Najaarsaanbieding Versterk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Najaarsaanbieding 2015. Versterk"

Transcriptie

1 Najaarsaanbieding 2015 RIANNE KLEIN GELTINK EN ROB BELTMAN Marketing &C o. MAR KE TING Scoren met de marketingorganisatie van morgen Karin Wagenaar Relaties, hoe doe je dat? Versterk je relatie met inzichten uit EFT Kasper Klaarenbeek Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! DE BESTSELLERS VAN KASPER KLAARENBEEK NU SAMEN IN ÉÉN BUNDEL 2 bestsellers in 1 bundel ia.nl l management l psychologie l l informatica l e-books l fotografie t l psychologie l l informatica l fotografie l e-books l management l w enmedia.nl l informatica l e-books management l psychologie l l info s l fotografie l management l psychologie l l informaca l e-books l ma anagement l psychologie l kinderboeken l informatica l e-books l fotografie l psychologie l kind

2 management RIANNE KLEIN GELTINK EN ROB BELTMAN Marketing &C o. MAR KE TING Scoren met de marketingorganisatie van morgen Uitvoering: gebonden Omvang: 200 pagina s Auteurs: Klein Geltink en Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: NUR: 801, 802 Verschijnt: november 2015 Marketing & Co. Scoren met de marketingorganisatie van morgen De ontwikkelingen in het marketingvak lijken sneller te gaan dan het licht. Duizenden commercieel verantwoordelijken worden dagelijks uitgedaagd om nieuwe trends te vertalen naar hun eigen organisatie. Dat roept allerlei vragen op. Welke competenties moeten we in huis halen om relevant te zijn en blijven, om de klant optimaal te bedienen en betrekken, via al die kanalen en netwerken? Welke nieuwe rollen brengt dat met zich mee? En hoe organiseren we dat nou optimaal met de mensen en middelen die we hebben? Er bestaan enorm veel marketingboeken met mooie theorieën en modellen, met nieuwe invalshoeken over hoe je merken en klantrelaties kunt managen. Maar er zijn vrijwel geen boeken over hoe je marketing binnen de organisatie integraal organiseert. Daarom dus: Marketing & Co. Voor wie wil scoren met de marketingorganisatie van morgen. Een brede, moderne benadering van de marketingfunctie: ver voorbij het klassieke MarCom. Over de rol en bijdrage van marketing in de marketingorganisatie van morgen. Boordevol interviews, cases en checklists om direct aan de slag te gaan. Om te scoren met marketing heb je de juiste speelstijl, opstelling, support en optimaal samenspel nodig Over de auteurs Rianne Klein Geltink en Rob Beltman zijn beiden al meer dan vijftien jaar actief in het marketingvak, in verschillende rollen: business developer, (interim-)marketingmanager, adviseur, begeleider, docent en onderzoeker. Ze richtten in 2014 H3ROES op, een coöperatie van professionals uit diverse disciplines die samenwerken om Nederland klantgerichter te maken.

3 Het is mijn doel altijd het beste uit mensen en organisaties te halen Paul Kruijssen Het MerkMenu Zet in 11 stappen je organisatie onderscheidend op de kaart Elke organisatie weet dat zichtbaarheid cruciaal is. Maar hoe laat je de wereld zien wat jouw bedrijf of instelling uniek maakt? En hoe zorg je ervoor dat je een consistent beeld uitstraalt? Omvang: 160 pagina s Auteur: Kruijssen Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: NUR: 801, 802 Prijs: 22,50 Verschijnt: september 2015 Met Het MerkMenu zet je in elf stappen je organisatie onderscheidend op de kaart. Dat doe je samen met de mensen die er werken dat maakt Het MerkMenu zeer krachtig. Je start bij de identiteit en het imago. Want om je te onderscheiden, moet je eerst weten wat jou bijzonder maakt. Op basis daarvan ontwikkel je een creatief concept om te laten zien waar je staat. Door de uitvoering vervolgens te monitoren en zo nodig bij te stellen, zorg je ervoor dat je je communicatiedoelen behaalt en garandeer je dat je uitstraling blijft passen bij je identiteit. Dat smaakt naar meer! Gezond menu met de schijf van vier : onderzoek, ontwikkeling, uitvoering en monitoring. Boordevol praktische opdrachten om met je MerkTeam uit te voeren. Geschikt voor grote en kleine organisaties, profit en non-profit. Over de auteur Paul Kruijssen is merk- en identiteitbouwer. Hij haalt het beste uit mensen en organisaties met zijn bureau P Projects, Mensen maken het Merk (sinds 1988). Zijn werkzaamheden liggen op het vlak van consultancy, concept en creatie. Ook is hij freelance docent in het hoger beroepsonderwijs.

4 management over de kracht van enthousiasme Omvang: 200 pagina s Auteur: Vogelaar Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: NUR: 801 Prijs: 20,00 Verschijnt: oktober 2015 HERZIENE VERSIE Rijn Vogelaar DE SUPER PROMOTER De superpromoter Over de kracht van enthousiasme Superpromoter is in korte tijd een internationaal erkend begrip geworden. Organisaties over de hele wereld hebben het gedachtegoed geïmplementeerd. En dat is niet zo gek, want superpromoters zijn van levensbelang. Ze zorgen voor omzetgroei, gemotiveerde medewerkers en een onderscheidende strategie. Ze zijn de personificatie van de kracht van enthousiasme. In dit boek legt Rijn Vogelaar uit hoe je superpromoters als klanten, medewerkers of burgers kunt inzetten om je organisatie succesvoller te maken. Hij beschrijft een nieuwe stroming in denken over marketing, productontwikkeling en bedrijfsvoering. Het wordt tijd dat organisaties zich minder gaan richten op klagende klanten en ontevreden medewerkers, en meer op hun enthousiaste vrienden: de superpromoters. Want organisaties die deze evolutie doormaken, zullen met minder budget en met veel meer positieve energie de concurrentie achter zich laten of zelfs irrelevant maken. Van de eerste editie zijn alleen in Nederland al meer dan exemplaren verkocht. Met nieuwe inzichten, interviews en cases van bedrijven die met superpromoters aan de slag zijn gegaan, zoals Philips, Microsoft, SNS Bank enzovoort. Het aanstekelijke enthousiasme van superpromoters is ongetwijfeld het meest krachtige en invloedrijke middel op weg naar groei en succes Jos Burgers Over de auteur Rijn Vogelaar was tot 2013 CEO van Blauw Research. Hij gaf zijn baan op om zich te kunnen wijden aan de revolutie van enthousiasme. Een beweging die enthousiasme als leidraad neemt om personen, organisaties en de maatschappij in haar geheel positief te veranderen. Rijn is oprichter van de Superpromoter Academy en een veelgevraagd spreker in Europa, Amerika en Azië.

