medewerker dient voor de auto te zorgen alsof het zijn eigen auto betreft; zorgt voor een altijd verzorgde en representatieve auto. Dit is van toepassing voor zowel het exterieur als interieur. 6.2 De medewerker dient het onderhoud tijdig te doen verrichten volgens de richtlijnen van het instructieboekje van het betreffende automerk bij een erkende dealer van dat merk. 6.7 Voor rekening van de medewerker komen de kosten voor: - stalling, - parkeergelden, - wassen en poetsen, uit- en inwendig reinigen van de auto, 6.8 De medewerker kan te allen tijde worden verzocht de hem ter beschikking gestelde auto voor bezichtiging en inspectie ter beschikking te stellen. De medewerker dient aan dit verzoek gehoor te geven. 7. Verboden handelingen 7.1 Het is de medewerker uitdrukkelijk verboden de auto: a. te verkopen; b. te belenen; c. te verpanden; d. te verhuren; e. in onderhuur te geven; f. te gebruiken voor het geven van rijlessen; g. te beplakken met stickers anders dan op verzoek van werkgever. 7.2 Het is de medewerker uitdrukkelijk verboden om met de auto: a. personen tegen betaling te vervoeren; b. deel te nemen aan wedstrijden of rally's waarbij de (gemiddelde) snelheid een rol speelt; c. meer personen te vervoeren dan is toegestaan. 8. Schade 8.1 Indien een schade aan de auto ontstaat dient de medewerker: a. een schadeaangifteformulier in te vullen; b. door de politie een proces- verbaal te laten opstellen; c. dit per omgaande aan de leasemaatschappij te melden; d. dit bij grote - of in het buitenland ontstane schade te melden aan de verzekeringsmaatschappij via het alarmnummer. Het alarmnummer staat vermeld in de verzekeringspapieren ("groene kaart"); e. nimmer een verklaring af te leggen waarin aansprakelijkheid wordt erkend. De beoordeling van de schuldvraag is voorbehouden aan deskundig bevoegden en de verzekeringsmaatschappij.

5 8.2 Met uitzondering van het treffen van kleine noodvoorzieningen, zoals het weer in orde maken van de verlichting, is het niet toegestaan opdrachten tot herstel van de schade te geven, ongeacht de omvang van de schade. 8.3 De schade dient te worden getaxeerd door een erkende taxateur, zulks in overleg met de leasemaatschappij. 8.4 Voorruitschade door steenslag kan de medewerker direct laten repareren zonder bemiddeling van de leasemaatschappij. Voor voorruitschade neemt de medewerker contact op met het door de leasemaatschappij geautoriseerde glasservicebedrijf (zie aanhangsel "groene kaart"). Het glasservicebedrijf bepaalt vervanging of reparatie. Bij vervanging dient de medewerker een schadeaangifteformulier in te zenden. Bij reparatie middels harsinjectie hoeft de medewerker geen schadeaangifteformulier in te zenden. 8.5 De financiële gevolgen van het niet tijdig melden van de schade en het niet tijdig inleveren van het schadeaangifteformulier zijn geheel voor risico van de medewerker. 8.6 Alle onbekende schades aan het voertuig na afloop van het leasecontract worden doorbelast aan medewerker!! bij ELKE schade een schadeformulier invullen en inleveren bij de leasemaatschappij, onafhankelijk van het eigen inzicht of schade al dan niet wordt gerepareerd. 9. Onzorgvuldig handelen 9.1 Onder onzorgvuldig handelen wordt volstaan: a. het niet op tijd laten uitvoeren van de voorgeschreven onderhoudsbeurten; b. het niet regelmatig controleren van smeerolie, koelvloeistof, bandenspanning en bandenprofiel; c. het niet reageren op signalen uit de auto die kunnen duiden op (mogelijke) mankementen of (mogelijke) schade; d. het veroorzaken van schade aan in- of exterieur van de auto; e. het gebruiken van de auto op een wijze waarop, of voor doeleinden waarvoor deze niet geschikt is of bedoeld is; f. de auto - na het verlaten - niet afsluiten; 9.2 Schade, die ontstaat als gevolg van het hiervoor genoemde onzorgvuldig handelen en waarvoor werkgever aansprakelijk wordt gesteld zal op de medewerker worden verhaald. 9.3 Indien de variabele kosten door het gebruik van de auto, of door het niet nakomen van de regels aanmerkelijk naar boven afwijken, dan zijn deze kosten voor rekening van de medewerker.

