PREMIUM HAIR COLOURS TECHNISCH WERKBOEK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PREMIUM HAIR COLOURS TECHNISCH WERKBOEK"

Transcriptie

1 PREMIUM HAIR COLOURS TECHNISCH WERKBOEK

2 GOLD PREMIUM HAIR COLOURS GOLD PREMIUM HAIR COLOURS zijn voedzame haarkleuringen die zijn verrijkt met pure organische oliën van argan en spireazaad. Beide oliesoorten zijn geweldig als antioxidant en onderscheiden zich door hun hydraterende eigenschappen. De formule geeft een geweldige glans en een zachte uitstraling, een volle natuurlijke kleur en lang houdbare intensiteit met perfecte grijsdekking. Volledig vrij van ammoniak, PPD, resorcinol en parabenen. De kleuring vult het haar met grote zorg, herstelt het haar van binnenuit tijdens het kleuren en geeft een beschermende laag aan de buitenzijde. Voor bijzonder lang houdbare resultaten en gezond haar met een levendige, heldere glans.

3 PREMIUM HAIR COLOURS

4 INDEX HOOFDSTUK HOOFDSTUK HOOFDSTUK THE CONCEPT KLEURENTHEORIE BASIS INSTRUCTIES

5 01 HET CONCEPT

6 INTRODUCTIE GOLD PREMIUM HAIR COLOURS heeft een duidelijk concept: innovatieve kleuring met exclusief selecteerde ingrediënten voor maximale verzorging en prestaties. De kleuren zijn geheel vrij van ammoniak, PPD, resorcinol en parabenen, en geven het haar een intensieve verzorging na de kleurbehandeling. Hier hebben wij zeer bewust voor gekozen. PPD PPD is een allergeen. Wanneer deze chemische substantie wordt gebruikt in haarkleuringen, kan deze contacteczeem veroorzaken (jeukende huid). In ernstige gevallen kan er roodheid en zwelling van hoofdhuid en gezicht optreden. De oogleden kunnen moeilijk geopend worden en de allergische reactie kan zich uitbreiden. Ernstige allergische reacties op PPD kunnen resulteren in netelroos (oppervlakkige huidkleurige of bleke huidzwelling) en anafylaxie (huiduitslag). AMMONIAK Ammoniak is een gas. Het is kleurloos en geeft een penetrante geur. Bij gebruik van ammoniak in haarkleuringen en haarsalons wordt zowel de haarstylist als de consument blootgesteld aan het risico op mogelijk ernstige gezondheidsproblemen op lange termijn. Blootstelling aan ammoniak kan een aantal ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Het geeft een brandend gevoel en irritatie aan de ogen, keel en neus wanneer het wordt ingeademd. In hogere concentraties kan het hoesten en verstikking veroorzaken. Langdurige blootstelling aan ammoniak als gas of in vloeibare vorm kan leiden tot ernstige irritatie van de ogen of huid, en resulteren in permanente littekensvorming op het hoornvlies. Ook chemische brandwonden op de huid en longen behoren tot de mogelijke gevolgen. RESORCINOL Resorcinol is een chemische stof. Als deze wordt gebruikt in haarkleuringen, kan dit leiden tot huid- en oogirritaties en overgevoeligheid van de huid. In hogere doseringen kan het zeer giftig zijn en het centrale zenuwstelsel ontregelen, wat kan leiden tot ademhalingsproblemen. Verder is aangetoond dat resorcinol het hormoonstelsel verstoort, met name de werking van de schildklier.

7 ARGANOLIE Argania spinosa, ook bekend als Marokkaans hardhout, is een netelige, struikachtige groenblijvende boom die voorkomt in de kalkrijke, halfwoestijnachtige bodem in het zuidwesten van Marokko (regio Sousse). Arganolie heeft regeneratieve eigenschappen en werkt vochtregulerend. De hoge concentratie vetzuren revitaliseert het haar; Arganolie geeft glans aan het haar, terwijl het de natuurlijke zachtheid herstelt en een zijdezacht gevoel geeft.

8 SPIREZAADOLIE Spireazaadolie is afkomstig van de commerciële spirea (limanthes alba), een kruidachtige eenjarige winterplant die van origine voorkomt aan de noordwestkust van de Verenigde Staten. Spireazaadolie bevat meer dan 98% vetzuren met lange ketenen en heeft een hoger triglyceridegehalte dan andere plantaardige oliën. Het heeft verbazingwekkende hydraterende eigenschappen en verhoogt de glans van het haar.

9 ALFA-BISABOLOL Alfa-Bisabolol is een heldere, dikke vloeistof met zoete geur. Het is het belangrijkste bestandsdeel van kamille, dat algemeen bekend staat om zijn beschermende effect op de huid tegen alle vormen van dagelijkse stress en zijn kalmerende werking. De verzachtende eigenschappen zorgen voor meer comfort tijdens de kleurbehandeling.

10 BIJENWAS Bijenwas wordt tijdens het bouwen van honingraten uitgescheiden door werkbijen. Om de bijenwas te onttrekken, wordt de honingraat gesmolten met warm water, waarna de ruwe was van het oppervlakte wordt verwijderd. Bijenwas kan een barrière op de huid creëren en heeft daardoor een geweldig verzachtend effect op de hoofdhuid.

11 TECHNISCHE EMULGATOR De microstructuur verbetert de verspreiding van kleurstoffen, waardoor deze beter kunnen doordringen in de vezellaag en diep in de haarschacht worden ingesloten. Ook worden de kleurstoffen beschermd tegen snelle oxidatie, wat resulteert in een intenser en langer houdbaar resultaat. Microstructuur

12 ONDERLIGGEND PIGMENT KLEURHOOGTE 10 Lichtste geel 9 Lichtgeel 8 Geel 7 Geel-oranje 6 Oranje 5 Rood-oranje 4 Rood 3 Rood-violet 2 Violet-bruin 1 Bruin-zwart

13 02 KLEUREN THEORIE

14 PRIMAIRE KLEUREN (BASIS KLEUREN) Kleuren worden onderverdeeld in primaire en secundaire kleuren. SECUNDAIRE KLEUREN (GEMENGDE KLEUREN) De drie primaire kleuren zijn: Secundaire kleuren ontstaan door gelijke delen van twee primaire kleuren te mengen. BLAUW ROOD YELLOW BLAUW GROEN ROOD VIOLET ROOD ORANJE GEEL BLAUW GEEL Gelijke delen van de primaire kleuren GEEL en BLAUW creëren de secundaire kleur GROEN Gelijke delen van de primaire kleuren ROOD en BLAUW, creëren de secundaire kleur VIOLET Gelijke delen van de primaire kleuren ROOD en GEEL, creëren de secundaire kleur ORANJE Als primaire kleuren niet in gelijke delen worden gemengd, ontstaat er een secundaire kleur die meer of minder intens is.