5 Bereik resultaten die eerder onhaalbaar leken! Paul van Schaik BEHAAL ONGEKENDE RESULTATEN MET BEVLOGEN MEDEWERKERS! Uitvoering: flexcover Omvang: 176 pagina s Auteur: Van Schaik Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: NUR: 801 Verschijnt: oktober 2015 TWEEDE HERZIENE EDITIE De prestatiedoorbraak Behaal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers! Goed presteren is heerlijk, zowel voor medewerkers, voor klanten als voor hun werkgevers. Toch levert maar 20% van de Nederlanders de best mogelijke prestatie op het werk. Dat kan anders! De sleutel naar een prestatiedoorbraak ligt bij jou: de leidinggevende. Jij kunt het verschil maken, ongeacht de bedrijfscultuur of de werkwijze van je team. De prestatiedoorbraak begeleidt je in die transformatie, met alle benodigde tools en modellen. Het laat zien hoe je gedrag in de praktijk kunt veranderen. Hoe je je team leert proactief te sturen op resultaten en tegelijkertijd de bevlogenheid van medewerkers aanwakkert. En hoe je dat op langere termijn kunt vasthouden. Een boek voor managers die het beste uit hun team willen halen, en daarbij ook naar zichzelf durven te kijken. Om zo tot ongekende resultaten te komen! Tweede herziene editie, met nieuwe inzichten, tools en verhalen uit de praktijk. Een boek dat al duizenden managers heeft geïnspireerd om met het gedachtegoed van de prestatiedoorbraak aan de slag te gaan. Over de auteur Paul van Schaik ondersteunt directie- en managementteams in het realiseren van prestatiedoorbraken. Eerder was hij programmadirecteur Lean en Continu Verbeteren bij Reaal en partner bij Accenture. Sinds kort is hij directeur Lean en Continu Verbeteren bij NS Reizigers. Paul is trainer High Performance Leadership bij de Baak.

6 Van Duuren Management Antina van der Veen-Meijer in de praktijk Een integrale aanpak voor excellente online klantenservice Omvang: 160 pagina s Auteur: Antina van der Veen Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: Nur: 801, 802 Verschijnt: november 2015 Webcare in de praktijk Een integrale aanpak voor excellente online klantenservice Vragen stellen was nog nooit zo makkelijk. Via social media kunnen klanten en andere stakeholders jouw organisatie dag en nacht bereiken, en iedereen kijkt mee. Als communicatie-, marketing- of klantenservicemanager is het cruciaal om hier adequaat op in te spelen. Want een klacht die viral gaat op Twitter kan het einde betekenen van je reputatie. Maar als jij op tijd met een slimme reactie komt, word je misschien wel populairder dan ooit. Klantenservice via social media heet ook wel webcare. In Webcare in de praktijk geeft Antina van der Veen je de nodige praktische handvatten om deze nieuwe, essentiële vorm van klantenservice in jouw organisatie te implementeren. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een passend antwoord op elk bericht? En regel je dat er ook s avonds nog namens het bedrijf wordt gereageerd? Dit boek leert je hoe je bij elke klant de juiste snaar raakt. Zodat je steeds opnieuw positief uit de bus komt. Boordevol tips, trucs en tools om jouw klanten het beste te woord te kunnen staan. Met prikkelende anekdotes over klantcontact via onder andere Facebook en Twitter. You are what you do, not what you ll say you do C.G. Jung Over de auteur Antina van der Veen-Meijer is interim social media manager en communitymanager en is gespecialiseerd in webcare. Met haar bedrijf Social Connection helpt ze organisaties met het verlenen van excellente service via social media.

7 Geen boek voor bange managers, maar voor leiders die anders durven te zijn. Fou-Khan Tsang RA, Voorzitter Raad van Bestuur Alfa Accountants en Adviseurs 2 bestsellers in 1 bundel Kasper Klaarenbeek Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! DE BESTSELLERS VAN KASPER KLAARENBEEK NU SAMEN IN ÉÉN BUNDEL Uitvoering: bundel Omvang: 304 pagina s Auteur: Klaarenbeek Formaat: 14 x 21 cm ISBN: NUR: 801 Prijs: 34,95 Verschijnt: augustus 2015 Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! In veel organisaties heerst een zesjescultuur. Veelal ingegeven door de crisis zijn we alleen nog maar risico s aan het beperken en wordt er onvoldoende gefocust op het pakken van kansen. Met dank aan Kasper Klaarenbeek weten we inmiddels echter dat je veel meer bereikt door net dat beetje meer te geven. Door MerkWaardig te zijn. Door te doen waar je in gelooft, en echt toegevoegde waarde te leveren. Als individu in een bedrijf, en als organisatie in relatie met je klanten. In Onderscheid je door MerkWaardig te zijn! zijn de twee bestsellers van Kasper Klaarenbeek gecombineerd tot een inspirerende bundel. Twee doe-boeken met veel (online) tools om weer het verschil te maken. Zowel Ben jij wel MerkWaardig genoeg? als Is jouw bedrijf wel MerkWaardig genoeg? stond langdurig in de Bestseller top 100 van Managementboek. Samen nu voor een aantrekkelijke combinatieprijs. De nieuwe werkelijkheid vraagt scherpte, de bereidheid om te veranderen, keuzes te maken en beweging te realiseren. Kasper Klaarenbeek slaagt erin die scherpte op te roepen bij de lezer. Hij daagt je op een zeer toegankelijke wijze uit om met de door hem geboden MerkWaardige inzichten aan de slag te gaan. Bart van den Nieuwenhof, CEO La Place Over de auteur Kasper Klaarenbeek is veelgevraagd spreker, trainer en businesscoach voor ondernemende organisaties. In 2013 stond hij in de Speakers Academy top 100 van meest gevraagde sprekers. Op een vriendelijkconfronterende manier werkt hij met zijn klanten aan concrete resultaatverbetering.

8 psychologie Karin Wagenaar Relaties, hoe doe je dat? Versterk je relatie met inzichten uit EFT Omvang: 200 pagina s Auteur: Karin Wagenaar Formaat: 15 x 23 cm ISBN: ISBN e-boek: Nur: 770 Prijs: 19,95 Verschijnt: november 2015 Relaties, hoe doe je dat? Versterk je relatie met inzichten uit EFT Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner. Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien. Gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT). Boordevol praktijkvoorbeelden uit alle fasen van relaties. EFT is een revolutie voor paren die hun relatie willen begrijpen en verbeteren Over de auteur Karin Wagenaar is psychotherapeut en relatietherapeut. Zij heeft sinds 1991 haar eigen praktijk, waarin zij paren helpt om hun relatie te verbeteren. Haar uitgangspunt is Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering.