6 10. Aanhangwagens en caravan 10.1 Het gebruik van aanhangwagens of caravan achter de auto is toegestaan, mits: a. de auto hiervoor technisch is ingericht; b. het een auto betreft waarvan particulier gebruik is toegestaan; c. de medewerker in het bezit is van rijbewijs BE; d. de voor de auto geldende maten en gewichten niet worden overschreden Voor schade aan caravan of aanhangwagen, ontstaan door welke oorzaak dan ook is de medewerker niet verzekerd uit hoofde van de terbeschikkingstelling. De medewerker dient derhalve zelf voor verzekering zorg te dragen. De kosten hiervan zijn voor rekening van de medewerker. 11. Boetes e.d Het verkeersgedrag van de medewerker dient in overeenstemming te zijn met de daarvoor geldende wetten, regels, richtlijnen en fatsoensnormen Door de politie of anderszins daartoe geeigende instantie zoals een parkeerdienst, stadswachten etc. geconstateerde (verkeers)overtredingen en boetes komen geheel voor verantwoording en rekening van de medewerker, alsmede de door de leasemaatschappij berekende administratiekosten Indien het rijbewijs wordt ingetrokken voor bepaalde of onbepaalde tijd, dan is medewerker verplicht hiervan onmiddellijk mededeling aan werkgever te doen De gevolgen van inbeslagneming van de auto en/of intrekking van het rijbewijs van de medewerker zijn geheel, zowel financieel als anderszins, voor risico van de medewerker. 12. Gebruik van alcohol en andere rijvaardigheids beïnvloedende middelen 12.1 Met verwijzing naar de wettelijke regels en de verzekeringsvoorwaarden dient de medewerker zich voor en tijdens het rijden te onthouden van het gebruik van alcohol en andere middelen (bijvoorbeeld medicijnen), die een negatieve invloed kunnen hebben op de rijvaardigheid. De medewerker zal in het geval van noodzakelijk medicijngebruik steeds tevoren met zijn (huis)arts dienen te overleggen De kosten welke voortvloeien uit het gebruik van middelen die de rijvaardigheid beïnvloeden zijn steeds geheel voor rekening van de medewerker. Bij beoordeling door de rechter betaalt de verzekeringsmaatschappij niet uit en wordt de verzekering op hetzelfde moment opgezegd. Voorzover de maatschappij wettelijk verplicht is uit te betalen, wordt de schade door de maatschappij dan wel werkgever op de medewerker verhaald.

7 12.3 De gevolgen van intrekking van het rijbewijs van de medewerker zijn geheel, zowel financieel als anderszins, voor risico van de medewerker. 13. Beslag en maatregelen van derden 13.1 Indien derden ten opzichte van de auto rechten willen doen gelden dan dient de medewerker terstond het eigendom van de leasemaatschappij te doen blijken Indien de medewerker de beschikking over het voertuig verliest, om welke reden dan ook dan dient hij dit binnen 24 uur aan de leasemaatschappij EN zijn werkgever mee te delen. Van diefstal dient de medewerker binnen 24 uur aangifte te doen bij de politie. Van het proces- verbaal dient de medewerker aan de werkgever een afschrift ter beschikking te stellen. 14. Hulpmiddelen 14.1 De medewerker dient zorg te dragen dat in de auto aanwezig zijn: a. alle tot de standaarduitrusting behorende artikelen; b. aangebrachte accessoires; c. een doos reservelampjes; d. een gevarendriehoek; e. een schadeaangifteformulier Voorzover genoemde hulpmiddelen uit lid 1 niet verstrekt worden door werkgever zijn de kosten hiervan voor rekening van medewerker. 15. Buitenland 15.1 Rijden in het buitenland is toegestaan mits voldaan aan de volgende regels: a. men dient in het bezit te zijn van een zogenaamde "groene kaart", die door de leasemaatschappij uit hoofde van de afgesloten verzekering wordt verstrekt; b. de kosten van veren, treinen en dergelijke gemaakt ten behoeve van de auto komen voor rekening van de medewerker; c. De in het buitenland getankte brandstof kan worden gedeclareerd onder overleggen van brandstof bonnen.