15 GEBRUIKSAANWIJZING 1. Meng Gold Premium Haircolour met de gekozen Gold Developer in de verhouding 1:1,5 in een niet-metalen bakje. Voor de speciale Highlift-serie (11) is de mengverhouding 1:2. 2. Meng de Gold Highlift-serie (11) nooit met andere Gold-tinten. Ammoniak-, PPD- en resorcinolvrij

16 TEGENOVER ELKAAR LIGGENDE KLEUREN In de kleurencirkel zullen kleuren die tegen over elkaar liggen, elkaar neutraliseren. Primaire en secundaire kleuren worden geclassificeerd als warm of koel. WARM ROOD ORANJE GEEL GROEN KOEL GROEN BLAUW VIOLET BLAUW GEEL NEUTRAAL 7 Warme kleuren VIOLET ROOD ORANJE 3 4 Koele kleuren kunnen warme kleuren neutraliseren, en omgekeerd. Zoals in de afbeelding te zien is, zijn de toonwaardes van warm tot koel genummerd van 1-7. De kleur ROOD neutraliseert de kleur GROEN. De kleur BLAUW neutraliseert de kleur ORANJE. De kleur GEEL neutraliseert de kleur VIOLET. 1 Koele kleuren Voorbeeld: nummer 3 op de kleurenster heeft een warme ondertoon (GOUD-GELE basis). Elke kleur kan de tegenoverliggende kleur neutraliseren. Deze regel is ook van toepassing op cosmetische kleuren, bijvoorbeeld bij het corrigeren en/of neutraliseren van ongewenste ondertonen.

17 HET NUMMERSYSTEEM Hoe lees je een tubekleur: 1. Het eerste nummer geeft de kleurhoogte aan. 2. Het tweede nummer geeft de primaire toonwaarde aan. 3. Het derde nummer geeft de secundaire toonwaarde aan. 4. Als het tweede en het derde nummer hetzelfde zijn, heeft de tint een intensere toonwaarde. KLEUR HOOGTE TOONWAARDE 1 Zwart 1 As (blauwe basis) 2 Donkerste bruin 3 Donkerbruin 4 Medium bruin 5 Lichtbruin 6 Donkerblond 7 Medium blond 2 Violet (violette basis) 3 Goud (gele basis) 4 Koper (oranje basis) 5 Mahonie (rood/violette basis) 6 Rood (rode basis) 7 Mat (groene basis) 8 Lichtblond 9 Zeer licht blond 10 Lichtste blond

18 TOONWAARDES VOOR GOLD PREMIUM HAIRCOLOUR Secundaire toonwaarde 0 1 (As) 2 (Violet) 3 (Goud) 4 (koper) 5 (mahonie) 6 (Rood) 7 (mat) 0.01 Primaire toonwaarde 1.1 As Violet Goud Koper Mahonie Rood Mat

19 DE KLEURENKAART NATUUR SERIE 1, 3,4,5,6,7,8,9,10 Alleen te gebruiken of mengen met andere fashion-tinten voor uitstekende grijsdekkende resultaten. Geeft tot 100% grijsdekking met een natuurlijk resultaat. FASHION-SERIE AS Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Ook te gebruiken voor koele resultaten of om warme ondertonen te neutraliseren. GOUD Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft prachtige goudtinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft intense goudtinten met een ietwat koele ondertoon. BRUIN Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft zachte beige-tinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geweldig om ongewenste gele/ oranje ondertonen te neutraliseren Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft elegante natuurlijke bruintinten.

20 DE KLEURENKAART BRUIN ROOD/VIOLET Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft zachte honingachtige bruintinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft superieure intense, vurige en pure roodtinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft rijke warme gouden mahonietinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft een luxueuze mahonietint met een rode reflectie Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft uitstekende gouden kopertinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft rijke, krachtige bruintinten met een luxueuze uitstraling Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft echte en bijzonder koele violettinten. 9.2 Uitstekend om ongewenst groen/geel te neutraliseren. Geeft een geweldig natuurlijk koel resultaat.

21 DE KLEURENKAART KOPER Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft volle en intense roodbruine kopertinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft heldere en intense Keltische kopertinten Als 100% grijsdekking gewenst is, mengen met de natuur-serie. Geeft rijke bronstinten met een herfstachtige warme uitstraling. SUPER HIGH LIFT/ TONERS kleurhoogtes verheldering indien gemengd met gelijke delen 000SSS Super High Lifting Reinforcer (vanaf een natuurlijke kleurhoogte 7, medium blond) Gebruik 40 volume (12%) Gold-developer in de verhouding 1:2 (30 gr High Lift-tint + 60 ml 40 volume (12%) Gold-developer). Posetijd minuten. Uitstekend geschikt voor highlight-technieken, maakt het haar lichter en helderder en geeft heldere pasteltinten. 000SSS Super High Lifting Reinforcer 000SSS kan worden gemengd met alle High Lift-tinten om het eindresultaat één tint extra te verhelderen. Mengverhouding 1:1 (Voorbeeld: 30 gr High Lift-tint + 30 gr Super High Lifting 000SSS ml 40 volume (12%) Gold-developer

22 DE KLEURENKAART BOOSTERS Speciale tinten met een zeer hoge, intense toonwaarde, geschikt om het eindresultaat van een kleuring te variëren, accentueren of neutraliseren. 0.77/Blauw: voor het balanceren van oranje en gele tonen. 0.66/Rood: kan worden gemengd met alle Gold-tinten, met uitzondering van de High Lift-serie. Geeft een nog intenser resultaat aan roodtinten. 0.22/Violet: versterkt het violette karakter van de Violet-, Mahonie- en Roodserie. 0.33/Geel: accentueert en versterkt de Goud-serie. 0.11/As: de ideale grijstint om ongewenste rode en oranje tonen te neutraliseren. Daarnaast geschikt om grijstonen een boost te geven als toevoeging aan de As-, Natuur-As- en Violet-As-serie. 0.44/Koper: accentueert en versterkt kopertinten. 0.2/Roze: ontwikkeld voor creatieve toepassingen en om blond-, rood-, violet- en bruintinten een roze gloed te geven. FORMULES CREËREN MET BOOSTERS Boosters zijn pure tinten met extra diepte. Dat betekent dat elke booster zich gedraagt volgens het karakter van de bijbehorende kleuren. We kunnen de boosters indelen in 3 groepen: donker, medium en licht. Pas de hoeveelheid booster in de formule aan op basis van de groep waartoe de tint behoort. Donker zijn: As-blauw (00.11), Blauw (0.77), Violet (0.22) Medium zijn: Roze (0.2), Rood (0.66) Licht zijn: Oranje (0.44), Geel (0.33) Maximaal 50% van de formule mag bestaan uit boosters. Zie pagina 32 voor meer informatie.