9 informatica Het Complete Boek: Windows 10 Voor het zal de nieuwe versie van Windows door middel van een gratis update worden aangeboden aan Windows 7- en 8 gebruikers. Windows 10 bestuurt bureaucomputers, laptops, telefoons en tablets. Dit is uniek en moet Microsoft terug aan de top brengen als het gaat om het gecombineerde marktaandeel van de besturings-systemen PC, tablet en mobiel. De bediening van Windows 10 is ingrijpend gewijzigd. Zo n compleet besturingssysteem vraagt om dit complete boek. In Het Overstappen naar Windows 10 Werken met Windows 10 roept onvermijdelijk vragen op. Dit kleurrijke boek loodst u soepel door de vernieuwingen heen en helpt u bij het upgraden, het installeren en het behouden van uw bestanden, programma s en instellingen. Daarnaast maakt u kennis met de belangrijkste vernieuwingen en apps, en leert u Windows 10 naar uw hand te zetten en efficiënt te gebruiken., Omvang: Ca. 785 pagina s Auteur: Peter Kassenaar e.a. EAN: Prijs: 44,95 NUR: 985 Verschijnt: september 2015, Omvang: Ca. 176 pagina s Auteur: Peter Kassenaar EAN: Prijs: 19,95 NUR: 985 Verschijnt: oktober 2015 Handboek Word 2016 Microsoft Word 2016 is de meest gebruikte tekstverwerker ter wereld. U bedient het Office-programma met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van Word zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter, nog intuïtiever. Het helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk. Handboek Excel 2016 Microsoft Excel 2016 heeft, als onderdeel van het Microsoft Office-pakket, ontelbare mogelijkheden. Met dit krachtige rekenprogramma voert u in een handomdraai allerlei nuttige en complexe berekeningen uit. Aan de hand van talloze uitgewerkte en verrassende voorbeelden laat de auteur zien hoe u met weinig inspanning het maximale uit Excel haalt. De voorbeelden gaan veel verder dan het huishoudboekje of de kilometeradministratie. U leert werken met lijsten, rekenmodellen en formules aan de hand van 350 voorbeelden. De functies voor het rekenwerk vormen het kloppende hart van Excel., bijna de helft van dit boek wordt daaraan besteed. De dertig meest gebruikte functies worden uitgelegd. Verder komen de opmaak, de presentatie en het afdrukken van gegevens Omvang: Ca. 400 pagina s Auteur: Peter Kassenaar EAN: Verschijnt: november 2015 Omvang: Ca. 400 pagina s Auteur: Wim de Groot EAN: Verschijnt: oktober 2015

10 informatica Handboek Outlook 2016 Outlook 2016 is een veelzijdig, uitgebreid en krachtig programma dat u gebruikt om te en, uw agenda te beheren, taken te plannen en contacten te onderhouden. Dit Handboek is volledig geactualiseerd voor de 2016-editie en gaat uitgebreid in op de vele mogelijkheden van de software. De auteur loodst u speels door de verschillende functies van het programma en de hoofdstukken worden telkens afgesloten met vragen en oefeningen; zo krijgt u Outlook 2016 snel in de vingers. Handboek Access 2016 Databaseprogramma Access 2016, onderdeel van het Microsoft Office-pakket, wordt soms een elektronische kaartenbak genoemd. Maar deze omschrijving doet Access tekort, want u kunt er veel meer mee doen dan adresbestanden bijhouden. Met deze geavanceerde toepassing beheert u gegevens in een database. Met de beschikbare sjablonen kunt u bijvoorbeeld een verkooppijplijn opzetten, marketingprojecten volgen en leerlingen van een school registreren. In dit handboek vindt u uitleg over alle gangbare en meer geavanceerde taken die komen kijken bij het opzetten en beheren van databases. Omvang: Ca. 288 pagina s Auteur: Peter Kassenaar EAN: Omvang: Ca. 472 pagina s Auteur: Wilfred de Feiter EAN: Prijs: 29,95 Verschijnt: november 2015 Handboek PowerPoint 2016 PowerPoint 2016 is het meest gebruikte programma om presentaties samen te stellen. Het is onderdeel van Microsoft Office U bedient PowerPoint met behulp van het dynamische lint met opdrachtknoppen en functies. In de nieuwe versie van PowerPoint zijn diverse functies duidelijker en werken ze nog beter, nog intuïtiever. Het Handboek PowerPoint 2016 helpt u snel op weg en biedt oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk. Leer jezelf SNEL Office 2016 Bijna iedereen die met een pc werkt, heeft wel eens met Microsoft Office gestoeid. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige informatiemanager waarmee je afspraken bijhoudt en beheert. Je maakt aantekeningen in het digitale notitieboek OneNote. Auteur Erwin Olij gaat in dit boek op een heldere wijze in op het dagelijks gebruik van de Nederlandse versie van Office Omvang: Ca. 176 Auteur: Ronald Smit EAN: Verschijnt: oktober, Omvang: Ca. 280 pagina s Auteur: Erwin Olij Formaat: 14 x 21 cm EAN: Prijs: 17,95 Verschijnt: oktober 2015

11 informatica Ontdek Office 2016 Bijna iedereen die met een pc werkt, heeft wel eens met Microsoft Office gestoeid. Of het nu gaat om een brief, rapport, berekening of presentatie: met Word, Excel en PowerPoint is het werk snel en efficiënt gedaan. Bovendien is Office voorzien van Outlook, een krachtige informatiemanager waarmee je afspraken bijhoudt en beheert. Je maakt aantekeningen in het digitale notitieboek OneNote. Auteur Erwin Olij gaat in dit boek op een heldere wijze in op het dagelijks gebruik van de Nederlandse versie van Office Ontdek Office: mac 2016 Haal alles uit Office:mac 2016! Schrijven, presenteren, rekenen het kan allemaal met Office 2016 voor Mac. Je maakt documenten die vrijwel iedere computergebruiker kan openen en bewerken. In dit kleurrijke en informatieve boek beschrijft de auteur de talrijke mogelijkheden van de officeprogramma s Word, PowerPoint en Excel. Je leert alles om het meeste uit Office 2016 te halen., Omvang: Ca. 280 pagina s Auteur: Erwin Olij EAN: Prijs: 22,50 Verschijnt: november 2015, Omvang: Ca. 175 pagina s Auteur: Henny Temmink Formaat: 17 x 24 EAN: Prijs: 22,50 PC Senior: ipad voor senioren 6 e editie Doe meer in minder tijd met uw ipad en ipad mini! Ervaar de gemakken van deze magische tabletcomputer aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u de ipad op uw duimpje en beheerst u het apparaat, zonder moeilijk gedoe! Wilfred de Feiter laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de functies van de ipad (alle versies) snel en zonder problemen onder de knie krijgt. Surfen op internet, en, foto s maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden.: dit zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen. PC Senior: ios 9 voor senioren Doe meer in minder tijd met ios 9 voor uw iphone, ipad en ipad mini! Ervaar de gemakken van dit krachtige besturingssysteem aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u ios 9 op uw duimpje en beheerst u uw mobiele apparaten, zonder moeilijk gedoe! Henny Temmink laat u in dit kleurrijke boek duidelijk zien hoe u de functies van ios 9 snel en gemakkelijk onder de knie krijgt. Surfen op internet, en, foto s maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden. : dit zijn slechts enkele van de onderwerpen die u worden aangeboden. Geschreven in helder Nederlands en voorzien van vele afbeeldingen. Uitvoering: gebonden, Omvang: Ca. 196 pagina s Auteur: Wilfred de Feiter Formaat: 21 x 30 cm EAN: NUR: 987 Verschijnt: november Uitvoering: gebonden, Omvang: Ca. 252 pagina s Auteur: Henny Temmink Formaat: 21 x 30 cm EAN: NUR: 985