8 16. Geldigheid van deze regeling 16.1 Werkgever behoudt zich het recht voor deze regeling te allen tijde - met inachtneming van de wettelijke bepalingen - te wijzigen of geheel of gedeeltelijk in te trekken. Door ondertekening verklaard onderstaande medewerker alle hierboven beschreven voorschriften te hebben gelezen en hiermee akkoord te zijn. Plaats... Datum Medewerker: Namens werkgever: handtekening: handtekening:

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER VOORBEELD AUTOREGELING HIERNA VERDER AANGEDUID ALS DE REGELING 1. AARD EN REIKWIJDTE VAN DE REGELING 1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER TEN BEHOEVE

Nadere informatie

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V.

BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN SMELT INTERIM DETACHERING B.V. BIJLAGE 2: AUTOREGLEMENT VOOR WERKNEMERS VAN De ondergetekenden, SMELT INTERIM DETACHERING B.V. Smelt Interim Detachering B.V., gevestigd te Baarn aan de Amalialaan 41B, verder te noemen werkgever en

Nadere informatie

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER

1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER VOORBEELD AUTOREGELING HIERNA VERDER AANGEDUID ALS DE REGELING 1. AARD EN REIKWIJDTE VAN DE REGELING 1.1 DE REGELING BESCHRIJFT DE TERBESCHIKKINGSTELLING VAN EEN LEASE-AUTO VANWEGE DE WERKGEVER TEN BEHOEVE

Nadere informatie

- Gebruik niet langer dan twee aansluitende werkdagen.

- Gebruik niet langer dan twee aansluitende werkdagen. Gebruikersvoorwaarden Electric Car sharing MisterGreen - PGGM biedt in het kader van Duurzaamheid@PGGM haar werknemers de mogelijkheid om kennis te maken met het rijden in een elektrische auto. - PGGM

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018

Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 Aanvullende Voorwaarden Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease Versie HKAL PL-AV.03-1 mei 2018 A. Definities Leasecontract Aanvullende voorwaarden Algemene voorwaarden Leasemaatschappij Maximaal aantal

Nadere informatie

Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever]

Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever] Gebruiksovereenkomst bedrijfsauto [naam werkgever] Dit Autoreglement is integraal onderdeel van de arbeidsovereenkomst tussen [naam werkgever] en [naam werknemer] Partijen, [naam werkgever], hierna te

Nadere informatie

Lease Instructieboekje

Lease Instructieboekje Lease Instructieboekje Belangrijke informatie XLLease Bezoekadres: Ambachtsveld 8 Apeldoorn Postadres: Postbus 20040 7302 HA Apeldoorn info@xllease.nl www.xllease.nl Inhoud Algemene zaken Aflevering Reparatie

Nadere informatie

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE

BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE BERIJDERSHANDLEIDING PRIVATE LEASE KLOMPENMAKERSTRAAT 51, 2672 GA NAALDWIJK POSTBUS 168, 2670 AD NAALDWIJK BERIJDERSDESK 0174 291636 BERIJDERSDESK@AUTOPERMAAND.NL Inhoud Welkom... 3 Berijdersdesk... 3

Nadere informatie

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING

Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING Haaglanden Lease BERIJDERSHANDLEIDING GOED VOORBEREID OP WEG! Gefeliciteerd met uw nieuwe lease-auto! Wij wensen u veilige kilometers toe. In dit instructieboekje vindt u belangrijke informatie voor het

Nadere informatie

Berijders handleiding

Berijders handleiding Berijders handleiding Berijders helpdesk +31-88-0553960 Inleiding Allereerst willen wij u hartelijk welkom heten bij FORWARD LEASE en u gelukwensen met de keuze van uw leaseauto. Uiteraard heeft u met

Nadere informatie

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders. Alle Vrijheid Campers zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van: inventaris, cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, ringverwarming, horren,

Nadere informatie

Auto Lease Company B.V.

Auto Lease Company B.V. Auto Lease Company B.V. Aanvullende voorwaarden Private Lease Versie 1.0 Ingangsdatum: 1-12-2016 1 Inhoudsopgave Aanvulling op artikel 7:... 2 Aanvulling op artikel 8:... 2 Aanvulling op artikel 11:...