23 GOLD ACTIVATOR GESTABILISEERDE WATERSFOFPEROXIDE OP CRÈME-BASIS Met Elicos verrijkte formule die zorgt dat de alkaliteit van waterstof wordt verminderd. Hierdoor is de formule milder voor de hoofdhuid. Er wordt een verzachtende lipidenlaag op de huid gevormd, die absolute comfort en bescherming garandeert. Omdat de substantie dikker is, kan de crème makkelijker worden aangebracht, wat de nauwkeurigheid ten goede komt. KEUZE VAN ACTIVATOR / VOL. (%) EN POSETIJD POSETIJD activator MENGVERHOUDING VERHELDERING 10 VOL 1: 1,5 1 tint/pasteltint min. 20 VOL 1: 1,5 1-2 Tinten min. 30 VOL 1: 1,5 2-3 Tinten min. 40 VOL 1: 1,5 3-4 Tinten/ Highlights min. (20min pastel)

24 MENGVERHOUDING Gold Premium Hair Colour moet altijd worden gemengd in de mengverhouding 1:1, 5. Voorbeeld: de inhoud van een tube is 100 gr ml activator. De hoeveelheid is meer dan voldoende voor een volledige kleuring van middellang tot lang haar, dus pas indien nodig de hoeveelheid aan. SUPER HIGH LIFT / TONERS Voor de speciale High Lift-serie (11) is de mengverhouding 1:2. Voorbeeld: De inhoud van een tube is 100 gr ml developer. Indien geblondeerd haar getoned dient te worden, pas dan een mengverhouding van 1:3 toe! De kleuring kan toegepast worden op handdoekdroog haar en de posttijd bedraagt 5-20 minuten afhankelijk van het gewenste eindresultaat. DE HOEVEELHEID ACTIVATOR KIEZEN Als de mengverhoudingen goed worden opgevolgd, levert het product optimale prestaties. Een van de belangrijkste functies van Gold-developer is verheldering van het natuurlijke haar. Hoeveel tinten lichter de verheldering wordt, is afhankelijk van het gekozen volume. UITLEG BIJ DE TABEL Voorbeeld: bij verheldering vanaf een natuurlijke kleurhoogte 6 tot een kunstmatige kleurhoogte 7, zien we in de tabel dat we 10/20 volume moeten gebruiken. Dit betekent dat Gold-developer met 10 volume wordt gebruikt aan de aanzet en Golddeveloper met 20 volume aan de punten /20 10/20 20/30 30/40 Blonderen /20 10/20 20/30 30/40 Blonderen /20 10/20 20/30 30/40 Blonderen /20 10/20 20/30 30/40 Blonderen 5 Voorpimenteren /20 10/20 20/30 30/40 Blonderen 6 Voorpimenteren /20 10/20 20/30 30/40 Bleaching 7 Voorpimenteren /20 10/20 20/30 30/40 8 Voorpimenteren /20 10/20 20/30 9 Voorpimenteren /20 10/20 10 Voorpimenteren /20 De posetijd is 35 minuten. Voor de High Lift serie is de posetijd minuten. De posetijd kan worden verminderd als er een warmtebron wordt gebruikt. Houd 25 minuten aan voor Gold Premium Hair Colour-tinten en minuten voor de High Lift-serie.

25 03 BASIS INSTRUCTIES

26 KLEURKEUZE DE DIAGNOSE Om het gewenste eindresultaat te verkrijgen volgt u stap 1 tot en met 6, zodat u de gewenste kleurtechniek kunt bepalen. 1. Bepaal het gewenste eindresultaat. 2. Bepaal de natuurlijke kleurhoogte van de klant. 3. Bepaal de (eventuele) toonhoogte van de eerder gekleurde lengtes en punten. 4. Bepaal de porositeit van het haar van de klant. 5. Bepaal het grijspercentage (%) van de klant. 6. Bepaal of voor het gewenste kleurresultaat verheldering, toon op toon of een donkerdere kleur vereist is. Er zijn twee belangrijke punten bij het bepalen van het grijspercentage: 1. Als het haar 15 tot 30% grijs is: meng 1 deel uit de natuur-serie + 2 delen gewenste kleur. Als het haar 30 tot 60% grijs is: meng 1 deel uit de natuurserie + 1 deel gewenste kleur. Als het haar 60 tot 100% grijs is: meng 2 delen uit de natuur-serie + 1 deel gewenste kleur. 2. Kies de benodigde volume Gold-developer om het gewenste resultaat te verkrijgen voor grijsdekking en/of verheldering. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk de onderstaande punten vooraf te controleren: 1. De conditie van het haar. 2. Eerdere chemische behandelingen die de porositeit van het haar mogelijk hebben beïnvloed. De Gold-kleurenkaart is het ideale instrument voor een goede diagnose.

27 DE EERSTE KLEURING OP NATUURLIJK HAAR De doelstelling van deze techniek is om een gelijkmatig eindresultaat te verkrijgen op natuurlijk haar en om ongewenste verheldering aan de aanzet te voorkomen. Dit laatste wordt veroorzaakt door de natuurlijke warmte van de hoofdhuid. DE WERKWIJZE VOOR 1 OF MEER TINTEN VERHELDERING 1. Verdeel het haar in 4 secties: van oor tot oor en van het midden van het voorhoofd naar de nekpartij. 2. Pas de formule toe; begin rechtsachter en vervolgens linksachter. Vervolg het proces op dezelfde manier aan de voorzijde. 3. Pas de kleuring toe op de lengtes en punten van alle 4 de secties. 4. Maak een nieuwe formule voor de aanzet. Let hierbij op de te gebruiken developer (volgens de tabel). 5. Pas deze formule toe op de aanzet van alle secties, en start hierbij zoals beschreven bij punt Neem een posetijd van 35 minuten in acht. 7. Nadat de posetijd is verstreken: emulgeer de kleuring, spoel deze grondig uit en pas de gewenste Gold-shampoo toe. Sluit af met de gewenste Goldconditioner of Gold-treatment. DE WERKWIJZE VOOR TOON OP TOON OF DONKERDERE KLEUREN 1. Pas de formule (kleur en 10 volume Gold Premium-developer) in één keer toe van de aanzet tot de punten. Posetijd: 35 minuten.