12 informatica PC Senior: De Galaxy-tablet voor senioren 2 e editie Doe meer in minder tijd met uw Galaxy-tablet! Ervaar de gemakken van de magische tabletcomputer aan de hand van de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren kent u uw Galaxy-tablet op uw duimpje en beheerst u het apparaat, moeiteloos! De Note- en Tab-tablets van Samsung zijn onverminderd populair. Dat komt deels door de prijs, maar ook de hoeveelheid apps en de gelikte TouchWiz-software van Samsung dragen bij aan het succes. Dit kleurrijke en duidelijke boek brengt u snel op de hoogte van de mogelijkheden van uw magische tablet. Van het toetsenbord en de installatie tot het gebruik van apps (en de Play Store) Geheel en de bespreking van nuttige tips en trucs. Besproken worden ook: web, in , Google+, camera, kaarten, muziek, foto s en video. Ontdek Mac OS X El Capitan Mac OS X is een schitterend, uiterst stabiel en zeer gebruiksvriendelijk besturingssysteem. Lees in dit boek hoe je beter en sneller gebruik kunt maken van Mac OS X El Capitan. Leer effectiever te werken met programma s zoals Teksteditor, Contacten, Agenda, Safari, Mail, Berichten, itunes en Terminal. Mac-expert Bob Timroff schrijft, spreekt en doceert al meer dan twintig jaar over internet, applicaties, computers in het algemeen en over de Mac in het bijzonder. Uitvoering: gebonden, Omvang: Ca. 240 pagina s Auteur: Henny Temmink Formaat: 21 x 30 cm EAN: NUR: 987, Omvang: Ca. 240 pagina s Auteur: Bob Timroff EAN: Prijs: 22,50 NUR: 985 Verschijnt: oktober 2015 Handboek Mac OS X El Capitan Een van de vele redenen om een Mac te gebruiken is Mac OS X El Capitan, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Een besturingssysteem is een van de belangrijkste onderdelen van uw computer. Mac OS X ziet er schitterend uit, is uiterst stabiel, zeer gebruiksvriendelijk en vraagt nauwelijks onderhoud. Met de stappenlijsten, tips en trucs in het Handboek Mac OS X leert u om snel te werken met Mac OS X en ontdekt u vele, soms verborgen functies. Dit boek is onmisbaar voor iedere Mac-gebruiker, zowel voor beginners als voor gevorderden en experts. Ontdek ios 9 voor ipad en iphone Web, , foto s, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten enzovoort, in een prachtige gebruikersomgeving; dit en nog veel meer heeft ios 9 te bieden. De auteur doet Apples nieuwe besturingssysteem voor iphone en ipad haarfijn uit de doeken. Van de eerste kennismaking tot het gebruik van de verbeterde en nieuwe apps: je leert alles om het meeste uit ios 9 te halen. Omvang: Ca. 272 pagina s Auteur: Bob Timroff EAN: NUR: 985 Verschijnt: november 2015, Omvang: Ca.256 pagina s Auteur: Henny Temmink EAN: Prijs: 22,50 NUR: 985 Verschijnt: oktober 2015

13 informatica fotografie Ontdek de Galaxy-tablet 3 e editie Web, , foto s, video, muziek, kaarten, agenda, contacten; dit en nog veel meer hebben de Galaxy-tablets van Samsung te bieden. De auteur doet deze populaire tablets haarfijn uit de doeken. Van de eerste installatie en de synchronisatie met je Google-account tot het gebruik van apps en de bespreking van nuttige tips en trucs: je leert alles om het meeste uit je Samsung-tablet te halen. Focus op fotografie: fotograferen met een digitale systeemcamera Een belangrijke ontwikkeling in de digitale fotografie is het verschijnen van een nieuwe generatie camera s: de systeemcamera zonder spiegel met de functionaliteit van de spiegelreflexcamera. De auteur beschrijft in dit uitgebreide boek alle ins- en outs rondom het werken met een systeemcamera. Behalve technische uitleg om je camera beter te begrijpen bevat het ook hoofdstukken over alles wat je moet weten om betere foto s te maken., Omvang: Ca. 272 pagina s Auteur: Henny Temmink EAN: Prijs: 22,50 NUR: 987 Verschijnt: september 2015, Omvang: Ca. 240 pagina s Auteur: Joke Beers-Blom Formaat: 19 x 24 cm EAN: Prijs: 29,95 NUR: 473 Verschijnt: oktober 2015 Bewuster & beter fotograferen met de Canon 60D/70D/80D/750D/760D/M3 Dit is een compleet basisboek voor de meest populaire Canon spiegelreflexcamera s. Naast de algemene basis van fotografie de specifieke mogelijkheden, bediening en prestaties van bijvoorbeeld de Canon EOS 60D of de EOS 760D ten volle te benutten. Deze uitgave is dus geen uitgebreide standaardhandleiding, maar vooral een boek dat ingaat op de achterliggende principes en uitlegt wanneer u deze moet toepassen. Zo leert u geen kunstjes, maar vergaart u kennis en kunt u elke fotogelegenheid tot een goed einde brengen. En met een Canon EOS-camera als gereedschap zal dat zeker lukken. Bewuster & beter werken met Adobe Photoshop Lightroom 3 e editie Dit is het standaardwerk over het werken met RAW bestanden in combinatie met Adobe Photoshop Lightroom. Het boek is helemaal geactualiseerd en voorzien van beschrijvingen van de laatste features van Lightroom 6 en CC. De rode draad in dit boek is het werken met RAW-opnamen in Lightroom in de praktijk. Veel cases, dagelijkse handelingen en tips en trucs., zodat Lightroom voor u na het lezen van dit boek geen geheimen meer kent. De auteurs ontrafelen in deze uitgave niet alleen de diepste geheimen van deze fotografische duizendpoot, maar leggen tevens met praktische voorbeelden uit hoe u in Lightroom onderwerpen als Uitvoering: gebonden, Omvang: Ca. 300 pagina s Auteur: Pieter Dhaeze Formaat: 21 x 24 cm EAN: Prijs: 29,95 NUR: 473 Verschijnt: november 2015 Uitvoering: gebonden, Omvang: Ca. 296 pagina s Auteur: Pieter Dhaeze en Hans Frederiks Formaat: 21 x 24 cm EAN: Prijs: 32,50 NUR: 987 Verschijnt: september 2015

14 informatica fotografie Het Adobe Photoshop Lightroom 6/CC boek voor digitale fotografen Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom 1.0 is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby s werelds bestverkochte Lightroom-boek. In deze nieuwe uitgave voor Lightroom CC/6 hanteert Scott dezelfde veelgeprezen, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee het leren van Lightroom pas echt leerzaam wordt. Ontdek Adobe Photoshop Elements 14 Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan Adobe Photoshop. Dit kleurrijke boek gaat daar uitgebreid op in, en laat u spelenderwijs ervaren hoe u uw digitale beeldverzameling beheert, gebruikt, corrigeert, verbetert, bewerkt of vervalst. Aan de hand van talloze speelse voorbeelden laat de auteur u zien hoe u zelf een digitale beeldartiest wordt., Omvang: Ca. 400 pagina s Auteur: Scott Kelby Formaat: 21 x 24 cm EAN: Prijs: 39,95 NUR: 987 Verschijnt: september 2015, Omvang: Ca. 256 pagina s Auteur: Andre van Woerkom EAN: Prijs: 22,50 NUR: 987 App Development Library: Apps publiceren in de stores Hoe publiceert u apps in de Store voor de diverse platformen? Wat is vervolgens de beste manier om de apps onder aandacht van een groot publiek te brengen? Op welke wijze kunt u in het geval van een gratis app de kosten nog enigszins terugverdienen door gebruik te maken van een van de beschikbare advertising networks? Op al deze vragen geeft Apps publiceren in de stores het antwoord. Het is daarmee minder een technisch boek, maar vooral geschikt voor het traject dat daar voor elke app op volgt. Web Development Library: Angular 2.0 Angular2 is de opvolger van het succesvolle JavaScriptframework AngularJS. Echter, behalve de naam hebben de twee frameworks bijna niks met elkaar gemeen. In Angular2 zijn totaal nieuwe concepten en syntaxis van toepassing. In dit boek wordt ingegaan op componenten, annotaties en TypeScript als opvolger van de AngularJS 1.x-concepten als modules, controllers en directives. U leert hoe u uw AngularJS 1.x-kennis omzet naar succesvolle Angular2-applicaties. Maar ook als u nieuw bent in Angular kunt u direct aan de slag. Omvang: Ca. 200 pagina s Auteur: Peter Kassenaar EAN: NUR: 989 Omvang: Ca. 200 pagina s Auteur: Peter Kassenaar EAN: NUR: 994