Nadere informatie

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar

Aangenaam, bevlogen betrouwbaar Aangenaam, Gefeliciteerd met uw nieuwe leaseauto! Fijn dat u uw keuze heeft gemaakt voor Wensink Lease en wij heten u dan ook van harte welkom als berijder van uw nieuwe Wensink Leaseauto. In deze berijdersset

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst auto van de zaak

Gebruikersovereenkomst auto van de zaak Gebruikersovereenkomst auto van de zaak DE ONDERGETEKENDEN: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bedrijf BV, kantoorhoudende Straat 1, Stad (postcode 1234 AB), te dezer zake rechtsgeldig

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk!

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. Dat schakelt makkelijk! Index Welkom bij Volkswagen Pon Financial Services 3 Brandstof 4 Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening Inleveren auto 6 Kenteken

Nadere informatie

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. TECHNOLOGY TO ENJOY Index / Welkom bij SEAT Financial Services 3 / Brandstof 4 / Bekeuringen 5 Diefstal Hulpverlening / Inleveren auto 6 / Kenteken

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden keurmerk private lease versie 2018/01

Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden keurmerk private lease versie 2018/01 Een betere weg vooruit Aanvullende voorwaarden op de algemene voorwaarden keurmerk private lease versie 2018/01 1. DEFINITIES Aanvullende voorwaarden: Deze voorwaarden Versie: 2018/01 Algemene voorwaarden:

Nadere informatie

======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1. * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2. * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3

======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1. * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2. * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3 18a LEASEAUTO S Inhoudsopgave Onderwerp Artikel ======== ===== * Algemene begripsbepalingen 18a:1:1 * Algemene bepalingen leaseauto 18a:1:2 * Gebruik van de leaseauto 18a:1:3 * Verzekering, schade en hulpverlening

Nadere informatie

UBerijdersovereenkomstU

UBerijdersovereenkomstU UBerijdersovereenkomstU Inhoud 1. De autokeuze Pag. 4 1.a Kosten 1.b Merken en types 1.c Brandstof 2. Eigen bijdrage Pag. 5 2.a Privégebruik 2.b Norm overschrijding 3. Opties en accessoires Pag. 7 4. Schade

Nadere informatie

VERKLAREN DE VOLGENDE ARBEIDSOVEREENKOMST TE SLUITEN:

VERKLAREN DE VOLGENDE ARBEIDSOVEREENKOMST TE SLUITEN: DE ONDERGETEKENDEN: a. WERKGEVER naam: adres: woonplaats: en b. WERKNEMER naam: adres: woonplaats: VERKLAREN DE VOLGENDE ARBEIDSOVEREENKOMST TE SLUITEN: 1. Indiensttreding De werkgever neemt de werknemer

Nadere informatie

Private Lease. Berijdershandleiding

Private Lease. Berijdershandleiding Private Lease Berijdershandleiding INHOUD Welkom 3 Klantenservice 3 Accessoires 4 APK 4 Banden 4 Brandstof 4 Declaraties 4 Diefstal 5 Gebruik door derden 5 Groene kaart 5 Kentekencard 5 Onderhoud 5 Pech

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Stichting Salvage

Algemene voorwaarden Stichting Salvage Algemene voorwaarden Stichting Salvage 30 augustus 2010 ALGEMENE VOORWAARDEN Stichting Salvage, Prins Willem Alexanderlaan 701, 7311 ST Apeldoorn Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze voorwaarden zijn van

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

[plaats hier uw logo] Autoregeling. Versienummer: 2.0 Datum wijziging: <1 januari 2012 > Ingangsdatum: <1 januari 2012> Vereniging Auto Van De Zaak

[plaats hier uw logo] Autoregeling. Versienummer: 2.0 Datum wijziging: <1 januari 2012 > Ingangsdatum: <1 januari 2012> Vereniging Auto Van De Zaak Autoregeling Versienummer: 2.0 Datum wijziging: Ingangsdatum: 1 Inhoudsopgave 1 Begripsomschrijvingen 3 2 Inleiding 4 3 Toekenningsvoorwaarden 4 4 Keuze merk/type/uitvoering

Nadere informatie

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf

Dacia Private Lease Berijdershandleiding. Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf Dacia Private Lease Berijdershandleiding Versie PLD2018JANB15V01, geldig vanaf 1-3-2018 Inhoud Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 4 Einde