28 WERKWIJZEN & TECHNIEKEN UITGROEI KLEUREN 1. Verdeel het haar in 4 secties. 2. Pas de formule toe op de uitgroei; begin rechtsachter en vervolgens linksachter. Vervolg het proces op dezelfde manier aan de voorzijde. 3. Emulgeer de formule de laatste 3-5 minuten van de posetijd door de lengtes en punten als deze 1 tint lichter zijn dan het gewenste eindresultaat. 4. Als de lengtes en punten 2 tinten lichter zijn, emulgeer de formule dan de laatste 10 minuten door de lengtes en punten. 5. Als de lengtes en punten meer dan 2 tinten lichter zijn, maak dan een nieuwe formule gemengd met 2 delen Gold-activator (10 volume) en pas deze de laatste 10 minuten van de posetijd toe. KLEUREN VAN GRIJS-WIT HAAR Grijs-wit haar ontstaat door het verlies van melanine (pigment). Dit tekort aan natuurlijk pigment geeft het haar een doffe, droge uitstraling. Een natuurlijke kleurbehandeling op grijs-wit haar betekent niet enkel dat het grijs 100% wordt gedekt. Een stijlvol, glossy resultaat is vaak mooier en natuurlijker dan één massieve kleur op grijs-wit haar. Om dit resultaat te verkrijgen is het belangrijk om enkele regels in acht te nemen: LENGTES EN PUNTEN OPFRISSEN NA EEN UITGROEIBEHANDELING OP GRIJS-WIT HAAR De natuur-serie heeft een excellente grijsdekking, in tegenstelling tot de pigmenten uit de fashion-serie. Daarom wordt het afgeraden om eerder gekleurde lengtes en punten op te frissen met de natuur-serie; dit kan namelijk leiden tot stapeling en donkere lengtes en punten. Om lengtes en punten op te frissen: meng de gewenste fashion-tint met Golddeveloper(10 vol) in een verhouding van 1:2 (30 gr kleur+ 60 ml 10 vol). Voor glans of 1 tint vervaging: 3-5 minuten toepassen op handdoekdroge punten. Voor 2 tinten vervaging: 5-10 minuten toepassen op droge punten. Voor meer dan 2 tinten vervaging: minuten toepassen op droge punten. 1. Meng de gewenste tint uit de fashion-serie met de corresponderende tint uit de natuur-serie tot 30% grijs haar: meng 1 deel uit de natuur-serie + 2 delen uit de fashion-serie tot 60% grijs haar: meng 1 deel uit de natuur-serie + 1 deel uit de fashion-serie tot 100% grijs haar: meng 2 delen uit de natuur-serie + 1 deel uit de fashion-serie 5. Kies de benodigde Gold-developer om de gewenste verheldering te verkrijgen. 6. Neem dunne secties en pas de kleuring toe. 7. Neem een posetijd van 35 minuten in acht. Verleng de posetijd met 5-10 minuten bij erg weerbarstig haar.

29 VOORPIGMENTEREN Wat is dit: een technische term voor een voorbehandeling die weerbarstig grijswit haar voorbereidt op een gelijkmatig kleurresultaat. Wanneer te gebruiken: als er een hoge concentratie weerbarstig grijs-wit haar aanwezig is, meestal aan de voorzijde/contouren. Met voorpigmentatie kunnen twee effecten worden bereikt. 1. De haarschacht wordt toegankelijker (De alkaliteit van het product opent de schubbenlaag). 2. Kleurpigmenten worden afgezet op extreem weerbarstig grijs-wit haar, waardoor de kleuring die daarna wordt toegepast een betere dekkracht en houdbaarheid heeft. Formulering Grijs-wit haar voorpigmenteren gebeurt enkel met kleur, zonder developer; neem één tint lichter dan het gewenste eindresultaat. De Gold Premium-kleuren die hiervoor het beste kunnen worden gebruikt, zijn warme tinten; bij voorkeur de toon (.3). Toepassing: 1. Pas de kleur toe op de grijs-witte gedeeltes; probeer hierbij de hoofdhuid te vermijden. 2. Niet uitspoelen. 3. Neem een posetijd van 10 minuten in acht alvorens de definitieve formule toe te passen.

30 HERPIGMENTEREN Wat is dit: een technisch behandeling die het mogelijk maakt om zowel kunstmatig als natuurlijk pigment te herstellen. Wanneer te gebruiken: elke keer dat een kleur drie of meer tinten donkerder moet worden. Herpigmentatie is een voorbehandeling om een kleuring op te bouwen tot een stabiel, lang houdbaar resultaat en om een grijs-groen effect te voorkomen. Mengverhouding Toepassing: Herpigmentatie wordt altijd toegepast op de lichte gedeeltes van het haar, niet op de uitgroei. Ga als volgt te werk: A) Diagnose: Gewenste kleur: goud violet lichtbruin (5.32); Huidige kleur: goud zeer licht blond (9.3). In dit geval dient het haar 4 tinten donkerder te worden. B) Kies de tint die het best past om de kleur van het haar te herstellen. 1. Gebruik altijd een warme tint (goud, koper of rood). 2. Neem 1 tot 2 tinten lichter dan het gewenste eindresultaat behoort te worden. 3. Meng de formule met Gold-activator 10 volume. 4. De mengverhouding voor Gold Premium Hair Colourformule + Goldactivator moet als volgt zijn: 1:2 (1 deel kleur+ 2 delen developer) voor poreus haar; 1:3 (1 deel kleur + 3 delen developer) voor zeer poreus (geblondeerd) haar. Pas de formule toe op de lichte gedeeltes van het haar die donkerder moeten worden; hanteer een posetijd van minuten. Uitspoelen en goed drogen. Meng de formule voor het gewenste eindresultaat en pas deze toe op het gehele haar. Voorbeeld: Het gewenste eindresultaat is kleurhoogte 5 (lichtbruin). Het onderliggende pigment is oranje. De herpigmentatie dient een tot twee tinten lichter te zijn dan het gewenste eindresultaat en de toonhoogte dient koper te zijn.kies in dit geval voor de voorpigmentatie 1 deel kleur 6.4 (donker koperblond) + 3 delen Gold-activator10 volume. Door het oranje in het haar te herstellen, is het mogelijk om een basiskleur te creëren die dicht bij de natuurlijke kleur ligt. Hierdoor kan het gewenste eindresultaat worden bereikt. C) Toepassing Mengverhouding herpigmentatie: 30 ml donker kopenblond (6.4). 90 ml Gold-developer 10 volume. Pas de formule toe op de gedeeltes die donkerder moeten worden. Posetijd 10-15: minuten. Uitspoelen en handdoekdroog maken. Meng een nieuwe formule en gebruik hiervoor de gewenste kleur 5 (lichtbruin). Pas deze toe op het gehele haar.