15 informatica Succes met big data Data staat in de belangstelling. Data is hot, Big Data een hype. Veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kansen en uitdagingen, grijpen data aan als onmisbaar hulpmiddel. Veel bedrijven hebben vragen over hoe nu om te gaan met Big Data. Hoe ver is de concurrent ermee? Waar is dat perfecte systeem waarmee ik op voorsprong kan komen? Voor velen blijft de Big Data-wereld ongrijpbaar en moeilijk te doorgronden. Big Data heeft een magische klank gekregen. Toch is het allemaal niet zo moeilijk. In dit boek wordt de Big Data-wereld, de aanpak, de mogelijkheden en de toepassingen stap voor stap uitgelegd. Met aansprekende voorbeelden zonder moeilijke formules en vaktermen. Gericht op de praktijk en het gebruik. Met dit boek kan iedereen met Big Data aan de slag en tot magische resultaten komen! Uitvoering: gebonden Omvang: Ca. 200 pagina s Auteur: Bert Vanderzee EAN: Prijs: 19,95 NUR: 988 Handboek Universal Analytics Google Analytics is het meest gebruikte pakket voor websitestatistieken onder (online) marketeers. En inmiddels is Google bezig met de uitrol van de vernieuwde versie, Universal Analytics geheten. In dit Handboek leer je dat je met Google Analytics en Universal Analytics zeer praktische informatie kunt achterhalen, zodat je meer inzichten krijgt over het gedrag van de bezoekers van je website. Met Universal Analytics kun je echter veel meer dan alleen statistieken zoals bezoeken en conversies bekijken. Door gebruikersgedrag te achterhalen krijg je informatie waar je acties aan kunt koppelen. Het Handboek Universal Analytics gaat uitgebreid in op de functies en mogelijkheden van Universal Analytics en is doorspekt met tips, voorbeelden en praktijkcases. Omvang: Ca. 232 pagina s Auteur: Gerard Rathenau EAN: Prijs: 29,95 NUR: 994 Handboek SharePoint 2013 Van gebruiker tot power admin! Omvang: Ca. 200 pagina s Auteur: Twan Deibel EAN: Prijs: 29,95 Verschijnt: september 2015 Microsoft SharePoint beïnvloedt in sterke mate de manier waarop werknemers binnen organisaties samenwerken. Samenwerking, collaboratie, beschikbaar maken en delen van informatie via het web is precies wat SharePoint 2013 biedt. En omdat SharePoint samenwerkt met veelgebruikte programma s als Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint, Outlook, InfoPath, Project, Visio en Groove, vormt SharePoint 2013 de de-factospil in de Office 2013 Suite. Dit boek is bedoeld voor beginnende tot enigszins ervaren gebruikers die zich willen ontwikkelen tot key user van SharePoint 2013.

16 Solliciteren voor starters 2 e editie Er komt heel wat kijken bij solliciteren. Vooral als je voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt, die op dit moment zeker niet gemakkelijk is. Dit is het eerste boek over solliciteren dat speciaal op starters gericht is: of je nu net je opleiding afgerond hebt of al een beetje werkervaring hebt opgedaan. Goed solliciteren kun je leren in de praktijk, maar het duurt lang. Als je geen kansen wilt missen en je kansen zo goed mogelijk wilt benutten, dan is dit boek voor jou bedoeld. Ontdek snel alles wat je als starter moet weten om met succes te solliciteren. Alle stappen van het sollicitatieproces worden behandeld. Welke baan past bij jou? Hoe stel je je cv het beste op en hoe schrijf je een succesvolle sollicitatiebrief? Hoe vind je geschikte vacatures? Hoe benadruk je je sterke punten? Hoe bereid je een sollicitatiegesprek goed voor en hoe voer je het gesprek? Omvang: Ca. 102 pagina s Auteur: Hanneke van Stigt-Thans Formaat: 14 x 21 cm EAN: Prijs: 14,95 NUR: 809 Verschijnt: september 2015 De auteur levert vanuit haar ervaring alle tips om de baan te vinden die bij jou past. En die baan ook te krijgen! België LannooCampus Uitgeverij Erasme Ruelensvest 179 bus 101 B-3001 Leuven Docenten Hoger onderwijs Leen Wouters T 0032(0) E leen.wouters@lannoocampus.be Pers en promotie Laurence Deschout T 0032(0)51/ E Laurence.deschout@lannoo.be Nederland Van Duuren Media B.V. Triosingel 38, 4101 XC Culemborg T Accountmanagers Yoram Vieveen M E yoram@vanduurenmedia.nl Rutger Selle M E rutger@vanduurenmedia.nl Facebook: LinkedIn: De informatie in deze brochure was juist bij het ter perse gaan en is onderhevig aan wijzigingen zonder vooraankondiging. Aan de gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

zomeraanbieding 2012 informatica www.vanduurenmedia.nl

zomeraanbieding 2012 informatica www.vanduurenmedia.nl zomeraanbieding 2012 informatica FOTOGRAFIE www.vanduurenmedia.nl informatica BESTSELLERAUTEUR Ontdek de ipad, 3 e editie Bestseller! Al meer dan 25.000 exemplaren verkocht Het succes van de ipad is ongekend.

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet SeniorWeb augustus t/m december 2015 aan de Vliet SeniorWeb Ook dit najaar verzorgt SeniorWeb opnieuw interessante computercursussen en workshops voor beginners en gevorderden in de Bibliotheek aan de

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 6 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website... 8 Toets uw kennis... 8 Voor docenten... 9 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016:

Nieuwe cursussen. Ons aanbod in dit voorjaar 2016: Eigen Herd is officieel erkend als leercentrum van Seniorweb voor het geven van computercursussen. Op www.seniorweb.nl/lessen/leercentra vindt u meer informatie over deze leercentra voor senioren. Onze

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Computerlessen voorjaar 2014

Computerlessen voorjaar 2014 GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR SENIOREN Secretariaat : Astridplein 17, 9150 Bazel 03 740 04 08 - secretariaat.senior@gmail.com Informatie : http://users.telenet.be/kruibeke Voorzitter : Levien Foubert 03

Nadere informatie

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops.

Om Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zakelijk goed te kunnen inzetten, organiseren wij de onderstaande 3 workshops. Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige wereld. De ontwikkelingen gaan razend snel en de mogelijkheden zijn onbegrensd. We hebben allemaal wel een Facebook, Twitter of Linkedin account.

Nadere informatie

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG?

WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? WAAROM OFFICE 365 BINNEN ZORG? SOCIAAL INTRANET EN DIGITALE WERKPLEK VOOR DE ZORGVERLENER Office 365 is een veilig platform die als dienst afgenomen kan worden en bijvoorbeeld ingezet kan worden als Digitale

Nadere informatie

Training Social Media optimaal gebruiken

Training Social Media optimaal gebruiken Training Social Media optimaal gebruiken Wat levert deze training voor u op? U heeft de zaak al aardig voor elkaar en als ondernemer bent u op zoek naar een manier om meer omzet te genereren. Door social

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

03. Statistieken van Mobiele apps

03. Statistieken van Mobiele apps W H I T E PA P E R I N 5 M I N U T E N J U L I 2 0 1 2 03. Statistieken van Mobiele apps Apps zijn er in vele soorten en maten. Een app met één simpele functionaliteit, een uitgebreide service-app, een

Nadere informatie

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik

Handleiding Office 2013 en Office 365. voor thuisgebruik Handleiding Office 2013 en Office 365 voor thuisgebruik Versie: augustus 2015 1 Inhoudsopgave 1. Wat is Office 365 en wat kun je ermee?... 3 2. Wat je moet weten voordat je gaat installeren?.... 13 3.

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

1 Het Microsoft-account 1. Microsoft-account 2 Aanpassen Microsoft-account 4. 2 Office op de ipad installeren 7

1 Het Microsoft-account 1. Microsoft-account 2 Aanpassen Microsoft-account 4. 2 Office op de ipad installeren 7 Inhoudsopgave 1 Het Microsoft-account 1 Microsoft-account 2 Aanpassen Microsoft-account 4 2 Office op de ipad installeren 7 Office 8 Word installeren 9 Excel installeren 9 PowerPoint installeren 10 OneNote

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Verschillende zelftest Zelf test: Waar liggen jouw grenzen? Zelf test: Hoe ga jij om met agressie? Zelf test: Welke vrijwilligersklus past bij jou?

Verschillende zelftest Zelf test: Waar liggen jouw grenzen? Zelf test: Hoe ga jij om met agressie? Zelf test: Welke vrijwilligersklus past bij jou? Verschillende zelftest Zelf test: Waar liggen jouw grenzen? Zelf test: Hoe ga jij om met agressie? Zelf test: Welke vrijwilligersklus past bij jou? Microsoft office 2003 Office 2003 Word: Office 2003 Excel:

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE

SOCIAL MEDIA: : WAAR STA IK? START DOOR MARJA HORSTMAN - MEER MET ONLINE : : WAAR STA IK? START : : WAAR STA IK? BEN JE AL BEKEND MET SOCIAL MEDIA? : : WAAR STA IK? BEN JE ZELFVERZEKERD IN HET GEBRUIKEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR JOUW BEDRIJF? 1 DE SOCIAL MEDIA BASIS BEGINNEN MET

Nadere informatie

Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6. Computers op school Blz 7.

Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6. Computers op school Blz 7. Inhoud: Inleiding Paragraaf 1.1 Blz 2. Inleiding Paragraaf 2.2 Blz 3. Opgroeien met computers Blz 4,5,6 Computers op school Blz 7. De toekomst en de pc Blz 8, 9 Nawoord Blz 10. Inleiding Paragraaf 1.1

Nadere informatie

Uitgeverij Visual Steps

Uitgeverij Visual Steps Uitgeverij Visual Steps Visual Steps: marktleider op het gebied van computer- en tabletboeken! Ruim vijftien jaar geleden is uitgeverij Visual Steps gestart met de bekende serie Computerboeken voor senioren

Nadere informatie

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou?

Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? Hoe help jij jouw doelgroep om de keuze te maken voor jou? INHOUD! Introductie! Begrijp je doelgroep! Onderscheiden ten opzichte van de concurrentie! Jouw verhaal INTRODUCTIE Storen of helpen? INTRODUCTIE

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 5 Nieuwsbrief 6 Introductie Visual Steps 6 Wat heeft u nodig? 7 Hoe werkt u met dit boek? 7 Website 8 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 5 Nieuwsbrief... 6 Introductie Visual Steps... 6 Wat heeft u nodig?... 7 Hoe werkt u met dit boek?... 7 Website... 8 Toets uw kennis... 8 Voor docenten... 9 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Cursussen voor groepen op maat Ook voor uw organisatie vinden wij de gepaste opleiding!

Cursussen voor groepen op maat Ook voor uw organisatie vinden wij de gepaste opleiding! locatie Gent: locatie Hasselt: Contacteer ons: Koning Albertlaan 27 9000 Gentj g! Mgr. Broekxplein 6 3500 Hasselt! educo@educo.be www.educo.be 09/2418979 Cursussen voor groepen op maat Ook voor uw organisatie

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

Uitgeverij Visual Steps

Uitgeverij Visual Steps Uitgeverij Visual Steps Visual Steps: marktleider op het gebied van computer- en tabletboeken! Ruim vijftien jaar geleden is uitgeverij Visual Steps gestart met de bekende serie Computerboeken voor senioren

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

1. icloud instellen 13 1.1 icloud op de iphone of ipad... 14 1.2 icloud op de Mac... 16 1.3 Achtergrondinformatie... 19

1. icloud instellen 13 1.1 icloud op de iphone of ipad... 14 1.2 icloud op de Mac... 16 1.3 Achtergrondinformatie... 19 Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Uw voorkennis... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 9 De website bij het boek... 10 Toets uw kennis... 10 Voor docenten...

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven

ecourse Moeiteloos leren leidinggeven ecourse Moeiteloos leren leidinggeven Leer hoe je met minder moeite en tijd uitmuntende prestaties met je team bereikt 2012 Marjan Haselhoff Ik zou het waarderen als je niets van de inhoud overneemt zonder

Nadere informatie

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training

Inhoud. GAnalytics Trainingen. Brochure Google Analytics training Brochure Google Analytics training Inhoud Inleiding... 2 1. Onderwerpen Google Analytics training... 2 2. Doelen... 2 3. Het instellen van filters... 3 4. Uitleg site statistieken... 4 5. Rapportage mogelijkheden

Nadere informatie

USABILITY VOOR HET WEB EN MOBIELE APPARATEN PETER KASSENAAR

USABILITY VOOR HET WEB EN MOBIELE APPARATEN PETER KASSENAAR USABILITY VOOR HET WEB EN MOBIELE APPARATEN PETER KASSENAAR WELKOM AGENDA Introductie Korte algemene inleiding Usability Usability voor mobiele apparaten Vragen - afsluiting INTRODUCTIE Peter Kassenaar;

Nadere informatie

Studiegids Foto, audio en video CVO LBC Sint-Niklaas schooljaar 2015-2016

Studiegids Foto, audio en video CVO LBC Sint-Niklaas schooljaar 2015-2016 Studiegids Foto, audio en video CVO LBC Sint-Niklaas schooljaar 2015-2016 versie juni 2015 leerlijk boeiend creatief Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK Sint-Niklaas Kroonmolenstraat 4-9100 Sint-Niklaas

Nadere informatie

Handleiding. Social Media Management Software

Handleiding. Social Media Management Software Handleiding Social Media Management Software Wat is het en waarom gebruiken? 3 Hoe aanloggen? 4 Hoe een sociaal netwerk profiel toevoegen? 5 Hoe berichten toevoegen en klaarzetten om uit te voeren? 7 Hoe

Nadere informatie

Social media monitoring & webcare

Social media monitoring & webcare Social media monitoring & webcare Over mij Anne-Frank Dekker Sinds 2001 actief in online Online marketeer / Social media adviseur Webrichtlijnen 2 gecertificeerd Google Analytics Professional Even voorstellen

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.