Nadere informatie

DrupTek. Algemene Voorwaarden

DrupTek. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Definities. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Opdrachtgever: de wederpartij

Nadere informatie

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25

Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Alstublieft. Al uw belangrijke zaken binnen handbereik. VWLE129 Berijdershandleiding Volkswagen Leasing 210x105 cr1 v2.indd 1 29-03-13 15:25 Index Welkom bij Volkswagen Leasing! 3 Brandstof 4 Bekeuringen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door De Nederlandse Pensioen Associatie,

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Way2Drive

Aanvullende voorwaarden Way2Drive Aanvullende voorwaarden Way2Drive Een aantal bepalingen uit de Algemene Voorwaarden van Stichting Keurmerk Private Lease is nader uitgewerkt in de Aanvullende voorwaarden van Way2Drive. De onderstaande

Nadere informatie

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten.

1.2 De toepasselijkheid van de door de opdrachtgever gehanteerde algemene voorwaarden wordt uitdrukkelijk uitgesloten. Algemene voorwaarden J&S Diensten 1. Algemeen 1.1 Al onze aanbiedingen, overeenkomsten en uitvoering daarvan, worden uitsluitend beheerst door de onderhavige voorwaarden. Afwijkingen dienen uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding

ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding ZuidWest Lease rijdt zeker. Bestuurdershandleiding Inhoud Welkom...5 Reparatie, onderhoud en banden...6 Schade...7 Pech onderweg...9 Brandstof en brandstofpas...10 Einde contract en inlevering van de auto...11

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Private Lease V

Aanvullende voorwaarden Private Lease V Aanvullende voorwaarden Private Lease V1.1 18-06-2018 Aanvullende voorwaarden De nummering van de artikelen in deze Aanvullende voorwaarden behoren bij de artikelen zoals genummerd in de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf

NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding. Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf NISSAN PRIVATE LEASE Berijdershandleiding Versie PLN2018JANB15V01, geldig vanaf 1-1-2018 INHOUD Welkom 2 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten 3

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw

RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON. Gezinszorg Villers vzw RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON INHOUD 1. VOORWERP... 3 2. TOEPASSINGSGEBIED... 3 3. TOEKENNING VAN EEN MOBIELE TELEFOON... 3 4. RICHTLIJNEN VOOR HET GEBRUIK VAN DE MOBIELE TELEFOON...

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN

OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN OVEREENKOMST VAN BRUIKLEEN Ondergetekende, uitlener / verhuurder Naam instelling: Contactpersoon: Straat: Postcode: Woonplaats: Telefoonnr.: Emailadres: Verklaart dat, gebruiker, Naam instelling: Contactpersoon:

Nadere informatie

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf

Renault Private Lease. Berijdershandleiding. Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf Renault Private Lease Berijdershandleiding Versie PLR2018JANB15V01, geldig vanaf 1-2-2018 Inhoud Welkom Welkom 1 Klantenservice 2 Accessoires 3 APK 3 Banden 3 Brandstof 3 Declaraties 3 Diefstal 3 Documenten

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

Lease wijzer. Berijdersmanual

Lease wijzer. Berijdersmanual Lease wijzer Berijdersmanual 3 Inhoud 3 Voorwoord 4 1. Aflevering 5 2. Verzekering 6 2.1 Opties en accessoires 6 2.2 Aanhangwagens/caravans 6 2.3 Uitsluiting van verzekeringsdekking 6 2.4 Eigen risico

Nadere informatie

Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp Leasecontract SnappCar

Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp Leasecontract SnappCar Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp 18-9-2018 030-6983820 Leasecontract SnappCar Beste, Welkom bij privatelease.com en bedankt dat je via SnappCar een aanvraag hebt gedaan voor een private leaseauto.