31 AMMONIAKVRIJ BLONDEERPOEDER Een speciaal ontwikkeld blondeerpoeder om optimale resultaten te verkrijgen. Dankzij de zachte crèmestructuur is de formule gemakkelijk toepasbaar. Verheldert tot 7 tinten Innovatieve formule Resultaten zijn ongelooflijk gelijkmatig Maximale hechting aan het haar Perfecte stabiliteit van de formule gedurende de posetijd Veelzijdige mengverhouding van 1:1 tot 1:3 Uitstekende cosmetische resultaten Stuifvrij GEBRUIKSAANWIJZING 1. Aanbevolen mengverhouding: 1:1 tot 1:3. 2. Pas de blonderingsformule toe op droog, ongewassen haar. Controleer regelmatig. 3. Wanneer het resultaat is bereikt, goed uitspoelen en wassen met de gewenst Gold-shampoo om achtergebleven resten te verwijderen. 4. Na het wassen de gewenste Gold-conditioner of Gold-treatment toepassen. Kam-Strepen Blondeertechniek Volledige Toepassing HIGHLIGHTS Mengverhouding Aanbevolen activator Posetijd 1:1 tot 1:3 10, 20, 30 or 40 vol. Cap From 1:5 to 1:2 20, 30 or 40 vol. 1:2 10, 20 or 30 vol. Tot het gewenste eindresultaat is bereikt; max. 50 min

32 LENGTES EN PUNTEN OPFRISSEN NA EEN UITGROEIBEHANDELING OP GRIJS-WIT HAAR De natuur-serie heeft een excellente grijsdekking, in tegenstelling tot de pigmenten uit de fashion-serie. Daarom wordt het afgeraden om eerder gekleurde lengtes en punten op te frissen met de natuur-serie; dit kan namelijk leiden tot stapeling en donkere lengtes en punten. Om lengtes en punten op te frissen: meng de gewenste fashion-tint met Golddeveloper(10 vol) in een verhouding van 1:2 (30 gr kleur+ 60 ml 10 vol). Voor glans of 1 tint vervaging: 3-5 minuten toepassen op handdoekdroge punten. Voor 2 tinten vervaging: 5-10 minuten toepassen op droge punten. Voor meer dan 2 tinten vervaging: minuten toepassen op droge punten.

33 VOORDELEN SERVICE OP MAAT Dikkere textuur om gedeeltelijke kleurtechnieken te vergemakkelijken. SNELLERE WERKTIJDEN 1. Snel en gemakkelijk te mengen 2. Snel en gemakkelijker toepasbaar dankzij de verbeterde textuur 3. Snel en gemakkelijk uitspoelbaar 4. Constante posetijd van 35 min.

34 BOOSTERS Kleurhoogte Groep 1 Groep 2 Groep 3 Blauw/As/Violet Roze/Rood Geel/Oranje 10 1g 1g 3g 9 1g 3g 5g 8 1-2g 5g 5g 7 3g 8g 8g 6 4g / 8g * 10g 10g 5 5g / 10g 15g 15g 4 8g / 15g 20g 20g 3 10g / 15g 20g 20g 2 10g / 15g 20g 20g 1 10g / 15g 20g 20g BELANGRIJK Deze minimale hoeveelheden zijn suggesties om de corresponderende tinten van de Gold Premium Haircolor te versterken. Grotere hoeveelheden kunnen worden toegevoegd voor een intenser resultaat. Belangrijk om te weten is dat groep 1 dominant kan zijn en de helderheid van het resultaat kan beïnvloeden als deze wordt gemengd met lichte kleuren. De aangeduide hoeveelheid voor Violet.

35 PREMIUM HAIR COLOURS

10 jaar jonger in 5 minuten

10 jaar jonger in 5 minuten 10 jaar jonger in 5 minuten MENZ 5 Minute Haircolor is een ammoniavrije, alleen kleurontwikkelende permanente haarkleuring. Bij een inwerktijd van 5 minuten op vochtig haar, krijgt u een vermenging met

Nadere informatie

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt..

MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba. Limnantes Alba. Een plant die het haar beschermt en de kleurintensiteit versterkt.. MedaVita permanente haarkleuring Kleurcrème met Limnantes Alba EIGENSCHAPPEN Perfecte dekking van grijs haar met uitstekende resultaten bij gebruik van natuur serie, natuurlijk asblond en gouden tinten.

Nadere informatie

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59

Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Z110MATM0640 MS DIRECT COLOUR Argomentario NL.indd 1 09/05/17 13:59 Een directe, cosmetische, conditionerende en milde kleuring om een tijdelijke haarkleur te creëren met perfecte resultaten. Dynamisch,

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL

WAAROM AFFINAGE. AFFINAGE bevat geen ZEEP AFFINAGE bevat emulsie (olie +water) DUS; -minder pigment -minder ammonia HET VERSCHIL WAAROM AFFINAGE Diepe warme kleuren Lange houdbare kleur Simpel en veilig in gebruik Zeer weinig ammonia Veel glans Voordelig Grote kaart/weinig mengen. HET VERSCHIL Haarverven bevatten ZEEP ZEEP is de

Nadere informatie

Life Excelsa Hp technology < 100ml >

Life Excelsa Hp technology < 100ml > Life Excelsa Hp technology < 100ml > De nieuwe Life Color zorgt voor een goede voeding, om de hoofdelementen van het haar te herstellen: water, proteïnen en lipiden. 1) INTENSE HERSTELLING EN MAXIMALE

Nadere informatie

creative conditioning permanent colour

creative conditioning permanent colour creative conditioning permanent colour DE NATUUR IS ALTIJD EEN INSPIRATIEBRON GEWEEST VOOR ARTIESTEN, SCHILDERS, BEELDHOUWERS EN MUZIKANTEN. milk_shake creative permanent colour EEN VORM VAN KUNST IN DUIZEND

Nadere informatie

technische informatie

technische informatie technische informatie smoothies conditioning semi_permanent colour milk_shake smoothies Een tone op tone conditionerende kleurcrème die melkproteinen, organische melk en zonnebloemolie, aminozuurcomplex,

Nadere informatie

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE.

LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. LOW AMMONIA. LOCKED-IN SATURATION. LIQUID SHINE. De permanente vloeibare kleuring heruitgevonden! Verkrijg rijke en verzadigde kleurresultaten met een zeer hoge glans! Nu hebben we met Color Gel Lacquers

Nadere informatie

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland

KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING. www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland KOLESTON PERFECT INNOSENSE WELLA THE HEART OF HAIRDRESSING www.wella.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland A NEW AGE OF Nieuw: Koleston Perfect Innosense is een permanente haarkleuring speciaal

Nadere informatie

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie:

IGORA ROYAL. Klik hier voor meer productinformatie: start IGORA ROYAL Klik hier voor meer productinformatie: IGORA ROYAL OIL DEVELOPER NATUURLIJKE KLEUREN NATUURLIJKE EXTRA KLEUREN MODE KLEUREN HIGHLIFTS 10- SERIES HIGHLIFTS 12- SERIES CREATIVE PASTEL SHADES

Nadere informatie

OLORMASK INFORMATIE GIDS

OLORMASK INFORMATIE GIDS OLORMASK INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE Gebruik Bruikbare Tips LIGHT TONES Color Mask Platinum Color Mask Vanilla Color Mask Pearl Color Mask Honey Color Mask Caramel Color Mask Latte BROWN

Nadere informatie

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR

TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR TECHNISCH BOEK 1COLORISTEUR COLORISTEUR Het onmisbare product voor veeleisende kleurexperts. Samenvatting Het concept COLORISTEUR... p.4 Het kleurenpallet... p.6 Hoe COLORISTEUR gebruiken?... p.8 Reinigen

Nadere informatie

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger

SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger SaffronNutmegAniseChilliCoffeepinkPepper whitepepperpoppyblackcuminginger Kuren en kleuren naar iedere smaak! Haarkleuring zonder enige agressieve chemische producten Zure ph-kuur om het haar te stimuleren

Nadere informatie

Ontdek onze henna kleuringen

Ontdek onze henna kleuringen Ontdek onze henna kleuringen COLORA HENNA STOP MET CHEMISCH KLEUREN! Als je je haar wilt kleuren op een zuivere, natuurlijke wijze en daarbij ook je haar wilt verzorgen, dan biedt Colora Henna de uitkomst.

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

Douscolor is een zachte kleur met een toon op toon dekkracht, resultaat van recent wetenschappelijk rechearch.

Douscolor is een zachte kleur met een toon op toon dekkracht, resultaat van recent wetenschappelijk rechearch. DousColor toon op toon kleuring Douscolor is een zachte kleur met een toon op toon dekkracht, resultaat van recent wetenschappelijk rechearch. Bevat geen ammoniak en verlicht het haar niet. Ideaal voor

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding

/ICE. permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten. Technische handleiding /ICE N I E U W permanente haarkleuring voor haarkleurspecialisten Technische handleiding e x p l o r ee r de nieuwe technische mogelijkh e d e n 3 2 SUBTIL CRÈME /ICE k l e u r t e c h n i e k voor haarkleurs

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

PERM Manual. world of. Perm

PERM Manual. world of. Perm PERM Manual world of Perm PERM MANUAL INHOUDSOPGAVE BLZ. 1.0 Inleiding 1 2.0 Cleansing Shampoo 2 3.0 Pre Curl 2 4.0 Neutral Wave 3 4.1 Fixatie 4 5.0 Volume Wave 5 5.1 Stabilisator 6 6.0 Aqua Flush 7 1.0

Nadere informatie

De Wereld. van Kleur. Technisch boek

De Wereld. van Kleur. Technisch boek De Wereld van Kleur Technisch boek Index 4 6 8 8 9 14 14 15 16 16 17 17 18 18 19 20 21 22 23 27 28 30 31 De theorie van de cosmetische kleuring Evolution of the Color: De kleurenkaart Het nummeringssysteem

Nadere informatie

open your eyes ESLABONDEXX

open your eyes ESLABONDEXX open your eyes tm ESLABONDEXX and marvel at color open your eyes ENKEL ZULK KLEURSYSTEEM KAN DE NAAM ESLABONDEXXTM DRAGEN KIES VOOR DE KLEUR DIE BESCHERMT EslabondexxTM Color. Open je ogen en laat je verrassen

Nadere informatie

TECHNIEKFOLDER.

TECHNIEKFOLDER. TECHNIEKFOLDER www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland inhoud introductie 8 Blondes 0 Reds Browns 4 Creative Tones 4 SpectraLift Technology 6 Gebruiksaanwijzingen 8 Magma

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39

silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 silver shine Het geheim voor prachtig blond haar Z110MATM4686 MS SILVER SHINE brochure NL.indd 1 15/06/18 09:39 Laat je blonde haar stralen met silver shine! Regelmatig wassen, vervuiling en herhaaldelijk

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

it all started in milano

it all started in milano it all started in milano compacte, professionele make-up van italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM

COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM COLOR LUSTRE. KLEURVERSTERKENDE BALSEM 277 RUE ST HONORE 75008 PARIS +33 (0)1 40 20 60 00 WWW.SHUUEMURAART OFHAIR.COM NEVER STOP THINKING, IMPROVING, INNOVATING. CREATING SOMETHING THAT IS UNIVERSALLY

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

Color Manual. world of COLOR

Color Manual. world of COLOR Color Manual world of COLOR INHOUDSOPGAVE BLZ. 1. Inleiding 2 2. Haarstructuur 3 2.1 De cuticula 3 2.2 De cortex 3 2.3 Medulla 3 3. Het kleurprincipe 4 3.1 Kleurentheorie en de kleurencirkel 4 3.2 Hoofdkleuren

Nadere informatie

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk;

1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte kleur. De kleur aanbrengen en de behandeling uitvoeren zoals gebruikelijk; GEBRUIKSAANWIJZING KLEURBEHANDELINGEN KLEURBEHANDELINGEN De kleur eerst vermengen in een kom met de benodigde hoeveelheid peroxide, zoals gebruikelijk. Vervolgens: 1 ml Connector toevoegen per 10 g gebruikte

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

It all started in Milano

It all started in Milano It all started in Milano compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO

GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Je gebruikt Indigo om de hennakleuring bruiner te maken. Blonde mensen hebben meer indigo nodig om hun haar warmbruin te verven dan mensen die al bruin haar hebben. Hoe meer indigo

Nadere informatie

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS KOUDE VOORKANT KLEURING Gedempte lichtgrijze pastelkleuren bedekken het hoofd van de aanzet tot de punt in een verzadigde matte kleur voor een zachte maar edgy

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan?

Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan? GEBRUIKSAANWIJZING INDIGO Wat zijn de verhoudingen en welke kleur krijg ik dan? Onderstaande verhoudingen zijn indicatief en hangen af van de basiskleur(en), al dan niet geverfd. Ik heb nu blond haar.

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

P e r i o d i e k e n i e u w s b r i e f v a n L i s a p M i l a n o 2 0 1 1 n r 1

P e r i o d i e k e n i e u w s b r i e f v a n L i s a p M i l a n o 2 0 1 1 n r 1 P e r i o d i e k e n i e u w s b r i e f v a n L i s a p M i l a n o 2 0 1 1 n r 1 PRODUCTEN OVERZICHT: 5 / 3 L I C H T G O U D B R U I N 6/3 DONKER GOUDBLOND 7/3 MIDDEL GOUDBLOND 7/36 MIDDEL GOUD KOPERBLOND

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

www.wellaprofessionals.nl www.facebook.com/wellaprofessionalsnederland Techniekfolder BLONDOR, 12 maal verkozen tot beste blondering*, introduceert BLONDOR FREELIGHTS. De trend van nu is stonewashed blond-

Nadere informatie

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem

compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem compacte, professionele make-up van Italiaanse bodem It all started in Milano Extenso Milano Make-up is een compacte, professionele make-up lijn ontwikkeld voor en door professionals. Extenso Milano Make-up

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

inwerktijd : 15min 60gr BES HI-FI HAIR COLOR 60gr OXIBES 10 VOLUME 3%

inwerktijd : 15min 60gr BES HI-FI HAIR COLOR 60gr OXIBES 10 VOLUME 3% De voorpigmentatie is een belangrijke handeling die de re-integratie van de cosmetische pigmenten toelaat, pigmenten die men om de volgende redenen verloren is : verlichten, ontkleuren, superverlichtende

Nadere informatie

LADIES. Great haircut and blow out. Prijzen. Instant lift / mask. Intensive Olaplex care. Nioxin scalp revival. Short. Medium.

LADIES. Great haircut and blow out. Prijzen. Instant lift / mask. Intensive Olaplex care. Nioxin scalp revival. Short. Medium. LADIES Great haircut and blow out Super relaxing hoofdhuidmassage met hoogwaardige verzorgingsproducten van Sebastian (5 min), ultimate glow conditioner behandeling, great haircut en blow out voor het

Nadere informatie

HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD!

HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD! 1 EEN ACTIEF INGREDIENT DAT DE COSMETICA-INDUSTRIE HEEFT VERANDERD HET EERSTE EN ENIGE PRODUCT DAT HET HAAR WERKELIJK BLIJVEND HERSTELT REEDS 8 MAAL GEPATENTEERD! OLAPLEX herstelt verbroken zwavelbruggen

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

ten PRO nze LASS Ontdek

ten PRO nze LASS Ontdek ntdek de OPKLASSE van onze PRODUCTEN O T VOOR HET SUCCES VAN UW SALON STREVEN NAAR DE TOP Elke dag innoveert SUBTIL om doeltreffende, creatieve en respectueuze producten te ontwikkelen die uw klanten

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd

De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd POWER IN THE HAIR De nieuwe innovatie van Selective Professional welke samen gaat met iedere technische behandeling, versterkt het eindresultaat, beschermd en verzorgd het haar. EXCLUSIEVE FORMULE BEVAT

Nadere informatie

Atelier Theo Kerkhove Les 29 KLEURENLEER en KLEUREN MENGEN ( EEN SPECTRALET MAKEN )

Atelier Theo Kerkhove Les 29 KLEURENLEER en KLEUREN MENGEN ( EEN SPECTRALET MAKEN ) In deze les wordt aandacht besteed aan verschillende kleuren en de toepassing ervan. Naast vergroting van je kennis (de theorie), wordt je ook aangezet om (in de praktijk) te oefenen met het gebruik en

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, *Gemiddelde van alle bestanddelen vande kleuringkit ÆQUO COLOR biologische ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 SUN&MORE Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 17/04/18 12:13 SCRITTE? ORGANISCHE MURU MURU BOTER HIBISCUS OLIE ORGANISCHE PA S S I E V R U C H T OLIE P L A N TA A R D I G E INGREDIENTEN

Nadere informatie

Kleurboek Kapsones. www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! En dat bovendien met behoud van kleur! info@kapsonesupdate.nl

Kleurboek Kapsones. www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! En dat bovendien met behoud van kleur! info@kapsonesupdate.nl www.kapsonesupdate.nl 0800 knapper! info@kapsonesupdate.nl Geknipt voor alle leeftijden Kleurboek Kapsones We maken gebruik van vakkundige medewerksters! Medewerksters die natuurlijk alles afweten van

Nadere informatie

Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren

Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren decologic Technologie en innovatie gecombineerd om het perfecte blond te creëren milk_shake decologic is een complete lijn van lightening producten die ontwikkeld is door de expertise van de onderzoekslaboratoria

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

VMG. Kleurenleer KLEUR gebruiken in ruimtes

VMG. Kleurenleer KLEUR gebruiken in ruimtes VMG KLEUR gebruiken in ruimtes De basis Primaire kleuren De meeste mensen hebben de term primaire kleuren al wel eens gehoord. Rood, geel en blauw zijn de kleuren waarmee je alle andere kunt mengen. Andersom

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G

G E B R U I K S A A N W I J Z I N G GEBRUIKSAANWIJZING Bezoek na het lezen van deze richtlijnen en vaak gestelde vragen de website Olaplex.com en bekijk onze korte instructievideo s. Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar.

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf Fotocredit: Schwarzkopf Inhoudsopgave Haar verven: de complete uitleg...2 De Basis...2 Voorbereiding op het haarverven...2 Het mengen van de haarverf...2 Het aanbrengen van de haarkleuring...3 Tijdens

Nadere informatie

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA Can be used at any age Can be used at any age 100% Natuurlijk De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA 2 3 Inhoudsopgave LOGONA Plantaardige

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. KEVIN.MURPHY BELGIUM & LUXEMBOURG www.kevinmurphy.be T (+32) 3 25 25 502 education@kevinmurphy.be

INHOUDSOPGAVE. KEVIN.MURPHY BELGIUM & LUXEMBOURG www.kevinmurphy.be T (+32) 3 25 25 502 education@kevinmurphy.be HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1: FILOSOFIE Wat is COLOR.ME The choices we make HOOFDSTUK 2 : HET ASSORTIMENT Het portfolio Onze selectie aan kleuren Cream developer Shades (Level 1-11) High lift