Cursusgids - Social Medi lessen. Eerste druk November 2015. Digitaal Leerplein. Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein. Titel Cursusgids - Social Medi lessen Eerste druk November 2015 Auteur Fred Beumer Digitaal Leerplein Website: www.digitaalleerplein.nl E-mail: info@digitaalleerplein.nl Alle rechten voorbehouden. Niets

Nadere informatie

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren

7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren 7 manieren voor sneller, efficiënter en veiliger communiceren Win meer tijd Je vraagt je soms wel eens af of je nog aan werken toekomt. Die

Nadere informatie

Computercursussen en workshops

Computercursussen en workshops Computercursussen en workshops voorjaar 2016 Aan de slag met computers en tablets! De mogelijkheden van computers zijn eindeloos: chatten met familie aan de andere kant van de wereld, vakantiefoto s delen,

Nadere informatie

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten.

Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. Privacy instellingen in ios 9! Dit zijn de privacy instellingen van ios 9 die je moet weten. 1 Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 2 Waarom hebben we dit gemaakt?... 3 De instellingen en de gevolgen

Nadere informatie

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd

Frans de Hoyer GW Management. E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive. De wereld is veranderd Frans de Hoyer GW Management E-Mail Marketing (mysterye-mail) E-Mailnieuwsbrief Social media voor de Automotive De wereld is veranderd 1 We kopen online We plaatsen alles online 2 Dit onderdeel valt ineens

Nadere informatie

Computercursussen en workshops. Cursusoverzicht voorjaar 2012

Computercursussen en workshops. Cursusoverzicht voorjaar 2012 Computercursussen en workshops Cursusoverzicht voorjaar 2012 Op zoek naar een leuke cursus of workshop? Cursussen en workshops In dit informatieboekje vindt u alle cursussen en workshops van de bibliotheken

Nadere informatie

Wat is en doet SeniorWeb Hellendoorn?... 3. Hoe kan ik mij aanmelden?... 5. Kennismaken met de computer... 6. Overstap naar Windows 10...

Wat is en doet SeniorWeb Hellendoorn?... 3. Hoe kan ik mij aanmelden?... 5. Kennismaken met de computer... 6. Overstap naar Windows 10... INHOUD Wat is en doet SeniorWeb Hellendoorn?... 3 Hoe kan ik mij aanmelden?... 5 Kennismaken met de computer... 6 Overstap naar Windows 10... 7 Fotoboek maken... 9 Werken met een Android tablet... 10 Werken

Nadere informatie

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn

MailPlus. Kennissessie ism Van IJzendoorn MailPlus Kennissessie ism Van IJzendoorn Agenda 1 2 3 4 5 6 7 WIE IS MAILPLUS / WAAR STAAN WE VOOR? Van IJzendoorn en MAILPLUS WAT IS E-MAIL MARKETING E-MAIL & MOBILE DO S & DON TS HOE ZET IK HET GOED

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

De leukste opleidingen

De leukste opleidingen Basis cursus Windows en papierloos vergaderen incl. Surface 3-64 of Pro 4 wifi tablet Steeds meer consumenten en beroepsprofessionals maken tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gebruik van een tablet.

Nadere informatie

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink

Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Social Key Performance Indicators en meetbare resultaten Door: Rob van den Brink Wat is de ROI van sociale media? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag in zakelijke media het afgelopen jaar. Er

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers

OFFICE 365. Start Handleiding Medewerkers OFFICE 365 Start Handleiding Medewerkers Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

DE SUPERPROMOTER ACADEMY - INHOUSE

DE SUPERPROMOTER ACADEMY - INHOUSE DE SUPERPROMOTER ACADEMY - INHOUSE Inhoud 1 Inleiding 2 Opleiding tot Superpromoter Consultant (SPC) 2.1 De Superpromoter theorie 2.2 Methodiek & instrumentarium 2.3 De superpromoter & social media 2.4

Nadere informatie

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf!

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Online digitaal bladerpdf Gratis bladerpdf Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Geschikt voor: Online bladerpdf (bladersysteem) Is uw boek of brochure eindelijk

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB Introductie Welkom bij 50 Club! Leuk dat we u als nieuw lid mogen verwelkomen. In deze handleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw profiel in 50 Club

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

OPLEIDINGEN VOOR GROEPEN

OPLEIDINGEN VOOR GROEPEN www.educo.be educo@educo.be V.Z.W. COMPUTEROPLEIDINGEN COMMUNICATIE & MEDIA OPLEIDINGEN VOOR GROEPEN EDUCO vzw Koning Albertlaan 27-9000 GENT (vlakbij Sint-Pietersstation) Gaat uw vereniging, organisatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Visual Steps Nieuwsbrief 7 De website bij het boek 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Visual Steps Nieuwsbrief 7 De website bij het boek 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Visual Steps Nieuwsbrief... 7 De website bij het boek... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Uw voorkennis... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 9 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget

Georges Dockx JUISTE MARKETING. Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Georges Dockx DE JUISTE MARKETING Voor kmo s en zelfstandigen die meer resultaat willen met minder budget Uitgegeven door Georges Dockx in samenwerking met BOEK MAKERIJ.be D/2015/Georges Dockx, auteur-uitgever

Nadere informatie

Inschrijvingsbrochure computerlessen voorjaar 2016

Inschrijvingsbrochure computerlessen voorjaar 2016 1 E-mail : secretariaat.senior@gmail.com Inschrijvingsbrochure computerlessen voorjaar 2016 Doelgroep esplaats : 50-plussers en senioren : asteel Wissekerke, oningin Astridplein 17, 9150 Bazel INSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

De Crowdfunding Safari workshop

De Crowdfunding Safari workshop De Crowdfunding Safari workshop Veel organisaties kampen met dalende subsidies, hebben moeite met het ophalen van investeringen of leningen en kunnen doelen daardoor steeds moeilijker halen. Crowdfunding

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

Samenwerken in het digitale tijdperk

Samenwerken in het digitale tijdperk Samenwerken in het digitale tijdperk Ghislaine Peters ghislaine.peters@ondernemerscooperatie.nl 06-10531177 Even voorstellen: Ghislaine Peters Zelfstandig sinds 2009 Achtergrond in Facility Management

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Hoe werkt u met dit boek? 13 Website 15 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 Hoe werkt u met dit boek? 13 Website 15 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 11 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Hoe werkt u met dit boek?... 13 Website... 15 Toets uw kennis... 15 Voor docenten... 15 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Wat is social media nou eigenlijk?