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS]

[UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] 2009 DriCom Computers [UITLEEN VOORWAARDEN DRICOM COMPUTERS] Inhoud uitleen voorwaarden DriCom computers:... 3 Artikel 1. Object van deze overeenkomst.... 3 Artikel 2. Duur van de overeenkomst.... 3 Artikel

Nadere informatie

2.4 De!toepasselijkheid!van!voorwaarden!van!wederpartij!wordt!uitdrukkelijk!uitgesloten;!

2.4 De!toepasselijkheid!van!voorwaarden!van!wederpartij!wordt!uitdrukkelijk!uitgesloten;! ALGEMENE'VOORWAARDEN' Artikel'1'Definities' Indezevoorwaardenwordendehiernavolgendetermenindenavolgendebetekenisgebruikt,tenzijuitdrukkelijkanders isaangegeven: Gebruiker :EV?BoxB.V.,degebruikervandealgemenevoorwaarden,opdrachtnemer,verkoper;

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden 1.7.1.3. Aanvullende voorwaarden Aanvulling op artikel 1 In welke documenten staan de rechten en plichten vermeld die ik op grond van de leaseovereenkomst heb? Naast de documenten genoemd in artikel 1

Nadere informatie

AANVULLENDE VOORWAARDEN Private Lease

AANVULLENDE VOORWAARDEN Private Lease AANVULLENDE VOORWAARDEN Private Lease Versie: v20171201 AANVULLENDE VOORWAARDEN KEURMERK PRIVATE LEASE RIEMERSMA LEASING D. DE DOCUMENTEN VAN DE LEASEOVEREENKOMST EN HUN ONDERLINGE RANGORDE ARTIKEL 1 Waar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER 1. Verplichtingen verhuurder a. Verhuurder stelt de camper, hierna te noemen campermaster, tijdig en op de plaats, zoals afgesproken in de overeenkomst, ter beschikking;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease

Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease 1. Definities Aanvullende voorwaarden: Deze voorwaarden. Algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease. (versie

Nadere informatie

Autoleasereglement UITGANGSPUNTEN 1. AANSCHAF 2. VERANTWOORDING VOOR HET GEBRUIK

Autoleasereglement UITGANGSPUNTEN 1. AANSCHAF 2. VERANTWOORDING VOOR HET GEBRUIK UITGANGSPUNTEN Met de werkgever wordt bedoeld Calco Group B.V. en alle aan haar gelieerde vennootschappen, die de betreffende leaseauto beschikbaar stelt. Met de medewerker wordt bedoeld de medewerker,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING Assurantie Service Jan van Veen OP HET TERREIN VAN Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Uitvaartverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, (Direct Ingaande) Lijfrenteverzekering

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR/INZET HerscH V.O.F. Licht, Geluid & Podia

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUUR/INZET HerscH V.O.F. Licht, Geluid & Podia 1 Begrippen: In deze voorwaarden gelden de volgende begrippen: "Verhuurder" : Hersch Licht, Geluid & Podia en door Hersch bevoegd personeel. "Huurder" : (rechts)persoon die apparatuur en/of personeel van

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv

Huurovereenkomst. Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli RescueMate Bv / AED Solutions Bv Huurovereenkomst Rescuemate Bv. / AED Solutions Bv. Juli 2015 RescueMate Op al Bv onze / Opleidingen zijn onze Algemene Voorwaarden en Algemene Voorwaarden Opleidingen van toepassing. AED Solutions Deze

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden Citroen Private Lease van PSA Finance

Aanvullende voorwaarden Citroen Private Lease van PSA Finance Aanvullende voorwaarden Citroen Private Lease van PSA Finance De voorwaarden van Citroen Private Lease bestaan uit: I. Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease (v1.1-12 2017) II. Aanvullende voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN SCHOUDER AAN SCHOUDER ZUID B.V. GEVESTIGD TE TILBURG ALGEMENE VOORWAARDEN voor het verrichten van werkzaamheden door Schouder aan Schouder Zuid B.V., in het kader van opdracht. Artikel

Nadere informatie

Lease instructie. www.xllease.nl 1

Lease instructie. www.xllease.nl 1 Lease instructie www.xllease.nl 1 2 Datum uitgifte: april 2015 Inhoudsopgave 1. Algemene zaken 1.1 Aflevering 5 1.2 Kentekencard 5 1.3 Sleutels 5 1.4 Kentekenplaten 5 1.5 Accessoires 5 1.6 Gebruik auto

Nadere informatie

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark

7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark Met checklist 7 Management Beslissingen Die Leiden Tot Een Efficiënt Wagenpark De snelste weg naar direct besparen op uw autoregeling. Inleiding Ondernemers zoals u rijden en vergoeden heel wat zakelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR

ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR ALGEMENE VOORWAARDEN RIWOJO VERHUUR Artikel 1: Object van deze overeenkomst Deze voorwaarden hebben betrekking op de in de overeenkomst genoemde goederen, met de daarbij vermelde accessoires welke is gesloten

Nadere informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie

Welkom bij AlphaRent Praktische informatie Welkom bij AlphaRent Praktische informatie www.alphabet.com Alphabet is specialist op het gebied van zakelijke mobiliteit en staat voor focus op service, transparantie en heldere voorwaarden. Welkom bij

Nadere informatie

Aanvullende voorwaarden

Aanvullende voorwaarden Aanvullende voorwaarden Versie 1.02 01-01-2018 1 Aanvullende voorwaarden behorend bij de Algemene Voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. I. De volgende aanvullende voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn).

partijen zijn op de hoogte van de Richtlijn/Adviesregeling Arbeidsvoorwaarden Bestuurder kinderopvang van de NVTK (hierna: de Richtlijn). MODEL ARBEIDSOVEREENKOMST BESTUURDER KINDEROPVANG DE ONDERGETEKENDEN: 1. [NAAM RECHTSPERSOON], gevestigd te [PLAATS], ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door [NAAM], in zijn/haar hoedanigheid van [FUNCTIE],

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar

Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Algemene voorwaarden Rocks recherchediensten te Zevenaar Deze voorwaarden zijn uitdrukkelijk van toepassing op alle diensten en werkzaamheden van Rocks recherchediensten, hierna te noemen : het recherchebureau.

Nadere informatie

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden

Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Driessen Private Lease Verzekeringsvoorwaarden Private Lease www.driessenautogroep.nl/private-lease Versie 5.4 (02-2017) Artikel 1. Algemeen 1. Dekking De ter beschikking gestelde auto is All Risk verzekerd

Nadere informatie

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt.

-Huurder dient op zorgvuldige wijze met het voertuig om te gaan en ervoor te zorgen dat het voertuig overeenkomstig zijn bestemming wordt gebruikt. Algemene huurvoorwaarden Auto Dekker en Jobse Verhuur. Artikel 1: Bepaling van de huurprijs en de duur van de huur. De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD

Voorwaarden. Watersport Cliëntenobjecten FGD Voorwaarden Watersport Cliëntenobjecten FGD 2013-01 Inhoudsopgave Algemene voorwaarden 3 Artikel 1 Begripsomschrijvingen 3 Artikel 2 Verzekeringsgebied 4 Artikel 3 Omschrijving van de dekking 4 Artikel

Nadere informatie

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft

Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Autoreglement Boardsportvereniging DROP Delft Artikel 1 Definities Boardsportvereniging DROP Delft, hierna te noemen de vereniging. Bestuur van de vereniging, hierna te noemen het bestuur. De auto van

Nadere informatie

Administratiekantoor Bouw-Mouw

Administratiekantoor Bouw-Mouw ALGEMENE VOORWAARDEN Administratiekantoor Bouw-Mouw Zoomweg 55 8071 EH Nunspeet Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 08147387 Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden gelden

Nadere informatie

STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER

STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER LWPL-060519 / Ingangsdatum 06-05-2019 STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER STAM PRIVATE LEASE LEESWIJZER Fijn dat u heeft gekozen voor Stam Private Lease. Wij heten u van harte welkom en zullen er de komende

Nadere informatie

Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp Leasecontract

Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp Leasecontract Datum Contractnummer Telefoonnummer Onderwerp 28-5-2018 030-6983820 Leasecontract Beste, Welkom bij privatelease.com en bedankt dat je via de Consumentenbond een aanvraag hebt gedaan voor een privatelease.com-auto.

Nadere informatie

Aanvullende Voorwaarden Private Lease

Aanvullende Voorwaarden Private Lease Aanvullende Voorwaarden Private Lease In dit document vindt u de aanvullingen en afwijkingen die u niet in de Algemene Voorwaarden kan vinden. Dit zijn voor u tevens de onderwerpen waarop u ons kan vergelijken

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom

Algemene voorwaarden. De Beukelaar Groep. Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst. 3. Intellectuele eigendom Algemene voorwaarden Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Aanbieding en totstandkoming overeenkomst 3. Intellectuele eigendom 4. Betalingsvoorwaarden 5. Annulering en restitutie 6. Wijzigingen in de opdracht 7.