Nadere informatie

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL

HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN MAXIMALISEER KLEURVERANDERING, MINIMALISEER HAARSCHADE TECHNICAL MANUAL ONTDEK DE ULTIEME INNOVATIE IN HAARBESCHERMING Het veranderen van de haarkleur van een klant is de

Nadere informatie

Patineren http://www.hubcoonen.nl/bronswiki/van%20was%20naar%20brons/2-1-formules.html "Formules voor Messing, Brons en Koper" 01. Licht tot donker Bruin 02. Bruin naar zwart 03. Zwart bruin 04. Florentijns

Nadere informatie

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen

Bona Decking System. De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen krachtig systeem langdurige bescherming Bona Decking System De professionele manier om houten terrasvloeren op te frissen Moeiteloos en effectief Laat geen aanzetten achter Langdurige bescherming Snel

Nadere informatie

Cursus Kapper

Cursus Kapper Cursus Kapper WWW.I-LEARNING.BE PERMANENT EN WATERGOLF Permanent en watergolf hebben beide gemeen dat ze een andere textuur aan het haar geven. Het enige verschil is dat je voor permanent chemische producten

Nadere informatie

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS

FOTO S: GEZAMENLIJKE NEDERLANDSE KAPPERS Martijn Martijns kapsel heeft in de basis dezelfde uitgangspunten als de superkorte kapsels in de jaren 30/40: opgeknipte of zelfs opgeschoren zij- en achterkanten en een langere bovenpartij. Alleen is

Nadere informatie

VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT

VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT VALTTI WOOD OILS VERSTERKT DE NATUURLIJKE ELEGANTIE VAN HOUT Bescherm en vernieuw uw tuin- en terrasmeubilair en ander houtwerk - terrassen, trappen, hekwerk en looppaden- met Valtti Wood Oils. Deze oliën

Nadere informatie

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow

Ladies / Dames CARE / VERZORGING STYLING. Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen. Full Haircut and Polish Blow Ladies / Dames Basic Haircut and Blow 34,00 Wassen, knippen & drogen Full Haircut and Polish Blow Wassen, knippn en fohnen Een heerlijke verzorgende en relaxende hoofdmassage, een short 45,00 conditioner

Nadere informatie

zorgt voor de (aller)kleinsten

zorgt voor de (aller)kleinsten Rivadouce zorgt voor de (aller)kleinsten Ontwikkeld in 1971 om een antwoord te bieden aan de noden van kraamafdelingen. Bijna 45 jaar geniet Rivadouce de erkenning van de medische wereld en wordt gebruik

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA

100% De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring. Natuurlijk. www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA Can be used at any age Can be used at any age 100% Natuurlijk De mooiste kleuren uit de natuur LOGONA Plantaardige Haarkleuring www.logona.nl GECERTIFICEERDE NATUURCOSMETICA 2 Inhoudsopgave 3 Wat maakt

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur

by DesleeClama Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur Matrasstoffen geïnspireerd op de schoonheidsgeheimen van de natuur De schoonheid van de natuur in een matras De matrasafwerkingen uit de Sleeping Beauty collectie nemen u mee op wereldreis, op zoek naar

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

Haarkleurstoffen in haarkleurproducten

Haarkleurstoffen in haarkleurproducten Haarkleurstoffen in haarkleurproducten Controle op de aanwezigheid van verboden stoffen Datum juni 2015 Haarkleurstoffen in haarkleurproducten juni 2015 Colofon Projectnaam Projectnummer Versienummer

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid

LICHAAMSVERZORGING. Een moment van zachtheid voor je huid V E R N I E U W D E LICHAAMS Een moment van zachtheid voor je huid DE SCHOONHEID VAN HET LICHAAM Uw lichaam verdient evenveel aandacht als uw gezicht. Om het evenwicht te vinden tussen een gevoel van schoonheid

Nadere informatie

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU!

MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! adamantium MIJN HAAR? WIL ZE GEZOND, GLAD EN EENVOUDIG TE HANTEREN! HIER EN NU! DOOR HET ONDERZOEK VAN JEAN PAUL MYNÈ IS ER DE NIEUWE ERA ONTSTAAN OM GLAD EN GEZOND HAAR TE BEKOMEN! Door de simpele toepassing

Nadere informatie

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur

Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van uur tot uur Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam Herfst Sale Woensdag 28 September van 09.00 uur tot 21.00 uur Ter gelegenheid van onze Herfst Sale bij Majuba Hair & Beauty Products Amsterdam, hebben wij voor u

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

Kleur: Gemengd met: Resultaat: 346 Lemon Yellow Cadmium yellow deep reeks mooie gele tinten

Kleur: Gemengd met: Resultaat: 346 Lemon Yellow Cadmium yellow deep reeks mooie gele tinten Kleur: Gemengd met: Resultaat: 346 Lemon Yellow Cadmium yellow deep reeks mooie gele tinten heldere groenen aqua tinten Phtalo green (blue shade) aqua tinten Bijna lichtgevende gelen, voor ochtend sfeer.

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

SalonPro System. permanente ontharing. Klinisch geteste. Professioneel apparaat voor permanente ontharing Veilig, snel en betrouwbaar

SalonPro System. permanente ontharing. Klinisch geteste. Professioneel apparaat voor permanente ontharing Veilig, snel en betrouwbaar permanente ontharing Klinisch geteste IPL-technologie Voor maximale veiligheid bij het privégebruik Professioneel apparaat voor permanente ontharing Veilig, snel en betrouwbaar Zeer snelle toepassing*

Nadere informatie

Verzadigde kleuren/ zuivere kleuren

Verzadigde kleuren/ zuivere kleuren Kleurencirkel Een kleurencirkel is een gemakkelijke manier om kleuren te rangschikken. In een cirkel zie je de primaire kleuren citroengeel, magenta rood en cyaanblauw. Daar tegenover liggen de secundaire

Nadere informatie

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort

Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Grondlegger van de Plantaardige Cosmetica Uw huid wordt verrijkt: een nieuw gevoel van comfort Nr.1 in GEZICHTS- VERZORGING* in Frankrijk Januari 2013 In omzet over 2011 (damesproducten). In hoeveelheid

Nadere informatie

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS

NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS NIEUWE HYDRA BOMB TISSUE MASKERS HYDRA BOMB TISSUE MASK INTENS HYDRATEREND EVENWICHTSHERSTELLEND MASKER GROENE THEE + HYALURONZUUR + HYDRATEREND SERUM EEN BOM VAN EFFICIËNTIE VOOR DE NORMALE TOT GEMENGDE

Nadere informatie

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS revitalising line acidifying line moist & care line sleek line reconstruction line professional salon line HA Essence Aquatic Acid Balance Argan de

Nadere informatie