Wat is social media nou eigenlijk? Social media Wat is social media nou eigenlijk? Social media is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud

Nadere informatie

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD

DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO s videoconferentie oplossing DÉ TOOL VOOR ONLINE VIDEOVERGADEREN VIA DE CLOUD OZMO cloud video conferentie voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken OZMO levert de beste en meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Doetertoe Media. Projectenbrochure. Januari 2013

Doetertoe Media. Projectenbrochure. Januari 2013 Doetertoe Media Projectenbrochure Januari 2013 Mediawijsheidprojecten voor onderwijsinstellingen Doetertoe Media hecht veel waarde aan mediawijsheid; kritisch en bewust omgaan met media. Door middel van

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma Juli - december 2016 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Netwerken vanuit je hart

Netwerken vanuit je hart LinkedIn Tips: Zorg voor een optimaal goed professioneel uitziend profiel Kies voor een duidelijke professionele foto Ben je op zoek naar werk? Laat dat duidelijk zien in je profiel door woorden te gebruiken

Nadere informatie

1 Besturingssysteem. 1.1 Wat is een besturingssysteem? 1.2 Verschillende besturingssystemen. 1.3 Windows, verschillende versies

1 Besturingssysteem. 1.1 Wat is een besturingssysteem? 1.2 Verschillende besturingssystemen. 1.3 Windows, verschillende versies 1 Besturingssysteem 1.1 Wat is een besturingssysteem? Elke computer heeft een besturingssysteem. Zonder besturingssysteem kan een computer niet werken. Het besturingssysteem zorgt ervoor dat de computer

Nadere informatie

Inschrijvingsbrochure computerlessen najaar 2015

Inschrijvingsbrochure computerlessen najaar 2015 E-mail : secretariaat.senior@gmail.com Inschrijvingsbrochure computerlessen najaar 2015 Doelgroep esplaats : 50-plussers en senioren : asteel Wissekerke, oningin Astridplein 17, 9150 Bazel INSCHRIJVINGEN

Nadere informatie

Organiseren. werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye

Organiseren. werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye Organiseren werkt! Krijg meer overzicht,, structuur en (tijd) winst! Germo Bekendam Karlijn L Ortye Inhoud 1. Organiseren is keuzes maken 6. Planning en digitaal organiseren 7. E-mail organiseren Pagina

Nadere informatie

I&I 19 november 2014. Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl

I&I 19 november 2014. Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl I&I 19 november 2014 Ymke Manders, Product Manager Leren & Certificeren SLBdiensten & Slim.nl 17-11-2014: Minister Dekker: Leren kinderen nog wel de juiste dingen op school? Onderwijs2032.nl Tekort appontwikkelaars

Nadere informatie

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P

W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P W A A R D E V O L L E I D E R S C H A P I N S P I R E E R M A N A G E C O A C H Waardevol klantcontact LEERGANG VOOR TEAMLEIDERS Waardevol leiderschap Jouw creativiteit heeft ruimte nodig Een klantcontactcentrum

Nadere informatie

SeniorWeb. januari t/m juni 2016. aan de Vliet

SeniorWeb. januari t/m juni 2016. aan de Vliet SeniorWeb januari t/m juni 2016 aan de Vliet SeniorWeb Ook dit najaar verzorgt SeniorWeb opnieuw interessante computercursussen en workshops voor beginners en gevorderden in de locaties Leidschendam, Rijswijk

Nadere informatie

Social Strategy Masterclass 2014

Social Strategy Masterclass 2014 Social Strategy Masterclass 201 Bestemd voor Directie en Management actief in zowel B2B, B2C als Non profit Inhoudsopgave Inleiding Eendaagse Social Strategy MasterClass Programma Ochtendsessie Middagsessie

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

5. Office op de ipad. In dit hoofdstuk leert u:

5. Office op de ipad. In dit hoofdstuk leert u: 181 5. Office op de ipad Een van de meest gebruikte programmapakketten voor de computer is Microsoft Office. Office is ook in een eenvoudigere vorm beschikbaar op de ipad. De gratis versie bestaat uit

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 De website bij het boek 9 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 De website bij het boek 9 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 De website bij het boek... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Toets uw kennis... 10 Voor docenten... 10

Nadere informatie

Computercursussen en workshops

Computercursussen en workshops Computercursussen en workshops voorjaar 2015 Aan de slag met computers en tablets! De mogelijkheden van computers zijn eindeloos: chatten met familie aan de andere kant van de wereld, vakantiefoto s delen,

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Cursusaanbod PCDoeMeeCentrum Seniorweb/KBO Wanroij

Cursusaanbod PCDoeMeeCentrum Seniorweb/KBO Wanroij Cursus 1, Starterscursus Deze cursus is zeer geschikt voor de echte beginners die weinig of in het geheel geen ervaring hebben met de computer, toetsenbord en muis Het is een zeer goede voorbereiding voor

Nadere informatie

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij

1 INLEIDING. 1.1 Inleiding. 1.2 Webbased. 1.3 Alle voordelen op een rij 1 INLEIDING 1.1 Inleiding De cloud is een recent begrip en duidt op het opslaan en bewerken van informatie niet op je eigen pc, maar ergens op het internet (op een server). Het grote voordeel van het opslaan

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Introductie Visual Steps 12 Nieuwsbrief 12 Wat heeft u nodig? 13 Hoe werkt u met dit boek? 13 Website 15 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Introductie Visual Steps 12 Nieuwsbrief 12 Wat heeft u nodig? 13 Hoe werkt u met dit boek? 13 Website 15 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Introductie Visual Steps... 12 Nieuwsbrief... 12 Wat heeft u nodig?... 13 Hoe werkt u met dit boek?... 13 Website... 15 Toets uw kennis... 15 Voor docenten... 15 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Hoe bouw ik een goede website?

Hoe bouw ik een goede website? Hoe bouw ik een goede website? Inleiding Stel, u heeft een eigen bedrijf en u wilt een website. U hebt gezien dat u zelf een site kunt bouwen met behulp van gratis tools die sommige providers aanbieden.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 De website bij het boek 13 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 11 Nieuwsbrief 11 Introductie Visual Steps 12 Wat heeft u nodig? 13 De website bij het boek 13 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 11 Nieuwsbrief... 11 Introductie Visual Steps... 12 Wat heeft u nodig?... 13 De website bij het boek... 13 Hoe werkt u met dit boek?... 14 Toets uw kennis... 15 Voor docenten...

Nadere informatie

Hoe maak je interessante tweets?

Hoe maak je interessante tweets? Hoe maak je interessante tweets? Januari 2012 Inleiding Leuk dat je echt aan de slag gaat met het maken van goede tweets! In dit document vind je algemene tips voor het opstellen van goede tweets. Bovendien

Nadere informatie

Samen digitaal in Blankenberge

Samen digitaal in Blankenberge Programmaboekje Samen digitaal in Blankenberge Al voor het tiende jaar op rij organiseert LINC de Digitale Week in heel Vlaanderen. Ook in Blankenberge worden er van 22 tot 30 april gratis activiteiten

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 9 Hoe werkt u met dit boek? 9 Website 10 Toets uw kennis

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 9 Hoe werkt u met dit boek? 9 Website 10 Toets uw kennis Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 9 Website... 10 Toets uw kennis... 10 Voor docenten... 11 De schermafbeeldingen...

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie. Wat is icloud?

Hoofdstuk 1. Introductie. Wat is icloud? Hoofdstuk 1 Introductie Wat is icloud? HOOFDSTUK 1 INTRODUCTIE De kans dat je niet alleen een iphone hebt, maar bijvoorbeeld ook een ipad en een computer is groot. En daarbij ontstaat meteen de centrale

Nadere informatie

van baan naar baan met risesmart. human forward.

van baan naar baan met risesmart. human forward. van baan naar baan met risesmart. human forward. introductie ondersteuning persoonlijk alumni programma van baan naar baan samen met risesmart. Bij RiseSmart word je van a tot en met z geholpen om het

Nadere informatie