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur

Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Algemene verhuurvoorwaarden Van Rixtel Verhuur Geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder kenmerk 65495861. Artikel 1 Definities 1.1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

Nadere informatie

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Voorwaardenblad 301-93 Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Personenauto Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Artikel 65-10.1504 Datum

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets

Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets Algemene voorwaarden huur Elektrische fiets 1. Terbeschikkingstelling Ieder voertuig wordt geleverd met slot, batterijlader, handleiding en laptopfietstas. Voor de voertuigen met een maximum snelheid van

Nadere informatie

U neemt het voertuig persoonlijk in ontvangst nadat u zich, met een geldig paspoort of rijbewijs, gelegitimeerd heeft.

U neemt het voertuig persoonlijk in ontvangst nadat u zich, met een geldig paspoort of rijbewijs, gelegitimeerd heeft. ; Deze aanvullende voorwaarden dienen als aanvulling, toelichting en nadere uitwerking op de Algemene voorwaarden van de Stichting Keurmerk Private Lease. Art.1 In welke documenten staan de rechten en

Nadere informatie

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering

Voorwaarden aansprakelijkheidsverzekering Deze voorwaarden zijn uitsluitend van toepassing indien hiernaar wordt verwezen op het polisblad. Met voorbijgaan aan hetgeen anders in de verzekerings voorwaarden mocht zijn bepaald, wordt deze verzeke

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis Interpolis Alles in één Polis Verzekeringsvoorwaarden (AAW-RV-50-161) Klik op de vraag om het antwoord te lezen. Inhoudsopgave pagina Volledig Casco 2 1 Wie zijn verzekerd? 2 2 Welke aanhangwagen is verzekerd?

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

[plaats hier uw logo] Autoregeling. Versienummer: 2.2 Datum wijziging: <1 januari 2018 > Ingangsdatum: <1 januari 2018> Vereniging Zakelijke Rijders

[plaats hier uw logo] Autoregeling. Versienummer: 2.2 Datum wijziging: <1 januari 2018 > Ingangsdatum: <1 januari 2018> Vereniging Zakelijke Rijders Autoregeling Versienummer: 2.2 Datum wijziging: Ingangsdatum: 1 Inhoudsopgave 1 Begripsomschrijvingen 3 2 Inleiding 4 3 Toekenningsvoorwaarden 4 4 Keuze merk/type/uitvoering

Nadere informatie

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities.

Karmerood Coaching Doelgericht onderweg naar morgen. Algemene voorwaarden. Artikel 1. Definities. Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities. 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder; gebruiker : Karmerood Coaching, gevestigd te Bussum en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Hilversum,onder

Nadere informatie

Inleiding. Protocol. Inname

Inleiding. Protocol. Inname SCHADEPROTOCOL Inleiding Leaseauto's die aan het einde van een contract bij ProLease worden ingeleverd, vertonen altijd enige mate van schade. Dat is heel gewoon. Ze zijn tenslotte een aantal jaar gebruikt

Nadere informatie

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN

huurvoorwaarden HUURVOORWAARDEN HUURVOORWAARDEN Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld, zijn afhaalprijzen per dag exclusief BTW. Zorg ten alle tijden voor ruim transport. Open aanhangwagens worden NIET toegestaan voor het transporteren

Nadere informatie

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer

BroekhuIs zorgeloos privé. Leeswijzer BroekhuIs zorgeloos privé Leeswijzer Inhoudsopgave 1. Wat als ik in werkelijkheid een afwijkend aantal kilometers per jaar rijd?... 1 2. Wie mogen er in de lease-auto rijden?... 1 3. Blijft de leaseprijs

Nadere informatie

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever.

1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en iedere overeenkomst tussen WD- MEDIA en een opdrachtgever. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN - versie - 01 Oktober 2012 Artikel 1 - Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: - Uitvoerend bedrijf: WD-MEDIA, hierna te noemen: WD-MEDIA, en gebruiker.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN. Thijs Claassen Marialaan CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN Thijs Claassen Marialaan 79 5541 CC Reusel ARTIKEL 1: DEFINITIES 1. Opdrachtnemer: Thijs Claassen Hovenier; gevestigd te Reusel aan de Marialaan 79 (5541 CC) 2. Opdrachtgever: de natuurlijke

Nadere informatie